ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το παρακάτω, ήταν απλό σχόλιο κάτω από την άναρτηση του Steven με τίτλο “ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ”, αλλά μετα από απαίτηση εκατομμυρίων αναγνωστών,μετετράπει σε άρθρο. Δεν αλλάζουν και πολλά. Είναι σαν να κοιμάσαι στο παγκάκι και καθώς αλλάζεις πλευρό, να ξεσκεπάζεσαι και να φάινεται ο κώλος σου στους υπόλοιπους περαστικούς.

Η κουβέντα λοιπόν περί της -όποιας- διαφαινόμενης ή μη τιμωρίας του Βαγγέλα, ή όποιων άλλων επιπτώσεών του. Ο οποίος Βαγγέλης “εβαπτίστηκε” “συμμορίτης”. Και όχι “εγκληματίας”.Οπως θα σας είναι γνωστό, οι συμμορίες δεν διαπράτουν εγκλήματα. Μόνο αγαθοεργίες.Καθότι ο “εγκληματίας” προυποθέτει “οργάνωση. Δομή και σχέδιο. Ενώ ο συμμορίτης είναι “amature”. Κάτι σαν το “προσφάι” που λέμε. Δεν είναι κανονικό γεύμα.Φαγητό στο πόδι. Αλλο να κάτσεις στο τραπέζι και άλλο “πακέτο”. Οπως τα “εκτεταμένα” και τα “πολύ εκτεταμένα επεισόδια” στα γήπεδα. Η πουστιά έχει διαβάθμιση όπως βλέπετε. Οπως και η δειλία των τιμωρών του εγκλήματος.

Η τριμελής λοιπόν σύνθεση που απεφάνθει για το είδος και την ποιότητα της σχέσης του Μαρινάκη με το ποινικό δίκαιο,αποτελείτο από δύο γυναικες και εναν άντρα. Εκ των οποιων αι γυναίκαι ψηφισαν υπερ της παραπομπής του Βαγγέλα και o ανηρ εψηφισε «Νο».
Συμπέρασμα: Οι γυναίκες είναι ασχετες -και-με το ποδόσφαιρο.

Δεν χρειάζεται να πάει-και δεν έχει πάει,ούτε και πρόκειται-κανένας σε καμία φυλακή,αφού φυλακή για όλους πάει ο Ακης, ο οποίος μπαινοβγαίνει και εκτίει ποινές ολάκερης της Ελλάδας.Ο «άίρων τας αμαρτίας του κόσμου». Το κακό βέβαια έιναι πως είναι ηλικιωμένος και κάποια μέρα λίαν συντομως θα πάψει να κάνει την διαδρομή φυλακή-σπιτι-σπίτι-φυλακή προς κάθαρσην όλων ημών,αλλά θα γίνει μια τελευταία παράκαμψη και θα αράξει εις τας «Αιωνίους Μονάς».

Τι κρίμα να μη μπορεί να ζείσει καμια 900αρια χρονια ακόμα ο Ακης. Να «καθαρίσει» για όλους.
Τι κρίμα να μη μπορεί να τα «χιλιάσει» ο Ακης για να συνεχίζουν με λευκα ποινικά μητρώα και απαλλακτικά βουλευματα οι υπόλοιποι «σύντροφοι» και συναγωνιστές,δεξιοί και αριστεροί να «εκσυγχρονίζουν» να «αναπτύσουν» και άμα λάχει- όπως τα τελευταία χρόνια-να «σώζουν» τη χώρα.
Και τί ωραία που η «εχοχη δεξια» δίνει συνήθως την κουτάλα στους έχοντες το «ηθικο πλεονέκτημα» πάσης φύσεως «αριστερούς» και όλοι μαζί, έκαστος εφ ω εταχθει από την Πρεσβεία,να ξεσκίζουν πακέτα.

Ο-εξ’αριστεράς και Βενιζελικός- Μητσοτάκης (για τον Κωνσταντίνο μιλάμε και όχι για το χαζάδι του Τερυ Χρυσου) έχει βάλει την Ν.Δ.,δεκαετιες τωρα στο γύψο,ώστε ανενόχλητοι οι «σύντροφοι,εκσυγχρονιστές» να χοροπηδάνε στην εξουσία-προσφέροντας το ανάλογο «αντίτιμο» βέβαια.
Αν αναλογιστεί κανεις ποιανού περιουσία διαχειρίζεται ο -Κρητικός και αυτός- Μαρινάκης, και σκεφτεί λίγο «reverse»,βγάζει μερικά συμπεράσματα.

Πόσο “εχθρεύεται” τον Σϋριζα ο Βαγγέλης και τούμπαλιν, όταν επί ημερών Τσίπρα, έχει αναδείξει δικό του δήμαρχο στον Πειραιά,συντρώγει με Περιφεριάρχες, συνεχίζει να μη πληρώνει το γήπεδο, πλειοψηφεί στον διαγωνισμό για τις άδειες τις τηλεοπτικές, αγοράζει σαν να μην υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος και κοψοχρονιά τον “ΔΟΛ”,δηλαδή τον επίσημο φορέα “γκεμπελισμού” στη χώρα (δεν είναι ο μόνος βέβαια). Τι άλλο να κάνει πια ο Βαγγέλης για να δείξει πως τον κυνηγάει το σύστημα; Και “αντιπολιτεύεται” συμπολιτευόμενος;

Φυσικά από κοντά ακολουθούν και οι άλλοι “θεσμικοί επενδυτές”.Ο Μελισσανίδης- ο Σαμαρικός ντε- μια χαρά βγάζει άδεια και χτίζει γήπεδο επί ημερών Συριζα.Ασε το “50-50”. Ο Αλαφούζος μια χαρά επίσης πηδάει από καράβι σε καράβι χωρίς να τον ακολουθούν χρεή και υποχρεωσεις. (αααλλος αντιπολιτευόμενος αυτός). Οπως και ο “Ρωσσοπόντιος” στον Βορρά,μια χαρά κάνει τις μπίζνες του παντού.Δεν βλέπω κανένα κόλλημα.

Οποιος πιστεύει πως υπάρχει πολιτικός που να κηνυγά το -όποιο-κεφάλαιο,είναι σαν να πιστεύει πως υπάρχει μύγα-διασώστης με εκατό κιλά αρχίδια που χρησιμοποιείται ως “Σινούκ”.

Ας μην ασχολούμαστε λοιπόν με “ποινές”, “φυλακήσεις” και λοιπή ορολογία που αφορά αποκλειστικά και μονο τις κάτω κοινωνικές τάξεις. Τους ψηφοφόρους-κόλακες, οι οποίοι είναι και οπαδοί των κομμάτω ή/και των ομάδων όλων αυτών των παραπάνω σούπερ-επιτυχημένων σκερβελέδων που διασκεδάζουν την αδεια από όνειρα ζωή μας.

Η ερίτιμος ελληνικη δικαιοσύνη-και στην «περίπτωση του Βαγγέλα»- θα πράξει το καθηκον της,καθόσον τυφλή.Δηλαδή στραβή. Δηλαδή το «κεφάλαιο» (οι λησταρχοι και λαθρέμποροι καλέ) της έχουν βγάλει τις ζαρτιέρες της και τις έχουν περάσει γυρω από το κεφάλι της,καλύπτoντας τα ματια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.