ΑΣΤΕΡΑΣ – Α Ε Κ

Το παιχνίδι φάνταζε δύσκολο λόγω απουσιών αλλά και κούρασης. Σε μια έδρα παραδοσιακή παραρτήματος του γαύρου κι απέναντι σε μια ομάδα που με την αλλαγή προπονητή, έμοιαζε αξιόμαχη, παρά τις απουσίες της. Όμως με βάση τις γκέλες των αντιπάλων μας, θα ήταν μια χρυσή ευκαιρία να παίξουμε χωρίς άγχος, με την ισοπαλία να έχουμε κρατήσει την διαφορά, με τη δε νίκη, να βάλουμε κι άλλη παρακαταθήκη για τον τίτλο. Χρυσή συγκυρία δηλαδή, που θα μπορούσε και να μας δείξει ξανά την αντοχή του μέταλλου μας.

Ο Μανόλο κατέβασε την ΑΕΚ με ένα τρομακτικά εκτεταμένο rotation. Ακόμα και στο σύστημα, λες και κουράστηκε κι αυτό. 4-3-3 λοιπόν, με δυό χαφ για εξτρέμ και με μια περίεργη εντολή. Οι δυό μέσοι να πιέζουν ψηλά,  με τον Γιόχανσον να μένει πίσω, τον δε Αραούχο να συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αποτέλεσμα έτσι, ήταν αδύνατον να βγει. Άδεια περιοχή, χωρίς πλαγιοκοπήσεις και φόρτωμα του άξονα, είδαμε ένα παιχνίδι σούπα.

Φυσικά τα μάτια μας ήταν καρφωμένα στον Γιαννούτσο και στον Τσιντώτα. Τις δυό εκπλήξεις του rotation. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε. Το ματς ήταν πολύ κακό, χωρίς τελικές και χωρίς κενούς χώρους. Σε κάποια φάση πήγε στα νεύρα αφού έγινε συνωστισμός σε πολύ μικρό χώρο, οπότε η κλοτσοπατινάδα κέρδισε την οργανωτική όποια οργανωτική προσπάθεια. Δηλαδή εξυπηρέτησε το σχέδιο του αντίπαλου προπονητή, που έλεγε να χτυπήσει σε κάποια κόντρα.

Οι δυό ομάδες όμως αλληλοαναιρέθηκαν και δεν βγάλανε τίποτα στο γήπεδο. Η μηδενική ισοπαλία κρίνεται δίκαια επομένως, με βάση το θέαμα και με βάση το φόρτωμα της αποφυγής ρίσκου και ατομικού λάθους. Οι απαιτήσεις μας βέβαια ήταν ελαφρώς μεγαλύτερες με τόσους καλούς χειριστές της μπάλας που είχαμε στο γήπεδο. Στην θεωρία βέβαια. Διότι όταν τα χαφ πάνε να προσποιηθούν τα εξτρέμ, αλλά κι όταν περιμένεις κάτι από τον Αϊντάρεβιτς, λογικά βρίσκεσαι κάτω από το μηδέν.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Και δεν μιλάω μόνο για παίκτες, αλλά και για την συνήθεια να τρώμε γκολ στο ξεκίνημα, μετά την ανάπαυλα των αποδυτηρίων. Προφανώς κάτι παίρνουνε εκεί μέσα και μπαίνουνε χωρίς συγκέντρωση. Αυτήν την φορά υπεύθυνος ήταν ο Βινίσιους, που τακτικά είναι παίκτης πολύ χαμηλής κατηγορίας, αλλά υποτίθεται οτι ο προπονητής τα βλέπει αυτά στα Σπάτα. Ο οποίος όμως, μάλλον βλέπει άλλα.

Ποιά; Τον Γιόχανσον σέντερ μπακ, τον Γιαννούτσο αριστερά – πολύ καλή παρουσία για τα σημερινά δεδομένα, ο άνθρωπος δεν είναι κεντρικός – και μια διάθεση να μπουν εξτρέμ, να αποκεντρωθεί το παιχνίδι, και να γίνει κάτι πιο λογικό στην επιθετική λειτουργία. Γι’ αυτό μπήκε κι ο Λιβάγια, κι ο Λάζαρος, κι ο Τρίσταρσον. Με την ελπίδα κάτι να γίνει στα κουτουρού, στην υποχρεωτική οπισθοχώρηση του Αστέρα, και αφού γλυτώσαμε το κλείδωμα του αγώνα,  με το δοκάρι του αντιπάλου. Ένας αντίπαλος, που ήξερε ακριβώς πώς να χτυπήσει. Σε σύστημα που υπηρέτησε πιστά σε όλον τον αγώνα.

Αυτό που του έδωσε και το δεύτερο γκολ, απόλυτα δίκαια. Η κούραση με το μικρό ρόστερ, τα πειραματικά συστήματα σε δύσκολη έδρα, και η κακή απόδοση των βασικών κρίκων, δεν μπορούν να έχουν θετική κατάληξη. Θα μπορούσαν ίσως να έχουν καλύτερη διαχείριση από τον προπονητή, αλλά δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν τώρα. Το είπαμε στην αρχή : Η παρακαταθήκη της διαφοράς των βαθμών, υπάρχει για να χρησιμοποιηθεί. Άσχετα αν μερικοί Αεκτζήδες θεωρούν οτι είμαστε κάποια υπερδύναμη.

Φυσικά χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά να είμαστε λογικοί. Η ΑΕΚ δεν έπαιξε τίποτα, και δεν είχε και κάτι ορθολογικό στο γήπεδο. Απόδειξη αυτού που λέω,  είναι οτι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον σαν καλύτερο. Και που αποδείχθηκε με το χαμένο γκολ της μείωσης του σκορ από τον Λάζαρο. Και που μας αναγκάζει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παντελίδη, που πήρε τα σώβρακα του Μανόλο. Αλλά που αναγκάζει και μένα να πω, οτι ο Τσιντώντας πρέπει να πάρει άμεσα την θέση του Ανέστη. Διότι τώρα έχει αξία αυτό το σχόλιο. Και δεν το λέω για να ανεβάσω την ψυχολογία του παίκτη.

Ψηλά το κεφάλι όμως, διότι και η ήττα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος υπάρχει,  και λογικά θα ερχόταν σε δύσκολη έδρα και σε αντίπαλο, που δεν ανοίγει τα πόδια σε μας τουλάχιστον. Λάθη γίνανε πολλά, αλλά δεν θα μείνουμε σε αυτά. Διότι αυτοί που τα κάνανε, αυτοί είναι που μας φέρανε σε αυτήν την θέση της πρωτοπορίας, και των υψηλών προσδοκιών. Παραπονάκια υπάρχουν, αλλά δεν βαριέσαι. Ας είναι καλά η διακοπή του πρωταθλήματος, μπας και δουλέψουν και με λίγο παραπάνω αναπληρωματικούς, για να μην αιφνιδιάζουν σε ξαφνικές συμμετοχές. Όπως αιφνιδίασαν εμάς, που με όλους τους ανταγωνιστές να γκελάρουν, είδαμε να έχουμε μείωση της διαφοράς μας. Χάνοντας το δόγμα, οτι αφού δεν μπορείς να κερδίσεις, γιατί δεν κάθεσαι πίσω, μπας και δεν χάσεις; Ίσως έτσι, να σου έβγαινε εσένα κάποια κόντρα επίθεση. Διότι ποδόσφαιρο κυριαρχίας με τέτοιο rotation και τέτοια κούραση, δεν μπορούσες να παίξεις. Αλλά αυτά είναι τεχνικά θέματα, που αφορούν άλλους.

 

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to ΑΣΤΕΡΑΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Η ομαδα ειναι 9 παικτες και τελος. Οταν για διαφορους λογους σου λειπουν 5 απο τους 9 (λοπεζ, τσοσιτς, σιμοες, λιβαγια, λαζαρος) δυσκολευουν τα πραγματα. Ελπιζω το Γεναρη σε αντικατασταση των Βινισιους Αινταρεβιτς Μπακασετα που το μονο που κανουν ειναι να μας σπανε τα νευρα, διοτι πρωταθλημα με 9 παικτες δεν πηρε ποτε κανεις και ειναι κριμα να χασουμε το φετινο οπως ειναι οι αλλοι.
    Υγ. Εξω και ο Βρανιες. Με Γιαννουτσο Ανταμ στην Ξανθη;

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Παιζεις σημερα ενα παιχνιδι που πρεπει να το ΠΑΡΕΙΣ για να κανεις 8 τους βαθμους της διαφορας απο τον ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ σου αντιπαλο. Και αντι να βαλεις μεσα τους βασικους να σου παρουν το παιχνιδι ( …και εαν…), τους αφηνεις εξω λογω κουρασης,οταν εχεις μπροστα σου διακοπη 15 ημερων,που προλαβαινουν οχι μονο να ξεκουραστουν αλλα να πανε και για σαφαρι στην Κενυα….
    Ποσο κουρασμενοι ηταν, τουλαχιστον 50-60` τα παιζανε. Μου φαινεται πως εχουμε ξεφυγει τελειως. Δεν εχεις που δεν εχεις ροστερ, και αντι να εκμεταλευτεις την πατατα του Ολυμπιακου, εσυ κανεις χειρωτερες μαλακιες. Και αντε δεν την παταγε ο Gay, αν δεν παρεις αυτα τα παιχνιδια να κρατησεις την διαφορα η να την αυξησεις , ποια θα παρεις? Γιατι αν νικαγε , πηγαινες στους 2 ,αν νικουσες εσυ θα ηταν τωρα στους 8.
    Τωρα, ποσο κουρασμενοι ειναι οι παιχτες δεν το ξερω. Αλλα ενα ημιχρονο ,τουλαχιστον, το παιζανε. Οπως επαιζε και το πουλι του ο Χιμενεθ, βαζοντας 6 παιχτες που δεν ειχαν ξαναπαιξει μεταξυ τους μαλλον ουτε στην προπονηση…

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Έχουμε κι άλλες επιλογές. Γιόχανσον πίσω, οπως επίσης να βάλουμε τον Ανέστη σέντερ μπακ και τον Τσιντώτα πίσω, με δικαίωμα αλλαγής όμως ανάλογα με την περίσταση.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Εμείς παίζουμε άλλο παιχνίδι. Κερδίστε χάνοντας λέγεται.

  5. Ο/Η akis λέει:

    Όταν είσαι πρώτος, παίζεις ενώ ξέρεις ότι οι αντίπαλοί σου έχουν γκελάρει ανέλπιστα, και αντί να μασάς σίδερα μπαίνεις σαν να παίζεις φιλικό προετοιμασίας που προβάρεις ενδεκάδα, φυσιολογικά θα χάσεις. Λένε πως οι νίκες σε αυτά τα παιχνίδια δίνουν πρωταθλήματα. Άλλοι θα προσθέσουν, όμως, πως και ο τρόπος που θα χειριστείς μια τέτοια ήττα, θα σου δώσει πρωτάθλημα, αφού ακόμα είσαι πάνω από τους ανταγωνιστές σου στη βαθμολογία. Θα δούμε. Πάντως, το ρόστερ ναι μεν είναι μικρό, αλλά και ο χειρισμός πολλών παικτών από τον προπονητή το κάνει μικρότερο. Και, δυστυχώς, με αυτό το ρόστερ πας, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

  6. Ο/Η alex λέει:

    Αυτός ο ανύπαρκτος ο μπακασέτας η αργοκαρούτα να παίρνει την μπάλα και να σουτάρει από τον διάολο,ενώ ο μανταλος είναι μόνος του από αριστερά,που το έχει ξαναδεί??πως το πήρε αυτό το δικαίωμα,θα τρελαθώ…
    ευκαιρία δεν βγάζαμε και ΜΙΑ που είχε προϋποθέσεις πάει και την χαλάει ο πουθενάς!!!!
    Σαν να μην έπαιξε σήμερα η ομάδα,αλλά αυτός ο άνθρωπος ειδικά, σουτάρει, όλοι οι υπόλοιποι πιάνουν τα κεφάλια τους και δείχνουν την πάσα που έπρεπε να βγει, και αυτός ακάθεκτος…
    Ρεεεεε βγάλ τον έξω τον καραγκιόζη..είπαμε έχεις δυνατό σουτ,δεν είσαι και αντριάνο!!!Ωπα ρεεε που θα σε χουμε να σουτάρεις από παντού μαλακα και όλοι οι άλλοι θα τρέχουνε έλεος πιααα…

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Ποιός είναι για να μασήσει τα σίδερα;

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Ο Μπακασέτας δηλαδή φταίει για σήμερα; Όλα τα άλλα ήταν τέλεια και τα χάλασε αυτός;

  9. Ο/Η Savvi λέει:

    Πολύ σωστή η προσέγγιση σου «Θα μπορούσαν ίσως να έχουν καλύτερη διαχείριση από τον προπονητή, αλλά δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν τώρα» αλλά δεν μπορώ να μην κάνω σχόλιο. ΡΕ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ. Ε Λ Ε Ο Σ. Μας έσπασε τα νεύρα ο Αϊντάρεβιτς… ποιον έκανε rotation τον τραυματία Σιμόες; Μόνο αυτό θα πω σεβόμενος τα λεγόμενα σου. Φαντάζομαι δεν κούρασα.

    Δεν παίξαμε τίποτα μία φάση στο 92’ αυτό τα λέει όλα.

  10. Ο/Η alex λέει:

    steven με αυτόν ειδικά σκάλωσα!!! ο αινταρεβιτς δεν μπορεί όπως και κάτι βινίσιους τουρίστες είναι,θα φύγουνε,μακάρι να χαμε καλύτερους..
    μπορούμε να πούμε για λάθη του χιμένεθ που όμως είπες ότι όπως έκανε λάθη, έτσι είναι και αυτός που μας έχει φέρει στο σημείο να έχουμε και απαιτήσεις..
    ο μπακασέτας όμως, έλληνας είναι, άρα ξέρει τι παίζει με την αεκ να ναι πρώτη μετά από 25 χρόνια , και αντί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό να μου κάνει σουτ από το κέντρο και να είναι αρνητικός συνέχεια??? δλδ θα χουμε λιβαγια λαζαρο αραουχο μανταλο μπακακη σιμοες γιοχανσον (γνκ μιλάω)να σκίζονται και τον άλλον να του δίνουμε την μπάλα για να σουτάρει???έξαλλο με έχει κάνει!!!!!!!

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Καταλαβαίνεις οτι ασχολούμαι με κάτι υπαρκτό. Το να κάνω κριτική σε κάτι που δεν υπάρχει, κινδυνεύω να γίνω Θερβάντες. Οπότε πάω με τον συρμό, μπας κι όταν δεν τρώει αντίδραση, επαναστατήσει ο ίδιος. Ήδη έχω έτοιμο και κείμενο για την τιμωρία, που ο μαλάκας προτείνει αντί για καπνογόνα, να κάνουν ντου.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Δεν έχεις άδικο, αλλά δεν πρέπει να γίνεσαι έξαλλος. Διότι δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα, έχουμε και το μάτι της τίγρης που τον βάζει και δεξί εξτρέμ.

  13. Ο/Η Γιαννης περισσος λέει:

    Παγκος για ροτεισον δεν υπαρχει δυστυχως. Ας ελπισουμε τον γεναρη να ειμαστε κοντα στη κορυφη και μαζι με 2-3 μεταγραφες σοβαρες να το παλεψουμε μεχρι τελους για το πρωταθλημα. Στηβεν εκτιμας οτι θα αντεξουμε μεχρι τον γεναρη? Ευχαριστω και την καλησπερα μου!

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Καλησπέρα Γιάννη από τα παλιά. Εκτιμώ οτι δεν θα αντέξουμε απόλυτα, αλλά όπως βλέπω και τον ανταγωνισμό, μπορεί και στην σχετικότητα να αντέξουμε. Βέβαια, ένα πρωτάθλημα και να πουληθεί, όλο και κάποια κερκίδα μπορεί και να γίνει….

  15. Ο/Η bandog λέει:

    το ματσακι σημερα το εχασε ο χιμενεθ. απαραδεκτη επιλογη να αλλαξει τοσα προσωπα και το παιχνιδι την ωρα που ξερει τις γκελες των αντιπαλων.

    ολη η εξεδρα τα εβαλε με αυτον.
    τι φταιει ο μπακασετας που τον εβαλε δεξιο χαφ-εξτρεμ ή ο αραουχο που επαιζε μονος τουσ την επιθεση και ουτε καν , με μια περιεργη οδηγια (προφανως) να ζηταει την μπαλα στο κεντρο…

    αποφασισαμε μετα απο καιρο να παμε να δουμε την ομαδα απο κοντα και εκτος εδρας και φαγαμε την ξενερα…
    και δεν ειναι το αποτελεσμα που μας ξενερωνει (γιατι θεωρητικα μεσα στο προγραμμα μπορει να λογιστει μια ηττα στον αστερα) αλλα το οτι ηρθε με κατω τα χερια την ωρα που θα επρεπε να αντιμετωπιστει ως ματς ζωης και θανατου.
    +8 στο κεφαλι απο την 6η αγωνιστικη στον βασικο αντιπαλο σου και τον στελνεις να τον φαει η μουρμουρα….

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Ο τρόπος για να αντιμετωπιστεί ο χουλιγκανισμός, είναι να τους αφήσουμε να σκοτωθούνε μεταξύ τους. Άσχετο; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Τα πάντα είναι θέμα της εξέδρας.

  17. Ο/Η netrino λέει:

    Ισως και να έπρεπε να το πάμε στην ταχυτητα το παιχνίδι με Ισλανδό, Κλωναρίδη στην αρχική ενδεκάδα.Ετσι όπως κατέβασε την ομάδα ο Μανόλο με όλους τους αργούς στο αρχικό σχήμα βοήθησε τον Αστέρα να πάει το παιχίδι εκεί που τον βολευει δλδ στη δύναμη.
    Ο Τσιντώτας φαινεται πιο μούρη από τον Ανεστη συμφωνώ, αλλά το πρώτο γκολ είναι δικό του λάθος και στο δευτερο ο τρόπος αντιδρασης του είναι ερασιτεχνικός.Θελαμε εμπειρο τέρμα,κανεις από τους τρεις δεν κάνει

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Το λάθος έγκειται στην παρέμβαση του να κόψει την μπάλα; Δεν νομίζω διότι αν δεις ξανά την φάση, αν πέρναγε η μπάλα απλά ήταν ξανά γκολ. Στο δεύτερο, είναι σαν πέναλτυ. Κάνει προσποίηση και διαλέγει πλευρά. Φυσικά ο Ανέστης θα το έπιανε, διότι θα ήταν ακίνητος. Όμως μην στέκεσαι στα γκολ, όπως εξ άλλου το έγραψες. Η παρουσία του και οι έξοδοι του, είναι πιο σωστές για την θέση. Και πάντα κρίνουμε την γενική συμπεριφορά, ποτέ το τετ α τετ. Αυτο είναι θέμα έμπνευσης και τις περισσότερες φορές γκολ, αφού η ΑΕΚ παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και δεν στηρίζεται στο τέρμα της, εκτός από τα διεθνή παιχνίδια.

  19. Ο/Η Hokan λέει:

    O Χιμένεθ είναι ένας κανονικότατος υπάλληλος.

  20. Ο/Η Ι'm not a robot λέει:

    Τραγικός Χιμένεθ σημερα, ήξερε οτι με νικη πηγαίναμε στο +8 και με διακοπη μπροστα μας 15 ημερών και πηγε και κατέβασε την ομάδα με την πιο αλλοπρόσαλλη ενδεκαδα…

  21. Ο/Η koreas λέει:

    Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα…..

    ολα σωστα αυτα που λέτε, αλλά εγω χθες μετα απο πολλά χρόνια στεναχωρήθηκα, όχι για την ηττα αλλά για την εμφάνιση και τις αδυναμίες που δείξαμε.

    δε λέω ότι έφταιξε μόνο ο μανόλο αλλά γιατί ο μανόλο θεωρείτε καλύτερος από το παντελίδη;

    – Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
    – Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
    – Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
    – Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!
    Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα δεν το ’βρε και δεν το ’πε ακόμα.

  22. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    Με ανησυχεί ιδιαίτερα η νοοτροπία που έχουμε αναπτύξει ως κόσμος της Α.Ε.Κ.. 24 χρόνια στη φαγούρα έχουμε ξεχάσει πρωταθλητισμό και ο μέσος ΑΕΚτζής( τουλάχιστον αυτός που δίνει το ” παρών” στα διαδίκτυο) έχει γίνει ένας μικρός γάυρος.
    – Γιατί παίζει ο Κλώναρίδης κι όχι ο Τρίστασον?
    – Γιατί παίζει ο Μπακάκης αριστερό μπακ κι όχι ο Γιαννούτσος?
    – Γιατί δε βάζει Λιβαγια απο το 1′ να το πάρει το ματσάκι?

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Μ@Λ#Κ@Σ! ΓΙ΄ΑΥΤΟ , ΑΣΧΕΤΕ!

    Αυτή η στάνη ΑΥΤΟ το τυρί βγάζει!

    Οι εύθικτοι συνοπαδοί μου που οδύρονται για τα χαμένα χρήματα των διαρκείας λόγω κεκλεισμένων να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ μετεγγραφές απο εκει που πρέπει ,αν έχουν στοιχειώδη συνέπεια.
    Αλλιως , είναι μικροαστοί Τσουκαλάδες και μάλιστα στο τσάμπα, που ξερουν ότι ως ΑΕΚ κρεμόμαστε από τα @@ του προέδρου.

    Όσο για το ματς , έχετε δίκιο Στηβ.Πάντως, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και μόνο δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει η ΑΕΚ διπλό.Εκανε μπαμ.Στην καλύτερη μία απόδραση α λα Γιάννενα με τον πόντο και το σταυρό μας!

    Βαθμολογικά ,παντως, οι απώλειες της Α.Ε.Κ. είναι εντός προγράμματος, εν αντιθέσει με του ΠΑΟΚ και του γαύρου.Με διπλό στην Ξάνθη ξανα- βάζουμε υποψηφιότητα..

    Μία ένσταση μόνο: η κανονική θέση του Γιαννούτσου ειναι στο αριστερό ακρο, όπου ήταν τραγικός για όσο διάστημα αγωνίστηκε.

    υγ) ΚΕΤΣΜΠΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΑΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ” ΣΠΑΣΕΤΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ…..οσο είμαστε σε τροχιά πρωταθλητισμού μας ΣΠΑΤΕ τα μεζεα και μόνο.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Συμφωνώ σε όλα. Αυτό είναι το πρωτάθλημα. Για τον Γιαννούστο, μια μικρή ένσταση : Τραγικός ήταν μέσα στην γενική τραγικότητα, λογικά πράματα. Επίσης οι ευκαιρίες σε ένα νέο παιδί, δεν δίνονται ποτέ σε τέτοιο παιχνίδι και μάλιστα με τους μισούς ανήμπορούς και τους άλλους σε πειραματικές θέσεις.

  24. Ο/Η netrino λέει:

    @ Κελβιν Σεμπουε

    Ενας λόγος που το ποδόσφαιρο ειναι το πιο λαικό άθλημα είναι πως έχει αρκετή κουβέντα πριν ή μετα τον κάθε αγώνα.Επίσης ειναι απλό,δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να έχεις αποψη.Όσο για τον Μανόλο είναι γνωστός και από την προηγούμενη θητεία, ακόμα και οι φαν του έχουν παραδεχτεί πως είναι αλλοπρόσαλος.Δεν ξέρω αν το παρατήρησες,εχθές ήταν εκνευρισμένος από το πρωτο λεπτό του παιχνιδιού.Προσωπικά πιστέυω πως 1)υπερβολικά θερμόαιμος για προπονητής 2) θέλει να τα έχει καλά με όλους και οι επιλογές του στη βασική ενδεκάδα έχουν πάντα αυτο το κριτηριο κ όχι τις ιδιαιτερότητες του κάθε αγώνα

  25. Ο/Η I'm not a robot λέει:

    Προπονητής που ”θέλει να τα έχει καλά με όλους και οι επιλογές του στη βασική ενδεκάδα έχουν πάντα αυτο το κριτηριο κ όχι τις ιδιαιτερότητες του κάθε αγώνα” απλα δεν κάνει για προπονητης ποδοσφαιρου.

    Εχουμε γεμίσει παντου, σε ολους τους κυκλους της κοινωνικής – πολιτικής- οικονομικής ζωης με τετοιους δημοσιοσχετίστες που είναι μετριοι στις επιδόσεις τους γιατι ακόμα και οταν υπαρχουν ορισμενοι απο αυτους με δυνατοτητες και πάλι η αδυναμία τους να δειξουν χαρακτηρα και η σταθερή προτιμηση τους να ειναι καλοι με ιεραρχιες και ΜΜΜ τους οδηγουν στο να συμβιβαζουν τοσο πολυ το τελικο αποτελεσμα που τελικα αυτο που προκύπτει να μην έχει και καμια ξεχωριστη αξία. Αλλωστε ή έχεις προσωπικότητα και αυτη την βγαζεις με καποιο τροπο που το αποτελεσμα να εχει την υπογραφη σου ή είσαι yesman, δηλαδη στην καλυτερη περιπτωση ενας χρησιμος μετριος με ημερομηνια ληξης για το εκαστοτε αφεντικό.

    Μιλαμε για πανουκλα…

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Αν ήταν αλλιώς αδερφέ, απλά δεν θα δούλευε στην Ελλάδα και μάλιστα σε αυτόν τον χώρο.

  27. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    @netrino

    Τίμιο αυτό που λες.Κουβέντα κάνουμε όλοι μας.Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ο Χιμένεθ είναι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ο πιο σοβαρος και κατηρτισμένος πάνω στη δουλεια στο εργοστασιο που λέγεται ΑΕΚ και οι Τσακίρηδες, Κετσετζόγληδες και λοιποί βαράνε στο ψαχνό για να δικαιολογήσουν το μισθό τους.Τύποι που δεν έχουν προσόντα ούτε για UEFA C, σχολιάζουν και κονομανε ασκώntας κριτική σε ποιον? Στον άνθρωπο που ειναι η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ που οι χαχόλοι και πανηγυρτζήδες ΑΕΚτζηδες ασχολουνται ακομα με την ομαδα και η ΑΕΚ παιζει πρωτο θέμα νυχθημερον στα ΜΜΕ

    @ROBOT

    Δημοσιοσχεσίστας ο Μανόλο? Που τον εδιωξαν νυχτα οι Δηματοι για να ξεπλυνουν Αδαμιδη??Φιλε, στην ομαδα του Μπαγεβιτς και του Θεμιστοκλη εγκαλεις για δημοσιες σχεσεις το Χιμενεθ??Σεβασου το χρονο που αναλωνεις στο πληκτρολογιο…ελεος

    Κύριοι, 25 χρόνια- περιλαμβανομενου εμου- αναλωνόμαστε με παρασκηνιο, διαιτητες, Σκόκους, Μπλάνκους ,Βιντιάδηδες και Κοζώνηδες.

    ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    Να κράξω το Χιμενεθ γιατι εβαλε Βινιισους αριστερο μπακ κι οχι το Γιαννουτσο??
    Ε ΟΧΙ, ας σεβαστουμε την νοημοσυνη μας.

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    @Kelvin seboue

    Εδω μυριζομαι ενα γνησιο και ξεκάθαρο ποδοσφαιρικό ταλέντο………( αυτονόητο αλλά να το πω, δεν σε ειρωνευομαι)

    Μήπως θα έπρεπε να γράφεις κι εσύ κάποια ολόκληρα άρθρα post όταν το κρίνεις αναγκαίο για να μαθαίνουμε και εμείς;…….έχω την αίσθηση ότι έχεις να μοιραστεις αρκετά πράγματα μαζί μας…

    Φαντάζομαι ότι δεν Ξέρεις τυφλό που να μη θέλει το φως του;…….προτείνω το όνομα σου να είναι εξορκιστής. Να εξορκίζεις την γαυροσυνη που μας έχει φάει τα μυαλά μας και σε εμάς τους αεκτσηδες…………αλήθεια γιατί κελβιν σεμπουε;

  29. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    @koreas

    Φίλτατε,

    δε γνωρίζω πόσο ασχολείσαι με την Α.Ε.Κ., πόσο σε απασχολεί στην καθημερινότητά σου, πόσο ματώνεις οικονομικά γι΄αυτήν.

    Δυστυχώς,ως άνθρωπος που έχει πέσει εδώ και χρόνια στη λούμπα αυτή, να σου θυμίσω μόνο το εξής:

    Η ομάδα σε 27 μήνες στην Α΄ Εθνική έχει αλλάξει 5( πέντε )
    προπονητές και 4(τέσσερις) τεχνικούς διευθυντές( κανένα λογιστή ή κανέναν…. εκτελεστικό διευθυντή ,πάντως)

    Μόλις σήμερα, συγκεκριμένος αρθρογράφος(σικ) έγραψε ότι οι ” ζωες του Χιμένεθ” είναι πεπερασμένες και ότι ήδη από το ματς με τη Λαμία “πηγες” μέσα από την ομάδα δυσανασχετούν με τον προπονητη.

    Εκ του αποτελέσματος , βρίσκομαι σε θέση υπεράσπισης του προπονητή,μολονότι ούτε αδυναμία του έχω ούτε προσωπολάτρης είμαι.Σε ερωτώ ,όμως:

    με βάση τα παραπάνω, σου φαίνονται λογικά όλα αυτά”

    Με δεδομένο ότι η δημοσιογραφία πληρώνεται με 50ρικο, ποιος θα προστατεύσει την ομάδα- παίκτες και προπνητή- ,αν οι ίδιοι οι οπαδοι της ανττιγράφουν αυτους τ γαυρου σε γλειψιμο και αντιμετωπιση της διοικησης?

    τεσπα.

    Εγω υποστηριζω την ΑΕΚ.Κι επειδη ΑΕΚ σημαινει και ΜΝΗΜΗ, δε θα ξεχασω οτι πριν από δυο μηνες ΟΛΟΙ οι συνοπαδοι μου εύχονταν για τη φετινη χρονιά να είμαστε ανταγωνιστικοί
    Ξαφνικά, το καθε βλαχάκι που αρθρογραφεί και το κάθε αλεξίπτωτο – οπαδός , λεει οτι ” η ΑΕΚ απαγορευεται να γκελαρει” , γιατι έχει να πάρει 23 χρόνια πρωτάθλημα.Κι αν δεν το πάρει, θα φταίει ο Χιμένεθ(Ναι, αυτός που του οφείλουμε το στόχο του πρωταθλήματος)

    Αυτά από μένα.Τα συμπεράσματα δικά σου.ίσως το βάρυνα, αγαπητέ, αλλά όντως 23 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά και δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα μου να διοικείται καφενειακά με την πούστικη νοοτροπία των Βαλκανιων( Ελλαδας, Σερβίας, Βοσνίας)

    αυτά. Καλά να περνάς!Δεν έγινε και τίποτα.ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ.

  30. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    ΥΓ) Ο μόνος που πήρε γαρμμή τι πουστιά γίνεται στην Α.Ε.Κ. με τον Χιμένεθ εδώ και δυο μέρες είναι ο Τσακίρης.Γι αυτό και σήμερα το μάζεψε το χθεσινο του εμετό……Ο Μιαούλης,πάλι, συνέχισε σε μοτίβο μίζας…..Αιδώς Αργείοι!

  31. Ο/Η I'm not a robot λέει:

    @ Kelvin Σέμπουε : Πρωτα απο ολα με πολυ ενδιαφέρον διαβαζω τα σχόλια σου και πολυ ενδιαφέρον αναμένω τις επόμενες παρεμβάσεις σου. Χρειάζονται στην δημόσια συζήτηση που γίνεται στο blog αυτο – οπως δημόσια συζήτηση ειναι και κάθε συζήτηση σε καθε blog που έχει ενεργοποιημένη την δυνατότητα σχολιασμού.

    Όντως τον Χιμένεθ τον θεωρώ δημοσιοσχετίστα. Πρόσεξε, αν μου επιτρέπεις, δεν είπα αν ειναι καλός ή κακός προπονητής, ειπα δημοσιοσχετίστας. Πιθανών στο παρελθόν (και φυσικά τώρα στο παρόν) να είναι άλλοι περισσοτερο και καλύτεροι δημιοσχετίστες απο αυτον και καταλαβαινω τι εννοείς….

    Το να ειναι ενας δημοσιοσχετίστας δεν αναιρεί οτι ειναι αναλώσιμος… Κάποιοι καλύτεροι δημοσιοσχετίστες απο αυτόν όταν χρειάστηκε τον φάγανε για να στήσουν καλύτερα το μαγαζάκι τους. Απο τέτοια όσα θές – που δηλαδή ειναι το περίεργο??

    Και πραγματικά χωρις ίχνος ειρωνίας, γιατι να μην κράξω τον Χιμένεθ και τον κάθε Χιμένεθ και τον Μελισσανίδη και τον κάθε Μελισσανίδη για την σύνθεση της ομάδας και την στελέχωση της αντίστοιχα? Την Κυριακή είδα την εντεκάδα και την ίδια στιγμή ήξερα οτι θα χάσουμε και αντι να δω το ματς οπως είχα κανονίσει αποφάσισα να βγω για φαγητό. Και χίλιες φορές να ήμουν λάθος στην εκτίμηση μου και να ήταν σωστός ο Χιμένεθ και να επαιρνε το ματς. 100 φορές Εννοείται. Αλλά το Τσιντώτας αντι Ανέστη (που δεν το παω καθόλου τον Γκούφη…) τα λέει ολα για το πόσο δημοσιοσχετίστας είναι. Γιατι ήθελε να έχει το άλλωθι του ολικού ροτέησον και όχι να βγεί και να πει αυτους έχω και αυτους βάζω, εκει ρισκάρω και εκεί χτίζω. Αλλα σου ξαναλέω, εκείνη την στιγμη ήθελε να έχει και το άλλωθι του ολικού ροτέησον. Ε αυτο τι λέει??

    Για να σου δώσω ενα αντι-παραδειγμα σε προπονητές οπως ο Πογιετ και ο Αναστασιάδης (δεν λεω αν ειναι καλοί ή κακοί προπονητές – αν και ξέρω οτι οι καλοθελήτες θα το ερμηνεύσουν αυτό οπως θέλουν…) πολλα μπορεις να τους καταλογήσεις αλλα κανένας δεν σκέφτηκε ποτε να τους χαρακτηρίσει δημοσιοσχετίστες.

  32. Ο/Η netrino λέει:

    @Kέλβιν Σέμπουε

    Δεν τον απαξιώνω τον Χιμένεθ αλλά γνωρίζω και την προηγούμενη θητεία.Κερδίσαμε τον Παοκ Τεταρτη μέσα στην Τουμπα και πηγαμε τελικό Κυπέλλου και την Κυριακή φάγαμε 6άρα από το γαύρο με τον Κωστακη Μανωλά δεξί μπακ.Οπως να το δεις είναι λίγο ό,τι του φανει ο Μανόλο

  33. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ, λέει:

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟ Χ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. Ο ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑΝΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΕΞΤΡΕΜ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ Ο ΜΠΑΡΚΑΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ Ο ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ. ΑΝ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΟ 5-3-2 ΜΕ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΓΙΑΝΟΥΤΣΟ ΤΖΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΒΡΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ.