Jokes

ΔΕΝ ειδα το ματς και λογω καλεσμενων για μπανακι και λογω βαρεμαρας. Διαβασα τη κριτικη και βλεπω οτι βρηκαμε τον νεο Κλοπ. Αμα εχεις κακοποιησει τα ματια σου κανα εξαμηνο η λογικη φανταζει οαση.

Εβαλε γκολ και ο Ουγκο διαβασα. Καπου εκει στο μισαωρο ομως ειδε οτι το πραγμα παραπαει. Μιση ωρα σερι μπαλλα, εβαλα και γκολ – οκ με πεναλτυ- τι θα γινει? Θα τραβηξει πολυ αυτο το παραμυθι? Οπως παει και ο αλλος με βλεπω να με βαζει και τη Πεμπτη. Enough is enough πρεπει να δρασω. Μηπως να τραυματιστω παλι? Μπα θα καρφωθω. Ρε δεν αποβαλλωμαι? Αυτο ειναι! Οχι μονο τη γλυτωνω σημερα αλλα κραταω καβατζα αλλες 3 αγωνιστικες να κανω κανα μπανακι. Αρχοντας! Απ ευθειας κοκκικη και τρεχτε  μες τη ζεστη εσεις. Οχι θα κατσω να σκασω

Αγιασμο διαβαζω εκανε ο Βασιλομπιλαρος στα δοκαρια αποφασιζωντας να σπασει το γραφικομετρο. Κατι επρεπε να κανει η ΠΑΕ που η αληθεια ειναι μετα τις λαμπαδες του Καραμουζα το Πασχα ειχε μεινει απραγη στα θρησκευτικα. Βλεπω Jeronymo – CF στο επομενο ματς μιας και ξεμειναμε στη θεση. Ο αγιασμος ηταν original η Johnnie Black Label? Γιατι ο Bill μια αγαπη στους ‘αγιασμους΄ την εχει, ειδικα με παγο και ξηροκαρπι διπλα. Εμεις π.χ οταν μαζευωμαστε για drinks μετα το γραφειο λεμε οτι εχουμε Δ.Σ, αλλος το λεει αγιασμο.

Ο εποπτης τα μπερδεψε λεει πανω στην ‘ενταση’ του ματς-με παιρνει ο υπνος. Ξεμπερδευτηκε πληρως μετα το ματς ομως μετα τη δηλωση: «Η νεκροψία θα το δείξει». Σαφεστατος ο Μελ για οποιον δε επιασε το υπονοουμενο..

Χαστουκακια διαβαζω μοιραζε ο Λιβαγιας ο πολλα βαρυς. Παλι καλα που δε μοιραζε κουτουλιδια. Μαλλον τα κραταει για ματς με κοσμο να δειξει και αυτος το ‘παθος’ του. Εδω βγαζω το καπελλο στον Ουγκο που προλαβε πρωτος και αποβληθηκε. Σιγα μην εδειχνε δευτερη κοκκινη ο ref. Ειπαμε για τις νεκροψιες μη τα ξαναλεμε.

Τα πρωτα -10,000 εισητηρια απο περσυ ‘εκοψε’ η ΠΑΕ χτες. Κριμα που δεν μπηκαν και τα ‘παιδια’ μεσα να μαχαιρωσουν κανενα. Υπομονη αλλα 2 μεινανε. Φανταζωμαι χαρα οι 6000 κατοχοι διαρκειας να βλεπουν τις καρτες τους. ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Ερχεται η ωρα μου να σκοραρω: Λιβαγιας part 2. Η αλλιως Λιβαγιας η επιστροφη. Μη βιαζεσαι τοπ ΚΛΑΣ. Εχουμε χρονο. Μονο 4 ματς  εχεις παιξει, ουτε καν 5. Θα σκοραρεις που θα παει. Τωρα θα ειναι 10μερες, 1 μηνα 2 μηνες 3 μηνες εδω σκοραρε ο Ουγκο ο σουβλατζης. Θα τη σκισεις τη γατα ειμαι σιγουρος.

H AEK διαβαζω σωθηκε απο τον Ανεστη σε εντος εδρας ματς με τον ….Παναιτωλικο. Το ζησαμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΥΓ Σε μια ομαδα ανεκδοτο μονο post με jokes αξιζει.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

39 Responses to Jokes

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Για να πουμε και κανα σοβαρο και ανα Post θα δινω και ενα να εχει πλακα:

    Η ΑΕΚ ειχε ενδιαφερθει για τον Τσαβες του ζελα. ΜΟΝΟ ως δανεικο με κοστος 300min 500max. Ο Ντε Μπαρτολο εκλεισε το deal με το ζελα. αφου ειδε και αποειδε. Ο δικος μας Ντε Μπαρτολο. Ο παικτης χτες με το καλημερα (3 μερες στην Ελλαδα) κολλησε το πρωτο. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ..

    ΥΓ ΞΑΝΑ. Το ειδαμε το πρωτοσελιδο του Βαγγελα στα Νεα ετσι? Του Βαγγελα που του εδιναν την αδεια περσυ τετοιο καιρο (οι προκαταβολες ΔΕΝ εχουν επιστραφει περαν της εγγυτικης του …Καλογριτσα- δηλαδη αερας κοπανιστος) και του εκαναν ΤΡΙΑ (3) ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΛΑ… Μετα εγινε η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ – δε πιαστηκατε ρε παιδια ουτε ο Ιωαννης Μελλισανισης τοσες πολλες- και ανελαβε ο ….Καμμενος.

    Σημερα λοιπον βγηκε και ανακοινωση. Εδω θα θυμισω και κατι ‘τομους’ με βιβλια που εστελνε τοτε στον Τσιμπλα ο βαγγελας μιας και ως γνωστον ο τιμονιερης ειναι διαβαστερο παιδι:
    «”Συνεταιρισμοί” και καναλάρχες»

    «Με αυτά που ζούμε πρέπει να υπενθυμίσουμε τα αυτονόητα. Πρώτον, στις δημοκρατίες δεν είναι μυστικό πού παραθερίζει ο πρωθυπουργός της χώρας και γενικώς η πολιτική ηγεσία της. Γιατί στις δημοκρατίες δεν υπάρχει η έννοια του ινκόγκνιτο για τους θεσμούς. Αν μη τι άλλο, είναι θέμα δημοκρατικής διαφάνειας. Κι όταν μάλιστα ο πρωθυπουργός κρατά μυστικό το μέρος των διακοπών του ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μια φυσική καταστροφή, τότε μιλάμε πια για συμπεριφορά μονάρχη και όχι εκλεγμένου εκπροσώπου των πολιτών.

    Δεύτερον (αλλά όχι λιγότερο σημαντικό), η δουλειά του Τύπου στις δημοκρατίες είναι να αποκαλύπτει πού βρίσκονται οι φορείς της εξουσίας όταν κρύβονται από τα μάτια της κοινής γνώμης. Τούτων δοθέντων, και πάντα στο πνεύμα της διαφάνειας που πρέπει να χαρακτηρίζει μια δημοκρατική πολιτεία «Τα Νέα» καλούν το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν ότι ο δημοσιογραφικός οργανισμός που εκδίδει αυτήν την εφημερίδα είναι«συνεταίρος» οποιασδήποτε πολιτικής οικογένειας, όπως δήλωσαν οι πηγές του στο πάντα πρόθυμο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Η δέσμευση ότι τα στοιχεία αυτά θα δημοσιευτούν στην πρώτη σελίδα και με εξάστηλο τίτλο είναι προφανής. Όπως προφανές είναι ότι η εφημερίδα μας θα φιλοξενήσει οτιδήποτε γνωρίζουν οι ίδιες πηγές -και γνωρίζουν πολλά- για τις εκλεκτικές συγγένειες της κυβέρνησης με τον φέρελπι καναλάρχη με τα βοσκοτόπια ή τον έτερο φέρελπι καναλάρχη με τα τσιγαράδικα που ακόμη δεν λένε σε ποιον ανήκουν τα λαθραία. Και οι δύο περνούν συχνά την πόρτα του Μαξίμου σχεδιάζοντας τα δικά τους κανάλια και εφημερίδες.
    Υπάρχουν κι άλλοι ασφαλώς.

    «Όπως ο επιχειρηματίας που διέπρεψε επιχειρηματικά στον χώρο της περούκας και ο γείτονάς του στις εξοχικές τους κατοικίες που είναι ο υπόδικος πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου της χώρας. Κάπου εκεί “κρυβόταν” κάποτε ένας φέρελπις πρωθυπουργός…».

  2. Ο/Η mporat λέει:

    Να γράψουμε άλλο ένα αστείο που προέκυψε στην απόπειρα να πάρουμε 2 εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης. Εκτός του ότι διπλανές θύρες (1-3) έχουν 5 και 15 ευρώ αντίστοιχα, όταν στο πρωτάθλημα θα έχουν 5 και 10 (πάλι χάρη στα καμένα), δεν υπάρχει δυνατότητα να αγοράσεις εισιτήριο χωρίς την κάρτα φίλου ΑΕΚ που κοστίζει 10 ευρώ. Δεν εξετάζω τη χρησιμότητα αυτής της κάρτας, για την οποία πολλοί μπορούν να πουν πως τα έσοδα της θα πάνε σε τμήματα που φυτοζωούν, αλλά έχω δύο ενστάσεις.

    1. Ξεχάσαμε το κράξιμο που ρίχναμε στους γαύρους με τα μέλη του θείου
    2. Είναι αστείο να υποχρεώνεις κάποιον που έρχεται από την επαρχία ή το εξωτερικό για 1 ματς, να πληρώνει 10 ευρώ επιπλέον για την κάρτα αυτή. Νομίζω πως πολλοί θα αποθαρρυνθούν ακούγοντας αυτό το καπέλο που θα τους ζητήσουν.

    Επίσης, μπήκα για πλάκα να δω τα διαρκείας στη θύρα που έπαιρνα και διαπίστωσα πως δεν περνάει η έκπτωση τριετίας αυτόματα αν αγοράζεις από τη σελίδα. Μπορει να κάνω και λάθος, καθώς δεν ασχολήθηκα παραπάνω, αλλά η τιμή ήταν μεγαλύτερη από αυτή που είχα πέρσι με τριετία πάλι. Γελάει ο κόσμος.
    Τελικά, μ’αυτά και μ’αυτά, βλέποντας και τη χθεσινή αστειότητα, δεν αγόρασα εισιτήριο και θα πάρουμε ένα καφάσι μπύρες να το δούμε από την τηλεόραση. Ευχαριστούμε και πάλι ευεργέτη μας.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ mporat
    H αληθεια ειναι οτι ο Σωκ (ως πρωτοπορος) το ειχε τερματισει: Εκοψε 60,000 μελη- αν θυμαμαι με 60 ευρω δηλαδη 3,6εκκ εσοδα) για να ειχαν λεει προταιρεοτητα στα εισητηρια σε ενα γηπεδο που απο τη μια χωρα 33,000 και απο την αλλη αμα βγαλεις κανα 18-20 χιλιαδες τα διαρκειας και κανα 3,000 τα υπολοιπα (χορηγοι- αντιπαλοι φιλαθλοι κλπ στα ματς Ευρωπης) εμεναν ΒΙΑ 10,000 ‘διαθεσιμα’. Ενας στους εξι δηλαδη θα ειχε ‘προταιρεοτητα’ και αυτο χωρις να υπολογισουμε ολους τους αλλους που δεν ηταν μελη! Πραγματικα του βγαζω το καπελο του Σωκ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ειχε και αρμεγε τους γαυρους!

    Απο την αλλη- το ειχα γραψει καπου και φυσικα απαντηση ΔΕΝ πηρα απο τη ΑΕΚ που διαβαζει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εδω μεσα:
    1) Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν δινει το 10% ΗΔΗ και βασει νομου στην ΕΡΑ? Απο που και ως που καλουμαι εγω που θελω να δω ενα θεαμα που προσφερει η Α.Ε (ανωνυμη εταιρεια) να πληρωνω για κατι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ οπως η Ερασιτεχνικη? Τα κουμαντα που εχουν κανει Α.Ε και ΕΡΑ ΗΔΗ τα πληρωνει ο θεατης με ενα 10%. Τι θα πει αλλα 10 ευρω ΕΞΤΡΑ?
    2) 10 ευρω εσυ που θες να δεις ματς με 10-15 τιμη, 10 ευρω και ο αλλος που δινει 2,500 στα επισημα? Δηλαδη αν εσυ θες να δεις ΕΝΑ ματς τη χρονια (γιατι εισαι απο επαρχια-γιατι δεν εχεις η δε θες να δωσεις αλλα- γιατι δε μπορεις κλπ) θα εχεις 100% επιβαρυνση με τον αλλον που δινει 2,500 και θα εχει 0,004%? ΑΥΤΗ ειναι η λογικη του Καραμουζα?
    3) ΟΛΟΙ αυτοι οι ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ στα επισημα- ο Μελλισανιδης το λεει οχι εγω- πληρωσαν καρτα φιλου? Η απαντηση ειναι ΟΧΙ και στο λεω γιατι πηραμε για τη Πεμπτη 2 στη Ρ1 (δωρεαν – σιγα μη δωσουμε λεφτα) και δεν ζητηθηκε ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ

    ΥΓ Εδω βγηκαν ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ να μιλανε για εκπτωσεις και φθηνα εισητηρια την ωρα που στην 7-11 (εκει που παει πολυς κοσμος δηλαδη) απο 300 το εκαναν 290 και σε υποχρεωνουν να δωσεις και το δεκαρικο. 300 περσυ 290+10 φετος για το ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ σημαινει εκπτωση. Μαλλον το ιδιο Λυκειο με τον λαοπροβλητο εχει τελειωσει και αυτος, αυτη η ρημαδα η προσθεση ειναι ατιμο πραγμα..

    ΥΓ 1000 φορες οι μπυρες. Αυτες πιανουν τοπο τουλαχιστον. Δε γινωνται Λιβαγια και Μαλωλης..

    ΥΓ2 Λιγο πανω απο 6500 καρτες εχου δωσει και ΚΑΤΩ απο 7000 μαζι με τα τσαμπα σε κληρωσεις-πειθηνειους-συνδεσμους που μας ‘στηριξαν’ στο Βολο κλπ.
    Αυτα 8,000 – παρατασεις – πεναλτυ κλπ ειναι ωραια παραμυθια αλλα εχουν ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΚΟ. Το κακο για τον εικοσαρικακια δημοσιογραφο ειναι οτι λεει τις μουφες Αυγουστο αλλα μετα μεσα στη χρονια μαζευωνται συγγενεις και φιλοι, αν δεις τα νουμερα που η ΙΔΙΑ Η ΑΕΚ ανακοινωνει και ειχε περσυ -30% (55,000 λιγοτερους) σε σχεση με προπερσυ.

  4. Ο/Η mporat λέει:

    Υπάρχει και η εναλλακτική του ντου βέβαια, τι πιο εύκολο σε αυτό το γήπεδο. Να μου πεις και γιατί δεν το κάνω τόσο καιρό; Έλα ντε, μας έφαγε η ψυχολογία του ΑΕΚτζή. Τώρα βέβαια που γαυροποιήθηκε η πλειοψηφία, ώρα να αποενοχοποιηθούμε κι εμείς. Θα διαλέξουμε και θύρα κι αν θέλουμε στο ημίχρονο αλλάζουμε. Κι όλα αυτά χωρίς κάρτα φίλου ΑΕΚ. Καινοτομίες.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αφου εχεις κουραγιο να βλεπεις ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ακομη σηκωνω τα χερια ψηλα. Πραγματικα μπραβο για την υπομονη σου και δεν εχει να κανει με ψυχολογια η ΑΕΚτζηδικη αγαπη. Απλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ αυτο το ‘θεαμα’.

  6. Ο/Η mporat λέει:

    Μπα, αν είχα ακόμα υπομονή θα είχα πάρει ξανά διαρκείας αλλά μετά από κάμποσα χρόνια τελείωσε κι η ελάχιστη που είχε απομείνει. Σκεφτόμασταν μήπως πάμε να γελάσουμε με τα μπινελίκια των μπαρμπάδων εκεί γύρω αλλά όχι άλλα κερατιάτικα στο Μελισσανίδη. Γιατί κερατιάτικα είναι.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα και εμεις ΔΕΝ θα παμε. Τα παιδια μας θα πανε ως goodbye ματς που φευγουν εξω. Σιγα μη μπουμε σε ταλαιπωρια 2 ωρες..
    ΟΤΑΝ και ΑΝ παμε καμμια φορα ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ θα ειναι. Αφου θελει ΤΣΑΜΠΑ ομαδα να εχει και ΤΣΑΜΠΑ εσοδα. Ετσι δε παει? Μηδεν δινεις μηδεν παιρνεις απλο ειναι.
    Ο ζελας που πηρε ΚΑΙ αριστερο μπακ, μετα τον Τσαβεζ, σημερα δηλαδη ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ομαδα και -4 ΗΔΗ τι να πει σε σχεση με εμας που παιζουμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ χωρις CF?
    Γιατι αν δε το καταλαβες ο Λιβαγιας ειναι τραυματιας και αμφιβολος για το επομενο ματς (και που ειναι μεσα οχι οτι κανει κατι αλλα τυπικα λεμε οτι εχουμε ενα CF στα χαρτια). Ουγκο τιμωρημενος- Γιακουγυφτακης τραυματιας αρα? Θα δουμε παλι CF τον Γαλανοπουλο οπως στο Βελγιο? ΜΠΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ..

    Αντε μη τα παρω και αγορασω τη Μπαρτσελωνα δε μας ελεγε? Ε ας παρει το Πικε για CF. Ψηλο παιδι δυνατο παιδι και απο το Λιβαγια σιγουρα καλυτερος.
    Ασε που θα φερει και τη Σακιρα μαζι..

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    O ζελας πηρε το τσαβες που ηδη ηρθε η ωρα του μιας και το παιδι σκοραρε με το καλημερα, πηρε και τον ινσουα αριστερο μπακ. Κοιταει πλεον και ενα 8αρι.
    Θα βγουν? Που να ξερω?
    Ξερω ομως οτι ενω υπαρχει ΤΡΕΛΛΗ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣΗ βλεπω να το παλευουν και να ψαχνωνται. Επισης CF απο τη Μποκα με 10 γκολ τη χρονια απο το 2010 ΣΕΡΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, οσο και να μην ‘βγει’ τα γκολακια του θα στα βαλει.
    Το αριστερο μπακ ειναι αργεντινος που επαιζε Ιταλια σε μια αναλογη ομαδα της Λας Παλμας. Μια απο τα ιδια ειναι αλλα συγχωρεστε με σε γενικη μορφη μπακ σε απο την Αργεντινη εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη απο οτι απο τη Πορτογαλια.
    Οτι και να ειναι παντως για μια ομαδα που δεν εχει φραγκο και παλευει ΗΔΗ στο -4 και αποκλεισμενη, το να κανει εστω αυτο δειχνει ενα ενδιαφερον. Για να μη γινουν ρομπα τελειως? Γιατι οντως πιστευουν σε κατι? Θα δειξει.

    Σε σχεση με μας παντως που βλεπουμε τα τρενα να περνανε ετσι απλα και παιζουμε χωρις ΚΑΝ CF αυτοι τουλαχιστον το παλευουν. Αλλο να εχεις αποδεχτει ΑΠΑΘΗΣ τη μοιρα σου απο τον Αυγουστο και να περιμενεις το θαυμα, sorry ΤΑ θαυματα εννοω δηλαδη να ερθει η ωρα του Λιβαγια- να περασεις Ευρωπη (αντε και περασες να κανεις ΤΙ? εκτος απο τα φραγκα? να καταπονεις το ΑΣΤΕΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥ με ταξιδια και ηττες?) και αλλο να το κυνηγας. Εδω 4 ματς επαιξες και δεν εχεις CF με το καλημερα θες και ομιλους? Αντε και πηγες (που δεν). ΤΙ θα κανεις με τους πουθεναδες? Βολτες να βλεπεις γηπεδα?

    Φυσικα επαιξε ρολο και η απομακρυσνη του ρουφιανου που ειχε γεμισει λαβρακια την ομαδα. Ο οποιος προλαβε και μας φορτωσε το Κλωναριδη σε μας και το Κολοβετσιο σε αυτους.. Να δω τωρα ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΕΚΑΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΑΣ λες καθε φορα. Το γαυρο τον εχει ξεχασει εδω και δεκαετιες και στον ΜΠΑΟΚ κανουν ΑΑΑΑΑΑΛΟΙ κουμαντο επισης. Σε βλεπω free agent να κανεις αρπαχτες σε τιποτε Ατρομητους απο τα λιμα της ΑΕΚ και του ζελα, οσα εχουν επιβιωσει αν και η ΑΕΚ εχει 3-4 ακομη απο τη παλια εποχη ΠΜ (προ Μιλοβανοβιτς που εχει σχεδον ΟΛΗ την ομαδα δικια του πλεον). Κατι Ανεστηδες και κατι Μπακακηδες δηλαδη.

    ΥΓ Απολλωναρα χτες τσιμπησε το Χ με τον Ατρομητο στο παρα πεντε. Ενας ποντος με το καλημερα εκτος εδρας δεν ειναι ασχημα. Ο ΜΠΑΟΚ και ο ζελας δηλαδη τι παραπανω εκαναν? Για τον Απολλωνα μιλαμε αλλωστε.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    δεν θα κραξω αλμεϊδα γιατι
    α) η κοκκινη ηταν τραβηγμενη απο τα μαλλια σε μια απλη φαση κοκορομαχιας . δεν ηταν καν χτυπημα αλλα αποθηση του αντιπαλου που τον κραταγε αγκαλια
    β) τον ειδα εμφανως αδυνατισμενο σε σημειο να μην τον γνωρισω !

    ελπιζω να πεισμωσει και ο ιδιος για απαντησεις και να κανει ενα καλο ματς την πεμπη που θα οδηγησει σε προκριση. η ομαδα επιβαλλεται να μπει ξανα στον ευρωπαϊκο χαρτη…

    φυσικα θα κραξω την διοικηση που δεν εφερε εναν ικανο και καθαροαιμο φορ και προτιμησε πειραματα στα εξτρεμ και την επιθεση με γνωστους-αγνωστους και δανεικους.

    οκ ξερουμε οτι κοιταμε χαμηλα μπατζετ και πλεονασματικοθς ισολογισμους αλλα η ομαδα δεν μεγαλωνει (και εμπορικα) αν δεν γινουν δυνατες μεταγραφες που θα σε βαλουν στην μεταγραφικη επικαιροτητα.

    ελευθερος ο σναϊντερ στη νις και με μολις 3.5 εκατομυτρια ο σαμιρ νασρι στην …κονιασπορ.

    μια ομαδα που καποτε ειχε τον ριβαλντο , μπορει να κοψει 30-40.000 εισιτηρια και εχει στο τιμονι εναν μεγιστανα , νομιζω οτι θα μπορουσε να κανει την υπερβαση σε τετοιες περιπτωσεις….
    αν οχι , κλαφτα….

  10. Ο/Η Koreas λέει:

    @The snitch

    Ακούω για το σύστημα που θα κατέβει η ομάδα με τη μπριζ. 3 6 1 λέει. Μιλάμε για παιχνίδι εντός έδρας. Ερώτηση : αν παίζαμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης τι σύστημα θα κατεβαίναμε ; θα καθόμασταν όλοι μέσα στη μεγάλη περιοχή;

    Γιατί τέτοιο ταμπούρι για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που δε διακυβεύεται σχεδόν τίποτα και με μια ομάδα που δεν είναι και κανέναν φόβητρο.

    Την πέμπτη ανεβαίνω ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι που πάμε να δούμε την ομάδα φέτος. Ταξίδι αυθημερόν φυσικά. Κυρίως ανεβαίνω γιατί το ζήτησε η παρέα επιτακτικα. Η ομάδα είναι έξω από τα δικά μου σχέδια προς το παρόν ύστερα από παρά πολλά χρόνια.

    Τα διάρκειας ( 2 στον αριθμό στη θύρα 9 ) δεν τα έχουμε ανανεώσει. Ο κύριος λόγος που δεν ανανεωσαμε, είναι η έλλειψη ενός προπονητή με ποδοσφαιρικό πλάνο. Είχα ανάφέρει σε προηγούμενο post γύρω στο Φεβρουάριο ότι αν δεν έρθει ένας προπονητής κατά προτίμηση κεντροευρωπαιος με ξεκάθαρο πλάνο εμείς δεν ανανεώνουμε . να τονίσω ότι διατηρούσαμε τα διάρκειας στο όνομα του ξαδέρφου μου (δε είναι εν ζωή) κυρίως για συναισθηματικούς λόγους.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Αυτος ειναι ικανος να παιξει 7-3-0 και αμα τον αφηνε ο κανονισμος θα εβαζε 3 τερματοφυλακες.
    Απο ανθρωπο που αλλαζει πλανο στη δουλεια του 2-3 φορες την εβδομαδα περιμενεις προκοπη?
    Φανταζεσαι εμενα στην εταιρεια μου να αλλαζω business plan 2 φορες την εβδομαδα? Εδω ενα project στηνουμε (οκ ειναι μεγαλο) απο τον Φεβρουαριο και προσεχουμε μεχρι τα Χριστουγεννα που λογικα θα ξεκινησουν πωλησεις ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.
    Οταν λεω τη ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ το εννοω. Αποθηκες-τιμολογησεις- ERP- sales agents- εισαγωγες σε 3 διαφορετικες χωρες- tax free, παραδοσεις σε 17 και ο κακος χαμος. Και ο αλλος δε μπορει να βαλει σε ενα σχημα 10 ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ να κλωστανε ενα τοπι και αλλαζει 3-4 φορες ‘συστημα’ σε μια βδομαδα και 2-3 αμα ματς μπερδευωντας τους παικτες που καθε 20 λεπτα τους λεει αλλα γι αλλα.. 4-3-3/3-5-2/4-5-1/4-5,0/3-6-1 τα εχει κανει ΟΛΑ σε 4 ματς μεσα. ΑΛΑΛΟΥΜ κανονικο αρκει η σουμα να βγαζει 10..

    Που να γινει κανα θαυμα και να περασει. Θα δεις 8 αμυντικα χαφ μεσα, ΦΟΒΙΤΣΑΣ ειναι ο τυπος δεν τον εχεις καταλαβει ακομη?

    ΥΓ Η απωθηση ειναι κοκκινη καρτα στην UEFA και μια χαρα του την εδειξε και ουδεις ειπε τιποτε. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κανεις εκτος φασης ειναι κοκκινη καρτα.
    Aπο το site της F.A (μιας και ειμαστε Βρεττανοι..)

    SENDING-OFF OFFENCES

    A player, substitute or substituted player who commits any of the following offences is sent off:

    denying the opposing team a goal or an obvious goal-scoring opportunity by deliberately handling the ball (except a goalkeeper within their penalty area)

    denying a goal or an obvious goal-scoring opportunity to an opponent whose overall movement is towards the offender’s goal by an offence punishable by a free kick (unless as outlined below)

    serious foul play

    spitting at an opponent or any other person

    violent conduct

    using offensive, insulting or abusive language and/or gestures
    receiving a second caution in the same match

    VIOLENT CONDUCT

    Violent conduct is when a player uses or attempts to use excessive force or brutality against an opponent when not challenging for the ball, or against a team-mate, team official, match official, spectator or any other person, regardless of whether contact is made.

    In addition, a player who, when not challenging for the ball, deliberately strikes an opponent or any other person on the head or face with the hand or arm, is guilty of violent conduct unless the force used was negligible.

    http://www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-12—fouls-and-misconduct

  12. Ο/Η Jason λέει:

    Δε θα σταθώ σχεδόν καθόλου στο ματς, ενδεικτικά ότι όταν παίζουμε FIFA στο playstation με την παρέα πιο πλούσιο είναι το θέαμα. Το μόνο που θέλω να γράψω είναι για τον Snitch. Παραδεξου απλώς πως τα δρώμενα μονίμως σε εκθέτουν:

    1. Χρύσανθος έλεγες 86 λεπτά είναι άσχετος, στην κάρφωσε την ωμιά.
    2. Πεκχαρτ έλεγες είναι άμπαλος σε κάθε ματς, ως γνήσιος δίδυμος πύργος τρομοκρατούσε ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ τις αντίπαλες άμυνες εξ αέρος.
    3. Αϊντάρεβιτς τον έχεις σκίσει, αλλά ποιος έβγαλε την μπαλιά για το γκολ στο Μανταλο, που τέτοια μπαλιά δεν έκαναν ούτε οι Τσάβι, Ινιέστα στα νιάτα τους.
    4. Μάνταλος “παίκτης ουσίας” συνέχεια, ποιος βγάζει την ασσίστ;
    5. Και το καλύτερο για το τέλος, Ούγκαρος, ο “φραγκοφονιάς”, ο “3 αδέλφια”, ο “χοντρός”, ο ο ο, σε μόλις 28 λεπτά (29.17% του συνολικού ματς) άφησε το στίγμα του με γκολάρα, και έχοντας εκτελέσει τα καθήκοντά του, δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο (όντας γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες) να συνεχίσει να καταστρέφει το γκαζόν και αποφάσισε να αποχωρήσει οικιοθελώς. Τι άλλο να κάνει δηλαδή; Να βάλει και 2ο; Σώπα ρε μεγάλε, που θες να βγάλει και 90λεπτο, σου’χει καμιά υποχρέωση; Άντε πια όλοι που νομίζετε ότι οι παίκτες που τα δίνουν ΟΛΑ για τη φανέλα είναι υπάλληλοί σας!

    Και τέλος, επειδή έκανες και σχόλιο για το διαιτητή, είναι πασίγνωστο ότι κάνουν λάθη (ανθρώπινα είναι) και το ξέρουν και οι ίδιοι. Το να ακούν και τη γνώμη ανθρώπων (έστω και θεατών) που τυγχάνει να έχουν δει τη φάση καλύτερα είναι απόλυτα θεμιτό και ένα βήμα πριν τη χρήση video. Αφού ο Μελ έχει δει το ριπλέι με τη γραμμή, να μη του το πει;;;

    Αυτά. Και κομμένο το υφάκι και η ειρωνία για τα περί του ελληνικού ποδοσφαίρου και των παρεμφερών του…

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Jason
    Συμφωνώ σε ολα

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Μια χαρα ο γαύρος. Ζιλε οφοε στον άξονα και κασρελα μας έχουν ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ μαζί με Μάρτινς.
    Χωρις να ειναι κατι τρομερό παίζουν μια χαρα μπαλλα.
    Ανάλογα ο μπεν ειναι τροφή για άλογα..
    Οκ ηταν τυχερός στην αρχή -θες και τύχη-αλλα και οι Κροάτες πολυ λίγοι..
    παικταράς ο βραζιλιανος τους και πολυ καλός ο γκοργκον που τους εκανε γιο γιο δεξιά και ο άλλος τον εκανε αλλαγή!!!

  15. Ο/Η mporat λέει:

    Ο Γκοργκόν ήταν και στόχος μας πέρσι αν θυμάμαι καλα. Που λέει ο λόγος στόχος δηλαδή.
    Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο, επιβραβευεσαι αφού πληρώσεις, δεν περιμένεις να πληρώσεις χωρίς να έχεις επενδύσει κάτι πριν. Το λεω γιατί διάβασα σήμερα το πόνημα του ρεπόρτερ μας στο γκαζέτα και μας έλεγε οτι αν περάσουμε θα πάρουμε παίχτη, εννοώντας και καλα τον Αραούχο. Και τα πρόβατα βελάζουν ακομα, θέλουν και δεύτερο δανεικό φορ από την ίδια ομάδα. Θέλουν να δώσουμε κοντά στα 2 μυρια σε ένα χρόνο για δυο δανεικούς.
    Η λογική έχει πάει περίπατο και ο γαυρος κάνει πλάκα, όπως θα κάνει κι όλη τη χρονιά.

  16. Ο/Η Φώτης λέει:

    “Χρύσανθος έλεγες 86 λεπτά είναι άσχετος, στην κάρφωσε την ωμιά”
    Κλαίω.
    Jason τον Ανέστη ξέχασες.
    Αυτον κ αν τον έχει κραξει ο snitch αλλά δύο παιχνίδια τώρα βραχος.ΜΠΕΤΟ.
    Να τα λέμε αυτα.

  17. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Αντε πιαστονα τωρα με την 30 αρα στην τσεπη. Θα παει μια 20κ διαρκειας. Ετσι και δωσει Πεφτουνη & Ρετσο θα παει ανετα μια 50αρα για φετος.
    Αυτά βλέπουμε και μας πιανει πικρα για την αντιμετωπιση της ομαδας μας.Καταλαβαίνεις ότι είναι τρομερα δυσκολο να καλυφθοτν τέτοιες διαφορες οικονομικες αλλα κυρια οι αγωνιστικες που δημιουργούνται .
    Καλη τυχη για αυριο.
    Υ.Γ Απολλων μου αρεσε. Σφιχτος πισω και στο κεντρο.Δημιουργικα λιγα πραγματα, κυρια γιατι δεν τραβηξε ο Κονε, τον οποιο τον εχουν στην μπουκα για την συμπεριφορά του στο φαουλ αλλα και για μετα που δεν πηγε να πανηγυρισει μαζι με τους υπολοιπους

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φωτη 2 αποκρουσεις φθασαμε να λεμε μπετο.. Οπως φθασαμε να εχουμε ανεστη mvp..

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ mporat
    O Γκοργκον (και ο καθε Γκοργκον δεν ειναι κανενας Μεσι) ειχε περσυ 1εκκ. Ποσα 6ψηφια ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΝ.
    ΑΝ περασεις και ΑΝ ψωνισεις και ΑΝ η γιαγια μου ειχε τρολλετες θα ηταν τρολλευ που λεγαμε μικροι..
    Οχι απλα πλακα αλλα εχει σε ΚΑΘΕ θεση 2 παικτες. Εμας χτυπησε ο Γιακου-γυφτακης και τα βαψαμε μαυρα! Ο Γιακουμακης ξαναλεω..

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    32 για την ακριβεια με το market pool. Γιατι ο Μελισσανιδης ΦΡΟΝΤΙΣΕ να παρει ο γαυρος ΟΛΟ το market pool δηλαδη κανα 15αρι ΕΞΤΡΑ.
    Ο Γαυρος εδωσε ενα δεκαρικο για να παει ΣΟΒΑΡΑ να παιξει για τα 20 Min και 32max τα οποια και πηρε.
    Ποιος ειναι τελικα στο κουβα? Αυτος που πηρε +22 και του εμειναν και 5 σοβαροι παικτες στον αξονα (κυρια) η ο αλλος που πηρε τους Λιβαγιες και εκατσε στο παγωτο? Γιατι παγωτο ειναι που θα σου παρει ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ για πλακα και θα ξαναπαει παλι στους ισχυρους- αν δε παιξει απ’ευθειας του χρονου.
    Ειδα το ματς. Δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ο Gay με την ΑΕΚ και θα κανει πλακα αν παιξει ετσι οχι ολο το πρωταθλημα αλλα τα πρωτα 10 ματς και σου φορτωσει 10-12 ποντους στη κεφαλα.

  21. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Συμφωνω και επ’αυξανω.Καθε χρονια που περναει ετσι κανει και πιο δυσκολο να τους χτυπήσεις κάθε χρονια που αφηνεις να περναει ετσι γινεται πιο ακριβο να τους ανταγωνιστείς.Επρεπε καποια στιγμη να παιζαμε και εμεις την ζαρια μας.Νομιζω ότι περυσι ηταν πιο καταλληλο το τάιμινγκ γιατι πρωτον θα σου κοστιζε λιγοτερο μιας και αυτοι πηγαν με τα ψεμματα και γιατι οι γαυροι και ο χοντρος ηταν λιγο ζαλισμένοι.
    Εκτος και αν είναι επιλογή να ειμαστε δευτερο τρίτοι τέταρτη οποτε παω πασο.Απλα μας εμειναν τα ερχομαστε και τα ηρθαμε,καλα τα σλόγκαν αλλα δυστυχως υπαρχει και το χορταρι που δεν μπορεις να κρυφτεις.
    Θα ξαναπω αυτό που λεω τοσο καιρο,οχι δεν θελω 10 μυρια για μεταγραφες,αλλα βαλε τουλάχιστον 3 με 4.Φτιαξε τον πελατη σου να δωσεις 15κ διαρκειας.Περνα τον πρωτο προκτ του τσου λου και μετα ας αποκλειστεις.Θα παρεις κοντα 10 μυρια.
    Καλη τυχη αυριο με αυτους που εχουμε και ας τους στηρίξουμε.
    ΥΓ Εχεις δει ότι για τον Ανεστη ο ενας ,κετσε,λεει ότι πρεπει να φυγει αλλα ο άλλος τσακιρης τον υπερασπίζεται.Υπαρχουν αντιμαχόμενα συμφεροντα?????Αν γνωρίζεις παρακαλω διευκρινησε.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Μα ετσι παει στο εμποριο παντου. Με τι περιμενες να περασεις εστω τη ΤΣΣΚΑ να παιξεις ΣΙΓΟΥΡΑ στους ομιλους? Με ομαδα που ΔΕΝ βαζει γκολ η με ομαδα που ΟΛΑ τα στημενα βρωμανε γκολ?
    Η ομαδα με 4 παικτες του 1-1,5 εκκ (900 πηρε ο Κασρελα) γινεται ΣΟΥΠΕΡ. Ξαναλεω ο ΣΝΑΙΝΤΕΡ κοστισε 1,5εκκ. Φανταζεσαι να ειχες τον ΣΝΑΙΝΤΕΡ και ενα καλο γκολζτη με ενα καλο εξτρεμ ποσο χαλαρα θα περναγες αυτη τη Μπρυζ?

    ΥΓ Κανενα συμφερον δεν υπαρχει. ΑΜΠΑΛΛΟΙ ειναι και οι δυο και απλα κοιτανε ποιος θα κανει τον εξυπνο. Ο κεφτες στη προετοιμασια μας εγραφε οτι λειπει μονο ο Πογμπα και μετα τα ματς με τους Ρωσσους οτι θελουμε 4-5 παικτες.
    Αμα σου δωσω ενα εικοσαρικο καθε μερα να γραφεις ΣΑΧΛΕΣ εσυ εχεις προβλημα?
    Απο ανθρωπους που ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ μεσω ΑΕΚ μη περιμενεις ποτε λογικη. Ο Τσακιρης γιατι δε τα εγραφε ΠΕΡΣΥ που γελαγε ο Τριποτσερης στο ΟΑΚΑ? Φετος το καταλαβε η φετος εμαθε μπαλλα?

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    ΥΠΑΡΧΕΙ ενδιαφερον της Crystal Palace για τον Βρανιες και ας λενε οτι θελουν απο την ΑΕΚ. Οι Αγγλοι ειναι στο ΟΑΚΑ κανονικα και τα λεφτα που ζηταει η ΑΕΚ ειναι κυριολεκτικα ΦΥΣΤΙΚΙΑ για αγγλικη ομαδα. Ο λογος που το ξερω?
    Στην Palace ζητησαν να αγορασουν τον Σακο (επαιξε δανεικος περσυ) απο τον Ιουνιο (θεωρω μεγα λαθος του Κλοπ οτι δεν τον κραταει αλλα αυτος ειναι το αφεντικο) που ανηκει στη Liverpool η οποια και ζητησε 30εκκ λιρες. Ο λογος ΔΕΝ ειναι τα λεφτα (33εκκ ευρω) αλλα το FFP στην Αγγλια και ο τροπος καταβολης των χρηματων (δοσεις) στην Liverpool μιας και ζηταμε πολλα ως προκαταβολη (το 70%) και εμπιμπτει στο FFP το deal. Αν αλλαξει δηλαδη ο διακανονισμος δεν υπαρχει προβλημα.
    Θυμιζω οτι αναλογα η Palace (για να προλαβω αυτους που δε ξερουν) περσυ εδωσε 36εκκ λιρες 40εκκ ευρω σε μας για τον Μπεντεκε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    Τωρα μια ομαδα που εχει 33εκκ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ λετε να εχει προβλημα να σκασει ενα τριαρακι τεσσαρακι στον Μελισσανιδη για καποιον Βρανιες? Αμα θελουν του παιρνουν ΟΛΟ το ροστερ να το βαλουν να κανει τους κωνους στη προπονηση με τα μισα και ευκολα. Ο δε Μελ το μονο που ‘σκεφτεται’ ειναι το κραξιμο (οχι οτι θα σκασει κιολας θα φερει τον επομενο ΙΤΣ) αλλιως για 3-4+εκκ πουλαει οχι τον Βρανιες αλλα ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ μαζι. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΙΚΙΤΣ με τον Σιμοες και ακομη 2 χρονια μετα εχει να το λεει πως τη πατησε!! Παικτης που κοστισε 200 χιλιαρικα να τον δωσεις 4εκκ και το συζηταμε? 20 φορες πανω την αξια του? Η μηπως εχει πουλησει ΕΝΑΝ παικτη 5 χρονια τωρα σε αυτα τα λεφτα? Κατι εκατονταδες πηρε απο το Μπαρμποσα πηρε ολα κ ολα. Παικτης που να ηρθε να επαιξε και να αφησε λεφτα στην ΑΕΚ (περα του κοστους και του συμβολαιου του δηλαδη να σου κοστισει 500 και να τον δωσεις 600 να σου μεινουν εστω 100) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ οσο το πας με λαβρακια του πολυνικιτς και σαπιοκαραβα των 200,000. Οι αλλοι κοροιδα ειναι δηλαδη? Η περιμενουν το ‘scouting’ της ΑΕΚ να παρει παικτη 200 να τον δωσει 20εκκ?

    Ο Βρανιες ειπε οτι δεν μιλησε σε ΜΜΕ και ΜΟΝΟ, απο την αλλη ειπε το εξης: ” Είμαι σε επαφή με τον ατζέντη μου και γνωρίζω τι συμβαίνει γύρω μου. Για την ώρα, σημαντικό είναι να επικεντρωθώ στο ματς της Πέμπτης.”

    Aν τελικα δεν γινει το deal με το Σακο, τον εχουν παρει Πεμπτη βραδυ για πλακα οι Αγγλοι τον παικτη. Οχι θα κατσει να παιζει με το Λιβαγια ντερμπυ στο Κομποτη και να παλευει στα χωραφια να βγει τεταρτος. Μια χαρα κολλαει στη Premier που τετοιους παικτες τους γουσταρουν και θα τη σκαπουλαρει και πιο ευκολα στα δολοφονικα τακλιν που κανει.

    Τωρα αυτα που γραφει ο εικοσαρικακιας ειναι μαλακιες για τους μπαφο21 να ‘ουμ

    ΥΓ Τελικα ο Χασι τη δουλεια του την εκανε? Γιατι ακουγα διαφορα..

  24. Ο/Η Κώστας λέει:

    Πάντως και ο tiger εάν μπει ομίλους, πουλήσει και τον Βράνιες, καλά θα την βγάλει και φέτος. Διότι η λογική δε λέει, αλλά επιτάσσει πως κάποιον 250 -300 χιλιάρη θα φέρει και καλά για ενίσχυση. Με την δικαιολογία “να σχολάει και η μεταγραφική περίοδος”, “οι πραγματικά καλοί έχουν κλείσει”, “θα ψάξουμε για ποιοτικές λύσεις στους ελεύθερους του πρώτου δεκαπενθήμερου του Σεπτέμβρη”.. μια χαρά την έβγαλε.. ούτε στον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως να μην το πει…

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτη η ομαδα αν ΜΠΕΙ ομιλους (χλωμο) θα εχει μονο κερδος τα λεφτα και τα οποια εισητηρια κανει εξτρα στα ευρωπαικα ματς.
    Τα οποια και θα πανε τσεπη αντε και κανα 300-500αρι για ενα παικτη και αμα.
    Αλλιως με ματς πεμπτη κυριακη βρασε ορυζα. Μιλαμε για την ομαδα που δεν εχει δευτερο οχι ενα σκαλι κατω απο το πρωτο αλλα ουτε καν να μπορει να κανει τα βασικα. Μιλαμε για ομαδα που περιμενει να κανει το μαγκα με τα λεφτα της UEFA και δε πηρε με ενα εκκ 2-3 βασικους ποδοσφαιρηστες. Εδω 5 ματς παιξανε και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η επιθετικη γραμμη σου ειναι εκτος ηδη! θα παιζουν ανα 3 μερες ματς? Θα πεσουν ολοι κατω..
    Μιλαμε για την ομαδα που δεν εχει CF αυγουστο μηνα και παραμυθιαζει (γιατι ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ οταν αφηνει το σωτο για καποιον Αραουχο και δε το ξεκοβει) οτι θα φερει παικτη 2εκκ.
    ΠΟΤΕ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΗ 2ΕΚΚ Ο ΜΕΛ? Και θελει να ανταγωνιστει ποιον? Τον αλλον που εδωσε ενα δεκαρικο και πηρε 32εκκ η μηπως στους ομιλους που ο χειροτερος θα ειναι 10 σκαλια πανω απο σενα? Η ομαδα εχει 5-6 παικτες Β ΕΘΝΙΚΗΣ ακομη ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ και καθωμαστε και μιλαμε για Ευρωπη?

  26. Ο/Η Κώστας λέει:

    Τώρα ξεκίνησε άλλο παραμύθι από τον Τσακίρη -άλλος γεματούλης αυτός, τους ταίζετε καλά- πως αυτοί οι παίχτες με max συμβόλαιο τα 250-350 χιλ τι περιμένετε να κάνουν; Δηλαδή ναι μεν είναι ηγέτες, βλέπε Μάνταλο, αλλά σαν ηγέτης που αμείβεται με λίγα φράγκα πόσα να αποδώσει; Άρα ή δίνεις πολλά χρήματα σε και φέρνεις παίχτες να αποδώσουν ή έχεις αυτούς που έχεις, τους βαφτίζεις “ομάδα πλήρης” και τρως τα χαστουκάκια σου μέσα στη χρονιά. Ήρεμα και ωραία. Ωραία τρόπος του λέγειν, λογικά θα φταίνε οι κόρακες και ο Μανόλος που αυτό το ρόστερ ήθελε και αυτός τους επέλεξε.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ενας φταιει και τα εχουμε πει. Απο την αλλη ο πολυνικιτς ξοδευει λεφτα και φερνει σαπακια αναλογα. Γιατι οταν εχεις αλλαξει 5 αριστερα μπακ εχεις δωσει 1εκκ, αρα δε φταιει μονο ενας.
    Τωρα ο μανωλακης ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ απο το Πασχα και αυτα τα ακουω βερεσε. Αμα δε του εκανε ΑΣ ΕΦΕΥΓΕ ΟΠΩΣ Ο POYET.
    ΑΣ ΕΦΕΥΓΕ ΟΠΩΣ Ο ΣΙΛΒΑ απο τον Gay που ειδε το τσιρκο και τους παρατησε στη προετοιμασια. Τι ψαχνουμε τωρα δικαιολογιες και μα σου του?
    Εγω ξερω οτι αμα πας η αμα εισαι σε μια δουλεια και βλεπεις οτι ΔΕΝ τη ψαχνεις και φευγεις. Αλλιως ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ κανονικα. Τωρα θα μου πεις να φυγει να παει ΠΟΥ? Στα καφενεια και τις μπυραριες της Ανδαλουσιας που τον μαζεψαμε? Η θα βρει αλλου κοροιδα να το παιζει ‘προπονητης’ και να τσιμπαει 300αρες να πουλαει σωτο?

  28. Ο/Η Κώστας λέει:

    Δεν έχω δει κανένα ματς του ΟΣΦΠ, αλλά με λίγο ψάξιμο και το αντίστοιχο μπαγιόκο βρίσκεις παίχτες, έστω για τις ανάγκες μίας ελληνικής ομάδας. Από φίλους μαθαίνω πως αυτός ο Οφόες και ο Κασρελάς πως λέγεται, κάτι κάνουν, το παλεύουν. Ακόμη και ο Βαζελάκος κινείται και αυτός στα δικά του όρια και οικονομικά δεδομένα.. Που έχει χαιρετήσει περήφανα την ευρώπη, άρα μείον τα φράγκα από εκεί. Θα φανεί τώρα το μικρό ρόστερ μετά την Μπρυζ που ανεβαίνει ΠΑΣ. Όχι πως είναι ΤΟ φόβητρο ο ΠΑΣ, αλλά έχει κάνει κάτι μνημόσυνα εδώ η ΑΕΚ.

  29. Ο/Η Koreas λέει:

    Ανεξάρτητα του αποτελέσματος της πέμπτης ο βρανιες είναι στην crystal palace.

    Αν θέλει ο παίκτης να φύγει δεν τον κρατάς με τίποτα. Αυτό λέει η λογική. Και αλήθεια ποιος παίκτης στον πλανήτη εχει πρόταση από ομάδα premier και θα καθίσει στην Ελλάδα να παίζει μπάλα;

    Η καλύτερη του είναι του μελ.Αντιδρασεις από ποιον κόσμο θα εχει; Από την original ή από το σύνδεσμο φιλάθλων ΑΕΚ της Κατερίνης; Ωραίο κι αυτό , γελάσαμε και σημερα…..αν Έβρισκε και μια καλή πρόταση για το Σουηδό θα τον είχε πουλήσει κι αυτόν….

    Ο κονε εχει κλείσει ηδη σε ομάδα;

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Κώστας
    Πολλες κηδειες. Εδω ιδρωσαμε εντος με τον Παναιτωλικο και mvp τον ανεστη..
    @ Koreas
    Ε και καλα θα πουν να βγουν οτι αποδυναμωνει (σιγα τη δυνατη) την ομαδα και σαχλες. Την αλλη μερα θα βρουν τον μανταλακοβιτς θα πεσει και το συρμα απο το Δηματο και ολα καλα, δε τα ξερεις τωρα?
    Ο Σουηδος φευγει ελευθερος.
    Το Κονε το παλεουμε. Το ΠΙΚΠΑ εχει κανει προταση, οπως και παιζει η συμμετοχη στα Special Olympics. Απο τη αλλη ο Μελ εχει κανει προταση για δυο (2) σακια φακες, 3 παστελλια (ανευ αμυγδαλου) και μια νταμιζανα ρακι που εστειλε ενας θειος του Γιακουμακη πεσκεσι.

  31. Ο/Η Koreas λέει:

    @the snitch

    Ομολογουμένως φίλε μου στην περίπτωση του βρανιες δε μπορεί να κάνει τίποτα η ΑΕΚ. Άσε που είναι πολλή θετική εξέλιξη για μια ομάδα να πουλάει παίκτες στην premier.

    Δε χρειάζεται υποστήριξη από τους εικοσαρικους για τέτοια θθεματα. Ο κόσμος καταλαβαίνει το πολύ και το λίγο.
    Α…….και να μην ξεχασω…….κάναμε και προταση για τον αραουχο σήμερα…….είπαμε το πολύ και το λίγο…..ξέρεις για πόσα ακόμη χρόνια θα βλέπουμε το μαντάλο πρώτο βιολί;

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τι να κανει μωρε το ΑΕΚ μπροστα σε ομαδα της Premier? Μονο απο τα τηλεοπτικα ελαβε ΠΕΡΥΣΙ 140εκκ τεματιζωντας 14η!!!, εχει ροστερ 178,5 εκκ και εμεις δινουμε αγωνα ζωης-θανατου για 5εκκ της UEFA.. Ξερεις τι ειναι για τους Αγγλους 3-5εκκ για παικτη? Οσα δινουμε εμεις στους πιτσιρικαδες στη Κ-17.
    Εδω καθε χρονο ‘κοιταμε’ το σκοκο ο αραουχο σε χαλασε? Εχω πει οτι προταση μπορεις να κανεις μπαινωντας στην Aston Martin με 10,000 για αυτοκινητο. Αμα σου δωσουν καμμια πορτα τυχερος θα εισαι-πριν σε πεταξουν απο τη πορτα . 3500 λιρες κανανε μονο ο βαλιτσες hand made..
    Μου θυμιζει το ΤΣΥΡΙΖΑ and i quote: Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ειναι το κομμα που λεει οτι δεν ειχαμε νεκρους απο κομμουνιστικα καθεστωτα αλλα ειχαμε νεκρους στην …ΕΡΤ!
    Με λιγα λογια αμα εισαι αποφασισμενος να λες μουφες δεν υπαρχει οριο.

  33. Ο/Η Κώστας λέει:

    @The Snitch Για τον Παναγιώτη Κονέ ή για άλλον; Εάν πρόκειται για τον πρώτο πιστεύω πως ο ίδιος ο Κονές θα έδωσε καμια 150 χιλιάρα στον ίδιο κύριο Καβούρη (τίγρη) για να παίζει.,, ήμαρτον που λέει και ο άλλος…

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτος ο ΚΟΥΤΣΟΣ μονο ετσι μπορει να ερθει. 5 ματς το χρονο εχει παιξει εδω και 2 χρονια η παικτουρα..

  35. Ο/Η Κώστας λέει:

    Ήδη φαντάζομαι τον Θοδωρή να μου λέει “διακόσα τόσα ματς Ιταλία, άρα τακτικά είναι παιχταράς”, “σίγουρα έγινε καλύτερος έξω”… πωπωπωπωπω θα πέσει πολύ κλάμα και φέτος.. εάν δεν γίνουν “ανακατοσούρες” παρασκηνιακά, βλέπω τον σταυροκουμπαρό του Υψηλάντη να το σηκώνει πάλι χαλαρά και χωρίς να κάψει πολλές θερμίδες.

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλα και ο Κρισαντους ηταν ο Νο1 της Νιγηριας. Τι ειναι οι παικτες με το κιλο ποσα ματς επαιξαν? Και ο Βαιος 195 ματς επαιξε στη καλη κιολας ΑΕΚ και τη σταματαγε με το καλαμι στις καλες.
    Ο Gay που ειδα στα ευρωπαικα σε αυτη την ΑΕΚ κανει πλακα με σχεδον τα δευτερα και δεν ειναι υπερβολη αυτο.
    Μιλαω για τον μαραθωνιο των 30 ματς οχι για ενα ματς στο ΟΑΚΑ.
    Πηρε Ζιλε που του εχει δεσει σαν στοπερ και δε χανει μπαλλες, ο ΟΦΟΕ παιζει μια χαρα 8αρι και ο Κασρελα στους Λαζαρους κανει πλακα απλα μαζι με τον Μαριν. Ποσους να μαρκαρει ο ερμος ο Σιμοες και ο Γαλανοπουλος? 3 ο καθενας?

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Κυριοι το ποδοσφαιρο ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ εχουν μερικους απλους κανονες.
    Αμα θες να κανεις δουλεια εισαι μεν το αφεντικο αλλα κοιτας οι απο κατω σου πρωτον να ειναι σοβαρα παιδια, δευτερον να μπορεις να τους εμπιστευτεις και τριτον να παραγουν μετρησημα αποτελεσματα. Τωρα στο τριτο στις πωλησεις π.χ ενας καλος πωλητης σου φερνει Χ10 τα εξοδα του και ενας πολυ καλος Χ20+.
    Το ιδιο ειναι και για τους παικτες. Ενας παικτης θα κοστισει Ζ λεφτα οπου Ζ= Χ+Ψ. Χ ειναι το κοστος μεταγραφης και Ψ το συμβολαιο του. Απο το παικτη πρωτον αναμενεις να σε βοηθησει να πετυχεις τους στοχους σου αρα να βαγλεις λεφτα (πρωταθλημα-κυπελλο-ευρωπη), δευτερον αναμενεις οταν τον πουλησεις να παρεις υπεραξια σε σχεση με αυτο που πληρωσες και τριτον να εκμεταλλευτεις τον παικτη ειτε εμπορικα με φανελλες χορηγους κλπ οσο τον εχεις ειτε μεσω του μανατζερ του να παρεις τον επομενο κλπ κλπ.

    Απο αυτα τα ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ η ΑΕΚ δε κανει τιποτα απολυτως γιατι πολυ απλα η νοοτροπια του αφεντικου ειναι οσα πανε και οσα ερθουν, με αυτα που θα ερθουν να ειναι τσαμπα. Στη πορεια θα σκασουν και 1-2 εφημερες χαρες τυπου κυπελλο αντε και καμμια νικη με το γαυρο που στο μυαλο του ΑΕΚτζη εχει γινει εμμονη. Λες και ο γαυρος δινει δεκαποντο ενω ο Κομποτης διποντο.
    Απο τη στιγμη που η ΑΕΚ δουλευει ετσι ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Δεν ειναι τυχαιος ουτε ο Δηματος ουτε ο Καραμουζας ουτε η Αρκαδη ουτε ο πολυνικιτς ουτε ο Βασιλομπιλλαρος ο ραντιστης.
    Φανταζεστε εμενα η τον Steven να τρεχουμε να ραντιζουμε τις αποθηκες αγιασμο να παει καλα η χρονια?
    ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος δε καθεται να μπλεξει εκει μεσα και ο ενας που το εκανε σηκωθηκε και εφυγε αρον αρον με τη πρωτη ευκαιρια. Ο Μελ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ανθρωπους θελει γυρω του και η κοινη λογικη- οπως να εχεις αλλαξει 5 αριστερα μπακ με 200 χιλιαρικα εκαστος ΔΗΛΑΔΗ 1εκκ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ , για να φτασεις να παιζεις με το Μπακακη ενα παικτη Β Εθνικης CHL αντι να παρεις με τη μια ενα μπακ των 500 και να τελειωνεις- απλα δεν τον ενδιαφερει.

    ΥΓ Και ο Γαυρος βγαζει πρωτοσελιδα για παικτες. Με τη διαφορα οτι την επομενη μερα αυτοι ΕΡΧΩΝΤΑΙ. Εμεις πουλαμε Σκοκο 10 χρονια και πλεον το γυρισαμε στην Αραουχαδα..

  38. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Είναι αυτονόητο ότι τα πάντα ξεκινούν από το αφεντικό.΄Οσες ευθύνες και να έχει ο Μπάγιεβιτς αν ο Μελ. ήθελε να οργανώσει το μαγαζί δεν θα μπορούσε να είναι εμπόδιο κανένας σερβο-ελληνας.Αλλά είναι άρπα-κόλλα.Τώρα πως στο προηγούμενο πέρασμα του έφερε αποτελέσματα,ίσως ήταν άλλες οι εποχές ή ασχολούταν πιο σοβαρά.
    Τρίτη χρονιά χαμένη δυστυχώς.

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ FLEVEND
    Και τεταρτη και πεμπτη.. ΔΕΝ αλλαζει ο ανθρωπος.. ετσι ακριβως θα παει μπας και ‘κατσει’ η μπας και ‘κλεψει’ τιποτε μεχρι να πουληθει ΠΑΚΕΤΟ ολο το μαγαζι.
    Stevie:
    Μέχρι να φτάσουμε στον Μελισσανίδη, έχουμε δυό ασπίδες. Τον εκάστοτε προπονητή και τον Μπάγιεβιτς.

    O ανθρωπος ακομη ζει στο 1992. Τρεχει στα Βελγια και στα Σπατα να τον δουν να ριξει το δεκαρικο λογιρδιο ΜΠΑΣ και μαθει μπαλλα ο Λαζαρος με το Μανταλο, η να τον ακουσουν ο Ουκρανος ο Πορτογαλος ο Κροατης ο Βραζιλιανος ο Σουηδος και τους πιασει το ‘φιλοτιμο’ (αλλη εννοια δεν ειχαν..) που σε 6 μηνες ενα χρονο θα ειναι ολοι σε αλλη χωρα!
    Τι να λεμε τωρα..

    ΥΓ Σημερα παιζει η ομαδαρα. Φανταζεσαι τον John Henry να πηγαινει στα αποδυτηρια να βγαζει δεκαρικο στους παικτες μπροστα στο Κλοπ? Θα κλαει απο τα γελια και το Liverbird στο This is Anfiled αμα γινωνται αυτα τα καραγκιοζιλικια!
    Η μηπως να δεις τον Zeljko Buvac (o No2- βοηθος του Κλοπ) να παιρνει αγιασμο απο τον Archbishop of Canterbury να ραντιζει τα δοκαρια στο Kop?
    Παλι καλα που δε σφαξαμε και κανα κοκκορα να βαλει γκολ ο Λιβαγια πριν τη σεντρα..
    Ζουμε στη ΜΠΑΝΑΝΙΑ κανονικα.