ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΑ

Καιρός δεν ήταν ; Όχι για τα τρελάδικα, αλλά για να ησυχάσουμε από την δήθεν συμμαχία. Που θα έφερνε την εξυγίανση ( sic ). Ελπίζω να μην έχουν ξεχαστεί τα όσα έγιναν σε κάποιες ομοσπονδίες το καλοκαίρι. Τότε που ο ένας έβαζε λεφτά, ο άλλος αποβίβαζε οργανωμένους και ο τρίτος κόμιζε δώρα. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να ησυχάσουμε απ’ όλες τις μπούρδες, και να απολαύσουμε έναν πόλεμο κανονικό.

Όλοι εναντίον όλων, όπως είναι και το σωστό. Άσχετα αν μας τέλειωσε η αλογοτροφή ( το πώς κρατιέται είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ποδοσφαίρου, αλλά ας μην ξεφεύγουμε ). Όλοι εναντίον όλων, με απαρχή το τέλος της κεντρικής διαχείρισης των χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το ουσιαστικό τέλος επομένως της σούπερ λίγδας, το τέλος των ομάδων δορυφόρων, το τέλος του αυτοδιοίκητου αφού πλέον περνάμε στην εποχή του διαιτητικού μνημονίου με δυό ξένους αρχιδιαιτητές, και το τέλος στις καθυστερήσεις των αποφάσεων της δικαιοσύνης.

Μέσα σε ένα περιβάλλον θολό, όπως πάντα ήταν από καταβολής ελληνικού κράτους. Από καταβολής ενός μπουρδέλου, τίγκα σε νόμους, που εφαρμόζονταν ανάλογα με την διάθεση του κάθε νταβατζή που έκανε κουμάντο στα πολιτικά υποανθρωπίδια, που δήθεν κόπτονταν για το καλό του τόπου και του λαού που κατοικούσε στον τόπο. Κοιτάχτε τι γίνεται στα επιδόματα των ενοικίθων σήμερα. Τρίζει μια κυβέρνηση με δήθεν ηθικό πλεονέκτημα, την ώρα που διώκει δέκα πολιτικούς της αντιπάλους, ενώ μεγαλοστελέχη της, κάνουν προσωπικό πάρτυ.

Ο γαύρος ήταν σίγουρος για τις ενέργειες του. Δυναμίτιζε το κλίμα, ακόμα και στις συσκέψεις ασφαλείας για τον αγώνα. Είναι τρομερές οι ατάκες του Σάββα, που μονολογούσε οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει ποτέ Άρης στον αριθμό των τίτλων. Ένας γαύρος που σαφέστατα και δεν ήθελε να γίνει ο αγώνας λόγω ομάδας αλλά και διαιτητού, και που κόπτεται, όχι να μην εξαφανιστεί από τον χάρτη για κάποια διετία, αλλά για μια ολόκληρη πενταετία. Κι ένας γαύρος που έχει τιμωρηθεί κανονικά και με τον νόμο, αλλά αφού έγινε το παιχνίδι του.

Τώρα βέβαια παίζεται το παιχνιδάκι με τους γενναίους του βορρά. Προσέξτε εδώ : Μείον τρεις επειδή δεν έγινε το παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Γκαρσία ( σαφέστατα μούσι αλλά δεν αφορά τον κανονισμό αυτό ). Μείον τρεις για τις φασαρίες μετά το παιχνίδι με την αστυνομία ( ακριβώς η τιμωρία του γαύρου ), και μείον  τρεις για τον γιατρό του αγώνα που ήταν δικός του υπάλληλος. Κι όλα αυτά αυτοτελή. Χωρίς δηλαδή να θεωρηθεί υπότροπος από τις μαλακίες στους Ζωσιμάδες, και χωρίς να εγκληθεί για την βουλγαρική σημαία ή την εμφάνιση κάποιας μοτοσυκλέτας κρεμασμένης σε κάποια κερκίδα της Τούμπας. Θέματα δηλαδή που συνιστούν από διακωμώδηση αθλήματος, μέχρι και διακωμώδηση εθνικών θεμάτων.

Ξέρω τι λέει ο καθένας. Οτι στην Ελλάδα υπάρχει ανομία, αδιαφάνεια και σιγά να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, αφού ο Σαββίδης παίζει την κυβέρνηση με το ηθικό πλεονέκτημα. Κι εγώ σας λέω οτι παίζει το πουλί του. Έμπλεξε ο τυπάκος, όπως έχουν μπλέξει και κάμποσοι άλλοι. Κι όταν μπλέκεις, συνήθως την πληρώνεις για να ξεμπλέξεις. Εφόσον λοιπόν έχεις όχημα τον ΠΑΟΚ, δίνεις μια ρόδα και ψιλοπροχωράς. Ειδικά μάλιστα αν είσαι τυλιγμένος σε δέκα κόλλες χαρτί, αλλά κι όταν έχεις αντίπαλο που του έχεις πατήσει τον αστράγαλο μερικές φορές.

Μα θα χάσει έτσι το πρωτάθλημα; Γιατί, το είχε πάρει και του πήραν πίσω το μετάλλιο; Όχι ρε φίλοι, δεν είμαστε Αμερική για να έρθουμε μια πενταετία μετά και να αφαιρέσουμε τίτλους. Αλλά παραπήγε το φθηνό λαθρεμπόριο σε σχέση με αυτό ακριβότερων αγαθών. Παραπήγε ο δήθεν Ρώσος που περπατάει σε ξένο οικόπεδο. Παραπήγε η αλλαζονεία μέσω τύπου ή εναντίον παραδοσιακών δυνάμεων του τόπου, με όχημα μια ομάδα που μέχρι τη μέση της σαιζόν, οι ίδιοι οι φίλαθλοι της γελάγανε και κάθε Κυριακή διώχνανε τον Ρουμάνο κλεφτοκοτά.

Το παιχνίδι δεν είναι μόνο πολιτικό, όπως νομίζουν κάποιοι. Πολιτικά μπορεί να δοθεί η οδηγία για όχι αφανισμό, αλλά πλέον οι <<θεσμοί >> αγρίεψαν. Κι όταν αγριεύουν οι θεσμοί, γίνεται πρόβατο κι ο Σπανός ( όποιος κατάλαβε κατάλαβε ), οπλίζεται ο Κολοκοτρώνης και η αλογοτροφή ψάχνει τη νέμεση. Την ώρα που η ΑΕΚ ζητάει αναστολή των πρωταθλημάτων, μπας και ξεκουραστεί το όχι κοντό της ρόστερ. Φυσικά ο Δημάτος μιλάει για την δικαιοσύνη, αλλά ας μην ασχολούμαστε με έμμισθους. Ο πόλεμος έχει ξεσπάσει κανονικά, και φυσικά θα έχει έναν μόνο νικητή. Όπως και τα τρελάδικα που θα έχουν μόνο τρελούς μέσα τους.

Εμείς λοιπόν, οφείλουμε να απολαύσουμε αυτήν την γελοιότητα στην οποίαν έχουμε συρθεί. Το απόλυτο ξεκατίνισμα που έπεται, που προς το παρόν μένει μόνο στα γεγονότα που είδαν όλοι, αλλά που μπορεί αργότερα να πάει και στον Βίκτωρα που κάτι ψέλλισε για έξι εκατομμύρια. Επίσης να απολαύσουμε τα κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπυ που έρχονται, καθώς και το τεράστιο διπλό που θα κάνει η ΑΕΚ στην Τούμπα, διότι είναι καλύτερη ομάδα και διότι είναι καταδικασμένη πρωταθλήτρια φέτος. Διπλό ασχέτως βαθμολογικής διαφοράς.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΑ

  1. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Μου φαίνεται κάποιος κουγιας έχει προαναγγείλει κάποιου είδους ενημέρωση για εξαγορα ομάδων δορυφόρων από τον Ιβάν;

    Γιατί λες ότι το τέλος της κεντρικής διαχείρισης θα σημάνει το τέλος των ομάδων δορυφόρων;…….έμενα ίσα ίσα μου φαίνεται ότι οι μικρές ομάδες θα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους οικονομικά μεγάλους.

    Τι έγινε και αποφάσισαν οι “θεσμοί” το τέλος του ρωσοποντιου;………μήπως δόθηκε απλά η αφορμή;

    Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί δεν έχει ακόμη παραχωρηθεί;

    Τα τρελαδικα είχαν κλείσει ποτέ;

    Ps. Περιμένουμε κάποια από τα ποιήματα σου

  2. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Χαρα λοιπον σε αυτον που τα εφτιαξε τα τρελαδικα.

  3. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
    και μη τον συνεφέρεις
    Τι κρύβει μέσα το μυαλό
    ενός τρελού δεν ξέρεις
    Μπορεί να βρει στην τρέλα του
    αυτά που ’χει ποθήσει
    και που δεν αξιώθηκε
    να δει και ν’ αποκτήσει
    Βρε άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
    άσ’ τονε στο όνειρό του
    Τον κόσμο αυτό σιχάθηκε
    κι έφτιαξε ένα δικό του

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEKLFC : Μέγας Άκης Πάνου, ε;

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Το είπα, ο καθένας μόνος του. Σιγά τα λεφτά που θα πάρουν οι μεγάλοι για να συντηρούν και τους άλλους. Απόλαυσε το μέλλον.

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τεράστιος .Και ένα για τους απαισιόδοξους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

    Αυτό το πέναλτι το έχασες μωρό μου
    και πού να βρεις άλλη ευκαιρία
    στο τελευταίο το λεπτό
    να δεις τη μπάλα στο πλεκτό
    και κει να τελειώσει η ιστορία.

    Ενώ σε είχα συγχωρήσει
    για τα μεγάλα σφάλματά σου
    άρχισες πάλι τα γνωστά σου
    κι εκεί που σ’ είχα στη καρδιά
    ήρθε η στιγμή του έχε γεια
    κι άλλη φορά δε θα με ξαναδείς μπροστά σου.

    Αυτό το τρένο δεν το πρόφτασες μωρό μου
    και πού να βρεις άλλη ευκαιρία
    να δείξεις ότι μ’ αγαπάς
    ότι σε πάω και με πας
    κι οι δυο να ξαναγράψουμε ιστορία.

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο ΑΕΚLFC με Άκη Πάνου εγώ να απαντήσω με Στράτο.

    Πέταξα τα σκεπάσματα
    Και φόρεσα ότι βρήκα
    Και μες τη νύχτα με βροχή
    Τρεις παρα πέντε βγηκα.

    Ρωτάω ” καρδιά μου
    Που με πας;”
    Μου λες ” σε εκείνη
    Πα αγαπάς”

    Καλύτερα μαζί σου και ΤΡΕΛΟΣ παρα μοναχός μου και λογικός.
    Καλύτερα μαζί σου και ΤΡΕΛΟΣ παρα μοναχός μου και λογικός….

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ένα σχολιο για τον προεδρε ο οποις φερει την μεγαλυτερη “ευθυνη” για το “καψιμο” της ομαδας.αλλα από άλλη οπτικη.Εξηγουμαι.Βρε προεδρε τι τον θες τον τζογο????
    Δεν ειδες που εφερες τα παλιόπαιδα,να παιζουν σαν δαιμονισμένοι για το μυριο στα χιονισμένα αλωνια του Κιεβου το οποιο στο τελος δεν το πηραν.Επαιξαν σαν να εδωσαν τρεις αγωνες του τοπικου μας πρωταθλήματος.Αμ πως περιμενες να είναι στο Περιστερι????Ειχαν παθει φουιτ…………Και αντι να δωσεις το κατι τις ατακα και επιτοπου το βαζεις στο ομολογο του πρωταθλήματος,αλλα ως γνωστον οι προηγουμεναι αποδοσεις δεν διασφαλιζουν τας μελλοντικας.Κοινως ποιος ζει ποιος πεθαινει. Και μιας και αποψε είναι μια βραδυα αφιερωμενη στην τρελλα και στην ποιηση διοτι αυτά τα δυο αν δεν παν μαζι σιγουρα είναι κοντα εξαιρετικα αφιερωμενο στους οψιμους αλλα και στους παραδοσιακα αλλαζονες.

    Έσπειρες θύελλες και θέρισες μαχαίρια
    γιατί δεν είχες καταλάβει πιο νωρίς
    ότι τα χέρια που σ’ ανέβασαν στ’ αστέρια
    να τα προδώσεις και να φύγεις δεν μπορείς.

    Τι γυρεύεις και τι προσπαθείς;
    Δε γυρίζει πίσω το ποτάμι.
    Είσ’ ένα ναυάγιο της ζωής,
    δε θα βρεις λιμάνι
    δε θα βρεις λιμάνι.

    Χαιρετε και γεια σας και παλι Ζητω η Τρελλα που ολοι τους πουλανε

  9. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο καθένας να χαίρετε ότι αγαπά. Κι αν παρεμπιπτόντως δεν αγαπά να αγαπήσει….

  10. Ο/Η conpater λέει:

    Ενδεικτικα καποια ονοματα…
    Σπανος( ο πατηρ),Καννελακης,Λιπαντζης, Μοβσεσιαν,Σταματελατος, Τσιτσοπουλος( αυτος με την “χαλκιδικη” στην μπλουζα), Ιωαννιδης( Μαμπο), Γκλιναβος, Θεοδωριδης, Αλαμανος, Βουλινος, Καραντινιδης,Παπαματθαιακης, Μπατατουδης, Μητροπουλος Β, Μητροπουλος Θ, Λουκοπουλος, Σαλιαρελης, σιγουρα ξεχναω καποιους απο τους παλιους. “Καπετανιος”, “Τιγρης”, “παππους”, ειναι οι νεωτεροι…
    Μιλαμε για προεδρους και γενικους αρχηγους ομαδων,που εγραψαν ιστορια. Τομους ολοκληρους μπορει να γραψει καποιος για ολους αυτους που συνεβαλαν στις “ομορφιες” του ποδοσφαιρου. Τι να φτουρισουν οι σημερινοι μικρομεσαιοι μπροστα τους. Και απορω,γιατι κανεις δεν εχει ενδιαφερθει να κανει ειδικο αφιερωμα σε ολους αυτους που ειναι ζωντανη ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου απο το `80 και μετα. Οσο κι αν φανει παραξενο σε πολλους, ολοι αυτοι εκαναν το ποδοσφαιρο θεμα συζητησης καθημερινα,σε καφετεριες,ακομα και σε δεξιωσεις της εποχης. Ατακες που εγραφαν ιστορια ξεστομιζαν ολοι αυτοι.Αρκουσε μια τους εμφανιση σε ξαφνικο “στραβωμα” σε παιχνιδι ,και ο ιστορικος εγραφε μεχρι να βγαλουν καλους τα χερια του. Ιστορικη ατακα Γιδοπουλου “καλσον και ζαρντιερες θα φορεσω σε οποιον αδικησει την ΑΕΚ” . Ανεπαναληπτος Σαλιαρελης η ρουμπινιας στην Κορομηλα οταν ειπε “αφ`ενος μεν ,αφ`εταιρου δε,αφε τριτου…” και πεφτει λιποθυμος ο καμεραμαν απο τα γελια. Ετσι,λιγο χαλαρα σημερα γιατι θα καψουμε καμια μηχανη στο τελος…

  11. Ο/Η conpater λέει:

    …Και αφου διαβασαμε καποια αποσπασματα και στιχους απο εγκεφαλικες συλλογες,παμε τωρα να “φαμε κι ενα ποιημα”…
    Παιρνουμε μπροστινο απο ζυγουρι η προβατινα. Στα 4-5 κιλα περιπου.
    Αναβουμε φωτια στο εδαφος προστατευμενη απο μια σειρα τουβλα η οτιδηποτε αλλο. Βαζουμε πανω την κατσαρολα με το κρεας που το νερο να ξεπερναει κατα μισο τον ογκο του κρεατος. Διατηρουμε την φωτια συνεχως,και το αφηνουμε δυο ωρες να παρει την πρωτη βραση. Χυνουμε το νερο,και βαζουμε καινουργιο και το αφηνουμε να βραζει. Ξαφριζουμε , και μετα απο δυο ωρες δοκιμαζουμε αν εγινε το κρεας. Καλο να το αφησουμε ακομα μια ωρα,να γινει “λιωμα”. Συνηθως παει κιλο και ωρα,αναλογα την φωτια. Αφου γινει το κρεας,το βαζουμε σε πιατελα ριχνοντας μπολικο αλατοπιπερο οσο ειναι ζεστο. Σουρωνουμε τον ζωμο,και τον ξαναριχνουμε στην ιδια κατσαρολα. Τωρα,ειναι θεμα επιλογης και γευσης,ριχνουμε μακαρονια η χυλοπιτες,λαζανια ακομα και κριθαρακι αμα γουσταρουμε,μαζι με δυο κουταλιες βουτυρο. Βρασανε ? Με πηρουνα η τρυπητη κουταλα αναλογως ,σερβιρουμε χωρις να σουρωσουμε,με τριμμενο κεφαλοτυρι και πιπερι. Αμα τρωγοντας καταλαβαινεις πως σε καθε πηρουνια “αρχιζουν και βουλωνουν τα λουκια και οι αρτηριες ” ,παει να πει πως πετυχε… Τσιμπαμε και ολιγον απο κρεας ,και μετα καθομαστε και αγναντευουμε ηρεμα και χαλαρα την φυση γυρω μας….

  12. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    μαζευτηκαν πολλα για τα ρωσοστρουμφ και δεν την μπορει να αποφυγει τουλαχιστον το -3 και βλεπουμε…σιγουρα και αδεια τουμπα για την επομενη 3αδα αγωνων..οτιδηποτε αλλο δεν συνιστα απλα σκανδαλο αλλα αναθεση εργου χωρις διαγωνισμο!! και ο συριζα που χτυπαει μονοψηφιους στην β.ελλαδα παρολα τα σκυψιματα στον ρωσο δνε νομιζω να βασιζεται για κατι στον μπαρμπαστρουμφ πλεον!!

    φυσικα η καραμελα οτι η ΑΕΚ θα παρει κατι στα χαρτια δεν ευσταθει για 2 λογους..
    πρωτον η ΑΕΚ δεν θα παρει βαθμους που θα χασει καποιος αλλος..η ΑΕΚ θα εχει τους δικους της βαθμους εντος γηπεδο και απλα θα σφαχτουν οι 2 γαυροι..
    δευτερον, η ΑΕΚ θα τελειωσει στο +8 αν δεν μαλακιστει χοντρα !!! 7 στα 7 με σοβαροτητα και αρχιδια…οσοι δεν αντεχουν ας το δηλωσουν και ας τραβηξουν το κουπι οσοι μπορουν!!

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΦΙλε Warlock1924,μακαρι να γινει 7/7 αλλα εδω περα εχουμε να κανουμε με ενα σωματειο που το μισο γυρο του πρωταθληματος τον εχει βγαλει με φιλικα παιχνιδια τη στιγμη που εμεις κοπιαζουμε να κερδισουμε πανιωνιους,λαρισες και απολλωνες.

    Δεν εχουν ευρωπη απο την αρχη,δεν εχουν τραυματισμους και οπου χρειαζεται σφυρηχτρα,εχουν φιλικα,ειδα το παιχνιδι με τον νιονιο για το κυπερο,0-2 στο 30′ και κατοχη 20-80 υπερ του μπαογκ,χωρις 3 βασικους παικτες,θα ερθει την κυριακη λοιπον ο νιονιος και θα παιξει με ολους τους βασικους και κατενατσιο,κλωτσιδι για να σου κανει ζημια.

    Hδη ο ρωσσομπλιατ σε εχει 1-0 απο περυσι στο κυπελο και εμεις ασχολουμαστε οτι κερδισαμε το πτωμα του γκει ποσες φορες,αλλος ειναι ο αντιπαλος,αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα.Πιστευεις οτι αυτοι θα σκονταψουν στην τριπολη και στον βαζελο με τους δανεικους παικτες?

  14. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Ανωνυμε φιλε, δεν γινεται να θες να λες οτι πας για πρωταθλημα και να σε αγχωνει το οτι ο νιονιος θα ερθει με +3 βασικους σε σχεση με τον γαυρο του βορρα!! 7 ματσακια μεινανε και δεν υπαρχουν περιθωρια..και ναι πιστευω οτι δεν θα κανει αλλη γκελα η ΑΕΚ μεχρι το τελος…ειδικοτερα αν περασει κ απο την τουμπα και ειμαστε εστω 2ποντο μπροστα τοτε καλυτερα να κανουν την απονομη επιτοπου..φτανει να σοβαρευτουν ολοι και να σταματησουν καποιες επιπολαιοτητες μεσα στο παιχνιδι..

    δεν θα παιξουν οι δανεικοι και θα σκονταψει ο παοκ σε 4 παιχνιδια…τριπολη, με εμας, περιστερι και με τον παο και θα σκονταφτε και με τον γαυρο αν επαιζαν..
    δεν καταλαβαινω γιατι φοβιζει τοσο πολυ η εικονα του παοκ..τον εχετε δει ? η καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος δεχθηκε ενα σωρο φασεις απο τον νιονιο…απο τον ατρομητο εμεις δεχθηκαμε 2 γκολ για τιτλους αρχης αθλητικης εκπομπης και αλλες φασεις δεν ειχανε…με τον παοκ ο μισος ατρομητος εβγαλε ενα σωρο φασεις και στο πρωταθλημα και στο κυπελλο..εχει κανει ενα σερι με ολα τα καφενεια και θα κατσω εγω να επηρρεαστω απο την λογικη του Μινου ? ε οχι δα..εχουμε ματακια κ βλεπουμε..
    η ΑΕΚ φετος σκληρυνε και εβγαλε μεταλλο και υπεροχη σε δυσκολες καταστασεις..

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Warlock1924

    Σωστα τα λες,δεν γινεται να λες οτι πας για πρωταθλημα και να σκονταφτεις με ομαδες σαν τον απολλωνα,το κουγια και να σου κοβει 4 ποντους ο ατρομητακος,την ιδια στιγμη η μιση σουπερ λιγκα ανοιγει τα ποδια στον νεο επιβητορα.

    Η ΑΕΚ βιολογικα ειναι στα κοκκινα,δες τα τελευταια δυο 15λεπτα και θα καταλαβεις,εχει χτυπηθει απο πολλους τραυματισμους,1,5 μηνα off ο τσοσιτς,εξω ο λοπες,εξω ο κονε,ο παγκος σου ειναι για να τον κλαινε οι ρεγγες,μπακασετας,αινταρεβιτς,κλωναριδης,γιακουμακης.

    Πανε να σου παρουν το πρωταθλημα και εσυ κοιμασαι,δεν μαθαμε απο το πιστολιασμα στο κυπελο περυσι,τα δε πριμ του τιγρη περασαν και δεν ακουμπησαν.

  16. Ο/Η Πισσα και πουπουλα λέει:

    Ειναι πιθανον να αρχιζουμε να ρεταρουμε μετα απο ενα μακρυ μαραθωνιο σε τρια ταμπλο. Και μαλιστα στην χειροτερη χρονικη συγκυρια,οπου υπαρχει αλληλοεξουδετερωση των δυο γαυρων.
    Μακαρι να αντεξουν ως το τελος. Η να σκαρφιστει κανενα μαγικο ο Μελισσανιδης. Οταν θες να γλυστρα ο αντιπαλος,καταβρεχεις το γηπεδο. Οταν θες να μη κλαταρουν οι δικοι σου,τι κανεις; Μικραινεις τις διαστασεις του τεραιν;
    Που να ξερω. Αν ηξερα,θα ημουν μεγιστανας.

    Οντως ειμαστε θεατες ενος καραγκιοζ μπερντε παντως,γενικα για το πρωταθλημα μιλωντας και τους πρωταγωνιστες του. Υποτυπωδες, του ποδαριου,γεματο φυλακοβιους και τσανακογλυφτες με τροπαια κατι κατσαρολια η καποιες μπιζνες οπως αυτες που εκανε ο χοτζας.

    Υ.Γ Εντυπωση μου προκαλει το θρασος των Τουρκων να συλλαβουν τους δυο Ελληνες στρατευμενους,αυτην την περιοδο,σημερα,χωρις να υπολογιζουν πως υφυπουργος εθνικης αμυνης πλεον ανελαβε ο στραταρχης Κουβελης. Πως τολμησαν. Πραγματικα παιζουν με τη φωτια.

  17. Ο/Η Paok λέει:

    Μπορει να τα χαλασαν στα μεριδια.που ξερεις?αγνωσται αι βουλαι του κυριου.οχι ομως του μπαρμπαφωτη.καρεκλα και παλι καρεκλα.

  18. Ο/Η conpater λέει:

    Οπαδος της ΑΕΚ ειναι ο ενας. Ταχιστα,κλιμακιο της original να ανεβει να καθαρισει την μπουγαδα. Διπλο το κερδος αφου παιρνουν και τα λαφυρα,χωρια την δημοσιοτητα.
    Προβληματισμενοι δηλωνουν κυκλοι του τουρκικου υπουργειου αμυνης. Τηλεφωνησε καποιος που συστηθηκε ως υφυπουργος αμυνας της Ελλαδος και τους μιλαγε για δυο ωρες για το συμβαν στις Καστανιες και στο τελος δεν καταλαβαν τιποτα….Συμφωνα με εγκυρες πηγες ,δηλωνουν πως αν τους ξαναπαρει τηλεφωνο,θα απελευθερωσουν παρ`αυτα τους δικους μας ,μονο και μονο για να μην υπαρξει και τριτη φορα…

  19. Ο/Η koreas λέει:

    Ποποποπο σύμπτωση,

    να αναλαμβάνεις υφυπουργός των όπλων και να σου “προκύπτει” περιστάτικο λίγες ώρες μετά την ορκομωσία σου…..α ρε αλέξη δεν έχεις ιερό και όσιο, είσαι μεγάλος πλακατζής……τι τον ταλαιπωρεις τον έρμο, δεν τον βλέπεις, μεγάλωσε πλέον…

  20. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    Η Ρόδα που πρέπει να χάσει το όχημα του Ρώσου πρέπει να καταχωνιαστεί αύριο σε κάποιο βουλκανιζατέρ της Τριπόλεως.Αλλιώς , ο στρατός από το Ροστόφ θα παρακωλύει συγκοινωνίες και θα ζαλίζει τα ούμπαλα τα κοσμάκη και της κυβερνησάρας, Οπότε ενα χιναράκι στην Τριπολιτσά να τελειώσει το παραμύθι και μαθηματικά.

    Επίσης , με αφορμή πρόβλεψή μου προ ημερών στο χώρο αυτό ( ότι η Α.Ε.Κ. θα κατουρήσει την τούμπα ολάκερη, ακριβώς γτ είναι καλύτερη ομάδα) θα επιθυμούσα, κατόπιν της πούστικης προπαγάνδας περί ντόπινγκ από τους υπάλληλους του Ρώσου, να βγει η Ψ-ΩΡΑ των σπορ με πρωτοσέλιδο ” ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ” , να ολοκληρωθεί η καφρίλα και να την ευχαριστηθούμε,

    Σόρρυ Στηβ, καταλαβαίνω τα παιδικά σου βιώματα, αλλά ως νεότερος ΑΕΚτζης σιχαίνομαι το μαϊμουδιάρικο σωματείο των Μακεδονομάχων/Ποντίων/Κωνσταντινουπολιτών και ό,τι στον πο@τσο αποφασίσουν ότι είναι.

    Εξισου σίχαμα είναι κι η αυριανή μας αντίπαλος , που από τη δεκαετία του 80 επισήμως επέλεξε για τον εαυτό της ένα μετερίζι στα οχυρά του ” ερυθρόλευκου μετώπου” .

    Εύχομαι ολόψυχα στα παόκια Κυριάκο Μητσοτάκη λιαν συντόμως και Τζέφρυ Πάιατ από american embassy για να τους στείλει στη φυσική τους θέση.