Μια απο τα ιδια

Ειδα λιγο ΑΕΚ χτες. Με το λιγο να ειναι στη τηλεοραση στο bar του ξενοδοχειου περιμενωντας τη παρεα να παμε για φαγητο. Οσο ενα pint δηλαδη κανα 20 λεπτο στο Α ημιχρονο.
Μια ομαδα της κακιας ωρας, ασυνδετη, μονοπαντη οτι γινει απο δεξια που εφτασε ο Μπακακης- μεχρι να τα φτυσει- να ειναι ο καλυτερος παικτης εν ετη 2017, μια ομαδα που πιεζε ψηλα και μολις οι Βελγοι περναγαν ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ τη μπαλλα απο την αμυνα τους να ερχεται η γνωστη τρικυμια απο τη μεση και πισω.
Μια συμβουλη ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ πραγματων στον ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ του παγκου. Οταν ΔΕΝ εχεις παικτες με την αναλογη τεχνικη και τη μηδενικη προετομασια-πλανο, το να πιεζεις ψηλα ειναι μια παπαρια καμαρωτη. Πιεση ψηλα ΔΕΝ σημαινει να ανεβαζεις μονο τις γραμμες αλλα να λειτουργουν παγιδες ωστε να εκμεταλλευτεις με κλεψιματα αυτη τη πιεση.
Το να ανεβαζεις παικτες απλα για να υπαρχουν οταν βλεπεις οτι ο αντιπαλος ΑΝΕΤΑ κυκλοφορει και βγαζει τη μπαλλα εχει μονο ενα αποτελεσμα: να χανεις τις γραμμες και να κουραζεις την ομαδα απο το Α ημιχρονο.
CF Λιβαγια απλα δεν υπαρχει. CF με 5 γκολ καριερα Highlight ειμαι και εγω στα 50 μου. CF ειδαμε λιγο το Αραουχο. Κινηση ξεμαρκαρισματα τελειωματα. ΑΥΤΑ κανει ο CF και ειναι πολυ κοντα ο καιρος που τα ειδαμε. Οποιος θελει μπορει να συγκρινει. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ το γκολ σε ενα φιλικο, απλα ειδα το παικτη και ΔΕΝ..
Κλωναριδης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε υπηρξε ποτε. Ενας γρηγορος καλος στον one on one ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΚΤΗ και μονο που ειναι ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΣ ηταν δεν αλλαζει αυτο στα 25 σου, γι αυτο και τον σουταρε μεχρι και ο ζελας δευτερη τριτη φορα. Η ομαδα που εχει κουτρουμπηδες και κολοβετσιους στο ροστερ της…
Η αμυνα μας ειναι για γελια, το τερμα δε το σχολιαζω καν. Ο τυπος δε ξερει καν που να κατσει..και μονο που πας με τον χαζοψηλο να παιξεις ρεστα στη Ευρωπη καλο βραδυ.
Ο Μανταλος συνεχιζει τη σαχλαμαρα ακαθεκτος ΩΣ ΕΛΛΗΝ. Που ηρθε πριν 3 χρονια που αρεσε πολυ γιατι και προσπαθουσε και εδειχνε οτι εχει προοπτικη και πλεον την εχει δει εθνικη αργεντινης στη χειροτερη. Δε φταει αυτος. Αυτοι που τον βαφτισαν ηγετη-αρχηγο και κουραφεξαλα φταινε. Ελληνας και δωστου θαρρος ειναι αυτο που λεει η παροιμια που μονο τυχαια δεν ειναι.

Η γνωμη μου ειναι χωρις να εχω δει τους Ρωσσους οτι αυτη η ομαδα ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ θα αποκλειστει ΕΥΚΟΛΑ οπως φυσικα και θα φαει γκολ και στα 2 ματς. Και οταν τρως γκολ εντος σε διπλο ματς, προκριση ΔΕΝ παιρνεις εκτος αν εισαι μεγαλη ομαδα που η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Να παει δηλαδη να γυρισει σκορ κατα της και μαλιστα εκτος. Γιατι ακομη και 2-1 να νικησεις με ενα γκολ καθαρο οι αλλοι περνανε. Ποιος θα βαλει τα 2 γκολ? Ο Γιακουμακης? Ελα τωρα να ειμαστε σοβαροι..Σε ομαδα που εχω δει Μαυρο Μπαγεβιτς Μπατιστα ακομη κα Δημητριαδη (αμπαλλο αλλα το τελειωμα το εκανε) Νικολαιδη Blanco για να πω λιγους το να λες οτι πας με το Γιακουμακη να παιξεις CHL ειναι απλα θρασος.

Συμφωνω με τον stevie: η ομαδα οπως την ειδα ειναι για τριαδα επειδη δεν υπαρχει τεταρτος. Οπως περσυ ηταν πεμπτη επειδη στο παρα ενα περασε το Πανοπουλο -ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ- επειδη δεν υπηρχε εκτος. Αν κατα τη διαρκεια του πρωταθληματος ο εκτος ηταν μια σοβαρη ομαδα οχι μεγαλη αλλα σοβαρη επιπεδου περσυνου νιονιου ΕΥΚΟΛΑ θα εισουν εκτος play off. Αλλωστε στο μεγαλυτερο μερος- μεχρι και 2-3 αγωνιστικες πριν το τελος που ανελαβαν ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ εβλεπες τα play off με το κυαλι.

BONUS οι δηλωσεις του ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ: οτι μας λειπει λεει απο φυσικη κατασταση θα το αναπληρωσουμε με τη καρδια!  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ τον εχουμε προπονητη. Φανταστειτε να εκανε μια τετοια δηλωση ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ προπονητης στο πλανητη και δεν τον ειχαν πεταξει με τις κλωτσιες. Ναι μεγαλε οταν δεις τα ρωσσακια απεναντι βγαλε καρδια εσυ. Λιγο ηλιο θαλασσα και το αγορι μου. Πραγματικα δηλαδη…

Ας του πει κάποιος, διακριτικά, γιατί μπορεί να θυμώσει, ότι στη Βαρκελώνη έχει Καταλανούς. Βάσκους έχει στο Μπιλμπάο οπου ειναι και ο Stevie. Aκριβως στην αλλη ακρη δηλαδη, μεσογειος η Βαρκελωνη ατλαντικος το Μπιλμπαο, 600 χλμ αποσταση. Κατι σα τη Λεσβο και τη Μυτιληνη ενα πραγμα.. Γεωγραφια Γ Δημοτικου, πολεις ποταμια κλπ.

Μετα σας λενε ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ και χαλιεστε.. ΒΟΔΙΑ

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to Μια απο τα ιδια

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL

    Κοσμοπλημμυρα ειδα χτες. Θα ηταν και 10,000?? με το ζορι. Μιλαμε για πρωτο ματς της σαιζον και ομαδα που διψαγε ο κοσμος να δει (συμφωνα παντα με τα ρεπορταζ…) Μαλλον οι υπολοιποι ηταν στις ουρες για τα διαρκειας, η το ποπολο ξυπνησε. Προβλεψη για την ΤΣΣΚΑ? 25,000 οριακα και αμα. Για κανονικα μιλαω οχι για τσαμπατζηδες που ανοιγουν ο πορτες στο 10-15 να φαινωμαστε πολλοι.

    Οσο για τη σαιζον, ειχα πει οτι πανε ΦΟΥΛ για κατω απο 100,000 κομματια. ΕΠΙΜΕΝΩ οτι εκει θα παει (185,000 προπερσυ-133,000 περσυ) μιας και μονο απο τα 3 κλειστα (με το gay μεσα) το -40,000 ειναι σιγουρο. Ακομη και κοσμο να εχει με το Gay (αν προλαβουν και χωσουν κανα κυπελλο ενδιαμεσα) παλι δε βγαινουν τα νουμερα. Τα κανονικα εννοω. Γιατι τα ΝΟΥΜΕΡΑ στο ροστερ στο παγκο(ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ) και στη διοικηση τα ειδαμε κανονικα.

  2. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ήμουν γήπεδο, η μόνη θύρα που γέμισε ήταν αυτή των 5 ευρώ. Το πέταλο που κάθονται οι μπάφοι είχε πληρότητα 60% στην έναρξη του αγώνα. Στις μεσαίες θύρες 7-9 περίπου 40% Στην συνέχεια μετά από κάποια ντου που γίνανε και σπασίματα πορτών,τζαμπατζήδες δλδ μαζεύτηκε 6-7 χλδ κόσμος. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε αν δεν κάνω λάθος 5.800 εισιτήρια.
    Πως να είναι ζεστός ο κόσμος να δει την ομάδα με μεταγραφές κάποιους παίχτες που θα ήταν ταμαμ για Λεβαδιακό, Λάρισα, Κέρκυρα, άντε και καμιά Ξάνθη Ατρόμητο στην καλύτερη τύπου Λιβάγια ή όπως προφέρεται. Εμένα με παρέσυρε η παρέα να πάμε και το δήλωσα ότι δεν με βλέπω ξανά στο γήπεδο, όχι για τα 15-20 ευρώ του εισιτηρίου αλλά διότι πιστεύω στο δίνεις -παίρνεις. Άμα πιάσουν και τα κρύα…
    Προβλέπω πιο πολύ κόσμο στις εκσκαφές για τα θεμέλια όταν πάρουμε την άδεια.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    Απο οσο ξερω- να πουμε και ενα bonus- η αδεια εχει βγει. Χτες το πρωι. Για επικοινωνιακους λογους δεν εχει ανακοινωθει, κατι που μαλλον θα γινει Τριτη-Τεταρτη. Η πληροφορια αυτη ΔΕΝ ειναι μεσα απο την ΑΕΚ.
    Φυσικα και εχει πληροτητα εκει που η ΑΕΚ ΠΑΕ επελεξε να κανει 33% εκπτωση. Οπως επελεξε ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ τους συγκεκριμενους πελατες της.
    Λιγο που ειδα- μετα το 15′ μεχρι λιγο πριν το τελος του Α- και ειπα βια 10,000.
    Οι 5800 μαζι με τους τσαμπατζηδες κανουν κανα 9αρι. Ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ το ΟΑΚΑ να το υπολογισεις. Η καθε θυρα (οι κανονικες οχι επισημα-δημοσιογραφικα και οι μισες πανω λογω ρολογιων/πινακων) παιρνει χονδρικα 2,500 κοσμο.
    69,000 χονδρικα – οι 3 θυρες επισημα-δημοσιογραφοι, – 4 ‘μισες’ στο ανω διαζωμα μας κανουν (χωρις τα επισημα) 29 θυρες.
    69,000/29 θυρες=2380 ανα θυρα. Παντα χονδρικα μιας και ειναι διαφορετικες, αλλα μπορεις ανετα να παρεις μια ιδεα με μια ματια ποσο κοσμο εχει, δεν ειναι δα και θερμοδυναμικη! Τωρα το ποσοι πληρωνουν και ΠΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΠΑΕΙ ειναι αλλες ιστοριες που ο Μελ στη ΓΣ ανελυσε στα Νικαιωτικα.

    Αστο για τα κρυα μιας και τα παλτα και με τη ζεστη το ιδιο αποτελεσμα εχουν να μη σου πω χειροτερο. Ο Λιβαγια- οσο τον ειδα μου θυμισε τον Σιαλμα.
    Τον θυμασαι ενα ξανθο παλια που ειχαμε ενα Νιλσεν? Μετα τον Σαντμπεργκ, Δανος ηταν. Τουλαχιστον αυτος ειχε βαλει και καμμια 25αρια γκολ πισω στο 1987 αν θυμαμαι καλα. Επισης αν δεν κανω λαθος μετα ειχε παει στον Ηρακλη μια βολτα. Τοτε που τον ειχε διωξει ο πολυνικης ο αετοματης ως πρωτο σκορερ επειδη δεν του εκανε! Ε ΟΥΤΕ ενα τετοιο δε μπορουν να βρουν 5 σαιζον τωρα..

    υγ 20 Ιουλιου με ευρωπαικο ματς μπροστα σου εχεις κανει 6,000 καρτες και πανηγυριζεις.Χανεις το 40% των περσυνων πελατων σου και πανηγυριζεις. Κανεις κατω απο 6,000 στο πρωτο ματς και παλι πανηγυριζεις. Αν χασεις το ματς με τη μεγαλυτερες εισπραξεις της σαιζον – με τον ΟΣΦΠ- λογω κεκλεισμενων πανηγυριζεις. Εχεις χασει ΗΔΗ 3 ματς- να πουμε 10,000 κοσμο με 20 ευρω- δηλαδη 30,000 κοσμο η 600,000 ευρω τζιρο πανηγυριζεις. Πηρες τον Καραμουζα πριν 2 χρονια και ειχες 180,000. Σε πηγε περσυ στα 130,000 με μειον 30% ΧΑΝΩΝΤΑΣ πανω απο 1εκκ ευρω τζιρο πανηγυριζεις. Φετος πας ΦΟΥΛ για 100,000 πανηγυριζεις.
    ΑΕΚ ΠΑΕ 2017.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Διατηρητέο μνημείο η Ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό.Την απόφασή της να κυρήξει διατηρητέο μνημείο την Ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό, εξωτερίκευσε η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.Η σημερινή υπουργός ήταν θαμώνας της Ταβέρνας του Λεωνίδα, ερμηνεύοντας δεκάδες ρόλους στην Επίδαυρο. Υπάρχει μάλιστα φωτογραφία της στους τοίχους της ταβέρνας με την ίδια να σέρνει τον χορό.

    Τωρα θα μου πειτε εδω εγινε υπουργος το ΝΟΥΜΕΡΟ που ‘γιατρευει’ κοσμο κουνωντας τα χερακια.. Αμα πιο πριν εχεις βαλει 2% φορο για πνευματικα δικαιωματα σε tablets- σκληρους δισκους κλπ να μη κανεις μνημειο το μερος που τα τρως?
    Πρωτεινω επισης να γινουν ΄μνημεια’ η ταβερνα του Παντελη του Σκουφαντερου, το ταβερνακι η τρυπια βαρκα του Γυλου (ο γνωστος Σπανοβαγγελοδημητρης) οπως και το μπακαλικο του Ζηκου. Να εχουμε πολιτιστικα μνημεια να θυμομαστε τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ.

  5. Ο/Η bandog λέει:

    εγω πιστευω οτι ο πολακης ηθελε να γραψει βοσκους και εκανε λαθος και εγραψε βασκους.

    εκπαιδευση και αγωγη βοσκου εχει και με το παραπανω οπως μπορουμε ευκολα να διακρινουμε.

    επισης οποιος εχει περασει απο βαρκελωνη ξερει οτι μονο στενακια δεν εχει η μπαρτσελονετα η οποια ειναι μια μπαζωμενη θαλασσα που εγινε πλαζ…
    τη συνοικια των γοτθων θα εννοουσε αλλα θα φοβηθηκε να το ξραψει μην τον πουμε αγεωγραφητο γιατι που να βρεθηκαν γοτθοι στην βαρκελωνη ???

    τεσπα , καλο ειναι να τα λεει αυτα η υπουργαρα να θυμομαστε τα συνεδρεια στο εξωτερικο που αναγκαζονταν να κανουν οι επαναστες της φακης κατα τον καπιταλιστικο μεσαιωνα του 2002 , τοτε με τα ολ ινκλουσιβ πλερωμενα απο τα κοροϊδα και τις πολυεθνικες φαρμακευτικες…

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @bandog
    καλο θα ειναι ΟΛΟΥΣ αυτους να τους θυμηθούμε οταν πρεπει..

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Τους μαγνητοφωνούσε όλους ο Γιάνης. Η αριστερά της αλληλεγγύης κ της συντροφικότητας. H αλλιως (γιατι χαζος με την κανονικη εννοια του ορου δεν ειναι- ναρκισσος και αλλαζων ειναι) σου λεει κατσε να τους εχω on tape μη παω και εγω αλα Ακη. Πολυ θελει ενα ειδικο δικαστηριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ? Γιατι μη γελιωμαστε. ΟΛΑ αυτα (καταληση πολιτευματος με μπουκες στις τραπεζες- αλλαγη νομισματος- θα παω ΣΟΥΡΝΩΤΑΣ τον Διοικητη της ΤτΕ- ελεγχος ΜΜΕ- Narcos- ανοιγμα συνορων- δεσμευση επομενων κυβερνησεων για 99 χρονια-ελεγχος και καταργηση θεσμων και δικαιοσυνης κλπ κλπ) ΕΙΝΑΙ εσχατη προδοσια. Και καλο θα ειναι αυτη τη φορα οι νοημωντες της απεναντι πλευρας (δε λεω μονο για τη ΝΔ) να μην αρκεστουν σε αστικες ευγενειες.

    Τελικα οι φασιστεροι -ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ- μαλλον πανε παλι να τη βρουν απο τους δικους τους. Το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΙ ΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΤΗ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ που ξεκινησαν να κελαηδανε χωρις ξυλο. Και αυτη τη φορα ΕΛΠΙΖΩ να μη τους σωσει μια Βαρκιζα. Να τελειωνουμε με το κουμουνισταριο οπως τελειωσε ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ εκτος του Μαδουρο του Κιμ και 2-3 ακομη τριτοκοσμικων.

    QUICKY 2 αυριο μεθαυριο. Χωρις ΑΕΚ φυσικα- δεν υπαρχει ΑΕΚ μια παρεα χαβαλεδων υπαρχει- αλλα με καποια ομορφα περιστατικα πολυ καλων (και γνωστων) καλεσμενων εκ UK που πλεον εγιναν απο απλα γνωστοι της φιλης μου , καλοι φιλοι δικοι μου. Βοηθησε οτι το εταιρα καλεσμενο γυναικειο φυλλο ειναι μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ συγκροτημενη γυναικα και αναλογα το ανδρικο μεσα σε ολα τα αλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ GENT KAI LIVERPOOL ΑΡΡΩΣΤΟΣ, βρεθηκαμε μετα απο αρκετο gin να τραγουδαμε YNWA στις 5 το πρωι μεταξυ αλλων.
    @george η παρεα ηταν 9 ατομα εκ των οποιων ο ενας ο Suggs. Αφου ΔΕΝ μας διωξανε οχι απο το ξενοδοχειο αλλα απο τη Κρητη ειναι θαυμα..-πλακα κανω φυσικα. Ο τυπος εχει κοψει αλυσιδα κανονικα..Αυτα που κανει ομως ειναι σε κυριλε επιπεδα, χωρις να ενοχλει η να προσβαλει κοσμο με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟ και καταφερνει μονιμα να γελαει ΟΛΟΣ ο κοσμος.Εχει συνδεσει το iphone του σε κοσνολα σε μικρο bar και δινει show κανονικα, με το Cecilia και εγινε Ο χαμος. Απλα το εχει ο ανθρωπος τι να λεμε..Oπως λεει και ο ιδιος:

    Micheal Jackson made a career with a hiccup, i made a name of myself with a three word song, ONE STEP BEYOND

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το Γιάνη μπορεί να είναι ψωνάρα, αλλά μαλάκας δεν είναι. Ήξερε πως αναρριχήθηκε ο Τσίπρας στην εξουσία, με τι ψέματα και απατες έγινε πρόεδρος του σύριζα και αργότερα πρωθυπουργός.
    Είδε πως ξεφορτωνόταν τα πρώην συντρόφια του και σου λέει κάτσε να λάβω τα μέτρα μου μη μου τα φορτώσει ολα εμένα στο τέλος.
    Το περίεργο είναι που όλοι αυτοί άρχισαν να κελαηδάνε ταυτόχρονα.
    Ο άλλος ο βλάκας ο Λαφαζανί λέει “δική μου ιδέα ήταν η δραχμή”. Δεν ξέρουν άραγε πως αυτά που λένε στοιχειοθετούν κατηγορίες? ή έχουν δεμένο το γάιδαρό τους και τα λένε εκ του ασφαλούς?

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aπλα οι ανθρωποι ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ πιστεουν οτι εξουσια σημαινει κανω οτι θελω κυριολεκτικα