ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – Α Ε Κ

Ευκαιρία για μπαλίτσα ήταν το παιχνίδι. Ξεάγχωτα, απέναντι σε ομάδα του αντίπαλου μπλοκ μεν, αλλά υποβιβασμένη δε. Χωρίς να μιλάμε για μονοδρόμους πλέον, αλλά για απλή διεκπεραίωση των υποχρεώσεων. Που καλό θα ήταν να βλέπαμε και λίγο θέαμα.

Βλέποντας το πρώτο μέρος απολογιστικά, όλα αυτά που έλεγα, ήταν όνειρο θερινής νυχτός. Η ΑΕΚ μπήκε με το 4-2-3-1 και με ένα λογικό μίνι rotation, αλλά μας έσπασε τα νεύρα. Νωθρή, άνευρη και με ένα τουπέ επιπέδου ομαδάρας, δεν μπόρεσε να πιάσει ρυθμό και δεν ήξερε πώς να επιτεθεί. Ο άξονας ήταν ανύπαρκτος, ενώ όταν θεωρητικά έψαχνε τα πλάγια, τα μπακ ήταν σε άλλο γήπεδο. Φυσικά και κάποια σέντρα να έβγαινε, δεν υπήρχε σέντερ φορ στην αντίπαλη περιοχή.

Μια περιοχή του Πλατανιά, που στην κυριολεξία είχε και τους ένδεκα παίκτες του αντιπάλου, και μερικούς δικούς μας. Διάδρομοι γιόκ λοιπόν, και ένα κάκιστο θέαμα επιπέδου αγώνα παλαιμάχων αθλητών. Με διάφορα σκληρά μαρκαρίσματα και μπόλικες διακοπές. Ένα κάκιστο παιχνίδι, που βέβαια την κύρια ευθύνη την είχε η δική μας ομάδα, που εγκλωβίστηκε σε αυτό το μαζικό κατενάτσιο του αντιπάλου, και δεν ήξερε να βρει κάποια λύση.

Για σαράντα λεπτά είδαμε μία τελική του Μπακασέτα, ένα παράλληλο ποδόσφαιρο, και μια κατοχή μπάλας χωρίς καμία ουσία. Απέναντι σε μια ομάδα δεύτερης εθνικής, που προσπαθούσε να μην συντριβεί. Και που μας έκανε και το δώρο του γκολ. Βλέποντας την κάκιστη ΑΕΚ, ξεμύτισε, κι έφαγε γκολ σε αντεπίθεση μας. Τρομερά πράματα ! Να παίζεις στο μισό γήπεδο, και να σκοράρεις από αντεπίθεση. Το είδαμε κι αυτό, όπως κι άλλη μία καλή ευκαιρία του Μπακασέτα, που θα μπορούσε να τελειώσει όποια ελπίδα μπορεί και να είχε κάποιος καημένος από την βόρεια Ελλάδα, που κάθισε να δει την πρωταθλήτρια.

Αυτήν την ομάδα που θέλαμε να δούμε κι εμείς στο δεύτερο μέρος, απαλλαγμένη από το όποιο άγχος του σκοραρίσματος. Άνθρακες ο θησαυρός για το πρώτο εικοσάλεπτο. Το παράλληλο αντιδημιουργικό ποδόσφαιρο συνεχίστηκε, και φυσικά είχε ονοματεπώνυμο : Μασούντ και Γαλανόπουλος ήταν της πλάκας, όπως κι όλο το θέαμα, που ήταν επιπέδου σχολικού πρωταθλήματος και μάλιστα με παιδιά που είπαν να κλωτσήσουν μπάλα για να ξεσκουριάσουν. Χώρια που παραλίγο να φάμε κι ένα γκολ, αλλά το έσωσε ο Τσιντώτας. Σε ένα εικοσάλεπτο, που ναι μεν ανέβηκε κι άλλο η κατοχή μας, αλλά δεν είχαμε ούτε τελική προσπάθεια ! Για το ανέκδοτο που έπαιξε αριστερό εξτρέμ ο Γκάλο για κανά πεντάλεπτο, πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.

Τέλος πάντων, έφυγε ο Μασούντ και μπήκε ο Αϊντάρεβιτς. Η ΑΕΚ συνέχισε να ταλαιπωρεί τα πλήθη και να κακοποιεί το θέαμα, έχοντας πιο σοβαρούς παίκτες σήμερα, το κεντρικό της δίδυμο ! Το φαντάζεσαι; Να περιμένεις παιχνίδι από τους πίσω, με αυτήν την συντριπτική κατοχή μπάλας. Ενδεικτικό της μηδενικής επιθετικής δουλειάς εκ μέρους του προπονητή, που δεν κατάλαβα σε ποιό παιχνίδι ακριβώς θα χρησιμοποιήσει τον Γιακουμάκη. Αν σε μαζική άμυνα δεν βάζεις δυό φουνταριστούς, πιθανώς το άθλημα να έχει αλλάξει, να μην το ξέρω καλά, κι ο σέντερ φορ πρέπει να παίζει όταν κάνεις κόντρα.

Μην είμαστε όμως και πλεονέκτες. Είχαμε ένα δοκάρι πέντε λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι, που ήταν κανονικό ξυλίκι, και το βίντεο του πρέπει να προβάλεται για να προωθηθεί το θεαματικό άθλημα της ξιφασκίας ή του σκάκι επί χόρτου. Ή ένα καινούργιο, που πλέον τα μπακ γίνονται εξτρέμ, και τις ευκαιρίες τις χάνει το ένα από τα σέντερ μπακ σου, αποδεικνύοντας το τεράστιο βάθος του ρόστερ σου, από το οποίο πράγματι λείπει ο Μάνταλος μόνο.

Αυτά όμως θα τα πούμε εν καιρώ. Η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς και τελείωσε όπως αναμενόταν την υπόθεση τίτλος. Όμως εμείς δεν είμαστε ΑΕΚ, δηλαδή υπάλληλοι, είμαστε Αεκτζήδες. Και θέλαμε να δούμε κάτι. Όχι να θέλουμε να κλείσουμε την τηλεόραση γι’ αυτήν την μπούρδα που σερβιρίσθηκε. Οπότε συγχαρητήρια για τον αυτοσκοπό των υπαλλήλων, αλλά συλλυπητήρια για κάποια διασκέδαση που περιμέναμε τώρα που βγήκαμε από το τούνελ του άγχους. Και που προκαλεί και κάποιους αντιπάλους για το δίκαιον της διαδικασίας. Αν θέλουμε διαδικασίες, μπορούμε να δούμε και βουλή.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

64 Responses to ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Στηβεν καλησπερα. Θεωρα οτι οι παιχτες κουβαλανε πλεον το βαρος του να ειναι αυτοι που σπανε τα 24χρονια ατιτλιας και σε αυτο οφειλεται σε καποιο βαθμο και το κακιστο θεαμα και τα ποδια που τρεμουνε, που δεν αλλαζει παρα μονο με την μαθηματικη εξασφαλιση .Θεαμα ειχαμε και το 1996 με τα 15 γκολ παραπανω απο την αλογοτροφη και πηραμε το τριτο το μακρυτερο στο τελος. Για το μονο που ευελπιστω ειναι να μην εχουμε την ιδια εικονα την Τεταρτη που παιζουμε με τον μοντελοπνιχτη.

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν καλησπερα.Οντως κουραστικη σημερα η ομαδα,με βαρετο ποδοσφαιρο.Ελπιζω Τεταρτη να δουμε μια καλυτερη ΑΕΚ.
    Βλεπεις να μενει ο Λαζαρος?.Εχωντας δει την ομαδα σε καμοια σαρανταρια παιχνιδι,νομιζω οτι χρειαζομαστε διατηρηση του κορμου με προσθηκες,ενος αμυντικου χαφ,ενα δημιουργικο μεσο,εξτρεμ και σεντερ φορ.Αυτα χωρις βεβαια να ξερουμε τι θα γινει με πωλησεις.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ομάδα φοβάται μη δουν οι τυφλοι ή ακούσουν οι κουφοί στα δικαστήρια .Στο φινάλε δεν παίξαμε φιλικό με τον νιόνιο!Εγώ θέλω ημιτελικό και τελικό!Αυτούς τους κομπλεξικούς των φιλικών!

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Συγνώμη, αλλά καλύτερο πρόγραμμα από αυτό, δεν θα μπορούσε να τύχει. Παίζουμε με όλους τους τελευταίους – τους δυό υποβιβασμένους και τον άλλον τον έχουμε σώσει μέσω Λαμίας – και παίζουν έτσι; Δηλαδή αν ήμασταν δυό πόντους διαφορά – όπως ήταν το σωστό αν δεν είχαμε διακοπή – πώς θα πείθανε οτι παίζουν μπάλα; Άστα, είναι της πλάκας.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEKLFC : Σαν συνέχεια στο προηγούμενο σχόλιο : Ποιός δηλαδή είναι ο κορμός μας; Άντε το τέρμα και ένα σέντερ μπακ ( λέμε τώρα ). Το δεκάρι ποιός είναι; Το σέντερ φορ, ποιός είναι; Αδερφέ, η ΑΕΚ δεν έχει κορμό. Αν λοιπόν η άμυνα είναι πλήρης, όπως φαίνεται, θέλεις δυό χαφ ( ο Κονέ είναι δανεικός κι ο Αϊντάρεβιτς δεν είναι παίκτης ) , δυό εξτρέμ, κι ένα σέντερ φορ. Πωλήσεις; Δηλαδή έχουμε προσφορές και δεν πουλάμε; Ας δούμε την αλήθεια κατάματα. Εκτός αν θεωρούμε τον Λάζαρο παίκτη.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Η ομάδα φοβάται τα δικαστήρια δηλαδή; Δεν το πιστεύω. Πιστεύω οτι χτίστηκε πάνω στην άμυνα και στον κλεφτοπόλεμο. Αλλά δεν είναι εικόνα αυτή με τον μισό Πλατανιά. Δηλαδή σήμερα κέρδισε κάποιον πόλεμο με καβάντζα τους τρεις βαθμούς με τον Κομπότη και την σίγουρη μίνιμουμ ισοπαλία με τον Απόλλωνα; Μακάρι να έχουν άλλη εικόνα στον ημιτελικό. Για τον τελικό οψόμεθα. Μπορεί να χρειαστεί να εξευμενίσουμε τον μανιτού.

  7. Ο/Η conpater λέει:

    Καποια πραγματα,περνουν στην ιστορια ως γεγονοτα κι οχι απλα σαν συμβαντα. Τρεχει η καθημερινοτητα με τρελους ρυθμους και αφηνουμε πισω ιστορικες στιγμες που σημαδευουν το ποιον μιας ομαδας, οπως το φιλικο της ΑΕΚ με την ΠΑΡΤΙΖΑΝ στο Βελιγραδι εν μεσω βομβαρδισμων. Πολλα γραφτηκαν ,πολλα ακουστηκαν για αυτο το ματς.Η ομαδα ταξιδεψε μεσω Ουγγαριας,σκετη ταλαιπωρια. Οταν αλλα κρατη,και η χωρα μας, σφυριζαν κλεφτικα για τον βομβαρδισμο της Γιουγκοσλαβιας,κι οταν καμια ομαδα της Ευρωπης δεν εστειλε ΕΝΑ μηνυμα συμπαραστασης , η ΑΕΚ εκανε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ . Ασχετα αν στην πορεια,οι οπαδοι των δυο ομαδων τα`σπασαν λογω Μαρσειγ, δεν παυει για τους παλιοτερους Αεκτζηδες και Παρτιζανους εκεινη η ημερομηνια ( 7/4/1999) να βαζει την σφραγιδα της .Αυτα ,για να μην ξεχναμε …

  8. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Σαν κορμο θα ελεγα ,τερμα ,αμυνα,σιμοες,λιβαγια.Βασικα συμφωνούμε αν και ως γνωστον άλλος είναι ο πληρων αρα και αυτος αποφασιζει.
    Αυτό που εκαναν στην αθλητικη κυριακη σημερα,επειδη ετυχε να χαζεύω,ειναι εποίκως ΑΛΗΤΕΙΑ. Ποσο σπρώξιμο ρε συριζανελ στον Παοκ? θΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ…..Αλλα ετσι ειστε μαθημένοι τοσα χρονια απλα τα αφεντικα αλλαζουν

  9. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Για κατσε ρε Στηβεν ο κομποτης παραρτημα του γουρουνακη δεν ητανε, απο ποτε ειχαμε τρεις βαθμους καβατζα με αυτους?

  10. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στηβεν είχες πει ότι για ανά ανέβει επίπεδο η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει προπονητή.
    Βγάζει πολλές ανασφάλειες κ συμφωνώ.
    Όμως τα καλά κ συμφέροντα. Αυτό ισχύει για την σχέση προπονητή διοίκησης.

  11. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Λόγω άγχους κι εγώ (μάλλον) δουλεύω παραπάνω και δεν βλέπω την ο(ομάδα)
    Δέν με νοιάζει και πολύ όμως, ξέροντας ότι θα μάθω ειλικρινά τι (έχασα) από το θέαμα.
    Κάθε Ανάσταση και πάλι Στήβεν κι ευχαριστούμε.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Ασφαλώς κι αυτή η στιγμή είναι από τις κορυφαίες του Μελισσανίδη. Όσο κι αν είχε ειδοποιήσει λογω ανεφοδιασμών .

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEKLFC : Δεν έχω άποψη διότι δεν είδα. Από την στιγμή που βλέπεις την εκπομπή, τους τιμάς με το να κάνεις κριτική. Αυτό που είπες, αυτό θέλανε.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Ήταν. Το είπες. Οι βαθμοί ήταν πάντα καβάντζα. Ο Γιάννης πάντα ήταν σαν τον διαιτητή. Μην ασχολείσαι.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Αν θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά, ο Χιμένεθ πρέπει να πάει από εκεί που ήρθε. Το σημερινό είναι ξεκάθαρο. Όπως είναι και κάτι άλλο : Ποιός ήρωας απελευθέρωσε κάποια χώρα; Εγώ ξέρω οτι την ζωή την οδηγούν οι ζωντανοί.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς placebo : Περιμένω την Τετάρτη. Με ανοιχτή πρόκληση οτι θα προκριθεί ο Κούγιας, κατά δήλωση του. ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

  17. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Στηβεν αν ο Χιμενεθ παρει νταμπλ θεωρεις ευκολο πραγμα την απολυση του? Πως θα δικαιολογηθουνε μετα στον κοσμο, οτι δεν παιζει η ομαδα μπαλα? Μονο αν φερουνε κανα Ποκετινο ξερω γω 😛

  18. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Με την δικαιολογια οτι η ομαδα δεν παιζει μπαλα θα τον διωξουν μετα την πιθανη κατακτηση του νταμπλ? Αυτο ηθελα να γραψω πιο πανω

  19. Ο/Η conpater λέει:

    Κυπελλο το ενα,κυπελλο και τ`αλλο…Αλλιως ξεκινησε,οπως ελεγαν πολλοι, αλλιως θα τελειωσει. Αν δεν προκριθει, θα εχουμε την φιεστα,το πρωταθλημα,το γηπεδικο που προχωραει τρεχοντας. Αμε…..

  20. Ο/Η νικος-αρρωστακι λέει:

    καλημερες και χρονια πολλα σε ολους..
    το υλικο-τα εχουμε ξαναπει-εχει τρομερα κενα,για να το πουμε πιο κομψα..γνωστο εδω και καιρο..οπως και για προπονητη επισης..το να διαφωνησει κανεις με τον στηβεν για την χθεσινη εικονα,ειναι καθαρα θεμα στρουθοκαμηλισμου..
    ΟΜΩΣ δυστυχως,για τον οργανισμο ΑΕΚ,τους οπαδους,τον ιδιο τον μελ(για τους δικους του επιπλεον λογους),για τους παικτες,για ολο το συνολο δηλ,το θεμα ειναι η κατακτηση του τιτλου..μπορω να καθομαι ωρες επι ωρων να συμφωνω η να διαφωνω για προσθετοαφαιρεσεις στο ροστερ,για αλλαγες φιλοσοφιας,για συστηματα,για επαναπροσδιορισεις στοχων σε ευρωπαικους θεσμους και για χιλια δυο..αλλα ΠΡΩΤΑ και ΠΑΝΩ απολα,ο τιτλος μετα απο 24 χρονια..
    οχι για το καφενειο,το προποτζιδικο,τους κολλητους,την καζουρα,τις πικρες τοσων ετων η για οτιδηποτε..για τα παιδια..για τα παιδια που ερχονται και θελουν να ζησουν χαρες,χαμογελα,ενθουσιασμο..για ολες αυτες τις παιδικες ψυχες που χρονια τωρα πηγαιναν σε ταξεις,επαιζαν σε πλατειες,εκαναν εκδρομες κι ακουγαν τοσα,οσα κανενα αλλο,οταν οι λεξεις αρθρωναν τα 3 αυτα γραμματα..
    για μενα μαυρη σελιδα θα ειναι αν με την λαρισα αποκλειστουμε,αλλα μαυρη ειναι ακομη και σε μια ηττα σε φιλικο του αυγουστου..ετσι την ηθελα,ετσι την θελω,ετσι την ονειρευομαι την ρημαδα την ομαδα..παντα ψηλα..
    ΑΛΛΑ ο μανδυας του κομπλεξισμου 24 ετων πρεπει την κυριακη ΝΑ ΚΑΕΙ στην πυρα..
    μολις αυτο τελειωσει,ολα εδω..ολα παντου..για αναλυσεις,για συζητησεις,για οτιδηποτε..
    με κομποτη την κυριακη ανοιγουν οι ουρανοι…
    πειτε αφελη,ρομαντικο,βλακα,πεζο,οτι μα οτι θελετε…
    ομως την κυριακη αυτο το κρατημα απτο χερακι του Φωτη μου,οταν θα περπαταμε προς το οακα,δεν θα εχει πισω του σαν σκια ενα μακαρι..αλλα ενα επιτελους..κι αυτο το χαμογελο που θα δω οταν σφυριξει η ληξη,στο προσωπο του,ειναι ο μεγαλυτερος θησαυρος που μου εκλεβαν-σε μενα και τοσες χιλιαδες πατεραδες-24 ολοκληρα χρονια…

  21. Ο/Η Koreas λέει:

    @conpater

    Όντως κορυφαία στιγμή το φιλικό με την παρτιζαν. …μπράβο σου που μας το θύμισες……κορυφαια στιγμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο……..ΑΕΚ η μεγαλύτερη ομάδα της ευρώπης….

    @steven
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο μανολο δεν μπορεί να φύγει τώρα. Από τη στιγμή που πρώτος στόχος ( και χρονικά και ουσιαστικά) είναι η συμμετοχή στους ομίλους του champions league , ο όποιος προπονητής δεν αλλάζει. Το κύπελλο και το νταμπλ εμείς ως οπαδοί το θέλουμε πολύ αλλά για το σχεδιασμό της ομάδας δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα.

  22. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    είχαν άγχος τα παιδιά, γι αυτό έπαιξαν χάλια..

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Εγώ δεν είπα οτι ο Μανόλο θα φύγει. Επίσης δεν ξέρω τι σκέφτεται η διοίκηση. Εξέφρασα απλά την δική μου σκέψη και προσδοκία εν όψει συνέχειας και βάσει δουλειάς που βλέπω στο γήπεδο. Το τι θα γίνει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αφού άλλος πληρώνει κι άλλος κουνάει τα νήματα εκ των όπισθεν. Εγώ απλά αποφασίζω για το αν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω κι αν με συγκινεί ξανά το θέαμα για διαρκείας. Πάντως άρρωστος με τη νίκη αυτοσκοπό, δεν είμαι πλέον.

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Την Κυριακή με τον κομποτιακο θα είσαι στο γήπεδο;

  25. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Είναι δυνατον να είμαστε «ντεφορμέ» την Τετάρτη ή να ηττηθούμε στον τελικό για να μείνουμε όλοι «αγαπημένοι»;

  26. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβεν Καλησπερα
    “Πιανεις” κατι στον αερα σχετικα με την εφεση???

  27. Ο/Η conpater λέει:

    Τελικα την Κυριακη με την Λειβαδια,θα γινει γιορτη? Σιγουρα αμα παρουμε το ματς σηκωνουμε την κουπα? Να ξερω ,γιατι εχει εναν καημο ο γιος να ειναι εκει ,οποτε με βλεπω και μενα μεσα..Ανοιξαμε δουλειες….

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Αδερφέ, δεν θα είμαι στο γήπεδο.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Αποκλείεται.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEKLFC : Ναι, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Ναι, θα γίνει γιορτή. Η πραγματική γιορτή βέβαια θα είναι στον τελικό, που θα είμαι μέσα, ειδικά όταν θα έχουν πέσει κι οι καμπάνες από την ουέφα. Το παιδί πρέπει να πάει στην γιορτή υποχρεωτικά. Είσαι τυχερός νεαρός πατέρας. Τα δικά μου φτάσανε 24 και 22, για να δουν κάτι. Με το καλό, και πριν το παιχνίδι μήπως πιούμε και κανά τσίπουρο.

  32. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ........ λέει:

    Οι καμπάνες από την ουεφα ποιές θα είναι; Ένα δίμηνο GREXIT; Νά’χαμε να λέγαμε. Εκτός και αν ξέρεις κάτι άλλο.Για την απόφαση σκουτερη είσαι σίγουρος Στηβεν;

  33. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    Θέλω Να σου φέρω κάποια πράγματα πεσκεσι. Που μπορώ να σε βρω την Κυριακή; θα είναι κάποιος δικός σου στο γήπεδο;

  34. Ο/Η Koreas λέει:

    Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα στο email σου.

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: ::Δεν μιλάω για grexit, μιλάω για Παοκexit

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Αδερφέ, μην με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά, αλλά καλύτερα να κάνουμε παρέα και να τα απολαύσουμε μαζί.

  37. Ο/Η conpater λέει:

    Αν τελικα ανεβουμε,θα ενημερωσω . Κορεα ,στειλε ενα τηλεφωνο στο conpater @gmail.com μηπως και συστηθουμε απο κοντα.

  38. Ο/Η Koreas λέει:

    Τι λες ; Εμείς σε ευχαριστούμε για τα γραπτά σου, τις πληροφορίες σου, τις συμβουλές σου, την παρέα σου…

  39. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....... λέει:

    Δηλαδή ανεξάρτητα από την απόφαση σκουτερη πιστεύεις ότι θα πέσει καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ; Πού θα λέει τι ακριβώς; Θα τον υποβιβάσει; Δύσκολο μου κάνει.

  40. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Στίβεν
    καλημέρα, άλλος πληρώνει και άλλος κουνάει τα νήματα ήταν για την ΑΕΚ;

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : Η απόφαση της ουέφα έχει να κάνει με την τελική ποινή. Παίζει λοιπόν από grexit συνολικά, μέχρι ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Παοκ. Υπαβιβασμό δεν μπορεί να επιβάλει. Αυτό ήταν θέμα ελληνικής δικαιοσύνης.

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Όχι, ο ίδιος είναι. Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά.

  43. Ο/Η bandog λέει:

    αεκ σημαινει γκρινια. και πρωταθλητες παλι γκρινιαρηδες θα ειμαστε.

    τεσπα , εγω εμπιστευομαι τον μελισσαν στις κινησεις και τα παζαρια του αφου τελικα τον δικαιωσαν.
    οπως μεσα σε λιγα χρονια μας εφερε απο τη γ εθνικη σε μια σουπερ χρονια οπως η φετινη που και μπαλα ειδαμε και τιτλους (99.9%) παιρνουμε και καλη ευρωπαϊκη παρουσια ειχαμε μετα απο τοσα χρονια με το μισο μπατζετ απο τοςυ ανταγωνιστες μας , ετσι και το καλοκαιρι θα πραξει τα δεοντα να βρεθει η ομαδα ετοιμη για τις προκλησεις τις νεας χρονιας.

    και καλα κανει που κραταει τον οικονομικο πηχη χαμηλα γιατι δεν ειναι να ξεφευγουμε και ευκολα μια στραβη χρονια μπορει να φερει πληγες του παρελθοντος.

    περιμενω σημαντικες αλλαγες το καλοκαιρι που μπορουν να γινουν με συγκρατημενο μπατζετ.
    πχ παικτες οπως κουρμπελης , σολσχαουζερ , μασουρας κλπ εινα μεσα στις δυνατοτητες της ομαδας και καλυτερες επιλογες απο αστριτες, μοραν , κλωναριδηδες κλπ

    σιγουρα ομως θα χρειαστουμε να αρχιδατο χαφ για την ευρωπη και ενα κλασσικο φορ . εκει πρεπει να γινει η υπερβαση.
    και πιστευω οτι θα επελθει συμφωνια με τον λαζαρο που δικαιως ζηταει το κατι παραπανω την ωρα που πηρε 100% αυξηση ο κουτσος μανταλος…

    αυτα απο την αλλη εβδομαδα…

    τωρα προεχει το ξεσκισμα του κουγια και η φιεστα με τον κομποτιακο!

  44. Ο/Η Φώτης λέει:

    Έχω την υποψία ότι υποβιβασμό μόνο κ εάν τραβηχτεί η ιστορία με καμία απόφαση του Σκουτερη κ πάει διαιτητικό κ από στο Cas.
    Στο οποίο δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να πάμε εμείς τον παοκ γιατί δεν τον έχουμε καταγγείλει.
    Αντιθέτως, αυτός μας έχει καταγγείλει κ για αυτό είμαστε κ παρόντες κ στην πρωτοδικη απόφαση κ στην έφεση.
    Στηβεν βοήθησε με σε αυτό, έχω λάθος εικόνα ή είναι έτσι τα πράγματα;

  45. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ 2018,ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

  46. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ποτε θα βγει η αποφαση,ο γεωργιου ειπε οτι μπορει να την βγαλουν και στο τελος του πρωταθληματος,τι μαθατε οι insiders?

  47. Ο/Η DNAEK λέει:

    Να είστε όλοι καλά και χρόνια πολλά.
    Την Κυριακή τι σίγουρο είναι ότι θα δακρύσω,θα κλάψω.
    Και θα είμαι μόνος στο γήπεδο.
    Θέλω αυτή τη στιγμή 24 χρόνια μετά να τη ζήσω μόνος.
    Να περάσουν από το μυαλό μου όλα αυτά τα χρόνια να τα ξαναζήσω
    να τα ξαναθυμηθώ να φωνάξω να πανηγυρίσω.
    Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξαναζήσω στιγμές τελικού κυπέλλου με
    Ατρόμητο.
    Αφήστε ρε κάφροι να πανηγυρίσουν μόνοι τους οι πραγματικοί πρωτα-
    γωνιστές ,οι παίχτες μας..
    Από μας ένα ζεστό χειροκρότημα είναι αρκετό.

  48. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Υποβιβσμό δεν μπορεί να ρίξει η Ουέφα. Στο CAS δεν πηγαίνεις μόνο για καταγγελίες, αλλά για το κύρος του αγώνα. Δεν μας κατάγγειλε, ένσταση έκανε. Έχεις μπερδέψει τα γράμματα των νόμων.

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα.

  50. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    καλησπερα Στηβεν, πιστευεις οτι εφοσον η ΑΕΚ δικαιωθει στην εφεση θα το τραβηξει μετα μεχρι τον CAS(αν γινεται) για να τους εξοντωσει?Γιατι τα καραγκιοζακια ειπανε οτι οποιος και να δικαιωθει στο δευτεροβαθμιο θα πανε και στο διαιτητικο

  51. Ο/Η conpater λέει:

    Λογικο ακουγεται αυτο που λεει ο Γεωργιου. Οταν εχουν ξακαθαρισει ολα,βγαζουν οτι εχουν να βγαλουν και ειναι ολοι ευχαριστημενοι….

  52. Ο/Η Φώτης λέει:

    Για αυτό και σε ρώτησα.
    Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση Στηβεν.

  53. Ο/Η Koreas λέει:

    Απρίλης ο μήνας που αγαπώ. Απρίλης ο μηνας να ζεις στην Ελλάδα. Ο μήνας μου. Πόσο θα ήθελα ο Απρίλης να κρατάει περισσότερο πόσο θα ήθελα να υπάρχει ένα χάπι να το χρησιμοποιείς και να μην έχεις ανάγκη για ύπνο. Να μην έχεις ανάγκη για καθόλου ύπνο για ένα ολόκληρο Απριλη. Απολαύστε τον….

    Απριλη μου , Απριλη μου ξανθέ και Μάη μυρωδατε
    Καρδιά μου πως αντέχεις
    Καρδιά μου πως καρδιά μου πως αντέχεις μέσα στην τόση αγάπη και στις τόσες ομορφιές…

    Θεσσαλονίκη σαββατόβραδο κι Απρίλης
    Και να μου δίνεις τον καημό με απλοχερια
    Σε κάποια απόμερη γωνία της νέας κρήνης
    Με το τζουκ μποξ να με γυρίζεις στα παλιά

    Όταν περάσεις άνοιξη και τους χυμούς ταράξεις,
    Της γης κι οι κάμποι ανθίσουνε στο φως και στη γαλήνη
    Μην έρθεις πάλι στη φτωχή καρδιά μου και πρόσταξεις
    Για να σου δώσει τον ανθό που σου χρωστάει κι εκείνη.

    Ξέρω που θα μεθάει η ζωή και τούτον τον Απριλη
    Πλάσμα κανένα τη τρελη χαρά του δε θα κρυψει
    Μα μη ζητήσεις της βαριάς καρδιάς μου να σου στείλει
    Το τραγουδάκι που θελες και της το πήρε η θλίψη.

    Στο ημεροβιγλι που συνάντησα μια φίλη
    Μου πε να σου στείλω του βασιλικού το φύλλο
    Στο ημεροβιγλι ξημερώματα τ Απριλη
    Ήρθε στο μυαλό μου το παλιό το βάσανο μου.

    Όλα μας τα κύτταρα μνήμες συσσωρεύουν
    Πάνε τρεις Απριληδες που χω να σε δω
    Όταν τις αγάπες τους άλλοι μου παινευουν
    Σα να λες επίτηδες “ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ”

    Ζητώ ο Απρίλης ο μέγας…ο Έλληνας…

  54. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Καλημέρα
    θα πω δυο κουβέντες σχετικά με κάποια σχόλια που έγιναν εδώ αν και δεν το συνηθίζω.
    Η καθυστέρηση έκδοσης της απόφασης φυσικά και δεν είναι υπέρ μας. Δείχνει ότι κάτι μαγειρεύεται. Θα την βγάλουν μετά τον τελικό κυπέλλου αν το κερδίσει ο ΠΑΟΚ πχ.; Ή περιμένουν τον αγώνα μας σήμερα στο κύπελλο και αν δεν περάσουμε τελικό θα βγει αύριο;
    Κερδίζουν χρόνο γιατί δεν αλλάζει η πρωτόδικη απόφαση ή προσπαθούν με κάποιο τρόπο να την αλλάξουν με γνώμονα τις προθέσεις της FIFA για GREXIT ;
    Υπάρχει περίπτωση Ευρωπαϊκό δικαστήριο π.χ. CAS να δικαιώσει τον ΜΠΑΟΚ και τον πιστολέρο του σε περίπτωση προσφυγής της ΑΕΚ αν κάτι στραβώσει με τον Σκουτέρη ; Εσείς τι λέτε……;;;
    ΥΓ: Το υπέρ μας το εννοώ ότι μετά την κατάθεση τον υπομνημάτων των ομάδων την Δευτέρα βράδυ άντε Τρίτη πρωί έπρεπε να βγει η απόφαση. Τι έκανε ο Τακτικός ; είχε καμιά πιτσιρίκα και την μπαλαμούτιαζε ;

  55. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Επίσης ο Απρίλης που τραγουδάει ο Παπακωνσταντίνου, είναι τρομερός. Αν δεν το ξέρεις, σπεύσε να το βρεις.

  56. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κoreas : Στην βιασύνη μου την πάτησα. Χειμώνας λέγεται το τραγούδι, κι έχει μέσα φυτεμένο τον Απρίλη.

  57. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Τρίτο βαθμό θα έχουμε σίγουρα.

  58. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Τακτικός μεν, δημόσιος εξαρτημένος υπάλληλος δε.

  59. Ο/Η koreas λέει:

    @ steven

    το έχω ξαναπει οτι μου αρεσει κι ο κουτσοΦλέβαρος (όχι ο χειμωνας, αλλά ο φλεβάρης) για διαφορετικούς λόγους από τον Απρίλη……όπως αγαπάμε και τον Αυγουστο….

    το ποιημα που αναφέρεσαι είναι ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ – 1997 του Απόστολου Μπουλασίκη;

  60. Ο/Η Paok λέει:

    Στιβεν θα ηθελα αδερφε να σε ρωτησω κατι ασχετο αν εχεις αποψη.ποια ειναι η γνωμη σου για τον παικτη Χαντζηπαναγη.

  61. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μας εχουν σπασει τα νευρα με την αποφαση,εχω ακουσει τις τελευταιες ωρες οτι διαρροη-παπαρια μπορει κανεις να φανταστει.Ο γεωργιου εκτιμαει οτι η αποφαση δεν αλλαζει,ο Στηβεν το ιδιο,αλλοι διαρρεουν οτι εχει βγει αποφαση και καθαρογραφεται που βγαζει την ΑΕΚ συνυπαιτια αλλα χωρις να τιμωρηθει με -10 και παιρνει το ματς ο ιβαν,καποιοι ειπανε οτι τους ειπανε οτι ο σκουτερης τα εχει παρει χοντρα για να βγαλει αποφαση υπερ ιβαν αλλα δεν την βγαζει γιατι δεχεται πιεσεις απο στελεχη συριζα που τον εχουν τυλιξει σε μια κολλα για αλλες υποθεσεις.

    @conpater,κυβερνητικο ρεπορταζ,τασεις,κατι νεο? Ρε αυτοι δεν λογαριαζουν ουτε grexit ουτε τιποτε.

  62. Ο/Η O ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ λέει:

    Στηβεν ->

    Όπως μάθαμε την Δευτέρα το πρωί από έμπιστη διαρροή η απόφαση για την έφεση του «Γαύρου του Βορρά» θα είναι η διεξαγωγή των υπολοίπων λεπτών του αγώνα μέχρι την ολοκλήρωση του. Η τέτοια απόφαση αυτή την στιγμή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

    Επομένως, η μάχη παρασκηνίου που δίνουν οι δύο πλευρές εστιάζεται στο πλέον σοβαρό ζήτημα του σκορ με το οποίο θα επαναρχίσει ο αγώνας. Η έκβαση ως πρός αυτό είναι αυτή την στιγμή άδηλη. Η τέτοια απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θα είναι τελεσίδικη αφού η Α.Ε.Κ. δεν έχει εφεσιβάλλει την πρωτόδικη απόφαση.

    Ωστόσο, το παρασκηνιακό παιχνίδι από πλευράς του «Γαύρου του Βορρά» δεν περιορίζεται εδώ. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Π.Α.Ο.Κ. θεωρεί ότι η επιλογή Τακτικών Δικαστών (η οποία είναι η πλέον κεντρική επιλογή της Αθλητικής Ηγεσίας της παρούσας Κυβέρνησης) με τον τρόπο που έγινε είναι αντισυνταγματική. Ο «Γαύρος του Βορρά» έχει διαμηνύσει στην Κυβέρνηση ότι αν δεν δικαιωθεί προτίθεται να προσβάλλει τον νόμο στο ΣτΕ το οποίο όταν τον κρίνει αντισυνταγματικό αυτομάτως θα δημιουργήσει ζήτημα νομιμότητας για τα Πρωταθλήματα (και άρα τους Πρωταθλητές) των περιόδων στις οποίες οι Τακτικοί Δικαστές έλαβαν αποφάσεις.

    Φαίνεται, όμως, ότι ο «Γαύρος του Βορρά» έχει αποφασίσει να έρθει σε πλήρη ρήξη με την Α.Ε.Κ. γιατί εκτός των άλλων (αφαίρεσης 10 βαθμών επειδή δήθεν η Α.Ε.Κ. δεν κατέβηκε να παίξει) ακούγεται πως σκέφτεται να υποστηρίξει ότι η Α.Ε.Κ. θα πρέπει να υποβιβαστεί εξ’ αιτίας της συμμετοχής στα διοικητικά της του Δ. Μελισσανίδη για τον οποίο υποστηρίζουν ότι έχει κώλυμμα. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είχε πρώτος θέσει ο «γνήσιος Γαύρος» οδηγώντας την Ε.Ε.Α. (η οποία αποφάνθηκε σχετικά) στον χαρακτηρισμό του «Διοικητικού Ηγέτη». Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουν ότι είναι πανάξιοι διάδοχοι της ομάδας του Λιμανιού. Πιθανόν να προσπαθήσουν να προσεταιριστούν και άλλες ομάδες στο συγκεριμένο επιχείρημα (αν τελικά το τολμήσουν)∙ ομάδες που ενδεχομένως και να είναι σε δυσμενή θέση.

    Μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τόσο αν θα επαληθευτεί η (έμπιστη) διαρροή και ποιό θα είναι το σκορ με το οποίο θα επαναρχίσει ο αγώνας, όσο και αν οι Θεσσαλονικείς θα προχωρήσουν σε καταγγελία για τα διοικητικά της Α.Ε.Κ. (θεωρώντας ως δεδομένο ότι δεν θα κινηθεί δικαστικά κατά του «Νόμου Κοντονή» αν δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων).

    aekwatch.gr

    Mετα απο αυτα,καταλαβαινετε οτι ποια ουεφα και φιφα τωρα,μεντες κλανουν μπροστα στον τσετσενο.

  63. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ναι, σε αυτό αναφέρομαι.

  64. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Καλησπέρα αδερφέ. Η γνώμη είναι οτι ήταν παικταράς σε επίπεδο σολίστ. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσε να πιάσει σε μεγάλη ομάδα καλουπωμένος με βαρειές τακτικές ή με τρομερή πίεση για επίτευξη στόχων. Πάντως ήταν από τους πιο θεαματικους παίκτες που έχω δει.