H ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

Αμέσως πετάχτηκε ο δημοσιογράφος Βέργης, και χαρακτήρισε την ανακοίνωση της συγνώμης του Ιβάν, σαν γνήσια αντρική στάση. Διότι θα μπορούσε να είχε επιλέξει τον δρόμο της σιωπής, όπως αναφέρει. Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του αλλά θα πρέπει αυτή να στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα. Το επιχείρημα οτι δεν διάλεξε τον σκασμό, δεν στηρίζεται σε κάποια λογική, παρά μόνο στα τεχνάσματα τα δικανικά που θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να πείσουν τους δικαστές για κάποια ειλικρινή μεταμέλεια.

Και πάω στην ανακοίνωση, η οποία θα μπορούσε να έχει περιοριστεί απλά στην συγνώμη για την μπούκα λόγω συναισθηματικής φόρτισης, κι οπότε θα μπορούσε να κρύβει μεταμέλεια. Η ανακοίνωση δυστυχώς, έχει στην συνέχεια έναν παραληρητικό λόγο, που προσπαθεί να εξηγήσει, όχι το συναίσθημα, αλλά την ίδια την μπούκα. Λες κι αυτά τα δύο ταυτίζονται κι οτι δεν προηγείται το ένα του άλλου, μπερδεύοντας τελικά το αν η συγνώμη είναι για το συναίσθημα του ή για την μπούκα.

Το πρώτο σκεπτικό λοιπόν, είναι οτι ξεφύγαμε στο συναίσθημα από το ” πλήθος των μη αθλητικών γεγονότων, που έλαβαν χώρα προς το τέλος του αγώνα : τις ενέργειες του διαιτητή και του επόπτη ( γκολ- οφσάιντ – γκολ ) κλπ. Ο Σαββίδης λοιπόν, εκτός του οτι υιοθετεί την παραποίηση του φύλλου αγώνα από τον απειλούμενο διαιτητή στα αποδυτήρια από μπράβους του, δέχεται οτι ο διαιτητής κατακύρωσε γκολ την ώρα του αγώνα. Εντάξει, άσχετος από μπάλα είναι, αλλά γιατί μπαίνει στο γήπεδο την ώρα που η ομάδα του προηγείται, όπως μας γράφει ; Πρώτο ψέμμα εδώ πέρα.

Συνεχίζει ο γραφιάς λοιπόν, λέγοντας οτι στο γήπεδο είχαν εισέλθει δεκάδες άνθρωποι και των δυό ομάδων, οπότε κλήθηκε από τις περιστάσεις να μπουκάρει για να προστατέψει δεκάδες χιλιάδες Παοκτσήδων από προβακάτσιες, συμπλοκές και ανθρώπινα θύματα. Επομένως οι δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι μόνο του ΠΑΟΚ, κινδύνευαν από μερικές πεντάδες ανθρώπων της ΑΕΚ, δεχόμενοι κιόλας οτι δύο εκ της αποστολής της ΑΕΚ, είχαν ήδη αποβληθεί. Κι επομένως οι δεκάδες χιλιάδες Παοκτσήδες απειλήθηκαν από τους δεκαοκτώ παίκτες, τους τρεις γιατρούς, τον γενικό αρχηγό, και τους δυό φροντιστές. Εδώ φυσικά θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους δεκάδες χιλιάδες Παοκτσήδες, που αν και απειλούμενοι, δεν τράπηκαν σε φυγή.

Ο Σαββίδης όμως, σύμφωνα με όσα είδαμε στην τηλεόραση, σε πρώτη φάση διέταξε τους παίκτες του να φύγουν από το γήπεδο, και σε δεύτερη φάση – όταν τον κατούρησε ο Βιερίνια – κινήθηκε σαφώς προς το διαιτητικό δίδυμο, όπου εκεί βέβαια τον πρόλαβε ο Μίχελς, που πουλούσε κι αυτός παοκοφροσύνη στον Ιβάν μπας κι εξακολουθήσει να έχει κάποια δουλειά. Σε τρίτη φάση ο Ιβάν, έβρισε τον Λαμπρόπουλο και σε τέταρτη φάση χτύπησε τον Δημητριάδη. Επομένως, η συνέχεια της ανακοίνωσης ” πιστέψετε με δεν είχα κανένα σκοπό να διακπλητιστώ με την αντίπαλη ομάδα ή με τους διατητές ” είναι άλλο ένα ψέμα κατά συρροήν, που για λόγους οικονομίας, θα το χαρακτηρίσω δεύτερο ψέμμα.

” Και σαφώς δεν απείλησα κανέναν “, συνεχίζει ο ποιητής. Ξεχνάει όμως ο Ιβάν, οτι έβγαλε το μπουφάν του για να φανεί το όπλο του. Μπορεί κάποιος να πει οτι ζεστάθηκε λόγω της προστασίας που παρείχε σε δεκάδες χιλιάδες Παοκτσήδες, αλλά αυτός ο κάποιος μπορεί να είναι ο Μίνος. Διότι εγώ θα πω οτι με την εσκεμμένη εμφάνιση του όπλου αλλά και την διαρκή κίνηση του δεξιού του χεριού οτι τώρα το τραβάω, απειλήθηκαν οι πάντες. Από παίκτες και των δυό ομάδων, μέχρι αξιωματούχοι του αγώνα αλλά και αστυνόμοι που ήταν επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης. Και μάλιστα αν σκεφτεί κανείς οτι τα πιστόλια ήταν δύο, αφού άλλο ένα τέτοιο υπήρχε και σε έναν μπράβο του. Τρίτο ψέμμα λοιπόν.

Λέει κι άλλα η ανακοίνωση. Για ομηρία σε άρρωστο ελληνικό ποδόσφαιρο – υπενθυμίζω τις δηλώσεις που είχαν κάνει άνθρωποι του για αποδεκτή κατάσταση -, το οποίο διοικεί ο άνθρωπος του Γραμμένος. Και καταλήγει ο ποιητής οτι θα συνεχίσει να εργάζεται για έντιμη διαιτησία και δίκαιο ποδόσαφιρο. Πόσο έντιμη; Σαν το γκολ του περσινού τελικού ; Πόσο δίκαιο ποδόσφαιρο; Σαν αυτό που δανείζεις σε ομάδες παίκτες, που όμως δεν παίζουν εναντίον σου, Ή μήπως τόση δικαιοσύνη που βγάζει αποφάσεις μέσα στη νύχτα σαν πειρατής, με τα εισιτήρια προτυπωμένα ανοίγοντας εφορίες σαββατιάτικο και μαγαζιά να έχουν δίχτυα προστασίας κυριακάτικο; Τέταρτο ψέμμα και μάλιστα δηλωτικό των προθέσεων του από εδώ και πέρα.

Μια συγνώμη λοιπόν, που συνοδεύεται από τέσσερα μίνιμουμ ψέμματα, σαφέστατα και δεν μπορεί να είναι αποδεκτή . Και σαφέστατα δεν είναι αντρίκεια στάση, δημοσιογράφε Βέργη. Είναι κατιναριό χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα. Κι άρα είναι για τα σκουπίδια. Αυτά που άνετα μπορούν να χωρέσουν και τον Μίχελς, που διάλεξε τον δρόμο της σιωπής και δεν προλάβανε να του βάλουν στο στόμα του μαλακίες. Κι αυτά τα σκουπίδια, που είναι έτοιμα να υποδεχτούν την τελευταία ανάρτηση του γιού του Ιβάν, που μας έδειξε μια αρκούδα να παίζει το πουλί της, μάλλον διότι δεν ξέρει να βγάζει selfie.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

88 Responses to H ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

        Άξιο συγχωρήσεως είναι το ακούσιο σφάλμα (Θουκυδίδης)

  2. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Αυτός ο Βέργης πατάει σε πολλές βάρκες ή μου φαινεται; Ειναι Παναθηναικος, δούλευε σε μέσα του Αλαφούζου, τρια χρόνια γραφεί και εκφωνεί ύμνους και για το Μελισσανίδη ενώ είναι νέος διευθυντής στη Λαιβ Σπορτ που παίζει αρκετά την ΑΕΚ.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΒΠ : Είναι πολυεργαλείο. Ακόμα στον Αλαφούζο δουλεύει ραδιοφωνικά, του αρέσει ο τίγρης πολύ, αλλά πάντα μια αθηναϊκή φωνή είναι χρήσιμη και πάνω.

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ενω η ομάδα του παλεύει να γλιτώσει τον υποβιβασμό, ο ιδιοκτήτης με τους instagrammers γιούς του έφυγαν για Ρωσία, αφήνοντας τους παρατρεχάμενους (εντός και εκτός ΠΑΕ παοκ) με το σκατό να έχει φτάσει στην κάλτσα μήπως τους παρατήσει στη μοίρα τους.
    Ενδιαφέρον..

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Χειρωτερα τα εκανε με την δηλωση του. Αμα οι συμβουλοι σου ειναι για τα μπαζα,τετοια θα λες.Οσο και να τα ωραιοποιουν καποιοι δημοσιογραφοι,παλι στο τελος μενουν οι παπαριες. Ειχαν μια μοναδικη ευκαιρια φετος να παρουν τιτλο. Η επαρση ομως ειναι κακος συμβουλος. Αμα εχεις ψηλα το κεφαλι δεν βλεπεις τα σκατα στον δρομο. Οπου σκατα βεβαια ειναι ο Ολυμπιακος,γιατι ολα οσα εγιναν με τον ΠΑΟΚ μεχρι τωρα, αυτος εβαλε το χερακι του.
    Παντως , ειναι πραγματικα για γελια,η ολη προσπαθεια να πολιτικοποιηθει το θεμα. Ορεξη να`χεις να ακους τον καθε μαλακα να πεταει on air την καθε παπαρια που του`ρχεται στο κεφαλι. Και βεβαια ειναι να παιρνεις φορα και να μην αφηνεις τιποτα ορθιο,οταν οι κυβερνητικοι απαντανε σαν τους μουγγους που προσπαθουν να μιλησουν αλλα δεν…..

  6. Ο/Η Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ λέει:

    Απο τον αλλο τον συντροφο γαυρο,τον νικο ασημακοπουλο που ηταν στην δημοσια ΕΡΑ μαζι στην εκπομπη φουλ επιθεση,ε ειναι λιγουλακι πιο συμπαθης ο βεργης.

    Πλακα εχουν και οι μακεδονομαχοι δημοσιογραφοι,ειδικα της παλαιας σχολης σαν τον μπουζα,μην πουμε αλλα ονοματα και φαμε καμια μηνυση,μας διαβαζει κοζμος εδω περα.

  7. Ο/Η Paok λέει:

    Ο αλλος λεει μεσα σε δυο χρονια κερδισα ποσους βαθμους σε δικαστηρια και τιμωριες.σε δυο χρονια εγινα χειροτερος του μαρινακη λεει.ειστε με τα καλα σας?αντε ρε γουσταρετε που ειστε πρωταθλητες αντι για τα σιχαματα και αντε φροντιστε για το μελλον να μην την τη πληρωσετε και σεις οπως και μεις.

  8. Ο/Η Μπίκο λέει:

    Στήβεν να υποθέσω οτι είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ?

    ο Βέργης πολύ καλά τα έγραψε. Το μόνο που ξέχασε να πεί και παρακαλώ δείτε καλά τα βίντεο είναι ότι η πιστόλα είναι φωτομοντάζ. Ναι όπως το ακούτε,

    Βέργη είσαι και πολύ μάγκας, περιμένω αύριο να το γράψεις και μάλιστα να προτείνεις στον Σαμιαμίδη σόρυ Σαββίδη η Υπερασπιστική του γραμμή να πατήσει στο γεγονός ότι ούτε ένας αστυνομικός δεν την είδε την πιστόλα. Επίσης ξέχασες να γράψεις ότι ο Ιβάν μπήκε μέσα στο γήπεδο με ήρεμο τρόπο που πάλι με φωτομοντάζ τον δείχνουν να τρέχει σαν τρελό.

    Αντε παπάρα γελοίε τύπε. Συγνώμη που στηρίζεται σε ψέματα είναι απατεωνιά.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Μπίκο : Όχι βρε, τι Αεκτζής; Παοκ είμαι, τι ρωτάς;

  10. Ο/Η akis λέει:

    Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι από σήμερα sites που συμπαθούν την ομάδα του φαληρικού όρμου καταδικάζουν έντονα το Σαββίδη, αλλά λένε και ότι η ΑΕΚ δε βγήκε να παίξει επειδή της είπε ο Κομίνης ότι έχανε με 1-0, άρα πρέπει να τιμωρηθεί και αυτή…Έχουμε να ακούσουμε πολλά αστεία…

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : H AEK ποτέ δεν προσκλήθηκε να βγει, ούτε και μπορεί να δεχτεί οτι έχανε, αφού δεν πήγε ποτέ ο διαιτητής στην σέντρα. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να είχε βγει ο Κομίνης μόνο με τον ΠΑΟΚ, να είχε πάει στην σέντρα, και να έκανε τρεις προσκλήσεις για ένα εικοσάλεπτο. Γκολ στα αποδυτήρια, απλά δεν υπάρχει. Άρα τα sites, που η δουλειά τους είναι το disinformation, κρατάνε στο σκοτάδι τους αναγνώστες τους διότι έτσι θέλουν. Βλέπεις η γνώση, δημιουργεί γνώμη. Δεν είναι αστείο αυτό. Εδώ στηρίζεται όλη η κοινωνία που ψηφίζει Σύριζα και τον θεωρεί αριστερό όταν συγκυβερνάει με έναν ακροδεξιό. Πού εδώ; Στην μπούρδα και την αμάθεια. Ποδόσφαιρο = κοινωνία.

  12. Ο/Η conpater λέει:

    Ο ενας – ΠΑΟΚ – που τον ειχες κολλημενο σαν τσιμπουρι στην βαθμολογια,αυτοκαταστραφηκε λογω ελλειψης εμπειριας και ψυχραιμιας.
    Ο αλλος – Ολυμπιακος – αφου εγινε η αφορμη για τα οσα πληρωνει ο ΠΑΟΚ, παραμενει επικινδυνος αφου ειναι ακομα στο κολπο του πρωταθληματος. Ειδαμε τελευταια,απο τι μπορει να καταστραφει μια ομαδα,απο κει που δεν το περιμενεις. Κι οχι βεβαια επι χορτου.

  13. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    ο άλλος ΠΑΟΚ
    http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3279358/apo-tous-koskotades-stous-iban
    παρακαλώ τους φίλους του Παοκ να κάνουν μια αντιγραφή το λινκ και να το αναζητήσουν ..

  14. Ο/Η koreas λέει:

    @conpater

    Καλημέρα Αδερφέ, το σύνθημα τώρα είναι ένα…

    ΑΕΚ σ αγαπω ΑΕΚ σ αγαπώ
    Πρωτάθλημα και Γήπεδο κι Ευρωπαικό (μπασκετ)

    ΑΕΚ σ αγαπω ΑΕΚ σ αγαπώ
    Πρωτάθλημα και Κύπελλο κι Ευρωπαικό

    ΑΕΚ σ αγαπω ΑΕΚ σ αγαπώ
    Πρωτάθλημα και Γήπεδο κι Ευρωπαικό

    ΑΕΚ σ αγαπω ΑΕΚ σ αγαπώ
    Πρωτάθλημα και Κύπελλο κι Ευρωπαικό

    ΑΕΚ σ αγαπω ΑΕΚ σ αγαπώ
    Πρωτάθλημα και Γήπεδο κι Ευρωπαικό

    ΑΕΚ σ αγαπω ΑΕΚ σ αγαπώ
    Πρωτάθλημα και Κύπελλο κι Ευρωπαικό

    ΑΕΚ σ αγαπω ΑΕΚ σ αγαπώ
    Πρωτάθλημα και Γήπεδο κι Ευρωπαικό

    ΑΕΚ σ αγαπω ΑΕΚ σ αγαπώ
    Πρωτάθλημα και Κύπελλο κι Ευρωπαικό

  15. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    υπάρχει μια τάση στο διαδίκτυο να κομικοποιήσουν την εισβολή του Σαββίδη με την πιστόλα και το χέρι έτοιμο να την τραβήξει.Με διάφορα μοντάζ να έχει πχ ένα ρολό υγείας ή ταμειακής. Έτσι ”αθώα” προσπαθούν να ελαφρύνουν το γεγονός από την βαρύτητα του.Να υποστηρίξουν ότι και το πιστόλι μοντάζ είναι. Η δήθεν συγνώμη του Ιβάν και η εξήγηση των γεγονότων στο εξωτερικό από το τσιράκι τον Μίχελ που λίγο πολύ μπήκε κι αυτός για προστασία των Παοκτζήδων, είναι μέρος του σχεδίου αυτού.
    Ένα σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει δημοσιογράφους γλοιώδες σαν το Βέργη και διάφορες ιστοσελίδες όπως το sdna το sport24 κλπ. Προσπαθώντας να κάνουν το μαύρο-άσπρο. Και να επηρεάσουν και να δημιουργήσουν το ανάλογο κλίμα στην τάξη αυτών που θα τους δικάσουν την Παρασκευή. Γιατί κι αυτοί οι Δικαστές Αθλ. Εισαγγελείς ζουν ανάμεσα μας, έχουν FB istandgram κλπ, έχουν οικογένειες παιδάκια και ξέχωρα ότι θα διαβάσουν στο διαδίκτυο θα δεχτούν και τις ανάλογες πιέσεις στα τηλέφωνα τους και όχι μόνο.

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    paok
    Σύντροφε μέσα σε 2 χρόνια έκανες ρεκόρ καταγγελιών. Πέρυσι διέλυσες το βαζέλα για το κουτάκι μπύρας. Κυνήγησες τον γαύρο δικαστικά σε κάθε ευκαιρία.
    Φέτος σου μείωσαν στο μισό την τιμωρία στις 1 τα μεσάνυχτα.
    Ποιά αλλη ομάδα τα έκανε αυτά την τελευταία δεκαετία? Μόνο ο γαύρος με το πρωτάθλημα του 2008. Ένας ο γαύρος και ένας εσυ.
    Τί να κάνουμε τώρα.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    “«Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την UEFA»

    Αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το βίντεο με τη φάση από το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στην Τούμπα και εκτίμησαν πως σωστά δεν μέτρησε καθώς ο Μαουρίτσιο επηρεάζει τη φάση.

    Η UEFA δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση, ούτε προτίθεται να κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο εξέτασε το βίντεο για να διαμορφώσει τη δική της γνώμη μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα με τα περιστατικά που έκαναν τον γύρο του κόσμου.”

    Τωρα θα πουν οτι στην UEFA δεν ξερουν τον κανονισμο και οτι ολοι ειναι στημενοι.

    Δεν μπορουν να το μαζεψουν με τιποτε,το φιλικο της εθνικης παει στο ΟΑΚΑ,το γκολ ειναι οφσαιντ που δεν αμφισβητειται,το επιβεβαιωνει η UEFA και ακομα δεν εχει γινει εκδικαση της πρωτοδικης.

    Βλεπω να παιρνει ο ρωσομπλιατ την ομαδα και να φευγει απο το πρωταθλημα,δεν θα αντεξουν την τιμωρια.

  18. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το πρόβλημά τους αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα η επικοινωνιακή διαχείριση και οχι η ουσία.
    Αντί να κοιτάξουν να γλιτώσουν κάτι απο τις τιμωρίες, επιμένουν στο ακυρωμένο γκολ.
    Διότι αν επικρατήσει η άποψη πως το γκολ τους ήταν κανονικό, τα παόκια θα λένε πως τους έκλεψε ο διαιτητής – αρα σύμφωνα μ’αυτούς «δικαιολογείται ο Ιβάν που όρμησε στο γήπεδο, σιγά μωρέ όλοι κουβαλάνε όπλα».
    Τώρα που η UEFA λέει «ορθώς ακυρώθηκε το γκολ, ήταν offside» καταρρίπτεται το αφήγημα πως όλοι κυνηγάνε τον παοκ (σύνδρομο καταδίωξης).
    Είναι αλλιώς να σου ρίχνουν ποινές και να λες «με έκλεψαν στο γκολ».
    Μετά απο τόσα χρόνια που καλλιεργείς το «μόνοι μας και όλοι τους, η εμείς η κανείς » κλπ πρέπει να διατηρήσεις πάση θυσία το προφίλ του αδικημένου.
    Και με το ορθώς ακυρωμένο offside γκολ δεν είσαι πια «αδικημένος».

  19. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Στο χωριό μου έχουν μια παροιμία που λέει “ας πεθαίνω απο την πείνα κι ας με λένε κασαπίνα”.
    Η ΠΑΕ παοκ λέει “ας τιμωρηθούμε, αρκεί οι οπαδοί μας να πιστεύουν πως μας αδίκησαν”.
    Ανούσιο παιχνίδι εντυπώσεων, τη στιγμή που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης βλακωδώς χαντάκωσε την ομάδα του.

  20. Ο/Η Υπομονη λέει:

    Προσοχη λιγο στα fakenews εκατερωθεν,ο καθε παπαρας γραφει και απο ενα σεντονι.

    Η πρωτοδικη αποφαση δεν μου λεει τιποτα,ολοι ξερουν οτι θα ειναι βαρια,στην εφεση και στο διαιτητικο ειναι το ρεζουμε και επειδη καποιοι καραγκιοζηδες απο κομματα το εχουν πολιτικοποιησει το θεμα,αν και δεν νομιζω,κραταω μικρο καλαθι για πανηγυρισμους.

  21. Ο/Η netrino λέει:

    Είμαστε σε σχέση με την Εσπερία πίσω γενικά αλλά σε δύο πράγματα η διαφορά είναι γαλαξιακή, στο ποδόσφαιρο και στη μουσική.

  22. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    μέχρι και την Σόνια βάλανε στο κόλπο….

  23. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    …και τον Φωκά τον βουλευτή του Λεβέντη(μην γελάτε). Που υποστήριξε ότι αφού κάνει επενδύσεις ο Ιβάν μπορεί να ρίξει και κανά δυο τουφεκιές χωρίς επιπτώσεις.

  24. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    κατά τα άλλα τα φιλικά της Εθνικής θα τα δούμε από το ΕΨΙΛΟΝ! του πιστολά…

  25. Ο/Η Δημητρης λέει:

    Καλησπερα σας
    Τελειος.οπως παντα.

  26. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Είναι σίγουρο ότι ΠΟΤΕ η ΟΥΕΦΑ δε θα εξέφραζε δημοσίως τη συμφωνία ή διαφωνία της με διαιττική απόφαση. Οπότε όποιος το έγραψε αυτό μόνο νερό στο μύλο του ζμΠΑΟυγΚ ρίχνει. Όπως είπε και ο δικός μας πόντιος, στη μπάλα μιλαν και οι μουγγοί. Και εδώ και καμπόσες μέρες και αυτοί μιλάν, και οι κουφοί ακούν και οι τυφλοί βλέπουν, απίστευτα πράγματα από Σαλόνικα.
    Πόλεμος από το αθηνοκεντρικό κράτος λέει, βγήκαν τα λάβαρα των μακεδονομάχων…
    Βέβαια ο γκαουλάιτερ ήρθε και έδωσε τη γραμμή, οπότε το μόνο που μένει είναι ο ΤΣΥΡΙΖΑ να κάνει ΑΚΟΜΑ μία κωλοτούμπα και να εφαρμόσει τις προσταγές της κομαντατούρ όπως πάντα. Που θα το κάνει. ΄Μόνος κίνδυνος το ολικό γκρέξιτ, αλλά ότι είναι ηλίθιοι και πουλημένοι το πιστεύω, ότι εσκεμμένα θα καταστρέψουν ΟΛΟΥΣ στο όνομα μιάς τοξικής πια σύμπραξης συμφερόντων δεν το νομίζω. Άλλωστε για τον Ιβάν αυτή η ιστορία είναι πια τοξική και για τις υπόλοιπες μπίζνες-πλυντήρια του οπότε….για εσωτερική κατανάλωση πανε όλα και το ξεκάρφωμα. Όπως λέει και ο Στήβεν, πρέπει να δώσει και μιά ρόδα από το ζάσταβα. Γιατί φαίνεται ότι τρίζει ολόκληρο…
    Όσον αφορά εμάς, δεν πρέπει να μπαίνουμε σε ΚΑΜΙΑ συζήτηση για οφσάιντ κλπ. Το ματς είναι 0-3 και ΤΕΛΟΣ.
    Μπαίνω αεροπλάνο τώρα, πίσω στη νεφοσκεπή κομητεία μου από γιουνάν μπεηλίκ, ευτυχώς ποτέ δεν αποτυγχάνει να με τέρπει…ας ευχαριστήσουμε το ζμΠΑΟυγΚ ΚΑΙ γι’ αυτό…

  27. Ο/Η πατρινος λέει:

    νικος- αρρωστακι

    Νίκο αν το έχεις φυλάξει το κείμενο,προτείνω να το ανεβάσεις και εδώ,εφόσον και ο Στήβεν συμφωνήσει.Νομίζω θα αρέσει σε πολλούς.

  28. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ότι είμαστε σκατά σαν φάρα το περίμενα. Αλλά τόσο σκατά όχι.
    Να βγαίνουν ανοιχτά βουλευτές που εμείς τους πληρώνουμε και εκλέξαμε ,να δηλώνουν πίστη στον πιστολά!.
    Να μου πεις εδώ ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ…

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πως τα βλεπετε τα πραματα,η εκδικαση τελειωσε,νομιζω οτι τους εκαψε ο μαρτυρας τους,ειπε απιστευτες ανοησιες και αυτογκολ.

  30. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Επαναλαμβάνω, μην υποτιμάτε τον Τσίπρα και την κυβέρνηση της πρωτης φορα φασιστερά. Ειναί τόσο αλήτες όσο χρειάζεται κάθε φορά για να κάνουν το άσπρο μαυρο, το οχι ναι και το -3 απλό μηδενισμό, με θράσος και τσαμπουκά, αρκεί να τους προσφέρει κάτι ωστε να διατηρούνται στην εξουσία. Μακάρι να βγω ψευτης αλλά κρατάτε μικρό καλάθι για την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Εγω πιστεύω οτι θα τους αφήσουν μεσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Γι αυτό ήμουν σκασμένος την Κυριακή το βράδυ. Γιατι βγήκαν αληθινοί οι φόβοι μου οτι αυτή η ομάδα εκτός έδρας δεν μπορεί (κυρίως λόγω χέστη προπονητη). Και τωρα κρεμόμαστε απο τον Κομίνη και τα δικαστήρια.

  31. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο Γραμμένος ζήτησε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.
    “Η εμείς ή κανείς” λοιπόν στην πράξη.
    Ο άλλος έφυγε στη Ρωσία και τούτοι εδω χοροπηδάνε σαν τα λαγουδάκια

  32. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τοποθετηση conpater και στηβεν,αναμενουμε,καποια πραγματα δεν μου αρεσαν,ηλιθιες ερωτησεις του δικαστη σε καποια φαση που δεν ξερω σε τι αποσκοπουσαν.

    Ειναι χειροτεροι και απο γαυρους,οτι λεει ο Παρατηρητης,ξερουν οτι δεν γλιτωνουν την τιμωρια και πανε να τους παρουν ολους μαζι στα βραχια με grexit,βαλανε τον καραγκιοζη τον γραμμενο να ζητησει διακοπη γιατι λεει συντρεχουν λογοι για την δημοσια ασφαλεια και αυτον τον τυπο εμεις τον στηρηξαμε ετσι.

    Ο γιωργιου εκανε εκτιμηση για 0-3,-3 και 5 εως 7 κεκλεισμενων,ενω για τον πιστολερο 5-7 χρονια απαγορευση.Εν τω μεταξυ εγινε πειθαρχικη διωξη στον ΣΤΗΜΕΝΟ σκουτερη για το σκανδαλο της μεταμεσονυχτιας αποφασης της οποιας το σκεπτικο ακομα αγνοειται.

    Ο κομινης δεν εγραψε στο φα οτι ειπε στις δυο ομαδες βγειτε να παιξετε και η ΑΕΚ αρνηθηκε,ουτε οτι αρνηθηκαν να βγουν με 1-0.Εκει ειναι η μονη τους ελπιδα γιατι επεμεναν να ερθει με βιαιη προσαγωγη,κατι που δεν ειναι υποχρεωτικο φυσικα.

  33. Ο/Η Koreas λέει:

    @All

    Είμαστε πια πρωταθλητές. Είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψετε;

    @Steven
    Αδερφέ τι βλέπεις για champions league?()……ξερει καποιος ο πρωταθλητής Ελλάδος τι κληρώσεις θα έχει για τους ομίλους του champions league?

  34. Ο/Η Flevend λέει:

    Το αστείο είναι οτι τον καλούν(πχ Μπουτάρης) να επενδύσει τα 1.6 δισ.που θα πάρει από τα καπνά στην Θεσσαλονίκη.Λες και θα πάρει 1.6 δισ. στο χέρι….

  35. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @ Παρατηρητής-J.Patikas:Ηδη ζητάνε -λέει-συμπληρωματικές καταθέσεις από Κομίνη κλπ συμπληρωματικά υπομνήματα από τα σωματεία…λόγω ”ασαφειών” στην υπόθα…Κωλομπάρεμα χοντρό ,σαν να βρωμάει και τούτη δω η ”απόφασις”…

    Ε,και μάλιστα είναι αρκούντως πούστηδες για να κρεμιώνται από τα ΄ρχίδια του σκουπιδιού από το Μόσκοβο,μην τυχόν και χάσουν τη χεσμένη τους καρέκλα.

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Τα έχω γράψει όλα. Δεν έχω κάτι να προσθέσω. Ποτέ δεν ασχολούμαι με δημόσιους υπάλληλους. Όλοι γνωρίζουν οτι ο Γραμμένος είναι άνθρωπος του μαλάκα gangster. Ο Γεωργίου λέει λίγα. Ο Κομίνης εφάρμοσε τον κανονισμό κατόπιν υπόδειξης πριν και μετά το ματς, τις δε ερωτήσεις τις μελετάνε οι κατάλληλοι, τώρα. Δεν έχουν καμία ελπίδα.

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ουδέποτε ασχολήθηκα με Ευρώπη για ελληνική ομάδα. Τα θεωρώ αντίθετους πόλους.

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Flevend : Όταν βρουν τα 1,6 δις, θα βάλω φούστα κλαρωτή και θα πάω στον λευκό πύργο. Εκτός αν είναι πασατέμποι.

  39. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Και καλά κανείς γιατί τα ετερωνυμα έλκονται. Καλημέρες…..

  40. Ο/Η Koreas λέει:

    @flevend

    Είναι εντυπωσιακό πως τα λαμογια, οι μιζαδοροι και οι αβανταδόροι καρφώνονται από μονοί τους. Πρόσεξες δήλωση; Φέρε τα φράγκα να τα επενδύσεις εδώ. Θελει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει που λέει ο σοφός λαός μας.

    Φαντάζεσαι χθες το βράδυ τι ταραχώδη ύπνο έκανε ο Johny walker?

  41. Ο/Η Koreas λέει:

    @παρατηρητής

    Αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω κάτι. Εσυ (καθαρά φυσιογνωμικά) βλέποντας τα μούτρα του γγραμμένου τι συμπέρασμα βγάζεις; Ότι πρόκειται για κάποια μεγάλη προσωπικότητα; δεν τον βλέπεις ότι ειναι συνδυασμός καμαριλας ηλιθιότητας και λαπά; Πρόεδρος αθλητικών σωματείων Μακεδονίας σου λλέει.Κι εγώ σου λέω ότι απο τη φάτσα του και μόνο αμπολαει αετό. Άλλωστε ειναι και διάδοχος του γκιρτζικη. …

  42. Ο/Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ λέει:

    Η πλακα ειναι οτι βγαινουν κατι βουλευτες της φαπας και λενε,δεν ειχε οπλο,δεν το ειδε κανενας,οταν εχει ερθει ολοκληρη φιφα και ουεφα μονο και μονο για αυτο το λογο,οταν εχουν γινει ρεζιλια των σκυλιων παγκοσμιως και κανουν viral memes με τον πιστολερο.Και μολις τελειωνει η εκδικαση,βγαζει ο αλλος την πωληση της ΣΕΚΑΠ και των λαθροτσιγαρων του σε γιαπωνεζους με 1,6 δις δολλαρια,ηταν λεει μετα απο μηνες διαπραγματευσης αλλα εκατσε σημερα το ντιλ,βρε δεν γαμιεστε να ασπρισετε.

    Ερωτηση δικαστη,”Αν εμφανιζοταν καποιος με καραμπινα νομιμα,θα φοβοσασταν?”

    Nα την κανεις αυτην την ερωτηση στο δικαστηριο στον σχωρεμενο μακη ψωμιαδη,θα σου βγαλει στο δικαστηριο μπιστολα,”τωρα σου χρωσταω τιποτα?”.

  43. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Είπαμε..0-3 λόγω μπούκας με τα μπιστόλια…
    Και μετά από μία εβδομάδα βγαίνει ο παρατηρητής (Καλαθενό τονε λένε, κάπου τον θυμάμαι…) και μας λέει ότι το γκολ ήταν έγκυρο και ότι για όλα φταίει ο Κομίνης και ο Ποντίκης που έπρεπε να το είχαν κατακυρώσει…
    Φυσικά (και ορθά) αναφέρεται να στηλιτεύει και την κατακύρωση του από τα αποδυτήρια καθώς και τα ήξεις αφήξεις με την ακύρωση του (κοινώς, ορθώς εξεμάνη ο πλυντηριούχος και μπούκαρε κουμπουροφόρος).
    Άρα?

  44. Ο/Η Paok λέει:

    Αυτο που καταλαβα εγω φιλε στιβεν ειναι οτι αυτα τα τσιπουρα και η καζουρα εκατερωθεν που ευχοσουνα και συ και γω δεν τα θελουνε.η μονη πιθανη λυση ειναι η “ιδιωτικη πρωτοβουλια” και ο “ακρατος φιλελευθερισμος”.

  45. Ο/Η conpater λέει:

    Ο Γραμμενος ειναι ενα ανθρωπακι οπως ολοι οι προεδροι των ενωσεων.Δωσε και μενα μπαρμπα.Οπως ειχαμε καποτε τους βλαχοδημαρχους,ετσι ειναι τωρα οι προεδροι των ενωσεων.Εχει μπλεξει το πραγμα οπως εγινε. Τα κανε σκατα ο Κομινης,για να τα λεμε ολα. Απο κει και περα,ο μονος υπαιτιος για την ολη κατασταση ειναι ο Σαββιδης λογω μπουκας και η πολιτικοποιηση του θεματος. Εγω δινω βαση στα λογια του Γεωργιου,και μηπως γινουν και χειρωτερα.
    Αναρωτιεμαι ομως,τι θα γινει με την εκδικαση του Ολυμπιακου με την ΑΕΚ, γιατι πολυ στο “μουγγο” εχει περασει….

  46. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Εγώ έχω γράψει τα πάντα όπως τα έβλεπα, κι όπως τα βλέπω. Δεν μπορεί κανένας gangster, κανένας δημόσιος υπάλληλος, και κανένας ιδιώτης επιχειρηματίας που διαπλέκεται με το κράτος, να μου αλλάξει γνώμη. Μίλησα για αδερφό, μίλησα για τσίπουρα, και μίλησα για αυτά που πιστεύω. Όποιος δεν καταλαβαίνει αυτά που λέω, να πάει να γαμηθεί. Όποιος καταλαβαίνει αλλά τα μεταφράζει αλλιώς, ουδόλως με ενδιαφέρει.

  47. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    καλημερα σε ολους. Ρε τι συζηταμε τωρα τι σημασια εχει αν ειναι εγκυρο η ακυρο το γκολ και τι εγραψε ο παρατητηρης διαιτησιας, απο την στιγμη που παραγοντας διεκοψε αγωνα εισβαλοντας στον αγωνιστικο χωρο με μπραβους και με πιστολι στην ζωνη μπορει να μου εξηγησει καποιος?Τι παει να πει τα εκανε σκατα ο Κομινης και μπλεξανε τα πραγματα και δεν ξερουμε και θα δουμε. Δηλαδη αμα ειναι ετσι καθε φορα που αδικει διαιτητικη αποφαση την ΑΕΚ να μπαινει ο γατουλης με μπαζουκας μεσα και να παιρνει παρασημο ανδρειας απο την ΕΠΟ μετα.Με δημοσιευματα και διαρροες θα ασχολουμαστε? Σε δουλεια να βρισκομαστε.

  48. Ο/Η a λέει:

    Η ρητορικη που πατανε ειναι πως αν δεν ακυρωνε το γκολ ο κομινης,δεν θα αγανακτιζε ο ιβαν και δεν θα μπουκαρε με την πιστολα και κατα δευτερον οτι η ΑΕΚ αρνηθηκε να βγει να παιξει οταν εμαθε πως ο κομινης θα κατοκυρωσει το γκολ.

    Δεν μου αρεσε που σκεφτονται,αν ισχυει,στην ΑΕΚ,να ζητησουν να βγουν τηλεφωνα στη φορα και αλλοι μιλανε για καμερες κλπ.

    Δεν πηγαμε και τοσο καλα στην εκδικαση,δυστυχως για αυτους τους καρφωσε ο καραγκιοζακος υπευθυνος ασφαλειας τους που ειπε αμετρητες μαλακιες του στυλ ξεχασε το οπλο,δεν καταλαβε οτι το ειχε μαζι του,δεν τους σταματησα να μπουν μεσα κλπ.

    Τωρα που καταλαβαινουν οτι ερχεται τιμωρια,προσπαθουν να ριξουν ολη την ευθυνη στον κομινη και να βαπτισουν χαρτινο το πρωταθλημα που παιρνει η ΑΕΚ.Κανενα χαρτινο,ας προσεχαν,τους το εδιναν και ηθελαν να το παρουν με γαυρικο πουστικο τροπο.

  49. Ο/Η a λέει:

    @conpater εχεις μαθει τιποτε για την συμπληρωματικη του κομινη και αν θα υπαρξει κυβερνητικη πιεση για να πεσουν στα μαλακα,γιατι ο λυσσανδρου ζηταει να ανοιξουν τηλεφωνα?Μην βρεθουμε απο το πουθενα με κανενα -10 ξερω γω.

  50. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Προς a: Εδώ ο ένας νομικός του ΠΑΟΚ (Μαυρομάτης) είπε τα εξής: <>.

  51. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ”To πιο χοντρό λάθος του διαιτητή είναι ότι δεν βγήκε στην σέντρα να σφυρίξει και αν θέλει η ΑΕΚ να μην παίξει.”
    (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΒΗΣΤΗΚΕ)

  52. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Νομίζω πως το πράγμα είναι πολύ ξεκάθαρο.
    Παραδέχτηκαν πως όντως έγινε εισβολή με όπλο και ο αγώνας διακόπηκε εξαιτίας αυτού του γεγονότος.
    Στο δικαστήριο αυτό θα μετρήσει και οχι το αν το γκολ μέτρησε ή αν ο Ιβάν “ξεχάστηκε” και πήρε το όπλο μαζί του.
    Τέτοιες ανοησίες καιρό είχα να διαβάσω.
    Σοβαρά πληρώνονται αυτοί οι δικηγόροι του παοκ?
    Η υπόθεση της ΑΕΚ είναι “δεμένη” απο παντού νομικά.
    Τώρα αν γίνει κάτι διαφορετικό απο το αναμενόμενα, θα’χει σχέση με τους μουγκούς που μιλάνε όπως είπε μια ψυχή.
    Το καλό είναι πως σ’αυτή την υπόθεση δεν είμαστε μόνοι μας: υπάρχει πλέον η UEFA που επιβλέπει το θέμα, και περιμένει για να ρίξει και αυτή κάποια τιμωρία στον παοκ.
    Επομένως δεν θα είναι τόσο εύκολο να κουκουλωθεί αυτή τη φορά.
    Οχι τίποτ’άλλο, αλλά δυσκόλεψε και η έφεση του γαύρου τώρα, και βλέπω να του μένει η τιμωρία -3.

  53. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ........ λέει:

    Από sportstriunfo
    http://sportstriunfo.blogspot.gr/2018/03/blog-post_19.html?m=1

  54. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γιατι ο κομινης δεν αναφερει ξεκαθαρα την υπαιτια ομαδα στην συμπληρωματικη,να πει οτι λογω παιοκ εγινε διακοπη και οχι αυτο που αιωρειται οτι μετα το 1-0 δεν βγηκαν οι παικτες μας να παιξουν.

  55. Ο/Η conpater λέει:

    Παραμπερδευτηκε το πραγμα.Και αλλο τι λεμε εμεις και οι κανονισμοι,και αλλο τι λαγο θα βγαλουν απο το καπελο.Γιατι εδω μιλαμε για σαταναδες που ειναι ετοιμοι να κανουν το ασπρο ,μαυρο … Εχει ξεσηκωθει κοσμος και λαος στην φτωχομανα,και μπλεξανε τα μπουτια τους σε κυβερνηση και αντιπολιτευση. Και οι βουλευτες εκατερωθεν,αφου ελυσαν ολα τα αλλα ,εχουν κολλησει στην τιμωρια Παοκ. Μιλαμε για ΤΗΝ γελοιοτητα. Θελουν την τιμωρια Σαββιδη χωρις να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ. Παραλληλα να τιμωρηθει η ΑΕΚ,γιατι δεν βγηκε να παιξει τα 4`… Απο την αλλη,εκατσε στο σβερκο τους η uefa ,και περιμενουν να εφαρμοστουν οι κανονισμοι,ξεροντας οτι εχουν να κανουν με την Κολομβια της Ευρωπης. Προσεξτε τωρα τι εχει γινει.Ενα καθαρα ΑΘΛΗΤΙΚΟ θεμα, που λυνεται με τους ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ νομους ,το πολιτικοποιησαν γιατι μονο εκει εχουν ελπιδες να μην εξαφανιστει ο ΠΑΟΚ. Και αφου μπερδευτηκε η ελληνικη κυβερνηση το μονο σιγουρο ειναι οτι οι οποιες αποφασεις θα ειναι αλλα ντ`αλλων. Μηπως δουμε και τους μουγγους στην Σκαλα του Μιλανου.
    Το μονο που ξερω ειναι οτι στον νονο εγραψε 18 την μεγαλη,γιατι του μετεφεραν κατι περιεργα απο Μαξιμου και πως να τα πει στον φιλο του. Λιγο υπομονη,και η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ της χωρας θα κανει το θαυμα της….Ξερεις ποσα επιδοματα θα γλιτωσει η κυβερνηση απο τους μουγγους,τους τυφλους,τους κουφους …..!!!!!!

  56. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλησπερα σε ολους, καλο ειναι να μιλησουμε καθαρα καποια στιγμη χωρις υπονοουμενα, τελικα η ΑΕΚ για σφαγη στην αποφαση ναι η οχι?

  57. Ο/Η Κάρολος - (Anders Carlsson) λέει:

    Αύριο θα μιλήσουν οι μουγγοί. Η δικαιοσύνη ολίγον κουρούμπελο θα αποφανθεί:

    ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-0 στα χαρτιά.

    ΑΕΚ -6, αργότερα και η δαφνοστεφανωμένη θα πάρει το -3 που δικαιούται.

    Σαββίδης πρόστιμο 300 μεταλλικά Ευρώ σε κέρματα των 50 λεπτών.

    -3 στον ΠΑΣ γιατί προκάλεσαν τους Μακεδονομάχους οπαδοί του ΠΑΟΚ.

    20 χρόνια κάθειρξη στον Κομίνη για διατάραξη κοινής ησυχίας.

    Ματαίωση των υπόλοιπων αγωνιστικών και απονομή από τώρα και του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου στον ΠΑΟΚ.

    Στο καπάκι η FIFA επιβάλει Grexit στους συλλόγους και την Εθνική επ’ αόριστον, αλλά εμάς στα τέτοια μας, το πρωτάθλημά μας είναι φουστανελάτο.

    Εντάξει δε το έχω σιγουράκι, αλλά το παίζω 1:7,25

  58. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Στηβεν εσυ πως τα βλεπεις τα πραγματα εμμενεις στις αρχικες σου εκτιμησεις για τιμωρια του ΠΑΟΚ?

  59. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Conpater μας εκανες την καρδια περιβολι τωρα…
    ενταξει το ξεραμε οτι γινεται master chef η φαση αλλα πως να κανεις αβαβα τα αυτονοητα ? ειδικα οταν ξεκαθαρα εχεις δηλωσει πως διακοπτεις το πρωταθλημα λογω της μπουκας του ρωσου …
    εγω θεωρω πως οτιδηποτε εκτος του -9 και γυρω στα 5 κεκλεισμενων ειναι σκανδαλο…αυτα για τις εντος ελλαδος ποινες…για τας ευρωπας θεωρω πως ενας 3ετης αποκλεισμος θα τους εριχνε λιγο απο τα ροζ συννεφακια !!

  60. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Δεν έχω κάποιο στοιχείο για να διαφοροποιηθώ.

  61. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Στηβεν ο conpater φαινεται οτι εχει μαλλον

  62. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η τιμωρια τους ειναι δεδομενη,δεν τη γλιτωνουν,αυτο που προσπαθουν ειναι να βγαλουν την ΑΕΚ συνυπαιτια για να χασει 3 ποντους και να μην ξεφυγει στη βαθμολογια.

    Ακομη προσπαθουν,επικοινωνιακα να βαπτισουν το πρωταθλημα της ΑΕΚ χαρτινο.

  63. Ο/Η Flevend λέει:

    Πότε δεν ήμουν ιδιαίτερα αισιόδοξος λόγω των συνθηκών στην Ελλάδα.Αν αληθεύουν τα παραπάνω και το μαγείρεμα που γίνεται πάμε για τρία πρωταθλήματα χαμένα στα “δικαστήρια”.Μας υπολογίζουν σίγουρα δεν λέω……Και διαχρονικά μάλιστα….

  64. Ο/Η Koreas λέει:

    @conpater

    Αν και δε γνωριζόμαστε σέβομαι απόλυτα και τις απόψεις και τις πληροφορίες σου. Επειδή η καταγωγή της μάνας μου είναι από τη Μακεδονία κι έχω και συγγενείς εκεί με τους οποίους διατηρώ σχέσεις να σου πω κάποια πράγματα. Ο Τσίπρας δεν πρόκειται να βρει ούτε το δικό του ψήφο σε ολόκληρη τη Μακεδονία. Ακούγεται ότι στα τοπικές δημοσκοπήσεις σε όλες σχεδόν τις περιφέρειες της βορείου Ελλάδος τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι μονοψήφια. Την έχουν πατήσει με το σκοπιανό και φαίνεται ότι μη αναστρέψιμο. Όσοι δεν έχουν παραστάσεις από τους ανθρώπους που ζουν στη βόρεια Ελλάδα , ίσως είναι δύσκολο να καταλάβουν. Είναι αγύριστα κεφαλιά.

    Επίσης δεν υπάρχει καμιά ιδιαίτερη κινητοποίηση στη φτωχομάνα υπέρ του ΠΑΟΚ. Όσο και να θέλουν κάποιοι οι παοκτζηδες, ο πολύς λαός του ΠΑΟΚ, δεν έχει σχέση ούτε με το γαυροκοσμο ούτε με το βαζελοκοσμο. Δε το λέω επειδή συναισθηματικά συμπαθώ τον ΠΑΟΚ αλλά γιατί έτσι είναι. Έχουν ταλαιπωρηθεί έχουν αδικηθεί αλλά έχουν κριτήριο και περηφάνια και παραδέχονται ότι ο ΠΑΟΚ δε μπορεί φέτος να πάρει το πρωτάθλημα. Και λένε ότι ο ΠΑΟΚ την πάτησε από μόνος του. Λοιπόν ξεχνά ότι υπάρχει κάποια κινητοποίηση στη βόρεια Ελλάδα υπέρ του ΠΑΟΚ. Αυτά τα λένε οι χαζοσυριζαιοι για τους δικούς τους λόγους. Να σου μεταφέρω επίσης με αφορμή το σκοπιανό ότι ο κόσμος επάνω είναι και σφόδρα αντίθετος και στον κουλη. Ότι και να κάνουν και οι 2 τους με τον ΠΑΟΚ στη Μακεδονία δύσκολα μπορούν να κάνουν προεκλογικό αγώνα.

    Στα δικαστικά δεν επεμβαίνω μιας και μου προκαλούν αναγούλα.

  65. Ο/Η a λέει:

    Η κινητοποιηση που υπαρχει ειναι κατι συλλογοι ποντιων που δεν τους ξερει η μανα τους που τους εχουν βαλει να βγαζουν ανακοινωσεις και κατι καραγκιοζηδες πολιτικαντηδες επιδεδου πανικα,φωκα και απο ενωση κεντρωων για ψηφαλακια.

    Το σαββιδνα που πουλαει σανο και ελπιδα και οι οπαδικοι αρδ τυπου τζαντζαρα και κολκα που απο αυριο θα πουλανε την κλεψια του πρωταθληματος.

    Παραμενω συγκρατημενα αισιοδοξος,ακομα και την ελαχιστη των ποινων να βγαλουν,μας αρκει.

  66. Ο/Η Mporat λέει:

    Για πληροφορίες από ιαματικές πηγές μου φαίνονται τα παραπάνω και δε μπορώ παρά να γελάσω. Το θέμα έχει απλωθεί στο εξωτερικό και δεν τους παίρνει να ξεφτιλιστουν τόσο εξοφθαλμα για έναν Σαββίδη. Ψάχνετε κι οι υπόλοιποι να πιαστειτε από οποιαδήποτε πληροφορία για να ικανοποιησετε την περιέργεια σας. Ας αφήσουν ατιμωρητο τον Παοκ να παίζουμε μετά μεταξυ μας μετά το σίγουρο grexit. Ηρεμηστε.

  67. Ο/Η Πισσα και πουπουλα λέει:

    Ο Σαβιδης απεστειλε συγχαρητηριο εποστολη στο αφεντικο του.(και μαλιστα με Κεφαλαια στην αντωνυμια 2ου προσωπου. Εσεις , Σας κλπ. Λες και απευθυνεται στον Ιησου. Τωρα θα μου πεις,εσενα αμα σου δινανε τζαμπα 3-4 εργοστασια για να παριστανεις το θαυμα της αυτοδημιουργιας,θα μιλαγες διαφορετικα; Σωστο και αυτο.
    Μετα το καθιερωμενο “σπατουλαρισμα” λοιπον, ο Ιβαν θετει εις τον Εξοχοτατο και το θεμα των δυο Ελληνων στρατιωτικων και ζητωντας Του(μη ξεχνιομαστε) να μεσολαβισει η Χαρη Του ωστε να λαβει αισιο τελος η περιπετεια τους.
    Τωρα θα μου πεις παλι πως ενα μηνα κλεινουν στις φυλακες τα παιδια. Τωρα ευαισθητοποιηθηκε ο Ιβαν ο πολυγλωτος;
    Ε, τι να κανουμε. Εχει-ειχε- και ενα πρωταθλημα να παρει. ΕΠΟ, ενωσεις, διαιτησιες, δικαστες αθλητικους, αυλικους,παρατρεχαμενους, κλπ τοσες εγνιες. Ενω τωρα, ειναι ελευθερος και με μπολικο χρονο να αφιερωθει και στο κοινωνικο εργο το οποιο εχει και πολιτικες καμπανες με κομματικη ηχω σε πλαγιο τεταρτο. Ηχος ο οποιος κυριως απανταται σε πενθυμες τελετουργιες δια οσους γνωριζουν. Οπως κηδειες και μνημοσυνα π.χ.
    Αντι να αγοραζεις- εστω και μπιρ παρα-/πεθαμενα μμε, δεν αγοραζεις καμια εικοσαρια βουλευτες να μπεις κατευθειαν στη βουλη και μαλιστα ως σημαινων εταιρος και συγκυβερνων βρε ταλαιπωρε Ιβαν.
    Τι πας γυρω γυρω σαν γρια με αρθρητικα;
    Ενα δις εξακοσια εκατομυρια ρουβλια ειναι αυτα. Μονο και μονο στο ακουσμα, οι “Λαζαριδηδες” σε κοιτανε στα ματια με τα σαλια να τρεχουν,σα σκυλια του Παβλοφ.
    Τελικα μονο ο Μελισσανιδης γνωριζει να θετει μηχανισμους και ανθρωπους σε κινηση και δραση εντελως τζαμπα και με προσχημα καποιο ονειρο (του).

  68. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Του είπε ο Πούτιν : Ρε άντε γαμήσου από εδώ. Δεν θέλω άλλους ολιγάρχες εδώ πέρα. Ό,τι έβγαλες, έβγαλες. Ούστ.

  69. Ο/Η conpater λέει:

    Μηπως δεν του μιλησε και καθολου,μηπως απλα τον κοιταζε αμιλητος για κανα λεπτο στα ματια και του αλλου του φευγανε τα ψιλα και τα χοντρα μαζι…

  70. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ρε τους μαλακες,προσπαθουν με επικοινωνιακα τεχνασματα να περισωσουν την θλιβερη εικονα του πιστολερο,1,6 δις μπιζνα,επιστολη στο πουτιν για τον ευπατριδη ιβαναρο,δεν ανεβασε ο ινσταγκραμακιας και ανησυχω,επαθε κατι σημερα?

    Conpater,τελειωνουμε απο πρωτοδικα η θα τραβηξει μεχρι διαιτητικο δικαστηριο?

  71. Ο/Η Γκρανκασες λέει:

    24 χρονια ειναι πολλα,μας το χρωστουσε η πουτανα η τυχη.Με δεξια ανακοινωθηκε το γηπεδο,με αριστερα βγηκε η αδεια και ξεκινησε,με δεξια θα εγκαινιαστει το γηπεδο,τιγρη τα κατορθωματα σου τελειωμο δεν εχουν.

    Ο τζαμπας ζει και βασιλευει αγια σοφια και κουπα φερνει,που να ηταν απλας οπως ο ιβαν,θα τριβαμε τα ματια μας.Αυτο το πασχα ο Αεκτζης θα σουβλισει,ενα για τον νοτιο και ενα για τον βορειο.

    Οσο για κατι τυπακια που πανε στην τουρκια να βαλλουνε μαλλια και το παιζουν ηθικολογοι της πουτσας,θα καταπιουν την γλωσσα τους με αγια σοφια και νταμπλ,ακους κοντοπουτανε,αντε μπραβο.

  72. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τις προάλλες ο Ταγίπ έριξε το Ρώσικο αεροσκάφος και ο Πούτιν δεν έβγαλε άχνα, και θα ασχοληθεί με τους φυλακισμένους? χοχοχο

  73. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλησπέρα
    Έχεις να προτείνεις κάποια site και “πένες” για ενημέρωση πολιτική και οικονομική.
    Αν μπορείς γράψε κάτι και για τον Ερντογάν.

  74. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Στίβεν
    σιγά μην πήρε αυτός τα 1,3
    Για να αναγκαστεί να μπουκάρει μέσα με το σιδερικό φαντάσου το άγχος που είχε. Ποιος είναι άραγε πίσω του και φοβάται μην τον εξαφανίσουν κάπου στο Βλαδιβοστόκ…

  75. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Δε μαζεύεται πια, πρέπει να το πουν οι μακεδονομάχοι κηφήνες στο αφεντικό, να το πάρει απόφαση ότι μιά ρόδα του λάντα πρέπει να χαριστεί και να επικεντρωθούν στο να σωθεί ότι σώζεται…
    Αρχικά είχαμε τα ιπταμενο-αντικειμενο-μετρα για να δικαιολογήσουμε ότι το ρολό της ταμειακής δεν κάνει την ίδια ζημιά με το κουτάκι μπύρας (το 2ο οδήγησε τον προπονητή να εμφανίζεται με δίχτυ, φακιόλι και καροτσάκι, σημειώνω…)….
    βγήκε η απόφαση 1 το βράδυ και απαλλαέ…
    Μετά πήγαμε να εισάγουμε και τα φόβο-μετρα για τις φιλουξενούμενες ομάδες, παρέα με τα αποδυτηριο-γελαστό-μετρα και χαλαρη-δηλωση-όμετρα….
    και φαίνεται ότι γυρνάει μπούμπεραγκ με τον κουμπουροφόρο εισβολέα και τους γορίλλες του να απαθανατίζονται να βοσκάνε στα αποδυτήρια ανευ διαπιστεύσεως και -όλως συμπτωματικώς- πριν ο διαιτητής το κατακυρώσει τελικώς…
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ μετά τους φταίει το ΠΟΚ και η κακιά Αθήνα, τόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ είναι…ας πρόσεχε ο Ιβάν που τα έδινε τα λεφτά του…
    Συμφωνώ από μία μικρή βόλτα που έκανα πάνω αυτές τις μέρες με τον Koreas. Προσπαθούν να συσπειρώσουν και να ξεσηκώσουν τους μακεδονομάχους, αλλά τα έχουν κάνει ΤΟΣΟ μαντάρα που…τους κατουράνε τελικά…

    ΥΓ: @προσφυγάκι, η κουβέντα σου για Κάρτραιτ και άμεσο σύνδεσμο με ουέφα-φίφα με καθησυχάζει ότι όλα θα πάνε ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ…(sic το δίκαιο του ισχυρού, λόγω των επιλογών που κάνουν οι αντίπαλοι και τους αφαιρούν τη όποια ισχύ…)

  76. Ο/Η bandog λέει:

    ολιγαρχικο συστημα οικονομιας σημαινει οτι ο μεγας δουκας δινει ενα “φεουδο” ( εναν πλουτοπαραγωγικο τομεα) στον ευνοουμενο του με σκοπο να το αναπτυξει ως μπροστινος και να καρπωθει οσα μπορει στο διαστημα της διοικησεως του και επειτα να το παραδωσει στον επομενο , ακμαιο και καθαρο και το παλατι να εισπραττει το μεγιστο κομματι της πωλησεως και τον ετησιο φορο.

    γινοταν στην ρωμη με τις επαρχιες, στο μεσαιωνα με τα φεουδα-θεματα, αργοτερα στις αποικιες κλπ

    δεν ξερω ποιο ποσοστο επι του τιμηματος της πωλησεως θα παει σε τσεπη ιβαν τρομερου οπως δεν μπορω να γνωριζω και αν το ποσο αυτο θα διοχετευτει προς επενδυσεις στην ελλαδα ή αν ο ρωσικος παραγοντας επιασε το υπονοουμενο οτι η χωρα δεν ειναι φιλικη επενδυτικα προς το ρωσικο χρημα , οσοι ρωσοποντιοι παοκαρχες, τσιπροκαμμενοι , λαφαζανηδες κλπ γραφικοι επιστρατευτουν ….

  77. Ο/Η a λέει:

    Απο δευτερα λεει η αποφαση αντι για σημερα/αυριο,πραγματικα δεν ξερω προς τι η καθυστερηση και ποιος μαγειρευει τι,βαρεθηκαμε με τις μαλακιες τους.

    Το πρωταθλημα της εξυγιανσης οποιος το παρει το εχουν βαπτισει χαρτινο,να χαρω εγω.

  78. Ο/Η Savvi λέει:

    Ήθελα να ξέρα γιατί αργούν τόσο πολύ να βγάλουν την απόφαση; Από την άλλη το ΕΣΡ θα έπρεπε πολλά μέσα εδώ στη Θεσσαλονίκη να τα κλείσει για κάνα μήνα μπας και βάλουν μυαλό. Όλο για τέρατα και δράκους λένε, η βλακεία έχει και όρια.

  79. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πολυ το κουραζουν ρε μαγκες,αν κανει η πρωτοδικη αποφαση 15 μερες να βγει και αλλες τοσες η εφεση και ξανα μανα στο διαιτητικο δικαστηριο αλλες τοσες.

    Εχει πλακα να διαβαζεις πληρωμενα αρδακια του παοκ να μιλανε για επηρεασμο σε δικαστες,οταν αυτοι ειπαν επισημα στημενη την σκολαρικη,αλλα τον σκουτερη που εχει βουηξει η πιατσα ποσο στημενος ηταν/ειναι δεν τον ακουμπησαν καν,βεβαια γιατι τους εξυπηρετησε.

    Υποψιαζομαι οτι ο κοντονης πιεζει και κατι τσακαλωτοι.

  80. Ο/Η νικος-αρρωστακι λέει:

    το οτι μαθαινω πως ολοι τους εχουν λυσσαξει να τον βγαλουν λαδι τον πιστολερο κ φυσικα τις μπουγατσες,ΑΛΛΑ δεν τους βγαινει λογω ουεφα ισχυει,η μαθαινω ακυρα πραγματα?

  81. Ο/Η Γιάννης λέει:

    η καθυστέρηση οφείλεται στην εθνικη μας εορτη,για ν’αποφευχθούν τυχόν διαμαρτυρίες!

  82. Ο/Η Ελατε με την οπισθεν λέει:

    Να περασει η παρελαση και μετα,δεν θελουν στην κυβερνηση να δωσουν πατημα στους ουγκ να τα σπασουν εν οψει παρελασης,εχουν καταλαβει οτι ερχεται βαρια τιμωρια και πουλανε ελπιδα στο κοσμο,εχουν βαλει τον σημαιοφοριδη να γυρναει στα ραδια τους και να λεει οτι θα δικαιωθουν κλπ.

    Ολες οι πληροφοριες συγκλινουν οτι λογω fifa/uefa δεν την γλιτωνουν και στην εφεσεων δεν θα εχει σκουτερη να κανει τα στραβα ματια.

  83. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Το ευρωπαϊκό πουλάκι μίλησε για υποβιβασμό. Τα εδώ πουλάκια, γονατιστά παρακαλούν για έλεος. Αυτό το νταραβέρι γίνεται.

  84. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    γιατι ποιος εμποδιζει τα παορκ να κανουνε μανουρες και πριν βγει η αποφαση την μερα της εθνικης εορτης?
    Στηβεν καλησπερα, αναφερεσαι στο ποστ του Στρατου Σεφτελη η εχεις και δικες σου πληροφοριες?

  85. Ο/Η Koreas λέει:

    Για να ευθυμησουμε και λίγο να μεταφέρω κάτι που διάβασα πριν λίγο σε γνωστό αεκτζηδικο site.

    ΤΤίτλος:ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΜΠΟΥΡΓΚ . ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.

    Κι από κάτω που αναφέρει λεπτομέρειες. Έφυγαν τα 300 εισητηρια της ρεβάνς της ΑΕΚ με στραμπουργκ. Χαχαχαχα……

    Σιγά ρε μεγάλε…..που νομίζεις ότι απευθύνεσαι , σε ιθαγενείς;

  86. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Δικές μου αδερφέ.

  87. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καταρχην οι FIFA/UEFA δεν μπορουν να επεμβουν πριν τελεσιδικησουν οι αποφασεις,τοτε θα ερθουν και θα επιβαλουν κυρωσεις πχ 2ετης αποκλεισμος του κουμπουρια και της ομαδος του απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις για διακωμωδηση αθληματος κλπ.

    Η τιμωρια εχει βγει κατα την γνωμη μου,απλα ψαχνουν τροπο πως να την επικοινωνησουν για να μην βγουν οι ζουλου στο δρομο και σπανε γραφεια τσυριζα,ηδη ειναι τελειωμενοι λογο μακεδονικου και ξεπουληματος της ονομασιας εκει πανω.

  88. Ο/Η Γιάννης λέει:

    θέλω να πάρουν μεγάλη πίκρα .Πήγαν να κάνουν πραματα σε 1,5 χρόνο, που ο Κόκαλης χρειάστηκε 10 χρόνια.Δε θα το άντεχα γέρος άνθρωπος!