Ο Αισθητικος ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

94ac5e7a6b3d3770d3161a78f58f73a5_92281Η ΦΩΤΟ απο το επισημο σαιτ του νιονιου τοτε, για να σου φρεσκαρω τη μνημη σου και την ‘αισθητικη’ σου.

Αυτο για 2 λογους ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

  1. Το εκανα σχολιο αλλα μπορει να πουλας τρελλιτσα και να πεις οτι δε το ειδες
  2. ΟΤΑΝ βριζεις δημοσια εμενα, θα εχεις απαντησεις.

Συνεχιζε να σκουζεις ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Συνεχιζε να ζητας απο τον Stevie να με ‘κοψει’, οπως ζητανε τα παιδακια απο τη μαμα τους που τα εκαναν ντα τα αλλα παιδακια. Βεβαια ΓΙΩΡΓΑΚΗ δε περιμενα κατι διαφορετικο. Βριζεις εμενα και μετα ζητας ‘προστασια’ απο το Stevie. Αλλαζει ο ανθρωπος ΓΙΩΡΓΑΚΗ? Οχι βεβαια, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.

Η πλακα ειναι οτι χωθηκες στο πουθενα, ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ (γιατι περι ΘΡΑΣΟΥΣ προκειται) αυτος που βριζει να απαιτει να ‘κοψουν’ αυτον που τον βριζουν! Πραγματικα ΓΙΩΡΓΑΚΗ τα σπας..

Αιντε ΓΙΩΡΓΑΚΗ: Διασκεδασε μας και αλλο με ιστοριες. Ξερεις εσυ. Ολο και κατι θα ειδες στον υπνο σου με κανα Κοκκαλη στα 80 του,αμα δε σου κατσει ανεστησε και το Νταιφα, δεν εχει σημασια που ο ανθρωπος εχει πεθανει. Αμα ειναι να δεσεις στο μυαλο σου θεματα, αυτα ειναι λεπτομερειες. Οταν βεβαια δεν βλεπεις τον μονιμο εφιαλτη σου τον Ριβαλντο που κοστισε 1,2 εκκ, σχεδον ολα πληρωθηκαν (ειτε απο το Γλου, ειτε απο Διαρκειας σχεδον αμεσα) αλλα στο μυαλο σου ο Ριμπο φταει που ο πρωην ‘φιλος’ σου εβαλε μεσα το μαγαζι δεκαδες εκκ και οταν με το ΡΙΜΠΟ (που μου ειναι παντελως αδιαφορος οπως και τοσοι αλλοι που κουβαλησατε παρεα) πηρες μεν πρωταθλημα στο γηπεδο αλλα ο ‘φιλος’ σου »ξεχασε» να παει στο CAS.

Η καψουρα βεβαια για το στοκ της Empire και τι εγιναν 5εκκ (η οσο ηταν)  ΣΩΣΤΑ σε ενοιαξε, αλλα δεν ειδα να λες κουβεντα ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ το στοκ.. Μηπως ο ‘φιλος’ σου?
ΓΙΩΡΓΑΚΗ ξεκολλα. Κουνα λιγο το μυαλο σου. 2017 εχουμε ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Ξεκολλα απο το 2004 περασαν 12-13 χρονια.
ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
Και για μια φορα στη ζωη σου ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ: Οπως ξερεις να ξεκινας να βριζεις να ξερεις να τελειωνεις μονος σου τις δουλειες σου ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΟΧΙ να ζητας απο ΑΛΛΟΥΣ να καθαρισουν τη μπουγαδα.ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

Που η αγανακτηση σου κρατησε μια μερα αλλα τωρα με μια διευκρινηση απλα προχωρας. ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
Θα φας κραξιμο ΓΙΩΡΓΑΚΗ μεχρι να καταλαβεις οτι ΕΜΕΝΑ δε με βριζεις ετσι απλα και μετα πουλας τρελλιτσα.

Που απεκτησες και αισθητικη ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Ο -πρωην- φιλος του Ντεμη!!! απεκτησε αισθητικη. Ο φιλος του Τσακιρη απεκτησε αισθητικη!! Ποσο εκανε η αισθητικη σου ΓΙΩΡΓΑΚΗ οταν ανεβαζατε φωτογραφιες στο νιονιο που εδειχνε προσφυγες ΕΛΛΗΝΕΣ -ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΞΕΙ οι Τουρκοι και απλα απελπισμενοι περιμεναν στο λιμανι μη εχωντας στον ηλιο μοιρα- και γραφατε απο κατω οτι οπαδοι της ΑΕΚ περιμενουν τις βαρκες ΓΙΩΡΓΑΚΗ? Να στη θυμισω τη φωτο ΓΙΩΡΓΑΚΗ που εκανε ακομη και τους original πανιωνιους- οχι τους εποχικους σα και του λογου σου- να αγανακτησουν με τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ που κανατε και να ΑΗΔΙΑΣΟΥΝ οπως και ΟΛΗ η Ελλαδα?
Ποσο εκανε η αισθητικη σου ΓΙΩΡΓΑΚΗ οταν αρνιωσουν το γηπεδο για ευρωπαικο αγωνα στην ΑΕΚ, με το προσχημα τι ειχες λεει ‘παρουσιαση’ ομαδας (λες και δε μπρουσες να κανεις παρουσιαση ειτε αλλου ειτε αλλη μερα- τοσο σημαντικη ηταν) , και το βραδυ ΑΦΗΝΕΣ να το ‘σκαψουν αγνωστοι’ ανοιγωντας τις πορτες? Ε ΓΙΩΡΓΑΚΗ της αισθητικης? Αξιζε το μηνιατικο η αισθητικη σου? Γιατι μεχρι και ο Βαγγελας εδωσε στο τελος το γηπεδο του, και δεν εφτασε στο ΠΟΤΑΠΟ σημειο αισθητικης που εφτασες εσυ. Περασες και το Βαγγελα σε αισθητικη ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

Αιντε … ΓΙΩΡΓΑΚΗ μη αρχισω και γραφω και σε αντιμετωπισω με αναλογο υφος και ηθος που μιλησες εσυ, και φυγεις (και απο εδω) τρεχωντας βραδυ, οπως φευγεις παντα. Προεδρε των 48 ωρων.

ΥΓ ΓΙΩΡΓΑΚΗ μη μου το κανεις αυτο και πας στο Κωστα.. Ο πονος θα ειναι αβασταχτος, τα γελια μεχρι δακρυων. Μην απειλεις ΓΙΩΡΓΑΚΗ οτι θα φυγεις. ΓΙΩΡΓΑΚΗ στασου: Μυγδαλα..

ΥΓ2 ΓΙΩΡΓΑΚΗ, για να ξερεις. DAY ONE και αρκετες φορες εχω πει στον Stevie οτι αν για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ υπαρχει καποιο θεμα, οποιο και αν ειναι αυτο, εχω δωσει τη παραιτηση μου εν λευκω: Σταματαω δηλαδη απο μονος μου πριν καν χαλασουμε τις καρδιες μας. Γιατι σε αντιθεση με σενα ΓΙΩΡΓΑΚΗ, εγω ανθρωπους που συναναστρεφωμαι το κανω απο επιλογη πλεον στα 49 μου και δεν τους εχω αναλωσιμους και ‘πρωην’ για να ικανοποιησω τον εγωισμο μου και να το παιξω ‘ταχα μου’.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Ο Αισθητικος ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

  1. Ο/Η Σταυρος λέει:

    μηπως εχει αναλαβει καποια ΜΚΟ?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Σταύρος
    Ξερω γω; η με ενδιαφερει νομίζεις;
    Αμα εχει θα ειναι η πρωτη που θα παει απάτη. Βάση “σχεδίου” παντα.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Περιμενε,σε λιγο θα παει να δωσει συνεντευξη στον φιλο του… Θα θυμηθουνε παλιες καλες στιγμες του παρελθοντος, θα αραδιασει ενα τανκερ παραπονα,και θα θαψουνε οσο,και οσους μπορουν…

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Conpater
    Ο καθένας κανει τις επιλογές του. Αδιάφορα τα υπόλοιπα η για να το πω αλλιώς:
    Αυτη η φοράδα στο αλώνι έχει αφήσει ιστορία….

    Τελείωσε ο τύπος και αρκετα ασχοληθήκαμε με ανύπαρκτους.
    Πάμε γι αλλα.