ΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Μαγικά στην Ελλάδα, οι οκτώ δεσμεύσεις που ζήτησε ο Βασιλειάδης, έγιναν τέσσερις, οι οποίες με την σειρά τους πακεταρίστηκαν σε μία : Αν οι οπαδοί μιας ομάδας προκαλέσουν σοβαρά επεισόδια, τρεις φορές μέσα στην ίδια σεζόν ( π.χ. εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο ) ή αν η ομάδα τιμωρηθεί τέσσερις φορές για βίαιη συμπεριφορά οπαδών της, τότε θα υποβιβάζεται. Πραγματικά δεν θέλουμε να γίνουμε σοβαρό κράτος.

Το σημερινό πλαίσιο προβλέπει για τα σοβαρά επεισόδια, για την διακοπή αγώνα, για την απειλή για αξιωματούχους του αγώνα ή της κάποιας ομάδας που αγωνίζεται, με αφαίρεση βαθμών, μηδενισμούς και υποβιβασμό. ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ. Κι έρχεται ο τύπος που παριστάνει τον υφυπουργό, οτι δήθεν σκέφτηκε και βρήκε κενά στον νόμο που ισχύει. Και φυσικά σκέφτηκε, επειδή διέκοψε άνευ λόγου το πρωτάθλημα. Μάλλον ο Βασιλειάδης δεν μπορεί να σκεφτεί αν κάποιοι παίζουν μπάλα.

Τι σκέφτηκε; Να κάνει πιο αυστηρό το νομικό πλαίσιο, δήθεν. Γιατί ρε Βασιλειάδη τρεις φορές, κι όχι δύο ή πέντε; Γιατί ρε Βασιλειάδη τέσσερις φορές, κι όχι τρεις ή έξι; Για πες μας τον ειρμό της σκέψης σου για να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς. Και κυριότερα πες μας, τι προβλέπει το αυστηρό πλαίσιο για εισβολή ένοπλων προέδρων με μπράβους ή χούλιγκαν αντιπροέδρων. Διότι εγώ δεν είδα κανέναν φίλαθλο να εισβάλει στο γήπεδο και να προκαλεί διακοπή του πρωταθλήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, στις πόσες μπούκες θα υποβιβαστεί η ομάδα του πλούσιου που την κατέχει για να χρησιμοποιεί τον κόσμο της σαν στρατό για τις δουλειές του, που συνήθως έχουν να κάνουν με την εκάστοτε κυβέρνηση;

Κι επίσης πες μας Βασιλειάδη, που σκέφτηκες, γιατί ξαναρχίζει το πρωτάθλημα; Αφού το πλαίσιο θα εφαρμοστεί από τη νέα σεζόν. Δεν δεσμεύονται από φέτος οι ιδιοκτήτες. Αν λοιπόν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα με το υπάρχον πλαίσιο, κι αρχίζουν και τα σπάνε όλα αυτοί που θα αισθάνονται θιγμένοι από τις δικαστικές αποφάσεις, τι θα κάνεις; Θα ξανασκεφτείς; Ώπα ρε. Θα πάθεις τίποτα από την πολύ φαιά ουσία που κατανάλωσες για να μας πεις τρίχες.

Αντί να μας πεις οτι θέλω να γίνω κράτος, έστω ως προς την διοργάνωση ποδοσφαιρικών αγώνων, μια που για όλα τα όλα του μπουρδέλου, είναι υπεύθυνοι άλλοι. Κι άρα αντιγράφω τώρα το πλαίσιο της Ουέφα, κάνω άμεση την απονομή της δικαιοσύνης, και γαμάω όποιον μου καταστρέφει τον χώρο ευθύνης μου. Δεν διαχωρίζω ιθύνοντες ομάδας από οπαδούς, ούτε κι ασχολούμαι με δικανικές μπούρδες. Είδες καμιά ουέφα να κάνει δίκες ή να δέχεται ενστάσεις; Μας έχετε γαμήσει με τα δικαιώματα του ένοχου, που είναι αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίον. Εδώ δεν ψάχνουμε κίνητρα. Εδώ έχουμε τηλεοπτική εικόνα, που κινηματογραφεί τα συμβάντα.

Καταλαβαίνω βέβαια οτι είσαι σαν τον διαιτητή Κομίνη, που βγήκε να διαιτητεύσει την ώρα που ο Σαββίδης έδειχνε να ελέγχει από εφορίες μέχρι δικαστές.  Και προσπαθείς γονυπετής να πείσεις την ουέφα να μην υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ. Ειδικά τώρα που ο Σαββίδης έγραψε και γράμμα στον Πούτιν για τους δικούς μας που μπήκαν στην Τουρκία. Αισθάνεσαι σαν ταμπόν. Είσαι στο ωραιότερο σημείο, αλλά σε καιρό περιόδου της γυναίκας. Σε καταλαβαίνω. Αλλά μην μας λες οτι το ταμπόν σκέπτεται. Εφαρμόζει τους νόμους και καθαρίζει.

Δεν τους κάνει ελαφρότερους με τις τρεις ή τις τέσσερις φορές, που οι ταλιμπάν θα μπούνε μέσα, ή δεν θα επιτρέψουν να γίνει αγώνας, ή που κάποιος πακετωμένος θα τα κάνει μπάχαλο. Κι όχι μόνο τους κάνει ελαφρότερους, αλλά μπερδεύει κι άλλο την κατάσταση με την φράση << σοβαρά επεισόδια >> ( άντε να αποδείξεις τι είναι αυτά ) αλλά και την επίφαση << βίαιη συμπεριφορά των οπαδών >> ( τι είναι βία, άραγε; ). Βασικά, αν έχει σοβαρή συναίσθηση της αποτυχίας του, παραιτείται και πάει σπίτι του, σαν τον Κομίνη. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Ή μάλλον υπάρχει. Να μας κάνει μια ανάλυση για το φετινό φαινόμενο ΠΑΟΚ. Τα έσπασε στους Ζωσιμάδες και το θέμα πήγε στις καλένδες. Πλακώθηκαν οι αξιωματούχοι του στην Τρίπολη, αλλά δεν άνοιξε μύτη. Δεν επέτρεψε να γίνει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τιμωρήθηκε. Με το νέο πλάισιο, σε μια υποθετική άσκηση εργασίας, τι θα γινόταν από του χρόνου; Χειροπιαστά να δούμε με βάση τα φετινά, αν το πλαίσιο θα ήταν ικανό να φτιάξει τους αγώνες. Το πλαίσιο του υπουργείου, κι όχι της δικαιοσύνης.

Για πες μας Βασιλειάδη. Εγώ λέω όχι, διότι το πλαίσο είναι μια μπαρούφα και μισή, δεν πιάνει την ουσία και προσπαθεί απλώς να δουλέψει την ουέφα για μια κάποια αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης. Που την βλέπουν οι ξένοι και γελάνε, αφού γνωρίζουν οτι για τα πάντα αποφασίζουν εκείνοι, ενώ εσύ παριστάνεις κάτι μπας και σώσεις τον προσωρινό μισθό σου.  Κι άρα λοιπόν, είναι ένα ακόμα δούλεμα των ποδοσφαιρόφιλων αλλά και των λοιπών που βλέπουν ειδήσεις, και κατανοούν τον βόθρο που δεν μπορεί κανείς να καθαρίσει.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

45 Responses to ΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Να διαχωρισουν μεχρι και τα χαρτια,για την αναλογη τιμωρια, ειναι ικανοι. Αλλη βαρυτητα σαν τιμωρια εχει το ρολο ταμειακης,αλλη το χαρτι υγειας,αλλη ολοκληρος ο χρυσος οδηγος….Επισης,δεν γινεται να τιμωρηθουν το ιδιο,το περιστροφο του Σαββιδη με ενα 357 Magnum, η ενα R.P.G, που μπορει να κρυφτει ανετα στη σελα ενος δικυκλου….
    Για γελια ειναι η κατασταση αλλα και για πολυ ξυλο λογω δουλεματος…

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Να κάνω κι εγώ μια “κρίσιμη ” ερώτηση; (όπως έλεγε και η μάνα μου όταν ήμουν μικρός και περίεργος, αν δε ρωτάει το παιδί πως θα μάθει)

    Στις φωτογραφίες με το όπλο του Ιβάν ζωσμενο στη ζώνη του, γιατί το περίστροφο είναι ανάποδα;…..καλά πως θα το τραβήξει αν χρειαστεί από τη στιγμή που η χειρολαβη του όπλου είναι έτσι γυρισμένη για το αντίθετο χέρι. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του;

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δηλαδη αν δεν ειχε παρει διαστασεις διεθνεις η μπουρουκα,τωρα πιθανον να μας εκτελουσε ενας σκουτερης στην εφεσεων με -10 και τα γυφταρια να πανηγυριζαν για την εξυγιανση του γυφτορωσσου.

    Ο κοκκαλης τουλαχιστον οταν πηγε και εστησε την παραγκα με το θωμα,ειχε και μια επικοινωνιακη τακτικη που καλυπτε τις παρανομιες του,αυτος εδω περα του δωσανε εξουσια και νομιζε οτι θα γινει ριμπολoβλεφ της ελλαδος εν μια νυκτι.

    Πρεπει να πεσει πραγματικα βαρια καμπανα,με τις ευλογιες των φιφοουεφα γιατι πανε να κανουν εντελως το ασπρο μαυρο και μας εχουν ζαλισει τη πουτσα τα σαββιδοαρδακια.

    Η ΑΕΚ εχει μια παθητικη σταση,ελπιζω ο μελισσανιδης να δωσει τον παρασκηνιακο του αγωνα
    και να παρουμε το νταμπλ απο τους γαυρους του βορρα.

  4. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Τώρα που ο Ιβάν πούλησε τα τσιγάρα στους Ιάπωνες τα βαποράκια του μπουρνοβα με τα λαθραία θα σταματήσουν να κόβουν βόλτες; Ή μήπως μέσα στην τιμή πώλησης ήταν και το franchise από τα πλοία της αγάπης; η μήπως ο Γιωργάκης τα κληρονόμησε γιατί του αρέσουν τα ακυβέρνητα καραβάκια καταμεσής στο πέλαγος;

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    Να κλείσω την παρέμβαση μου και με μια πρόβλεψη.

    Να υπενθυμίσω ήμουν από τους ελάχιστους που είχα προβλέψει ότι η ομάδα θα περάσει τους βέλους της brugge. Ήμουν ο μόνος που όταν οι έλεγαν ότι πάμε για τρίτη θέση είπα ότι η ομαδαρα θα πάρει το πρωτάθλημα (οφείλω βέβαια να πω ότι μετά το παιχνίδι στη Λάρισα το μάζεψα λίγο αλλά με επανέφερε ο Steven). Προεβλεψε οτι θα επιστραφούν οι 3 βαθμοί στον ΠΑΟΚ όταν όλοι με έλεγαν τρελό.

    Τώρα λέω οτι μετά το πρωτάθλημα θα παίξουμε φέτος champions league…champions league και μετά παλιογαυρεοι τσιου τσιου και φιλάκια που λεει και μια ψυχή…

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Δεν έχεις δει καλά. Το όπλο έτσι μπαίνει, κι έτσι τραβιέται.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Δεν υπάρχει καμία παθητική στάση. Απλά δεν χρειάζεται να υποστούμε τίναγμα.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Τι πούλησε; Για πες μας κι εμάς. Τίποτα δεν πούλησε. Διότι δεν υπάρχει τίποτα. Φυσικά, ε’ισαι νταμπλούχος και με την βούλα. Τα λοιπά δεν έχουν νόημα. Ο Μελισσανίδης, δεν είναι Ευραωπαίος. Είναι Κοκκινιώτης ή Αμερικάνος. Ό,τι προτιμάς για παλιό κομμουνιστή, ή ό,τι βρίσκεις στην διαφορά προεστού και κοτσαμπάση.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    @koreas

    προφανως το οπλο (νομιζω ρωσικο ΜΡ-412) ειναι ετσι επειδη ειναι αριστεροχειρας.

    η θηκη στην αντιθετη πλευρα του καλο χεριου με τη λαβη προς εμπρος ειναι για γρηγοροτερο τραβηγμα σε περιπτωση αναγκης ή για τοποθετηση της σε θεση αποκρυψης.

    μακαρι να βγουν ολες οι προβλεψεις σου και να δουμε την ομαδα εκει που της αρμοχει!

  10. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ΄΄…Και προσπαθείς γονυπετής να πείσεις την ουέφα να μην υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ”.
    Νομίζω ότι σε αυτές τις λέξεις είναι όλη πραγματικότητα που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα.
    Ο υπουργός να κάνει το τσιράκι…
    Καφέ άραγε του φτιάχνει του Ιβάν;

  11. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    και μια που μιλάμε για τσιράκια, ο κανονισμός των Βασιλειάδη-Τσίπρα που δεν υπολογίζουν το πολιτικό κόστος, φτιάχτηκε έτσι ώστε να δώσει το δικαίωμα στον Ιβάν να μπουκάρει άλλες δυο φορές με το σιδερικό και τους χτιστούς!
    Καβάτζα δηλαδή….

  12. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    υποψιάζομαι ότι στο αυστηρότερο νομικό πλαίσιο περιλαμβάνεται και το θέμα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ. Για να σώσουμε και τον βάζελο ….

  13. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    υποψιάζομαι ότι στο αυστηρότερο νομικό πλαίσιο περιλαμβάνεται και το θέμα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ. Όχι τίποτα άλλο να σώσουμε και τον βάζελο μια που δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος ….

  14. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    δε ξέρω αν με πιανεις……πασες σου πετάω για να καρφώσεις-σχολιάσεις

  15. Ο/Η koreas λέει:

    ας δουμε λίγο τη φωτο…

    http://www.lifo.gr/now/greece/183983/o-savvidis-kai-to-oplo-toy-se-oles-tis-germanikes-efimerides-o-proedros-deixnei-to-peristrofo

    υποθέτουμε ότι ο ιβαν είναι δεξιόχειρας. το περίστροφο είναι τοποθετημένο μέσα στη θήκη και το συμπερασμα που βγάζω εγω είναι το εξής:

    είτε 1) η θήκη του όπλου είναι τοποθετημένη ακριβώς στη μέση του (στη σπονδυλική του στήλη δηλαδή) κι ελαφρώς προς τη δεξιά μεριά (εκεί που γίνεται μια κουρμπα στο ανθρώπινο σώμα) ακριβώς κάτω από την πλάτη του ώστε να μπορεί να το τραβήξει σε περίπτωση αυτοάμυνας, κι έχει μεταφερθεί βιαστικά στο πλάι πάνω από το γλουτό του για να δείξει ότι είμαι ετοιμος να το τραβήξω, για να εκφοβίσει χωρίς να θέλει να τραβήξει όπλο……..αρα 100% εκφοβισμός…

    είτε 2) δε φορούσε τη θήκη με το όπλο όταν παρακολουθούσε τον αγώνα και βιαστικά την εβαλε στη ζώνη του και την εβαλε εκεί ακριβώς που δείχνει η φωτο χωρίς να είναι η σωστή της θέση για καποιον που χρησιμοποιεί το οπλο για αυτοάμυνα και έβαλε εκεί τη θήκη παρόλο που δε τον βολεύει απλά και μόνο για να εκφοβίσει χωρίς να χρειαστεί να τραβήξει όπλο…..αρα 100% εκφοβισμός…

    στην περίπτωση που ο ιβάν είναι αριστερόχειρας η φορά του περιστρόφου είναι η σωστή μόνο που πιστεύω ότι θα επρεπε να ηταν στο ύψος της μασχάλης (χρησιμοποιείτραι διαφορετική θήκη η οποία δεν πιάνει στη ζωνη αλλά στους ώμους) κι όχι τόσο πίσω για να μπορεί γρήγορα να αμυνθεί.

    βαση στατιστικών το 94% των ανθρώπων είναι δεξιόχειρες. και μόνον το 6% αριστερόχειρες.

    όχι ότι έχει καποια ιδιαίτερη σημασία, απλά για να καταλάβουμε για άλλη μια φορά τι λινάτσα είναι ο τύπος…

  16. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ο Ιβάν μήπως ανήκει στην κατηγορία των ηλίθιων;

  17. Ο/Η Πισσα και πουπουλα λέει:

    Προς κορεας: ο δυτικος τροπος ειναι ο γνωστος “καουμπουκος”.
    Ο ανατολικος ειναι αυτος που ειδες. Με τη λαβη προς τα μπροστα. Και το χερι παει εκει οπως οταν θελουμε να σηκωσουμε το παντελονι η οταν φτιαχνουμε την ζωνη. Με τον αγκωνα προς τα εξω και οχι προς τα πισω.
    Μπορεις να φανταστεις τι γινοταν στους δρομους της Μοσχας, του Βουκουρεστιου και της Δρεσδης οταν εβλεπαν συχνα πυκνα ανθρωπους με καπαρτινες να ” σηκωνουν το παντελονι” η να “βαζουν το πουκαμισο μεσα σε αυτο” καθως περπατουσαν. Τους επιανε συγκριο. Ηταν μια εμεση απειλη και μαλιστα σε δημοσια θεα. Το αυτο επραξε και ο μεγαλωμενος στη καγκεμπιτικη μεγαλη μητερα, Σαβιδης. Αρχισε να απειλει “φτιαχνοντας τη ζωνη του παντελονιου. Ελα ομως που εδω ” ανηκωμεν -κατα 90%- εις την Δυση, και το “μηνυμα του ρωσσοθρεμενου Ιβαν δεν το επιασαν οι εμπλεκομενοι εις τον αγωνιστικο χωρο και ιδιως ο Κομινης. Και ετσι ο ανθρωπος αναγκαστηκε να βγαλει το μπουφαν του ωστε το ” αναποδο” Smith&Wesson να βγει σε κοινη θεα, ωστε να καταλαβει ο μη παρατηρητικος περιγυρος εντος του αγωνιστικου χωρου που δεν εχει εντριφυσει στην παλαιοκομουνιστικη κινησιολογια, να τρομαξει αρκουντως και ιδιως ο δυστυχος Κομινης οπως ειπαμε, μπας και επανακατωκυρωσει το γκολ το οποιο ακυρωσε αφου καποιο αλλο οπλο τον “σημαδευε” απο λιγο μακρυτερα. Καουμποικο αυτο. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη.
    Υ.Γ.: Οσο για το λεγομενο ” μανιφεστο”( αυτοι οι τελειως ανεδαφικοι αριστεριστικοι οροι απο τους οψιμους συνομιλητες των καπιταλιστων ευρωπαιων,ειναι πραγματικα για το Δελφιναριο) εκτος απο ασαφες(θυμηθειται τα “μεμονομενα”, ” “ευρειας” και πολυ ευρειας” εκτασης επεισοδια στον μεχρι προτινος νομο περι βιας και πως αυτα αξιολογουνταν ως τετοια καθε φορα αναλογα με το βαρος του “οπλου” του καθε προεδρου ομαδας με το οποιο ερχοταν αντιμετωπος ο εκαστοτε αθλητικος τι και τη) και αποσπασματικο επισης αφου δεν καταγραφει ολιστικα το πλαισιο που αφορα στην λειτουργια του ποδοσφαιρου εν γενει. Στο βαθος και στο ευρος δηλαδη που αυτο αντιχει και με τροπους και νορμες που αν θελουν μπορουν να “ξεπατικωσουν” απο τα κιταπια της ΟΥΕΦΑ.
    Αλλα που καιρος για δουλεια και που μυαλο για σχεδια. Εχουμε και ενα δημοσιο ταμειο να στραγγιξουμε.
    Με λιγα λογια, αλλο ενα μπάλωμα σε αλλη μια λακουβα αλλου ενος πολυπαθου νεοελληνικου δρομου.Οσα βλεπει η πεθερα. Μπιζνες ας γιουζουαλ.

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θα μας λενε,δεν το πηρατε εσεις το πρωτραθλημα,σας το εδωσε ο χοντρος,η το πηρατε στα χαρτια.Στα παπακια μας,σε ενα πρωταθλημα μπουρδελο,δεν χωρανε ηθικολογιες και κλαψες,ας μην εκανε μπουκα να το παιρνε ο μπετοστοκος απο το ροστοφ.

    Οσο για το κακομαθημενο τσετσενοπαιδο,τον γιωργακη που απαντησε στον δηματο με ειρωνια και προκλητικο τροπο,εσενα οταν ερθει η ωρα θα σε θαψουμε στα μπουντρουμια της αγια σοφιας.

  19. Ο/Η Paok λέει:

    Κανενας τουλαχιστον σοβαρος δεν θα σου το πει αυτο.απολαυσε το το πρωταθλημα οπως θα το απολαμβανα και γω.τωρα για τσετσενοπαιδα δηματους κτλ ρε φιλε ελεος.ποσο χρονων εισαι?5?

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Αδερφέ, σε ποιόν απευθύνεσαι;

  21. Ο/Η PERAKAS-21 λέει:

    Στίβεν έλπιζω να γράφεις post αυτή τη στιγμή….για το βουβαλοπαιδο. Αναμένω εναγωνίως

  22. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλησπερα Στηβεν, πως τα βλεπεις με την αποφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα την βγαλουνε φετος η απο το επομενο μουντιαλ?

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς PERAKAS-21 : Δεν γράφω κάτι, αλλά ποιό είναι το βουβαλόπαιδο που θα έπρεπε να ασχοληθώ λες και είμαι το national geographic ;

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Γιατί βιάζεσαι; Στην Ελλάδα δεν ζεις;

  25. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Βιαζομαι για να αρχισει το πρωταθλημα και να το παρω, αρκετα τραβηξε το αστειο με τα δικαστηρια

  26. Ο/Η Κώστας λέει:

    Κύριε Steven, αυτό το νέο έργο με την πειθαρχική δίωξη στον Υψηλάντη θα βγάλει κάπου ή έτσι να έχουμε να λέμε; Τί ψυχανεμίζεστε ή εάν ξέρετε κάτι.

  27. Ο/Η Paok λέει:

    Στιβεν απευθυνομαι στον ανωνυμο.

  28. Ο/Η conpater λέει:

    Το τραβηξαν το χαλι του χοντρου. Επρεπε καποια στιγμη να καθαριστει κιολας.Οσο να`ναι,κατι τριχες,κατι σκονες, ολο και κατι θα ειχε πανω του. Ζωντανευουν και τα χρωματα με το πλυσιμο….

  29. Ο/Η Πισσα και πουπουλα λέει:

    Στον Βαγγελα αναφερεται ο φιλος, Steven και στην ποινικη διωξη του,με ομολογουμενως βαρυτατες κατηγοριες.
    Φυσικα ολα μπορουν να αμβληνθουν, με την καταλληλη μηντιακη θεραπεια.
    Αφαντη η ειδηση για τις νεες περιπετειες του Βαγγελα απο τα βασικα μμε-εκτος του “ζουγκλα” φυσικα-. Λες και συνταχθηκαν ενα πραγμα. Λες και συμπασχουν.
    Στα δημοσιογραφικα γραφεια επικρατει μουδιασμα και οι παπαγαλοι,αυτοι που βαζουν κωλοδαχτυλο στο αυτι τους ντε,περιμενουν οδηγιες.
    Στο στρατο,ως γνωστον ποτε δεν κανουμε μεταβολη μπροστα σε ανωτερο. Ειναι ενδειξη αυθαδειας. Στριβουμε σε δυο χρονους. Ε,ναι. Σεβας.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κώστας : Πού να ξέρω αδερφέ; Δεν είμαι τμήμα της πληροφορίας.

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Το ρώτησα μήπως έπρεπε κάτι να απαντήσω εγώ. Όλα καλά. Ωραία ήταν και σήμερα στην Σαλονίκη.

  32. Ο/Η conpater λέει:

    Χρηστο,οντως δεν εχει παιξει πουθενα εκτος zoyglas. Τους ηρθε ξαφνικο και δεν προλαβαν να ετοιμαστουν. Οι δικοι μας,γιατι ο Guardian στην Αγγλια το αναφερει. Ειναι τοσο μαχιμη η δημοσιογραφια στην Ελλας,που αν δεν παρουν οδηγιες δεν κουνιεται κανεις. Δεν ξερουμε πως θα προχωρησει και τι καταληξη θα εχει το θεμα,στην Ελλας ειμαστε, αλλα οπως και να το κανεις ειναι κι αυτο ενα βημα.
    Γιατι εγινε τωρα ? Θεωριες συνομωσιας θα ακουσουμε πολλες,ορεξη να`χουμε. Να δεις ,που ολες θα στεκουνε ,κι αναλογα απο ποια πλευρα το βλεπεις αλλες περισσοτερο κι αλλες λιγοτερο. Μεταπτυχιακα στην “δημοκρατικη παραταξη” εχουν κανει οι ανθρωποι….

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Το χαρτί θα παιζόταν εν όψει εκλογών. Λες;

  34. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω δεν λεω τιποτα,αυτοι λενε …. Εχουν μαζευτει πολλα αδερφε.

  35. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τεταρτη κατεβαινει ο πρωθυπουργος στη φτωχομανα,τεταρτη 1 τα ξημερωματα και ο υποβιβασμος?

  36. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Paok

    Καθολου 5 χρονων,μαζεφτε τον γιατι τον βλεπω σε λιγο καιρο,τωρα που ανεβαινει και ο αρης,να του κοβεται η μαγκια και το ινσταγκραμ.Εχει ανοιξει μετωπα με τους ηρακληδεις,με τους αρειανους,με τους αεκτζηδες,με τους παναθηναικους,με τους ολυμπιακους.

    Επικοινωνιακα κανει πολυ κακο στην ομαδα σου αυτο το παιδακι του μπαμπα.

  37. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλημέρες…..

    Τι ωραίο δώρο να σου κάνει ο Αλέξης δια τη ν ονομαστική σας εορτή……χρόνια πολλά ευαγγελε. ……..κράτα ψηλά την παράδοση των προέδρων του λιμανιού……κοσκωτας. …..σαλιαρελης ή ρουμπινιας. ………μπανασακηδες. …….τους ξεπέρασες όλους…….πόσα κακουργήματα έχεις μαζέψει ρε αθεόφοβε……λέει θα του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα…..

    Τι ωραία διαφήμιση για τη χώρα μας είναι η ποδοσφαιροπαραγοντες. ……..ο ένας μπαίνει με τα κουμπούρια στον αγωνιστικό χώρο…….ο άλλος κατηγορείτε για καμιά 10 κακουργήματα …….οι μισοί πρόεδροι της α εθνικής κατηγορούνται για στήσιμο αγώνων ………2 – 3 ομάδες της α εθνικής δε ξέρουμε σε ποιον ανήκουν ή μάλλον είναι θυγατρικές άλλης ομάδας……..στην Περσία γίνονται αυτά;……

    @Steven
    Ο χαπιαςς έχει εταιρία εισηγμένη στο NYSE (αν θυμάμαι καλά ). Όλες αυτές οι διώξεις δεν επηρεάζουν τις εκεί ρυθμιστικές αρχές;

    @Πίσσα και πούπουλα
    Τα κείμενα σου λείπουν από το blog…..

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ειλικρινά, αγνοώ.

  39. Ο/Η Paok λέει:

    Προς ανωνυμος.μου λειπει ο Αρης και δευτερευοντως ο ηρακλης.μου λειπει και η καζουρα στην ιδια τη πολη μου.τωρα για μαγκιες κτλ που θα κοπουνε τι να σου πω κατι θα ξερεις παραπανω.και κατι τελευταιο αν εισαι εστω και λιγο φυσιογνωμιστης αν δεις το συγκεκριμενο παιδακι απλα θα χαμογελασεις.

  40. Ο/Η conpater λέει:

    Κατι στην ατμοσφαιρα δεν τσουλαει…..Ολα καλα?

  41. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Γιατι να μην ειναι καλα τα πραγματα, τι εγινε παλι?

  42. Ο/Η conpater λέει:

    Κατι δεν μου παει καλα….για εδω μιλαω.

  43. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Τι εννοείς; Έχω θέματα τεχνικά, αλλά σε αυτά αναφέρεσαι;

  44. Ο/Η conpater λέει:

    Κατα καποιον τροπο ναι… Προχωραμε,ολα τα τσοντοκαναλα πρωτη ειδηση ειχαν σημερα τα Μαρινακεια,οπως λεγαμε παλια τα “Κανελλακεια”…..

  45. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Στίβεν
    στην παρούσα φάση εκλογές δεν βλέπω. Η δίωξη στον χοντρό μπορεί να ήταν κρυφό χαρτί για τις εκλογές, όμως δεν είχαν φανταστεί ότι ο ”δικός τους” θα έκανε ντου με το κουμπούρι στην μέση. Έτσι, στην επικείμενη τιμωρία του γαύρου του βορρά και του πιστολέρο, για αντιπερισπασμό για τον κόσμο έγινε η δίωξη …
    σιγά μην αφήσουν τις καρέκλες τα λαμόγια…