ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ

Αν δεν τελειώσουν τα play-off  δεν κλείνει η αξιολόγηση των σκουπιδιάριδων. ‘Η αλλιώς, η αξιολόγηση των σκουπιδιαραίων θα κλείσει, μόνο αν “κλείσει” θέση η αρμάδα του Μελισσανίδαρου στο Γιουρ-ώπα  Λιγκ.

Που ορθά έχει “κλείσει” τον αρουραίο τον Χιμένεθ και για την νέα σεζόν αλλά μόνο προφορικά ακόμα. Από τα λόγια στη πράξη,είναι διαδρομή μουνί-κώλος. Πολλά γίνονται. Μπορεί να “σκουπίσει” τον σαλτιμπάγκο Ισπανό και να  επαναπροσλάβει τον Μουρίνιο. Η να ενδώσει τελικά στις ασφυκτικές ποντιακές πιέσεις ο  Σιμεόνε.

Ο οποίος Ισπανός τσαρλατάνος  έχει-κατά τις “Ωρες” και “όγλου”- στο “πορτοφόλι” του 2.5 εκατομμύρια ευρώ- ή Σελίνια Ουγκάντας- ώστε να “ψωνίσει” πάικτες. Εδώ είτε γελάμε,είτε κλαίμε,ανάλογα το “μουντ” του καθενός μας.

Προς το παρόν, κάθε “αντιπολίτευση” δίνει ένα χεράκι στην “κυβέρνηση”. Ετσι κάνουν οι φίλοι και καλοί συνεργάτες,ή συνεργοί. Πάει “τραίνο” ο Ιβαν, βάζει το χεράκι του ο “τίγρης”. Σαν καλός χριστιανός, πάει με το καλό και το δίκαιο. Για την κάθαρση και το μαύρο κονόμι ρε γαμώτο.

“Εκλογές” ζητάει τάχα ο Κούλης της εκφυλισμένης Ν.Δ. Εδώ και ένα χρόνο. Τάχα μου. Αλλά παράλληλα ζητά,απαιτεί ορθώς (!) από την κυβέρνηση των συριζανέλ, να μοιράσουν το (οκταπλάσιο του αναμενομένου παρακαλώ) “πλεόνασμα” στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σοφά. Οχι μόνο αναγνωρίζει δηλαδή το πλεόνασμα που “κατάφερε” η κυβέρνηση,αλλά την παροτρίνει να το μοιράσει στους πτωχούς- φυσικά με  τα όποια πολιτικά οφέλη να τα καρπώνεται ο κυβερνών συνασπισμός. Μιλάμε για εγκάθετο μαλάκα ολκής.

Μα βλέπεις τη μούρη του ρε παιδί μου. Το έλεγαν και οι αρχαίοι σοφοί. “κοίτα μούρη και κόψε άνθρωπο”. Αυτον  όταν τον βγάζουν βόλτα,πρέπει να συνοδεύεται και από  σκύλο Αγίου Βερνάρδου  δια παν ενδεχόμενο. ΓΑΠ νο2 είναι. Μα τόσο πια εκφυλίστικαν τα πολιτικά χρωμοσώματα; Η επόμενη γενιά,θα γεννήσει τετράποδα. Κρίμα. Χωρίς αντίπαλο παίζει ο ξεγραβάτωτος τενεκές Τσίπρας. “Αντιπολιτεύονται” συμπολιτευόμενοι. Τέτοιο φτηνό θέατρο, μήτε στο Δελφινάριο. Τρίβει τα χέρια του ο βιλβιοπώλης Αδωνις. Δεν θέλει και πολύ να βρεθεί σε δυο χρονάκια πρόεδρος και σε 3-4 πρωθυπουργός. Να έχωμεν πρώτη κυρία την Ευγενία. Δεν θέλει και μεγάλη φαντασία όλο αυτό. Εχουμε δει και χειρότερα.

Ξύλο  και βαβούρα από “μπαχαλάκιδες” στο Βόλο. Ξύλο και βαβούρα από “μπαχαλάκιδες” στο Σύνταγμα. Και ότι ήταν να γίνει έγινε. Ολα πρίμα. Κάτσε εσύ και περίμενε να πάρεις  τις Κυριακές σου πίσω από τους “Μπέους”  και τη χώρα σου πίσω από τους  “Φούχτελ”.

“Ξύλο” και στο Μάντσεστερ,αυτή τη φορά. Με τους “καλούς”  μπαχαλάκιδες να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλον και να ορκίζονται περισσότερη ελευθερία αστυνομοκρατίας και κυρίως μεγαλύτερο αγώνα κατά των “τρομοκρατών” μπαχαλάκιδων, που τρελάθηκαν και χτυπάνε “τυφλά” και “αναίτια” τους “καλούς” εμπόρους όπλων.

Η-αντιπαθέστατη καθ’όλα τα άλλα- Θάτσερ είχε πει το μαγικό και απολύτως Φυσικά Ορθό: “Δεν υπάρχουν κράτη και έθνη. Υπάρχουν μόνο οικογένειες και άτομα”. Αμα “ξεκλειδώσεις” αυτή τη φράση, έχεις απάντηση για ότι συμβαίνει τριγύρω. Και κυρίως απαντά σε όλα στο ΓΙΑΤΙ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.