Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ματσάκι με την πλάτη στον τοίχο πάλι, εξ αιτίας των δυό χαζών αποτελεσμάτων με τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο. Ματσάκι για το οποίο έχουμε ακούσει βαρύγδουπες δηλώσεις από τους παίκτες μας, τους δημοσιγράφους μας, αλλά και τον προπονητή, που υποτίθεται δούλεψε σε άλλη τακτική κι εντόπισε κάποια ατοπήματα. Pre game συναισθήματα είναι αυτά, οπότε μένει να δούμε τις όποιες βελτιώσεις, που έχουν να κάνουν και με την συμπεριφορά των παικτών, σε επίπεδο πάθους ή πίστης σε κάποιο στόχο.

Αν είδα καλά, περίπου δέκα χιλιάδες άνθρωποι πήγαν στο γήπεδο. Αρκετοί θα έλεγα για την σημερινή ημέρα. Και στο ξεκίνημα του αγώνα, είδαν μπόλικα. Την τακτική σε 4-4-2, με πλάγιους τον Λάζαρο και τον Πατίτο, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, και τον οπισθοχωρημένο Μάνταλο σε διπλό ρόλο : Και να βοηθάει στα κοψίματα, και να κάνει παιχνίδι. Δεν το συζητάμε οτι στα εντός έδρας παιχνίδια, όλο αυτό είναι πολύ λογικό.

Η ΑΕΚ λοιπόν, ξεκίνησε φουριόζα και με διάθεση, και αιφνιδίασε τον αντίπαλο. Πέτυχε ένα γκολ με τον Μάνταλο, κι όλα έδειχναν ξεκλειδωμένα. Και ήταν πράγματι για κανά τέταρτο, που προσπαθούσαν οι πλάγιοι, αλλά και οι κεντρικοί χαφ. Η ομάδα κατέβαινε και δημιουργούσε, κι έδειχνε κιόλας να έχει αποκτήσει και μεγαλύτερη ταχύτητα. Χωρίς μάλιστα να κινδυνεύει πίσω, όπου δέσποζε πάλι ο Τσιγκρίνσκι.

Η εικόνα όμως άλλαξε αργότερα. Χάσαμε την προσήλωση μας, και ο Ατρόμητος ανέβηκε αρκετά, και μάλιστα έγινε αρκούντως επικίνδυνος. Επικράτησε στο κέντρο, τα λάθη μας ήταν μπόλικα, και πλέον αμυνθήκαμε στην τελευταία γραμμή. Πιο πολύ πήγαμε σε αντεπιθέσεις, που όμως δεν έβγαιναν όπως θα θέλαμε. Φάσεις βέβαια τελικές δεν φάγαμε αφού κατορθώναμε με κόντρες να κόβουμε, αλλά άνετα ένα γκολ θα μπορούσαμε να το έχουμε φάει σε ένα μοναδικό τετ ατ τετ.

Άρα η μαυντική μας συνοχή δεν ήταν και για σεμινάρια, αλλά η άνοδος μας προς το τέλος του ημιχρόνιου, ξαναισορρόπησε τα πράματα, κάναμε κανά δυό υποψίες φάσεων και γενικά, μακριά απο τα οπαδικά, μπορώ να πω οτι είδα ένα ευχάριστο παιχνίδι, τόσο σε τακτική, όσο και σε ρυθμό. Σε κρατούσε ρε παιδί μου αυτό το ρίσκο, όσο και η πολύ καλή αντίδραση του αντίπαλου πρπονητή. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε μεν, αλλά όλα ήταν πολύ λογικά και δουλεμένα στις προπονήσεις. Ωραίο ματσάκι ήταν.

Και το δεύτερο ημιχρόνιο, ξεκίνησε εξ ίοσυ όμορφα. Η ΑΕΚ κυριάρχησε για το πρώτο τέταρτο, κατέλαβε καθολικά το κέντρο, και με το πάθος του Αραβίδη που πίεζε ψηλά, αλλά και την καλή απόδοση του Λάζαρου, στην ουσία εξαφάνισε τον Ατρόμητο. Φυσικά ο Μοράις ψάχνει εξτρέμ στην όλη αυτή φάση, οπότε αφού του έχουν βαφτίσει τον Λάζαρο ως τέτοιον, είπε να κρατάει τον Πατίτο στα δεξιά. Τι σου είναι όμως η πουτάνα η μπάλα ! Εκεί που η πάπια είναι για να βγει, αφού πάλι έκανε του κεφαλιού του, βρέθηκε στα αριστερά και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ.

Απέδειξε ο άνθρωπος οτι ξέρει την μπάλα, αλλά τακτικά είναι αρκετά επικίνδυνος. Και απρόβλεπτος βέβαια, και πολύ μπερδεψοδουλειά στην διαχείριση του. Αλλά αυτά είναι θέματα του προπονητή κι όχι δικά μας. Εμείς απολαύσαμε την αναρχία και συνεχίσαμε χωρίς άγχος να παρακολουθούμε τον αγώνα. Η ΑΕΚ έμοιαζε να έχει κλειδώσει το παιχνίδι και ο Βάργκας είχε πλέον αντικαταστήσει την πάπια.

Είπαμε όμως οτι η μπάλα είναι πουτάνα. Οπότε μέσα στην ανυπαρξία του ο Ατρόμητος, βρήκε ένα γκολ – εντελώς κόντρα στην ροή του αγώνα -, εντελώς κόντρα στην προηγούμενη καλή μας απόδοση, και μαζί με μια σούπερ μαλακία του Ανέστη, ξαφνικά βρεθήκαμε ισόπαλοι. Με τις μουρμούρες να έρχονται από την εξέδρα, και με την τρομερή νευρικότητα μέσα στο γήπεδο. Με πολλά λάθη πλέον, με άναρχη ανάπτυξη, και με πιθανότητα ακόμα και για ήττα, αφού ναι μεν χάσαμε ένα γκολ με τον Αλμέιδα, αλλά ο αντίπαλος έχασε δυό τρομερές ευκαιρίες, με την δεύτερη να την αποσοβεί ο Ανέστης.

Η κατάσταση θα επήγαινε μάλλον σε γιόμες, αφού είχε περάσει στο γήπεδο ο Πέκχαρτ. Το σίγουρο είναι οτι πλέον τα φτερά είχαν κοπεί, και ψυχολογικά,  αλλά και με τις αλλαγές του προπονητή. Που τουλάχιστον για τον Λάζαρο, ήταν λάθος. Αλλά τι να ψάχνουμε τώρα; Είσαι που είσαι ανοργάνωτος, έχεις και την γκαντεμιά σου, κι ένας υγιεινός περίπατος μετατράπηκε σε εφιάλτη, ειδικά όταν έβλεπες τον Αλμέιδα, αντί να είναι στην περιοχή μέσα, να κάνει αυτός τις σέντρες. Και να είναι όλα μαντάρα τελικά, και κύρια τα όνειρα μας για πρωτάθλημα. Από πολύ νωρίς δυστυχώς, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Διότι ακόμα και μαθηματικά να είμαστε μέσα αύριο, η ομάδα αυτή είναι πολύ άρρωστη.

Υγ1. Καλή απόδοση είχαν σήμερα και ο Λάζαρος, αλλά και ο Ντίντακ.

Υγ2. Μην περιμένετε ιδιαίτερα νεύρα. Το ματς ήταν μαγική εικόνα, γι΄αυτό και η πίκρα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Όμως, υπάρχουν κάπου εδώ, και τα συγχαρητήρια μου στον αντίπαλο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

  1. Ο/Η bandog λέει:

    ρε Ανεστη , τι θαυματα κανεις ρε αγορι μου !
    ηταν ενας μουγκος στο καφενειο που βλεπαμε την μπαλα και στο δευτερο γκολ του ατρομητου , μιλησε !!!

    νταξ , οσο αισιοδοξος και να εισαι παντως ως αεκτζης , σημερα προσγειωθηκες για τα καλα στην πραγματικοτητα.

    ΥΓ: ο γουιλι στον παγκο ζωγραφιζει !

  2. Ο/Η νικος λέει:

    δεν πειραζει που δεν κερδισαμε παλι.σε λιγο καιρο αρχιζουν τα εργα για το γηπεδο…

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Ας ασχοληθεί με το γήπεδο ο Μελισσανιδης και να αναζητήσει αγοραστή επενδυτή για την ομαδαΕυχαριστουμε που μας ανέβασε γρήγορα από τις μικρές κατηγορίες αλλά τελικά μόνο για αυτό είχε δυνατότητες.

  4. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Μιλάμε για πολύ πίκρα από την μία και από την άλλη να ακούς την κάθε μαλακία που λέγανε οι δίπλα στην 29. Μέχρι και τον Κετσπάγια πεθυμίσανε .
    Αυτόν τον Ανέστη πότε θα τον πάρουν χαμπάρι ότι δεν μπορεί το παιδί..

  5. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Ο Μελισσανιδης υπαρχει ακομα; Μηπως εχει αποχωρισει; Γιατι δεν ακουγεται πουθενα!

  6. Ο/Η conpater λέει:

    @Patikas
    Προς το παρον μονο ακουει…. Τις μουρμουρες της κερκιδας,την γκρινια την δικια μας εδω μεσα,τα πουλακια που κελαιδανε στα δεντρα, την χλοη να μεγαλωνει, τις σφυριδες να τραγουδανε ….. Μετα θα περασουμε στο εντεχνο, κατι καντηλια, χριστοπαναγιες απο μακρια,και αργοτερα οταν θα μπουμε στο heavy metal , καφεδες – νερα κτλ. Τοτε ισως την ακουσει ακομα καλυτερα ,αλλα τοτε θα ειναι αργα για δακρυα…. Οπως ειχε πει κι ο Ιωαννιδης ο πρωην γεωπονος,πρωην προπονητης μπασκετ,πρωην βουλευτης, “οταν σπασει και ο ψυχισμος μεσα σου, τοτε γαματα….”

  7. Ο/Η Savvi λέει:

    Νομίζω ότι και οι ποιο αισιόδοξοι πήραν χθες τις απαντήσεις τους. Είναι εμφανές ότι η ομάδα έχει τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα ο σχεδιασμός ήταν της πλάκας και αυτό πληρώνει η ΑΕΚ η οποία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος(πύργος; ούτε καν). Η παρτίδα δεν σώζετε ότι και να κάνουν τον Ιανουάριο. Χωρίς να θέλω να προεξοφλήσω τις κινήσεις είμαι πεπεισμένος ότι πάλι θα δούμε τον δανεικό, του δανεικού ώ δανεικέ…αυτά για τις μεταγραφές που θα έρθουν όταν και αν. Προσπαθούμε να ξεχάσουμε άλλες εποχές αλλά το πεπρωμένο φυγής αδύνατον. Ποιός επέλεξε τους παίκτες; ποίος τον προπονητή; ποιός εκπόνησε τον όλο σχεδιασμό; ποίος τους ή του έδωσε το οκ να κάνει ότι κάνει; Η απάντηση θα είναι πάντα μία ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το να γίνουν λάθη είναι θεμιτό και κατανοητό ταυτόχρονα. Μόνο όσοι δεν δουλεύουν δεν κάνουν λάθη. Τώρα τα ίδια επαναλαμβανόμενα λάθη υποδεικνύουν ανεπάρκεια για να το πω κόσμια. Άρα η αλλαγή επιβάλετε. Δεν είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος τα λάθη του έστω και κατόπιν εορτής. Αυτό δεν δείχνει αδυναμία ίσα, ίσα αποτελεί μια έντιμη στάση.

    Αγωνιστικά το είδαμε ότι και με 2-0 σκορ δεν μπορούμε να κρατήσουμε μπάλα στο κέντρο. Το πρώτο γκολ χρεώνετε αποκλειστικά στον Μάνταλο που κάνει λάθος αριστερά στο κέντρο. Ακριβώς το ίδιο λάθος και στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την Σαιντ Ετιέν που το λάθος το κάνει ο Μπαρμπόσα για όσους δεν θυμούνται. Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβουν ότι ο Ανέστης ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για την ΑΕΚ. Δεν μας έδωσε και ένα πέναλτι αλλά που να μιλήσεις για διαιτησία με τέτοια χάλια.

    Από ότι φαίνετε όλοι δουλεύουν για τον Ολυμπιακό ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ. Δεν μας φταίνε τα μπουρδέλα μας φταίει ο γαύρος που βρίσκει και τα κάνει.

    ΥΓ: Steven έχουμε κλίκες και αποδυτήρια πουτάνα;

  8. Ο/Η ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ λέει:

    Kωουτσάρισμα για σεμινάριο από μηχανοδηγό.
    Ο καριόλης ο διαιτητής;πιασμάν,κανονικά.Μας κατέσφαξε.Ο αλήτης δεν έληξε το ματς στο 70!Διατεταγμένη υπηρεσία από τον χοντρό κατευθείαν…Κατά τα λοιπά η ομάς έπαιξε μπαλάρα…Ο κλόουν που υποδύεται τον τερματζή,έπιασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.Ισοφάρισε το λάθος του, με το που έπνιξε την κουνέλα στο β’ τεμάχιο…ο (η το αντίθετο…δεν ξέρω,μπερδεύτηκα κι εγώ ,έτσι αποχαυνωμένος που ήμουν,παρακολουθώντας το ανεπανάληπτο θέαμα…
    Προχωράμε.Δεν κωλώνουμε,με το Δικέφαλο είμαστε.Κάποια στιγμή θα τους γαμήσουμε.Δεν μπορεί.Θα γυρίσει ο τροχός…Ειδικά για τους καθ’ ύλην ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ…

    Μιτσούκο-Ντούσαν…γερά…πάρτε τα λεφτά…(τα δικά μας εννοείται)…

    Σαλάμ αλέκουμ…

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Που να ξέρω φίλε μου, όχι. Το σίγουρο είναι οτι έχουμε μπλέξει, διότι ο υποτιθέμενος αρχηγός, είναι της απόλυτης πλάκας. Ένα πολύ λίγο οχταράκι, και τον έχουν βγάλει Μέσι. Γιατί; Διότι είναι της πλάκας και οι άλλοι. Από το καλοκαίρι γράφω για μια χαφάρα.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ : Να έχουμε δει Νικολούδη και τώρα να τρώμε στη μάπα κάποιο Μάνταλο.

  11. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Θες να λες οτι πας για πρωτάθλημα έχοντας βασικό αυτόν το 2μετρο Γκούφυ? έλεος κάπου.
    Εδω και 3 χρόνια έχεις βασικό ένα χαζό τέρμα που κάθε χρόνο τρώς τουλάχιστον 3 ήττες στο κεφάλι εξαιτίας του. Καμία βελτίωση, ίδιος και απαράλλαχτος απο την πρώτη μέρα.
    Πήγαμε και πήραμε τον ρεπατζή του νιόνιου και τον κάναμε βασικό τέρμα.
    Ούτε πάγκο δεν καθόταν.
    Φέτος δώσαμε 500 χιλιάρικα στο Σπανό για τον μικρό και ανεχόμαστε ακόμα τον Ανέστη.
    Δηλαδή να σε κρεμάει σε μια τελείως ανύποπτη φάση, είναι σοκ όπως και αν το δείς.
    Και μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα έδειχνε οτι ψιλο-διαχειριζόταν ακόμα και το 2-1 που έφαγε.
    Τεράστιο έγκλημα Μοράις που έβγαλε Λάζαρο-Πατίτο. Οι μοναδικοί που κρατούσαν μπάλα.
    Και έβαλε το όρθιο αγγούρι. Ποιός να τους τροφοδοτήσει ρε? Ποιός θα τους βγάλει μπαλιές? ο Αραβίδας?
    Ο Αλμέιδα έγινε πάλι σαν ιπποπόταμος και δεν προλαβαίνει καμία μπαλιά.
    Τέλος λοιπόν και για φέτος.
    Τουλάχιστον δε θα έχουμε την βαθμολογική πίεση.

  12. Ο/Η netrino λέει:

    Με ταβάνι τα 400 το χρόνο για συμβόλαια μπορείς να βρεις τιμιους αμυντικους μπακ χαφ(Ουκρανός,Γιοχανσον,Σιμοες) αλλά για χαφ,εξτρεμ,φορ της προκοπής πρέπει να ξοδέψεις.Απλα πράγματα.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρος : Αν δεις όλη την φάση, πώς το τρώει, είναι ανάγκη να γράψουμε κείμενο. Και θα το κάνουμε βέβαια τώρα στην διακοπή, με καθαρή στοχοποίηση παικτών. Απλά αφήνω και την σημερινή μέρα για ευνόητους λόγους.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Καλά τα λες μέχρις ένα σημείο. Αυτοί που ανέφερες, είναι μεν τίμιοι, αλλά είναι καθαροί υπάλληλοι. Όχι με την έννοια της υποβάθμισης, αλλά με την έννοια της πρωτοβουλίας.

  15. Ο/Η Koreas λέει:

    Αεκτζηδες του γλυκου νερού, τι μιζέρια είναι αυτη;…….μην κλαψουριζετε ρε……όλοι και όλα σας φταίνε……..ελάτε στο γήπεδο καμιά φορά κι αφήστε το κλαμα…….ούτε ο Βασιλάκης ο Κάιλας τέτοιο κλαμα……

  16. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @ Στήβεν:Γιατί αδελφέ μου μπήγεις το γαμημένο το μαχαίρι βαθειά στην πληγή;Γιατί δεν αφήνεις το παρελθόν μας,ήσυχο;Άστο να πάει στην ευχή του γιαχβέ ,που να πάρει και να μην σηκώσει..Τι μου θυμίζεις Νικολούδη…και…και…και τους άλλους που ούτε τα ονόματα δεν θέλω να λέω…Γιατί το κάνεις αυτό;Δεν παλεύεται ρε παιδί μου αυτό το σημερινό χάλι…Ρε με τίποτα λέμε…Άστο να πάει στο γέρο διάολο,άστο σου λέω…

  17. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Στήβεν:΄Φίλε,έχω παλαβώσει από χθες!Ειλικρινά τώρα.Στοχοποίηση +κείμενο!Γουστάρω.Για όλα τα παρτάλια.Με G3;Ναι.Με ΑΚ-47; Μαζί σου .Αλλά ρε φίλε,τι θα κάνουμε;Μόνοι τους ήρθαν όλοι οι κατιμάδες;Κάποιος(κάποιοι )ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ,τους μαζέψανε στο μαντρί.Κι αυτά τα λαμόγια στο στόχαστρο.Κι ο πειρατής που τα ενέκρινε.Κανένα έλεος ,για κανέναν τους.Διακοπή έχουμε.Να γελάσει το χειλάκι μας ,αυτομαστιγωνόμενοι.

    ΥΓ:Χθες στο σταθμό Λαρίσης τα τραίνα πηγαινορχόντουσαν με μεγάλη άργητα.Όταν ρωτήσανε τον αρχισταθμάρχη,τους είπε ότι κάτι καινούργιοι που θα πηγαίνανε,να σφυράνε σωστά,δεν φτάσανε ακόμα…και μάλλον δεν θα πάν ποτέ…Έλεγε…Κι οι παλιοί γεράσανε…Γάμα τα φίλε μου…

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Αδερφέ, στα ίδια είμαι κι εγώ. Θα τα πούμε μεν, αλλά τι θα γίνει δε, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Δεν βλέπω κάποια γκρίνια. Κριτική γίνεται και την βλέπω και σε καλό επίπεδο.

  20. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Στήβεν ανυπομονώ για αυτό το άρθρο με τη στόχευση.
    Άντε γιατί μόνο με τις ευγένειες κανείς δεν πρόκοψε στη ζωή του.
    Ή θα λέμε τα πράματα όπως είναι η σε κάθε ήττα θα κάνουμε πατ-πατ στην πλάτη μέχρι την επόμενη.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρος : Ε τώρα μην μου πεις οτι έχεις παράπονο από τον χώρο εδώ. Σχεδόν γραφικοί έχουμε γίνει με τα μπινελίκια.

  22. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven
    Αυτό λέγεται κριτική? Τα ίδια και τα ίδια επαναλαμβάνονται εδώ και 1 χρόνο που παρακολουθώ το blog………γινεται να υπάρχει continuous κριτική?…….γιατί δε βάζει λεφτά ο μελισσαν. ………..ο dusan γέρασε………..το γήπεδο δε θα γίνει…….γιατί δεν αντιδρά η original?……….ο Ανέστης δεν είναι καλός goalkeeper. …….ποια καινούρια κριτική βλέπεις εσύ? ………προσωπικά σε μιζέρια μου κάνει και σε μη-αποδοχη της πραγματικότητας.

    Βλέπεις κάτι άλλο;

  23. Ο/Η conpater λέει:

    Παιρνεις στην εταιρια σου εναν υπαλληλο,γιατι καποιος σου ειπε πως ξερει την δουλεια,εχει δουλεψει κι αλλου σε πολυ μικροτερη επιχειρηση. Σου βγαινει μαπα το καρπουζι. Ξαναψαχνεις,και ενας δικος σου σου προτεινει εναν που εχει να δουλεψει το αντικειμενο καιρο,αλλα την “δουλεια μας” την κανει…Και παει λεγοντας το πραγμα,μεχρι που καταλαβαινεις πως την εχεις γαμησει ασχημα στην εταιρια σου γιατι η συγκεκριμενη νευραλγικη θεση που ειχες προς καλυψη, επηρεαζει το συνολο της αποδοσης ολων γενικως. Ποιος φταιει ? Οι ανθρωποι που εψαχαν για δουλεια και ηταν ανεπαρκεις για αυτο που ηθελες η ΕΣΥ που τους πηρες για να πληρωσεις πολυ λιγωτερα? Ποιον πρεπει να κρεμασουν αναποδα στην εταιρια,αν παρει την κατιουσα,αυτους η ΕΣΕΝΑ? Στοχοποιηση λοιπον και στην σεντρα,ΝΑΙ. Αλλα σε ποιους…..????

  24. Ο/Η netrino λέει:

    Να ρωτήσω κάτι σαν πιο μικρός ο Νικολουδης γιατι ειχε πάει στο γαυρο?

  25. Ο/Η conpater λέει:

    @Koreas
    Σε περιπτωση που το εχεις ξεχασει…… THIS IS AEK……

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : H κριτική είναι κριτική, ειδικά όταν έχει αλλάξει το ρόστερ και ο προπονητής. Επίσης όταν έχουν πει οτι πάμε για πρωτάθλημα. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Να μην μιλάμε κι απλά να πηγαίνουμε στο γήπεδο; Που πάμε γαμώτο. Τι θέλεις να λέμε και να γράφουμε δηλαδή; Εσύ, μετά το γήπεδο δηλαδή, τι λες; Για τις καλές ταβέρνες της Πάρνηθας; Ρε συ, μήπως έχεις βαρεθεί την ΑΕΚ τελικά και μου λες άλλα πράματα; Δηλαδή επειδή έχουμε κατοχή, δεν πρέπει να αντιδράμε;

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Διότι σαν μέγεθος μπορούσε να τον πληρώνει καλύτερα. Επίσης διότι δεν είχε κόψει την συνήθεια να στήνει παιχνίδια κι ήταν ανεπιθύμητος.

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Ωραία εγώ με εσένα είμαι. Τι προτείνεις τελικά, να αλλάξουμε ιδιοκτήτη;……η θα αλλάξει ο μελισσαν στα γεράματα.

    Όταν πας στο θέατρο η στο σινεμά και σου βγαίνει μάπα το έργο τι κανείς κάθεσαι και το συζητάς για 3 μέρες με κάποιους άλλους που άκουσαν ότι σου βγήκε μάπα;

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Όταν πας στο θέατρο, σίγουρα μπορείς να διαφημίσεις ή να δυσφημίσεις ό,τι είδες. Και όχι μόνο για τρεις μέρες. Για όσο σου πάρει.
    Η ΑΕΚ είναι θέατρο; Άντε και είναι. Εσύ δηλαδή προτείνεις να μην μιλάμε κι απλά να πηγαίνουνε στο γήπεδο;
    Τι σε πειράζει να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να λέμε τα ίδια; Στο φινάλε, δεν έχεις βαρεθεί την ΑΕΚ; Τον Χριστό, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα;
    Αυτό είναι η αφορμή του site, και με αυτό καταπιανόμαστε. Δηλαδή επειδή έχεις Σύριζα, θα μιλήσεις μετά την τετραετία;
    Ποιός Μελισσανίδης; Και ποιά γεράματα; Αυτά μου είναι αδιάφορα. Κρίνω στο θέατρο, ό,τι βλέπω.

  30. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    Πούτσα,μπάλλα καί καράτε (μέχρι καί το Βάιο Καραγιάννη θυμόμαστε νά πουλάει τσαμπουκά) , ίσως μόνο τά διαδικαστικά ήταν πίο απλά. άς πούμε βλέπαμε καί μπάλλα.

    Τώρα πία ,σηκώνεται όχι μόνο η τρίχα αλλά καί τό πετσί όταν ακούμε μικρά παιδιά όταν απαντούν στό ερώτημα τί ομάδα είσαι ? καί απαντούν ΑΕΚΑΡΑ.

    (καλά εντάξει, θυμόμαστε και ντέρμπι μέ 200 άτομα στά Φιλαδέλφεια – Καστοριά , Λαμιές καί τά ρέστα)

    οί εποχές άλλαξαν , η ΑΕΚ όμως ΟΧΙ ,άντε να δούμε κανά τύπου Τροχανά πάλι,
    γιατί τώρα πία κοιτάμε μόνον τά χειρότερα (άπορος μεγιστάνας) ακόμα γελάω από τότε που το διάβασα .

    Steven είσαι μεγάλος λεξιπλάστης , καί ίσως η μόνη επαφή που μου απέμεινε γία αυτή την ομάδα.

  31. Ο/Η Flevend λέει:

    Τέσσερα χρόνια χαμένα.Κανένα σχέδιο,κανένα πρόγραμμα.Αν δεν αρχίσει ξήλωμα αμέσως και στελέχωση με 3-4 σοβαρούς επαγγελματίες δεν υπάρχει πλέον καμμιά δικαιολογία.΄Οσα γήπεδα και να φτιαχτούν(αν φτιαχτούν…).