ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ

Την κατάλληλη στιγμή ήρθε η γκρίνια. Κι αυτήν την φορά, δεν ήταν μόνο δική μας. Σχεδόν όλοι ρεπόρτερ της ομάδας, είχαν συμφωνήσει στην καθυστέρηση των μεταγραφών. Οπότε την ώρα που πήγε να σκάσει το θέμα της ασυνεννοησίας μεταξύ εκτελεστικού διευθυντή, τεχνικού διευθυντή και αθλητικού τέτοιου, το νερό μπήκε στο αυλάκι με τις τρεις μεταγραφές και ο διαχωρισμός των αρμοδιοτήτων πήγε για αργότερα.

Φυσικά για να είμαι δίκαιος, θα πρέπει να τονίσω οτι υπάρχουν κι άλλες δυό προσθήκες στο φετινό ρόστερ. Ο Οικονόμου και ο Μάνταλος. Άρα μιλάμε για τέσσερις μεταγραφές και μια καλή επιστροφή με βάση τον χαρακτήρα του Ουζουνίδη. Οπότε πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα στον τίγρη, που έκοψε τον βήχα των αυτοδίδακτων που κουβαλάνε διεθυντικούς τίτλους, και που ολοκλήρωσε τις μεταγραφές.

Είναι καλές οι μεταγραφές όμως; Αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει κανένας. Τα πάντα θα φανούν στο τερέν αργότερα, κι ειδικά σε παιχνίδια κρίσιμα. Όλοι οι παίκτες που έρχονται σε νέο περιβάλλον, είναι στοιχήματα και λαχεία. Όμως υπάρχει και η θεωρία. Αυτή λέει οτι η ομάδα αντικατέστησε αυτούς που έφυγαν με πολύ ακριβότερους όρους. Οι ρήτρες εξαγοράς των νεοφερμένων φτάνουν τα δεκέξι εκατομμύρια πλέον, ενώ έρχονται οι τρεις από αυτούς, από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ξαναλέω οτι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ψάρια θα πιάσουν. Όμως ο Λάζαρος μοιάζει να μπαίνει στην λήθη με τον Μπογιέ, ο Κονέ δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ντο Σάντος, ο Πονσέ μοιάζει ισοδύναμο στοίχημα με την στιγμή που είχε έρθει ο Αραούχο, ενώ και ο Οικονόμου μπορεί να μην υστερήσει σε σχέση με τον Βρανιες αν ληφούν υπ’ όψιν οι συνολικές παρουσίες των δυό παικτών. Άρα ο εγγυητής έκανε πολύ καλή δουλειά και όπλισε την ομάδα αρκετά.

Στην εξίσωση αυτή, μπαίνει κι ο προπονητής, που έδειξε να έχει μελετήσει τους καινούργιους, να τους έχει ήδη βάλει στην σκακιέρα, και να δημιουργεί έναν πολύ δυνατό πάγκο με βάση το 4-4-1-1 που θέλει να παίξει. Όπότε η αισιοδοξία περισσεύει στην θεωρία και μένουν μόνο κάτι λεπτομέρειες.

Θα μπορέσει ο Μπογιέ να γίνει πιο ομαδικός; Τα στοιχεία δεν είναι τόσο πολύ υπέρ του. Θα γίνει ο Πονσέ killer; Διότι επιδόσεις θεαματικές δεν διαθέτει, όπως δεν διαθέτει αυτήν την στιγμή και κάποια ετοιμότητα. Στοιχήματα των δώδεκα εκατομμυρίων είναι αυτά. Για τους άλλους δύο, δεν θα πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Η ΑΕΚ πάντα διατηρεί την παράδοση, να επωφελείται από παίκτες χαμηλότερης αξίας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Μακάρι να την αλλάξει. Και, καλύτερο θέαμα θα δούμε, και, περισσότερη ουσία.

Σκεφθείτε πάγκο λοιπόν, με Λαμπρόπουλο, Λόπεζ, Γκάλο, Γαλανόπουλο, Μπακασέτα, Τσόσιτς, Αλμπάνη και Γιακουμάκη. Ακόμα και με Ντό Σάντος όταν ο Μάνταλος θα έρχεται στο κέντρο ή ότασν ο Μπογιέ θα παίζει πίσω από τον φουνταριστό. Στην θεωρία θα έχουμε τρομερή δύναμη, στην πράξη μένει η χημεία των παλιών με τους καινούργιους, η χημεία του προπονητή στο νέο περιβάλλον και στην πίεση για τους στόχους, καθώς και η αφομοίωση των νέων τακτικών στις οποίες οι αθλητές θα κληθούν να δικαιώσουν τις απαιτήσεις τους.

Όμως οι κινήσεις έχουν ολοκληρωθεί, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και κάτι άλλο μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Η ΑΕΚ κοιτάει, και πλάγια αριστερά, και κεντρικά. Για αργότερα στη σεζόν. Όταν κάποιοι θα κάνουν κοιλιά. Άλλη θέση δεν παίζεται. Χωρίς και να είναι μονόδρομος η αποχώρηση Μοράν και Αϊντάρεβιτς, όπως γράφεται. Και οι κινήσεις είναι πολύ καλές θεωρητικά με όλες τις ευχές μας για να γίνουν και πρακτικά. Και με την υπέρτατη ευχή να μην έχουμε τραυματισμούς. Για να δουλεύει το σύστημα σωστά και χωρίς πειράματα, που τα φάγαμε με το κουτάλι πέρσι.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

24 Responses to ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ

  1. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    @Steven

    Να πω κι εγώ ότι εμπνεεις ένα τεράστιο σεβασμό. Χαίρομαι που σε γνώρισα.

    Να ‘σαι πάντα καλά.

  2. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Θεωρητικα παντα, στην αμυνα εχουμε αποδυναμωθει με τη φυγη Βρανιες και τον ερχομο Οικονομου. Επισης ειδα αρκετα βιντεακια του Μπογιε. Τσακωμενος με το γκολ και με την πασα. Τσαλιμακια, ντριμπλες και ουσια μηδεν. Λιγο σε Πατιτο μου εμοιασε. Και να σκεφτεις οτι στο youtube βαζουν τα καλυτερα και 8/10 βιντεο δεν ειχαν ουτε γκολ, ουτε ασιστ. Μονο ντριμπλες χωρις ουσια. Οτι και αν ειναι, εμεις εκει θα ειμαστε παλι. Διαρκειας στην 9 φετος με πατερα και ντεμπουτο τετραχρονου γιου φετος.
    ΥΓ. Δε χρειαζεται να πουμε ποιος καθαρισε για τους δανεισμους. Ηθελα να ξερα πως ανεχεται και πληρωνει 3 κηφηνες εκει μεσα.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Ευτυχως που συντονιστηκαν εγκαιρα ο τεχνικος διευθυντης, ο εκτελεστικος διευθυντης κι ο διευθυντης αθλητικου προγραμματισμου μαζι με τον οργανωτικο διευθυντη σε συννενοηση βεβαια με τον γενικο διευθυντη της εταιριας ( οοοοολοι αυτοι οι διευθυντες ειναι βεβαια το ιδιο προσωπο) κι εκλεισαν καποιες μεταγραφες. Παλι καλα να λεμε που υπαρχει κι ο Μελισσαν για να συντονιζει ολους αυτους τους διευθυντες !!!!!!!!

  4. Ο/Η bandog λέει:

    μια χαρα ειναι οι προσθηκες (θεωρητικα) και θεωρω βεβαιο οτι θα υπαρχουν τουλαχιστον αλλες δυο για εξτρεμ και χαφ.

    η διαισθηση μου ειναι οτι βλεπω πιο πιθανο τον οφοε απο τον κονε για τα χαφ.
    θα δουμε..

    χαρηκα που ηρθαν δυο αργεντινοι και ενας βραζιλιανος (και μαλιστα πιτσιρικαδες καυλωμενοι) γιατι πρωταθλητρια χωρις αργεντινο και βραζιλιανο δεν υπαρχει !

    εν τω μεταξυ ο στοιχημαν μας δινει τριτο φαβορι για πρωταθλημα με 4.1 !
    προλαβαινετε πριν πεσει 😉

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ο Μελισσανιφης,τους-τυποις- διευθυνταδες στα γραφεια τους εχει για να επιβεβαιωνεται το “εγω”. Ειναι μια μορφη αυτοικανοποιησης και αυτη.
    Πως καποιος ” νοικιαζει” ενα κολ γκερλ ας πουμε; Ε,ακριβως το ιδιο.
    Ελπιζω και ευχομαι τα νεα δανεικα “αποκτηματα” (αδοκιμος ορος αλλα τι να κανουμε) να προσφερουν κατι τις στο μαραζομενο πρωταθλημα της μαραζωμενης χωρας. Το σεντερ φορ,σε 115 συμμετοχες εχει βαλει 7 γκολ. Ελπιζωμεν να βελτιωθει.
    Οσο,για την επιλογη Ουζουνιδη για τον παγκο,ας ειμαστε υπομονετικοι. Αλλωστε ηταν επιλογη και διακαης ποθος του Μελισσανιφη εδω και καιρο. Το ειχε πει αλλωστε σε ανυποπτο χρονο οτι “καποια μερα θα φερω στην ΑΕΚ τον Μαρινο”, αν θυμαστε. Ασε που πολλοι παρανοησαν και καταλαβαν ” καποια μερα θα φερω στην ΑΕΚ τον Μουρινιο”. Ενταξει,ειπαμε.
    Απλα,γενικα,δεν καταλαβαινω γιατι-ακομα και σημερα- γινεται το βασικο σταδιο της προετοιμασιας στο εξωτερικο και γινονται τζαμπα εξοδα σε αθλητικα κεντρα,ξενοδοχεια κλπ.
    Αφου καμια διαφορα δεν υπαρχει αν η βασικη προετοιμασια γινει στα ωραιοτατα Σπατα. Μαθαινουν μπαλα και αφομοιωνουν καλυτερα τα συστηματα οι παικτες απλα περνοντας τα συνορα;
    Πραγματικα ακατανοητη και παρωχημενη πρακτικη.
    Αφου ολα γινονται μετα το τελος της λεγομενης “βασικης προετοιμασιας”, ποιος ο λογος για ξεσπιτωμα;
    Ευρωπαιοι το παιζουμε; (και οχι μονο εμεις φυσικα)

  6. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλησπερα σε ολη την παρεα

    1)ο πατιτο ηρθε στα 26 απο την Μαλαισια ενω πριν δεν ειχε πατησει το ποδι του στην ευρωπη ουτε για διακοπες, ο Μπογιε αμα ειχε καμια δεκαρια γκολ και ασσιστ στο καμπιονατο στα 22 του, δεν θα πηγαινε δανεικος στην ΑΕΚ αλλα μεταγραφη σε καμια Ναπολι το ιδιο και ο Πονσε στα 21 του . και οι δυο λογω ηλικιας σε συγκριση με τον Πατιτο εχουνε ακομα περιθωρια βελτιωσης αν κατσουνε και δουλεψουνε παντα

    2)Στηβεν ο Μανταλος που ακριβως χωραει σε συστημα 4-4-1-1? εξτρεμ δεν ειναι, κεντρικο χαφ δεν ειναι που θα τον βαλουμε? Τερματζη 😀

  7. Ο/Η Βαγγελης λέει:

    Χαιρετιζω την κιτρινομαυρη παρεα πιστευω σε δευτερο συνεχομενο πρωταθλημα

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : To 4-4-1-1 είναι στο μυαλό του Ουζουνίδη. Πρακτικά ένα 4-2-3-1 με τον Μάνταλο αριστερά.

  9. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Αφου ο Μανταλος αριστερα δεν το χει ρε Στηβεν αντε να παιξει πισω απο τον σεντερ φορ και ο Μπογιε οταν επαιζε εξτρεμ αριστερα επαιζε

  10. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    Θεωρητικά πάντα μιλώντας οι 3 Λατίνοι μπορεί να προσφέρουν πολλά. Μόλις είδα τον Αργεντινό εκ Ρώμης . Αυτός είναι ωραίο παιδί. Τον έχουν πάρει γραμμή οι λυσαρες ή ακόμη;

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το 11 γιατι εμεινε ελευθερο;

  12. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Οι γκρινιάρηδες άρχισαν πάλι.
    Ο ένας είδε βιντεάκια και δεν του άρεσαν οι μεταγραφές ο άλλος δεν του αρέσουν γιατί έχουμε πολλούς διευθυντές και ο τρίτος γιατί έχουμε πολύ κίτρινο στην νέα φανέλα του ξινίζουν οι μεταγραφές!
    Έλεος Ελληνες ΑΕΚτζήδες…….
    Αφήστε να τα δούμε τα παιδιά στο χαμηλότατου επίπεδου ελληνικό πρωτάθλημα και μετά μιλάμε. Την ευκαιρία τους ψάχνουν και αυτοί και γι αυτό ήρθαν σε εμάς και δεν μείνανε Ιταλία

    Χρήστο η προετοιμασία στο εξωτερικό, εκτός του πλήρες εξοπλισμένου σε εγκαταστάσεις κέντρου, έχει να κάνει και με το καιρό. Να μην έχει τόσο ζέστη όπως την Ελλάδα για καλύτερη φυσική κατάσταση. Βέβαια τα τελευταία χρόνια πολλά άλλαξαν και στον καιρό και στην επιστήμη…Στα Σπάτα κάτι τέτοιο θέλει να φτιάξει ο Μελ

  13. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    απλα να προσθεσω και την προσθηκη του Αλμπανη στους περιφερειακους επιθετικους..και επειδη – με οσα εχουμε διαβασει και ακουσει απο τον ιδιο – μοιαζει ευστροφος και με ποιοτητα νοητικη , θεωρω πως θα πετυχει στην ομαδα , διοτι φανηκε στον Απολλων να το ξερει το τοπι..

    ελπιζω και εγω να ερθει ακομα ενα χαφ στο στυλ του Οφοε που αναφερει ο Μπαν (Μπαν, Silly εδω ) καθως και ενα εξτρεμ ακομα…καλος θα ηταν και ενας κεντρικος αμυντικος γιατι προσωπικα μου βγαζει αβεβαιοτητα η ετοιμοτητα του Τσοσιτς .. ρε πως παχυνε ετσι αυτος…

    αλλα δεν υπαρχει βιασυνη κ αγχος πλεον…ειναι κινησεις που μπορουν να γινουν και μεσα στον Αυγουστο , αφου πρωτα δουμε και τι θα προκυψει απο τα δυνατα φιλικα και τα επισημα..

    υ.γ το ειδαμε κ το απεριοριστο μπατζετ του ρωσου…ομαδες δορυφοροι με δανεικους και τηλεοπτικα συμβολαια…

  14. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    αμα μπορουσαμε να περασουμε ομιλους τσου λου δεν θας μας βλεπανε μετα, δεν πα να χει και πεντακοσια κολλητιλικια ο χοντρος με το Μητσοτακεικο παρεα με τον Ιβαν τον απεριοριστο

  15. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ενταξει τωρα,ναι. Ταχα μου να το παιξουμε Γιουβεντους. Αφορμη ψαχνει η “Βασιλειαδου” να παει στας Ευρωπας.
    33βαθμους εφτασε η θερμοκρασια στην β. Ευρωπη. Τρελαθηκαν οι σκανδιναβοι. Πηδαγαν απο τα παραθυρα στο ισογειο μεσα σε μια λεκανη νερο. Με το κεφαλι παρακαλω. Ουδεις τραυματιστηκε.
    Ο ενας λογος,ο κλιματικος, ειναι σχετικος και ευμεταβλητος. Ο δε των συγχρονων εγκαταστασεων επισης πλεον ανηκει λιγο πολυ στο παρελθον. Αυτα ηταν για την εποχη του Δομαζου και της Μοσχολιου. Τωρα εχει παντου ασφαλτο στους δρομους. Ακομα και στην Ζιμπαμπουε.
    Απορω γιατι δεν επιλεγονται τα Σπατα πλεον για προετοιμασια. Για να κονομαει και η ΑΕΚ απο τη μια τσεπη στην αλλη. Ανακυκλωση λεγεται.

  16. Ο/Η conpater λέει:

    @ΧΑΡΗΣ
    Αγαπητε,η γρινια μου με τους διευθυντες εχει να κανει οτι δεν “παραγουν” εργο . Εργο για το οποιο χρυσοπληρωνονται , και τελικα ολες τις διευθετησεις τις κανει ο Μελισσαν. Ουτε γνωριμιες εχουν,ουτε διεθνη κονε,ουτε καν να δουν δυο μετρα παρα περα… Οσο για τις εμφανισεις, επειδη ειμαι “μιζερος”,δεν γουσταρω τα ριγε. Θεωρω πως ειναι σκετη μαλακια να υπαρχουν ομαδες που φορουν τα ιδια σχεδια σε διαφορετικα χρωματα. Ουτε φαντασια υπαρχει,ουτε καν μπαινουν στον κοπο να κανουν μια καποια διαφορα σαν ομαδα. Πες μου ποια διαφορα βλεπεις μεταξυ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο σχεδιο. Που να εισαι σιγουρος οι 10 στις 18 ομαδες θα φοραν τα ιδια. Τελος παντων,η αποψη ειναι υποκειμενικη,μπορει να ειμαι ο μονος που δεν τις γουσταρει και ολοι οι υπολοιποι να ειναι συμφωνοι. Το προβλημα δεν βλεπω που ειναι….

  17. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    @Steven

    Έχεις άποψη για την πρόταση του γενειοφόρου Βασιλειάδη για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν;

  18. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Χρήστο
    πηγαίνοντας για τα Σπάτα μέχρι και το προπονητικό μας κέντρο έχει άσφαλτο, δεν λέγω. Και καινούργια ποδήλατα τους αγόρασε ο Μελ. Οπότε σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος επιλογής του εξωτερικού για την προετοιμασία.
    Το κλίμα είναι 100% λόγος, τώρα αν είχε και δυο μέρες 33 βαθμούς στην Στοκχόλμη δεν αλλάζει κάτι την ώρα που στα Σπάτα είχε 42.
    Μετά για λόγους ψυχολογίας φεύγεις μακριά από εκεί που είσαι καθημερινά και τους διάφορους εξωτερικούς παράγοντες. Απομόνωση δηλαδή στην αρχή για να αφομοιώσουν κάποια πράγματα ανεπηρέαστοι. Σε όλα τα αθλήματα γίνεται και στα ατομικά σπορ.
    Τώρα γιατί δεν πηγαίνουν Καρπενήσι, έχει και εκεί άσφαλτο, και επιλέγουν Βουλγαρίες Τσεχίες και όλη την βόρεια Ευρώπη είναι και θέμα υπηρεσιών που προσφέρει το κάθε κέντρο και η τιμή.(στις υπηρεσίες δεν αναφέρομαι στα ”μασάζ!”)
    Χρήστο αν ακούσεις προετοιμασία στα Σπάτα να αρχίσεις να ανησυχείς όπως θα κάνω και εγώ.
    @conpater
    σχετικά με την φαντασία να μπουν αετοί κομμένα κεφάλια τριφύλλια στάχια κλπ; και οι ομάδες που δεν έχουν κάποιο ζώο η φυτό τι θα βάλουν; Θα το κάνουν όπως η κουνίστρα ο Κούγιας που βάζει στην φανέλα ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι;
    Σούπερ είναι οι ρίγες και σε σχέση με του ΠΑΟΚ δέκα φορές καλύτερη γιατί είναι της ΑΕΚ.
    Για φαντασία όποιος θέλει να την αναζητήσει στο παιχνίδι, όχι στην φανέλα. Με πιάνεις ”αγαπητέ” γιατί κατ εμέ καλός ο Χιμένεθ που πήραμε πρωτάθλημα αλλά από θέαμα δεν βλεπόμασταν πολλές φορές
    Τα βρακιά και οι φανέλες είναι καθαρά τι θα βάλεις στο πορτοφόλι. …

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Δεν θέλω να πέφτεις επίπεδο.

  20. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    πολυ καλα κανει η ΑΕΚ και προετοιμαζεται σε συνθηκες Αθηνας, αφου αυτες οι συνθηκες μας ενδιαφερουν και οι παιχτες θα πρεπει σε αυτες τις συνθηκες να προσαρμοστουν πιο γρηγορα…

    τελικα Σελτικ…συλλογη απο κιλτ θα κανει η ΑΕΚαρα…

    υ.γ οπωσδηποτε γρηγορο και δυναμικο αμυντικο…ο ενας τραυματιζεται με ιωση και ο αλλος εχει μεγαλυτερη μπακα απο τον Μπακα που ειχε φερει ο Αδαμιδης..
    μενεις με Λαμπροπουλο και Οικονομου απεναντι σε επιθετικους με 70 γκολ την περσινη χρονια…
    και φυσικα οπωσδηποτε ενα ετοιμοπολεμο χαφ ακομα…ενας Σιμοες υπαρχει μονο…ο Γαλανοπουλος πιο στασιμος απο το μετρο της θεσ/νικης και τον Αλεφ ακομα δεν τον ξερουμε…με Μοραν και Αστριτ δεν ασχολουμαι…ουτε η ΑΕΚ θα επρεπε..

  21. Ο/Η conpater λέει:

    @ΧΑΡΗΣ
    Εσενα σου αρεσουν ,εμενα οχι. Τα υπολοιπα για τα σηματα δεν τα καταλαβαινω.
    Σαφως,και δεν ειναι οι φανελες το μεγαλυτερο προβλημα,αλλα αμα βγαινεις στο γηπεδο και εισαι σαν τον Εργοτελη πριν τρια χρονια δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

  22. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @conpater
    τέτοια αίσθηση σου δίνει η νέα φανέλα με τον δικέφαλο αετό πάνω της; Εργοτέλη;
    Καλό το συναίσθημα αλλά στο 2018 μετράει το χρήμα σε αυτό τον τομέα. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Μπορεί να δω την γυναίκα σου και να πω τι μπουρούχα είναι αυτή. Εσένα σου άρεσε και καλά έκανες. Αντικειμενικά όμως όταν μιλάμε για την φανέλα με τον δικέφαλο πάνω της είναι πάντα ωραία.

    Υπάρχουν άνθρωποι που αν δεν φορέσουν NIKE, Adidas, PUMA, άντε και κανένα UA(είναι ακριβά αυτά) κάτι παθαίνουν. Είναι τα διάφορα κόμπλεξ που κουβαλάει ο Ελληνας από την εποχή των πατεράδων μας. Η εποχή της στέρησης. Που οι έχοντες το χρήμα αγόραζαν adidas και μη έχοντες ΕΛΒΙΕΛΑ. Οι μεν BMW και οι δε FIAT126. Η εποχή του Λαλάκη του εισαγόμενου. NIKE vs Strike. Amstel vs ΦΙΞ. Έχουν περάσει και στις επόμενες γενιές αυτά τα κολλήματα. Μάρκα να είναι και ας είναι και made in china. Nike να είναι και ας είναι και καμιά μαλακία κυριολεκτικά,πχ φανέλα ροζ χρώματος. Σιγά ρε, μην σε παρεξηγήσει ο Πανόπουλος και ο Κούγιας στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ρε πήραμε τα 3,5; συν ότι άλλο πιθανόν έχει συμφωνηθεί για το γήπεδο μας που είναι το όνειρο του κάθε ΑΕΚτζή;
    Σκέψου και να βάζαμε καμιά διαφήμιση τύπου PORNHUB αντί για ΟΠΑΠ τι γίνονταν..

  23. Ο/Η Paok λέει:

    Προς χαρης.μια ερωτηση.γιατι δεν ειπες”θα μπορουσες να δεις την γυναικα μου και να πεις τι μπουρουχα ειναι αυτη?” και ειπες το αναποδο?οσον αφορα τα αντιντας και ναικ παιζει ρολο και το γουστο και η ποιοτητα και πολλα αλλα.

  24. Ο/Η conpater λέει:

    @ΧΑΡΗΣ
    Φορα κι εσυ τοτε ,ενα στριγκακι που να εχει το σημα της ΑΕΚ πανω του,και κυκλοφορα στην δουλεια σου,στους δρομους και στα ψωνια. Αφου εχει το σημα πανω,δεν σε νοιαζει τιποτα.Και τον χειμωνα,ενα τοπακι ιδιου στυλ….
    Αν αναφερεσαι σε μενα για τις μαρκες,κανεις λαθος. Αλλα εδω μιλαμε για την ΑΕΚ, και τον ρολο που παιζουν οι φιρμες στην φανελα,εκτος κι αν δεν ξερεις τιποτα για αυτο. Και στο κατω-κατω της γραφης,ο καθενας το βλεπει οπως θελει να το δει. Αν ειναι ξεχωριστο να εισαι ΑΕΚ, τοτε δεν ντυνεσαι ουτε Εργοτελης,ουτε Καρδιτσα. Και την BASIC τοτε δεν την ηξερε ουτε η μανα της,και εφτιαξε τις καλυτερες φανελες που εχει φορεσει ποτε η ομαδα.