Κέρκυρα – ΑΕΚ 0-0

Ήταν ενα παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές.
Απαράδεκτο όμως παρόλα αυτά αναμενόμενο.
Οι συνθήκες του φετινού πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερες, και δεν ήταν η ωρα για πειραματισμούς και δοκιμές με τα δεύτερα.
Δεν περιμέναμε την προτελευταία αγωνιστική για να δούμε αν κάνουν ο Μαζούτ με τον Αστρίτ και το Τζανετόπουλο.
Πρέπει να δείχνεις σεβασμό στον κόσμο σου. Δεν είναι φιλικά προετοιμασίας ούτε πανηγυράκι.
Στο δια ταύτα η ομάδα παρατάχθηκε με μια πολύ βαριά 11άδα.
Τέρμα ο Τσιντώτας, στην άμυνα Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος και Λόπεζ.
Στα χαφ Σιμόες και Γαλανόπουλος.
Στο κέντρο Λιβάια με Μασούντ και Αστρίτ και στην επίθεση Γιακουμάκης.
Απο που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει.. ναυάγιο κανονικό.
Περίμενε απο τους δυο ταλαίπωρους μπακ να του φτιάξουν παιχνίδι ενω οι κουράδες απο τη μέση και μπροστά δε μπορούσαν να κουνηθούνε.
Η Κέρκυρα με κλασσικό σερ Μαντζούρ κλείστηκε στην περιοχή της με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να κάνει ελάχιστες τελικές και καμία στην εστία.
Το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε απο τα πρώτα 45 λεπτά είναι τα offside του ισχνού Λόπεζ και οι βουτιές του στην περιοχή του αντιπάλου. Την καλύτερη ευκαιρία την είχε η Κέρκυρα με ένα σούτ που έδιωξε ο Τσιντώτας σε κόρνερ.
Στο Β’ ημίχρονο και μέχρι το ’60 συνεχίστηκε το ίδιο τροπάριο της ΑΕΚ, όταν ο Μανώλης έριξε τον Μπακασέτα στη θέση του Αστρίτ που είναι περίπου ίδιοι σε ταχύτητα.
Δεν άλλαξε κάτι. Λογικό, αφού δεν υπήρχε παίκτης να πλαγιοκοπήσει, να μπουκάρει, να κάνει κάτι απρόβλεπτο τελοσπάντων.
Στη συνέχεια βάζει τον Μπακάκη στη θέση του Μαζούτ (απο τον οποίο έλειψε μόνο το χαβανέζικο πουκάμισο και τα γυαλιά ηλίου), και γυρω στο ’75 έβαλε το Μάνταλο στη θέση του Γκάλο.
Τότε ζωντάνεψε η ομάδα και άρχισε να κάνει φάσεις “φτιάχνοντας” την καριέρα ενός ακόμα τερματοφύλακα, αφού με τέτοιες αποκρούσεις θα βρεί σχετικά εύκολα το επόμενο συμβόλαιο σε μικρή ομάδα της Super League.
Όμως η ΑΕΚ ατύχησε. Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού να σκοράρεις στο ’85 και στο ’94, με αποτέλεσμα την διατήρηση του 0-0 μέχρι τη λήξη.
Η ομαδα διανύει ένα απαράδεκτο 2μηνο απο πλευράς απόδοσης. Δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει εκεί στα Σπάτα ή τους έριξε στάχτη στα μάτια η γκάφα του Σαββίδη.
Πολλοί παίκτες είναι ντεφορμέ, άλλοι σκασμένοι και άλλοι απλά αδιάφοροι.
Δεν θα βρίσκεται πάντα ένας απο μηχανής Λάζαρος για να βάλει μια γκολάρα στο ’94 και να τεζάρουν όλοι.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αντιμετώπιση των αγώνων είναι απο χαλαρή εως ωχαδερφίστικη.
Κανονικά σήμερα έπρεπε να βάλει οτι καλύτερο διέθετε, εκτός φυσικά απο τους τιμωρημένους.
Έχουμε μπροστά μας 2 εβδομάδες μέχρι τον τελικό κυπέλλου και η ομάδα (πνευματικά) είναι ηδη στις παραλίες.
Φυσιολογικά πανηγυρίσαμε όλοι το πρωτάθλημα (που το κατακτήσαμε απο τις γκάφες των άλλων) αλλά στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον τελικό η ομάδα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, αλλιώς θα την πατήσουμε όπως την είχε πατήσει ο ολυμπιακός το 2015 και του πήραμε το κύπελλο ευκολάκι.
Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με τον Απόλλωνα, όπου λογικά θα πάμε πάλι έτσι χαλαρά, αφού ετοιμάζονται φιέστες κλπ.
Η άποψή μου είναι πως οι φιέστες έπρεπε να γίνουν μετά τον τελικό του κυπέλλου.
Το υλικό της ΑΕΚ δεν είναι τέτοιο που να γυρίζουν ολα με ενα κουμπί. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα.
Και αν σου πάρει ο άλλος το κύπελλο θα’χεις να τον ακούς για τα επόμενα 832 χρόνια για το “ηθικό πρωτάθλημά” του.

Το πρόβλημα σήμερα δεν ήταν η ισοπαλία αλλά η αγωνιστική εικόνα της ομάδας που μυρίζει ψοφίλα.

Υ.Γ.1  Σοβαρά τώρα σκέφτεται η ΑΕΚ να δώσει 1,8 για τη ρήτρα του Λιβάια? Μήπως να το ξανασκεφτούμε και να σπάσουμε τη ρήτρα στα δυο πληρώνοντας 2 σοβαρά εξτρέμ του ενός μυρίου? Δεν ξέρω αν αξίζει ο χοντροκώλης αυτά τα λεφτά, ειδικά με την αγωνιστική εικόνα του απο τον Ιανουάριο και δώθε.

Ο μόνος που αξίζει να πληρώσεις κατιτίς είναι ο Αραούχο. Δεν είναι τυχαίο που πέρυσι με το Μάνταλο έκαναν καλό δίδυμο. Φέτος η παρουσία του Λιβάια στοιχίζει στην ομάδα σε ταχύτητα, αφού η μπάλα “πρέπει” να περνάει απ’αυτόν.

Εγω αν ήμουν στην ΠΑΕ θα εξέταζα το θέμα του Λιβάια απο μηδενική βάση.

Υ.Γ.2  Ο Σιμόες πώς θα γίνει μόνο να μαρκάρει και να μην ξανακουμπήσει μπάλα? Δε γίνεται αυτό το πράμα ρε αδερφέ. Ο άνθρωπος φοβάται να δώσει πάσα στα 2 μέτρα. Πίσω και πάλι πίσω και ξανά ματά πίσω.  Ψυχοβγάλτης.

Υ.Γ.3 Ελπίζω το καλοκαίρι να πουληθεί ο Γαλανόπουλος γιατί στην ΑΕΚ ταβάνιασε, δε μπορεί άλλο. Άσε που σωματικά άρχισε να θυμίζει παλαιστή. Ας πάει στο εξωτερικό να τον φτιάξουν. Έτσι κι αλλιώς οσο υπάρχει Σιμόες τη θέση δε μπορεί να του την φάει.

Μπορείς να τον πουλήσεις με καλά λεφτά και να γεμίσεις το ταμείο για άλλες ανάγκες. Ενα 6άρι – back up του Σιμόες θα βρείς εύκολα.

Υ.Γ.4  Τζανετόπουλος.. αμυντικός της δεκαετίας του ’80. Πώς έγινε ποδοσφαιριστής αυτό το παιδί. Ο σωματότυπος και οι κινήσεις του δε θυμίζουν καν αθλητή. Άτσαλος, αργός, άνευρος. Κορόιδα μας έπιασε με το 5ετές που του κάναμε.

Γενικότερα όταν είδα την σημερινή 11άδα είπα μακάρι στο τέλος της χρονιάς οι μισοί απο αυτούς να μας έχουν αποχαιρετήσει.

Υ.Γ.5 Όταν διαβάζεις πως ο Γιακουμάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας σκόρερ πέρυσι, αντιλαμβάνεσαι και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Όσοι περιμένουν να κάνει καριέρα στην ΑΕΚ αυτός ο παίκτης, ας αλλάξουν πλευρό. Του λείπουν βασικά πράγματα με κυριότερο την προσωπικότητα. Παρόλο που είναι 2 μέτρα δεν ξεχωρίζει, δεν έχει επιβλητική παρουσία, δεν έχει εκτόπισμα, δεν γεμίζει την περιοχή. Είναι αργός και δεν έχει κοντρόλ, δυσκολεύεται να αντιληφθεί το παιχνίδι της ομάδας και είναι πίσω τακτικά. Λογικό, αφού είναι 24 ετών και του χρόνου θα είναι 25. Με 15 συμμετοχές στον Πλατανιά δεν είναι εύκολο να καθιερωθείς στην ΑΕΚ.

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

38 Responses to Κέρκυρα – ΑΕΚ 0-0

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Εγώ απ’ότι κατάλαβα η ομαδα «αναρρώνει» για νά’ναι έτοιμη όταν πρέπει.

  2. Ο/Η Dimgalan λέει:

    Συμφωνώ για την σημερινή εικόνα της ομάδας, τραγική έως απαράδεκτη. Μπράβο και στην Κέρκυρα που έπαιξε το παιχνίδι όπως πρέπει, σαν να ήθελε ισοπαλία να σωθεί. Στα δικά μας τώρα, εγώ διακρίνω ένα κρυφτούλι από τον Χιμένεθ για τον τελικό, σα να θέλει να αποπροσανατολισει τον ήδη καβαλημενο ΠΑΟΚ. Να έρθουν σχεδόν σίγουροι για την απονομή και να φάνε κάνα τριμπαλο.
    Η κριτική των παιχτών που κάνεις είναι άνευ επιχειρηματων, για Λιβαγια δεν έχει νόημα να πω, για τον δε Γαλανόπουλο έχω να πω πώς είναι η ιδανικοτερη αλλαγή του Σιμοες άρα πολύ χρήσιμος και όσο αφορά τον Γιακουμακη, πρόσεξε ότι παρόλο που δεν σκοράρει είναι μέσα στις φάσεις, που αυτό σημαίνει ικανότητα και διαίσθηση του γκολ. Το γκολ θα έρθει, από τη στιγμή που κάνει τόσες τελικές

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Dimgalan
    Τί πάει να πει “άνευ επιχειρημάτων”? η εικόνα τους στο γήπεδο είναι το καλύτερο επιχείρημα. Ο Λιβάια μετά τα Χριστούγεννα είναι χώμα, τι να λέμε οτι πετάει?
    Δεν αμφισβήτησα την αντικειμενική ποιότητά του, αλλά δεν ξέρω αν θα τον κρατούσα, τη στιγμή μάλιστα που τα κουκιά στο πορτοφόλι της ΑΕΚ είναι μετρημένα.
    Η ρητρα και το συμβόλαιο με την εφορία για τον Λιβάια θα σου βγεί 5+μύρια.
    Δε νομίζω πως έχει η ΑΕΚ τέτοιο πρόβλημα στη θέση του περιφερειακού επιθετικού για να δώσει τόσα λεφτά.
    Έχεις Μπακασέτα Μάνταλο Αραούχο (αν μείνει) Κονέ Λάζαρο (αν μείνει).
    Η ομάδα εδω και 3 χρόνια πονάει στα εξτρέμ και στη θέση 8. Οχι στα ψευτοδεκάρια.
    Ο Γαλανόπουλος έχει μείνει στάσιμος και το λένε όλοι. Και για να πάρει τη θέση του Σιμόες ως 6άρι έχει πάρα πολλά ψωμιά μπροστά του.
    Για 8άρι που προσπάθησαν να τον κάνουν ενω δεν είναι, ούτε που το συζητώ.
    Εν ολίγοις μακάρι να πουληθεί και να έρθει κάτι καλύτερο.
    Ο Γιακουμάκης δεν πείθει κυρίως την ίδια την ομάδα, τον προπονητή.
    Τώρα αν θέλει 1-2 χρόνια να προσαρμοστεί, θα το δούμε. Σίγουρα πάντως η ομάδα χρειάζεται σέντερ φορ του χρόνου, και αυτό απο μόνο του κάτι δείχνει.

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Γιάννης
    Μακάρι να είναι θέμα “ανάρρωσης” και οχι χαλάρωσης, και μακάρι να θέλει να τους ξεγελάσει όπως έγραψε και ο @Dimgalan.
    Μαζί μ’αυτούς ξεγελάει και μας δηλαδή, αφού μετά το ντέρμπι με τον γαύρο δεν έχουμε κάνει ενα καλό παιχνίδι. Ολα στο ρελαντί και με λίγα γκολ.
    Πήγε να μας αποκλείσει ο Κούγιας στο ΟΑΚΑ, και αυτό σίγουρα κάτι σημαίνει.
    Ελπίζω μέχρι τον τελικό να ξυπνήσουν

  5. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    H ομαδα εχει χοντρο προβλημα με τις αμυνες λεωφορειο, με τον Λεβαδειακο που επαιζε πιο ανοιχτα ηταν λιγοτερο χαλια συγκριτικα, ο ΠΑΟΚ δεν παιζει πουλμαν οποτε μιλαμε και για αλλο παιχνιδι, εννοειται πως το πρωταθλημα(και κατα πασα πιθανοτητα το νταμπλ) ειναι του τιγρη και οχι του Χιμενεθ γιατι με διοικησεις τυπου της πρωτης χρονιας που ηρθε θα παλευε για τριτη θεση τωρα

  6. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Σίγουρα ο παοκ δεν κλείνεται πίσω, αλλά το πρόβλημα είναι πως βάζει γκολ και μάλλον αυτοί που θα κλειστούμε θα είμαστε εμείς 😛
    Εν πάσει περιπτώσει η ομάδα εδω και 1,5 μήνα τουλάχιστον δεν είναι σε καλό φεγγάρι, και το έδειξε σε ολα τα παιχνίδια της εντός και εκτός έδρας.
    Εμάς φοβάμαι και οχι τον παοκ.
    Θέλω να πιστεύω οτι στον τελικό θα ξυπνήσουν κάποια αντανακλαστικά και δε θα πάμε σαν κοιμισμένοι

  7. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Στα δυο παιχνιδια που παιξαμε μαζι τους ητανε μια μετριοτητα παιχτικα, το οτι βαζει γκολ στα φιλικα και στον Παναθηναικο που οι παιχτες του εχουνε εγνοια το IBAN τους στην τραπεζα πιο πολυ και ποτε θα μπει κανα φραγκο παρα το ποδοσφαιρο, δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο, και εμεις στα φιλικα ξεμουδιασματος οταν ειχε διακοπει το πρωταθλημα κατι πενταρες και τεσσαρες βαζαμε αν θυμασαι

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δε με εντυπωσιάζουν οι νίκες του παοκ.
    Ανησυχώ για την κατάσταση της ΑΕΚ, πνευματική και αγωνιστική.

  9. Ο/Η Dimgalan λέει:

    Ο Λιβαγια μαζί με τον ΛΧ είναι οι καλύτεροι μας παίχτες φέτος, ο Λιβαγια έδωσε πολλούς βαθμούς με ασίστ και γκολ και προπάντων αυτοθυσία (τρωγοντας πολλές κλωτσιές), είναι ο ορισμός της ομαδικοτητας και μάλλον και καλός στα αποδυτήρια. Εσύ είπες ότι ‘Φέτος η παρουσία του Λιβάια στοιχίζει στην ομάδα σε ταχύτητα, αφού η μπάλα «πρέπει» να περνάει απ’αυτόν.’ Και τώρα μου λες ότι έχεις Μπακασετα και Κονε και Μανταλο. Τεσπα κάπου μπερδευτηκες
    Είμαστε πρωταθλητές και λες να αλλάξουμε παραπάνω από την μισή ομάδα, οκ
    Είπαμε να μην μας λένε πρόβατα αλλά τώρα πάμε από την αντίστροφη πλευρά

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Φυσικά στοιχίζει σε ταχύτητα ο Μπακασέτας που είναι επίσης αργός. Αυτός είναι ένας απο τους λόγους που έχουμε πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες.
    Έχουμε πολύ αργή επίθεση και ανύπαρκτα εξτρέμ. Ολη η ΑΕΚ βασίζεται σε ενα καλό 40λεπτο του Λάζαρου, γιατί παραπάνω δεν..
    Τον Μάνταλο δεν τον λες ούτε αργό ούτε γρήγορο. Έχει μια αξιοπρεπή ταχύτητα.
    Όταν λεω πως “έχουμε Μάνταλο και Μπακασέτα” εννοώ πως για την θέση που παίζει ο Λιβάια (δηλαδή περιφερειακός επιθετικός) υπάρχουν παίκτες. Δεν είμαστε όπως στα εξτρέμ και στο 8 που δεν έχουμε κανέναν.
    Όπως ξέρουμε η ΑΕΚ έχει περιορισμένο μπάτζετ και δεν ξοδεύει δεξιά και αριστερά τα εκατομμύρια, το αντίθετο θα’λεγα.
    Δηλαδή με βάση οσα γνωρίζουμε για τον Μελισσανίδη είναι δύσκολο να φέρει 3 παίκτες του 1μυρίου φέτος.
    Θα πάει με συγκεκριμένο μπάτζετ και θα ξοδέψει σε στοχευμένες κινήσεις.
    Εφόσον λοιπόν η ΠΑΕ έχει συγκεκριμένο ταβάνι για τις μεταγραφές, εγω δεν θα ξόδευα τόσα για τον Λιβάια και θα προτιμούσα να τα ξοδέψω κάπου αλλού, πχ στα εξτρέμ που είναι το μεγάλο μας πρόβλημα.
    Τώρα αν έχει να δώσει 5 για τον Λιβαια, 3-4 για τον Αραούχο και να φέρει και 2 εξτρεμάρες, μακάρι να τους κρατήσει όλους. Αλλά ξέρουμε καλά πως αυτό δε θα γίνει.
    Θα τα δώσει για τη ρήτρα του Λιβάια και μετά θα κοιτάξει να πάρει τίποτα περιπτώσεις των 150-200 χιλιάδων όπως έκανε μέχρι σήμερα.
    Ο Λιβάια απο τα Χριστούγεννα και μετά δεν έχει δώσει τίποτα. Ολη η ΑΕΚ είναι ο Λάζαρος και ο Αραούχο.
    Πριν τα Χριστούγεννα βοήθησε. Το θέμα όμως είναι πως η ΑΕΚ πληρώνει για να έχει παίκτη για όλη τη χρονιά, οχι όποτε είναι τα κέφια του.
    Τώρα αν αυτός ο Λιβάια που βλέπουμε εδω και 3 μήνες σε ικανοποιεί αγωνιστικά, είναι άλλο θέμα.

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τί πάει να πει “να αλλάξουμε τη μισή ομάδα” ? όσοι δεν κάνουν να φύγουν.
    Αστρίτ, Μοραν, Τζανετόπουλος Κλωναρίδης κλπ το καλοκαίρι πρέπει να χαιρετήσουν.
    Με 13-14 παίκτες έβγαλε τη σεζόν η ΑΕΚ αν δεν κατάλαβες. Όλοι αυτοί δεν κάνουν ούτε για πάγκο.
    Και φυσικά για όσους έρθουν συμφέρουσες προτάσεις ας πουληθούν. Αμα δεν βγάζεις χρήμα δε μπορείς ούτε να ξοδεύεις.

  12. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ο Λιβάια είναι παίχτης που αντέχει στο ξύλο, τραβάει 2 παίχτες πάνω του κάθε φορά με τις κινήσεις του, και για περιφερειακός έχει και ικανοποιητικό αριθμό γκολ. Τώρα αν έχει χοντρό κώλο δεν με νοιάζει, για παίχτη τον θέλω όχι για γκόμενα.
    Απλά κάποιοι βλέπουν τον Μάνταλο ηγέτη και γρήγορο και τον Μασούντ άμπαλο για την Χαβάι…

  13. Ο/Η νικος-αρρωστακι λέει:

    καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.
    στο γενικο θεμα,της κριτικης του χθεσινου ματς,εχω μια ενσταση επιδερμικη εστω..οχι οτι διαφωνω με οσα αναφερεις,απλως θεωρω πως καπως ετσι αναμενοταν η εικονα μας στο νησι των φαιακων..δυσκολα θα εβλεπες παθος,δυναμη και προσπαθεια για νικη..το μυαλο ισως να ηταν στις παραλιες(κακως),ισως και στον επερχομενο τελικο(καλως)..μιλαω μονο για το κομματι της πνευματικης προετοιμασιας και παρουσιας στο παιχνιδι..
    στα υστερογραφα συμφωνω 100% σε ολα..ελπιζω φετος,χωρις την πιεση προηγουμενων ετων-λογω τιτλου-να δημιουργηθει μια κατασταση πολυ περισσοτερο ”μελετημενη”για ολες τις κινησεις..να ασχοληθουν σοβαρα με καθε ποδοσφαιριστη που θα ερθει η που θα φυγει,διοτι ειναι η χρυση ευκαιρια να φτιαξεις ομαδα με μελλον..εχεις μαγια καλη και πρεπει καθε περιπτωση να εξετασθει λεπτομερειακα…ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν ζητω 28 μαραντονες στο ροστερ,και αναγνωριζω την ”αναγκη”να υπαρχουν ”κατιμαδες”η δευτεροκλασσατοι σε μια ομαδα..ομως ακομη κι αυτοι θα πρεπει να μενουν με τον τροπο που θα προκυπτει κατω απο μελετη..να στελεχωνεις τις νευραλγικες σου θεσεις με ποιοτητα κι απο εκει και περα,αναλογα τις αναγκες σου,τα συστηματα που θες να παιξεις,τους θεσμους που θα συμμετεχεις κλπ,να βλεπεις τι σε ”παιρνει”να κρατησεις και τι οχι..

  14. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Η ομαδα ειναι σε αθλια κατασταση αγωνιστικα. Μετα το ματς του Κιεβου βρειτε μου ενα καλο παιχνιδι που καναμε. 2,5 μηνες. Ακομα και με το βαζελο ειμασταν μαυρο χαλι και αγχωμενοι στο πρωτο 30λεπτο που μυριζε κηδεια. Παλι καλα δεν καναμε ουτε ηττα και το πηραμε. Ναναι καλα και ο πιστολερο. Με τετοια μυαλα θα φαμε 2 στον τελικο απο τους κομπλεξικους και θα ειναι ιστορικη ξεφτιλα δυο χαμενα κυπελλα απο την μπουγατσα των πεντε τιτλων, οπως κι αν χασουμε. Ελπιζω να μπουμε και να τρωμε σιδερα.

  15. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Γι’αυτό έγραψα πως η κουβέντα δε γίνεται για το 0-0 αλλά για την καχεκτική εικόνα που βγάζει η ομάδα εδω και 2 μήνες.
    Είτε κέρδιζε είτε έχανε έβλεπες τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού.
    Κάπου ήταν και αναμενόμενο, αφού συνεχώς παίζουν οι ίδιοι παίκτες.
    Θέλω να πιστεύω οτι στον τελικό θα “μιλήσει” ο εγωϊσμός κάποιων.

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @ΧΑΡΗΣ
    Οχι άμπαλος ο Μασούντ. Απλά τουρίστας. Γι’αυτό και αναφέρθηκε το χαβανέζικο πουκαμισάκι 🙂

  17. Ο/Η koreas λέει:

    Καλη Εβδομάδα σε Όλους,

    @Ο παρατηρητής
    μεταφέρεις μια εικόνα “Ομάδας Δεν Μπορώ”, και ίσως δεν έχεις άδικο. (λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να δω το παιχνίδι με τους Φαίακες). μάλλον η αγωνιστική περίοδος 17-18 έχει ολοκληρωθεί για την ομάδα μας.

    προσωπικά δε μπορώ να σχολιασω για το ποιοί πάικτες πρέπει να φύγουν και ποιοί να έρθουν και με ποια σύμβόλαια.

    απορώ γιατί στον τελικό κυπέλλου ο λουτσέσκου δεν κατεβαίνει με πολύ κλείστή άμυνα, ώστε να δωσε σε εμας την κατοχή και την πρωτοβουλία να κάνουμε παιχνίδι……όλα αυτά όμως είνα υποθέσεις, η ΑΛΗΘΕΙΑ έιναι μία και μοναδική ….

    Η ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2017-2018 κι έχουμε και συνέχεια…

  18. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δε ζητώ πολλά, να αντέξουν άλλες 2 εβδομάδες και μετά ας πάνε όπου θέλουν 🙂

  19. Ο/Η Hokan λέει:

    Είναι άλλο πράγμα κάνω αγγαρεία κι άλλο προσπαθώ αλλά δεν μπορώ. Κάθε μέρα δεν είναι πασχαλιά να κερδίζουμε στα χασομέρια – άσε που θα χάναμε παρά λίγο, και τότε να δούμε τι θα λέγαμε. Η ομάδα από την μέση και μπροστά έχει πρόβλημα που φωνάζει. Σε ποδόσφαιρο κατοχής που παίζουμε λείπει α) η οργάνωση στην επίθεση – οι αυτοματισμοί και οι συνεργασίες, β) οι πλάγιοι επιθετικοί που θα έχουν τεχνική και ποιότητα στο “ένας μ΄ έναν”, γ) η εκμετάλλευση των στημένων φάσεων (η ομάδα εδώ δείχνει πραγματική αδυναμία και στην επίθεση και στην άμυνα), δ) οι βαθιές μπαλιές – ασίστ από την άμυνα (γκολ Αραούχο με θρύλο& παο), είναι σπάνιες. Συμφωνώ απόλυτα με τον Steven για την διαχείριση του θέματος Λιβάγια. Οι 2 πλάγιοι επιθετικοί με ταχύτητα και τεχνική είναι απαραίτητοι. Στο κέντρο επίσης αν αποκτηθούν παίκτες πρέπει να έχουν και το χαρακτηριστικό της -ποδοσφαιρικής – ευφυίας να ανταποκρίνονται στο πλάνο του προπονητή. Τώρα θα μου πεις είναι πολλά αυτά. Εντάξει δεν θα γίνουμε και Ρεάλ, αλλά για το επίπεδο το ελληνικό η χημεία αυτή δεν είναι δύσκολη. Στον Χιμένεθ έχουμε πολλά να πιστώσουμε. Η διατήρηση των δύο “κήπερ” σε υψηλό επίπεδο, η αμυντική λειτουργία της ομάδας, η εκτόξευση του Μπακάκη κλπ. Αλλά φαίνεται ότι είμαστε επιθετικά “αδούλευτοι”, δεν έχουμε τις στημένες φάσεις, οι αναπληρωματικοί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού.

    Υ.Γ. Ο πάγκος είναι όπως οι εφεδρείες στον στρατό. Δίνουν τις νίκες.
    Steven πιστεύεις ότι ο Μελ είναι φειδωλός στα μεταγραφικά λόγω γηπέδου ή
    είναι η φιλοσοφία του αυτή?

  20. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Hokan
    Aλέξανδρος εδω 🙂
    Ο πρόεδρος το είπε ξεκάθαρα: “Δεν περιμέναμε πως θα παίρναμε απο φέτος το πρωτάθλημα, το περιμέναμε μαζί με το γήπεδο”.
    Αυτή η δήλωση εξηγεί πολλά. Η ομάδα δεν σχεδιάστηκε (και δεν ξόδεψε) για να πάρει πρωτάθλημα αλλά για να το διεκδικήσει και να πλασαριστεί ψηλά στις ευρωπαϊκές θέσεις.
    Οι γκάφες των άλλων “ανάγκασαν” την ΑΕΚ να σκέφτεται την πρώτη θέση, και μετά τα Χριστούγεννα καβάλησε το κύμα.

  21. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Επειδή το μόνο εύκολο είναι να χάνουμε το μέτρο, ο Αλέξανδρος μια χαρά τα γράφει.
    Δεν ξέρω αν είναι 100% σωστός (δεν θα του βγάλω και ακτινογραφία), αλλά προσεγγίζει το όλο θέμα με γνώμονα την κοινή λογική.

    Ο Μασούντ δημιούργησε με τον ερχομό του εύλογες προσδοκίες ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά.Κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει.
    Ίσως να έχει μία ευκαιρία ακόμα…

    Ο Λιβαγια,τα λέγαμε εδώ μέσα όταν ήταν στα πάνω του,καλός παίκτης μπορεί να είναι, αλλά σε καμία περίπτωση για τα χρήματα που απαιτούνται.
    Θετικά μείον αρνητικά,η δίκαιη τιμή βγαίνει κάπου στο 1/3 από τα νούμερα που γνωρίζουμε.
    Άσε που δε νομίζω ότι ο Γιουτοκιντουμη είναι ψημένος να του δώσει έστω κι αυτά.
    Δεν είναι και χθεσινός…

    Ο αραουχο από την άλλη, είναι όντως παίκτης ποιοτικός,ξεσηκωτικός,που αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν υπάρχει αντάξιός του στην Ελλάδα.
    Δεν είναι σέντερ φορ, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και τα στηρίγματα που θα έπρεπε ώστε να ξεδιπλώσει όλο του το ταλέντο.
    Για αυτόν μπορεί να αξίζει η υπέρβαση και το ρίσκο, μέχρι ενός σημείου φυσικά.

    Ο Γιακουμάκης δεν έχει προσφέρει και τα μέγιστα, αλλά δεν τον έχει εμπιστευτεί κι ο Μανόλο όσο θα έπρεπε.
    Νομίζω ότι με την κατάλληλη διαχείριση έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης.

    Ναι,η ομάδα έχει ξεφουσκώσει και είναι απόλυτα φυσιολογικό.
    Βάσει ελλιπούς ρόστερ,εργατικού αλλά ανισορροπου προπονητή, τραυματισμών, και πολύ κράτησε.
    Και κυρίως, έχει καταφέρει πολλά περισσότερα από όσα περιμέναμε μόλις 8-9 μήνες πριν.

    Ένα παιχνίδι σημαντικό τους απέμεινε.
    Ας κοιτάξουν να διαχειριστούν την κατάσταση διοίκηση, παίκτες και προπονητής όσο μπορούν καλύτερα, γιατί έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα,το νταμπλ μοιάζει μονόδρομος…

    Το μόνο που δείχνει σίγουρο είναι ότι η βασίλισσα έκατσε πάλι στον θρόνο της.
    Και είμαστε ακόμα στην αρχή…

  22. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @ΤΑΚΗΣ
    Αυτό ακριβώς λεω και μου την πέφτουν επειδή προσβάλλω τον παικταρά.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί στην ΑΕΚ όλοι είναι υπεράνω κριτικής και πρέπει μόνο να τους αποθεώνουμε.
    Αμα βάλει κάποιος ενα γκολ γίνεται θεός. Πόσο μάλλον να βάλει παραπάνω απο ενα.
    Δε σκεφτόμαστε αντικειμενικά.
    Είναι σαν να φοράω τρύπια παπούτσια και δίνω 300€ για καινούριο ρολόι.
    Δε θα κοιτάξω να διαθέσω τα λεφτά μου για μια επείγουσα ανάγκη?
    Ειδικά όταν ξέρω πως δεν εχω άλλα στο πορτοφόλι.
    Τέτοια περίπτωση είναι ο Λιβάια. Καλός παίκτης, αλλά εκτός του οτι άργησε να πάρει μπρός, έκανε ενα καλό δίμηνο μέχρι τα Χριστούγεννα και.. έκτοτε μην τον είδατε.
    Να δώσεις 1,8 (ρήτρα) συμβόλαιο (γύρω στα 700 παίρνει), bonus, ΦΠΑ εφορίες ΙΚΑ κλπ για 2 χρόνια θα σου φύγει μια ταληρούμπα τουλάχιστον.
    Την ίδια στιγμή δεν έχεις εξτρέμ ούτε για δείγμα και κοιτάς να τη βγάλεις με μπαλώματα.
    Τί θα ήταν λοιπόν πιο λογικό? να σου φύγουν τα 1,8+συμβόλαιο για τον Λιβάια ή να πάρεις 2 εξτρέμ επιπέδου 1 εκατομμυρίου?
    Μακάρι να σκάσει 10 μύρια και να τους κρατήσει όλους, και ποιός δεν το θέλει?
    Όμως το λογικό είναι πως θα ζυγισει τα πράγματα και θα ξοδέψει συγκεκριμένο μπάτζετ, αρα κάποιες θέσεις θα “αδικηθούν” οικονομικά.
    Αναγκαστικά λοιπόν θα πρέπει να επιλέξουν. Εγω με τέτοια ρήτρα και τέτοιο συμβόλαιο δε θα τον κρατούσα.
    Τώρα αν ο Μελ καταφέρει να ρίξει το κόστος και να τον κρατήσει με τα μισά, μαγκιά του.
    Μιλώ πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή.
    Εξάλλου δε σφάζονται κιόλας οι μνηστήρες για τον Λιβάια. Έχει κακό όνομα στην Ευρώπη.

  23. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο Αραούχο φέτος “πλήρωσε” την παρουσία του Λιβάια.
    Πιστεύω πως αν ήταν δίδυμο με το Μάνταλο και απο κοντά το Λάζαρο όπως πέρυσι, θα έβαζε περισσότερα γκολ.
    Σίγουρα πολλοί δε συμφωνούν, αλλά και πέρυσι που δεν είχαν το Λιβάια “να σπάει τη μπάλα και να απασχολεί αντιπάλους”, μια χαρά τα πήγαν και μια χαρά γκολ έβαλε o Aραούχο και στο τέλος μας έβγαλε CL.
    Η ΑΕΚ μπροστά καίγεται για γρήγορους παίκτες. Ο Αραούχο δεν είναι γρήγορος, αρα θέλει να τον πλαισιώσουν γρήγορα εξτρέμ + ο Μάνταλος και θα κάνει παπάδες. Αλλά δεν πρέπει να φεύγει απο την περιοχή. Πρέπει να κινείται στο ημικύκλιο.
    Οχι όπως φέτος που ξόδευε δυνάμεις να τρέχει μέχρι την περιοχή μας για να πάρει μπάλα.
    Οτι είναι ενα επίπεδο πάνω απο τον Λιβάια σε ταλέντο και ικανότητες, ούτε καν το συζητώ.
    Δεν είναι τυχαίο που δεν σου έβαλαν ούτε ρήτρα για να τον αγοράσεις.
    Αν είναι να γίνει υπέρβαση για κάποιον, την αξίζει μόνο ο Αραούχο. Δεν είναι καν ρίσκο. Κρατάς έναν παίκτη που αγαπάει την ομάδα με την προοπτική να σου δώσει περισσότερα του χρόνου όντας απελευθερωμένος ψυχολογικά.

  24. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Περίπου. Ο Λιβάγια σε κοντρόλ μπάλας σε κλειστό χώρο είναι ότι καλύτερο έχουμε και βγάζει και ασίστ. Και χθες αυτός τις έβγαζε και ας τις χάνανε.
    Όντως έπαιξε καλά δύο μήνες, αλλά σε κομβικότατο σημείο (Νοέμβρης-Δεκέμβρης και μετά την 1η μας κοιλιά και για πολλά παιχνίδια μοναδικό φορ).
    Μετά χάθηκε, δεν είχε και ρυθμό, αλλά τη δουλειά του την έκανε. Γιατί, ο μπακασέτας είχε πολύ μεγαλύτερη? ή ο Λάζαρος? Και οι δύο τους φανήκαν κυρίως το 18, ο Λάζαρος πόσα παιχνίδια τον έβαζε από την αρχή και εξαφανιζόταν? Και σε άλλα (γαύρος εντός, δυναμό, ριέκα εκτός) έκανε παπάδες?
    Γενικά φέτος ήμαστε τυχεροί (και παίζει και ικανότητα στη διαχείριση από το μανόλο) που στα κομβικά παιχνίδια ξεπεταγόνταν “1-2 ήρωες” και καθαρίζαν τη μπουγάδα μπροστά. Όλα αυτά με την πολύ συμπαγή άμυνα μας πίσω.
    Αλλά κυρίως είναι διαπραγματευτικό χαρτί για τον Αραούχο. Πακέτο θα πάει το ντηλ και σίγουρα η Λας Πάλμας δε θα θέλει να τον φορτωθεί.

  25. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η Λας Πάλμας σίγουρα δε θα τον φορτωθεί τον Αραούχο, αφού έχουν προτάσεις για να τον πουλήσουν. Δε θα τους μείνει στο ράφι.
    Αρκεί βέβαια να θέλει και ο ίδιος να πάει.
    Το αν θα μείνει η οχι στην ΑΕΚ εξαρτάται κυρίως απο τον παίκτη νομίζω.
    Αμα πατήσει πόδι ο παίκτης, η ομάδα δε μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα
    **Αυτό με τους ήρωες μεγάλη αλήθεια. Καμιά φορά είναι και να σε θέλει που λέμε

  26. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    τον λιβάια εννοούσα ότι δε θα θέλει να τον φορτωθεί, εξού και ο ρόλος του σα διαπραγματευτικό χαρτί στο πακέτο με τον Αραούχο.

  27. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Έξυπνη σκέψη. “ή μας τους δίνεις και τους δυο σε λογική τιμή ή τους αμολάω και βγάλε άκρη με τα συμβόλαιά τους”

  28. Ο/Η Πισσα και πουπουλα λέει:

    Θα γιορταζαμε το πρωταθλημα στο νεο μας γηπεδο,αλλα αυτο (το πρωταθλημα) ηρθε πιο νωρις”.
    Δηλαδη δεν ειναι οτι αργησε το γηπεδο αλλα οτι πηραμε το πρωταθλημα νωριτερα. Η αισθηση του χρονου ειναι σχετικη,τα εχει πει και ο Αινσταιν αυτα. Απλα ο κοσμητωρ Μελισσανιδης επιβεβαιωνει την θεωρια.
    Κατα τα αλλα,καλο θα ειναι να μοσχοπουληθει ο Λαζαρος μετα απο αυτην την ανεπαναληπτη-κυριολεκτικα-χρονια ,θα αποφερει το μεγαλυτερο δυνατο εσοδο. Κοντευει τα 32 και καλο ειναι να πωληθει στην καλυτερη στιγμη-τιμη.
    Δεν ξερω αν ειναι καλο που επιστρεφει η αργοκουρουτα ο Μανταλος,αλλα δεν βαριεσαι. Αυτη τη στιγμη ειναι χρησιμος αφου ειναι διψασμενος λογω αποχης και θα καλυψει ενα κενο απο την μεγαλη τρυπα ντεφορμαρισματος η οπως αλλιως θελετε πειτε το,που βλεπουμε το τελευταιο διαστημα και αφορα το συνολο σχεδον των παικτων. Λες και εξετελεσθει η αποστολη μετα το ατελειωτο ματς της Τουμπας και εκτοτε εχουν αφησει τη μπαλα στην εριτιμο αθλητικη δικαιοσυνη.
    Αναξια σχολιασμου τα τελευταια ματς της ομαδας μας.
    Ελπιζουμε να υπαρχει καποιου ειδους αφυπνηση λιγο πριν τον τελικο του κυπελου,στον οποιο η ουεφα κανει πλακα στο ελληνικο τσοπαναραιικο που διοργανωνει τον θεσμο, πετωντας μπανανοφλουδες μπρος στα γλυστερα τσαρουχια των μπαρμπαγιωργηδων του ελληνικου ποδοσφαιρου.
    Υ.Γ. Εορταζει το “παμε” σημερα. Πολυχρονο. Η παγκοσμια.ημερα εργασιας εορταζεται με…απεργια απο την εργασια. Ποια μεγαλυτερη αποδειξη χρειαζεται ωστε να καταδειχθει πως καταναγκαστικα προσερχεται σε αυτην το 95%.γιατι διαφορετικα δεν θα εχει νερο φαι και στεγη. Τα δωρεαν και απλοχερα απο τη φυση. Γιατι απλα δεν μπορει να κανει διαφορετικα δηλαδη. Και αυτο ονομαζεται “κατακτηση”; Βρε δε πατε να πνηγειτε κουτοπονηροι.

  29. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Σαφώς. Τους δίνεις και 30-40% equity/μεταπώληση από τα πράματα, αφού αν μπούμε σε ομίλους CL και βάλουν κάνα 2-3 γκολ έκαστος, φύγαν το επόμενο καλοκαίρι με τα διπλάσια+.
    Cost Benefit Analysis αλά γιουνάν μπεηλίκ πόντικ φούτμπωλ στάιλ.
    Αλλιώς φορτώσου τους και ξεμπέρδευε με τα δικά τους συμβόλαια, όπως και με μιά ντουζίνα άλλων λόγω υποβιβασμού.
    Κλασσικό win win, ειδικά λαμβάνοντας υπ όψην ότι όλα αυτά θα πρέπει να τα συντονίσει ο βαλκανικός γίγαντας Μπράνκο…κοινώς φέξε μου και γλίστρισα…
    Εννοείται από εμάς δεν πρέπει τέτοια ντηλ να τα διαχειρίζεται ο Λυμπερόπουλος με τα καρέ μπλέηζερ, εύχομαι να πάνε απευθείας τίγρη (που μάλλον έτσι θα πάει).

    Είναι ξακάθαρο ότι και οι 2 έρχονται (αν έρθουν) για μία ακόμα σεζόν και μετά μοσχοπουλιώνται. Πιθανότατα παρέα με βράνιες (νομίζω θα μείνει του χρόνου) και μπακάκη.
    Γενικά, κρίνω ότι και στο ρόστερ οι κύκλος συνεχίζεται και κλείνει τέλος της επόμενης σεζόν, πριν μπούμε Αγιά Σοφιά. Εκεί θα γίνει overhaul. Και οι ηλικίες των μεταπωλήσιμων περιουσιακών μας στοιχείων εκεί κάνουν peak.

    Νομίζω μάνταλος, αλμπάνης (αν πιάσει), γιακουμάκης (αν πιάσει), τσόσιτς, λαμπρόπουλος, χουλτ και σιμόες συν οι τερματοφύλακες θα είναι οι συνδετικοί κρίκοι. Τσίγκρι θα είναι σε τελευταία χρονιά θα παίζει ένα στα τρία ένα στα τέσσερα, περισσότερο για “εκπαίδευση” της επόμενης αμυντικής γραμμής θα τον έχεις. Μπακασέτας δεν βλέπω κάτι, λάζαρος θα είναι κι αυτός στα τελειώματα να μπαίνει αλλαγή στα ζόρικα μόνο.

    Συν οι φετεινές μεταγγραφές, αν πιάσουν φυσικά. Ακόμα και ο τίγρης το είπε ότι για 2019-20 στοχεύουμε, δε βλέπω να αλλάζει κάτι παρα μόνο αυξημένη έκθεση των παικτών στην ευρωπαϊκή βιτρίνα και άρα καλύτερες πιθανότητες πώλησης σε καλές τιμές. Όλους (πλην των 2 της λας πάλμας) στη τζάμπα τους πήραμε, κοινώς μόνο κέρδος βγαίνει!

  30. Ο/Η Hokan λέει:

    Ναι ρε Αλέξανδρε, συγνώμη. “Εν τη ρύμη του λόγου” που λένε έγραψα Steven.
    Καλόν μήνα σε όλους. Μήνας ντάμπλ.
    Υ.Γ. Στον Snitch, που μπορεί ακόμα να διαβάζει το blog εύχομαι καλή επιτυχία στην Liverpool στον τελικό με την Real.

  31. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Γιώργης ο γαρατζέος
    Πιστεύεις πως θα μείνει ο Λάζαρος? η εικόνα που βγαίνει είναι πως ξίνισε πολύ το γλυκό για να τον κρατήσει ο Μελ.
    Εντύπωση προκαλεί ωστόσο η δημόσια συζήτηση που γίνεται ανάμεσα στους ρεπόρτερζ του ολυμπιακού όσον αφορά την μεταγραφή του Λάζαρου.
    Λες και πρόκειται για ελεύθερο παίκτη.
    Η ΑΕΚ διέρρευσε πως το μονομερές υπογεγραμμένο +1 έχει ισχύ, αρα γιατί δεν αντιδρούν στις κινήσεις του ολυμπιακού και αφήνουν να συνεχίζεται αυτό το παιχνίδι?
    Μιλάμε τώρα για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν που ετοιμάζεται να πάει σε άμεσο ανταγωνιστή, στον χειρότερο απ’όλους θα έλεγα.
    Οχι πως με νοιάζει αν πάει ο Λάζαρος στον γαύρο. Είναι ξεκάθαρο πως δεύτερη χρονιά σαν τη φετινή δεν πρόκειται να ξανακάνει.
    Απλά απορώ με την άνεση του γαύρου λες και είναι ηδη περιουσιακό τους στοιχείο ή μένει ελεύθερος σε 2 εβδομάδες ξερωγώ.
    Ελπίζω η ΠΑΕ να έχει διασφαλίσει πως ακόμα και αν φύγει θα πάει εκτός Ελλάδας.
    Δε θέλω να φανταστώ σκηνή απο το μέλλον ο Λάζαρος να μας καρφώνει κανα γκολ

  32. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Τι να σου πω εγώ από τη νεφοσκεπή κομητεία του Σάρρευ? Ο Steven έχει τις επαφές και τη γνώση…
    Απλά παραθέτω η δική μου λογική ανάλυση. Βάσει αυτής, ο Λάζαρος δε νοείται ως (απόλυτα) απαραίτητος για τη σεζόν 2019-2020. Νομίζω και ο εγγυητής έτσι σκέφτεται κι αυτός. Δε νομίζω να καίγεται ο εγγυητής.
    Από κει και πέρα, ο Λάζαρος έχει ακόμα…1-2 χρόνια μπάλα. Αν θέλει για τα μπικικίνια να πάει πολλά βήματα πίσω (διότι πια ο γαύρος είναι πισωγύρισμα), δε νομίζω ότι ο εγγυητής θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού, ποτέ δεν το έκανε άλλωστε. Μεταξύ μας, αν όντως βάζει τα μπικικίνια ΤΟΣΟ μπροστά, τότε σημαίνει ότι δεν έχει πια δίψα για μπάλα και δε μας κάνει.
    Αλλά ο φετεινός Λάζαρος μιά χαρά δίψα είχε…
    Φυσικότατα ο εγγυητής αφήνει τους ρεπόρτερ του γαύρου να αλωνίζουν, αυτό εκθέτει και αυτούς και το Λάζαρο, όταν έρθει η ώρα της διαπραγμάτευσης. Χαρτί υπέρ του είναι, όπως το βλέπει.
    Δεν ξέρω, ας παίξουμε τον τελικό και μετά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Νομίζω it can go both ways…

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Η διοίκηση δεν μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης πριν τον τελικό. Οι δημοσιογράφοι του γαύρου, στο θέμα Λάζαρος, χρησιμοποιούν παλιομοδίτικες μεθόδους. Μην ασχολείστε με μπαρούφες. Πλέον, άμα θέλουμε παίκτη, τον κρατάμε. Σε πλειστηριασμούς χάνουμε μόνο από τον Ιβάν.

  34. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλησπερα Στηβεν, ναι μονο που κανεις Ελληνας παιχτης με φιλοδοξιες η καλος ξενος που παιζει στο πρωταθλημα ηδη δεν θελει να παει στον ΠΑΟΚ

  35. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η απορία μου είναι στο +1 για το οποίο η ΑΕΚ έχει δικαίωμα για μονομερή ανανέωση, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και αν δεν συμφωνήσουν δε μπορεί να πάει όπου θέλει ως ελεύθερος.
    Σαν την περίπτωση Ντίντακ δηλαδή που βολόδερνε και τελικά αναγκάστηκε η ομάδα του να δώσει κατιτίς και να αγοράσει την ελεύθερας του παίκτου.
    Εφόσον λοιπόν ο Λάζαρος έχει υπογράψει το +1, λογικά δεν υπάρχει κανένα θέμα γαύρου και γενικότερα άλλης ομάδας ανταγωνιστικής.

  36. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Που είναι ο snitch να μας δει να υποστηρίζουμε την Λίβερπουλ στον τελικό; Αλλά μπροστά στην ακατανόμαστη Ρεάλ όλα γίνονται……

  37. Ο/Η Mporat λέει:

    Πόσο σατανικό το ότι ο Στίβεν πήρε διαρκείας του Απόλλωνα στην αρχή της χρονιάς κι εμείς θα ματώσουμε να βρούμε ένα εισιτήριο; Α ρε Στίβεν, πρώτη μούρη θα καμαρώσεις την κούπα, σε ζηλεύω.

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Mporat : Ναι, μετά συζύγου κιόλας. Απόλαυση για το οριστικό σήκωμα της κούπας, και μετά τσιμπούσι με τους υπεύθυνους. Εύχομαι να βρεις κι εσύ.