Rotation

Post σχετικα μικρο και γρηγορο μιας και φευγουμε (παλι.. το απογευμα) και ο Stevie καλυψε απολυτα το ματς.

Η ομαδα χτες αρχισε να δειχνει εντονα τα σημαδια του προγραμματος. Φωναζα απο την επομενη της προκρισης οτι ΑΥΤΟ το ροστερ ΔΕΝ θα βγαλει αυτο το προγραμμα. Ο τσοσιτς επαθε μυικο εχει και κοκκινη, ο Βρανιες μονο λογω χαρακτηρα δε τα παρατησε, ο Σιμοες στο parking, ο Λοπεζ στο parking (επανερχεται), ο Αραουχο χωρις ουσιαστικα προετοιμασια παει δε παει: καμμια σχεση με τον περσυνο τρεχαλατζη το παλευει μεν αλλα δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν εχει ανασες. Ο Λαζαρος μετα το 60 τα ιδια, χαρακτηριστικο οτι επαιρνε μπαλλες και εκανε στατικες τριπλες και οχι μπουκες.

Τα 2 CB (αν ειναι δυνατον να παιζεις με 2 CB) ειναι εκτος ο ενας με κοκκινη ο αλλος με 3 κιτρινες- ξαναπηρε παλι χτες και αλλη στην Ευρωπη- μιλαω για το πρωταθλημα. Οι απο πισω ειτε δεν κανουν (Τζανε) μονοι τους ειτε ο φοβιτσας δε τους βαζει ουτε με τη Λαμια (Γιαννουτσος) και περιμενει μαλλον το τελικο του Europa για να τους εμπιστευθει 20 λεπτα συμμετοχης.

Χτες π.χ προτιμησε ΠΑΛΙ αυτη την ανορθογραφια με το Μπακακη αναποδο ποδι και το Γκαλο να ειναι πολυ κακος αντι να παει με Γιαννουτσο στη θεση του και Μπακακη στη θεση του. Οχι μονο ‘αχρηστευεις’ τον φορμαρισμενο Μπακακη σε λαθος θεση αλλα εχεις προβλημα και στη κανονικη θεση μιας και ο Γκαλο δεν ειναι μπακ αξιοπιστο ανασταλτικα. Αλογο τον ειχε κανει ο αλλος- εχει και το Λαζαρο που ΔΕΝ μαρκαρει μπροστα του- και ο Ισπανος Τεννες κοιμωταν τον υπνο του δικαιου μεχρι να παρει τη πλευρα ο Γιοχανσον και να σταματησουν να τον βαζουν στη μεση οι Αυστριακοι.

Εναν υπνο που δε λεει να ξυπνησει με αυτον τον απιθανο παικταρα απο την Ερεμπρο που επιμενει ντε και καλα να τον βαζει και μαλιστα βασικο σε ενα ματς που ηδη σου λειπουν πνευμονια (Σιμοες) και εχεις θεμα στα μπακ σου. Δηλαδη ανοιγεις τρυπα εκει που πρεπει να εισαι οσο περισσοτερο συμπαγης μιας και πισω εχεις θεμα. Αφηνεις το Γαλανοπουλο στο παγκο για καποιο λογο? Αποτελεσμα να αχρηστευεις και τον Γιοχανσον που ετρεχε και δεν εφτανε και φυσικα δεν μπορουσε μονος του απεναντι σε 2 και 3.

Ο Ισπανος Τεννες ειναι ΚΑΚΙΣΤΟΣ στο στησιμο της ομαδας και κακος προπονητης. Ξερω θα πεσετε ολοι να με πειτε εμπαθη αλλα εγω εκτος απο χαρακτηρισμους εχω να παραθεσω και στοιχεια:

Σχεδον σε ΟΛΑ τα ματς εισαι με τη πλατη στο τοιχο. Οι αντιπαλοι η σε κολλανε πισω η τρεχεις μετα να διορθωσεις τις μπουρδες που κανεις. Ας αφησουμε την ΤΣΣΚΑ που δεν εκανες τιποτα. Πες οτι ειναι πρωτα ματς πες οκ.

Με τον Παναιτωλικο εκανες ενα κακο ματς και προηγηθηκες με το πεναλτυ. Μετα την αποβολη ειχες θεμα. Με τη Λαμια νικησες με μια ΜΟΥΦΑ. Με τον ΠΑΣ μηδεν απο μηδεν ισον μηδεν. Καθαρισες τη Λαρισα που ειναι μια ΚΑΚΗ ομαδα που παει φουλ για πεσιμο η διαλυση και με το γαυρο εισουν μεν ‘ατυχος’ μιας και τα 2 γκολ (ειδικα το πρωτο) δεν ηρθαν απο οργανωμενες επιθεσεις αλλα περισσοτερο απο φαση της στιγμης. Θα φας ομως και τετοιες μπαλλα ειναι.

Χτες στο κεντρο περναγαν τρενα και εσυ μου κοιταγες τον Αινταρεβιτς! Το συστημα παμε να βαλουμε ενα παραπανω απο οσα φαμε ΔΕΝ δουλευει. Trust me το βλεπω στη Liverpool ΧΡΟΝΙΑ που εχει και τρεχαλατζηδες με αντοχες αλλα και ροστερ που ο Μανε μονος του ξερει μπαλλα οσο ολη η Super Λιγδα μαζι. Μη βαλουμε Κουτινιο Λαλλανα κλπ γιατι γινεται ανεκδοτο.

Η ομαδα ΧΑΡΙΖΕΙ ημιχρονα ολοκληρα με τον κοιμηση στο παγκο συνεχεια. Σε αντιθεση με τον Poyet που πρωτα καθαριζε και μετα αραζε εμεις κανουμε το αναποδο. Ξεκιναμε soft και τρεχουμε στο 90′.

Ωραιες οι ανατροπες και τα παρα πεντε αλλα το ροστερ εχει αρχισει και πεφτει σα τα κοτοπουλα και δε θα σε σωνει καθε φορα μια φαση πριν το σγυριγμα.

Δεν μπορει να κανει rotation γιατι ουτε ροστερ εχει ουτε ο ιδιος το πιστευει.  Οταν εχεις παικτες που δε παιζουν λεπτο δε γινεται να αναμενεις ξαφνικα να τους ριξεις μεσα και να θες αποτελεσματα. Πατιτο Γιαννουτσος πχ θα μπουν βασικοι και θα σου φερουν αυτα που θες χωρις λεπτο συμμετοχης? ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΑ τα πραγματα?

Τα μυικα θα κανουν την εμφανιση τους σιγα σιγα, ηδη ο Τσοσιτς επαθε ο Σιμοες επαθε και ειναι 2 παιδια που δειχνουν καλα σκαρια. Ειχα γραψει πριν κανα 20ημερο: τι θα κανεις αμα εχεις 2 CB που ο ενας ειναι καρτακιας και ο αλλος μπορει για το χ-ψ λογο να λειψει 2-3 ματς? Θα περιμενεις τον γυαλινο καλογερο που ετσι κ αλλιως και κανονικα 10 ματς βγαζει η τον Λαμπροπουλο που ειναι ΚΑΚΟΣ παικτης και δεν εχει κανει καν προετοιμασια? Στο παθος του Λαμπροπουλου πονταρεις τα δυσκολα ματς και το βαρυ προγραμμα?

Θα στο παω παρακατω: αν ΕΝΑΣ απο τους ‘καλους’ σου κλαταρει τι θα κανεις? Ο Λαζαρος ειναι ανελπιστα καλος. Τον πηρε και στην Εθνικη ο Σκιμπε που σημαινει ξεκουραση μηδεν. Πες οτι παθαινει ενα τραβηγμα αυτος η ο Μανταλος που φετος ειναι πολυ καλος. Τι κανεις? Η απαντηση ειναι τιποτε γιατι οταν φωναζαμε το καλοκαιρι οτι δεν εχεις ροστερ και οι ‘δευτεροι’ ειναι για πεταμα εσυ συμφωνουσες σε ολα και εκανες προετοιμασια με Τριστασον και Πατιτο που ηθελες να τον διωξεις και δεν τον βαζεις λεπτο. Τα ιδια και με τον Βινισιους τα ιδια και με τον Γιαννουτσο που δεν τον εβαλες ουτε με τη Λαρισα μια ομαδα που οχι δεν περναγε αλλα δεν εφτανε καν τη σεντρα.

Κλεινω. ΔΕΝ ΨΗΝΩΜΑΙ με την εφημερη επιτυχια. Η ομαδα εχει θεμα, προπονητη ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ η μαλλον εχεις καποιον που τα κανει μονιμα μανταρα και τρεχει να τα μαζεψει στο ματς μεσα. Το οτι σου εκατσε 2-3 φορες δε σημαινει οτι θα σου καθεται παντα. Με τη Λαμια πηρες μουφα 2 βαθμους με το γαυρο 3 επειδη ο Χασ(ε)ι ειδε ονειρο με τον Ταχτσιδη στοπερ..και παλι στο 92 την γλυτωσες. ΝΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ +5 που εχεις. Χτες τα ιδια παλι. Ποσες φορες νομιζουμε οτι θα γινεται αυτο?

Το μονο καλο ειναι οτι η ομαδα δειχνει να μη τα παραταει πλεον ευκολα. Μη γελιεστε ομως: της καθωνται και τα αποτελεσματα,  αν δε σου ειχαν κατσει 1-2 η αναλογη ‘ψυχολογια’ θα πηγαινε περιπατο.

Οπως ειπε ΣΩΣΤΑ χτες ο παρατηρητης: Η λογική λέει πως βάζεις οτι καλύτερο διαθέτεις, και αφού καθαρίσεις με ενα 2-0 ή 3-0 τότε κάνεις αλλαγές.

ΥΓ Για να κανεις αυτα τα ΄μαγικα’ υπαρχουν 2 προυποθεσεις.

Πρωτη και ΒΑΣΙΚΗ η ομαδα να ειναι γυμνασμενη επιπεδου Premier πραγμα που ειναι αστειο να το σκεφτωμαστε. ΜΟΝΟ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ειναι σε επιπεδο κοντα- ουτε καν- σε αυτο

Δευτερη το βαθος παγκου σου να το εμπιστευεσαι και οχι να το βλεπεις ως porca miseria. Βεβαια για να το κανεις αυτο επρεπε οταν ελεγες σε ολα ναι το καλοκαιρι (ακομη και στη ΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ CB) να εβλεπες και μερικα βασικα πραγματα. Οπως τη συχνοτητα αγωνων, τη πληροτητα ανα γραμμη κλπ.

ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ να παιζεις με τον Αινταρεβιτς πρωτη αλλαγη! και μονιμα με 13-14 παικτες. Που νομοτελειακα θα σου βγαλουν και τραυματισμους (χτυπηματα δηλαδη) και μυικα αλλα και καρτες.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

29 Responses to Rotation

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θα ΞΑΝΑ τονισω αυτο που ειπα και στη κουβεντα με τον Stevie αλλα και σε σχολιο:

    Οταν φτανεις να κανεις 10-15 τελικες με τις μισες ΦΑΤΣΑ με το τερμα (οχι μαρκινα σουτ δηλαδη) και ΔΕΝ τις βαζεις τοτε μιλαμε για ποιοτητα και οχι για ατυχια.
    Ατυχος μπορει να εισαι σε 2-3-4 φασεις: να παει δοκαρι η να περασει ‘ξυστα’ αντε να πιασει και το απιαστο το τερμα.
    Ατυχος 15 φορες δε γινεται. Αυτο λεγεται ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ οχι ατυχια. Αντε να γινει μια φορα αντε δυο. ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

  2. Ο/Η Savvi λέει:

    Πριν λίγο καιρό είχαμε 9 τραυματίες έτσι δεν είναι. Αυτό το γεγονός από μόνο του με προβληματίζει και πόσο μάλλον όταν δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα οι υποχρεώσεις της ομάδας. Εσύ το λες έλλειψη ποιότητας εγώ σου λέω ότι μπορεί να ξεμπουκώσουν(όλα είναι σχετικά). Τώρα οι μυϊκοί τραυματισμοί αυτή την περίοδο με πόσα παιχνίδια, βαριά 10 επίσημα δεν δικαιολογούνται. Σίγουρα κάτι έχει γίνει λάθος. Παρόλα αυτά η ομάδα βλέπετε ευχάριστα.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Αμα το εχεις δε περιμενεις κανενα ξεμπουκωμα. ΜΟΝΟΣ του βγηκε ο αλλος φατσα με 9 μετρα τερμα τι αλλο θελει για να ξεμπουκωσει δηλαδη? Ο Μανταλος χτες ΔΥΟ φορες απλα βαραγε χωρις να κοιταει που απο τα 3 μετρα. ΚΟΙΤΑ ρε μεγαλε και προσπαθησε να σημαδεψεις οχι να τη πετας πανω στο τερμα. Να πω οτι εχεις και το Κουρτουα μπροστα σου? 20 χρονων ενας κοντος τριτος τερατοφυλακας ηταν.
    Τωρα το ευχαριστα αν εισαι ουδετερος οκ. Το αγχος παμε γιουρια στο 90 να βαλουμε γκολ δε το λες και ευχαριστα..
    Αλλο προσπαθει αλλο ευχαριστα, μην μπερδευεις το φοβο του αντιπαλου- ειδικα του Gay και την απειρια χτες. Μια σοβαρη ομαδα στα ειχε καθαρισει και τα 2 ματς ανετα. Σοβαρη δε λεω η Μπαρτσα αλλα μια ομαδα που ειναι μπροστα 0-2 π.χ- εκτος αν ειναι η Λαρισα- η λογικη λεει οτι θα στο παρει το ματς. Οπως μια ομαδα που σου γυρισε χτες το 1-0 και μετα φοβηθηκε τα κουρασμενα παλικαρια της ΑΕΚ. Κακα τα ψεμματα, ΔΕΝ ειναι καμμια σοβαρη ομαδα η Αουστρια.
    Το post δεν εχει ομως να κανει με τους αντιπαλους αλλα τι κανεις εσυ. Πως πετας ημιχρονα και τρεχεις στο 90 να μαζεψεις τις μπουρδες που κανεις μια ωρα.

  4. Ο/Η Savvi λέει:

    Τι να κάνουμε αφού ο τύπος είναι ψυχάκιας…είμαι σίγουρος την μαλακία με βασικό τον ιτς αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος δεν θα την ξανακάνει. Τώρα θα τον μάθουμε. Δεν είσαι άδικος αλλά είσαι πολύ αυστηρός. Ε ναι δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να κυνηγάς συνέχεια ενώ θα μπορούσες να είσαι 3-0. Μη ξεχνάμε και τα χάλια τα περσινά με Τιμούρ και Μοράις.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οταν κανω δουλεια ΕΙΜΑΙ πολυ αυστηρος. Αλλο η δουλεια αλλο η πλακα. Πλακα κανεις με τους φιλους over drinks.
    Αυτος- αυτοι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι τρεχουν ενα μαγαζι που τζιραρει εκκατομυρια ευρω για να μη πω ολα τα αλλα.
    Το Τιμουρ τον εφερες επειδη εδιωξες τον Poyet. Τον Μοραις επειδη εδιωξες τον Τιμουρ.
    ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ειναι ολες, αυτο δε σημαινει οτι κοιταμε τον χειριστο υπαλληλο για να λεμε οτι ειμαστε οκ με το κακο..

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα ελληνικά ταξί είναι εφοδιασμένα με τη μοναδική τεχνολογία αναγνώρισης πελάτη. Ο αλγόριθμος του οχήματος επεξεργάζεται από απόσταση εκατό μέτρων τις κινήσεις και τις εκφράσεις ανθρώπων που κινούνται στην άκρη του πεζοδρομίου. Μόλις εντοπιστεί πεζός που αξιολογείται ως εν δυνάμει επιβάτης, το ταξί «παίζει» αυτόματα τα φώτα, προκειμένου να δηλώσει τη διαθεσιμότητά του. Και ο πελάτης δεν έχει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να σηκώσει απλώς το χέρι του. Ούτε τηλέφωνα, ούτε χρεώσεις δικτύου. Ομοίως, τα ελληνικά ταξί είναι εφοδιασμένα με σύστημα παράλληλης μίσθωσης που δύναται να οδηγήσει και σε διαμοιρασμό του κομίστρου. Ας υποθέσουμε ότι όχημα που ήδη μεταφέρει έναν πελάτη, κινείται στο κέντρο της πόλεως. Ο οδηγός ενεργοποιεί την υπηρεσία αναγνώρισης πελάτη και το όχημα «παίζει» φώτα σε πεζό. Εκείνος, αν πράγματι αναζητεί ταξί, δεν έχει παρά να φωνάξει, προς το όχημα, τον προορισμό του. Το ταξί, που διαθέτει αναγνώριση φωνής, αναλύει άμεσα τα δεδομένα και συνδυάζει την νέα διαδρομή με τη διαδρομή που ήδη εκτελείται. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, ο αλγόριθμος ειδοποιεί τον ταξιτζή να κάνει το σχετικό νεύμα προς τον πελάτη.

    Κώστας Γιαννακιδης Protagoniste

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φανταζωμαι ακουσατε τη ΝΕΑ τιμωρια 2 αγωνιστικων κεκλεισμενων των θυρων.
    3 απο πριν και 2 τωρα 5 το συνολο και ακομη δεν εχει βγει ο Σεπτεμβριος!!!

    Θα γινει λεει εφεση, αντε και εγινε και αντε και το 5 εγινε 4.

    Ολα καλα με τα ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ε?
    Δεν εννοω φυσικα τον κοσμο αλλα το ποσο μαγκες ειναι εκει στη ΠΑΕ που κοροιδευουν τον κοσμακη που τους ακουμπαει τα λεφτα του προκαταβολικα.
    Το ειχα δει το εργο και το ελεγα απο το καλοκαιρι. Θα πεσουνε και αλλες τιμωριες και μπορειτε αφοβα να πατε να πληρωσετε για 15 ματς πρωταθληματος + τα οποια κυπελλου η και Ευρωπης.

    Ξαναλεω δεν εχει βγει ο Σεπτεμβριος και απο τα 6 εντος εδρας παιχνιδια τα 5 πληρωνεις μεν αλλα δε τα βλεπεις δε. Ειναι αυτο που λεμε σεβασμος στο πελατη. Η αυτο που λεει η ΠΑΕ ΑΕΚ διαρκειας στο ονειρο, μαλλον γιατι στα ονειρα σου μπορεις να δεις live τους αγωνες που πληρωσες.

    ΤΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.Οπως φυσικα και αν διαβασατε τη συμβαση στα ψιλα ψιλα η ΠΑΕ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ:

    https://www.aekfc.gr/Uploads/Documents/45400/%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%91%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3%202017_18_%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%20%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%99%CE%9F.pdf

    Σελιδα 9 παραγραφος 5:

    5. Ματαίωση – Διεξαγωγή Αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών». Σε περίπτωση ματαίωσης Αγώνα ή διεξαγωγής Αγώνα «κεκλεισμένων
    των θυρών», ή λόγω άλλων λόγων επιβαλλομένων από αρμόδιες Αθλητικές ή άλλες Αρχές, ο Κάτοχος δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης,ούτε αξίωση επιστροφής του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου της Κάρτας Διαρκείας ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αποζημίωσης από την ΠΑΕ ΑΕΚ

    Σιγα μη γυρισουν λεφτα πισω. ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΨΑΧΝΕΙΣ?

    ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑΤΕ Κ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ?

    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ η οπως λεει και η ΠΑΕ: Φιλακια..

  8. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλα οσο παρασκευαστης παεγιας και να ειναι ο Χιμενεθ στην Ελλαδα τον Σερ Τακη αντε και τον Λουτσεσκου εχει αντιπαλο(ο παναθηναικος θεος σχωρεστον) δεν το λες και ανταγωνισμο που τρομαζει τα πληθη

  9. Ο/Η Stelathen λέει:

    Χθες παντως τα ορκ ηταν κυριες.θα επαιζε τιμωρια με μιλαν,οπου 30-40 χιλιαδες κοσμο θα μαζευε.με τζιρο καμια 600 αρα. Οποτε ειτε με το καλο ειτε με το αγριο,ελεγχονται στο λεπτο αν θελουν.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    φυσικα ελεγχωνται. σιγα τα χαζα που ειναι και δυσκολο να τα κανεις καλα.
    ενα ματσο βλαμμενα ειναι οποιος τους εχει δει μιση φορα απο κοντα το ξερει.
    ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να τους ελεγχουν απλα η ειναι και ανικανοι γιατι μια ισον καμμια.

    Τι να το κανεις με τη μιλαν? 5 ματς κλειστα ειναι 50.000 κοσμος μειον. Δε θα μαζεψει τοσους ΞΥΠΝΗΣΕ ο κοσμος χτες αμα ειχε 20.000 ζητημα.
    130 περσυ 100 ελεγα φετος. Οπως παει μπορει να μη κανει ουτε αυτους

  11. Ο/Η Stelathen λέει:

    Ναι αλλα τον μελ δεν τον νοιαζει το κλειστο με πλατανια λαρισα ή λεβαδειακο.με μιλαν ή παοκ θα τον τσουξει λιγο.πιστευω να αρχισει να τους μαζευει σιγα σιγα ειτε με χαρτζηλικη ειτε με μεθοδους μακαρου (τους οποιους και προτιμω για την συγκεκριμενη κατηγορια ανθρωπων).

    Μην υποτιμας τα χαζα.μεχρι και κυβερνηση βγαζουν.στην πατρα την επεσαν σε pet shop με συνθημα κανενα ζωο σε κλουβι.γιαυτο σου λεω μονο μακαρος τους αξιζει.

    Παντως και το e shop παιρνει μπροστα.εχει βαλει 2-3 καινουργιους κωδικους.λες τα χριστουγεννα να βγαλει και δεντρο αεκ? Και στην κορυφη τον χαγκα.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο όχλος ειναι χαζός και εύκολα καθοδηγούμενος.
    Αν τον νοιαζει λεει;
    Μέχρι πρόσφατα οχι. Μετα κάποιος του σφύριξε τα νούμερα και κάποιος διάβασε αυτα που έγραψα απο περσυ.
    Νομίζεις τυχαία φαγώθηκε η ΒΒ;
    Η νομίζεις τυχαία βγήκε και γκρίνιαξε για τα εντός έδρας και τους τσαμπατζήδες στα επίσημα;

  13. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    27/11/2017 AEK – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
    ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΕΕΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ

  14. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ετσι να εχεις παρει διαρκεις και μεχρι τωρα να εχεις δει από 25/7 και μεχρι 27/11 ,αν ισχυσει η τιμωρια, Τσσκα Μπρυζ,γαυρο & Αουστρια.Καλα είναι 4 μηνες 4 παιχνίδια.
    Αν βγαλεις εκτος Ευρωπη από 20/8 εως και 27/11 ένα παιχνιδι.Ολα καλα.
    Ποσα λεφτα εχει χασει η ομαδα???????????
    Χθες αλλοι πηγανε και δεν ανοιξε ουτε ένα καπνογονο??????????
    Αρα μου δινεται το δικαίωμα να σκεφτω ότι είναι επιλογή (σας) ότι γινεται και όχι απλα ετυχε.Καλησπερα & Καλυνηχτα σας

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    LFC
    Καλησπέρα απο το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μουντό London.
    Φυςικα ειναι επιλογή τα έχουμε πει ποιους θέλουν και ποιους επιβραβεύουν.
    Αν πάρεις τα περσυνα νούμερα εκανε ΜΟ 9000 χονδρικά.
    Καντο έπι 5 βαλε και ενα 20αρι μέςο όρο και βγαίνει ενα όμορφο εκκαρομυριακι χωρις τα πρόστιμα…και ξαναλεω ακομη ειναι Σεπτέμβριος!
    Βαλε και οτι παίζεις και χωρις κοσμο τη ξενερα που τρώνε οι παίκτες.

    Ολα καλα ε ; μια χαρα

    Πας να χάσεις το Γιόχανσον για 200 χιλιάρικα αλλα δεν εχεις κανενα πρόβλημα να χάνεις ενα εκατομμύριο για τον μπαμπη 21 και τον μπαφο-original.
    Αμα εχεις εμπορική πολιτική τι να λέμε τωρα..

    ΥΓ Sorry για τα typo γραφω απο iphone.. προσπαθω να τα διορθωνω.Οχι τιποτε αλλο μη παραξηγηθει και το βλητο που μας τη λεει.. τι που πως να γραφουμε.

  16. Ο/Η Φώτης λέει:

    Να πούμε κ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας,γιατί οικογενειακός γνωστός που πήγε με Ολυμπιακό να δει την Αεκ μετά από 35 χρόνια ,ερχόμενος από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας έφυγε με τα επεισόδια γιατί έχει άσθμα κ αναγκαστικά άκουσε την ανατροπή στο τρένο.
    Φυσικά τον άνθρωπο τον έπιασαν τα κλάματα γιατί έχασε τέτοιο παιχνίδι.
    Μοναδικές κ αξέχαστες εμπειρίες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλημερα Φωτη. Η απαντηση ειναι και για τους αλλους φιλους για το θεμα- αντι για post.

    Δε ξερω τι σου κανει πλεον εντυπωση. Εχω φαει γυρω στα 35-40 χρονια σε γηπεδα. Ελλαδα και Αγγλια. Αγγλια πιο πριν απο Ελλαδα. Οπως εκτροχιαστηκαν τα παντα αρχες της δεκαετιας 80 στη χωρα, ετσι ξεφυγε και το ποδοσφαιρο. Οταν μια κοινωνια ξαφνικα ‘επαναστατει’ (δε ξερω απεναντι σε ποιον μη με ρωτας) και αρχιζει και συμπεριφερεται σαν ατακτος στρατος πιθηκων, αυτο θα βγει σε μια λαικη μαζωξη ακομη περισσοτερο.
    Για την ΑΕΚ ΠΑΕ και τις πρακτικες της τα εχουμε πει πλειστακις. Ο οργανισμος διοικειται απο ενα αμορφωτο τυπο που εχει μαζεψει αναλογους ΜΠΟΥΦΟΥΣ γυρω του με μοναδικο προσον να ειναι κολακες. Τα δε cv τους ειναι γνωστοι-φιλοι-μπατζανακηδες κλπ. Κοιτα τα ονοματα και θα καταλαβεις ο μπαγεβιτς ο δημητριαδης ο καραμουζας ο δηματος ειναι το επιπεδο διοικησης της ΑΕΚ..Μεγαλομετοχος ειναι η Αρκαδη μια γκομενα που την ειχε γραμματεα ο Κοκκαλης..(τι θα παρετε καφε η τσαι – ποση ζαχαρη?) τι ψαχνεις τωρα? Δε βλεπεις τον CEO να βαλεις τα γελια μονο απο τη φατσα του? Που μου εβαλε το αξυριστο παιδακι να το παιζει δημαρχος? Κανει και κρισιμη τοποθετηση ΤΟ ΝΙΑΝΙΑΡΟ. Που τον βλεπεις μπροστα σου και κρατιεσαι μη βαλεις το γελια..

    Τι περιμενες να γινει δηλαδη με τον ΟΣΦΠ? Η μαλλον να το πω διαφορετικα. Τι εγινε που δεν γινεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ με τον Gay και σου εκανε εντυπωση? Καθε φορα καπνογονα κροτιδες φασαριες ξυλο δε πεφτει? Ματς δε διακοπτωνται τιμωριες δε πεφτουν μπουκες δε γινωνται? Ετσι δεν μας ελεγε η ΠΑΕ ΑΕΚ: ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ?
    Αυτη τη φορα απλα ετυχε να γινουν απ εξω και οχι απο μεσα και η πανεξυπνη ΕΛΛ-ASS ακομη μετα απο 37 χρονια λειτουργιας του σταδιου απο το 1980 δεν εχει μαθει οτι στο ΟΑΚΑ αμα ριξεις δακρυγονο στο περιβαλλοντα χωρο, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΑ ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ και μεγαλο κενο αναμεσα τους ΑΥΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ και λογω της φυσης του εγκλωβιζεται με τον αερα ΜΕΣΑ μιας και ειναι πιο χαμηλα υψομετρικα απο το υπολοιπο χωρο ΟΛΟ το κατω διαζωμα. Απλη φυσικη λυκειου.

    Τωρα εχει φτασει ο Μελισσανιδης 67 χρονων ανθρωπος να τρεχει να κανει το μαντροσκυλο μια στα Σπατα μια στους βρωμητζιναλ μια στο ΟΑΚΑ μια στη ΕΠΟ μια εδω μια εκει με τα γνωστα αποτελεσματα. Αυτα παθαινεις αμα θες να τα κανεις ολα μονος σου, δεν εμπιστευεσαι κανενα και εχεις μαζεψει ολα τα λιμα απο διπλα. Κανε το πολυτεχνιτη αλα Βεγγος, χανε και εκκ εσοδα και αφηνε και την ομαδα να παιζει στο παγωμενο ψυγειο αδειο 5 απο τα 6 ματς. Και τρεχα μεγαλος ανθρωπος να κανεις τη μια το νταη, την αλλη τον εμψυχωτη, την αλλη τον large χουβαρτνα προεδρο, τη τριτη τον peacekeeper στα καμμενα κλπ κλπ.
    Παρακαλα κιολας μη αναψει και κανα αλλο καπνογονο σε καμμια Ξανθη ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ και δε φας και αλλες αγωνιστικες κλειστος- η επομενη τιμωρια ειναι 4.
    Στο τελος η ειδηση θα ειναι σε πια ματς ΘΑ ΕΧΕΙ κοσμο και οχι σε πια δεν θα εχει. Ηδη 5 αγωνες το 30% απο τα εντος εδρας στο πρωταθλημα τα εχασες..

  18. Ο/Η koreas λέει:

    η ιδέα έπαισε σε post του steven…….κανονίζουμε ευρωπαικό ταξίδι ή ακόμη καλύτερα συνάθροιση-συγκέντρωση με αούστρια στη βιέννη από όλα τα σημεία της ευρώπης όλα τα παιδιά του blog?

  19. Ο/Η Φώτης λέει:

    Δεν μου κάνει εντύπωση Δημήτρη και για αυτό τον λόγο δεν πάω κ το παιδί στο γήπεδο όπως κ ο αδελφός μου το δικό του.
    Έχω υπάρξει σε πολλά περιστατικά μπροστά, όπως είχα την ατυχία να είμαι κ μέσα στο Ιεράπετρα μετά τον τελικό.
    Το αναφέρω γιατί ετοιμαζόμαστε η α μπούμε σε ένα γήπεδο σύγχρονο κ απορώ πως θα προστατέψουν αυτή την επένδυση.
    Όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση, κ το emirates να φτιάξουν, εγώ προσωπικά δεν ψήνομαι.
    Αν συμμαζευτουν, τότε θα είμαι συνεχώς με διαρκείας στο καινούργιο.
    Αλλιώς όπως λέτε κ εδώ στο blog, ας μείνουν με την πελατεία που έχουν διαλέξει.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Ποιά πελατεία; Τα άδεια καθίσματα;

  21. Ο/Η Φώτης λέει:

    Ένα κ το αυτό Στηβεν. ?

  22. Ο/Η Αλεξης λέει:

    http://football.aek.com/ticket/index

    Εδω γραφει για τους μ.ο. εισητηριων καθε χρονιας. Περυσι πραγματι στο πρωταθλημα ειχε μειωση ομως στο συνολο με κυπελλο και ευρωπη ειχε αυξηση.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    30% μείωση είχε περσυ -55.000 εισητηρια.
    Αμα
    Βάζεις παραπάνω αγώνες φυςικα θα εχεις αύξηση. Οσο προχωράς σε διοργανώσεις (κυπελλο-Ευρώπη) τοςο παραπάνω κόβεις, δε ανακάλυψε το τροχό ο καραμουζας.

    Τα ίδια θα κόψεις περσυ πχ που αποκλειστικές στο πρώτο γύρο με φέτος που παίζεις ομίλους;

    Η σύγκριση γίνεται ΜΟΝΟ στο πρωτάθλημα που εχει σταθερό αριθμό αγώνων.

    Φέτος με ολα αυτα θα ειναι κατω απο 100.000 το εχω πει απο τον Ιούνιο και οπως πανε θα ειναι και κατω απο 85.000

    25156 έκοψε και με τις τιμωρίες αυτο αντιστοιχεί σε 5 εντός έδρας ματς δηλαδή το 30% ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΜΕΣΑ που κανεις παραδοσιακά τι μεγάλο νουμερο.

    Κανε το 25156 μια αναγωγή στο 100% και σπυ βγάζει ενα νουμερο 83800 περιπου.

    Που θα ειναι μικρότερο αμα χάσεις το ματς με το ΜΠΑΟΚ.

    Απλο sales projection.

    ΥΓ Σημερα είμασταν καλεσμένοι στο bridge, ωραια ωρα σχετική ζεστη ωραια ατμόσφαιρα . Full house φυςικα και αν και έχασαν ( πολυ καλύτερη και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΛΛΑ Ο ΠΕΠ) δεν ακούστηκε -οχι εγινε αλλα ακούστηκε καν- το παραμικρό.

  24. Ο/Η Αλεξης λέει:

    1 παιχνιδι παραπανω ειχες περυσι, αυτο της ευρωπης, απλως στο κυπελλο επαιξες με ολυμπιακο που σημαινει παραπανω εισητηρια. Συμφωνω οτι στο πρωταθλημα ειχες μειωση, μαλλον το βλεπω.
    Θελω να ελπιζω με τις πολλες τιμωριες να μπει μυαλο και να καταλαβουν ποιους πρεπει να θελουν στο γηπεδο.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι του χρόνου που θα γίνει 68 ο Μελισσανίδης θα αλλάξει μυαλά..

    Το ενα ματς με το γαύρο ηταν εμα 40αρι . Το ματς με τη st.ettiene αλλο ενα 25αρι.
    60-65 χιλιάδες ειναι τα μισά απο τα 133 που εκανε ολη τη χρονια.

    Μαλακιες της ΠΑΕ ΑΕΚ ειναι αυτα για να καλύπτουν τις μπούρδες που κανουν.

    -30% ειναι το αποτέλεσμα και -55.000 εισητηρια. Αυτα λένε τα επίσημα στοιχεία της λιγκας.
    Ξαναλεω σημερα στο bridge ντερμπαρα με αντιπάλους οπαδούς μεςα και ήττα της Τσέλσκυ και οχι καπνογόνα οχι κροτίδες αλλα δεν εγινε τι παραμικρό. Το μονο που μας “κούρασε” ηταν οτι πήγαμε ήρθαμε
    με τα ποδια στο σπιτι αλλα εχει ωραια βραδύα για βόλτα και pub έξω.

  26. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Διαφορετικη αντιληψη εκει. Σε 1000 χρονια που θα τελειωσουν και τα μνημονια και εδω ετσι θα ναι.

    Υγ. Τον γλυτωσες προς το παρον τον Δελλα στην ομαδα σου. Τυχερος εισαι.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τυχερός θα ειμαι οταν φθάσω σπιτι οπως παει..
    Οχι και ομάδα μου. Πλακα κανουμε απλα και παμε σε ενα καθαρά ποδοσφαιρικό γηπεδο σαν άνθρωποι να δούμε λιγο μπαλλα ήρεμα.
    Τι ιδιο και σημερα που είχε πολυ παθοσ αλλα οχι για μένα που ειμαι Liverpool η τη φιλη μου που ειναι Arsenal άρα αδιάφοροι. κάλεσμα ηταν οποτε επρεπε να παμε

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Λυτοι και δεμενοι εχουν μπει με ΔΥΟ (2) υπουργους να ανακατευωνται για να σωθει ο ζελας.
    Πολιτικα ανταλλαγματα και λοιπες ‘χαρες’. Για να μη σκασει ΚΑΙ ΑΥΤΟ στα χερια του Τσιπρα. Που ΗΔΗ τον κατηγορουν για τον (ΣΩΣΤΟ κατα τη γνωμη μου) νομο Κοντονη και τα χρεη αλλα ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.

    Εγραφα πριν κανα διμηνο για τον εγκριτο νομικο απο τη μια και το νομικο επιτελειου του αλλου απο την αλλη. Ο Υπουργος βεβαια με τον εγκριτο νομικο τωρα τελευταια εχει ψιλο’εξαφανισθει’ μιας και μπορει να ειναι βαρυμαγκας αλλα κατι τετοιους πολλα-βαρυ τους πινει με τις φουσκαλες ο αλλος πρωτο καφε.

    Καποτε η ΑΕΚ εβαζε το Μαυρο με τα χαβανεζικα πουκαμισα προεδρο ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υπογραφης. Τωρα ακριβως το ιδιο κανει ο ‘παραιτημενος’ Αλαφουζος με το Κωσταντινου..

    Καλημερα σας

  29. Ο/Η Dimitris-Sweden λέει:

    @koreas έγραψα και στην άλλη ανάρτηση ότι ενδιαφέρομαι εφόσον η ονάδα κυνηγάει στόχο. Υπάρχει επιπλέον ενδιαφέρον;