Quickie 2

Οι καλυτερες δουλειες γινωνται over drinks σε κοινωνικο επιπεδο. Εκει βλεπεις τι και πως και τα υπολοιπα ειναι απλα υλοποιηση που γινεται απο το γραφειο και αναλαμβανουν να το τρεχουν στη συνεχεια οι απο κατω. Εκτος αν υπαρχει καποιος που ακομη και συμμετοχη να μην εχει, επειδη αντιλαμβανεται 5 πραγματα, χωνεται – η τον χωνουν παντα με την συγκαταθεση του φυσικα- σε ολα ακομη και ασχετα να ειναι. Ξερει αυτος σε ποιον και τι αναφερωμαι..

Η ιδεα, εδω και κανα μηνα, ηταν να φιλοξενησουμε λογω Ελλαδας/καλοκαιρι, καποιους επαγγελματικους γνωστους. Οχι τοσο για δουλεια ουτε καν υποχρεωση απλα για να περασει ευχαριστα μια βδομαδα για ολους. Για 3 ξεκινησαμε, 9 καταληξαμε με μας μεσα δηλαδη 7.  Μια Γαλλιδα, μια Ολλανδεζα (που ειναι μονιμη πλεον) οι αλλοι Βρεττανοι plus yours trully. Παντα μου αρεσαν τα multi, οσο σπουδαζα δεν εκανα -πλην ενος- παρεα με κανενα Ελληνα στο νησι και ακομη τους αποφευγω. Ο λογος ειναι απλος. Τους Ελληνες πρωτον τους βλεπω στην Ελλαδα, δευτερον δε μπορεις να αποφυγεις οσο και να θες τα αναλογα θεματα κουβεντας που η αληθεια ειναι με εχουν κουρασει. Αναλογα με ξενους τα ενδιαφερωντα οι αποψεις τα θεματα και οι κουβεντες ειναι σιγουρο οτι διαφερουν. Οι εχωντες παιδια λοιπον (δηλαδη σχεδον ολοι) τα αφησαν και κατεβηκαν για χαλαρωμα. Κατεληξε να ειναι μαζωξη γνωστου franchise, του μεγαλυτερου στο κοσμο στο σινεμα, μιας και η μια στα 82 της τους εχει συνοδευσει σχεδον ολους, η Ολλανδεζα απλα δε τη προλαβε μιας και ηταν πιο νωρις. Η οποια και μας ακολουθουσε παντου με μια απιστευτη ενεργεια λες και ειναι συνομιλικη μας, αν και λογω συμμετεχωντων προσπαθουσαμε να ειμαστε οσο το δυνατον απομονωμενοι.

Ωραια παρεα, ωραιες κουβεντες στις οποιες οταν πηγαινε στη δουλεια τους αναποφεκτα εγω απλα ειμουν θεατης μιας και η δικια μου δουλεια ειναι εντελως ασχετη ενω οι 8 ειναι στη showbiz. Αλλα εκτος απο ενδιαφερον εχει και πολυ πλακα να ακους ιστοριες για και απο ανθρωπους που εχεις εντελως διαφορετικη εικονα απο αυτη που προβαλλεται. Το ‘κακο’ ηταν οτι ειμασταν 3 αγορακια μονο. Ιδια ηλικιας μεν αλλα το σκορ ηταν 6-3 και οπως ειπε ο ενας με το που μαζευτηκαμε τη δευτερη μερα, εχουμε χασει απο τα αποδυτηρια. Το ‘καλο’ ηταν οτι μετα απο καποια ωρα τα αγορακια επιαναν κουβεντα μονα τους over lots of drinks για τα θεματα που τα απασχολουν: δηλαδη μπαλλα, κανα αυτοκινητο και πολυ world politics. Στη μπαλλα ειμασταν και 2 αρρωστοι Scousers και επεσε πολυ γελιο με τον αυτοσαρκασμο της ομαδας που εχει παρει πιο προσφατα 4 ευρωπαικες κουπες (CHL 2005, UEFA/EUROPA 2001,2X SUPER CUP 2001-2005) παρα πρωταθλημα. Ειπαμε ειμαστε το club των τρελλων..

Αναχωρηση για ολους σημερα το πρωι, εκτος απο εμας τους 3 που μενουμε Ελλαδα και ραντεβου με τον αρρωστο στο δευτερο εντος εδρας της ομαδας μιας και θα ειμαι πανω ετσι κ αλλιως για μονιμη εγκατασταση της κορης μου το Σεπτεμβριο. Μια ομαδα που χτες εκανε ΝΕΑ προταση 83εκκ ευρω για τον Κειτα με τον Κλοπ να εχει λυσσαξει να τον φερει. Προταση που λογικα θα γινει και αποδεκτη μιας και το νουμερο για παικτη 22 ετων που δεν ειναι ‘ονομα’ ειναι τεραστια. Βεβαια τεραστια ηταν και τα 41 του Μανε αλλα ο παικτης  μεσα σε ενα χρονο- και με τραυματισμο- εχει παει στα 70 με το καλημερα και βγηκε δευτερος African Player of the Year (πρωτος δικαια ο Μαχρεζ) και πολυτιμοτερος στο Copa Africa το 2017.

Πληρωνεις-παιρνεις ειναι η λογικη σε ΟΛΑ στη ζωη μας. Ο καθενας αναλογα το πορτοφολι του και το τι θελει παντα να κανει βαζει τους στοχους του. Ο Gay π.χ ηθελε παικτη στο κεντρο. Το ιδιο ηθελε και η ΑΕΚ. Κοιταξαν ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΙΚΤΗ. Η ΑΕΚ εδωσε 300 ο παικτης εβαλε τα γελια και πηγε με 900+ bonus στο Βαγγελη. Μιλαω για τον Κασρελα που εχω γραψει αρχες Ιουνιου οτι η ΑΕΚ πουλαει σωτο μεσω δηματου και 365. Ο Gay βεβαια ΑΝ παει ομιλους, εκτος οτι θα εχει ενα ΚΑΛΟ παικτη να τον βοηθησει σε ολη τη χρονια, θα βγει να τον πουλησει 5+. Εμεις παλευουμε τον Γιοχανσον μη μας φυγει τσαμπα που σε 5 μηνες μενει ελευθερος! Ειπαμε ο καθενας οσο ξερει τοσο κανει, η οσο του κοβει τοσο κανει.. Ο Gay διαπιστωσε (αν και αργα) οτι με τον Ντε Λα Μπεγια οχι CHL αλλα ουτε τοπικο δε παιζεις. Εδωσε 1,2 και πηρε τον Μιλιτς. Μπαμ μπαμ μεσα σε 3 μερες. Εμεις πηραμε τον αναπληρωματικο της Λας Παλμας τσαμπα. Εμεις παμε με ‘καρδια’ (ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΕΓΩ) ο Gay παει με παικτες. Μπαλλα ειναι βεβαια και μπορει η ‘καρδια’ να περασει (χλωμοτατο ως απιθανο) και οι παικτες να μεινουν εκτος. Οταν ομως η ζαρια ειναι της ταξεως CHL με τα αναλογα λεφτα, δε μπορει να περιμενεις να σηκωσεις τη μπανκα πονταρωτας τα κερματα για τα διοδια της διοργανωσης.

The good news of the day- οπως μας ειπε ο φιλος- ειναι η αποφαση ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ να τελειωνουμε μιας και η επιτυχια ειναι δεδομενη. Και ζητησε ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΙΣΗ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ αλλα μαλλον δειχνει να τα παιρνει. Αναλογα η αδεια σε μας ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ και σας το ειπα απο τη Παρασκευη. Θα ανακοινωθει αναλογα για ευνοητους λογους.

Μπορει μπαλλα να μην βλεπουμε και ουτε θα δουμε αλλα τουλαχιστον ο Μελ ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που μπορουσε να κανει το γηπεδο πραγματικοτητα. Εστω ετσι οπως παει το πραγμα. Οχι λογω χρηματων αλλα λογω ανθρωπου. Αλλοι εχουν πολλα παραπανω αλλα δεν θα εβγαζαν ουτε εξαμηνο με τους βλακες που εμπλεξε το project. Το χρονοδιαγραμμα το εχω πει περσυ τετοιο καιρο οταν ο ιδιος ο Ανδριοπουλος μιλαγε για Οκτωβριο περσυ. Επεσα εξω ενα τριμηνακι γιατι δε φανταστηκα το θρασος του ΑΒ, να παει δηλαδη σε κακουργηματικου χαρακτηρα πραξεις για τις οποιες και ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ. Διαδικασια που ΠΡΕΠΕΙ να παει μεχρι το τελος μιας και σε αριστερους δεν ειναι να χαριζεις ουτε σαλιο απο φτυσιμο.

Τωρα βεβαια σκανε διαφορα, τα εγραφα ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, απο ολους τους δικους τους με πρωτο πρωτο το asset που βλεπει το ειδικο δικαστηριο να ερχεται και φυσικα δε θα πεσει μονος του. Αλλωστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα σχεδιαζαν να μας κανουν Σοβιετια. Οταν λοιπον ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΠΑΠΠΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ (που ηδη βγηκε και ειπε εγω δεν ειμουν παρων και βγαζει την ουρα του απ’εξω) ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΩΦ, σχεδιαζαν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, καποια στιγμη θα ερθει η ωρα να λογοδοτησουν. Οχι στις καλπες, εκει ειναι χαμενοι απο χερι. Σε δικαστηριο. Να τελειωνουμε μια και καλη με τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που μας εφεραν 2 μνημονια σε 2 χρονια. Δευτερη φορα εμφυλιος με τα ‘θα σας τελειωσουμε’ και τα ‘η εμεις η αυτοι’ λες και οι Ελληνες ειναι 2 λαοι,  ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ. Οποιος δεν τους κυνηγησει μεχρι τελους ειναι υπολογος.

Καπου εδω τελειωσαμε..

Καλη συνεχεια σε ολους και προσοχη στας Ευρωπας..μη πεσουμε με κανα Firmino και ψαχνουμε κουμια. Για τη ρομπα.

PS:

Πάντως, αν με ηχογραφουσαν χωρίς την συγκατάθεση μου και μετά οι υποκλοπεις έγραφαν βιβλίο για να εκβιασουν κάποια αντίδραση μου ή να εκμεταλευτουν το ονομα και την ιδιότητα μου, θα πήγαινα στον Εισαγγελέα, αφού πρώτα ομως συμβουλευομουν την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που θα είχα για υπάλληλο μου.

Αν δεν πήγαινα θα σήμαινε ότι είμαι δέσμιος των εκβιαστων μου, οι οποίοι σίγουρα έχουν στην κατοχή τους καταγεγραμμενα πολλά άλλα (και ακομα σοβαρότερα πιθανον) αποσπάσματα συνομιλιών μου, ωστε να είναι σε θέση να συνεχίζουν να με εκβιαζουν.

Είναι τόσο απλό.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to Quickie 2

  1. Ο/Η Hokan λέει:

    Καλημέρα αδελφέ.
    Ας περάσουμε την ΤΣΣΚΑ -που το βλέπω πολύ δύσκολο,κυρίως στο ΟΑΚΑ – και ας παίξουμε με τον “Θεό που είναι πιστός”, και να δούμε αν θα γίνουμε ρόμπα.
    Στο φινάλε μπάλα θα παίξουμε, δεν θα πολεμήσουμε τον ISIS.
    Όσον αφορά τα υπόλοιπα, για τον Αλέξη -σικ- είναι δέσμιος των δανειστών σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και για τον Γεωργίου περνάει ειδικό ΦΕΚ.
    Αυτά παθαίνει όποιος κάνει υπουργό οικονομικών από τα τηλεπαράθυρα.
    Πιστεύω όμως ότι το μεγάλο πρόβλημα το έχει ο συνέταιρος, που μετά τον Αύγουστο θα είναι μάλλον Χ(Κ)αμμένος.
    Καλά χιλιόμετρα με την moto να έχεις.

  2. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    πόσο χειρότερα θα μπορούσαμε να είμασταν σαν κράτος;
    Όταν διαβάζει κανείς τις δηλώσεις του Λαφαζάνη και των άλλων συντρόφων, σου έρχεται κρύος ιδρώτας. Σκέψου να έπρεπε να προμηθευτούμε πετρέλαιο από τον Μαδούρο! ή να είμαστε οικονομικά εξαρτημένοι από τον ψυχάκια Πούτιν που ανάλλαγα αν του κάτσει ή όχι η Σκλεναρίκοβα παίρνει αποφάσεις. Σκέψου τι προσπάθεια αρπαγής περιουσίας θα γίνονταν αφού τώρα υπάρχει αυτή η κατάσταση. όλα με μια απόφαση θα ήταν περιουσία του Greko soviet .
    Μπρρρρρρ
    Πρέπει να έπεσε πολύ σφαλιάρα από τους Βόρειο-ατλαντικούς στον Τσίπρα για να αναγκαστεί να ξεφορτωθεί όλο αυτό το άκρο-αριστερό σκυλολόι και να μην αλλάξει στρατόπεδο όπως είχαν αποφασίσει….
    ΡΕ ΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΊΣΑΜΕ, ΡΕ ΠΌΣΟ ΑΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΊΜΑΣΤΕ;
    @DIMI
    Συμφωνώ ότι μόνο ο Μελ θα μπορούσε να διαχειριστεί την όλη κατάσταση σχετικά με το γήπεδο. Με ανθρώπους γύρο του άσχετους, διεφθαρμένους δημόσιους υπάλληλους και υπηρεσίες και διάφορα συμφέροντα ατομικά και μη πιστεύω μόνο ένας του δικού του βελληνικούς θα τα κατάφερνε

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλημερα Hokan
    Θεωρω -οχι επειδη ειναι δικος μας- οτι ο «Θεός που είναι πιστός» μαζι με τον Σουαρεζ ειναι η επιτομη του συγχρονου 9αριου. Επειδη τον εχω δει πολλες φορες το παιδι ξερει ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΛΑ (o Lallana ξερει παραπανω σε ατομικο επιπεδο και μαζι με τν Σιλβα της city ειναι οι 2 μπαλλαδοφατσες του νησιου με διαφορα και μαλιστα μεγαλη- αυτος ειναι πιο δυνατο παιδι-ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΝΚΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ- και κερδιζει με τη δυναμη του παρα πολυ μεσα στο κουτι).
    Τωρα για το θεμα της ρομπας δε νομιζω να γινεται καν κουβεντα. ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ειναι το σκορ που λεγαμε παλια. Τα πολλα ειναι ταληρα+. Τα λιγα μπορει να ειναι και μηδεν..

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ξεκινησε πυρ ομαδων. Εκαναν ΠΟΛΛΑ μαζι πανω στην αδημονια τους και την ασχετοσυνη τους να ‘έπιβληθουν’ (λες και ολοι εμεις ειμαστε οι κακοι-αλλος λαος) και θα διαλυθουν δε θα πεσουν απλα. Το λεω καιρο και ο λογος ειναι οτι αποτελουνται απο ενα συνοθυλευμα ‘συνιστωσων’ απο ακροδεξιους αναρχικους μαοιστες τροκιστες αριστερους κλπ που τους ενωνει ενα πραγμα, η καρεκλα και το φαγοποτι. Μολις αυτο παει να χαθει ο καθενας θα κοιταξει τη παρτυ του, δεν ειναι καμμια τρομερη προβλεψη, απλα δες την ιστορια των κομμουνιστων σε ολο το κοσμο.
    Δε γινεται να καταλυεις ΟΛΟΥΣ τους θεσμους με το ετσι θελω και να κανεις παντου οτι γουσταρεις.
    ΗΔΗ ο πολακης εχει καταδικαστει, ΗΔΗ εκκρεμουν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΙΚΕΣ για αυτον το Παππα και τον Σπριτζη. ΗΔΗ βαρδινογιαννης εκανε μυνησεις, ακολουθει Αλαφουζος με Βαγγελα (μπαινουν MEGA ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-TIP OF THE DAY). Aμα ξεκιναει να σε κυνηγαει ο Βαρδης, ΒΡΑΣΕ ΟΡΥΖΑ κανονικα. Η φαε λαδι και ελα βραδυ που λεγαμε παλια.
    Αυτα που εκαναν και αυτα που σχεδιαζαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΧΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ- οχι για ενα αλλα για πολλα κακουργηματα τα εχω γραψει- ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΛΙΕΞΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ και γι αυτο εχει βαλει τον μπουλη στο ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ μιας και σταματησε κατι που πηγε να γινει κινηση το καλοκαιρι του 05. Αυτο ειναι αλλο παρασκηνιο ομως ΜΕΓΑΛΟ.
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ -ετσι οπως τα εχουν βαλει με τους δικαστες (γιατι ειναι και μπουφοι ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…) εχει προβλημα ΜΕΓΑΛΟ. Διαβασε την ανακοινωση τους χθες..

    THANKS

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗ
    Μα τα καταφερε για ακριβως αυτο το λογο. Επειδη εχει τις ιδιες τακτικες!
    Φανταζεσαι (ακομη και με λεφτα- που δεν εχει- αλλα πες οτι τα ειχε) τον dear all, τον Κουλη και αλλους απο το παρεακι 2004 γνωστους και μη εξαιρετεους να εμπαιναν σε αυτο το ‘παρτυ’?
    Μιλαω μονο για τη γραφειοκρατια, το δημοσιο κλπ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ. Ουτε 6ηνο δεν εβγαζαν- αλλωστε ο ΟΔΔΥ ειναι προσφατη ιστορια και την παρατησαν για αλλους λογους ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    Παλιοτερα εχω γραψει 100% αληθινο περιστατικο Μελ-Σκουρλετη: ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗ ΜΠΕ ΣΤΟ ΚΟΛΟ. Κανονικα και με το νομο και τον συγκρατησε ο Ντουσαν μη του ορμηξει-πηγε να τον βουτηξει κανονικα- μεσα στο υπουργειο που εκανε ο αλλος ‘αριστερες’ μαγκιες..

  5. Ο/Η Φώτης λέει:

    “The good news of the day- οπως μας ειπε ο φιλος- ειναι η αποφαση ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ να τελειωνουμε μιας και η επιτυχια ειναι δεδομενη. Και ζητησε ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΙΣΗ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ αλλα μαλλον δειχνει να τα παιρνει”
    Καλησπέρα Δημήτρη.
    Σε αυτό το σημείο αναφέρεσαι στο δήμαρχο ή το έχω καταλάβει τελείως λαθος;

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οχι καμμια σχέση. Μιλαω για την αμοιβή του Daniel για την επόμενη ταινία. Άλλωστε λεω οτι ειναι οσο η μιςη αγ.σοφια. Δηλαδή μια 50αρα εκκ …

  7. Ο/Η Φώτης λέει:

    Χαχαχαχα καλά τα έκανα άνω κάτω,απλά επειδή ήταν στην ίδια παράγραφο με την άδεια τα συνδεσα. Λέω κ εγώ,είπε ο Μελ δώστε του όσα χρειάζεται να τελειώνουμε;!Ο μελ;!
    Θα ήθελα κάποια στιγμή,αν γνωρίζεις,κ εσύ και ο Steven να μου πεις την άποψη σού για το παραχωρητήριο του γηπέδου.
    Γιατί με έχουν μπερδέψει όσα ακούγονται.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φώτη ναι τωρα που το κοιταω ειναι στη. Ίδια παράγραφο ιςως μπερδεύει λιγο.
    No worries
    Τι θες και ψάχνεις τωρα;;; χαχαχα

  9. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλησπέρα @all

    Έχει κάποιος έμπνευση για το score του αγώνα αύριο;

    Λέω για 2 – 1 υπέρ μας…..

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πιστευω οτι αυτη η ΤΡΑΓΙΚΗ αμυνα θα φαει γκολ. Τωρα για μπροστα δε ξερω. 2 δυσκολα.
    Αναλογα ποιος θα βαλει το πρωτο και ποτε. Μιλαμε για διπλο ματς και οχι πρωταθληματος. Αμα δηλαδη ο αλλος βαλει εκτος εδρας ενα γκολ αλλαζει ολο το σκηνικο.
    Καπου στο 1-1 ειμαι. Ειδικα αν φαμε πρωτοι και ανοιχτουμε μη φαμε κ αλλα και γινουμε ρεζιλι.

  11. Ο/Η Φώτης λέει:

    Εμπνευση για 1-2 αύριο κ πάμε για ροντεο στην Ρωσία.
    Έχω την αίσθηση ότι ο Χιμενεθ καλύτερα παιχνίδια με ανοιχτούς χώρους κ εκτός έδρας συνήθως.
    Τώρα σε αυτά τα παιχνίδια χωρίς ρυθμό οι ομάδες (αν και οι Ρώσοι ξεκίνησαν πθλ)αν εκφραστείς με σιγουριά,είσαι ασοβαρος.
    Ας ρωτήσει κάποιος κ την ομάδα της Γλασκωβης.
    Ακόμη ακούει το σφύριγμα από το φατουρο που έφαγε.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στη Γλασκωβη (ειμουν μεσα κιολας..) ειχες Κασάπη, Μανωλά, Σαμπανάζοβιτς, Σαραβάκο, Σαβέφσκι, Κετσπάγια, Κωστή, Τσιάρτα.
    Τωρα εχεις Λοπεζ στη θεση του Κασαπη… το ΣΑΧΛΑ το Μανταλο στη θεση του Σαβεφσκι και Αινταρεβιτς στη θεση του Τσιαρτα. Το γυφτογιακουμακη δε το βαζω καν..γιατι τοτε ειχες Σαραβακο.
    Τι συγκρινουμε ακριβως?
    Δες τη μπαλλια του Σαβεφσκι στο πρωτο γκολ δες τι κανει ο Κασαπης και μετα δες το Λοπεζ να βαλεις τα κλαματα.

  13. Ο/Η Φώτης λέει:

    Παρεξήγηση.
    Εγώ αναφερωμαι στην φετινή σφαλιάρα της Γλασκόβης.

    http://www.novasports.gr/podosfairo/europi/uefa-europa-league/article/334400/tin-epesan-meta-ton-apokleismo-video/

    Δεν είμαι ιεροσυλος για να συγκρίνω εκείνη την ομάδα με την τωρινή. Εκείνη η ομάδα για εμένα είναι τοτέμ.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Όπως τα μοντέλα όταν τις ρωτήσουν ποιό είναι το ελλατωμα σου απαντάνε “οτι είμαι ειλικρινής ” ο Αλεξης Τσιπρας στην συνέντευξη στον Gurdian σαν μεγαλο λάθος ανέφερε τις επιλογές λάθος προσώπων. Άρα και πάλι τα λάθη άλλοι κάνανε και με το που έβαλε τους καλούς δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
    Στο ότι μόνο όταν ανέλαβε την θέση κατάλαβε τις δυσκολίες δεν υπάρχει αμφιβολία. Αν όμως η άγνοια νόμου δεν δικαιολογείται η άγνοια της ευθύνης στην ανάληψη της εξουσίας είναι ακόμα πιο αδικαιολόγητη.

    Δεν χρειαζόντουσαν τόσα λόγια. Ένα “άσχετοι είμαστε, τι θέλατε να γίνει ;” ηταν υπεραρκετο

    Αντωνης Πανουτσος

    Σ.Σ Ο Stevie ειναι στο χωρο του φαρμακου και των συναφων. Εγω απο φαρμακα ειμαι Ο (με κεφαλαιο το Ο) ΑΣΧΕΤΟΣ και παραλληλα εχω- αν και με πατερα γιατρο και μαλιστα σε υψηλοτατο επιπεδο- μια αντιπαθεια μιας και γενικως φθανω μεχρι το depon, το μονο δε που ειμαι καλος ειναι να διαλεγω οδοντοπαστες στο super market. Πρεπει να ειναι πανω απο δεκαετια που εχω να παρω οτιδηποτε διαφορετικο απο το 1000αρι αναβραζων, ακομη και σε σοβαρη κατασταση αφορητων πονων επι τριμηνο (σπασιμο δεξιας κλειδας το 2012).
    Αν ουρλιαζω επι 2-3 χρονια καθημερινα και τελικα καταφερω να πεισω να με βαλουν στη θεση του, δινω χρονο στην εταιρεια ενα εξαμηνο (max) για να τη κλεισω. Και το εξαμηνο θα ειναι- αν το καταφερω- γιατι ειμαι καλος στα finance και θα αντεξω το χρονικο οριο πριν φαληρισω μονο και μονο απο τη δουλεια του προηγουμενου.
    Αυτο λεγεται: άγνοια της ευθύνης στην ανάληψη της εξουσίας.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Tους εχει παρει η κατω βολτα Φωτη απο τοτε που επεσαν για χρεη. Ειναι κριμα γιατι ειναι ιστορικη ομαδα και συν των αλλων το αντιπαλο δεος της Celtic.

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Τρωγομαι για το ματσακι της Παρτιζαν… Απ`οτι ειδα Δ δεν υπαρχει στο κουπονι για μια ακομα φορα. Κριμα. Θα το παω για σκορ κι οτι κατσει. Για ΑΕΚ δεν το συζηταω,μπερδευεται η λογικη με το συναισθημα και γινεται αχταρμας, με πιθανοτητες στο πρωτο.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Ανακοινωθηκε η αδεια οπως ειχαμε πει τη Παρασκευη. ΜΑΚΑΡΙ να πανε ολα as planned και να μπουμε οχι σε 18 μηνες αλλα τη σαιζον 2019-2020.
    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ (παρα πολυ καλος project manager για το εργο) για την επιμονη και την υπομονη τους. Ακομη και τιποτε αλλο να μη γινει επι προεδριας του Μελ, το γηπεδο ειναι ενα εργο ζωης για το club. Οι ανθρωποι ερχωνται και φευγουν, τα εργα μενουν. Χαιρομαι ιδιαιτερα που δικαιωθηκα (μεχρι στιγμης) για την επιμονη μου εδω και 2 χρονια και ας ακουγα τα αντιθετα απο πολλους και εκτος χωρου, αλλα και για το χρονοδιαγραμμα εδω και ενα, για το γηπεδο. Οχι για προσωπικη δικαιωση, δεν εχω κατι να κερδισω, αλλα για το γεγονος οτι θα εχουμε ενα δικο μας μερος τη δικη μας εδρα.
    Τωρα οσοι ειρωνευωνταν εδω και χρονια και απο δω μεσα (μιλαω για το εργο και οχι για τα λεφτα) μπορουν να ξεκινησουν να μπαινουν στο καβουκι τους , και μολις με το καλο τελειωσει να παρουν και το καβουκι τους και να χωθουν βαθεια μεσα στη τρυπα τους.

    Μολις ξεκινησουμε και γινουν και ανακοινωσεις θα πουμε και τα οικονομικα. Που εχουν κλεισει απο ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    Εν αναμονη λοιπον 2 ετων- περνανε γρηγορα- να παρουμε τη φυσικη μας θεση εκει που ειμασταν απο μικροι. Αμα δε δουμε και ομαδα να παιζει μπαλλα, οπως χαζευα χτες το 3-3 με τη Ρεαλ, ακομη καλυτερα.

    Η κινηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για καλη τυχη σε ΟΛΕΣ τις ομαδες μας ειναι αξια πολλων ΜΠΡΑΒΟ. Μονο αμα παμε καλα ΟΛΟΙ θα μπορεσουμε να αναβαθμισουμε το μαγαζι με συμμετοχες- ΑΡΑ ΛΕΦΤΑ- στα ευρωπαικα κυπελλα. Το ΦΩΝΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ το μονο που μετραει ειναι ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. Αμα εχεις ταμειο (αρα και δελεαρ συμμετοχων) θα φερεις και παικτες. Αυτα να τα βλεπουν καποιοι ΡΩΣΣΟΙ που νομιζουν οτι ειναι κατι επειδη ο μπαμπας τους κανει λαθρεμποριο εχει? και λεφτα αρα γινανε ‘καποιοι’. ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ.

    Περαν της πλακας, που φυσικα θελω να χανει ο ΟΣΦΠ ΠΑΝΤΟΥ, οχι γιατι εχω κατι μαζι του, ισα ισα που τον συμπαθω εχω πολλους φιλους εκει απο το αφεντικο μεχρι το ΔΣ, και ΕΙΝΑΙ μεγαλο σωματειο, οι ανθρωποι του εδω και 25 χρονια τον εκαναν μικρο στα ματια μας με τις τακτικες τους. ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και αυτο ειναι το ΝΟ2 του Μελ.

    Εφυγε ο μεγαλος Μπεμπης. Πραγματικα μεγαλος ανθρωπος ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ αν και δεν τον προλαβα live παρα μονο σε καποια βιντεο, αλλα εχω ακουσει απο παλιους παικτες ΜΑΣ (τον Μιλτον Βιερα συγκεκριμενα), αλλης εποχης. ΚΥΡΙΟΣ.

    ΤIP: Τον Βιερα τον εχει φερει ο μπαμπας Μαρινακης στην Ελλαδα δωρο στον ΟΣΦΠ. Μαζι με τον Βαμβακουλα απο τον Πανλαυρεωτικο που τον πηρε μεταγραφη 80,000 δραχμες και ενα Autobianchi, το καλοκαιρι του 77-10 χρονων πιτσιρικια εμεις – παιζαμε 2-2 στο σπιτι στο Σουνιο μπαλλα. Η τεχνικη του Βιερα απλα δεν υπηρχε για την εποχη. Ιστοριες που μπορουμε να πουμε στο τσιπουρο που κανονιζουμε, αντε Μητσο..

    Στο γηπεδο σημερα θα εχει το νουμερο που ειπα τη περασμενη εβδομαδα:25.000 εισιτηρια δηλαδη. Μιλαω για εισιτηρια οχι για κοσμο. ΟΧΙ δεν ειμαι μεσα στην ΑΕΚ ουτε εχω μαντικες ικανοτητες. Απλα στο εμπορικο τα ΓΑΤΑΚΙΑ της ΠΑΕ τα εχω πριν φτιαξω το πρωτο espresso στο γραφειο. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    from my inbox:

    “Όταν ανέλαβα δεν είχα αίσθηση τι θα αντιμετώπιζα”, “ήμουν άπειρος”.

    Σοβαρά ρε ξεφτίλα;

    Όταν ανέτρεπες την προηγούμενη κυβέρνηση μη ψηφίζοντας ΠτΔ δεν ήξερες ότι είσαι άπειρος;

    Όταν έταζες λαγούς με πετραχήλια στη Θεσσαλονίκη δεν ήξερες ότι είσαι άπειρος;

    Όταν αποκαλούσες τους προηγούμενους ανθέλληνες και προδότες κατηγορώντας τους ότι υπογράφουν μνημόνια επειδή τους εκβιάζουν με λίστες δεν ήξερες ότι είσαι άπειρος;

    Και τι είναι η χώρα ρε ξεφτίλα; Το προσωπικό σου πειραματόζωο;

    Πάθαμε ζημιά 100 δις ευρώ και φορτωθήκαμε δύο επιπλέον αιματηρά μνημόνια στην πλάτη επειδή εσύ ήσουν άπειρος;

    Ποιος άνθρωπος στοιχειώδους αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού δεν θα παραιτούνταν από ντροπή μετά από μια τέτοια δήλωση;

    Όχι, αγόρι μου. Δεν είσαι άπειρος. Ένα αδίστακτο τομάρι ξελιγωμένο για εξουσία είσαι που πήρε στο λαιμό του μια ολόκληρη χώρα.

    Επειδή επιμένετε στον Γιάνη ως την κατεξοχήν λάθος επιλογή, να θυμίσω οτι είναι μάλλον λίγο πιο ευρύ το πρόβλημα. Μιλάμε για τον άνθρωπο που έδωσε τις ένοπλες δυνάμεις στον Καμμένο, μας φόρεσε καπέλο την ζουρλή, έκανε υπουργό το ξεΐγκλωτο από την Κρήτη με τη μουστάκα και την κουμπούρα και πήγε να αναθέσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στον Βύρωνα τον Πολύδωρα με τη γράνα (που σημαίνει υδραγωγός).

    Σ.Σ Το επιτοκιο του ομολογου επι Σαμαρα ηταν 4,95%. Το επιτοκιο μετα απο 2 χρονια αξιοπρεπειας, 12 ΔΙΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΤΗΣΙΑ, 2 ΜΝΗΜΟΝΙΑ, 140 ΔΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΟΣ, ΣΤΕΓΜΩΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΟΥΚΕΤΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ, ειναι 4,785.
    ‘Κερδισαμε’ δηλαδη 0,115% για ΟΛΑ τα παραπανω! Για να παρουμε 4ΔΙΣ (τοσο ειναι το ομολογο) ΔΑΝΕΙΚΑ. Δηλαδη η διαφορα στο τοκο που ‘κερδισαμε’ για ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ αυτα ειναι 4,6εκκ ευρω, την ωρα που ΜΟΝΟ Η ΑΜΟΙΒΗ των αναδοχων ειναι 6εκκ ευρω. Δηλαδη μπηκαμε και 1,4εκκ μεσα!

    Θυμιζω απλα οτι ο Σταθακης κατηγορουσε ως ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ το Σαμαρα επειδη εχει συμφωνησει στα 300εκκ για τον ΟΣΕ. Μετα Ο ΙΔΙΟΣ τη πουλησε 40εκκ- 260εκκ λιγοτερα απο τον γερμανοτσολια! 56,5 φορες χασουρα (256εκκ ευρω) ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ απο το ‘κερδος’ του ομολογου για το οποιο πανυγηριζουν! Αυτοι που ελεγαν οτι οι ‘αγορες’ θα χορευουν απο τα νταουλια..

    ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

  19. Ο/Η Koreas λέει:

    @All

    Θέλω κι εγώ να εκφράσω ένα ΜΜΕΓΆΛΟ ΕΕΥΧΆΡΙΣΤΟ από τα βάθη της καρδιάς μου στο Δημήτρη το μελισσανιδη. Είμαι πραγματικά συγκινημένος αναπολώντας τις στιγμές που έχουμε περάσει πιτσιρικάδες γαρ στα μέρη της νέας Φιλαδέλφειας.

    Να είσαι καλά ρε ποντιε και ο θεός να σου δίνει πίσω τη χαρά που μας δινεις.

    Επίσης σε ευχαριστώ γιατί διοικείς την ΑΑΑΕΚμε υπερηφάνεια σεβόμενος το DNA του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου του Ελληνισμού.

    Δε θα βρίσκομαι σήμερα στο ΟΑΚΑ με την Τσε ες κα αλλά η καρδιά μου θα φτερουγίζει εκεί.

    Επίσης να αναφέρουμε τους χαζό κομπλεξικούς δήθεν αεκτζηδες που το παίζουν επαναστάτες αριστεροί ποπολαροι και 3 χρόνια τώρα μας έχουν ζαλίσει τα φρύδια.

    Χαζοεπαναστατες ανύπαρκτοι τον ηπιατε βαθιά……..παρακαλώ ταπεινά τον πρόεδρο να σας απαγορεύσει την είσοδο στο ναό μας. Έχετε εξευτελίσει όλη την αριστερά και τους αγώνες της…….ντροπή σας…..

    @the snitch
    Επίσης να σε ευχαριστήσω γιατί ήσουν από τους λίγους που έλεγες και επέμεινε ότι το γήπεδο θα γίνει. Επίσης να σου πω ότι ο ολυμπιακός είναι πραγματικά μικρή ομάδα, τον κατάντησαν μια ομάδα χωρίς υπερηφάνεια η οποία επιβλήθηκε κλέβοντας για καταστρέφοντας. Να είσαι σίγουρος ότι θα δυσκολευτούν να ξανααποκτησουν την χαμένη τους Ποδοσφαιρική υπερηφάνεια.

    Είμαι οπαδός και σαν οπαδός προσεχευομαι σήμερα να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Εμπρός αητε. …….δικεφαλε. ……..

  20. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Με την σειρά μου θα ήθελα να πω και εγώ ένα μπράβο στον Μελισσανίδη διότι μόνο αυτός μπορούσε και τα κατάφερε να βγει η άδεια.
    Φυσικά μπράβο και σε όσους έτρεξαν γι αυτήν και έκαναν αυτά που έπρεπε
    Είμαι αισιόδοξος και σε ότι αφορά την χρηματοδότηση του έργου