Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παιχνίδι για πρωτιά σήμερα, αυτή την κλαμένη Δευτέρα ένεκα Δαίδαλου, σε ένα γήπεδο άδειο πάλι αφού αυτήν την πελατεία προτιμάει ο τίγρης. Τι να κάνουμε πέραν της τηλεόρασης ; Υπομονή και προσμονή, κι ελπίδα οτι η μαριονέτα δεν θα βρει ευκαιρία να χτυπήσει τον Μανόλο. Η οποία βέβαια μαριονέτα από κάπου παίρνει γραμμή, αλλά ας μην ασχολούμαστε με λεπτομέρειες. Μπάλα θέλουμε να δούμε .

Η ομάδα κατέβηκε με 4-2-3-1 σε αυτό το γλυστερό τερέν. Ο Ατρόμητος κατέβηκε με το ίδιο σύστημα και με ιδιαίτερη προσοχή στο αμυντικό κομμάτι. Κλειστή άμυνα λοιπόν και προσδοκία κάποιας αντεπίθεσης. Η ΑΕΚ πήρε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημιχρόνιο και προσπάθησε να εφαρμόσει την τακτική της. Δεν πέτυχε όμως τίποτα.

Ήταν τρομερά μονότονη και προβλέψιμη. Χωρίς έμπνευση και φαντασία, παγιδεύτηκε στο παιχνίδι του αντιπάλου και ήταν αδύνατον να βρει λύσεις και χώρους. Και οι μεν χώροι οφείλονταν στην καλή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου, οι λύσεις όμως και η φαντασία δεν υπήρξαν διότι όλη η επιθετική της γραμμή ήταν για τα μπάζα. Άχρωμοι, άοσμοι και κακοδιάθετοι, τόσο οι εκτελεστές Αραούχο και Λιβάγια, όσο και οι δημιουργικοί Λάζαρος και Μάνταλος.

Πίσω δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, κόβαμε έγκαιρα, κι ενώ η μπάλα πήγαινε σωστά στο κέντρο, μετά είχαμε τρομερό μπλοκάρισμα αφού οι επιθετικοί είτε δεν κάνανε κάποια κίνηση, είτε είχαν αποφασίσει να αδειάσουν την περιοχή και να αλλάξουν θέσεις. Καταλήξαμε λοιπόν να βλέπουμε ένα πολύ κλειστό, άτεχνο και σε μερικές περιπτώσεις σκληρό παιχνίδι, που αν πήγε να γίνει κάτι ήταν από κάθετες μπαλιές από την άμυνα, ή από κάτι ρισκαρίσματα διεκδικούμενων ψηλών μπαλιών από τα πλάγια. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κι ένα πέναλτυ πάνω στον Λόπεζ, αλλά ας μην ζητάμε τέτοια τώρα. Ας ζητήσουμε να υπάρξει κάποια βελτίωση αργότερα.

Η αρχή του δεύτερου μέρους σημαδεύτηκε από ένα δοκάρι του παίκτη ουσίας. Πραγματικά ήθελε προσπάθεια να χάσεις από το μισό μέτρο ένα σίγουρο γκολ. Ο Μανόλο εν τω μεταξύ προσπάθησε κάτι να φτειάξει μπροστά με την είσοδο του Μπακασέτα, αλλά βρέθηκε πάλι να κυνηγάει το σκορ. Ο αντίπαλος προηγήθηκε, κόντρα στη λογική του αγώνα, και πλέον αυτό που βλέπαμε ήταν αφηρημένη τέχνη.

Πρακτικά ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Σύστημα 3-5-2, Πατίτο μέσα και μια εντελώς άναρχη ανάπτυξη. Βρήκε βέβαια ρυθμό ο αγώνας, αλλά ήταν αδύνατον να κατανοήσεις ποιός κάλυπτε την αριστερή πλευρά, και ποιός θα έπαιζε τον ρόλο του γκολτζή. Όχι οτι ήταν καλός ο Αραούχο, που είχε γίνει αλλαγή, αλλά κι ο Μάνταλος ήταν κακός ενώ ο Λιβάγια εξακολουθούσε να πελαγοδρομεί στην μετριότητα.

Η καταστροφή ερχόταν μαζί με την μαριονέτα. Βλέπετε η ομάδα έπαιξε πρώτη φορά αυτό το πράμα, ενώ όσες σέντρες ή τελικές βγήκανε λόγω της έδρας, της φανέλας και της υποχρεωτικής οπισθοχώρησης του Ατρόμητου, σβήσανε εύκολα από το ψηλό κεντρικό δίδυμο του αντιπάλου ή πήγανε στο βρόντο με αυτούς τους αυτοσχεδιασμούς. Διότι πράγματι μπορεί να σου στραβώσει ένα παιχνίδι, αλλά δεν είναι δυνατόν μετά να γίνεσαι αλάνα. Ούτε να μην βλέπεις οτι ο Μάνταλος δεν κάνει για την γραμμή την ώρα που δεν ξέρω τι περιμένεις για να βγάλεις έξω τον Γαλανόπουλο, φέρνοντας πιο πίσω τον παίκτη ουσίας. Να βλέπει το γήπεδο ρε αδερφέ αφού όπως μας λέει και μια ψυχή, δεν απαιτείται επιτελικός μέσος για την ομάδα. Υποθέτω ούτε αριστερό εξτρέμ, ούτε αναπληρωματικό αριστερό μπακ αλλά ούτε κι αλλαγή στον Λάζαρο. Ούτε βέβαια επιτρέπεται να περιμένεις κάτι στην οργάνωση από τον Μπακάκη, που ξαναέγινε στόπερ.

Μην πολυλογούμε όμως. Η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει την ευκαιρία που της στρώθηκε εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Δεν βοηθήθηκε καθόλου από τον πάγκο, το αντίθετο μάλιστα, και πλέον μπαίνει σε χοντρή εσωστρέφεια. διότι καταλαβαίνει οτι δεν έχει λύσεις ουσιαστικές. Και μπορεί ο Μανόλο να τα έκανε μαντάρα από ένα σημείο και μετά, αλλά αδικαιολόγητο rotation δεν έκανε. Την πιο αξιόπιστη ενδεκάδα κατέβασε, που έδειξε ακριβώς τις δυνατότητες της. Οπότε αγαπητέ μου Τσακίρη, καλύτερο είναι να αυτοπροσδιοριστείς για να μιλάμε για ποδόσφαιρο κι όχι για ξυλίκι. Και να καταλαβαίνεις όταν λέμε για κοντό ρόστερ, για κάποια προσωπικότητα στο κέντρο, και για κάποια εξτρέμ.

Με τις υγείες μας λοιπόν, αλλά μην ανησυχείτε. Το γήπεδο προχωράει, η δε Ευρώπη τρέμει. Μερικές φορές η άγνοια δημιουργεί φαντάσματα βλέπετε, που όμως δεν τρομάζουν την Χαλκηδόνα διότι αυτή δεν νομίζει. Γνωρίζει.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

37 Responses to Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Μεγάλη απώλεια ο κόσμος από το γήπεδο. Οι στόχοι είναι δύο για εμένα και σωθεί η χρονιά νίκη με την Ριέκα και τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και όποιος διαφωνεί εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.

    ΥΓ :Εύστοχος ο επίλογος όπως πάντα.

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Μπορεί δεν μπορεί μπορεί δεν μπορεί μπορεί δεν μπορεί……..Δεν μπορεί τελικά……..

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Το the point η κριτικη σου.Ο Μανταλος και στο Μιλάνο κ σήμερα ηταν ο χειρότερος όλων και τι ατυχία για την ομάδα που ελαχε αυτός να ειναι μεσα σε όλες τις τελικές,Οι αλλάγές ήταν για τα μπάζα όπως επίσης για τα μπαζα ηταν Σιμόες-Γαλανόπουλος.Ο Λιβάγια είναι παιχτης ουσίας οπως ο Μάνταλος…..
    υγ Εχεις ιδέα ποιον εννοούσε ο Μανολο οταν μίλησε για κατευθυνόμενη κριτική από συγκεκριμένο πρόσωπο?

  4. Ο/Η Koreas λέει:

    Γιατί οι προπονητές της ΑΕΚ τρέχουν να μαζέψουν τις μπάλες όταν βγαίνουν εκτός αγωνιστικού γηπέδου;………ο μανολο τελικά βλέπει πολύ μοραις. ……στα χνάρια του βαδίζει……

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Φυσικά και ξέρω, αλλά σε κόπο για μηνύσεις δεν μπαίνω. Πάντως ψάχνεις στο περιβάλλον Λυμπερόπουλου, Δημάτου κρατώντας στα υπ’ όψη σου οτι ο ΚΚ έχει πέσει σε δυσμένεια.

  6. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤ-ΟΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ
    Αυτός έχασε τον αγώνα σήμερα με τις αλλαγές του και αυτές που δεν έκανε.
    Ελπίζω τουλάχιστον η δήλωση του ότι δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε κάθε 4μέρες να εννοούσε και τον εαυτό του.

  7. Ο/Η Πισσα και Πουπουλα λέει:

    Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν καταφερε να ισοφαρισει στα χασομερια ο Ανεστης πραγμα το οποιο θα σημαινε πως απο την επομενη Κυριακη θα τον εβαζε ο χυμενεθ σεντερ-φορ και τον Μπακακη στο τερμα. και ισως ετσι διορθωναμε λιγο την εικονα μας στο μελλον.
    Νεα δικαιολογια απο τον ασταθη ψυχολογικα συνεχως εκνευρισμενο και αλλοπροσαλο γενικα χυμενεθ: δεν μπορει η ομαδα να παιζει καθε 4 μερες. Κοντο το ροστερ. (Α ρε Steven, ποσο μαλακες ειμαστε εμεις “απο δω” και ποσο ξυπνιος ο Κετσετζογλου και οι λοιποι τσανακογλυφτες που τους ελειπε μονο ο Πογκμπα)
    Μαλλον ο Ισπανος δεν υπολογιζε πως θα περασουμε στην Ευρωπη και αρα θα ειχε λιγοτερες υποχρεωσεις.
    Λυση υπαρχει παντως: να αυτοαποκλειστει απο το κυπελο, να αυτοαποβληθει απο το πρωταθλημα και να παει φουλ για το Γιουρωπα.
    Δωστε φουλ φωτορεπορταζ απο τα “αγια χωματα” γιατι αι ωραι ειναι κρισιμαι. Και που’σαι ακομα

  8. Ο/Η mporat λέει:

    Πάντως γενικά δε βλέπω καμία ομάδα που να λες, ορίστε ο κυρίαρχος μες στο γήπεδο, όλοι το ίδιο χάλι παίζουν, γι΄αυτό και είναι πρώτος ο Ατρόμητος, επειδή παίζει το καλύτερο χάλια ποδόσφαιρο. Ξεφούσκωσε κι ο Λάζαρος, ο Αραούχο δεν συνέρχεται, οπότε ας δούμε κάνα βίντεο με τα έργα στη Ν.Φ. Έτσι κι αλλιώς αυτός είναι ο στόχος, ας μη χολοσκάμε.

  9. Ο/Η Stelathen λέει:

    Οπως ειπε και η πυθια – μελ, μετα το γαυρο: αφηστε με εμενα και πηγαιντε στους πρωταγωνιστες.τα εβλεπε να ρχονται.

  10. Ο/Η conpater λέει:

    Δηλαδη τον Μανολο τον πειραξε η κριτικη που του κανουνε? Τα χαλια του δεν τα βλεπει? Δεν ισχυει εδω το “αυτους εχω με αυτους παιζω”, γιατι ο ιδιος ειχε δηλωσει πως ειναι απολυτα καλυμενος απο το ροστερ. Τι παει να πει,δεν αντεχουμε… Ρε βλακα οταν ξερεις οτι εχεις 14 παιχτες και παιζουνε συνεχεια ,και μιλαμε για ελληνικη εκγυμναση και προπονηση, τι περιμενεις? Απο το +5 ,εισαι στο -2 και σου φταει η κριτικη? Ελεος πλεον ρε….

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    Μην ψάχνεστε σε ατέρμονες ερωταπαντήσεις για μανολο λυμπε Ντούσαν κτλ. Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι έλεγε η γιαγιά μου…..τις στραβές όπως και τα καλά τα χρεώνεται αποκλειστικά και μόνο ένας. …….η κεφαλή……….ευτυχώς που περιμέναμε να πάρουμε την ΕΠΟ πρώτα για να κάνουμε ομάδα…….

    σε ευχαριστώ Steven και snitch που φέτος μου ανοίξατε τα μάτια και δεν πλήρωσα 2 διάρκειας……..εννοείτε άκυρες οι οποίες εκδρομές σε Βιέννη κτλ…….από την τηλεόραση τα οποία παιχνίδια με διάθεση για χαβαλέ κι εμείς……μελισαν πες μας από πέρσι που είχαμε το μοραις τι άλλαξε;…………οποίος δε θέλει να ζυμώσει σαράντα μέρες κοσκιναει……

  12. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Προς Κορεα: Στη Βιεννη θα παμε και θα κερδισουμε. 11 βαθμοι στο τελος. Χαχαχαχα

  13. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Αντιγραφω το σχολιο μου μετα το 3-0 με την Μπρυζ ( δηλαδη μετα απο χαρες και πανηγυρια). Δεν εχει αλλαξει τιποτα και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε και θα τα βλεπουμε.
    “Εγώ, απο την εξέδρα, είδα μια ΑΕΚ φορτωμένη γκάζια και το αποδίδω στο πρεσάρισμα Μελισσανίδη όλες αυτές τις μέρες. Κατα τα άλλα η ομάδα κάνει μπαμ οτι έχει ελλείψεις και οτι είναι αδούλευτη απο τη μέση και μπροστά. Μέγαλη νίκη που σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό των άλλων, μπορεί να αλλάξει την πορεία της ομάδας. Όμως μη γελιόμαστε, εξακολουθούμε να είμαστε ομάδα με παίκτες β διαλογής με μια δυο εξαιρέσεις. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις ποιοτικές προσθήκες σε εξτρέμ, μέσο και επιθετικό. Ο Αλμέιδα δεν κάνει. Και ο Κρισάντους έβαλε γκολ με την ωμοπλάτη στον Ατρομητο κάποτε. Ο Χιμένεθ είναι ψυχάκιας, ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να δει όνειρο και να τα γκρεμίσει όλα ακόμα και αν το έχει παει καλά μεχρι εκεινη τη στιγμή.
    ΥΓ1. Steven δεν είναι δυσκολο να βρεις υστερήσαντα. Ο γνωστός παίκτης ουσίας.
    ΥΓ2. Μπακάκη τι πίνεις και δε μας δίνεις”.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.Patikas : Άμα τα λέμε, είμαστε κακοί ή άσχετοι. Ο Μάνταλος ήταν κακός μεν, αλλά τον βάζει σε λάθος θέση, που κι αυτός βέβαια αυτό θέλει διότι την έχει δει κάπως, αλλά ήταν και ο μόνος που μπορούσε να σκοράρει. Η δουλειά του θα γίνει πιο εύκολη άμα έρχεται από πίσω. Φυσικά Γαλανόιπουλος δεν υπάρχει και βέβαια μπροστά δεν υπάρχει γκολ όσο ο Αραούχο είναι σε αυτό το χάλι ( κι αυτό το είχαμε πει ).

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Ο Μανόλο θέλει να τον διώξουν χωρίς κριτική ! Πάντως της κοντής ψωλής, οι τρίχες της φταίνε.

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Το καλο για τον Μανολο ειναι πως η παρελαση πεφτει Σαββατο.Οποτε την γλιτωνει,ακομα ενα ματς θα το κανει…Και δεν ειναι ασχημη η ιδεα να πληρωνονται με τα ματς τωρα που το καλοσκεφτομαι.Ουτε κλειστα ,ουτε διετη η τριετη για σχεδιασμο και αλλες παπαριες .Τοσα το ματς, καθε Τριτη πληρωμη και παμε για το επομενο….

  17. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ, λέει:

    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ. ΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ.
    ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΧΙΜΕΝΕΘ? ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
    Ο ΚΟΝΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ 50% ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ 2014?
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΙΟΣ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΗΔΕΣ Η ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ? ΠΕΚΧΑΡΤ ΑΛΜΕΙΔΑ ΑΡΑΒΙΔΗΣ. ΚΑΙ Ο ΒΑΡΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΚΟΛ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΟΡ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ.
    Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ WIKIPEDIA ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΛΠ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΙΣΤΑΣΟΝ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΙΩΠΗΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ.
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ. ΣΤΟ 4-2-3-1. ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΛΙΒΑΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ. ΕΙΧΕ ΠΑΘΟΣ, ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.

  18. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Προς conpater: Εισαι σιγουρος πως θα την προλαβει; Γιατι παιζουμε κυπελλο την Πεμπτη….

  19. Ο/Η conpater λέει:

    Το`χα ξεχασει….Ολα ανοιχτα πλεον και βαλτε να πανε,πηγανε…
    Συμφωνα με “διαρροες” απο την ΠΑΕ, ψαχνουν να μαθουν αν η αποχωρηση του snitch απο το site ειναι αμετακλητη και οριστικη. Επειδη κανουν καποιες επαφες για προπονητη,φοβουνται μην ξαναγυρισει και τους πεσει ο ουρανος στο κεφαλι,αφου το “προσωπο” χαιρει της εκτιμησεως του Δημητρη…

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Τελικά τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα ε; Πάντως τι τεχνικός διευθυντής να είσαι αν δεν έχεις δικόν σου από κάτω;

  21. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Έχει γούστο να συζητάνε με κανένα Gus.. ???

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρο : Κρύβε λόγια….

  23. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πραγματικά ο Gus είναι ο μόνος προπονητής που θεωρώ πως αξίζει να έχει η ΑΕΚ, απο όλους όσους γνωρίζουμε.
    Πάρε Gus για να σε πάει τρένο και να πάρεις πρωτάθλημα αήττητος.
    Όταν σου πήρε κύπελλο με Πλατελλίνιο Αραβίδα και Ανάκογλα, σκέψου τι ομάδα θα σου φτιάξει με ρόστερ σαφώς καλύτερο απο εκείνο που κληρονόμησε απ’τον Γκουαρδέλλα της Μυκόνου.
    Ακόμα και το Γιόχανσον είχε κάνει σκόρερ.
    Ο τύπος είναι ο ορισμός του διαχειριστή.
    Αυτό χρειάζεται η ομάδα τώρα. Καλό διαχειριστή για να την κρατήσει ψηλά.
    Οχι ψυχάκηδες δονκιχώτηδες που παλεύουν με ανεμόμυλους

  24. Ο/Η conpater λέει:

    Ο Gus που προεκυψε τωρα? Τελικα,μαλλον υπαρχει το παραλληλο συμπαν… Εχουμε Μπαγιεβιτς,Λυμπεροπουλο, Δημητριαδη, και απ`οτι ξερω ο Gus πρεφα δεν ξερει.Ψαχνουμε καποιον 1) να ξερει πρεφα 2) να μην παιρνει πρεφα απο προπονητικη,πλανα κτλ 3) να ειναι γνωστος των πιο πανω τριων και κατι παραπανω, και πανω απο ολα να ειναι 4) Αεκτζης…..(!!!).
    Good wines the August…..

  25. Ο/Η stelathen λέει:

    δεν ξερω αν η συζητηση για πογιετ ειναι ρεαλιστικη ή για να περναει η ωρα, αλλα αν ηταν να επιστρεψει θα δεχοταν καποιον σαν τον λυμπε-λυμπε μεστα αποδυτηρια?

    ή να συνεργαστει με μελ, μετα τα εκατερωθεν αδειασματα που ειχαν γινει?

  26. Ο/Η koreas λέει:

    Καλημέρα

    αν είναι έτσι και ξαναέρθει ο Πογιέτ, μέχρι που βλέπω να επιστρέφει και ο snitch στο blog

  27. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    conpater
    Έγραψες για πρόσωπο που χαίρει της εκτίμησης του Δημήτρη, και ο νούς μου πήγε στον Gus.
    Wishfull thinking που λένε και στην Αγγλία 🙂

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς stelathen : Τα πάντα είναι θεωρία πριν την πράξη.

  29. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ γενικά είμαι αντίθετος στις αλλαγές προπονητών μέσα στην χρονιά κάθε χρονιά. Εγώ θέλω πρόγραμμα και κρίση στο τέλος της χρονιάς αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα. Δηλαδή ο Μανώλης μας έκανε πέρση και του εμπιστευτήκαμε την ομάδα για το 17’-18’ και τώρα που χάσαμε την πρώτη θέση δεν μας κάνει; Άρα αν τον στείλουμε πάει να πει ότι ήταν λάθος επιλογή από το καλοκαίρι. Για τον Gus δεν το συζητάω καν. Η ανακύκλωση κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.

  30. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ: Υπαρχει σεναριο για Ιβιτς; Λογω Σερβονικη.

  31. Ο/Η Φώτης λέει:

    Αν είναι να χαθεί πρωτάθλημα κ πρόκριση στο europa, πάντα βρίσκονται “δίαυλοι επικοινωνίας”, ε Στηβεν; ?

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Εσύ καλά τα λες αλλά μιλάς για μια φαλιμέντο αγορά και μια εταιρεία που συμμετέχει σε αυτήν, πλήρως αδιάφορη αν θα βγάλει κέρδη. Γιατί να έχει την λογική σου;

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΒΠ : Που να ξέρω, όχι.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Λογικά θα πάμε στο 50% επιτυχία ή αποτυχία, όπως το δεις. Οπότε θα ακολουθήσουμε την ελληνική πεπατημένη, αυτήν του μπερδεύω τον κόσμο.

  35. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πάντως ρε Στηβεν θα ήταν ωραίο να κάνεις ένα κείμενο κάποια στιγμή για την φιγούρα του “προέδρου” στην χώρα, όχι μόνο στην μπάλα, κ στην ανάγκη του Έλληνα να βλέπει μια πατρονα στην θεση αυτή. ?

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Η χώρα έχει παραδοθεί στους λαθρέμπορους. Πλάκα μου κάνεις για τον πρόεδρο; Τον Πάκη εννοείς που πίνει ούζο από το πρωί ή κάποιον άλλον; Μήπως τους μεγιστάνες επιχειρηματίες;

  37. Ο/Η Φώτης λέει:

    Μιλάω για τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης, του 15μελους, της ΓΣΕΕ, της ομάδας, γενικά για αυτό τον θεσμό που κάθε μέρα βοηθάει τον λαό κ αναπτερώνει το ηθικο.
    Στον θεσμό μια ωδή!?
    Γιατί ο Έλληνας χωρίς πρόεδρο δεν.
    Τον Πακη που τον θυμήθηκες;
    Άστον εκεί που κοιμάται, μην τον αναφέρεις κ ξυπνήσει. ?