ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αέρας πρωταθληματικός σπρώχνει τα διαρκείας φέτος. Αέρας δυνατός σαν αποτέλεσμα των στόχων που ετέθησαν δια στόματος Μελισσανίδη. Ευρώπη και πρωτάθλημα ξανά. Και ποιός δεν το θέλει άλλωστε; Όπως εγώ που έχω βαρεθεί να διαβάζω στην εφημερίδα παρόλες των ποδοσφαιριστών, κι όχι βήματα για την ενίσχυση της ομάδας.

Θα μου πεις ακόμα είναι νωρίς. Πέρσι,  η ουσιαστική ενίσχυση έγινε τον Γενάρη. Σωστό κι αυτό, αλλά υποτίθεται οτι κυνηγάμε να μπούμε σε ομίλους. Όπως υποτίθεται οτι τα περσινά κενά είχαν διαγνωσθεί κι οτι είχε γίνει προεργασία για να καλυφθούν εγκαίρως. Ποιά κενά; Η φυγή του Γιόχανσον και το τέλος του δανεισμού του Αραούχο. Η έλλειψη εξτρέμ δεξιά κι αριστερά, το δεύτερο αμυντικό χαφ πίσω από τον Σιμόες, και ο εσωτερικός μέσος στον χώρο του κέντρου.

Αντιθέτως πρώτα καλύφθηκε η φυγή του Βράνιες, που θεωρητικά προέκυψε αιφνιδίως. Άρα μήπως θα έπρεπε να παρακαλούμε να φύγει κι άλλος ξαφνικά, μπας και πάρουμε κανά παίκτη; Μάλλον αυτό θα έπρεπε να κάνουμε αφού αποδεικνύεται περίτρανα οτι κανένας σχεδιασμός δεν υπάρχει, παρά μόνο ρεζιλίκια με κάποιον Κάιπερς ή με κάποιον Πόνσε.

Ο κόσμος όμως κάνει ρεκόρ στα διαρκείας. Κάτι δεν ξέρει ο θυμόσοφος λαός; Μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτα. Και τον Παπανδρέου πίστεψε, και τον Τσίπρα. Γιατί να μην πιστέψει και τον Θεό, που πάντα έχει; Αν μάλιστα συνεχίσει να σπάει τα ρεκόρ των εισιτηρίων, τότε ίσως και να μην χρειάζεται και ενίσχυση η ομάδα. Αφού είναι ήδη sold out το προϊόν, γιατί να πιεστεί η διοίκηση;

Ας πιεστεί ο Ουζουνίδης, που έχει και σχετικό παρελθόν στην αλογοτροφή. Ας φέρει τον Μάνταλο πίσω, ας κάνει κάνει κι επίσημα τον Γαλανόπουλο back up του Σιμόες, κι ας χρησιμοποιήσει τα δυό έξτρα πλάγια μπακ που έχουμε σαν αλλάγες, σε θέσεις εξτρέμ. Ας βγάλει και τον Γιακουμάκη σέντερ φορ κι ας δει τι μπορεί να γίνει με τα παιδιά που ανέβηκαν από την Κ20. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν είμαστε απλά πλήρεις, αλλά υπερπλήρεις.

Οπότε με αυτήν την λογική, όσες μεταγραφές γίνουν από εδώ και πέρα, θα είναι κερασάκια σαν παρουσίαση. Και θα ακούσουμε οτι έρχονται για να πάρουν θέσεις στην ομάδα, ήδη καλυμμένες. Ήδη αυτό φαίνεται και από τα πειράματα που κάνει ο προπονητής εκεί έξω, που δήθεν στρώνει μια ομάδα αποδυναμωμένη κατά έξι παίκτες σε σχέση με πέρσι, και διδάσκει τακτική σε κάποιους που δεν πρόκειται να παίξουν. Μιλάμε για ολοκληρωτικό μπάχαλο.

Πειράζει; Γιατί να πειράζει; Εδώ δεν πειράζει εκείνους που σπάσανε τα ρεκόρ, θα πειράζει εμένα από την τηλεόραση ή από προσκλήσεις; Το μοναστήρι νάναι καλά κι όλα θα προχωρήσουν. Θα ρίξουμε και μιά κορώνα για διόρθωση εν όψει γηπέδου κι όλα καλά. Την σοβαρότητα θα ψάχνουμε τώρα στην Ελλάδα και την οργάνωση. Ρε βουρ κι ό,τι γίνει έγινε. Θα αλλάξει ο οπαδός ομάδα ή μυαλά; Θα κάτσει να κάνει κριτική στην διοίκηση που μάλιστα προσέθεσε ολόκληρο Ματιάσεβιτς στο τεχνικό επιτελείο; Για μια επικοινωνία ζούμε κι αυτή πάει καλά. Εγώ δεν πάω, αλλά ουδείς ασχολείται με λεπτομέρειες. Και η ποδοσφαιρική ομάδα φέτος, μάλλον θάναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

  1. Ο/Η bandog λέει:

    δε θελω γκρινιες. θα σαρωσει ο γιακουμης φετος.
    εδω παει να σηκωσει παγκοσμιο ο ζιρου 😉

  2. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλημερα Στηβεν, ειτε 1000 ειτε 30000 διαρκειας να πουλαγε η ΑΕΚ την ιδια μεταγραφικη πολιτικη πιστευω οτι θα ειχε, δικτυο σκαουτινγκ μετα απο πεντε χρονια δεν καταφερε να κανει, ουτε με σοβαρους επαγγελματιες συνεργαζεται γιατι ο Μητσος προτιμαει υποτακτικους και οχι συνεργατες, αστεια χρηματα σε παιχτες δινει παιζει και στο γελοιο ελληνικο πρωταθλημα που εγινε και διεθνως γνωστο για καραγκιοζηδες που μπουκαρουνε με οπλα καιι μπραβους επειδη νιωσανε οτι τους βιασανε την οικογενεια με ενα ακυρωμενο γκολ(και τωρα το νιωθουνε και οι ιδιοι που παρακαλανε για παικτες με τα τριπλασια και δεν πατανε), ε δεν θελει και πολυ πιστευω

  3. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Η αλήθεια είναι ότι φέτος μας σπάσανε τα νεύρα με τις μεταγραφές που ΔΕΝ γίνανε ακόμη, και αυτό μόνο γιατί ήταν νωρίς γνωστές οι ελλείψεις της ομάδας.
    Βέβαια λόγο της συγκεκριμένης σφιχτής οικονομικής πολιτικής της ομάδας υπάρχει μια δυσκολία στο να βρεθούν αξιόλογοι παίχτες,και οικονομικοί.
    όλοι καταλαβαίνουμε ότι μετά και την μπούκα του πιστολά τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άσχημα σχετικά με την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος και για να έρθει παίχτης εδώ στο Ελλάντα θέλει κάτι παραπάνω, που αν το πεις αυτό στον τίγρη θα βγάλει ιλαρά..Δεν είμαστε γαύροι που τους αγοράζει με το κιλό.
    Η σφιχτή οικονομική πολιτική θα συνεχίζεται μέχρι να τελειώσει το γήπεδο και να παραδώσει( πουλήσει) ο Μελλισανίδης μια υγιές οικονομικά ομάδα με γήπεδο και προπονητήριο. Οπότε καλό είναι να την συνηθίσουμε αυτή την κατάσταση.

  4. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    @steven

    Έχεις άποψη για τα 3 λάτιν μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας;

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Απόψε θα τα πούμε.