ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

Καλά τα πιθανά δώρα, αλλά τα έχουμε ξαναπεί : Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει τα παιχνίδια της, για να πείσει όλους τους φιλάθλους οτι θα μπορεί να λέγεται άξια πρωταθλήτρια. Και το πρώτο βήμα καλείται να το κάνει σήμερα. Απέναντι σε δυνατό αντίπαλο, που έχει παίξει και καλή μπάλα φέτος, κι έχει και στόχους για την Ευρώπη κύρια.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με 4-2-3-1 και μάλλον με διάθεση να χρησιμοποιήσει τα άκρα της. Αριστερά σήμερα ο Λάζαρος και δεξιά ο Γκάλο. Για κανα εικοσάλεπτο, έδειξε μια κάποια ζωντάνια και φάνηκε καλύτερη της Χαλκηδόνας. Μετά όμως ο ρυθμός έπεσε, ο αντίπαλος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε νερόβραστη σούπα. Μια σούπα όμως που θα μπορούσε και να χυθεί πάνω μας, όταν σε ένα φάουλ του Ουάρντα, η μπάλα μετά από επαφή του Αραούχο πήγε στο δοκάρι μας.

Η ομάδα μας είχε διάφορά θέματα στην επιθετική της λειτουργία. Κανένα εξτρέμ δεν βοήθησε, ενώ οργανωτικά ήταν πολύ λίγη. Άμα βάλουμε και στην εξίσωση τον κακό Αραούχο και τον άνευρο Λιβάγια, όλοι εύκολα κατανοούμε το μηδενικό στο δικό μας ενεργητικό. Θα έλεγα οτι πιο πολύ προσέχαμε την άμυνα μας, και ψάχναμε κάποιο κλέψιμο μπροστά. Αδύνατον βέβαια με όλους τους μπροστινούς σε κακή κατάσταση, όπως είπα.

Ακόμα κι έτσι, κάποια κενά φάνηκαν στην περιοχή του αντιπάλου, γίνανε κάποιες υποψίες ευκαιρίας, αλλά το άνευρο των δικών μας, δεν επέτρεψε κάποια ουσία. Πίσω φυσικά δεν είχαμε κάποιο θέμα, κι η όποια απειλή ήταν δυό μακρινά φάουλ. Πρακτικά έβλεπα δυό αντιπάλους που αλληλοεξουδετέρωθηκαν, τρέχοντας πολύ και παίζοντας μπόλικο man to man. Tακτικά επομένως πήγαν καλά οι προπονητές, αλλά δεν πήγαν καλά οι θεατές, που κουράστηκαν βλέποντας αυτήν την κακοποίηση του θεάματος, που είχε μάλιστα κι αρκετά φάουλ, τα πιο πολλά σωστά,  από έναν διαιτητή που δεν έγινε πρωταγωνιστής και κράτησε το πρώτο ημιχρόνιο χωρίς κάρτες ολόσωστα.

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με μια μεγάλη ευκαιρία για τον αντίπαλο. Φάνηκε όμως μια καλύτερη διάθεση από τυς παίκτες να βγουν από τα καβούκια τους. Ο ρυθμός ανέβηκε και οι ομάδες απέδειξαν τις βαθμολογικές τους θέσεις. Η μπάλα άρχισε να ανεβοκατεβαίνει, και οι εστίες να βρίσκονται πιο εύκολα. Ο αντίπαλος φάνηκε ελαφρά καλύτερος, αλλά η ΑΕΚ είχε την ρέντα της και σε μια αντεπίθεση, σκόραρε με τον Αραούχο. Ήταν μια φάση στην οποία όλος ο αντίπαλος είχε προωθηθεί για να σκοράρει.

Το παιχνίδι φαινόταν διαδικαστικό με τον Χιμένεθ να ρίχνει χειριστές της μπάλας στο γήπεδο αλλά η μοίρα το ήθελε αλλιώς. Όσο κι αν ανέβηκε ο Λιβάγια, κι όσο κι αν βοήθησε ο Μοράν, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτήν την γκολάρα που έβαλε ο Ουάρντα. Ένα ξερό σουτ στο γάμα, και τέζα ο καμπούρης. Ένα γκολ, που έφερε την ισορροπία αλλά και την δικαιοσύνη ανάμεσα στους δυό αντιπάλους.

Η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των περιστάσεων, και φάνηκε βέβαια κι όλη της η κούραση. Μπορεί να γίνανε και τεχνικά λάθη, αλλά το κυριότερο ήταν οτι δεν πίστεψε στον εαυτό της κι ειδικά αφού σκόραρε. Πήγε να κλέψει το παιχνίδι από την αρχή και δεν έπαιξε σαν αφεντικό. Είχε σε καλή βραδυά όλη την άμυνα της, το κέντρο της σε ρηχά νερά, και μια επίθεση που πρακτικά δεν υπήρχε. Το γκολ που βάλαμε ήταν πιο πολύ από λάθος του αντιπάλου, παρά από συγκεκριμένη πίστη. Κάτι που μας απογοητεύει διότι είχαμε αρχίσει να μην θέλουμε τα δώρα. Πάντως το θέαμα βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και δεν μας σπάσανε τα νεύρα από αυτήν την δικαιότατη ισοπαλία.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

52 Responses to ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Η γνωστή ΑΕΚ, με αριστη αμυντική αλληλοκάλυψη αλλά επιθετικα μόνο από προσωπικές ενέργειες κανένα σύστημα καμια επιθετικη τακτική.Για το νταμπλ θελαμε αριστερό εξτρεμ και δυο χαφάρες αλλά αντίθετα ήρθαν ο κανένας,ενας 35αρης παλάιμαχος(Μασούντ) κι ενας που αμφιβάλλω αν επαιζε βασικός ακόμα κ στον Πλατανιά(Μοράν)
    Δεν ξέρω γιατι δεν ξεκίνησε ο Μπακασέτας που δειχνει φορμαρισμένος και προτιμήθηκε ο Λαζαρος αριστερά κ ο Γκάλο δεξια που ειναι σκασμένος.Για την ισοπαλία μου φανηκε πως κατέβασε την ομάδα ο Χιμένεθ
    Οπως και να έχει αν δεν κανουμε το νταμπλ θα οφείλεται στην καρμιριά της διοίκησης.Ξεκάθαρα.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Με μασουντ,γαλανοπουλο,μοραν και μπακασετα δεν γαμησε κανενας,τελειωσαμε αδερφια για φετος,καλα ητανε,ας ασχοληθουμε με το γηπεδο,πεφτει χαλικι ειδα.

    Να φανε την γλωσσα τους αυτοι που μιλουσαν για 0-2 και 0-3.

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    Σήμερα λόγω επαγγελματικου φόρτου παρακολουθησα μόνο το δεύτερο ημίχρονο. Ειμασταν σε ρηχά νερά. Η ομάδα έχει ξεμείνει από παίκτες. Θεωρώ πολύ μεγάλη απουσία του κονε από το χώρο του κέντρου. Ο ατρόμητος μια χαρα, από ότι είδα το πανηγύρισαν κιόλας στο τέλος. Βοήθεια γιοκ…

    Η τωρινή βαθμολογία είναι ΠΑΟΚ 52, ΑΕΚ 51, ΟΣΦΠ 46, ατρόμητος 43. Πάω στοίχημα με όποιον θέλει ότι μετά απο όλες τις διεργασίες που θα υπάρξουν, ότι αυτή θα είναι η βαθμολογία της αγωνιστικής.

    Αν ο ΠΑΟΚ περάσει απο την Τρίπολη, πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Δυστυχώς…

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Τερμα οι μουρμουρες…
    Απλα,κεντρο μια ειχες – δυο δεν ειχες και η επιθεση ηταν για τα μπαζα.
    Ειδε κι αποειδε ο Ουαρντα,ο οποιος ετρεχε σαν χασκι στα χιονια,εστρωσε την μπαλα και το καρφωσε.Ασυλληπτο σουτ.Εχασε κι ο Αραουχο στο 0-1,την ευκαιρια για το 0-2,ετσι πηρες το Χ και πας για το ντερμπυ με τον Πανιωνιο. Αυτα….

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Είναι αυτό το κλίκ που ήθελε η ομάδα τον Ιανουάριο αλλά το τσιγκουνευτήκαμε, με αποτέλεσμα να έχουμε ξεμείνει απο δυνάμεις και απο λύσεις.
    Κοιτά στον πάγκο για αλλαγή και βλέπεις μόνο το Μπακασέτα. Οι υπόλοιποι απλά για να συμπληρώνουν την 18άδα.
    Ο Λάζαρος πρώτος σε συμμετοχές, απορώ πώς άντεξε μέχρι σήμερα.
    Άλλους δυο σαν αυτόν έπρεπε να έχεις, αν ήθελες να πάρεις το πρωτάθλημα αεράτα και να προχωρήσεις στην Ευρώπη.
    Και φυσικά ενα κανονικό 8άρι και οχι τον Κονέ των 5 ματς το χρόνο. Για τους υπόλοιπους κάτι Μοράν, Μασούντ κλπ ούτε που θα αναφερθώ.
    Μιλάει το γήπεδο.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Δεν κατάλαβα αυτό το τελειώσαμε. Αν θέλεις, μας το εξηγείς.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Η βαθμολογία είναι αλλιώς αυτήν την στιγμή. ΠΑΟΚ 52, ΑΕΚ 51, ΟΣΦΠ 43. Θεωρώ οτι ο ΟΣΦΠ δεν θα πάρει τους βαθμούς πίσω, αλλά θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, κι άρα ΟΣΦΠ 46 άρα θεωρώ οτι ο ΠΑΟΚ θα χάσει τρεις, κι άρα 49. . Τέλος θεωρώ οτι το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στην Τούμπα, στην οποίαν όμως πάμε για διπλό.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Διαφωνείς οτι έκανε μαλακίες ο Μανόλο;

  9. Ο/Η Φώτης λέει:

    Αχ ρε Στηβεν το αμυντικό χαφ. Βγήκε ο Σιμοες κ φάνηκε η γύμνια πάλι.
    Η ομάδα αν το πάρει, θα το πάρει μόνη της, κ μετά θα ακούμε μαλακιες για σχεδιασμούς της διοίκησης.
    Που έφεραν τον Μοραν να καλύψει το κενό του Γιόχανσον.
    Πως το λένε οι Αλεφαντοι; Δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω ποιος είσαι.

  10. Ο/Η conpater λέει:

    Ο Μανολο δεν κανει μαλακιες…
    Ο Μανολο δεν κανει μαλακιες…
    Ο Μανολο δεν κανει μαλακιες…
    Που θα παει,θα το πιστεψουμε στο τελος….

  11. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Στο χερι μας είναι το πρωταθλημα αν η ΑΕΚ μπορεσει και ξεκουρασει τους παικτες της.Κατα τη γνωμη μου θελει εκτεταμενο ροτεισον στο κυπελλο.
    Η ομαδα σημερα ταχε φτυσει από την κουραση,λογω Κιεβου.
    Δυστηχως ο Μασουντ μπορει να ξερει μπαλα όμως δεν εχει το παθος που πρεπει και εκει που τον θες ηγετη,τα κανει μανταρα.
    Ο Αραουχο αργος,χωρις εκρηκτικοτητα στις κινησεις γενικοτερα,ισως ελειψε σημερα πολύ ο Μπακασετας που κερδιζει φαουλ,εχει παθος και πιστευει στον εαυτο του και στην ομαδα .Πολύ δυσκολο τα ματς με Πανιωνιο,λετε να το σηκωσει ο χοντρος κλαψιάρης και να τη φερει και στους δυο?

  12. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    η κλασσικη φοβικη ΑΕΚ της τελευταιας 24ετιας που παθαινει ζαλαδα στην ιδεα και μονο της κορυφης, το αν θα ερθει διπλο στην Τουμπα ειναι δωρον αδωρον, καθοτι αργοτερα και παλι στην σκεψη οτι θα βρεθουνε πρωταθλητες, μπορει να σκονταψουνε και με τον πεσμενο πλατανια

  13. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Εγώ λέω ότι στον ΠΑΟΚ δε θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί. Όποτε το 49 του ΠΑΟΚ κάντο 52. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Πάει στοίχημα ένα τραπέζι;

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    Για το γαύρο ορθά τα λες είναι στους 46.

  15. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Χαίρομαι να σε διαβάζω τελευταία.Βγάζεις μια σιγουριά που αν και δεν τη συμμερίζομαι ,παίρνω θάρρος!Από καπου θα προκυπτει ετσι δεν είναι;

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Καθόλου δεν διαφωνώ. Έχει και αυτός το δικό του μερίδιο στις αποτυχίες όπως και στις επιτυχίες.
    Όταν στο ’70 έχεις σκοράρει μαζεύεις την ομάδα, βάζεις 3ο μπακ τον Μπακάκη για να βοηθά το Χούλτ και βάζεις το Γκάλο μπακ, και με 5άδα πίσω κλειδώνεις την άμυνά σου.
    Έβαλε τον Μασούντ για να κάνει τι? προχτές έπαιξε 90λεπτο με -7 βαθμούς.
    Στον Πανιώνιο έπαιζε όποτε θυμόταν και ήρθε στην ΑΕΚ λίγο πριν την απόσυρση για να παίζει 90λεπτα? Τί περιμένουμε? πως θα μαρκάρει?
    Η ομάδα σερνόταν μετά το ’20, για μένα αναμενόμενο.
    Εκεί χρειάζεσαι καθαρό μυαλό απο τον προπονητή ο οποίος χοροπήδαγε σαν κατσίκι ακόμα και για τα ανάποδα πλάγια, αντί να ξυπνήσει και να δεί πχ. πως ο Ουάρντα είχε αλλάξει πλευρά και ταλαιπωρούσε τον Χούλτ που δεν είχε βοήθεια.
    Χρειάζεσαι επίσης τον τερματοφύλακα που θα σου βγάλει το μοναδικό επικίνδυνο σούτ που έγινε σε 90′.

  17. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Η ΑΕΚ ειναι εντος πρωταθληματος και με πιθανοτητες εκτος εαν διεξαχθει το ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ και βγει ΑΣΣΟΣ. Δηλαδη να παμε -4. Που το πιο πιθανο ειναι οτι θα ειναι 0-3 υπερ του Γαβρου στα χαρτια. Διαφωνει κανεις;

    Η εκδικαση του ΠΑΟΚ ποτε προβλεπεται; Μακαρι να τους κερδισουμε σε γεματη τουμπα. ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Ε σήμερα ο Σιμόες ήταν από τους χειρότερους. Ο Μοράν ήταν καλός περιέργως, κι αρκούντως τσαμπουκάς. Φυσικά τα χαφ να δούμε, αλλά το πρόβλημα ήταν στην δημιουργία.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Γιατί να μην αφαιρεθούν βαθμοί; Αυτό που λες δεν το καταλαβαίνω. Έγινε το παιχνίδι; Δεν έγινε. Υπάρχει υπαιτιότητα; Έχουμε τρελαθεί εντελώς; Το μόνο που δέχομαι είναι να ξαναπαιχτεί, χωρίς κόσμο, που ο ΠΑΟΚ θα χάσει. Απλά πράματα.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Μου αρέσει που χαίρεσαι. Σιγουριά βγάζω διότι είμαι αγωνιστής και δεν είμαι ηττοπαθής. Δεν είμαι κλασσικός Αεκτζής εν άλλοις. Να φοβηθώ τι; Τον ΠΑΟΚ ή τα νούμερα που τον διοικούν;

  21. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Στηβεν συγνωμη αλλα θελω να επανελθω σε μια απαντηση που μου εδωσες σε καποιο σχολιο που εκανα στο post σου για τον αγωνα με τη Δυναμο.
    Αυτό πο ειπα για το Χιμένεθ ότι πολύ μας πεφτει για τα μουτρα μας,προς θεου δεν ηθελα να μειωσω καποιον .Πραγματι ακούγεται πολύ ρηχη ως τοποθετηση,αλλα πες μου τι θα μπορουσε καλυτερο να εχει μια ομαδα με τοσο χαμηλο μπατζετ σε ένα πρωταθλημα μιας χωρας σαν αυτή που ειμαστε?
    όταν δεν διαθέτεις λεφτα πως θα ονειρεύεσαι καλυτερους προπονητες?Επισης πως θα ερθουν αυτοι σε ένα πρωταθλημα σαν της Ελλαδας?
    Επισης θα ηθελα να μου πεις τη γνωμη σου αν δεν σε κουραζω,στο ποια πιστευεις ότι μπορει να είναι η εξελιξη του Χιμένεθ αν τον πιστεψουμε ,τον υποστηριξουμε και εστω και με τη βοηθεια εντος εισαγωγικών του Μελισσανιδη παρει πρωταθλημα .
    Θα μεινει Αλεφαντος όπως πολλες φορες τον λετε,Θα γινει καλυτερος η ισως να εχει και ραγδαια εξελιξ¨?Και κατι για να κλεισω ,συριζα δε είμαι ουτε θα γινω ποτε γιατι από 9 χρονων είμαι στο πεζοδρομιο,δουλευω σα σκυλος και δεν εχω ζητησει βοηθεια από κανενα.
    Με ολο το σεβασμο και το εννοω,καλη συνεχεια ,θα συνεχιζω φανατικα να σε διαβαζω και να σε προτείνω αν και καμια φορα κρινεις πολύ καυστικα και ισως λιγο αδικα καποια σχολια.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Όλα όσα λες παίζουν, αλλά δεν έχουμε τον Μουρίνιο. Ο Ουάρντα δεν έκανε τίποτα σε όλον τον αγώνα, παρά μόνο εκείνο το σουτ που μπορεί και να είναι το γκολ του πρωταθλήματος. Ο Μασούντ αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε, άσχετα αν δεν είχε βοήθειες. Δεν μπαίνει για να μαρκάρει τον Ρισβάνη, μπαίνει για να βγάλει μπαλιές. Αυτές που δεν βγαίνανε πριν. Ο Μανόλο δεν κατάλαβε οτι ο Ουάρντα ήθελε παίκτη πάνω του. Φυσικά εκ των υστέρων, λόγω του γκολ. Αν το σουτ είχε πάει έξω ή το είχε πιάσει ο Τσιντώτας, τώρα θε λέγαμε άλλα.

  23. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Πες με τρελό αλλά κράτησε το αυτό που σου λέω. Στον ΠΑΟΚ δε θα αφαιρεθούν καθόλου βαθμοί, απλά θα μηδενιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η νομικιστικη πατέντα θα βρεθεί. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία.

    Ποιος να πιέσει από εσένα , ο τίγρης της κοκκινιάς; Άσε ρε φίλε. Περσινά ξινά σταφύλια. Αν ο γαύρος διεκδικούσε κάτι θα είναι αλλιώς , αλλά δε διεκδικεί. ..

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Φίλε μου, ειλικρινά σου ζητώ συγνώμη αν κάποιο σχόλιο μου ήταν άδικο ή απαξιωτικό για κάποιο δικό σου. Πολλές φορές απαντώ φορτισμένα λόγω ΑΕΚ. Πολλές φορές με παρασύρει ο ερασιτεχνισμός μου αλλά και η τρέλα μου.
    Ο Χιμέμεθ – για την ερώτηση σου – είναι καλός μέχρις στο σημείο του Αλέφαντου : Να μην πάρει ποτέ πρωτάθλημα. Σαν διαχείριση ενδεκάδας είναι σχετικά καλός, σαν διαχείριση και στρώσιμο ομάδας, είναι της πλάκας. Είναι Αλέφαντος χωρίς καμία διαφορά, πλην της γλώσσας και της εθνικότητας. Έχεις δει κάποια βελτίωση παίκτη ή έχεις δει κάποιον αυτοματισμό στην ομάδα εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που βγάζει ο κάθε παίκτης; Τον βλέπεις σαν ηγέτη στον πάγκο ή τον βλέπεις σαν ένα τέως ποδοσφαιριστή; Τον βλέπεις σαν συστηματικό ή σαν ό,τι κάτσει έκατσε; Φυσικά πρέπει να φύγει ακόμα κι αν η ΑΕΚ κάνει νταμπλ. Το ποιός θα έρθει για τα μούτρα μας, ας το ψάξουν οι υπεύθυνοι, που κάποιοι άλλοι πριν είχαν φέρει Φάντροκ και Τσικ, και κάποιοι αντίπαλοι σοβαρότατους προπονητές. Ας γίνουμε εταιρείες σωστές κι ας ξεφύγουμε από την νοοτροπία οτι το πρωτάθλημα το παίρνει ο πρόεδρος. Διότι κι ο ΠΑΟΚ τον αντίστοιχο κλεφτοκοτά έχει.

  25. Ο/Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ λέει:

    Το σημερινο αποτελεσμα ειναι ΓΚΕΛΑ,οποιος δεν το αντιλαμβανεται κακο του κεφαλιου του.Δεν περνας απο τουμπα με διπλο,μην πω οτι θα κανεις και αλλη γκελα με κανενα νιονιο η με τον πεθαμενο βαζελο.

    Κακιστη εμφανιση,λιγοψυχη,πεθαμενη και αυτοκτονικη,ποσως με ενδιαφερει η κουραση που επικαλουνται,ας εδινε ο τζαμπατζης να φερει παικτες και οχι σαπακια,το πρωταθλημα ομως το χανει ο προεδρας και ας λετε εσεις ο μανολο και ο μανολο.

    Ντιμανο δεν θελατε και πορειες στην ευρωπη,παρτε λοιπον την γκελα και τους τραυματισμους,που οι παικτες πεφτουν σαν τα κοτοπουλα απο τις θλασεις και τα τραβηγματα.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Μηδενισμός σημαίνει αφαίρεση βαθμών. Αλλά σε ακούω και το κρατάω. Πάντως είναι τρομερό να θεωρείς μεγεθος τον Ιβαν κι όχι τον Μελισσανίδη. Επειδή είναι από την Ρωσία σημαίνει οτι είναι και κάτι; Εδώ όμως θα είμαστε.
    Υγ. Αυτά τα λες λόγω 1-1;

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ : Γκέλα με τον Ατρόμητο φέτος; Είσαι λίγο άδικος αλλά κατανοώ τον εκνευρισμό σου. Γκέλες θα κάνει κι ο ΠΑΟΚ συμφωνώντας οτι ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, όπως κι ο Μελισσανίδης που δεν έχει φέρει back up. Τώρα το τελευταίο που λες για τους γύφτους και τα γαμήσια, δεν το καταλαβαίνω αλλά κάτι θα έχεις στο μυαλό σου. Εγώ κρατώ τα γαμήσια κι είμαι μέσα αν έχεις τίποτα καλό. Ώρα και τόπο θέλω μόνο.

  28. Ο/Η Φώτης λέει:

    Συμφωνώ ότι δεν ήταν καλός αλλά δεν υπάρχει άλλος κόφτης. Ο Μοραν δεν είναι, τα έχουμε πει.
    Εκτός άμα παίξει εκεί ο Μπακακης.

  29. Ο/Η Koreas λέει:

    @τον ιβαν τον θεωρώ παλιολινατσα. Κυριολεκτώ. Αλλά πρώτα κοιτάω το σπίτι μου. Τον τίγρη ξέρεις πολύ καλά ότι τον θεωρώ Rockefeller. Μη με ρωτάς. Απλά από τη λατρεία που έχω στην ομάδα όταν χάνει πληγωνομαι.

  30. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Με καλυψες Στηβεν ,ευχαριστω για την απαντηση,αν και επετρεψε μου χωρις ισως να είμαι και ο καλυτερος παρατηρητης να σου πω ότι εγω βλεπω καποιους αυτοματισμούς και ότι με ομαδικο τροπο η ομαδα πολλες φορες ξεφευγει από εντονο pressing αντιπαλων.Βεβαια επιθετικα είναι αδουλευτη αρκετα και εχεις δικιο.
    Επισης αν γνωρίζεις θα ηθελα να μας πεις ποιος είναι ο κυριος scouter της ομαδας που εχει την ευθυνη για τις μεταγραφες του καλοκαιριου.Πιστευω ότι ηταν απολυτα πετυχημένος και εγω προσωπικα τοσο γρηγορη ΑΕΚ όπως η φετινη δεν θυμαμαι να εχω δει ,ουτε επι Μπαγεβιτς.Πρωτη φορα στα Ευρωπαικα παιχνίδια στη ζωη μου ειδα την ΑΕΚ ισοδυναμη από αποψη ταχύτητας με τις άλλες ομαδες ,ακομα και με τη Μιλαν.

  31. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Οτι και να γινει στα δικαστηρια η ΑΕΚ θελει διπλο στην Τουμπα για να παρει πρωταθλημα. Και δεν καταλαβαινω την αισιοδοξια του Steven, πως περιμενει διπλο στην Τουμπα απο μια ομαδα που δεν εχει κανει διπλο σε καμια εδρα της προκοπης φετος αν εξαιρεσεις το καραισκακης οπου ηθελε πολυ κωλοφαρδια για να το πετυχεις οπως πηγε το ματς. Εκανε διπλο στην Ουκρανια, στην Τριπολη, στην Ξανθη, στα Γιαννενα, στη Λεωφορο, στον Ατρομητο; Πουθενα. Ουτε καν τα παιχνιδια εντος εδρας οταν ΕΠΡΕΠΕ να τα κερδισει δεν τα κερδισε. Οταν επρεπε τη Ριεκα εντος για να κλειδωσει την προκριση, δεν κερδισε. Οταν επρεπε τους Ουκρανους εντος, δεν κερδισε. Ουτε καν τον Απολλωνα εντος για να βγει πρωταθλητρια χειμωνα δεν κερδισε. Μια μετρια ομαδα με εναν μετριο προπονητη και μετριους παικτες που φερνει μετρια αποτελεσματα. Ισοπαλιες κυριως. Που μπετοναρεται πισω αλλα μπροστα οταν πρεπει να δημιουργησει δεν ξερει πως να το κανει. Κι οταν το κανει απο προσωπικες ενεργειες κυριως των Λιβαγια Λαζρου, δεν μπορει να τις τελειωσει. Βεβαια για να μην αδικουμε τελειως τον Χιμενεθ, το υλικο που εχει δεν ειναι και για τρελη δημιουργια. Οταν αναγκαζεται να βαφτησει εξτρεμ τον Λοπεζ και τον Γκαλο διοτι η ανικατοτητα των υπευθυνων και η αδυναμια της διοικησης εφεραν για εξτρεμ Τριστασον και Κλωναριδη, τοτε μην περιμενουμε να δουμε και πολλα. Παλι καλα τα παμε να λεμε. Οταν του βγαινει νοκ αουτ Μανταλος και Γιοχανσον και του φερνουν Μασουντ ενω του δινουν και 130 χιλιαρικα να φερει οποιον θελει, ε Μοραν θα φερει. Η ομαδα πηγε ανελπιστα καλα φετος με αυτα τα δεδομενα κυριως διοτι ο γαυρος τα θαλασσωσε με τους προπονητες.

  32. Ο/Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ λέει:

    Γκελες δεν θα κανει ο παοκ και δεν συμμεριζομαι την αισιοδοξια σου,επεσες σε μιζερο και απαισιοδοξο ΑΕΚτζη,στη λεωφορο δωσανε δανεικους οποτε τι κανει νιαουνιαου στα κεραμιδια,στη τριπολη θα εχουν σφυριχτρα αν χρειαστει,οποτε μενει μονο το μεταξυ μας.

    Μελισσανιδη,καλη καρδια ρε,απο το 2020 που θα σηκωθει η αγια σοφια,θα χτισουμε κιτρινομαυρη αυτοκρατορια.

  33. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν ξερω τι θα γινει με τις αποφασεις των δικαστων. Εδω δεν ξερουν οι ιδιοι τι θα κανουν για να αποφυγουν τα βραχια.
    Παντως ο Βασιλειαδης την σποντα την εριξε. Το ζητουμενο ειναι τι θα κανω σαν ΑΕΚ. Παμε να δουμε την πραγματικοτητα. Εχεις τον Πανιωνιο μεσα,που ευκολο δεν τον λες. Πας στον ΠΑΟΚ. Ανοιχτο παιχνιδι σε καθε προβλεψη.(πιστευω στο διπλο,αλλα παμε παρακατω). Παιζεις μετα μεσα με τον ΠΑΟ.Σκοτωμενος μπορει να ειναι,αλλα οι παιχτες παιζουν για παρτη τους.Εχεις δυο ντερμπυ κολλητα,που πρεπει να υπερβαλεις εαυτον σαν ομαδα. Και εδω αρχιζουν τα ωραια και οι ομορφιες του ποδοσφαιρου μας. Πας στον Πλατανια,που θα τα δωσει ολα στο γηπεδο,οχι για να σωθει αγωνιστικα.Ερχεται ο Λεβαδειακος,που δεν ειναι κανα θηριο,για πλακα τον εχεις για τριαρες,αλλα οπως εισαι σκοτωμενος απο τα δυο ντερμπυ συν μισο με τον Πλατανια,ευκολα σου κανει την ζημια αμα σε βρει λιγο μποσικο.Και τελειωνεις με δυο εκτος,Κερκυρα και Απολλωνα.Με τους δυο -κατα μεγαλο ποσοστο- πεσμενους, να μην εχουν τιποτα να χασουν .Που στην ουσια θα ειναι ντερμπαρες,αν δεν εχει ξεκαθαρισει βαθμολογικα το πρωταθλημα.Σε καθε ματς, πας απο δω και περα να παιξεις ντερμπυ,η να παιξεις τελικους οπως ειπε κι ο προεδρος στα Σπατα. Το τι συμφωνιες και κολλεγιες θα προκυψουν σε καθε αγωνιστικη,δεν το ξερουν ουτε οι τρεις καμπαλερος του πινακα.Θα παει αγωνα -αγωνα. Εγω ομως σαν ΑΕΚ,μπορω να παιξω 7 τελικους και να ειμαι και στο κυπελλο? Εχω 3 εντος και 4 εκτος με καθαρα ομαδες δορυφορους. Εγω δεν το βλεπω ,αλλα παμε παρακατω. “Μονος σου” πρωταθλημα δεν παιρνεις. Και ειμαι απολυτα ξεκαθαρος. Δεν εχεις ομαδα για 7 συνεχομενους τελικους συν κυπελλο. Βεβαια,ολα γινονται και ταυτοχρονα μπορει να μην γινει και τιποτα. Και απο κει που “εβλεπες” μεσα στο χιονι την 30αρα του C.L να κολοτριβεται και να χαμουρευεται και να σου πεφτουν τα σαλια,να μεινεις με τον πουλο στο χερι και με αδειες τσεπες. Αγωνα -αγωνα θα το πηγαινεις τιγκα στο αγχος και με υπερπροσπαθεια 14 παιχτων,που καποιοι θα λειπουν και λογω καρτων,ειναι το μονο σιγουρο. Ειδωμεν…

  34. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το ειπα και θα το λεω μεχρι το τελος,το πρωταθλημα εχει χαθει και ας φαει -3 ο παοκ,παλι δεν θα το παρεις,εσεις οι μυρωδιαδες που λεγατε για διπλο στον ατρομητο,που λετε για διπλο μεσα στη τουμπα, με κοντρα σφυριχτρα,με αποδεκατισμενη και ξεζουμισμενη ομαδα,να βγειτε και να παραδεχτειτε στο τελος οτι εκτιμησατε λαθος την κατασταση.

    Τα δυο παιχνιδια με την ντιναμο κιεβου μας κατεστρεψαν βιολογικα και φορτωθηκαμε επιπλεον τραυματισμους.Τραγικες μεταγραφες για ομαδα που θελει το πρωταθλημα μετα απο 24 χρονια.

  35. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    για το ματς δεν εχω πολλα να πω..βρισκω φυσιολογικο το αποτελεσμα απεναντι στον ατρομητο και αν υπηρχε ενας αντικαταστατης του Σιμοες ισως περναμε το διπλο..αλλα με τοσες απουσιες, με ματς σε δυσκολες συνθηκες την πεμπτη και το μυαλο ισως επηρεασμενο ( ως προς τον καποιο εφησυχασμο μετα τις ομορφιες της τουμπας) τοτε το αποτελεσμα μοιαζει νορμαλ…θεωρω δε πως θα στραβοπατησει κ ο σμπαουγκ στο περιστερι..

    οσο για τα επεισοδια θεωρω σκανδαλο τεραστιο το να μην τιμωρηθει ο ιμιτασιον δικεφαλος με την ποινη που τιμωρηθηκε η βαζελα περυσι…και επιπλεον επισυρουν ποινες και τα γεγονοτα στα γιαννενα αλλα και τα επεισοδια με την αστυνομια και οι τραυματισμοι αστυνομικων εξω απο τα αποδυτηρια της τουμπας…για να μην μιλησω για το μηχανακι στην εξεδρα…δεν βλεπω πως θα την γλυτωσει ο ρωσος χωρις να γινει σκανδαλαρα…το σαββιδηςdna κανει ανενδοτο αγωνα και ηδη επισημως εχει μετατραπει σε γραφειο τυπου του παοκ παντως αλλα δεν βλεπω να δικαιωνεται οτι μπαρουφες και αν γραψει..εχουν μαζευτει πολλα για την δικεφαλη κοτα του βορρα..

    οσο για εμας πιστευω πως στην τουμπα θα παμε με το +5 ( αφου ο παοκ δεν περναει απο τριπολη ) και θα το κανουμε +8…και φυσικα μετα δεν βλπεω να ξαναπαιζει με κοσμο ο παοκ μεχρι το τελος του πρωταθληματος…

    δεν φταιει κανεις που γινανε πιο αχωνευτοι απο τους γαυρους μεσα σε 2 χρονια παρα μονο το ξερο τους το κεφαλι !!

    χαιρετω τον Στηβεν και συμμεριζομαι την αισιοδοξια του…αισιοδοξια που δεν φαινοταν να ειχε στο ξεκινημα κ στα μεσα της σεζον !! μπορει και να ειχα καταλαβει λαθος..

  36. Ο/Η νικος-αρρωστακι λέει:

    σας διαβαζω ανελλιπως,τοσο σε θετικα,οσο και σε αρνητικα αποτελεσματα..δεν μπορω να πω,οτι δεν βρισκω ανα στιγμες,ενδιαφεροντα σημεια συζητησης σε καθε πλευρα..ομως οπως ολοι,κι εγω εχω το υποκειμενικο μου ματι που δυστυχως δεν διακατεχεται απο..τονους αισιοδοξιας..για μενα σε καθε περιπτωση,ειτε μια ομαδα πετυχαινει στοχους,τιτλους κλπ,ειτε οχι,την κυρια ευθυνη την εχει πρωτιστα η διοικηση,αλλα επισης κομματια της αναλογουν και σε ολους τους επιμερους..ετσι λοιπον το πρωτο αναθεμα σε περιπτωση που και φετος δεν ερθει ο τιτλος,πεφτει στον ταιγκερ που θεωρωντας τον εαυτο του ως ανθρωπο που δεν πιανεται ευκολα κοροιδο,επιμενει σε φτωχες συνταγες με υλικα λαικης επι μονιμου βασεως..δεν γινεται να στοχευεις-εστω και σταδιακα-σε μια αγωνιστικη αναταση ενος συλλογου,και να εχεις παντοτε πρωτο κριτηριο το χαμηλοτερο ταβανι οικονομικα,με την λογικη,ποιοι ειστε εσεις που μου ζητατε πολλα?γιατι ακομη κι αν ενας -στοιχειωδως-γνωστης του ευρωπαικου και ελληνικου ποδοσφαιρικου γιγνεσθαι,θα γελασει οταν θα ακουσει τον μανατζερ του ανεστη να ζηταει 500 χηνες ακατεβατες για να μην παει ο πελατης του στην πρεμιερ(!),απο την αλλη δεν γινεται να μην απογοητευτει οταν θα δει οτι πχ ενα βασικο εργαλειο για την κατακτηση του τιτλου,που θα δωθει απο την διοικηση στον προπονητη,θα ειναι ο κλωναριδης,ο μοραν κλπ..δεν δυναται μια ομαδα να πορευεται επι μεγαλο χρονικο διαστημα με παικτες μετριοτητες,μεγαλης ηλικιας,και γυρολογους..θα χρειαστουν,θα χωρεσουν σε ενα ροστερ για χιλιους δυο αλλους λογους,αλλα δεν θα ειναι επαρκεις απο μονοι τους χωρις ποιοτητα σε θεσεις κλειδια.φυσικα σε ολο αυτο,δεν μπορει να εξαιρεθει ο αλεφαντος της ισπανιας,ο οποιος οταν κληθηκε να του δωσουν τα συγκεκριμενα υλικα,αφενως τα αποδεχθηκε για να εχει δουλιτσα,κι αφετερου αποφασισε μπιλ παρα να ”κοβει”παικτες χωρις ουσιαστικη δοκιμη(πχ τριστανσον)και να κραταει ποδοσφαιριστες που συνολικα στο τελος της σεζον δεν θα εχουν περισσοτερες συμμετοχες απο τα δακτυλα της μιας παλαμης(πχ τζανετοπουλος)..οταν θες να λεγεσαι σοβαρος διεκδικητης του τιτλου με αντιπαλους λαμογια,καθαρματα,εγκληματικες οργανωσεις,δεν φτανουν μονο οι ενωσεις που θα αποτραβηξεις απο τον οχετο της 20ετιας..ειναι ΠΡΩΤΗ σου δουλεια,και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σου αναλογει!!ομως σχεδιαζεις απο νωρις,κοιτας να στελεχωσεις το ροστερ οσο πιο καλα γινεται και δεν πας με τον βασιλικο ποτισμενο στο νερακι να ραντιζεις τους πιστους..ποιος δεν ηξερε τον κονε τον 5-10 συμμετοχων τον χρονο?ποιος δεν ηξερε το παλμαρε του τσοσιτς που τα τελ.4 χρονια στην ιταλια εχει ΜΟΝΙΜΑ το 40% των συμμετοχων του κομμενες απο τραυματισμους?ποιος θα στοιχηματιζε το σπιτι του οτι ο 30φευγα μασουντ θα ηταν ο αντι-μανταλος,ο ηγετης για τα κρισιμα παιχνιδια ιανουαριου-μαιου?ποιος δεν πιστευε οτι θα υπαρξουν παιχνιδια που ο μισοπνευμονος λαζαρος δεν θα ηταν-και πολυ φυσιολογικα-περιπατητης?ποιος νομιζει οτι θεωρειται δουλεια στα σπατα το να προσπαθεις να ”απλωσεις”το παιχνιδι σου με βαφτισια σε εξτρεμ,παικτων οπως πχ λοπεζ κ γκαλο και στο τελος να το εφαρμοζεις,ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ως δια μαγειας,τον βασικοτερο κανονα να αποδωσει το συστημα του να σεντραρει ορθα το εξτρεμ,με το να ΥΠΑΡΧΕΙ εντος περιοχης το ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ κι οχι περιφερειακοι κυνηγοι?ολοι φυσικα τα ηξεραν..και πρωτος ο αλεφαντος της ισπανιας,ο οποιος εχοντας ενα μαγικο επικοινωνιακο γκελ-παντοτε το ειχε-να κανει τους γυρω του να τον θεωρουν εργατη,δικο μας παιδι κλπ το μονο που φροντισε ηταν να προσπαθησει με τα φτωχα υλικα να θωρακισει το αμυντικο κομματι,χωρις μπροστα να εχει ιδεα τι πρεπει να γινει για να παραγει..επαναπαυθηκε στο προσωπικο στυλ του καθενος,και πιστευε οτι για παντα μπορει να βουταει στη θαλασσα με τον κωλο και να βγαζει ψαρια..οταν ΕΠΡΕΠΕ να σηκωσει αναστημα-ως ντομπρος προπονητης πρωτα με τον εαυτο του και μετα για την δουλεια του-απεναντι στα ψιχια της διοικησης,πεταγε χαρταετο,μιλουσε για εχθρους δημοσιογραφους,μας ανεπτυσσε επιχειρηματα με γιαουρτια και φυσικοτατα ποτε μα ποτε δεν ανελαβε ευθυνη..μια η ατυχια,μια η κουραση,μια ο τσιπρας,μια η novartis..η ομαδα παει στο στοχο με ευχολογια,εχει την ευτυχη συγκυρια καποιοι ποδοσφαιριστες να προσπαθουν ατομικα ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΠΛΑΝΟΥ,να βρουν λαγους με πετραχειλια κι εμεις φυσικα παρακαλαμε καθε φορα,ολα να μας πανε καλα και να το κοψουμε το ρημαδι το νημα πρωτοι..αν το πιστευω?φυσικα και οχι..το ελπιζω ομως..παρολαυτα,η πραγματικοτητα αλλα φανερωνει..
    ΥΓ.ενα απο τα πιο αστεια και φαιδρα,ειναι να διαβαζεις τους ιδιους δημοσιογραφους που την πεμπτη το βραδυ δικαιολογουσαν τον δον αλεφαντο για τις ακατανοητες του αλλαγες με το προσχημα να τους εχει φρεσκους στο περιστερι,και απο χθες το βραδυ να αρθρογραφουν για την..φυσιολογικη κουραση απο κιεβο!!μονα ζυγα δικα μας,πολλα βαζετε,λιγα παιρνετε,πεντε κρικοι ενα ταλληρο και τελικα κατσαμε στο παγωτο twice που λενε και στο χωριο μου…

  37. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    100 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ Η ΑΕΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ, Ο ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.(ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΑΡΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΠΕΡ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΤΟ ΜΠΑΚΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ ΕΞΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΙΜΟΕΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΜΟΝΟ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.

  38. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @ολους

    Διαβαζοντας μονο μερικα σχολια πραγματικά εχω εκνευριστει. Η ηττοπαθεια μας ειναι απιστευτη. Εύχομαι να παρουμε πρωτάθλημα να καθαρισει αυτη η κλαψα..λαθος οχι κλαψα,κλαψομουνιαση ηθελα να πω. Η ομαδα δεν επαιξε καλα αυτο ειναι αληθεια, αλλα σχεδον πηγαμε να κερδισουμε. Αν δεν εβαζε εκεινη τη γκολαρα ο ουαρντα π μεχρι και γω φωναξα “θεε μ τι εβαλε”, θα ειχαμε παρει το ματς και στην κακή μας μερα.

    Οι μισοι εδω μεσα βλεπουν λαθη του προπονητη, ο οποιος εστησε τελεια την ομαδα. Τι να κάνει δλδ να μπει να παιξει? Δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν του Μανολο αλλα ελεος με τις χαζες κριτικες. Παμε δυνατα να τους γαμησουμε. Ενα χ ηταν με εναν καλο αντιπαλο. Φυσικα και δεν φοβομαστε κανεναν Παοκ, παιζουμε την καλύτερη μπαλα φετος και θα παμε να το παρουμε και αν το χασουμε θα ειμαστε εδω να τα πουμε.

    Ps
    @Ολλανδος. Γραφω απο κινητο και θα με βγαλει ανωνυμο

  39. Ο/Η Ολλανδος λέει:

    @ολους

    Διαβαζοντας μονο μερικα σχολια πραγματικά εχω εκνευριστει. Η ηττοπαθεια μας ειναι απιστευτη. Εύχομαι να παρουμε πρωτάθλημα να καθαρισει αυτη η κλαψα..λαθος οχι κλαψα,κλαψομουνιαση ηθελα να πω. Η ομαδα δεν επαιξε καλα αυτο ειναι αληθεια, αλλα σχεδον πηγαμε να κερδισουμε. Αν δεν εβαζε εκεινη τη γκολαρα ο ουαρντα π μεχρι και γω φωναξα “θεε μ τι εβαλε”, θα ειχαμε παρει το ματς και στην κακή μας μερα.

    Οι μισοι εδω μεσα βλεπουν λαθη του προπονητη, ο οποιος εστησε τελεια την ομαδα. Τι να κάνει δλδ να μπει να παιξει? Δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν του Μανολο αλλα ελεος με τις χαζες κριτικες. Παμε δυνατα να τους γαμησουμε. Ενα χ ηταν με εναν καλο αντιπαλο. Φυσικα και δεν φοβομαστε κανεναν Παοκ, παιζουμε την καλύτερη μπαλα φετος και θα παμε να το παρουμε και αν το χασουμε θα ειμαστε εδω να τα πούμε.

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Πες μας πού γράφεις, να μπούμε να σε διαβάζουμε. Εμείς εδώ θέλουμε να είμαστε μυρωδιάδες. Το τι θα παραδεχτούμε, θα το κρίνουμε εμείς.

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Πολύ σωστά είχες αντιληφθεί.

  42. Ο/Η koreas λέει:

    @all

    αφου ξεπέρασα τη χθεσινη ψυχρολουσία, είμαι με την πλευρά του steven….παμε να πάρουμε πρωταθλημα και κύπελλο……τελεία και πάυλα….

    σημερα το παρεάκι έκανε συνάντηση……την κυριακή ανεβάινουμε ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον πανιώνιο…..η ομάδα θα είναι αποδεκατισμένη αλλά θα παρουμε το παιχνίδι σαν ΑΕΚΑΡΑ που είμαστε……….στην κυριακάτικη εκδρομή θα πάρουμε τον μεσημεριανό μας καφέ ή ουζάκι στην νεά φιλαδέλφεια, όπου θα πανηγυρίσουμε την νίκη του αστέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ….βόλτα και καφές ή ουζάκια στα λημέρια της εφηβείας μας (πόσα χρόνια έχουμε να το κάνουμε αυτό, οι αναμνήσεις τρελές), και μέτα βουρ για το παιχνίδι με τον πανιώνιο…..τα νέαρα ενωσίτικα μέλη για πρώτη φορά θα βαφτιστούν στα άγια χώματα της φιλαδέλφειας…..”το παιχνίδι με τον πανιώνιο θα το κερδίσουμε εμείς, ο κόσμος”…..

    ps. κανω επίκληση στο θεό των καιρικών φαινομένων την κυριακή να δώσει μια λιακάδα (ανεξαρτήτου θερμοκρασίας)

  43. Ο/Η netrino λέει:

    Επιθετικό ρυθμό δεν έχει η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια κ αυτό οφείλεται στην απουσία δημιουργικών χαφ.Το πρόβλημα υπήρχε και πριν τους τραυματισμούς,τα κεντρικά χαφ ήταν η αδυναμία μας.Καλός χρυσός ο Σιμόες αλλά ακόμα κ όταν εκτελει στημένο στο κεντρο πίσω τη δινει τη μπάλα.Ο Κονέ θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά αποδέιχθηκε γυάλινος και σε μερικά παιχνίδια υπηρχαν βοήθειες από Τσιγκρίνσκι.Καπου εκεί είναι η ουσία.Αν θέλαμε υπερβασεις κ αεράτα νταμπλ σε πρωτη φάση φέρναμε το χαφ της Αουστρια αλλά ήθελαν λεφά οι Αυστριακοί

  44. Ο/Η Γεωργεα Γεωργα τα φυτα στην καλαματα ειν ωραια λέει:

    Εγω θα πω κατι αλλο,ο μελισσανιδης δεν δινει λεφτα,γνωστο απο τα 90s αυτο,ακομα και οι μεταγραφες που καναμε τον γεναρη ειναι απο οτι γλιτωσαμε απο τις αποδεσμευσεις 2-3 παικτων που εφυγαν.

    Ο σαββιδης,εφερε ελ καντουρι,μεγαλο παλτο,εφερε σαμπρανο,μεγαλο παλτο τον διωξανε ηδη,εφερε αζεβεδο 20 κιλα πανω,και καποιους μιχογεβιτς,μουλεν που δεν ξερουμε τι ειναι.Αν δε βαλουμε τον τελειωμενο Μακ,τον βαρυ βιερινια..

    Οι μονοι που βγηκαν ειναι ο μαουριτσιο αλλα και ο τερματζης ο ρει που φαγωθηκε ομως και τρωει παγκο.Για τον δε γαυρο,ο τελειωμενος μιραλας.

    Στην ΑΕΚ ποιους ειχαμε για να κανουν μεταγραφες,τον γκρεταρσον παλαιοτερα,τον λυμπε,τον μιλοβανοβιτς,τον μαιστοροβιτς και ξανα τον λυμπε,απο κοντα και ο ντουσαν για να φερνει ζοριτς.

    Ποιες διασυνδεσεις εχει ο λυμπε με μανατζαραιους,γραφεια η στην αγορα,τιποτε,μηδεν.

    Αυτο που με ενοχλει προσωπικα ειναι να χασω το πρωταθλημα απο μια ομαδα που εχει να το παρει 33 χρονια,επειδη εχει πολιτικες πλατες η ξεπλενει χρημα και μετα να μου το κοπανανε οτι πανε για αυτοκρατορια.

  45. Ο/Η Paok λέει:

    Ισως λεω,ισως αυτη να ηταν και ιδανικη εξελιξη για εσας.ενα παιχνιδι(τουμπα) το πηρατε το παιρνετε το πρωταθλημα στα ισια και αντρικια και γουσταρετε.το παιρνουμε γουσταρουμε εμεις.ολα αυτα χωρις παρασκηνια κτλ.(λεμε τωρα)αυτα χωρις να πρηζω(φιλοξενουμενος στο σαιτ γαρ)

  46. Ο/Η netrino λέει:

    @ Γεωργεα Γεωργα τα φυτα στην καλαματα ειν ωραια

    Το πρότζεκτ των δικων μας μεταγραφών είναι διαφορετικό.
    α)Φερνουμε δανεικούς με προβληματικο χαρακτήρα
    β) πολυτραυματίες που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σε ανταγωνιστικά πρωταθληματα της Ευρωπης.
    γ)Για ξεκαρφωμα αγοράζουμε κ ενα ταλεντάκι από Ελλάδα μηπως και μας βγει.

  47. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Αυτά που λες ισχύουν για τον τελικό του κυπέλλου. Για το πρωτάθλημα έχουμε άλλα. Θα περάσεις από Τρίπολη, λεωφόρο και Περιστέρι; Στη Νέα Σμύρνη θα έχεις φιλάθλους για το κύπελλο; Καλά για την Τούμπα με την ΑΕΚ δεν συζητώ. Δύσκολα πράματα. Μπορεί να περνάει μπόλικα πλοία ο δικός σου, αλλά τρία έχουν πιαστεί.

  48. Ο/Η Paok λέει:

    Μην εχοντας γνωση του παρασκηνιου ενα ξερω.ουδεποτε μεγαλολαθρεμπορος διαπομπεφθηκε,τιμωρηθηκε σε αυτο το μπουρδελο που ζουμε.τωρα σε επιπεδο εκβιασμου και πιεσης αλλο καπελο.τελως παντων κυριακη κοντη γιορτη εμεις να ειμαστε καλα και κυριως ψυχικα ηρεμοι

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Ακριβώς αδερφέ. Εμείς να είμαστε καλά και να καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε. Και να είμαστε ψυχικά ήρεμοι, και να ξαναπάμε όπως παλιά, παρέα στο γήπεδο. Διότι οι λαθρέμποροι μας έχουν κάνει στρατούς επειδή δεν θέλουν να πληρώνουν τους μπράβους τους.

  50. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Αισιοδοξοι και μη, καλα θα ηταν να πατε και καμια φορα στο γηπεδο, κριμα ειναι αυτη η ομαδα φετος εδω που εφτασε να μην εχει στα τελευταια παιχνιδια 30000 κοσμο τουλαχιστον.

  51. Ο/Η DNAEK λέει:

    @ νικος-αρρωστακι
    Νικόλα συμφωνώ σε όλα.Ακριβώς αυτό συμβαίνει στην ΑΕΚ 2017-18 για να μην
    πω απο το 2013 και μετά.
    @ Μέχρι το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο “σχεδιασμός” των “συμμάχων” έβαινε καλώς.
    Στόχος βασικά να θέσουν εκτός τσαμπιονς λίγκ τον χοντρό και να του στερήσουν το βασικό επενδυτικό του εργαλείο ( τα εκατομύρια του τσ.λίγκ).Μετά θα λογαριαζόνταν οι δυό τους.
    Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ φάνταζε σαν το ματς που θα έκρινε τον πρωταθλητή.
    Ολα τούμπα όμως απο τον ανεγκέφαλο τους τούμπας.Και ο γαυρος πλεον εχει πιθανότητες τουλάχιστον για τη δευτερη θέση με οτι αυτό συνεπάγεται.
    Εχοντας υψηλή βαθμολογια στο ΟΥΕΦΑ πιθανότατα θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στους ομίλους παίρνοντας ολο το market pool.
    Προχθές σπαταλήσαμε αλλη μια ευκαιρία να πλησιάσουμε περισσότερο το στόχο μας που δεν είναι αλλος απο το πρωτάθλημα σε πείσμα όσων θεωρούν οτι αυτό εχει ντε και καλά δοθεί.
    Τιποτε δεν εχει δοθεί.Η πρωτιά βρίσκεται στα πόδια του Αραουχο του Λιβαγια του Μπακασέτα και των αλλων αλλά και στο κρανίο του Χιμένεθ.

  52. Ο/Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ λέει:

    Τσιγκουναρα καβουρια μελισσανιδη,αφησες την ομαδα στο πιο κρισιμο σημειο χωρις,χαφ,χωρις εξτρεμ,μας φορτωσες τον γερομασουντ και το παλτο μοραν,που ειναι τα 10 εκ της ευρωπης,παντελονιασμα η τα βαλες και αυτα για την αγια σοφια αρενα?

    Αντε ρε φτυστε τα μπουτια σας εκει στην ΠΑΕ,αφησατε τον προπονητη χωρις παγκο,με ολους τους σακατηδες και με τα κουτσα αλογα,βρωμισε η ομαδα πτωματιλα απο την κουραση,θλασεις,τραβηγματα,χιαστοι,θα απολογηθει κανεις?

    Γυρνας να δεις τον παγκο και ποιον εχεις,τον κλωναριδη,τον μπακασετα,τον μασουντ,με αυτους θα παρεις διπλο στη τουμπα,κατσε μην γινει κανενα τσαφ με το νιονιο στο ΟΑΚΑ και εχουμε κλαμματα.

    Παει ο αλλος χτυπαει το παιχνιδι στο κιεβο και η ομαδα με τον ατρομητο δεν μπορει να παρει τα ποδια της,δεν μπορω να φανταστω αν περνουσαμε και επαιζαν μεσοβδομαδα με καμια λατσιο,πως θα αντεχαν αυτοι παικτες,με 13-14 παικτες σε 3 διοργανωσεις,αν ειναι δυνατον.

    Λεγαμε μεχρι πριν οτι παμε για το 8/8,τωρα λεμε παμε για το 7/7,στην επομενη γκελα θα πουμε,παμε για το 6/6.