ΗΡΑΚΛΗΣ – Α Ε Κ

Ενδιαφέρον παιχνίδι και σήμερα σε μια έδρα που πάντα μας δυσκόλευε. Όμως δεν υπάρχουν ούτε περιθώρια απώλειας βαθμών πλέον, αλλά ούτε και ο αντίπαλος είναι σε κατάσταση τέτοια που μπορεί να σε αμφισβητήσει. Στην ουσία είναι πλέον ομάδα δεύτερης κατηγορίας και πανί με πανί οικονομικά. Και τέλος να συμπληρώσουμε οτι ΑΕΚ είσαι και πρέπει επιτέλους να κάνεις κι ένα διπλό.

Με το αναμενόμενο 4-2-3-1 μπήκε η ΑΕΚ. Χονδρικά με τους βασικούς. Χωρίς να ξέρει όμως τι έπρεπε να κάνει. Ή μάλλον, πώς να το κάνει. Το πρώτο μέρος παίζει να ήταν το χειρότερο που έχουμε δει επί Χιμένεθ. Χωρίς ρυθμό, χωρίς τελικές, με τρομερή φλυαρία στο κέντρο, συνεχείς διακοπές και μπόλικη κουβέντα. Δυό καφενεία ήταν στο γήπεδο, που συνέχεια μιλάγανε.

Η ευθύνη ήταν κύρια δικιά μας. Που ενώ παίζαμε χωρίς επίθεση στην ουσία, σε μια ιδανική αντεπίθεση ( τέσσερις  με έναν )που παραλίγο να την χαλάσει ο Μάνταλος, προηγηθήκαμε στο σκορ. Κι αντί να εμφανίσεις μια νοοτροπία μεγάλης ομάδας και να αποχτήσεις την ήρεμη δύναμη, η ομάδα έπαιζε λες κι είχε υποστεί κάποια συντριβή. Κάκιστη αμυντική λειτουργία, ανύπαρκτα πλαϊνά μπακ, καμία συνοχή στο κέντρο και μια άβουλη ισοφάριση σε μιά φάση που επαναλήφθηκε τρεις φορές για να την συμπληρώσει και η χοντρομαλακία του Μπάρκα.

Με το ζόρι δηλαδή μου βγαίνει αυτή η κριτική. Διότι μόνο μπάλα δεν είδαμε στο πρώτο ημιχρόνιο. Ούτε ένας να μην μπορεί να ξεχωρίσει σαν κάποιου επιπέδου φιλοτιμία. Νωθροί όλοι, χωρίς καμία διάθεση να μπουν στην φάση με κάποια δύναμη κι αποφασιστικότητα, λες και είχαν την διαβεβαίωση οτι το τρίποντο το είχε εξασφαλίσει κάποιος άλλος. Κι αυτά τα στατιστικά περί κατοχής της μπάλας, είναι μόνο για τους άμπαλους. Απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ λίγο, που είχε δώσει όλο το γήπεδο, κι απλά περίμενε την αρμάδα. Που βέβαια ήταν μια κότα λυράτη με κύρια φυσιογνωμία αυτήν την γελοία μορφή που λέγεται Μάνταλος, τον Χριστοδουλόπουλο να μην ξέρει τι κάνει και τον Πέκχαρτ, που σώνει και καλά να θέλουμε κάτι από αυτόν. Ο Βάργκας κακός μεν , αλλά διασώνεται από το τέρμα του.

Όμως ήρθε και το δεύτερο μέρος, που αποδεικνύει οτι το βαρέλι δεν έχει πάτο. Διότι η νωθρότητα που έλεγα, έφτασε στα όρια της αδιαφορίας. Με την ΑΕΚ να επιδίδεται σε παράλληλο ποδόσφαιρο, να μην έχει καμία οργάνωση για να βγάλει τακτικές επιθέσεις, και οι παίκτες να συναγωνίζονται στο ποιός θα κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Φυσικά το βραβείο παίρνει ο Μπάρκας, που αντί να τιμωρηθεί σε δυό φάσεις, απλά έφαγε μόνο ένα γκολ.

Το ματς είχε έρθει τούμπα από  μια ομάδα που δεν νομίζω να έχει ξαναβάλει δυό γκολ φέτος. Αυτό όμως δεν είναι το εξοργιστικό, διότι μπορεί και να συμβεί σε κάποια κακή μέρα. Η ξεφτίλα είναι οτι οι παίκτες περίμεναν να σκοράρει η φανέλα. Ή ο Χιμένεθ. Που πράγματι ανακάτεψε την τράπουλα, αλλά στην ουσία για να διορθώσει δικά του λάθη. Διότι αυτό που είδαμε – και δεν έχει καμία σημασία η τυχαία ισοφάριση μας – είναι δικό του έργο.

Και υποτίθεται δούλευε όλη την εβδομάδα στον οργανωτικό τομέα. Καλύτερα λέω εγώ, να μην είχε δουλέψει. Διότι τα πάντα ήταν μαντάρα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Για όλους εκεί μέσα. Που θεωρούν οτι ο Μάνταλος κάτι είναι, που θεωρούν οτι το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει με τον Αϊντάρεβιτς, ή που βλέπουν κάτι στον Πέκχαρτ. Και όλους εκείνους που υποτίθεται είναι τεχνικοί, κι ενώ η ομάδα δεν ξέρει πώς να επιτεθεί, κρατάνε τον Μπακασέτα στον πάγκο, χωρίς βέβαια να ξέρω αν κάτι θα έκανε κι αυτός.

Το κλείνω εδώ, διότι κανονικά τα βρισίδια θα έπρεπε να φτάνουν μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΊ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΛΙΑ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΑΠΛΆ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ.

ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ .

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

23 Responses to ΗΡΑΚΛΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Sirious λέει:

    Μακραν το χειροτερο παιχνιδι επι Χιμενεθ – μου θυμισε Μοραις- η ομαδα. Κακη ασυνδετη και επιπολαια στην αμυνα. Με μανταλο να καθυστερει εκνευριστικα την μπαλα και τα μπακ να μην υπαρχουν. Ενας ηταν επικινδυνος Βαργκας και αυτον τον εκανε αλλαγη ο Χιμενεθ και αφησε μεσα Πεκχαρτ να μαζευει τα ρουχα γιατι ειναι ψηλος.Ειπαμε βρηκαμε τερματοφυλακα και αυτος δινει την θεση στον Ανεστη . Δευτερο λαθος μετα το γκολ στον Παναιτωλικο. Δεν σηκωνει κεφαλι αυτη η ομαδα και ετσι οπως παει δεν προλαβαινει τα πλευ ωχ.
    Και τα σαιτ μας ασχολουνται μετα εισητηρια του ντερμπυ ενω εχουμε μπροστα μας αλλα ματς
    Καλα κρασια και φετος

  2. Ο/Η netrino λέει:

    Μπάρκας κ Ανεστης θα μάθουν τέρμα στην καμπούρα της ομάδας (αν μάθουν),έγκλημα που δεν αποκτήθηκε έμπειρος τερμας το καλοκαίρι.Ο κακός Κεσπάγια είχε προτείνει Λόρια αλλά….
    Δεν μπορεί να φταινε 5 προπονητές,3 στη σειρά φέτος, το ρόστερ αν εξαιρέσες 2-3 είναι για πέταμα.Τελος

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το παιχνίδι το προσέγγισε ο προπονητής με νοοτροπία δημοσίου, παρασυρμένος και ο ίδιος απο τις δυο 6αρες, και πιστεύοντας πως θα το πάρει ευκολάκι.
    Μόλις πήγε να ρολάρει η ομάδα άρχισε τις αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα.
    Σε 5 ματς είδαμε 5 διαφορετικά σχήματα και 5 διαφορετικές 11άδες, λες και έχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι για το CL και θέλει να ξεκουράσει παίκτες.
    Και αν το ματς στο κύπελλο έχει επαναληπτικό, στο πρωτάθλημα δεν ξαναγυρίζουν οι βαθμοί. Η ομάδα άρχισε να λειτουργεί μετά το 70 όταν έβαλε μέσα Αραούχο, και αντί να βγάλει το Μάνταλο έβγαλε τον μοναδικό παίκτη που ξέρει να χτυπά τα στημένα, δηλαδή το Βάργκας.
    Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με τα λάθη ενός παιδιού που βιάστηκαν (όπως πάντα) στην ΑΕΚ να βαφτίσουν τον “επόμενο τερματοφύλακα της εθνικής”. Σε κάθε ματς κάνει λάθη, απλά τώρα κόστισαν. Έτσι είναι. Μια φορά θα την πληρώσεις, και θα συμβεί σε ματς που δεν πρέπει.
    Μη ξεχάσουμε να ανανεώσουμε και το μπακάκι, μη χάσουμε “το επόμενο δεξί μπακ της εθνικής Ελλάδος”
    Η ουσία είναι οτι φέτος σε οσα ματς ήταν Do or die, η ομάδα απλά δεν υπήρχε. Ο δε υποβιβασμένος Ηρακλής μας έχει πελάτες.
    Το highlight της βραδιάς: στο τελευταίο λεπτό ο Αϊνταρεβιτς αντί να βγάλει μια σέντρα (αφού αυτός είναι ο ρόλος του), άρχισε τις ντριπλίτσες στη γωνία μέχρι που κλείστηκε, μπερδεύτηκε και ξόδεψε το τελευταίο λεπτό. Θα μου πείς τώρα, οτι δεν έκανες 93 λεπτά θα το έκανες στο 94? σωστό κι αυτό..

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεύτερη σερί ισοπαλία και κυρίως υπερβολικά κακή η ομάδα στον σημερινό αγώνα.
    Ολοι υπνωτισμένοι, πάγκος και παίκτες. Λες και είχαν φουμάρει Αλβανικό.
    Ισως να περνα ενα μικρό ντεφορμάρισμα μερικών μηνών,αφού προηγήθηκε το “τρομερό” ντεμαράζ των προηγουμενων εβδομάδων. Το τί είναι παρένθεση στην ΑΕΚ,αυτό είναι για δυνατούς λύτες. Το πιάτο ως γνωστόν του ψαρά είναι εννέα φορές άδειο και μια γεμάτο. (εκτός αν ψαρεύει με δυναμιτες) Πάνω που λέμε “δόξα τω Θεώ” ματαλέμε “βοήθα Παναγία μου”. Αμα τόσο ‘ηταν το “άστρο” του Μανώλη και η ομάδα μετά το “ηλεκτροσόκ” της αλλαγής προπονητή,ξαναβουλιάζει στην κακότητα,δεν ξέρω. Θα δείξει. Οπως και να έχει, θαύματα δεν γίνονται. Οσοι ήταν τυχεροί,τα είδαν στην Ιουδαία πριν 2.000 χρόνια.
    Αμα παραστεί ανάγκη όμως,ξέρουμε την λύση: διώχνουμε -και- τον Μανόλο και παίρνουμε άλλον. Τώρα που έμαθε η γριά στα σύκα,δεν κολλάμε πουθενά.

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Όταν εδω και 2 εβδομάδες όλοι ασχολούνται με το πόσα εισιτήρια θα αγοράσει ο “ψυχίατρος” και αν άνοιξαν τα εκδοτήρια για το γαύρο, τότε είναι λογικό να καλλιεργείται στην ομάδα ενα κλίμα χαλαρότητας, το οποίο πέρασε εύκολα απο τον κόσμο στον προπονητή και τους παίκτες.. και τα αποτελέσματα τα είδαμε στον Πλατανιά και σήμερα.
    Εγκληματική αλλαγή συστημάτων, πειράματα σε θέσεις και πρόσωπα..
    Πήρες τον Αραούχο και τον χρυσοπληρώνεις για να σώσεις τη χρονιά, και μου τον έχεις στον πάγκο για να παίζει ο Μανταλος και ο Πέκχαρτ βασικοί.
    Άλλαξες την 11αδα που έριξε 6 γκολ και πέταξες εξω το Μπακασέτα, πάνω που έδειξε να ξυπνάει.
    Ακατανόητα πράγματα που οσο τα σκέφτομαι σαλτάρω

  6. Ο/Η mporat λέει:

    Έχω ακούσει από τον κάθε πικραμένο καναπέ ΑΕΚτζή ότι την Κυριακή θα έρθει για να “γαμήσουμε” τον γαύρο. Αυτός που φέτος δεν έχει πατήσει ούτε σε ένα ματς στο ΟΑΚΑ και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ τι γίνεται, είδε μια 6άρα με την πεθαμένη Βέροια και λέει να΄μαστε. Άντε να τους εξηγήσεις. ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ
    Σήμερα δεν γίναμε σοφότεροι, όσοι παρακολουθούμε φέτος έχουμε καταλάβει ότι τα παιδιά μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα, παίζουν όποτε γουστάρουν κι αν φάνε καμιά κλωτσιά από μελλοθάνατους όπως σήμερα, τα κάνουν πάνω τους. Δεν ήταν πρώτη φορά που το είδαμε, το έργο το έχουμε δει πολλάκις. ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ
    Αυτό που βλεπουμε επίσης είναι μια σύμπτωση που επαναλαμβάνεται και παύει να είναι σύμπτωση: μετά την ηλίθια κόκκινη του Αραβλακίδη, σήμερα είδαμε τον ποκοπίκο τον Μπακάκη να παίρνει άλλη μια. Δεν τους ενδιαφέρει η ομάδα, ούτε ο κόσμος: τους ενδιαφέρει μόνο η πάρτη τους. ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ
    Α και να μην ξεχάσω: ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ. Έχει γίνει περίγελος, δεν ξέρει τι να κάνει ούτε στο 4 με 1.
    Κρίμα παίζουμε με τον γαύρο κι όχι με τίποτα Σούρμενα να βάλουμε πάλι 6 να γελάσει το χειλάκι του καναπέ. ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Είδες τι ωραία τα έχουμε πει στην ώρα τους. ΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ, κι ήμασταν εμπαθείς με τον κάργα κομπλεξικό, που κάποιοι τον βάφτισαν και παίκτη ουσίας. Που αν δεν του είχε γίνει το τάκλιν, δεν θα είχαμε βάλει το γκολ. ΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ, που εξ αιτίας του θυσιάζεται ο Μπακασέτας. Για να παίζει ένας μισθοφόρος και να μένει έξω ό,τι ποιοτικότερο έχουμε στα χαφ. Με ταχύτητα, με μία πάσα, με γρήγορη σκέψη, με σουτ έξω από την περιοχή. Επειδή πηδάει την Βραχάλη κι έχουμε κολλεγιές λαθρεμπόριου. ΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ.

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αυτό το μπακάκι (που πολλοί φώναζαν επειδή δεν έπαιζε λέει βασικός) όταν τρέχει είναι λες και πατάει πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, λες και τον χτυπάει ρεύμα.
    Το ίδιο κάνει όταν έχει τη μπάλα, της δίνει νευρικές κλωτσιές που ποτέ δε βρίσκουν συμπαίκτη.
    Το κόλπο με το πέσιμο λες και τον χτύπησε ρεύμα, τον εχω ξαναδεί να το κάνει. Έτσι είναι το στυλάκι του. Και να πεις θα κέρδιζε κανα μπέναλτ, να πω πάει στο διάολο. ενα γαμημένο φάουλ πήγε να κερδίσει, εξω απ’την περιοχή.
    2 κίτρινες για διαμαρτυρία και θέατρο ρε? αυτό είναι πρωτοφανές, δε θυμάμαι να έχει συμβεί σε άλλους παίκτες της ΑΕΚ.
    Θυμάμαι να μη μας δίνουν πεναλτάρες, αλλά να παίρνουμε κάρτες για θέατρο πρέπει να ψάξω πολύ για να θυμηθώ.
    Και τη στιγμή που έχεις ηδη μια κίτρινη, πόσο χαμηλό iq πρέπει να’χεις για να την πατήσεις έτσι?

  9. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Όποιος προπονητής έρχεται στηρίζεται στο Μάνταλο. Παίζει βρέξει-χιονίσει, είτε είναι καλός είτε κακός είτε μέτριος.
    Πάγκο ποτέ, ούτε για ξεκούραση ούτε για να ξελαμπικάρει το μυαλό του.
    Ο πρώτος προπονητής που δε θα στηρίζεται στο Μάνταλο θα έχει κάνει ενα βήμα προς τα εμπρός. Οσο ξεκινούν την 11αδα απο αυτόν, θα βλέπουμε τα ίδια.

  10. Ο/Η mporat λέει:

    Στίβεν, ειλικρινά έχω 100% πειστεί ότι ο καρκίνος της φετινής ΑΕΚ είναι ο Μάνταλος. Δεν ήθελα να το παραδεχθώ γιατί τον εκτιμούσα για κάποιον ακατανόητο λόγο.
    Έχουμε από πέρσι 45 παίχτες που παίζουν 10άρια και καλά, όμως είναι ο μόνος που παίζει μονίμως εκεί. Κάηκε ο Μπουονανότε, πάσο. Χαραμίζεται άδικα ο Βάργκας συνεχώς, που ξέρει όση μπάλα ξέρει η υπόλοιπη ΑΕΚ. Εξαφανίζεται ο Μπακασέτας.

    Κι όμως, ο μόνος παίχτης που συνεχώς καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας, που σέρνει συνεχώς τον κώλο του κουβαλώντας τη μπάλα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ, που όλοι ξέρουμε πως είναι ο αρχηγός της βλαχοκλίκας των αποδυτηρίων, που επιλέγει σε ποιον θα δώσει πάσα και ποιον θα κάψει, οδηγώντας τα τσιράκια δημοσιογράφους να τον ονομάσουν παλτό, ΞΕΚΙΝΑΕΙ 11ΑΔΑ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;

    ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ.

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    Οντως ολη η ομάδα ήταν παιδική χαρα σήμερα….να σχολιάσουμε και τη διαιτησία η οποία δε σε σέβεται καθόλου μα καθόλου…..

  12. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Κακως τα βαζετε με τους πδοσφαιριστες. Τοσο μπορουν, τοσο παιζουν. Αυτος που τους εφερε εχει την ευθυνη κυριοι. Μονος του ηρθε ο Ντιντακ; Με το ζορι ηρθε ο Αινταρεβιτς. Ο Πεκχαρτ, ο Μπακακης, ο Χριστοδουλοπουλος, ο Ντιαζ, ο Κολοβετσιος, ο Μανταλος, ο Πατιτο επρεπε να πουν δεν ερχομαστε, δεν κανουμε εμεις για την ΑΕΚ; Αυτοι οι κακομοιρηδες απλα οταν τους ρωτησαν, ειπαν 200 χιλιαρικα πανω κατω θελουμε. Και ο αλλος ειπε “οκ, μας κανουν”. Η νομιζετε οτι θα εβρισκε καλυτερους με αυτα τα λεφτα; Εδω πηγε και βρηκε πρωην καλα ονοματα (Τσιγκρινσκι, Αλμειδα, Λεσκοτ)και αδιαφορησε εαν ειναι πλεον σακατηδες, διοτι τον ενοιαζε να δωσει λιγα (εαν δεν ηταν σακατηδες δε θα κοστιζαν λιγα) και να κοροιδεψει τον κοσμο οτι κανει μεταγραφαρες και οτι ενισχυει την ομαδα. Και βγηκε πριν ενα μηνα και ειπε οτι καταλαβε τα λαθη του και θα τα διορθωσει! Μεγιστανα, μη κανεις το χαζο, δεν εισαι. Ασε το δουλεμα. Κανενα λαθος σου δεν καταλαβες διοτι πολυ απλα ξερεις πολυ καλα τι κανεις. Αποδειξη; Μετα την και καλα κατανοηση των λαθων σου, φερνεις παικτη που εχει να παιξει ενα χρονο μπαλα. Ασε το δουλεμα. Και ολα αυτα με ενα και μονο σκοπο. Να κερδισεις χρονο. Και οσοι πιστευουν οτι θα κανει οσα δεν εκανε 4 χρονια τωρα, ειναι γελασμενοι. Μια τελευταια υπηρεσια του εμεινε να προσφερει στην ομαδα. Αν δεν το κανει ουτε αυτο, η ΑΕΚ τελειωνει. Αντε και καλο ντερμπυ.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.Patikas : Ναι δεν βρήκε 300 χιλιάρικα, και θα βρει 125 μύρια για το γήπεδο. Καμία αποστολή δεν υπάρχει.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς κάποιον : Ψάχνω βρε να σε βρω για τον παίκτη ουσίας. Τα βλέπεις τώρα ή ακόμα είμαι εμπαθής; Έλα αγορίνα μου, αφού διαβάζεις, γιατί δεν απαντάς; Όλοι κάνουμε λάθη εξ άλλου. Τι είπες; Θα παίξει καλά στο ντέρμπυ; Αυτό λέω κι εγώ . ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ. Με πιάνεις, έτσι;

  15. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Η θλίψη είναι η κανονικότητα για αυτήν την ομάδα,έχω πάψει να εκπλήσσομαι δυσάρεστα.

    Θεωρείτε φυσιολογικό πλέον το αφύσικο & αυτό μας αξίζει , το παιχνίδι της οργής που δίνει ικανοποίηση στα εγωιστικά Θέλω του Μεγιστάνα , δεν καλύπτουν τα γούστα μου.

    Εντάξει θα σπάσω το θυμικό μου & θα πάω με λιμενοπίθηκους στο γήπεδο αλλά για μία
    φορά και αυτό επειδή κανείς ακοπλεξάριστός , δεν κρύβω μάλιστα ότι λυπάμαι που θα πληρώσω για ένα τέτοιο θέαμα , αλλά κυρίως για το άρρωστο περιβάλλον που εις γνώση μου θα βρεθώ .

  16. Ο/Η Sirious λέει:

    Πουληστε τον Μανταλο , Πουληστε τον Μανταλο μονο ετσι θα στρωσει η ερημη αυτη ομαδα. Ο ντεμεκ ηγετης, περυσι εκαψε τον νανο φετος συνεχιζει. αργη αναπτυξη και ασκοπο κρατημα μπαλας. Ετσι ειναι οι ηγετες? Παρτακηδες? Μπακακης λςςι κανει τον δυσκολο να μεινει θελει να παει στον κολλητο του τον Λυμπε στον βαζελο. ωρα του καλη. Ειναι λυπηρο να δενονται ξενοι με την ΑΕΚ και ψευτοπαικτακια να νομιζουν με μια εμφανιση πως πιασαν την καλη στην ομαδα.

  17. Ο/Η Savvi λέει:

    Βλέπω αυτή την μαλακία από την αρχή της σεζόν, ε πλέον αυτή η μαλακία κούρασε….

  18. Ο/Η Savvi λέει:

    Όχι ρε παιδία ο Μπακάκης δεν έχει πάρει ευκαιρίες να μας δήξει τι μπορεί να κάνει, τρομάρα του χαχαχαχαχα. Για τον αρχηγό ουδέν σχόλιο. Αυτή η αεκ είναι μικρή ομάδα. Αυτή η αεκ για να γίνει ΑΕΚ θέλει 30 εκ. Σε αυτή την αεκ φταίνε όλοι από τον νεροκουβαλητή έως τον πρόεδρο.

    Μια πολύ αργή ομάδα(φόρτωσε τους όλους στην μηχανή του χρόνου και στείλτους στην δεκαετία του 40) η οποία δεν τρέχει και δεν ξεμπαρκάρετε. Από συστήματα και προπονητική δεν ξέρω γιατί πολύ απλά δεν είμαι προπονητής. Εγώ βλέπω χαοτικές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Δεν μπορεί οι 4 αμυντικοί να έχουν συνέχεια στα 30 μέτρα παίκτη; Είναι δυνατόν να μην γίνει λάθος μεταβίβαση; Δείτε όλα τα παιχνίδια φέτος συνέχεια. Μόνο στα παιχνίδια στα οποία πίεσε ψηλά και οι γραμμές ήταν κοντά μπόρεσε να κάνει κάτι (ενδεικτικά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα). Τα χαφ μας, έχουν βγάλει ρίζες δίπλα στους αντίπαλους αμυντικούς. Πώς να πάρεις μπάλα όταν δεν ξεμαρκάρεσε; Έχεις το αμυντικό χαφ να υποδέχεται την μπάλα από την άμυνα και να μην έχει μια εύκολη πάσα. Ε πώς να παίξεις μπάλα μετά; Κατοχή 70% με πάσες παράλληλες στην άμυνα αυτή είναι η αεκ.

    Αυτή είναι η ΑΕΚ;

  19. Ο/Η dimitris_astros λέει:

    Ο Μπαρκας χθες θυμισε λιγο απο Καρκαμανη παλια….

  20. Ο/Η netrino λέει:

    O Mάνταλος είναι παιχταράς,άλλωστε οι Τουρκοι μας έδιναν 10εκ το καλοκαίρι να τους τον δώσουμε αλλά ειπαμε όχι.Επισης και για τον Σιμόες οι Ισπανοί έσκαγαν 5 ζεστά αλλά πάλι τους ρίξαμε χυλόπιτα.Τι σώτο-παραμύθι έχουμε φάει οι ΑΕΚτζηδες τα τελευταία χρονια δε λέγεται

  21. Ο/Η bandog λέει:

    απο τις λιγες φορες που καθησα να δω αεκ φετος. λογω ρεπο βασικα αν και πιο πολυ ειχα επικεντρωθει στο στοιχημα παρα στον αγωνα.
    ευτυχως η ομαδα μας πληρωνει.

    απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο δε σταματησε απο την παρεα το κραξιμο σε μανταλο.
    τι εχει γινει με αυτον ρε?
    ενταξει , δεν ηταν ο παιχταρας αλλα αυτος εχει γινει 5 φορες πιο αργος , πιο ανουσιος, πιο φοβικος , πιο αδιαφορος κλπ
    να φταιει ο τραυματισμος , να φταιει η μαλακια του βλαχου που παιρνει φανελα μεγαλου κλαμπ (χαχαχα) στο σπιτι του , να φταιει ο αναδρομος ερμης….

    αμ ο αλλος ο χριστοδουλοπουλος. ακουσα το ονομα του καπου στο 40 και τοτε καταλαβα οτι παιζει…
    εξτρεμ που παιζει σαν τον Νιοπλια το 94. η μπαλα μονο πισω…

    οσο ο πεκχαρτ ειναι πρωτος σκορερ της ομαδας σου , εισαι το απολυτο ανεκδοτο της χρονιας!
    και οταν σε γλεντησουν ολοι φετος κυριε τιγρη , βλεπω να φευγεις φορωνατς το φουρο που εκραζες και να λες μαμα στα 70 σου…
    να σου κανει πλακα το βουβαλοπαιδο και να σε δουλευει την επομενη αγωνιστικη ο αρχιμαλακας κερατας του γαυρου…

    αφου ρε μαλακα , αν πας σκατα θα φας τετοιο κραξιμο και θα αναγκαστεις να δωσεις δυο ευρω παραπανω το γεναρη να μπαλωσεις καμια τρυπα.
    δωστα τα γαμημενα απο το καλοκαιρι να κανεις σωστη δουλεια απο την αρχη.
    που κατεβηκες με μιση ομαδα στην προετοιμασια και χωρις μεταγραφες στα προκριματικα με λογικη ο,τι βρεξει.
    δλδ δε μπορουσες να εχεις εναν αραουχο το καλοκαιρι , εναν βρανιες αντι του γερολεσκοτ ,να παρεις ενα εξτρεμ της προκοπης και να δωσεις ευκαιριες σε γαλάνοπουλους και τζανετοπουλους που μου πηρες τους αϊνταρεβιτς???

    τεσπα , αεκ ειμαστε και πρεπει να γκρινιαζουμε για να υπαρχουμε….
    μην μας παρεξηγεις…

    επισης επειδη αεκ ειμαστε , εστω και με τη λιγη φωνη που μας εμεινε , εμεις θα φωναξουμε ,

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

    ΥΓ: αστριτ αϊνταρεβιτς !

    ο παικτης που μπαινει να αλλαξει τη ροη του αγωνα με την ταχυτητα του και την μπαλια διαβητη…

    ειχε και ο παππους μου ενα γαϊδουρι στο χωριο που το φωναζε αστριτη !

    (παντως πιστευω οτι του χρονου το παιδι θα βγαλει ματια. να εχει προσαρμοστει , να εχει μαθει την ομαδα, να εχει κανει προετοιμασια και ολα αυτα τελος παντων που στην ελλαδα κανουν τον καλο ποδοσφαιριστη)

  22. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    η φαση του πρωτου γκολ ενδεικτικη της ζημιας του Μανταλου στο παιχνιδι της ΑΕΚ…μην βλεπετε που μπηκε γκολ επειδη ο Βαργκας ξερει το τοπι κ δεν ειναι κατσαπλιας…
    βγαιναμε 4 με εναν και αντι να δωσει την πασα γρηγορα την κουβαλησε περιπου 30 μετρα μεχρι που παραλιγο να τον προφτασουν οι αντιπαλοι κ να χαθει το πλεονεκτημα..
    αργος και ταλαιπωρος μεχρι αηδιας…δεν ξερω τι φταιει..προφανως την ψωνισε οπως τοσοι κ τοσοι που βαφτιστηκαν ηγετες με 2 παιχνιδια..

    κατα τα αλλα δεν βλεπω πλει ωχ ουτε με κυαλι…εκτος αν δεν θελει ο Πανοπουλος να μπει κ προτιμα να βγαλει χαρτζιλικι απο το στοιχημα..
    με 3 ντερμπι εντος που στατιστικα δυσκολο να γινει το περσινο και με εκτος ματς οπου το πιο ευκολο ειναι στη Λιβαδεια που καιγεται δεν βλεπω ΚΑΝ να φτανουμε τους 45 βαθμους…ητοι 5 νικες στα 9 ματς…χλωμο αυτη η ΑΕΚ να το κανει…

    υ.γ πηρανε επιθετικο για να παιζει παλι ο Πεκχαρτ…ο ορθολογισμος τελειωσε στο πρωτο ματς του Μανολο…μετα επεστρεψε η παρανοια…

  23. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.
    Ο Ηρακλής έριξε πολύ ξύλο χτες με την ανέχεια του διαιτητή. Θα μου πεις πολύ καλομαθημένοι είναι οι δικοί μας. Ναι δυστυχώς, είμαστε όμως πολύ πιο τεχνική ομάδα από τον Ηρακλή και με καλύτερους παίχτες. Αυτοί θέλανε να το γυρίσουν έτσι το παιχνίδι, στο ξύλο και στην καταστροφή φάσεων. Δεν τους έπαιρνε διαφορετικά.Απλά είμασταν βλάκες παίχτες και προπονητής.Αν δεν γίνονταν χτες αυτά τα εφηβικού ποδοσφαίρου λάθη θα έβαζε γκολ ο τριανταφεύγα Περόνε με τον Λεοζίνιο πρώην της Καλλονής; Αστείο πράγμα. Η ομάδα ήταν κακή μεν χτες όμως και πάλι θα μπορούσε να είχε κερδίσει.

    Όταν είναι να παίξουμε με τον γαύρο λες και κάτι παθαίνουν στον προηγούμενο αγώνα, προσπαθώ να θυμηθώ και τις άλλες φορές που την πατήσαμε..