Α Ε Κ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το παιχνίδι αναμενόταν με σχετικό ενδιαφέρον. Πρώτον για να δούμε το αποτέλεσμα των γκαζιών, δεύτερον για να δούμε την κάποια δουλειά του Μοράις παρόλο που οι επιλογές των παικτών είναι μετρημένα κουκιά, και τρίτον και κυριότερον, για να δούμε μια νίκη της ΑΕΚ ρε αδερφέ. Έστω κι από την τηλεόραση, αφού Σαββατιάτικο αρνούμαι να πάω στο γήπεδο κι έχω από το πρωί παραχωρήσει τα διαρκείας μου.

Η μόνη παραφωνία που φαινόταν στην αρχική ενδεκάδα, ήταν ο Αραβίδης στα δεξιά. Όλα τα άλλα ήταν λογικά σε αυτό το 4-3-3, που επελέγη. Όμως ο παραλογισμός επικράτησε ξανά. Διότι ο Αραβίδης, ήταν πραγματικά ο πιο επικίνδυνος παίκτης, σε μια ομάδα που στην ουσία περίμενε τα πάντα στην δημιοτργία από τον Μάνταλο και τον Πατίτο. Κι άρα το έργο του αμυντικογενούς Παράσχου, ήταν πολύ εύκολο.

Έσβησε αυτούς τους δύο – όχι οτι είναι κάποιο κατόρθωμα αυτό – , οπότε σε συνδυασμό με την έλλειψη κατεβασιών των πλάγιων μπακ μας, το παιχνίδι που είδαμε στο πρώτο μέρος, ήταν μια σούπα και μισή. Που μπορεί και να την εκτιμούσε ο λίγος κόσμος στην κερκίδα, αλλά μάλλον δεν του άρεσε, διότι ήταν και παγωμένη. Σχεδόν καμία τελική, και  μια οργάνωση προβλέψιμη, χωρίς κανέναν αυτοματισμό και κάποια κομπίνα δουλεμένη. Η σούπα λοιπόν αυτή, έφερε και την ισοπαλία των μηδενικών μαζί με την παρατήρηση οτι ο Μπάρκας έσβηνε γρήγορα την όποιαν απειλή στις λιγοστές αντεπιθέσεις του Πλατανιά.

Κάτι περιμέναμε οτι θα άλλαζε στο δεύτερο μέρος. Υποτίθεται οτι θα πάταγε γκάζια κι ο Μοράις. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα πράματα παρέμειναν ίδια, αποδεικνύοντας οτι η ομάδα είναι βαρύτατα άρρωστη. Ο Πατίτο άρχισε να κινείται παντού αποδεικνύοντας ξανά οτι είναι της πλάκας ο προπονητής, ο οποίος έκανε και δυό αλλαγές ανεξήγητες απλώς και μόνο για να δείξει οτι κάτι έβλεπε, ενώ στην Ελλάδα πρέπει να είναι ο μόνος που βλέπει παίκτη Πέκχαρτ.

Η φλυαρία λοιπόν της ΑΕΚ συνεχιζόταν, ξεκίνησε και η βροχή να πέφτει , ο Αραβίδης εξουδετερώθηκε από τον Παράσχο , και πλέον, τολμώ να το πω, ευχόμουνα να έρθει διπλό, πιο πολύ για να χαιρόμουνα Μελισσανίδη όχι με γκάζια πλέον, αλλά με σπασμένα φρένα. Το γκολ όμως του Μάνταλου, μου χάλασε την διάθεση – και ξέρω οτι θα φάω σχετικό κράξιμο -, αφού είναι πασιφανές οτι μια βόμβα θα ήταν καλύτερη από αυτόν τον αργό και επώδυνο θάνατο, που υφιστάμεθα. Που θα καλύψει τα πάντα για καμιά εβδομάδα ή για κανά δυό παιχνίδια, και ο κάθε φίσκουλας θα γράφει το μακρύ του και το κοντό του.

Διότι φάνηκε ξεκάθαρα οτι καμία δουλειά δεν γίνεται, και η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Και μάλλον αυτά που είπε ο Αραβίδης ( με αυτούς που έχουμε δεν στρώνουμε με τίποτα ) είναι ολόσωστα, όπως και ολόσωστα ο άνθρωπος θα πάρει το καπελάκι του και θα πάει στην ευχή του θεού. Με την οποίαν ευχή, κέρδισε και η ΑΕΚ σήμερα, ενώ ήταν της πλάκας,  με έναν αντίπαλο, που εκ των προτέρων όλοι ξέρανε πώς θα παίξει, αλλά δεν υπήρξε πλάνο επίθεσης ή ανοίγματος της άμυνας. Και μην σας ξεγελάνε τα δυό γκολ ή όσα θα διαβάσετε για υπομονές και λοιπά κατινίστικα. Η ομάδα δεν έχει καμία συγκέντρωση και φαίνεται από το δεύτερο γκολ του Αραβίδη. Όμως τα συγχαρητήρια είναι επιβεβλημένα, διότι όπως και να το κάνεις σκοτώσαμε ένα θηρίο μετά από πολλούς μήνες, και μάλιστα το συντρίψαμε.

Υγ. Αγαπητοί, ο Μάνταλος φυσικά και δεν ήταν ο κορυφαίος, όπως θα πουν. Μακράν ήταν ο Αραβίδης, ο οποίος είναι και ο μόνος που ξέρει πού παίζει.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

27 Responses to Α Ε Κ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Σεντερ φορ,2 εξτρέμ κ ενα χαφ για να μπουμε play off,σε διαφορετική περίπτωση το βλέπω δύσκολιο

  2. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει μπαλα, αργη ομαδα (αργοι παικτες σε ολες τις θεσεις), χωρις πλαγιους (μπακ και εξτρεμ) χωρις επιθετικο και με ανυπαρκτο προπονητη απατεωνα που ηρθε για ακομα μια αρπαχτη. Παντως εγω steven θα παραδεχομουνα τον Αραβιδη αν ελεγε “με εμας στην ομαδα δεν στρωνουμε με τιποτα” διοτι εκτος απο παθος, κουρεματα 21, χερια πανω στο πουλμαν και γενικα λαικισμους που σιχαινομαι, το ποδοσφαιρικο του επιπεδο ειναι κατω του μετριου.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas : Ειλικρινά Δημήτρη μου, δεν έχω κανένα παράπονο από τον Αραβίδη.

  4. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Οσο είμασταν 0-0 σκεφτόμουν τι θα γίνει αν δεν κερδίσουμε τελικά.
    Τώρα κουτσά-στραβά θα ηρεμήσουν μέχρι την επόμενη γκέλα.
    Οχι τίποτ’άλλο, αλλά κάηκε και το χαρτί με τα γκάζια, το παίξαμε προχτές.
    Τώρα τί θα έκανε? ξανά γκάζια? ξανά μπινελίκια? ξανά απόλυση προπονητή?

  5. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Η πλάκα είναι οτι τσέκαραν λέει ενα χαφ του Πλατανιά με ύψος 1,90 ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο (τι έκπληξη)
    Πιο αργός και απο το θάνατο πρέπει να είναι αυτός
    Εξτρέμ πρέπει να πάρει και έναν επιθετικό.
    Και αν μπορέσει να λύσει συμβόλαια Αλμέδα Πέκχαρτ το Δεκέμβριο θα ήταν μεγάλη κωλοφαρδία

  6. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Άκουσα το ματς στο ραδιόφωνο. Μετά τη ληξη του αγώνα ο Γιώργος Κοσμάς σχολιασε ως πολύ σωστές και με κότσια τις δύο αλλαγές του Αλμειδα και του Γιοχανσον διότι ήταν αρνητικοί και ότι αυτοί που μπήκαν βοήθησαν πολύ καθώς ήταν πιο κινητικοι. Είπε πολύ θετικά λόγια για το Γαλανοπουλο . Είπε λοιπόν τα αντίθετα από αυτά που είπες εσύ (άστοχες οι αλλαγές). Πώς το σχολιάζεις αυτό?

  7. Ο/Η νικος λέει:

    γεια.στηβεν πιστευεις το οτι δεν παει ο κοσμος γηπεδο και γενικα δεν βοηθαει την ομαδα με διαρκειας και αλλες αγορες απο μπουτικ.το οτι το γηπεδο εχει κολλησει.μηπως ξενερωσει ο μελλισανιδης?επισης ειναι αληθεια οτι ειπε σε ενα υπουργο του συριζα οτι εγω δεν ηρθα για να μεινω πολλα χρονια στην αεκ ποιο πολυ με ενδιαφερει το γηπεδο.και τελικα με το γηπεδο τι γινεται.μπορεις να μας δωσεις ενα χρονοδιαγραμμα?θα ξεκινησει το 2017?

  8. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Steven δε μιλαω για το σημερινο παιχνιδι στο οποιο πραγματι εβγαλε εναν εγωισμο μετα τα οσα συνεβησαν, αλλα μιλαω για την ποδοσφαιρικη του ποιοτητα ( αδυναμια να κοντρολαρει, να πασαρει, να ντριμπλαρει, το κεφαλι κατω κτλ), τη συμπεριφορα του και την θεση που θα ειχε σε μια ΑΕΚ πρωταθλητισμου. Πολυ σωστα λοιπον ειπε ( το ειχε πει και ο Τζιμπουρ περισυ “πειτε στο Μελισσανιδη να βαλει λεφτα να φερει παικτες αν θελετε πρωταθλημα και μην τα χωνετε σε εμας) οτι με αυτους δεν παμε πουθενα αλλα θα επρεπε να εχει την αυτογνωσια να καταλαβει οτι επειδη ειναι αυτο το χαμηλο επιπεδο παικτων, εχει κι αυτος θεση στην ομαδα και οτι αν πουνε εκει στην ΠΑΕ να ανεβασουν το επιπεδο τοτε θα φυγει και αυτος. Και βεβαια ο επομενος σταθμος του, η επομενη ομαδα του θα του δωσει τις απαντησεις για το ποιος ποδοσφαιρικα ειναι.

  9. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Ο απατεωνας αφου δηλωσε πριν το παιχνιδι οτι “τωρα θα δειτε τη δουλεια μου” σημερα δηλωσε ως γνησιος απατεωνας που ειναι οτι ” ειμασταν βελτιωμενοι”! Και οταν τον ρωτησαν σε τι, απαντησε “γενικα σε ολους τους τομεις”. Ειπαμε, θα πουλαει τρελα μεχρι να βγει η χρονια ή μεχρι να τον διωξουν και να παρει την αποζημιωση. Δεν μας εχει πει ομως ποιος ειναι ο στοχος της ομαδας (οχι οτι δεν τον ξερουμε), ουτε αυτος ουτε ο Μανταλος που σημερα δηλωσε οτι “οποιος δεν πιστευει οτι η ομαδα…. μπορει να φτασει ψηλα(ετσι γενικα και αοριστα) να μεινει μακρια”. Βεβαια μολις παιξουν σε κανα παναιτωλικο, παναθηναικο γιαννενα και η διαφορα παει στους 12 – 14 θα μας φταει η ατυχια, η διαιτησια, η πιεση, το αγχος κτλ.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Iron Jim21 : Αγαπητέ, ο,τι και να λέει ο Κοσμάς, είναι για τον κόσμο κι όχι για τους μυημένους. Ο Κοσμάς δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει μπάλα, είναι υποχρεωμένος να λέει μαλακίες. Και πάμε εκ του αποτελέσματος : Τι έκανε ο Πέκχαρτ το οποίο εμπόδιζε ο Αλμέιδα; Τι προσέφερε ο Γαλανόπουλος που είναι αμυντικό χαφ, σε σχέση – πράγματι με τον αρνητικό Γιόχανσον – με τα γκολ; Άστα αδερφέ. Ο θεός τα κανόνισε, όπως είπαμε.

  11. Ο/Η bandog λέει:

    η ομας δεν βλεπεται.

    δλδ να εχει τοτεναμ-τσελσι και μπαγερν-λεβερκουζεν διπλα και εμεις να βλεπουμε αεκ.

    ρε γυριστε το καναλι μπας και φερουν κανα σοβαρο παικτη το γεναρη…

    και ας τελειωνει σε -ιτς….

    ΥΓ: ενταξει , υπαρχουν πιο μαζοχιστες απο εμενα.
    πηγαινουν γηπεδο …

    ΥΓ2: γιατι παρεξηγηθηκε ο τιγρης με τη δηλωση αραβιδη τυπου ” με αυτος πους εχουμε δεν κανουμε τιποτα” ???

    ευγενεστατη ηταν….

    ο γκουμας καποτε ηταν πιο αγενης απεναντι στον καπετανιο λεγοντας “με τοσα που παιρνουμε μην εχετε απαιτησεις”…

    που να ειχε πει τιποτε τετοιο ο αραβιδης. μαχαιρια στο νεφρο θα ηταν η δηλωση….

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς νικος : Και γιατί να ακούσεις εμένα; Άκου τον Γιδόπουλο. Ο κόσμος; Ποιός κόσμος; Μιλάς για τον ανύπαρκτο νταραβεριτζή που κλαίει οτι δεν έχει λεφτά, και σκοτώνεται στα black Friday. Ο κόσμος θα βοηθήσει – και σωστά – όταν φτειάξεις ένα μαγαζί. Τι να βοηθήσει, έναν μαύρο γυρολόγο, που τρέχει να δώσει την μπάλα στα αράουτ;

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas : Τα ίδια λέμε. Η ομάδα ήταν να μασάς και να φτύνεις, αλλά υπήρχε άλλο πορτάκι. Παίκτης Μάνταλος, δεν υπάρχει. Ένας κλασσικός μαλάκας είναι, σαν τους άλλους δύο του κέντρου, που είναι για γέλια. Δεν πουλάς τον Σιμόες για πέντε μύρια; Πιο μαλάκας, πεθαίνεις.

  14. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Αυτό που δήλωσε ο Πετράκης είναι για σφαλιάρες.
    Ο Πετράκης μας είπε οτι “όποιος δε μας πιστεύει να μείνει μακριά”
    Επειδή κέρδισαν τον Πλατανιά.
    Μωρ’τί μας λες ρε Πετράκη.
    Κάνε κανα σερί 5-6 νικών και τα ξαναλέμε.
    Στην πρώτη ευκαιρία βγάλατε γλωσσίτσα

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Η πλάκα είναι οτι παρεξηγήθηκε, αλλά ευτυχώς που ήταν βασικός σήμερα. Ποιός πίεζε μπροστά; Ο Πατίτο ή ο Αλμέιδα; Μήπως μετά ο Πέκχαρτ; Άσε αδερφέ. Μιλάμε για μπουρδέλο και για τσατσάδες, που ούτε το συμφέρον τους δεν ξέρουν. Ευτυχώς που ο Αραβίδης έχει στοιχειώδες φιλότιμο, ενώ θα έπρεπε να έχει βάλει βόμβα στους ηλίθιους που τρέχουν την ομάδα κι έχουν τον Μάνταλο, την κορδελιάρα, τοτέμ. Μέχρι κι αυτή η χοντρή του Σκαϊ τον παράτησε. Ξέρεις η μπάλα δεν είναι μόνο να την ξέρεις, πρέπει και να την παίζεις με αποτέλεσμα. Σήμερα τι υπήρχε; Μπάρκας ( φάγαμε τα λυσσακά μας να βγει ο Ανέστης ), Λαμπρόπουλος, Κωλοβέτσιος, Αραβίδης κι Αλμέιδα. Ξέρεις τι πάει να πει αυτό; Οτι τα γκάζια δεν πιάσανε τόπο, διότι όλοι αυτοί που ανέφερα, τον έχουν χεσμένο τον Μελισσανίδη. Με κυριότερο τον Γιόχανσον, στον οποίον έγινε η εξαίρεση.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρος : Μην ασχολείσαι με τον μαλάκα. ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. Δες τον πώς κινείται. Σε κάθε φάση, είτε είναι για κάρτα, είτε για αυτοτραυματισμό. ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΑΡΤΑ Ή ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ. Στην ουσία είναι μια γλάστρα που γυρνοβολάει κι εκμεταλλεύεται όλους τους διπλανούς, που είναι άσχετοι ή φοβισμένοι, σαν τον Γιόχανσον και τον Σιμόες. ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΔΟΜΑΖΟΥΣ, ΒΙΕΡΑ, ΣΑΜΠΑΝΑΖΟΒΙΤΣ, ΣΑΒΕΒΣΚΙ, ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ. ΟΚΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ. Για κλωτσιές είναι και τίποτε άλλο. Ο Μπακασέτας είναι μακράν ανώτερος αν χρησιμοποιηθεί σστην σωστ’η θέση του.

  17. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Η απάντησή μου σε ενα άλλο site σε γελοίο άρθρο που αποθέωνε τον Μάνταλο:
    “Ο Μάνταλος είναι ένας καλός παίκτης αλλά ως εκεί.
    Τον έχουμε υπερεκτιμήσει και περιμένουμε πολλά απ’αυτόν, με αποτέλεσμα κάθε φορά που παρουσιάζεται κατώτερος των περιστάσεων τη μια να φταίει το.. γκαζόν, την άλλη ο Πογιέτ, την άλλη οι θέσεις που τον αλλάζουν..
    Έχει σκεφτεί κανείς πως οι προπονητές τον αλλάζουν συνεχώς θέσεις γιατί δεν πιάνει την απόδοση που όλοι περιμένουμε?
    Επίσης διαφωνώ σ’αυτό με την ομαδικότητα. Πολύ συχνά ο Μάνταλος παίζει για τον εαυτό του και οχι για το σύνολο, προσπαθώντας να γίνει ο ήρωας της βραδιάς αντί να είναι πιο ομαδικός και να βοηθήσει την ομάδα.
    Ο Μάνταλος είναι ενα χρήσιμο εργαλείο, ενα καλό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ηγέτης, και τόσα χρόνια έχει αποδειχτεί πολλές φορές.
    Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες που δε χρειάζονται.”
    Όταν τον γλείφουν τέτοιοι δημοσιογράφοι της πλάκας, είναι λογικό να συμπεριφέρεται έτσι επειδή έβαλε 1 γκολ στον Πλατανιά.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρος: Όποιος θεωρεί τον Μάνταλο παίκτη ουσίας, απλά δεν ξέρει μπάλα.

  19. Ο/Η Αντώνης λέει:

    Θεωρώ ότι ο Μάνταλος, σε αυτή την ΑΕΚ, είναι παίχτης ουσίας, μαζί με 1-2 ακόμα. Οπότε απλά δεν ξέρω μπάλα.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αντώνης : Όχι αγαπητέ. Μπορεί να μην ξέρω εγώ.

  21. Ο/Η netrino λέει:

    Ποδοσφαιριστής Αλμέιδα δεν υπάρχει, εχθες όσες φορές πηρε την μπάλα δεν ειχε κουραγια να τρέξει 10 μετρα και σούταρε στο πουθενά Η πρώτη μεταγραφή που θα πρέπει να γίνει το Γενάρη είναι στη θέση του φορ.
    Αφού δεν υπήρχε χρήμα και διάθεση να φέρουν εναν ετοιμοπόλεμο φορ ας παίρναμε τον Βαγγέλη Μαντζιο.Ξερω κ γω τι να πω

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Όχι πάντως και να βγαίνει για να μπει ο Πέκχαρτ. Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει παίκτης να τον τροφοδοτήσει. Ευτυχώς το έχουνε καταλάβει.

  23. Ο/Η netrino λέει:

    Στηβεν με όλο το σεβασμό(δεν είναι ειρωνικό) έχεις λάθος εκτίμηση σε αυτό.Τα ίδια έλεγαν κ τα Παοκια για τον Μπερμπατοφ περσι.Δηλαδή τι να τροφοδοτησουν να βγαλουν μοιρογνωμόνιο αφου είναι εντελως στατικός.Για τον Τσέχο συμφωνώ,απορώ πως είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

  24. Ο/Η Savvi λέει:

    Ξανά ο Μάνταλος σε φάση στο κέντρο του γηπέδου αριστερά μαρκάρετε από τρεις παίκτες και αντί να επιλέξει την σίγουρη πάσα ή στην τελική να την διώξει αυτός επιλέγει να κάνει ντρίπλες. Αποτέλεσμα, χάνει την μπάλα και η ομάδα κινδυνεύει. Όταν τα χαφ δεν ξέρουν πως να κρατήσουν μπάλα, πως να ξεμαρκαριστούν, πως να οργανώσουν παιχνίδι, πως να ανοίξουν το παιχνίδι, πως να δώσουν την σίγουρη πάσα, πως να παγώσουν και να ηρεμίσουν το παιχνίδι τί μπορείς να περιμένεις; Τακτικά αδούλευτη όταν παίζει μονόπατα είτε από αριστερά είτε από δεξιά και ενώ οι αντίπαλοι αμυντικοί έχουν πάρει θέσεις οι παίκτες μας εκεί να δώσουν την πάσα στον μαρκαρισμένο ή να κάνουν γιόμα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ενδεχόμενα το ένα είναι ο προπονητής, που σε αυτόν δεν μπορούμε να ρίξουμε εφθήνες τώρα, και το άλλο ότι οι παίκτες είναι μπούφοι όταν δεν καταλαβαίνεις ότι το να γυρίσεις την μπάλα πίσω ή στο κέντρο δεν είναι ντροπή και να οργανώσεις επίθεση από την αρχή. Μπορεί να ισχύουν και τα δύο τι να πω δεν ξέρω. Η ΑΕΚ έχει μικρύνει επικίνδυνα αγωνιστικά παίζει ποδόσφαιρο γειτονιάς και αν συνεχίσει έτσι άνετα μπορεί να διεκδικήσει από 8 έως 5 θέση.

    ΥΓ: Ε ναι φίλε Αντώνη ανάμεσα στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Άρα δεν τίθεται θέμα αν ξέρεις εσύ, εγώ ή όλοι οι άλλοι μπάλα.

  25. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    H AEK για να αλλάξει επίπεδο πρέπει να’χει τουλάχιστον άλλους 5 σαν το Μάνταλο, το Γιόχανσον, το Σιμόες.
    Όταν το 95% είναι μπάζα, λογικά ο Μάνταλος μοιάζει “ηγέτης” και πολλά άλλα.
    Ο Αλμέιδα ξεκάθαρα δε μπορεί. Δεν ήταν χαζοί στις προηγούμενες ομάδες που τον ξεφορτώθηκαν με συνοπτικές, και μάλιστα σε καλύτερη ηλικία.
    Δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο καλοπερασάκιας να έρθει στην ΑΕΚ και να ξαναγίνει όπως τότε που ήταν 28 χρονών.
    Ήρθε στην ΑΕΚ χωρίς προετοιμασία και 10 κιλά βαρύτερος. Στο πρώτο ζόρι κλάταρε η μέση του με αποτέλεσμα να κάθεται 1 μήνα και να ξαναπάρει τα κιλά.
    Στο μεταξύ το εκνευριστικό είναι πως δείχνει οτι είναι ολα στα @@ του. Και πως φαίνεται αυτό? απο τον τρόπο που εκφράζεται τραβωντας συνέχεια selfies χαμογελαστός, τη μια με κροκόδειλους την άλλη με τη μάνα του στην Ακρόπολη την άλλη με το γυαλί στη λιακάδα.. περνάει καλά ο άνθρωπος, και φαίνεται.
    Θα μου πείς τώρα, να τα βάψει μαύρα και να κλειστεί σε μοναστήρι? οχι, αλλά το έκανε μια το έκανε δυο το έκανε τρείς.. απο κάτω εκατοντάδες σχόλια “παίξε μπάλα” “ξύπνα” κτλ, αλλά χαμπάρι ο ψηλός.. απο κει φαίνεται πόσο στα @@ του είναι.
    Και περιμένουμε να πάρει την ΑΕΚ στις πλάτες του αυτός εδω?
    Λέμε συνεχώς δεν τον βρίσκουν. Πώς να τον βρούνε όταν είναι σαν κούτσουρο? δυσκίνητος, αργός βαριεστημένος.
    Προφανώς και στην περίπτωσή του για άλλη μια φορά δεν ξέραμε τι πήγαμε και πήραμε. Το Ψάξαμε αν κάνει αυτός ο φορ για την ΑΕΚ? ή θεωρήθηκε “ευκαιρία” που τον πετύχαμε στα κάτω του και τον υπογράψαμε λόγω ονόματος?
    Ακόμα και ο Αραβίδης πιο πολλή δουλειά κάνει. Ο άμπαλος ο Αραβίδης.
    Δηλαδή θα διώξει τον Αραβίδη και θα εχω μόνο Πέκχαρτ και το χοντροΑλμέιδα?
    Για λύπηση πραγματικά. Αδιέξοδο.
    Η ομάδα χρειάζεται 5-6 μεταγραφές σοβαρές. Και φυσικά κανείς δεν περιμένει πως θα καλυφθούνε τα κενά. Αφού πάλι τίποτα ελεύθερους κοιτάμε, και κάτι παίκτες απο τη Σουηδία που έχουν παίξει δανεικοί απο 5 μήνες σε 20 ομάδες. Ή έναν άλλον που γράφτηκε πως με την ομάδα του φέτος δεν έχει ούτε μια συμμετοχή.
    *Λεπτομέρεια: μπορεί να είναι πολιτογραφημένοι “Σουηδοί” αλλά ενα παράξενο πράμα ρε παιδί μου: τα ονόματά τους έχουν -ιτς (Γκνιάτιτς, Ατζάρεβιτς κτλ)
    Και ποιό είναι το χειρότερο?
    Ο κόσμος πλέον κατάλαβε το έργο που παίζεται. Αυτό που θα ήταν πιο τίμιο είναι να βγεί ο Μελισσανίδης ξεκάθαρα και να πει:
    “Μάγκες η ομάδα μπορεί να ξοδέψει τόσα. Αυτό είναι το μπάτζετ αυτούς μπορούμε να παρουμε “.
    Δεν είναι κακό, πολλά σωματεία το κάνουν. Θα ηρεμήσει και ο κόσμος που του φουσκώσαν τα μυαλά με κουτόχορτο

  26. Ο/Η bandog λέει:

    επαιζε η ομαδα κυπελο σημερα και εγω το εμαθα πριν μιση ωρα απο ενα σχολιο στο facebook ….

    εκει μας καταντησατε αλητηριοι….

  27. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Μην γκρινιάζετε αδέλφια.Μετά και από το χτεσινό αποτέλεσμα με Αναγέννηση,φάνηκε πόσο |”νικη σωτηρίας ” ήταν αυτή του ντέρμπυ με το Πλατανιά…
    Κερδίσαμε την παραμονή στην κατηγορία, μάλλον σχετικά νωρίς…Λίγο τόχετε αυτό;
    Πάντα τέτοια…Τα καλυτερότερα έπονται.
    Στήβεν απαξίώνεις την ομάς….Ούτε ένα τόσο δα σχολιάκι για το χτεσινό της Καρδίτσας;