Game of Shadows

Ενα μικρο κειμενακι για τον αφηνιασμενο παρεξηγιαρη του σαιτ που αλλαζει συνεχεια nicks (απλωθειτε να φαινωμαστε πολλοι)  αλλα δεν αλλαζει IP. Μεγαλε παρτο αποφαση. Ποτε δεν ειναι αργα.Οπως παρε αποφαση οτι εδω ειναι ο χωρος ΜΑΣ μεχρι αποφασεως του αντιθετου η αποχωρησης whichever comes first.

Κατανοω την ΕΚ ΝΕΟΥ προσπαθεια σου- γινεται ανα τακτα διαστηματα περιπου ανα εξαμηνο- να περασεις αυτα που θες αλλα καρφωνεσαι. Και απο το τροπο γραφης αλλα και απο τις προθεσεις σου. Καλη η προσπαθεια να εμφανισεις ταχα μου πολλους δυσαρεστημενους (2-3 δηλαδη) αλλα μικρη. Οποιος ειναι δυσαρεστημενος απλα δε διαβαζει οπως κανω εγω σε αναλογα κειμενα-σαιτ-εφημεριδες κλπ.Αν δε η αισθητικη του- σου θυμιζει κατι η λεξη?- επηρεαζεται τοσο πολυ οχι μονο δεν ξαναμπαινει αλλα δεν ξαναασχολειται. Εσυ καθεσαι και γραφεις κατεβατα αλλα δυστυχως χρησιμοποιεις και παλιες σου εκφρασεις που σε κανουν ακομη πιο αναγνωρισιμο. Η αληθεια ειναι οτι ειχες καιρο να εμφανιστεις, η αλλη αληθεια ειναι οτι η γραφη σου παραμενει προβλεψιμα η ιδια οπως και τα arguments που εχεις.

Προς πληροφορηση σου το σαιτ παει ‘σφαιρα’ παρα τις αναποδες προβλεψεις. Οχι μονο παει σφαιρα κανωντας καθε μηνα καλυτερα νουμερα και μεσους ορους, αλλα επειδη σε ενδιαφερει και για την αισθητικη, εχω την ατυχια να κανω και προσωπικα εξαιρετικες αναγνωσιμοτητες, χιλιαδων Hits (οχι μια πεντε η δεκα φορες αλλα συνεχωμενα εδω και χρονια)  ακομη και σε κειμενα οπως το χθεσινο που δεν εχουν καμμια σχεση με την ΑΕΚ, το ποδοσφαιρο και ισως ενδιαφερουν λιγο το ευρυ κοινο.

Θα συνεχισω να κανω ορθογραφικα λαθη μιας και δεν εχω στο αγγλικο office μου ορθογραφο και σε ενα κειμενο 2-3 σελιδων-500 λεξεων η στατιστικη λεει οτι θα φυγουν και 2-3. Επισης θα συνεχισω να γραφω χωρις τονους μιας και στα 50 μου μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να αλλαξω. Επισης θα συνεχισω να γραφω one off απο κινητο η απο tablet (εκτος του υπολογιστη) που πολλες φορες οχι μονο περναει λαθη αλλα και αλλαζει λεξεις και γραμματα με το autocorrect και δε καθωμαι να κανω αναλυση: τη πλακα μας κανουμε δεν ειμαστε κειμενογραφοι οπως δεν ειμαστε και διορθωτες. Αμα φυγουν και 2-3 δε τρεχει κατι σε ολους συμβαινει. Γνωριζω μια χαρα την ελληνικη γλωσσα και επισης καλα την αγγλικη.

Μπορει να γραφω γενικα αναλογα με το κεφι μου, μιας και βλεπω οτι και η αναγνωσιμοτητα αλλα και η συμμετοχη σε σχολια ειναι τεραστια, αλλα ουδεποτε ανεφερα κατι συγκεκριμενο για μενα τι κανω τι εχω και τι οχι. Γενικοτητες νομιζω οτι εχει ο καθενας την ελευθερια να λεει οσες θελει, ο Stevie τις αναφερει στο βιογραφικο του day one εγω αναλογα οχι. Οτι θελω να πω in private το εχω πει σε 5-10  ανθρωπους που ειχαμε ιδιωτικες συζητησεις περαν του χωρου- if that’s ok with you.

Kανενα hijack δεν γινεται οπως ειναι και αρχη-αγραφη- να κανει ο καθενας καποια post. Ο Stevie γραφει τις κριτικες για την ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ως προς τα παιχνιδια, εγω αν ειναι κανω σχολιο μετα. Αλλο αυτο και αλλο σε Post του Stevie να πεταγεται ο αλλος και να μου λεει τι, πως, ποτε και αν θα μιλησω απλα επειδη εγραψα τη γνωμη μου. ΑΥΤΟΣ οπως και οποιοσδηποτε αλλος θα παρει απαντηση, εγω δεν ανοιξα διαλογο με κανενα. Οπως και αυτος που θα βρισει πρωτος θα τα ακουσει κανονικα, αν νομιζει καποιος οτι μπορει να ειρωνευεται  να υπονοει  η να ‘επιβαλλει’ κατι σε μενα ειναι βαθια νυχτωμενος- κατα το βαθυτατα συγκινημενος του Ανδρεα.

Ο καθενας μπορει να διαφωνει αρκει να μη με βρισει η να μου κανει νουθεσιες στο τι που και πως θα γραφω. Επισης ο καθενας ειναι ελευθερος να διαβαζει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Αν δε το θελει μπορει να προσπερνα τα σχολια-κειμενα που δεν του κανουν οπως κανω και εγω. Στο τελος της ημερας υπαρχουν στατιστικα που μας δειχνουν τι πως ποσο και αν διαβαζεται. Πολλες φορες προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο αν θα διαβαστει κατι, το post θα το κανω, οπως σε πολλα post τα σχολια και η κουβεντα με πολυ κοσμο ειναι εντελως ασχετα με το κειμενο.

ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΩΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Τελος οσο σχεση εχεις με το νησι αλλο τοσο εχω εγω με την Θρακη: εχω παει 2 η 3 φορες για δουλεια και μονο, ευελπιστω να παω και για ΠΣΚ στον Εβρο καποια στιγμη. Το να κανεις quote 2-3 φρασεις απο το google ειναι μια καλη προσπαθεια, στο αναγνωριζω.

Επισης το ΑΛΒΑΝΟΣ δεν ειναι βρισια-εκτος αν τη θεωρεις εσυ- αλλα προσδιορισμος , το ιδιο σαν να λες τον αλλον ΒΡΕΤΤΑΝΟ η ΕΛΛΗΝΑ οπως εχω πει εκατονταδες φορες στα κειμενα μου, εκει βεβαια δεν ειδα ευαισθησια αλλα δε τρεχει κατι.

Για να κλεισω και οπως ειπε και ο Stevie: Με τον Δημήτρη έχουμε συνέχεια κόντρες, όμως ένα site, οφείλει να έχει αυτήν την τρέλα και την διαφωνία, διότι αυτή η τρέλα υπάρχει για την ΑΕΚ και για κάθε πτυχή της πολιτικής μας ζωής. Τι να ήμασταν δηλαδή; Αυτά που πληρώνει ο Μελισσανίδης;

Μετα το τελικο κυπελλου Ελλαδας μειναμε μεχρι τις 7 το πρωι στο σπιτι του σε μια κουβεντα που ειχε ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ και μαλιστα εντονοτατες για πραγματα ασχετα απο το ποδοσφαιρο, μια κουβεντα που απολαυσαμε και οι 2 πολυ.

ΑΥΤΟΙ ειμαστε και αυτο που κανουμε το κανουμε για τη πλακα μας. Ουτε δημοσιογραφοι ειμαστε ουτε λεφτα βγαζουμε ουτε υποχρεωνουμε κανενα να μας διαβαζει. Μπορει ευκολα να γινει καβγας και το μονο που θα ζητησω συγνωμμη, ειναι αν εγραψα και 2 κουβεντες παραπανω ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΑΝ πρωτα, αλλα και χωρος μας ειναι και ανθρωποι ειμαστε αλλα και το γεγονος οτι ακομη και αυτα περνανε ολο και κατι λεει για το σαιτ και μας, αλλου οχι μονο ‘κοβουν’ υβριστικα αλλα ακομη και σχολια που απλα τους χαλανε τη συνταγη.

Χτες μιλησαμε με τον Stevie- οπως κανουμε πολλες φορες μεσα στην εβδομαδα- και ειπαμε να χαμηλωσουν οι τονοι μιας και δεν μας ενδιαφερει καμμια αντιπαραθεση με κανενα, ο ιδιος το εγραψε σε σχολιο. Οποτε μπορεις με διαφορετικα ονοματα- αλλα ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ- να συνεχισεις αλλα μαλλον ΠΑΛΙ στο κενο η προσπαθεια. Δε πειραζει next time, ξερεις εσυ.

Τωρα ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ μπορουμε να συνεχισουμε οπως μας κανει κεφι.

GET A LIFE

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to Game of Shadows

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σημερα το ΑΕΚ-ΛΑΜΙΑ για το κυπελλο.

    Το ενδιαφερον για την ενδεκαδα που θα κατεβει νομιζω και μονο μιας και θελω να πιστευω οτι η προκριση ειναι σιγουρη χωρις κορακι..

    Μπας και δουμε και το βαθος του παγκου δηλαδη απο τον Τεννε.

    Για το ζελα εκανα ενα σχολιο χτες και ενα εξαιρετικο κειμενο ο Stevie. Εχει πολλα -παρα πολλα- που δεν ειπωθηκαν. Εγω θα πω μονο οτι ο ζελας εχει ΜΕΓΑΛΟ θεμα και θα βγουν στο σφυρι σχεδον τα παντα πριν την αποχωρηση δειτε τη Πρασινη του Τρακη σημερα.. Τωρα ποιος θα αποχωρησει πρωτος ειναι κατι που θα το δουμε στη πορεια. Παντως εκτιμηση μου ειναι να μην ανοιξει η πορτα. Γιατι μολις ανοιξει θα σπρωχνωνται ποιος θα πρωτοβγει..
    Επισης ξανα ΤΟΝΙΖΩ οτι πλεον με νομο Κοντονη (αν θυμαμαι περσυ) πλεον τα χρεη μιας ΠΑΕ την ακολουθουν οπου και αν παει (ακολουθουν το ΑΦΜ δηλαδη) και δεν παιζει πια το σεναριο ΑΕΚ η το σεναριο διαγραφης σε ‘παλια’ εταιρεια. Οποτε μονο με νεο ΑΦΜ γινεται δουλεια, αρα και νεα ονομασια που στην Ελλαδα μικρη σημασια εχει: Ποιος θυμαται τον Νεο Πανιωνιο πλεον?

    ΥΓ Υπαρχει ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ συγκεκριμενου ανθρωπου στη ΕΠΟ απο το συστημα. Που ειναι της πλακας μιας και σκυλος που γαβγιζει δε δαγκωνει απο τη μια και απο την αλλη u wish να τον κουνησετε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΧΘΕΣΙΝΟΣ..

  2. Ο/Η Savvi λέει:

    Αναφέρεσαι φαντάζομε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο του πρωταθλητή.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Kαι στον Αλεξη Δεδε που ειναι ενας ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ανθρωπος αν και δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα αλλα γνωριζω το ποιον του ανδρος.
    Αμα βλεπεις αντιπολιτευση μεσω πρωταθλητη και γαυρου καταλαβαινεις ποσο σοβαρη ειναι. Και αυτη και η εφημεριδα του Σαββα που πλεον τον κραζει ακομη και η Θ7..

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Eλπίζω να αποφασίσει να βάλει κάποια στιγμή αυτό το “βάθος πάγκου” που λένε οτι έχουμε και ποτέ δεν το βλέπουμε.
    Δεν πήραν στόπερ και αριστερό μπακ – αρα να υποθέσω πως τους αρκεί ο Τζανετόπουλος και ο Γιαννούτσος? για βάλτους να παίξουν να τους καμαρώσουμε.
    Για βάλε αυτό τον Τρίστασον το πουλέν του Μαϊστόροβιτς που πλερώνεις ακριβά.
    Κάποια στιγμή να καθαρίσει η ήρα απ’το στάρι.
    Εκτός αν δεν τους βάζει ακριβώς γι’αυτόν τον λόγο, δηλαδή για να μη δούμε τι ψάρια πιάνουν.

  5. Ο/Η karaban21 λέει:

    τελευταία στο κιν χρησιμοποιώ φωνητική πληκτρολογηση google και είμαι εντυπωσιασμενος με ακρίβεια και ορθογραφία.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ο Παρατηρητής
    Η λογικη λεει οτι δε τους βαζει για εναν (η καποιους) απο τους παρακατω λογους
    1. Δε πιανουν ψαρια ακομη και σε ματς με τη Λαμια
    2. Δε τους βαζει λογω κοντρας με την διοικηση ως μη επιλογων του. Ας μη κρυβωμαστε ΕΝΑΣ κανει κουμαντο και ο ιδιος αποφασιζει χρονια τωρα. Αν καθε φορα τωρα θελουμε να εμφανιζουμε μια τον Λυμπεροπουλο μια τον Μιλοβανοβιτς μια τον Μαιστοροτς και καπακι ξανα μανα τον Λυμπεροπουλο ειναι αλλη ιστορια. Εδω βεβαια εγω ο αντιαεκτζης- κακος- περιεργος- ρατσιστης κλπ θα κανω μια ερωτηση: Αν εχεις αλλαξει ΤΕΣΣΕΡΙΣ τεχνικους διεθυντες και το αποτελεσμα ειναι αυτο απο πλευρας ποιοτητας ροστερ φταινε οι επιλογες των ΤΔ η μηπως οι επιλογες που κανεις εσυ στους ΤΔ? Η μηπως τελικα οι ΤΔ ειναι απλα βιτρινα? Ρωταω εγω που ειμαι και ψιλο-ασχετος και φελος..
    3. Φοβαται μη εχωντας εμπιστοσυνη στη ‘δουλεια του’ και πρωτιμα να παιζει με παικτες σε αναποδες θεσεις – βλεπε Μπακακη με ΤΣΣΚΑ- παρα να βαλει παικτη που ο ιδιος δεν ειχε κανενα προβλημα να μεινει στο ροστερ π.χ Βινισιους.
    Αν υπαρχει και αλλη εκδοχη ευχαριστως να την ακουσω..

    ΥΓ Μεγαλε ΔΕΝ εισαι το κεντρο του κοσμου ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΒΑΛΑ. Ουτε θα ασχολουμαστε καθε μερα μαζι σου. Το κειμενο δεν ηταν για σενα καν αν και ολο σε ‘χαλαει’ και ολο καθημερινα καθεσαι και με διαβαζεις (να το κοιταξεις αυτο μπορει να γινει πιο σοβαρο απο οτι ηδη ειναι)- εσυ απο παλια εισαι και γνωστος για την μηδενικη αρτιοτητα σκεψης αλλα και παντελως αδιαφορος μιας και το ‘ρεπερτοριο σου’ ειναι προσβολες και βρισιες, ασε που δεν εχεις καν τα guts να μιλησεις σε μενα παρα πας μεσω τριτων. Σε μια ‘κοινοτητα’ χιλιαδων αναγνωστων και δεκαδων σχολιαστων θα βρεθουν και 3-4 σαν και σενα, its called statistics. Εδω υπαρχει κοσμος που ψηφιζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οικολογους (που οικολογικα εχουν πιει το αμιλητο νερο με την ιστορια του Σαρωνικου ελεω καρεκλας βλεπεις) nothing weird there.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ karaban21
    Δεν το γνωριζω μακαρι να ειναι ετσι, αν και το βλεπω δυσκολο να μπορεις να γραψεις ενα κειμενο π.χ 400-500 λεξεις με ιδιωματισμους, αγγλικες λεξεις η ακομη και ‘άργκο’-slung, νομιζω θα βγει ενα κειμενο που θα εχει πολυ γελιο αλλα δε θα βγαζει και νοημα.
    Θα το κοιταξω, χτες επαιζα με το google flights που εκλεινα κατι εισητηρια για πανω. Εβγαλε αρκετες επιλογες αλλα οχι ολες. Πιο πολυ το κοιταγα μιας και χρησιμοποιω κυρια British η Aegean.

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Kάτι Πατίτους και Βινίσιους που (χωρίς λόγο) τους κράτησαν το καλοκαίρι τώρα το βρίσκουν μπροστά τους.
    Θέλουμε να παίξουμε σε 3 διοργανώσεις χωρίς αναπληρωματικά εξτρέμ και χωρίς αναπληρωματικά σέντερ μπακ και αριστερό μπακ.
    Μακάρι να αντέξει η βασική 11αδα και να μην αρχίσουν οι τραυματισμοί, αν και το παρελθόν έχει δείξει πως έχουμε αρκετούς παίκτες που είναι επιρρεπείς

  9. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δηλαδή τί να σου δώσει ο Μπακάκης με ανάποδο πόδι σε παιχνίδι που θες να το κερδίσεις? Και τελικά αμα δεν παίξουν με τη Λαμία οι υπόλοιποι, ποιός ο λόγος να είναι στο ρόστερ?
    Πότε θα ξεκουράσουν παίκτες? όλες οι ομάδες στο κύπελλο κάνουν το rotation

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εμενα ρωτας γιατι τους κρατησαν? Εγω ειμαι αντι-ΑΕΚτζης δε ξερω ρωτα τους ειδικους με τα αεκομετρα.

    Εγω απλα θα σου πω μια παλια κουβεντα που ελεγε ο Λινεκερ πριν χρονια.

    ΑΛΛΟ να βαζεις εξτρεμ μα αναποδο ποδι και αλλο χαφ η ακομα χειροτερα μπακ.
    Στη θεση winger forward το οποιο λαθος χασιμο μπαλλας κλπ δε θα κοστισει παρα μονον μια χαμενη επιθεση. Ο δε παικτης μπροστα εχει το ‘πλεονεκτημα’ να κλεινει προς το κεντρο εχωντας περισσοτερες επιλογες με τη μπαλλα στο καλο του ποδι (h ‘ροπη’ του παικτη ειναι να φερει τη μπαλλα στο καλο του) -αντι να βγαινει στο πλαι που εχει μονο σεντρα- οπως εχει και την επιλογη του σουτ-τελικης μιας και βλεπει εστια κεντρικα πλεον και οχι υπο γωνια- οσο πιο πλαι πας τοσο μεγαλωνει η γωνια απο το κεντρο αρα μικραινει ο στοχος απλη γεωμετρια γυμνασιου. Επιπλεον στο κεντρο ο keeper εχει να καλυψει 3 μετρα χονδρικα με χερια και ενα μικρο βημα απο τα 9, υπο γωνια ειναι πολυ πιο ευκολο να κλεισει μεχρι και παντελως το οπτικο πεδιο, με λιγα λογια οσο πιο πλαι πας τοσο πιο πολυ τον ‘βαζεις’ μεσα στο παιχνιδι.

    Στη θεση μπακ ο παικτης ειναι αναγκασμενος να μαρκαρει με το κακο του ποδι συνηθως το καλο του αντιπαλου-δηλαδη παραλληλα με τη πλαγια γραμμη αχρηστευωντας το οποιο πλεονεκτημα εχει η αναγκαζωμενος να ‘γυρισει’ για να παει στη μπαλλα με το καλο του.
    Σε καθε περιπτωση μειονεκτει.

  11. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη.
    Ο Γκαλο δεν μπορεί να παίξει αριστερά; Χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι (σε σέντρες) καλύτερα από τον Μπακακη. Βέβαια δεν ξέρω αν μπορεί να κόψει με αυτό.
    Επειδή ο Χιμένεθ τρώει φρίκες, πιστεύω θα κατέβει με τρεις πίσω με τον Ολυμπιακό κ ο τρίτος θα είναι ο Μπακακης. Οψόμεθα.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φώτη καλησπερα
    Το θεμα δεν ειναι αν μπορει να παιξει καποιος μονο και μονο για να καλυψει μια θεση. Το θεμα ειναι να μπορει να προσφερει κιολας και ειδικα σε μια θεση που λαθος=τρως γκολ κατα +70%.
    Οπως λεει και ο Jason ο Ουγκο ηταν ο μονος που δεν δεχτηκε γκολ στη θεση του..
    Το θεμα επισης ειναι οτι ΗΔΗ εχεις προβλημα και ειναι 20 Σεπτεμβριου πισω. Αναγκαζεσαι να κανεις αλχημειες μπας και στριψεις. Οταν τα ελεγα πριν 20 μερες οτι η ΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ CB-Στοπερ ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ που δε κανει προπονητης Α τοπικου με λεγαν αντι-ΑΕΚτζη, εχθρο και οτι αλλο βγαζει το μυαλο του καθενα.
    Δε γινεται να πας με 3 στη σαιζον που ο ενας ειναι τραυματιας ηδη- και οταν γυρισει θα παιξει 10 ματς max- και ο αλλος ειναι καρτακιας με το παραμικρο. ΗΔΗ ο Βρανιες εχει 3 καρτες μιας και ουτε με καποια Λαμια ο αλλος δεν σκεφτηκε να τον προστατεψει και να βαλει π.χ τον Τζανε λες και περιμενε τη πιεση απο το Μεσι..
    Αν γινει ενα τσαφ- μπαλλα ειναι τοσα ματς εχεις- και παθει ενα τραβηγμα η παρει μια κοκκινη ο Τσοσιτς ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Θα βαλεις το κονε το παικταρα CB?
    Ειναι δυνατον ενω ΞΕΡΕΙΣ οτι πας με ματς Ευρωπη-πρωταθλημα-κυπελλο να λες δε θελω παικτη σε μια γραμμη που ετσι κ αλλιως και με τον Τσιγκι οκ εχεις θεμα? Ουτε σε 8χ8 δε τα κανουμε αυτα που παιζουμε γιουρια..

  13. Ο/Η Φώτης λέει:

    Σύμφωνο, τα έχουμε πει κ είναι ολοφάνερο. Πάμε με την ελπίδα να γύρισε ο Λαμπρόπουλος γρήγορα.
    Την Κυριακή πάντως ένα πράγμα θα φανεί.
    Αν υπάρχει το μέταλλο για να πάρει το πρωτάθλημα. Κ δεν αναφέρομαι στο αποτέλεσμα μόνο. Στην συμπεριφορά το πηγαίνω πρωτίστως.
    Βλέπεις κάποιο αποτέλεσμα;

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΘΕΩΡΩ οτι λογω εδρας εχουμε το προβαδισμα (και οτι δεν θα γινει κανα πιστολιασμα εσκεμμενα φυσικα).
    Αυτο λεει η λογικη, αρκει να ειναι κανονικη ΑΕΚ και να μη παμε και καλα τους εχουμε απο τα αποδυτηρια. Τα μεγαλυτερα καζα εκει τα εχουμε παθει.
    Η λογικη λεει οτι θα κριθει στο ενα γκολ- δε βλεπω π.χ αν σκοραρουμε να παιζουμε και για δευτερο εκτος αν οι αλλοι πελαγωσουν τελειως. Ειναι ενα ματς πρωτογνωρο κυρια ως κατασταση και για τους 2.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Μαγεία ο ΛΙβαγιας χτες. Σε μια ΑΕΚ που πριν μερικές μέρες συμμετείχε (σωστα) στη βιογραφια του μεγαλύτερου γκολτζη των ελληνικών γηπέδων παίζει πλέον ο …Λιβαγιας
    Ο άνθρωπος που σε εκτελεστική δεινότητα θύμιζε έντονα το αντίπαλο CF χτες το Μάκη που ο αλλος τον έβαλε να παίξει στον ασβέστη.
    Χτες παλι ο Λιβάγιας πρεπει να έχασε γκολ με κάθε τροπο και κάθε βαθμό δυσκολίας ειδικα εκείνη η σέντρα απο δεξιά που ήταν μόνος του απο ενα μέτρο πιστεύω οτι ενα δεκάχρονο (χωρίς υπερβολή) θα το ειχε τελειώσει..όπως άλλωστε και στη φάση του Β γκολ
    Μεγάλος παίκτης, παικταράς. Τέτοιο ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ειναι αλήθεια ειχα χρονια να δω ως …. CF.
    Τωρα βεβαια υπαρχουν και άλλοι που εντυπωσιάζονται απο την … τεχνική του επειδη κανει κατι κολπάκια ποδοσφαίρου σαλας εντελως χαζα και κρατάει λέει τη μπάλα.
    Τη μπάλα τη κράταγε και ο πλατελας δεν τον πήραμε γι αυτο. Άχρηστες ειναι αυτές οι κινήσεις τελείως και ανούσιες. Μπάλα με τη Λαμία και τον Παναιτωλικό δε χρειάζεται να πληρώνεις το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο για να στη σπάει δεξιά αριστερά ένας τύπος τις περισσοτερες φορες προς τα πισω.
    Τωρα αν κάποιοι ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ πρεπει να βρουν εναγωνίως κατι καλο, οκ κρατάει μπάλα και κανει και 1-2 ζογκλερικά τύπου street artist.
    Απο ουσία ειναι μηδέν όπως μηδέν ειναι και σα παίκτης. Άνθρωπος που ειναι γυρολόγος τον διώχνει δανεικό ο ένας μετα τον άλλον και σε 7 χρονια εχει βάλει 10 γκολ ειναι της πλάκας. Αν δεν ηταν δεν θα τον εδιωχαν η Λουγκανο η Τσεζενα η Αταλαντα και η Εμπολι. Δε γινεται ΟΛΟΙ να ειναι τυφλοι και εμεις ανοιχτοματηδες.

    Τωρα τι μου λέει ο καθένας και τι λέει η ΑΕΚ τα ακούω βερεσέ.
    Εχουμε δει δεκαετίες μπάλα, ο παίκτης που ξέρει μπάλα στο δείχνει με τη μια αντε με τη δευτερη αντε με τη τριτη. Ο αλλος που δεν- σα το μάρκο το παικταρα- περνάνε 10 ματς και ψάχνεις με το κυαλι να βρεις κατι αρνουμενος να παραδεχτεις την οραση και τη κριση σου. Ο Σκοκο π.χ μπορει να εχει 10 ασχημα να ειναι τεμπελακος να ειναι μπηξε δειξε αλλα ΜΠΑΛΛΑ ξερει και το βλεπεις στο πρωτο αγγιγμα στη πρωτη ενεργεια.

    Θες και το 10 τρομάρα σου. Αυτα που φόραγε ο Οκο τα φοράει ο Λιβαγιας ο Τσουρουκας. Γιατι μπροστα στον ΟΚΟ τσουρουκας εισαι sorry, δεν θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε επειδη καποιοι εχουν ριξει το επιπεδο στα ταρταρα.
    Χτες είδα ενα ΓΕΛΟΙΟ τύπο που έκανε κατι ανούσιες τριπλιτσες επρεπε κανονικα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη και έχασε τα άχαστο απο κάθε θέση και με κάθε τροπο.
    ΞΑΝΑ.
    ΔΕΝ ειναι αυτος ο τύπος για ΑΕΚ. Για τον original Τεννέ μια χαρα κανει η για τον Απόλλωνα.
    Μετα απο 10 ματς πλέον δε μπορει να ειναι τυχαία ολα σε μόνιμη βάση. Κούτσουρο πήραμε και ας το πάρουν απόφαση. Πρώτη φορα ειναι?

    Ωραίο rotation χθες. Δεν έπαιξε ο .. Ανεστης (μια χαρα πήγε ο μικρός) ο μπακάκης και ο βρανιες. Τον Τόσιτς τον έβγαλε στο 80κατι. Τους Μάνταλο Αραούχο τους έβαλε και αυτους δε κρατήθηκε. Άμα τον λεω καραγκιόζη τον τύπο που αλλάζει γνώμη κάθε μιςη Ώρα ειμαι βεβαια αντιαεκτζης…
    ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ σε αγώνα κυπέλλου με το Τεννέ που νικάς με 1-0 και παίζει με τα δευτερα?

    Στο πρώτο ημίχρονο ΑΝΕΤΑ χάναμε 0-2 νομιζω. Ειδικα στο πρώτο εικοσάλεπτο επρεπε να τα εχουμε φάει χαλαρά. Μου άρεσε αυτο το αριστερό χάφ της Λαμίας ο φραγκος; Νομιζω λέγεται που και δε μασάγε απο τον αντίπαλο και μπουκες έκανε και καλη τεχνική ειχε και το κυριότερο έπαιξε μέχρι το 90 πολυ καλα. Σε αντίθεση με την υπόλοιπη Λαμία που ξεφούσκωσε αυτος το πάλευε κανονικα. Ειναι ο τύπος που μας έκανε και το δοκάρι νομιζω.

    Κλείνω με το παρακάτω: ελπίζω να λύθηκε η απορία μας γιατι ο βινισιους δε παίζει λεπτο μπάλα..με τη χθεσινή εξαφανίση του. Κατι ανάλογο ισχύει και γιατ τον τριστασον που τρέχει λέει. Άμα τρέχει να τον πάμε στο ΟΑΚΑ. Στο στίβο όμως, γιατι απο μπάλα …

  16. Ο/Η Savvi λέει:

    Να σου πω την αλήθεια εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι CF. Τώρα από εκεί και πέρα να τον βάλεις πιο πίσω ; Που ; Στη θέση του Μάνταλου ; σε τι σχήμα ; Και αν ναι κορυφή Αραούχο σε ελεύθερο ρόλο Μάνταλος και πίσω αυτόν. Αν δω κάτι τέτοιο που το θεωρώ και πιο λογική επιλογή θα σου πω. Είναι νωρίς ακόμα και ινδιάνος ακόμα δεν έχει βγάλει 90λεπτο. Έτσι και αλλιώς θα δούμε και πως θα τον χειριστεί ο Μανώλης.

    Την καλημέρα μου.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Savvi
    Θα σου πω κατι μετα απο 40 χρονια που βλέπω μπάλα και να πούμε 30 που την ´καταλαβαινώ´?
    Οταν ψάχνεις με το στανιο να βρεις θέση σε παίκτη και να τον χώσεις κάπου μπάς και κανει κατι βράσε ορυζα.
    Τον είδαμε σε 8-10 ματς τι ειναι. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ που λέει και ο Άγγελος. Τωρα αυτα τα κολπάκια και τις ανούσιες κινήσεις μπορείς να τις δεις και απο χιλιάδες πιτσιρικάδες στο you tube που κάνουν ζογκλερικά και καλύτερης ποιότητας.
    Για τελειώματα CF δε μιλάμε καν νομιζω ο τύπος ειναι απλα κωμικός..
    Μπορεις να το δεις ευκολα οχι συγκρινωντας τον με τον Αγκουερο αλλα με τον Αραουχο που ειναι και προσφατος. Ο οποιος Αραουχο ΔΕΝ ειναι κατι τρομερο απλα οταν βγει σε θεση βολης ξερει τι πρεπει να κανει σε αντιθεση με αυτον που ειναι αλλα γι αλλα κανονικα.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Η αποφαση αντικαταστασης παρθηκε μετα το ματς με τους Πορτογαλους. Χασ(ε)ι κερδισει το ντερμπυ ο gay παιζει μπαλλα για κλαμα πολυ ενω εχει σχετικα καλο ροστερ. Ειδικα σε σχεση με περσυ πηρε 3-4 κανονικους παικτες.
    Ο πρωην δικος μας ειναι σχετικα ψηλα στη λιστα αλλα οχι πρωτος. Ο αλλος κοιταει 2 πραγματα. Φυσικα το τιτλο που με το δικο μας μπορει να τον παρει μιας και εχει ΠΟΛΛΑ θετικα, απο την αλλη τη μουρμουρα της 7. Αλλωστε ειναι προσφατος ο Ουζουνιδης..

  19. Ο/Η Γιωργος (απόρων) λέει:

    Η διαφορά είναι ότι ο ένας το λάθος προσπαθεί να το διορθώσει γρήγορα , ενώ ο άλλος αν δει το λάθος και αργεί αλλά και το διορθώνει πάλι με λάθος τρόπο.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν καταλαβαινω που αναφερεσαι

  21. Ο/Η Jason λέει:

    Δώσε ρε Σνιτς λίγο χρόνο στο παιδί (το Λίβα), θα δεις ότι μέχρι του χρόνου στα φιλικά θα πετάει. Εδώ κάποια εποχή κι ο Νικολαΐδης είχε μείνει 7 ματς χωρίς γκολ. Μόλις σπάσει το ρόδι τα υπόλοιπα θα έρθουν απανωτά.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Jason
    Mολις μιλησα με τη φιλη σου πανω ολα μια χαρα κατενθουσιασμενη and i quote: ευτυχως που εφυγα αλλη κατασταση εδω..
    Ελπιζω το ιδιο και για σενα.

    Εγω να του δωσω οσο χρονο θελει, δικια μου ειναι η ομαδα? Αλλωστε χρονο 8-9 ματς εχει παρει δε νομιζω να εχει παραπονο. Τωρα το ροδι θα σπασει η πρωτα τα νευρα μας δε το ξερω..
    Τωρα για τη συγκριση i rest my case..το παιδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CF πως να το κανουμε?
    Ο κοντος μπορει να εχει κανει αλλα ΠΟΛΛΑ αλλα σα παικτης μεσα στο γηπεδο ηταν εξαιρετικος σχεδον σε ολα του. Αμα δε το εριχνε και στη μπουζουξου και προσεχε λιγο σε φυσικη κατασταση και στο μυαλο του κυριως (οπως ο καραγκουνης ο κατσουρ πχ) λιγο στα υπολοιπα θα εκανε μεγαλη καρριερα ακομη και με το θεμα που ειχε.

    ΥΓ Χτες ειδα ολο το ματς (ξερω μαζοχας..) και σε θυμηθηκα μολις ειδα Μακη. Ειδικα οταν εκανε μια πατατα καπου στο πλαγιο και γελαγε!! Μιλαμε για απιθανο τυπο οντως..Αλογο

  23. Ο/Η Jason λέει:

    Σνιτς,

    Κάθε χώρα στον κόσμο έχει ένα χαρακτηριστικό που την αντιπροσωπεύει, το trademark της αν θες. Αυτό που είχε, έχει και θα έχει η Ελλάδα, και δυστυχώς δεν μπορεί καμία άλλη χώρα να το μιμηθεί (ή να το παραγάγει), ούτε καν (παραδόξως) η συγκεκριμένη που είμαι τώρα, είναι ο πολιτισμός, με ότι αυτό περιλαβάνει. Εγώ πάντως κάθε βρ’αδυ γυρνώντας σπίτι σιγοτραγουδάω πάντα ή το “Αθήνα” (Καζαντζίδης) ή το “Της ξενιτιάς” (Μπιθικώτσης), διότι όπως γνωρίζεις, “σα τη Χαλκιδική δεν έχει”…

    Μάκαρος θα οδηγήσει τη Λαμία σε τρόπαια φέτος, just wait and see…

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο μπαρμπα Γιαννης ειχε πει καποτε (ξερεις νομιζω ποιος)
    Η Ελλαδα ειναι μια παρα πολυ καλη χωρα- για διακοπες. Δουλειες εξω μονο.

    Τροπαια κιολας? Πληθυντικός!! Δωσε πονο Μακη

  25. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πιστεύεις ότι ο Πογιετ θα ταιριάξει με τα χνώτα των Ολυμπιακών;
    Πάντως ο Τοσιτς, επειδή τον παρακολουθώ, Δημήτρη φαίνεται καλή περίπτωση, δεδομένων των συνθηκών πάντα. Κ εχθές ήταν καλός.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλησπερα Φωτη
    Οχι δε το πολυπιστευω. Απο την αλλη αμα ενας παει σε μια εταιρεια και την μαζεψει (μιλαω γενικα ποσο μαλλον στο ελληνικος ποδοσφαιρος) και φερει αποτελεσμα δε βλεπω γιατι οχι.
    Παντως απο οτι λεει το BBC κοιταει πρωτα Αλαβες στην Ισπανια.
    Ο Τσοσιτς δειχνει καλος παικτης προσηλωμενος στο ρολο του και σοβαρος. Μου αρεσει μεχρι στιγμης μιας και ειναι αξιοπιστος σε γενικες γραμμες. Μακαρι να μας βγει δειχνει οκ.

    Το project gay φετος ειναι δυσκολο. Στην ευρωπη δεν εχει μελλον και μαλιστα αναμενωνται ‘παρτυ’ στην Ελλαδα αλλαξαν τα κοζια. Ο αλλος μονο χαζος δεν ειναι απο οσο ειδες, δε μασαει γενικα σα χαρακτηρας και ξερει τι γινεται, εχει πληροφορηση δε παει στα τυφλα..

  27. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πάντως τον Γενάρη θα πρέπει να κοιτάξουμε για αμυντικό χαφ κ αριστεροποδαρο έξτρεμ πιστεύω. Για σέντερ μπακ δεν ξέρω, γιατί περιμένω τον Λαμπρόπουλο, όπως ξαναείπα κ περιμένω να δω κ ο καλόγερος πως θα γυρίσει.
    Το συμβόλαιο του καλογερου λήγει το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος.

  28. Ο/Η Γιωργος (απόρων) λέει:

    Αναφέρομαι στους προέδρους και στις κινήσεις που κάνουν για την ενίσχυση των ομάδων τους.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Γιωργος (απόρων)
    Οι 2 ανθρωποι εχουν μαθει και δουλευουν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα. Ο ενας ειναι ο γνωστος ο αλλος εχει αλλα μυαλα.

    @ Φώτης
    Τον Ιανουαριο θα ειναι αργα Φωτη ΤΩΡΑ ειναι τα ματς. Τον Λαμπροπουλο περιμενε τον. Παικτης απο σοβαρο τραυματισμο και χωρις προετοιμασια- μη πουμε για τη ποιοτητα του- τι περιμενεις να σου δωσει?

  30. Ο/Η Φώτης λέει:

    Τώρα καίγεται ο κωλος μας το ξέρω, απλά κάνω δεησεις στην Αγία Σοφία κ εύχομαι να είναι υγιής ο Τσοσιτς κ ο Βρανιες να μην πάρει κάρτα(πολλά ζητάω; ) ?

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    εννοεις κοκκινη γιατι κιτρινες εχει ηδη 3 ενα ματς το χανει με το καλημερα