ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

Σούπερ Κυριακή. Για όλα τα γούστα. Φασιστική, αντιφασιστική διαδήλωση, συλλαλητήριο, όπου ήθελες πήγαινες. Κι αφού τελείωνες με τις βόλτες, άνετα πήγαινες στο τηγάνι ή στην τηλεόραση για να παρακολουθήσεις το ντέρμπυ. Στην σκιά του χοντρού σπρωξίματος που παίρνει ο ΠΑΟΚ, και με την προσωπική μου λαχτάρα για φοβερό θέαμα το πολύ βράδυ, που έχουμε τον τελικό των τελικών στην Αμερική.

Πάντως οι δύο Ισπανοί, έχουν βαλθεί ή έχουν συνεννοηθεί να εκπλήσσουν τον κόσμο. 4-3-3 ο αντίπαλος με τον Αρσαριφάρντ έξω, 4-2-3-1 εμείς με τον Μπακάκη αριστερά και τον Λιβάγια έξω. Πρακτικά φοβόταν ο ένας τον άλλον, και μάλλον ψάχνανε πώς θα εξουδετερώσουν τα όπλα εκατέρωθεν. Κάτι που φάνηκε στην αρχή του πρώτου μέρους. Ο Ολυμπιακός μπήκε για να εκμεταλλευτεί την έδρα, και η ΑΕΚ έψαχνε να βρει πατήματα, ούσα άνευρη και νωθρή.

Τι είδαμε σε όλο το πρώτο ημιχρόνιο. Ξυλίκι και κλωτσοπατινάδα. Κοινώς μια σούπα. Ακόμα και μετά το τέταρτο, που ο αντίπαλος χαμήλωσε τον ρυθμό του. Η ΑΕΚ ήταν αδύνατον να κρατήσει την μπάλα, και φυσικά ήταν αδύνατον να σκεφτεί να επιτεθεί. Αποτέλεσμα ήταν να μην έχει καμία τελική, ενώ με την παθητικότητα της, κινδύνεψε δυό φορές, αλλά την έσωσε ο Τσιντώτας την μία. Η άλλη ήταν άουτ, άσχετα αν καταλογίσθηκε κόρνερ.

Για όλα υπάρχει κάποια εξήγηση όμως. Ο Μιραλάς έπεσε πάνω στον πολύ καλό σήμερα Βράνιες, και ο Φορτούνης ήταν πολύ στενά μαρκαρισμένος για να φτειάξει κάτι καλό. Από την άλλη η ΑΕΚ δεν είχε καθόλου αριστερή πτέρυγα, ο Μασούντ ήταν κι αυτός εγκλωβισμένος σε πολύ γερά αμυντικά χαφ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος ήταν σε κακή μέρα. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποφασιστικός επιθετικά και η ΑΕΚ πιο συμπαγής αμυντικά. Άρα φτάσαμε σε ένα λογικό ισόπαλο αποτέλεσμα με κουλουράκια, που ταλαιπώρησε κι εμάς και σκόρπισε χαμόγελα και στην συμπρωτεύουσα.

Το δεύτερο μέρος συνέχισε την εικόνα της ταλαιπωρίας μας σε επίπεδο θεάματος. Η εικόνα ήταν περίπου ίδια με του πρώτου μέρους, πράμα που πήγαν να διορθώσουν οι προπονητές βάζοντας στο παιχνίδι τους Λιβάγια και Ανσαριφάρντ. Τολμώ όμως να πω οτι η ΑΕΚ ήταν ελαφρώς πιο τολμηρή επιθετικά, κάπως ισορόπησε την κατοχή της μπάλας, και σαν αποτέλεσμα είχε οτι έκανε δυό τελικές προσπάθειες, που θα μπορούσαν να είχαν φέρει κάποιο γκολ. Μιλάω για δυό κεφαλιές, μία του Αραούχο, και μία του Μασούντ. Ασφαλώς και μύρισε γκολ και ισοφάρισε τις καλές στιγμές του αντιπάλου στο πρώτο μέρος.

Όταν όμως δεν είσαι αποτελεσματικός, κι όταν δεν παίρνεις αυτό που σου δίνει η τύχη, είσαι άξιος της μοίρας σου. Με κορυφαίους τους Σιμόες, Βράνιες και Τσιντώτα, τον Μασούντ – που απέδειξε τι σημαίνει παικταράς – να μην μπορεί να βρει κάποια επιθετική εκμετάλλευση του κενού χώρου, δεν μπορείς να πας πολύ μακριά. Και μάλιστα μπορείς και να φας και γκολ.  Από έναν ακίνδυνο αντίπαλο, που μάλλον είχε συμβιβαστεί με την επίδοση του. Και που στην ουσία έκανε μία επίθεση της προκοπής. Και φυσικά μετά κάθισε πίσω να κρατήσει το δώρο της τύχης, όσο κι αν ο Γκαρθία διόρθωνε τα λάθη του.

Η συνέχεια όμως ήταν εκπληκτική. Αυτό που λέμε συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είναι αντίπαλος, που δεν είναι φόβητρο. Κι ευτυχώς το κατάλαβε κι ο Χιμένεθ εγκαίρως. Διότι μπορεί η ισοφάριση της ΑΕΚ να είχε κάποια δόση τύχης και να ήρθε κι αυτή από την άμυνα – ο Τσιγκρίνσκι υποχρεωτικά μπαίνει στους καλύτερους κι αυτός -, αλλά η κίνηση του να μπει επιτέλους σέντερ φορ στον αγώνα, είναι στοχευμένη. Οπότε το γκολ του Γιακουμάκη, τον κάνει mvp του αγώνα και δείχνει και την πίστη από τον πάγκο.

Δεν χρειάζεται όμως να λέμε πολλά σαν κριτική. Ο αγώνας ήταν της πλάκας, αλλά η νίκη ήταν τεράστια και κύρια πολύ ανδρική. Διότι ήρθε με ανατροπή σε μια εξέλιξη, που δεν ήταν δικαιολογημένη. Μια εξέλιξη που ήταν κόντρα σε αυτό που έβλεπε η ΑΕΚ, που ανέβαινε και καταλάβαινε τον ζωτικό χώρο στο γήπεδο. Και που δεν τα παράτησε, και δεν άφησε την λογική απογοήτευση να την καταβάλει. Πράγμα που θα ήταν κι αυτό λογικό.

Μιλάμε αδέρφια για την πιο μεγάλη ανατροπή που έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια. Εκτός έδρας κι απέναντι σε βασικό σου ανταγωνιστή. Κι ανατροπή σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, που παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία ακόμα κι από κάποια συντριβή. Που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας, ο οποίος χρειάζεται ένα ακόμα διπλό. Στην Τούμπα, για να πεισθούν κι εκεί, άλλοι τόσοι που πείσθηκαν σήμερα στον Πειραιά. Όπως πείσθηκαν και κάποιο δικοί μας, που ούτε τον Μασούντ τον θεωρούν κάτι το άλλο, ούτε βέβαια βλέπανε το διπλό. Είμαστε ευτυχισμένοι, έστω κι αν περάσαμε δια πυρός, σιδήρου και κολάσεως. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά λοιπόν και συγνώμη στην συμπρωτεύουσα, που σήμερα είχε την τιμητική της. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

56 Responses to ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Το φωνάζουμε όσοι αντέξαμε να παρακολουθήσουμε τον κούλη φέτος…αυτό ΔΕΝ είναι ομάδα.
    Πολύ καλή και ψυχωμένη εμφάνιση, κάποια λάθη έγιναν (ουδείς τέλειος) αλλά το αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο και πάνω απ’ όλα ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ.
    Επιτέλους ξαναμεγαλώνουμε σαν ομάδα, δεν ξέρω αν το πάρουμε φέτος (νομίζω ότι είναι δοσμένο στον ρωσοπόντιο, φαίνεται από το 1ο γκολ τους πάλι σήμερα), αλλά οι βάσεις να βγάλουμε από πάνω μας το μίκραιμα του υποβιβασμού και των τελευταίων 20 χρόνων κακομοιριάς, εσωστρέφειας και προδοσίας μπαίνουν πια στέρεες.
    Ακόμα κι αν δεν το πάρουμε έχουμε καθήκον να αφήσουμε τον κούλη τρίτο. Ας τους κοπούν τα πακέτα του τσουλού και σου λέω…
    Φανταστικός Τσιντώτας, μπαι δε γουέι, έχουμε επιτέλους τερματοφύλακα κλάσης! Και οι 4 πίσω και οι Σιμόες εκπληκτικοί, μπράβο στον κρητίκαρο και τον Πέρση μας!

  2. Ο/Η stelathen λέει:

    σημερα οι γαυροι μπουκαραν στο τελος του αγωνα.

    ευχομαι οι παοκτζηδες να μπουκαρουν στο 70,οπως παλια.

    μεγαλο διπλο,μπας και ξαναφτιχχτει το dna που εχουμε χασει

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Ξεκιναω απο το τελος,οπου ΝΑΙ ,αυτο ειναι ΑΕΚ… Απο κει και περα,ενα παιχνιδι να μασας και να φτυνεις μεχρι το τελευταιο τεταρτο,οπου ηταν ολα τα λεφτα. Ενας Μασουντ,με αρχοντικο παιξιμο,και με καποιους παιχτες καμικαζι. Μεταλλο εβγαλε η ομαδα,ακομα και μετα το 1-0.οπου στο λεπτο που μπηκε σου κοβονται τα ποδια. Ενας τραγικος Ολυμπιακος,με εξαφανισμενες τις βεντετες του,που εχει να αντιμετωπισει τωρα και την ενδεχομενη τιμωρια του για την φωτοβολιδα,πραμα που σημαινει τουλαχιστον δυο αγωνιστικες. Ετσι οπως εξελιχθηκε το σκορ,με την ανατροπη των ανατροπων, ειναι σαν να χεις γαμησει και να χυνεις δυο κουταλιες της σουπας στην μουρη του καθε γαυρου….( Georgiou speaking…..)

  4. Ο/Η Koreas λέει:

    ΒΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΕΚΣΤΑΣΗ……….ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΝΩΣΗΣ ORIGINAL ΕΝΩΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΕΟΕ ΑΕΚΑΡΑ ΟΕ…….

    Είμαι μέσα στο αμάξι, επιστρέφω σπίτι κι ακούω στο ραδιόφωνο το χάπια να κλαίει…..ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΝΩΣΗΣ. …….

    Ελπίζω η ομάδα από εδώ και στο εξής να είναι πιο θαραλλεα….

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Δηλωσεις Μαρινακη,μεσα στην κλαψα. Τους αδικει η διαιτησια,τους πηδαει η ΕΠΟ, η κυβερνηση τους γαμαει καθημερινα,τι αλλο να κανουν οι κακομοιροι…. Ο αγωνας συνεχιζεται, θα κηρυξει ανενδοτο εναντια στο κατεστημενο,εχει τους παντες εναντιον του, και καλεσε τον κοσμο αφου δει το γκολ οφσαιντ του Παοκ,να παραμεινει ψυχραιμος,αφου οπως ειπε, αυτοι που μπηκαν στο γηπεδο μετα το τελος του αγωνα δεν ξερει αν ηταν οπαδοι της ομαδας του,η κοσμος που ηταν στο συλλαλητηριο και εκοβε βολτες εξω απο το Καραισκακη και ειδε φως και μπηκε…. Αυτες ειναι δηλωσεις οχι του Σαββα,αλλα του παμεγιστου ,του ανυπερβλητου,του γιγαντα,προεδρου Μαρινακη… Και καθοντουσαν ολοι οι μαλακες με το μαρκουτσι στο χερι και τον ακουγαν αντι να του τα πεταξουν στην μουρη που τους δουλευει ψιλο γαζι…

  6. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    τσούπ μια διαπλανητική ηδονή , μέχρι την επόμενη (δεν αρμόζει να γκρινιάξω σήμερα)

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Μα αυτή την εντολή έχουν : Να τον αφήνουν να μιλάει. Αυτή είναι η τιμωρία του βλάκα. Η ομιλία.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Στο «NRG Stadium» του Χιούστον, χωρητικότητας 71.795 θεατών, δεν θα πέφτει καρφίτσα. Κενή θέση στον αγώνα που κρίνει τον πρωταθλητή της NFL (National Football League), δεν υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Παρά τις εξωφρενικές τιμές των εισιτηρίων, που εφέτος έφτασαν τα 25.000 δολάρια για τους πιο προνομιούχους θεατές, αυτό το ματς είναι το πιο σίγουρο sold out της χρονιάς. Κάθε χρονιάς. Για τους Αμερικανούς, είναι το απόλυτο αθλητικό event.

    Πρόκειται για ένα τετράωρο υπερθέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστούν μια μπάλα σαν πεπόνι, αθλητές – «θηρία» και, συχνά, τσακισμένοι αυχένες και σπονδυλικές στήλες. Στη διάρκεια της σεζόν, τα σκάνδαλα γύρω από τους παίκτες σπανίως απουσιάζουν. Για ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί: ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά, ντόπινγκ, απειλές, εκβιασμούς και «στημένα» ματς. Κι όμως, χρόνο με τον χρόνο, το αμερικανικό φούτμπολ αυξάνει τη δημοφιλία του και πέρα από τις ΗΠΑ. Το εφετινό, 51ο Super Bowl θα το παρακολουθήσουν από την TV περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε 200 χώρες, σχεδόν όσοι είδαν τον τελικό του Μουντιάλ 2014.

    Είναι το παιχνίδι με την υψηλότερη τηλεθέαση στη Βόρειο Αμερική, και με τη δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως. Θεωρείται ως το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός «της μιας μέρας», αν και το ίδιο το σπορ δεν είναι το πλέον δημοφιλές στον Κόσμο. Τι είναι αυτό που κάνει τον τελικό του NFL τόσο ξεχωριστό;

    Πρώτα απ’ όλα, η μοναδική τηλεοπτική του «κάλυψη». Στο Super Bowl, οι Αμερικανοί δοκιμάζουν κάθε νέα τεχνολογία, προσφέροντας στους τηλεθεατές πρωτόγνωρες εμπειρίες. Για παράδειγμα, εκεί είδαμε για πρώτη φορά το Super Slow Motion. Με real time στατιστικά, διαστημικά γραφικά, καμιά τριανταριά κάμερες 4k, μικρόφωνα πάνω σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές, και με πλάνα ακόμη και της μύγας που θα πετάξει στο στάδιο, το τηλεοπτικό προϊόν που φτάνει στις οθόνες μας δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο.

    Γι’ αυτό, άλλωστε, τα 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικής διαφήμισης κοστίζουν -εφέτος- πέντε εκατομμύρια δολάρια. Δέκα εκατομμύρια δολάρια το λεπτό. Δηλαδή, 166.666 δολάρια το δευτερόλεπτο. «Διαβολικό» νούμερο. Ολος ο διαθέσιμος διαφημιστικός χρόνος έχει πουληθεί, από τον περασμένο Νοέμβριο, σε 43 εταιρείες – κολοσσούς.

    Ενα σημαντικό μέρος των τηλε/θεατών παρακολουθεί το Super Bowl για τη δωδεκάλεπτη μίνι συναυλία στο ημίχρονο του αγώνα. Εφέτος είναι η σειρά της Lady Gaga να τραγουδήσει πάνω στην τεράστια σκηνή με τα high-tech εφέ, η οποία στήνεται και μαζεύεται μέσα σε πέντε λεπτά. Το 2015, το σόου της Κέιτι Πέρι το είχαν παρακολουθήσει 118,5 εκατομμύρια τηλεθεατές (μόνο στις ΗΠΑ), ενώ το ματς το είδαν λίγο λιγότεροι (114,4 εκατομμύρια). Εκείνος ο τελικός έσπασε όλα τα ρεκόρ, με ποσοστό 50% επί των ανοικτών δεκτών. Από τα half-time shows του Super Bowl έχουν παρελάσει, μεταξύ άλλων, ο Μάικλ Τζάκσον, ο Πρινς, οι Ρόλινγκ Στόουνς, οι U2, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με την Τζάνετ Τζάκσον, και η Μπιγιονσέ με τον Μπρούνο Μαρς (πέρυσι).

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Steven
    Τα νούμερα σου ειναι εντελως λάθος
    Το σούπερ (τρομάρα του) Μπόουλ δεν μπαίνει καν στη δεκάδα των tip αθλητικών γεγονότων
    Και επειδή ειναι ωραι να μιλάμε με αριθμούς εδω ειναι ο πρώτος με 112 εκκ απο τη statists

    https://www.statista.com/statistics/216526/super-bowl-us-tv-viewership/#0

    Εδω ειναι το δεύτερο (που λεει και για -10% μείωση στη σαιζόν) απο το newsweek

    http://www.newsweek.com/super-bowl-2018-ratings-how-many-people-will-watch-new-england-patriots-798749?amp=1

    Εδω ειναι το τρίτο απο τη Wikipedia

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_television_ratings

    Εχω κ άλλες πηγές ΟΛΟΙ το ιδιο νουμερο 111,κατι εκκ δίνουν.

    95.000 χιλιάδες μαζεύουμε σε φιλικό στην Αυστραλία Α-Β σου φενεται μεγάλο το 75.

    Το Liverpool -Manchester και μετα το el Classico ειναι με 700 και 500 περιπου εκκ τα δυο μεγαλύτερα στο πλανήτη για κανονικη ταΐζουν.
    Τελικοί CHL World Cup κανουν δις τηλεθέασης.
    Πιςω απο τους τελικούς ειναι Ολυμπιακοί αγώνες (οι 2 τελετές και τα 100 μ ανδρών)
    Το σούπερ ( ρώτησα αν βγαίνει και σε αμόλυβδη..) μποουλ με τη ….lady gaga!! ειναι μια πολυ ωραια ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ yeeeehaaaa που το βλέπουν κατα 95% μονο εκει. Αν δε σκεφτείς οτι οι αμερικανοί ειναι 300 εκκ η αναλογία ειναι 1 στους 3, δε το λες και τρομερό.

    Καταλαβαίνω οτι μπορεί να σου αρεςει να βλεπεις «αθλητές» ντυνενους transformers να το συζητάνε κανα πεντάωρο και να παίζουν 3 λεπτά ανα τεταρτο, οκ γούστα ειναι αυτα.
    Αλλα απο τηλεθέαση και ειδικά εκτος Αμερικής ΑΣΤΟ δε παιζει.
    Κανεις δεν ασχολείται

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μαι κατι τελευταίο. Το super slow motion εξυπηρετεί σε κατι;
    Οι κάμερες 4Κ τι σχέση έχουν με το άθλημα; Δηλαδή η τεχνολογία του καναλιού κανει το άθλημα συναρπαστικό;

    Μικρόφωνα σε αθλητές; Σοβαρά τωρα; Τους δίνετε και το σενάριο η το μαθαίνουν Απ έξω;
    Τα real time στατιστικά που εχει η premier που σου λεει ποςο έτρεξε πόσες πάσες εκανε που κίνηται με τοίχο ποσοστά ΔΕΝ σπυ ειναι αρκετά;
    Φίλε μου έχουν μπερδέψει ενα ΑΘΛΗΜΑ με μια υπερπαραγωγή ως γνήσιοι αμερικανοί. Αθλητές ειναι τι μικρόφωνα και αηδίες;
    Φαντάζεσαι το Μέσι να τρέχει με κανα μαρκούτσι καρφωμένο στο πέτο; Πλακα κανουμε;

    Καλη η πλακα ΩΣ θέαμα και μονο. ΚΙΤΣ, βλαχιά, κακογουστιά, αμερικανια στο όριο και ολα καλα. Φωτιές φτερά και πούπουλα γκόμενες που χοροπηδάνε lady gaga και σαματάς να γίνεται.

  11. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα
    Πειραζει που η ομαδα μεχρι το 80 δεν μου αρεσε??Μου αρεσε μονο ότι δεν ειχαν μασησει από το ξυλο που τρώγανε.Μου αρεσει που δεν τα παρατησε στο τελος και τελικα η τυχη βοηθαει τους τολμηρούς? Ισως…..
    Από την άλλη ολοι ψαχνουν δικαιολογιες.Εχω την αισθηση ,μετα και την εμφανιση του μεγαλοεπενδυτη,που τον ειδα χαλαρο,λυτρωμενο θα ελεγα από τα πρεπει της ομαδας του,οτι εχουν και αυτή την τελεια δικαιολογια για φετος.
    Και η ζωη συνεχιζεται…………….

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Τα νούμερα μου είναι ολόσωστα και δεν παίρνω χαμπάρι από τίποτα. Το ψάχνεις πιο καλά. Άλλη κουβέντα δεν κάνω. Το δε σχόλιο μου, είναι απλά αντιγραφή από site. Χτυπάς super bowl, τηλεθέαση και τα βρίσκεις.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Φυσικά και δεν θα φανταστώ τον Μέσι, όπως τον περιγράφεις. Έχεις καταλάβει οτι μιλάμε για άλλο σπορ; ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ, ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΕΑΜΑ. Τώρα για την βλαχιά και τα λοιπά, δεν ασχολούμαι. Ό,τι αρέσει στον καθένα, ελπίζω να το επιτρέπεις. Κι όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Ο καθένας που βλέπει την πλάτη του κεφτέ. Αρκετά.

  14. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    Αν πετύχαιτε καμμιά επανάληψη του αγώνα στη νόβα, κάνετε τον κόπο να προσέξετε τρεξίματα από μπακάκη, λάζαρο, σιμόες , μπακασέτα, ακόμα κι αραούχο.
    Η θέληση και το πείσμα ΄ήταν σήμερα επικών διαστάσεων, χωρίς καμμιά υπερβολή.

    ως προς την τακτική προσέγγιση του αγώνα , βρίσκω απόλυτα λογικό ό,τι έκανε ο Χιμένεθ σήμερα.Κυρίως , γτ βασίστηκε στη διαπίστωση που όλοι έχουν πάρει χαμπάρι: ότι ο οσφπ μετά το 60΄ καταρρέει.Βιολογικά είναι ένα χάλι.Οι μαλακοπίτουρες δημοσιογράφοι στάθήκαν στην έλλειψη ευκαιριών της ΑΕΚ στο παιχνίδι κυπέλλου…

    Κι έτσι, το τυρί το είδαν όπως το είδε κι ο Γκαρσία: Άρχισε να ξηλώνει το σφιχτό του κέντρο για να ” χτυπήσει” το ματς.Τη ΦΑΚΑ δεν είδε ,όμως: φρεσκάρισμα ο Μανόλο με Γαλανό αντι σκασμένου Κονέ, Λιβάγια αντί αραούχο. Η αντίστροφη μέτρηση είχε ήδη ξεκινήσει….

    Το 1-0 ήταν κάτι σαν την αριστερη παρένθεση του Μουρούτη.Στην πρώτη επίθεση μετά τη σέντρα, η τσίρλα βρώμισε μέχρι και την οθόνη στο σπίτι μου.

    Μεγάλο αποτέλεσμα, και ,σόρρυ αδέρφια, ντέρμπυ με τους σιχαμένους παίζαμε: το γκολ ψάχνεις, όχι θέαμα.

    Και για να κάνουμε ταμείο: Πόσους και ποιους παίκτες του οσφπ θα θέλατε στην ΑΕΚ ? Εγώ τον Μάριν και τον Πάρντο.Οι άλλοι ούτε απ΄έξω από τα Σπάτα

    ΥΓ)Μεγάλη η απουσία του Λιβάγια την Τετάρτη.Δυστυχώς.Για να τους τελειώσεις.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κέλβιν Σέμπουε : Αδερφέ, τα τρεξίματα τα είδαμε όπως και την αμυντική συνοχή της ομάδας. Τακτικά, δεν είδα αυτά που είδες από τον Χιμένεθ. Το παιχνίδι ήταν κόντρα σε κάθε μορφή λογικής. Πήγαινε σβηστά για ισοπαλία, ο Γκαρσία είναι φανερό οτι δεν ξέρει την ομάδα του, ενώ ο Χιμένεθ δεν έχει εμπιστοσύνη στην επίθεση, που την έχει αδούλευτη. Κόντρα στην ροή φυσικά προηγήθηκε ο αντίπαλος, και η ισοφάριση μας ήταν τυχαία. Ψαλίδι του φορ μας, πλάτη του Λάζαρου κι απομάκρυνση του σέντερ μπακ μας που δεν φημίζεται για σκόρερ. Πήγε γκολ εντάξει, μην το κάνουμε και θέμα. Θέμα μπορεί να γίνει η κάρτα στο κόρνερ του Μασούντ ή οτι πήγε να πάρει την μπάλα μετά την ισοφάριση. Ο Γαύρος αυτοκτόνησε σήμερα, όσο κι αν εμείς μιλάμε για το έπος. Ποιούς παίκτες από τον αντίπαλο; Πλάκα κάνεις; Ένα αμυντικό χαφ. Φυσικά κι αυτός θα ήθελε τον Μασούντ. Έχω πάθει πλάκα.

  16. Ο/Η Κρυφη Ελπιδα λέει:

    Ανελπιστο διπλο και το μονο αποτελεσμα που μας κραταει ζωντανους,δεν εχουμε καθολου ευκολο προγραμμα,αστερα και ξανθη τα δυο επομενα και το κυπελλο που προηγειται.Αν θελουμε πρωταθλημα πρεπει να κανουμε το 10/10,οι μπουγατσες παιζουν φιλικα και δεν γκελαρουν.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κρυφή Ελπίδα : Καθόλου ανέλπιστο διπλό. Στο είχα πει : Θα πρέπει να πάρεις τα ντέρμπυ. Σιγά τι κέρδισες. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΣΕ καταλαβαίνω. Φυσικά αν θέλεις πρωτάθλημα, πρέπει να κάνεις 10/10. Τι να κάνεις; Παρακάλια να κερδίσουν οι άλλοι; Θα πας εκεί και θα κερδίσεις. Αλλιώς, τι το θέλεις το πρωτάθλημα; Για τον Μελισσανίδη και τα λεφτά που θα κονομήσει; Σύνελθε. ΑΕΚ είσαι και πρέπει να το δείξεις. Και φυσικά την Τούμπα δεν την φοβάσαι. Γάμησες στο τηγάνι, τι να φοβηθείς; Πράγματι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από παντού. Πέρνα κι εσύ. Και πήγαινε πήδα τον. Σιγά την ομαδάρα, ειδικά μάλιστα όταν παραδέχεσαι οτι δεν έχει ομάδα κι οτι πάει σπρωχτός.

  18. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω βλεπω σπρωξιματα του ΠΑΟΚ, με ομαδες πλην των μεγαλων. Κατι Πας, κατι Ξανθες κτλ. Οφσαιντ σαν το σημερινο στο μεταξυ μας παιχνιδι δεν υπαρχει περιπτωση να αφεθει,δεν παιζεις με τον Χριστοβασιλη. Μην τρελαθουμε κιολας. Ενα μονο φοβαμαι,τον ιδιο τον Μανολο και τι οραμα θα δει το προηγουμενο βραδυ για τους εντεκα….

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Επάνω έγινε πλειστηριασμός και κέρδισε ο πληρώνων. Θα γινουν κι άλλοι τέτοιοι, αλλά νομίζω οτι στο τέλος θα χτυπηθούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι. Κι αυτό είναι το σωστό. Να ξέρουμε τον καινούργιο χαλίφη, αν και μπορεί να ειναι προσωρινός. Δηλαδή αν το χάσουμε φέτος και το παίρνουμε τα επόμενα τρία χρόνια, αλλάζει κάτι;

  20. Ο/Η conpater λέει:

    Οχι,δεν αλλαζει. Ειναι ομως θεμα πρεστιζ τουλαζιστον..
    Αν πλειοδοτει ο Σαββιδης συνεχεια και τελικα παρει πρωταθλημα, θα ειναι του Σαββιδη κι οχι του ΠΑΟΚ.Δεν υπαρχει ομαδα Παοκ. Σε αντιθεση με μας, που μπορουμε να το παρουμε γιατι εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα. Οποτε εχεις να κανεις με το προσωπικο πρεστιζ διοικουντων κι οχι ομαδων. Αν ο αλλος το δεχεται,παω πασο…Τι αλλο να πω !

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Είναι θέμα αισθητικής. Πώς θα φτειάξω το γήπεδο. Δεν πα να δώσω κι έναν τίτλο. Ο Μελισσανίδης θέλει αυτό κι ο οπαδός θέλει άλλο. Στα άλλα, έχεις απόλυτο δίκιο.

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Να πούμε και ένα μπράβο στον Γκάλο ο οποίος στο 90+ έχει το καθαρό μυαλό και τις δυνάμεις να βγει γρήγορα στην αντεπίθεση και να κάνει μια σέντρα πάρε-βάλε στον Γιακουμάκη. Στον τελευταίο καλό θα ήταν να δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής.

  23. Ο/Η koreas λέει:

    Καλημερα και Καλή Εβδομάδα

    Επειδή η αλαζονεία πηγαίνει μόνο με τον ασεβή άνθρωπο. “Αφιερωμένο” στο λιμάνι και στους ανθρώπους που δεν εχουν ίχνος σεβασμού στον αντίπαλο.

    https://www.youtube.com/watch?v=4QSlNb7zCNo

    PS. η αλαζονεία (superbia) ειναι ενα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. μάλιστα η αλαζονεία θεωρείται ως η μητρα όλων των αμαρτιών

  24. Ο/Η Anders Carlsson λέει:

    Μεγάλη νίκη, μεγάλη ηδονή.

    Να βλέπεις το Μαρινακη να κλαψουρίζει για διαιτησία και για το ότι η κυβέρνηση δεν κάνει κάτι για το Θρύλο.

    20 χρόνια με χάρτινα πρωταθλήματα και βουτιές του Τζώρτζεβιτς ήταν καλά;

    Ρούφα λίγη κόκα από το πρεζοκάραβο να σου περάσει. Άιντε.

    Να σημειώσω εδώ ότι οι αετοί της Φιλαδέλφειας κέρδισαν τα πατριωτάκια της Νέας Αγγλίας (Μπόστον Ματσατσούτσετς) στο NFL.

    Συμπτωματικόν κύριοι;

  25. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ, λέει:

    ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΧΘΕΣ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΓΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ Η ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΠΛΑΓΙΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΚΕΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ ΓΙΑΣΙΝ. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
    ΓΚΑΛΟ
    ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΣ. ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11.
    ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΥ-ΒΡΑΝΙΕΣ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.
    ΜΠΑΚΑΚΗΣ
    ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΚΗ ΠΑΡΝΤΟ. Η ΜΟΝΙΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ.
    ΣΙΜΟΕΣ
    ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΞΑΡΙ ΙΣΑΞΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
    ΚΟΝΕ
    ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Η ΠΙΣΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΤΙΚΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ (ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΕΠΑΙΞΕ ΕΞΥΠΝΑ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.
    ΛΑΖΑΡΟΣ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΟ 60 ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΤΡΕΚΛΙΖΕΙ. ΧΘΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ. ΚΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ.
    ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
    ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΛΟΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΜΑΣΟΥΝΤ
    ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ
    ΑΡΑΟΥΧΟ
    ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΘΕΛΕΙ ΦΟΡ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ
    ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΙΣΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. ΧΘΕΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ
    ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΤΑ 6-7 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.
    ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΜΠΟΤΙΑ
    ΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΦΑΟΥΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ. ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ. Ο ΜΠΟΤΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΓΙΑ ΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΡΑΓΜΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ. ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΠΛΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ…

  26. Ο/Η Tasos λέει:

    Στήβεν καλημέρα από τον παγωμένο Βορρά. ‘Ολα όσα γράφεις είναι σωστά, το ματς ήταν σούπα και το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν λευκή ισοπαλία. Αλλά η ηδονή φυσικά δεν μετριάζεται από αυτό το γεγονός…το χάρηκα και το πανηγύρισα περισσότερο και από το διπλό στο τηγάνι επί σκοκο.

    Το πόσο πολύ πόνεσε η ψωλιά φάινεται από τις αντιδράσεις όλων, ο κερατούκλης δεν μίλησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα, με το παιδοβούβαλο γελάει το πανελλήνιο – έλεγε για Ιβάν, διαιτησία, κυβέρνηση, συλλαλητήριο, μιλάμε για παραλήρημα – οι δε οπαδοί τα έσπασαν και πρέπει να πέσει γερή τιμωρία (αν δεν πέσει θα είναι σκάνδαλο).

    Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω για τον Μασούντ είναι ότι η αξία του φάνηκε σε ένα παιχνίδι που ΔΕΝ φάνηκε πολύ, ή μάλλον που δεν γινόταν να φανεί πολύ. Απλά παιχταράς.

    Παρένθεση: όταν είδα τον Γιακουμάκη να μπαίνει σφαίρα (έχοντας προηγηθεί η σφαιρηδόν αποχώρηση του Μπακασέτα) ειλικρινά το πίστεψα πολύ, το είπα και στη γυναίκα μου ο μικρός θα το καρφώσει στο 94…

    Χαιρετισμοί από τας Ελβετίας!

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Tasos : Ακριβώς όπως τα λες. Χαιρετίσματα κι από εμένα σε όλους σας. Ο δικός μου εκεί, δεν είχε φωνή χθες. Πρέπει να τον άκουσε όλη η Ζυρίχη.

  28. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @προσφυγάκι: αργά το βράδυ (ξανα) παρατήρησα αυτό που λες με Μασούντ. Ρε αυτός ισοφαρίζουμε στο τηγάνι στο 87 και τρέχει στη σέντρα για να το πάρουμε!
    Και γουστάρω τρελά τις πουτανιές και τις αντιδράσεις του του στυλ ασιατικού αλανιάρη που εκνευρίζουν τον αντίπαλο μονίμως.
    Έχω πάθει τρελή πλάκα με τον τύπο!

    (όπως και με το σύνολο των προσωπικοτήτων που έχουμε στην ομάδα, ακόμα και με τον…..ξανθόψυχάκια το βράνιες, λιβάγια, αραούχο, ρε θες και λίγο grit/guts/εγωισμό….). Όπως ξέρεις και από τη δουλειά μας, σε όλα τα πρότζεκτ όλα αρχίζουν και τελειώνουν από το μείγμα των προσωπικοτήτων (προτίστως) και δεξιοτήτων. Αν έχεις καλή ισορροπία πας καλά. Έλεος με τις κλαψιάρες και τα καλά και ήσυχα παιδιά 20 χρόνια τώρα (βγάλε κάτι γκαμάρες, ντέμη και έμερσον!). Αισιοδοξώ, όπως κι εσύ, κυρίως λόγω αυτού ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης ο γαρατζέος :
    – Μπορείς να πας πιο πίσω;
    – Καλά είμαι εδώ.
    – Σε παρακαλώ πήγαινε πιο πέρα.
    – Μια χαρά είμαι.
    – Θα φωνάξω τον διαιτητή.
    – Οκ.
    – Θα σου βγάλω κάρτα. Πήγαινε πιο πίσω.
    – Μ’ αρέσει η κάρτα.

  30. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @προσφυγάκι:…ε ναι…και μέσα στο τηγάνι, ε? καλά λες εσύ ότι είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και κακώς μπαίνουμε φοβικά.
    Βέβαια έχεις και τον βόσνιο να κατεβαίνει με μαλλί Ivan Danko από το Rocky 4 και κλωτσιά στην καρωτίδα αν χρειαστεί (Μιραλάς πήρε κι αυτός το κουβαδάκι του και πήγε στη μανούλα του κλαίγοντας ότι δεν το παίζουν και το κοροιδεύουν τα άλλα παιδάκια), ακόμα και ο ήσυχος πιτσιρικάς ο γαλανόπουλος τάπωσε σε πανελλαδική εμβέλεια τον άλλο το μπουγατσομάχο το μίνο τις προάλλες, ο κρητικός μπαίνει μέσα ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και μου πέφτει κάτω (θυμάσαι τα “πεστε κάτω του Γώγου? κύκλο κάνουν όλα) η τιτίκα ο μποτία (που έκλαιγε, λέει μετά στο μπουντουάρ της Τρουμπας, έτσι μας είπε ο πρεζέμπορας) και χτυπιέται με το τσαντάκι της και σκίζει τα καλσόν της ότι δεν της έδωσαν φάουλ, τους παίρνει παραμάζωμα και την καρφώνει από τα 5 μέτρα στον ουρανό των κοκκινόασπρων διχτυών…και μετά στις δηλώσεις κουλ.
    Γενικά στις γνωστές νεο-ελληνικές, κουραδομάγκικες αηδίες τους απαντάμε με τρέλα, σθένος και ΗΘΟΣ. Σε αυτό έχει και ο μανόλο πολύ θετικό μερίδιο (έστω και με τια ανσφάλειες του).
    Γενικά, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξαναγίναμε ποδοσφαιρική ομάδα.

    Με άκουσε η νεφοσκεπής κομητεία μου χθες βράδυ. Φυσικά μετά τα έδειχνα στο γιό μου στο Youtube, να καταλαβαίνει το παιδί τι σημαίνει ήθος και σθένος απέναντι στη ψευτομαγκιά με ξένες πλάτες. Η μπάλα είναι πολύ ωραίο μάθημα, όντως (αν παίζεται κυρίως εντός των γραμμών)

  31. Ο/Η Κώστας λέει:

    Μετά το διπλό του ΠΑΟΚ εδώ, είπα να δω το ντάρμπυ. Ένα διπλό που μόνο η γιαγιά μου στα 86 της, που δεν ασχολείται με το τόπι δεν το έβλεπε. Τέλος των πάντων. Ήμουνα με δύο φίλους ΑΕΚτζήδες και έναν Ολυμπιακό. Καλό, σοβαρό και μετρημένο παιδί. Όχι από τους μαλάκες. Εγώ έβριζα για τη ματσάρα που βλέπαμε, και οι άλλοι τρεις, ειδικά οι ΑΕΚτζήδες έριχναν συνεχόμενο μπινελίκι στον κυρ Μανόλο. Διαβάζω τώρα πως του βγήκε η αλλαγή του Γιακουμάκη, λες και είχατε άλλον ας ‘ούμε, και πως πρέπει να παραμείνει στην ομάδα σας. Μάλιστα ένας γράφει και για χρόνια πολλά να μείνει. Τελικά τί ισχύει; Είναι τόσο καλός και άμπαλοι οι γνωστοί μου ή το αντίστροφο; 56 φορές σταμάτησε ο άλλος τη ροή του αγώνος χθες. Ήμαρτον… Πάντως έχοντας δει όλους τους μεγάλους, δεν είναι ούτε για τα προκριματικά του uefa. Τώρα εάν η ΑΕΚ περάσει την Δυναμό άλλο αυτό λόγω των συνθηκών της ουκρανικής ομάδας και μακάρι να περάσει. Λες και από εμένα θα πάρουν τα χρήματα της πρόκρισης. Αυτός λέει ο Γκαρσία του Ολυμπιακού, μου είπε ο άλλος ο φίλος, έχει μαθητεύσει στον τιτάνα Γιόχαν Κρόιφ. Είπα να μη γελάσω και χύσω και τα τσίπουρα. Μάλλον κοπάνα θα το δούλευε συνέχεια. Βέβαια το κλάμα του Υψηλάντη στο τέλος λες, ναι ρε θα τελειώσει ο Νιμπίρου αυτόν τον κωλοπλανήτη μας. Αξία και συναισθήματα σχεδόν ανεκτίμητα. Το δύσκολο για αυτούς είναι πως ξέρουν τι ετοιμάζουν οι Πόντιοι και δεν μπορούν να το χωνέψουν. Θα μάθουν. Τα πρώτα καντήλια είναι τα δύσκολα, μετά χάνεται το σέβας..

  32. Ο/Η Panagiotis λέει:

    Καλή ή όχι, η ΑΕΚ μας έδωσε μεγάλη χαρά χτες και πλέον είναι στο χέρι μας να το πάμε μέχρι τέλους και να τιμωρήσουμε και τους γαύρους του βορρά. Θα μου πεις, ο στόχος των δύο (Ιβάν-Τίγρης) είναι ο χοντρός να μην βγαίνει Τσ. Λιγκ γιατί ξέρουν πως βάσει των κληρώσεων, θα παίρνει την 30άρα κάθε χρόνο. Απο δώ και πέρα, ο δικός μας θα συνεχίσει να κάνει την πάπια στη χυδαία εύνοια του ΠΑΟΚ ή θα αντιδράσει, συμβιβαζόμενος με κανα κύπελλο; Όσο για τη συνέχεια, ο Ατρόμητος θα είναι ρυθμιστής γιατί θα κόψει βαθμούς σε κάποιον από τους τρεις. Εν τω μεταξύ, φτάσαμε τώρα να ευχόμαστε να κερδίσει ο χοντρός στην Τούμπα!Κι ενώ φυσικά να ευχόμαστε η ΑΕΚ να πάρει τα ματς που πρέπει.

  33. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Την ομαδα την φοβαμαι πιο πολυ στα μικρα ματς που μας παιζουν ταμπουρι,εκει μπλοκαρει και δεν βρισκει γκολ ουτε απο στημενα,ουτε απο δημιουργια φασεων,δλδ μπορει να πας στη τουμπα να παρεις κανα διπλο αλλα ενδοιαμεσα ισως εχεις γκελαρει οποτε δωρον αδωρον.

    Ο ιβαν εχει τα δυο ντερμπυ,τον βαζελο εξω που με 2 δανεικους ειναι υποχρεωμενος να στησει κωλο,τον ατρομητο εξω πιασμαν,δεν ξερω που μπορει να γκελαρουν για να μας αρκει και το χ στη τουμπα.

    Μετα την χθεσινη διατησια οπου ο μελισσανιδης πηγε οχυρωμενος,πιστευω οτι το ιδιο θα κανει στη τουμπα,δεν θα αφησει αυτη τη φορα το ρωσσομπλιατ να κανει μαγκιτσες οπως περυσι στον τελικο.

  34. Ο/Η bandog λέει:

    ηδονη !

    η πιο δυνατη τσαπου που εχουμε ριξει μεχρι αυτη που θα ριξουμε στην τουμπα !!!

  35. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Μπράβο​ στην ομάδα!
    Παρά τις όποιες παθογένειες και προβλήματα ,είτε λόγω έλλειψης πρωτοκλασάτων παικτών, είτε λόγω του ανισόρροπου αλλά πεισματάρη και εργατικού προπονητή, αρχίζει την φετινή σεζόν να θυμίζει ΑΕΚ από τα παλιά.
    Κουτσά στραβά,με πισωγυρίσματα,με λάθη,αλλά το γενικό πρόσημο είναι θετικό αν μη τι άλλο.
    Νίκες όπως η χθεσινή και ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε, δίνουν σημαντική ενέργεια σε όλα τα επίπεδα στον οργανισμό ΑΕΚ.

    Δεδομένων όμως των αδυναμιών που όλοι γνωρίζουμε, πρέπει να συνεχίσουν όλοι να είναι προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο κύριο στόχο που είναι να επιστρέψει οριστικά η βασίλισσα στο θρόνο της.

    Για μένα το πρώτο στάδιο του στόχου έχει επιτευχθεί.
    Είναι προφανές ότι έχουν μπεί οι βάσεις,η ομάδα​ είναι πλέον υγιής.
    Θα δυναμώνει και θα ψηλώνει συνεχώς, μέχρι να έρθει στη θέση που της αρμόζει εντός αλλά κι εκτός συνόρων.
    Κι αυτό θα συμβεί ακόμα και στο ενδεχόμενο να μην πάρει τίτλο φέτος ή να μην συνεχίσει στην Ευρώπη.

    Το νερό έχει μπεί στ’αυλάκι κι αυτό δεν αλλάζει.

    ΥΓ.Μεταξύ μας τώρα, πιστεύω ότι κάπου θα ξανακάνει ζημιά ή ομάδα όπως χθές.
    Τώρα στη τούμπα θα’ναι και θα μπουν τα καρντάσια μέσα και θα τιμωρηθεί η ομάδα τους…
    Ή μήπως τη ζημιά θα τη πάθουν οι Ουκρανοί;
    Τέλος πάντων,ας κερδίσουμε τους γάβρους μεθαύριο και βλέπουμε…

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κώστας : Φίλε μου, δεν είχαν άδικο οι φίλοι σου. Ο Μανόλο υποχρεωτικά θα την βγάλει την χρονιά, αλλά είναι φανερό οτι δεν κάνει. Φοβάμαι οτι αυτό θα γίνει εξώφθαλμο στα παιχνίδια που θα πρέπει να επιτεθεί και να κάνει δημιουργία. Στην κλεψιά καλός είναι και φυσικά αρκούντως τυχερός που του κάθονται τα κόκκαλα.

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Panagiotis : Θεωρητικά η ΑΕΚ έχει πρόγραμμα βατό. Τους μεσαίους εντός και τους αδύνατους εκτός. Εφόσον υπάρχει το βάθος που λέει ο Δημάτος, τα παίρνεις όλα και πας για διπλό στην Τούμπα. Ή για ισοπαλία, στήνοντας τον Ιβάν κάπου. Απλά πράματα κοινώς. Φυσικά τον Μάρτιο, η άτυπη συμμαχία τελειώνει.

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Όπως τα λες είναι, με μια αίρεση. Ο Ατρόμητος γιατί πιασμάν; Η Τρίπολη; Η ομάδα δεν βρίσκει λύσεις επειδή είναι αδούλευτη επιθετικά. Δεν φταίει το ταμπούρι του αντιπάλου. Ταμπούρι σημαίνει οτι βομβαρδίζεις κι απλά δεν σκοράρεις. Εχτές υπήρχε κανένα ταμπούρι; Γιατί δεν έκανε μία τελική στο πρώτο μέρος;

  39. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Οι καλές οι γλώσσες λένε ότι είτε την προσεχή τετάρτη είτε την μεθεπόμενη πέμπτη θα παρακολουθήσεις την ομάδα με επίσκεψη στο ΟΑΚΑ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο σημαίνει ότι όντως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο…

  40. Ο/Η Savvi λέει:

    Για εμένα ο Μανώλης διάβασε πολύ σωστά το παιχνίδι μέχρι το 45’. Σωστά πήγαινε για το 0 στο πρώτο μέρος και τα κατάφερε σε ένα κακό παιχνίδι να απορροφήσει τα γιούρια του γαύρου ο οποίος θύμιζε ΠΑΟΚ στην τούμπα!!! Από εκεί και πέρα είναι απλά απαράδεκτος, επικίνδυνος και ψυχωτικός. Δεν μπορεί να παίζεις με μια ομάδα η οποία ελέω τύχης βρίσκετε εκεί που βρίσκετε και να μην την φιλοδωρείς απλόχερα με ένα τρίμπαλο. Αντί αυτού τσουκου τσούκου πας για Χ. Ρε συ Μανώλη βάλε κάτω την μπάλα και τσάκισε τον, την τρέλα μου μέσα. Ο προπονητής μας δεν είναι απλά τυχερός αλλά κωλόφαρδος!!! 1000 μπράβο στους παίκτες μας που τον έγραψαν κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι και πήραν ένα μεγάλο διπλό. Μιλάμε για ένα διπλό-ανατροπή διαστροφή ακόμα καλύτερο από αυτό του πρώτου γύρου που ούτε σαδιστής θα μπορούσε να σχεδιάσει να σκηνοθετήσει και να εκτελέσει(δεν τους χάλασε καθόλου θα το θυμούνται για χρόνια χαχαχαχα). Για να μην τον αδικήσω θα πω ότι οι αλλαγές που έκανε ήταν άψογες και βοήθησε την ομάδα αλλά μέχρι εκεί. Αυτό γιατί αν χανόταν αυτό το παιχνίδι δίχως αύριο από εμάς θα ήταν υπόλογος ως ο μοναδικός υπεύθυνος.

    Ο Μασούντ του πρώτου μέρους ήταν πολύ soft. Στο δεύτερο βελτιώθηκε εσθήτα. Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό τον οποίο θα αποκτήσει σιγά σιγά με τα παιχνίδια. Μπορεί να μην είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά ήταν Ο αρχηγός. Τέτοια προσωπικότητα η ΑΕΚ δεν διέθετε μέχρι το Δεκέμβριο. Τσαμπουκάδες και σκυλιά του πολέμου έχεις Μασούντ όμως όχι.

    ΥΓ. Ένα καταπληκτικό βιβλίο για παιδάκια δημοτικού μέχρι παππούδες είναι ο Διογένης ο κυνικός & συντροφιά ρήσεις και αντιρρήσεις του Γιώργου Βαμβαλη. Είναι τόσο ανάλαφρο φιλικό και κυνικό! για τον αναγνώστη που το έχω διαβάσει 3 φορές. Αν κάποιος θα ήθελε να το αποκτήσει θα δυσκολευτεί να το βρει. Λίγο καθυστερημένα και εκτός θέματος το υγ αλλά δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Οι γλώσσες είναι για να μιλάνε απλά. Οι σκέψεις είναι για να τις καθοδηγούν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη. Εισιτήρια έχω και για τα δύο παιχνίδια από χορηγούς της ομάδας στα vip, όμως εγώ δεν θα πάω. Την άλλη Πέμπτη, θα πάει ο γιός μου που γυρνάει από την Ελβετία και νομίζει οτι ξέρει μπάλα ή ξέρει την ΑΕΚ. Για μένα θα περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι. Είναι όταν δηλώσει ο Μελισσανίδης οτι οι άλλοι πρέπει να ανησυχήσουν. Μέχρι τότε, δεν χρειάζεται να ανησυχώ εγώ. Είναι πολλά τα χρόνια της ανησυχίας, και θέλω να πάω σίγουρος.

  42. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στηβεν, δεδομένων των συνθηκών μιλάω κ με την λογική ότι κυνηγάς το πρωτάθλημα, κανονικά δεν μας βολεύει να γράψουμε στα παπαρια μας το κύπελλο;

  43. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Η ερώτηση λοιπόν, είναι απλή : Αν πάρει νταμπλ, θα μείνει; Αν πάρει ένα από δύο τίτλους, θα μείνει; Αν περάσει στην Ευρώπη και τα χάσει όλα, θα μείνει; Οι επιλογές και τα μπερδέματα, είναι πολλές. Με βάση ποιό κριτήριο κρίνεται ο Μανόλο; Τι του έχουν πει από την διοίκηση; Η απάντηση είναι ΤΙΠΟΤΑ. Δεν έχει στόχους. Αυτό το ελληνικό, έχει ο θεός. Άρα κι αυτός κάνει μαλακίες, που άλλοτε πιάνουν κι άλλοτε σε ρίχνουν στην κατάθλιψη.
    Μασούντ. Προσοχή ειλικρινά. Δεν θα βρει άλλον ρυθμό φέτος. Ρυθμό θα βρει τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας του, που θα τελειώσει στην ΑΕΚ με το περιβραχιόνιο. Μιλάμε για υπερπαίκτη, για προπονητή μέσα στο γήπεδο, μιλάμε για το παλιό Ιράν πριν τον μαλάκα με τις θρησκείες και τις κελεμπίες. Μιλάμε για την αρχοντιά της αλητείας ή την αλητεία που είχε ο Ωνάσης. Φυσικά στην σωστή διάσταση για μια Ελλάδα που είναι φαλημέντο. Ένας παίκτης που κι αυτός θα έπρεπε να μπει όταν ο αντίπαλος θα κλάταρε, κι όχι από την αρχή που έπεφτε το ξύλο βροχή. Για εκεί καλός θα ήταν ο Μάνταλος, αφού τακτικά δεν πήγαινες για κάτι πέραν του μηδέν πίσω. Κάτι που είδες στο κύπελλο, που τους πέρναγε δυό δυό. Δεν είναι τίποτα, είναι ο καραγκιόζης στον πάγκο που δεν ξέρει να επιτιθεται και χαραμίζει τα όπλα του. Ο Μασούντ είναι ανώτερος από τον Τσιάρτα, λόγω σκληράδας και πολύ γρήγορης σκέψης. Είναι πινελιά στο παιχνίδι, που πρέπει ο άλλος να καταλάβει οτι ένα ωραίο πρόσωπο – τύπου Γκρέις Κέλλυ – μπορεί και να είναι μια σκλάβα του γαμησιού. Διότι είναι δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο. Και φυσικά αν κάποιος μπορεί να δημιουργήσει στην ΑΕΚ, είναι μόνο αυτός. Αυτός που μπορεί και να ρυθμίσει τα χάπια των ψυχάκηδων, τύπου Βράνιες, Αραούχο και Λιβάγια. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο παίκτη στα χρώματα της ΑΕΚ, διότι και ο πιο αδαής, τον έβλεπε στον Πανιώνιο.

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Φυσικά δεν βάζω εγώ τους στόχους, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Όμως ο Δημάτος, μπορεί να μας πει επακριβώς για να έχουμε και μια επίσημη απάντηση. Αν είχαμε δυό παίκτες στην κάθε θέση, θα σου έλεγα οτι πάμε και για τα δύο, κι όσο πιο καλά στην Ευρώπη. Εγώ λέω οτι η ομάδα θέλει προπονητή, δεύτερο αμυντικό χαφ και έναν αριστερό εξτρέμ. Αν λοιπόν δεχτώ οτι η Ευρώπη δεν είναι τόσο εφικτή λόγω ταβανιού, δεν καταλαβαίνω τι μας αποτρέπει από το νταμπλ; Το οτι θα παίξει φουλ άμυνα η Τρίπολη; Ή οτι θα πάμε στην Τούμπα; Και τότε, γιατί μιλάς οτι έχεις ομάδα; Φοβάσαι τον Πέλκα που φοράει μάσκα;

  45. Ο/Η Φώτης λέει:

    Το βραχυκύκλωμα του προπονητή με ανησυχεί Στηβεν.
    Γιατί καλά να λέμε ότι του γύρισε το ματσάκι κ μπράβο του, αλλά πόσες φορές θα κατέβεις με Κονε και θα σου βγει;
    Για Μάρτιο, μου έχει αναφερθεί κ εμένα. Ισχύει;

  46. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Μια χαρά σου τα έχουν πει. Αν κι εγώ πιστεύω πολύ στον Φεβρουάριο. Θα τα έχει δείξει όλα, κατά την γνώμη μου.

  47. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω το βλεπω προς το τελος Φλεβαρη…Ηγγικεν η ωρα των μικρων,αφου 25/2 ξεκαθαριζει το πραγμα. Πως παλια “γιορταζαμε ” τα Κανελλακια κατα τον Μαρτη προς Απριλη? Ε καπως ετσι φετος,θα μιλησουν κι οι μουγγοι. Τωρα θα φανουν χρησιμοι οι “μικροι” και θα δωσουν αξια στο πρωταθλημα.

  48. Ο/Η Savvi λέει:

    Αν πάρει νταμπλ εκτιμώ ότι θα μείνει. Ποιος διώχνει επιτυχημένο προπονητή μετά από νταμπλ; Μόνο ο γαύρος!!! Αν πάρει ένα από τα δύο πάλι επιτυχημένος θα είναι άρα μένει. Αν περάσει στην Ευρώπη πάλι το ίδιο. Όπως και να το δούμε συνυπολογίζοντας και τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει την ομάδα με τους απανωτούς τραυματισμούς και την πληρότητα του ρόστερ κατάφερε μέσω αλχημειών να κρατήσει την ομάδα σε ένα επίπεδο και να καρπωθούμε όλοι μας τις επιτυχίες. Από την άλλη η διοίκηση και οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ ύψωσαν ένα τοίχος προστασίας στον «συμπαθή»(εισαγωγικά γιατί σαν φυσιογνωμία είναι συμπαθής και φιλότιμος αλλά από εκεί και πέρα έχει δύο μειονεκτήματα για εμένα ένα την ψυχεδέλεια του και δεύτερο η χειρονομία προς την κερκίδα του βάζελου η οποία προσβάλει πρώτα εμένα σαν φίλο της ΑΕΚ όπως και το σωμάτιο και κατά δεύτερο λόγο τον φίλο του ΠΑΟ. Όση αντιπάθεια και να έχω για τον βάζελο εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της ΑΕΚ π.χ. από τον Λεβαδειακό όταν μας εύχονταν «καλό κατευόδιο». Επόμενος δεν μπορώ να ανεχτώ τις μαλακίες του Μανόλο προς την κερκίδα) Μανόλο και δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα για πρωταθλητισμό(ηρεμία τάξη και ασφάλεια). Έτσι ερμηνεύω την στάση τους εγώ.

    Με την πολύ καλή πάσα που μου κάνεις με τα ερωτήματα σου μου δίνεις την ευκαιρία να εκφράσω τους προβληματισμούς μου και να πάω την συζήτηση ένα βήμα παρακάτω και να μιλήσουμε για μπάλα. Έχει μείνει ο Μανώλης και έρχεται το καλοκαίρι. Ας πούμε ότι η πεντάδα της άμυνας μαζί με το τέρμα και τους αναπληρωματικούς είναι οκ στα χαφ όμως και με την έλευση ενός εξτρέμ εκτιμώ ότι θα γίνει το έλα να δεις βάση των χαρακτηριστικών του υλικού που διαθέτουμε. Εδώ είναι το στοίχημα κατά την άποψη μου, τι ποδόσφαιρό θα θες να παίξεις, τι διάταξη θα έχεις και σε ποια ενδεκάδα θα καταλήξεις. Και αναφέρομαι στην ενδεκάδα γιατί από το πρώτο του πέρασμα από την ΑΕΚ ένας από τους λόγους που είχε κατηγορηθεί ήταν το γεγονός ότι δεν είχε μια σταθερή ενδεκάδα. Αν θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο αξιώσεων πρέπει να έχεις συγκεκριμένο πλάνο και να το παρουσιάζεις κάθε Κυριακή μέσα στο χόρτο.

    Επειδή όμως όλα αυτά είναι θεωρίες και εκτιμήσεις ας τελειώσει η σεζόν με το καλό και βλέπουμε. Όλοι κρίνονται στο τέλος.

    Η υπομονή είναι αρετή.

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Εμένα η εκτίμηση μου είναι οτι θα φύγει αν θελήσει ο τίγρης να αλλάξει επίπεδο. Με τον Μανόλο είσαι στα ρηχά. Επίσης πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους δανεικούς και με τα συμβόλαια που λήγουν. Αλλά όπως σωστά λες, έχουμε καιρό μέχρι τότε.

  50. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Προβλέπω σκληρό παιχνίδι από την πλευρά του γαύρο αύριο…….αν ο ρέφερι σταθεί στο ύψος του και ξεκινήσει να μοιράζει κάρτες από νωρίς, για να αποτρέψει το από νωρίς σκληρό παιχνίδι του γαυρου, τότε μπορεί και να βρέξει αύριο στο ΟΑΚΑ….

    Το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι φαντάζομαι να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή και να μη μπούμε λαού λαού…….

    Προβλέπω ” μπόρες” αύριο στο ΟΑΚΑ….

  51. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα Στιβεν.
    Πως το βλέπεις αυριο? Πιο πολύ αναφέρομαι το state of mind που θα είναι οι δικοι μας αυριο.

  52. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Κι εγώ μπόρες βλέπω.

  53. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEKLFC : Έχει να αποδείξει κάτι η ΑΕΚ; Όχι. Έχει να αποδείξει κάτι ο γαύρος; Ναι. Τον αφήνεις λοιπόν να το αποδείξει, να κουραστεί ακόμα γρηγορότερα, και τον συντρίβεις. Πολύ απλά. Αν μάλιστα θέλεις, τον πηγαίνεις και στην παράταση και τον τελειώνεις. Λένε οτι το πληγωμένο ζώο είναι πιο επικίνδυνο. Κι εγώ λέω οτι μάλλον στις αρένες είναι ηλίθιοι.

  54. Ο/Η bandog λέει:

    οπως ειπα σε κατι φιλους ολυμπιακους το πρωι (προσπαθωντας να μη γελασω) :

    – ειναι δυσκολο το ματς κυπελου και καλλιστα μπορει να στραβωσει για μας. να προηγηθει ο ολυμπιακος ξερω γω…

    αντικειμενικα παντως , με αυτον τον ολυμπιακο , αυριο κανεις ενα χαλαρο 2-0 και τον στελνεις στο διαολο να διαλυθει μια ωρα νωριτερα….

    βεβαια ειναι σοβαρη απουσια επιθετικα ο λιβαγια που ειναι ο μονος που μπορει να προσδωσει ποιοτητα στην επιθεση.

    εξτρεμ και αμυντικο χαφ θελουμε???
    βαλε και ενα καθαροαιμο φορ ρε στηβεν στη θεση του αραουχο…
    μπηκε ο γιακουμης προχθες και σε ενα λεπτο εκανε το αυτονοητο απεναντι σε δυο αργους και κακους στοπερ…

  55. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το κλειδί σήμερα, και αυτό είναι δουλειά του προπονητή, είναι να ξεχάσουν ποιος είναι ο αντίπαλος και να επικεντρωθούν στο στόχο δηλαδή στην κατάκτηση του κυπέλλου. Να μπουν μέσα και να γυαλίζει το μάτι τους, αν θέλουν να λένε “ήρθαμε”.

  56. Ο/Η Δυο τινα λέει:

    Δυο τινα,φαφουτης ειπε οτι οποιος εχει τον Θωμα Μ. εχει προβαδισμα αλλα δεν μπορει να πει ακομα με σιγουρια ποιος θα παρει πρωταθλημα,Βικτωρας Μ. γραφει στη φυλλαδα του…

    “Η αγωνία, ωστόσο, του Κυριάκου και κατ’ επέκταση του Ιβάν Σαββίδη, είναι μία και μοναδική. Οι δυο απεσταλμένοι του Θόδωρου Θεοδωρίδη στην ΕΠΟ, προκειμένου ν’ αναλάβουν τους ορισμούς στις θέσεις των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, τι ρόλο θα παίξουν; Τον… εξυγιαντικό; Ποιον θα… σιγοντάρουν; Μήπως ξαναβάλουν στο «παιχνίδι» τον Μαρινάκη, αν δεν αναιρεθούν οι τρεις βαθμού; Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης εμπιστεύεται τον Αλέξη Δέδε στην ΕΠΟ και κανέναν άλλον!

    Τι σημαίνει αυτό; Πληροφορίες από ανθρώπους που αποτελούν τον στενό πυρήνα του Κυριάκου αναφέρουν ότι στον ΠΑΟΚ –σε κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας– φοβούνται και «συμμαχία» ΑΕΚ – Ολυμπιακού, με την έλευση των δύο «εμπειρογνωμόνων» απεσταλμένων του Θεοδωρίδη! Η αλήθεια είναι πως έγινε μία σκέψη για ενεργοποίηση των «δικών» του ανθρώπων στην ΕΠΟ, με πρώτο και καλύτερο το Ζήση Βρύζα, αλλά ποιος μπορεί να κάνει καλύτερα «παιχνίδι» από τον Αλέξη Δέδε με τους νεοφερμένους, που το πιο πιθανό είναι να βρεθούν και «φιλαράκια» από την κοινή τους θητεία στην UEFA; Έγινε, λοιπόν, αντιληπτό, γιατί ο Κυριάκος Κυριάκος μιλάει για «πόλεμο» και καλεί τον λαό του ΠΑΟΚ σε συστράτευση; Διότι βλέπει τον κίνδυνο να πλησιάζει…”

    Kαι πρωτοσελιδο μετροσπορτ σημερα για συστρατευση αεκ-γκει με βρωμικο πολεμο στη μεγαλη μπαουγκαρα.