Liverpool-Hoffenhaim

Τι να γραψουμε τωρα? Οτι βγηκε ο προπονητης της Hoff και ειπε οτι θελουμε μια νικη με 0-2? ΟΚ ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.

Εγω στο 21 ειδα 3-0 (τα γκολ μπηκαν  σε 11 λεπτα απο το 10 και μετα) , 14 τελικες οι 11 στο τερμα και τη σεμνη τελετη να λαμβανει τελος πριν καν αρχισει.  Η ομαδα πιεζε ασφυτκικα ΟΛΗ και απλα οι γερμανοι εχασαν το μπουσουλα. Δεν εχει κανενα νοημα να πουμε ποδοσφαιρικα πραγματα, η Hoff ΔΕΝ ειναι για CHL. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑ και στα 2 ματς τον ειδα οχι μονο τι επιασε (σημερα εσωσε 3 καθαρα) αλλα και πως στηνεται πως βγαινει κλπ: 27 χρονων-1,87 και στα 5εκκ ειναι κελεπουρι για τις μεγαλες ομαδες αλλα και για εμας. Εμας= Liverpool φυσικα.

Μονο 4:

Ο Μανε μπορει να μην εβαλε γκολ αλλα σημερα απλα τους τρελλανε. Κουρσες τριπλες ασσιστ επαιζε μπακ σε ενα ρολο δεν υπαρχεις αγορι μου.  Σε φαση ειναι 2 μετρα απο το μπακ πισω σταματημενος, πεταει τη μπαλλα μπροστα και σε 3-4 διασκελισμους τον εχει αφησει 3 μετρα να κοιταει τι εγινε! Που πηγε αυτος ο σκουρος ρε συ?? Χαχαχα.  Αμα ο Νευμαρ κανει 222 ο Μανε θελει 300 χαλαρα και ΔΕΝ υπερβαλλω. Τετοιος παικτης ΔΕΝ υπαρχει στην Ευρωπη και θα τον δειτε προσεχως στο CHL οσοι δεν τον ξερετε.

Ο Χεντο σιγα σιγα αρχιζει και παταει. Ελλειψε καιρο αλλα τον βλεπεις οτι αρχιζει και βαζει μπρος η μηχανη και γραφει τα γνωστα χιλιομετρα-κοψιματα-πασες. Ατμομηχανη σημερα μαζι με τον γνωστο Gini που απλα εξαφανιζει οτι υπαρχει στο κεντρο αμυντικα

Ο μικρος Alexander ΠΑΛΙ εξαιρετικο ματς. Μπακ που παιζει πανω απο τη σεντρα, αυτο μονο.

Τεταρτο και τελευταιο: Εδω μεσα ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ αλλιως θα τρωτε ντορτι.

Γυρισαμε εκει που ανηκουμε δηλαδη στο CHL και ο Κλοπ ειναι ΗΔΗ πετυχημενος μιας και αυτος ηταν ο αρχικος μας στοχος. Δε ξερω τι θα κανουμε- πιστευω οτι η 16-8αδα ειναι θαυμα αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι μεσα στο Anfield ΟΛΟΙ θα φτυσουν αιμα. Για αλλη μια φορα ειδαμε οτι αμα Βρεττανικη ομαδα- ποσο μαλλον εμεις που το εχουμε το τρεξιμο- πιασει ρυθμο ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι 2 σκαλες πιο αργοι.

Το ματς μας πλεον με τους Gunners που εχουμε και ενδοοικογενιακο εμφυλιο. Αναμενεται ματσαρα και αμα παιξουμε οπως σημερα τους εχουμε.

ΥΓ Που να επαιζε και ο Κουτι με τον Λαλλανα. Αν το πρωτο το ξεχναμε τον δευτερο τον περιμενουμε πως και πως.

ΥΓ2 Μονο η σκεψη του τι θα παθαιναμε αν παιζαμε  μαζι φερνει δακρυα στα ματια απο το γελιο. Γιατι αμα γερμανικη ομαδα τρωει 6 φαντασου τι θα γινωταν με τον Ανεστη και το Μανταλο..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

35 Responses to Liverpool-Hoffenhaim

  1. Ο/Η Koreas λέει:

    Κρίμα που δε μπορεί να κληρωθεί ο γαύρος με τη LLiverpool στο champions .Μεγαλο κρίμα…..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καμμια ελληνική ομάδα δε μπορει να παίξει ομάδα top 6 premier (Chelskey Tottenham City Liverppol Referee Arsenal).
    Ο gay που νίκησε την arsenal ήταν καθαρα τύχη με εκείνο τον αστείο τον Οσπινα που έτρωγε τη μια απ ευθείας κόρνερ και την αλλη του εφευγε η μπαλλα μεσα απο τα χερια. Ο Τσεχ δεν υπηρχε περιπτωση να τα φαει αυτα. Οταν οι gunners ήθελαν νίκη κατέβηκαν εδω έριξε τριμπαλλο ο Ζιρου και ολα μπήκαν στη θέση τους. Οταν η Ref ηθελε 3-0 εκανε ρομπα το Κωστακη το Τσαφ ο Van-Persie επεσε τριμπαλλο και τελος. Οταν η Liverpool ήθελε τρία γκολ έριξε το τούβλο ο Gerrard και η σεμνή τελετή επισης έλαβε τελος.
    Αυτές οι ομάδες πλέον παίζουν σε άλλες ταχύτητες πολυ πιο γρήγορες απο την Ευρώπη που εχει να αντιπαραθέσει μονο ποιότητα με τις τοπ ομάδες της. Μιλαω για τις βαριες φανελλες και μονο.
    Οταν προχθες π.χ στο Liverpool-Palace βλεπεις την ομαδα να αλλαζει 712 πασες!!! να κανει 23 τελικες-13 στο τερμα- να κανει 12 tackles σε ενα ‘μετριο’ ματς καταλαβαινεις οτι εχεις απεναντι σου μια απιστευτα γυμνασμενη και γρηγορη ομαδα με 72% κατοχη. Στο Tottenham-Chealskey αναλογα κοντα 1000!! πασες παιχτηκαν. Τα ιδια η Referee τα ιδια η City. Οσες κανει η ΑΕΚ σε ΟΛΟ το πρωταθλημα η ο Μανταλος στη καρριερα του.

    Και παλι οταν εχεις αυτο το Μανε μπροστα για τους αμυντικούς ειναι εφιάλτης. Χτες στο 21 ήταν 3-0 και έκανε αλλαγή το Σέντερ μπακ!! Κανονική οχι τραυματίας.. Γέλαγε το γήπεδο..και καλα που φρεναραν λογω gunners σε 4 μερες αλλιως θα ειχαμε γλεντια.
    Ποιος να παει εκει μεσα ο καλόγερος, ο κουτρουμπης η ο Ρομαο?
    Θα τους κόψουν το ποδόσφαιρο κανονικα.

    5 η Ντορτμουντ ως δεύτερη, 6 η Hoff ως τεταρτη άμα παει καμμια ΑΕΚ ελεγα 7 αλλα λίγα ειναι και καποιοι φιλοι μου ελεγαν ειμαι υπερβολικος. Δεν ειμαι υπερβολικος πραγματιστης ειμαι. Αν η δευτερη Ντορτμουντ μαζευει 5, η τεταρτη Γερμανικη ομαδα μαζευει 6 η τεταρτη ελληνικη να μη φαει 10 συνολο?
    Για διψήφιο ειμαστε.

    ΥΓ Αν οι Βρεττανοι δεν ειχαν αυτο το παθος με τις εγχωριες διοργανωσεις τους θα ηταν ανετα καθε χρονο σε 4αδα CHL. Ετσι και αλλιως θεωρω οτι την επομενη πενατετια-επταετια η τετραδα και ισως και η κουπα θα ειναι Αγγλικη υποθεση. Εχουν ξεφυγει απο τη μια οι ομαδες τους και απο την αλλη η Μπαρτσα μας τελειωσε (που κυριαρχουσε) μιας και γερναει ως ομαδα- σχεδον ολοι ειναι 30+. Γερμανοι δεν υπαρχουν (μονο μια ομαδα) Γαλλοι το ιδιο. Μονο η Μιλαν δειχνει να ερχεται αλλα εχει δρομο ακομη να γινει Μιλαν κανονικη.
    Απο την αλλη εχεις 4 ομαδες απο το νησι που ΑΝΕΤΑ φτανουν 4αδα καθε χρονο.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Δειτε το Βρανιες σημερα γιατι χαιρετησε χθες βραδυ. Lian Sports το deal, 4,3 εκκ συν καποια εξτραδακια που ΜΠΟΡΕΙ να το πανε 5.
    Καλημερα.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλημέρα (απόρων).
    Αρνήθηκε πάλι τα 150 των Ισπανών, τι παίζει εκεί πέρα; στην εποχή μας για αυτά τα χρήματα δίνεις και 2 παίκτες δώρο. Που τα χαλάνε; υπάρχει περιπτώσει επιστροφής Σουάρες;

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Κλοπ ΔΕΝ θελει να δωσει το παικτη. Οταν μιλαει ο Κλοπαρος ΑΚΟΥΣ. Οι λογοι ειναι 4
    1) Δυναμικη της ομαδας- ο Κουτι ειναι ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ και το φωναζω 2 χρονια τωρα
    2) Αμα ‘ενδωσεις’ σε μια τετοια κατασταση ανοιγεις πορτα για ΟΛΟΥΣ τους αλλους παικτες και συλλογους να κανουν οτι θελουν αναλογα. Ποιος θα σταματησει τη Παρι για το Μανε η τη Ρεαλ για το Λαλλανα?
    3) Ειπαμε ΟΧΙ και εννοουμε ΟΧΙ. Τι δε καταλαβαινεις? H να το πω πιο απλα. ΔΙΝΕΙΣ 150 CASH και ΟΧΙ 120 και bonus και τον παιρνεις. 150 cash σημαινει 150 cash.
    4) Ο Klop εχει την ομαδα σουζα. ΟΧΙ απο φοβο αλλα απο σεβασμο- δεν ειναι ΚΕΦΤΕΣ να τσακωνεται με το μισο πλανητη. Μεγαλο πραγμα αυτο. ΟΥΔΕΙΣ μιλαει αμα δε παιζει ΟΥΔΕΙΣ διαμαρτυρεται. Παιζουν πιτσιρικαδες και μενουν εξω αστερια (Sturidge-Milner) και δε τρεχει μια. Τους βλεπεις ως ΟΜΑΔΑ και ειναι ΟΛΟΙ μαζι στα γκολ στη γραμμη και στο τελος ΟΛΟΙ γελανε. Δε θα μας το χαλασει αυτο καμμια Μπαρτσελωνα.

    ΥΓ Oταν μια ομαδα εχει ξεκινησει απο τα 80 και εχει φτασει στα 150 (120+bonus) αυτο σημανει οτι τα 200 δεν ειναι μακρια. Θες τωρα θες σε ενα χρονο με ΠΚ μεσα? Παντως ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ

  6. Ο/Η Savvi λέει:

    Γι αυτό γράφουν για Αραούχο σήμερα. Α ρε @%##$^%*^% που τους χρειάζεται.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Exεις να ακουσεις Αραουχαδα που θα παει συννεφο. Βρηκαμε το νεο Σκοκο.
    Βαζεις και 3 μπουλντοζες φωτο, 2 δηλωσεις του Μανωλη για την ενδεκαδα (λες και εχει και κανα αλλο να βαλει και τον κραταει μυστικο) και ετοιμη η ‘ενημερωση’.
    ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑ 2,5-3ΕΚΚ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
    Αυτα τα δανεισε τον μου και να σου δωσω αμα προκριθω τωρα 500 αυριο 200 μεθαυριο 137,58 ειναι για να βγαζουν μεροκαματο οι εικοσαρικακηδες.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΥΓ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ: «Δεν πιστεύω ότι κρίνεται το μέλλον της ΑΕΚ από το σημερινό ματς. Σαφώς και είναι κάτι πολύ σημαντικό να δώσει το «παρών» στους ομίλους αλλά ούτε τα λεφτά έχει ανάγκη για να ζήσει αλλά ούτε και για να πάρει τον Αραούχο το έχει ανάγκη»

    Το οτι τα λεφτα ΔΕΝ τα εχει αναγκη το βλεπουμε καθε μερα. Τρεχει το χρημα παικταραδες ερχωνται, δε πουλαμε με 150 σα το Κλοπ κλπ. Η οπως λεει και ο Αντωνης: δενουμε τα σκυλια με τα λουκανικα.
    Tα λεφτα δεν τα εχει αναγκη αλλα ΔΑΝΕΙΚΟ ζηταει..επειδη ειναι large. Δεν εχεις αναγκη τα λεφτα αλλα δεν εχεις και CF. Μαζι πανε αυτα.

    Πραγματικα ΑΠΟΡΩ πως ενας τοσο ΧΟΝΤΡΟΣ ανθρωπος μπορει να κανει ΤΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ καθε μερα.

  8. Ο/Η Koreas λέει:

    Ξεκινάμε για ΟΑΚΑ σε λίγο. …….κίτρινες φανέλες ………παμεεεεεεεεε…….όλοι…….

    Αεκ μπορείς μπορείς να προκριθειςς.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    H κορη μου τη κοπανησε 5ημερο σκαφατη- δεν ηταν και μεγαλο το διλλημα 1,5 ωρα μανταλλος η 5 μερες με τη γνωστη παρεα- αρα στη Ρ1 εγω στη θεση της μιας και ειχαμε κανονισει να παει αυτη. Με γνωστο σχολιαστη του blog που ξερει κανταρια μπαλλα… (τι εχω να ακουσω παλι!)
    Αντε να δουμε…τα γνωστα βεβαια αλλα μια φορα πριν φυγω για νησι παει στα κομματια.
    Τσαμπα ειναι ετσι κ αλλιως (και δεν εβγαλα και καρτα φιλου-αρα ειμαι οχτρος χαχα)

  10. Ο/Η Koreas λέει:

    Έτσι δημητραρε. ……….όλοι μαζί πάμε………στο θύρα που είσαι πήγα 2 φορές πέρσι και όλοι ασχολούνταν με το πως έκλασε ο μελ……ήμαρτον ……εγώ δεν ξαναπάω στα επίσημα ……..προτιμώ πιο ζεστές και εκδηλωτικές θύρες…….άσε που βλέπεις και τα μούτρα του Λαλιώτη φορά παρτίδα……..μπλιαχχχχχ…….

    Σήμερα είσαι δηλαδή φύση θέση που λένε τσαμπατζης. …….μπράβο…….συγγνώμη για το τσαμπατζης συριζαιος ήθελα να πω…….

    Χαχαχαχα

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα φυσικα, σιγα μη δωσω λεφτα να βλεπω το Μανταλο. Και που παω χαρη του κανω αλλα αντε μιας και υποχρεωθηκαμε για τη μικρη μη παει στραφι.
    Οχι μονο σημερα. Μεχρι να γινει το γηπεδο ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΑ. Και εκει η πρωτη χρονια που εχουμε ΗΔΗ κλεισει και μετα βλεπουμε

  12. Ο/Η Koreas λέει:

    Ετσι δημητραρε…….είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά……..ο θεός μαζί μας…..

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μονο αρρωστος δεν ειμαι πιστεψε με.
    Να μου πεις για τη Liverpool ναι αλλα για την ΑΕΚ σχεδον αδιαφορος. Δε πα να περασει δε πα να αποκλειστει?
    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ το εχω παρει αποφαση

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    Για τη φανέλα και την ιστορία κι όχι για τα λεφτά …….που λέει μια ψυχή…..

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπα για τιποτε. Εχω σταματησει να ψηνωμαι απο περσυ που πηραμε τις καρτες και δε πατησαμε. Περασει (θα χαρω φυσικα και το θελω) δε περασει, απλα θα συνεχισει να ειναι το ΙΔΙΟ πραγμα.
    Α και για οποιον περιμενει οτι αμα περασει= λεφτα ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
    Ενα παικτη θα σου φερει μπροστα- ετσι κ αλλιως γιατι δε βγαινει- και ο Βρανιες χαιρετησε ηδη μολις κουνησει το μαρουλι ο Αγγλος.
    Αντε να σου φερει καναν ΙΤΣ ακομη στην αμυνα η κανα στυλ ΚΟΝΕ/ψαχνω αναπηρικη συνταξη.

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΥΓ Τη κυριακη 4 η ωρα εχει ματς και ειμαι μεσα με παρεα 2 γνωστους που εχουμε rv. ΕΚΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ..

  16. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Με έφαγες με τη Λίβερπουλ!
    Μέχρι που με ανάγκασες να επενδύσω 50 ολόκληρα ευρώ πάνω της για να πάρει πρωτάθλημα.
    Απόδοση ΟΠΑΠ τα λεφτά σου επί δώδεκα.Πολυ καλό αουτσάιντερ…

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τακη μακαρι αλλα δε το βλεπω. Αλλο το οπαδος αλλο που παιζω λεφτα.
    Εγω π.χ αυτο δε το παιζω. Επαιξα χτες νικη-προκριση και πηρα γυρω στις 130 λιρες
    Παντως η αποδοση και σαν στοιχημα δεν ειναι κακη. Εχει λογο βεβαια που το δινει 12 ετσι? Πιστευω οτι δεν ειναι ετοιμη η ομαδα ακομη για τιτλο αλλα μιλαμε για Αγγλια που γινεται το χαος.
    Επαιζα χρονια (7-8)στα καλα της η Μιλαν να παρει το CHL το ιδιο ακριβως. Αποδοσεις απο 9 ως 12. 2 φορες το πετυχα μια στο 10 και μια στο 9. Εχασα τη μια στο 12 στη πολη.. Ημιχρονο 3-0 και λεω τη πηρα την 600αρα. ΜΠΑ..ειχε αλλη γνωμη ο αρχηγος..
    Τουλαχιστον πηρα τη κουπα.

    ΥΓ Με τον Ολλανδο πισω αλλαζει το πραγμα πολυ. ΑΝ μεινει και ο Κουτι ακομη περισσοτερο

  18. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    οχι με 5 ουτε με 55 εκατομμυρια λεφτα απο προκριση δεν ξεκολαει ο Μελισσανιδης απο τους παιχτες των 200 χιλιαδων τους ιτς και τους πρωην ποδοσφαιριστες, ζει στο 1994 ακομα, ακομα και στα γραφεια της ΠΑΕ ημερολογια αυτης της χρονιας παιζει να εχουνε….

  19. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Καλοφάγωτες!
    Έριξα μια ματιά τι παίζει στη Πρέμιερ,πέρα από αυτά που διαβάζω από σένα.
    Οκ,τεταρτοπέμπτη τύχη έχει, αλλά μιλάμε για Αγγλία…
    Εμένα έτσι κι αλλιώς μου αρέσουν αυτές οι αποδόσεις.
    Η Λίβερπουλ πιστεύω έχει μια πιθανότητα έστω 10-15%.
    Δεν είναι κακή η σχέση πιθανότητας-αποδοσης.
    Δεν λέω να βάλει κάποιος καμιά περιουσία.
    Να κάνει τη πλάκα του και να διαθετει τόσα,που να μην τον προβληματίζουν στη (πιθανότερη) περίπτωση που θα τα χάσει…

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνω και για να ακολουθησω θα βαλω και εγω 50 να κανουμε παρεα!
    Aλλα Ladbrokes που δινει 15! χαχα

  21. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Τελικά δεν έχω καταλάβει αν με έπεισες εσύ ή σε έπεισα εγώ!
    Anyway που λέτε κι εσείς οι Άγγλοι!

    Άντε κι αν το πάρει η ομάδα σου να διαθέσουμε μέρος των κερδών δια να εορτάσουμε το ευτυχές γεγονός!

  22. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Εγώ φίλε μου δεν μπορώ να παίξω σε άλλον μπουκ.
    Είμαι εθισμένος στο μονοπώλιο!

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πολυ θελω νομιζεις..σιγα το ποσο!
    Μπορεις να παιξεις Ladbrokes δεν ειναι κατι δυσκολο, ακομη και χωρις καρτα με μια paysafe απο το περιπτερο.
    Ειχε διαφορα το 12 με το 15 γι αυτο το εβαλα εκει + εχω καβα μεσα μονιμα που δεν εξαργυρωνω οποτε..

    Οταν ειμαι Ελλαδα τα ψιλα και εγω ΟΠΑΠ τα παιζω.
    Παμε για 600+750=1350 -100 η ‘επενδυση’ 1250. Νομιζω οτι ανετα κερναμε τσιπουρα ολη τη παρεα εδω

    ΥΓ Tip επειδη εχω δουλεψει στο μαγαζι. Ο ΟΠΑΠ παιρνει ΑΚΡΙΒΩΣ το κουπονι της Ladbrokes (ακριβως ομως) και βαζει ενα 15%.

  24. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα πλέον με το ποδοσφαιρικό στοίχημα.
    Το θεωρώ πολύ δύσκολο.
    Μόνο τα στοιχήματα διαρκείας ψιλοπαρακολουθώ που οι πιθανότητες είναι ελαφρώς καλύτερες.
    Πάντα βέβαια με το δεδομένο ότι ψάχνω για κάνα τουλάχιστον συμπαθητικό αουτσάιντερ,μήπως και πάρω πολλά χάνοντας λίγα.

    Αν αποφασίσω να σπάσω τα δεσμά του μονοπωλίου,θα σου πω για να με κατατοπίσεις γενικώς.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αν ηταν ευκολο οι μπουκηδες θα ηταν φτωχοι. Αλλα ειναι ζαμπλουτοι!
    Και εγω μονα παιζω και οσο το δυνατον safe μια στο τοσο, δηλαδη 3-4 φορες το χρονο.
    Απλα εχω τους Αγγλους που παιζουν αναλογ races (σκυλια-αλογα) και οταν ειμαστε παρεα συμμετεχω με μικροποσα 10-20 λιρες για τη παρεα. Ο ενας παιζει να ξερει ολα τα ονοματα απο τα αλογα απ εξω..δικηγορος και καλος μαλιστα!

  26. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Το καλύτερο θέαμα για μένα,τα άλογα και το ποδόσφαιρο.
    Ο καλύτερος τζόγος τα άλογα.
    Αλλά μόνο επίπεδες κούρσες,όχι εμπόδια, αμαξίδια κλπ.
    Έχω παίξει τα τελευταία χρόνια σποραδικά Αγγλία.
    Αλλά οι Άγγλοι έχουν άλλη κουλτούρα και στα άλογα.
    Έχουν ως βασική προτεραιότητα το θέαμα.
    Ενώ εδώ μαθαίνουμε μόνο τον τζόγο…

    Πάντως παικτικά τα άλογα έχουν καλύτερες πιθανότητες.
    Αν και είναι δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι ως προς το να το κατανοήσει κάποιος.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνω αν και ειμαι ασχετος πρεπει να παρακολουθεις. Εγω απλα ακολουθω οτι βλεπω οτι παιζουν (αμα παιξω μονος μου αστα..) αλλα δε τρεχει κατι, κανα δεκαρικο αντε 20 max και αυτα σε 4-5 κουρσες να γελαμε. Εχω κερδισει το μυθικο ποσο των 38 λιρων μια φορα!!!

  28. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Είπαμε,ο βασικός κανόνας σε κάθε είδους παιχνίδι αλλά και σε καθε είδους επενδυση,ποντάρεις τόσα ώστε να κοιμάσαι ήσυχος…

  29. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Για κάποιο άγνωστο λόγο δεν μου βγάζει όλο το σχόλιο σου από την αρχή.

    Το θέμα δεν είναι απαραίτητα πόσα θα κερδίσεις αλλά η χαρά της νίκης.
    Βέβαια όσο πιο πολλά τόσο μεγαλύτερη και η χαρά!

    Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα τζογοπαίχνιδα,έστω και για το βίωμα.
    Τις μεγαλύτερες συγκινήσεις μου τις έχει δώσει ο ιππόδρομος.
    Κάτι ξέρει ο φίλος σου ο δικηγόρος!

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Refresh. Εγω ειμαι καζινο- ρουλετα. Γαλλικη οχι αμερικανικη. Διατριβη απο φοιτητης…ως μηχανικος τα παω καλα με τα νουμερα-odds-τοξα κλπ
    Απο τραπουλες ΣΚΡΑΠΑΣ ουτε τα χαρτια δε ξερω πως τα λενε.

  31. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Δηλαδή ασχολείσαι ερασιτεχνικά ή έχεις βρει τον τρόπο;

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στη κακη μερα απλα δε χανω. Συνηθως… Τροπος δεν υπαρχει και ο καλος κρουπιερης παει τη μπαλλα με διαφορα 3 νουμερα. Δηλαδη αν θελει το μηδεν αντε να παει 35 η 26.
    Τοξα-tier- voisins- αναλογα το χερι και το τραπεζι. Το μονο κολλημα ειναι final 7 (δηλαδη 7-17-27).
    Ειναι ολοκληρη ιστορια το τι και πως, αμα θελει ο αλλος να καθαρισει το τραπεζι δε σε σωνει ουτε ο Μεσι και καλο ειναι να κοβεις κινηση και να τη κανεις με ελαφρα.

    Παλια παιζαμε πολυ τωρα πια εχω να παιξω 4 η 5 χρονια, με εξαιρεση μια φορα που πηγαμε για φαγητο στη Παρνηθα και ηρθα μια η αλλη. Γενικα αμα παιζεις συνεχεια χαμενος εισαι.

  33. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Εντάξει η διάρκεια τρώει τον παίκτη.
    Μεγαλη υπόθεση να ξέρεις πότε να φύγεις …και να φεύγεις.
    Η ρουλέτα δεν με συγκινεί σε αντίθεση με αρκετούς οπαδούς της.
    Αλλά δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα,μόνο για την εμπειρία έχω παίξει.

    Και μάλλον ήταν άστοχη η ερωτηση αν έχεις βρει τον τρόπο.
    Και να τον έχει βρει κάποιος,δεν υπάρχει λόγος δημοσίευσης…

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπαρχει τροπος. 35-1 πληρωνει δηλαδη 35+ το στοιχημα σου. Τα νουμερα ειναι 36+το μηδεν.Αρα η γκανιοτα (σε απολυτα νουμερα παντα) ειναι 1/37. Ακομη και μια μαρκα να βαλεις σε ολα θα παιξεις 37 και θα παρεις 35+1=36
    Οποιος λεει οτι εχει τροπο απλα ειναι ασχετος.

  35. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Συμφωνούμε.
    Σίγουρα αυτός που έχει βρει το τρόπο είναι ο διοργανωτής!
    Αλλά κι αν κάποιος έβρισκε τον τρόπο,σε όποιο παιχνίδι,θα τον κρατούσε για πάρτη του…