Αυτα παθαινεις

Αυτα παθαινεις αμα επικαλεισαι ‘κουραση’ σε επαγγελματιες αθλητες 20-25 χρονων παιδια που παιζουν 1,5 ωρα μπαλλα ανα 3-4 ημερες. Ανθρωποι –ανδρες γυναικες- 50-55-60 χρονων δουλευουν 8-10-12 ωρες χειρονακτικες εργασιες (μη παμε σε βαρια οπως οικοδομοι-μεταλλωρυχοι κλπ) 11 και βαλε μηνες το χρονο και ποτε δεν ειπαν στον εργοδοτη τους οτι κουραστηκαν να τους κανουν rotation..

Αυτα παθαινεις αμα η πρωτη σου αλλαγη ειναι ο Αινταρεβιτς

Αυτα παθαινεις αμα πας να βγαλεις 3 μηνες 2 ματς την εβδομαδα με 2 CB!!! και στο τελος του μηνα εχουν κλαταρει και οι 2 και τρεχεις με του Γιαννουτσους.

Αυτα παθαινεις αμα τρως 2 γκολ ανα ματς και νομιζεις οτι θα ειναι της Αγιας Ανατροπης καθε φορα.

Αυτα παθαινεις αμα βαζεις το CF να παιζει κατι μεταξυ 8αρι και τρεχαλατζη στο μισο γηπεδο.

Αυτα παθαινεις αμα εχεις μεινει εδω και μια εβδομαδα στο παιχνιδι με το γαυρο και μιλας για +5 ενω εχεις αλλον στο +1 και το παιζεις μαγκας.

Αυτα παθαινεις αμα το πλανο ειναι να βαζεις στο παγκο το καθε ΑΠΙΘΑΝΟ να το παιζει ΑΕΚαρας, που μολις πριν 6 μηνες εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια και το επαιζε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑΣ στον απεναντι παγκο. ΑΗΔΙΑ σκετη…

Αυτα παθαινεις αμα κανεις ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΕΣ για 2-3 κανονικους ποδοσφαιριστες ενω εισπραττεις εκκατομυρια και καθεσαι με τους Τριστασον και στη ουσια το ροστερ σου ειναι 13 παικτες: οι 11,  ο Γαλανοπουλος και ο Τσιντωτας μιας και απο τον 13 και μετα η ποιοτητα κανει ΒΟΥΤΙΑ Αινταρεβιτς-Βινισιους και Μπακασετα, δηλαδη Α Τοπικο και αμα.

Αυτα παθαινεις αμα εχεις ενα τυπο που κανει rotation σε τερματοφυλακα! Εχουμε δει να παιζει ο δευτερος σε κυπελλο η ακομη και σε Ευρωπη- αλλα να παιζει για να ΄ξεκουρασει’ τον πρωτο μετα απο 9 ματς την πρωτη Οκτωβριου…. πρωτη φορα βλεπουμε. Στο μυαλο του ΠΑΠΑΤΖΗ το να καθεται 2 φορες την εβδομαδα ορθιος ο Ανεστης 1,5 ωρα κανωντας τη διαδρομη γραμμη τερματος- γραμμη μικρης περιοχης ειναι …κουραση. Ξερεις τι ειναι να βγανεις στη μικρη περιοχη 10-20 φορες την εβδομαδα? 20Χ5 μετρα ειναι 100 ολοκληρα μετρα. Βαλε και τα πηγαινε ελα στην εναρξη-ημιχρονο-ληξη κουραστηκε το παιδι.. γρηγορα rotation να μη το καψουμε. Επειδη θα πεταχθουν διαφοροι που εχουν σχεση με το αθλημα οσο ο Τσιπρας με το διαβασμα, οταν αλλαζεις τερματοφυλακα αλλαζει και ολη η καθοδηγηση της αμυνας μπροστα του. Αλλιως μιλαει ο ενας αλλιως παιζει ο αλλος. Η αμυνα ειναι 70% χημεια των παικτων και 30% ικανοτητα.  Ειναι που θα κατσει ο ενας που θα καλυψει ο αλλος το χωρο η το συμπαικτη του (αμα βγει στη φαση η στον αντιπαλο) ειναι πως αντιδρα το τερμα: o Ανεστης ειναι βιδωμενος στη γραμμη το ξερουν αυτο τα CB και βγαζουν το αναλογο βαθος, ενα αλλο τερμα που βγαινει πιο πολυ ανεβαζει ΚΑΙ την αμυνα αυτα τα 5-7 μετρα παραπανω. Ξερω εβαλα δυσκολα στους προφεσορες που προσφατα ανεκαμψαν. Δειτε απλα πως παιζει ο Νοιερ και η αμυνα του και πως παιζει ο Τερ Στεγκεν και η αμυνα του- για να τα κανουμε νια-νια μπας και καταλαβουν οι Μανωλακηδες οι σχετικοι που εγιναν κα ‘προπονητες’ τρομαρα τους- ορμωμενοι απο την ανεργια κοντα 2 χρονια.

Αυτα παθαινεις αμα εχεις το μπαμπη Τεννε της Ισπανιας να στο παιζει και μουρη επειδη του εκατσαν 2 ματς στο 90 και την ειδε και ‘προπονητης’ τρομαρα του..Κακος στη πρεμιερα, αθλιος στα Γιαννενα, κακος με τη Λαμια, τυχερος με το Γαυρο, ΓΕΛΟΙΟΣ με τον Αστερα. Στα 5 απο τα 6 ματς πρωταθληματος ο τυπος ειναι ΑΦΑΝΤΟΣ και απορω πραγματικα πως δε τα βλεπουν ολοι και ακομη δεν τον εχουν πεταξει με τις κλωτσιες. Αμα τον ελεγαν Κετσπαγια θα ειχε γινει σαλος αλλα ειναι Ισπανος, ειναι στο +1 με ΜΟΥΦΑ ΝΙΚΗ στη Λαμια και ΤΥΧΕΡΗ ανατροπη με το Γαυρο.

Κατα λαθος ειμαστε πρωτοι και θα τα δειτε στη συνεχεια. Οι διακοπες και οι ανασυνταξεις ειναι για τους χαβαλεδες. Με ενα μηνα ‘δουλεια’ δε περιμενεις καμμια διακοπη για να μη σε ξεφτιλιζει ο Παντελιδης.

Αυτα παθαινεις αμα εχεις τον ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ στο παγκο που για να σου κανει το καλο και λεει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να τσιμπαει την αποζημιωση. ΒΛΕΠΕΙΣ οτι σε γλυφει και οτι και να του ‘πεις’ ειναι συμφωνος. Ασπονδυλο κανονικο.

Αυτα παθαινεις αμα αλλαζεις γνωμη και αποψη 10 φορες την εβδομαδα, αλλαζεις συστηματα αλλαζεις παικτες αλλαζεις τακτικες τα αλλαζεις ολα. Γιατι πολυ απλα, υπαρχει τρικυμια στο κρανιο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ και εισαι ΦΟΒΙΤΣΑΣ σε οτι κανεις. Ανθρωπος σοβαρος που εχει κατι στο μυαλο του το ακολουθει πιστα (ακομη και αν ειναι λαθος αλλα εκεινος το βλεπει σωστο) και δεν αλλαζει γνωμη καθε μιση ωρα. Αυτο δειχνει πελαγωμενο τυπο που δε ξερει πρωτα τη δουλεια του και κυριοτερα ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Αυτα παθαινεις αμα πετας ημιχρονα η ακομη και 60λεπτα και ΚΟΙΜΑΣΑΙ στο παγκο. Μετα τρεχεις μπας και το σωσεις αλλα μια αντε δυο φορες θα εισαι τυχερος. Οι αλλοι δεν ειναι ολοι χαζοι και εσυ ο μαγκας. Το οτι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως (μεχρι και ο Χασι) σε πιανουν ΚΟΤΣΟ μονιμα για ενα ημιχρονο και βαλε, ολο και κατι μας λεει.

Οι ηττες ειναι μεσα στο προγραμμα. Αυτο που ΔΕΝ ειναι στο προγραμμα ειναι να κανεις ανω κατω την ομαδα χωρις λογο, να μη ξερεις τι σου γινεται στο παγκο και στο τελος να το παιζεις και προφεσορας. Ενω θα επρεπε να κανεις αυτο που ξερεις 1,5 χρονο πριν. Να πινεις κανα καφε στο χωριο σου και να αφησεις τη μπαλλα σε κανενα σοβαρο. ΠΑΠΑΤΖΗ.

Κοροιδευουμε τον κυρ-Τακη λες και ο κυρ-Μανωλης ειναι καλυτερος. Κοροιδευουμε το μισο μηδεν του ΜΠΑΟΚ λες και ο παπατζης κερδιζει τα ματς με τιποτε διαφορες 3 και 4 γκολ η καμμια μπαλαρα που μας μαγευει. Δε κοιταμε τα ΧΑΛΙΑ μας με τους Λιβαγιες, δε κοιταμε τα ΧΑΛΙΑ μας που εφτασε ολοκληρη ΑΕΚ να περιμενει τον Λαζαρο!!!!! (αν ειναι δυνατον) να κανει τον ηγετη. Ο Λαζαρος που περασε και δεν ακουμπησε οπου πηγε, ειναι ο ηγετης και περιμενει ολη η ΑΕΚ να τη παρει απο το χερι. Ο Λαζαρος το κουτσαυλο που εκανε 5 ματς και εγινε Μεσι.. μας ελειψε χτες και μας ξεφτιλισε ο Παντελιδης με μιση ομαδα. ΕΥΓΕ.

Ευγε για τον σχεδιασμο, ευγε για το ροστερ των 13,5  παικτων, ευγε για το ‘προπονητη’ , ευγε για το θεαμα, ευγε για ολα. Οταν θα σκασει η φουσκα ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ να σας δω ολους. ΗΔΗ και στο δευτερο εκτος εδρας  ως φαβορι τα εκανε μανταρα ο τυπος.  ΗΔΗ σε καθε ματς πας με τη ψυχη στο αμην τι πατατα θα κανεις και πως θα τρεξεις να τα μπαλωσεις μετα. Το οτι σου εκατσαν 2-3 φαουλ του αλλου απο το πουθενα και 2-3 ανατροπες αναλογες ΔΕΝ σε κανει ομαδα. Ισα ισα που δειχνει ποσο αλλοπροσαλος εισαι.

Δε γινεται να παιζεις μονιμα ρουλετα και με τη πλατη στο τοιχο. Ειδικα αμα η καβα σου ειναι κατι ψιλα τυπου Αινταρεβιτς και τυπου Λιβαγια. Φραγκοδιφραγκα δηλαδη που μας γυαλισαν για χρυσες λιρες..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

42 Responses to Αυτα παθαινεις

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Αραουχο συνεχιζει ακριβως απο εκει που σταματησε. Οποιος δε θυμαται τον Αραουχο των τελευταιων 2 μηνων περσυ, εχει την ευκαιρια να δει ακριβως το ιδιο φετος σε ολα τα ματς που επαιξε . Παθος ναι, τρεξιμο αλλοπροσαλο ναι, αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ. Δεν ειναι κακος παικτης αλλα δεν ειναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ αυτο που μας τον πλασσαρουν οτι ειναι. Αν ηταν δε θα τον ξεσκαρταριζε η Λας Παλμας 2 χρονιες σερι μαζι με τον αναπληρωματικο του.
    Ξεμπουκωμα θελουν τα παλια αυτοκινητα-μηχανες με καρμπιρατερ. Τοτε που το μειγμα βενζινης αερα (αναλογια) ‘χαλαγε’ και περναγε περισσοτερο καυσιμο με αποτελεσμα να μη γινεται αναφλεξη σωστα και να μενει ‘ακαφτη’ στο κυλινδρο. Αυτα ηταν το 1980. Το 2017 ολα ειναι αμεσου ψεκασμου (injection) και μπουκωμα μπορεις να παθεις αμα τρως πολλους κουραμπιεδες τα Χριστουγεννα. Μπουκωμα και CF δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο.Υπαρχει ενα ματς-δυο αντε τρια ματς να μη σε ‘πανε’ καλα. Πανω απο τρια ματς μπορει να το λεμε μπουκωμα στην ΑΕΚ, στον υπολοιπο κοσμο το λενε ελλειψη ποιοτητας. Δε γινεται να κανεις 23 τελικες προχτες και να βαζεις τη μια με καραμπολα γαλλικου και την αλλη offside. Οπως δε γινεται στο αμεσως επομενο ματς να κανεις μια με το ζορι.
    Αυτο δειχνει αδουλευτη ομαδα και τυπους που σε προετοιμασια και προπονησεις κανουν πλακα αντι να δουλευουν. Παικτες και ‘προπονητης’.
    Εγω ξερω οτι οποιος δουλευει παρουσιαζει μια βελτιωση εκει που εχει προβλημα. Οποιος κανει χαβαλε και ειναι της πλακας, περνανε οι μηνες και σε καθε εμφανιση ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Η ΑΕΚ.

  2. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    καλημερα Snitch, ακομα και ετσι ο Παεγιας εχει να αντιμετωπισει τον χειροτερο ολυμπιακο απο το 1988(της ενδοξης σεζον που εκανε πρωτο γυρο υποβιβασμου και τερματισε 8ος), τον ΠΑΟΚ που πεταξε βαθμους στην Λαρισα του τακουνια που την εχει περασει ενα χερι ο καθε πικραμενος και τον Παναθηναικο που ειναι διαλυμενος και δεν ξερει αν θα βγαλει την εβδομαδα, οποτε ολοι στα ιδια σκατα ειναι για αυτο και αποψε ο νιονιος μπορει να ειναι πρωτοπορος…..

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ακριβως γι αυτο φωναζω day one οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Χιμενεθ. Οταν σε πιανει κοτσο ο Χασι πεφτεις απο την Ακροπολη και βρισκεις πορτοφολι, με τη Λαμια σου κανουν ΔΩΡΟ 2 ποντους, με τον ΠΑΣ απο τυχη δεν εχασες, ο ΜΠΑΟΚ χαροπαλευει με τις Λαρσες και τους Απολλωνες και εισαι στο +1: ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    Μονο τη Λαρσα εντος νικησες κανονικα σε ολα τα αλλα ματς πας με τη ψυχη στο στομα με ανατροπες στο 90 και χανεις ολοκληρα ημιχρονα σε καθε ματς μιας και ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ και τρεχεις μετα να το σωσεις.
    Ε ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟΠΕΡ ΤΟ ΤΑΧΤΣΙΔΗ?
    ΠΟΣΕΣ ΜΟΥΦΕΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ OFFSIDE ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90′ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ?

    Η ΑΕΚ παει ΑΚΡΙΒΩΣ οπως εγραψα, ξεμεινε απο CB, εχει ενα ΓΕΛΟΙΟ στο παγκο που ξεκουραζει παικτες οταν ακολουθει 15ημερη διακοπη!! και ειναι θεμα χρονου να ξεφουσκωσει πληρως μιας και εχει ΗΔΗ σκασει.
    Βασιζεται σε 2-3 παικτες και μονο- ελειψε ο Σιμοες και πελαγωσαν ολοι λες και χασαμε τον Ζεεντορφ η τον Μακελελε και περιμενεις τωρα λεει απο τον Λιβαγια να μπει αλλαγη να σου γυρισει το ματς..
    ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ κανονικα.

  4. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Και τα παιχνιδακια μεχρι τωρα ητανε της ψιλοπλακας απο δω και περα εχεις ξανθη εξω, Ατρομητο μεσα (που νικησε την “καρδια του πρωταθλητη” χτες),νιονιο μετα εξω, ΜΠΑΟΚ μεσα, βαζελο εξω, με την σημερινη εικονα μονο με θαυμα η “ομορφιες του ποδοσφαιρου” δεν θα χασεις ενα τσουβαλι βαθμους

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    H AEK που περσυ ΜΕΤΑ ΧΙΛΙΩΝ ΒΑΣΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ (μιλαω για το ματς με το Πλατανια ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΒΑΒΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ) μπηκε στη πενταδα, φετος εχει:
    Τον Λοπεζ αντι για τον Ντιντακ
    Τον Τριστασον αντι για τον Βαργκας
    Τον Λιβαγια αντι του Αλμειδα.

    ΑΝ (μενει να αποδειχθει) συνεισφερει περισσοτερο ο Λιβαγια των ΜΗΔΕΝ ΓΚΟΛ στο πρωταθλημα απο τον ανυπαρκτο Ουγκο η το ξυλαγκουρο Πεκχαρτ που κουτσα στραβα εβαλε 9 γκολ, αυτη ειναι και η ‘διαφορα’ σου. Εχεις και καποιον Γιακουμακη με καποιον Κλωναριδη οκ θα βαλουν 5-10 γκολ (οσα οι Ουγκο-Πεκχαρτ) σε καμμια Κερκυρα και καναν Απολλωνα.

    Τωρα γιατι η ΑΕΚ με αυτο το απιθανο στο παγκο να κανει ΟΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑ του κατεβαινει, και τις αλλαγες που εκανε στο ροστερ ΞΑΦΝΙΚΑ απο 5η και καταιδρωμενη θα παρει πρωταθλημα, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ δεν εχει λογικη.
    Μονο στο gay που δειχνει καρναβαλι πονταρεις (ΜΠΑΟΚ-ΠΑΟ δεν υπαρχει) και στις ομορφιες που ΗΔΗ ειδαμε αλλα κατα τα αλλα μας χαλαγαν οταν τις εκανε ο Κοκκαλης. Βεβαια εδω ακουμε και προτροπες οτι αν ειναι να αναψετε καπνογονα καλυτερα να μπουκαρετε.. τι ψαχνεις!
    Δε λες που εγιναν και αυτες αι ομορφιαι? Αλλιως τριτος θα εισουν πισω απο τον Πριγιοβιτς και τον ΣΑΡΑΜΑΝΤΑ..

  6. Ο/Η Savvi λέει:

    Κατάλαβες γιατί σου είπα ότι με ικανοποιεί και δεν «πειράζει»(που πειράζει) γιατί έρχεται ένα τέτοιο παιχνίδι οπού κάνει την πρώτη φάση στο 92’ και σε προσγειώνει ανώμαλα στην πραγματικότητα.Έχει πολύ δρόμο ακόμα θα δήξει, η υπομονή είναι αρετή.

    Η LFC δεν είναι και αυτή καλά, είδα το πρώτο ημίχρονο και το υπέροχο γκολ του Κουτινιο αλλά πολύ σούπα.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Savvi
    ΔΕΝ ειναι η ομαδα για πρωταθλημα μη παμε να κανουμε το ασπρο μαυρο. Δε λεω οτι καποιος αλλος ειναι καλυτερος και δε με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι. Εγω βλεπω τρομερες ΤΡΥΠΕΣ (τερμα-CB-αριστερο μπακ- αριστερο χαφ-οκταρι- CF βαζει γκολ καθε χριστουγεννα) και οτι εχεις 12 παικτες μα τον 13ο να ειναι πολλες σκαλες κατω: Αινταρεβιτς της πλακας και αυτος ο ΑΣΤΕΙΟΣ ο Μπακασετας που επειδη μια χρονια στο νιονιο του πηγε καλα ΝΟΜΙΖΕΙ οτι παιζει basket και χτυπει τριποντα απο οπου ναναι. Ωπα ρε Εντερ (για τους πιο παλιους) ωπα ρε Ρομπερτο Καρλος ωπα ρε Gerrard που επειδη μπηκαν καναδυο την ειδες ξαφνικα σκορερ απο 40 μετρα..

    Η LFC ειναι χαλια και γι αυτο εχει μεγαλη ευθυνη ο Κλοπ που αφησε την ομαδα πισω γυμνη. Ο Ματιπ και ο Λοβρεν ειναι μια χαρα παικτες για ομαδα που θελει να μπει στην εξαδα, οχι για ομαδα που παιζει CHL και θελει διακριση στην Αγγλια.
    Δε γινεται να εχεις το ιδιο προβλημα 1,5 χρονο τωρα και να αδιαφορεις μονιμα και να παιζεις το δογμα θα βαλω ενα παραπανω. Βγηκε τουλαχιστον και ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ οτι εκανε λαθος οπως ειπε οτι θα κινηθει για CB τον Ιανουαριο – μεχρι τοτε θα ειναι αργα μεγαλε ομως: ο ΠΕΠ αλλαξε ΟΛΗ την αμυνα του απο περσυ και παει τρενο, εμεις παιζουμε με τον Λοβρεν.
    Ενας αλλος βεβαια χτες εκανε τσαμπουκαδες στα αποδυτηρια με τη ληξη ΕΦΑΓΕ ΧΟΝΤΡΟ ΧΕΡΙ απο ενα νιαουρισμα με τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που εκανε και ξανακατεβηκε και τα μαζεψε: ο τυπος ειναι ΑΣΤΕΙΟΣ απλα.

    Υπομονη ειναι αρετη αλλα ακομη καλυτερη αρετη ειναι να ξερεις που ποτε και πως θα χτυπησεις τα ματς και το πινακα αφηνωντας τον εναν στο -8 και τον αλλον που τον εχεις εντος εδρας στο -4.
    Τωρα ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ σου τους δινεις ελπιδες και τους εχεις μεσα στο παιχνιδι. Με το Gay στο -8 και μια γκελα ακομη (εχει ΜΠΑΟΚ οπως και εμεις μεσα) τον ειχες τελειωσει το -10 η -11. Κατσε να παιζεις τις κουμπαρες με τον Αινταρεβιτς.. και τον Βινισιους.
    Βεβαια το καλοκαιρι ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΠΑΙΚΤΗ, θα εβγαζες ολη τη σαιζον με ΕΝΑ αριστερο μπακ και 2 CB με τριτο το καλογερο που ακομη και στις καλες του ειναι τραυματιας. Θα γυρισει ομως ο Λαμπροπουλος απο χιαστο και χωρις προετοιμασια. Ετσι δε μας γραφουν? Ο τη βρησκω με το γονατο θα γυρισει να μας σωσει. ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Δεν ειναι το πρωτο παιχνιδι. Και στα Γιαννενα τα ιδια εκανε- ενα δοκαρι με το Τσοσιτς στο 80φευγα και αυτο ηταν. Και στη Ξανθη τα ιδια θα κανει. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  8. Ο/Η Κώστας λέει:

    Απογοήτευση η Λίβερπουλ.. Αν και είναι συμπαθής η Newcastle, ειδικά τον Καράφα ήθελα να τον πάρει… Έναν οπωσδήποτε ποιοτικό σεντρε μπακ τον Γενάρη και το καλοκαίρι πάλι έναν ή δύο επιπέδου ch. l. Κάποτε με τον Skrtel και τον Κυριάκο, λέγαμε να πάρει τα πάνω της να φέρει ποιοτικούς αμυντικούς και τώρα με Lovren και Ζοελ πάλι τα ίδια.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μέχρι τον Ιανουάριο αν δε βάλει ενε στόπερ ανάμεσα -θα έβαζα το Hendo- θα έχουμε θεμα-ηδη έχουμε.
    Απογοήτευση δεν ειναι απλα χάνει πόντους που δε πρέπει.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οπως ειπα και σε ενα φιλο πριν λιγο: Ευτυχως που ο original Τεννες καθαρισε το νιονιο και δε μας περασε.
    Γιατι αμα περιμενουμε απο τον Ισπανο Τεννε με τον Αινταρεβιτς βασικουρα και πλανο να βαλουμε το Τρακασετα να πεταει στρακουστρουκες απο 30 μετρα ΟΥΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    Τη ομαδα που ειναι 13η, εκανε μια νικη και απο τα 6 γκολ που εχει βαλει τα 2 τα εβαλε σε μας. Το 30% των γκολ τα εβαλε στην ΑΕΚ και το 50% των βαθμων 3 απο τους 6 τους πηρε απο την ΑΕΚ του Αποτυχιμενεθ. Του μεγαλυτερου προπονητη της ΑΕΚ μετα το Μοραις.

    Την ομαδα που ο original Τεννες της εριξε 3 μεσα στην εδρα της…

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    Είδες χθες το Chelsea – man city? Χαίρεσαι να βλέπεις αυτή την ομάδα…….γκουαρδιολα είσαι ο μεγαλύτερος προπονητής στο πλανήτη……εύγε ρε μαγκα. ……έφτιαξες ομάδα να βλέπουμε και να χαιρόμαστε……

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι είμασταν καλεσμένοι στο bridge.
    Social call είχα να παω απο το 1993 -94 καπου εκει οταν την είχε ο bates ακόμα.
    Ωραα μπαλλα η city όντως.
    Δυνατή σε όλες τις γραμμές και χωρις αγουερο προχτές

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @κιντρινομαυροι μάγκες του γλυκού νερού. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ για ποιον μιλάω.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    Οχι μονο χωρίς να ρωτάτε καν αυτόν που τα έγραψε, αν μπορείτε να ΚΛΕΒΕΤΕ, αν σας δινει την άδεια να αναπαραγάγετε, αλλα και να κάνετε και σχόλια επιπέδου βρωμητζιναλ με ολα τα μπαφιασμενα που σας διαβάζουν. Το Μπαμπη το σουγια το Μπαφο-21 και τον Τακη το φαλτσετα.

    Αιντε με το κάθε τελειωμένο που κανει ενα blog με 100 ευρω και αποκτα αποψη με κειμενα των ΑΛΛΩΝ, που ΚΛΕΒΕΙ χωρίς να ρωτάει και κανει και κριτικη.

    Το οτι μπαινετε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Σημερα οπως και καθημερινα εχει μπολικα hits. Απευθυνωμαι στους 2 admins που ΚΛΕΒΟΥΝ οι κωστακηδες δε με ενδιαφερουν.

    Το privacy policy σας μαρανε τρομάρα σας.

  14. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Θα κάνω μια μαντάτεψα. Ο Λυμπερόπουλος έχει βρει ήδη τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ. Αν στραβώσει το παιχνίδι με την Ξάνθη θα πάει να βρει τον Καμπόλη ο Ισπανός….

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σιγα μη τον διωξει ο αλλος, a good help is hard to find η αλλιως που θα ξαναβρεις τοσο πιστο και υπακουο σκυλακι να λεει ναι σε ολα με 400 το χρονο?
    Εδω τον ρωτησαν για τον Καμπολη ειπε ΤΟΝ ΘΕΛΩ και καπακι τον σουταραν. ΑΧΝΑ δεν εβγαλε το κανισακι του καναπε.
    Οπως προχτες το παιζε καμποσος και κοπαναγε πορτες και μετα απο ενα τηλεφωνηματακι γυρισε ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ ΣΥΓΝΩΜΜΕΣ. Δεν εννοουσα αυτο ακριβως και παραφερθηκα και ειμουν εκνευρισμενος και αλλα τετοια που λενε ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

    ΥΓ Φιλος επιμενει οτι η Ξανθη ειναι ενα τηλεφωνο. Εγω δε το εχω τοσο απλο- ειναι και κοντα στη Θεσσαλονικη αυτη..

  16. Ο/Η koreas λέει:

    τηλεφωνημα από αθήνα ή από θεσαλλονίκη μεριά;………χαχαχαχαχαχα

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αθηνα φυσικα

  18. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ειναι μεν κοντα η Θεσαλλονικη αλλα αυτος που ειναι εκει νομιζει οτι κανει κουμαντο ενω κανει κουμαντο ο αλλος στην Αθηνα

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σωστα. Τα φραγκα ομως για το Ρουμανο η Θεσσαλονικη τα εδωσε, της Αθηνας τον Ιουνιο της φανηκαν πολλα.
    Το οτι αλλος κανει κουμαντο ειναι λογικο. Ο ενας ειναι 30 χρονια στο ποδοσφαιρο και ο αλλος ακομη δεν εχει μαθει να λεει μπαλλα στα ελληνικα.
    Αρα παμε στο: η νεκροψια θα δειξει.

  20. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    στον συγκεκριμενο καλα κανανε και δεν τα δωσανε, ο Ρουμανος παεγιας ειναι, πηρανε τον αυθεντικο με λιγοτερα

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    O ανταγωνισμος των παγκων στη Λιγδα τα σπαει:
    Δε ξερω τι θελω να κανω-αλλαζω γνωμη καθε 10 λεπτα- Μανωλης, που με φερατε παλι- ειμαι Ολυμπιακαρα-sir Takis, παιζω για μισο μηδεν-Λουτσεκου, ενα μαντηλι να κλαψω-Ουζουνιδης..

  22. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    οντως, παρε τον εναν και χτυπα τον αλλον

  23. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο λυμπε λέει ετοιμάζει για Δεκέμβριο 3 μεταγραφές. Αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, αριστερό 3ξτρεμ…….

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Nαι θα μας φερει το νεο Βινισιους.
    ΥΓ Δεκεμβριο μεταγραφες δε γινωνται..

  25. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη.
    Όσο αφορά τον Πεπ, οι ομάδες του αν δεν κάνω λάθος, Μάρτιο περίπου ξεφουσκωνουν. Θα είναι αρκετά μπροστά μέχρι τότε; αυτό είναι το θέμα.
    Τον είδα τον αγώνα, κ πραγματικά ο Ντε Μπρουινε είναι απίστευτος στην πάσα.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι πολυ νωρίς για να φορμαριστεί μια ομάδα τοςο πολυ. Too fast too soon το είχα πει και για την αεκ το ιδιο ακριβώς.
    H AEK βεβαια δε φορμαριστηκε ακριβως απλα της εκατσαν 2-3 αποτελεσματα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. Σε αλλα ματς ΟΝΤΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΥΣΤΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟ (δηλαδη εγιναν τα αυτονοητα) σε συνδυασμο με πραγματα που ειναι δυσκολο να ξαναδουμε π.χ το Σιμοες να κανει ουσιαστικα χατ-τρυκ.
    Αναλογα καλα επαιξε και στο Β με το γαυρο αλλα εκει να ναι καλα ο Χασι που ξεπεραε και τον Ισπανο Τεννε σε εμπνευσεις βαζωντας το Ταχτσιδη στοπερ και ΜΗ βαζωντας τον Κολομβιανο μεσα που θα σε κραταγε ψηλα και μακρια απο το τερμα τους.

    Παιζει σε Τρελλο ρυθμό και δε ξερω ποςο θα αντέξει να το κανει, μιλάμε για τη premier 2 κύπελλα Αγγλίας και CHL μαζί.

    Παιζει πολυ καλα ο πεπ ειναι καλός προπονητής (δε το συζητάμε νομιζω) και άλλαξε σχεδον ολη την άμυνα του φέτος μιας και εκει ποναγε περσυ πολυ. Σε αντιθεση με τον Κλοπ που βγαζει μια παιδικη αφελεια στην αμυνα και μετα απο 2 σαιζον δεν εχει καταλαβει οτι εδω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Γερμανια των αμπαλλων να εισαι οκ να κυνηγας μια ομαδα μονο.

    Η Τσελσυ επίσης εκανε καλές προσθήκες καο ο Μπακαγιόκο μου αρεςε οπως και ο αλονσο.

    Ειναι νωρίς ακομη να μιλάμε για premier οποίος βλέπει Αγγλία χρονια το ξέρει αυτο.

    ΥΓ ενα μικρό στατιστικό που έλεγε ο Λινεκερ προχτές. Αν δε κανω λάθος ΟΛΕΣ οι γερμανικές ομάδες έχασαν στην Ευρώπη. Και οι έξι.

  27. Ο/Η Φώτης λέει:

    Ισχύει για τις Γερμανικές, έβλεπα το Κολωνία Ερυθρός Αστέρας κ έβλεπα ότι οι Γερμανοί έχουν γίνει πολύ soft.
    Ο Μιλογεβιτς που ήταν στον Πανιώνιο πέρυσι κ φέτος είναι στον Αστέρα θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση, κ εδώ κάναμε ζήτημα έναν Λουτσεσκου.

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η Ελλαδα πασχει σοβαρα απο προπονητες- το ειπα πριν. Λογικο μιας και η χωρα κοιτα ΠΑΝΤΑ το σημερα την αρπαχτη και το βολεμα. Μελλισανιδη-Σαββιδη-Αλαφουζο-Μαρινακη εχεις περιμενες τιποτε καλυτερο?
    20 χρονια ΟΛΟΙ ασχολουνται με το παρασκηνιο και οχι με το προσκηνιο.
    Η ΑΕΚ- μιας και μιλαμε εδω- εδιωξε ενα προπονητη απο τη Premier για να παρει τον Τιμουρ που τον εδιωξε για τον Μοραις!!! για να καταληξει σε ενα αλλοπροσαλο ΑΝΕΡΓΟ 2 χρονια σχεδον.
    Που ετοιμαζεται να τον διωξει (να πουμε και ενα) φορτονωντας του τις αστοχιες που η ιδια εκανε αλλα και αυτος ΣΥΝΦΩΝΗΣΕ.
    Γιατι το δρομο ΑΝ ΔΕ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ το εχει δειξει και ο Πογιετ και ο Σιλβα στο Gay που τους παρατησε στη προετοιμασια μιας και ειδε οτι πεφτει δουλεμα κανονικο.
    Ψαχνουμε μπακ απο τη Γ’ Εθνικη και ολο φερνουμε και ξαναφερνουμε.
    Ψαχνουμε εξτρεμ τα ιδια
    Ψαχνουμε CF τα ιδια
    Ψαχνουμε CB και μετα απο το Λεσκοτ ( τη μεγαλυτερη μεταγραφη μετα το …Ριβαλντο θα θυμισω κατα Κεφτετζογλου) εχουμε αναψει λαμπαδα να γυρισει ο Λαμπροπουλος…και να κανει 4 ματς σερι- να βγαλει μηνα δηλαδη- ο καλογερος.

    Τι ακριβως συζηταμε?

    ΥΓ Οι γερμανοι περνουν αυτο που τους αξιζει. Ειναι εκει που ειναι γιατι εχουν μια Μπαγερν που δεν εχει κανει και κατι τρομερο στην Ευρωπη -ελεω και Ισπανικης κυριαρχιας- και μιση Ντορτμουντ που της εβαλε 4 γκολ σε 30 λεπτα ο Λοβρεν με τον Σακο!
    Οι Αγγλοι απο την αλλη νοιαζωνται 90% για τη Premier που εχει μονο απο τηλεοπτικα 5,2ΔΙΣ ΛΙΡΕΣ την ωρα που η κατακτηση του CHL δινει μολις 75εκκ ευρω στο νικητη.
    Για να καταλαβεις περσυ η Crystal Palace πηρε 140εκκ ΛΙΡΕΣ τηλεοπτικο..

  29. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πάντως ο Μαρινακης σε σχέση με τους άλλους, κ όσο είχε κ την κάνουλα με τα λεφτά, είχε κάνει πολύ πιο σοβαρές επιλογές προπονητή από τους άλλους.
    Τώρα για να έρθει προπονητής σοβαρός, πρέπει να έχει κ το περιβάλλον να δουλέψει.
    Να θυμηθούμε κ την μυθική ατάκα του Σωκ
    “Που αλλού θα πάρει πρωτάθλημα κ κύπελλο Βαλβερδε;”
    https://youtu.be/QpVp2zrLOgA

    Για αντικαταστατη ποιόν βλέπεις;
    Τον Φερέρ;! ?

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φωτη τα εχουμε πει αυτα.
    Αμα βαζεις το κλειδι στη πορτα και καθε πρωτη του μηνα εχεις 30 απο το CHL και κανα 20αρι απο ολα τα αλλα σε εσοδα (τηλεπτικα-διαρκειας-απλα εισητηρια-χορηγιες κλπ) δηλαδη 50/12= 4,1 εκκ ευρω ΤΟ ΜΗΝΑ η ζωη κυλαει ομορφα..
    Αμα δε πληρωνεις και το γηπεδο 5 χρονια ακομη πιο ομορφα..

    Ξερω οτι ψαχνεται ο Κωστενογλας. Ηταν και στον Απολλωνα διπλα μας- εντελως τυχαια..- προχθες.
    Αν λαβουμε υπ οψιν οτι παντα φερνουμε κατι χειροτερο απο αυτο που ειχαμε τη βλεπω μια χαρα επιλογη. Αλλωστε μας ‘πηρε’ και το τελευταιο πρωταθλημα.

  31. Ο/Η Φώτης λέει:


    Ασχολίαστο. ?

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τόσο η Κυβέρνηση διά των Υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παπά, όσο και ο Σύριζα διά του γραμματέα του κυρίου Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη. Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη εξαιρέσει εμού».
    Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου.
    Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους.

    Διονύσης Τσακνής
    Πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ

    Οταν οι ‘αριστεροι’ ΟΠΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ μαχαιρωνουν το ενα το αλλο πισωπλατα.
    ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.
    Εδω ο ‘συντροφος’ Φιντελ εδωσε στη CIA το ‘συντροφο’ Τσε και μετα του εκανε και ενα μαυσωλειο… μη παμε πιο πισω που ο συντροφος Σταλιν δημοκρατικα ‘εξαφανιζε’ οποιον γουσταρε, εσυ βολεψου με το μνημειο πεσοντων στην ΕΡΤ…

    Καπου θα βρεθει να χωθεις και εσυ ΠΟΝΤΙΚΑΡΑ που σε επιασε η επανασταση και ευχεσαι να παρουν τη τυχη στα χερια τους ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΥΓΟΥΝ γιατι οσο εισουν εσυ ολα ηταν μεσα στην ευτυχια και τη τρελλη χαρα!
    ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ άρρωστο τμήμα του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού. Οσο εισουν εσυ ηταν το προπυργιο της ηθικης και της δημοκρατιας η ΕΡΤ μη πουμε για την αντικειμενικοτητα..

  33. Ο/Η Savvi λέει:

    “Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους.”

    Και γιατί δεν τους βοήθησες να το κάνουν;

    Χαχαχαχαχα…

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η επανάσταση σταματάει μέχρι να κάτσουμε στη καρέκλα και ξεκινάει μόλις σηκωθούμε. Πρωτη φορα φασιστερα.

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Αντιγραφω απλα:

    Η πρωινή ζώνη φέτος είναι αρκετά πλουσιότερη συγκριτικά με πέρσι. Το «Στη φωλιά των Κου Κου» ξεκίνησε δυναμικά και Το Πρω1νό έχει άμεσο ανταγωνισμό. Η ενημερωτική εκπομπή «Τώρα» στο ΣΚΑΪ από την πλευρά της, εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

    Ένα πρόγραμμα ωστόσο που προβάλλεται την ίδια ώρα άγγιξε δυστυχώς το απόλυτο μηδέν! Ο λόγος για την εκπομπή της ΕΡΤ1 «Ζωογραφία», η οποία χθες (3/10) συγκέντρωσε στο δυναμικό κοινό (ηλικίες 15-44) το ποσοστό τηλεθέασης της τάξης του 0,0%!

  36. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Το γαμώτο είναι ότι σε βάζουν με το ζόρι να πληρώσεις κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις, παρά ελάχιστες ως μηδαμινές φορές.
    Το 0 τηλεθέαση είναι σε πολλές εκπομπές και τα κοπρόσκυλα εκεί μέσα που τσακώνονται μεταξύ τους ποιος θα πρωτοκάτσει στην sato καρέκλα δεν κάνουν και καμιά σοβαρή εκπομπή να δικαιολογήσουν το 8αρι που νταβαντηλίδικα πληρώνουμε
    Άσε που νομίζουν ότι δουλεύουν κι από πάνω

  37. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ληγμένα παίρνουν εκεί στα Σπάτα και τρέχουν να μην χάσουν το κελεπούρι Ανέστη;

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χαρη ξερεις ποσες ΕΡΤ πληρωνω?
    2 στο σπτι το κανονικο και ενα που εχουμε ενα κοινο υπογειο γκαραζ 4 κατοικιες που ειμαστε στο block
    2 στο γραφειο- αναλογα γραφεια και υπογεια γκαραζ
    1 στην αποθηκη
    1 στο εξοχικο μου

    Συνολο 1 ατομο: 6 ΕΡΤ! Απο αυτα μονο στο σπιτι εχω προσβαση (αν ποτε ηθελα να βαλω που δε βαζω ΠΟΤΕ οπως αναλογα εχω κοψει εδω και 3 χρονια τη συχνοτητα του Alpha), στο γραφειο ειναι μονο OTE TV και στα αλλα δεν εχει τηλεοραση καν.

    Τι ψαχνεις??

    ΟΤΙ εχει ρευμα πληρωνει ΕΡΤ. Ενα κτημα με ενα πηγαδι να εχεις για να βγαζει νερο η αντλια ΜΟΝΟ πληρωνεις ΕΡΤ.
    Τυφλος να εισαι σα το Κουρουπλη που πηγε να ΔΕΙ την ζημια στις ακτες!!! πληρωνεις ΕΡΤ.
    Ανοικιαστο χωρο να εχεις πληρωνεις ΕΡΤ.

    ΥΠΑΡΧΕΙΣ? ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΡΤ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ: ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΡΤ. ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΡΤ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΥΓ Βεβαια οι κουτοφραγκοι που ηταν πανω στα δεντρα εχουν αλλη πολιτικη.
    http://www.tvlicensing.co.uk/check-if-you-need-one#
    Οπως επισης πληρωνεις ΜΟΝΟ αμα εχεις συσκευη σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ και να εισαι (ιδιωτικο η επαγγελματικο), δεν πληρωνεις αμα εισαι ανω των 75, και φυσικα πληρωνεις σε ανεξαρτητο οργανισμο και ΟΧΙ στο BBC π.χ.

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κοιτανε να τον κλεισουν γιατι εκανε προταση η Μπαγερν τωρα που τελειωνει το συμβολαιο να σκατζαρουν τον Νοιερ.

    Εχει ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ 100 ΠΑΝΤΕΣ. Γιατι νομιζεις οτι ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ να ερθει και ξαναγινε ΑΕΚΑΡΑΣ?

    Θυμιζω το ελεγε στις 31 Μαιου του 2017 ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ:
    Λυμπερόπουλος: «Παναθηναϊκός σημαίνει κατάθεση ψυχής. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός σημαίνει κατάθεση ψυχής. Δεν με ενδιαφέρει κανένα αποτέλεσμα. Ούτε εμένα, ούτε κανέναν στην ομάδα. Μας ενδιαφέρει οι παίκτες μας να διψάνε για τη νίκη και στο τέλος, να βλέπουμε το αποτέλεσμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στο προπονητικό μας τιμ. Δεν υπάρχει ένας, είμαστε όλοι μαζί. Θα μιλήσουμε πάλι με τον κύριο Αλαφούζο. Είναι, ήδη, αρκετά τα ραντεβού που κάνουμε, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κοιτάμε την κάθε μέρα.

    «Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Δεν είδαμε κάτι πρωτόγνωρο. Πριν λίγες μέρες στον τελικό σφαζόντουσαν άνθρωποι, αλλά δεν υπήρχε διακοπή (σ.σ. Μιλαει ΚΑΤΑ της ΑΕΚ ΕΤΣΙ? Ορθα μεν αλλα για να καλυψει τους δικους του καφρους μιλαει ΚΑΤΑ της ΑΕΚ).
    Κατακρίνω τον άνθρωπο (ΣΙΓΑ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ..). Δώσαμε την ευκαιρία!! στον κ. Ίβιτς να φύγει από το γήπεδο και να επικαλεστεί σοβαρό τραυματισμό. Ενα παιχνίδι δικό μας κινδυνεύουμε να το χάσουμε, να χάσουμε βαθμούς. Δεν νομίζω ότι αυτό που το πέταξε αγαπάει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να πω πως τα τελευταία 20 χρόνια αυτά συμβαίνουν πρώτη φορά. Εναντίον του Παναθηναϊκού διακόπηκε το παιχνίδι. Δεν πειράζει ας είναι πρωτοπόρος ο Παναθηναϊκός και σ΄ αυτό»

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΑΕΚΑΡΑΣ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

  40. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ακριβώς, και στην Γερμανία που ζούσα είχες δικαίωμα επιλογής, τίποτα χωρίς να έχεις τηλεόραση, μόνο τα ελεύθερα+κρατικά με ένα μικρό κόστος και φυσικά τα ιδιωτικά-ψηφιακά με μεγαλύτερο κόστος.
    Εδώ βρήκαν τον μ@λ@κ@ και τον αρμέγουν για να καρπώνονται τα ψηφουλάκια των ”εργαζόμενων” της ΕΡΤ

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    3000 κοσμο εχει το μαγαζακι του ΤΣΥΡΙΖΑ την ωρα που ο Παππας ΑΠΑΙΤΕΙ απο τα ιδιωτικα να κανουν την ιδια δουλεια με 250 εργαζωμενους!!!
    Ο οποιος Παππας δε ξερω αν το εχεις δει αλλα εχει εξαφανιστει 3 μηνες απο προσωπου γης..
    Ρε να εισαι τοσο νουμερο και να τα βαζεις με το Βαρδη?

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χαρη και κλεινω το κεφαλαιο ΕΡΤ, ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ οπως παντα απολαυση:
    Ξεκινώντας με την Πρωινή Ζώνη στις 7 το πρωί με τον Θάνο Σιαφάκα και την Νίνα Κασιμάτη και μέχρι να κλείσει με τις ειδήσεις στις 12 το βράδυ η ΕΡΤ1 χθες είχε πέντε δελτία ειδήσεων, δύο ενημερωτικές εκπομπές, μία αθλητική μετάδοση, δύο ξένα ντοκιμαντέρ σε πρώτη προβολή και πέντε ντοκιμαντέρ σε επαναλήψεις. Προβλέποντας για όσους μπορεί να τα έχασαν να τα δουν από τις 12.00 μέχρι τις 07.00 σε επαναλήψεις των επαναλήψεων.

    Ανάλογης φρεσκάδας ήταν και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της ΕΡΤ2. Επαναλήψεις των επαναλήψεων που έφταναν μέχρι την κυρία Ντορεμί με την Ελένη Ανουσάκη από το 1094 και δύο ζωντανά προγράμματα μαρκαρισμένα με το «Ζ» του Ζορό. Τη μετάδοση της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ και την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Β’ Αττικής, που πρέπει να προγραμματίστηκε από κάποιον αυτοκαταστροφικό ή κάποιον που έχει χιούμορ.

    Στην ΕΡΤ3 παιζόταν η πρώτη νέα παραγωγή με το όνομα Άγρια Ελλάδα. Αξιοπρεπέστατο ντοκιμαντέρ για την ελληνική φύση από όσο είδα στο youtube, μαύρο και μυστηριώδες στο site της ΕΡΤ αφού το trailer δεν φόρτωνε. Κατά τα άλλα και πάλι ατελείωτες επαναλήψεις και μία εκπομπή για ανθρώπους που «πρωταγωνιστούν αθόρυβα και καρτερικά αγωνιζόμενοι για το συλλογικό καλό», που δεν βρίσκω τον λόγο γιατί δεν πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν «αθόρυβα και καρτερικά» και πρέπει να ενοχλούνται. Το πρόγραμμα της Τετάρτης 4/10/2017 της ΕΡΤ, τα δελτία ειδήσεων, δύο αθλητικά, κάποια ρουτινιάρικα ζωντανά προγράμματα, η ομιλία Μητσοτάκη στην ΝΟΔΕ, η κλήρωση του ΟΠΑΠ και μια χιονοστιβάδα από επαναλήψεις είναι η πνευματική κληρονομιά του Διονύση Τσακνή, μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια στην προεδρία της ΕΡΤ.