Lord Bates

Ακολουθει κειμενο στα Αγγλικα, με μεταφραση για οποιους δε γνωριζουν:

“During the five years it’s been my privilege to answer questions from this despatch box on behalf of the government,” he told peers. “I’ve always believed we should offer, rise, to the highest possible standards of courtesy and respect in responding on behalf of the government to the legitimate questions of the legislature.  “I am thoroughly ashamed of not being in my place and therefore I shall be offering my resignation to the prime minister with immediate effect. I do apologise.”

 

“Κατά τη διάρκεια των πέντε ετών ήταν το προνόμιο μου να απαντήσω σε ερωτήσεις για λογαριασμό της κυβέρνησης”, δήλωσε ο ίδιος. “Πάντα πίστευα ότι πρέπει να προσφέρουμε, να ανεβαίνουμε, με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ευγένειας και σεβασμού, να ανταποκριθούμε εξ ονόματος της κυβέρνησης στα θεμιτά ζητήματα του νομοθέτη. “Είμαι τεράστια ντροπή για μενα  το γεγονός ότι δεν είμουν στη θέση μου και γι ‘αυτό θα προσφέρω αμέσως την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό.

 

Baroness Smith, Labour’s leader in the Lords, said, to cries of “hear, hear”: “An apology from the noble Lord Bates is perfectly sufficient. “It was a minor discourtesy of which any of us could be guilty of on occasion.” Lord Hague, who was next to speak as proceedings moved on to debate on the EU (Withdrawal) Bill, told peers: “I was going to say it was a pleasure to open this debate.

“I hope my noble friend, who has given 20 years of strong public service, will resume his place on the frontbench.” Conservative whips are understood to be speaking to Lord Bates in an effort to get him to remain in his post.

 

Η Βαρώνη Σμιθ, ηγέτης του Labour’s in the Lords, είπε,  «hear, hear»: «Μια απολογία από τον ευγενή Λόρδο Bates είναι απόλυτα επαρκής».

“Ήταν μια μικρή ακρόαση για την οποία οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να είναι ‘ένοχος’κατά καιρούς”.

Ο Λόρδος Hague, ο οποίος έπρεπε να μιλήσει έπειτα από μια διαδικασία που προχώρησε στη συζήτηση για τον νομοσχέδιο της ΕΕ (απόσυρση), δήλωσε στους συναδέλφους του: «Θα ήθελα να πω ότι ήταν ευχαρίστηση να ανοίξουμε αυτήν τη συζήτηση. «Ελπίζω ο ευγενής φίλος μου, ο οποίος έχει δώσει 20 χρόνια ισχυρής δημόσιας υπηρεσίας, θα επανέλθει στη θέση του στο frontbench».

 

Some hours after the spectacular resignation, a spokesperson for British Prime Minister Theresa May (who is on a trip to China) said: “With typical sincerity, Lord Bates today offered to tender his resignation, but his resignation was refused as it was judged this was unnecessary.

Λίγες ώρες μετά τη θεαματική παραίτηση, ένας εκπρόσωπος της βρετανικής Πρωθυπουργού, Theresa May (που βρίσκεται σε ταξίδι στην Κίνα) δήλωσε: “Με τυπική ειλικρίνεια ο Λόρδος Bates σήμερα προσφέρθηκε να υποβάλει την παραίτησή του, αλλά η παραίτησή του απορρίφθηκε καθώς κρίνεται οτι ήταν περιττή.

Ο λορδος Bates αργησε ΕΞΗΝΤΑ (60) δευτερολεπτα… να ειναι στη θεση του! Υπαρχει ενα θεμα με την ωρα στους Αγγλους, οταν  λεμε π.χ 10:17 εννοουμε 10:17, ουτε και 16 ουτε και 18. 17 ΑΚΡΙΒΩΣ. Το θεμα της ωρας – στο οποιο συμφωνω απολυτα- μπορει να το δει οποιοοδηποτε στις στασεις των λεωφορειων οπου αναγραφωνται οι ωρες με αυτο το τροπο: 12:23, 7:44, 9:51 κλπ. Το θεμα δεν ειναι μονο οτι τα γραφουν αλλα ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ κιολας. Το λεωφορειο θα περασει στις 12:23 κανονικα οπως λεει και μιλαμε για συνθηκες δρομου με πολλες παραμετρους, οχι τρενο που δεν εχει θεματα κινησης κλπ.

Tωρα μπορουμε ανετα να γυρισουμε στα post του Πολλακη, στα 4 του Καμμενου, στα εμεις η εσεις γερμανοτσολιαδες του Τσιμπλα και ολα τα αλλα ομορφα που αναδεικνυουμε κατα καιρους. Επισης στο video  μπορουμε να δουμε το υφος και το ηθος ΟΛΩΝ στη συνεδριαση για ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θεμα οπως ειναι το Brexit. Αναλογα εμεις εχουμε Ζουραρι με σανδαλι να βριζει, Τσακαλωτο με σακιδιο σχολικης εκδρομης να μας κουναει το δαχτυλο  και αλλα γραφικα ΝΟΥΜΕΡΑ που νομιζουν οτι το να ντυνεσαι σα γυφτος και να μιλας σα φορτηγατζης ειναι ‘αντισταση’ και ‘επανασταση’, οταν δε τα ψηφιζουμε ΟΛΑ με χερια και με ποδια.

Η αλλιως οπως εχω πει πλειστακις: ο καθε λαος εχει τους ηγετες που του αξιζουν.

 

Carry on..

PS. Το Καμμενο- αυτο που παιζει ρουλλετες, ντυνεται ΟΥΚ, δε ψηφιζει μνημονια ουτε νεκρος, χρησιμοποιει ειτε αυτοκινητα της πρεσβειας ειτε ελικοπτερα για προσωπικη χρηση (οταν δε πληρωνει τα ταξιδακια του στα πενταστερα το υπουργειο για τα ψωνια του) η οταν δε πουλαει ΟΠΛΑ με μιζες ειπε οτι η Αγγλια αλλαξε ονομα ( ναι οντως το ειπε) απο GB σε UK για να μπει στην Ε.Ε!!!

Πραγματικα η ασχετοσυνη και η βλακεια δεν εχουν ταβανι.

Great Britain (GB) ειναι μονο το νησι: Αγγλια- Ουαλια- Σκωτια. United Kingdom (UK) ειναι το νησι (GB) + την Β.Ιρλανδια. O Καμμενος και ο καθε Καμμενος ειναι απλα ενας αξεστος που ειτε δε γνωριζει βασικη γεωγραφια ειτε λεει ψεμματα- και τα δυο συνηθισμενα φαινομενα στη κυβερνηση ΣΑΝΕΛ. United Kingdom (UK) ειναι ο ορος που χρησιμοποιειται γιατι πολυ απλα αν ηταν Great Britain, η Β.Ιρλανδια ΔΕΝ θα συμμετειχε στην Ε.Ε.

Ο ανθρωπος ειναι 20+ χρονια πολιτικος, σε υπουργικες θεσεις, δηλαδη συνομιλει-συναντει ομολογους του απο το UK και ακομη δεν μπορει να ξεχωρισει τι ειναι η Αγγλια, τι ειναι η Μεγαλη Βρεττανια (GB) και τι το Ηνωμενο Βασιλειο (UK), βασικες γνωσεις 5-6ης δημοτικου και αμα..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

19 Responses to Lord Bates

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών: Στα €101 δισ τα ληξιπρόθεσμα.

    Μόνον σε ένα μήνα, τον Δεκέμβριο του 2017, δημιουργήθηκαν 1,3 δισ. ευρώ νέα χρέη από απλήρωτους φόρους, ενώ ασκήθηκαν κατασχέσεις σε 14.781 οφειλέτες (περίπου 500 κάθε μέρα).
    Το 2016 είχε κλείσει αφήνοντας πίσω του 91,778 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Στη συνέχεια, στη διάρκεια του 2017, η ΑΑΔΕ κατάφερε να εισπράξει τα 2,678 δισ. ευρώ από αυτά. Την ίδια ώρα όμως, επιχειρήσεις και νοικοκυριά άφηναν απλήρωτα άλλα … 12,931 δισ. ευρώ από τρέχοντες φόρους! Και από αυτά όμως τα περίπου 13 δισ. ευρώ, η ΑΑΔΕ πρόλαβε τελικά να εισπράξει τα 2,391 δισ. ευρώ πριν κλείσει η χρονιά. Μαζί με τα 1,3 δισ. νέα χρέη του Δεκεμβρίου, η «κληρονομιά» που αφήνει τελικά το 2017 στους πολίτες φτάνει στα 101,2 δισ. ευρώ.

    Στα 31,2 δισ. οι οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία το 2017!!

    Ειμαστε 11εκκ κοσμος. Καντε τη διαιρεση ΜΟΝΟ για το 1,3ΔΙΣ του Δεκεμβριου. Μολις χαρειτε καντε το ιδιο για τα 101 ΔΙΣ. Αυτα δηλαδη που χρωσταει ο κοσμος στο δημοσιο, οπως λεγεται το κατα κεφαλην.

    Η Ελλάδα περιμένει «καθαρή έξοδο» όταν λήξει το πρόγραμμα διάσωσής της τον Αύγουστο και δεν έχει κανέναν λόγο να αναζητήσει προληπτική γραμμή πίστωσης, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

    Η αναπτυξη ηρθε. Η αριστερα μας βγαζει απο τα μνημονια!!!

    Τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

  2. Ο/Η Π.Κ. λέει:

    Να εισαι καλα για την επιμορφωση στους ιθαγενεις. Μολις εβαλλα τον 12χρονο γιο μου να παρακολουθησεο το video και μετα ειδαμε μαζι τους ελληνες πολιτικους που ανεφερες καθως και παλαιοτερους ολου του πολιτικου φασματος. Νομιζω οτι ηταν ενα απο τα καλυτερα μαθηματα που εχει παρει.

  3. Ο/Η Αλεξης λέει:

    https://www.youtube.com/watch?v=uZIHcUCFWYE

    Ας μαθουν πρωτα την εδω γεωγραφια και εχουμε καιρο για την Αγγλια, μην ζηταμε και πολλα.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ All
    Σας πρωτεινω να δειτε το Darkest Hour. Ο Gary Oldman ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, ο Ben Mendelsohn επισης πολυ καλος ως King George VI, οπως και σχεδον ολο το cast-ολοι Βρεταννοι πλην του Mendelsohn-Aussie.
    Για μενα η ταινια σε σκηνοθεσια, ροη γεγονοτων και σκηνικα -κοστουμια (ειδικα στη σκηνη του tube στο Westminster) ειναι οτι καλυτερο εχω δει εδω και παρα πολλα χρονια.
    Στη πρεμιερα ο κοσμος καθηλωθηκε και ξεσπασε σε ανευ προηγουμενου χειροκροτημα.
    Πραγματικα αξιζει να τη δειτε σε σινεμα.
    Pure British

    https://youtu.be/4pNOCzV5jG0

  5. Ο/Η bandog λέει:

    ο ψεκασμενος της συγκυβερνησης μολις ειδε το βιντεο με τον αγγλο λορδο να παραιτειται , αναφωνησε :

    ” μα τι μαλακας θεε μου”

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Bandog
    Δεν υπαρχει κανενας καμμενος. Υπαρχει ενας λαος ΜΟΝΟ που ανεχεται και ΘΕΛΕΙ καμμενους. Γι αυτο και τους ψηφιζει να τον κυβερνουν. Ο ΙΔΙΟΣ λαος που ψηφιζε 40 χρονια για να του κανουν οι καμμενοι ρουσφετια και να τον χωνουν στο δημοσιο ειναι. Ο ιδιος λαος που του κανανε το ΟΧΙ – ΝΑΙ μεσα σε μια νυχτα και τους ξαναψηφισε μετα απο 2 μηνες! Ειναι ο ιδιος λαος που εκλεγει τους Καμμενους να του δινουν επιδοματα και να του φτιχνουν νομους να βγανει στη συνταξη στα 45 και στα 50, αλλα απο την αλλη γκρινιαζει γιατι το παιδι του δε μπορει να βρει δουλεια, χωρις ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ να μπορει να κατανοησει οτι τα λεφτα της ‘συνταξης’ ειναι λεφτα απο φορους και στην ουσια ο μισθος που θα επαιρνε το παιδι του αν δεν επρεπε να πληρωνουμε 80% φορολογια για να καλυψουμε ολο αυτο το συστημα που τρωει τις σαρκες του.

    Eιναι ο ιδιος λαος που εβγαλε επι 30 χρονια την ‘αλλαγη’ το ‘εξω οι βασεις του θανατου’ το ‘εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο’ το ‘τσοβολα δωστα ολα’. Απλα τωρα αλλαξαν τα συνθηματα και λεγωνταν ‘δε πληρωνω’, go home madam merkel, ολαντρεου, θα τα σκισω (οχι τα ρημαδια τα λεφτα μου) τα μνημονια με ενα νομο και ενα αρθρο. Αυτα θελει να ακουει ο ελληνας γι αυτο βγαζει τους καμμενους. Θελει να του λες οτι θα του κοψεις το ΕΝΦΙΑ και μετα να το αυξανεις. Μας τα εγραφε και ο γνωστος της διανοησης εδω μεσα: κατσε λεει να μη το καταργησει το Αλιεξης τον ΕΝΦΙΑ και τοτε βλεπουμε. Το μονο που ειδα ειναι οτι ΟΛΟΙ ηπιατε το αμιλητο νερο και ΞΑΝΑ-κοψατε το χερι σας. ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ. Εξαφανιζολ ολοι. Και οι πυρινοι λογοι και η ‘επανασταση’ και οι…πλατειες και ολα. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ κανονικη. Καμμενους δε ψηφισαν? Τι περιμενες? IQ μεγαλυτερο απο ραδικιου? Η μορφωση μεγαλυτερη απο κανα Μικυ-Γκουφη? Ενα λυκειο κακην κακως επειδη ειναι υποχρεωτικο βγαλαμε.

    Ειναι ο ιδιος λαος που μπαζωνε τα ρεματα, πνιγηκε στη πρωτη βροχη αλλα ριχνει την ευθυνη στο ‘κρατος’. Γιατι εχουμε 2018 και ακομη δεν εχει καταλαβει οτι το κρατος ειναι ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ και οχι κατι αοριστο στο Αλφα του Κενταυρου. Πρεπει να ερθει το ΄κρατος’ ρε ΗΛΙΘΙΕ να σου πει οτι αμα πας και μπαζωσεις το ρεμα και χτισεις ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ στη πρωτη βροχη. Πρεπει να ερθει το ‘κρατος’ ρε ΚΡΕΤΙΝΕ να σου πει οτι αν καις π.χ το δασος στο βουνο ολα αυτα τα νερα που δεν εχουν που να σταματησουν θα μπουν στο σπιτι σου μεσα. Θες κρατος ΕΛΛΗΝΑΡΑ για να κανεις μεχρι καιτα αυτονοητα να μη ψοφας σα το σκυλι στ’ αμπελι, να μη καιγεσαι να μη πνιγεσαι να μη σκοτωνεσαι στους δρομους λιωμα. Θες κρατος να σε κυνηγαει να βαλεις κρανος μονος σου ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ να καταλαβεις οτι αμα πεσεις θα σκοτωθεις και το βαζεις στον αγκωνα! Βάζεις τη ζώνη πιςω Απο το κάθισμα για να μη χτυπάει το αλάρμ. Ποτε σου δε αναρωτήθηκες ΓΙΑΤΙ βάλανε αλάρμ οι κουτόφραγκοι στη ζώνη, βρήκες όμως τροπο να μη σε ενοχλεί. Κοιτάς οχι να σωθείς αλλα κουτοπόνηρα να ‘κοροϊδέψεις’ ποιον? Θες κρατος για να σεβαστεις το διπλανο σου που τρωει η πινει και δε θελει να εισπνεει το καπνο σου. Θες μπαμπουλα και βουρδουλα μονιμα και επειδη δε γουσταρεις κιολας μιας και εισαι Ελληναρας επαναστατης, βαζεις καμμενους επειδη ΘΕΣ να ζεις στο μπουρδελλο. Θες δηλαδη να εχεις νόμους αλλα θες να μη τους υπακούς, θες να εχεις κάποιον να κανει τα στραβά ματια το ωχ αδελφέ, γιατι ετσι βολεύει. Μολις γινει η στραβή ψάχνεις το κράτος που στο μυαλο σου μεσα ειναι ένας μπαμπούλας που πρεπει οταν δε σε κανει βαβα για τις βλακείες σου και τη γύφτια σου, να στα εχει ολα στο πιάτο έτοιμα – ενώ εσυ ο ίδιος πρώτος κοιτάς το παραθυράκι, να τη σκαπουλάρεις κοιτάς να μην ισχύσει οτιδήποτε η να ισχύσει μονο για τους άλλους.
    Θες ενα Καμμένο να σε κυβερνάει για να μπορείς εσυ ως Έλλην να κανεις χειρότερα απο το Καμμένο και να σε αφηνει στο ζαμανφουνισμο σου να νιώθεις άρχοντας. Η δε πρώτη κουβεντα που ακους ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΥ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ μολις τους υποδείξεις το λάθος ειναι το κλασικό ελληνικό: ναι αλλα και ο αλλος, ναι αλλα και ο προηγούμενος, ναι αλλα και ξε-αλλα.

    Οταν ομως ερχεσαι στο Λονδινο ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ και η μαγκια και η επανασταση γιατι βλεπεις οτι εδω δε εχει ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ εξυπναδες.
    Για κανε οτι αναβεις τσιγαρο σε κλειστο χωρο. Για κανε οτι πετας βεγγαλικο σε γηπεδο. Για προσπαθησε να κανεις κανα ντου να σε δω. Για οδηγα χωρις κρανος, οδηγα σκνιπα, για κανε οτι σταματας στο δρομο να αδειασεις το τασακι!!! για κανε οτι πετας κατω εστω ενα χαρτι στο κεντρο του Λονδινου. Για κανε οτι κορναρεις να το παμε στα απλα. Για κανε οτι μπαινεις τσαμπα στο tube, η ακομη καλυτερα κανε οτι σπας και κανα μηχανημα- οτι καις κανα τρολευ η οτι πετας καμμια μολοτοφ στη Leicester square η στο Covent Garden. Να δουμε θα σε ξαναδει ποτε κανεις μετα απο 20-30 χρονια?
    Για κανε οτι κλεινεις τη Regent Street με κανα ΠΑΜΕ 100 χαβαλεδες. Για προσπαθησε να κανεις κανα ντου αλα Ρουβικωνα σε κανα Westminster σε κανα Buckingham σε κανα Windsor ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..

    Καμμενος Τσιπρας Κουτσουμπας ΠΑΜΕ Χρυσα Αυγα στη Βρεττανια φυσικα και υπαρχουν. Απλα εδω ο κοσμος δεν ανεχεται να αποφασιζουν γι αυτον. Εχει και Nigel Farage οπως εχει και Boris Johbson. Αλλα η μεγαλη πλειοψηφια ειναι Bates, και ασχετα αν συμφωνω η οχι με την ιδεολογια τους ειναι απλα Αγγλοι. Που σεβωνται τον απεναντι πολλες φορες πιο πολυ απο τον εαυτο τους.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΒΡΕΤΤΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ.
    Η αξιοπρεπεια και ο σεβασμος ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΙ δεν απονεμωνται με ψηφους απο αγραμματους λαικιστες.

    Φανταζεσαι τον Blair τον Cameron τη Thatcher να πιανωνταν να πουλανε οπλα του Βρεττανικου Στρατου με μιζαδορους κολλητους και ως αντιδραση να ριχνανε και τις μπιλλιες τους στα καζινο στη Παρνηθα και να τους πιανανε να χρεωνουν πενταστερα ξενοδοχεια στο Βρεττανικο κρατος?
    Δεν υπαρχουν αυτα εδω ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Γοπα πετας κατω και τρως 50 λιρες προστιμο για να μαθεις να μην εισαι ΠΙΘΗΚΟΣ.
    Γι αυτο ειπα οτι ο καθε λαος επιλεγει να τον κυβερνα αυτος που του αξιζει. Τη καθε χωρα τη κανει ο λαος της. Τοσο απλα.

    Εδω τον Ελληνα τον ξεπουλανε καθημερινα και αυτος ανησυχει για το ΑΕΚ!
    Βλεπεις σχολια εδω και 15 μερες αν θα ‘νικησει΄ λεει ο ενας κατσαπλιας τον αλλο κατσαπλια και πως θα παιξουμε και τι να κανουμε και και και. 15 μερες ο μαλακας ασχολειται με το ΑΕΚ και αλλες 15 μετα παλι με το ΑΕΚ θα ασχολειται. Το 1/10 της σκεψης και του προβληματισμου του για τη μπουρδελο-ομαδα, να εδειχνε για τη ζωη του θα ηταν σιγουρα λιγοτερο στριμωγμενος.

    Ειναι ανεργος χρωσταει αλλα η εννοια του ειναι ο Μελλισανιδης ο Βαγγελας και ενα γηπεδο. Τον εχουν διαλυσει απο παντου απο παιδεια απο υγεια απο δουλεια απο φορους απο επιπεδο και ποιοτητα ζωης και αναλωνεται στη Περιστερα και το Καρανικα, και αν πηραμε αριστερο μπακ και αν το μπακακι θα παίζει αριστερά η δεξιά. Αν θα παιξει 4-2-3-1 αν θα παιξει 4-4-2 η 4-3-3 η αν θα παιξει αυτο που παιζει ολη η χωρα εδω και χρονια: το γνωστο οργανο.
    Ασε που του δειχνει παικταρας και ο ……μπαρμπα Μασουντ στα 34! και μαλιστα μουντιαλικος..ένας τελειωμένος Ιρανός που κανει 5 τσαλιμάκια αλάνας γειτονιάς. Ένας της ΠΛΑΚΑΣ που ήρθε να στελεχώσει τους υπόλοιπους της πλάκας, κατι Λιβαγιες και κατι Αραουχους. Eνας της ΠΛΑΚΑΣ που σε ειχε φτυσει τοτε στη Γ Εθνικη οταν τον πεταξε μια Λας Παλμας και ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφερθηκε περαν μιας Al-Shahania και μιας Al Gharafa. Ποδοσφαιρομανες που παιρνουν μονο μουντιαλικους παικταραδες του Subbuteo. Αλλα που τον πεταξαν- ω τι εκπληξη- και αυτες το μουντιαλικο παικταρα. Βλεπεις ομως αυτος ειναι Ιρανος ομορφοπαιδος, δεν ειναι Ταξιαρχης Φουντας που εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και εβγαλες ολη τη κακια σου σε ενα πιτσιρικα που στα 17 του εκανε το μεγα σφαλμα να μη θελει να παιζει στο Ερασιτεχνικο- ασχετα αμα εκανε σα παικτης η οχι στην ομαδα. Μιλαω για ΧΟΛΗ οχι αστεια, που εβγαλε η ΑΕΚ σε ενα παιδι σημερα 22 χρονων για κατι που εκανε 5 χρονια πριν!!!

    Χαβαλέδες που δε παίζουν ουτε στη Crystal Palace αλλαγή στην ΑΕΚ 2018 τους βλεπουμε παικτουρες. Χαβαλεδες που ακομη και στο ιδιο το ΑΕΚ 20 χρονια πριν δε περναγαν ουτε απ’ εξω αλλα τωρα τους βλεπουμε μουντιαλικους!
    Εκτος αν υπαρχει ενας ανθρωπος με κοινη λογικη που θα εβγαζε τον Σαβεφσκι να βαλει τον Μασουντ, τον Κετσπαγια να βαλει το Λιβαγια το ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ που κανει 30 σβουρες γυρω απο τον αξονα του και ειναι πιο αργος απο φρεγατα, τον Μπατιστα να βαλει τον Αραουχο η τον Κασαπη να βαλει τον …. Μπακακη. Για να μη παω πιο παλια σε Νικολουδη, Μαυρο, Αρδιζογλου, ΒΙΕΡΑ, Παπαιωαννου κλπ που απεκλειαν πρωτθλητριες Αγγλιας την ωρα που ο Λιβαγιας χανει με κατω τα χερια 2 ματς, κανει ΜΗΔΕΝ γκολ και μιση τελικη με την πρωταθλητρια…. Ρωσσιας η την τεταρτη Γαλλιας και αποκλειεται ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ. ΕΛΕΟΣ δηλαδη με την υποτιμηση της νοημοσυνης, ΕΛΕΟΣ με την υποβαθμιση-οχι απλα του κανονικου ποδοσφαιρου- αλλα ακομη και αυτου που παιζαμε εμεις οι ιδιοι λιγα χρονια πριν.
    Γι αυτο αλλωστε ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHL δε παιζεις και ο Αγγλος εχει 5 ομαδες στις 16. Γιατι ακομη και εκει – που καιγεσαι και καλα- ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

    Όλοι αυτο οι παικταράδες που δε κερδίζουν τον Απόλλωνα τη Λαρσα και τη Τριπολιτσά θα κρίνουν λέει τα ντέρμπι, που ειναι λέει και τα σοβαρα ματς. ΦΥΣΙΚΑ και ειναι και τα ματς που κρίνουν το πρωτάθλημα της πλάκας. Οταν η ανικανότητα σου σε κανει απο το +5 να εισαι στο -3 με τους ταγαραδες που έπαιξες τοτε κατι πρεπει να πεις και εσυ να δικαιολογηθείς. Να καλύψεις τη μπούρδα. Βεβαια δεν αναρωτήθηκες ΓΙΑΤΙ χανωντας 5-7-10 πόντους έφτασες να σου χρειάζονται τα ντέρμπυ μπάς και ρεφάρεις..και γιατι αντι να εισαι +5/8 ποντους μπροστα και να εχουν διαδικαστικο χαρακτηρα απλα, ξαφνικα εγιναν ματς λεει που θα κρινουν το τιτλο. ΤΙΠΟΤΕ δε θα κρινουν. Γιατι οπως και σε ολα τα αλλα, το ΑΕΚ ειναι ανεκδοτο. Ως εταιρεια και ως ροστερ. Γιατι ακομη και αν κερδισεις π.χ στο ταψι, θα κανεις τη γκελα με το πρωτο τσοπανη. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ οχι μια οχι δυο οχι τρεις αλλα 500 φορες. Τη μια την ελεγαν Αγροτικο Αστερα, την αλλη την ελεγαν Ηρακλη, τη αλλη την ελεγαν Απολλωνα. Η την ελεγαν ΙΩΝΙΚΟ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.
    Γιατι επαιξες π.χ 3 ματς που δινουν 9 ποντους. Με τον Απολλωνα με τη Λαρσα και με το Γαυρο. Απο τα πρωτα 2 πηρες 2 ποντους. Να νικησεις και στο ματς που ‘κρινει’ το τιτλο πας στους 5. ΑΝ ΝΙΚΑΓΕΣ ΤΗ ΛΑΡΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα ειχες 6 ποντους πριν το ντερμπυ η οχι? Θα ησουν στους 45 με 2 και 3 ποντους απο πανω- αρα σου εκαναν και οι ισοπαλιες η οχι?

    Όπως ακριβώς λοιπόν εισαι χύμα σε ολα ετσι και στη μπάλα.
    Γιατι να ειναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο απο τη χώρα? επειδη το διοικεί ο Μελισσανίδης με το Μπάγεβιτς και το Λυμπεροπούλο? Ποιος ειναι δηλαδη πιο ικανος? Ο Καρανικας η ο Λυμπεροπουλος? Ειναι καλυτερος manager ο Σκουρλετης το κουμουνι η ο Μπαγεβιτς ο 50 χρονια στην Ελλαδα μιλαω σαν καθυστερημενο ΓΚΑ ΓΚΑ ακομα? Ο Τσιπρας η ο Μελλισανιδης?
    Τι ψαχνεις τωρα?

    PS1 Old English saying: Who’s more foolish, the fool or the fool who follows him?
    PS2 Manners maketh man.

  7. Ο/Η theo λέει:

    Καλημερα
    Μπράβο σου για τα σχόλια .
    Τα ίδια βλέπω κ προσπαθώ να επικοινωνήσω στη δουλειά μου με τους Άγγλους .
    Λίγο να τους ακολουθούσαμε στην σειρά τους κ θα είμασταν κορυφαίοι δυστυχώς
    το μεγαλύτερο μας ελάττωμα είναι η έλλειψη σεβασμού …

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τι Ματσαρα.Η εισαι Λιβερπουλ η δεν εισαι.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειμαςτε Liverpool, ειμαςτε φυςικα μεςα. Τραγικός ref κανενα απο τα δυο- το πρώτο ειναι offside το δεύτερο δεν υπαρχει καν επαφή- δεν ειναι πέναλτυ. Κανενα. Πόλυ λίγη η Tottenham σημερα, νομιζω έφτασε ταβάνι αυτο το ρόστερ της.
    Ο Ολλανδός ξεκίνησε απόσβεση..
    Η ομάδα παιζει μια χαρα μπαλλα, ειναι ανετα στη τριάδα πουλώντας το καλύτερο δεκάρι στο κοσμο!
    Κάποιος έλεγε οτι ο σαλλαχ δε κανει!
    24 γκολ φέτος και ειναι 4 Φεβρουαρίου.
    Ο Λουκάκου που… κανει (τα δίπλα λεφτα) εχει τα μισά γκολ-12
    Ετσι παει, ο ενας κοστίζει 80 εκκ και βάζει 12 γκολ ο άλλος 37 και βάζει 24… χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Ωραιο απόγευμα στο Anfield σημερα. Ειναι άδικο το αποτέλεσμα. Αλλα δε τρέχει κατι πάλι εκτος θα τους πεταξουμε

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    The ref is part of the game.So simple.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    No the ref is NOT part of the game, the players are, the managers are.
    The ref is there to ensure that the game is fair, not to award penalties after 3 minutes (1st) and after 2 minutes (2nd) debating with the linesman who was clearly saying: I am NOT sure but IF there was a challenge then it’s a penalty. We saw clearly on the monitor his words. With IF’s from o third person you don’t award something you initially didnt see. Twice…

    PS. Klop is looking for someone to carry Sallah’s dirty underwear after the match . I think Sengei Masoud (from World Cup of Arabia) is fine. Budget of 100k for 6 months will be covered from Mo’s weekly pay.

  12. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη γιατι δεν βαζουν VAR?

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    VAR was tested in FA Cup. I think from next year it will be present in premier league.
    To be honest IF you saw the FA match it was a disaster. VAR should be used in critical decisions only, hence once or twice, not every 5 mins. This is England we are not sissies to stop again and again.
    If you want to stop every 1 minute and see refs managers players etc discussing and debating please watch NFL where a game lasts 2-3-4 hours and even if you miss-let’s say half an hour- it’s ok.. we are yanks!!
    Yeeeehhhaaaaa

  14. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Μη λες τετοια.Διαλεγεις λαθος μερα,σημερα είναι το Super Bowl,όχι τιποτα άλλο διαβαζει και ο Στιβεν.. Χαααα

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα τον πειράζω. Τι ειναι σημερα;
    Το σούπερ τι;
    Χαχαχα. Μονο αμερικανοί βλέπουν αυτα τα πράγματα και εκει ουτε ενας στους 3. Τα οποία και ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ασχολείται και κανας άλλος και τα λένε και World Series πχ στο baseball.
    Ποιο world ρε καραβλαχαρες που ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ασχολείστε;

    Επίσημα στοιχεία τηλεθέασης.
    Super bowl περσυ: 111,9 εκκ
    Liverpool-Manchester United: 703εκκ
    Που να βάλουμε τίποτε τελικούς chl τίποτε World Cup κλπ μεςα.

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Γελαωωωωω.Χαααα
    Ειστε ωραιοι

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    LFC
    700 εκκ θεατές σε 203 χώρες, 26 στέλνουν συνεργείο στο Anfield.
    Για να δουν το ΝΑΟ οχι σε τελικό και μαλιςτα super (βγαίνει και σε αμόλυβδη;; ) αλλα στο απλο ματς της σαιζόν.
    111 εκ στο τελικό εκ των οποίων 40 οι ισπανόφωνοι στο ανάλογο Fox, δηλαδή Miami και νότιες πολιτείες Αντε κ λιγο Μεξικό.
    Εχεις ακούσει μια παράφραση τραγουδιού: who the fuck is Alice?
    Ψάξτο στο you tube.
    Θα ασχοληθεί τωρα η Aston Martin με κάποια Cadillac?

  18. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    XaXaaaaaaaaaaaa

  19. Ο/Η Flevend λέει:

    μαλιςτα super (βγαίνει και σε αμόλυβδη;;

    Κλαίω….από τα γέλια….