ΑΓΙΑΞ – Α Ε Κ

Έφτασε η στιγμή που περίμενε ο Ευρωπαίος Αεκτζής. Να περάσουν τα δώδεκα χρόνια και να ξαναπαίξει η ομάδα στο champions league. Με αντιπάλους ασύγκριτα ανώτερους, τόσο σε χρήμα όσο και σε ποδοσφαιρική οργάνωση. Την οποίαν και πρέπει να μιμηθεί ο οργανισμός ΑΕΚ για να ξεφύγει από την ελληνική μιζέρια. Την οποίαν μιζέρια πρέπει και να ξεχάσει σήμερα, να τρέξει πολύ, να αμυνθεί σωστά και να αντεπιτεθεί ακόμα σωστότερα. Να χαρεί την συμμετοχή της και να αποδείξει οτι καλώς βρίσκεται σήμερα εδώ.

Με βάση τις απουσίες της ομάδας και τον κεντρικό σχεδιασμό του αγώνα, η ΑΕΚ μπήκε με 4-4-2 και με την έκπληξη συμμετοχή του Τσόσιτς σε ρόλο δεξιού μπακ. Φυσικά μπήκε με ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική της λειτουργία, πολύ σφιχτό κέντρο, και κάποια διάθεση για οργανωμένη αντεπίθεση. Και αφού ξεπέρασε το αρχικό εδαφικό μούδιασμα, μπορώ να πω οτι ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Κράτησε τον Άγιαξ μακριά από την περιοχή της, υποχρεώνοντας τον σε σέντρες ή σε κάποια μακρινά σουτ. Στην ουσία τον αποσυντόνισε και δεν τον άφησε να κάνει το γρήγορο παιχνίδι του, με πολύ σωστό μαρκάρισμα από το κέντρο και πίσω, όπου σε κάποιες στιγμές συνωστίζονταν καμιά εικοσαριά παίκτες, που δεν ήξεραν πού να δώσουν την μπάλα. Το αποτέλεσμα ήταν η ΑΕΚ να μην κινδυνέψει πουθενά, παρά την διαφορά κατοχής μπάλας υπέρ του αντιπάλου, που ήταν απλά ανούσια.

Η μικρότερη όμως κατοχή που είχαμε, παρέα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάποιων δικών μας παικτών, έβγαλε ίσως την πιο επικίνδυνη φάση του πρώτου μέρους – η κεφαλιά του Σιμόες -, αλλά και δυό τρομερές αντεπιθέσεις, που αν υπήρχε μεγαλύτερη ταχύτητα από τον Πόνσε, ίσως και να είχαμε και κάποια πρωτοπορία στο σκορ ή κάποια καλή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Αλλά να μην έχουμε παράπονο. Η ομάδα έπαιξε πολύ σοβαρά, με πλάνο και σχέδιο, και πρόσφερε σκοπό και στρατηγική σε μας. Που είδαμε και τον Τσόσιτς να πηγαίνει καλά, τον Πόνσε να παλεύει σαν σκυλί, και το κεντρικό μας δίδυμο, να μην αφήνει περιθώρεια αμφισβήτησης.

Στο δεύτερο μέρος όμως, είχαμε ένα ανέλπιστο γεγονός. Το πολύ γρήγορο γκολ του Άγιαξ, που στην ουσία αποδιοργάνωσε όλα όσα είχαμε δει και πει, και φυσικά όλα όσα είπαν οι υπεύθυνοι στα αποδυτήρια. Ο κοντρόλ ρυθμός πήγε στα σκουπίδια, και η ομάδα μας βγήκε έξω από τον σχεδιασμό της εντελώς. Αυτά που είχαν πει επί χάρτου, ήταν η αμυντική λειτουργία και η αντεπίθεση. Πουθενά δεν είχαν μιλήσει για κατοχή κι οργανωμένη επίθεση. Επομένως το καράβι, βρέθηκε με πανιά σε πέλαγος.

Το κέντρο χάθηκε τελείως – είχαμε και σε πολύ κακή μέρα τον Σιμόες – κι ο προπονητής προσπαθούσε να προσθέσει επιθετικά στποιχεία, αφαιρώντας φυσικά τα αμυντικά. Πλέον τα κενά ήταν ορατότατα παντού, και η ήττα σιγουρευόταν, με μόνο το ζητούμενο κάποιο τυχαίο πια γκολ της τιμής, ή η αποφυγή της συντριβής. Τίποτα από τα δύο δεν ήρθε. Και μπορεί να μιλάμε για τυχαίο τρίτο γκολ, αλλά η ουσία είναι οτι παίζεις σε πολύ ψηλή διοργάνωση, που πρέπει να έχεις την ομάδα να παίξεις, κι όχι να κλέψεις. Κι αυτήν δεν την είχε η ΑΕΚ σήμερα – δεν νομίζω οτι την έχει γενικώς – κι οπότε φτάσαμε σε φυσιολογική ήττα, δικαιότατη, παρά την σούπερ φιλοεεληνική διαιτησία για την οποίαν ευχαριστούμε κάποια γκόμενα δική μας σε κάποιο θέρετρο.

Και οι λόγοι, πέραν των τυχαίων γεγονότων, υπάρχουν. Μεταλλάκι εμφανίστηκε, αλλά δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι είσαι. Με Μάνταλο στην Ευρώπη δεν πας πουθενά. Επίσης κι ο Μπακασέτας να έπαιζε – που τον ζήταγε ο Σωτηρακόπουλος – δεν καταλαβαίνω την ποιοτική διαφορά. Ο Άγιαξ ήταν πιο γυμνασμένος, πιο γρήγορος και υπερτερούσε σε σωματοδομή. Εμείς σε επίπεδο παγώματος ρυθμού όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, ήμασταν απλοί Κολοκοτρώνηδες.

Όμως δεν έχουμε παράπονο χοντρικά. Είδαμε την ομάδα στην κορυφή της διοργάνωσης, είδαμε ένα καλό ημιχρόνιο, κι είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο συμβάλαμε κι εμείς με την συμμετοχή μας χωρίς αντιποδοσφαιρικές σκοπιμότητες. Οπότε οφείλουμε να δώσουμε στα παιδιά συγχαρητήρια για όσα μπόρεσαν και καλό κουράγιο για όσα θα αντιμετωπίσουν αργότερα με ακόμα καλύτερους αντιπάλους. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγωνίζονται με σπαθάκια κόντρα σε τεθωρακισμένα.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to ΑΓΙΑΞ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Σίγουρα ήταν ένα σκληρό μάθημα, αλλά εδώ είναι τσου λου, άλλο επίπεδο. Πριν 5 χρόνια παίζαμε με τριγλία, κάθε τέτοιο παιχνίδι, ακόμα και όταν χάνουμε, μας μεγαλώνει. Ειδικά επειδή στην ομάδα υπάρχει πολύ σωστή νοοτροπία και δεν την έχουν δει Μπαρτσελώνα του βορρά ή της τρούμπας.
    Θέλεις και λίγη τύχη, θέλεις, σίγουρα, και περισσότερο βάθος σαν ομάδα. Οι ελλείψεις φάνηκαν. Από εκεί και πέρα στο μαλάκα το Λιβάγια οι 40, αλλά 440 πρόστιμο έπρεπε να του ρίξει γιατί σε κάτι τέτοια παιχνίδια τον χρειάζεσαι.
    Πολύ καλός Οικονόμου (πάλι), Λαμπρόπουλος και Πόνσε στο 1ο. Κάτι πήγε να κάνει κι ο Μάνταλος, αλλά οι μπούκες που εδώ καταλήγουν σε φάσεις, στο τσου λου ήταν στην καλύτερη κόρνερ ή μακρινό φάουλ. Τέσπα, κεφάλια κάτω, σκληρή δουλειά και προχωράμε. Όπως είπε κάποιος αεκατζής σήμερα στο ράδιο, από τα τάρταρα που γυρίσαμε, κάθε παιχνίδι στο τσου λου είμαστε κερδισμένοι και μόνο που είμαστε εκεί και προοδεύουμε.

  2. Ο/Η Savvi λέει:

    Καταλαβαίνω πολύ καλά που εστιάζεις αλλά η έμπνευση Τσόσιτς απλά με ξεπερνάει…

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Αν θελουμε να λειανουμε τις γωνιες,τοτε θα δουμε με συμπαθεια την υπερπροσπαθεια των παιχτων να αλλαξουν δευτερη μπαλια καπου στο κεντρο,να διωξουν την μπαλα εκτος περιοχης χωρις να την παρει παιχτης Ολλανδος, η τον τρεχαλατζη Μανταλο να μην μοιραζει μπαλια ουτε απο το ενα ποδι στο αλλο… Αυτα,αν δειξουμε κατανοηση και συμπαθεια ξαναλεω. Αμα ομως μιλησουμε ξεκαθαρα και ποδοσφαιρικα,η ομαδα σημερα δεν αρχη ουτε τελος. Κι αν πουμε πως το πρωτο μερος καπως σταθηκες,οταν τρως γκολ στο 46`,δεν βλεπω τον λογο να σε πιασει πανικος και τρεμουλα,αφου σαν στοχο εχεις να συνεχισεις οπως επαιζες το α` ημιχρονο. Η ταχυτητητα του AJAX σε σχεση με την ΑΕΚ,ηταν μεταξυ ταχυπλοου και βαρκας με πανια…. Παντα πρωτοι στην μπαλα,κερδιζαν τις 8 στις 10 διεκδικησεις και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο πρεπει καθε φορα να αναζητουμε διακαιολογιες για τις κακες εμφανισεις. Το οτι σου λειπει ο Λιβαγια κι ο Μπακασετας,εμενα δε μου λεει τιποτα. Αφου παιζεις CL οφειλες να ειχες αντικαταστατες . Τελος παντων,τα ιδια θα λεμε καθε φορα….
    Διαβασα με προσοχη τα σχολια του Snitch,οσον αφορα τα οικονομικα της ΠΑΕ. Κι αφου αναρωτηθω για ποιο λογο συνεχιζει να συγκρινει ανομοια πραγματα, Liverpool και Αεκ, τελικα ο Μελ. καλως η κακως ακολουθησε την σφιχτη οικονομκη πολιτικη στην ΠΑΕ ? Γιατι ναι μεν,τα νουμερα που αναφερει ζαλιζουν σαν εσοδα για δυο χρονιες,απο την αλλη μεταγραφες δεν εγιναν και η ομαδα ειναι αυτο που βλεπουμε στο χορτο.

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Γιωργη,ποσο κερδισμενοι ειμαστε με τετοιες εμφανισεις.Δηλαδη αμα φας αλλα τρια απο την Μπενφικα και την Μπαγιερν στον α`γυρο,συνολο 6 και αλλα 4 σου λεω γω στον β`,θα κανεις παρτυ γιατι δεν εφαγες 15? Οταν συμμετεχεις στο CL οφειλεις να εισαι προετοιμασμενος καταλληλα,ωστε να αφησεις καλα δειγματα,να σε παρουν στα σοβαρα και οι υπολοιποι,και να μην γινεις γαυρος που σφυριζανε οι 7αρες και οι 4αρες πανω απο τα κεφαλια τους…..

  5. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Έχω την εντύπωση ότι σήμερα μας αδικεί λίγο το score. Όπως και να εχει η τύχη μια θα σου τα φέρει μια θα σε πάει κόντρα. Ίσως τελικά ήταν ένα καλό μάθημα. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια.

    Καθαρα για λόγους physical game ο Πετρακης δε μπορεί να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Όταν ο Ολλανδός προπονητής πέρασε το σερβο και το άλλο ξανθομαροκινο από το δεξιό άκρο της άμυνας μας στο αριστερό χάσαμε τα αυγά και τα πασχαλια . Αυτοί οι δύο έβαλαν στη μέση το χουλτ και τον ταλαιπωρησαν. Ο περιπατητης Πετρακης απλά κοιτούσε. Δε μπορώ να καταλάβω όταν κατεβαίνουμε με 10 ετοιμοπολεμους κολοκοτρωναιους έτοιμους να δώσουν όλη την ικμαδα τους για την ομάδα, τι δουλειά έχει ο περιπατητης Πετρακης; μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εγώ λέω να μην κατεβαίνουμε στα παιχνίδια και να κατακυρώνονται 3-0. Έτσι, για να μη ρεζιλευόμαστε και να ησυχάσουμε και οι αεκατζήδες. Εντάξει, δε γίναν μεταγγραφές, τα είπαμε. Και το ανίκητο σερί να θυμίσω ότι είχαμε κάτι παιχνίδια σαν την Αούστρια και τη Ριέκα εντός που τους κατέβαζε ο μανόλο αλλού γι αλλού και τα γλιτώναμε με φάρδος αμέτρητο, και σκληρή προσπάθεια και αρνηση αποδοχής της ήττας φυσικά, που είναι άξιο συγχαρητηρίων, αλλά τα παιχνίδια ήταν όσα παν κι όσα ‘ρθουν. Όμως εδώ είναι τσου λου και αν σταβώσει μετά πάει. Συγκρίνεται ο Άγιαξ με τις 2 παραπάνω? Καμία σχέση φυσικά, κι αυτές ντόρτια θα ρουφάγανε.

    Ανεβήκαμε ένα επίπεδο ακόμα φέτος, με τις όποιες αδυναμίες, όλοι συμφωνούμε γι αυτές. Αλλά έχω να πω ότι αυτό που έγινε σήμερα ήταν φυσικό, έτσι είναι η ζωή στα πάντα. Αν έβλεπα υφάκια, κωλοπαιδαρισμούς, ανοργανωσιά, υπεροψία θα ανησυχούσα πραγματικά. Επειδή διαβάζω όμως δηλώσεις, βλέπω σωστή νοοτροπία. Τεχνικές και αθλητικές ικανότητες ΦΥΣΙΚΑ και έχουν ατομικά λιγότερες όχι μόνο από τον Άγιαξ, αλλά και το ζμΠΑΟυγΚ και τη δαφνοστεφανωμένη. Και ευχομαι να πάρουν μαθήματα. Για Ελλάδα ήδη έχουμε δει 3 αγωνιστικές τώρα ότι έχουν ανέβει -και επιθετικά- επίπεδο.

    Η δε παρομοίωση με το γαύρο είναι ατυχέστατη. Και 7ρες και 4ρες να φάμε, εμείς είμαστε εκεί μετά από 5 χρόνια στα τάρταρα και με όλους κόντρα. Ο γαύρος είχε όλο το κράτος, την παράγκα και τα παραρτήματα και τα εξασφαλισμένα 30 του τσουλου ετησίως καβάτζα. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ακόμα και αν τα αποτελέσματα είναι ίδια.

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Η ομάδα απλά δεν είναι έτοιμη γί αυτό το επίπεδο. Ακόμα και ένα ΧΑΦ να είχε αγοράσει, δεν θα τα κατάφερνε. Έχουμε δρόμο ακόμα. Λάθη ο Ουζουνιδης σήμερα. Το Τσοσιτς-Μπακακης δεξιά ήταν κακή επιλογή, αλλά, αποκορύφωμα ήταν η είσοδος του Γιακουμάκη. Να κάνει τι; Αφού δεν έχουμε την μπαλα, δεν ξέρει να την υποδέχεται, ούτε να τη σπάει όπως ο Πονσε. Βάλε τον Γκαλο μήπως κρατήσει και δώσει κάποιος την μπαλα.

    Έφτασε η ώρα να χυθεί η χολή για τις μεταγραφές…μόνο που φαντάζομαι όλους αυτούς στο ημίχρονο να είναι ιδρωμένοι και να ανησυχούν…

    Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι ο Τσιγκρινσκι είναι μια χαρά λύση για να ξεκουράζει τον Οικονόμου…

  8. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Επίσης, αν και διαφωνώ με τις συγκρίσεις με LFC αφού είμαστε όντως σε άλλους γαλαξίες, εγώ κρατάω την ξακάθαρη ανάλυση του 60ριου, καθώς και την απολύτως λογική εκτίμηση ότι εντός 5ετίας πωλούμαστε πακέτο (που συμφωνώ 2000%) και ρωτάω: Από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση -ΟΡΘΟΤΑΤΑ- να χτίσουμε γήπεδο, δανεικά και αγύριστα στυλ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ δεν παίζανε, άντε να τραβήξουμε κάνα 10-15ρι, που δεν το νομίζω, γινόταν να έχουμε και ομάδα με συμβόλαια 1.5 μυρίου? Όταν το γήπεδο θα χρειαστεί μια κατοστάρα εντός τριετίας?

    Από τη μύγα ξύγκι βγάλαμε. Και με 800 ταβάνι παίκτη επιπέδου να γυρίζει τέτοια παιχνίδια δεν βρίσκαμε. Τώρα ότι ο τεχνικός διευθυντής είναι ανίκανος έστω και να κάνει κάτι καλό με αυτά το ξέρουμε.

    Ή πιέζουμε τους παίκτες και τους απαξιώνουμε, να σιγουρευτούμε ότι και αυτό που παίζουν δε θα το βγάζουν πια ουτε στην Ελλάδα. Πάμε λοιπόν και Τούμπα με γκρίνιες και μετά τηγάνι της μεγαλονήσου και μετά με γαύρο μέσα να φάμε κι εκεί τριάρες για να δικαιωθούμε.

    Ο Μελ, καλώς ή κακώς, ΠΡΩΤΑ θα πουλήσει το Μπάρκα και το Λιβάγια και ΜΕΤΑ θα πληρώσει τις 2-3 πριμαντόνες πάνω από μύριο. Δε μπορεί να διπλασιάζεται το μισθολόγιο κάθε χρόνο ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, εκτός άμα είσαι γαύρος του βορρά και πλυντήριο της ρώσικης μαφίας. 4η χρονία Α Εθνική μόλις μπηκαμε! Αλλιώς οι ισορροπίες μέσα στο τμήμα εκρήγνυνται. Λίγη κοινή λογική παρακαλώ.

    Απλά είναι απαράδεκτοι που αφήσαν τελευταία στιγμή τις 2 μεταγγραφές διαφοράς (περιμέναν προφανώς αν δουν αν περάσουμε) και μείναν μπουκάλα γιατί ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ απροετοίμαστοι. Εκεί μαζί σας, αλλά μόνο ως εκεί.

  9. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αναμενομενο το αποτελεσμα,δηλαδη ο ασσος. Τωρα για το σκορ,ενταξει αυτο ειναι παντα και θεμα τυχης η ατυχιας.
    Η διαφορα δυναμικοτητας ομως δεν ειναι τυχης θεμα. Ειναι αυτη που ειναι,οπως και με ολες τις αλλες της διοργανωσης,της λεγομενες πρωτης κλασης.
    Αυτα τα ματς,ειναι χρησιμα για την ΑΕΚ. Οπως και να εχει,ενα ματς στο Αμστερνταμ με Αγιαξ η στο Μοναχο με Μπαγερν,ειναι προτιμοτερα και κυριως οφελιμοτερα-απο καθε αποψη-απο τα ματς με κομποτιακους και πολυ περισσοτερο με Τριγλιες.

    Τα κεφαλια μεσα τωρα,οτι εισπραξαμε εισπραξαμε ως οφελος και ως εμπειρια απο αυτο το μας,παμε για την εγχωρια ζοφερη πραγματικοτητα,αφου επομενο μας ειναι αυτο στην Θεσσαλονικη,την πρωτευουσσα της Μακεδονιας (δεν ξερω αυτο αν επιτρεπεται πλεον,με βαση της συμφωνιας των Πρεσπωνε) η καλυτερα την “Θεσσαλονικη,την πρωτευουσσα των Βαλκανιων” οπως ειπε χσρακτηριστικα στην “ΔΕΘ” ο Μοσχαναθρεμενος Τσιπρας. Οταν ενας πρωην(;) κομμουνιστης κανει λογω για πρωτευουσσα βαλκανιων, θα επρεπε να γινονται αλλοι συνειρμοι,αλλα δεν βαριεσαι Εδω αυτο που μας καιει,ειναι αν θα κοπουν η οχι οι συνταξεις.

    Καλα την παει την βαρκα ο Μελισσανιδης ο οποιος γνωριζει αριστα πως να κανει οικονομια στα χρηματα τριτων.
    Υπερπλεονασματα και εδω και μερισματα και ψυχουλα απο την αλλη,αφου εχει και ενα γηπεδο να χτησουμε.
    Το οποιον ολοι θα θαυμασουμε στα θυρανοιξια.
    Με σφηχτη πολιτικη λοιπον αλα τσιπρα, ο οποιος και αυτος ξερει καλυτερα απο τον καθενα σας πως να σας φερει στα ισα το νοικοκυριο σας.
    Ποιος θα σας φυλαξει τα λεφτα καλυτερα και ποιος θα τα πορεψει σωστοτερα; Που να τρεχεις στην τραπεζα τωρα; mitsous-bank.εγγυηση. εκονομικαλ εντ φαινανσιαλ αντβαισις γουιθ σαπορτ άντ χελπ πλανινγκ του γκρου-απ γιορ λιμιτεισον αν μεικ α φορτσουν μπαι δε ανφορτσουναλιτυ οφ δι αδερ πιπολ.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γυμνη ομαδα,γελαει ο κοσμος,με λαμπροπουλους και γαλανοπουλους,σαπακια οπως ο αλεφ και ο μπογιε,στην επιθεση με γιαννιωτες και κλωναριδηδες.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΓΡΗ.Με τη μπαγερν θα σπασει το 7-0 του γαυρου.

  11. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Ο Χιμένεθ εφυγε και δεν αφησε την μαγικη συνταγή για να εχουν δυναμεις ολο το 90λεπτο

  12. Ο/Η Hokan λέει:

    Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει. Και μιλώ γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έστω ότι παίζανε οι τιμωρημένοι ή μια – δυο μεταγραφές. Θα άλλαζε τίποτα ? Εδώ μιλάμε για δύο ταχύτητες κάτω να μην αναφερθούμε στο θέμα των αυτοματισμών, των υποδομών, της οργάνωσης γιατί είναι αλλοίμονο. Οι “μικροί” έξι φάγανε. Στην Ευρώπη σ΄ αυτό το επίπεδο είμαστε σάκος του μποξ. Κάνα – δυο αποτελέσματα σποραδικά και πολύ μας είναι.
    @ snitch
    Aδελφέ τα της Λίβερπουλ δεν τα γνωρίζω , αλλά πραγματικά εύχομαι στον Κλόπ να πάρει κάποιο τίτλο στο νησί ή στην Ευρώπη, γιατί είναι καλός προπονητής και το αξίζει.
    Με όλο μου όμως τον σεβασμό, χωρίς να παριστάνω τον Αεκάρχη, θέλω να σου πω ότι το πρωτάθλημα το ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ. Καθαρά και δίκαια. Δεν εκμεταλευτήκαμε τίποτα. Όπως ΧΑΣΑΜΕ και στον τελικό. Εδώ στην “ζιμπάμπουε” του ποδοσφαίρου αλλά ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.
    Με το “αν” δεν υπάρχουν αποτελέσματα.
    Και το κερδίσαμε γιατί οι άλλοι παίξανε ΕΠΤΑ παιγχνίδια εκτός έδρας στα ίσια και φέρανε τέσσερις ισοπαλίες και τα τρία τα χάσανε. Και με τον Σιδηρόπουλο διαιτητή.
    (στις ισοπαλίες βάζω και του νιόνιου που στο 2ο γκόλ του Μάτος γέλασε και το χειλάκι του κάθε πικραμένου). Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, δεν υπάρχει λόγος.
    Είσαι Λίβερπουλ και μπράβο σου. Και εμείς -ο καθένας για δικούς του λόγους- αγαπάμε την ΑΕΚ.
    Φυσικά και δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αντε μιας και πηρα φορα, ζηταω συγνωμμη αν ειναι κουραστικα αλλα εχω μαθει να κανω post και οχι μικρες απαντησεις. Αλλωστε δοθηκε αφορμη με τα ματς CHL και το πλατιασαμε το θεμα σε μπαλλα-Liverpool-οικονομικα κλπ. Τη γνωμη μου λεω, δεν ειναι αναγκη να συμφωνει καποιος, μετα απο αυτα δεν εχω να πω κατι αλλο οποτε δε θα απασχολησω αλλο το χωρο, μεχρι καμμια σοβαρη αγωνιστικη η κανα σοβαρο ματς η κανα 8μηνο παλι whichever comes first που λενε και στις εγγυησεις. Τα ΖΠΑΟΥΓΚ-ΑΕΚ-GAY δε τα θεωρω σοβαρα ματς, sorry, εκει απλα θα δωθει η ευκαιρια να βγαλουν τα κομπλεξ τους εκατερωθεν οι καφροι: χαρτινοι ο ενας, πιστολαδες ο αλλος, ο ενας θα λεει το αλλον λαθρεμπορα (κοινη κατηγορια με εφαρμογη Dear all που ελεγε και μια ψυχη), πρεζεμπορα, τυρεμπορα, λαδεμπορα, ΕΠΟ-ΕΠΣ-Κορακι-παραγκα και αλλα ομορφα του ελληνικος ποδοσφαιρος. Το γνωστο: ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα δηλαδη. Το κειμενο γραφτηκε βραδυ στις 1 δηλαδη 3 Ελλαδας απο tablet βλεπωντας ανασκοπηση BT Sports.

    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ CHL.

    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ EUROPA με σοβαρο αντίπαλο- δηλαδη ομαδα του Δυτικου Μπλοκ απο Ιταλια και αριστερα στο χαρτη. Με ποιον θα παιξει δηλαδη και θα εχει ελπιδες? Ακομη και η ΧΑΛΙΑ ARSENAL (δε βλεπεται κυριολεκτικα) εχει το Σωκρατη- εσυ εχεις τον Λαμπροπουλο. Ποιος ειναι καλυτερος? Δηλαδη σημερα σε μια κανονικη Τσελσυ που παει ο Λημνιος? Δεν ειναι μονο η ΑΕΚ το θεμα- και το κραξιμο- ειναι ολες οι ομαδες/συστημα που δουλευει η μπαλλα στην Ελλαδα. Απλα ειμαστε ΑΕΚ και γι αυτην μιλαμε. Μη νομιζετε οτι ο Gay εχει μεγαλη διαφορα – ιδια σκατα ειναι και αυτοι.

    Περσυ με καλύτερο ρόστερ αγκώμαχουσε με τις ριεκες, φέτος ΚΑΙ αποδυναμώθηκε με κατι οικονόμου και κατι απιθανους Μπογε λεει που τραυματιστηκαν καθως σηκωναν τις καλτσες απο το ζορι, ασε που ο τύπος στο πάγκο ειναι level Γκουαρδελλα, να κερδίσει τις Λαμιες και μέχρι εκει. Η παραγωγη ποδοσφαιρου αμα ειναι προιον δουλειας φαινωνται σε ΟΛΑ τα παιχνιδια, οχι μονο με αντιπαλο τους νιονιους. Μπορει με ενα Αξιαξ να μη σου πιανουν αυτα που εχεις μαθει να κανεις κατα 100%, αλλα καποιος που βλεπει μπαλλα αναγνωριζει ενα πλανο και μια συνεχεια- ασχετα αν λογω ανωτεροτητας του αντιπαλου δε μπορεις να την υλοποιησεις και στο 40-50% κρεμαει το πραγμα. Οταν εχεις ενα ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ ακομη και ενα ημιχρονο να αντεχει ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟ, να σου κατεβαζει ηρεμες μπαλλες στα χαφ με πασες και παραγωγη-αναπτυξη παιχνιδιου , οχι να δινεις εντολη να πετανε οπου ναναι μπροστα, τα CB και το τερμα, τις καμιναδες για να κανει το κατσικι καποιος Πονσε. Δε περιμενεις να ρουφηξεις 2-3 να τον βαλεις μετα! Τι να το κανεις μετα? Να μη γινει το τριμπαλλο, τετραμπαλλο? Αυτη ειναι η διαφορα?

    Υπαρχει λόγος που η Άντερλεχτ πήρε το Βρανιες και οχι τον Οικονόμου. Υπαρχει λογος που η Λας Παλμας σου εβαλε ρητρα και σου πουλησε το χαζο-κροατη που σε κρεμασε εκει που τον αγορασες να παιξει και οχι τον Αραουχο. ΔΕΝ ειμαστε εμεις οι γατοι και ο υπολοιπος κοσμος ηλιθιος. Τα κοκκορια σου μπορει να γεννησουν μια, μπορει δυο, μπορει τρεις. Αλλα τα αβγα δε τα κανουν τα κοκκορια.

    Το CHL ΔΕΝ ειναι ζελας να πουλάς παπατζα με 2 δίπλα ολη τη σαιζόν και να το παίζεις προπονηταρας επειδη δε σου μίλαγε κανένας εκει μεσα, που στα καλα εισουν η κοπια του Πεπ, αλλα στα κακα εφταιγε ο αλαφουζος. Προπονητή δε σε κανει η σοβαροφάνεια (δε μιλάμε καν για σοβαρότητα -δεν υπαρχει) ουτε η αξύρισια που το παίζεις και στιλάτος αρχοντοχωριατης απο τον Έβρο, ουτε να σε σπρώχνουν τα 2-3 σάιτ που παίρνουν χαρτζιλίκι απο το κολλητό σου να δικαιολογούν τις αρλούμπες που κανεις. Που μου έβαλες το Γιακουμάκη να κανει τι ακριβώς? Να γυρίσει το ματς? Ο Γιακουμάκης? Πραγματικα δηλαδη έβλεπες το θίασο που εχεις φτιάξει να παραπαίει, να παραταει το ματς στο 1-0 στο 48’ λες και ηρθε η καταστροφη και σκεφτώσουνα πως θα το αλλάξω- πως θα το διορθώσω η πως δε θα διασυρθω και ξαφνικά λες το βρήκα: θα ρίξω μεσα το Γιακουμακη.

    Θα μου πεις τωρα σαν απαντηση, εχω αλλον? Θα σου πω εγω οτι οπως ελεγες τα δε παιρνω γιατι δε θελω, και τα δε παιρνω για να παρω, τωρα βγαλε το σκασμο. Τοσο απλα. Οταν σου λενε π.χ σκαψε ενα λακο 5 μετρα βαθος με 10Χ20m να κανω μια πισινα και σου δινουν το πλαστικο φτυαρακι της Μπαρμπι για τα πενταχρονα στη θαλασσα και δε μιλας-αρα το δεχεσαι- εισαι υπολογος που ξεκινας να σκαβεις και η πισινα καταληγει να ειναι ενας κουβας. Αμα εισαι πιο μαγκας κανε οτι ο Σιλβα στον ΟΣΦΠ που τους ειπε με αυτο το ροστερ δε παμε πουθενα- εγω ουτε το Χουντινι θα κανω, ουτε θα τρωω το φταιξιμο/κραξιμο- και σηκωθηκε και εφυγε. Το ποιος ειχε δικιο ο Σιλβα η ο Βαγγελας το ειδαμε περσυ με το καρναβαλλι του Gay.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΣΕ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ. Άμα είσουν κανας σοβαρος θα απαιτουσες και θα επαιρνες τα δίπλα και τα τριπλά. Αλλα επειδη ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ανήκεις στη κατηγορία: οτι έχετε ευχαρίστηση και τρεχεις να συμφωνήσεις τη μέρα που έπαιξες αντίπαλος στο ΟΑΚΑ με τη ζελα. Τι δε σας τα έγραψε ο κεφτέτζόγλου αυτα?

    Στο CHL παίζουν σοβαροί, οι άλλοι ειναι τα εκάστοτε καρναβάλια που συμπληρώνουν τον όμιλο τύπου ΑΕΚ και Βιντι- αμα πέρναγε αυτη. Η ερυθρού αστερα που εχουμε εμεις στο δικο μας. Περσυ εμεις πχ ειχαμε μια Μαριμπορ- έφαγε 10 σε 2 ματς με το πρώτο να λήγει 0-7 στην έδρα τους. Νομίζεις οτι η ΑΕΚ άμα γκαζώσει η τριάδα μπροστα θα φάει λιγότερα? Η αμα γκαζωσει ο Λεβα-Ρομπεν-Ριμπερι θα γλυτωσεις το ξεβρακωμα αναλογα? Μηπως το γλυτωσε ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ που ρουφηξε το τετραμπαλλο στο 60?

    Για να καταλάβουμε για τι τύπο μιλάμε διάβασα δήλωση: Μπορεί να παίξει ρόλο η διαφορα τερμάτων! Προφανώς για κάποια πρόκριση φαντάζωμαι (υπαρχει αλλος λογος?) μιας και άμα πας φουλ για τέταρτος δε νομιζω να παιζει ρολο το -20 απο το -18 στα γκολ που πας να γράψεις φετος. 6 ματς ειναι αμα τσιμπας 3 ανα ματς μεσο ορο ειναι 18. Απλα πραγματα. Για τέτοιο ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟ μιλάμε… Ρε μεγάλε άλλαξε πρώτα τριτη πάσα και παίρνεις πρόκριση αργότερα. Ωρε σαχλαμαρινο περνά μια φορα τη σέντρα χωρίς γιομα απο το τερμα η τα CB, να βαλει ο Γιακουμης το τρίποντο και ασε τις …διαφορες για αργοτερα τρομαρα σου. Που ξαφνικα μας εκανες βασικουρα τον αρχοντορεμπετη με τη μουστακα. Το βικτωρα ντε που ΔΕΝ μπορουσες να βρεις λεει καλυτερο γι αυτο δε πηρες παικτη. Που να βρεις καλυτερο απο τον Βικτωρα αλλωστε? Αυτος και ο Μανε ειναι στη θεση. Αντε βαρια βαρια και ο Αζαρ και κανας Μπειλ. Δεν υπαρχουν αλλοι, τελος. Ε δε θα τσακωθουμε και με τον Abramoνic τωρα..

    Φυςικα και δεν υπαρχει σύγκριση της Liverpool με την αεκ, δε τρελάθηκα να γράφω αυτα που γράφω. Αλλα απο την άλλη να ακούω τους οπαδούς του Μάνταλου που έγιναν ´πρωταθλητες´ και κοκορευωνται , να με ειρωνεύωνται αν θα πάρω λεει πρωτάθλημα αλλιώς τα αλλα ειναι τίποτα, ειναι προσβολή στη νοημοσύνη οχι μονο τη δικιά μου αλλα όλων. Ειναι βρισια να σου τη λεει καποιος που απαξιωνει μια απο τις πιο βαριες φανελλες του πλανητη με μια προταση. ΩΣ ΕΛΛΗΝ.
    Για έλα να παίξεις με τους τιποτες να σε δούμε. Θα σου φταςουν να μετράς τα δάχτυλα των χεριών η θα βγάλεις και των ποδιών?

    Θα στεναχωρησω, αλλα ετσι ειναι οι αληθειες- πολλες φορες πικρες:

    Ποια ειναι η αεκ; Τι ειναι στην Ευρώπη; Εχει κερδίσει ποτε κατι και δε το θυμάμαι; Εχει συμμετασχει καπου εδω και 40 χρονια, εχει παιξει εστω κανα τελικο, εχει κανει κατι? Ανύπαρκτη ειναι, μια ομάδα της πλάκας απο ενα πρωτάθλημα που δεν ασχολείται κανεις.Η ασχολειται για να βλεπει φωτοβολιδες, ξυλο με τους ΕΛ-ASS, μαχαιρωματα, τελικους μονο με μπραβους και μπουκες με ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ. Αυτο εχει δειξει η BT Sports εδω απο αυτα σε ‘ξερουν’ : τα πιστολια και τα μαχαιρια και τη διαφθορα με τα στημενα. Γι αυτο εισαι διασημος στην Αγγλια. Καραγκιοζιλικια δηλαδη.

    Εδω η ΑΕΚ και το πρωτάθλημα της, εχει τόση αξία οσο το σλοβενικό. Ετςι μας βλέπουν και ετςι ειμαστε. Μη σας κακοδειχνει. Οσο ξερουν την ΑΕΚ αλλο τοσο ξερουν και τη Λοκομοτιβ-Χ, και τη Δυναμο-Ψ. Μην εχετε καμμια ψευδαισθηση. Ακουνε ελληνικο ποδοσφαιρο και χαμογελανε απο ευγενεια και μονο. What the fuck is that? Ιδεα δεν εχουν και γιατι να εχουν δηλαδη? Αμα τυχεις εσυ με ενα Καζακσταν δε θα λες παμε να τους ριξουμε 4-5? Ε το ιδιο λεει και ο Αγγλος της Μancs της Τσελσυ της City αμα ακουνε ΑΕΚ-ΖΜΠΑΟΥΓΚ-ΟΣΦΠ. Ερχεται η Τσελσυ και αφηνει εκτος τη μιση επιθεση της. Ποιος το γαμει το ΖΜΠΑΟΥΓΚ και sorry κιολας. Παρτε και το ματς να κανετε τους ηρωες αμα θελετε δε τρεχει κατι ουτε θα σπασουμε και κανα ποδι με τους καφρους. Εχει Liverpool το σαββατο αλλη δουλεια δεν ειχε ο Αζαρ να τρωει κλωτσιες απο το Ματος.

    Ποια ΑΕΚ? αυτη που πήγε εν έτη 2018-19 να παίξει ομίλους CHL με παίκτες Β εθνικής? Το Λαμπροπούλο, το Μπακάκη το Μάνταλο τους είχες οταν έπαιζες με αντίπαλο τη Καρδίτσα και το Κισσαμικο, τωρα τους ρίχνεις με τη Μπαγερν και τον Άγιαξ και περιμένεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Πια ειναι η εξελιξη του Μανταλου απο τοτε που μαρκαρε το Κολομπουρδα δηλαδη και αναμενουμε να μαρκαρει χθες τον Ziyech? To κωλο του εσερνε τοτε το κωλο του σερνει τωρα. Το εγραψα για τον Ziyech προχθες: ειναι πολυ επιθετικος παικτης, οπως εγραψα οτι ο Ταλιαφικο ανεβαινει συνεχεια. Ε ο ενας σε εκανε γιο-γιο και ο αλλος ως αριστερο μπακ σου κολλησε ΔΥΟ εστω και με φαρδος το δευτερο. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ? Εγω ο αμπαλλος ερασιτεχνης που καθησα 10 λεπτα με μια πιτσα αγκαλια βραδυ και ειδα την ομαδα τους σε αφιερωμα ομαδων , τα ειδα. Εδειξε 5-10 κατεβασιες και ειδα πως παει το πραγμα. Ο Σαχλαμαρινος τι διαολο κανει 15 μερες?

    Η αεκ ειναι μια χαρα ομάδα και την αγαπάμε, μια ομαδα που μεγαλωσαμε μαζι της και εχουμε δωσει απειρο χρονο, πονο, (και μπολικο χρημα) αλλα για την Ελλάδα του μελισανιδη του ιβαν και του Μαρινάκη. Να χτυπιέται δηλαδη με τους ανάλογους στο ποιος θα φάει τις λιγότερες τιμωρίες για να πάρει το ´πρωτάθλημα ´ που κρίνεται σε ποσα κεκλειςμενων στις ποσες αφαιρεσεις βαθμών στις ποσες ενςταςεις, στο ποιος θα εχει τις ΕΠΣ και τις ΕΠΟ και για και να κοκορεύεται στους άλλους κατοίκους της μπανανίας θεωρώντας και λεγωντας στον εαυτό του οτι κατι έκανε ως ‘πρωταθλητης’. Αντε παραέξω με καμμια Βιντι και καμμια Ριεκα. Γιατι αν παίξουμε με καμμια ομάδα απο σοβαρο πρωτάθλημα γελαει η Ευρώπη.

    Στο BBC απλα εδειξαν τα γκολ- ΔΕΝ ασχολουνται- και καλα κανουν- με τετοια ματς τους ειναι αδιαφορα. Κοιταξανε τα ματς Μπενφικα-Μπαγερν και Γιουβε και το δικα τους με τη Λυων που φαγανε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ + της Mancs που επαιζε με ενα καφενειο επιπεδου ΑΕΚ. Τα σχόλια ξέρετε τι ήταν?

    This is THE WORST team I have seen in years, and trust me I‘ve seen A LOT of BAAAD teams. Κατανοητό?

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    George θα στο εστελνα μαιλ αλλα μιας και ειμαι εδω:
    Φιλε μου οταν ενα μαγαζι κανει τζιρο Χ200 απο οσο ξεκινησε, δημιουργει τις αναλογες απαιτησεις και αναλογες υποχρεωσεις. Αμα κανεις ενα μαγαζακι και εχεις 10 πελατες τις παραγγελιες τις δινεις σε ενα παπακι και τις παει. Αμα οι παραγγελιες γινουν 2,000 την ημερα δε γινεται να τρεχει το παπακι. Παιρνεις logistics να σου κανουν τη δουλεια. Βαζεις ΕΑΝ βαζεις Trace back βαζεις ενα καρο, τα ξερεις.
    Οταν λοιπον τη πρωτη χρονια δεν επαιζες ευρωπη καλος ηταν ο Μανταλος με το Κισσαμικο. Οταν τη δευτερη πας Europa αντε να πουμε καλος και εκει μιας και οκ ενα δεκαρικο πηρες. Οταν ομως φθανεις να εισπρατεις 80αρα ε ρε μεγαλε δε πας απο τον Poyet στο Σαχλαμαρινο. Ουτε ξανακατεβαινεις ΠΑΛΙ με το Μανταλο.

    Εχεις πιασει το νοημα του οικονομικου, το ειδα. Επισης ξερεις οτι η Liverpool τη πρωτη χρονια του Κλοπ εκανε το Main Stand (Dalglish Stand πλεον) με κοστος 140εκκ. Μιλαμε για λιρες παντα μιας και ειμαστε εδω. Ο Κλοπ εκεινη τη χρονια στην ουσια πηρε μονο το Firmino (που δεν τον ηξερε κανεις) με 25εκκ-και το Μανε ξοδευωντας 80εκκ αλλα πουλωντας αναλογα 85εκκ. Η Tottenham φετος με το γηπεδο δεν εδωσε ουτε λιρα…
    Αλλα εχει και 5 παικτες δε παιζει με το Μανταλο.. ΟΚ το να δωθουν 3 εκκ για 3 παικτες- ενα ανα θεση- να μη γινεσαι ΡΟΜΠΑ με τους Οικονομου και τους Βικτωρες δε θα σε βουλιαξουν στο ταμειο. Μια νικη να κανεις τα 2,7 ειναι πισω. Μια νικη με μια αδιαφορη π.χ Μπενφικα μεσα τελευταια αγωνιστικη που συνηθως εχουν κριθει ολα..Δηλαδη ο χαζοκροατης που ελπιζεις να τον σπρωξεις 15 και καθεται καναπε πιο καλα σου εκατσε?
    Αστο μη το συζηταμε δεν βγαζεις ακρη. Οι ανθρωποι ΟΛΟΙ τους εκει μεσα ειναι οτι κατσει κανονικα, δεν υπαρχει λογικη.
    Greetings from Covent!

  15. Ο/Η Stelathen λέει:

    Η ιστορια φετος στην ευρωπη, μου θυμίζει την ατακα της πορνης:εγινα πουτανα για να μεγαλωσω το παιδί μου. Μπηκαμε στους ομίλους να κονομησουμε, τωρα ποσα τριμπαλα θα μας ριξουν δεν μας πειραζει (σαφώς και αναφέρομαι στην ηγεσια)

  16. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @dimi: Νομίζω σε καταλαβαίνω πως το βλέπεις και καλά έκανες και διευκρίνησες γιατί αναφέρεσαι τόσο στην LFC. Δεν είναι θέμα σύγκρισης vis-a-vis, είναι θέμα να ξεστραβωθούν κάποιοι (ίσως και μέσα στο μαγαζί?).
    Μηχανικοί είμαστε, καταλαβαίνουμε και τι προτεραιότητες έχουν τεθεί και τα χοντρά οικονομικά της ιστορίας.
    Και συμφωνούμε ότι ορθότατα κάνει η εταιρία και εστιάζει στο να φτιάξει -και να ξεχρεώσει!- το γήπεδο μέχρι το 2020. Σαν asset δεν το συζητάμε τι αξία δίνει στο εταιρικό χαρτοφυλάκιο.

    Έκλεισα κι εγώ το κείμενο μου ζητώντας έλεος με κάτι άτομα στον οργανισμό που ανάθεμα κι αν έχουν βγάλει γυμνάσιο και περιμένουμε να κάνουν σχεδιασμό και υλοποίηση στο ρόστερ (γιατί ΚΑΙ αυτό δε γίνεται να το τρέχει ο μελισάν). Είμαι σίγουρος ότι αν του πηγαιναν με 2-3 σωστές περιπτώσεις του μυρίου ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ, και κλείναν τα σωστά ντηλ μια χαρά θα βρίσκαν 2-3 παίκτες να ανεβάσουν συνολικά την ποιότητα (και να τα αποσβέσουν με βαθμουλάκια στο τσου λου). ΜΗΔΕΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. Τους φαντάζεσαι να κάνουν και…διαπραγμάτευση και να κοιτάν και τα νομικά ζητήματα στις συμβάσεις? Το Λυμπερόπουλο?

    Φυσικά κι εγώ είμαι στα όρια μου να ακολουθήσω το δρόμο σου και να μην ασχολούμαι άλλο, ειδικά με αυτό τον Πετράκη που την έχει δει κάτι μεταξύ Αζάρ και m;ontritw δεν δέχεται, λέει, να πάει πιο πίσω στο κέντρο (όπως τον είχε ο Γκας) για να μη χάσει επαφή με το τέρμα και…δε βάλει τα 3 γκολ το χρόνο στις Λαμίες και τους νιόνιους.

    Τέσπα, αν καμιά μέρα αδειάσεις για κάνα post work pint, το έχεις το μέηλ μου!

    Ta dah

  17. Ο/Η Savvi λέει:

    @The Snitch

    Τι να κάνουμε αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Η ομάδα όμως έχει ένα πάρα πολύ δύσκολό πρόγραμμά μπροστά της. Αυτά πχ που έγραψες για το ραμμένο τριφύλλι κτλ μη νομίζεις ότι δεν τα βλέπουμε. Τώρα προέχει το πρωτάθλημα και η ηρεμία. Δεν νομίζω ότι η ανθρωποφαγία θα βοηθούσε πουθενά τη συγκεκριμένη στιγμή. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Το πρόβλημα είναι ότι έχεις άλλα 5 παιχνίδια και αν κρίνω από την εμφάνιση πραγματικά με πιάνει vertigo.

    Εκτός από την MC έχω παρακολουθήσει ένα κάρο παιχνίδια της πρέμιερ. Θα γελάσεις αλλά μου άρεσε πολύ η Φούλαμ!!!(χαχαχα)

    ΥΓ. By far η καλύτερη μεταγραφή ο Κειτά.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    George

    Ειδικά με αυτό τον Πετράκη που την έχει δει κάτι μεταξύ Αζάρ και Modric δεν δέχεται, λέει, να πάει πιο πίσω στο κέντρο.

    Ξερεις τον τυπο James Milner πιστευω. Εγω τον αποκαλω Sergeant Milner, ειναι το ΚΛΑΣΣΙΚΟ αγγλικο σκυλι που θα τον βαλεις οπου θες και ΞΕΡΕΙΣ οτι προτιμαει να του κοπει το ποδι- κυριολεκτικα- παρα να μη τα δωσει ολα. Ο Sergeant Milner λοιπον ηρθε Free Agent και δωρεαν απο την MC σε εμας. Τωρα γιατι η City αφησε αυτο το εργαλειο στα 28 του κανεις ποτε δε καταλαβε. Ο Κλοπ τρωει το ηττα-ητα με τον Μορενο και αποφασιζει να βαλει τον Sergeant Milner αριστερο μπακ. Αλλον δεν ειχε και στο Millie αμα του πεις κατσε μετα το ματς να κουρεψεις το γκαζον οχι μονο θα κατσει αλλα θα το κανει και γελωντας.

    Μιλαμε για ενα παικτη με 500 συμμετοχες Premier και 101 συμμετοχες στην Εθνικη Αγγλιας της οποιας ηταν και αρχηγος. Επισης πρωταθλητης Αγγλιας με την MC.

    Μιλαμε για το τυπο που κανει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το εξης απιθανο: Οταν παιζουμε μεσα ο Γιουργκενιος αφηνει τους παικτες το προηγουμενο βραδυ να κοιμουνται σπιτια τους. Και καλα κανει δεν υπαρχει λογος ξενοδοχειου στα εντος. Ο τρελλος παει ΚΑΘΕ φορα στις 19:00 ΝΤΑΝ (NTAN 19:00 ομως τους ξερεις πως ειναι) και κανει check in στo city centre ξονοδοχειο γιατι λες? Για να εχει το καλυτερο δυνατο υπνο με ησυχια και να μη τον ενοχλουν-αποσπουν τα παιδια του πριν το ματς και δεν τον αφηνουν να ξεκουραστει οπως πιστευει! Οπως λεει και ο ιδιος: απο εκεινη τη στιγμη ειμαι σε game mode. Ενταξει τωρα?

    Πραγματα δηλαδη που οχι ο Πετρακης αλλα ΟΥΔΕΙΣ Ελλην θα ονειρευτει ποτε του- ασε το να κανει. Ελληνας ακομη σε top 4 δεν εχει παιξει και δε το βλεπω για τα επομενα 5-10 χρονια. Ο Πετρακης ως αρχηγος της ομαδας μας ελεγε να μη παμε στο γηπεδο και να κατσουμε σπιτια μας! Και δεν βγηκε ΕΝΑΣ απο τη διοικηση απο τους προπονητες να του πει ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΛΑΧΟ? ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ με τη βλογιοκομμενη φατσα σου? Λες στο κοσμο, στους πελατες μας, μη ερθετε στο γηπεδο να στηριξετε την ομαδα, μην ερθετε στο μαγαζι να εχουμε εσοδα? Εσυ ο χθεσινος λες σε ανθρωπους που πληρωνουν 30-40-50 χρονια να μη ξαναπατησουν? Ποιος ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εισαι ρε ταραμα? Τσιμπα 50 χιλιαρικα προστιμο και ΜΗ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ γιατι το επομενο θα ειναι 100 χιλιαρικα.

    Ο τυπος δεν εχει παιξει ΠΟΤΕ αριστερο μπακ. ΠΟΤΕ ομως ουτε σε προπονηση. Κεντρικος μεσος, δεξι χαφ μεχρι και CF εχει κανει, αμυνα ποτε. Οχι απλα ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, οχι απλα βγαζει ολη τη σαιζον με αναποδο ποδι, οχι απλα ειναι πολυ καλος, αλλα βγαινει και λεει: Εγω ειμαι ενας τυπος απο το Yorkshire. Κανονικα επρεπε να ειμαι ανθρακωρυχος. Θελω ομως να παιζω μπαλλα, ομως σας λεω οτι σιχαινωμαι τη θεση- τη σιχαινωμαι οσο τιποτα. Αλλα θα αναγκασω τον προπονητη μου να μη θελει να με βγαλει απο το γηπεδο- να μη το σκεφτεται καν σαν ενδεχομενο. Ελπιζω μονο να παρει ενα κανονικο μπακ και να γυρισω στο κεντρο.

    Ο Κλοπ πηρε το Robbo 4εκκ! ο Robbo βγαζει ματια και εγινε αρχηγος των Scotts μεσα σε ενα χρονο, προχτες εξαφανισε καποιον Μπαμπε οπως ειχε εξαφανισει καποιον Ροναλντο καποιον Αγκουερο κλπ κλπ περσυ. Ο Millie επεστρεψε στη φυσικη του θεση και περσυ βγηκε πρωτος σε ασσιστ στο CHL, πρωτος σε κλεψιματα. Και πλεον ο Κλοπ εχει θεμα μιας και πηρε Fabinho-Naby εχει Hendo, εχει Ox τραυματια μεν για φετος αλλα τον εχει, εχει Gini που προχτες ΠΑΛΙ πεταγε, εχει Ads (Ads=Lallana) και εχει και το σκυλι το Millie και αντε βγαλτον..

    Bobby Firmino. To 9 της Βραζιλιας θυμιζω. Για μενα μαζι με το Σουαρεζ- και αυτος δικος μας ειναι- τα καλυτερα εννιαρια στο κοσμο με τη κλασσικη εννοια του τι κανει η θεση 9:

    Θα ειμαι στο Liverpool για οσο με θελετε, ειμαι μια χαρα εδω μου αρεσουν ολα, εχω την οικογενεια μου και την ομαδα μου. Εγω θα παιζω και θα κανω οτι μου πει ο Κλοπ. Αμα μου πει να κατσω τερμα θα το κανω – θα τα δωσω ολα- κανενα προβλημα, αλλα δε νομιζω να ειναι καλη ιδεα…

    Η διαφορα λοιπον Ελληνα ‘πρωταθλητη’ με τον … τιποτα, ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη. Δεν εχει να κανει με λεφτα, δεν εχει να κανει με τιτλους, δεν εχει να κανει με πρεστιζ, δεν εχει να κανει με συγκριτικο επιπεδο δεν εχει να κανει με τιποτα απο ολα αυτα που ακομη ο Ελλην θεωρει σημαντικα.

    ΥΓ Μιας και τα ειπαμε για company assets: Χθες ξεκινησε να φτιαχνεται το ΝΕΟ προπονητικο κεντρο μας 9200m, που θα ενωσει ολες τις ομαδες (νεων και κανονικη). Θα ειναι ετοιμο σε περιπου 1,5 χρονο μεσα του 2020. Το πρωι ο Κλοπ πηγε και χαιρετησε ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ, ολους τους εργατες και περασε ολο το πρωι μαζι τους σε κουβεντα. Το μεσημερι φαγητο ολοι μαζι στο εργοταξιο- δε πηγε στη προπονηση καν..

    Απο κατι τετοια καταλαβαινεις τη διαφορα νοοτροπιας και του ανθρωπου αλλα και του club. Εσυ που ζεις εδω το νιωθεις και το κατανοεις ευκολα. Στην Ελλαδα αυτα τα περνανε ντουκου. Γι αυτο εχουμε εκκ μιλια διαφορα. Δεν ειναι αναγκαια κακο, απλα ειναι η πραγματικοτητα.

  19. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Παντως αυτα που κανει ο Κλοπ δειχνει εκτος απο την χαωδη διαφορα γενικης νοοτροπιας υποδομων κτλ οτι ειναι και ωραιος τυπος, γιατι τριμαλακες προπονητες και απατεωνισκους εχει και η Πρεμιερ Λιγκ και τα αλλα προηγμενα πρωταθληματα