ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 32

Θέλω να σας καλημερίσω, και θέλω να είστε όλοι καλά. Όπως είμαι κι εγώ, μετά από τον τελικό ποδοσφαίρου, που κατέληξε να είναι μια παρωδία ποδοσφαίρου, που είχε ξεκάθαρο νικητή, ξεκάθαρο καλύτερο, και δικαιότατη κατάληξη. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πόσα χημικά θα είχα φάει αν είχαμε τυχόν αμφισβητήσεις σε αποφάσεις του διαιτητή, λανθασμένες υποδείξεις, ξύλο μεταξύ παικτών και οπαδών, και φυσικά την καχυποψία των πάντων εις βάρος των θεσμικών οργάνων.

Ένας πρόλογος είναι αυτός, για να μπούμε στην ουσία των όσων είδα μαζί με τον μεγάλο μου γιό, την γυναίκα μου, και την δημοσιογραφική υποστήριξη του Καραγιαννίδη και της συζύγου, εκεί στην θύρα 32. Με πολύ καλή θέαση, σε σχέση με εκείνους που ήταν στις μπροστινές σειρές, και βλέπανε την πλάτη και τον κώλο των αναιδών άλλων Αεκτζήδων, που θεωρούσαν απαράδεκτο να πάει να βρει κάποιος την θέση του. Και μάλιστα ονομάζοντας τον τυπικό, μουνάκι. Το μπουρδέλο, δεν γίνεται μόνο του. Έτσι το θέλεις, έτσι το φτειάχνεις, κι έτσι θέλεις να το έχεις. Υποθέτω οτι αντίστοιχα γινόταν και στις θύρες του Παοκ.

Αγωνιστικά, το blog έχει την κριτική του Αλέξανδρου. Άρα σε λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να μπω. Ο ΠΑΟΚ είχε ένδεκα παίκτες που ξέρανε τι ψάχνανε, ενώ η ΑΕΚ είχε τον Μπάρκα, τον Βράνιες και τον Αραούχο. Όταν λοιπόν παίζουν ένδεκα εναντίον τριών, είναι σαφές το αποτέλεσμα. Που είναι τόσο μικρό, διότι από την μια υπήρχε ο Μπάρκας, κι από την άλλη το κόμπλεξ της αδερφούς ομάδας της συμπρωτεύουσας. Αν εύρισκε την ΑΕΚ έτσι ο γαύρος, θα της είχε ρίξει μια ξεγυρισμένη εξάρα. Ο ΠΑΟΚ πήγε στο καζίνο, κι απλά πήρε κάτι λιγότερο από αυτό που θα μπορούσε. Κάτι που θα έχτιζε παραπάνω το DNA του για το μέλλον.

Ελπίζω να θυμάστε αυτό που έγραψα προχθές για την πικρή αλήθεια σε σχέση με τον ξένο διαιτητή. Που έκανε μια διατησία απλή και κατέληξε με τρεις κόκκινες και περίπου εννιά κίτρινες κάρτες, χωρίς να μιλάει κανένας. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Οτι ο Έλληνας αξίζει τα μνημόνια και οτι δεν αξίζει να έχει τίποτα παραπάνω από έναν βόθρο. Από τον οπαδό που δεν θέλει να κάτσει στην θέση του, μέχρι τον οποιονδήποτε που θα μίλαγε για αποφάσεις του διαιτητή που θα ήταν στημένος, μέχρι και τον χαπάκια, που επειδή φοράει αστυνομική στολή, δικαιούται να πυροβολεί μεγάλους σε ηλικία ή μικρα παιδιά, που απλά πήγανε στο γήπεδο. Φυσικά και όλους αυτούς που είναι κότες όταν παίζουν με την τελευταία ομάδα της Ευρώπης και δεν κουνιούνται αλλά όταν είναι εδώ μέσα, είναι απλά βαρύμαγκες μέχρι να γυρίσουν σπίτι τους και να φάνε ξύλο από την γυναίκα τους.

Δεν μιλάω αγωνιστικά; Είπαμε. Έχουν γραφτει όλα, κι όλοι τα έχουν δει. Εδώ δεν είμαστε επαγγελματίες γραφιάδες για να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Το ποδόσφαιρο είναι απλό και με εξαίρεση το off side, το καταλαβαίνουν ακόμα κι οι γυναίκες, που ασχολούνται με άλλα σπορ. Όλοι λοιπόν είδαν τα γνωστά που γράφουμε όλη την χρονιά, σε πείσμα του Δημάτου, που θέλει να μας πει για το βάθος του ρόστερ και για μια χρονιά που την ώρα που όλοι εκπονούσαν την καλύτερη ΑΕΚ όλων των εποχών, ουδείς είχε βάλει παίκτη από φέτος.

Και συνοψίζουμε στα γρήγορα. Πρώτα απ΄ όλα, η ομάδα δεν έχει προπονητή. Έχει έναν ψυχάκια στον πάγκο, που το απέδειξε σήμερα με την χρησιμοποίηση του Μάνταλου, την ώρα που όλος ο οργανισμός ΑΕΚ, έμαθε να παίζει χωρίς αυτόν. Και την ώρα που όλοι βλέπανε τον Μπακασέτα στην άλλη μεριά, και φυσικά τον Γκάλο – ίσως από τους πιο πολύτιμους φέτος – εκτός ομάδας. Μιλάμε για κανονικό μπέρδεμα της ομάδας, που έπαιζε χωρίς οργανωτή στον πίσω άξονα, ενώ με την είσοδο του Γιακουμάκη, έτριβες τα μάτια σου να βρεις, ποιός θα κάνει παιχνίδι. Σε μια ομάδα αδούλευτη επιθετικά και οργανωτικά. Και μην γελιέστε. Δεν είναι οτι δεν έχει παίκτες εκεί. Είναι οτι δεν ξέρει ο άνθρωπος τι να πει για εκεί.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα που δεν έχει εξτρέμ. Ακόμα κι ο Λάζαρος, πάρθηκε για αριστερά, και βαφτίσθηκε δεξί εξτρέμ. Την ώρα που χτυπάει ο Χούλτ, πάει ο Μπακάκης εκεί και δεν υπάρχει Λόπεζ, ενώ δεν υπάρχει μπροστά τίποτα δικό μας. Όλοι είναι δανεικοί, και βγάζω το καπέλο στον Αραούχο, που έχει τόση κλωτσιά για κάτι που δεν του ανήκει. Μιλάμε για τα αληθινμά ψέμματα, ίδια με το πανό του ΠΑΟΚ : είστε η ντροπή της προσφυγιάς. Θα έπρεπε να ντρέπονται οι ηλίθιοι συγγραφείς. Η προσφυγιά δεν δημιούργησε ομάδες. Στα πλοία της προσφυγιάς, δεν μιλάγανε για ποδόσφαιρο. Υπάρχει κι ένα έλεος στην μαλακία.

Όλο αυτό όμως που έζησα, ειλικρινά δεν αξίζει. Και φυσικά το ίδιο θα έγραφα, αν είχε κερδίσει η ΑΕΚ, για όσους φυσικά με πιστεύουν. Μιλάμε για έλλειψη πολιτισμού σε ένα ματς πεντακάθαρο. Με τον ΠΑΟΚ απόλυτα δίκαια τροπαιούχο. Δεν έχω λόγο να ξαναβρεθώ σε τέτοιο περιβάλλον – καθαρα αεκτζήδικο – και να βλέπω ανθρώπους σαν να βγήκαν από θάλαμο αερίων, να προσπαθούμε να ξεφύγουμε στις τουαλέτες, ενώ να δίνω παραινέσεις λές κι ήμουν σε φασαρίες το 1982, κι είχα εμπειρία για το πού χτυπάνε τα δακρυγόνα, και το πώς ξεφεύγεις από την πανικόβλητη μάζα μακριά από αυτήν κι εκεί που νομίζεις οτι τα φυτά είναι εμπόδια ενώ είναι σωτηρία , την ώρα που τα κλομπ βαράνε αδιάκριτα.  Ξέρουμε καλά οτι κι η αστυνομία χαπακώνεται για να συμματάσχει σε τέτοιο παιχνίδι, κι ειδικά όταν έχει εντολές να τρώει καπνογόνα και να μην αντιδράει.

Τώρα για την ΑΕΚ, τα έχουμε πει όλα. Πρωταθλήτρια δίκαια μεν, αλλά χωρίς τίποτα δε. Ποιός είναι το δεκάρι; Ποιός ο σέντερ φορ; Το σέντερ μπακ; Χωρίς κορμό λοιπόν. Ποιά είναι τα εξτρέμ; Αλήθεια, ο πρόεδρος είναι ο Ασλανίδης; Μην το ψάχνετε. Υπέρβαση έγινε φέτος, και φυσικά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Στους άλλους του στρατηγικού σχεδιασμού, εύχομαι να μην αποκτήσουν απαιτήσεις οι τίποτες που είχαν εισιτήριο αλλά ήταν έτοιμοι να καυγαδίσουν για την σωστή θέση. Διότι τότε μπορεί και να τους γαμήσουν. Μερικές φορές η μάζα δεν μπορεί να ελεγχθεί. Όπως πίστευαν κάποιοι,  οτι δέκα αστυνομικοί θα μπορούσαν να κρατήσουν πέντε χιλιάδες χούλιγκαν .

Υγ. Φυσικά καμία ταυτοπροσωπεία για την είσοδο στο γήπεδο δεν έγινε, και κανένας σωματικός έλεγχος. Είχαμε μια τσάντα με διάφορα και δεν την κοίταξε κανένας. Αν είχαμε βόμβα, θα την είχαμε περάσει στο γήπεδο. Η αστυνομία ήταν σαν την ΑΕΚ. Παθητική με κλούβες για να αποκλείσει την συνάντηση των οπαδών. Κλούβες δηλαδή στις διόδους, που αν πέρναγε κάποιος, να ήταν μόνος του και να μην περνάγανε πολλοί. Σαν το γκολ του ΠΑΟΚ, που τότε αποφάσισε ο Χιμένεθ να βγάλει τον παίκτη απάτη, που λέγεται Μάνταλος. Ήμασταν κακοί όταν το λέγαμε. Δεν πειράζει. Σήμερα το είδε ο πάς είς.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

81 Responses to ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 32

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Τα ειπες ολα . Και επειδη εγραψα στην προηγουμενη αναρτηση οτι ειχα να πω,να συμπληρωσω εδω μονο ενα ερωτημα ,που φυσικα δεν θα εχει απαντηση.Τουλαχιστον αυτην που θα ηθελα εγω ,ισως και πολλοι αλλοι. Ο Χιμενεθ εφυγε η ακομα…?
    Την μεγαλη απογοητευση την ειχε ο γιος,που δεν πιστευε αυτο που εβλεπε. Θα συνηθισει καποια στιγμη,αμα συνεχισουν ετσι και με καποιους απο αυτους στην ομαδα.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Δεν έχω ξαναδεί έναν άνθρωπο, θεό της δημοσιογραφίας, πιο λυπημένο. Να ρωτάω γιατί, και να μου λέει οτι ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να έχει τίτλο, λόγω συμπεριφοράς. Εγώ να είμαι στο νιρβάνα, αφού έβλεπα δικαιοσύνη στο γήπεδο, που αυτό με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να περνάω καλά, και στα παλιά μου παπούτσια τα πάντα. Από αθλητές μέχρι επενδυτές ( sic ). Και να λέω οτι περάσαμε καλά. Είμαστε παρέα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλύτερα – η ΑΕΚ δεν έπαιξε τίποτα – και τώρα θα φάμε στην πλατεία Χαλανδρίου. Δεν κατάλαβα. Στην κηδεία κλαίνε όλοι οι παριστάμενοι; Μπάλα είδαμε και στην μπάλα, υπάαρχει και η ήττα. Ειδικά αν έχεις Χιμένεθ.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Ειμα σιγουρος,λεγοντας συμπεριφορα,πως αφου βρηκε αυτην την ΑΕΚ οπως την βρηκε,επρεπε να της ριξει μια τεσσαρα ξεγυρισμενη. Συμφωνω μαζι του απολυτα. Γιατι θα ειχαμε κι εμεις το κερδος μας,ισως να παιρνε κι αναποδες ο μεγαλος και μαζι με αυτες και καμια σκουπα…. Και οπως και να το κανεις,ναι με την δικαιοσυνη,αλλα επαιζε η δικια μας ομαδα στο χορτο,και ποναει η εμφανιση αυτη. Γουρλωσε τα ματια ο γιος οταν του πα να`ναι ευχαριστημενος με το σκορ κι οχι με ενα 0-4 λογω εμφανισης. Τετοια ωρα θα πηγαινε μια ψαροσουπα να στρωσει το στομαχι,με βραστερη σαλατα και για τελειωμα ενα τριγωνο καρυδοπιτας ( οχι με αλευρι) με μια μικρη μπαλιστα παγωτο μαστιχα….

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Απορία: αν είχαμε το Μάνταλο βασικό όλη τη χρονιά θα το παίρναμε το πρωτάθλημα?

  5. Ο/Η Paok λέει:

    Χωρις καμια διαθεση κουλαντρισματος η εστω πανηγηρισμου καναδυο σκεψεις.μια του κλεφτη δυο του κλεφτη η αληθεια του μπατζετ καποτε θα εμφανιστει.οπως και η βοηθεια του μπαμπα μιρτσεα(βασικος ο αφανας).απο κει και περα ελληνας ο μπακασετας ελληνας και ο πελκας.τεραστια διαφορα παθους και διψας για νικη.στιβεν συμφωνεις πουθενα?

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok: Γιατί να μην πανηγυρίσεις; Κι όχι άδικα μάλιστα. Επομένως, δεν συμφωνώ απλά, αλλά παρασυμφωνώ. Φυσικά για τον μπαμπά, δεν ξέρω κάτι.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Φυσικά και δεν θα το παίρναμε.

  8. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    @Steven

    Τα παιχνίδια Άρη ΠΑΟΚ σε τι ποσοστό πιστεύεις ότι θα ολοκληρώνονται με τους υπάρχοντες κανονισμούς;

    Επίσης από εδώ και στο εξής και για μίνιμουμ ένα έτος φανταζομαι θα μου επιτρέψεις να υπογράφω ως πρωταθλητής koreas κι ας το διαβάζει κανείς όπως τον συμφέρει.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Βλέπω να αλλάζουν οι κανονισμοί, οπότε θα ολοκληρώνονται μια χαρά. Μπορείς να υπογράφεις όπως θέλεις, δεν χρειάζεσαι καμία άδεια από εμένα.

  10. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    @Steven

    Αν όντως αλλάξουν οι κανονισμοί προτείνω να εντάξουμε τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της πατρίδας μας στο διεθνή calendar των extreme sports. Σκοποβολή φωτοβολίδας, αναρρίχηση τάφρου, εισπνοή καπνού από καπνογόνα, αντιμετώπιση δακρύων από δακρυγόνα, θεραπείες άσθματος και χρόνιων αναπνευστικών προβλημάτων, δημιουργία πρωτότυπων βρισιών σε παίκτες, επίδειξη αντρ ικών χειρονομιών εντός του γπηδου. Κτλ.

    Το ποδόσφαιρο πρέπει να φύγει από το υπουργείο αθλητισμού και πολιτισμού και να πάει στο τουρισμού. Στην κουντουρα ναι για…όσο για πρόεδρος της ΕΠΟ προτείνω τον εκάστοτε δήμαρχο ζωνιανων ή μυλοποταμου

  11. Ο/Η akis λέει:

    H εμφάνιση ήταν τραγική. Ούτε πάθος, ούτε δύναμη, ούτε τρεξίματα, τίποτα. Ευτυχώς, όντως, που είχαμε τον ΠΑΟΚ και όχι το γάβρο γιατί θα είχαμε ξεφτιλιστεί. Άδειασαν, λέει, ψυχολογικά τα παιδιά μας. Αλήθεια? Και γιατί δε μας το έλεγαν πριν το παιχνίδι να μη χάσουμε ένα πεντάωρο από τη ζωή μας? Όσο για το Χιμένεθ, τί να πει κανείς? Λες και πειραματιζότανε σε φιλικό προετοιμασίας. Πού ξέρεις βέβαια, μπορεί να ήταν και όλοι ματιασμένοι, παίκτες, προπονητές και διοίκηση και για αυτό εμφάνισαν εικόνα παραλίας και κακομοιριάς. Κι εγώ στην 32 ήμουν. Θα είδες τους υπεράριθμους στους διαδρόμους, ότι κανείς δε χτύπαγε το εισητήριο στην είσοδο. Καφριλίκια. Πέρυσι στο Βόλο ήταν ο πρώτος τελικός που δε με είχε ελέγξει κανείς και πουθενά και το απέδωσα στην τοπική απειρη αστυνομία. Χθες που ήταν χειρότερα, πού να το αποδώσω? ίσως στο ότι οι φανατικοί μας είναι στην πλειοψηφία τους θαμώνες των Εξαρχείων, οπότε δε πρέπει να τους ελέγχουμε??? Το δακρυγόνο που φάγαμε ήταν απίστευτο. Έφτασα από τη θύρα στην Κύμης για να αναπνέυσω αέρα κι αφού δεξιά κι αριστερά λιποθυμούσε κόσμος ( μεγάλης ηλικίας και κάποια παιδάκια ), ενώ οι ηλίθιοι με τα γκλομπ ορμάγανε εκ νέου για να επιτείνουν τον πανικό. Οι τρεις τελευταίοι τελικοί που πήγα ήταν ο ορισμός του αληταριού και, πλέον, δε νομίζω να δω από κοντά άλλον….Ας τους απολαμβάνουν οι εξυγιαντές που σε ένα χρόνο κατάφεραν να κοντέψουμε να ξεχάσουμε το όργιο 20ετίας του γάβρου..

  12. Ο/Η Paok λέει:

    Προς πρωταθλητης κορεας.φιλε μου σαν γηγενης σε πληροφορω οτι στα παιχνιδια με το συμπολιτη,που παρεπιμπτωντως μου εχουν λειψει,σπανιως εχει συμβει κατι σοβαροτερο απ`οτι με ομαδες της αθηνας.εμενα δε οι περισσοτεροι φιλοι μου και ο αδερφος μου ειναι αρειανοι και τα περισσοτερα μεταξυ μας τα βλεπουμε μαζι.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Τα ίδια πέρασα κι εγώ. Πρώτα ανέβηκα σε κάτι φυτά και μετά κατέβηκα τα σκαλιά σε μια τουαλέτα. Οι αστυνομικοί δεν κατάλαβα γιατί επιτέθηκαν στον κόσμο που απλά έφευγε.

  14. Ο/Η akis λέει:

    Προς steven : Γιατί είναι ανεκπαίδευτοι, ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους από τα όσα είχαν γίνει πριν με τα μπουμπούκια τα δικά μας και των άλλων και είπαν να γεμίσουν την ατμόσφαιρα χημικά. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα, πιάσαμε το στοίχημα που είπε και ο επίλεκτος των εξυγιαντών και όλα μια χαρά. Αλήθεια εκείνες οι ψυχές της uefa και της fifa ενθουσιάστηκαν χθες?

  15. Ο/Η Ανώνυμος Αεκτζής λέει:

    Μπράβο στην ομάδα που κατέβηκε να παίξει με τη γνωστή αεκτζηδικη επιθετική νοοτροπία για να παρει την κούπα ως καλύτερη,και οχι με αυτα τα 3-5-2 μπας και το κλέψει με ταμπούρι στην αμυνα κι αντεπιθέσεις.Το αποτέλεσμα ηταν να φανεί η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και σαν μονάδες και σαν σύνολο,και να παρει δίκαια το κύπελλο φέτος.Συγχαρητηρια στον ΠΑΟΚ λοιπον και στον φίλο παοκτζη του σάιτ. Για τον αγώνα τωρα,νομιζω οτι ο κύριος λόγος για την άσχημη εμφάνιση μας ηταν η συνύπαρξη Σιμοες Γαλανοπουλου αφου κανεις απ τους δυο δεν μπορει να δημιουργήσει παίρνοντας επιθετικές πρωτοβουλίες με αποτελεςμα να μην εχουμε κυκλοφορία μπάλας.Ο ενας απ τους δυο πρεπει να παιζει,και ο παρτενέρ του να ειναι πιο δημιουργικός. Χθες,και απο δω και μπρος,αυτός θα έπρεπε να ειναι ο Μάνταλος που θεωρώ οτι ειναι και η φυσική του θέση,δηλαδή 8αρι.Ετσι θα έπαιζε απ την αρχή ο Λαζαρος αριστερά. Φυσικά δεν λεω οτι ετσι θα κερδίζαμε αλλα ισως κάναμε καλύτερη εμφάνιση και ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί.Παντως πρεπει να πω οτι στεναχωρηθηκα λιγο και ειμαι ακομα αποσυντονισμενος, γιατι πίστευα οτι θα μασταν καλύτεροι απ τον ΠΑΟΚ αλλα επεσα εξω.Ετσι ειναι η μπάλα για μας τα αρρωστακια,χαρές και λύπες.
    Εχω εμπιστοσύνη σε Μελ και Ντούσαν,πιστευω οτι θα στείλουν τον Χιμένεθ,ελπίζω να ανεβεί λιγο το μπατζετ της ομάδας και περιμένω του χρόνου ακομα καλύτερα πραματα απ την ομάδα.Συγχαρητηρια σε ολους στην ομάδα γι αυτήν την ωραια ποδοσφαιρική χρονια που μας έδωσαν και που λίγοι περιμέναμε στην αρχή της σαιζόν.
    FORZA ΑΕΚΑΡΑ!!!!

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος Αεκτζής : Αυτό που λες για τον Μάνταλο είναι σωστό, αλλά δεν δέχεται ο ίδιος ο παίκτης. Και μιλώ πολύ σοβαρά. Δεν δέχεται διότι πιστεύει οτι είναι και σκόρερ και θέλει να πατάει περιοχή. Αν ερχόταν σοβαρός προπονητής, θα είχαμε την τύχη να του το επιβάλει. Χθες βέβαια δεν έπρεπε να παίξει λόγω φόβου από τον τραυματισμό του. Γιατί έπαιξε; Διότι ο Χιμένεθ έκανε το χατήρι της διοίκησης. Μπορώ να κερδίσω χωρίς τον Λάζαρο ( το οποίο βέβαια δεν είναι και κάποια υπερβολή ). Το μεγάλο λάθος ήταν βέβαια στην απουσία σαν εξτρέμ του Γκάλο. Επίσης χθες, δεν υπήρχε δημιουργικός στον πάγκο.

  17. Ο/Η netrino λέει:

    Εγω θα σταθώ στην επόμενη μέρα.Ο Αραούχο πρέπει να μείνει,σαν τον Λιβάγια με 1,8΄που είναι η ρήτρα βρίσκεις καλύτερο ποδοσφαιριστή.Αν υπάρχουν προτάσεις για Γαλανό και Μπακάκη να πουληθούν.Η ομάδα χρειάζεται 3 χαφ δύο εξτρεμ και ενα φορ περιοχής

    υγ Νομίζω και ο κύκλος του Σιμόες έχει κλεισει, επίσης θα ηθελα και άλλον προπονητη

  18. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    @paοk

    Βασικά συγχαρητήρια για τη νίκη σου χθες. Μας πατισες στην κυριολεξία.

    Κι εγώ χθες το παιχνίδι το είδα με το μικρό μου αδερφό που είναι παοκτζης και το πανηγύρισε ιδιαίτερα. Αυτό δεν είναι επιχείρημα. Κάποιοι άλλοι στη νερατζιωτισσα καίγονταν μέσα σε βανακι.

    Το παίρνω ως αστείο ότι δε έχει συμβεί τίποτα σε παιχνίδια Άρη ΠΑΟΚ. Να θυμίσω σουρωτες ; να θυμίσω παιχνίδια παιδικών πρωταθλημάτων;

    Το σχόλιο μου δε ξέρω αν το έχεις καταλάβει δεν αναφέρεται μόνο στις ομάδες της Θεσσαλονίκης για τα επεισόδια. Απλά πιστεύω ότι οι παράγοντες γύρω από τις ομάδες της σαλονικης πέρα από τη νίκη μέσα σον αγωνιστικό χώρο επιζητούν και τη “νίκη” τον οπαδικών εντυπώσεων. Πρόσεξε χθες οι μέτοχοι του ΠΑΟΚ δεν πήγαν να καθίσουν καθόλου στην κερκίδα των επίσημων όπως ορίζει η καλή συμπεριφορά. Μπορώ να σου αναφέρω 0ολλα τέτοια περιστατικά.

    Πηγάζουν κατά την άποψη μου ότι είσαι μικρομεγαλος. Σίγουρα δεν είσαι χωριό, αλλά δεν είσαι και μεγαλούπολη δεν είσαι μητρόπολη . Όποτε κάθε φορά προσδιορίζεται σύμφωνα με το μικρό μάλλον με το μεγάλο , λάθος με το μικρό, συγγνώμη με το μεγάλο, όχι και πάλι……

    Ξέρεις αυτό είναι αμφιδρομο, από τον κόσμο στους παράγοντες περί της ομάδας και από τους παράγοντες στον κόσμο….

  19. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τελικά η χθεσινή ήττα (και κυρίως ο τρόπος που ήρθε) μπορεί να βγάλει πολλά οφέλη για την ΑΕΚ.
    Ήταν μια νύχτα συμπερασμάτων.
    Βλέπω πολύ κόσμο να αναφέρεται στο πρόβημα στα χαφ, στον υπερεκτιμημένο Λιβάια, στον προβληματικό Μάνταλο (βέβαια για χτες δε φταίει ο ίδιος, φταίει αυτός που τον έβαλε βασικό..).
    Θυμάστε τον Gus που τον έβαζε 8άρι και όταν έβαζε κανα γκολ τον έβριζε Puta madre? Αυτός είναι ο Μάνταλος.
    Πριν τον τραυματισμό του σε οσα παιχνίδια ήταν βασικός η ομάδα ήταν αργή και κυνηγούσε την ουρά της. Όσες φορές ήταν εκτός 11αδας η ομάδα ανάσαινε, γινόταν πιο γρήγορη και πιο τσαμπουκαλεμένη.
    Καλός παίκτης είναι αλλά αυτό το “φυσικός ηγέτης της ΑΕΚ” εμένα σαν ΑΕΚτζή με προσβάλλει. Κόλλημα? πείτε το όπως θέτε.
    Σημερα βλέπω τα σχόλια πολλών ΑΕΚτζήδων όπου ασκείται κριτική σε πολλές ιερές αγελάδες της ομάδας, με πρώτο και καλύτερο τον Σιμόες και το “ταλέντο των 10μυρίων” Γαλανόπουλο.
    Αυστηρή (αλλά σωστή) κριτική στον προπονητή, ο οποίος σε ολα τα ματς με τον παοκ έπαιξε το ίδιο φοβικά.
    Πέρυσι στον τελικό παίξαμε όπως χτες. Η ΑΕΚ δεν υπήρχε. Άσχετα που στο τέλος χάσαμε με γκολ-offside.
    Στην Τούμπα φέτος μια απο τα ίδια. Δύσκολα θα θυμηθώ αν κάναμε ευκαιρίες.
    Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ αν αυτοί είχαν Λουτσέσκου προπονητή δεν υπήρχε περίπτωση να τους κερδίζαμε παίζοντας απο το 7′ με 10 παίκτες.
    Θέλω να πω πως μπορεί να γελάμε αλλά σιγά σιγά ο άλλος χτίζει χαρακτήρα απεναντί σου και εσυ αρκείσαι να το παίζεις gentleman.
    Στην Ελλάδα δεν αφορά κανέναν αυτό παρα μόνο φιλολογικές συζητήσεις των οπαδών σου.
    Συμφωνώ με τους συντρόφους που λένε να φύγει ο Χιμένεθ.
    Φέτος κρίνεται απόλυτα επιτυχημένος κυρίως στην ψυχολογική διαχείριση της ομάδας. Στο κάτω-κάτω πρωτάθλημα πήρες, δε μπορεί.. κάτι θα έκανε και αυτός σωστά.
    Όμως για να συνεχιστούν οι επιτυχίες της ΑΕΚ και τα επόμενα χρόνια, πρέπει πάντα να ανεβάζει το επίπεδο του ρόστερ και σ’αυτό βάζω μέσα και τον προπονητή.
    Η ΑΕΚ στηρίχτηκε σε παίκτες refuse-to-lose και πήρε το 10% απο όλους. Γι’αυτό τα κατάφερε, παρόλες τις τρύπες και τα κενά του ρόστερ.
    (σε συνδυασμό με τις τάσεις αυτοκτονίας του παοκ..)
    Το καλοκαίρι πρέπει να γίνει γερό ξεσκαρτάρισμα ακόμα και αν χρειαστεί να φύγει το μισό ρόστερ.
    Ούτως η άλλως με 14 παίκτες την έβγαλες τη χρονιά. Οι υπόλοιποι σαν να μην υπήρχαν. Ποιός ο λόγος λοιπόν να τους κρατάς?
    Απο αύριο αρχίζει η αγαπημένη μου περίοδος, αυτός ο ένας μήνας που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.
    Εκεί θα φανούν οι διαθέσεις της ΠΑΕ και κατα πόσο υπάρχει διάθεση να ανεβάσει το επίπεδο.

  20. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    @Steven

    Προσωπικά πιστεύω ότι δε θα υπάρξουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στην ΑΕΚ. Ο οποίος σχεδιασμός αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη αυτή δεν είναι πρωταθληματικος. Το έχει δηλώσει η κεφαλή. Το πρωτάθλημα μας προέκυψε.

    Πίστευα ότι μια πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος θα συνοδευόταν από ποιοτικότερους παίκτες κι ίσως από ένα πιο ορθολογιστή προπονητή. Σήμερα δε το βλέπω αυτό. Και για τον προπονητή εν μέρη το καταλαβαίνω γιατί ο χρόνος που μεσολαβεί για τα προκριματικά του champions league είναι λίγος. Για ποιοτικές λύσεις όμως εκεί που πονάει η ομάδα δεν υπάρχει δικαιολογία.

    Παρόλα αυτά η ομάδα πιστεύω θα είναι καλυτερη, εκείνο όμως που με χαλάει είναι ότι θα βλέπω για πολλά χρόνια μπροστά μου τον πετρακη να προσπαθεί να ηγηθεί σε κάτι που δεν μπορεί. Κρίμα…

  21. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    @άπαντες: Τελικά μάλλον όλοι συμφωνούμε ότι όλα κρίνονται μέχρι τέλος Αυγούστου. Γενικά αν μπούμε ομίλους Τσου Λου κάνουμε το βήμα παραπάνω και κάβα 30 μύρια (τα 20+ θα πάνε για γήπεδο, ΣΤΑΝΤΑΡ) και βιτρίνα για τους παίκτες μπας και φύγουν 2-3 και βάλουμε ακόμα κάνα 10ρικο στο ταμείο να βγει η χρονιά!
    (Γι αυτό πρέπει Λιβάγια, Βράνιες να μείνουν! καλώς ή κακώς έχουν κάποια μεταπωλητική αξία στο εξωτερικό).
    Όλοι εκεί κρίνονται, ο μανόλο θα μείνει και λόγω του “κατεπείγοντος” των καλοκαιριάτικων προκριματικών, καθώς και της επιτυχούς περυσινής ευρωπαϊκής εμπειρίας, πιστεύω ότι ΔΕΝ θα κάνει δομικές αλλαγές στο ρόστερ ο τίγρης. Νομίζω ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    Αυτούς που βλέπετε, μείον 2-3 (μάλλον Λάζαρος, Αραούχο μπουχός) συν 4-5 από το 7 και πάνω. Θα ελευθερωθούν και κάτι Μοράν, Αστρίντ, Κλώνα κλπ να αλαφρύνει το μπάτζετ (φυσικά πάλι του 200-ρικου θα πάρουμε κι ελεύθερους, απλά θα ξαναμοιράσει τους μισθούς τους σε άλλους από το πανέρι και δανεικούς).
    Πρωτάθλημα ξεχάστε το, μόνο κατά τύχη ή εάν αυτοκτονήσει πάλι ο Μάου Μάου. Που εδώ που τα λέμε το φετεινό ήταν παγκόσμιας εμβέλειας μαλακία (ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε)…δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού.
    Ας μην ξεχνάμε και την αυτοκτονία της Τρούμπας που εκεί που με Σερ Τάκι είχε πάρει κεφάλι στη βαθμολογία (και μην τον είδατε), αποφάσισε να φέρει τον λαγόχειλο από την Ιβηρία για να του κερδίσει μόνο ένα ντέρμπι εναντίον ενός ρολλού ταμειακής.

    Δε γίνονται αυτά δύο χρόνια στα καπάκια!!!!!Ούτε στο γιουνάν μπεηλίκ!!!!!!

    Αν περάσουμε ομίλους Γιουρόπα, πάλι μένει (μάλλον), αλλά και το ρόστερ θα αλαφρύνει κι άλλο! Με καλοκαίρι 2019 να είναι το ορόσημο.

    Κάτι ακόμα: Η ομάδα ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ (ως ελληνικό κλαμπ) να κάνει τρια φορμαρίσματα στην ίδια σεζόν. Δύο έκανε (Αυγουστος-Οκτώβρης και Γενάρης-Φλαβάρης) εκεί που κρίθηκε η χρονιά και μπράβο της. Χθες ήταν “a bridge too far” που λεν εδώ στο χωριό μου. Ο ΠΑΟΚ κράτησε τη φόρμα του από Φλεβάρη μέχρι τούδε και το αποτέλεσμα ήταν αυτή η μοιρασιά τίτλων. Η ΑΕΚ δεν είχε δα τόση διαφορά με τις άλλες ομάδες να τα πάρει ΟΛΑ. Φυσικά θα ήταν φανταστικά αν καθότανε, αλλά αντικειμενικά επιλέχθηκαν οι στόχοι και χαίρομαι πολύ που μας έκατσε το καλό κατσαρόλι.
    Εκεί ο Χιμένεθ ευθύνεται ότι ενώ ξέρει ότι πια η ομάδα είναι τζουφια δεν κατεβαίνει με κάνα 3-4-3 (διαφωνώ με τον ανώνυμο αεκτζή εδώ) να κλέισουν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κενά λόγω έλλειψης ενέργειας στις γραμμές. Και βάζει και μάνταλο από 6 μήνες απουσία και το μπακασέτα ανάποδα και το γκάλο εκτός. Γενικά ρε παιδί μου, όταν το διαβάσει λάθος το παιχνίδι, ο μανόλο του σκίζει τα ράμματα…

    @ Στήβεν: Έχεις αναφέρει πολάκις κάποια έξτρα τιμωρία απο την Κομαντατούρ στον ΠΑΟΚ, μάλλον απαγόρευση σε διεθνείς διοργανώσεις? Τι παίχτηκε-παίζεται εκεί? ή απλά ήταν εκφοβισμός στους Γραμμένους και τους διακαστές μην κάνουν καμιά τρελή και γίνει ρόμπα το όλο σύστημα?

  22. Ο/Η Ανώνυμος Αεκτζής λέει:

    Προς Στήβεν
    Εμένα ο Μάνταλος μ αρέσει πολυ σαν παίκτης,θεωρώ οτι εχει τεχνική άνω του μέσου όρου για να ειναι ενα πολυ καλο 8αρι,αλλα αν υπάρξει ανάγκη να μπορει να καλύψει καποια αλλη θέση σχετικά επαρκώς.Τα πολλα αρνητικά σχόλια απο τους ομοθρήσκους μου εδω ειναι κατα μεγάλο ποσοστό σωστά -αργοπορία,περιτο κουβαλημα μπάλας κ.α.Νομιζω ομως οτι αυτο οφείλεται κυρίως στην παρακμιακή αγωνιστική κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα όσο καιρο βρίσκεται ο Μάνταλος εδω,αφου ουτε παιχταράδες επιπέδου ΑΕΚ είχε δίπλα του,ουτε υπήρχε κάποιο καλοδουλεμένο σύνολο να ενταχθεί σ αυτο.Και εδω έρχομαι σ αυτο που είπες για τη στάση του Μάνταλου. Ειναι θλιβερό για τον ίδιο τον Μάνταλο να εχει συμπεριφορά βεντέτας χωρις πρώτα να το υποστηρίζει παικτικά. Γίνε πρώτα Κριστιάνο σε απόδοση και μετα κάνε οτι ο Κριστιάνο και χειρότερα. Γιατι κι αυτόν τον θυμάμαι στην Μάντσεστερ ενα σεμνό δουλευταράδικο παιδί. Οταν έγινε απ τους καλύτερους στον κόσμο άρχισε αυτα για τα οποία τον χλευάζουν σε καθε γήπεδο που παιζει-και που εμένα δεν με ενοχλούν καθόλου.Αυτο που δεν μπορω να καταπιώ ομως με τιποτα ειναι αν η διοίκηση το γνωρίζει αυτο και το δέχεται.Αυτο πως εξηγείται ρε Στήβεν;Μ αυτα τα μυαλά διοικούν οι διοικούντες μας ;Βέβαια ακομα χειρότερο θα ηταν να μην το γνωρίζουν.Φανταζεσαι;
    Πετρακη παίξε 8αρι και μπορει να βάλεις πιο πολλα γκολ απ οτι επιθετικός !!!
    Συμφωνώ για Γκαλο που θα τον έβαζα και μπακ αντί Μπακακη αν δεν ήξερα οτι ο Μπακασετας θα ηταν ανύπαρκτος.Διαφωνω για τον Λαζαρο γιατι φέτος η παρουσία του μας έδωσε βαθμούς,προκρίσεις και συναισθήματα.

  23. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕ.ΧΘΕΣ.ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΚΟΛ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.
    ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ 5-3-2 ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ 5-3-2 ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΣΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΟΣΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΒΑΛΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΧΘΕΣ 5-3-2 ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ. Ο ΜΑΝΟΛΟ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΧΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑ 4-2-3-1 ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Ο ΚΟΝΕ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΝΤ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ. Ο ΚΟΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΕΞΑΡΙ (ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΓΕΛΑΔΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΦΕ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ Ο ΚΕΤΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΛΙΓΟΣ (ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΡΙ) ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ 10 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΟΜΩΣ. ΧΘΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΠΑΣΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. Ο ΧΟΥΛΤ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΠΕΖ ΑΜΥΝΤΙΚΑ. Ο ΜΠΑΡΚΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΠΑΣΕΣ. ΟΜΩΣ. ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΑ. (ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑ). Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. Ο ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης ο Γαρατζέος : Τα πάντα είναι ανοικτά. Η οποιαδήποτε ποινή πάντως, δεν ακουμπάει την εθνική Ελλάδος. Με βάση τις αλλαγές των προσώπων στην ελληνική ομοσπονδία – ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΝΗΜΟΝΙΟ – δεν βλέπω λογικά grexit. Εξ άλλου δεν το θέλουν κι οι κοτσαμπάσηδες. Ο μεν διότι έχει μαύρο, ο δε διότι θέλει να βάλει τα δικά τους.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος Αεκτζής : Συμφωνούμε λοιπόν. Κι εδώ η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Δηλαδή επειδή ο παίκτης έρχεται από τραυματισμό, εγώ που παιζω αντίπαλος, δεν δικαιούμαι να τον μαρκάρω δυνατά; Τι λες μωρέ; Αυτόν θα χτύπαγα εγώ που είμαι προσωρινά ξένος στον ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το πρώτο ανέκδοτο. Το δεύτερο ήταν οτι για να παίξει ο Μάνταλος, άλλαξε όλη η ομάδα : Αλλού ο Μπακασέτας, κι ‘εξω ο Γκάλο κι ο Λάζαρος. Ο Χιμένεθ δεν παίρνει χαρτάκι; Σοβαρολογούμε τώρα; Παίρνουν όλοι στις ετιαρείες του Μελισσανίδη, κι εξιαρείται ο Μανόλο; Ρε εθελοτυφλούμε; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Διοίκηση κάνει κάποιος που είναι άσχετος με την διοίκηση. Ο τίγρης είναι μετροπόντικας που ανοίγει δρόμους. Άλλοι όμως πρέπει να πάνε να υποστηρίξουν τα λαγούμια του !!!!!!

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. : Θα σου πω για τον Μπάρκα, λόγω ευαισθησίας. Είναι πολύ δύσκολη η αριστερή του γωνία όταν υπάρχει κίνηση. Προφανώς κοιμάται στο δεξί του χέρι. Αυτό προστατεύει. Και παίρνει λίγα μέτρα προς την άλλη μεριά, για να επέμβει στα δεξιά. Όλοι οι τερματοφύλακες έχουν αυτό το θέμα. Μην σε μπερδεύει το πέναλτυ. Πήγαινε σε προπόνηση πέναλτυ της ΑΕΚ, και δες προς τα πού πέφτει. Τώρα για τον Αϊντάρεβιτς, διαφωνώ. Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι θέση παίζει. Ο Χιμένεθ έκανε λάθη χθες αλλά σώθηκε για δυό λόγους : Πρώτον οτι ο άλλος θέλει να τα βρει, και δεύτερον διότι οι περισσότεροι παίκτες ήταν ματιασμένοι.

  27. Ο/Η bandog λέει:

    δωσαμε δικαιωματα σε μια μικρη ομαδα σε νοοτροπια να βγαλει γλωσσα.

    εγκληματικες επιλογες του χιμενεθ που κατεβασε μια ομαδα με ανευρο κεντρο και ανυπαρκτα φτερα .
    ενα ματς που ηταν ταμαμ να παιξει χαφ ο γκαλο και το πηγαμε στο κοντρολ παιχνιδι και στο ο,τι κατεβασει …

    να εχουν παρει καρτα οι ακραιοι του παοκ απο το 20ο λεπτο και να περναει στο ματς εξτρεμ ο χιμενεθ στο 70!
    κανει και τη μαλακια ο βρανιες και παιρνει την κοκκινη σε σημειο που θα μπορουσαμε να ειχαμε πλεονεκτημα παικτων.
    τελικα ο μανταλος ουτε σαν χαφ ηταν καλος ουτε σαν αρχηγος…

    με βαση την εικονα του στο χορτο ο παοκ δικαια το πηρε αλλα δεν μπορεσε να μην κανει επιδειξη του κομπλεξ και του συνδρομου κατωτεροτητας που τον διακατεχει.

    τωρα κοιταμε μπροστα. χρειαζομαστε 6 μεταγραφες.
    φορ, εξτρεμ, επιτελικο χαφ , αμυντικο χαφ , στοπερ και προπονητη…

  28. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτο το ματιασμενοι ειναι που δεν καταλαβαινω.Δεν υπαρχει μια βαμπω να τους ξεματιασει? Και λιγο σκορδο δεν κανει κακο. Φορα ενα ματακι ρε αδερφε στο κατω-κατω…Θυμαμαι το πρωτοσελιδο του ΦΙΛΑΘΛΟΥ,στο παιχνιδι που ο Καρκαμανης ειχε πνιξει το σουτ και εγραψε το 2-3 με τον Μακεδονικο νομιζω ( η τον Εδεσσαικο) και την αλλη μερα πρωτοσελιδο ηταν “ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ…Νικη της ΑΕΚ…”… Τωρα αν ενοουμε ματιασμενοι,επειδη παιζοντας ο Μανταλος,βγηκε ο Λαζαρος εξω,ο Σιμοες ηταν αλλου για αλλου, ο Μπακασετας εκοβε βολτες, κι ο Λιβαγια κυνηγαγε να παρει την μπαλα…ε,τοτε βρικαμε τι σημαινει !

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Ένα θα σου πω : Η κάρτα στον Βράνιες είναι σφαγιαστική. Δεν έκανε τ’ιποτα ο παίκτης. ΤΙΠΟΤΑ. Φίλος ολυμπιακός με πήρε το πρωί και μου είπε να δω την φάση. Και την είδα. Δεν αλλάζει το συμπέρασμα, απλά μιλάω για τον φάκελο της ΑΕΚ, που κάθε διαιτητής μελετάει πριν σφυρίξει. Τώρα για τον Χιμένεθ τα έχουμε πει. Όπως τα έχει πει ο Δημάτος παλιά. Το προβλημα του Μελισσανιδη είναι ίδιο με την υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια. Θέλει ομάδα, θέλει να μην ασχολείται, θέλει manager στον πάγκο, και θέλει να μην τον πληρώνουν.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Μην μπερδεύεις το κοινό. Ό,τι είδανε, είδανε. Πόσοι να ήταν πιασμένοι; Δεν είχαν πει τίποτα στον τερματοφύλακα; Οι παίκτες δεν φταινε σε τίποτα. Άμα θέλεις κάτι, το κάνεις με τον προπονητή. Που δεν βάζει δυό παίκτες, που βάζει αλλού τον χαφ, και γενικώς μπερδεύει την ομάδα. Να πούμε τέτοια πραματα για τον Μανόλο, τομ Ανδουλισιανό αγωνιστή; Φωτιά να πέσει να μας κάψει. Τελικά όμως, είχε φάει μπουκέτο από τον Τζιμπούρ΄η για όλα έφταιγε ο Αδαμίδης; Ποιός είναι ο βολικός στόχος;

  31. Ο/Η conpater λέει:

    Μα αυτο ακριβως λεω. Δεν διαλεξε ο Λαζαρος να μπει αλλαγη,η ο Σιμοες και καποιοι αλλοι παιχτες να σουλατσαρουν γιατι δεν ηξεραν που παιζουν και πως.
    Ποιο κοινο να μπερδευτει,το μπερδεμενο? Ουτε που ξερουν τι τους γινεται οι περισσοτεροι. Οταν χθες δεν υπηρχε κεντρο και η μπαλα πηγαινε απο αμυνα σε επιθεση με ολμους ,οταν βλεπεις τον Αραουχο να εχει φαει το ξυλο της αρκουδας και να κυνηγαει να παρει την μπαλα μονος του,και τον Λιβαγια να μην μπορει να καταλαβει που παιζει ,ποσο μπερδεμενος να εισαι για να μην καταλαβεις τι ακριβως βλεπεις στο γηπεδο ? οταν κανεις δυο αλλαγες γιατι πρεπει να τις κανεις ,και ξαφνικα με τον Γκαλο εχεις κανει και 3-4 σεντρες της προκοπης,εχεις 2-3 σωστα περασματα στην περιοχη,βαζεις και τον Λαζαρο που εχει την διεισδυση και κανει 2-3 ενεργειες,τοτε καρφωνεσαι μονος σου σε 20.000 κοσμο και σε οσους βλεπουν στην tv το ματς…

  32. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    καλησπερα Στηβεν, δηλαδη μεσες ακρες το κυπελλο ητανε χαρισμα, αυτο λεμε?

  33. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Προς Παρατηρητη: Οπως είπε ένας φίλος που βλέπαμε το ματς: Τραυματίστηκε φέτος ο Μάνταλος και είδαμε θεού πρόσωπο.

    …Το φως του φεγγαριού… says:
    13 Μάϊου 2018 at 3:35 μμ
    Προς Ανώνυμος Αεκτζής : Αυτό που λες για τον Μάνταλο είναι σωστό, αλλά δεν δέχεται ο ίδιος ο παίκτης. Και μιλώ πολύ σοβαρά. Δεν δέχεται διότι πιστεύει οτι είναι και σκόρερ και θέλει να πατάει περιοχή. Αν ερχόταν σοβαρός προπονητής, θα είχαμε την τύχη να του το επιβάλει.
    ΠΡΟΣ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ: Οκτάρι έβαζε τον Μάνταλο ο μόνος σοβαρός προπονητής που πέρασε στα 5 χρόνια του Μελισσανίδη, και λέγεται Πογέτ και όλοι τον έβριζαν πως ο παίκτης είναι 10αρι και δεν αποδίδει. Συν όλα τα άλλα που έλεγαν τότε. Εκεί που έχεσαν τα δεκάρια πήγε και βγήκε ο Μάνταλος που δεν ξέρει να σουτάρει και παίζει και στην άκρη ενώ είναι ο πιο αργός της ομάδας.

    Ο Χιμένεθ θα φύγει αργά η γρήγορα ως αποτυχημένεθ. Νύχτα όπως νύχτα φεύγουν όλοι. Το πρώταθλημα το πήραν οι παίκτες και η κωλοφαρδία λόγω της μαλακίας του Ιβάν. Ο ίδιος ο Μελ είπε πως ο τίτλος ήταν εκτός προγράμματος.

    Για να μαζέψουμε το που τα έχει κάνει σκατά φέτος ο Μανώλης έχουμε και λέμε: Γιάννενα εκτος, Τρίπολη, Κούγια εκτός, Κούγια κύπελλο, τελικό κυπέλλου, Τσσκα Μόσχας, Ριέκα εντός, Αούστρια εντός και σίγουρα κάποια ξεχνάω. Ενώ η ομάδα από τα μέσα Φεβρουαρίου δεν έχει κάνει σοβαρό ματς.

    Ανεξαρτήτως προπονητή, μεταγραφές έναν αντιΓιόχανσον, ένα δημιουργικό χαφ, δύο ακραίους και ένα κλασσικό σεντερ φορ.

  34. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Και εκεί που γράφει για αντι-Γιόχανσον ο σύντροφος ΒΠ, απο δημοσιεύματα προκύπτει ο κανονικός.. Γιόχανσον.
    Λογικό, με έναν χιαστό στην πλάτη και εκτός μουντιάλ δύσκολα θα έβρισκε την 600άρα που ζητάει, και θυμήθηκε πάλι την ΑΕΚ.
    Αν τον κρατήσουν πάντως ελπίζω να μην βλέπουμε πάλι δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον του χρόνου, ούτε Σιμόες-Γαλανόπουλο ούτε Γιόχανσον-Γαλανόπουλο.
    Αυτά τα δίδυμα είναι αντιποδοσφαιρικά και αντιπαραγωγικά. Μπορούν μόνο να καταστρέφουν, και η ΑΕΚ στο κέντρο είναι πνιγμένη εδω και χρόνια απο αυτό το πρόβλημα.
    Προφανώς κάποιοι θα πάνε για πώληση, κάποιος ζητάει πολλά (Σιμόες) ενω άλλοι πάνε για λύση συμβολαίου (Μοράν – Αστρίτ).
    Ο Κονέ αν έρθει τσάμπα είναι καλό συμπλήρωμα για 10 ματς το χρόνο, αρα τι μας μένει? ένα αξιοπρεπές 8άρι αλλά απο τα κανονικά τα 8άρια, οχι κανας πρώην τραυματίας/πρώην μεθύστακας/πρώην ψυχάκιας που θα δεχτεί να έρθει τσάμπα.
    Σήμερα φάνηκαν και τα πρώτα σύννεφα για το Χιμένεθ, 50/50 λέει η παραμονή και άλλα τέτοια. Μάλλον και ο Χιμένεθ ζητάει πολλά και κάνει παιχνίδι με τον Ουζουνίδη μπας και ρίξει ο Μανώλης τις απαιτήσεις του.
    Ισως να έχει και καμιά πρόταση απο Ισπανία και η ΠΑΕ τρέχει να το προλάβει επικοινωνιακά.
    Είδαμε επίσης και έμμεσες “προειδοποιήσεις” στον Λάζαρο πως δεν θα είναι τόσο εύκολο να σπάσει το +1 και να πάει στον γαύρο.
    Το προσεχές διάστημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

  35. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μη ξεχάσω: έγραψαν επίσης πως ο Χιμένεθ δεν θέλει Βράνιες. Ούτε εγω θα τον ήθελα.
    Τα αθλητικά προσόντα του είναι δεδομένα, αλλά φέτος έκανε πολλά για να μείνει και μάλιστα με διπλασιασμό αποδοχών.
    Πιστεύω πως 2,5-3 μύρια είναι μια καλή τιμή πώλησης για έναν παίκτη που ήρθε τσάμπα στην ΑΕΚ.

  36. Ο/Η netrino λέει:

    Tο παιχνίδι κρίθηκε στα αμυντικά χαφ.Ο Παοκ έχει ψηλά παιδιά εκει με αθλητικα προσόντα ενω εμεις δυο κουβαδάκια που τη μόνη πασα που μπορούν να δωσουν ειναι από το δεξί στο αριστερό τους πόδι.

  37. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Από την 27 που ήμουν αποφάσισα να πάω στο πάρκιν σιγά σιγά να συλλογιστώ τι έγινε στον αγώνα. Ήταν κάτι που ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι έγινε, ότι ήταν τόσο παθητικοί οι περισσότεροι στον αγώνα αντί να τρώνε σίδερα.
    Έτριβα τα μάτια μου από την ΑΕΚ που είδα. Και από το τρίψιμο άρχισαν να τσούζουν έντονα. Μα πάρα πολύ έντονα! Ρε για κάτσε, δεν μπορεί τόσο πολύ σκέφτηκα, είπαμε…και μέχρι να τα σκεφτώ αυτά δεν μπορούσα να πάρω ανάσα.
    Κατάλαβα ότι αυτή την φορά δεν ανέπνεα τα κίτρινα καπνογόνα που έριξαν κατά την διάρκεια του αγώνα οι δικοί μας και αντί για πάνω ήρθαν δεξιά λόγο του αέρα στην 27, αλλά τα περίφημα δακρυγόνα της αστυνομίας. Που ρίχτηκαν για κάποια τσογλάνια αλλά τελικά αντί για αυτούς κλαίγαμε και δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα όλοι οι άλλοι. Κάτι σαν τα εντομοκτόνα που τα ρίχνουν στις σοδειές για τα ζωύφια αλλά στο τέλος πεθαίνουν από καρκίνο οι άνθρωποι.
    Υπάρχει ακόμη κάποιος ΑΕΚτζής( εκτός του Μελισσανίδη) που να μην κατάλαβε ότι η ΑΕΚ με Μάνταλο μέσα στην ενδεκάδα( σε αυτή την θέση) γίνεται 100% προβλέψιμη και 100% πιο αργή ;

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Είμαστε οπαδοί κατά βάθος, οπότε θέλουμε να παρηγορηθούμε. Αλλιώς πρέπει να πούμε οτι είμαστε της πλάκας.

  39. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Προς Αλέξανδρο: Πάντως μεταξύ Βράνιες και Μανώλη παπατζή, εγώ το Βράνιες θέλω στην ομάδα. Επίσης πιστεύω πως ο Τσόσιτς που φέτος δεν έπαιξε λόγω τραυματισμών και από λάθη της ΑΕΚ, παικτικά είναι καλός και το έχει και με κάτω την μπάλα από τα λίγα που είδαμε στην αρχή.

  40. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Μόνον εγώ “τρομάζω” για τις επιλογές που ακούγονται για αντι-Μανόλο;

    Ουζουνίδης και Μιλόγεβιτς(τον θέλει λεει ο Ντούσαν-τι προβλέψιμο….)….

  41. Ο/Η Κέλβιν Σέμπουε λέει:

    Όταν κάνει απολογιστικό ποστ ο Στήβεν να βάλουμε μέσα στην περίφημη “εξίσωση” και το μέσο ΑΕΚτζή ,που η μαλακία και το κόμπλεξ πολλών ετών δίνει πάτημα στη διοίκηση να κάνει το παιχνίδι της,ασχετα ότι της βγαίνει μέχρι στιγμής..πχ δε θα ξεχάσω πόσους θαυμαστές είχε στους κόλπους της ΑΕΚ ο Τρίστασον φέτος χωρίς να τον έχει δει κανένας,ποσοι θεωρούν ακόμα μεγάλη παιχταρα τον Γιακουμάκη(είναι ελληνόπουλο ντε),πόσοι ξημεροβραδιάζονταν στα sites για να ανανεώσει ο Τζανετόπουλος,που ήθελε να μας τον φάει ή Σεβίλλη αν θυμάστε,οπως επίσης και το Γαλανοπουλο που τάχα ή ΑΕΚ ζητάει δέκα μύρια για να τον δώσει ,άρα είναι παιχταρα…τεσπα,θα τα πούμε όταν έρθει ή ώρα.

    Μία ένσταση Στηβ, για τα της εξέδρας:τον αληταμπουρα των εξαρχείων που είναι έτοιμος για μπαχαλα αλλά στο τέλος σκεφτεται την τιμωρία της ομάδας και περιορίζεται στο βλακωδες παιχνιδακι με τους αστυνομικούς χωρίς μπουκες μέσα στο γήπεδο ή χωρίς καπνογόνα φέτος ,ακόμα και αυτόν τον βλέπω με μεγαλύτερη συμπάθεια από τον μεσόκοπο ΑΕΚτζη που έρχεται στο γήπεδο στα πανηγύρια (αν ήταν συνεπής ποδοσφαιρόφιλος,ας μην ερχόταν καθόλου) κι αν στραβωσει το ματς βρίζει θεούς και δαίμονες και κουβαλα τον καζαντζιδισμό και την κλαψα με το παραμικρό.ΑΕΚτζης είμαι ,εισιτήριο πληρώνω ,αλλά δεν πάω γήπεδο να γιουχαρω τον Κλωναριδη ,τον Ανεστη ή τον οποίον.Το λέω ,γτ ή πολιτισμική μας υστέρηση ως λαού δεν ξεκινά από το μασκοφόρο που γράφει στην κάμερα, αλλά από το μέσο νοικοκυραιο Έλληνα,που γαμουσε κι εδερνε με τα καταναλωτικά και μετά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να πιστολιασει τους πάντες ,κι ας χαραμιζε γι αυτό το μέλλον των παιδιών του.Αυτο.

    Φιλιά

  42. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @BΠ
    Δεν ξέρω ποιόν προτιμώ απο τους δυο. Ίσως κανέναν. Αλλά η γνώμη μου εξαρτάται απο τους εν δυνάμει αντικαταστάτες.
    Ο Τσόσιτς έχει καλά στοιχεία αλλά είναι σαπάκι, γι’αυτό αντί να παίζει σε καμιά Λάτσιο στην Ιταλία ήρθε στην ΑΕΚ τσάμπα.

  43. Ο/Η conpater λέει:

    Οχι φιλε μου.Να τα λεμε οπως ειναι τα πραγματα.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗς ΠΛΑΚΑΣ…!
    Η ομαδα χτιζει χαρακτηρα απο τον προπονητη της. Αν ομως δεν υπαρχει αυτοσεβασμος ,τα αποτελεσματα φαινονται στο γηπεδο….

  44. Ο/Η Κέλβιν Σέμπουε λέει:

    Στηβ, άνοιξε ένα ποστ για Λαζαρο να γελασουμε λίγο.
    Νομίζω ότι αυτά που έγραψα για τη μαλακία που δέρνει τον ΑΕΚτζη είναι λίγα για να περιγράψουν αυτό που θα ζήσουμε προσεχώς.
    Άλλοι αισθάνονται προδομένοι ήδη….

    Υγ)ενδιαφέροντα τα όσα εγραψε ο ΚΚ για τα προεόρτια τ τελικού.Εντυπωση που συνέβησαν αυτά στην ΑΕΚ τ τίγρη.Σοβαρολογώ

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κέλβιν Σέμπουε : Προσπαθώ να μπω να διαβάσω και δεν μπορώ. Τώρα για κάποιον με τον οποίον γέλαγα όλη την χρονιά, και χρόνια τώρα, τι να πω;

  46. Ο/Η koreas λέει:

    @Κελβιν Σεμπουε

    όπου ΚΚ τι εστί;

  47. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Οσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Κατηγορούν το Μελισσανίδη για καβούρια και “γιατί δεν του δίνει 100 χιλιάρικα μωρέ”.
    Στη φάση αυτή το δίκιο είναι 100% με με την ΑΕΚ.
    Ο Λάζαρος κωλοτρίβεται με το συμβόλαιο απ’το καλοκαίρι. Υπάρχουν σχετικές δηλώσεις το Σεπτέμβριο του ’17.
    Πού ακούστηκε παίκτες που καλά καλά δεν έχουνε κλείσει χρόνο σε μια ομάδα, όταν βάζουν 1-2 γκολ να ζητάνε διπλασιασμό αποδοχών και καινούριο συμβόλαιο ενω καλά-καλά δεν στέγνωσε η υπογραφή στο ισχύον?
    Διότι τώρα μπορεί να λέμε πόσο βοήθησε κλπ αλλά τον Σεπτέμβριο κανείς δε γνώριζε την πορεία που θα είχε η ΑΕΚ αυτή τη σεζόν.
    Πέρυσι που ξεκίνησε να παίζει τον Ιανουάριο η ΑΕΚ δεν του είπε “πάρε το μισό συμβόλαιο”, έτσι φέτος έπρεπε να τηρηθεί η σωστή σειρά.
    Αμα του φαινόταν λίγα τα 320 ας μην υπέγραφε. Όταν υπέγραψε δεν τον έπαιρνε ούτε ο Κούγιας στη Λάρισα, μάλλον τα ξέχασε αυτά.
    Ελπίζω η ΑΕΚ να την έχει δεμένη νομικά την υπόθεση και να τον τρέξει.
    Και τον παίκτη και τον ολυμπιακό που δε μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του και έστειλε εξώδικο.
    Πάμε παρακάτω..
    Για αυτά που έγραψε ο Κετσετζόγλου για την παραμονή του τελικού ποιός έχει ευθύνη στην ΠΑΕ?
    Ποιός άφησε τους παίκτες ξαμολημένους να τρέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις την ωρα που οι αντίπαλοί τους ήρθαν έτοιμοι να δαγκώσουν λαρύγγια?
    Ποιοί ήταν οι 11δάτοι που πήγαν στο γάμο του Ανέστη και “ήπιαν ένα ποτηράκι” παραμονή ενός τόσο σημαντικού αγώνα?
    Διότι δικαιολογίες ακούσαμε πολλές: “αδειάσαμε, μείναμε απο δυνάμεις, φταίνε οι φιέστες” κλπ.
    Τελικά φάνηκε πως δε φταίνε οι φιέστες ούτε οι δυνάμεις που τους εγκατέλειψαν.
    Η ΠΑΕ πιάστηκε στον ύπνο και την πάτησε, με αποτέλεσμα να δεχτεί σφαλιάρα σβουριχτή στον τελικό.
    Σίγουρα κατόπιν εορτής θα βγούνε στη φόρα και άλλα παρατράγουδα, και κάπως έτσι θα εξηγηθεί η εικόνα αποσύνθεσης που παρουσίασε η ομάδα στον τελικό.

  48. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    **Και αυτός ο Άβερελ όμως ε.. κανόνισε τον γάμο του παραμονές του τελικού, ενω τυπικά είναι ακόμα παίκτης της ΑΕΚ.
    Ούτε επίτηδες(?) να το έκανε.

  49. Ο/Η bandog λέει:

    για τον λαζαρο:

    στο διαολο και ακομα παραπερα.

    το +1 δεν στηριζεται νομικα οποτε καλο ειναι η παε να τον αφησει να εκτεθει μονος του χωρις να υποστει η ιδια επικοινωνιακη ηττα.

    ελπιζω τα περι φετφατζιδη να ειναι ανεκδοτο…
    τραβατε ρε λατινικη και βρειτε 10 φετφατζιδηδες με μεταπωλιτικη αξια…

    υπαρχουν και ελευθεροι χαφ και φορ με καλα στοιχεια να δεν θελει να ξοδευτει η ομαδα για αγορες.

  50. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Διαφωνώ με το σύντροφο @bandog ως προς το χειρισμό της ΠΑΕ στο θέμα Λάζαρου.
    Εφόσον η υπόθεση πήγε στα άκρα, η ΑΕΚ πρέπει να το τραβήξει ως εκεί που δεν παίρνει.
    Σίγουρα στο τέλος θα δικαιωθεί ο παίκτης και θα μείνει ελεύθερος, αλλά μέχρι τότε μπορεί να χάσει ενα ολόκληρο καλοκαίρι με οτι αυτό συνεπάγεται για την προετοιμασία του με τον ολυμπιακό.
    Μη ξεχνάμε την περίπτωση Ντίντακ που είναι και ξένος, και πάλι η ομάδα του πλήρωσε την ΑΕΚ για να τον αφήσει ελεύθερο, διότι καμία ομάδα δεν θέλει να μπλέκει σε δικαστικές περιπέτειες για έναν παίκτη που δεν της ανήκει.
    Άσε που ακόμα και αν δικαιωθεί ο Λάζαρος η UEFA θα τον αναγκάσει να αποζημιώσει την ΑΕΚ, επομένως θα είναι μια μικρή νίκη πρώτα ηθική και μετά επικοινωνιακή.
    Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το κάρμα, όπως έγινε με πολλούς πριν το Λάζαρο.
    Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος η ΑΕΚ πρέπει να κάνει οτι περνά απο το χέρι της (νομικά) ώστε να καθυστερήσει και να στερήσει απο τον ολυμπιακό ένα σημαντικό εργαλείο ενόψει της νέας σεζόν.
    Ταυτόχρονα φυσικά η ΑΕΚ πρέπει να προχωρήσει τον προγραμματισμό της και να βρεί καλύτερους αντικαταστάτες και οχι το Φετφατζίδη τον Μπονανότε των Βαλκανίων.

  51. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @ππαρατηρητής
    οι γάμοι και οι τελετές που ακολουθούν δεν κλίνονται τελευταία στιγμή, αλλά πολλούς μήνες νωρίτερα για ευνόητους λόγους, οργανωτικούς. Σίγουρα πολύ πριν τον τελικό και ξέροντας ότι αν πήγαινε η ΑΕΚ σε αυτόν δεν θα ήταν στους 18 λόγο καραντίνας. Γιατί να τον αναβάλει…;;;; Όποιος δεν ήθελε να μην πήγαινε.
    Παιδιά είπαμε, αλλά όχι και μέχρι εκεί ότι έβαλε επίτηδες τον γάμο….

  52. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Οχι “επίτηδες” με την έννοια που δίνουμε συνήθως, απλά αδιαφόρησε για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Μέχρι τις 30/06 είναι παίκτης της ΑΕΚ.
    Εδω και 1 μήνα είναι γνωστό πως η ΑΕΚ θα παίξει στον τελικό κυπέλλου.
    Η μάλλον ουσιαστικά το ξέραμε απο τότε που κληρώθηκε με τη Λάρισα στα ημιτελικά, δηλαδή ουσιαστικά πριν απο 2+ μήνες. Άσχετα αν ζοριστήκαμε στο ΟΑΚΑ.
    Επομένως μπορούσε να βάλει τον γάμο του μετά το τέλος Μαϊου.
    Διότι τότε η ΑΕΚ θα είχε ξεμπερδέψει 100% απο όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
    Αν πχ. τραυματιζόταν ο ένας απο τους δυο τερματοφύλακες ή μάζευε κάρτες, αναγκαστικά θα έπαιρνε στην αποστολή τον Ανέστη. Πώς ήταν τόσο σίγουρος οτι θα ήταν εκτός αποστολής? Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει.
    Απο κει και πέρα θα συμφωνήσω πως η ευθύνη είναι των παικτών που πήγαν και στον τελικό σερνόταν.

  53. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ρε μεγάλε οποτε θέλει παντρεύεται ο καθενας τι ειναι αυτα που γραφεις; Σύνελθε.. Απο ποτε θε ζητάει άδεια απο τον εργοδότη του ο καθενας αν θα παντρευτεί η αν δεν τον βολεύει γιατι μπορεί να πέσει κανα απρόοπτο στο γραφειο;
    Τι μικρόψυχα ειναι αυτα που γραφεις πλεον;
    Εχεις ξεφύγει, προχθές μηδενίζεις το Σιμοες επειδή δε έπαιξε καλα ενα ματς. Λες και ολοι οι άλλοι πέταγαν και εκει ηταν ολο το πρόβλημα!
    Έλεος πλεον με την εμπάθεια στο όνομα της ΑΕΚ.
    Και εγω δεν τον παω το ψηλό αλλα ειναι μήνες εκτος ομάδας, τωρα μας έπιασε η καψούρα επειδή χάσαμε ενα ματς η θα έγραφες τίποτε αμα ειχαμε κερδίσει;
    Γάμος δε κανονίζεται ενα και δυο μήνες πριν.
    Ρε τι αλλο θα ακούσουμε…

  54. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τυπικά δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να ρωτάει κανέναν για το πότε θα παντρευτεί ή πότε θα κάνει πάρτι στο σπίτι του. Όμως κανείς δεν οργανώνει γάμο ή βαφτίσια όταν την επόμενη μέρα παίζει τελικό κυπέλλου η ομάδα του.
    Συνήθως (για ευνόητους λόγους) αυτές οι κοινωνικές εκδηλώσεις συνήθως γίνονται με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων.
    Απο κει και πέρα καθένας ως εκεί που καταλαβαίνει.
    Οσο για τον Σιμόες, μπορεί εσυ να τον έχεις τοτέμ και ιερή αγελάδα.
    Δε χρειάζεται να συμφωνούμε σε ολα, ουδείς κατέχει τη μοναδική αλήθεια.

  55. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Ανώνυμος επίσης αν δεν κατάλαβες ποιό ήταν το κυριότερο αγωνιστικό πρόβλημα της ΑΕΚ στον τελικό, τσάμπα κουραζόμαστε. 🙂

  56. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν γνωριζω την υποθεση, αλλα γενικα μιλωντας, στις περιπτωσεις συμβολεων οπου υπαρχουν +1 χρονος, αυτο σημαινει πως ο παικτης ναι μεν δεν ειναι υποχρεωμενος να ανανεωσει το συμβολαιο του,αλλα απτην αλλη ειναι υποχρεωμε ος να μιλησει πρωτα με την ομαδα που εχει συμβολαιο και κατοπιν με οποιαδηποτε αλλη. Η ομαδα δηλαδη-στην προκειμενη περιπτωση η ΑΕΚ- εχει τον πρωτο λογο στις οποιες συζητβσεια γο ουν με τον παικτη και επονται οι – οποιες- επαφες του με ετερους συλλογους.
    Αν αποδειχθει πως ο Λαζαρος ειχε μιλησει με αλλη ομαδα- εν προκειμενω ο Ολυμπιακος- πριν τον καλεσει η ΑΕΚ ( και πριν εκπνευσει η τελευταια ημερα του συμβολαιου του,εξυπακουεται), σε αυτην την περιπτωση υπαιτιος θεωρειται ο παικτης για “ρηξη ορων συμβολαιου”.
    Επομενως – και αν εχει συμβει αυτο το τελευταιο- η ΑΕΚ ορθα πραττει και τον ” σουρνει” δικαστικα. Δεν εχει να κερδισει κατι βασικα,αλλα ειναι θεμα καθαρα αρχων και ταξης.

  57. Ο/Η netrino λέει:

    Η ΑΕΚ 2017-18 ήταν μιας χρήσης,όλοι το ξέραν αυτό.

  58. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η λογική μου λέει πως για να βάλει το +1 η ΑΕΚ κάποια βάση θα έχει, δε μπορεί να είναι τόσο απλά τα πράγματα.
    Πόσο μάλλον αν έχει την υπογραφή του Λαζαρου σε συμβόλαιο 1 έτους.
    Και ο γαύρος τώρα που τον υπογράφει με 2+1 τον πήρε, αρα δε μπορεί για την ΑΕΚ να είναι άκυρο και να ισχύει μόνο για το γαυρο.

  59. Ο/Η bandog λέει:

    αυτα τα μονομερη +1 ειναι λιγο περιεργα και δε νομιζω οτι νομικα στεκουν αν δεν περιλαμβανουν δεδομενα επιτευξης στοχων (πχ συμμετοχες)και απλα αφηνονταισ την θεληση ή μη της ομαδας.

    βεβαια και ο ντιντακ τετοιο αμανε ειχε σηκωσει αλλα στο τελος εφερε λεφτα και ζητησε συγνωμη για την αναστατωση.

    για να επιμενει η αεκ τωρα με το λαζαρο προφανως κατι θα εχει στα χερια της.
    θα δουμε…

    ο επομενος που θα παει γαυρο ποιος θα ειναι?

  60. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Tελικά σήμερα είπανε πως δεν είναι απλά μια οψιόν, αλλά συμβόλαιο μονοετές υπογεγραμμένο κανονικά και με το νόμο. Απλά θεωρήθηκε οψιόν επειδή ήταν στο χέρι της ΑΕΚ αν θα το καταθέσει, αν δηλαδή θα έμεναν ευχαριστημένοι απο τον παίκτη.
    Εχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.
    Ο γαύρος διαρρέει πως “δεν ανησυχούν για το συμβόλαιο της ΑΕΚ”.
    Τότε γιατί βιάστηκαν να τον ανακοινώσουν απο τώρα για την 1η Ιουλίου? προφανώς για να τρέξουν τα δικαστικά πιο γρήγορα και να προλάβει την προετοιμασία.
    Η ΑΕΚ λογικά δεν έχει κανένα λόγο να βιαστεί σ’αυτή την υπόθεση.
    Θα το καθυστερήσουν οσο πάει για να χάσει τουλάχιστον την προετοιμασία.

  61. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ομάδα εχει και προπονητή και τεχνικό διευθυντή και γενικό αρχηγό και διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και εσωτερικό κανονισμό.
    Φαντάζωμαι οτι ολοι αυτοι δε μπορεί κατι θα άκουσαν για το γάμο του ψηλού που τόλμησε ο αθεόφοβος να παντρευτεί πριν το πέρας των υποχρεώσεων. Που σε μια ομάδα κρατάνε 11 μήνες μιας και εχει προετοιμασία Ευρώπη πρωτάθλημα κλπ.
    Τωρα το τι βολεύει το κάθε παρατηρητή να λεει και να καταλαβαίνει ειναι αδιάφορο τελείως.
    Αναπαραγάγεις μια βλακεία του ΚΚ ετσι γενικα μονο και μονο για να το παιξεις έξυπνος οσο έξυπνος ειναι αυτος που αρχικά την έγραψε.
    Ουδείς ασχολήθηκε με το θεμα γιατι ειναι απλα ανήθικο να μπλέκεις τα προσωπικά του καθένα για το ποδόσφαιρο.
    Δεν ειναι η πρωτη φορα που βγάζεις μικροψυχία το εχεις κανει κ άλλες φορες οταν προβάλεις ως επιχηρηματα το τι κανει ο καθενας στον ελεύθερο χρόνο του λες και ο κάθε ποδοσφαιριστής ειναι αναγκασμένος να ζει και να αναπνέει μονο για την αεκ η κατα πως εσυ ποστευεισ Οτι πρέπει να κανει και δεν ειναι άνθρωπος.
    Εφόσον λοιπόν κανέναν απο την ομάδα η τη διοίκηση δεν απασχόλησε το θεμα ειναι τουλαχιςτον μικρόψυχο να κάθεσαι να το παρουσιάζεις ως γεγονός.
    Τωρα το τι καταλαβαίνει ο καθενας και τι ξέρει και το τι βλεπεις σίγουρα το γνωρίζει καλύτερα απο σενα που εχεις άποψη για τα παντα και δεν αφήνεις τίποτα ασχολίαστο.

  62. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Οσο για το Σιμοες ειναι ενα παιδι που ουδέποτε εχει δημιουργήσει πρόβλημα, πολλές φορες εχει αγωνιστεί τραυματίες ακομη και με ενέσεις και τις περισσότερες φορες 8-9 στις 10 εχει σταθερότατη και καλη απόδοση.
    Αποκτήθηκε δωρεάν, στοιχίζει λίγα χρήματα (250 αν δε κανω λάθος ) και αγοράστηκε ωε κόφτης-αμυντικό χάφ. Το οτι η ομάδα δεν εχει βάλει δίπλα του ενα δημιουργικό μέσο της προκοπής δεν ειναι εύθυμη του σιμοες αλλα της αεκ.
    Ποτε δεν το έπαιξε παικταράς ποτε δε δήλωσε κατι που δεν ειναι και ποτε δε προκάλεσε πουθενά.
    Ειναι σοβαρότατο παιδι, οικογενειάρχης και οχι κλαρινογαμπρος να γύρα ΕΙ στα μπουζούκια, και εχει φτάσει μέχρι να σκέφτεται μα γινει Έλληνας.
    Το οτι ειρωνεύεσαι ενα παίκτη που 8 στις 10 ειναι καλός και απλα σε ενα ματς δε τράβηξε οπως ολοι οι άλλοι 10 ειναι αυτο που σου ειπα και πριν: μικρόψυχο και μονο και απλα δειχνει οτι το πρόβλημα δεν ειναι μονο στο ρόστερ (που αλλάζει ανα 2-3 χρονια) αλλα κυρία στη νοοτροπία των φιλάθλων της που απαξιώνουν τα παντα μεςα σε ενα ματς που δεν τους έκατσε ενα αποτέλεσμα.

  63. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Ανώνυμος
    Δηλαδή τί περίμενες να βγάλει στη σέντρα τους παίκτες? να βγούν και να πούνε “ο τάδε και ο τάδε πήγαν στο γάμο και ήπιαν κανα ποτηράκι”?
    Ή μήπως πιστεύεις πως ο ΚΚ το έβγαλε αυτό χωρίς να το γνωρίζει η ΠΑΕ?
    Οσο για τον Σιμόες, το έχω ξαναγράψει πως είναι ένας καλός κόφτης αλλά ως εκεί, και φυσικά δεν ευθύνεται ο ίδιος που η ομάδα δεν έφερε ενα αξιοπρεπές 8άρι αλλά τον.. Κονέ που μας τον παρουσιάζουν και ως απαραίτητο.
    Απο κει και πέρα δε με ενδιαφέρει πόσο καλό παιδί είναι, δεν τον θέλω για γαμπρό.
    Όταν παίζει καλά λέμε έπαιξε καλά. Όταν δεν παίζει καλά λέμε πως ήταν τραγικός, όπως οι 9 απο τους 11 του τελικού.
    Αμα σε χαλάει η κριτική μου είναι πρόβλημά σου. Eξάλλου οι απόψεις μας μετρούν το ίδιο, δηλαδή καθόλου 🙂

  64. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πραγματικά δε ξερω τι ειναι το πιο θλιβερό
    Το οτι διαβάζεις ΚΚ!!!! ο οποίος σε παραμύθια και προπαγάνδα εχει ξεπεράσει τον Μυνχαουζεν τοςα χρονια;
    Το οτι όντως μη παρών ο ιδιος- άρα λεγωντας αερολογιες – γράφει την εξυπνάδα – υπόθεση: ήπιαν και κανα ποτηράκι παραπάνω;
    Το οτι ολα αυτα τα πιστεύεις ειδικά για το αν και ποςο (αν ειναι δυνατόν) ήπιε κάποιος; Έπιναν ολοι το ιδιο ποτό τουλαχιςτον η οχι; Τα σφηνάκια μετράνε;

    Το οτι οχι μονο τα πιστεύεις αλλα θεωρείς οτι η ΠΑΕ δηλαδή ο Μελισσανίδης, μιας και χωρις εντολή του δε κουνιέται τίποτα, εκει μεσα ασκεί κριτική μέσω του ΚΚ;
    Και δε φωνάζει οποοον θέλει να τον πάρει ο διάολος κανονικά; Η οτι πηγαίνωντας στη προπόνηση χθες δεν ειπε κουβέντα σε κανενα για το θεμα;

    Λες να ντράπηκε; Εχεις τη παραμικρή ιδέα τι ετσι Μελισσανίδης και πως ενεργεί στις δουλειές του;

    Το οτι αν η ΠΑΕ ήθελε να ‘τιμωρήσει’ καποιον περίμενε να μάθει απο άρθρο του ΚΚ τι εγινε σε μια εκδήλωση που ηταν καλεσμένος πολυς κοσμος απο την ιδια τη ΠΑΕ και οχι μονο ποδοσφαιρηστες; Η οτι απλα αγνοεί τον εσωτερικό κανονισμό που της δίνει ακριβώς το όπλο-πάτημα να το κανει;

    Πραγματικά ειςαι τοςο αφελής και κάθεσαι και γραφεις αυτα τα μικρόψυχα του στυλ ποςα θέλει ο σιμοες χοχοχο χλευάζοντας ενα άνθρωπο που ποτε δε ζήτησε η δεν εκανε θεμα για κατι; Μήπως τα 250 σου φαινωνται πολλα και αυτα; Μήπως εχεις να φέρεις καλύτερο του σιμοες με 150;

    Οπως σου ειπα το πρόβλημα δεν ειναι τοςο κάποιοι παίκτες στο ρόστερ αλλα οι κριτικάρχες που τα ισόπεδωνουν ολα επειδή δεν έκατσε ενα αποτέλεσμα. Ο σιμοες οταν κατάπινε ολο το κεντρο σε 3 ματς με το γαύρο σε μια εβδομάδα ηταν παικταράς προχθές 2 μήνες μετα εγινε χοχοχο και να φύγει να παει αλλου! Βασικά ολοι να φύγουν να πανε αλλου- αν είχε παει μισό μέτρο πιο μεςα το σουτ του αραουχο στο 89 η σήκωναν τη κατσαρόλα τοτε θα ηταν παικταράδες.

    Ειναι ακριβώς αυτο που λες, δε κοιτάς καν τη συνολική παρουσία ενός ανθρώπου, το ήθος μαζί με τη μπαλλα που παιζει παρα μονο αμα κλώτσησε καλα. Γι αυτο άλλωστε και επανήλημενα γραφεις μικρόψυχες σποντες που τις λες κριτικές για το τι κανει ο καθενας στην άδεια του στις διακοπές του ποτε παντρεύτηκε αν βγήκε στο ρεπό του κλπ κλπ και το εχεις κανει πολλές φορες και καλα ταχα μου να το παιξεις έξυπνος μη εχωντας να πεις κατι αλλο ουσιαστικό.

    Ενας παίκτης πέφτει στη χλεύη επειδή δεν έπαιξε ενα ματς με τα χοχοχοχο. Γι αυτο δε σας αξίζουν Σιμοες αλλα Λαζαροι. Δε σας αξίζουν Σαβέβσκι αλλα Αλεξανδρηδες. Δε σας αξίζουν Μπλάνκο αλλα μανωλαδες.
    Η ακομη Ντέμηδες που κλωτσάγανε καλα αλλα διαλύσανε την ομάδα ακομη καλύτερα.
    Σου βάζω δυςκολα το ξερω. Γράφε φυσικα οτι θέλεις δικαίωμα σου εγω απλα σου λεω οτι το να αναφέρεσαι σε μη ποδοσφαιρικά θέματα αλλα σε προσωπικά ειναι κατινιες και μονο. Εδω τελειώνω την οποία κουβέντα απο τη μεριά μου αν δε μπορείς να καταλάβεις τι λέμε όντως τσάμπα μιλάμε..
    Αυτο με τς φατσούλες σημαίνει κατι; Πρέπει να γελάσουμε; Η νομίζεις οτι ειμαι 12 χρόνων και θα χαρω;

  65. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Απο τα ορθογραφικά λάθη μάλλον κατάλαβα ποιός είσαι, οπότε δε θα μπω στον κόπο ούτε να διαβάσω το σεντόνι σου ούτε να σ’απαντήσω.
    Δεν έχει νόημα εξάλλου, βαριέμαι.
    Και οι φατσούλες αυτό ακριβώς σημαίνουν 🙂

  66. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    χάσαμε το κύπελο κι αρχίσαμε τις βλακείες,
    μιας χρήσης ομάδα ο ένας, τα πίνανε στο γάμο ο άλλος, φταίει ο Ανέστης, σαπάκι ο Τσόσις, φταίει ο ΚΚ, να την έχει δει αποδητηριάκιας ο άλλος και άλλα πολλά.
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ παιδιά, πρωτάθλημα πέρα των προσδοκιών μας πήραμε, κακή διαχείρηση κάναμε και χάσαμε το κύπελο που ίσως και να μην το αξίζαμε αν και το θέλαμε…

  67. Ο/Η Paok λέει:

    Προς στιβεν.τωρα εγω αδερφε σχετικα ψυχραιμα μετα απο μερες γιατι θεωρω οτι το δυο μηδεν αντι για τεσσερα η πεντε μηδεν “στρωνει” τη δικη μου επομενη χρονια και χαλαει η αν θελεις “αποκοιμιζει” την δικη σου;ευσεβεις ποθοι απο τη μερια μου πιθανον;

  68. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Λογικό να κατάλαβες αφού γνωρίζεις -και ταυτόχρονα έχεις άποψη- για τα πάντα. Απο γαμους μέχρι τους λογους που δε πήγε καλα η ομάδα. Απο την άλλη λιγο περίεργο μιας και ουδέποτε εχω ξαναμιλήσει εδω. Όσο για τα ‘λάθη΄ σε 2-3 λέξεις – τώρα που ξαναβλέπω το κείμενο- ριξτα στο διορθωτή κείμενου,  που έκανε π.χ το όποιον σε οποοον.
     
    Αύτο που δέν στέκει και πολύ βέβαια είναι πως σε ένα κείμενο που δέν διάβασες όπως λές, βρήκες τα ορθογραφικά λάθη! και απαντάς για τις ….φατσούλες.
    Πραγματικά τεράστιος…είναι αυτό που λέει ο λαός: διαβάζεις βουλωμένο γράμμα, στη περίπτωση σου κυριολεκτικά.

  69. Ο/Η xatzi λέει:

    Στηβεν εχουμε αναγκη απo post! Οι ψυχολογοι κοστιζουν….!

  70. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Ανωνυμος
    Mάστορα αυτό με το γάμο του Σιμόες έχει ενα χρόνο που το έγραψα.
    Συγκεκριμένα πέρυσι το καλοκαίρι.
    Οπότε ή θυμάσαι τόσο καλά αυτά που γράφω και έκατσες και διάβασες ολα τα κείμενά μου, ή απλά είσαι αυτός που αντέδρασε και τότε με τον ίδιο τρόπο. Κάτι σαν αστυνομία των σχολιαστών ενα πράμα.
    Για να γίνω πιο ακριβής κύριε snitch, επειδή εγω δεν κρύβομαι πίσω απο “ανωνυμίες”.
    Που ολο “σταματάς να γράφεις” και ολο εδω είσαι και δε χάνεις σχόλιο για σχόλιο.
    Εσυ που μισείς το 80% των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Απο προπονητές, τεχν. διευθυντές, δικηγόρους, οικονομικούς δ/ντές της ΠΑΕ και πάει λέγοντας.
    Προφανώς είναι καλύτερα να είσαι “ανώνυμος” παρά να γράφεις και να βλέπουν τι έγραφες πέρυσι για την ομάδα και την θέση που τελικά θα κατακτήσει.
    Ξέρω πως σε στεναχώρησαν ο “ρουφιάνος” με τον “παπατζή” γιατί πήραν το πρωτάθλημα, αλλά συμβαίνουν και αυτά καμιά φορά.
    Του χρόνου πάλι, καλά να είμαστε 🙂

  71. Ο/Η netrino λέει:

    @ XΑΡΗΣ

    Μιας χρήσης ξερεις τι σημαινει? Ηδη μεσα Μαιου και μετραμε 3 αποχωρήσεις κ οπως ακουγεται επονται και άλλες.Μιας χρησης ηταν η ομάδα χωρις καμια προοπτικη να χτίσεις πανω της αφου πολλοι ηταν δανεικοι.Αυτό εννοώ

  72. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @netrino
    Πραγματικά η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε κάπως περίεργα.
    Μας χαιρέτησαν ο Λάζαρος, ο Γιόχανσον, σήμερα ο Αραούχο..
    Και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ούτε οι λεγόμενοι “κλεισμένοι”
    Όλοι τηρούν στάση αναμονής

  73. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Αδερφέ, νομίζω οτι είσαι στην λεωφόρο. Εξ άλλου, πριν από δυό εβδομάδες είχα σηκώσει σχετικό κείμενο. Ο γαύρος θα κάνει δέκα μεταγραφές, η ΑΕΚ θέλει για πλάκα έξι ενδεκαδάτους, αλογοτροφή δεν υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ με τη λογική, θα κάνει υγιεινό περίπατο.

  74. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς xatzi : Αδερφέ, είμαι στη Νέα Υόρκη. Γυρνάω την Κυριακή και πιστεύω να πούμε μπόλικα.

  75. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    να με συμπαθατε αλλα ο ΠΑΟΚ θα παρει ενα υγιεινο παπαρι και του χρονου, λογικη σε ομαδα με την ρουμανικη νυφιτσα τον σβουρα τον καρετα καρετα και τον Θειο Βανια δεν υφισταται. Η ΑΕΚ ας παρει τεσσερεις εντεκαδατους τουλαχιστον και βλεπουμε για τους εξι. Καινουργια ομαδα ολοσχερως επειδη δεν πηρε κυπελλο ειναι λιγο υπερβολη, και ο Κοκκαλης στα εφτα σερι πρωταθληματα ενα κυπελλο ειχε παρει ολο και ολο δεν θυμαμαι να εβαλε την γατα του να κλαιει

  76. Ο/Η bandog λέει:

    μου μετεφεραν δηλωση του γεωργιου τυπου “κανονικα δεν πρεπει να το πω αλλα θα το πω. του χρονου το πρωταθλημα θα ειναι της αεκ και οχι για αγωνιστικους λογους”.

    ξερουμε τι μπορει να εννοει ο ποιητης?

    μεταγραφικα ξερουμε-υποθετουμε ποιος αλλος μπορει να φευγει ?

    γιατι για ερχομους δεν ακουμε τιποτα περα απο εναν βελγο πιτσιρικα του εργοτελη που φαινεται να κατεχει τη θεση του φορ αλλα δεν ξερω ποσο ετοιμος ειναι για πιεση….

    νταξ , νωρις ειναι ακομη θα μου πεις. σε ενα μηνα θα μαζευτουν παλι τα παιδια….

  77. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μαστορα, αυτο για το σιμοες που τον μηδενιζεις το έγραψες πριν λίγες μερες οπως και για το βρανιες και αυτο για το γάμο του ψηλού που πήγαν οι παίκτες 1-2 μερες μετα ειρωνικά, δε θα κατσω να τα ψάχνω κιολας- τι περσυ και πράσινα άλογα μου λες; Ποιο γάμο του σιμοες μας λες τωρα; Αλλο ειναι αυτο; καινούργιο; Για τον Ανέστη μιλάμε πριν το τελικό. Σύνελθε εχεις μπερδέψει τους παίκτες τους γάμους και το ποιος σου φταίει τελικά.
    Εχεις θεμα μεγάλο εσυ, για τα αλλα που λες, βρες αυτόν που θες να τα πεις και τραβά πες του τα. Εμένα δεν με νοιαζει τι κόντρες εχεις.

    Αμα σε χαλάει στα κείμενα πες παιδια δε θελω σχόλια και τελος. Τι σνίτς και περσυ μου πετάς; Προχτές τα έγραφες, με υφάκι κιόλας. Εχεις χάσει τη μπαλλα να απαντάς σε ολους και για ολα σε κείμενο που δεν ειναι καν δικο σου, αλλη δουλεια δε κανεις ολη μερα.
    Αν σε κανει να νιώθεις ανετα λέγε με σνιτς, σναπς, φλοξ, αζορ, μέγα Ναπολέων η οτι αλλο σε βολεύει. Εκει θα σε στεναχωρήσω τωρα; Βαλε φατσούλες καρδούλες και ζωάκια αρκεί να νιώθεις καλα που τα ξέρεις ολα.

    Ενας ΧΑΡΗΣ που γράφει τα ίδια και αυτος περσινός ειναι, η κάθησε και αυτος να διαβάσει οτι εχεις γράψει ενα χρόνο τωρα; Μήπως ειμαι εγω ο Χάρης; Το εχεις σκεφτεί αυτο; Μηπως οχι; Ε ρε μανία καταδίωξης…

  78. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Ανώνυμος
    Αμα σε χαλάνε τα σχόλια και οι ειρωνείες τότε είσαι σε λάθος μέρος.
    Γιατί εδω μόνο τέτοια λέμε, σε φάση συζήτησης.
    Και κλείνω εδω το θέμα σου γιατί δεν ενδιαφέρει και κανέναν να διαβάζει σεντόνια άνευ ουσίας 🙂

  79. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @bandog
    Αυτό ήταν τελικά το τρομερό που θα έλεγε ο Γεωργίου και θα προκαλούσε πάταγο?
    Είπα και γω θα ήταν τίποτα για το Βαγγέλα και τις δίκες για τους κουραμπιέδες

  80. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Ανώνυμος
    Σε έχει περάσει για τον DIMI, λόγω του στυλ που γράφεις. Εγώ συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα που γράφεις.
    Όντως μερικοί προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι. Κάποιοι άλλοι διαβάζουν μερικές παπαριές σε άλλα σάιντ και τα μεταφέρουν εδώ σε στυλ εμπιστευτικής πληροφορίας. Κάποιοι προσπαθούν να πάρουν την θέση του Αλέφαντου. Ένταξη να λέμε καμιά μαλακιούλα αλλά γιατί φοράει κόκκινα παπούτσια ο Σιμόες και γιατί το σπασουάρ του Βίκτωρα είναι πράσινο γι αυτό χάσαμε το κύπελο νομίσει ότι ξεφεύγει
    Σε μια δημοκρατία φυσικά λέει ότι θέλει ο καθένας, γι αυτό υπάρχουν και τα Ο λα λα, Ανίτα σοσ κλπ

  81. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @ΧΑΡΗΣ
    Αν θεωρείς πως δεν επηρεάζει τους παίκτες αν πάνε σε ενα γάμο (ή γενικότερα σε μια κοινωνική εκδήλωση) λίγες ώρες πριν παίξουν τελικό κυπέλλου, τι να σου πω.
    Ασχετα πόσο θα πιούνε ή πόσο θα φάνε. Είναι η χαλαρότητα που δημιουργούν τέτοια events.
    Γι’αυτό συνηθίζεται αυτά να οργανώνονται τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
    Γενικότερα η ομάδα είχε χαλαρώσει υπερβολικά τις τελευταίες μέρες. Έβλεπες φωτογραφίες απο παραλίες στα social media, και γενικότερα κλίμα ευφορίας ενω θα έπρεπε να είναι όλοι σοβαροί μέχρι τον τελικό.
    Και φυσικά η ευθύνη δεν είναι των παικτών αλλά αυτών που δεν τους μάζεψαν όταν έπρεπε.
    Απο κει και πέρα ήταν ενα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε πόσο υστερούν σε αγωνιστικά χαρακτηριστικά ορισμένοι παίκτες. Αυτό δε σημαίνει πως είναι άχρηστοι και δεν αναγνωρίζουμε οσα έδωσαν στην ομάδα. Ισα-ισα αυτό το ρόστερ είναι value for money. Κατάφεραν πράγματα πολύ πιο πάνω απο την αξία και τα συμβόλαιά τους.
    Όμως τοτέμ δεν υπάρχουν.