CHL Day 3

Kομματια απο το γραφειο που βαραμε 12ωρα στη καλυτερη.

Αρα CHL στο SkySports με 2-3 ποτακια να χαλαρωσουμε. Μεγαλη εφευρεση το ποδοσφαιρο thanks to Brits. Ακομη πιο μεγαλη το CHL που βλεπουμε ομαδες ισοδυναμες -οσο γινεται- με διαφορετικους  χαρακτηρες (1) και διαφορετικη προσεγγιση (2)

Παμε αναποδα:

2: Oι Ρωσσοι αγοραζουν ομαδες. Ποιος θα παει να παιζει στο -30 αμα ειναι λογικος? Οι Ισπανοι εχουν 2 ομαδες, τον Σιμεονε δεν τον μετραω καν ως κακη αντιγραφη του Νο1 καραγκιοζη στο ποδοσφαιρο. Οι ομαδες αυτες- το εχω ξαναπει- και χορτασαν αλλα και γερνανε: Μεσι-Ινιεστα-Μπουσκετς-Ζελεδακιας- Μπενζεμα κλπ μεγαλωσαν τα αστερια τους δηλαδη τριανταρισαν και εκει ειναι το μεγαλο λαθος των ισπανων: Ως μανατζερ τεχνοκρατες επαναπαύθηκαν στις επιτυχιες και δεν ειδαν την επομενη δεκαετια. Σιγουρα εχουν μια τριετια ακομη μερικοι- ΟΧΙ ΟΛΟΙ ο Ροναλντο ειναι 32 ο Ινιεστα 33 πχ- αλλα τα σημαδια εχουν αρχισει και κανουν την εμφανιση τους. Οταν μια Tottenham σου παιρνει Χ σχετικα απλα μεσα στη εδρα σου, κατι δε παει καλα.

Ιταλοι δειχνουν να κανουν ενα come back. Εβαλαν μια καλη Ναπολι και σιγα σιγα θα ερθει και η Μιλαν. ΟΧΙ ΤΩΡΑ που ειναι μια αστεια ομαδα (τα 190 εκκ δε μου λενε κατι ως μεταγραφες) με αναλογα αστειο προπονητη. Η παιρνεις Carlito και στηνεις με μια 200 αρα αξονα για αρχη η – sorry για την εκφραση- το παιζεις κανονικα με κατι Τσαλχανογλου δεκαρια. ΔΕΚΑΡΙ στη Μιλαν ηταν ο Γκουλιτ ο Κακα και ο Ζεεντορφ με το Πιρλο. Ο Τσαλχανογλου ειναι για τουρκικο σηριαλ.

Γαλλοι δεν υπαρχουν. Μια φωτοβολιδα η Μονακο (εχει τρελλα μπλεξιματα ο Ρωσσος του Σκορπιου με τη δικαιοσυνη εγινε persona non grata στο πριγκιπατο) και  μενει η Παρι που παει να αγορασει το κυπελλο.

Γερμανοι no comment. Muller, Γκετσε και το κακο συναπαντημα. Κατω ραχουλα , επιπεδο Α τοπικο τη βρισκω με το καλαμι στις καλες και με το γονατο στις κακες. Μπουντεσλιγκα το πρωταθλημα που συγκινει οποιον ειναι σε κωμα η κλινικα νεκρος. Κλεινουμε το ρημα ΒΑΡΙΕΜΑΙ σε ολους τους χρονους. Και το Φεβρουαριο η Μπαγερν παιρνει τη κουπα 8 στις 10

1: Μενουν οι Αγγλοι. Επιπεδο πρωταθληματος +1000 απο το δευτερο. Εναλλαγες, ο κακος χαμος, ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ, ο πρωταθλητης χανει απο το τελευταιο για πλακα, τα ματς ειναι αμφιρροπα απο τη κορυφη μεχρι την ουρα.

Ταχυτητα Χ5 σε σχεση με τους αλλους, φυσικη κατασταση, ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ χωρις φρου φρου και αρωματα καθε 10 sec.

Oι Αγγλοι βγηκαν φετος στο CHL και κανουν πλακα. Τρεξιμο να σου βγαλουν τα συκωτια, παικταραδες σε ολες τις ομαδες και κυριοτερα ΟΜΑΔΕΣ. Χαζευω city-tottenham σε ενα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ παραλληλο που εχει το skysprorts και με εμας να ειμαστε στο 0-3 στο δεκαλεπτο δεν εχει νοημα.

Η Tottenham παει τρενο τη Ρεαλ, η City τρεχει και αλλαζει τη μπαλλα με τετοια ταχυτητα που μετα ενας Ναπολιτανος βγηκε και ειπε: δεν μπορουσαμε να τους ακολουθησουμε στο ρυθμο ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ στην Ιταλια εχουμε μαθει αλλιως..

3 ομαδες 2 νικες 1 ισοπαλια (στη Ρεαλ μεσα) 10 γκολ.

Οι Αγγλοι ξεφευγουν. Οικονομικα εχουν ξεφυγει ΗΔΗ εδω και χρονια: η Crystal Palace η τελευταια ομαδα της Premier ελαβε 140εκκ λιρες τηλεοπτικο συμβολαιο! Η Ρεαλ 70εκκ ευρω επειδη πηρε το CHL… η συγκριση οικονομικα ειναι ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?

Στο χορτο ειναι θεμα χρονου και μονο. Η Premier μαζευει τον αφρο και στην Ισπανια (αντε και σε καμμια Παρι) πανε μονο για τα φραγκα που σκανε ομαδες που ΔΕΝ εχουν πια τις απολαβες της Premier.

40εκκ τον Μπενζεμα και τον Μπειλ προσφερε η Ρεαλ για τον Kane της Tottenham. 160εκκ η Μπαρτσα για τον Κουτι που μπορει να τον παρει καποια στιγμη αλλα οχι με λιγοτερα απο 200.

Οταν ξεπαραδιαζεσαι για να παρεις 1-2 παικτες το μονο που κανεις ειναι να ΕΝΙΣΧΥΕΙΣ τον ανταγωνισμο σου ακομη παραπανω. Ειναι θεμα χρονου αυτος που πουλαει 100-150-200 να   σε σβησει, οταν ο Κουτι εχει στοιχησει 10εκκ ο Kane ΜΗΔΕΝ. Ποσες 200αρες θα αντεξεις να δωσεις στον απεναντι που οχι μονο σε χτυπαει ΗΔΗ αλλα και κανει ταμεια?

ΥΓ Ειδα Κουτι σημερα απο περσυ. Αρχιζει και παταει πλεον καλα και ειναι Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. Το κυριοτερο σημερα τον ειδα 3-4 φορες σε κοντινα να γελαει ξανα και να γινεται μερος της ομαδας. ΑΥΤΟ ειναι το σημαντικοτερο. Το οτι σαν αυτον αλλο 10αρι ΔΕΝ υπαρχει το ξερουμε οσοι βλεπουμε μπαλλα. Απο την αλλη εχουμε Κλοπ. Που σημερα με Αγγλο οχι απλα αρρωστο αλλα βαμμενο Referree μου λεει μετα απο μια παρουσιαση:  σας ζηλευω που εχετε αυτον το τυπο. Θα ερθουν τα κιουπια αλλα και να μην ερθουν ο Klop ειναι αλλο πραγμα. Κοιταω το παγκο μας και βλεπω αυτον τον στραβομουτσουνα και απλα θυμαμαι τον Alex..

Τα λεμε domani.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

46 Responses to CHL Day 3

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τον ΚΕΦΤΕ τον εκραζαν οι αρρωστοι Referree μεσα στο Anfiled. Για τον Αγγλο αυτο ειναι κοροιδια και δεν το λεω υπερβολικα. Ο Αγγλος χαιρεται με τη κουπα αλλα ακομη παραπανω θελει να βλεπει μπαλλα.
    Αυτα τα 11 στη περιοχη μας ΔΕΝ τα θελει.
    Ο Αγγλος θελει αντρικο παιχνιδι με ροη φασεις τακλιν στη καρωτιδα παθος και ας χασει. Θα χειροκροτησει την ομαδα που θα φαει 5 αλλα θα παιξει μπαλλα ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ απο την ομαδα που θα κοροιδευει για να παρει μισο ποντο.
    Ο ΚΕΦΤΕΣ αναλογα βγηκε και εμμεσως ειπε οτι θελει να παει στη Παρι. Οχι κοροιδο ειναι.. Εκει που ΑΓΟΡΑΖΕΙ κουπες θα κοιταξει να παει. Σιγα μη κατσει να δουλεψει και σιγα μη κατσει να ασχοληθει να παιξει κατι παραπανω απο πουλμαν η να βγαλει κανα παικτη.
    Εδω δε του εκανε ο Ματα ο Λουκακου και Κουτινιο ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ αλλα του εκανε ο Ετο (στα 38 του) και ο Τερι..
    Επισης αφου 3 χρονια μας επρηξε τα…. μεζεα στη Ρεαλ με το Ζελεδακια ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ βγηκε και ειπε εγω ενα Ροναλντο ξερω. Και εμεις ΕΝΑ ξερουμε μεγαλε τον ORIGINAL αλλα ως ΚΟΤΑ 3 χρονια δεν εβγαλες αχνα μη τυχον και χαλασει το ζελε..

  2. Ο/Η koreas λέει:

    Καλημέρα……..

    πάρε κι αλλο δώρο από τον τιμονιέρη, για εσενα δουλευει τελικά:

    ” Για τις αλλαγές στα τιμολόγια της ΔΕΗ, στην αγορά ενέργειας, το κοινωνικό μέρισμα, αλλά και το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, μίλησε στοΝ ΑΝΤ1 ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης (αλλος για το εκατομμύριο). ……….

    Στο ίδιο νομοσχέδιο θα υπάρχει πρόβλεψη και για την αλλαγή του υπολογισμού του κοινωνικού τιμολογίου. «Θα ενισχυθούν πολύ τα φτωχότερα τμήματα, θα βάλουμε εισοδηματικά κριτήρια και θα έχουν μεγαλύτερη έκπτωση», σημείωσε σχετικά ο Γιώργος Σταθάκης.”

    και όταν περνας με κοκκινο δε θα πληρώνεις και όταν οδηγείς μεθυσμένος δε θα πληρώνεις, και θα παρκάρεις όπου θέλεις, και τσαμπα υδρευση απο την ευδαπ, και φτηνοτερο κοινωνικό τιμολόγιο απο τη ΔΕΗ……

    καλά τι άλλο θελεις, επιμένεις να σου αρέσουν οι αγγλίες όπου όλα αυτα τα ακριβοπληρώνεις;………..μηπως είσαι μαζόχα;…..

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχω φύγει απο τη ΔΕΗ απο αρχές καλοκαιριού.
    Δε πληρώνω αλλο Σταθάκη και σάντουιτς Φωτόπουλου.
    Μυτιληναιος πλέον και πιο φθηνά αλλα κυριως να μη δίνω λεφτα στο ελληνικό κράτος.
    Αναλογα λήγουν τα ετήσια συμβόλαια στα κινητα και γυρνάνε σε αγγλικα. Το ενα γύρισε ηδη.
    Roaming ελεύθερο πλέον και δωρεάν άλλωστε. Οποτε και εκει τελος κινητής και ΦΠΑ απο μενα ο Άλιεξης ΓΙΟΚ.
    Δεν καταναλώνω άρα δε πληρώνω. Οχι δε πληρωνω αυτο που εκανα αλα αριστερο ΛΑΜΟΓΙΟ. Δεν καταναλωνω που ειναι χειροτερο. Αλλο να λεει ο αλλος εχω λαμβανειν και αλλο να κοιταει το τιποτα.
    Απλα πραγματα.
    Οσο απλα ειναι τα έσοδα του κράτους που κάθε μηνα βουλιάζουν.
    Ας παει να τα πάρει απο το 36% που τον ψήφισε η ας πει στο Καμμένο να παίζει λιγότερο ρουλέτα και να μη πληρώνει 1800 λίρες τη βράδια στο Mandarin.

    Ας κανει οτι θέλει.

    Not my problem.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    $2.4 Billion κοστισε η χθεσινη φωτο του Αλιεξη στο White House.
    €2,65 Billion αν δε κανω λαθος ειναι τα εσοδα απο το ΕΝΦΙΑ ετησια. Αρα μια φωτο πανω κατω μας κοστισε οσο να πληρωνουν ολοι οι Ελληνες ενοικιο για το σπιτι τους.
    Ειδατε πως καταργει το φορο ο Αλιεξης? Δεν τον πηρε ο ιδιος βρε κουτα (οπως μας εγραφαν εδω μεσα οτι σχεδον … με το ζορι τον εισπραττει- γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως, ναι υπαρχουν ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ γι αυτο αλλωστε και ειναι και ψηφοφοροι του) απλα τον εδωσε στον Ντοναλντ και ο Ντοναλντ ανταπεδωσε με μια ωραια φωτο και κατι ρανταρ με κατι συστηματα εδαφους.

    Την ωρα που ο Ντοναλτ- ως dealer που ειναι- εχει ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ να πουλαει οπλα παντου, η Τουρκια παιρνει F-35 (κοστους 100εκκ εκαστο) εμεις φτιαχνουμε τα F-16.. δηλαδη ενα αεροσκαφος σχεδιασης 70’s και ηδη παρωχημενο οχι μονο απο την ιδια την Lockheed Martin αλλα και απο την αντιπερα οχθη με τα Sukhoi Su-35 (κοστους 65εκκ εκαστο).
    Αυτα ομως ειναι τεχνικα και μηχανολογικα που δεν ενδιαφερουν πολυ το κοσμο και δεν τα καταλαβαινει και αναλογα.

    Το ζουμι ειναι οτι ο Αλιεξης ως ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ εχει προλαβει ενα χρονο να κολογλυψει οχι εναν οχι δυο αλλα ΤΡΕΙΣ φονιαδες των λαων. Ομπαμα-Κλιντον-Τραμπ.

    Εχει σπασει τα κοντερ στο κολογλυψομετρο ο επαναστατης της Κυψελης!

    Επισης ως αριστερος σε 2,5 χρονια θητεια εχει κανει ΔΥΟ επισκεψεις στους φονιαδες και εχει δεχτει τον εναν εξ αυτων και στην Ελλαδα. Με λιγα λογια ο Αλιεξης ο επαναστατης, ο μνημονιο-cχιστης, αν μπορουσε θα εστηνε μια σκηνουλα στο κηπο του White House- να εδω στη γωνια ουτε που θα με καταλαβετε οτι ειμαι εδω- για να θυμηθει με τη ΤΑΓΑΡΩ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ aka Betty η Pigeon και τον Καρανικα τις παλιες καλες μερες που πιναμε μια Amstel (τη μπυρα-κατουρο του ΓΥΦΤΟΥ) στα 4 και τρωγαμε τα διπιττα να χορτασουμε. Μπορει αλλωστε ο εκαστοτε ‘φονιας’ να χρειαστει κατι- να μην ειμαι ευκαιρος να τρεξω διπλα του?
    Πληρωνε πρωτη φορα ΚΟΡΟΙΔΟ..

    ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ
    GO BACK ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ
    «αποχαιρετούμε τον Κομαντάτε Φιντέλ, ένα παγκόσμιο σύμβολο αγώνα και αντίστασης που με το παράδειγμά του ενέπνευσε τους αγώνες των λαών σε ολόκληρο το κόσμο. Τους αγώνες για ανεξαρτησία, ελευθερία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια».

    Ζαχαριάδης Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ:

    Αυτονόητο πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα φωνάξει ’φονιάδες των λαών Αμερικάνοι’ στο Πολυτεχνείο

    Hasta la ΜΠΟΥΡΔΑ siempre!

    ΥΓ Καποιος θα περιμενε το πιο λογικο απο ολα. Οταν πληρωνεις 2,4ΔΙΣ για να ‘φτιαξεις’ τον ελληνικο στολο στην ελλαδα αυτο να γινωταν στη χωρα σου. Να δωσεις τουλαχιστον και 10 δουλειες σε 10 ανθρωπους, να πεσει και κανα φραγκο στην ΕΡΗΜΗ τη χωρα σου, εστω και ετσι. Οχι ομως αμα εισαι επαναστατης: Αμα εισαι επαναστατης τοτε ΟΛΗ η δουλεια παει στην Αμερικη και ΟΛΑ τα παραπλαευρα μενουν στους Αμεικανους. Η ελλαδα το μονο που θα κανει ειναι να ΠΛΕΡΩΣΕΙ.
    Αλιεξης λεμε. Ο Dealer του αιωνα (για την απεναντι πλευρα). Ο ανθρωπος που ‘διαπραγματευεται’ παραδιδωντας το σωβρακο με το που μπαινει στην αιθουσα.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Όταν κάποιος είναι τόσο καλός διαπραγματευτής που αντί να εισπράξει ενοίκιο για τη βάση στη Σούδα συμφωνεί να πληρώσει κιόλας €2,4 δις, ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με Φωστήρα.

    Τα 15 λεπτά κοστίσανε €160 εκατομμύρια το λεπτό.

    Βέβαια θα μπορούσε να είχε κάνει διαπραγμάτευση για να φύγει η Ελλάδα από την ΕΕ, και μετά από 17 ώρες να καταλήξει να μείνει, με κόστος πάνω από €100 δις για την πραγματική οικονομία.

    Οι 17 ώρες κοστίσανε €100 εκατομμύρια το λεπτό.

    Μάλλον είναι και ανεπίδεκτος μαθήσεως. Αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει. Κατά €60 εκατομμύρια το λεπτό, χειρότερος!!

    Ευτυχώς που ο Τραμπ δεν είχε παραπάνω χρόνο…

    Αλλιως εβλεπα κανενα Αμερικλανο να ερχωταν να μου παρει το σπιτι ανταλλαγη με ενα hot-dog..

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Eιμαστε ευχαριστημενοι δηλωσε ο κυριος Τακης με το στραβο το δοντι.
    Δειξαμε συνοχη!
    Βελτιωνομαστε!

    Η αληθεια ειναι οτι περιμενα κανα ταληρο.
    Η αλλη αληθεια ειναι οτι η Μπαρτσα (ΟΡΘΑ) εμεινε με 10 παικτες 50 λεπτα
    Η τριτη αληθεια ειναι οτι οι Ισπανοι ψιλοβαριωντουσαν: αντε να παρουμε το τριποντο να παμε στους 9 και σπιτι μας. Που να τρεχεις τωρα μεσα στη βροχη..

    Αλλα οτι βελτιωνεσαι και δειχνεις συνοχη ειναι καλο το γλειψιμο στο Βαγγελα.

    Πια συνοχη ρε συ Τακη με το στραβο το δοντι?
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΡΩΣ 3 ΓΚΟΛ. Ειτε ειναι ο Μεσι ειτε ο Λαζαρος ειτε ο Σιωπης.
    Πια βελτιωση ρε συ Τακη με το στραβο το δοντι?
    Τρως τα τριμπαλλα και εισαι ευχαριστημενος?
    ΠΛΑΚΑ σου εκαναν οι αλλοι με 10 παικτες και ευτυχως που ηταν ο βαλβιδας και οχι κανας Πεπ γιατι θα μετραγες αστερια παλι. Μπηκε ο αλλος μεσα και σε 3 λεπτα σου κολλησε 2 για να αραξει στο μισαωρο που εμενε.
    Πια βελτιωση ρε συ Τακη με το στραβο το δοντι?
    Οποτε αλλαζατε οχι τριτη αλλα δευτερη πασα ανοιγατε σαμπανιες στο παγκο.

    Αυτο το ονειρο εκει στο 1-0 (το ειπες αλλωστε και στις δηλωσεις) οτι ηθελες λεει κατι παραπανω και εβαλες CF!!! το ειδες μπρουμητα η ανασκελα?
    Πιο παραπανω ρε συ Τακη με το στραβο το δοντι? Τι ηθελες δηλαδη? Να βαλεις κανα γκολ – επρεπε να περασεις τη σεντρα βεβαια για να το κανεις αυτο- και να τσαντιστει ο κοντος?
    Καλα δεν ηταν χαμογελαστος σε ολο το ματσακι και σας πηγε χαλαρα?
    Τι ξυνεσαι στη γκλιστα του τσοπανη ρε συ Τακη με το στραβο το δοντι?
    Εβγαλε τον Ντεολοφεου ο αλλος, εβγαλε το Ινιεστα σου ΔΕΙΧΝΕΙ οτι παιζω με 10 αλλα χαλαρωσε μην εχουμε αλλα. Τι CF και παραπανω ηθελες ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΔΟΝΤΙ?

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΤΑΚΗ?

    Κατσε εκει βελτιωμενος με τα τριμπαλλα και καλα εισαι.
    Κατσε εκει με ΜΗΔΕΝ ποντους και πες στα παιδια αλλη φορα ΜΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ οτι εμεις θελουνε τα δυσκολα στη κληρωση.
    Κατσε εκει να εισαι και χαρουμενος που εχεις μαζεψει ΜΗΔΕΝ ποντακια και 8 γκολ σε 3 ματς.

    Κατσε στα κυβικα σου ρε συ Τακη με το στραβο το δοντι. Για να βουταει ο Πεφτουνης με το νιονιο στο 93 εισαι να παιρνεις το ματς αβαβα απο το παραρτημα.

    Αραξε ρε συ Τακη
    ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΔΟΝΤΙ.

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ρε παιδια εχει δει κανεις σε αθλητικες εφημεριδες(οπαδικες και “αντικειμενικες” και καλα) αλλης ευρωπαικης χωρας πανηγυρια επειδη μια ομαδα ΕΧΑΣΕ μονο με 3 γκολ απο την Μπαρτσελονα? Δηλαδη αμα εμεις αποψε φαμε τριμπαλο θα εχει η ψωρα εξωφυλλο υποδοχης ηρωων? Σοβαροτητα υπαρχει καθολου? Τι λεω τωρα και εγω….

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Μέσι από την βαρεμάρα του έβγαλε μια τσίχλα από την κάλτσα του για να μασάει. Πάλι καλά που δεν παρήγγειλε κάνα εσπρέσο μακιάτο. Πραγματικά αξιοθρήνητος ο θρύνος , να χάσεις ρε φίλε αλλά όχι έτσι, με σύστημα 4-1, 4-1 και τον σέντερ κάτω από την σέντρα με τρεις(!!!!) τελικές σε όλο τον αγώνα και οι άλλοι από το 42 με 10.
    Ελπίζω μην κάνει καμιά παρόμοια παπαρία ο Μανόλο απόψε, τον έχω ικανό.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Xαρη το συστημα ηταν 4-5-1.
    Οι αλλοι ΒΑΡΙΩΝΤΟΥΣΑΝ τη ζωη τους και το εδειξαν με το καλημερα.
    Χωρις Ζορτνι Αλμπα- με 10 πανω απο ενα ημιχρονο- με τους βασικους αλλαγες στο 60.
    Ο μονος που ειχε ορεξη ηταν ο Ντεολοφεου που απο δεξια τους ειχε κανει κοσκινο. Γι αυτο και τον εβγαλε ο Βαλβιδας στο ημιχρονο- μη ρεζιλεψει το χοντρο τελειως.
    ΦΙΛΙΚΟ ηταν το ματς.
    Αντε και λιγο ο Παουλινιο εκει στα χαφ αλλα και αυτος στο 40%.
    Ο Μεσι απλα επαιξε δεκα λεπτα. Δε θελει παραπανω.
    Αυτον τον Νικολαου- που μας τον εχουν βγαλει κατι αναμεσα σε Κιελινι και Τιαγκο Σιλβα- τον ειχε κανει αλογο.
    Μεγαλος παικτης ο Νικολαου. Τεραστιος. Μεχρι και 40εκκ τον πουλαει. Αλλα 50εκκ το Κουτρη και αλλα 80-100εκκ τον Οφοε που αμα τους ακουσεις νομιζεις οτι θα δεις το Μεσι το Μαραντονα το Πιρλο και τον Gerrard πακετο 4 σε 1.
    Μετα βλεπεις ενα χοντρο που τρεχει 10-15 μετρα και απλα χανει τη μπαλλα κανωντας και φαουλ.
    Ο Οτζιτζα ο μερεντονα που του ριξε τριμπαλλο ο Σιωπης και ο Μασουρας..

    ΥΓ Ναι ο Μανωλης απο αυτους που δε κανει παπαριες ειναι. Αλλωστε γι αυτο εχει 2 στα 12 εκτος εδρας. Οχι με τη Μιλαν. Με τον Αστερα Τριπολης..
    Περιμενε το Μανωλη εσυ.

  10. Ο/Η Savvi λέει:

    Επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα γιατί έχει πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες θα σου πω το εξής. Νομίζω ότι την συγκεκριμένη συνάντηση περισσότερο την ήθελαν οι Αμερικάνοι παρά ο Αλέξης. Καλά ο Αλέξης ότι του πουν θα κάνει. Αυτό γιατί θέλουν να πιέσουν την Τουρκική πλευρά, όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Προσωπική μου εκτίμηση το ΝΑΤΟ και πιο συγκεκριμένα οι Αμερικάνοι δεν θέλουν η Τουρκία να φύγει από το άρμα τους το ίδιο και οι Τούρκοι. Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι οι αγγλοσάξονες δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν κάτι Ελληνικό με τα ανάλογα ανταλλάγματα πάντα. Αυτό το ξέρουν και οι Τούρκοι και γι’ αυτό το παίζουν τρελίτσα και σε διπλό ταμπλό μπας και πάρουν κάτι ή σώσουν ότι είναι να σώσουν. Από εκεί και πέρα εγώ θεωρό επικίνδυνο και εντελώς λάθος να μετασταθμεύσουν πυρηνικά στα εδάφη μας, πόσο μάλλον στρατιωτικές βάσεις επιχειρήσεων που θα μας φέρουν πιο κοντά σε ένα πόλεμο στην μέση ανατολή.

    Τέλος αν οι «σύμμαχοι» ήθελαν να βοηθήσουν θα το είχαν κάνει εδώ και χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς σαν Έλληνες δεν ευθυνόμαστε για τα δείνα που βρήκαν του λαούς της υφηλίου από τους δυτικούς(ΗΠΑ-Καναδάς-Ηνωμένο Βασίλειο-Γαλλία-Αυστραλία-Ν. Ζηλανδία κοινή εξωτερική πολιτική).

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε διαφωνω
    Απλα νομιζα οτι ο HASTA LA MPOURDA SIEMPRE ειναι αριστερος.
    Αρα δε κανει δουλειες με τους φονιαδες των λαων, ουτε τρεχει καθε 6 μηνες να ΓΛΥΦΕΙ τον εκαστοτε POTUS. Αφου πιο πριν ετρεχε στην Αβανα να μας πει για τον συντροφο Φιντελ.

    ΥΓ Οταν χρωστας της Μιχαλους και δεν εχεις καν ενα ευρω ΔΙΚΟ ΣΟΥ στη τσεπη το να ανακοινωνεις οτι θα δωσεις 2,4ΔΙΣ ετσι απλα χωρις να ρωτησεις κανενα ειναι τουλαχιστον αστειο.
    Τωρα βεβαια θα μου πεις τα γυρνανε ΩΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και λενε οτι θα γινει σε βαθος δεκαετιας.
    Δηλαδη ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΣ θα εχει το λογαριασμο- σε 10 χρονια το Αλιεξης θα κανει πορειες για το φονια των λαων με 3%.
    Ντεμης Νικολαιδης κανονικος. Φεσωνω ΤΩΡΑ και πληρωνει ο επομενος ΑΦΟ ΕΧΩ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.
    Μετα κανω και ‘κριτικη’

  12. Ο/Η Savvi λέει:

    Διάβασα ότι παίζει ο ΕΝΦΙΑ να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ….χαχαχα και να γίνει ΦΑΠ(φόρος ακίνητης περιουσίας). Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Ήθελα να ξέρα ποιος μαλάκας επικοινωνιολόγος (γιατί μαλάκας είναι) για να εισηγείται τέτοιες πίπες. Συγνώμη για τις εκφράσεις μου αν κάποιος ενοχληθεί.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα και η τροικα εγιναν θεσμοι και το μνημονιο προγραμμα.
    Δε νιωθεις καλυτερα? Δεν εχεις αξιοπρεπεια πλεον?
    Δεν εισαι πιο πλουσιος? Μπορει να ΜΗΝ μπορεις να παρεις τα οποια λεφτα σου αλλα εχεις ενα κυρος μια ανωτεροτητα.
    Αλλωστε τωρα με την ανακαμψη οπου να ναι- καπου γενικα στο μελλον δε το λεμε ακομα- θα ανοιξουν και οι τραπεζες.
    Πιο πολυ να κλεινουν τελειως το βλεπω αλλα λεμε τωρα.
    Δε σε καταλαβαινω ωρες ωρες.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τσίπρας στο Brookings: We have already eaten the camel, we now have the queue!

    Μεταφραση- αν γινεται σε αυτο το πραγμα: Εχουμε φαει τη καμηλα και τωρα καθωμαστε στην ουρα.
    Γιατι ως γνωστον queue ειναι η ουρα που καθεσαι οταν εχει καπου κοσμο (αναφορα σε αριθμητικό προσδιορισμό, διάταξη πραγματων, σειρά κλπ).

    Tail ειναι η ουρα του ζωου αν ηθελε να πει αυτο, το ΖΩΟ που δε ξερει να πει τα βασικα στα αγγλικα και κανει και τον εξυπνο.

    Τωρα βεβαια ΠΩΣ γινεται να θες να πεις ελληνικες εκφρασεις στα αγγλικα και οι αλλοι να σε καταλαβουν ειναι κατι που μονο ο αποφοιτος γενικου λυκειου μπορει να κατανοησει.

    Οπως π.χ:
    Shit high and watch… (για το ΤΣΥΡΙΖΑ αυτο μεταφραζεται: χεζε ψηλα και ρολοι)

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Θα γίνει ΦΑΠ διότι κι ένα διαμέρισμα 30 τετραγωνικών, θα πρέπει να θεωρηθεί μεγάλο.

  16. Ο/Η πατρινος λέει:

    Slow the much oil.Σιγά τον πολυέλαιο.

  17. Ο/Η Koreas λέει:

    Ετοιμάζεται ο ΦΑΠ, μέχρι το τέλος του έτους θα ψηφίσει και την ηλεκτρονική ταυτότητα του σπιτιού. Ωραία πράγματα.

    Όταν μιλούν αγγλικά ο καμμενος με τον Τσίπρα μπροστά σε άλλους καταλαβαίνονται μεταξύ τους;……χαχαχαχα

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γύρω στο 2000 είχα ενα τύπο -προϊστάμενο κιόλας -με τα ανάλογα αγγλικά. Ενα βόδι απόφοιτο λυκειου και ΙΕΚ χεσε μας.
    Συνάντηση με τους Ιάπωνες στα γραφεία μας στην Αθηνα. Οι Ιάπωνες σκυλιά με ολη τη σημασια της λεξης ΔΕΝ δέχονταν την τοτε εμπορική διεθυντρια μας στο τραπέζι γιατι απλα ηταν γυναίκα.. Στην υποδοχή πχ οχι δε της έδωσαν χέρι στις χαιρετούρες, οχι δε της απαντήσαν, ουτε καν την κοίταξαν. Σαν να μην υπήρχε-thin air κανονικά.
    Οποιος εχει δουλεψει με japonia ξερει. Αυθεντικα japonia οχι ευρωπαικα που εχουν προσαρμοσθει στη δικια μας δυτικη κουλτουρα. Hardcore Japan που πρεπει να μετρας μεχρι και το βλεμμα σου- μας ειχαν πει απο πριν πχ οτι κατα την υποδοχη ΜΟΝΟ ο CEO ‘επιτρεπεται’ να κοιταξει το προεδρο στα ματια… Εταιρεια ημιαγωγων που περσυ εκανε 50,6 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ..

    Κατι λεει ο Ιάπωνας vice present (ο προεδρος ΔΕΝ μιλαγε σε μας μονο στον αντιπρεδρο του και ΜΟΝΟ Ιαπωνικα- αν και σπουδαγμενος Αμερικη με γλωσσες-διδακτορικα κλπ) και πετάγεται ο δικός μας και λεει το αμίμητο κοιτωντας το προεδρο: funny funny this is true. Με γελάκι κιόλας οτι ειπε εξυπνάδα.
    Οι Ιάπωνες παγώνουν κατι λένε μεταξύ τους και γυρνάει ο διερμηνέας (ναι αν και μίλαγαν ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ είχαν διερμηνέα) και ΑΠΑΙΤΕΙ απο τον δικο μας CEO η ο τύπος να φύγει απο το meeting η αποχωρούν αυτοι ΤΩΡΑ.
    Τοσο απλα.
    Ο τύπος μέχρι το 2003 που έφυγα γι αυτούς απλα δεν υπήρχε. Ερχωταν μαιλ απο τη Γερμανια και το Τοκυο πχ σε μένα στον CEO στον CFO και αυτος που ηταν ενδιάμεσος είχε φάει απλα delete.

  19. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπερα.
    Μιλανε ολοι για τα εξοπλιστικα μιλαει και το ΠΑΣΟΚ……….. Ο Ακης Ο Γιαννος και τα αλλα παιδια.Μιλανε αυτοι που κατακλεψανε το συμπαν,αυτοι που θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον οι μισοι μεσα….Οπως το λες Πασοκυλα μεχρι το κοκκαλο.Και εχουνε μουτρα α μιλανε και να θελουν να μας σωσουν? Αυτοι που βραβευασαν το Γιωργακη……….ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝ Με αυτους ππηγες και συνεργαστηκες.Οχι ρε φιλε. Απλα για τα F-16 οταν εχεις χρονο δες το link.
    https://www.ptisidiastima.com/why-not-to-buy-f35/
    Καλη τυχη αποψε στην ομαδαρα μαςΑΕΚ

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα εξοπλιστικα-και γενικα οι προμηθειες των ΕΔ- ειναι παντα το φιλετο.
    Ακολουθουν τηλεπικοινωνιες και μετα υγεια
    Μη σου κανει εντυπωση που ο Καμμενος απο τη ΝΔ ειχε λυσσαξει να παρει ΜΟΝΟ αυτο το υπουργειο και κανενα αλλο. Απο την αλλη θα μου πεις τι να παρει? Το υγειας να ντυθει νοσοκομα?

    Διαβασα το αρθρο. Ομολογω οτι ΔΕΝ γνωριζω το θεμα, απο την αλλη ως μηχανικος (παραγωγης και μηχανολογος) καταννοω πληρως τα επιχειρηματα συντηρησης, εξοικειωσης, υποστηριξης, πιλοτων κλπ.
    Δε μιλαμε αλλωστε για το νεο Φιατ αλλα για πολεμικο αεροσκαφος.
    Θα δεχτω επισης οτι δεν υπαρχει σαλιο και δε μας παιρνει να ανανεωσουμε το στολο μας πληρως απαξιωνοντας τον υπαρχωντα εστω σταδιακα.
    Απο την αλλη αναφορες τυπου ‘το ξανθο γενος’ και αλλες μπουρδες μου δειχνουν οτι ο γραφων απο τη μια παει να μας πεισει (και σχεδον το κανει) με λογικη απο την αλλη ειναι απλα μαλακας.
    ΟΚ ρε φιλε μπορει το F-16 να εχει πουλησει παραπανω.
    Ξεχνας βεβαια οτι οσο ο Αμερικανος πουλαγε η ΕΣΣΔ ειχε καταρρευσει και οχι λεφτα για να εξελισσει αεροπλανα δεν ειχε αλλα για να φαει. Απο το 1990 πηραν μπροστα μολις πριν 8-10 χρονια και ακομη εχουν δρομο.
    Το δευτερο ειναι το γεγονος που εμμεσα απανατει μονος του. Το F35 ειναι αλλο αεροσκαφος και ουσιαστικα οχι απλα καλυτερο αλλα ‘ανικητο’ ακομη και απο τον εαυτο του- απο οσο ειδα λογω στιγματος κυρια αλλα και οπλικα οπως και δικτυακα , κατι που παμε να κανουμε εμεις με την αναβαθμιση.

    Η ερωτηση ειναι απλη. ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ?
    Αν ΔΕΝ εχεις ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ- ΑΝ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ?
    Εχεις καλλυψει αλλες αναγκες ως κρατος και η καψουρα μας ειναι οι στρατοκαυλοι?
    Στα νοσοκομεια π.χ εχεις γαζες?
    Καμμια δουλεια σε κανα ανθρωπο να δωσουμε εκτοςαπο ΔΥ?
    Κανα φορο να κοψουμε μπας και μεινει καμα φραγκο στο ταμειο του κοσμακη?

    ΥΓ Εμενα η ομαδα μου εριξε 7 προχτες. Θα χαρω να παει καλα η ΑΕΚ αλλα δε θα πεθανουμε κιολας. Με τη Μιλαν εξω πας- αλλα ειναι τα ματς που πρεπει να σε νοιαζουν. Ριεκα μεσα νικη – Αυστρια εξω ακομη και χ περασες.
    Θυμασαι οτι ειμαι Μιλαν ετσι? Οποτε σορρυ που το λεω αλλα δε θα σκασω κιολας για το σημερινο. Αλλωστε ειναι μαλλον χαζο σε αυτο το ζευγαρι να υπαρχει προσδοκια ποντου-ων

  21. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Το ξανθο γενος είναι καθ υπερβολή.
    Από την στιγμη που δεν εχεις τα φραγκα για πληρη ανανεωση κοιτας να αναβαθμισεις ποιοτικα αυτό που εχεις.Νομιζω η αποφαση είναι σωστη ,δεδομεμων των συνθηκων,αρκει να γινει για όλα.Τωρα για τα γυρω γυρω σιγουρα ολοι θελουν το δαχτυλο στο μελι.
    Από Ιταλια δεν υποστηριζω καποια ομαδα ,δεν ξερω δεν μου αρεσει ιδιαιτερα το Ιταλικο ποδοσφαιρο αν και τους αναγνωρίζω ως τρομερη σχολη στην αμυνα και στην τακτικη.Βεβαια μπορω να σου πω την ομαδα που δεν χωνευω και αυτή δεν είναι άλλη από τον γαυρο της Ιταλιας και αναφερομαι στην γιουβεντους.
    Αντε για να δουμε ποσο βαθια θα κολυμπήσουνε σημερα….

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    ok αλλα το αναφερει 2-3 φορες..
    Ειπα δεν γνωριζω το τομεα- να μιλησουμε για τεχνολογιες υπολογιστων- κινητων- δικτυα κλπ οτι θες μιας και εκει κινουμαι.
    Θεωρω οτι η αποφαση- και οσο φευγει γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ φευγει- πανω απο το budget αμυντικων δαπανων ειναι λαθος στη βαση οτι εχουμε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (υγεια-παιδεια-απασχοληση κλπ) να λυσουμε, παρα πως θα ‘τσιτωσουμε’ αεροπλανα.

    Μιλαν εγινα το 1989. Λιγο πριν παρει τους Ολλανδους. Ηταν και οι εποχες που φοιτητες γυρναγαμε στην Ευρωπη μεχρι το 95-96 και φτασαμε να εχουμε διαρκειας..
    Για τη Γιουβε οχι απλα συμφωνουμε αλλα και με χερια και με ποδια.
    Ουτε εμενα μου αρεσει πλεον το Ιταλικο μιας και εδω και 10+ χρονια εχει πεσει παρα πολυ και το βλεπεις στην Ευρωπη. ΔΕΝ θα κατσω να δω ματς δηλαδη πλεον.

    Να ξερεις παντως οτι 2-3 ματς που ειδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΛΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
    Εχει το ονομα αλλα μεχρι εκει. Εφερε παικτες αλλα ακομη ΔΕΝ και φυσικα στο παγκο καθεται αστειος.
    Οχι πιο αστειος απο το δικο μας αλλα αστειος για μεγεθος Μιλαν.
    Η ομαδα θελει Carlito και ενα κορμο-στη ευθεια CB-αμυντικα χαφ-δημιουργικο χαφ-CF σοβαρα.
    Δηλαδη επιπεδο Γοδιν-Χαμες-Ισκο-Σουαρες.
    ΕΤΣΙ ναι εισαι Μιλαν.
    Με τσαλχανογλου εισαι χαβαλες.

  23. Ο/Η Φώτης λέει:

    Δημήτρη καλησπέρα.
    Η αναβάθμιση των μαχητικών “σέρνεται” αρκετό καιρό. Αν δεν γίνει η αναβάθμιση, δυστυχώς, να το πω απλά, σε 5 χρόνια κ με τους ρυθμούς που πετάνε θα είναι για πέταμα καθότι φτάνουν τα περισσότερα στο δομικό όριο ζωής.
    Είναι κάτι που πρέπει να γίνει για να μην υπάρξει απαξίωση των όποιων χρημάτων έχουμε ξοδέψει μέχρι τώρα για αυτά.
    Παντως το ότι το υπογράφει αυτός κ με το Τράμπ σαν πρόεδρο κιόλας το λες κ carma is a bitch.
    Σύμφωνο για τις γάζες κ για όλα, αλλά η άμυνα με την υγεία κ την παιδεία είναι βασικοί πυλώνες.
    Το κακό είναι ότι οδεύουμε ταχύτητα προς φιλανδοποιηση.
    Καλή επιτυχία στην ομάδα.

  24. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Αφενως δεν υπαρχει πιο αστειος στην γηραια ηπειρο απο τον αποτυχιμενεθ, αφετερου τι ειναι αυτος ο Τσαλχανογλου, τουρκος ζιγκολο? 😀 Η Μιλαν ειναι δεκατη την ιταλια αλλα με αυτους που δεν κανανε καλα υπερδυναμεις οπως ο Αστερας Τριπολης και η Ξανθη θα τα καταφερουν πιστευω 😛

  25. Ο/Η Φώτης λέει:

    Όσο για το ξανθό γένος, αναφέρεται σε συγκεκριμένο site το οποίο έγραφε ότι θα πάρουμε su 35,κ θα τους δώσουμε αντάλλαγμα πορτοκάλια ροδάκινα κ δεν ξέρω εγώ τι…
    Το συγκεκριμένο περιοδικό σέβεται τους Ρώσους με ιδιαίτερα αφιερώματα στα μαχητικά τους κ είναι κ από τα σοβαρότερα του χώρου.
    Το αναφέρω προς χάριν διευκρίνισης απλά.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φώτη δυστυχώς ετσι οπως τα κάναμε πολλα έχουν φτάσει στο αμήν.
    Μη πω ολα
    Χάσαμε και 2,5 χρονια και θα χάσουμε αλλο ενα μέχρι να τελειώνουμε με αυτούς.
    Τελος πάντων αμα αρχίσουμε τι πρέπει και το δε πρέπει…

  27. Ο/Η Φώτης λέει:

    Δυστυχώς.
    Η χώρα χρειάζεται αναδιάρθρωση εκ “βόθρων”, αν με εννοείς.
    Βλέπω τον αγώνα:θυμάμαι Σούπερ Σέβας Κακά κ Κλαρενς κ βλέπω αυτό τώρα κ είναι πράγματι κρίμα.

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε το ξερω. Αυτα με τα πορτοκάλια τα έλεγε ο λαφαζανωφ τοτε που είχε παει να πάρει τη προκαταβολή 5δις απο το Βλάντι και θυμόμαστε ολοι νομιζω τι πήρε..
    Ειναι Κουμμουνιστικό θεωρίες αυτές.
    Θα σου δώσω 2 πορτοκάλια να δουλεύεις ολη μερα..

    Η Μίλαν – τα λέγαμε και με το Stevie- εχει μονο το όνομα πλεον.
    Δεν εχει καν ενα παίκτη «Μίλαν» αλλα το βασικό δεν εχει προπονητή.

    Ο Κλάρενς μαζί με κακά ηταν οι αδυναμίες μου απξ τη τελευταια κανονικη Μίλαν. Ειδικά ο Κλάρενς..

    Το βλέπω κ εγω- γράφω απο κινητο Σορρυ για τα autocorrects- χαλί μαύρο η Μίλαν. Σε παιζει τωρα ο Μανώλης μεςα στο μιλάνο; Που δε μπορουσε να παιξει πριν 3 μερες το πανοπουλο!
    Γηπεδο άδειο ετσι;
    Μονο η sud εχει κοσμο

  29. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    τελικα επεσα εξω ουτε τον Παεγια δεν μπορεσε να κανει καλα η Μιλαν 😛

  30. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλή η εμφάνιση της ομάδας, μπράβο της.
    Απίστευτος Σιμοες φέτος.
    Εμένα αδυναμίες μου ήταν Κλαρενς Μαλντινι. Ο μόνος που θα μπορούσε ίσως να έπαιζε σε κανονική Μίλαν είναι ο Bonucci. Για αυτό και τον χρυσό πλήρωσαν.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σιμοες Τζανετόπουλος
    Και τι τέρμα ειναι καλο και ειναι μικρος.
    Θάλασσα στις αλλαγές αλλα για αλλα.
    Μια ομάδα που αμύνεται μαζικά ΔΕΝ βάζει cf αλλα αμυντικό χάφ να ανεβάσει τη γραμμή.
    Τι δουκεια εχει ΕΝΑΣ μονος του να βολοδέρνει;

    Αν εξαιρέσεις τι τελευταίο πεντάλεπτο που τα έφτυσε και η Μίλαν δεν εμφανίστηκε καν.
    Για το μπακασετα πλεον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
    Τι μονο καλο ειναι που γλιτώσαμε τον αινταρεβιτς

  32. Ο/Η Φώτης λέει:

    Όντως το τέρμα είναι καλό αλλά αυτά που έκανε πέρυσι με το συμβόλαιο του κ το ότι κουβαλησε κ τον αδερφό του από τον Αστέρα εκεί, μου φάνηκε ότι το καβάλησε κ ακόμη δεν έχει κάνει τπτ.
    Στο 3-5-2 με μικρούς χώρους ο Τζανετοπουλος είναι καλός. Τώρα άμα ανοίξουν οι χώροι, άστα.

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απλα ο παίκτης θέλει μπροςτα του ενα χάφ. Τα λέμε χρονια αυτο απξ τοτε που τον έκαψε ο Δέλλας στο ταψί που έβγαλε το σιμοες.
    Ειπαμε αεκ ειναι μη θελουμε να έχουμε με 100-200 χιλιάρικα και τον Τιάγκο σιλβα..
    Αεκ χωρις σιμοες δεν υπαρχει. Σημερα εκανε μέχρι και τάκλιν στα σουτ μεςα στη περιοχή

  34. Ο/Η Φώτης λέει:

    Η διαφορά είναι ότι αρχίζει κ πατάει περιοχή φέτος ο Σιμοες. Κ εκεί φαίνεται πόσο τον βοηθάει ο Σουηδός.

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχω γραψει πολλες φορες οτι αεκ=σιμοες και επισης ο σουηδος θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ απωλεια για την ομαδα.
    Σημερα ο Σιμοες εκοψε και 2 σουτ που πηγαιναν τερμα (δε λεω γκολ αλλα εστια- οχι αουτ δηλαδη) ειδικα το ενα λογικα θα εγραφε.
    Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι απο την ομαδα ΑΝ μπορεις να πουλησεις καποιον ειναι αυτοι οι δυο.
    Καλα εγω ειμαι ασχετος. ΟΛΟΙ οι αλλοι που κοιτανε το ιδιο ασχετοι ειναι?
    Ο μπακακης κανει καλη σαιζον so far. Δειχνει να εχει κλεισει εκεινο το ‘χασιμο’ που ειχε απο το τραυματισμο του και ολη τη σαιζον περσυ.
    Ο Αραουχο ΔΕΝ εχει κανει προετοιμασια. Δεν ειναι και κανας παικταρας τρελλος- ενα καλο CF ειναι απλα.
    Επισης εχει τιμησει οτι μπουζουκι υπαρχει..

  36. Ο/Η Φώτης λέει:

    Άμα τα λες συχνά με τον Γιάννη τον περιπατητή, έτσι πάει. Τουλάχιστον ας πιει μια πέρδικα ?
    Και ο Ανέστης ήταν καλός σήμερα, κ το λέω γιατί άλλες φορές τον έχω κράξει.
    Για τον Μπακακη σύμφωνο.ο Γκαλο πολύ χάλια.
    Κ νίκησαν κ οι Κροάτες στην Αυστρία, ότι να ναι.

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε νομιζω οτι ηταν κακος ο γκαλο. Απλα ειχε τον Βρανιες απο τη μερια του που ΔΕΝ εχει ουτε τη ταχυτητα ουτε τη πιο καλη πασα του Μπακακη ουτε ανεβαινει να βοηθησει το μπροστινο του.
    Ο Λοπεζ σημερα φανηκε επειδη πισω του ειχε παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα νομιζω.

    Για τον αλλον δεν ειναι νεο- κυκλοφορουν φωτο απο μπουζουκια παντου.

    Οι κροατες δειχνουν να βραζουν στο ιδιο καζανι με τους Αυστρικους. Ειναι κριμα που δεν πηραμε εδω μεσα το ματς- θα ειχαμε περασει ηδη.

    Παντως σημερα με το Χ τσιμπησε αλλα 180,000 χιλιαρικα η ομαδα.
    720 γραφει μεχρι στιγμης (360+180+180) , not bad μιας και ειναι μια πηγη εσοδων ΝΕΑ για το club. Οπως φυσικα φτιαχνεις και κλιμα να εχεις κοσμο στη ρεβανς. Αλλο να πας για προκριση και αλλο να εισαι πατος.
    Αν κανει μια νικη ακομα με τη ριεκα παει στο εκκ. Βαλε και τη προκριση ισα που βγαινει να δωσει πριμ 100 χιλιαρικα ο Μελ.
    Οταν τα λεγαμε – τα φωναζα- απο περσυ βεβαια…παιζαμε με τους Κετσπαγια

    Κλεινω γιατι ακουω ΗΔΗ γκρινια- οκ δικιο εχει.
    Καλο βραδυ

  38. Ο/Η bandog λέει:

    θα μου επιτρεψετε αν μακρυγορησω λιγο για ενα θεμα της επικαιροτητας.

    η αναβαθμιση του στολου των F-16 ηταν η μονη σωστη κινηση που εκανε αυτη η κυβερνηση!

    φυσικα θα μπορουσε να επιτυχει καλυτερη τιμη δινοντας αντιστοιχα περισσοτερα πολιτικα ανταλλαγματα αλλ δεν της το επιτρεπουν απο τη μια οι αριστεροχαρουμενες εμμονες της και απο την αλλη η παντελης ανικανοτητα της σε ολα τα επιπεδα.

    σε ο,τι αφορα τα αεροσκαφη παντως να σημειωσουμε οτι αποτελουν τη ραχοκοκαλια της ΠΑ και η αναβαθμιση τους ηταν επιβεβεβλημενη (ανεξαρτητως αναγκης αγορας νεου μαχητικου) ωστε να μην οδηγηθουμε σε μια δεκαετια σε οροφες αεροποριας βελγιου και σε διαθεσιμοτητες αεροποριων πρωην σοσιαλιστικων παραδεισων.

    παρα την σχεδιαση του της δεκαετιας του 70 , το F-16 ειναι ισως το πιο επιτυχημενο προϊον της αμερικανικης πολεμικης βιομηχανιας, βρισκεται ακομη σε παραγωγη , υπηρετει σε χιλιαδες αριθμους παγκοσμιως και διαθετει τεραστια γραμμη υποστηριξης ενω διατηρει αισθητα χαμηλη αναλογια κοστους ανα ωρα πτησης , κατι ιδιαιτερα σημαντικο για μια αεροπορια με τις καθημερινες προκλησης της ελληνικης.
    επισης ειναι αεροσκαφος γνωστο στους τεχνικοςυ της ΠΑ και της ΕΑΒ η οποια ειναι και πιστοποιημενος συντηρητης για τους κινητηρες σε παγκοσμιο επιπεδο.

    η αναβαθμιση του το μετατρεπει απο μαχητικο 3ης γενιας σε μαχητικο 4+ με μεγαλες ικανοτητες αναγνωρισης και διαχειρησης πεδιου μαχης, μεταφορας δεδομενων , επεκτασης οριου ζωης κλπ ενω παραλληλα μειωνει αισθητα το κοστος και το χρονο υποστηριξης-συντηρησης (πχ η αντικατασταση του μηχανικου ρανταρ με ηλεκτρονικο)…

    οποιαδηποτε αγορα νεου μαχητικου θα ειχε δραματικα μεγαλυτερο κοστος , οχι μονο αγορας αλλα κυριως εισαγωγης νεου τυπου , υποστηριξης, προμηθειας οπλων-ανταλλακτικων, δημιουργιας υποδομων (shelters κλπ) εκπαιδευσης πιλοτων-τεχνικων κλπ κλπ

    η τουρκια ναι μεν αγοραζει τα υπερσυγχρονα F-35 αλλα ας μην ξεχναμε οτι :

    α) η ελλαδα απο μονη της αποσυρθηκε απο το προγραμμα συμπαραγωγης του συγκεκριμενου μαχητικου και το δικαιωμα προτεραιοτητας στις παραγγελιες. προηγουνται δλδ οι μετοχοι αναπτυξης-χρηματοδοτησης του προγραμματος και οποιαδηποτε ελληνικη παραγγελια δεν επετρεπε αμεσες παραδοσεις σε ευρος 5ετιας.

    β) η αγορα του F-35 προφανως και θα γινει απο την ΠΑ αλλα δεν ειναι αμεση προτεραιοτητα. ας περιμενουμε να δουμε τι ελλατωματα θα βγαλει το νεο μαχητικο και ας αποκτησουμε μια εκδοση απο τα επομενα μπλοκ που θα εχουν διορθωση σφαλματα και θα εχουν και εφικτη τιμη κατω απο τα 85 μυρια.

    γ) αγορα ρωσικου μαχητικου ειναι ανεφικτη αλλα και ασυμφορη λογω ΝΑΤΟ , συστηματος IFF και φιλοσοφιας μαχης.
    η εισαγωγη ρωσικου μαχητικου θα ειχε πραγματικο κοστος τριπλασιο απο το κοστος αγορας αφου θα απαιτουσε πιστοποιηση και αγορα νεων οπλων , δημιουργια υποδομων , εκαιδευση , γραμμη συντηρησης , βιβλιογραφια κλπ κλπ
    αν βαλουμε και το κακο after sale των ρωσων , μπορουμε να αντιληφθουμε οτι τετοια σεναρια ειναι επικινδυνα.
    μη ξεχναμε οτι και το κακο προηγουμενο με τους S-300 .

    δ) η τουρκια μπηκε ΔΝΤ , εβαλε το κεφαλι κακο, απογεθωσε το ΑΕΠ της και μπορει να αγοραζει και αν συμπαραγει. η ελλαδα μπηκε ΔΝΤ , ψηφισε νταουλια και θεωρησε αναπτυξη τα σουβλατζιδικα και τα μικελ….

    κλεινοντας να επαναλαβω οτι η αναβαθμιση των F-16 ειναι υπεραπαραιτητη για την εθνικη ασφαλεια αλλα καλο θα ειναι να συμπιεστει το κοστος και να αυξηθουν τα ωφελιματα.

    παντως ειναι αστειο να κρινει την συμφωνια η αντιπολιτευση που ειχε εγκρινει 500 μυρια προγραμμα αναβαθμισης για 4 αχρειαστα Ρ-3 του ’50 και θεωρει υπερβολη τα 2.4 δις για 123 F-16 του ’90……

    επισης να σημειωθει οτι η αναβαθμιση θα χρηματοδοτηθει με 10ετεις πιστωσεις fms οπως καθε προγραμμα απο την αμερικη,
    δλδ η αναβαθμιση θα μας κοστισει περιπου 240 μυρια το χρονο στον προϋπολογισμο , οσο τα σαντουιτς του φωτοπουλου , οι συνταξεις θυγατερων της καθε Ακριτα, οι προωρες συνταξεις των κουρασμενων 50ρηδων των ΔΕΚΟ , τα εφαπαξ των σταθακηδων κλπ κλπ

    απο κει και περα ειναι θεμα προτεραιοτητας τι θα κανεις τα λεφτα που ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

    ΥΓ: για την αεκαρα τα εγραψα στου στηβεν το θεμα.

    καλη η μιλαν , τσιμπησε το Χ……

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Ξαναλεω για πολλοστη φορα: Δεν γνωριζω το θεμα αλλη ηταν η ερωτηση.
    Τα P3 τα οποια και ηταν παροπλισμενα απο το 2009, και τα 500εκκ τα αναβαθμισε αν θυμαμαι ο Καμμενος παρα τις εντονοτατες αντιδρασεις ακομη και της ιδιας της Lockheed.
    Με λιγα λογια εχουμε δωσει 3δις για αναβαθμισεις μονο.

    Για τη Μιλαν ειχαμε κανει- αλλα και εχω πει πολλες φορες- μια κουβεντα με το Stevie πριν κανα μηνα.
    Δεν υπαρχει Μιλαν as we know it. Μια μικρομεσαια ομαδα που εχει το ονομα ειναι. ΟΛΟΙ και οταν λεω ΟΛΟΙ εννοω ΟΛΟΙ οι παικτες του σημερινου ροστερ δεν θα εμπαιναν καν αποστολη σε κανονικη Μιλαν.ΙΣΩΣ τη γλυτωνε το τερμα.
    Δηλαδη στη Μιλαν που παιξαμε και νικησαμε στο ΟΑΚΑ το να παιζει 10αρι καποιος Τσαλχανογλου ειναι να γελανε και τα εγγονια του Πιρλο και του Ζεεντορφ σε 50 χρονια.
    Οι δε τελικες που εκαναν ηρωα αυτο το ΒΛΑΚΑ που εχουμε στο τερμα, φαντασου να ειχαν αντι τους τιποτες ενα Σεβα η ενα Πιπο..

  40. Ο/Η bandog λέει:

    για τα εξοπλιστικα μπορουμε ολομνα συμφωνησουμε οτι ειναι απο τις πιο πονεμενες ιστοριες της ελληνικης οικονομιας.

    η λογικη λεει οτι μια χωρα που ξοδευει τοσο μεγαλο ποσοστο του ΑΕΠ τους εξοπλισμους και οι συνθηγκες επιβαλουν ενα μεγαλο μπατζετ για την αμυνα , θα ειχε και την αναλογη βιομηχανια και τεχνολογια στον τομεα αυτο .
    αντι αυτου οι αμυντικες μας βιομηχανιες δεν παραγουν απολυτως τιποτε εκτος απο χρεη…

    για την αξια του τερματοφυλακα στο σχεδιασμο μιας ομαδας που επιβαλλεται να πρωταγωνιστει , παλι θα συμφωνησουμε ολοι.
    ο ανεστης δεν ειναι για το μεγεθος και τις προσδοκιες της αεκ και εμφανισεις του οπως η χθεσινη πρεπει να ειναι η ελαχιστη απαιτηση .

    παντως σε τετοια ματς χρειαζεσαι τον τερματοφυλακα σε σουπερ ημερα. και τοτε που νικησαμε την μιλαν στο οακα , ο κορυφαιος ηταν ο σορεντινο!

    τωρα για τα ροστερ των μεγαλων ομαδων τι να πουμε…
    οπως αυτη η μιλαν δεν εχει σχεση με την τοτε , ομοιως και αυτη η αεκ δεν εχει σχεση με την τοτε…
    νομιζω οτι το παρελθον παρουσιαζε πολυ ανωτερα συνολα σε ελλαδα και ευρωπη.

    μου ελεγαν πχ οι γαυροι “εσεις φαγατε 5 απο την μπαρτσα οταν παιξατε”.

    και τους υπενθυμισα οτι εκεινη η μπαρτσα ειχε ριβαλντο , κλαϊφερτ, γκουαρδιολα, οβερμαρς , κοκου , πετι , ενρικε , πουγιολ , ρεϊνα, ντε μπουρ , τσαβι 20 χρονων κλπ.
    αναλογικα δλδ ισως καλυτερο ροστερ απο το σημερινο της…
    επισης η αεκ ηταν αυτη που επαιζε με 10 απο πρωτο ημιχρονο….

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η Ελλαδα ειχε βιομηχανια στο κομματι.
    Guess who την διελυσε- sorry τη κρατικοποιησε ηθελα να πω (και αυτην):
    Από το 1986 και αφού προηγήθηκαν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που καλύφθηκαν από τον δημόσιο κορβανά, ως μέτοχος η Steyer αποτελεί παρελθόν. Η εταιρεία που ως τότε λεγόταν Στάγερ Ελλάς μετονομάστηκε σε Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) και το μεγαλύτερο πακέτο μετοχών περιήλθε στο υπουργείο Οικονομικών, που απέκτησε έτσι το 39,85% της εταιρείας. Το μερίδιο της ΕΤΒΑ ανήλθε σε 34,15%, η Γενική Τράπεζα απέκτησε το 13,30%, το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας ένα ποσοστό 5,85% και το μερίδιο του κ. Ι. Λαϊνόπουλου διαμορφώθηκε σε 6,85%.

    Μετα βγαινει ο Σημιτης και δηλωνει το 1995: «Οι απόψεις εκείνων που κυβερνούσαν τη χώρα», δηλώνει για τους προκατόχους του τον Μάιο του 1995 κ. Κ. Σημίτης, επισκεπτόμενος ως υπουργός Βιομηχανίας την ΕΛΒΟ, «ήταν ότι η βιομηχανία αυτή δεν έχει μέλλον κάτω από δημόσιο έλεγχο. Δεν μπορούσε να προκόψει και γι’ αυτό θα έπρεπε να μεταβιβασθεί σε ιδιώτες». Δεν διστάζει όμως να δηλώσει ότι «δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί η ΕΛΒΟ»

    Προσεξε ΠΑΣΟΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ: Εκεινοι που κυβερνουσαν την χωρα ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!! λενε οτι η κρατικοποιηση ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ δε εχει μελλον. Αφου βεβαια ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ δεκαδες φορες ΑΜΚ-εξαγορεςκλπ.

    Μπορει μελλον να μην εχει αλλα ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. Γιατι η ΠΑΣΟΚΙΛΑ θελει ψηφους φυσικα αρα δεξαμενες ΔΥ.

    Πως λεγεται η ΠΑΣΟΚΙΛΑ ΤΟΥ 1995, ΤΟ ΕΤΟΣ 2017?

  42. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη.
    2 πράγματα :
    Αν έχει ένα ατού ο Ανέστης είναι στα τετ α τετ. Εκεί όντως είναι καλός αλλά σε ένα ποδόσφαιρο πια που η άμυνα παίζει ψηλά αν δεν είσαι καλός στα πόδια κ στις εξόδους, αντιμετωπίζεις πρόβλημα.
    Για τα P3 πρόκειται όντως για σκάνδαλο μαζί με την περίπτωση των ελικοπτέρων NH 90(αν κ οποτε έχεις χρόνο το ψάχνεις)
    Από εκεί κ πέρα παίζει σήμερα πολύ η προβολή του γιου του Μελ.
    Σημαίνει κάτι ή κλασικές κουβέντες καφενείου;

  43. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φωτη δεν υπαρχει Ανεστης. Οποιοσδηποτε μπορει να εχει μια καλη βραδια ειτε επειδη παιζει καλα αυτος ειτε επειδη ειναι τυχερος ειτε επειδη οι αντιπαλοι δεν πανε καλα.
    Τερμα ηταν ο Σορε. Ουτε καλος στο ενα ουτε στο αλλο ουτε επαιξε μια φορα.
    Το τερμα πρεπει να εμπνεει εμπιστοσυνη τον Ανεστη μονο που τον βλεπεις με το βλεμμα της αγελαδας και τα αυτια προπελες βαζεις τα γελια.
    Αμα χτες η Μιλαν ειχε ενα σοβαρο CF και οχι αυτους τους αστειους, το ματς ηταν ΧΑΛΑΡΑ 2-0 στο 70. Οι χθεσινοι η δε σημαδευαν η δε μπορουσαν να σουταρουν εκει που σημαδευαν. Ενα σοβαρο φορ στις 2-3 εξοδους τον εχει ξαπλαρει κανονικα και τον εχει στειλει με μια προσποιηση για υπνο, δε παει να τον εκτελεσει απο τα 2 μετρα.

    ΥΓ Τιποτε δε σημαινει. Ποσο να τρεξει ο Μελ- 66 χρονων πηγε. Προχθες πηγε στη Ξανθη. Πιο μακρια νομιζεις ειναι το Μιλανο? 2 ωριτσες θες για το Malpensa τοσο θες Καβαλα αεροπλανο 1 ωριτσα και μετα Ξανθη αλλα 35 km αυτοκινητο.
    Αρα εστειλε το μικρο. Εχει και καλα ξενοδοχεια… στο Duomo οπως επισης και ενα καλο φουρνο οπως βλεπεις αριστερα στο στενακι με pancerotto.

    Απλα εκατσε καλα το ματς χθες και βγηκαν ολοι στα Media. Αμα ετρωγες κανα τριμπαλλο ολοι ‘δε θα εκαναν δηλωσεις’ και θα ειχαν ‘σκυμμενα κεφαλια’ μιας και ‘ετσι ειναι το ποδοσφαιρο’ και ‘κοιταμε το επομενο παιχνιδι’.

  44. Ο/Η Φώτης λέει:

    Το πίστευα απλά ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιον πιο κοντά στα πράγματα.
    Όσο για τον Ανέστη συμφωνούμε.
    Από την άλλη τέρμα με 100 χιλιάρικα είναι. Δεν είναι ότι τον ακριβό πληρώνουμε. Αυτό μπορεί αυτό παίζει για αυτό κ δεν έχω απαιτήσεις από τον ίδιο, αλλά από την διοίκηση.
    Όσο για την Ελβο ακόμη κ την Κύπρο κάναμε να μετανιώσει που αγόρασε από εμάς.
    http://politis.com.cy/article/mas-tin-efere-i-elbo

  45. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπαρχει τερμα 100 χιλιαρικα. Μπαλλα η ξερεις η δε ξερεις δε παει με τα λεφτα.
    Αυτο το ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ το πηρες 22 χρονων εχει παει 26 και δεν εχει βελτιωθει ουτε μισο ποντο.
    Τις ιδιες ΓΚΑΦΕΣ κανει συνεχεια.
    Ενας παικτης απο τα 30 τα 50 τα 100 χιλιαρικα θα ξεκινησει.
    Το να παει στα 500-1-5-10εκκ ειναι στο χερι και στην ικανοτητα του.
    Ο μπουφος 100 εκανε στα 22 του 100 κανει και στα 26 του. 100 θα κανει και στα 30 του δε προκειται να αλλαξει.

    Το 13/14 στο νιονιο τρωει 21 γκολ
    Το 14/15 παιζει 32 ματς τρωει 18 γκολ (Μ.Ο= 0,56) γκολ ανα ματς
    Το 15/16 παιζει ολα και ολα 17 ματς τρωει 10 γκολ (ΜΟ= 0,58) γκολ ανα ματς
    Το 16/17 παιζει 26 ματς τρωει 17 γκολ (ΜΟ= 0,65) γκολ ανα ματς
    Το 17/18 εχει παιξει 13 ματς εχει φαει 9 γκολ (ΜΟ=0,69) γκολ ανα ματς.

    Με λιγα λογια ο ΓΚΟΥΦΗ- που ο δηματος παει να μας το βγαλει Νοιερ- με καλυτερες αμυνες καθε χρονο ως προς ποιοτητα ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Ξεκινησε απο το 0,56 και εχει παει στο 0,69 ανα ματς ειναι δηλαδη ΗΔΗ 20% χειροτερος απο οτι τον πηραμε.

    Τωρα τι μου λεει ο καθενας μου ειναι πραγματικα αδιαφορο.

  46. Ο/Η Φώτης λέει:

    Το καταλαβαίνω, απλά αναφέροντας τα λεφτά, συμφωνώ κ εγώ ότι εκεί είναι το ταβάνι του.
    Να δούμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει ο Μπάρκας.
    Για τον Τσιντωτα δεν έχω διαμόρφωση άποψη ακόμη.
    Ενδιαφέροντα τα στατιστικά που έβαλες.