ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ*

 

Πότε πρόλαβαν όλοι αυτοί να αλληλοαπογοητευτούν σε 1-2 χρονάκια;

…έλεγε ο σύγχρονος Αριστοφάνης” τον Νοέμβριο του 2014.

Ναι, αλλά.

 

Γελάσατε;

 

Ναι αλλά προχθές…: ”

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε ότι: «Δεν πιστεύω ότι έλεγε ψέματα. Με ενδιαφέρει τι περίμενε ο κόσμος και τι κατάφερες… Έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα», ενώ αρνήθηκε να αναφερθεί στη σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Για όσα έχουν γραφτεί για συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Λάκη Λαζόπουλο στο σπίτι του δεν θέλησε να απαντήσει…”

Τι να πει; Οτι όταν η Ελλάδα καιγόταν, ο “Αριστοφάνης” και η “σφουγγαρίστρα”  Αυγουστιάτικα έκαναν “μπάρμπεκιου” γελώντας,πίνοντας και δεν ξέρω τί άλλο περιελάμβανε το “μενού”;

 

Οπως βέβαια και…

ο Μίκης, όταν βγήκε πρωθυπουργός αυτή η “αριστερή σφουγγαρίστρα” του έδωκε το “χρίσμα” άδολα και άφοβα,δίχως -ενώ θα έπρεπε-αστερίσκους: “…έχω ένα σχέδιο για να κάνουμε “Μέτωπο”. Θα το ονομάσουμε “Ελλάδα”… θα σου πως μετά,κάτσε να φύγουν οι κάμερες…”   Και τον άκουγε-τάχα ενθουσιασμένη η “αριστερή σφουγγαρίστρα”…

Αργότερα βέβαια- όχι πολύ, ένα χρόνο μετά,άρχισε να αποκτά απόσταση από την “πρωθυπουργική σφουγγαρίστρα” την οποία είχε προηγουμένως “ευλογήσει”,κατηγορώντας τον ακόμα και για “Μαδουρισμό”. Και πρόσφατα σαν “τσιράκι των ΗΠΑ” και του “διαβόλου Τραμπ”. “Ξεχνώνας” βέβαια τα “ή Καραμανλής ή τανκς”,τότε που είχε πάει Ο ΙΔΙΟΣ ως εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας (ως τί και με ποια ιδιότητα άραγε”) αφού  τον φώναξαν από την  μαμά-Αμερική για να “διαπραγματευτεί” την ομαλή επανείσοδο του “σωτήρα-“Εθνάρχη” από το Παρίσι που  βρισκόταν  κάνοντας βίζιτες.

Σφόδρα απογοητευμένος και εκνευρισμένος και ο αααλλος αντιστασιακός, ο Γλέζος με την “πρωθυπουργό-σφουγγαρίστρα” της ΚΝΕ -αφού πρώτα βέβαια οι ίδιοι αυτοί μας τον “σύστησαν” και τον “σέρβιραν,προσφέροντάς του σε χρόνο-ρεκόρ (βιάζονταν βλέπεις,τα “αφεντικά” τους είπαν να “τρέξουν” τις διαδικασίες) την ηγεσία του ροζ Σύριζα,του από την δεξιά πλευρά του ΚΚΕ πλασμένου.

Ετσι πάει η βιόλα αυτή:

Αφου τελικά ως γνωστόν:

 

Σε τελική ανάλυση: ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΥΕΣΤΕ ΡΟΛΟΥΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΣ ΠΙΑ.

ΠΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ-ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

Αφού μισή ντροπή δική σας και μισή δική του. Καμιά, κανενός δηλαδή.

Πολιτικός-επιχειρηματικός-καλλιτεχνικός και πνευματικός κόσμος (σε όλα αυτά τα επίθετα γελάστε τρανταχτά) είναι ένα όμορφο κουβάρι μπλεγμένο και αλληλένδετο. Αλληλοεκβιαζόμενοι και αλληλοπαρτουζόμενοι, νέμονται το 90% του -όποιου -πλούτου και τις -όποιας- εξουσίας έχουν απομείνει στην εδώ βαλκανική χερσόνησο.

Οι -όποιες- εξαιρέσεις, απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Γνωστά αυτά.

Αμήν. “Hasta la victoria siempre”. ‘H: Hasta na pane sto diaolo.

* αλλαξοκωλιά: Η συνουσία από τον πρωκτό.  Η εναλλαγή ενεργητικού και παθητικού ρόλου μεταξύ ομοφυλόφιλων ανδρών.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ*

  1. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Για τους αρχαίους Έλληνες μερικά πράγματα ήταν τόσο δεδομένα, που δεν κάθονταν ούτε να τα συζητήσουν. Δεν κάθονταν καν να αναζητήσουν κάποιες εξαιρέσεις, για να επιβεβαιώσουν κανόνες. Θεωρούσαν όλους τούς σεξουαλικά “μη φυσιολογικούς” ανθρώπους ακατάλληλους για δημόσια αξιώματα. Γιατί; …Όχι για λόγους ρατσιστικούς …Όχι επειδή πίστευαν ότι δεν είχαν ικανότητες ή εξυπνάδα …Τους θεωρούσαν ακατάλληλους, γιατί γνώριζαν ότι τα πάθη τυφλώνουν τους ανθρώπους και αυτοί οι “μη φυσιολογικοί” άνθρωποι είχαν και έχουν πάθη …Πάθη μάλιστα πολυδάπανα και όποιος έχει ακριβά πάθη είναι θέμα χρόνου να εκδηλώσει “τάση” προς τη διαφθορά. Όποιος “καίγεται”, είναι θέμα χρόνου να απλώσει τα “χέρια” του προς το “μέσο” που “δροσίζει” και στην προκειμένη περίπτωση στο δημόσιο χρήμα. Θεωρούσαν δηλαδή δεδομένο ότι οι εξουσιαστές, οι οποίοι ήταν σεξουαλικά ανώμαλοι, θα διαφθείρονταν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα “βίτσια” τους.
    Δάνειο από κείμενο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    …Και όχι μόνο γι αυτό,αλλά και γιατί αφού οι περισσότεροι το κρατούσαν-και το κρατάνε ακομα και σήμερα κρυφο, με”φερετζέ” δηλαδή,αυτό τους καθιστούσε-τους καθιστά- ευάλωτους,δηλαδή εκβιάσιμους από όσους γνώριζαν-και γνωρίζουν- τον “πολυτάραχο” ιδιωτικό τους βίο.
    Εκαστος είναι “σταμπιλαρισμένος” με ένα stickάκι σε κάποιο γραφείο κάποιου “επενδυτή”, “προμηθευτή”, “οικονομικού παράγοντα” και πάει λέγοντας.
    Για να δεις πως ξεπερνιούνται οι “απαρχαιωμένες” διαδικασίες ανάθεσης και οι “ενοχλητικοί διαγωνισμοί” για δημόσια έργα και για πότε υπογράφονται νύχτα στη βουλή των 10 κοιμώμενων βουλευτών έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και για πότε η αξιότιμη δικαιοσύνη παραχώνει στα συρτάρια της υποθέσεις και αρχειοθετεί απανωτά κραυγαλέες περιπτώσεις διαφθοράς, διασπάθησης κλπ-κλπ.
    Ο ένας παρατηρεί τον κώλο του άλλου. Κυριολεκτικά όμως.