MCI-LIVERPOOL

Ειπαμε να κανουμε ενα ησυχο ΣΚ στας εξοχας και τελικα κατεβηκαν ΟΛΟΙ σχεδον (4 δηλαδη) ..χτες το απογευμα και ευκαιρεια λεει να ανεβουμε μαζι τη Πεμπτη πρωι- βγαλε ακρη! Οποτε η καζουρα παει συννεφο. Η οποια καζουρα συνεχιζεται μολις εδειξα τα διαρκειας του Απολλωνα και θα πω τι ειδαν τα ματακια μας αργοτερα εκει μεσα: μιλαμε για ΤΣΑΝΤΗΡΙ κανονικο.

Εχω χρονια να δω τοσο ΚΑΚΗ την ομαδα. Απο τοτε με τα 6 της Στοουκ προπερσυ αν θυμαμαι. Οχι απλα κακη αλλα απαραδεκτη ΟΛΗ η ομαδα απο το παγκο μεχρι τις αλλαγες.

Ενας Κλοπ που εμοιαζε να εχει παρατησει το ματς μολις εγινε η αποβολη, βγαζωντας το μονο παικτη που ειχε ελπιδα να γυρισει το ματς (Σαλλαχ) και βαζωντας τον Oxlade που και ανετοιμος ειναι ως προς το συνολο αλλα και επιθετικος δεν ειναι η εστω χαφ: ειναι ζητημα να εκανε μια ενεργεια σε ολο το ματς. Η δε εμπνευση να βαλει αρχικα τον Κλαβαν και μετα τον αργο Τσαν στα CB ειναι επιπεδου αποτυχιμενεθ. Παιζεις με 10 εχεις εκτος Λοβρεν-Κουτινιο-Λαλλανα-Σαλαχ-Μανε και κανεις τι στο β? ΤΙΠΟΤΕ απολυτως.

Η ηττα ειναι δικαιη για την εικονα μας. Μονο που ειμαστε Liverpool και 5 γκολ ειναι πολλα. Δεν ειμαι Arsenal εγω να τρωω 5αρες και να μη τρεχει κατι.

Οσο επαιζε με 11 πηγαινε μια χαρα και το ματς στο 1-0 ηταν πιο πολυ να βαλουμε εμεις παρα να φαμε. Δε γινεται ομως να χανεις ενα παικτη και να πετας λευκη πετσετα στο 1-0 στο 45 με 8 λεπτα καθυστερηση- δηλαδη στο 37′ κανονικα.

Ηττες θα ερθουν, με την city εκτος παιζεις οκ, αλλα αλλο ηττα και αλλο περπαταω στο γηπεδο. Φωναζω απο περσυ οτι θελουμε CB αξιοπιστο, δεν ειναι εικονα αυτη πισω. Το μονο καλο ειναι οτι ηρθε νωρις και η 5αρα θα ταρακουνησει αρκετα κεφαλια με πρωτο του παγκου. Ο Κλοπ ειναι για μενα στη τριαδα των καλυτερων manager αυτη τη στιγμη στο κοσμο. Στο νησι για μενα ειναι Ποκετινο και Κοντε οι αλλοι τυπου ΚΕΦΤΕ ειναι ανυπαρκτοι, ο Πεπ παραμενει αινιγμα αν και φετος ενισχυθηκε ΠΟΛΥ. Στην Ισπανια δεν υπαρχει προπονητης σε κανενα μεγαλο ο ζιζης μονο στη Ρεαλ θεωρειται προπονητης, ο Βαλβιδας ακομη ψαχνεται και ο Αθλετικο ειναι καλος να παιζει ταμπουρι. Ιταλια επισης, Γαλλια επισης μηδεν. Τη Γερμανια δε τη βαζω καν μιας και δεν εχει καν πρωταθλημα η Μπαγερν το παιρνει Μαρτιο το επιπεδο ειναι ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ.

Κατανοω τα συνεχωμενα ματς και το οποιο ροτεισον αλλα δε κανεις τετοιο στο βασικο σου CB εκτος με τη City. Oπως δεν αφηνεις τον Κουτι εκτος αποστολης. Τον κρατησαμε για καποιο λογο, αμα ειναι να καθεται σπιτι του τι να τον κανω? Υπαρχει σιγουρα θεμα αλλα πρεπει να λυθει ΑΜΕΣΑ και γιατι δεν εχεις αλλο οργανωτη  με το Λαλλανα εκτος  και γιατι ο Firmino εχει αχρηστευθει με την απουσια του- αυτοι οι 2 παιζουν με κλειστα ματια πλεον.

Δε με πειραξε η ηττα- 3 βαθμοι ειναι- ισως να μη με πειραζαν και τα γκολ αν δεν εβλεπα αυτη την απαθεια στο γηπεδο. ΞΥΠΝΑΤΕ.

Πιστευω οτι δεν ηταν αποβολη. Παει μεν με ψηλα το ποδι αλλα και ο αλλος ειναι ΕΚΤΟΣ περιοχης (αρα δεν τιθεται θεμα τερματοφυλακα) βγαινει ΑΝΑΛΟΓΑ χωρις να υπολογιζει τιποτε παρα μονο τη μπαλλα, αλλα  το κυριοτερο ο Μανε εχει τα ματια του στη μπαλλα – το κεφαλι του δεν κοιταει ΚΑΝ το γηπεδο αλλα τον αερα- και δεν παει να χτυπησει αλλα να προλαβει το κοντρολ. Γνωμη μου ειναι οτι ειναι κιτρινη και τελος. Την ιδια γνωμη- βλεπαμε το ματς στο SKY ΦΥΣΙΚΑ- εχει και το top διαιτητης στο κοσμο ο Κλατενμπεργκ, ο Λινεκερ, μεχρι και ο Γκαρυ Νεβιλ της Referee που σχολιαζαν το ματς. Αλλο παω να χτυπησω επιτηδες  και αλλο μπαινω στη διεκδικηση. Το πρωτο ΕΙΝΑΙ κοκκινη, το δευτερο λογω υψωμενου ποδιου ειναι κιτρινη. Ο Ref τα εκανε μανταρα ενα ματς που μπορει να χαναμε  μπορει να κερδιζαμε μπορει να ηταν Χ ,  αλλα το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ αφηνει το παικτη αλλες 3 αγωνιστικες εκτος με τη μαλακια του.

Ειμαστε 3 βαθμους πισω- δε χαθηκε ο κοσμος- και εχουμε παιξει με gunners/citizens. O ΚΕΦΤΕΣ μολις εφερε Χ με τη Στοουκ.

Θα δουμε τη ομαδα με τη Σεβιλλη στο CHL. Ελπιζω να ηταν απλα μια κακη μερα, συμβαινει σε ολους, οπως ΞΕΡΩ οτι με τον Κλοπ δυσκολα θα ξαναδουμε τετοιο πραγμα. Αν δω και το Κουτι εστω 30 λεπτα να μπαινει στο πνευμα σιγα σιγα θα ειναι οτι καλυτερο.

ΥΓ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΑΛΛΑΝΑ. Βγαζει ματι ποσο μας λειπει η μπαλλαδοφατσα μου το ειπαν μεχρι και οι ‘αντιπαλοι’ μια gunner μια Everton η τριτη δεν συμμετεχει και μας λεει οτι ειναι εθνικη Ολλανδιας.. O εταιρος red δε μιλιεται καν, αλλα θα τα βρουμε over drinks.

ΥNWA

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to MCI-LIVERPOOL

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γνωμη μου και μπορει να κανω λαθος- το ελεγα και προπερσυ για ενα ματς της ΑΕΚ νομιζω:

    Οταν νικας 4-0 στο 85′ ο αλλος εχει πεταξει πετσετα απο το 45′ με 2-0 στη πλατη, σου κανει αλλαγες και βαζει πιτσιρικαδες και παιζει με 10 με μια ΑΜΦΙΒΟΛΗ αποβολη, τοτε ΣΤΑΜΑΤΑΣ. Λεγεται σεβασμος πρωτα στον εαυτο σου και μετα στον αντιπαλο σου και ισχυει για ολους. Δεν ξερω το πεμπτο γκολ τι απεδειξε, για μας το ιδιο ειναι το 4 με το 5 αλλα ΑΥΤΑ θα τα βρεις μπροστα σου καποια στιγμη.

    @ Perakas – εχω γραψει πολλες φορες για το ΡΟΥΦΙΑΝΟ με ενα απλο search στη σελιδα μπορεις να τα βρεις και τα ΠΟΛΛΑ που εχει κανει και το ποιον του.
    ΔΕΝ ασχολουμαι με τιποτενιους ΓΛΥΤΣΕΣ που πριν 5 μηνες δηλωναν: εμεις οι Παναθηναικοι και σημερα λενε εμεις στην ΑΕΚ. Αυριο αμα του τα σταξει ο Ιβαν θα λεει εγω ειμουν ΜΠΑΟΚ απο μικρος..Οπως οταν του τα εσταξε ο Μελ τοτε στο σκαφος απο εκει που εδειχνε φανελλες στη 13 και φυλαγε τριφυλια εγινε ΑΕΚαρας σε ενα βραδυ. Πολλοι ηρθαν σε μας, Σαραβακος-Δομαζος- Μητροπουλος-Γεωργατος κλπ αλλα ΣΑΝΟ τουλαχιστον δε πουλαγαν, οπως δε πουλησε ο Σαμπα η ο Μπατιστα στο Γαυρο. Αυτος ειναι ΓΛΥΤΣΑΣ.

    ΠΟΤΕ δεν ησουν ενας απο εμας το ΜΟΝΟ πραγμα που σε νοιαζει ειναι Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.
    ΓΥΦΤΟ.

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Έτυχε να δω το παιχνίδι man city – lfc

    Το παιχνίδι της man city με τη lfc το τίναξε στον αέρα ο διαιτητής. Η φάση της αποβολής ο διαιτητής κανει εξοφθαλμο λαθος. Το παιχνίδι μέχρι τότε ήταν μοιρασμένο. Κάνει το goal η city , αλλά χάνει μοναδικό τετ α τετ ο Αιγύπτιος της lfc.

    Η man city μοιάζει πολύ με τη lfc στο ότι και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές και θεαματικές από τη μέση και μπροστά. Οι άμυνες τους Όμως έχουν πολλά προβλήματα και θα φανεί και στην πορεία του πρωταθλήματος.

    Η city δεν πήγαινε για πεντάρα , άπλα της έπιασαν όλα ότι έκανε. Όπως είχε πει και ο δάσκαλος οσιμ πόρνη μπαλιά….

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    Σήμερα ήταν μια τεράστια μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο ήρωας των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων Νικόλαος γεωργαλης κατά κόσμο Νίκος Γκάλης μπήκε στο hall of fame. Στις 4 η ώρα τα ξημερώματα ο νικ πήρε κάτι που του άξιζε παρά πολύ.

    Η Εργατικότητα του η ψυχραιμία του το μάτι της τίγρης που διέθετε αποτελούν μια μοναδική μορφή της ελληνικής καθημερινότητας από το 1980 και μετά.

    Να είσαι καλά νικ ……..μας γέμισες πολλές φορές από υπερηφάνεια…..μεγάλο ευχαριστώ…..

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνώ. Εγινε ακομη καλύτερος γιατι έμεινε “αμερικανός” και δούλεψε ακομη και τη τελευταια χρόνια..
    Ηταν κορυφαίος καο καθόταν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και έριχνε 2000 σουτ μερα τη προπόνηση οταν ολοι οι άλλοι γυρνάγαμε στα μπουζούκια!
    Μεγάλος αθλητής τεράστιος και σαν άνθρωπος. ΚΥΡΙΟΣ.

    ΥΓ Παρακευή έχουμε πρεμιέρα πανω αυτο που περιμένεις.

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    Σήμερα Στα 43 μου κι έχοντας ζήσει και ταξιδέψει σε αρκετές γωνιές κοιτάζω πισω. Και τι βλέπω;

    Στην Ελλάδα βλέπω μια απέραντη πασοκυλα ( κατά το ξεφτυλα) όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γκάλης είναι από τις λίγες περιπτώσεις άντρα ο οποίος δούλεψε σα το σκυλί, δε το έπαιξε ποτέ star σε αυτή τη χώρα που ο κάθε παπαρακος το έπαιζε παράγοντας.

    Να είσαι καλά ρε nick . Εσύ τελικα μας έμαθες να πηγαίνουμε κόντρα στην πασοκυλα …

    Ps. Σου το έχω ξαναπεί , είσαι μαγκακι. Κοίτα να το ευχαριστηθείς. Να της μεταφέρεις ότι είναι πολλά κιλά ΚΥΡΙΑ.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι.. Να μην ηταν και Everton!
    Θα τη δουμε Παρασκευη βραδυ ok will do ??????.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all- Super ΛΙΓΔΑ
    Προχτες μιας και εκανα δουλειες εκτος, ειπα να παω να παρω το διαρκειας μου απο τον Απολλωνα. Ενα διαρκειας που το ειχαμε συμφωνησει τη βραδυα του τελικου του CHL.. πριν 3 μηνες δηλαδη και ειχαμε κανει τις αναλογες ενεργειες.
    Να πληρωσουμε την VIP θεση μας δηλαδη και να παρουμε τις καρτες μας. Ανελαβε ενας (τι πιο λογικο) να κανει μια πληρωμη και για τους 3, και ξεκινησαν να τυπωνωνται τη Παρασκευη μιας και το σωματειο ΔΕΝ ΕΙΧΕ τον αναλογο εκτυπωτη!
    Παμε λοιπον το γηπεδο και μπαινουμε μεσα κυριοι. ΟΥΔΕΙΣ στη πορτα ουδεις ελεγχος τιποτα.
    Κατι μαστορια εβαζαν μια ταμπελα NOVA- εκει ειμαστε πρωτοι- για να γινωνται οι δηλωσεις on camera εξω απο τα αποδυτηρια.
    Ρωταμε και μας λενε να παμε απο την απεναντι μερια.
    Περναμε ενα ξυλινο μπαρ δεκαετιας 1970 σε χωριο και οταν λεω ξυλινο εννοω ΟΛΟ ξυλο μπαρ πατωματα τοιχοι τα παντα και παμε στη ‘γραμματεια’. Εκει μια κοπελλα μιλαγε-εβριζε το τηλεφωνο, ενας τυπος προσπαθουσε να σεταρει τον εκτυπωτη που οποτε ηθελε τυπωνε οποτε ηθελε ‘εφτυνε’ τις καρτες αδειες και ενας αλλος τυπος ερτεχε πανικοβλητος.

    – Καλησπερα λεγωμαι Ντινης εχει πληρωσει ο κ.Αβραμιδης 3 διαρκειας στη VIP.
    – ΟΚ μισο να τα βρω να τα τυπωσω.
    – Ειπατε στο κ.Αβραμιδη οτι θελετε ταυτοτητα και οτι ο καθενας πρεπει να ερθει να παραλαβει το δικο του. Μιας και ηρθα μηπως μπορω να τα παρω και τα 3 μαζι να τελειωνουμε?
    – Ναι μωρε οκ σιγα παρτα και τα 3
    – Θελετε ταυτοτητα?
    – Οχι ενταξει ειμαστε.
    – Υπογραφω κατι?
    – Οχι ολα οκ!!
    – Μπορω να παρω αλλα 2-3 εισητηρια στη VIP απλα? (θελει να ερθει το UK και η κορη μου παρεα, αν και τη φιλη μου την εχω παει σε Απολλων-ΑΕΚ Β Εθνικη και τα ειδε ολα κυριολεκτικα αλλα δε ‘μασαει’ ειδικα τωρα που θα καθησουμε σαν ανθρωποι).
    – Οχι δε τα εχουμε τυπωσει ακομη! (Παρασκευη απογευμα 5 η ωρα)
    – Να σας το πληρωσω και να το παραλαβω τη Δευτερα πριν τον αγωνα που θα ερθουμε?
    – Α ΜΗ ΜΕ ΜΠΛΕΚΕΙΣ τωρα! Μπες στη πλατφορμα της viva και παρτο..

    Στο απεναντι δωματιο νομιζες οτι εισαι σε υπηρεσια δημοσιου: Δεκαδες στιβες χαρτια στο πατωμα που εφθαναν σε υψος το ενα μετρο -ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ- ενα ΧΑΟΣ κανονικο.
    Βγηκαμε στο γηπεδο- κανενας δε μας σταματησε- περπατησαμε το χορτο κανονικα, το οποιο ειναι σε αψογη κατασταση.
    Κλουβα κανονικη το γηπεδακι και το ειδα αδειο, τελευταια φορα που ειχα παει ηταν στο Gay-ΑΕΚ καλεσμενος του τοτε αντιπροεδρου του Gay που ειχαμε νικησει 1-2 στο 90′, γεματο ειναι κατασταση ζουγκλα , με τους παγκους επιτηδες απεναντι για την αποφυγη ‘γαλλικων’.
    Απολλων-Μπαοκ αυριο και θα εχει πλακα το σκηνικο, αλλωστε μονο της πλακας ειναι η Ελλαδα. Ειδαμε και τους ‘σοβαρους’ στην ΑΕΚ σε ευρωπαικο ματς διπλα στους επισημους του Βελγιου και της UEFA το Δημητρεχα να γαμοσταυριζει και να κανει κολοδαχτυλα και το Δηματο να το παιζει Gaius Julius Caesar.
    AVE!

    ΥΓ «It was a pleasure to see you. I hope to come back to Greece and to see Betty also» ειπε ο αγραμματος στη κ.Μακρον. Για οποιον νομιζει οτι οι ΒΛΑΧΙΕΣ με τον Ομπαμα ηταν ατυχιες.
    Ο τυπος ΠΑΡΑΤΗΣΕ το προεδρο της Γαλλιας!!! να περιμενει το αμαξι.. αφου τον χτυπησε τη πλατη ως κολληταρι και σηκωθηκε και εφυγε απλα!
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ..

    We hope you get the hell out and never come back, and while you’re at it take Betty (aka Peristera) with you. TAΓΑΡ.. που θες και αγγλικα!

  8. Ο/Η Savvi λέει:

    Το παιχνίδι δεν το είδα και δεν μπορώ να το σχολιάσω. Από εκεί και πέρα ο Κλόπ πρέπει να σταματήσει να είναι «αφελής», δεν είναι η πρώτη του χρόνια στον σύλλογο και στο πρωτάθλημα(καταλαβαίνεις πως το εννοώ και δεν μιλάω για τα 5, αν και ακόμα είναι αρχή). Όπως είπες σε προηγούμενες αναρτήσεις σου καλοβλέπει όπως και εσύ την μεγάλη κούπα του τσουλου. Δεν τον κατηγορώ όπως και εσένα που την θέλετε και γω μαζί σας. Προσωπική μου άποψη πάντα, ομάδες σαν την ΑΕΚ και την LFC που έχουν να πάρουν πρωτάθλημα πάνω από είκοσι χρόνια ένας είναι ο στόχος και μόνο το πρωτάθλημα. Καλά τα έσοδα-έξοδα αλλά και φίλαθλος-οπαδός θέλει και άλλα.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνώ.
    Το CHL δεν εχει να κανει με χρήματα.
    Η ομάδα ειναι η μόνη στο νησι με ευρωπαϊκό “DNA” και τα ευρωπαϊκά ματς ειναι κομβικής σημασίας για το club.

  10. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Την ιστορία με την Eldorado πιστεύω την διαβάσατε. Αν έχω καταλάβει καλά τα ”αμερικανάκια” είπαν άντε και γαμη@@τε και σταματάμε την επένδυση αφού και μια απλή τυπική άδεια για έργα κάνει μήνες να εκδοθεί με αποτέλεσμα να πηγαίνει όλο το χρονοδιάγραμμα πίσω με τεράστιο κόστος σε χρήμα. Ελλάδα2017

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χάρη μου ο Σκουρλέτης το χειρίζεται. Ο ίδιος που καθυστερούσε τη δικιά μας άδεια και ο Μελ πήγε να τον κανει “κουγια” μεςα στο υπουργείο- σηκωθηκε να τον αρπαξει κυριολεκτικα και τον σταμάτησε ΚΥΡΙΛΕΚΤΙΚΑ τελευταια στιγμη ο βάτραχος ( μια ζωη μαλακιες ο Βόσνιος)
    Ο ίδιος καθυστερεί και το ελληνικό 2,5 χρονια τωρα, 10 δις εσοδα στην 25ετια εχει το project για το κρατος και εχουμε χασει 2,5 χρονια-το 10% του χρονου ΑΡΑ με απλη αναλογικη 1 ΔΙΣ!!

    Οτι εκανε ο Σαμαράς και το κατηγορούσαν με απέχθεια η το εγκαινιάζουν μη μπορώντας να κανουν αλλιώς (οδικοί άξονες-περιφερειακά αεροδρόμια) η το πολεμάνε μέχρι να βαρεθεί ο άλλος και να φύγει.

    Περιμένεις προκοπή απο κομμουνιστές; που πρόκοψαν δηλαδή στο πλανήτη για να το κανουν εδω;

  12. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Αμερικάνοι φονιάδες των λαών ιμπεριαλιστές και άλλες παρόμοιες παπαριές. Αν ήταν Κινέζοι Ρώσοι στις σκουριές Ελληνικό θα ήταν όλα εντάξει… Βάλε και Ελληνικό δημόσιο(είναι που θα γίνονταν τάχα μου πιο ευκίνητο) φτιάχνεις ένα τρομερό συνδιασμό

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μεχρι και οι Κινεζοι ΞΥΠΝΗΣΑΝ πριν 20 χρονια, ανοιχτηκαν στο εμποριο και στις επενδυσεις ΚΑΙ απο το κρατος ΚΑΙ απο δυτικους μιας και ειδαν οτι καλο το κοκκινο βιβλιο αλλα ελλειπαν βασικες λεξεις: Πεινα-Αγραμματοσυνη-Τεμπελια κλπ.
    Ειχε βεβαια τονισμενες αλλες πιο πιασαρικες: Επανασταση, κομμουνα, ζητω ο λαος- ζητω το κομμα/ κατω ο λαος: τα 2 τελευταια ειναι καπως αλληλοσυγκρουωμενα στη θεωρια με τη πραξη.
    Το Πεκινο μολις ‘πηρε’ το H.K το 1999 και ειδε τι σημαινει δομη-εμποριο-προοοδος (αλλα UK) καταλαβε ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    Οι δικοι μας εχουν ακομη πολυ δρομο ακομη μιας και στο συγκεκριμενο τομεα σπανε τα κοντερ.

  14. Ο/Η Stelathen λέει:

    Να προσφερω και αλλο ενα ελληνικο παραλογο.συμφωνα με τους νεους πολεοδομικους κανονισμος αν χτισεις με οροφο,υποχρεουσαι σε ασανσερ,ραμπα κλισης 5%απο το πεζοδρομιο στην κυρια εισοδο το οποιο δημιουργει ενα εκτρωμα .και στον οροφο παρκιν αμαξιδιου αμεα σαν εξτρα χωρο εξω απο την εισοδο του οροφου.οι ιδιοι οι μηχανικοι της πολεοδομιας γελαγαν οταν μου τα λεγαν.και συμπληρωναν πως ειναι προαφατες κατακτησεις των αμεα.

    Κουμαντο στο ιδιο σου το σπιτι κανουν οι αμεα και οι αριστερες ευαισθησιες του τσιπρα