San Siro

Η επιτυχια της ΑΕΚ- οχι δηλαδη να παρει βαθμο αλλα μονο που συμμετεχει σε ευρωπαικη διοργανωση ειναι απο μονη της πολυ μεγαλη. Μη ξεχναμε οτι δεν ειναι μακρια ο καιρος (4-5 σαιζον) που τετοια εποχη ο Γκουαρδελλας επαιρνε αναλογα Χ στην Αργολιδα και εμενε και ‘ευχαριστημενος απο τη προσπαθεια των παικτων’. Γι αυτο αλλωστε προπονει σπιτι του εδω και 2 σαιζον στο Manager η στο Fifa μιας και μετα το Σπανο που εκανε τη χαρη στο φιλαρακι του (χαρες πληθυντικο αμα βαλουμε και το γιγαντα Πλατελα μεσα) δεν τον εχουν παρει ουτε τα Εκπαιδευτηρια Δουκα που ειχαν παρει το Ζηκο.

Τα ειπε ο Stevie στο post αλλα και ολος ο κοσμος σχεδον στα σχολια. Η ομαδα ευτυχησε να εχει μια συγκυρια παικτων σε καλο βραδυ με κυριοτερο αυτο το ΓΚΟΥΦΗ που εχουμε στο τερμα. Ανεστης τερματοφυλακας δεν υπαρχει και καλο θα ειναι η ΠΑΕ να κοιταξει τι θα κανει στη θεση. 4 χρονια στην ομαδα ΚΑΘΕ σαιζον ειναι χειροτερη στατιστικα απο τη προηγουμενη με ενα 20% συνολικο χειροτερο απο οτι το πηραμε. Οποτε η παιζεις με Μπαρκα (εχω πει οτι το θεωρω με μεγαλη διαφορα το καλυτερο τερμα στην Ελλαδα) η πας με τιποτε γερονταρες τυπου Προτο που τρωει τα τριμπαλλα αλλα ειναι καλυτερος απο τον αλλον, που… τρωει τα τριμπαλλα. Απλα στον ενα βαζει τριμπαλλο ο Λαζαρος και στον αλλον ο Μασουρας (οκ ας αφησουμε το Μεσι που μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα το φαουλ ο Βελγος το ΕΠΝΙΞΕ κανονικα).

Η αμυνα σταθηκε καλα με αρκτετα καλο το Τζανε που ειναι για να παιζει ετσι. Το λεμε εδω και 3 χρονια το παιδι θελει μπροστα του παικτη και να παιρνει βαθος. Σε αυτο ειναι super. Αμα τον βαλεις να βγαινει στη μπαλλα ειναι χαλιας. Ειπα σε σχολιο: αμα ζητας σε ενα ψαρι να σκαρφαλωσει σε ενα δεντρο θα το βγαλεις αχρηστο. Το ψαρι ειναι για να κολυμπαει στο νερο.

Φυσικα η ΑΕΚ για αλλη μια φορα ειναι ΣΙΜΟΕΣ. Το παιδι εκτος οτι ειναι παντου, σου εκανε ΜΟΝΟΣ του τη καλυτερη ευκαιρια σου- εκει που εκλεψε τη μπαλλα και περασε παραλληλα με τη γραμμη- σου εκοψε με προβολες 2 σουτ που πηγαιναν εστια και πολυ πιθανον να εγραφαν μιας και ηταν καλες προσπαθειες. Ο Μποναβεντούρα και ο Λακατελι πρεπει να τον βλεπουν στον υπνο τους και να πεταγωνται. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ο καλυτερος παικτης της ομαδας.

Ο Μανωλης κατ εμε τα εκανε για αλλη μια φορα ΜΑΝΤΑΡΑ. Πως γινεται να ειναι ολα τελεια στημενα – ετσι δε μας λενε? και να σε σωνει το τερμα 5-7 φορες δε μας λενε μονο. Τελειο στησιμο με τερματζη κορυφαιο δεν υπαρχει κυριοι. Αμα το τερμα σου σε σωνει συνεχεια το στησιμο ειναι μια παπαρια καμαρωτη. Οπως ο τυπος εκανε το ΑΠΙΘΑΝΟ ισως και στα χρονικα του ποδοσφαιρου, σε  μια ομαδα που εχει κλειστει στα ¾ του γηπεδου δηλαδη στη περιοχη της κανα τεταρτο να βαζει λεει CF για να τους κρατησει πισω!!! Πραγματικα δηλαδη ΟΥΤΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ δε κανει τετοιες παπαριες. Τι να κρατησει πισω ρε ΑΣΧΕΤΕ ενας παικτης μονος του? Οταν ολη η ομαδα το εχει γυρισει το κλεφτικο τι να κανει ΕΝΑΣ στα 20-30 μετρα απομονωμενος μπροστα? Επαιρναν τη μπαλλα τα CB αλλαζαν 2 πασες και απλα τον εβγαζαν απο την εξισωση. Ο επομενος ΑΕΚτζης που εβρισκαν ηταν 30 μετρα μακρια. Πραγματικα δηλαδη πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΡΑΣ για να σκεφτεις αυτο το πραγμα.  Αντι να ανεβασεις τις γραμμες με ενα μεσο η ενα στοπερ μπροστα απο τους 3 (γυρνωντας στη γραμμη της πιεσης εναν απο τους 5 η την αλλαγη του δηλαδη)  πας και μου βαζεις τον αλλον να κανει το μαντροσκυλο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ με 3 αμυντικους? Το ειδαμε το αποτελεσμα ετσι? ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΙΣΟΝ ΜΗΔΕΝ.  Η ομαδα συνεχισε να δεχεται φασεις κανονικα τιποτε δεν αλλαξε. Μια μαλακια ομως αμα εισαι ΜΥΡΩΔΙΑΣ διορθωνεται μονο με μια αλλη: ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ! Ο παικτης που το μονο που εχει ειναι ενα σουτ και τελος. Ειναι αργος, μαρκαρισματα της πλακας, δεν εχει πασα, δεν εχει ψυχη δεν εχει τιποτε. Μπηκε μεσα ξεκουραστος και οι αλλοι που ειχαν τρεξει και μια ωρα τον ειχαν για πλακα.  Παλι καλα που δεν μας εβαλε το χοντραρεβιτς. Μονο στο τελος με τη Μιλαν να εχει κλαταρει ανεβηκαμε λιγο, αναλογα κλαταρισμενοι και εμεις τις δε ‘φασεις’ τις βγαλαμε στο 92 Ω ΤΙ ΕΚΛΠΗΞΗ με το μικρο μεσα που πιεζε στο κεντρο ΑΡΑ μπορουσε να παει η μπαλλα μπροστα..Θερμοδυναμικη το ποδοσφαιρο ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ.

Το εβλεπες αλλωστε απο τη ‘ταχυτητα’ των φασεων που πηγαιναν με 50% πιο αργο ρυθμο. ΟΛΟΙ αυτοι αμα πανε στη Premier δε βγαζουν ημιχρονο οχι σε top ομαδα αλλα σε καμμια Crystal Palace..

Μιλαν ΔΕΝ υπαρχει. Μονο το ονομα ειναι. Δεν εχει παικτες δεν εχει προπονητη δεν εχει τιποτε. Τα εχω πει πολλες φορες μιας και τους βλεπω. Ομαδα που παιζει δεκαρι ο …Τσαλχανογλου ειναι να σε κλαινε οι ρεγγες. Λιγο ο Μπονουτσι επαιξε και τελος. Ευτυχως που αυτος ο αναλογος προπονηταρας ο Μοντελα δεν εβαλε μεσα τον Μοντολίβο που και καλος παικτης ειναι και σου γυρναει το ματς πριν το παρεις χαμπαρι. ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ αν θα ερθει ο Μοντελα στην Αθηνα. Η αν ερθει και ΔΕΝ νικησει αν θα γυρισει με το ιδιο αεροπλανο. Δε μπορει το παλλικαρι που λεει και ο Αγγελος και αμα η Μιλαν θελει να ειναι Μιλαν και οχι ΑΕΚ-ερχωμαστε που χανει απο τον Αστερα και τη Ξανθη- πρεπει να παρει προπονητη (για μενα η τον Τουχελ η τον Carlito) και φυσικα να ξεκινησει να παρει κανα σοβαρο παικτη. Με τους Καλαμπρια και τους Μουσακιο προκοπη δε κανεις. ΜΟΝΟ ο μικρος στο τερμα σε κανονικη Μιλαν οχι επαιζε αλλα ηταν στην αποστολη. Κανονικη Μιλαν ειναι επιπεδο Κακα-Ζεεντορφ-Ινζαγκι-Νεστα-Γκατουζο-Πιρλο η τελευταια ομαδα δηλαδη πριν 10 χρονια που πηρε τη κουπα. Αν σε εκεινη την ομαδα πηγαινε να μπει αυτος ο Αντρε Γκομεζ οι υπολοιποι θα γελαγαν, μη πω για τον Ρινο που ΕΥΚΟΛΑ τον πλακωνε στις κλωτσιες φημιζεται αλλωστε για τη ψυχραιμια του.. Για να μη παω πιο πισω με Ολλανδους- Μαλντινι-Μπαρεζι-Κοστακουρτα-Ντοναντονι-Αλμπερτινι-Μασαρο κλπ. Αυτα ειναι ροστερ Μιλαν. Αυτο που ειδαμε προχτες ειναι η Αταλαντα με φανελλες Μιλαν. Το γηπεδο ηταν αδειο σε ευρωπαικο ματς της ομαδας που ΘΕΛΕΙ τους ποντους και παιζει με μια ΑΕΚ που ξεκινησε τη καταταξη της UEFA  καπου μεταξυ  192 και χαους και δε μπορεις να τη νικησεις? Νικας τη Ριεκα 3-2 στο 94’ στη  Ιταλια εισαι δεκατος με 4-4 νικες / ηττες. Τι Μιλαν τωρα πλακα κανουμε? Τι σχεση εχει αυτο το πραγμα με τη Μιλαν? Επειδη εριξαν λεει 190εκκ. Ε και? Και οι Γερμανοι πηραν καποιο Ρετσο 22εκκ (ετσι λενε δηλαδη) τι σημαινει αυτο? Εχετε δει το ρετσο να παιζει μπαλλα νομιζω. Θα δινατε 22εκκ γι αυτον το παικτη? Ναι ειναι η απαντηση αμα ειναι ρουβλια. Γιατι αμα ο Ρετσος κανει 22εκκ ο Σωκρατης ειναι ανταλλαγη με το Μεσι και τον Σουαρες πακετο.

Κλεινω οπως ξεκινησα, η επιτυχια μονο και μονο που παιζεις στην Ευρωπη σε 5 σαιζον μεσα απο τα αλωνια της Τριγλιας ειναι τεραστια. Οχι μονο παιζεις αλλα μαζευεις και ποντακια και εισαι αηττητος σε 5 ματς. Οποιος αμφιβαλλει ας δει που ειναι ο Αρης που εκανε μια αναλογη πορεια με μας στην Ελλαδα. Η που ειναι ο ζελας αναλογα. Η ΑΕΚ εχει την ΕΥΤΥΧΙΑ να εχει ενα Μελλισανιδη. Που by the way της κανει (οπως το κανει) και ενα γηπεδο. Δειτε αναλογα τι επαθε ο ζελας με το δικο του γηπεδο η τι τραβαει ο Ιβαν με τη Τουμπα. Εκτος απο το γηπεδο δεν νομιζω να υπαρχει αλλος που θα τα εβαζε σε 2 σαιζον μεσα με τον Βαγγελα και μαλιστα θα τον καθαριζε. Ουτε ο Ιβαν μονος του μπορουσε μιας και τον πιανουν κοτσο μονιμα ακομη και κατι βλαχακια σα το Βρυζα. Η ομαδα κανει σοβαρα λαθη αλλα το προσημο ειναι θετικο. Αμα παρουμε και κανα σοβαρο προπονητη και 2-3 σοβαρους παικτες τοτε πραγματικα θα αλλαξουμε επιπεδο και θα εχουμε σοβαρους λογους να χτυπαμε στοχους. Η πορεια στην Ευρωπη ειναι μεν αξιολογη αλλα δειχνει να ερχεται με το συστημα ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ. Σου εκατσαν καλα π.χ και επειδη τα κυνηγησες και τα 2 ματς με του Βελγους και περασες. Δε νομιζω κανεις απο ολους αυτους εκει μεσα, που δε μπορει να κανει βασικα πραγματα, να ειχε σχεδιασει αυτο το πραγμα. Αλλωστε η ιδια ομαδα με τον ιδιο προπονητη δε μπορει αν κερδισει Αστερες Πας και Ξανθες. Δεν ειναι οτι εκανε ενα κακο ματς δηλαδη αλλα αντιθετα ειναι οτι ΣΠΑΝΙΑ κανει καλο. Συνηθως κανει ημιχρονα για να τιμουμε και την Αγια Ανατροπη που της εχουμε κανει ταμα.

Παμε λοιπον ετσι  και οτι βγει. Αλλωστε  ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. Ετσι δε ‘δουλευουν’  ολα?

Ετσι κι αλλιως το θεαμα κατα 90% απευθυνεται σε ζακια εντος γηπεδου και καποιους απιθανους που μας λενε οτι Σιμοες δεν υπαρχει η οτι η ΑΕΚ (του Μανταλλου και του Λιβαγια και του …Κλωναριδη) εχασε λεει ευκαιρια να κερδισει!!!! Ας ετρωγε 1-2 ο ΓΚΟΥΦΗ μεχρι το 60′ και μετα σου ελεγα εγω που ξεψαρωσατε και θελατε και νικη στο San Siro. Απο το κανω το σταυρο μου να στριψω μεσα σε 1 ωρα θελω και νικη! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ!

Κοιτατε μπας και νικησετε (sorry ΔΕΝ ΧΑΣΕΤΕ ηθελα να πω) με 9 το Πανοπουλο και εχετε καιρο για το Σαν Σιρο. Μαγκεψε και η ψειρα και βγηκε τσαρκα στο γιακα κανονικα..Απιθανοπουλοι που εκφερετε και αποψη τρομαρα σας..

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to San Siro

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτος ο Λιβαγια εκτος οτι ειναι μεγαλος παικτης (στο subbuteo) ΚΑΤΑΦΕΡΕ να παρει καρτα απο το παγκο!
    Πεταξε λεει ενα μπουκαλι στο γηπεδο! Απιθανος?
    Ωπα ρε ‘αεκαρα’ και εσυ που εγινες απο δανεικος μεσα σε 3 μηνες πιο φανατιλα απο τα καμμενα. Ωπα ρε ‘αδικημενε’ που πειραξαν την ΑΕΚ και δε κρατιεσαι. Να υποθεσω οτι μικρος ειχες και εσυ τη αφισα του Μαυρου στο δωματιο σου?
    Αιντε ΝΟΥΜΕΡΟ..

    Φυσικα ο ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ και ο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ αυτο το θεωρησαν φυσιολογικο, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

    Αυτη ειναι η ΑΕΚ και αυτος ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑΣ που εχει στο παγκο.

  2. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη.
    Μιας κ το ανέφερες, για το γήπεδο ο Ιβάν το έχει πάρει ζεστά;

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το πρωτο πραγμα που θελει και αυτο απο ΜΠΑΟΚΤΖΗ επαγγελματικα φιλο και πελατη μου θεσσαλονικιο. Οχι κανα χαβαλε αλλα τυπο που κανει 30εκκ τζιρο το χρονο, 6 φορες οσο η ΑΕΚ δηλαδη στους ισολογισμους τους.
    Εσυ νομιζεις οτι ασχολειται με την ομαδα? ΜΑΥΡΑ μεσανυχτα εχει απο μπαλλα το δειχνει αλλωστε τοσα χρονια
    Θελει να φυγει απο τη Τουμπα οπως θελει και τη Μικρα. Δουλειες θελει να κανει ο ανθρωπος για να δουλευει και το πλυντηριο της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ του δουλειας. Αυτης με τα παπορια που πιανουνε αλλα κανεις δε ξερει γιατι ΟΛΑ (και τα 3 και οχι 2 που εχουν πει μιας και το τριτο το εχουν κανει αβαβα) εχουν ταινειες τη ΣΕΚΑΠ και οχι καμμιας αλλης. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ παντα.

  4. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
    Η ομάδα είναι έτσι στημένη και διοικείται,με βάση το δημοφιλές,πολυδοκιμασμένο σύστημα που λέγεται “κουτσά στραβά”.
    Μέχρι στιγμής η ομάδα κουτσά στραβά τα πηγαίνει καλά.

    Ειδικά στην Ευρώπη απρόσμενα καλά.
    Οι πέντε αγώνες​ αήττητη με δύο νίκες είναι το δεύτερο πιο ευχάριστο μέχρι τώρα.
    Εννοείται ότι το πρώτο είναι το γήπεδο.

    Μακάρι να έχει διάρκεια αυτή η κατάσταση αφού δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα μπορεί να είναι μέσα στο κόλπο μέχρι το τέλος.
    Απαραίτητες προϋποθέσεις να ενισχυθεί ουσιαστικά τον Ιανουάριο και να είναι σχετικά ευνοϊκές οι συγκυρίες.

    Αυτό με το Ρέτσο είναι κυριολεκτικά γαμω τα ανέκδοτα.
    Όταν άκουσα το κόστος της μεταγραφής γέλασα με τη καρδιά μου!
    Δεν ξέρω σε τι παίκτης μπορεί να εξελιχθεί αλλά για την ώρα δείχνει λίγος.
    Μιλάμε για πολυεθνική αλυσίδα πλυντηρίων που τα μαύρα πρέπει να γεμίζουν την τρύπα του όζοντος.
    Κι άσε τους μαλάκες να τσακώνονται για τις ομαδάρες τους…

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Οσα καλα και σωστα πραγματα να κανεις, που οντως εχει κανει ο Μελισσανιδης αμα εισαι ξεροκεφαλος υπερσυγκεντρωτικος και θες κολακες και οχι συνεργατες πυροβολεις τα ποδια σου στο τελος

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΟΤΙ και να εξελιχθει- αν και αμα- δε πας να δωσεις 22εκκ ευρω για ενα παικτη που εχει κανει μιση σαιζον με τα χιλια ζορια στην Ελλαδα.
    Ξαναλεω αμα βαλεις αναλογα το Σωκρατη- εναν ελληνα δηλαδη στην ιδια θεση- τοτε ο Σωκ κανει πανω απο 80 και δεν υπερβαλλω.
    Ειναι σταθερα στους πρωτους αμυντικους εδω και χρονια και στη πρωτη πενταδα πολυτιμοτερων παικτων στη Γερμανια.
    Παραμυθια ειναι αυτα οπως με το Ρομπερτο που ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ μας ελεγαν τον αγορασαν 6εκκ μεχρι που βγηκε το συμβολαιο στη φορα και ηταν 2,5εκκ , οπως το Κωστακη που ελεγαν 15εκκ και τελικα ηταν 6εκκ και 3εκκ αν θυμαμαι με το Bonus συμμετοχων μετα απο ενα χρονο- αν τους εβγαινε δηλαδη.

    Σα παικτης δεν ειναι απλα λιγος ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. Σα το κωστακη τη αμυντικαρα που καθε χρονο ολη η ευρωπη δινει 800εκκ ευρω και ολο στη Ρομα μενει ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ. Ειπαμε καλο το παραμυθι..

  7. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    ανείπωτη ηδονή , να ακούς γάβρους ειδικά στόν Πειραιά να το παίζουν αντικειμενικοί
    ( εκτός ΄ότι υπάρχει καί η αδικία που τους κυνηγά , οι λαθρέμποροι καί γενικά που βαδίζουμε σάν κοινωνία ,,,ξεβρακοτέλα κανονική , τό επόμενο να δώ πάλι να παίζουν ξύλο μεταξύ τους μέσα στό τηγάνι) .
    ή αλλιώς τό πλήρωμα τού χρόνου .
    ο άλλος δόκτωρ Κέφτεδ , μίστερ τζόγλου ,διχάζεται , μέχρι εκεί …μετά μιλάει ή καλύτερα μπουκώνει την γλώσσα του χρήματος .

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα τα παει το τριτο next big thing της ελληνικης προπονητικης.
    Το πρωτο ειναι φυσικα ο George Donis που κανει καρριερα μεταξυ Κυπρου και Αραπιας. Με σταση που αλλου? Στην ΑΕΚ…
    Το δευτερο ειναι ο Γκουαρδελλας, το καλο παιδι. Μετα το στοιχημα σε μας 2,5 χρονια και ουτε χρονο στο Σπανο προπονει στο Internet τις μονες μερες τη Μπαρτσελονα και τις ζυγες τη Παρι. Καθε 31 παιρνει ρεπο να μην νιωθει αδικημενος ο Νευμαρ μιας και βγαινει μια μερα παραπανω μονη στο μηνα.
    Το τριτο ειναι φυσικο ο Μαρινος. Που αμα διαβασεις εφημεριδες και sites αναλυτων τυπου Καισαρη και Τσαρλυ μεχρι που βαζει κατω Κλοπ-Πεπ-Κοντε με το ενα χερι την ωρα που με το αλλο δινει οδηγιες στον Νευμαρ τον Μασερανο και τον Μανε σε τρεις διαφορετικες χωρες με μια κινηση.

    Μεγαλος κοουτς ο Μαρινος. Σε αντιθεση με το δικο μας το χαλβα που ‘κερδισε’ ομως αυτος πηγε μεν για την ανατροπη (η νεα μοδα στο ελληνικο ποδοσφαιρο που ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ) αλλα δεν του εκατσε στο τελος με το δοκαρι διαβαζω.

    Ελλαδα. Η χωρα που προπονουν τις ‘μεγαλες ομαδες’ ο Λουτσεκου…, ο ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ ο ανεργος (ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ κατα τον υπευθυνο επικοινωνιας της ΠΑΕ ΑΕΚ) , ο κυρ-Τακης με το στραβο το δοντι που εφτασε να ειναι χαρουμενος μολις μαζεψει ΤΡΙΑ και ο Μαρινος με το μηδεν στα τεσσερα εκτος εδρας (για να μη αισθανεται ασχημα το δικο μας το ΝΟΥΜΕΡΟ στα στατιστικα).

    Η χωρα που οι σουπερ σταρ ειναι ο να ειχα 2 κεφαλια αντι για ποδια-Πριγιοβιτς μιας και τα ποδια δε ξερω τι να τα κανω, ο παιρνω καρτες και απο το παγκο Λιβαγια (η παικτουρα που 7 αγωνιστικες ΔΕΝ εχει σκοραρει), ο Οφοε που εγινε Οτζιτζα (ακουγεται πιο exotic) και αφηνω για το τελος το ζελα που εκανε μεταγραφη τον Κολοβετσιο. Για να δεσει με τον Κουτρουμπη…που πηγαινωντας στο ζελα ειχε δηλωσει οτι θελω να παιζω σε μια ομαδα που χτυπαει τιτλους! Διορατικοτατος ο ανθρωπος δε λεω.

    Βαζω τους ελληνες του ζελα γιατι με τους ξενους πραγματικα εχω χασει τη μπαλλα ποσοι ηρθαν ποσοι εφυγαν ποσοι εμειναν ποσοι εχουν κανει προσφυγη κλπ κλπ.

    Βεβαια για να μην αδικουμε το Μαρινο, προλαβε ο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ και μας φορτωσε και μας το Κλωναριδη. Οπου and i quote: ειναι μανούλα στο χώρο! Το εχει δειξει αλλωστε χρονια τωρα. Μιλαμε για τον ιδιο τυπο που μας ελεγε ο Σιμοες δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, ο Μπαρμποσα ειναι ΔΕΚΑΡΙ, και ο Βαργκας που επαθε διαστρεμμα ΚΑΚΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ.. ενω επρεπε να παιζει μεχρι να του κοπει το ποδι προφανεστατα.

    Αμα εχεις τετοια βλαμμενα ως φιλαθλους ΟΛΑ τα ανωτερω δειχνουν φυσιολογικα.

  9. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Μην ξεχνας οτι η Ελλαδα ειναι επισης η χωρα που ο Τσαρλυ(και το εργοστασιο σοκολατας) ο Καισαρης και ο Σουτζουκογλου θεωρουνται δημοσιογραφοι και ο Καρπετοπουλος ειναι παντογνωστης…..

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οταν πας να παιξεις μπαλλα αντι για πουλμαν και σε κανει ρομπα ο ΜΟΟΥ της Huddersfield Town.
    Αξια ανεκτιμητη.

  11. Ο/Η mporat λέει:

    Ανταλλάζετε Λόβρεν με Λαμπρόπουλο; Κερδισμένη θα βγει η Λίβερπουλ.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    χαλαρα. Εχουμε το Μποτια της Κροατιας. Αλλα οταν μιλαγαμε το καλοκαιρι και λεγαμε ΠΑΡΕ CB ο ΚΛΟΠ τον επαιζε κανονικα.
    ΟΚ ο Ολλανδος δεν εκατσε αν και θα ερθει λογικα. Αλλο CB δεν εχει ο πλανητης?
    Τσιμπα 9 σε 2 ματς απο τους αντιπαλους σου και χασε μια χρονια ακομη..-12

    Α και μιας και θα μας κανεις τη χαρη να ασχοληθεις και λιγο με το πισω απο τη σεντρα: δε φερνεις και κανα τερμα? Αυτος της Hoffenhaim 2 ματς μια χαρα ηταν.

    Πηγαμε να χαρουμε ματς και με εχουν πεθανει στο δουλεμα. Ξερεις τι ειναι να ριχνει 5 και να τρως 4 καπακι?

  13. Ο/Η mporat λέει:

    Είχε κολλήσει κ με αυτό τον Ολλανδό λες κ δεν υπάρχουν άλλα CB στον κόσμο. Ειδικά πάντως σήμερα στο πρώτο 20λεπτο τους λυπήθηκε η ψυχή μου, ασταμάτητος ο Κέιν, τι παιχτάρα.
    Ίσως να πρέπει να αρχίσει κάποια αμφισβήτηση κι από τον κόσμο για τον Κλοπ γενικά, η ασυλία που έχει είναι περίεργη και συνεχίζει η Λίβερπουλ να λειτουργεί σαν θερμοκήπιο, όλα προστατευμένα. Κρίμα γιατί έχει καταπληκτική σύνθεση μπροστά.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν ειναι θεμα ασυλιας ειναι θεμα νοοτροπιας. Ειναι top προπονητης νομιζω κανεις δεν το αμφισβητει αυτο.
    Απλα πρεπει να δει και το πισω, οκ απο τη μεση και μπροστα Λαλλανα-Κουτινιο-Μανε-Φιρμινο-Σαλλαχ-Σταριτ-Σολανκε ειναι σουπερ.
    Πισω ομως αναλογα εχει θεμα και πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το παραδεχτει. Βγηκε και ειπε θα παρουμε CB. Αλλα με ΑΥΤΗ την αμυνα πεταξε το πουλακι (οχι για το -12) αλλα γιατι θα κανεις και αλλα τετοια ματς.
    Οι Αγγλοι πανε αλλιως στη νοοτροπια. Κοιτα τα πρωτα χρονια του τσιχλα: πηγε το 1986 πηρε ενα κυπελλο το 90 και πρωταθλημα το 1992-93..
    Μη πουμε για τον Βενγκερ.

    Στις σοβαρες εταιρειες ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ολα προστατευομενα. Τι να κανει δηλαδη το club? Να βγαλει κανα ΔΗΜΑΤΟ να γραφει ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΑΤΖΗ? χαχαχαχα
    Δικο μας ειναι το προβλημα και εμεις πρεπει να το λυσουμε οπως το εκανε μπροστα.
    Το να φωναζουν 10 παρατρεχαμενοι ΔΕΝ ειναι λυση που εφραμοζεται την Αγγλια.

    Γραφω απο κινητο sorry

  15. Ο/Η mporat λέει:

    Μα προφανώς και συμφωνώ με αυτή τη λογική και θα ήθελα να υπάρξει κάποια παρόμοια οργάνωση στην ΑΕΚ, για τον κόσμο μίλησα. Η πίεση από τον κόσμο δεν ξέρω αν υπάρχει, αυτή είναι υπεραπαραίτητη.
    Βέβαια άλλαξαν κι οι εποχές, ο Φέργκιουσον δε νομίζω πως θα άντεχε τόσα χρόνια σήμερα.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλλαξαν σιγουρα αλλα και με τον Μογιες και με το Φααν Χααλ υπηρχε υπομονη. Οπως και με το Ροτζερς σε μας. Ειπαμε αλλη νοοτροπια. Υπαρχει τεραστια πιεση απλα και ο κοσμος βλεπει οτι ο γενικος βαθμος ειναι καλος.
    Εβγαλε την ομαδα CHL τον ομιλο λογικα θα τον περασει, πηγε σε ενα τελικο Europa, εχει κανει καλο συνολο κατα τα 3-4.
    Θελει να βρει 2 καλα CB κατα τη γνωμη μου ενα βαρυ και ενα γρηγορο. Στις ακρες εχει πιστιρικαδες που ειναι καλοι σχετικα, δε νομιζω οι αλλες ομαδες να εχουν καλυτερους, κοιτα π.χ τη Μπαρτσα με τι παιζει η τη … Μιλαν (που σημερα ΔΕΝ κερδισε ουτε τη Τζενοα!)
    Γνωμη μου ειναι τα ΣΚΑΣ και φερνεις 2 φτασμενα CB τυπου Παπασταθοπουλου-Γοδιν ΚΑΙ ενα εμπειρο τερμα. Ας παει στο καλο και ο Τσαν που μας κανει και το δυσκολο (ειπαμε οχι σε 30 στη Γιουβε ΚΑΚΩΣ) να φερεις ενα σοβαρο αμυντικο χαφ- αν και εχουμε παρει ηδη τον Καντε. Γερμανος (εστω Τουρκος) και ποδοσφαιρηστης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Καλος ο Τσαν για καμμια Λειψια αλλα μεχρι εκει. Θυμομαστε ολοι νομιζω το αστερι της Γερμανιας (το καλυτερο εξαρι της Ευρωπης μας ελεγαν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!) τον Σβαισταιγκερ τι επαθε μολις πατησε στο νησι. 5 ταχυτητες πιο αργος απο το χειροτερο παικτη. Βλεπεις αναλογα τον Οζιλ στην Αρσεναλ και θυμιζει Μανταλο. Η τον Κεντιρα, η τον αλλον τον Κροος. εχω πιασει ολες τις εξαγωγες. Παικταραδες ολοι τους οσο ειναι στη Φριτσια. Μολις βγουν εξω ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΥΓ Χωρις να ειναι δικαιολογια παιζουμε χωρις 3 βασικους δηλαδη το 30% της ομαδας: Κλαιν Μανε Λαλλανα. Οτι και να ειναι ειναι αλλη ομαδα ειδικα με τους 2 τελευταιους.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Γυρισαμε σπιτι και βλεπω λιγο τι γινεται.
    Ξημερωσε το ταψι. Για να δουμε τι τιμωρια θα πεσει???

    Η Απολλωναρα διαβασα νικησε τη Ξανθη με 2-0! Πρωτη νικη μετα απο 8 ματς. Αφιερωμενο στο ΒΛΑΚΑ στο παγκο μας που ετρωγε ζορι με την ιδια ομαδα με 9 παικτες..αλλα του κανουμε λεει κακοπιστη κριτικη. Ενω αυτος που μας εχει βγαλει τα ματια με τον Αινταρεβιτς ειναι ο μεγας σοφος.
    Ωπα Αντσελοτι χαλαρωσε, σου πεσανε 2 Champions League απο τη τσεπη. Ρε τι ακουμε!

  18. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλησπερα.
    Οπως λεμε στο χωριο μου μας καθαρισαν σαν αυγο.Το θεμα ειναι οτι το Γεναρη θα ειναι αργα και φοβαμαι μην δεν προλαβουμε ουτε την Ευρωπη,πρωταθλημα δεν το συζηταμε,το οποιο θα ειναι τεραστια οικονομικη ζημια.Αρα το καλοκαιρι δεν κρατας Κουτινιο και ξαναμπαινεις σε μια διαδικασια να ψαχνεσαι εκτος απο πισω και για μπροστα.Δυστυχως θα ερθει σε πολυ δυσκολη κατασταση η ομαδα.Οι Αμερικανοι θελουν να πουλησουν?

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    LFC
    Οι ποντοι ΟΣΟ και να σου φαινωνται πολλοι ΔΕΝ ειναι. Μιλαω για Ευρωπη φυσικα.
    ΔΕΝ τιθεται ΚΑΝ σκεψη πωλησης. Εχουν πεσει πολλα λεφτα και ισα ισα που οικονομικα το club βγαζει συνεχως υγεια.
    Τα εσοδα πχ απο το Main Stand εχουν εκτιναχθει τα ιδια και απο merchandise απο πολλες μεριες (sales-internet κλπ).
    Θεμα Κουτινιο δεν υπαρχει πλεον. Αν ερθουν με 200 (Minimum) το ξαναβλεπουμε. Εχει ακομη 4,5 χρονια συμβολαιο και μιας χαρα μπαινει στην ομαδα. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ακομη Οκτωβριος ειναι.
    Στο -3 εισαι απο την Ευρωπη με μια Τσελσυ που το γυρισε στο 85 και αυτη. Ειδες αναλογα τον ΚΕΦΤΕ σημερα. Εκανες 2 βαριες ηττες ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ αλλα ειναι απο 2 διεκδικητες ΕΚΤΟΣ εδρας. Εφαγες 9 αλλα και 2 να ετρωγες (1-0 δηλαδη) παλι 6 ποντους θα εχανες. Τα ματς εχουν 3 ποντους ΟΛΑ. Μεσα εξω.
    Ο Αμερικανος. Ενας ειναι και ΔΕΝ υπαρχει καν σκεψη πωλησης.
    H ομαδα χρωσταει ΜΟΛΙΣ 95εκκ δηλαδη μια μεταγραφη.
    ΑΛΛΟΙ εχουν τη χαρη: 465εκκ ΛΙΡΕΣ τους ειχε τον Ιανουαριο ο ΚΕΦΤΕΣ και πηρε και Λουκακου μονο αλλα 80εκκ. Βαλε και κατι Ματιτς βαλε τωρα που θελει τον Οζιλ (αν ειναι δυνατον!!!) τους παει ΦΟΥΛ για καμμια 600αρα μεσα σε 1,5 χρονο.
    Πιο πριν βεβαια καταφερε και πηρε κουπες λεει στη Τσελσκυ: 1,1 ΔΙΣ λιρες τους κοστισε! Να τις χαιρωνται…

  20. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Δημητρη, η δηλωση Παπατζη για “κατευθυνομενη κριτικη” που του ασκειται που αποδιδεται? Σε δημοσιογραφους η σε καποιον εντος ομαδας?

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΒΠ
    Εχει διαφορα;
    Ποιος δίνει στους «δημοσιογράφους» γραμμή;

  22. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Στους δικους μας η ΠΑΕ, αλλα η εξαρχης κριτικη μολις επεστρεψε, με ενα πρωτοσελιδο ”Καμμενο χαρτι” ηταν απο αλλη πλευρα…

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ΒΠ
    Ειμαι εκτος Ελλαδας εδω και 15 μερες. Δε το ειδα αυτο που λες.
    Ο ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ. Εσυ τον εχεις για τιποτε ακλονητο?
    Προπονητης (ουτε) απ’ τα Lidl ειναι και ο αλλος το ξερει μια χαρα.
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    Λες να μη θυμαται τι εφτασε να κανει μπας και μπει play off ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ περσυ? 5 μηνες εχουν περασει δεν ειναι και κανας αιωνας.
    Δεν θυμομαστε ολοι οτι τον ειχε για ΞΟΥΤ και τον κρατησε ο αλλος στο παραπεντε?
    ΝΑΙ σε ολα ειπε και ειναι και φθηνος αλλα κυριως πειθηνιος.
    Η μηπως ξεχασαμε τις μεταγραφες και το πλανο που τελικα ηταν ο Λιγαγια ο παικταρας? Υπαρχει ενας σοβαρος ανθρωπος στο πλανητη που θα του ζηταγαν πρωταθλημα με το Λιβαγια και θα ελεγε ΝΑΙ μενω?
    Στο Σπατο ο αλλος γιατι πηγε λες? Να του πει λεει μπραβο για τη Μιλαν μετα απο 3-4 μερες.
    Ναι οκ. Ειναι που εχουν χαλασει και τα τηλεφωνα και δε μπορουσε.

    Εχει μια τετραδα ωραιων αγωνων μπροστα του το ΓΚΑΒΟ. Κατσε να μην ειναι πρωτος- η πολυ κοντα στο πρωτο- να δεις τι ωραια που πεταει η IBERIA.
    Οχι επειδη ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ στη παρελαση. Με ανατροπες και μουφες εισαι εκει που εισαι. Με τη Λαμια 2 ποντους με τη μουφα στο 82 , αλλους 2 με το gay στο 90φευγα, αλλον ενα με τη Ξανθη στο 89 και παπαριες.
    Χθες η Ξανθη εφαγε 2 απο τον Απολλωνα- επειδη τον εχουμε δει 2-3 φορες μιλαμε για ομαδα ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ κανονικη- και επαιζε και με 11 ΟΧΙ ΜΕ 9..

    ΕΝΝΙΑ ΠΟΝΤΑΚΙΑ επρεπε να εχεις κανονικα να κανεις παρεα με τη Κερκυρα στη 10η θεση.

    Στο Β γυρο τους εχεις ΕΚΤΟΣ ολους. Ξερουμε στα εκτος εδρας τη δυναμη του Παπατζη ετσι? 2 στα 10 εχει.
    Τα βλεπει ο αλλος δεν ειναι τυφλος.

    Τωρα τι λεει ο ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ ειναι για το ποπολο.
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ηταν ειναι και θα ειναι.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2017

    Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Βάσει του νόμου 4387/2016, γνωστού και ως νόμου Κατρούγκαλου, που καταψήφισε η Νέα Δημοκρατία, αλλά έγινε νόμος του Κράτους από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πρώην βουλευτές που έχουν συνταξιοδοτηθεί, νομιμοποιούνται να αξιώσουν αναδρομικά αποζημιώσεις από το Δημόσιο, επικαλούμενοι την “ανάγκη” εξίσωσης των αποδοχών τους με αυτές του Προέδρου του Αρείου Πάγου. Σημερινό δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου” αποκαλύπτει ότι οι πρώτες προσφυγές των πρώην βουλευτών έχουν γίνει ήδη δεκτές.

    Υπενθυμίζεται, ότι η Νέα Δημοκρατία είχε αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη το 2008, αρνούμενη να εκδώσει τη σχετική υπουργική απόφαση.

    Η Νέα Δημοκρατία ουδέποτε αμφισβητεί τη νομιμότητα. Ωστόσο, οι πρώην βουλευτές της οφείλουν να συναισθανθούν την κραυγαλέα πρόκληση που συνιστά για τους πολίτες μια τέτοια αξίωση, ακόμη και αν αυτή είναι νόμιμη με την κατάπτυστη ρύθμιση Κατρούγκαλου.

    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί όλους τους πρώην βουλευτές του Κόμματος που έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας τις σχετικές αποζημιώσεις, να αποσύρουν άμεσα τις προσφυγές τους. Σε άλλη περίπτωση θα έχουν θέσει εαυτούς εκτός Κόμματος».

  25. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Εγω δεν τα βλεπω καλα ουτε σημερα με τη Χαλκηδονα, ποσο μαλλον στη Νεα σμυρνη που θα χασουμε εκτος εαν γινουν απιστευτες αρκουδιες.
    Καλημερα