Ξε-πεζεψαμε απο τα αστερια

Το Post ειναι σε συνεχεια του Πετανε στα αστερια.

Τοτε στις 22 Ιουνιου (ισως λογω αστεριων να ειχα την επιδραση ως μεντιουμ) που ελεγα ΑΚΡΙΒΩΣ πως θα παει η δουλεια. Η οποια και θα ειχε τα αποτελεσματα που ειδαμε σε ολα. Αγωνιστικα, καρτες διαρκειας κλπ. Τοτε που η ΒΒ ως Τι λες τώρα; μας ελεγε οτι ο υπευθυνος της διοικουσας κανει διακοπες στο Μοσταρ και ‘δε ξερει δεν ειδε δεν ακουσε δε καταλαβε’ καθως επισης δεν γνωριζει!!! (ο διευθυντης του ποδοσφαιρικου τμηματος επαναλαμβανω και δεξι χερι του Μελ) ποιος ειναι προπονητης στην ομαδα. Ειναι σαν να μην γνωριζω ΑΚΡΙΒΩΣ το cashflow, την αποθηκη και την αγορα που κινουμαι στην εταιρεια μου.. Το οτι ειναι ΜΥΡΩΔΙΑΣ και δεν γνωριζει γενικως το εχουμε καταλαβει εδω και δεκαετιες. Το οτι βγαζει την ουρα του απ’ εξω μονιμα επισης το γνωριζουμε. Οπως γνωριζουμε και τι ΚΟΤΑ ειναι και 5 χρονια κρυβεται πισω απο τα φουστανια του Μελ (ΤΩΡΑ και του Κοκκαλη παλιοτερα) για να ‘πολυνικει’ μη τον παρουν με τις πετρες. Αυτες που τον επαιρναν οι Χερενφειν οι Φερεντσβαρος  και οι Μολντε.

Κασρελα. Η ΑΕΚ εκανε προσταση 300,000 ευρω μιας και ηθελε το παικτη. Ο παικτης εβαλε τα γελια και δεν απαντησε καν. Ο Gay εκανε προταση 900,000+bonus. O παικτης μπηκε στο αεροπλανο, ηρθε και χτες εκτος οτι ηταν ενας Gay σχεδον μονος του στο κεντρο- ο φορτουνακος παλι δεν υπηρχε- εκτος οτι μοιραζε απλα μπαλλα, εβαλε ενα γκολ (τυχερο) και φυσικα τσιμπησε το πρωτο bonus μιας και ο Gay λογικα θα προκριθει στους ομιλους.

Η ΑΕΚ ταξιδεψε στα αστερια με τον Μανταλο το Λιβαγια και budget γυρω στο 1,7. Οταν βεβαια τα γραφαμε αρχες Ιουνιου, η ΑΕΚ ΠΑΕ εσπευσε να με ειρωνευτει. Πρεπει να ηταν το πιο συντομο ταξιδι στη ιστορια μιας και κρατησε 45’ – οσο να φαμε το πρωτο γκολ. Ο Gay εδωσε απο την αλλη αρκετα χρηματα- συγκεκριμενα 10εκκ ευρω και παει να παρει 25εκκ. Απλα ειναι τα πραγματα. Δινεις 1,7 συμμετεχεις για 45’, δινεις 10 παιρνεις 25. Δινεις 1000 ευρω για μια εβδομαδα και παιρνεις ενα φουσκωτο με μια 75αρα max. Δινεις μια 70αρα και παιρνεις ενα 25αρι ΜΕ CAPTAIN και εισαι ανθρωπος. Να σε παει εκει που θες και να κανεις αυτο που πληρωσες. Εμεις βαλαμε captain ενα τυπο απο τη Ξανθη εδω και 3 χρονια. ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΞΑΝΘΗ?   Πιο απλα δε γινεται.

Το ΜΟΝΟ ελαφρυντικο ειναι οτι ακομη και την CSKA να περναγες, στον επομενο γυρο θα επαιζες με ΚΑΝΟΝΙΚΟ θηριο και λογικα θα εμενες εξω. Απο την αλλη ομως θα εισουν σιγουρα στο Europa με εσοδα 5εκκ. Αρα τι αξιζε? Να δωσεις 5εκκ να τα παρεις πισω και αναλογα να εχεις και σοβαροτερο ροστερ που μπορει να σε βγαλει στη τριαδα του πρωταθληματος,  η να δωσεις 1,7 και να παρεις τα αστερια μου? Η ΑΕΚ ΠΑΕ προτιμησε το δευτερο φυσικα. Κανενα μαθημα απο τα περσυνα δε πηρε. Συνεχιζει το ιδιο βιολι, συνεχιζει να πεταει ευρωπαικους ποντους και ranking στα σκουπιδια και συνεχιζει να ειναι ΑΔΥΝΑΜΗ σε ολες τις κληρωσεις. Πραγμα που θα παραμεινει μιας και ΔΕΝ θα περασουμε ουτε στο Europa αμα υπαρξει μια λογικη στη κληρωση και δε σταθουμε ιδιαιτερα τυχεροι. Εβερτον, Αξιαξ, Μπιλμπαο, Αιντχοβεν, Φενερ, Μαρσειγ, Μιλαν!! και διαφορες αλλες ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ομαδες εχει αντιπαλους. Εχει βεβαια και καποια Λουντουγκόρετς (το πουλεν φιλου) αλλα εχει και Γανδη και Μπριζ και Μπραγκα. Ποια απο αυτες μπορει η ΑΕΚ οχι να αποκλεισει αλλα να νικησει απλα 1-0? Την Εβερτον μηπως? Η τη Μιλαν?

Η ΑΕΚ ειναι ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ και αυτο το ειδαμε περσυ απο την ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να μπει στη πενταδα παιζωντας ‘ντερμπυ’ με το Πλατανια. Εχει- η μαλλον δεν εχει καν- ενα ΑΣΧΕΤΟ και ΚΑΚΟ τυπο που καταλαμβανει τη θεση του ‘προπονητη’, το λεω day one o τυπος ειναι και ΑΣΧΕΤΟΣ και επικινδυνος. Αλλα κανει στη προετοιμασια, αλλα κανει στο πρωτο ματς αλλα στο δευτερο. Δουλευε 4-3-2-1 ενα μηνα, επαιξε 4-3-3 με ασχετο αριστερο μπακ στο πρωτο και 3-5-2 στο δευτερο!Ο ταχα μου MVP του πρωτου ματς ο χοντραρεβιτς ντε η παικτουρα,  χτες ηταν εκτος αποστολης!  Μεσα στη ροη του ματς ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ. Αυτα τα καραγκιοζιλικια ουτε ο Γκουαρδελλας δε τα εκανε.

Οσο στην ΑΕΚ θα παιζει ο Μανταλος – αρα και οι αναλογοι/ισαξιοι του- ΜΗΝ περιμενετε προκοπη. Αυτο το τουρλουμπουκι, το αργο, χωρις καμμια αναπτυξη και κανενα πλανο ποδοσφαιρο θα βλεπετε. Οταν εχεις αρχηγο ενα αργο και ανευρο παικτη και τον θεωρεις και το ‘καλο’ σου τοτε δειχνεις ΑΚΡΙΒΩΣ- εκτος απο το ποσο μπαλλα ξερεις- πιο ειναι και το ταβανι σου. Που ειναι ηγετικο μεν αλλα για τη Ξανθη. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ το παιδι πως να το κανουμε? Με το ζορι? Και αφου ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ο ‘καλος’ φαντασου τι γινεται με τους ‘κακους’. Οταν το CF, o σιφουνας της Κροατιας, ο τσαμπουκας παικταρας, ο διαολος της …Las Palmas, δεν ακουμπαει μπαλλα σε 2 ματς ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ακριβως να πετυχεις? Παλι χτες 2 παικτες ειδα. Τους γνωστους. Το Jakob και τον Simoes. Οι ανθρωποι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να καταλαβουν οτι οταν οι 2 κοφτες ειναι επι 3 χρονια σχεδον οι κορυφαιοι σου ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ειναι σαν να ηταν ο κορυφαιος της Μιλαν ο Γκατουζο και οχι ο Κακα, ο Ζεεντορφ η ο Πιρλο! Δεν γινεται να ειναι ο καταστροφεας του αντιπαλου παιχνιδιου ο κορυφαιος παικτης σου ΜΟΝΙΜΑ και να εχεις βλεψεις οτι θα βελτιωθεις κατ’ ελαχιστο.

Σε ποιους ομιλους του Europa μπορει ειδικα ΑΥΤΗ η ΑΕΚ να παει ρε Ψ-ΩΡΕΣ? Δε ασχολειστε εκει με τις μπουλντοζες και τις πετρες που ειναι τα ευκολα? Αντε μη πεσετε με καμμια Μιλαν και σπασουμε το κοντερ του Gay στην Ευρωπη..

Μονο ο Πογκμπα ελειπε μας εγραφε ο εικοσαρικακιας μεχρι προσφατα. Σημερα μας γραφει οτι το τερμα ειναι για βρουβες (ελα σοβαρα? Σου πηρε ΜΟΝΟ 2 χρονια αλλα το καταλαβες..), ο Λιβαγια κοστισε 1εκκ (μεχρι προχτες κοστιζε 900, οταν τον πηραμε κοστιζε 700) ενα προβλημα με τα νουμερα απο τοτε με το Gus που σε καθε αρθρο ανεβαινε 300-500 χιλιαρικα  –ΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ-  το εχει  ο ‘δημοσιογραφος’. Ξαφνικα , εκτος απο τον ….Πογμπα, θελουμε και ενα εξτρεμ στη θεση του Πατιτο, να δουμε τι θα κανουμε με τον Αλμειδα (το δευτερο CF δηλαδη) αλλα και ενα δημιουργικο οκταρι στη θεση του ηγετη της Ξανθης. Με λιγα λογια ο ‘δημοσιογραφος’ μας ενημερωνει οτι καλος μεν ο Πογμπα αλλα θελουμε 5-6 ακομη μπας και στριψουμε. Δηλαδη ενα 60%  εξω επεσε μωρε η μπαλλαδοφατσα πως κανετε ετσι?  Επισης ενημερωνομαστε οτι ο ‘προπονητης’ τελικα δεν ειναι ενα μειγμα Κλοπ-Πεπ-Κοντε αλλα ενας τυπος που αλλαξε 3 φορες συστημα, επαιξε χτες κατι που μαλλον δε θα ξαναδουμε! και αφησε λεει το πιο καλο εξτρεμ (τον Ισλανδο) χωρις ουτε ενα λεπτο συμμετοχης σε 180’.  Μονο οι τυφλοι δεν εχουν δει ακομη δηλαδη.

Α ναι μη ξεχασω: θελουμε και ενα χαφ. Δηλαδη αμα βγαλουμε τους γνωστους 2 αντε και κανα Γκαλο η κανα CB, OΛΟΙ οι αλλοι θελουν αλλαγμα. Ευκαιρια για τον Πογκμπα να φερει και κανα φιλαρακι.

Ο τερματοφυλακας της ΤΣΣΚΑ είχε να κρατήσει μηδέν σε Ευρωπαϊκό ματς 11 χρόνια και με την ΑΕΚ κράτησε 2 συνεχόμενες φορές στο χαλαρό. Αν εξαιρεσεις δηλαδη το σουτ του Jakob χτες ο τυπος πρεπει να ηταν ετοιμος για υπνο. Μιλαμε για τον Ακιφνεεφ που ειναι ο Ρωσσος Ανεστης και το ανεκδοτο στο youtube.

O κλωναριδης ειναι ΑΜΠΑΛΛΟΣ. ΑΜΠΑΛΛΟΣ ηταν ΑΜΠΑΛΛΟΣ ειναι και ΑΜΠΑΛΛΟΣ θα παραμεινει. Χασογκολης ΟΛΚΗΣ και αυτο χτες με το τερμα πεσμενο απο 1 μετρο το εβαζε και παλαιμαχος. Ως αμπαλλος εχει διωχθει απο οπου πηγε, δεν ειναι τυχαιο. Ο τυπος ειναι ο νεος Βασιλης Λακης: τρεχω τρεχω για να κανω μια μπουρδα στο τελος.

Ξαναλεω: αυτη η ομαδα, που η καλυτερη ευκαιρια της ειναι μια λομπα-σουτ του Γιοχανσον εκτος περιοχης σε 180’, οχι μονο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ αλλα και ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να περασει σε κανενα ευρωπαικο θεσμο. Ειναι ΚΑΚΗ ομαδα, ασυνδετη, χωρις κανενα πλανο και χωρις ΚΑΝΕΝΑ ποιοτικο παικτη. Ελπιζω να πεσουμε με κανα σοβαρο για να εχει γρηγορο, και με πανω απο 3 γκολ, τελος το παραμυθι που λεγεται ΑΕΚ του Μελισσανιδη 2017-2018. Τωρα 03-08-2017 ειναι αργα και για μεταγραφες και για προπονητη. Η προετοιμασια περασε, τη κατραπακια στην Ευρωπη την εφαγες, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ, ετοιμασου να χασεις και το μπουσουλα στο πρωταθλημα. Α και για να μη ξεχαστεις: Πεμπτη αγωνιστικη παιζεις με τον Gay. Επειδη οπως λενε και οι Αγγλοι, time flies δε ξεκινας για τον επομενο ΄μαγο’ που θα μας κουβαλησεις στο παγκο? Αυτος ΞΕΦΤΙΣΕ γρηγορα και ειναι καλο να κραταμε τας παραδοσεις που εχουμε με το Gay να μας απολυει (και καλα) προπονητη 2 χρονιες σερι απο τον Οκτωβριο…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

50 Responses to Ξε-πεζεψαμε απο τα αστερια

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Oταν εχεις στο ροστερ σου 4-5 παικτες απο τη Β’ Εθνικη Ελλαδας (να πω οτι ηταν και Αγγλιας παει στο διαολο) και πας να παιξεις προκριση σε ομιλους CHL δε λες οτι θες -και- τυχη ουτε οτι σου φταιει κατι, ετσι γενικα απο τα αστερια. Λες οτι εχεις ΘΡΑΣΟΣ απλα. Ενταξει εκει στη ΠΑΕ τωρα? Το ρουφηξατε το αυγο σας? Ενταξει Τι λες τώρα;

    Στασου μυγδαλα: ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ. Οχι Μιλαν μην εχετε δικαιολογιες και καλα ομαδαρα. Μια Εβερτον, ενας Αγιαξ, μια Φενερ Α-Ν-Ε-Τ-Α σας ξεβρακωνουν να φανει η κοροιδια.

    ΥΓ. Με τα διαρκειας τι εγινε αραγε? Φανταζωμαι ουρες (βαλτε τονο σε οποια συλλαβη θελετε) που θα ειδαν οι υπαλληλοι της ΠΑΕ σημερα μετα την εμφανισαρα χτες. Περιμενουμε με αγωνια το τελικο νουμερο που παιζει ΔΥΝΑΤΑ να ειναι αρνητικο ρεκορ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ. Οχι με τα τσαμπε μεσα..Τι τον πληρωνουμε το Καραμουζα αλλωστε? 2 χρονια αρνητικο ρεκορ κανει. Ειναι ρεκορντμαν ο ανθρωπος..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all 2 και παμε για αθληση με τον αερα:
    Τη μαθητικη σημαια πλεον ΔΕΝ θα τη κρατανε οι αριστουχοι αλλα οποιος ειναι πιο τυχερος μιας και θα γινεται κληρωση!
    ΑΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ εισαι ΜΠΟΥΦΟΣ αποφοιτος γενικου λυκειου, τοτε μιλας (sorry βγαζεις αναρθρες κραυγες ηθελα να πω), βριζεις, ειρωνευεσαι, ζηλευεις, εισαι κακοβουλος και γενικα κανεις ΟΤΙ μπορεις για να κατεβασεις επιπεδο τους αλλους η οτι εχουν καταφερει παραπανω απο σενα στη ζωη τους. Μιας και εσυ ΔΕΝ μπορεις και δεν θελεις να ανεβεις ουτε σκαλι.

    Όχι, δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν είναι το ίδιο ένας μαθητής που ξενυχτάει για να αριστεύσει στις εξετάσεις και να εισαχθεί στην Ιατρική με τον οκνηρό ταραξία της αίθουσας που καπνίζει από τα 15 και νομίζει ότι είναι μαγκιά να καβαλά μια μηχανή. Δεν είναι το ίδιο ένας μαθητής που στα 14 αριστεύει σε μαθηματική ολυμπιάδα ή κατασκευάζει ρομπότ με κάποιον που το μόνο “ταλέντο” του είναι να τραμπουκίζει τους συμμαθητές του. Δεν είναι το ίδιο ο πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, που παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα, με τον δημόσιο υπάλληλο που δίνει πρωτόκολλο και η μόνη ευθύνη που ανέλαβε ποτέ είναι να τελειώσει το σταυρόλεξο που άρχισε να λύνει εν ώρα εργασίας. Δεν είναι το ίδιο ένας πλοίαρχος που διαχειρίζεται ένα δεξαμενόπλοιο με φορτίο δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων και ένα πλήρωμα που στη στεριά το περιμένουν οικογένειες με έναν μπάρμπαν που παριστάνει τον σύμβουλο του πρωθυπουργού. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο και ούτε θα γίνουμε. Οι άνθρωποι που αγαπούν την πρόοδο, έχουν ως πρότυπο ανθρώπους καλύτερους από τους ίδιους. Οι συμπλεγματικοί και οι αποτυχημένοι, θέλουν να υποβιβάσουν τους άξιους για να αισθανθούν ανώτεροι.

  3. Ο/Η Κώστας λέει:

    Τς τς τς τς τς τς τς ……μέσ’ στη μιζέρια είσαι…. καλά αυτό με τους σημαιοφόρους λέει ξεκάθαρα στα παιδιά, “τσογλανάκια διαβάστε όσο θέλετε, ας είσαστε και διάνοιες, αλλά εγώ σας εξομοιώνω με τον κάθε απλό και μέτριο/κακό μαθητή”.. “όλοι όμοιοι στα κόπρανα, ουδείς να ξεχωρίζει προς τα πάνω”.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Κώστας
    Oταν ο ΠΘ της χωρας ειναι ενας αμορφωτος καταληψιας που νομιζει οτι η Λεσβος και η Μυτιληνη ειναι ΔΥΟ ξεχωριστα νησια, οταν πριν 10 μερες λεει επισημα οτι το Μενιδι και ο δημος Αχαρνων ειναι 2 διαφορετικα πραγματα, οταν μιλαει για νομο Ηπειρου!! – να σε παω στα δικα σου, οταν ο ‘συμβουλος’ ειναι ενας barman… τι περιμενεις?

  5. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Περιμένω μόνο τα χειρότερα.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Kωστα παρασκευη εχει κληρωση. Δε θα περιμενεις πολυ. 2 χρονια στην ευρωπη 1 ποντος και 2 αποκλεισμοι με το καλημερα και ΑΝΕΤΑ.
    Ο πανιωνιος πιο πολλους ποντους μαζεψε.

  7. Ο/Η Κώστας λέει:

    Ζόρικα και εκεί,αφού τα ίδια πιστεύω όπως έγραψες και εσύ πάνω με τους αντιπάλους. Ακόμη και οι πιο “αδύναμοι”, αντίπαλοι, πάλι δύσκολοι θα είναι για την ΑΕΚ. Πόσα εύκολα θα περάσει πχ την Μπριζ; Καλά για αντιπάλους από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία δε το συζητώ. Χθες είδα το Άγιαξ – Νις…. Μόνο με το πως είναι κανονικοί, αλλά και καλοί αθλητές, θα σε νικήσουν με αυτό. Ούτε τους νεανίες Ολλανδούς έχει. Ζόρικα. Ακόμη και η Λουντογκόρετς τα τελευταία χρόνια στέκεται αξιοπρεπώς -για τα δεδομένα της- στην Ευρώπη.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    εδω ΖΟΡΙΣΤΗΚΕΣ να μπεις στη πενταδα της Ελλαδας, η Λουγκοντορετς σε χαλασε? Δηλαδη ο Πλατανιας και η Ξανθη ειναι πιο δυνατοι? Γιατι με αυτους παλευες 27 αγωνιστικες και σε ειχαν απο κατω! Που να μη καθαριζε ο αλλος κιολας με κατι περιεργα: να χανει ο νιονιος 7 ποντους σε 3 ματς στο τελος..
    Και ειχες και τον αραουχο κιολας. Τωρα εχεις το Λιβαγια που καθε βδομαδα μας κοστισε και 100-200 παραπανω. 5 κατοσταρικα κοστισε και ηδη εχει φτασει στο 1εκκ. Μεχρι τον Οκτωβριο θα κανει 1,5 χαλαρα.
    ΔΑΝΕΙΚΟΣ παντα ετσι? Γιατι ΔΕΝ τον αγορασες.. Με δανεικο CF αναπληρωματικο της Λας Παλμας παιζεις. Γι αυτο 2 ματς ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

  9. Ο/Η Κώστας λέει:

    Νόμιζα πως φέτος ίσως έκαναν κάτι η ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αλλά μάλλον πλάκα θα κάνει πάλι ο Ευάγγελος.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οπως ειναι τωρα μεγαλη. Αν και το πρωταθλημα ειναι 30 αγωνες και εχει και τα περιεργα του. Απλα ειναι κανονικη ομαδ οσο την ειδα, οχι τιποτε τρομερο, χτες δεν ηταν καλος π.χ
    Σε σχεση με το σκορποχωρι το δικο μας παντως ειναι μα διαφορα καλυτερος. Αλλωστε αυτο ειπα, δινεις λεφτα φερνεις παικτες. Πετας στα αστερια ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΑΣ και γινεσαι ρομπα απο τους Μπερεζουσκι στα 35 τους να μη μπορεις να κανεις ΕΝΑ γκολ και η καλυτερη προσπαθεια σου σε 2 ματς ενα σουτ του κοφτη σου εκτος περιοχης. 5 γκολ ο ενας κανενα ο αλλος. Απλα πραγματα.

  11. Ο/Η bandog λέει:

    η ομαδα εχει μικρυνει θλιβερα.

    παραδωμενη στην μετριοτητα των ποδοσφαιριστων της , τα φεγγαρια του προπονητη της , τις αμφιθυμιες της διοικησης , τα κολληματα του “επενδυτη” , την αδιαφορια του κοσμου της…

    δεν σε τραβαει οχι γηπεδο να πας αλλα ουτε στην τιβι να την δεις στο χαλαρο.

    καπου εκει εξω κυκλοφορουν ελευθεροι σναϊντερ και βαλντεζ…
    ο GAY του κοκαλη θα τους ειχε ηδη κλεισει με τα πρωτα ασχημα δειγματα στις αντιστοιχες θεσεις. τοσο επειδη ειναι καλοι για ελλαδα και 5 ευρωπαϊκα ματς οσο και γιατι θα εκτοξευαν εισιτηρια και δυναμικη εξεδρας.
    ο GAY του χοντρου δεν εχει καν αναγκη αφου παιζει μπαλα παλι μονος του.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    snaider? Μονο που θα τολμησει καποιος να το ξεστομισει παιζει να παει μουτσος σε κανα ινδικο. Τι λες τωρα? Παικτη πανω απο 5 κατοσταρικα? Τι μας περασες? Τιποτε abramovic?
    Ασε που δεν τον λενε και σναιντεριτς. Μα και αυτος χαθηκε να ειναι λαβρακι? Να εχει καμμια ΓΙΟΥΓΚΙΚΗ ριζα? Να παμε να μπλεκουμε τωρα με Ολλανδους? Πως τα μιλησω εγκο μπρε σερμπικα με τον ολλαντο?

    Εχει δυναμικη η εξεδρα. 6 χιλιαρικα διαρκειας κανα χιλιαρικο τσαμπε με κουπονια και συνολο κανα εξ-εφταρι ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ μεσο ορο θα κανει φετος- οριακα 100.000
    Στα αλλα ματς αμα μαζευει ταληρο ευχαριστημενος να ναι.
    ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ. ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΥΔΕΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ: YOU ‘VE BEEN WARNED

  13. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    ο Skipper του Ποδονίφτη (όχι σκάφος, ούτε σκάφη πλαστική) να μουμιοποιηθεί (εφόσον αποβιώσει) να μπεί προσθήκη στην Αγιά Σοφιά για να μας θυμίζει τα χρόνια όπου η ομάδα έπαιξε την καλύτερη μπάλα στην σύγχρονη εποχή του 1990 , αλλά μετά έμεινε για πάντα εκεί . Η πρόοδος μας έγινε άγνωστη έννοια , είναι όλα αυτά τα κουσούρια που τονίζεται από εδώ… στο Φώς του Φεγγαριού , αλλά δυστηχώς έχουμε μείνει στη σκιά του Ήλιου.

  14. Ο/Η akis λέει:

    Μην αγχώνεστε. Το μεταγραφικό παζάρι τώρα αρχίζει. Ήδη γράφτηκε ότι παίρνουμε ένα φοβερό και τρομερό 23χρονο Σλοβένο…Αριστερό μπακ!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα……Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι….Το σέντερ φορ που θα φέρουν θέλω να δω..Επειδή θα φέρουν..Σέρβο έχουμε, Βόσνιο έχουμε, Κροάτη έχουμε, Σλοβένο παίρνουμε, ε λογικά ο φορ θα είναι Μαυροβούνιος…..Εντάξει, τουλάχιστον γελάμε…Η αυριανή κλήρωση θα έχει γέλιο..ήδη σκέφτομαι το Χιμένεθ να παρακαλάει να πέσουμε με καμιά Μίλαν..Γιατί αν πέσουμε με καμιά θεωρητικά βατή και κόψουμε και εκεί ταρίφα, δεν τον βλέπω να ξεκινάει το πρωτάθλημα…

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και αλλο αριστερο μπακ? 5 εχουμε αλλαξει σε πεντε χρονια. Αυτος ο Λοπεζ τι εγινε? Επαθε Βινισιους? Το ψεκασανε ξ αυτον?
    Η ιδανικη κληρωση ειναι η Εβερτον. Η ΕΒΔΟΜΗ ομαδα της Αγγλιας δηλαδη που πουλησε και το βασικο της επιθετικο.
    Γιατι απο οσο μας ελεγαν πεταγαν στα αστερια και ηθελαν CHL, αρα να νικανε τους πρωτους 4. Αμα εχεις φιλοδοξιες για τους πρωτους 4, στον εβδομο θα ριξεις ντορτι. Σωστα?

    all =sorry για τα λαθακια ειμαστε εις την θαλασσαν απο τη περασμενη Παρασκευη και απαντω-γραφω απο κινητο και ταμπλετα

  16. Ο/Η akis λέει:

    Αριστερό μπακ….Με το σωρό τους φέρνουν όλους των κάτω των 100000 μπας και στεριώσει κανένας αλλά μπα….Ναι η Έβερτον είναι ιδανική…Θυμάμαι τότε που είχαμε Σκοκομπλάνκους που μας είχαν ρίξει ντόρτια…Φαντάσου τώρα δηλαδή τί θα γίνει..

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Akis
    Aμα τους εφερναν με το σωρο ειχαν μια πιθανοτητα να μη πετυχουν ΕΝΑΝ που να μην ειναι τελειως ΓΙΔΙ. 1 ΣΤΟΥΣ 5 ειναι 20% ακομη και με κλειστα ματια.
    150 ειχε κοστισει στον Αδαμιδαρο τον party is over o τοτε Αραουχο. Αυτος ντε που θα του εκανε και 1,5κκ δικαστηριο και θα του εκοβε τη μπαλλα. Τι παω και θυμαμαι ε??
    Αμα κανεις σουμα Ντιντακ-Ντιαζ-Λοπεζ-Βινισιους και ο επομενος με μια 250αρα ο καθενας σου βγαινει 1,5εκκ? Μαλλον ναι ε?
    Ακου να δεις ΑΠΟ ΤΟ TRANSFERMARKT που μπηκα τωρα- ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ- ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ:
    Enric Saborit Teixidor, 25 χρονων, 1,87, αθλετικ μπιλμπαο. Αξια 300 χιλιαρικα
    Adrián Marín, 20 χρονων,1,84 βιγιαρεαλ, αξια 300 χιλιαρικα
    Maximiliano Olivera, 25 χρονων,1,81 φιορεντινα, ουρουγουαη 600 χιλιαρικα
    Miquel Nelom, 26 χρονων,1,75, Feyenoord, αξια 500 χιλιαρικα
    Yoshimar Yotún, 27 χρονων,1,71 μαλμε πρωταθλητρια σουηδιας που εχει τις ακρες ντε ο μαγκας..αξια 400 χιλιαρικα..
    Δινεις ΤΑ ΙΔΙΑ λεφτα και παιρνεις 4 που ηδη παιζουν σε ομαδες που σε ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    Να παμε Λατινικη αμερικη που με 500 φερνεις 3 να εχεις? Πας Ουρουγουαη που τα μπακ ειναι σα τα στραγαλια και παιρνεις με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ 2 απο το top 5.

    Αλλα ΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙ. Εμεις θελουμε Σλοβενο! Θα χαλασουμε τωρα τη φαμπρικα? Πως θα ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ απο το μισθο που δεν παιρνουμε?

    Εξαλλου η Σλοβενια φημιζεται οτι ειναι ποδοσφαιρομανα..

    ΥΓ Τωρα η cska εγινε μεγαθηριο και εχει λεει τον ακινεφεεφ και τους μπουρουζισκι (35 ετων) οι οποιοι μολις κληρωθηκαμε ηταν αργοι και μεγαλοι. Ο δε ακινφεεφ ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ τςη σουπας και ανταγωνιζεται ΑΞΙΑ τον Ανεστη..

    https://www.youtube.com/watch?v=aPBNl8L1t3U

    https://www.youtube.com/watch?v=Bh49Z_8thNk

    O ανθρωπος απλα ειναι ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΙ.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στα 4- η συνηθεια που εγινε λατρεια- οι ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, παλι..

    Ούτε 24 ώρες δεν κράτησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης την …υπόσχεση του πως δεν θα αποσύρει τίποτα από την τροπολογία με την οποία εκ των υστέρων νομιμοποιεί δαπάνες στον χώρο της Υγείας όπως καταγγέλθηκε από τη ΝΔ. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης ανέκρουσε – μερικώς – πρύμναν αναφορικά με την «ύποπτη» τροπολογία που επιχειρούσε να νομιμοποιήσει αναδρομικά δαπάνες ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ μεταξύ των οποίων και του ΚΕΕΛΠΝΟ προς ιδιώτες την στιγμή που η εισαγγελία διαφθοράς είχε ήδη ανοίξει φάκελο για τις επίμαχες συμβάσεις.

    Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι αν και η αρχική τροπολογία υπογραφόταν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, η διόρθωσή της έγινε με νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε ο υπουργός Ανδρέας Ξανθός προφανώς για να μην βρεθεί ο Παύλος Πολάκης σε δύσκολη θέση.

    Γεια σου ρε Πολλακη βαρυμαγκα που δε μασας και δε κανεις πισω. Οχι απλα πισω ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ το μαζεψες. Φτανουν τα ΔΥΟ κακουργηματα που εχεις ΗΔΗ αλλωστε σε εκκρεμοτητα. Εισαι τοσο ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ που εχεις ανοιξει πολεμο με τον μπουμπουκο που μπορει να ειναι γραφικος στη συμπεριφορα αλλα σε αυτα που λεει σε ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Με στοιχεια οχι με μαγκιες στα τουιτερ.. Γιατι μπορει να τσιριζει αλλα ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΜΑΥΡΟ και εχει δουλεψει οσο ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ.
    Οπως σε εκανε και μια χορτα οταν ζηταει το πτυχιο που λες οτι εχεις αλλα κανεις δε το εχει δει.
    Αν οντως το εχεις γιατι δε το εμφανιζεις?
    Σαν τον αλλον που γραφει Οξφορδη στο βιογραφικο του και δεν εχει περασει ουτε απ εξω..
    Η το Φιλη που ΠΟΤΕ δεν πηρε το πτυχιο και τον Λαφαζανωφ που εχει παει 65 και δε προλαβε να παρει το πτυχιο του, ΟΛΟΙ αυτοι οι ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ειχαν δουλεια στη ΚΝΕ, κολλαγανε αφισες και ‘αριστερα ενσημα’ ε μεσω φραπογαλου, που να ασχοληθουν τωρα να ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ οπως καναμε εμεις οι χαζοι.
    Αλλωστε η αριστεια ειναι βλακεια και η καριερα χολερα κατα τον πρωθυπουργικο ‘συμβουλο’ της Μενεγακη!

    Το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ του χαβαλε ειναι οταν μιλησε Ο ΨΕΥΤΗΣ στο Μητσοτακη για σπουδες. Μιλαει το λυκειο περιστεριου και κανει νουθεσιες στο Harvard!! Ο ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΣ, Ο I SPEAK ENGLAND VERY BEST, O ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ κανει συστασεις στον ανθρωπο που τελειωσε το top πανεπιστημιο στο πλανητη στο τομεα του με summa cum laude, τη μεγιστη αριστεια δηλαδη, αντι να κανει καταληψεις και να μεινει ΜΠΟΥΦΟΣ.
    Μονο αριστερος μπορει να εχει ΤΕΤΟΙΟ θρασος.

  19. Ο/Η leftover λέει:

    Εάν το μπαρμάν είναι βρισιά είσαι τουλάχιστον ολυμπιακός(βλάκας),γνωρίζεις μήπως τι προσπάθεια,υπομόνη,εμπειρία κ.α.χρειάζεται κάποιος για να προσφέρει αναψυχή σε επιτύχημενα πρωτόγονα θηλαστικά σαν του λόγου σου.ΑΕΚ ΜΟΝΟ .

  20. Ο/Η Hokan λέει:

    Σωστός. Επειδή ασχολούμαι με το στοίχημα στην Λατινική Αμερική -όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια – βασικά με Αργεντινή και Ουρουγουάη. Οι βραζιλιάνοι είναι απάτη γενικώς. Στην Boston River π.χ. (τον Πανιώνιο της Ουρουγουάης) υπάρχει ένα μπακ-χαφ (δ) ονόματι Etcheverry Mentoza. 21 χρόνων ύψος περίπου 1,75 . Με ταχυδύναμη, τεχνική, σέντρα, κάπου – κάπου βάζει και γκολ. Κι όταν κάνει τάκλιν παίρνει παραμάζωμα υποθαλάμους, νευρώνες και ότι άλλο βρει μπροστά του. Έχει μια έφεση στην κίτρινη κάρτα, αλλά ουρουγουανός (κανονικός) αμυντικός είναι. Παράδειγμα τον έφερα. Σαν κι αυτόν δεκάδες που τους αγοράζεις με χαρτζιλίκια.
    Μια και ανέφερα παραπάνω την Βραζιλία. Τα τελευταία χρόνια CB oι David Louis & Diago Mota. Όπου τους βρίσκει ο Suarez τους ξευτελίζει.
    Δεν είναι δηλ. μόνο οι δικοί μας στην ΑΕΚ.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Hokan
    Θεωρω οτι Βραζιλία και αμυντικός ειναι αντίθετες έννοιες. Οχι λόγω τεχνικής (σιγα τα ωα) αλλα απλα δε τους βγαίνει, ακομη και τα καλα μπακ τους (Ντανι Αλβες-Ρομπερτο Καρλος κλπ επιπεδο) πιο πολυ χαφ επαιζαν παρα αμυνα as we know it δηλαδη ΙΤΑΛΟΙ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΙ.
    Ο Suarez -τον εχουμε δει απο κοντα στη Liverpool- ξεφτιλίζει οτι βρει μπροστα του, ποσο μαλλον αυτους. Οι δικοί μας όμως δε παίζουν με τον Suarez αντίπαλο. Με τον κλαους αθανασίαδη και τον … Γιακουμάκη έπαιξα πέρυσι και η αλήθεια ειναι οτι 27 αγωνιστικές φάγανε ξύλο. Επειδη ειναι διαφορετικό να εισαι ΑΕΚ όμως, στις 3 τελευταίες αγωνιστικές μίλησε η καρδιά του Αεκτζή (αλλα κυρία η τςεπη του αφεντικού) και τη σκίσαμε τη γάτα.

    @leftover η αλήθεια ειναι οτι θες ιδιαίτερες ικανότητες για να βάζεις πάγο στο ποτήρι και να αναποδογυρίζεις ενα μπουκάλι αλκοόλ. Αν δε χρειάζεται να κανεις συνδυασμό άνω του ενός, ακομη και με soft drink (tonic, lime, sodas) μιλάμε για επιστήμη. Aμα δε παμε σε coctails το πραγμα ξεφευγει. Βλεπεις barman να κανει ενα Daiquiri και μολις τελειωσει εχει υφος λες και κατασκευασε το επομενο Enterprise που θα παει where no one has gone before..

    Άλλωστε εχω πετύχει κόσμο που τον ρωτάς τι κανει και σου λέει με περισπούδαστο ύφος κιόλας: BARISTA. Κανει καφέδες ελληνιστί, δηλαδη καφετζής. Αλλα επειδη έμαθε να φτιάχνει 3 γεύσεις κα να βγάζει 5 μεζούρες θεωρεί οτι ειναι αεροναυπηγός!
    Καμμια δουλεια δεν ειναι βρισιά και μιλάω σοβαρα. Μακαρι ΟΛΟΙ αυτοι που αραζουν στις καφετεριες να καταδεχωνταν να πανε να δουλεψουν εστω για ενα βασικο μισθο αντι να ζουνε απο τις συνταξεις του παππου. Καταννοω οτι ο Ελλην εχει γεννηθει εκτος απο ξερολιδης και για θεση διευθυντη και πανω αλλα η ζωη ειναι ατιμη και η καινωνια (με αι) κακουργα. Άλλωστε απο μπάρμαν σου ανοίγονται άπειροι ορίζωντες, μπορείς να γίνεις σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού την ώρα που βλεπεις Μενεγάκη. Αν δε, ταυτόχρονα μασάς και τσίχλα εισαι διάνοια έτοιμος για τη NASA. Αν δε σε παρει η NASA, μια θεση στη διαστημικη υπηρεσια του ΤΣΥΡΙΖΑ την εχεις σιγουρη. Υπευθυνος βαλλιστικων ΒΛΗΜΑΤΩΝ (στα απλα ελληνικα αυτο σημαινει πυραυλος), sorry μελων κομματος ηθελα να πω.
    Σε αφηνω τωρα, η αληθεια ειναι οτι μου εφτιαξες τη μερα να σαι καλα. Παντα διασκεδαζω με εξυπνακηδες.

    ΥΓ ΔΕΝ υπαρχει ΑΕΚ. Κατι χαβαλέδες με κιτρινόμαυρα που τρέχουν χωρίς λογο υπαρχουν. Μονο, εδω και 23 χρονια που πανε φουλ για 24, η παρηγοριά των play off ειναι η ΑΕΚ και ευτυχώς που υπαρχουν κ αυτα αλλιώς πέμπτος θα έβγαινες. Πίσω απο το νέο Πανιώνιο του Μασουντ που σε εφτυσε πριν 4 χρονια!

    ΥΓ2 ο μπάρμαν δε προσφέρει καμμια αναψυχή. Προσφερει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αναψυχη που δινει ο σερβιτορος ο λατζερης η ο πορτιερης. Απλα ποτά σε ποτήρια βάζει, χαλάρωσε. Monkey’s work λέγεται αυτο, δηλαδη τη κανει και μια μαϊμού. Τυχόν αναψυχή προσφέρει η μουσική, το οποIο περιβάλλον και σίγουρα η παρέα.

    YΓ3 Η αληθεια ειναι οτι μπορει να ειμαι και βλακας. Παντως ‘εξυπνος’ ΑΕΚτζης να με δουλεουν ο Γιδοπουλος, ο Τροχανας, ο Αδαμιδης, ο Θανοπουλος, ο βλακο-Νοτιας και εσχατως ο Μελ σιγουρα δεν ειμαι..
    Αφηνω ΟΛΗ την εξυπναδα σε σας τα γατονια. Εμεις οι βλακες (η αλλιως μιζεροι κατα το πανο) φυγαμε ΗΔΗ και εκτος απο πολλοι ειμασταν και αυτοι που τα σκαγαμε χοντρα. Ειμαι ομως σιγουρος οτι με τους φιλαθλους του κατοσταρικου το club θα μεγαλουργησει.

  22. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    εγω δεν θελω καμια απο τις πολυ δυνατες ομαδες να μας κατσει…θελω να μας κατσει η Παρτιζαν -που αποκλειστηκε απο τον Μπεν , Μαριν – και να μας αποκλεισει..
    ετσι για να ειναι το ξεβρακωμα αυτου του εκτρωματος που εφτιαξαν παλι ακομα μεγαλυτερο…

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @warlock
    Αυτη η ΑΕΚ που είδαμε 2 ματς χάνει και απο τη λουγκοντορετς. Άμα πέσεις με δυνατή ομάδα απλα υπαρχει η περίπτωση να ξεφτιλιστεί σοβαρα και να παει για πάεγιες ο τσαρλατάνος του πάγκου.
    Γιατι ο ΜΟΝΟΣ κανονικός προπονητής που περαςε εδω και χρονια και λέγεται Gus Poyet, μολις τους πήρε χαμπάρι τι νούμερα ειναι, τους τα βρόντηξε και έφυγε.
    Έβγαλε ανακοινωςη και ειπε ορθα-κοφτα: ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ( ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ) με τη λήξη του συμβολαίου μου. Ποιος αλλος τους εχει φτύσει ετσι κατάμουτρα? γι αυτο έτρεχαν να τον απολύσουν νύχτα. Μπάς και σώσουν τα ασωστα..
    Παρεξηγηθηκαν βλεπεις ο βάτραχος που σε ανάλογη περίπτωση πούλαγε ΣΩΤΟ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ενώ ειχε υπογράψει στο Κόκκαλη απο το Φεβρουαριο, και ο προστάτης του..Εχουν μαθει σε yes sir-Γκουαρδελλες και Γουιλιδες βλεπεις.

    Αληθεια αυτο το next big thing, αυτη η προπονηταρα, αυτο το καλο παιδι, αυτος ο δουλευταρας, ο Γκουαρδελλας που χαθηκε 1,5 χρονο? Δεν ‘προπονει’ ουτε σε τοπικο? Σε κανα σχολικο μηπως? Εστω σε ενα 5Χ5. Μη παει χαμενη τετοια γνωση… που μας ελεγε το γνωστο ΠΡΟΒΑΤΟ εδω μεσα..Και να ηταν μονο αυτος..

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    ΠΕΡΑΣΕ ο ζελας (και με ωραια μπαλλα ΚΑΙ στα 2 ματς), ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΠΑΟΚ, ΠΕΡΑΣΕ Ο GAY
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΜΕ 2 ΗΤΤΕΣ και σχεδον χωρις καν ευκαιρια? Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ 2017 του πληρους ροστερ..
    Αποκλειστηκε και ο νιονιος βεβαια αλλα οκ νιονιος ειναι τι περιμεναμε να παρει τη κουπα? Και που επαιξε μεχρι εκει επιτυχια ειναι μια ομαδα που κανονικα δεν επρεπε να υπαρχει καν.
    Συνεχιζουν ΟΛΟΙ, δηλαδη ο Λουντ ο Κλαους Αθανασιαδης και ο… Ρετσος και ο large κοιταει στην απ’εξω παρακαλωντας σημερα να γινει κανα θαυμα στη κληρωση.

    ΥΓ Νιωθω ΗΔΗ ανακουφισμενος με τα 120 ευρω μηνιαια που με αφηνει το Τσακαλωτο (αυτος που θα δηλωνε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ κατα δηλωση του αν εριχνε το αφορολογητο κατω απο 12,000 ευρω) να παρω παραπανω ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ. Απο 1680 μπορω πλεον με την ανεση μου να παιρνω 1800!
    Τελος στα προβληματα. Η ΠΦΑ (Πρωτη Φορα ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ) αφου δεσμευσε τα λεφτα του ΚΟΣΜΟΥ ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΗΣ – αλλωστε μαζι τα βγαλαμε- μου δινει 120 ευρω αυξηση αναληψεων.
    Ολοι στο Συνταγμα να βαραμε τα νταουλια..
    Επισης εκτος απο ανακουφισμενος, νιωθω και δικαιωμενος που δεν εχω ΦΡΑΓΚΟ σε ελληνικη τραπεζα. ΟΛΑ ΕΞΩ απο το Νοεμβριο του 2014 οταν και ειδα την φασιστερη ακριδα να ερχεται, ακομη και καρτες για πληρωμες μικροποσων. ΟΛΑ ομως, δεν εχει ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ για τα Τσακαλωτα οτι χρειαζεται απλα μεταφορα on line ΑΚΡΙΒΩΣ το ποσο την ιδια μερα και πληρωμη.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ που τα εχουν στην HSBC, BLACK ROCK, CITIBANK, UBS κλπ πιο εξυπνοι ειναι?

    Βεβαια ακομη και η χαλαρωση ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ. 60 ΕΥΡΩ Χ 30 ΜΕΡΕΣ μας κανει 1800 ευρω ΟΧΙ 1680 που λεγανε και ισχυε. Ακομη ΚΑΙ ΕΚΕΙ σε ενα απλο πολλαπλασιαμο ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    Παλιό σύστημα = 420 χ 52 εβδομάδες = 21840 το χρόνο. Καινούριο σύστημα = 1800 χ 12 μήνες = 21600 το χρόνο. Εκανε ελαφρυνση ναι οντως και πλεον παιρνεις 240 ευρω ΛΙΓΟΤΕΡΑ! Μας έχουν για τόσο γίδια.

    Γιατι μπορει οι γερμανοτσολιαδες και οι Σαμαραδες να ειναι γκαβοι και γουρλοματηδες- ενω τωρα εχουμε τον αετοματη…- αλλα ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ.
    To 2014 το τραπεζικο συστημα ήταν ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕ υγιές και οι κρατικές μετοχές σε αυτό αξιζαν 25 δις. Ειχε 140 δις καταθέσεις και 70 δις κοκκινα δάνεια. Επι Τσίπρα σημερα έχουμε 120 δις καταθέσεις και …110 δις κοκκινα δάνεια. Τα 25 ΔΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ, ΠΑΝΕ. ΜΗΔΕΝ ZERO NADA.

    ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

  25. Ο/Η LFC ΑΕΚ λέει:

    Γεια και χαρα απο την πανεμορφη Καλαματα
    Χοφενχαιμ ο αντιπαλος.
    Για την παιδεια και την σημαια ειναι μια ακομη ενδειξη πως αντιμετωπιζουν,λανθασμενα,τα πραγματα.Αλλα νομιζω η επικεντρωση σε αυτο το θεμα βολευει ολους που τα τελευταια χρονια απλα διελυσαν την παιδεια.Ολοι θελουν να κανουν αλλαγες.Ετσι φτιαχνεις την παιδεια?Θα πρεπει να ξεχασω οτι τα παιδια μου ειχανε φωτοτυπιες αντι για βιβλια?Θα πρεπει να ξεχασω οτι δεν ειχαν δασκαλους?Δεν θα πρεπει να θυμαμαι ποιοι ειναι αυτοι που εκοψαν ολα τα κονδυλια απο την παιδεια?Βεβαια οταν υπαρχαν λεφτα σαμπως επιαναν τοπο? Ποιος φταιει για αυτα? Το ξερεις πολυ καλα οτι χωρις παιδεια δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑΑΑ.
    Γνωριζεις οτι εχει ερθει ο υπευθυνος προγραμματισμου για το εκπαιδευτικο σχεδιασμο ης Φιλανδιας.Κατεθεσαι πληρες σχεδιο αλλαγων.Σε κουβεντα μαζι του μετα απο τυχαια συναντηση στην Φοινοικουντα σε ερωτηση αν γινουν οι αλλαγες σε ποσο καιρο θα υπαρχουν αποτελεσματα η απαντηση ηταν σε περιπου 20 με 30 χρονια.Ποσο πισω ειμαστε,ποιος απο τους σωτηρες μπορει να εφαρμοσει ενα μακροπνοο εθνικο σχεδιο,κοινης αποδοχης ,για την παιδεια?Βλεπεις ολους τους ενδιαφερει οταν θα βγουνε να βαλουν διευθυντες περιφερειακης εκπαιδευσης φιλα προσκειμενους σε αυτους.Και εμεις ασχολουμαστε με τους σημαιοφορους,το οποιο ειναι σημαντικο αλλα υπαρχουν σημαντικοτερα.Θελω να προσπαθω να δω το δασος και οχι το δενδρο.Αλλα ολους,γιατι ολοι εχουν λερωμενοι την φωλια τους,τους ενδιαφερει το δεντρο και μεις απο κοντα τα προσαναμματα

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC ΑΕΚ
    Περασαμε απο τα μερη σας πριν μερικες μερες εν πλω προς βορεια. ΑΝ μεινει το πλανο και δεν κολλησουμε στους Παξους that is ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, να φτασουμε Montenegro.
    Ο λογος ηταν οτι δεν εχουμε παει και κατα δευτερο εχει εκει ενα SUPER συγκροτημα ΠΟΙΟΣ ΛΕΣ? O Σταθης…(οχι μονος φυσικα) και ειναι δεξι του χερι Ελληνας φιλος απο παλια. Πρωην πρακτορας ΟΠΑΠ στη γεφυρα της Ριζουπολης που τα βροντηξε ΟΛΑ (οκ παιδια-σκυλια δεν εχει) αλλα πηγε να ΔΟΥΛΕΨΕΙ και ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Ωραια δουλεια ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ και ασε τον συναιτερο να κοβει Λοττο. Μια χαρα την εκανε ο Γιωργος και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ γιατι ΔΕΝ ηταν ευκολη αποφαση, απλα ειδε οτι ειδα και εγω ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ και το χειμωνα του 2014 την κοπανησε με ελαφρα..

    Ρε ΟΛΟΙ οι πρωην να μην εχει η ομαδα φραγκο αλλα να ειναι μια χαρα?

    https://www.aman.com/resorts/aman-sveti-stefan

    Μια χαρα ειναι η Χοφενχαιμ. Πρεπει να ειμαστε απλα σοβαροι- με γερμανους δε χαλαρωνεις λεπτο.

    Συμφωνω σε ολα. Παιδια-Αμυνα-Εξωτερικη Πολιτικη-Διοικηση ειναι 4 πραγματα που τα σοβαρα κρατη εχουν συνεχεια. Αλλιως ειναι Ελληνες…

    υγ Ακουσσ -δεν εχω επαληθευσει και μαλλον ειναι αρβυλα αλλα με ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ- οτι τις κληρωσεις στη σημαια θα τις κανει ο ΟΠΑΠ!
    ΔΕΝ θα με εκλπηξει αν ειναι αληθεια..

  27. Ο/Η LFC ΑΕΚ λέει:

    Διαβαζω σημερα οτι ξεκιναει ο μεταγραφικος σχεδιασμος της ομαδας,ο νεος, σορρυ τι δεν καταλαβα ρε παιδια?????????? Δεν ειμασταν πληρης???? Α ρε σανο, το ασπρο μαυρο,λιγη τσιπα ,λιγο φιλοτιμο δεν εχεται?Παχυδερμα

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Mαλλον θα ερθει ο Πογμπα. Αυτος δεν ελειπε ΜΟΝΟ? Ετσι δε μας εγραφε ο εικοσαρικακιας?

  29. Ο/Η Κώστας λέει:

    Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια Γερμανία. Είναι καλή ομάδα η Χοφενχαιμ. Μία δουλεμένη, σφιχτή, κλασική γερμανική ομάδα. ήταν όλη τη χρονιά μέσα στην 4άδα και τερμάτισε με κάποια σχετική διαφορά από τον 5ο. Βέβαια πιστεύω πως θα την περάσει η Λιβερπουλ, αλλά θέλει να καταβάλει την αντίστοιχη προσπάθεια που απαιτείται για να αποκλείσεις κάθε γερμανική ομάδα. Το Νάπολι – Νις είναι ωραίο ζευγάρι. Δεν ξέρω τώρα που οι άλλοι της Μπαρτσα έχουν μαμωμά κάνουν κίνηση για Κουτίνιο. Εάν φύγει, είναι απώλεια, αλλά θα μου πεις και με τα λεφτά που πάρει και η Λιβ. και αυτή δεν θα φέρει κάποιον καλό.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θελω να πιστευω οτι θα επικρατησει λογικη- ασχετα χρηματων- μιας και η ομαδα εχει σε 8 μερες πρωταθλημα και CHL.
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    Το ξερει ο Γιουργκενιος φυσικα και η ομαδα που ειδα με τη Μπαγερν επαιξε μπαλλαρα. Με την Αθλετικο επισης επαιξε καλα αλλα στην ουσια ειχε μονο 3 βασικους και το ‘εχασε’ στα πεναλτυ 5-4.
    Ιδωμεν φυσικα

  31. Ο/Η LFC ΑΕΚ λέει:

    Φοβαμαι οπως εχω πει σε παλιοτερο ποστ οτι η Γ επιχειρηματικα ηταν η μονη λυση αλλα αλλιωσε το DNA της ομαδας.Μεχρι να παμε στο γηπεδο μας φοβαμαι οτι θα εχουμε γινει “μικρη” ομαδα σε attitude σε ψυχολογια και εν τελει σε αρχ………..Και οπως διαβασα καπου ειμαστε ομαδα χωρις γηπεδο αλλα θα καταντησουμε να εχουμε γηπεδο χωρις ομαδα.

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC ΑΕΚ
    ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
    Ο Μανταλος αργος προβλεψιμος και σαχλαμαρας θα μεινει, το ΟΑΚΑ φταει? Η θα μαθει μπαλλα ο Λοπεζ στη ΝΦ?
    O Κασαπης ο Τσιαρτας που παιζανε δηλαδη? Ο ΟΚΟ που επαιζε σε κανα χαλι περσικο? Σιγα την εδρα με 12-15 χιλιαδες και σιγα τον αγωνιστικο χωρο που ειχαμε. ΑΠΛΑ ΜΠΑΛΛΑ ΞΕΡΑΝΕ, τιποτε παραπανω.

    Δινεις λεφτα παιρνεις παικτες. Ο Γαυρος στη Ριζουπολη που ειχε τους Ζιοβανηδες τι επαθε δηλαδη?
    Λες αμα επαιρνες τον Χ-Ψ σοβαρο παικτη να …ζοριζωταν στο ΟΑΚΑ?
    Αμα πας με αυτα τα μυαλα και τους Λιβαγιες οχι ΝΦ αλλα ουτε στο Anfield δε στριβεις..

  33. Ο/Η Κώστας λέει:

    Έγραψα χθες “Πόσα εύκολα θα περάσει πχ την Μπριζ;” Έκατσε η Μπριζ. Για να δούμε λοιπόν. ΠΑΟΚ τυχερός, ΠΑΟ αντίο…

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κωστα ολοι τυχεροι ειναι στις κληρωσεις. ΜΗ το ξεγραφεις το ζελα. Η λογικη λεει να το κανεις αλλα εγω ειδα και καλη ομαδα και ΗΞΕΡΕ τι εκανε στο γηπεδο.
    Για εμας αστα βραστα..

  35. Ο/Η Κώστας λέει:

    Όσο καλός και να ήταν, πιστεύω τον έχει η Μπιλμπάο. Είναι και μία ομάδα που τον κυνηγάει τον θεσμό. Εννοώ να το σηκώσει. Την είχε σε καλό επίπεδο ο Βαλβέρδες. Ο ΠΑΟΚ λογικά περνάει. Αν και η Έστερσουντ ενταφίασε τη Γαλατά, του καψο Τούντορ βέβαια. Τώρα η ΑΕΚ θα δείξει. Αυτές οι Ελβετοαυστριακοβελγικές είναι λίγο περιπτώσεις.Έχουν τα φεγγάρια τους στην Ευρώπη.

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνω, απλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΖΕΛΑΣ και τον ειδα σε 2 ματς ολοκληρα. Στρωτη μπαλλα, ο καθε παικτης ηξερε το ρολο του, λιγα λαθη σχετικα και σοβαρα σαν ομαδα. Οτι ΔΕΝ ειχε η ΑΕΚ δηλαδη.
    Εκει ακριβως ειναι το προβλημα, οχι τοσο τι ειναι ο αλλος αλλα τι ΔΕΝ εισαι εσυ.
    Με Λιβαγιες προκοπη δεν ειδε κανεις. Με τερμα ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΗΣ.

  37. Ο/Η Κώστας λέει:

    Δεν τον έχω δει, αλλά εάν είναι έτσι γίνεται και αυτός φαβορί για να διεκδικήσει τουλάχιστον το πρωτάθλημα. Διότι θεωρώ πως δεν θα παίζουν Ευρώπη, εκτός εάν σκάσουν οικονομικά και ο Αλασκούζος χαιρετίσει. Ο Ουζουνίδης φαίνεται πως είναι ο πιο σοβαρός Έλληνας προπονητής. Για εδώ σκουπρολίγκα τουλάχιστον. Εάν γίνει η στραβή και η ΑΕΚ μείνει έξω ο Μανώλης πιστεύω θα χαιρετήσει περήφανα κανά πλατάνι εκεί που θα πάει. Ο Πασχαλάκης νομίζω είναι ακόμη ελεύθερος. Δ Ε Ν είναι για επίπεδο ΑΕΚ ακόμη, αλλά από τους υπάρχοντες φαντάζει Μπουφόν. Ο Λιβάγια είδα τώρα πως σε 25 συμ. είχε 5 γκολ. Μάλλον τον έφεραν με προοπτική τύπου ” ε αφού έπαιζε Λας Πάλμας και έβαλε και 5 γκολ, εδώ στην ΑΕΚ με Μάνταλο από πίσω (μη γελάς χαιρέκακα Δημήτρη) δεν θα βάλει 15 τουλάχιστον;”

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλα και εγω 2 ματς με τη Καμπαλα ειδα, δεν ειπα κατι.

    Μη σου πω και 25. Μπορει και 35. Το σανο δεν εχει ορια οπως ξερεις.

    Εδω ο αλλος θελει λεει να φερει το Δουναβη στη Θεσσαλονικη!
    Αφου εκανε το γηπεδο του ζελα στο Γουδι.

    Τι ψαχνεις τωρα?

    ΥΓ Παππας: Ρώτησα έγκριτο νομικό και μου είπε πως είναι σαν μπαίνουν δυο κλέφτες σε ένα σπίτι.
    Eγω απο την αλλη θυμαμαι οτι και περσυ ειχες ρωτησει εγκριτους νομικους (ετσι γενικα χωρις ονομα) και σου ειχαν πει ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΣ 1000% για ενα νομο με κατι αδειες τηλεοπτικες. Ειχες βγαλει και μια μελετη λεει απο τη Φλωρεντια που χωραγε 4 καναλια ΜΟΝΟ την ωρα που το ψηφιακο σημα σηκωνει ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

    Επισης τον να λες ΚΛΕΦΤΗ δημοσια τον Βαρδη Βαρδινογιαννη!!!! την ωρα που σου εχει κανει ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΗΝΥΣΗ δεν ειναι και το πιο σωφρων που μπορεις να κανεις. Βεβαια με τη λογικη ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ απο τη μερα που γεννηθηκατε. Υπαρχει λογικος κουμμουνιστης?
    ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΗ ΜΑΛΛΟΝ και οταν τελειωσει ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ θα πας ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ στα αγγουρια. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

    Απο την αλλη ο Βαρδης εχει ενα Legal Dept. ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ που σε περναει ΚΟΣΚΙΝΟ για πλακα. Στηριζει την Motor Oil Hellas, Vegas Oil and Gas, Avin International S.A, Piraeus Bank, ANEK Lines, Star Channel, NJV ATHENS PLAZA, Αudiovisual, Ster Cinemas κλπ κλπ και κανει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΤΖΙΡΟ καθε χρονο, κλεινωντας deals με την Aramco οταν εσυ επαιζες με τα κουβαδακια σου και κολλαγες αφισσες.
    Εσυ πηγαινε με τον εγκριτο νομικο να δουμε ΠΟΙΟΣ θα κερδισει.

    Τις ιδιες μαγκιες κανατε στο Μελλισανιδη στο Λονδινο για ΕΝΑ ΔΙΣ και βαλατε την ουρα στα σκελια κανονικα και οι εγκριτοι νομικοι ετρεχαν στα 4- η συνηθεια που εγινε αγαπη της ΠΦΑ.
    Εκει μωρε που κανατε το αριστερο μαγκα και τελικα τη κανατε ΑΒΑΒΑ κανονικα με τα VLT’s ψηφιζωντας ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ..

    ΥΓ2 Ζαχαριάδης: Στη Βενεζουέλα η αντιπολίτευση απέρριψε το διάλογο!
    Συντροφε ειναι λιγο δυσκολο να κανεις διαλογο αμα σε εχουν ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ..
    Εισαι νεος αλλα για δες και πες μας: ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟΣ?
    Στη Κινα? Στη Κουβα? Στην ΕΣΣΔ? Στη Β.Κορεα?

    Οπως λεει και ενας καλος φιλος:

    AMOIBH 1.000.000 EURO σε οποιον ξερει εναν αριστερο που πηγε μεταναστης σε κουμμουνιστικη χωρα.

  39. Ο/Η bandog λέει:

    η μπριτζ νομιζω οτι ηταν η καλυτερη περιπτωση που μπορουσε να μας κατσει.

    το DNA της ομαδας φτιαχνεται οπως εφτιαξε της τσελσυ , της σιτυ , της παρι κλπ
    με μεταγραφες ….

    κανεις μεταγραφη 2 σοβαρους προπονητες στις ακαδημιες, 3 σοβαρους σκαουτερ , 4-5 σοβαρους παικτες και να το dna σε 3-4 χρονια !

  40. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΝΑΙ
    Μη τους παρει ολους μαζι και του πεσει βαρυ στο στομαχι μονο..

  41. Ο/Η sirax23 λέει:

    @snitch Τωρα που εχουμε παρει την αδεια και εχουν ξεκινησει τα εργα γνωριζεις αν συνεχιζει να ισχυει η συμφωνια για την ονοματοδοσια του γηπεδου που ειχαμε πει πριν κατι μηνες… Επισης εκρεμμει ενα post σου για την χρηματοδοτηση του γηπεδου whenever you’re up for it…

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    sirax23
    Δε θα κανω δουλεια σημερα το βλεπω..
    Ειπα να κατσω να βγαλω κατι θεματακια απο το γραφειο με το laptop και να μη παω για μπανιο, μενωντας πισω.
    Τρεχουν τοσα που με χαρα απανταω σε ολους..δουλεια ομως κανω αλλα Τσιπρα, δηλαδη μηδεν.

    Η ονοματοδοσια εχει ακομη μελλον. Μεχρι τελος του χρονου θα σκαβουνε, μη περιμενεις να δεις τιποτε αλλο εχει πολυ δουλεια το θεμελιο και εκει που ηταν το παλιο κλειστο ειναι σκετη πετρα.

    Θα τα πουμε ολα dont worry. Στα γρηγορα ειναι 100 το project. 10 o Mελ, 5 ο γνωστος ΑΕΚτζης που ολο πληρωνει και ολο μου λεει τελευταια φορα..
    Αλλα 4-5 χονδρικα ειναι απο τα διαρκειας τα 2 πρωτα χρονια.
    20 η Δουρου. Αυτα ειναι 40.
    Μενουν 60. Εκει θα παιξει ονοματοδοσια, χορηγιες, εσοδα διαρκειας πρωτης χρονιας (19-20) και φυσικα δανεισμος.
    Ειναι νωρις ακομη, ετσι κ αλλιως τα λεφτα σταδιακα θα μπαινουν.

  43. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    καλή μάσα στους Παξούς Λογγός ταβέρνα Βασίλης .

  44. Ο/Η The Snitch λέει:

    THANKS
    Εχουν παθει σοκ – μετα τη ξεραηλα στις Κυκλαδες.
    Ο αλλος θελει να παρει σπιτι εδω! Νορβηγος γαρ τι να κανει ο κακομοιρος στο Οσλο μενει..
    Δε βλεπω να φευγουμε οπως παει..
    Ηρθαμε για μια μερα και ηδη ειμαστε 3.

  45. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ζοριζεται με τη κληρωση. Λογικο μιας και κατ αυτον επρεπε να πεσουμε με τη Ραφηνα μπας και στριψει. Να αισθανεται μια ανεση ρε παιδι μου. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ βεβαια οτι παιζει στην Ευρωπη και οχι στο Σπατο και οτι εκει ΣΥΝΗΘΩΣ εχεις σοβαρους αντιπαλους.
    Απεκτησε και αποψη ο τυπος που εχει ως τιτλο 1 κυπελλο ελλαδας και 2 -αν θυμαμαι-υποβιβασμους..
    ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ ΓΚΟΛ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΛΗΓΕΙ 0-0?

    Μεσα σε ολους μιλησε και καποιος Λυσσανδρου. Ενας δικηγορακος 38-39 χρονων που κανει λεει τον CEO. Στην ΑΕΚ ειμαστε να μη πει κ αυτος τη μαλακια του? Ενα χρονο τωρα το βουβο-πιθηκα κανει.
    Ρε που εμπλεξες ΑΕΚ..ΣΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΓΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΕΣ.
    ΜΠΟΥ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΑΕΚ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ..

    AEK LFC
    Tον εφαγα τον Lallana, 2 μηνες εξω ο πιο φορμαρισμενος παικτης μας και ο πιο μπαλλαδορος..
    Εξω και ο Clyne, με τον Sturidge εχει γινει αστειο πλεον.
    Καταρα πριν καν αρχισουμε

  46. Ο/Η akis λέει:

    Λογικό να ζορίζεται. Θα είναι δύσκολο αν αποκλειστεί να τα ρίξει στη διαφορά budget ή εμπειρίας. Καλοί οι Βέλγοι, τρέχουν, αλλά αν είχαμε μια στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα τους περνάγαμε. Με αυτό το έκτρωμα, όμως, που παρουσιάστηκε με τους Ρώσους, δεν περνάμε ούτε τη Λεβαδειά…Και εντάξει, σε καλύψανε οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ με τους Ρώσους, ότι έχουν 80 μύρια budget, ότι είναι έμπειροι, ότι πήραν πριν 10 χρόνια το europa, οκ…Τώρα με αυτούς που έχουν 10 μύρια budget, που φέτος κάνανε περικοπές και για προπονητή πήραν τον πρώην βοηθό του Τούντορ στον ΠΑΟΚ!!!Πώς να εξηγηθεί αποκλεισμός από αυτούς??Θα έχουν ενδιαφέρον οι δύο αγώνες…Θα ματώσει τουλάχιστον το πλεκτό η ομάδα, ή ο Λιβάγια θα συνεχίσει στο δρόμο του Κλάους Αθανασιάδη???Για να δούμε…

  47. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΤΗ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΜΑΤΣ
    ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ πριν 3 μηνες επαιζε ‘ντερμπυ’ ζωης η θανατου – ετσι μας ελεγε ο εικοσαρικος με το Πλατανια.
    Που στην ομαδα του Ζ το 1985 να το ελεγες στα αποδυτηρια θα ετρωγες φατουρο το λιγοτερο.
    Ειδες εσυ να αλλαζει κατι αυτους τους μηνες? Εγω ειδα μονο να φευγει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που επαιζε μπαλλα και να ερχεται ο Λιβαγιας. Που ειναι λεει τσαμπουκας.
    ΧΕΣΜΕΝΟΙ-ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ-ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ- ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ.

    ΛΙΓΟΙ.

    ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ..

  48. Ο/Η akis λέει:

    Στην ΑΕΚ του Ζ, ακόμα και σε εκείνη που βγήκε έβδομη το 87, παίζει από αυτούς που έχουμε να παίζανε 3-4 βασικοί. Για τέτοια ποιότητα μιλάμε ότι έχουν μαζέψει στα Σπάτα. Αλλά εδώ διάβαζα ότι ο Χιμένεθ μόλις άκουσε για την κλήρωση με τους Ρώσους στην Πολωνία άλλαξε 10 χρώματα και κόντεψε να λιποθυμήσει…Σκέψου να είσαι παίκτης και να τον βλέπεις έτσι…Ηγέτες μιλάμε μαζέυτηκαν στην ΑΕΚ…Ηγέτες…

  49. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μιλαμε για το τυπο που ΕΔΙΩΞΑΝ απο καποια Al-Rayyan ετσι?

  50. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ευκλείδη μου, όπως ο Πάνος κι εγώ – ο γιός μου φταίει

    Αγαπητέ Ευκλείδη,

    Σήμερα έπρεπε να ξυπνήσω 5:30 το πρωί γιατί έφευγε ο γιός μου. Καμιά ώρα μετά, δε με έπαιρνε ο ύπνος και άρχισα τα χαζεύω, με καφέδες και διαδίκτυο. Χαζολογώντας έγραψα την ανάρτηση για τα capital control. Για πλάκα. Γνωστό ότι είμαι λάτρης της λεπτομέρειας. Σε διάφορες εκδοχές έγινε το θέμα της ημέρας. Μέχρι που αναγκάστηκες να βγάλεις ανακοίνωση.

    Ως συνήθως, η ανακοίνωσή σου λέει μαλακίες. Σε τόσα σχολεία σπούδασες, δεν μπορεί να μην κατάλαβες πως αυτό που σου έλεγε όλο το διαδίκτυο είναι πως είσαι πονηρός βλάχος και πως στόχος σου ήταν να κρατήσεις στις τράπεζες €360 το χρόνο από όσους έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν το σύνολο του επιτρεπόμενου ποσού. Είναι το μόνο ερώτημα στο οποίο δεν απαντάς με την ανακοίνωσή σου. Γιατί χρυσό μου;

    Εγώ τα έλεγα στην πλάκα, βέβαιος πως κάποιος βλάκας σκέφτηκε όλα τα άλλα χωρίς να κάνει μια πραξούλα. Θυμάμαι πρώην συνάδελφό σου στο ΟΠΑ που έγραφε πως “ο Τσακαλώτος τους μόνους αριθμούς που μπορεί να διαβάσει είναι… των σελίδων”. Είχες πολλές επιλογές. Ας πούμε, να κάνεις το μηνιαίο όριο €1.830 ή να κάνεις το όριο του Δεκεμβρίου €2.160, να τονώσεις και τη χριστουγεννιάτικη αγορά. Δεν είπες τίποτε για την ταμπακέρα. Για όλα τ’ άλλα τις γνωστές κενολογίες περί υπευθυνότητας για την άρση των κεφαλαιακών ελέγχων. Οπότε μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά μου. Λες ρε, ο καριτωμένος καλίφης να καίγεται για ψιλικοκό; Αν μόνο 500 χιλιάδες καταθέτες σηκώνουν το σύνολο του επιτρεπόμενου ποσού, η χαλάρωση των περιορισμών αφήνει σε ετήσια βάση €180 εκατ παραπάνω στις τράπεζες. Εδώ που τα λέμε, ποσό υπερδιπλάσιο που εσύ κι ο Γιάνης είχατε αφήσει στα δημόσια ταμεία την 30/6/2015, πριν γίνεις πιο μερκελιστής από μένα. Είπα να το ψάξω κι άλλο. Απόγευμα είναι, άυπνος, ζοχαδιασμένος.

    Αγαπητέ μου χιουμορίστα εξ Αλβιώνος, δες τι ανακάλυψα:
    Μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου ενεστώτος έτους, με τους περιορισμούς πριν από τη χαλάρωση οι κάτοχοι λογαριασμών θα μπορούσαν να κάνουν εννέα (9) αναλήψεις των €840, ήγουν μέχρι €7.560. Με τη χαλάρωση θα κάνουν τέσσερις (4) αναλήψεις των €1.800, ήγουν μέχρι €7.200. Είχες δεν είχες, τα €360 ευρώ, τα δεσμεύεις το τελευταίο τετράμηνο του χρόνου. Ο κόσμος τις γιορτές ξοδεύει κάτι παραπάνω. Δεν αφήνεις τον κόσμο να κάνει Χριστούγεννα. Διαλύεις και τον εμπορικό κόσμο που περιμένει τις γιορτές να κάνει κάνα τζίρο – εσύ όμως δεν αφήνεις. Προφανώς, αυτοί που θα έφταναν στο όριο τις αναλήψεις τους το τέλος του χρόνου, για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, είναι πολλοί περισσότεροι από τους “ετήσιους του ορίου”.

    Πώς μπορείς να πείσεις με την κενή περιεχομένου ανακοίνωσή σου πως στόχος σου δεν είναι άλλος από το να κρατήσεις €300-€500 εκατ παραπάνω στις τράπεζες; Ο κινδυνολόγος ξέρεις τι θάλεγε – μην τα πω εγώ που είμαι γκινιόλης και πέφτω μέσα. Άσε που μπορεί τα πράγματα να ήταν ακόμη χειρότερα. Με το Σεπτέμβριο να ξεκινάει Παρασκευή, με τους σημερινούς περιορισμούς, ο πολίτης έχει δικαίωμα τριών αναλήψεων των €840, ή €2.520, μέσα στο μήνα. Με τη χαλάρωσή σου, μόνο €1.800. Πείσε μας πως η διαφορά των €720 ευρώ για ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες λογαριασμούς (λιγότερο από το 15% του συνόλου) δεν κάνει ένα δισ που θα έφευγε από τις τράπεζες. Κλείνει το τρίμηνο το Σεπτέμβριο. Πείσε μας πως η κατάσταση δεν είναι αθλίως άθλια.

    Σε ασπάζομαι σταυρωτά. Πάντα τέτοιες χαριτωμενιές να κάνεις να γελάμε.

    Με αγάπη

    Γιώργος Προκοπακης