ΕΛΕΟΣ

Το ρολόι δείχνει κάποια στιγμή στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον γαύρο. Ένα συγκεκριμένο πλήθος Αεκτζήδων, που λέει ο λόγος, πλακώνεται με την αστυνομία, η οποία ρίχνει δακρυγόνα. Ας αναγνωρίσουμε σε πρώτη φάση το πλήθος. Άνθρωποι που ή δεν έχουν εισιτήρια και θέλουν να μπουν στο γήπεδο, ή πελάτες στους οποίους η ΑΕΚ έκανε έκπτωση 30% για να την υποστηρίζουν από το πέταλο. Κάποιος άλλος, από άλλη θύρα, δεν υπάρχει στην ομάδα αυτή.

Το παιχνίδι διακόπτεται για κάποια λεπτά, και φυσικά αν αυτά είχαν γίνει πέρσι, θα το είχαμε χάσει στα χαρτιά. Αφού πέσανε δακρυγόνα, μιλάμε για εκτεταμένης έκτασης επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο, με τον κανονιμσό σαφέστατο. Φέτος φυσικά δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός, διότι έχουμε το καπέλλο της εξυγίανσης.

Ό,τι όμως και να έχουμε, είναι θαύμα που κερδίσαμε και τον αγώνα, αφού οι φασαρίες θεωρητικά θα κόβανε τον δικό μας ρυθμό, που είχε ανέβει μετά την μείωση του σκορ. Είναι δυνατόν λοιπόν, αυτοί οι τύποι να είναι Αεκτζήδες; Να πάνε κόντρα στο συμφέρον της ομάδας που υποστηρίζουν;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Δεν είναι Αεκτζήδες. Είναι του κοινού ποινικού δικαίου, που απλά έτυχε να έχουν αποστολή στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ούτε σκορ ξέρανε, ούτε κι ασχολιόντουσαν με τον αγώνα. Είτε ήταν τζαμπατζήδες, είτε κάθονταν πριν λίγο στο πέταλο.

Η ΑΕΚ όμως έφαγε δυό αγωνιστικές τιμωρία. Και, λεφτά θα χάσει λόγω άδειων κερκίδων, αλλά και, θα τιμωρήσει και τους άλλους που έχουν αγοράσει διαρκείας. Χώρια τα πρόστιμα. Έχει συνευπευθυνότητα η ΑΕΚ;  Είναι δηλαδή δίκαιη η τιμωρία; Κάποιος θα πει οτι αν οι τύποι ήταν μέσα στο γήπεδο, έχει. Αν ήταν έξω, δεν είναι δυνατόν να τιμωρείται.

Θέλουμε το δάσος ή το δένδρο; Η απάντηση είναι οτι τίποτα δεν θέλουμε. Δεν θέλουμε να φτειάξουμε απολύτως τίποτα. Σαν ιδιωτική εταιρεία μιλάω. Διότι όταν πηγαίνεις και κάνεις έκπτωση στα τυπάκια του πέταλου που γουστάρουν να δείχνουν την αγάπη τους για την ομαδάρα τους με καπνογόνα και λοιπά πασχαλινά έθιμα, στην ουσία τα αθωώνεις. Όταν πηγαίνεις και δίνεις τα εισιτήρια του περσινού τελικού σε τύπους που κάνανε ασκήσεις μαχαιρωμάτων, στην  ουσία δείχνεις και ποιά πελατεία υποστηρίζεις.

Σωστά λοιπόν έρχεται το κράτος, και σε γαμάει. Κι έρχεται με σωστά κριτήρια. Διότι αυτοί οι οποίοι κρίνουν τελικά, δεν είν αι αποκομμένοι από την γενικότερη πληροφορία ή την ενημέρωση. Κι έχουν διαβάσει οτι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, η εταιρεία έβγαλε ανακοινώσεις κι έκανε συστάσεις και νουθεσίες στον θαυμαστό κόσμο του πέταλου, να μην ανάψει ούτε ένα καπνογόνο. Και πράγματι δεν άναψε. Άρα η εταιρεία γνωρίζει με ποιούς να επικοινωνήσει και να εξαφανίσει τα αντικοινωνικά και αντιποδοσφαιρικά γεγονότα. Κι άρα αφού δεν το έκανε σε ελληνικό αγώνα, είναι συνυπεύθυνη.

Ένα πράμα όμως λείπει από το κράτος ακόμα για να είναι πιο αποτελεσματικό. Να έρθει και να γαμήσει κι όλους εκείνους τους δημοσιογράφους, που αντί να δρουν σαν φωνή προστασίας της εταιρείας, κάθονται και γράφουν για το άδικο του κανονισμού κι οτι στην ουσία συμφέρει να μην ανάβουν καπνογόνα, αλλά να γίνεται ντου στο γήπεδο. Διότι έτσι θα είχαμε μικρότερη τιμωρία, κατ’ αυτούς.

Τους ελεεινούς, που κάνουν πίπες στις κότες που θέλουν να δείξουν την αγάπη τους για την ομαδάρα τους. Τις κότες που η κακιά Ουέφα απαγορεύει την συνουσία με την ομάδα εν μέσω καπνογόνων, οπότε βάσει Ελλήνων δημοσιογράφων, θα πρέπει να έχουμε ελεεινά θεάματα στο γήπεδο για την αγάπη. Αθωώνοντας τις κότες μπας και τους ξαναδιαβάσουν. Και στην ουσία διαιωνίζοντας το πρόβλημα αντί να το χτυπήσουν στη ρίζα του. Που βέβαια θα μπορούσε να το κάνει κι η ίδια η εταιρεία αφού ελέγχει τον οπαδικό δημοσιογράφο. Πράμα που φυσικά είναι και στην αντίληψη του δικαστή, που θεωρεί την παε, δις συνυπεύθυνη.

Οπότε κορώνες για την αυστηρότητα του νόμου, να λείπουν. Και πολύ μαλακός είναι θα έλεγα, αφού δεν βουτάει και τους ηθικούς αυτουργούς της βίας στα γήπεδα, που είναι οι δημοσιογράφοι κι όλοι οι παράγοντες που δεν μαζεύουν τους στρατούς. Άντε με την αγάπη για την ομάδα, που την έχουν καμιά πεντακοσαριά τύποι χαμαιτυποίου, και δεν την έχουν χιλιάδες που υποχρεώνονται σε απουσία από το γήπεδο. Άντε πια με τους υπεύθυνους των συνδέσμων – έμμισθη είναι αυτή η θέση – που δεν μπορούν να υπολογίσουν το οικονομικό κόστος της εταιρείας, ενώ θα έπρεπε να αμείβονται με ποσοστό από τα χρήματα που δεν ξοδεύτηκαν σε πρόστιμα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to ΕΛΕΟΣ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ΑΕΚ ολα αυτα τα 5 χρονια εχει ΠΛΗΡΩΣΕΙ πανω απο 1,2εκκ σε προστιμα ΜΟΝΟ.
    Χωρις τα λεφτα που χανει απο τα κλειστα ματς που μονο φετος ειναι 5.
    5 χ10,000= 50,000 κοσμος με ενα 20αρικο μεσο ορο μας κανει ενα ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΤΑΤΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ και βαζω το περσυνο μεσο ορο. Που ειναι παραπανω γιατι στο ΜΠΑΟΚ δε θα ειχες 10.000 με την ομαδα πρωτη (αν ειναι) σε ματς με τον δευτερο.

    Περσυ ειχες αλλα 3 κλειστα προπερσυ αλλα 3 κλπ. Ρεουν τα εκκατομυρια σε απωλειες χρηματων μονο απο τα προστιμα και τα εσοδα, με γρηγορους υπολογισμους ειναι πανω απο 3,5.

    Οσο θα εδινες να παρεις 4-5 παικταραδες για τα Ελληνικα δεδομενα και να εχεις κανει πολυ καλυτερη ομαδα.

    Δε θα βαλω το κοσμο που ΗΔΗ αηδιασε (με μας πρωτους) και δεν ανανεωσαν τα 500-700αρια διαρκειας. Γιατι χανωντας 10 των 500 θες 50 του κατοσταρικου να σου αναβουν πυρσους..

    Θα αλλαξει κατι? Αμφιβαλω εντονα..

    Αν δε εχεις κατσει ΕΣΥ ως αφεντικο να πεις: καντε μου μια σουμα ρε παλικαρια εκει στο λογιστηριο ποσο μας παει το μαλλι χονδρικα, τοτε αστα βραστα.
    Να δεις δηλαδη οτι χανεις πανω κατω μια ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ απο τα καμμενα + ολα τα αλλα- οτι παιζει η ομαδα 5 αγωνες (το 33% του πρωταθληματος) σε ενα αδειο ψυγειο, τοτε τι να λεμε?

    Ξερεις εσυ κανενα μαγαζι που το αφεντικο μπανει μεσα το βλεπει αδειο και λεει ολα οκ?

    Εγω ναι. Τη ΠΑΕ ΑΕΚ.

  2. Ο/Η mporat λέει:

    Ακριβώς αυτή η απίστευτη υποκρισία των προειδοποιήσεων στο ευρωπαϊκό ματς, λίγες μέρες αφού πάλι είχαν απλωθεί τα παλικάρια με τα καπνογόνα από την 1 μέχρι τη 15 (χωρίς εισιτήριο για εκείνες τις θύρες εννοείται) και μας έπνιξαν για την “ατμόσφαιρα” εν γνώση της διοίκησης είναι που τρελαίνει τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας. Το σταυρό μου έκανα όταν διεκόπη το ματς που δεν πήρα διαρκείας, γλίτωσα 300 ευρώ και την υπομονή μου. Γελοιότητες ειλικρινά.
    Καλά, αυτό με τον Κετσετζόγλου που ωθούσε τον κόσμο να μπει ήταν για φάπες, πόσο ξεφτιλισμένος μπορείς να είσαι όταν λες βλακείες αντί να βοηθάς ουσιαστικά την ομάδα. Και οι ούγκανοι στα σχόλια χαμπάρι.

  3. Ο/Η Savvi λέει:

    Σωστά τα λες αλλά την σήμερον ημέρα ποιος ακούει την φωνή της λογικής!!!

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Αυτό μας είναι αδιάφορο αδερφέ. Κι επειδή μας είναι αδιάφορο, γι’ αυτό και είμαστε υπέρ του κράτους για τα γαμήσια.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    «Έχουμε έναν κανονισμό δοτό, από την FIFA και την UEFA, αφού δυστυχώς δεν μας εμπιστεύονται και δεν μας ρώτησαν καν! Είναι μια διάταξη παντελώς παράλογη.

    Πρέπει η απόφασή σας να εξορθολογήσει αυτές τις εσφαλμένες διατυπώσεις. Διαφορετικά, θα πρέπει να πούμε στους οπαδούς μας, αν είναι να ανάψουν τον πυρσό, καλύτερα να τον πετάξουν μέσα, αφού στην υποτροπή για ρίψεις δεν προβλέπεται ποινή έδρας!

    Aυτα ειπε!!! αυτος ο ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ που κανει τον CEO στη ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Τονιζω παλι: θα πρέπει να πούμε στους οπαδούς μας, αν είναι να ανάψουν τον πυρσό, καλύτερα να τον πετάξουν μέσα..

    Μετα ΑΠΟΡΕΙ γιατι λεει η FIFA η UEFA, δεν μας εμπιστεύονται και δεν μας ρώτησαν καν!

    Τι να εμπιστευθουν ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ της συμφορας? Εσενα που σε ΚΑΘΕ ματς γινεται το γηπεδο μπουρδελο ειτε με καπνογονα ειτε με μπουκες ειτε με ξυλο ειτε με διακοπες αγωνων?

    Ποιον να ρωτησει η UEFA και η FIFA ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ? Εσενα που δε σε ξερει ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ?

    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ? Ενας κακομοιρης που τον στελνει το αφεντικο να παρακαλαει στα δικαστηρια. Ενας κακομοιρης που ΟΥΔΕΙΣ- ουτε καν το ιδιο το αφεντικο σου- δε του δινει σημασια.
    Ποιος εισαι, που εχεις δουλεψει, τι εχεις παρουσιασει στο βιογραφικο σου τι εχεις κανει 1 χρονο και στην ΑΕΚ? Τι να ρωτησουν? Οτι τρως τη μια τιμωρια πισω απο την αλλη για μαχαιρωματα? Οτι σε τελικο κυπελλου ΩΣ ΣΥΝΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ επι 2 ωρες καιγατε μια πολη και σφαζωσασταν live on camera?
    Οτι σε καθε ματς το γηπεδο γινεται ΛΑΜΠΑΔΑ? Οτι παιζεις ξυλο με την αστυνομια καθε τρεις και λιγο?

    Ανυπαρκτε καθεσαι και λες: Στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, ακόμα και ο έμπειρος σπίκερ της Nova κατά την είσοδο των ομάδων, μίλησε για εξαιρετική, εορταστική ατμόσφαιρα.

    Ξερεις οτι υπαρχει ΝΟΜΟΣ της UEFA που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τα καπνογονα? Τι μας νοιαζει τι λεει ο σπικερ της NOVA ρε ΑΣΧΕΤΕ? Ο σπικερ της nova νομοθετει?

    Ρε να σας κλεισουν ΜΟΝΙΜΑ μεχρι να βαλετε μυαλο. Οπως βαλατε με την Αουστρια ΠΟΥ ΩΣ ΚΟΤΕΣ δεν αναψε ουτε σπιρτο.
    Γιατι εκει κατσατε ΣΟΥΖΑ και δεν λεγατε αυτες τις εξυπναδες στην UEFA?

    Εισαι εσυ δικηγορος? Πλακα μας κανεις εσυ η πλακα μας κανει η ΠΑΕ?

  6. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    μερικές ενστάσεις για να ….ανάψουν λίγο τα αίματα:

    Ι)Τη μεγαλύτερη …έκπτωση σε εισιτήρια την απολαμβάνουν οι συνδεσμίτες της Θ15, από κλαμπ μεσήλικων κι εθνικοφρόνων χουλιγκάνων , εκ των οποίων προέρχεται κι ο υπεύθυνος συνδέσμων.Αδίκως φωτογραφίζει ο Στηβ τους …του πετάλου ως αγαπημένο στρατό της ΠΑΕ

    ΙΙ)Οι συστηματικοί τζαμπατζήδες στην Α.Ε.Κ. δεν είναι τόσο οι οργανωμένοι του πετάλου,όσο μία μάζα μερικών χιλιάδων ( 4 με 5 χιλιαδες τους υπολογίζω στα ντέρμπυ) που κάνουν αισθητή την παρουσία τους είτε στη 2 και την 4 (στα ντερμπυ) είτε στην 3 στα μικρά παιχνίδια. Η έννοια του τσάμπα έχει άλλη βαρύτητα όταν γλιτώνεις 5Ε από όταν γλιτώνεις 20 Ε, τουλάχιστον στα οικονομικά της ΠΑΕ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ίδιον των οργανωμένων.

    ΙΙΙ)Στο ματς με Γαύρο η Α.Ε.Κ. τιμωρήθηκε ως υπότροπη.Αυτό που ισχυρίστηκε η ΠΑΕ(σωστά) είναι πότε πρόλαβε να …..υποτροπιάσει η Α.Ε.Κ. αφού ΔΕΝ έχει ξαναπαίξει εντός έδρας παιχνίδι.Παράλογο?

    ΙV) Για όσους βιαστούν να πουν ότι σε Γιάννενα και Περιστέρι η ομάδα δεν πήρε εισιτήρια ΑΛΛΑ παρ΄ολα αυτα φέρει ευθύνη για τους οπαδούς της, τότε να θυμίσω απλά ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία ΔΕΝ υπάρχει πλαίσιο για τις μετακινήσεις οπαδών. ΟΣΟΙ ΟΜΝΥΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΑΤΣΕΡ , καλό θα ήταν να θυμούνται ότι ακόμα και τα χρόνια του αποκλεισμού των αγγλικών ομάδων από την ευρώπη ,ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών.Κι όταν λεμε ” οπαδούς” , εννοούμε καθ΄όλα ευυπόληπτους ανθρώπους με διαρκείας και μέλη ενός συλλόγου,όχι ζάκια.Σωστά?

    V) Σιχαίνομαι τους οπαδικούς δημοσιογράφους και δη της Α.Ε.Κ. , αλλά η αναλογικότητα της ποινής σε σχέση με τη βαρύτητα του αδικήματος είναι βασική αρχή του δικαίου.Υπ΄αυτήν την έννοια, ας τιμωρηθεί η Α.Ε.Κ. για τα καπνογόνα, ας την μαδήσουν οικονομικά όσο δεν πάει , αλλά το κεκλεισμένων είναι πέρα για πέρα ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ(εκτός από δυσανάλογα άδικο).Δε στερεί μονο την ομάδα από τους οπαδούς, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ,ακομα και τηλεοπτικά.

    VI)Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός ότι η ΕΛΑΣ εψαχνε στο ματς με το γαύρο τα εισιτήρια στον προέλεγχο, αλλά τα λαγωνικά αυτά δεν πήραν πρέφα από μερικές εκατοντάδες καπνογόνα που πέρασαν από τους ελέγχους τους.Το αναφερω αφ΄ενός για την υποκριτική και ηλίθια στάση της ΠΑΕ να γραμμώσει τη φίλα προσκείμενη σε αυτήν εσχάτως αστυνομία στην πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής , αλλά ξέχασε να θυμίσει στην ΕΛΑΣ να προσέχει τις ευφλεκτες εκρηκτικές ύλες.Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την ευσυνειδησία της που είχε να επιδείξει απο πέρυσι στο Καραϊσκάκη για το κύπελλο, που σακάτεψε μέχρι και παίκτες τ γαύρου.

    VII) όσον αφορά στο Βόλο, τόσο εγώ με δύο τελικούς (2011,2017) όσο και ο κολλητός μου που είναι Αρης με τέσσερις τελικούς (ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΙ) πήγαμε και γυρίσαμε σε έξι τελικούς κυπέλλου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
    Δεν έχω κανένα λόγο να θυμώνω ούτε με τους μαχαιροβγάλτες τ Βόλου ούτε με τους μπουκαδόρους τ Ατρομήτου.Είδα με τα μάτια μου ότι το ελληνικό κράτος διά των οργάνων του διά της επιτηδευμένης αμέλειάς του σχεδόν εξώθησε την κατάσταση στο μπάχαλο.

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ που επικαλείται ο Στηβ, όπως κοροϊδεύει εμένα το νομοταγή πολίτη , μακάρι να το κοροϊδέψει και ο Λυσσάνδρου.

    Αυτά τα λίγα.Για προβληματισμό.

  7. Ο/Η koreas λέει:

    καλημέρα σε όλους…..μερικές ερωτήσεις απο κάποιον αδαή….

    1) γιατί θα πρέπει η ελληνική αστυνομία να αστυνομεύει και να είναι υπέυθυνη για τη διατήρηση της τάξης εντός των αθλητικών χώρων;

    2) οταν πας σε ένα cinema ή στα μπουζούκια ή σε μια συναυλία ή σε ένα club επιβλέπει την αστυνόμευση η ΕΛΑΣ;

    3) τι επιπλέον κόστος επιβαρύνεται μια ΠΑΕ για να γίνει η αστυνόμευση από την ΕΛΑΣ; αλήθεια πληρώνει κάτι η ΠΑΕ, η superleague στην ΕΛΑΣ για την αστυνόμευση;

  8. Ο/Η koreas λέει:

    steven και κάτι άλλο που θέλω τη γνώμη σου……

    μήπως όλη αυτή η “πολιτικο-ποδοσφαιροποίηση” και η (φαινομενική ή μη) συνεργασία χάπια – αλαφού – βαρδή με τη στηριξη του κυριάκου είναι βούτυρο στο ψωμί του αλέξη; …….ή ακόμη καλύτερα μήπως εξελιχθεί σε βούτυρο στο ψωμί του αλέξη;

    στο στενό μου κύκλο από φίλους παναθηναικούς παίρνω την αίσθηση ότι έχουν αγριέψει πολύ……το περίεργο έιναι ότι σχεδόν όλοι είναι και καρα-νεοδημοκράτες…………άβυσσος κανονικός

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    1. Δεν θα έπρεπε κανονικά, και παλιότερα είχε διατυπωθεί κι αυτή απαίτηση.
    2. Ρητορική ερώτηση μεν, άμα γίνει όμως κάποια φασαρία αυτή θα επέμβει δε.
    3. Ναι πληρώνουν, δεν ξέρω πόσο, οπότε και η αστυνομία παρατείται από την απαίτηση του 1, για να συμπληρώνει το μισθό της.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Αδερφέ, τα έχω γράψεια αυτά. Ο Τσίπρας – που είναι πλέον κανονικό κατεστημένο – καθορίζει τον εχθρό του, και γουστάρει που απέναντι του έχει τόσο ευάλωτους επιχειρηματίες, που τους έχει δεμένους χειροπόδαρα μέσω δικαιοσύνης. Στα σκούρα, τα στοιχεία θα βγουν. Τρέμω στη σκέψη οτι αγριεύουν οι νεοδημοκράτες, διότι πράγματι μπορεί να κάνουν κάτι στους φράκτες.

  11. Ο/Η koreas λέει:

    σε παρακολουθώ και ξέρω ότι τα έχεις γράψει για αυτό και σεβομαι ιδιαίτερα τη γνώμη σου…..βοηθησε με λίγο όταν λέμε φράκτες;;;;;

  12. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    Στηβ, ξέρεις τίποτα σχετικά με πρόταση ανανέωσης σε Ανέστη και εμπλοκή πάνω σε αυτό?

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Α δεν το κατάλαβες. Θα κλάσουν μάντρες με αρχίδια.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Όχι αγαπητέ, δεν ξέρω κάτι. Το μόνο που ξέρω είναι οτι το παιδί έχει αλλάξει manager, κι οτι υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από την Αγγλία.

  15. Ο/Η koreas λέει:

    χαχαχαχαχαχα……..μην το φτυνεις τοσο πολύ το ποπολο, δεν ειναι τοσο του πεταματου…..το γουσταρει το φτυσιμο του δε λέω, αλλα όχι και τοσο πολύ…….βεβαια θα μου πεις το πολύ και το λίγο ποιος το ξέρει;…….για αλλη μια φορά σε κόβω περα ως πέρα σωστό….

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Stevie

    152 and counting. Την εκανε και το Χρυσιγονο και φυσικα εδρα ΔΕΝ δινει- σιγα μη την εδινε..
    Οπως ειπες τα ποντικια μολις δουν τα σκουρα πηδανε πρωτα, αλλα ποντικια μενουν.

    Οπως εχω πει το θεμα δεν ειναι αν θα χασουν απλα. Το θεμα ειναι οτι μολις χασουν ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ θα διαλυθουν οι συνιστωσες σε 500 κομματια. Το ΤΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ειναι ενα κομμα- οπως το ΚΚΕ πχ- αλλα ενα συνονθύλευμα απλυτων που το ΜΟΝΟ που τους κραταει ενωμενους με τη βοηθεια των ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ακομη (δεν εχουμε τετοια θεματα ιδεολογιας αν ειναι για μασα- για αριστερους μιλαμε) ειναι η καρεκλα.

    Μολις φυγει η καρεκλα εχει να πεσει μαχαιρωμα και διασπαση να γελασει ο καθε πικραμενος.

    υγ Σημειώνεται ότι με την αποχώρηση – ανεξαρτητοποίηση του κ. Χρυσόγονου, η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μένει «μισή». Από τους έξι ευρωβουλευτές που είχε εκλέξει το 2014, οι τρεις είναι εκτός: ο Νίκος Χουντής, που πήγε στη Λαϊκή Ενότητα, η Σοφία Σακοράφα, που είναι ανεξάρτητη και τώρα ο κ. Χρυσόγονος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει με τους Δημήτρη Παπαδημούλη, Κωνσταντίνα Κούνεβα και Στέλιο Κούλογλου.

    Ο χαζος η καθαριστρια και το ΚΟΥΛΟγλου (ονομα και πραγμα)

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Αυτός ήταν στην ευρωβουλή, δεν έχει σχέση με το 153.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σωστά λάθος μου

  19. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο ένας μας μιμείται στο θέμα της πτώχευσης, ο άλλος στο θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου…….δεν μπορείς να πεις ότι δεν είμαστε η επιτομή της καινοτομίας ε;…….σίγουρα και ο Olympic de pirea σε κάτι θα μας μιμηθεί και αυτος ή μας έχει μιμηθεί κι αυτος σε κάτι και δεν το ξερουμε;

    Ερώτηση. Πόσο καιρό θα κάνουν να βγουν οι άδειες του γηπέδου του μπαοκ ;

  20. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Θα συμφωνήσω με τον Στίβεν ότι αν ήθελε η ΑΕΚ θα είχε καθαρίσει από την βρωμιά αυτή.
    Δεν θέλουν γιατί έχει περάσει και σε αυτούς η άποψη ότι ”αυτοί τρέχουν παντού”
    Εν μέρη σωστό όμως μέσα στους κόλπους των λεγόμενων οργανωμένων οπαδών βρίσκουν λιμάνι οι αναρχικοί, οι φασίστες δεξιοί και αριστεροί, οι αντιεξουσιαστές και γενικά διάφορα στοιχεία που πολλές φορές το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι ο αγώνας. Απλά ξέροντας ότι θα έχει αστυνομία εκεί πηγαίνουν να πλακωθούν στο ξύλο.Αν δεν έχει μέσα στο γήπεδο αστυνομία πλακώνονται και μεταξύ τους οι κάστες καμιά φορά για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι, πχ εισιτήρια. Βγαίνει χαρτζιλίκι από αυτά.
    Αφού λοιπόν έχουν οι γαύροι ”οργανωμένους” να μην έχουμε και εμείς και μπαοκτσίδες οι βάζελοι τα σκουλίκια και πάει λέγοντας. Μια Θάτσερ χρειάζεται για να συμφωνήσω και με τον DIMI