QUIZ

Απο το mail μου, κανει πολυ χαλαρωμα για να γραφω κειμενα νεα.

■ Τι ποσοστό των συντάξεων στα… ευγενή ταμεία είναι «πρόωρες» στην Μπανανία;;;
Α: 20%
Β: 91%!

■ Τι ποσοστό όσων συνταξιοδοτήθηκαν-αποχώρησαν από το Δημόσιο Της Συμφοράς το 2015 ήταν ΚΑΤΩ των 55 ετών;;;
Α: Κανένας. Έχουμε μνημόνια. Αυτά δεν γίνονται.
Β: 47.99%!

■ Η ΜΕΣΗ ηλικία αποχώρησης από το Δημόσιο για το 2015, εν μέσω αυξήσεων εισφορών για το ασφαλιστικό και περικοπών συντάξεων, ήταν…
Α: 65 έτη
Β: 54,8 έτη!

■ Οι ανώτατες αποδοχές των Δημοσίων Υπαλλήλων του Βαθέος Κράτους στην χρεοκοπημένη, μνημονιακή, καταρρέουσα Ελλάδα…
Α: Αντιστοιχούν στο 150%, άντε… 200% του μέσου μισθού της χώρας… μάξιμουμ.
Β: Αντιστοιχούν στο 550% του μέσου μισθού της χώρας… μίνιμουμ!

■ Όταν το ελληνικό Κράτος ρώτησε πρόσφατα «ποια ΝΠΙΔ λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση σε επίπεδο άνω του 50% του προϋπολογισμού τους», έλαβε απάντηση …
Α: Από όλα τα Υπουργεία. Εννοείται.
Β: Από 3 Υπουργεία μόνο!

■ Η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων ( 8,1 δις ) και της επιδότησης στα ταμεία ΔΕΗ –ΟΤΕ (1,114 δις) «ισοδυναμεί» με την κατάργηση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ΕΝΦΙΑ (2,84 δις) , την κατάργηση ΚΑΘΕ φόρου σε νομικά πρόσωπα ( 2,66 δις ) και την κατάργηση του 49% της φορολογίας ΟΛΩΝ των φυσικών προσώπων ( 7,8 δις ).
Α: Λάθος
Β: Σωστό!

■ Πόσα χρόνια απαιτούνται για να εκδοθεί η τελική κρίση για έναν πειθαρχικά υπόλογο δημόσιο υπάλληλο έως την έκδοση απόφασης από το Συμβούλιο της Επικρατείας;;;
Α: 1 χρόνος
Β: 10 ολόκληρα χρόνια!

■ Τι διάστημα απαιτήθηκε για να σταματήσουν να ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ οι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ για δολοφονία ΔΥ, που ομολόγησαν το έγκλημα τους, επειδή το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο… «καθυστερούσε» να συνεδριάσει;;;
Α: Η μισθοδοσία διεκόπη αμέσως.
Β: 3 ολόκληρα χρόνια!

■ Οι… επίσημοι φορείς – φοΝεις του Δημοσίου, εκτός από τα… φαντάσματα, που ΔΕΝ έχουν απογραφεί ακόμα αλλά χρηματοδοτούνται από τον φορολογούμενο μετά από 3 μνημόνια είναι:
Α: Έχουν απογραφεί όλοι.
Β: 178!

■ Σε σύνολο 148 χωρών σε ότι αφορά τη γραφειοκρατία και το κρατικό βάρος προς τις επιχειρήσεις σε έρευνα για λογαριασμό του World Economic Forum η Ελλάδα κατέλαβε την θέση Νο…
Α: Κάπου στη μέση… Την 70η θέση
Β: Την 144η θέση!

■ Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ η ανώτατη σύνταξη που δίνεται στην Αυστρία ανέρχεται στο 145% του μέσου μισθού. Στην Ισπανία 153%. Στην Γερμανία ανέρχεται στο 150% του μέσου μισθού της χώρας. Ο Μ.Ο. 20 χωρών του ΟΟΣΑ είναι στο 191% του μέσου μισθού κάθε χώρας. Στην Ελλάδα η ανώτατη σύνταξη που επιτρέπεται να δοθεί είναι…
Α: Στο 153% του μέσου μισθού όπως στην Ισπανία.
Β: Στο 327% του μέσου μισθού!

■ Στην Ισπανία απαιτούνται 10 μέρες για μία εξαγωγή. Πόσες είναι οι μέρες που απαιτούνται για μία εξαγωγή ελληνικών προιόντων;;;
Α: 10 και εδώ. Ποια η διαφορά;;;
Β: 16 έως 20! Αφού 11 με 14 ημέρες χρειάζονται για τη συμπλήρωση των απαιτούμενων εγγράφων

■ Σύμφωνα με την ΔΟΕ τα κενά στα σχολεία υπολογίζονταν πρόσφατα σε 1500 και η κυβέρνηση ανακοίνωνε προσλήψεις. Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε βουλευτικά γραφεία, στους δήμους και σε υπουργικά γραφεία είναι…
Α: Δεν είναι δυνατή η απόσπαση εκπαιδευτικών σε γραφεία βουλευτών.
Β: 1058!

■ Το ποσοστό του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ανταποδοτικού τέλους που πληρώνει ο φορολογούμενος (έχει δεν έχει) στην ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ, «κερδοφόρα» και «υγιή» ΕΡΤ στα συνολικά της έσοδα είναι:
Α: 60%
Β: 96,3%!

Δυστυχώς φίλοι, η σωστή απάντηση είναι το Β σε όλες τις ερωτήσεις, σε μια χώρα υπόδουλη σε ένα άρρωστο κομματικό σύστημα… Τα «Β» είναι εκατοντάδες και είναι αυτά που «χτίζουν» εκείνο το ανυπέρβλητο τείχος των παθογενειών της χώρας που παραμένει η κοιτίδα του κρατισμού, το άντρο της γραφειοκρατίας και το λίκνο του δημοσιουπαλληλισμού.

Όσο τα «Β» δεν αλλάζουν, όταν η πολιτική βούληση είναι 0 και όταν κυριαρχεί μία προκρούστεια λογική που προσπαθεί να φέρει την πραγματικότητα στα «δικά μας» μέτρα, ούτε 40 χρόνια δεν φτάνουν, ούτε 400 μνημόνια δεν είναι αρκετά, ούτε 4.000 «αξιολογήσεις» δεν αρκούν για να πάψουμε επιτέλους να είμαστε ένα ανίκητο σύμπλεγμα κομματικών και ιδιωτικών συμφερόντων…

Απο εδω και κατω γραφω εγω 2 γραμμες:

H φωτο ΔΕΝ ειναι χιουμοριστικη. Την ανεβασε ο ‘υπουργος Πολλακης’ ο γνωστος κοπυ-πάστε, χιβ κλπ. Που μαζι με τον λαοπροβλητο μετα οχι μονο απο την ανακοινωση των δικαστικων αλλα και την δικη τους παραδοχη ειναι ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ.

«Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε πολλές φορές, ακόμα και θεσμικά εμπόδια, αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση και να μας στήνουν τέτοια εμπόδια, θα τα ξεπερνάμε», είπε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του, κοιτώντας προς το μέρος του Παύλου Πολάκη και γελώντας με νόημα, ενώ μάλιστα στο σημείο εκείνο το κοινό που τον άκουγε διέκοψε με χειροκροτήματα.

Απο συντακτικο σκιζουμε ετσι? Μετα τα I speak England very best, εχεις πιασει και τα ελληνικα- ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

Τωρα το ΠΩΣ θα ξεπερασεις θεσμικα εμποδια δε το πολυκαταλαβα. Δε θα εφαρμοσεις αποφασεις του ΣτΕ? Οπως δε τις εφραμοσες π.χ με τις τηλεοπτικες αδειες?  Θα καταργησεις την -οποια-δικαιοσυνη και θα κανεις οτι σου αρεσει? ΠΡΙΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙΣ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ δε μπορεις εστω να βουτηξεις τη γλωσσα στο ανυπαρκτο μυαλο σου? Αν δε μπορεις δε ρωτας κανενα να μην αμολας ΚΟΤΣΑΝΕΣ μονιμα? Να μου πεις τωρα ποιον να ρωτησεις? Το καρανικα?

Οταν τα εγραφα πριν 2,5 χρονια, ΠΡΙΝ αναλαβει ο λαοπροβλητος, ειμουν γραφικος. Οταν εγραφα για Σοβιετια ειμουν φιλελες. Οταν εγραφα οτι εχουμε να κανουμε με οτι χειροτερο, δηλαδη κουμμουνια, ειμουν φασιστας, ρατσιστης, σαμαροβενιζελος, γερμανοτσολιας, προδοτης και ολα αυτα τα γνωστα. Ηθελε μυαλο για να δεις, για να προβλεψεις τι θα γινωταν? Δηλαδη ποσο ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ πρεπει να εισαι για να λες για κατω πλατειες, για πανω πλατειες, για καταργηση φορων του ‘στραβουλιακα’? Ηρθε ο αετοματης και τα ειδαμε.

Ποσο ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ πρεπει  να εισαι για να βαλεις να σε κυβερνησει ο Τσιπρας με το Καμμενο?

Η απαντηση απλη:τοσο οσο να σε εκφραζουν αυτοι οι 2.

Καλο μηνα.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

28 Responses to QUIZ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αργά το βράδυ της Παρασκευής πήρε εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό” ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ύστερα από τριάντα έξι ημέρες νοσηλείας. Καμία από αυτές τις τριάντα έξι ημέρες δεν βρήκε χρόνο ο Αλέξης Τσίπρας για να επισκεφθεί το θύμα μιας τρομοκρατικής δολοφονικής απόπειρας.

    Το μεγαρο Μαξιμου απο τον Ευαγγελισμο (για τους μη γνωριζωντες) απεχει λιγοτερο απο ενα (1) ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ η αλλιως 7 λεπτα ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ συμφωνα με το google maps.
    Ο λαοπροβλητος αντιθετα βρηκε απλετο χρονο (την ωρα ου συνεδριαζε το Eurogroup για το μελλον της χωρας) και χρημα ΚΡΑΤΙΚΟ (αρα δικο μας) ΑΝΩ ΤΩΝ 300.000 ΕΥΡΩ για να ταξιδεψει με learjet στην αλλη ακρη του κοσμου για τη κηδεια του Καστρο..ως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δυτικος ηγετης που πηγε στον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ παρεα με τους αναλογους ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ εξ Αφρικης και Ν.Αμερικης..

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλημέρα & Καλο Μηνα
    Περιγραφεις ολες τις παθογένειες αυτου που ονομαζουμαι Ελληνικο Δημοσιο.Ολες οι διαπιστώσεις που περιγραφεις μου δημιουργουν το “αφελες” ερωτημα,πως φτασαμε ως εδώ?Ποιοι ,με ονοματεπωνυμο,εφτιαξαν,συντηρησαν και γιγαντωσαν αυτό το τερας που λεγεται δημοσιο? Οι παραπανω αριθμοι απλα επιβεβαιωνουν την αντιλιψη μου ότι ολες οι κυβερνησεις διαχρονικα,το μονο που τους ενδιεφεραι ηταν πως θα παρουν με το μερος τους ολους αυτους τους ψηφους.Αποδεικνύει ότι τελικα κανεναν δεν ενδιεφεραι η καταστροφή που εν γνωση τους ερχοταν,αλλα το κυριο μελημα τους ηταν η αγκιστρωση στην καρεκλα.Η προσεγγιση ,ας κανουμε εμεις την δουλεια μας τωρα και ας αφήσουμε τα προβλήματα για τους επομενους ηταν η κυριαρχη λογικη του πολιτικου συστηματος.Το κακο είναι ότι πλεον δεν νομιζω ότι υπαρχει σωτηρια.Είναι τοσο μεγαλο το πρόβλημα που δεν νομιζω ότι μαζεευται πλεον. Το πιο τραγικο ολων είναι ότι το ιδιο πολιτικο συστημα ,φτιασιδομενο βεβαια ,ερχεται σημερα και υπόσχεται την σωτηρια,με αλλαγη φρασεολογια ,το λεγομενο Newspeaking,προσπαθει να μας πεισει ότι τα κανει όλα σωστα,η ότι θα τα κανει όλα σωστα όταν αυτό ερθει στην εξουσια.Πλεον οι λεξεις εχουν όχι απλα χασει το νοημα τους αλλα ακομη χειροτερα προσπαθουν ολοι να μας πεισουν ότι εχουν άλλο νοημα.Για αυτό και ζουμε ολο αυτό το θεα;τρο του παραλογου διοτι οι τυποι εχουν αλλιωσει την εννοια καθε λεξης κάθε εκφρασης.
    Και κατι για το τελος.Συμφωνω στα παραπανω νουμερα ,απλα όπως και εσυ ξερεις καποιες φορες οι αριθμοι παραπλανουν.Αναφέρομαι συγκεκριμενα στο ποσοστο των συνταξεων επι του μεσου μισθου .Αυστρια 2360 μεσος μισθος μικτα,σε αυτόν υπαρχει φορολογια σχεδόν 50%, οπου όμως ο Αυστριακος δεν χρειαζεται να πληρωσει για υγεια,παιδεια κλπ.
    Ελλαδα μεσος μισθος ,για πληρη απασχοληση περιπου 1200 ευρω με μεση εφορια 30% οπου ο Ελληνας πρεπει να πληρωσει για σχεδόν τα παντα,περιθαλψη,παιδεια κλπ.Εδω δεν υπολογίζουμε όλα τα χαρατσια τυπου Ενφια κλπ που μας εχουν φορτωσει τα τελευταια χρονια.Επισης οπως γνωριζεις η μερικη απασχοληση και οι “ευέλικτες” μορφες απασχόλησης εχουν θεριεψει τον τελευταιο καιρο οπου εκει ο μεσος μισθος είναι κοντα στα 500 ευρω.Σαν αποτελεσμα η Αγοραστικη Δυναμη του μεσου Αυστριακου είναι αρκετα καλυτερη σε σχεση με τον μεσο Ελληνα.Δεν διαφωνω μαζι σου ότι στο θεμα των συνταξεων διαχρονικα εχει γινει του Κουτρουλη ο Γαμος,ειδικα στις προωρες που αυτές θεωρω μαζι με τα τεραστια εφαπαξ ότι κατεστρεψαν το ασφαλιστικο συστημα,απλα οι αριθμοι εχουν μερικες φορες διαφορετικη αναγνωση.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Το κειμενο ΔΕΝ ειναι δικο μου αλλα απο το mail μου.
    Μεση εφορια 30%? Ελπιζω να μη το πιστευεις αυτο.
    Θα σου πω μονο οτι η Αυστρια που ανεφερες εχει 20% ΦΠΑ και εμεις 24% ΦΠΑ.
    4 στις 20 μοναδες φορου ειναι 20% παραπανω φορος ΜΟΝΟ απο το ΦΠΑ.
    Ασε τα ‘τελη’ τις ‘εισφορες’ και ΟΛΑ τα αλλα. Ας πουμε το τελος 5% σε ΟΛΑ τα τηλεφωνα-Ιντερνετ κλπ που μπηκε. Αυτο ΔΕΝ ειναι φορος? Το οτι η βενζινη βγαινει με 0,38-0,40 το λιτρο απο το διυλιστηριο και τη πληρωνεις 1,5 δεν ειναι φορος? Το ξερεις οτι στο λογαριασμο της ΔΕΗ – αναμεσα σε ολα τα αλλα-την επιβολή της χρέωσης Δικαιωμάτων Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών (ΔΕΤΕ)*** 5 τοις χιλίοις?
    Ναι σωστα διαβασες…

    5/1000 ετσι απλα σε μια καστα επειδη τους επαιρνε και το χωσανε μεσα. Αν μεθαυριο παιρνει τον Μελ θα βαλει αναλογα αλλο ενα 5/1000 δικαιωμα ανεγερσης Αγ.Σοφιας και παει λεγωντας.

    Θα σου πω μονο οτι οι φορολογικες ημερες (οι μερες που ο μεσος Ελληνας πρεπει να δουλεψει για να ειναι οκ στις υποχρεωσεις του) εχουν πλεον ανελθει στις 203 απο τις 365 του χρονου. Αυτο (χωρις τους εμμεσους φορους μεσα) μας δινει ενα ΜΕΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΟΡΟΥ 55,61%.

    Καλημερα σας..

    ***
    Πρόκειται για το προκλητικό – σε σχέση με τα δεδομένα του δημοσίου τομέα– επίδομα που εισπράττουν οι τελωνειακοί κάθε φορά που εκτελωνίζουν ένα δέμα. Επίδομα που κόπηκε αρχικά κατά 12% και θα κοπεί επιπλέον κατά 8%. Αλλά από ό,τι φαίνεται η χρέωση των πολιτών για το ΔΕΤΕ επιστρέφει και μάλιστα μέσα στους λογαριασμούς ρεύματος ώστε να επιβαρύνει όλους τους Έλληνες είτε εκτελωνίζουν δέματα είτε όχι.

    Οι τελωνειακοί από την πλευρά τους εξηγούν ότι δεν πρόκειται για τέλος που θα το εισπράττουν ως αμοιβή ή για συμπλήρωμα στα επιδόματα τους. Πρόκειται, τονίζουν, για φόρο που θα καταλήξει στα κρατικά ταμεία για να καλύψει τις απώλειες εσόδων που έχει το δημόσιο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι υποχρεωτικά, όλοι οι Έλληνες, θα πρέπει να πληρώνουν σε κάθε λογαριασμό ειδικό τέλος για το ΔΕΤΕ και τον ΕΦΚ.

    Η ΔΕΗ σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις υποστηρίζει ότι τα τιμολόγιά της παραμένουν τα ίδια ακριβώς. Πετώντας εμμέσως πλην σαφώς το «μπαλάκι» στην κυβέρνηση και στα φορολογικά μέτρα που έλαβε για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της οικονομίας.

    Επιπλέον, σημειώνει ότι η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να συν-εισπράττει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και το ΔΕΤΕ με τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος και να τους αποδίδει στο ελληνικό δημόσιο.

    Όπως εξηγεί η ΔΕΗ η τιμή του ρεύματος πέρα από τα 5 ευρώ ανά 1.000KWh με τα οποία θα επιβαρυνθούν οι οικιακοί καταναλωτές λόγω του ΕΦΚΗΕ θα αυξηθεί και από την επιβολή της χρέωσης Δικαιωμάτων Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών (ΔΕΤΕ) 5 τοις χιλίοις και κατά 0,23% ανά κιλοβατώρα κατά μέσον όρο λόγω της ρήτρας καυσίμων.

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Συμφωνω απλα το 30% είναι ο μεσος φορος εισοδήματος ,χωρις όπως ειπα όλα τα αλλα χαρατσια.Αν πας σε ελευθερο εππαγγελματια το ποσοστο γινεται περιπου 70% plus.Απλα δεν βλεπω καμοια διαθεση να ερθει καποιος και να κανει τομες σε αυτό που ονομαζουμαι ελληνικο δημοσιο.Ακομη και τωρα γινονται διορισμοι ακομη και τωρα υπαρχει ρεμουλα,απλα εχει μικρυνει η πιτα και για αυτό γινεται ολος ο σκοτωμος που παρακολουθούμαι καθημερινα στην βουλη η στα ΜΜΕ.Δεν με εχει πεισει καποιος ότι ανησυχει για την προοδο και την αναπτυξη,πιο πολλη ανησυχουν για την καταληψη της καρεκλας και την εξυπηρετηση των δικων τους επιχειρηματιων.
    Πως φτασαμε ως εδώ????

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φτασαμε ως εδω γιατι ο Ελλην της μεταπολιτευσης επελεξε να μεινει αμορφωτος. Επελεξε να μην κοπιαζει. Επελεξε να κρινει χωρις να παραγει. Επελεξε την ΑΛΛΑΓΗ (το 1980 και το 2015) που βασιστηκε στα λεφτοδεντρα, τη μαγκια και τη κριτικη εκ του μακροθεν. Επελεξε να το παιζει ξερολας χωρις να εχει βασικες γνωσεις.
    Επελεξε να δειχνει με το δαχτυλο ολους τους αλλους που ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ αγαθα και υπηρεσιες που ως τεμπελης καταναλωνε αυτος με ΔΑΝΕΙΚΑ. Επελεξε τη θεσουλα στο δημοσιο, τη δουλιτσα του 3 και 60 για να βριζει ετσι γενικα αντι να μορφωθει και να δουλεψει να γινει αυτος αφεντικο. Παραδειγματα ΑΠΕΙΡΑ.

    ΥΓ Μη σου πω χθεσινο παραδειγμα ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ανθρωπου γιατι μεχρι και εμενα που δεν εχω ωραρια στη δουλεια, μου εκανε εντυπωση.

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ν ασυμπληρωσω ότι “επιδοτησαν” την αμορφωσιά ,δαιμονοποιησαν την δημι
    ουργικοτητα καθως επισης και την διαφορετικη αποψη.
    Την Πεμπτη το βραδυ θα κατεβω στα πατρια εδάφη να ηρεμησει λιγο το μυαλο.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γυρισαμε χτες μετα απο 10 μερες (αυτες) και 2ΠΣΚ εγω. Το συγκροτημα και οι υπηρεσιες ειναι ΑΨΟΓΕΣ απλα γι αυτο αλλωστε και ειναι γεματο. Οπως λεω παντα: δεν υπαρχει ακριβο η φθηνο, υπαρχει κατι που αξιζει τα λεφτα του η οχι. Το αν μπορει καποιος να τα δωσει ειναι αλλο θεμα.
    Εχουμε ενα ταξιδακι Λονδινο επαγγελματικο κατα το ημισυ, αλλα και προσωπικο μιας και επιτελους παραλαμβανουμε Παρασκευη μετα απο 11 μηνες παραγγελια. ΠΣΚ για μενα μονο μιας και εχει δουλεια, και κατα τελη του μηνα βλεπουμε.

    Φυσικα και την επιδοτησαν. Ο οχλος ευκολα χειραγωγηται, η αμορφωσια και η ημιμαθεια ακομη καλυτερα. Που ειναι πιο ευκολο να περασεις νοοτροπια και ιδεολογια? Σε ενα αποφοιτο λυκειου, αξεστο, ημιμαθη η σε ενα ανθρωπο που εχει σπουδασει εχει ταξιδεψει εχει ζησει εχει εργαστει?

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Απλα για κατω να ξερεις ,από κολλητο μου ,που δουλευει εκει από την πρωτη μερα που ανοιξε δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι διοτι ο κυριος ογκος δουλεις μεχρι τελος Ιουνιου είναι από συνεδρια τα οποια συνυθως τις καλες εποχές τα σταματαγαν τελος Μαιου.Επισης τους τελευταίους μηνες εχουν διωξει αρκετο κοσμο και εχουν γυρισει πολλοyς σε part.Αυτό βεβαια δεν αλλαζει το γεγονος ότι είναι σουπερ σε όλα του.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε διαφωνω μιας και δεν το ξερω. Το Target Group ειναι ξενοι ανω του μεσαιου οπως ξερεις. Εμεις ως πελατες και μαλιστα καλοι μιας και παμε 4-5 χρονια και κλεινουμε συνηθως μια 4 ατομων με private ολα, ειμαστε ΥΠΕΡ ευχαριστημενοι. Ολα ειναι πεντακαθαρα, το service ειναι ΑΨΟΓΟ, τα παντα λειτουργουν ρολοι: δεν εχει τυχει κατι που να μην ηταν οκ η στην ωρα του ακομη και σε ωρες ‘αιχμης’.
    Τωρα για το part ειναι και θεμα επιβιωσης. Εμας π.χ μας εκαναν ενα 25% εκπτωση φετος, στην ηδη χαμηλοτερη τιμη που ειχαμε. Επειδη ειναι manager εξυπνοι δεν μας εκαναν εκπτωση σε λεφτα αλλα μας εκαναν δωρο το δευτερο ΠΣΚ μιας και κλεισαμε 1 εβδομαδα εκει, και απλα στο τιμολογιο εκαναν τις αναλογες χρεωσεις.
    Το οποιο για εμας ειναι ενα Χ ποσο αλλα γι αυτους ειναι Χ/10..

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Είναι οντως σουπερ και το σημαντικο είναι ,επειδή γνωριζω,δεν είναι του φαινεσθει αλλα της ουσιας.Τωρα ξεκινανε και το καινουργιο διπλα στο γκολφ

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οι τυποι τη Τεταρτη- ελειπα εγω Αθηνα- εστειλαν μια 5αρα BMW με οδηγο (τις ρωτησαν αν θελουν απο τη προηγουμενη) να τις παει βολτα στη Πυλο το βραδακι, να τους κανει tour 3ωρο (ηπιανε 2 ποτακια εκει π.χ, περπατησαν κλπ) και να τις γυρισει, free of charge…

  12. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλα ρε φιλε στην Πυλο???Εμεις στην Καλαματα τιποτα….

  13. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Και στην Γιαλοβα να τους φανε τα κουνούπια χαχααααααα

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τι να σου πω δε ξερω πως και τι. Μετα το εμαθα οταν μιλησα βραδυ και μου ειπαν we are at Pilos. Τους αρεσε οποτε πασο.

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλες βολτες και προσεχε τις πισωκινιτες κυριες γιατι είναι αγριες

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    • Maximum power: 447kW (600 bhp / 608 PS) at 6500 rpm
    • Maximum torque: 700 Nm (516 lb ft ) from 1500 rpm
    • Acceleration: 0-62 mph (0-100 km/h) in 3.9 seconds
    • Maximum Speed: 200 mph (322 km/h)

    Αυτα δινει το εργοστασιο. V12 επιτελους..

    Τωρα για το αλλο για να κατλαβεις διαφορα:
    Εστειλαν (οπως καθε χρονο) ευχαριστηρια επιστολη, γυρω στο Πασχα, στο Λονδινο και παραλληλα ενημερωναν ποτε μπορουμε να μεινουμε στο ιδιο που ειχαμε αν επιθυμουσαμε να κλεισουμε τοτε, τι εξτρα services εχουμε, εξτρα παραμονη ως bonus και αλλα διαφορα.
    Απο την αλλη εχεις το Καραμουζα που θελει να τον παρω ΕΓΩ τηλεφωνο, ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, και το Δηματο που θα μου κανει λεει 10 ευρω εκπτωση!
    Να παρουμε το δεκαευρω με το stevie να χυπησουμε απο μια πιτσα να φτιαχτουμε για τη χρονια..Μπουκια και κλωναριδης να πανε τα φαρμακια κατω.
    Πραγματικα δηλαδη….1000 χρονια πισω!

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Η όμας απέκτησε ενα αμυντικό, ΙΤΣ παντα, ο οποίος έκανε χειρουργείο μηνίσκο εμεινε 6 μηνες εκτος και πριν 2 μήνες τον ξαναχτυπησε στο ιδιο σημειο μενωντας 1 μηνα εξω! Το οποιο δεν ειναι πολυ σοβαρο απο τη μια αλλα απο την αλλη ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ? ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΤΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ? Το οτι σε 2 σαιζον εχει μεινει τη μια (211 μερες) τραυματιας δε μας λεει τιποτε?

    Τωρα θα πει καποιος ασχετος σα και μενα: μα ο χειρουργημενος ειναι που κανει? και 150 χιλιαρικα. Αμα παρεις κανονικο (με 2 ποδια) θες παραπανω. Πως θα δωσει 10 ολοκληρα ευρω ο Δηματος με το Καραμουζα εκπτωση αν αρχισουμε τα ανοιγματα?

    Αυτος θα ειναι λέει το backup του αλλου που τραυματίζεται οταν βάζει τα παπούτσια του. Περσυ έπαιξε 14 ολόκληρα ματς με καποια Εμπολι -η Ιταλική Βέροια- ΥΠΟΒΙΒΣΤΗΚΕ, και για να πάρετε μια ιδέα 14 ματς (10 πρωταθληματος) έπαιξε ο καλόγερος και 9 καποιος μπακακης-αναλογα.
    Εκτός απο το χειρουργείο ο παίκτης εχει λέει συχνό προβλημα τραυματισμών και ειναι 24 μολις. Άμα εισαι γερό σκαρί το δείχνεις απο νωρίς. Πως λεμε Σιμοες? ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    Η πλακα πια ειναι: Ο παικτης ΚΟΠΗΚΕ στα ιατρικα το πρωι και ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ δευτερη φορα, οπου Ω ΘΑΥΜΑ τον βρηκαν οκ..Μαλλον θα ηπιε το νερο του Καματερου ενδιαμεσα.

    Βεβαια για το επιτελείο των χασάπηδων στην ΑΕΚ (ιατρικο το φωναζουν μιας και απο χιουμορ εχουμε μπολικο) που περσυ τέτοια εποχή βρήκαν οκ τον Λεσκοτ τον ΑΜΕΑ αυτα ειναι πταίσματα, ειδικα άμα εχει σκάσει εντολή απο ´πανω ´ ΠΕΡΝΑ ΤΟΝ μας κανει, ειναι ΙΤΣ και κατω απο 200, μια χαρα ειναι το παλληκαρι. Ειναι το ιδιο ιατρικο team που μας ελεγε οτι ο Τσιγκι εχει λεει μια θλασουλα και σε 10 μερες θα ηταν περδικι, αλλα τελικα εκατσε εξω 3,5 μηνες! Ειναι το ιδιο ιατρικο που περσυ τετοιο καιρο βρηκε οκ τον Σιμοες και το παιδι κινδυνεψε πολυ σοβαρα να κοψει το ποδοσφαιρο. ΕΥΤΥΧΩΣ που ο Τιμουρ ειναι κυριος και δεν ακουγε ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που του ελεγαν βαλτον να παιξει..

    Alarms ringing εχουμε μονο άμα σκάσει κανένας, με κανα ΠΙ, πατερίτσες, η σε αναπηρικό καροτσάκι και παλι θα τον ρωτήσουν άμα νιώθει καλα. Αν η απαντηση ειναι σα το ανέκδοτο:ευτυχώς δε πάθαμε και τίποτε, εχει διαβατήριο στην ΑΕΚ.

    ΥΓ Ευτυχώς που ειναι στο Μόσταρ ο αλλος και ´δε ξέρει´….γι αυτο ΤΥΧΑΙΑ γεμίσαμε ΣΑΠΑΚΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΥΣ ΠΑΛΙ. Ο ενας τσακωνεται και με τον ισκιο του, ο αλλος ειναι ΑΜΕΑ, και παει λεγωντας.
    Α ρε Β.Β θελει η ***ανα να κρυφτει και η χαρα δε την αφηνει..

    Ε ΡΕ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ..

  18. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα Ολη Μερα
    Ετσι ας μιλησουμε λιγο για μπαλλα χα χαααααα
    Μεχρι στιγμης εχουμε παρει
    Τσιντωνα ο οποιος ολη την περσινη σεζον ηταν στον παγο.Εχουμε 3 τερματοφύλακες,πιτσιρικαδες,αρα στατιστικα καποιον θα τον καψουμε ποιος θα είναι ? θα δειξει.Μεχρι στιγμης δεν αισθάνεσαι ασφαλεια με κανεναν από τους τρεις.Πραγματικα επίτευγμα.
    Τσοσιτς η όπως τον λενε.Ένα κεντρικο αμυντικο που ερχεται από τραυματισμο και εχει αλλαξει ποσες ομαδες.Εχεις καλογερο,επιρεπη σε τραυματισμούς,και Βρανιες επιρεπη σε καρτες.Αρα ο θεος βοηθος.
    Λοπες ένα παλληκαρι αναπληρωματικο αριστερο μπακ από Λας Παλμας.Η τελευταια φορα που εδειξε πραγματα ηταν πριν καποια χρονια στην Πακος Φερειρα.Από τοτε βολοδερνει από ομαδα σε ομαδα και συνηθως ζεσταινει τον παγκο η την εξεδρα.Παραλληλα ο Ντιντακ αφαντος,ρε που φτασαμε ,να αναπολουμε τον Ντιντακ,μενεις με τον Βινισιους ο οποιος δεν εχει δειξει κατι.Αρα όλα καλα.
    Κλωναρίδης,τι να πεις για αυτό το παιδι παικτης ικανοσ για το καλυτερο αλλα και το χειροτερο.
    Λιβαια ενας Βρανιες στην επιθεση.Κανταρια μπαλλα αλλα από μυαλο μαλλον ακατοικητο.Κάθε χρονο και άλλη ομαδα συνηθως παγκο και νευρα πολλα νευρα,περιμενω την στιγμη που θα φαει την πρωτη αγκωνια απο κανα Μποτια η Μολεδο,σε κάθε αγωνα η εντολη των αντιπαλων θα είναι απλη,εκνευριστε τον.
    Γιακουμάκης ,επειδή ετυχε να τον συναντησω ,τυχαια,πριν ερθει στην ΑΕΚ και συζητήσαμε αρκετη ωρα δειχνει να εχει το μυαλο του μεσα στο κεφαλι και απλα περιμενω να τον δω πριν τον κρινω.Ισως παιξει περισσοτερο από τον κροατη.
    Τελειωνω με αυτόν που μαλλον ερχεται Τροστασον η όπως τελος παντων τον λενε.Ισλανδος με ένα ψιλοκαλο βιογραφικο,διεθνης, που όμως αποφασισε να φυγει από την ΑΥΣΤΡΙΑ? και να ερθει στην Ελλαδα.Αν μη τι άλλο περιεργο ,γιατι συνηθως αυτοι πανε σε πρωταθλήματα βορειων χωρων,γενικα τους βορειους τους παω γιατι στο 90% των περιπτώσεων θα παιξουν αυτό που μπορουν και δεν θα σε κοροιδεψουν,το 10% είναι ο ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ αλλα αυτος κουβαλα το βαλκανικο DNA,βεβαια ειδα ότι ειχε έναν ψιλοτραυματισμο στο γονατο τον Μαρτη που τον κρατησε εκτος για κανα 20μερο.Για να δουμε θα μας κατσει το λαχειο.
    Τελειωντας νομιζω ότι χρειαζομαστε έναν παικτη στο 8 με χαρακτηριστικα BOX to BOX και να μπορει να παιξει καθετα.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλημερα
    Καλη η μπαλλα πιο καλα τα αυτοκινητα..
    Εχεις BOX TO BOX. To Μανταλο-Μπακασετα. Γι αυτο βγαινεις πεμπτος-εκτος σε ολο το πρωταθλημα και καταιδρωμενος.
    Το ροστερ φετος ειναι ΑΣΤΕΙΟ και με το ΠΑΠΑΤΖΗ στο παγκο θα δουμε μεγαλα πραγματα. Που θελει λεει να αναστησει τον Αλμειδα. Μεγαλε για να αναστηθει ο Ουγκο θελει γερανο φορτηγιδας.

    Αναλογα αστειοι ειναι και οι αλλοι βεβαια.Αλλα εσυ εχεις παρει 6 παικτες που ειναι ΟΛΟΙ για κλωτσιες. Αμα δε φτανεις να εναποθετεις τις ελπιδες σου σε καποιον Γιακουμεκη (ποιοοοοοςςς?) βρασε ορυζα..
    Γενικα το ολο θεμα ειναι το απολυτο ανεκδοτο, κανουν κοντρες ποιος ειναι ο χειροτερος.

  20. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Για τον Ισλανδο τη πληροφορηση εχεις.Σε παρακαλω μην σχολιαζεις αρνητικα το Τοτεμ της ομαδας.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τον Ισλανδο δεν τον ξερω. Συμφωνω οτι οι βορειοι ειναι ‘τιμιοι’ παικτες και θα σου παιξουν οσο ξερουν παντα. Τωρα το ποσο ξερουν ειναι αλλη ιστορια. Οπως αλλη ειναι το αμα ηξερε (ο συγκεκριμενος λεω) θα επαιζε στην Αυστρια η θα ερχωταν στην Ελλαδα? Ποτε δε ξερεις βεβαια, ειδικα εδω ενας μετριος παικτης δειχνει σουπερ.

    ΥΓ Ο Κλωναριδης ειναι απλα ενας ηλιθιος. Αμα μπορουσε να κανει κατι καλο θα το ειχε κανει, 25 πηγε ποσο πια να περιμενουμε? Σα το Λαζαρο που 30ρησε και ακομη αναμενουμε το ταλεντο. Για να καταλαβεις ΠΟΣΟ ηλιθιος ειναι διαλεξε την Εθνικη Βελγιου του Αζαρ, του Λουκακου, του Καρασκο, του Ντεμπελε, του Οριζι, του Μερτενς, του Ντε Μπρουιν λες και εχει ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ να παει οχι να παιξει αλλα να μπει στη ΔΕΥΤΕΡΗ ομαδα αλλαγη. Αντι να ερθει στο Ελλαντα που ο ανταγωνισμος ειναι ο ….Λαζαρος ο ΑΜΕΑ.
    Εχει λοιπον οποιοσδηποτε λογικος να διαλεξει: να παω εκει που εχω ανταγωνισμο τον Αζαρ και τον Ντε Μπρουιν η εκει που εχω το Λαζαρο? Διαλεγεις να κοντραρεις τον Αζαρ! ΤΙ ΕΙΣΑΙ?

    Περσυ τον Οκτωβριο ανεβηκα τελευταια φορα στο Melwood ως δωρο μια μερα και γευμα το βραδυ. Ειδα τη προπονηση της Παρασκευης που ειναι ΧΑΛΑΡΗ λογω αγωνα την επομενη. Το τρεξιμο που εριχνε ο Λαλλανα, ο Χεντο, ο Μιλνερ, ο Φιρμνινο ξεχωριστα δε πρεπει να το εχει ριξει ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ. Ειδικα ο Χεντο πρεπει να οργωσε ολο το γηπεδο 50 φορες πανω κατω. Η πλακα πια ειναι? Στις ασκησεις τακτικης που σταματαγε ο Κλοπ να δωσει οδηγιες τους εβλεπες ΟΛΟΥΣ και εκτος οτι ηταν ατσαλακωτοι, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΧΑΝΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
    Αντε τωρα να παιξεις ευρωπη με δαυτους..
    Να παει ο σπυριαρης να κυνηγησει το Bobby (Bobby φωναζουμε τον Firmino απο το Roberto) η ο γιουκος τον Μανε. 3 μηνισκους και 5 καταγματα μυικα θα βγαλουν τα ταγαρια

  22. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Σε παρακαλω μην μπερδεύεσαι το Τοτεμ είναι ο ΟΥΓΚΟ.Επισης δεν εισαι καλα πληροφορημένος ο Αζαρ εκανε εγχειρηση στον αστραγαλο,αρα το πουλεν ετοιμάζεται.Γιακουμακη πως τον βλεπεις

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Αζαρ ακομη και με πατεριτσες θελει 5 κλωναριδηδες και 23 μανταλους.
    Η εγχειρηση ηταν προγραμματισμενη μετα το τελος τη σαιζον, το γνωριζω αυτο. Δεν χανει τη θεση του ουτε στην εθνικη ουτε στη τσελσυ.
    Το γιακουμακη? Ποιον? Ασε με μωρε με τα λαχεια, βαρεθηκα. Ουτε ληγωντα δε πιανουμε. Θα βαλει 10 γκολ και? 10 ειχε βαλει και ο μπουανοταπας περσυ, 10 εβαλε και ο Πεκχαρτ. Αμα η ΑΕΚ περιμενει μεταγραφη το γιακουμακη, εδεσες..

    Αντε να κανουμε καμμια δουλεια, τον ηπιαμε το καφε..

  24. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Μακαρι να διαψευστείς για τον μικρο.Θα δουμε μεχρι τελος του χρονου

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν ειπα οτι ειναι κακος. Θα σου βαλει 10 γκολ. Θες 15? οκ 15. ΚΑΙ? Στην ΑΕΚ παιζεις CF τι ειναι 15 γκολ με αντιπαλο το κομποτη και τη Κερκυρα κανα κατορθωμα?
    Εχουμε κατεβασει τοσο πολυ το πηχη που περιμενουμε απο κανα γιακουμακη να μας ξελασπωσει..

  26. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλα το επιπεδο είναι αστα να πανε,όπως γενικοτερα εχει πεσει το επιπεδο σε παρα πολλα πραγματα σε αυτή την χωρα και όπως ειπα Ντιντακ where ere you?????

  27. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων ( 8,1 δις ) και της επιδότησης στα ταμεία ΔΕΗ –ΟΤΕ (1,114 δις) «ισοδυναμεί» με την κατάργηση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ΕΝΦΙΑ (2,84 δις) , την κατάργηση ΚΑΘΕ φόρου σε νομικά πρόσωπα ( 2,66 δις ) και την κατάργηση του 49% της φορολογίας ΟΛΩΝ των φυσικών προσώπων ( 7,8 δις ).

    Απ’ ολα οσα εγραψες αυτο ειναι το πιο σημαντικο, οχι οτι τ’αλλα δεν ειναι. Επομενως υπαρχει ελπιδα να σωθει καποια στιγμη κατι, αν βρεθει καποιος σωστος. Προωρη συνταξη να παρει καποιος με σημαντικοτατο προβλημα υγειας, κανεις αλλος. Και μην τρελαθουμε συνταξη δημ. υπαλληλου πρεπει να εχει ταβανι 500-700€.

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλεξη λυσεις να ορθοποδησουμε υπαρχουν. Θεληση και ανθρωπους να τα κανουν δεν εχουμε