Να ζησετε να τον θυμαστε

 

“… σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο, ΑΑΕ (Αθλητική Ανώνυμη Εταιρία) τίθεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, εφόσον συσταθεί για το ίδιο άθλημα νέα ΑΑΕ από το ίδιο ιδρυτικό αθλητικό σωματείο ή, σε περίπτωση συγχώνευσης, από το Σωματείο που θα προέλθει ή θα παραμείνει από τη συγχώνευση, η νέα αυτή ΑΑΕ διαδέχεται αυτοδικαίως την προηγούμενη σε όλες εν γένει τις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο, τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης και προς οποιονδήποτε τρίτον, των οποίων η γενεσιουργός αιτία ανάγεται στο χρονικό διάστημα έως τη θέση της σε εκκαθάριση, εφόσον δεν έχει επέλθει για καθεμία απ’ αυτές παραγραφή σύμφωνα με τις ισχύουσες για κάθε περίπτωση διατάξεις”.

Ο Αλαφουζος πηρε την ομαδα με περιπου 25εκκ χρεη απο τους 10 Abramovic. Ενας εκ των οποιων ειναι και ο πατερας του Τρακη που τωρα γραφει για λαμογια και κλεφτες. Αρα ενας η ολοι του τοτε συναιτερισμου (με τον πατερα του μεσα) ειναι λαμογιο και κλεφτης. Αρα ο πατερας του εκανε δουλειες με λαμογια και κλεφτες. Και για να μη ακουσω κανα περιεργο στο συναιτερισμο τοτε ηταν με  ποσοσο 50% αρχικα  ΚΑΙ ο Βαρδινογιαννης μεχρι που τον εδιωξαν- αυτο για τα αστεια ποσταρισματα εν μεσω ζαχαρης. Τα χρεη ειναι πανω απο 50 σημερα. Και πως να μην ειναι οταν κουβαλας Στραπατσονηδες και τεχνικους διευθυντες που κανουν παρτυ με δεκαδες μεταγραφες σε μια φαλιμεντο εταιρεια? Εχετε ακουσει ποτε μαγαζι να μπαινει μεσα με τα μπουνια και να προσλαμβανει συνεχεια υπαλληλους? Συνηθως πιο ακριβους απο τους προηγουμενους? Τι να πρωτοθυμηθουμε αν και τα ξερουμε απο τον δικο μας σωτηρα το κοντο που εκλεινε 600αρια συμβολαια τριετη σε Μπασιναδες στα 32 τους, πληρωνε ΤΡΕΙΣ (3) προπονητες ταυτοχρονα: Φερερ/Δωνης/ και φυσικα τον ‘σωτηρα’ μας (δε λειπει ποτε αυτος ο αγιος ανθρωπος απο την ΑΕΚ) και αλλα πολλα ευτραπελα για μερικα απο τα οποια εκκρεμουν κατι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ?

Ο ζελας τελειωσε με τον διωγμο του Βαρδη. Το εγραψα και προχτες: Υπηρχε περιπτωση να μη γινει το γηπεδο στο Βοτανικο αμα ηταν ο Βαρδης στο τιμονι? Η υπαρχει κανενας που να πιστευει οτι ο αστειος ΤΣΥΡΙΖΑ για κατι κορμορανους σταματησε το εργο? ΑΛΛΟΣ ηταν ο λογος και τα συμπαθη πτηνα (της ιδιας οικογενειας πιστευω με το Liver Bird σημα της Liverpool αν δε κανω λαθος) ηταν η αφορμη και μονο. Ο λογος ηταν μεν το Mall του Βωβου αλλα οχι γι αυτο που ειπαν. Αλλη οικογενεια απο πισω- που στηριξε οσο παει τον λαοπροβλητο- ηθελε να κανει δικο της Mall λιγο πιο δυτικα για να ‘μαζεψει’ τα δυτικα προαστια μεχρι και Κορινθο. Κοντα στο σταθμο εμπορευματοκιβωτιων των κινεζων και τη νεα γραμμη τρενου. 2 Mall για το ιδιο target group δε χωρανε και η εν λογω οικογενεια κατι μιδες τους εχει για πρωινο εκ του αποτελεσματος.

Ο ζελας βρεθηκε λοιπον με κατι περιεργους να δινουν αερα λεφτα σε Σισσεδες για μια κουπα- το κυπελλο στην Ελλαδα δε το υπολογιζω μιας και ‘καταφερε’ να το ‘παρει’ μεχρι και ο τσιγαρας μη πω τη Λαρσα 2 φορες πριν. Τα χρεη εκτοξευωνται σε 25 εκκ μεσα σε 2 σαιζον, αφου ειχαν παρει και αλλα τοσα απο τη συμμετοχη του CHL το 2010 δηλαδη 25+25=50. Πιο πριν θα θυμισω οτι εχει ξαναπαρει αλλα 25 τετοια εποχη το 2008, οταν και μας ‘απεκλεισε’ στα play off. Ειναι οι εποχες που ο νυν αεκαρας πρωην παναθηναικαρας κλπ δηλωνε αντε μην ανοιξω το στομα μου, ο συναιτερος αποχωρουσε με το ετσι θελω πριν καν αρχισουν τα play off και το χαμενο next big thing περπαταγε προκλητικα στο τελευταιο ματς για να χασει η ΑΕΚ. Η Αγ.Τριαδα των αποδυτηριων και κολλητοι τοτε του προεδρου μας, αλλα ας μην ασχολουμαστε με την ΑΕΚ τωρα. ΕΧΟΥΜΕ να τα πουμε αυτα αν χρειασθει..

Τετάρτη 21 Μαΐου του 2008, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την είσοδο νέων μετόχων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της πολυμετοχικότητας. Μέτοχοι έγιναν ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Νικόλας Πατέρας, ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο Γιάννης Ξυλάς, ο Γιώργος Νίκας, ο Μιχάλης Ζολώτας, ο Παναγιώτης Δάβαρης και ο Αλέξανδρος Έλληνας, ενώ, συγκεντρώθηκαν συνολικά 67 εκατομμύρια ευρώ.

67εκκ και 25εκκ απο το CHL (το πρωτο) μας κανουν 92εκκ ευρω. Ακολουθει και το δευτερο CHL το 2010 και παμε στα 92+25=117εκκ ευρω τη χρονια 2010-2011. ΔΕΝ βαζω μεσα ουτε χορηγιες ουτε τηλεοπτικα ουτε φανελλες ουτε διαρκειας ουτε εισητηρια ουτε τιποτε. ΜΟΝΟ το ΜΚ και την UEFA.

Αποχωρουν οι 10 Abramovic και αφηνουν σε 3 σαιζον μεσα και 25 φεσι. 142εκκ ευρω δηλαδη. Να βαλουμε και ενα δεκαρικο τη σαιζον απο ολα τα αλλα Χ4 σαιζον ειναι αλλο ενα σαρανταρι. 180εκκ να το αφησουμε εκει? Ας το αφησουμε.  Αναλαμβανει ο Αλαφουζος και σε 5 σαιζον κανει το μειον 25 σε μειον 50εκκ. Τοσα λενε επισημα, ειναι παραπανω. Φυσικα μεσα στις 5 σαιζον εχει παρει και αυτος το δεκαρικο Χ5 δηλαδη αλλη μια πενηνταρα. Οπως πηρε και 7εκκ απο τη Δουρου και φωναζε το κοσμο να βαφει καγκελα..

Ουτε βαζω ολα τα παραπλευρα που ειναι περισσοτερα απο τα επισημα.

Καταλαβαμε τωρα ολοι νομιζω γιατι γινεται σκοτωμος για να μπουν ολοι σε μια ελληνικη ποδοσφαιρικη ανωνυμη εταρεια..

Απο τους 10 Abramovic ο ενας απεβιωσε πριν φυγει ο ανθρωπος βεβαια ειχε προλαβει ΟΤΙ ειχε πιασει να το παει απατο (ναυτιλιακες Superfast-νοσοκομεια-Ολυμπιακη και η Vivartia -Δελτα Goodys κλπ ισα που επιβιωνει), ο Νικας ειναι πλεον Αμερικη και εχει κανει αλυσιδα με γυραδικα, ο Δαβαρης φουνταρε τη Hyundai-Kia (-110εκκ) , ο Ελληνας εχασε μεχρι και τη Subaru και ο μπαμπας Γιαννακοπουλος αφησε στο ποδι του τον Τρακη. Καποια old money υπαρχουν βεβαια (Πολεμης-Ξυλας) για το μονο λογο οτι δεν ασχοληθηκαν-εμπλεξαν πολυ και εχουν αλλες δουλεις σοβαρες.

Η φωτο για να μη ξεχνιωμαστε. Η οπως διαβασα: Τα ποντίκια πρώτα αυτά αντιλαμβάνονται το ναυάγιο και φεύγουν. Όπου όμως και να πάνε, πάντα ποντίκια παραμένουν…

ΥΓ Εργαζόμενοι «Στο Κόκκινο»: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας χρωστάει τρία μηνιάτικα. Η κανονικότητα στην καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων φτάνει τους 2,5 με 3 μήνες, παρά τις αποχωρήσεις 13 εργαζομένων τον τελευταίο χρόνο. Οι εργαζόμενοι, σχολιάσαν το γεγονός ότι «καθιερώθηκαν» οι καθυστερήσεις στις καταβολές δεδουλευμένων (αν και έχουν αποχωρήσει 13 συνάδελφοί τους), καθώς και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να παρουσιάσει ένα συνολικό πλάνο για τον σταθμό, οδηγώντας τον στην απαξίωση.

«Από το ραδιόφωνο απέναντι και το ραδιόφωνο που ακούει, έχουμε περάσει στο ραδιόφωνο που καρκινοβατεί. Η πρόσφατη παραίτηση του Μάκη Μηλάτου από τη θέση του διευθυντή και από τη θέση του παραγωγού (σοβαρή απώλεια με επιπτώσεις στους ακροατές) είναι αποτέλεσμα μιας πορείας διαρκούς απαξίωσης και αδυναμίας του ιδιοκτήτη του, του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, να δώσει λύσεις. Επομένως, δεν είναι παράλογο το ερώτημα εάν μαζί με τις οικονομικές δυσκολίες υπάρχει και πολιτική επιλογή.
Όταν σου ζητάνε να τραβήξεις κουπί περιμένεις να σου δώσουν και τα κουπιά. Ήλπιζα για 9 μήνες δυστυχώς μάταια. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε και παραιτήθηκα από διευθυντής του σταθμού και κατ’ επέκταση από παραγωγός» Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά χωρίς αυτοεκτίμηση, το σκεπτικό της παραίτησης του Μάκη Μηλάτου.

Επισης υπαρχει  παραχώρηση στην 24 MEDIA (συμφερόντων Μάρη) της συχνότητας «Μωβ» στη Θεσσαλονίκη που ήταν ιδιοκτησία του ΣΥΡΙΖΑ και έως τότε παρέμενε αναξιοποίητη. Έτσι, απέναντι από το ΚΟΚΚΙΝΟ Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο σταθμός News 24/7. Την ίδια ώρα, το ΚΟΚΚΙΝΟ Θεσσαλονίκης που υποφέρει οικονομικά, ενοικιάζει τη συχνότητα από την οποία εκπέμπει.

Για τον Μαρη και τους αλλους,  τα εχω γραψει παλιοτερα (contra, Huffington post, one man, ladylike,   news247, sport24, stoiximan, inkazino, poker.gr, olapaok, prasinanea, dailymotion, redplanet, techgear κλπ). Βεβαια προχτες ξεκινησαν και κατι εισαγγελικες ερευνες για αυτα που εγραψα στο τοτε post.

Πεφτω απο τα συννεφα. Σας κοροιδεψε ο Αλιεξης? ΚΑΙ ΕΣΑΣ?

Σας χρωσταει ο Αλιεξης?

Πρωτοτυπο…

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

32 Responses to Να ζησετε να τον θυμαστε

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Μιας και πιασαμε και διαφορα περιεργα:
    900+ΦΠΑ ζητησε η Vodafone απο το νεο ΠΑΣΟΚ (το παλιο το ορθοδοξο λεγεται πλεον ΤΣΥΡΙΖΑ) για τας εκλογας
    300 αναλογα ο Cosmote μιας και το ‘συστημα’ ειναι ετοιμο απο τις εκλογες της ΝΔ αλλα δεν εκανε λεει ακομη ‘επισημα’ προσφορα..

    Με λιγα λογια βαλε και μενα μπαρμπα η you cant teach an old dog new tricks..

    Καλημερα

  2. Ο/Η stelathen λέει:

    καλημερα, για το mall που χτυπησε τον βωβο, αναφερεσαι στον στασινοπουλο?γιατι νομιζα οτι ηταν η οικογενεια του δοκτωρ σαν αντιπαλος.

    αυτο με το μια προβληματικη εταιρεια με χρεη να μπαινει σε προγραμμα αποκαταστασης και κατα την διαρκεια αυτης να αυξανονται τα εξοδα σε συμβουλους ερευνες και τα τοιαυτα, δεν το καταλαβα ποτε. νομιζω οτι ειναι στο πλαισιο του : πριν ξεψυχησει κατι να πεφτουν τα κορακια για οτι προλαβουν να φανε, ετσι την επαθαν οι αεκ -παο και πολλες ακομα ελληνικες αε

  3. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ ξέρω ότι λογιστικά την πρώτη εικόνα την έχεις από τα ισοζύγια. Πως είναι δυνατών να μην ξέρουν το ακριβές ποσό που χρωστάει η κάθε ΠΑΕ; Χώρια τα μη βεβαιωμένα από την φορολογική αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά. Τι είναι αυτά τα νούμερα εικονική πραγματικότητα ;

  4. Ο/Η Savvi λέει:

    Και σου λέει ο άλλος παίρνω είκοσι στην πλάτη γιατί είναι δικά μου και φεύγω. Οκ whatever.

  5. Ο/Η stelathen λέει:

    @SAVVI, τα ισοζυγια-ισολογισμος μπορουν να φωτογραφισουν την οικονομικη κατασταση μιας εταιρειας, μπορει ομως να απεικονισει και οτι θες εσυ.

    το θεμα ειναι τα στοιχεια (οι λογιστικες εγγραφες) που συνθετουν τα ισοζυγια και τους ισολογισμους, κατα ποσο αντιπροσωπευουν την αληθεια, ειναι ορθες και ακριβεις.

    ακομα και σε εταιρειες που ελεγχονται απο ορκωτους (μεγαλες φιρμες μονο ως ονομα) μπορουν να καλυφθουν παααρα πολλα πραγματα, μιας και τα μελη μιας ομαδας που ελεγχει κατα 80% δεν εχουν περασει απο λογιστηρια -παρα εχουν φυτευθει στις ελεγκτικες χωρις εμπειρια- και ενα 20% που κανει τον τελικο ελεγχο βγαζει το τελικο συμπερασμα απο τα πορισματα των απο κατω.

  6. Ο/Η Koreas λέει:

    @All

    Να θυμηθούμε επίσης και τη μέγιστη ειδικότητα των χρηματοοικονομικών των ημερών μας. ΔΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ λέγεται. Ποια είναι πραγματικά λεφτά, ποια είναι εικονικά, ποιες εγγυήσεις , ποιες χρηματοροοες, τι είναι χρέος , τι είναι υποχρεώσεις οριζονται ανάλογα με τον οικονομικό διευθυντή και τον ιδιοκτήτη φυσικά.

    Δεν πιστεύω τίποτα από όσα ανακοινώνονται. Αυτό που βλέπω είναι ότι ο Αλαφούζος από όπου πέρασε άφησε καμμένη γη πίσω του. Ξέρεις κανείς καμιά εταιρία του Αλαφούζου με κερδοφορία; η καμιά δραστηριότητα του χάπια με κερδοφορία;

    Πως γίνεται όλοι αυτοί να δημιουργούν προβληματικές άλλα να αυξάνουν τον προσωπικό τους πλούτο; Κανείς απάντηση;

    Α……..επίσης είναι κι πολλοί καλοι εργοδκαλοί.Φανταζου να έχεις εργοδότη το χάπια. Ανατριχίλα…..

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    Συγγνώμη που αλλάζω τη θεματολογία του δημοσιεύματος άλλα Να ρωτήσω και κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση αυτές τις μέρες.

    Ο dusan ivkovic ( αν γράφω σωστά το όνομα του) γιατί βραβεύτηκε από τον ολυμπιακό; Είναι ολυμπιακός ; Είναι ο αναγεννητης του ολυμπιακού στο μπάσκετ;….πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί τόσες τυμπανοκρουσίες για τον ιβκοβιτς. …….γεννημένος ολυμπιακός κι αυτός;

  8. Ο/Η Flevend λέει:

    Μιλάς για το academy gardens ή για άλλο που ήταν στα σχέδια;

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Αυτός διάλεξε πού θα κάνει την γιορτή του.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Στην ουσια αναγεννησε τον gay με 2 euroleague 2 πρωταθληματα και 2 κυπελλα σε μια εποχη που ο ζελας απλα σαρωνε και τον ειχε τρελλανει στη φαπα.Πηρε και στην ΑΕΚ ευρωπαικο αλλα ως γνωστον ΑΕΚ και δημοσιες σχεσεις ειναι σαν Αλιεξης και αληθεια: εχουν παρει διαζυγιο με περιοριστικα μετρα

    @ Flevend δε μπορω να πω παραπανω πραγματικα. Κοντα εισαι.

    @ Savvi σωστα απαντα ο stelathen. Αν το αφεντικο θελει να δειξει η να κρυψει κατι οι ορκωτοι ναι μεν ειναι καλη λυση αλλα υπαρχουν πολλοι τροποι να κρυψεις οτι θες η να τα εμφανισεις οπως και οποτε θες. Δεν ειναι του χρονου ουτε του τοπου να τα αναλυσουμε ασε που δεν πολυενδιαφερουν το κοσμο.
    Τα ΕΠΙΣΗΜΑ νουμερα παντως απο ΑΜΚ και UEFA ειναι αυτα οπως και το δεκαρικο/σαιζον βγαινει απο το αθροισμα Nova-διαρκειας-χορηγων κλπ.Τωρα να μη ειναι δεκαρικο να ειναι 8 η 9 η 11. Ε στα εσοδα 180 βγαλε-βαλε 5-8εκκ και παλι εκει εισαι.

  11. Ο/Η Savvi λέει:

    Οι εποχές αλλάξαν όπως και οι νόμοι. Πλέον και οι λογιστές έχουν συνυπευθυνότητα και παν και αυτοί φυλακή όπως και οι επιχειρηματίες. Όποιος το έχει καταλάβει αυτό στην Ελλάδα έχει καλώς όποιος δεν να παρακαλάει να μην πέσουν πάνω του. Οι εποχές που ο επιχειρηματίας πρόσταζε τελειώσανε.

    @stelathen

    Επειδή λόγο δουλειάς έχω συνεργαστεί με ορκωτούς μπορώ να πω ότι έχεις δίκιο εν μέρει. Ο έλεγχος σαν έλεγχος είναι μια διαδικασία μια τεχνική που βασίζετε πάνω σε κάποια στάνταρ. Τα παιδιά αυτά εκτός του ότι έχουν πολύ καλές θεωρητικές βάσεις έχουν το πλεονέκτημα ότι ελέγχοντας διαφορετικές εταιρίες με διαφορετικά αντικείμενα με αποτέλεσμα να έχουν πολύ καλύτερη εικόνα από έναν μόνιμο διευθυντή λογιστηρίου. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς είναι τόσο καταρτισμένοι που επιχειρηματίες παρακαλάνε να τους πάρουν για διευθυντές στις εταιρείες τους.

    Στην ουσία ο προβληματισμός μου είναι ότι βγαίνουν και λένε ότι χρωστάνε και το ίδιο έγινε και με την ΑΕΚ και ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό του.

    @ Koreas

    Η δημιουργική λογιστική έχει ενδιαφέρον πίστεψε με δεν είναι ακριβώς αυτό που αναφέρεις αν κατάλαβα καλά.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Savvi
    Σίγουρα αλλα ξαναλεω αμα θες κανεις διαφορα. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάμε που ο κοντός άλλαζε συμβόλαια μεςα στη νύχτα κατα 300.000 ευρω ( Ενσαλίβα) άρα άλλαζαν τα ταμειακά διαθέσιμα ανάλογα μέσω dummy corp.
    Ποιο ειναι το κανονικό συμβόλαιο; και πιο αυτο που κατατέθηκε;
    Σου βάζω τι πρώτο που έσκασε στο μυαλό μου..
    ξέρεις ποςα εχει; δεκάδες περιπτώσεις. Δε μιλάμε για μια απλή ΑΕ αλλα για μπαλλα. Managers, options, foreign currency, foreign banks bonus βάση στόχων (εκει να δεις τι παιζει) κλπ κλπ η λίστα ειναι ατελείωτη

    ΥΓ άκου κατι που έπαιξε με τον νεύμαρ: ο τύπος υπέγραψε νέο συμβόλαιο στις 30-7 για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα των 222. 1-8 εγινε η μεταγραφη.
    Αλλιώς δεν ενεργοποίηται η συγκεκριμένη ρητά πένταετους συμβόλαιου (σπασιμο)
    Οι Άραβες ειναι σύμφωνοι μιας κι θέλουν να κανουν επιδειξη δύναμης απο τη μια απο την αλλη ιδια μαγαζια εχουν και δεν θελουν ουτε να παιξουν unfair ουτε να χαλασουν τις καρδιες τους με τη barca.

    Υπαρχει ενα catch ομως κι εδω ειναι το ζουμί ( και η ‘κόντρα’ Barca- Paris)
    Ο παίκτης υπογράφωντας νέο πενταετές εχει λαμβάνειν 26 εκκ ευρω bonus.
    Οι Ισπανοί λένε απο τη μια oti ο παίκτης έφυγε (το bonus ειχε το νοημα επιβραβευσης που θα εμενε 5 ετη) άρα δεν πληρώνουν, ο νεύμαρ (και οι Άραβες μεσω το legak dept που τον στηριζουν) λένε οτι αφου υπέγραψε θέλουν πισω τα 26.
    Ολα καλα; μια χαρα λεω εγω και η ιστορία θα τραβήξει κανα εξάμηνο και βαλε.
    Οσο χρειαζεται για να ξεχαστεί το θεμα και με μια απλή εγγραφή και τα ανάλογα λάδια να εμφανιστούν 26 η οσα πρεπει εκει που πρέπει.

    Ολα καλα ε;

  13. Ο/Η Savvi λέει:

    Μα τα ίδια πράγματα λέμε δεν μπορεί κανένας να εγγυηθεί ότι τα χρέη της χ,ψ ΑΕΚ, ΠΑΟ είναι ένα συγκεκριμένο νούμερο ή είναι ένας μη πεπερασμένος αριθμός;

  14. Ο/Η Savvi λέει:

    Και στην τελική τι στο διάολο εταιρείες είναι

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κοιτα να δεις. Το νουμερο που εμφανιζεται (το οποιο) σιγουρα υπαρχει. Κανενας δε δειχνει τετοιες ζημιες (40-50-80εκκ) χωρις να υπαρχουν. Απλα η κουβεντα (και το post) ειναι οτι λεφτα περασαν και μαλιστα πολλα.
    Τωρα ποσα πηγαν κανονικα και ποσα αβαβα ειναι μεγαλη ιστορια.
    Κανενα ροστερ ομως 3-4 ετων στην Ελλαδα δε κοστισε 180εκκ ευρω…
    Εκτος αν φεραμε το Μεσι και δε το πηρα ειδηση.
    Βεβαια αμα δεις και τους ισολογισμους και τα estimated values θα δεις τις αναλογες διαφορες που αναλογα τι τρυπες θελουν να καλυψουν τις χρησιμοποιουν κατα το δοκουν. Κοιτα το ροστερ της ΑΕΚ να βαλεις τα γελια η τα κλαμματα απο τα γελια:
    https://www.transfermarkt.com/aek-athen/startseite/verein/2441
    800k ο Λαμπροπουλος και ανεβαινει η αξια του! Μαλλον επειδη εχει να κλωτσησει τοπι 5 μηνες.
    Απο 1 εκκ Κλωναριδης Μπακασετας Αινταρεβιτς!!!
    1,5 εκκ ο Τριστασον!!!
    Η οι τιμες ειναι σε ρουβλια η μας κανουν τρελλη πλακα.

    ΥΓ Αμα ειμουν ο Μελ και μου εδιναν 1,5εκκ για τον Τριστασον θα τον πηγαινα ΟΔΙΚΩΣ με Trabant στην Ισλανδια.
    Για τον Χοντραρεβιτς ενα ουτε καν Trabant. Στη πλατη θα τον εβαζα περπατωντας μεχρι τη Σουηδια.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πλυντηρια. Τι θες ναναι?

  17. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Χτες οι αθεόφοβοι είπανε στο ράδιο πως το καλοκαίρι ο ζέλας είχε πρόταση 5μύρια για τον.. Κουρμπέλη και απορρίφθηκε επειδή “δεν ήθελε ο παίκτης να φύγει απο τον παο”, και δε θα έχει 1μύριο ο Γαϊδάρεβιτς στο transfermarkt? ??

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα υπαρχουν τετοιες προτασεις. Μονο που ειναι σε λεκ η δηναρια. Αμα κανεις την αναλογια βγαινει κανα 37,000-41,000 ευρω περιπου. Αμα ειναι ρουβλια ειναι κατι παραπανω γυρω στα 70,700 με τα χθεσινα rates- κανουμε μια δουλεια με Μοσχα σε USD ΦΥΣΙΚΑ αλλα γι καποιο περιεργο λογο θελουν και τις τιμες σε ρουβλια (μη με ρωτας γιατι κανεις δε ξερει ουτε αυτοι), κοντευουμε να μηδενισουμε τα calculator ολη μερα.
    Αυτα τα παικτακια που ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ (ακου 700 ο κουρμπελης..) θα τη κανουν για μηδενικη αξια.
    Κανα 200αρι δηλαδη και πολλα σου λεω, μη αρχισουν και σκανε οι αφαιρεσεις βαθμων και δεν παρουν ουτε αυτα.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ (μετα τον Ρουλη που βολοδερνει στη Β Εθνικη) ειναι μια καλη απαντηση σε οσους κοροιδευουν τον Μελισσανιδη και πιστευουν στο αδειο τους μυαλο οτι θα καναμε γηπεδο η οτι θα υπηρχε ΑΕΚ as we know it τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη χωρις τον Μελ. Βεβαια αμα δεν εχεις ‘τρεξει΄ ουτε περιπτερο στη ζωη σου αυτα ειναι μικρες λεπτομερειες.

  19. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ε ναι σου λέει ο πανεπιστήμονας Έλληνας “αφού την πήρε με μηδέν χρέη, έτσι τηνε παίρνω και γω”.
    Τα εκατομμύρια που χρειάζεται η ΠΑΕ μόνο για λειτουργικά έξοδα (χώρια συμβόλαια παικτών) νομίζουν πως πέφτουν απ’τον ουρανό.
    Η το άλλο το παραμύθι πως “με μηδέν χρέη θα βρισκόταν και άλλοι επενδυτές”.
    Και πού είναι τόσα χρόνια ρε παλικάρια και δεν τους έχουμε δει?
    Τώρα θα μου πείς, και ο DVDάδης που δάνεισε 10 χιλιάρικα στην ΠΑΕ και τα πήρε πίσω απ’το Δημητρέλο, για “επενδυτή” μας τον παρουσίαζαν κάποτε ?

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Leicester-Liverpool 2-3
    Εχει γινει ανεκδοτο πλεον αυτος ο Taylor, αυτο το ‘πεναλτυ’ δεν Θα το εδινε ουτε ο προεδρος της Leicester. Οπου μας πετυχαινει κανει οτι ναναι. ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ στη πρεμιερα δεν ειχε δει το παικτη ΜΟΝΟ του (διπλο offside μιας και ηταν και ο πασαδορος ΜΗ καλυπτωμενος) και μας ισοφαρισαν 3-3 στο 94′
    Σημερα ΟΛΟ το γηπεδο βλεπει οτι στο πρωτο γκολ ο Οκαζακι εχει παρει αγκαλια τον Μινιολε ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ και ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του φαουλ στο τερμα. Καπακι δινει αυτο το ‘πεναλτυ’.
    Η ομαδα καλη- οχι πολυ καλη αλλα καλη- ο Κουτι μεχρι να κουραστει δειχνει γιατι εγινε ολη η φασαρια το καλοκαιρι σιγα σιγα. Μια ασσιστ- ενα γκολ φαουλ αλα Μεσι κραταγε μπαλλα ζαλιζε με τριπλες κραταγε τη μιση αμυνα πανω του. Ο Σαλαχ ΞΑΝΑ γκολ σημερα (5 μεχρι τωρα) να σαι καλα ρε αετοματη που δε σου εκανε αυτος ο παικτης. Τρεχαλατζης, βαζει γκολ (χανει απο υπερβολικη σιγουρια και αλλα) μονιμος μπελας στον αντιπαλο.
    Γυρναει ο Μανε απο το επομενο, γυρναει ο Κουτι σιγα σιγα και αναμενουμε Λαλλανα ΤΟΝ μπαλλαδορο και αδυναμια μου. Να χαμε και τον Ολλανδο θα περναγαμε ΠΛΑΚΑ τον ομιλο.
    Παμε Μοσχα τη Τριτη, αν δε χασουμε η προκριση ειναι δικια μας θεωρω.

    Η Απολλωναρα σημερα αστα βραστα. ΟΚ ενα πεναλτυ μαλλον ηταν, 2 δοκαρια αλλα… παλι χασαμε. Η αλλαζεις προπονητη και μαζευεις το κεντρο η πας για φουντο απο τωρα. Πολυ soft ομαδα στο κεντρο και μπροστα. Καποιος να τους μιλησει για το Rexona δε γινεται να παιζουμε μονιμα με 10, ειμαστε που ειμαστε για τα μπαζα εχουμε και τις αποβολλες.
    1,5 ωρα κοντρα στον ηλιο κατσαμε και διατηρουμε μαυρισμα- στο τελος κυριολεκτικα ζαλιζωμουνα απο το λιοπυρι.
    Διαβαζω οτι πεσανε και κατι ψιλες με Καζναφερη οποτε παμε για αλλαγες.
    Bonus οι φιλαθλοι του Απολλωνα. Πρεπει να εχουν τον μεγαλυτερο μεσο ορο ηλικιας και οι ‘βρισιες’ ειναι βλακα ηλιθιε κλπ. Αλλη παστα 30 χρονια πισω. Η top βρισια απο τυπο γυρω στα 70 πισω μας: ρε βλακα διατητα! οχι διατητη αλλα διαιτητα..
    Bonus 2 το μπαρ. Φωτο απο το 1950 (και βγαλε) και ατμοσφαιρα gentelmens club at Mayfair.. σε ενα χωρο που επισης πρεπει να ανακαινιστηκε τελευταια φορα το 1970 και βγαλε. Οι τιμες ΤΣΑΜΠΑ (2 ευρω ο καπουτσινο φρεντο-4 το ουισκι) το προσωπικο πολυ καλο, καναπεδες, μεχρι και επιτραπεζια!! Κυριλε πραγματα ειμαστε λιγοι αλλα καλοι.. ετσι κ αλλιως τη πλακα μας κανουμε να δουμε λιγο πιο χαμηλης κατηγοριας ατμοσφαιρα-μπαλλα απο την υψηλη super λιγδα και το παγωμενο ΟΑΚΑ.

    Αυριο ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ μονο. Δε λεω οτι θα χασουμε ουτε οτι δεν θελω νικη λεω τι θελουμε βαθμολογικα. Ακομη και με ενα Χ ειμαστε μια χαρα και στο +2.
    Καλυτερα σοβαροι και +2 παρα με ενθουσιασμο και -1 ΠΑΝΤΑ η ΑΕΚ οταν παει φορτσατη τη παταει.

  21. Ο/Η Κώστας λέει:

    4€ έχει το ουίσκι Γιάννενα Δημήτρη. Κάτι ευαίσθητες χορδές άγγιξες τώρα.. Αθήνα και 4€ “τα ουισκια”.. Βέβαια δεν έχετε τσίπουρο εσείς… Δεν είδα το ματς, αλλά πάλι όσα πάνε και όσα ‘ρθούνε..Απο το σκορ κρίνω ξεκάθαρα. Αύριο κάπου θα το ανεβάσει κάποιος και θ τι δω

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλλο Γιαννενα αλλο Αθηνα. Εδω πας σε μαγαζι και εχει 5 ευρω ο καφες.
    Haig εχουνε οκ μια χαρα. Την επομενη φορα θα βγαλω καμμια φωτο ειναι οντως σα να εισαι 30 χρονια πισω.
    Αμα βαλεις και το κοσμο που παιζει να ειμαστε με τον Stevie οι μικροτεροι (50+54 αναλογα) αστα.

    Δε ξερω το βαλαντιο του καθενα αλλα θεωρω (δε κανω διαφημηση) οτι ο ΟΤΕ αξιζει για 26 νομιζω ευρω το μηνα το full pack με ταινεις κλπ και ειναι κι η εγκατασταση μεσα απο οσο ειδα μαζι με κατι αλλα δωρακια.
    Premier-La Liga- Serie A- CHL- EUROPA και απο ελλαδα κυπελλο. Τα λεφτα ειναι καλα πιστευω σα να πας μια φορα γηπεδο.

  23. Ο/Η Κώστας λέει:

    ΗΑΙG είναι και εμένα το ντρινκ οφ τσόις που λένε και στο χωριό μου. Τζιν επίσης. Τέτοιες old school καταστάσεις μου αρέσουν. Αναλογικά εάν το δεις και εδώ υπάρχουν κυριλέ και “κυριλέ” καφετερίες που έχουν 3,50 και 3,70€ τον καφέ.

  24. Ο/Η Κώστας λέει:

    Και για τον ΟΤΕ, πραγματικά το σκέφτομαι μόλις αποκτήσω πραγματικά σοβαρό, αλλά κυρίως σοβαρό εισόδημα να το βάλω.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλα και εγω κανονικα Hendricks πινω αλλα οκ στον Απολλωνα ειμαστε μη τρελλαθουμε.
    Ολη η VIP κερκιδα αμα ειμαστε 300-400 ειναι ζητημα.
    Απο την αλλη στο ΟΑΚΑ στο ματς με τη Μπρυζ ειχε μονο αναψυκτικα και ΕΝΑ (οχι μια σειρα) ενα κυριολεκτικα πακετο πατατακια στο bar στα VIP. Με ΕΝΑ (1) ΤΑΜΕΙΟ!!!
    Για καφε δε το συζηταμε ειναι δυσκολα πραγματα αυτα
    Θελουνε και VIP τρομαρα τους..

    ΥΓ Σε καλα καφε στο κεντρο ο καφες εχει πανω απο 7 ευρω..

  26. Ο/Η Κώστας λέει:

    Καλό, αλλά ακριβό, για εμένα, το Hendricks. Πρέπει να έχει γύρω στο 40€ το μπουκάλι. Εάν ερχόμουν Αθήνα τώρα και πλήρωνα 7€ και τον καφέ, θα πάθαινα Celtic Frost, καφρίλιον στο μαγαζί…

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    35 ευρω. Θες και τα ανάλογο τόνικ.
    * EDINBURGH GIN ELDERFLOWER 0.5L νομιζω το καλύτερο με 20% volume και άρωματα γιασεμιού!
    Τζιν μεν αλλα με αλλη έννοια
    * GERANIUM PREMIUM LONDON DRY 0,7LT
    * MARTIN MILLER’S GIN WESTBOURNE STRENGTH 0,7LT

    Τζιν φτιάχνουν ΜΟΝΟ οι Άγγλοι και οι Σκωτσέζοι. Μακριά απο τα αλλα αμερικανικά βελγικά γερμανικά δεν πινωνται απλα.

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλημερααααααααααααααααα σε όλους……..

    Σήμερα η ομάδα παίζει για την ιστορία της την προσφυγιά , αλλά κυρίως παίζει για τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια έχουν νοιώσει στο πετσί τους τι σημαίνει να σε αδικούν κατάφωρα.

    Σήμερα δε θέλουμε να κερδίσουμε μόνο για τους ενωσιτες. Θέλουμε να κερδίσουμε για όλους εκείνους που εννοιωσαν τι θα πει αδικία, κοκαλισταν, παράγκα του μπάρμπα θΘωμά.Για τον διαιτητή ποντικη για το διαιτητή τσαγκαρακη, για το διαιτητή βασαρα, για το διαιτητή παπουτσελη, για το διαιτητή Σπάθα ( πατέρα και υιό) , για το διαιτητή δημητροπουλο, για την υπόθεση βαλνερ, για τη ριζουπολη, για την αδικη καταστροφή τόσων και τόσων ιστορικών σωματείων ( Καλαμαριά, ιωνικός , εθνικός , κτλ) για για….

    Θα χαίρομαι ιδιαίτερα σήμερα την κάθε μονομαχία που θα κερδίζουμε, το κάθε γκολ που θα βάζουμε. Εύχομαι να καταρρεύσει όλη αυτή η σαπίλα που αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα τα τελευταία τόσα χρόνια. ΚΚάψτε την, να ξεβρομίσει ο τόπος.

    Εμπρός αητε. …..δικεφαλε. …….εμπρός αητε. ……..δικεφαλε…….

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Προσφυγιά? εχουν περάσει 100 σχεδόν χρονια πια προσφυγιά?
    Σορρυ, να τιμούμε τις οποίες ρίζες μας αλλα οχι και προσφυγιά..
    Ποιος ειναι ο πρόσφυγας ο Σιεμος ο Γιόχανσον ο Τσιγκρινσκι η ο λιβαγιας?

    Εξακολουθώ να θελω φυσικα τη νίκη αλλα ΔΕΝ θελω την ήττα. Το χ δε με χαλάει αν δε νικήσω με κρατάει στο +2 και αρχίζει η μουρμούρα στον αντίπαλο

    ΥΓ η Ριζούπολη τι δουλεια εχει με εμάς?
    ΥΓ 2 Ιωνικος υπήρχε οσο και ο ουίσκιας ο μπαμπας γιατι ο γιος ειναι της πλακας. Έφυγε αυτος παει η ομάδα. Βεβαια μια καλη ανάσα του έδωσε και ο κοντοπίθαρος μη τα ξεχνάμε. Γιατι η ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ βάλλεται εκ των έσω

  30. Ο/Η Koreas λέει:

    Το λέω ξεκάθαρα . Σήμερα δεν είναι ένας απλός αγώνας για το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ούτως ή αλλως, χάσουμε κερδίσουμε σήμερα…

    Σήμερα θα κερδίσουμε για να χτυπήσουμε τη φαυλοτητα, την πουστια, την αδικία. Θα κερδίσουμε για όλους τους αγνούς φιλάθλους όχι μόνο για τους αεκτζηδες.

    Ps. Αναφέρω κάποια ελάχιστα από τα εγκλήματα του γαυρου. Μπορώ να θυμηθώ παρά πολλά. Οκ σβήσε το ιωνικός βάλε εγκληματική οργάνωση,

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μιλας οπαδικα οποτε πασο.
    Σημερα ειναι απλα ενας αγωνας που δινει απο 0 εως 3 ποντους. Τιποτα παραπανω τιποτε λιγοτερο.
    Μη γινωμαστε ΜΠΑΟΚ να ζουμε για ενα ματς. Ας παρει ΟΛΑ τα αλλα και ας φαει 5 σημερα που λεει ο λογος.
    Το να νικαω τον Gay και να αφηνω ποντους μετα σε ομαδες της πλακας εκτος απο το ιδιο βαθμολογικα, ειναι και ψυχοφθορο.
    Η νικας σημερα αν μπορεις να πας στο +5 η παρε ενα Χ να τον εχεις στο +2 και με γκρινια.
    Καμμια ομαδα δε πηρε πρωταθλημα τη 5η αγωνιστικη.

    Το πρωταθλημα θα το παρουμε ετσι και αλλιως αλλα θα χτυπησουμε τη φαυλοτητα? Καπου σε χανω. Πως θα παρεις κατι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ μιας και αγωνιστικα εισαι της πλακας?
    Η το παιρνεις ετσι η αλλιως αλλα στη δευτερη περιπτωση με κατι πεναλτυ αλλα Λαμιας τι διαφορα εχεις απο τους φαυλους?

    Οτι θα ειχα μπροσταρη της αγνοτητας τον Μελισσανιδη η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα.

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @All

    ‘Ολα τα λεφτα’ σε αυτη την ιστορια του ζελα ειναι η παλια δηλωση Κουτρουμπη που οταν εφυγε ειχε πει: Εμεις δεν θα ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΕΚ.
    Επιασε ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ την ΑΕΚ στο στομα του και εκανε και πολυ καλη επιλογη..τον Αφραγκουζο!

    Αναλογη της επιλογης του Κολοβετσιου που εκανε και τον ζορικο να ανανεωσει γιατι ηθελε λεει να παιζει και βασικος (εκτος απο παραπανω χρηματα).

    Καντε τωρα και οι δυο το σταυρο σας ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ και παρακαλατε οταν διαλυθειτε (οπου ναναι δηλαδη) τουλαχιστον να προλαβετε να παρετε οτι εχετε ‘δουλεψει’ , γιατι τα συμβολαια ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ.

    Για τη ιστορια και μονο: Οταν βλεπεις μια ομαδα να φευγει απο το ΟΑΚΑ και να πηγαινει ισως στο χειροτερο γηπεδο της χωρας (μεχρι και ο Απολλων ενα parking το εχει) βλεπεις οτι δινει το συνθημα οτι ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ το σωματειο. Με 16,000 κοσμο γεματο ΤΙ ΕΣΟΔΑ περιμενεις οτι θα εχεις? Ολοι κοιτανε αν αφησουν αυτο που εχουν να πανε σε κατι καλυτερο. Τωρα βεβαια ο ζελας εδιωξε την οικογενεια για να παρει τον μιδα και το Πατερα οποτε η λογικη παει περιπατο.
    Σα να διωξει η ομαδα τον Μελ για να φερει τον Βιντιαδη ενα πραγμα..και καπακι να γυρισει στους Θρακομακεδονες.

    ΥΓ Ο Βιγιαφανιες ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ στην ΑΕΚ δε με χαλαει καθολου.. Καλος παικτης που απλα πηγε σε μια ομαδα που ηταν στημενη στο ζεκα και στο μπεργκ.
    Απο τον ΑΛΒΑΝΟ 100 φορες καλυτερος.
    Καλος ακουσα ο Ροτσα του παναιτωλικου. Δεν τον εχω δει αλλα σε κουβεντα χτες μου το ειπε γαυρος που και μπαλλα ξερει και σοβαρο παιδι ειναι. Αριστερο μπακ που εχουμε αλλαξει 5 και κοιταμε το Λοπεζ σα μεσσια και μπακ δεν εχουμε ΠΑΛΙ.