Pink Floyd- Their Mortal Remains

 

To προσφατο ταξιδι ειχε τρελλο τρεξιμο. Υποχρεωσεις ευχαριστες μεν πολλες δε. Αεροπλανα-τρενα- μετακομισεις-φαγητα-βολτες-πρεμιερες-μουσεια.

Που φυσικα δεν τα ειδαμε/καναμε ολα, αλλα υπαρχει και καιρος και διαθεση. Οσο και να το οργανωνεις αμα φτανεις να κανεις 52 χιλιομετρα περπατημα μονο- χωρις ολα τα αλλα-  μεσα σε 4 μερες (τοσα εγραψε το app στο τηλεφωνο) γυρνας πτωμα. Σε αυτο συνεβαλλε και μια βομβα σε απομακρο μεν σταθμο του tube, ευτυχως χωρις θυματα, που εκλεισε διαφορες γραμμες και μας εκανε να αλλαζουμε τρενα συνεχεια. Πρωι Λονδινο με αμαξι ειναι αυτοκτονια και δεν το κανουμε ποτε των ποτων ω ποτε. Ειχε πεσει πληροφορηση απο πανω για μια εκθεση που εχει σπασει ολα τα κοντερ σε πωλησεις (πανω απο 500,000 εισητηρια) και ειπαμε να παμε πριν την πρεμιερα φιλης.

Η εκθεση αφορα ενα απο τα αγαπημενα συγκροτηματα της μικρης, οποτε κλεισαμε ενα μηνα πριν εισητηρια (δεν υπαρχουν με τιποτε) για τον Victoria and Albert Museum στο Kensington ενα απο τα πολλα εκπληκτικα μουσεια της πολης. On line οπως ΟΛΑ στο Λονδινο γινωνται με ενα κινητο. Πραγματικα ολα απο tube απο taxi απο shopping απο φαγητα ΤΑ ΠΑΝΤΑ γινωνται on line πανευκολα γρηγορα με ασφαλεια πληρωμων και ΠΑΝΤΑ στην ωρα τους: μεχρι και το laudry εχει εφαρμογη στο uni να πληρωσεις,  ποτε τελειωνει και στελνει αναλογα alerts να μη χανεις χρονο.

Στην εισοδο απλα scan τα barcodes απο το κινητο, παραλαβη στο καθενα απο ενα πομποδεκτη με ακουστικα εξαιρετικης ποιοτητας (με τους αναλογους server στημενους να δουλευουν αψογα). Το concept ειναι εκθεση της ιστοριας των Floyd ανα περιοδο. Οποτε με το που μπαινεις παιζουν μεταξυ των αλλων διαφορα video απο συνεντευξεις παλιες και νεες των μελων της μπαντας και με το που περνας απο χωρο σε χωρο, η πας απο εκθεμα σε εκθεμα αναλογα αλλαζει αυτο που ακους και εχεις την αναλογη πληροφορηση. Ιστοριες απο τα μελη, μουσικη αναλογη με το τι βλεπεις κλπ. Ειπαμε οταν εμεις ειμασταν πολιτισμενοι, αυτοι ηταν πανω στα δεντρα. Τωρα αυτοι κατεβηκαν απο τα δεντρα και εμεις τα γλυκοκοιταμε να ανεβουμε.

Πρωτη αιθουσα το γνωστο van και ψυχεδελικη μουσικη απο τις αρχες των 60’s με αναλογα τον ουρανο να αλλαζει χρωματα και σχεδια.

Down the rabbit hole και το πρωτο αρμονιο που επαιζε ο Richard Wright να δειχνει προιοστορια απο τη μια, αλλα και ποσο ΜΠΡΟΣΤΑ ηταν απο τοτε, οταν σε αλλες χωρες επαιζαν χασικλιδικα.

Γνωριμια με τον  Richard Wright εχει γινει το 1991 στη Παρο μιας και ερχωνταν με τον Gilmour και ειχε παντρευτει τη Franca και ολα τα καλοκαιρια ως ‘Ελληνιδα’ τα περναγαν στην Παρο-Ιο-Μυκονο.

Live @ the Pompeii ενα project που ξεκινησε στην αυρα της εποχης- μιλαμε για Woodstock era- που ο Gilmour δεν ηθελε να συμμετεχει και ετσι δεν πηγε η μπαντα. Ο Gilmour για μενα ειναι μαζι με τον Syd τα 2 μυαλα της μπαντας, και εχωντας τον γνωρισει η φιλη μου (μεγαλη fan) μου μιλαει με τα καλυτερα λογια που εχω ακουσει. Ελπιζω καποια στιγμη να τον πετυχουμε καπου, μεγαλωσε πια. Οι τυποι ξεκινησαν να παιζουν ο καθενας μονος του αρχικα και απλα –ΕΥΤΥΧΩΣ- καποιος ονοματι Adrian Maben ειχε την ιδεα να τους κινηματογραφησει. Το film μπορειτε να το δειτε στο ιντερνετ, αλλα το πρωτεινω μονο σε οσους αρεσουν οι Floyd και η αγγλικη σκηνη μιας και ειναι ‘δυσκολο’

Dark Side of the moon- για μενα η καλυτερη δουλεια τους η επομενη αιθουσα.Iσως το πιο αναγνωρισιμο εξωφυλλο δισκου ever μια δουλεια του Storm Thorgerson, με το πρισμα. Ηχογραφηση 1972-73 και το πρωτο με multitrack recording και  tape loops.

 

Μετα αναλαμβανει ο Waters που κανει το Wish you were here, Animals και The Wall. Oσο μου καθεται στο λαιμο- τον αντιπαθω ως ανθρωπο- τοσο καλες μουσικες εγραψε.

Αν και Gilmour-ικος εγω θεωρω το απολυτο κομματι το High Hopes του 1994 το οποιο και παλιοτερα εγινε και post απο τη φιλη μου. Η ΜΑΓΕΙΑ των Floyd, η μουσικη τους, η πρωτοπορια στον ηχο και στο τι χρησιμοποιησαν πριν 20-30-40 χρονια δεν θα ξεπεραστει ποτε.

Τα δε Live τους ειναι οτι καλυτερο εχω δει στο Λονδινο, μαζι με ενα live του Peter Gabriel που κοιταγαμε ΟΛΟΙ σα χανοι back in the day με το τοτε Sledgehammer tour.

Η εκθεση ειχε διαφορες ιστοριες απο τα φουσκωτα γουρουνια και πως επεσε και εγινε η ιδεα μεχρι τους στρατους απο σφυρια στο Wall και την Orwell επιδραση σε ολο το concept.

Για κλεισιμο περασαμε σε μια τετραγωνη αιθουσα με μαυρη μοκετα, μαυρα πανια να καλυπτουν τους τοιχους απο ακρη σε ακρη, ενα BLACK ROOM που καθωσουν απλα κατω (η ξαπλωνες αν ηθελες) και στο πανω μερος περιμετρικα επαιζε με καθυστερηση στις 4 πλευρες οσο χρειαζωταν για να νιωθεις οτι εισαι στο κεντρο της σκηνης μιας συναλιας. Ο ουρανος να κανει τα αναλογα Leiser , γεωμετρικα σχηματα σε διαφορα χρωματα, ηχος φυσικα ΑΨΟΓΟΣ και ο κοσμος να κοιτα σαν να ειναι στο διαστημα και να νιωθει σαν να αιωρειται.

Μια ΥΠΕΡΟΧΗ εκθεση, ενα πραγματικα αξιο θεαμα 2 ωρων περιπου.

 

Thanks 4 everything, she knows what I mean!

ΥΓ Οι φωτο ειναι απο το iphone δικες μου, οποτε sorry αν δεν ειναι ‘επαγγελματικες’.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to Pink Floyd- Their Mortal Remains

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Κωστα. Keep trying, εχει ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ευκαιρειες και ζητανε κοσμο συνεχεια πανω απο οσο ειδα σε οτι παει ο νους σου. Ψαξτο και αν θες βοηθεια σε κατι μου λες.

    @ all αν και δε κολλαει: το site τουλαχιστον για μενα δεν ειναι ΑΝΤΙ- τιποτα αλλα ειναι σιγουρα ΜΕ το club μεχρι να γινει ΣΟΒΑΡΟ οσο γινεται. Τα στραβα και τα αναποδα θα τα λεω οπως τα βλεπω και σε οποιον δεν αρεσει ξυδακι. Καμμια ‘νικη’ και καμμια κουπα δε θα με κανει να πανυγηριζω για κατι που εβριζα 20 χρονια. Δοξα τον Βουδα μπαλλα βλεπω στο νησι και ΟΜΑΔΑ εχω κανονικη. Τωρα τιγρηδες μανταλοι και λιβαγιες περαστικοι ειναι. Εγω ΟΧΙ.

  2. Ο/Η koreas λέει:

    Καλημέρα…..

    μια ερώτηση: η έκθεση για τους pink floyd ήταν μάλλον εικαστική ή λάθος έχω καταλάβει;

    PS. για να καλύψουμε όλες τις πλευρές, ας πούμε ότι η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί από περσι αρκετά (όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι). ας ευχηθούμε αυτή η βελτίωση να συνεχιστεί. καλός;

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Όταν έχεις να κανεις με τη συγκεκριμένη μπάντα τα παντα ειναι θέμα οπτικής..
    Ναι για εικαστική δείχνει, για τη πορεία τους δείχνει, για το πως βλέπει ο καθένας τους τη μουσική δείχνει- εντελώς διαφορετικές απόψεις του ψυχεδελικου Syd Barret, του μετέπειτα εμπορικού Roger Waters και του ,για μενα, κορυφαίου David Gilmour που παντα ήταν για τη μουσική πολλα βήματα μπροστα. Iσως γιατι δεν εβλεπε μονο μουσικη αλλα πολλα πραγματα μαζι.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ΑΕΚ απλα με ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ εχει κανει μια κυνική πορεία στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με άλλες χρονιές.
    Κάκη ομάδα με ΑΣΧΕΤΟ προπονητή όπως ήταν χρονια ο γαύρος και οποτε χρειαζόταν μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι έπεφτε εξωτερική βοήθεια απο το σχέδιο Marshall.

    Θεωρω οτι το οποίο ¨Φορμαρισμα¨ έγινε πολυ γρηγορα, η ομάδα εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα αμυντικά (στα Γιαννενα σωθηκες απο τον …Ανεστη προχθες νικησες με μουφα μπορουσες ΕΥΚΟΛΑ να εισαι -4 ποντους) αλλα και στο κέντρο με τον ΑΠΙΘΑΝΟ χειρισμό του Σουηδού (το λεω απο τον Ιούλιο οτι εχει φύγει και μου έλεγαν οτι υπερβάλλω … ΠΑΛΙ..) μιας και το ρόστερ με τη σύμφωνη γνώμη του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ εχει τρύπες παντου. Το οτι πας με 2 CB για 2 μηνες με 2 ματς την εβδομαδα ειναι αποφαση ‘προπονητη’ Α Τοπικου. Ο ανθρωπος δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με το αθλημα απλα. Το οτι δεν εχεις φαει γκολ οφειλεται καθαρα στο πολυ χαμηλο επιπεδο των αντιπαλων οπως και καθαρα σε θεμα τυχης.
    Δε ξερω ποσο θα κρατήσει η ευφορία και το σπρώξιμο αλλα σίγουρα δε ψήνωμαι οταν ΣΕ ΟΛΑ τα ματς παλεύω με τη ψυχή στο στόμα να μιλήσω Λαμιες και Παναιτωλικόυς και να πάρω Χ απο τον Νικολια και σε κανει ρομπα ο Χαλκιαδακης στο Πας-ΑΕΚ. Τωρα αυτα που γράφουν κατι καμμένα για πρωταθλήματα στην 8η αγωνιστική ξέρεις που τα πετάω.. Νοέμβριο-Δεκεμβριο να δούμε τι που και πως και αναλογα μιλάμε.

    Η ευρωπαϊκή παρουσία ήταν όντως κατι ανέλπιστο. Βοήθησε οτι εχουμε πέσει με κακές ομάδες γιατι παρα το ονομα οι Βέλγοι ΕΙΝΑΙ κακή ομάδα δε γινεται να σου κάνουν 2 τελικές σε 180 λεπτα, αυτο δείχνει κακή ομάδα. Τα αλλα τωρα οτι παίξαμε μπαλλαρα μπορει να ειναι ετςι -όντως παίξαμε καλα στο ΟΑΚΑ- αλλα άμα δεν ειναι και ο αλλος χαλιας οσο μπαλαρα και αν παίξεις…Αμα ηταν μια απλα σοβαρη ομαδα οπως η ΤΣΣΚΑ (σιγα το μεγαθηριο) τι μπαλλαρα να παιξεις? Η μηπως αυτο το θαυμα με τα 2 γκολ + το πεναλτυ του Σιμοες θα το ξαναδεις ποτε?

    Η Ριεκα δεν ειναι κατι, την είδαμε και με το γαυρο τσίρκο ειναι οπως και οι άλλοι του ομίλου, ακομη και η Μίλαν 2 μήνες ομάδα ειναι που εχει μονο το ονομα ακόμα.
    Όπως και εμεις άλλωστε ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ειμαστε με ενα ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ στο πάγκο (τα εκανα θάλασσα ΚΑΙ με τη Λαμία και έτρεχε να τα μαζέψει στο ημίχρονο ο ΜΑΛΑΚΑΣ) οποτε βλέπω ενα όμιλο Ροντέο με απρόσμενα αποτελέσματα.

    Τωρα για βελτίωση ναι εισαι +2 πριν την αναλογα αγωνιστική Περσυ. Γιατι αναλογα περσυ ΔΕΝ πηρες τη μουφα. Αν μια μουφα πεναλτυ στο 82′ ειναι βελτιωση τοτε οκ ειμαστε πολυ καλοι..

    ΥΓ ΔΕΝ με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι. Η ΑΕΚ με νοιαζει τι κανει και απο αυτην περιμενω πραγματα. Το αν ο ΜΠΑΟΚ ειναι για τα πανηγυρια και αν ο ζελας παει για διαλυση- με 1000- ειναι δικο τους θεμα.
    Αυτο βεβαια που ξερω ειναι οτι πλεον αν πεσεις στη Γ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τα χρεη και ΔΕΝ σβηνωνται. ΝΟΜΙΖΩ οτι περασε διαταξη ο Κοντονης οσο ηταν αθλητισμου ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, μιλαμε για ΑΕ οπως ΟΛΕΣ οι εταιρειες. Αν ειναι να παρω και εγω και ο καθενας δανεια φεσια κλπ και μετα να παω στη Γ Εθνικη-εχει?- του κλαδου μου με καμμια 80αρα στη τσεπη να κανω restart..

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η Θύρα 7 Ηλιούπολης-Μπραχαμίου με ανάρτησή της στο Facebook καλεί τον Σάββα Θεοδωρίδη να σταματήσει τις δηλώσεις σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις μετά από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

    Αναλυτικά το ποστάρισμα:

    «Σεβόμαστε τα χρόνια σου και πόσο ολυμπιακός είσαι αλλά ΣΤΑΜΑΤΑ επιτέλους…
    Αρκετά έχουμε στο κεφάλι μας.

    Στον Ολυμπιακό δεν αρμόζει αυτή η κλάψα . Σταμάτα επιτέλους σε κάθε αγώνα να λές για διαιτησία , τα ξέρουμε και δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα ειδικά φέτος , ίσα ίσα θα γίνουν και χειρότερα .

    Έχουμε κάνει υπομονή μαζί σου σε πολλά και διάφορα θέματα που τα ξέρεις και τα ξέρουμε και εμείς όμως δεν θα αφήσουμε άλλο να ξεφτιλίσεις το λαό του Θρύλου και να κάνεις τους αντιπάλους μας να γελάνε όπως τόσα χρόνια κάναμε εμείς μαζί τους ..
    Έχουμε ομάδα να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον πόλεμο και δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα με αυτές τις γραφικότητες μετά από κάθε αγώνα …

    ΥΓ. Η διαιτησία φέτος κάνει όργια και θα συνεχίσει να κάνει, όμως υπάρχουν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης και όχι με δηλώσεις !!»

    Οταν ακομη και η Θ7 σε βγαζει σεντρα. Γιατι οκ πηραμε εμεις τη ΜΟΥΦΑ αλλα και ο gay δε πηγε πισω. Αυτο που οντως θα εχει γελιο και θα ειναι τρελλη πιστολια ειναι να παρεις μουφα στο 90 με το γαυρο.
    Πραγμα που ΔΕΝ θελω μιας και ειμαι ΑΕΚ και αυτα απλα με κανουν γαυρο, οχι να ευαγγελιζωμαστε αυτα που βριζαμε 20 χρονια.
    ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ +5 ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩΝΤΑΙ.
    Μονο μη σκασει κανενας Gus- δεν γνωριζω κατι- γιατι ΔΕΝ θα ειναι καλο.

  6. Ο/Η sirax23 λέει:

    @snitch
    Στα περισσοτερα απο οσα λες εχεις δικιο ,αλλα οχι σε ολα ,-πχ. δεν νομιζω οτι ηταν αποφαση του Χιμενεθ να μην αποκτηθει αλλο σεντερ μπακ ή καποιος αναπληρωματικος του Γαλαναπουλου- ας οψεται ο Μελ και τα καβουρια στην τσεπη του. Παρολα αυτα δεν μπορουμε να παραβλεψουμε το γεγονος οτι η ομαδα στα ευρωπαικα παιχνιδια και παιρνοντας ως δεδομενα α) την περσινη της παρουσια που δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε καν 3 πασες ποσο μαλλον να δημιουργησουμε φασεις β)την εξαετη μας απουσια απο ευρωπαικες διωργανωσεις & γ) την “σμικρυνση” της ομαδας ολα αυτα τα χρονια, τοτε η φετινη μας παρουσια και τα αποτελεσματα μεχρι στιγμης φανταζουν σαν να εχουμε κανει προοδο αστρονομικη.Και διολε οταν κερδιζεις -και με εμφατικο τροπο- ομαδες που ειναι ανω των 100 θεσεων απο σενα στην βαθμολογια της UEFA ή εχουν το τετραπλασιο και βαλε budget τοτε πρεπει καποιοι πρεπει να πιστωθουν αυτην την επιτυχια ,δεν νομιζεις ?

    I think credit must be given where it’s due and you fail to do that for reasons that I can understand but I can not fully endorse

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα δινεται credit. Αλλα οχι αυτο που πανε να μας περασουν οτι ξαφνικα ο μανωλης εγινε προπονητης και η ομαδα πεταει.
    Απλα λεω οτι οι ομαδες που παιξαμε μεχρι στιγμης ΕΝΤΟΣ ελλαδας ειναι εξαιρετικα αδυναμες- χτες ο Πας απο γλυστρημα ισοφαρισε το νιονιο στο τελος- και σε ΚΣ αυτα τα ματς επρεπε να τα καθαριζεις χωρις αγχος και χωρις κορακια.
    Το ματς της Ριεκα δε το ειδα- το ειπα- και περιμενα ενα Χ μιας και ουτε αυτοι αλλα ουτε και εμεις ειμαστε κατι αξιολογο, εννοω να πεις οτι η μια ομαδα λογικα θα καθαρισει την αλλη. Κουλουρια η 1-1 το εβλεπα βαση δυναμικοτητας.
    Η ΙΔΙΑ η ΑΕΚ εχει δειξει οτι τα budget πολλες φορες δε παιζουν τοσο ρολο αμα μιλαμε για ομαδες παρεμφερεις σε δυναμη.
    Θυμιζω οτι τα πιο ακριβα συμβολαια ειναι παικτες που ειτε περασαν και δεν ακουμπησαν (Αλμειδα-Μπουονανοτε-Πατιτο-Λεσκοτ η μεγαλυτερη μεταγραφη μετα τον Ριβαλντο κατα ΚΕΦΤΕ…) ειτε εχουν πολυ μικρη συνεισφορα στην ομαδα (Τσιγκρινσκι-Λιβαγια). Τη πραγματικη δουλεια στη βγαζει ο Σιμοες που κοστισε μηδεν, στην εβγαλε ο Γιοχανσον, ακομη και ο Γκαλο η ο Πεκχαρτ περσυ που τιμησε με το παραπανω τα λεφτα του: ξυλαγκουρο-αμπαλλος αλλα και σου εβαλε τα γκολ του συνηθως ως αλλαγη και ποτε δεν δημιουργησε κανενα προβλημα.
    Tα BUDGET φυσικα και παιζουν ρολο αλλα οταν ξοδευωνται σε παικτες που αναβαθμιζουν την ομαδα και προσφερουν το κατι παραπανω απο αυτο που ηδη εχεις: η Μπρυζ εχει μεν ακριβοτερο ροστερ αλλα μονο αυτο το αριστερο εξτρεμ τους ο μαυρουκος που ειναι και 20 χρονων εδειξε οτι αξιζει τα λεφτα του. Οι αλλοι στα 2 ματς ηταν χρυσες μετριοτητες που ατομικα δε μπορουσαν να κανουν μια τριπλα της προκοπης και στο one on one με τον Μπακακη τον εκαναν να δειχνει Roberto Carlos.

    YΓ. Ο Μανωλακης ηταν απολυτα συμφωνος με την ΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ CB. Αν δεν ηταν- οπως και σε ολο το σχεδιασμο της ομαδας- τον δρομο τον εχει δειξει και ο Poyet σε μας αλλα και ο Σιλβα στο γαυρο. Φυσικα δεν περιμενα να τα βροντηξει για ενα παικτη αλλα απο την αλλη οταν ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ να μεινεις με μεταγραφες 1,2εκκ και ενα Αραουχο τελος Αυγουστου και σου θετουν στοχους Ευρωπης CHL και πρωταθληματος τοτε εισαι συνενοχος αλλα και υπολογος για το σκοπο που σου ζητα η εταιρεια.
    Ποσο μαλλον οταν βλεπεις οτι ο ενας απο τους 2 CB ειναι ο Βρανιες που ηδη σε 4 αγωνες μαζεψε 3 κιτρινες…

  8. Ο/Η sirax23 λέει:

    Επειδη το σωτο που πεφτει στα “ρεπορταζ” ειναι πολυ μεγαλο ΑΝ οντως ισχυει αυτο που λες οτι ηταν συμφωνος με την μη αποκτηση αλλου cb και αναπληρωματικου 8ριου και δεν πιεσε για αυτο τοτε θα συμφωνησω απολυτα οτι ο τυπος ειναι για τα πανηγυρια και εχει καθισει πανω στο συμβολαιο του και σκεφεται μονο τι θα βγαλει μεχρι να τον σουταρουν. Οταν ειναι φανερο οτι σε αρκετα παιχνιδια εχεις παιξει και θα παιξεις 3-5-2 και εχεις μονο 3 cb πρωτης γραμμης τοτε τι να πω… Και απο τους 3 ο ενας ειναι γυαλινος και ζητημα να βγαλει τα μισα παιχνδια και ο αλλος ψυχακιας με καρτα/αγωνιστικη. ΑΝ δεν επεμεινε για cb και 8αρι που ειναι και οι πιο εξοφθαλμες ελλειψεις της ομαδας τοτε αυτος και μονο θα ειναι υπευθυνος οταν θα καταρευσει η ομαδα απο την ελλειψη εναλλακτικων λυσεων.

    Απλα δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει συναινεσει… Ισως εχεις Inside info και εκφραζεσαι με τετοια σιγουρια…

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν νομιζω οτι χρειαζεται κανενα ιδιαιτερο inside info για να δεις τα προφανη.
    Δεν ηξερε οτι ο Γιοχανσον ειναι φευγατος? Η ιδια η ‘διοικηση’ αφου τα εκανε ΡΟΙΔΟ 1,5 χρονο τωρα με την ανανεωση δεν ‘εδινε πληροφοριες’ (λες και ειναι το μαξιμου που κυβερνα με non paper) οτι μπαινει σε’παγο’?
    Δεν εβλεπε οτι ακομη και με τον Τσιγκι κανονικα ο τυπος θα παιξει 10 ματς και αμα?
    Οταν πας και μου παιρνεις τον Κονε!!! γιατι δε λες θελω ενα CB ακομη γιατι ΔΕΝ βγαινει 2 μηνες 2 ματς την εβδομαδα και ας ειναι και ενας Αρθρο- που ηταν και παικταρας κατα δηλωση του Μελ?
    Δε ξερεις οτι ο αλλος ειναι καρτακιας και ανα πασα στιγμη μπορει να παρει κοκκινη? Απο το πρωτο λεπτο σε ανυποπτη φαση?
    Δε βλεπεις τι γινεται με τον Πατιτο? Αφου στο λεει ο ιδιος απο τη προετοιμασια!
    Προχτες επαιξες με τη Λαμια. Τη Λαμια του Τεννε. Ποτε περιμενεις να παιξει η ενναλακτικη σου (ο Τζανε?) αν δε παιξει με τη Λαμια? Τι πιεση περιμενες απο τη Λαμια δηλαδη που θα ειναι μεγαλυτερη απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλα ομαδα αγωνιστικα? Ο αλλος στο 24 πηρε κιτρινη και συμπληρωσε 3 ΗΔΗ τον χανεις σε ενα ματς.
    Κοινη λογικη ειναι αυτα.

    Σε ποιον να ριξω την ευθυνη δηλαδη? Στον Δημητριαδη? Αυτος δεν ειναι ο manager? Αυτος δεν ειναι υπευθυνος?

  10. Ο/Η Κώστας λέει:

    @he snitch Πραγματικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πάντως και ο γαύρος και ο ΠΑΟΚ μαζί με ΑΕΚ, είναι μέτριες ομάδες. Αυτός που θα γκελάρει τις λιγότερες φορές θα το σηκώσει. Ο ΠΑΟΚ ήδη με Λεβαδειακό και Απόλλωνα έχασε 4 πόντους. Ο ΟΣΦΠ έχει πρόγραμμα για τρελή καζούρα… κάτι ντάρπμυ, Ευρώπη και ένα ρόστερ αδιάφορων παικτών. Τώρα η ΑΕΚ, εδώ πάνω έσπασε μόνο. Είναι αρχή ακόμη, αλλά με νίκη την Κυριακή στο συν 5 γίνεται φαβορί από τώρα. Ο ΠΑΟ εντάξει.. εκεί πρέπει να παίζει κάτι χοντρό.. Δεν τον αφήνει ο χοντρός, το κόμμα και τα δύο μαζί..κάτι τον κρατά τον Αλασκούζο και δεν δίνει στον άλλο psycho την ομάδα. Απόψε φοβάμαι και άλλη στραβή με Λέστερ, αλλά από την άλλη περιορίζονται τα παιχνίδια. Δεν λέω πως θα το αφήσουν, αλλά με Ευρώπη και premier συν το κύπελλο αργότερα είναι πολλά. Θα δείξει.

  11. Ο/Η sirax23 λέει:

    Εχεις δικιο.Δυστυχως στην ΑΕΚ του Μελ. ο προπονητης ειτε πρεπει να ειναι “ναι σε ολα” και να γινεται ο αποδιοπομπαιος τραγος μολις τα πραγματα στραβωσουν για να ερθει ο επομενος ειτε να εισαι Πογιετ και να φευγεις μονος σου πριν σε “φυγουν” οταν βλεπεις οτι δεν γινονται καν οι στοιχειωδεις κινησεις ενισχυσης της ομαδας.

    Η πλακα ειναι οτι βλεπω ,παρολα τα εγκληματικα λαθη και τις αστοχιες στην στελεχωση του ροστερ που εχουν γινει ,η ομαδα να καταφερνει να περασει στην επομενη φαση του europa league το οποιο αν σκεφτεις απο μια πλευρα θα συνιστα την απολυτη ποδοσφαιρκη υβρι του πως μια ομαδα κανοντας (σχεδον) ολα τα βασικα λαθος καταφερνει μια πολυ μεγαλη -τηρουμενων των αναλογιων και των προσδοκιων- επιτυχια

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιώργος Βαρδινογιάννης
    «Για εμάς ο Παναθηναϊκός, σε ό,τι αφορά τη διοίκησή του και την ενεργή ενασχόληση, τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα»

    Αυτα παθαινεις αμα ΔΙΩΧΝΕΙΣ εναν ιδιοκτητη που ειχε την εταιρεια να μη χρωσταει και στον Ομπαμα με τον Πουτιν και βαζεις στη θεση τους μιδες και 10 Abramovic. Ας κατσουν στο παγωτο τωρα οι Θ13 – αναλογα εχουμε εμεις την βρωμητζιναλ για οποιον ξεχασε κατι εκλογες με καποιον Ζουπα η την ιστορια με τον Φιλλιπου παλιοτερα.
    Οχι μονο πανε ακλαφτοι, αλλα και με την οικογενεια στο τιμονι θα σταματαγε ο Βοτανικος? Φυσικα δεν ειναι αγιοι οι Βαρδινογιαννηδες (θα ηταν αφελεια να πιστευουμε κατι τετοιο για οποιονδηποτε τετοιου μεγεθους) αλλα η κινηση να τους αλλαξουν με κατι Βγενοπουλους και κατι Τρακηδες ηταν one in a million..
    Τωρα ας περιμενουν τον λεφτα υπαρχουν Αλιεξη που τους εκανε και γηπεδο στο Γουδι.. στας μακετας παντα οπως αλλωστε εχει κανει και με ΟΛΕΣ τις επενδυσεις με πρωτο πρωτο το Ελληνικο που 2,5 χρονια το κοιταμε να δουμε ποσα ‘αρχαια’ εχει

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Kατσε να δουμε πρωτα. Οι ομαδες στο ιδιο καζανι βραζουν πανω κατω και τα συνεχωμενα ματς τωρα αρχισαν. Μια νικη εκτος ειναι μεγαλο πραγμα αλλα και να μην ερχωταν (ενα Χ για παραδειγμα) δεν ειναι οι διαφορες στις ομαδες μεγαλες που να εισαι σιγουρος οτι θα περασεις βολτα, οπως π.χ στον ομιλο του γαυρου στο CHL που πρεπει να γινει θαυμα για τους 2 και παλη για τον τριτο.

    @ Kωστας
    Mα δεν εκανα κατι. Απλα σου λεω επειδη παω πανω συνεχεια οτι εχει πολλα πραγματα που ζητανε κοσμο.
    Ο ΜΠΑΟΚ ειναι για γελια. Τον ειδαμε με τον Απολλωνα μονο γιομες και μηδεν καθετες, να παει η μπαλλα στον Πριγιοβιτς κατα 90% και αμα γινει κατι απο αναμπουμπουλα. Στον Απολλωνα με 10 παικτες απο το 25..
    Ο ζελας εχει ΑΛΛΑ προβληματα
    Ο κλοπ παντως τα ακουσε χοντρα και ειπε οτι τον Ιανουαριο παει για CB. Μονο που τοτε θα ειναι μαλλον αργα μεγαλε ηδη πεταξες 4 ποντους σε 2 μικρα ματς αν πουμε οτι με τη city εκτος οκ θα το χασεις. Επισης μπορει μεν λογικα να περασεις τον ομιλο αλλα και με τη Σεβιλλη πεταξες τη νικη με τους ΑΣΤΕΙΟΥΣ πισω.

  14. Ο/Η Κώστας λέει:

    Πρέπει να φέρει τουλάχιστον έναν από το πολύ πάνω ράφι. Συν την επιστροφή του Λαλάνα. Θα βρει ρυθμό. Τουλάχιστον 4άδα θα μπει, φαντάζομαι. Αν και εκεί νωρίς είναι. Βλέπεις μετά από Ευρώπη έσπασε η Chelsea, η Tottenham. Οι ομάδες του Μαντσεστρε δεν είχαν δύσκολους αντιπάλους, ούτε ch. l. ούτε Αγγλία μετά. Η Everton είναι πολύ πεσμένη. Πάντως η City δείχνει να έχει τον πάγκο για Αγγλία και Ευρώπη. Συν πως ο Πεπ κάτι πρέπει να έμαθε ήδη ένα χρόνο εκεί.