Μπράβο

Εως τώρα και έχοντας δώσει ικανό αριθμό επίσημων παιχνιδιών, η ομάδα της ΑΕΚ,το πρόσημο είναι θετικό. Στα περισσότερα εξ αυτών,η απόδοσή της είναι αρκετά ικανοποιητική. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα ίσως και πέραν του αναμενομένου.

Ξεκινώντας από τον δεύτερο αγώνα με την Ρωσσική ομάδα και φτάνοντας ως χθες,την πολύ καλύ εμφάνιση στην Ριέκα, δηλαδή από αρχές Αυγούστου ως τα μέσα Σεμπτεμβρίου,με εξαίρεση εκείνο το “άοσμο” μας στα Γιάννινα, η ομάδα παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη-και για τα δεδομένα της εποχής- σταθερότητα και κυρίως υψηλή απόδοση-πάντα βέβαια σε συνάρτηση με την δυναμικότητα του ρόστερ που διαθέτει.

Εως τώρα πολύ καλά λοιπόν.Εχοντας πάντα στο μυαλό μας πως ίσως πρόκειται για όψιμο- η και τυχαίο- φορμάρισμα. Πράγμα όχι παράξενο όπως και  καθόλου καλό για το υπόλοιπο της κούρσας του πρωταθλήματος. Θα δείξει.

Οπως και να έχει, οφείλουμε να πούμε ένα “μπράβο” στους παίκτες για την απόδοση τους όπως και στον προπονητή για την αποφυγή “δοκιμών” και “συνταγών”,αφού ξέρουν αμφότεροι τις ικανότητές  και τα όριά τους και δεν χρειάζονται “πειραματισμοί” για να καταδειχθεί το αυτονόητο.

Οταν κάτι είναι ωραίο, δεν ρωτάμε “πόθεν”. Απλά το απολαμβάνουμε όσο κρατάει.

Μπράβο για τα έως τώρα λοιπόν και εύχομαι ανάλογη συνέχεια.

Μπράβο και στον Μελισσανίδη,που είναι η “ψυχή” της ομάδας. Την ακολουθεί παντού,παρόλο που φείδεται χρόνου (μη γελάτε). Και παντου σχεδόν κερδίζουμε. Οπου δεν έχει έρθει, χάνουμε. Είναι κάτι σαν το “κοντομάνικο” μας. Ενα γούρι. Ενα λαγοπόδαρο. Ωρα είναι να ζητήσει και πριμ.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Μπράβο

  1. Ο/Η koreas λέει:

    @ πισσσα και πουπουλα…

    χαχαχαχαχαχαχ……..μηπως πληρωνεται ο τιγρης για να παρακολουθει τα παιχνίδια της ομάδας;…….για το γαυρο ή το βάζελο δε θα γράψεις κανένα κείμενο;(φαντάζομαι είναι μεγαλύτερη πηγή εμπνευσης αυτή την εποχή από ότι η grande ΑΕΚ) ή η μούσα σου είναι η κιτρινόμαυρη;

  2. Ο/Η Πισσα και Πουπουλα λέει:

    Προς “koreas”: Εδω γραφουμε για τον ΓΑΠ τον Σαμαρα τον Τσιπρα και τον Κυριακο, που ειναι και ελαχιστα μεγεθη μπροστα στο “ΠΟΚ”.
    Απλα δεν κανω ποτε ολοκληρο κειμενο για αλλη ομαδα. Το θεωρω αστοχο- αφου ο παρον χωρος ασχολειται ποδοσφαιρικα κυριως- οχι μονο βεβαια-,με τα της ΑΕΚ. Και επισης το βρισκω λιγο “ακομψο” το να γραφω κατεβατα απο εδω για μια αλλη ομαδα. Ειναι σαν να πετας πετρες στο απεναντι κτημα.
    Επισης το αναποδο με ενοχλει. Να βλεπωδηλαδη κατεβατα ολοκληρα και στηλες απανωτες σε ηλεκτρονικα και εντυπα μεσα οπαδικα που αφιερωνουν σελιδες για την “αντιπαλη” ομαδα.
    Κοιτατε ρε μαλακες τα χαλια σας και πως θα διορθωθειτε και αφηστε τους “αντιπαλους”.

    Βεβαια σχολιασμοι γινονται και ειναι αναποφευκτοι αλλωστε. Αφου ολοι βραζουμε στην ιδια σουπα. Αλλα ολοκληρο κειμενο για αλλη ομαδα δεν κανω ποτε. Οπως και γενικα δεν αναλωνομαι σε κουβεντες που αφορουν αλλες ομαδες.
    Οσο για τον “εγγυητή”,νομίζω ότι πρέπει να του βγάλουν “κομμάτι”. Τι διάολο. Αφήνει τα καφενεία και την πρέφα και τρέχει με το αεροπλάνο πίσω από την ΑΕΚ λες και είναι ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ σε περιοδεία στη Μέση Ανατολή.

  3. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Χρηστάρα μου, μ’ αυτά κι αυτά, η ομάς έφτασε από Σεπτέμβρη σε σημείο να παίζονται πάρα πολλά εντός 10-ημέρου…πρέπει να νικήσει την αρμάδα του Τεννέ, να νικήσει το συνωνθύλευμα της Τρούμπας και να στείλει τον κοσσοβάρο σπίτι του (και την Τρούμπα σε κατάσταση διάλυσης), βάζοντας βάση για τίτλο (ναι! για τίτλο! αν πάρουν το 6-βαθμο πρέπει να μπει στους στόχους, τώρα προφανώς δεν είναι!) και μετά να καθαρίσει εντός και τα σνίτσελ και να διασφαλίσει 80% και την πρόκριση στους 32 (ο 2ος θα περάσει και με 7-8 βαθμούς)…πρωτόγνωρες καταστάσεις για τη νέα ΑΕΚ και κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ολόκληρος ο οργανισμός. Το ευχάριστο είναι ότι η θέση μας αυτό το 10-ήμερο ήταν σίγουρα ΕΚΤΟΣ (υπεράνω φυσικά) των ανομολόγητων στόχων μας και το ανησυχητικό είναι ότι όλοι τους εκεί μέσα είναι αμάθητοι…εδώ που τα λέμε αυτά μαθαίνονται μόνο έτσι….σου έρχονται οι ευκαιρίες και τις αρπάζεις (ή πας κλέωπας στη μαμά σου) έτσι είναι η ζωή…ας το ευχαριστηθούμε μιά φορά…

  4. Ο/Η Πισσα και Πουπουλα λέει:

    Προς Γιωργη: Νομιζω οτι ειναι αρκετα νωρις για να κοιταμε αρκετες αγωνιστικες μπροστα η να γινονται ονειρα- α ρε που φτασαμε- για τιτλο. Ισως να προκειται για απλη συγκυρια. Ισως παλι να ειναι μια ενδειξη για το πως θα παει το πραγμα φετος.
    Καλο ειναι να ερχεται η ορεξη τρωγωντας. Δεν γιναμε Μποταφογκο ξαφνικα.
    Αυτα τα πεναλτακια που “κερδιζουμε” ομως, ομολογουμενως δεν μου αρεσουν καθολου. Και σε παρα πολλους αλλους φανταζομαι. Ελπιζω να μην ειναι μια χρονια ντροπης η φετινη.
    Χαιρετισμους.