Α Ε Κ – ΟΣΦΠ

Δυο ομάδες που προέρχονται από ευρωπαϊκές τριάρες, διαγωνίζονται σή,ερα. Δυό ομάδες που άφησαν άφωνη την Ευρώπη με τις εμφανίσεις τους αλλά η πουτάνα η τύχη δεν τους άφησε να δαγκώσουν το μήλο. Οπότε σήμερα καλούνται να βάλουν την καλή επαρχιακή στολή τους και να αφήσουν τους ιθαγενείς άφωνους. Με την ΑΕΚ νοσοκομείο και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να βρεί κάποιο πάτημα με τον μουρλό που έχει μπλέξει, που ούτε στο playstation δεν θα έκανε τόσες αλλάγές.

H AEK ξεκίνησε σήμερα, όχι απλά με τα γνωστά μετρημένα κουκιά, αλλά με σύνθεση ανάγκης. Το σύστημα ήταν το 4-4-2 με τον Γκάλο δεξί εξτρέμ και τον Μπακασέτα αριστερά. Και ξεκίνησε καλά, εκμεταλλευόμενη την έδρα, τον κόσμο και το λογικό μούδιασμα του αντιπάλου, που πρόσεξε πιο πολύ την άμυνα του στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Κινήθηκε η ομάδα μας ορθολογικά, με το στάνταρ πλάνο του Ουζουνίδη, που έχει αποδεχτεί την έλλειψη κλασσικού φορ. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την αμυντική λειτουργία στο διάστημα αυτό, ούτε κι από τις τελικές προσπάθειες, που φυσικά ήταν τέσσερα μακρινά σουτ, εκ των οποίων το ένα πήγε στο δοκάρι. Μύρισε γκολ θα έλεγα, αλλά δεν κυοφόρησε. Μοιραία μετά ήρθε μια περισυλλογή.

Αυτήν την εκμεταλλεύτηκε ο θεωρητικά πιο φρέσκος Ολυμπιακός, κι άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι, να κερδίζει μέτρα στο κέντρο και να ξεφυσάει η άμυνα του, οπότε η κατοχή άλλαξε πόδια, όπως και η εικόνα του παιχνιδιού. Όχι οτι έγινε κάτι το φοβερό, απλά η ΑΕΚ έσβησε, και παραλίγο να δεχτεί ένα γκολ, όταν ένα τρομερό τετ α τετ κατέληξε στο δοκάρι. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, κλασσικότατη, ίσως κόντρα σε όποια κάποια λογική, αλλά σίγουρα μας καρδιοχτύπησε και με αρκετή ανακούφιση πήγαμε στο διάλειμμα. Μετά από ένα παιχνίδι με αργό ρυθμό, με μπλοκαρισμένους τους άξονες και με μια κάποια επίγευση ντέρμπυ.

Το δεύτερο μέρος, ήταν κάτι άλλο. Πάντα ανιαρό σαν παιχνίδι στρατηγικής αλλά αρκετά ενδιαφέρον σαν σούπα ντέρμπυ. Μέτραγα τα λάθη και μέτραγα την ατολμία του Ολυμπιακού από την μία, κι από την άλλη τον συνεχή αποδεκατισμό της ΑΕΚ. Όχι οτι αυτός φταίει για το γκολ το καταπληκτικό του Φορτούνη. Εγώ ξαναρίχνω ευθύνη στον Μπάρκα, αλλά όπως και να το κάνεις, και οι παίκτες καταλαβαίνουν με τι έχουν να κάνουν. Από εκεί που θεωρούν ρόστερ είκοσι μίνιμουμ παικτών, βλέπουν μια παρείτσα, εκ των οποίων οι μισοί προχωράνε με πατερίτσα.

Φυσικά πάλι θα διαβάσουμε για το μέταλλο και την ομάδα που δεν το βάζει κάτω. Μαλακίες σύντροφοι. Πριν φτάσουμε στην σύντηξη μετάλλων, ας δούμε τον αντίπαλο προπονητή που παίζει αντεπιθέσεις και στέλνει στον αγύριστο, το παιχνίδι κατοχής που θα μπορούσε να κάνει. Ειδικά αφού έχει προηγηθεί. Από την άλλη, έχουμε τον Ουζουνίδη που σε λίγο θα ρίξει μέσα και τα σκαμπό από τα αποδυτήρια. Μπογιέ και Μοράν ; Τι να κάνει; δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να υπερασπίσει την προπονητική τιμή του.

Ή μάλλον κάτι υπάρχει. Ή υπήρχε σήμερα. Ένας εκπληκτικός Μπακασέτας, που έκανε ό,τι μπορούσε. Από παντού. Δεκάρι, εξτρέμ, αντιμάνταλος, σέντερ φορ. Τι να πεις για τακτική της ΑΕΚ; Τίποτα. Γιουρούσια, γιόμες, κόντρες στο κέντρο, και άστοχες σέντρες. Αν είσαι προπονητής του αντίπαλου, του βάζεις επάνω του δυό παίκτες και ξεμπερδεύεις. Όμως ας μην μιλάμε για τον γαύρο. Ας δούμε τα δικά μας. Ο αρχηγός έγινε κότα σήμερα, διότι σαν αποτέλεσμα, το ντέρμπυ θα έκαιγε. Όταν λοιπόν κάποιου, δεν του βγαίνει τίποτα, προτιμάει την τηλεόραση. Ευτυχώς Έρχεται Ριζούπολη.

Οπότε μπορούμε άφοβα να πούμε, οτι και οι δυό αντίπαλοι, απέδειξαν οτι έχασαν δίκαια από τον ΠΑΟΚ ( καταλαβαίνω οτι άλλα είδαμε ), και δίκαια τον παρακολουθούν ψιλομακριά. Οι δυό μονομάχοι βράζουν στο ζουμί τους, για άλλους λόγους ο καθένας, αλλά βράζουν. Κι αλληλοεξουδετερώνονται. Ειδικά μάλιστα στην φάση του τελευταίου λεπτού, που ο παίκτης του Ολυμπιακού, χάνει ένα γκολ που ούτε η μακαρίτισσα η γιαγιά, δεν θα το έχανε. Γιατί το έχασε; Διότι έχει λίγους παίκτες. Γιατί η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να επιβληθεί; Διότι έχει λίγους παίκτες. Το λίγο, αφορά στην ποιότητα στον έναν, και στον άλλον στην ποσότητα.

Αλλά μην ξεχνάτε. Ήρθε ο Μπογιέ. Και σε λίγο θα ξαναέρθει ο Πόνσε. Όπως κι οτι τα έργα συνέχισαν και σήμερα, Κυριακάτικο. Δεν το ξέρετε; Όπου νάναι θα βγάλουμε διαρκείας για να βλέπουμε τα έργα κι όχι την ομάδα. Αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο όνειρο του Αεκτζή; Αυτό δεν μας λένε; Σιγά τώρα μην ασχοληθούμε με τα αγωνιστικά. Την ερημιά που παίζεις στην Ευρώπη και την έρημο που παίζεις στην Ελλάδα. Να βλέπει ο κουτσός τον πεθαμένο, και να μην μπορεί να τον νικήσει. Αλλά και ο άλλος. Να μην μπορεί να σε τρομάξει σαν ζόμπυ.

Συγχαρητήρια όμως για το τέλος. Για το μέταλλο, που οφείλεται βέβαια κύρια στην οπισθοχώρηση του αντιπάλου. Και στην ανικανότητα του. Διότι όταν βλέπεις τον Γκάλο να μην μπορεί πλέον να τρέξει, αν γίνει το 1-2 θα μιλήσουνε οι disinformation για κόντρα στην λογικά, ενώ τώρα που δεν έγινε, θα πιάσουν την χημεία των στερεών. Για μια ομάδα, που ήταν μια παρέα στην ουσία, που κοιτάζοντας έναν στόχο, ικανοποιήθηκε με το να μην χάσει. Έχω μάλιστα την πεποίθηση, οτι αν έπαιζε μπακότερμα ο Μπακασέτας, μπορεί και να είχαμε κερδίσει. Πάντως σήμερα, ξεκάθαρα κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Ευτυχώς έρχεται διακοπή και θα έχουμε ανακωχή για περισυλλογή νεκρών. Και απονομή πτυχίου χημικού, ειδικευμένου στα μέταλλα. Όποιος θέλει, το παίρνει.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

42 Responses to Α Ε Κ – ΟΣΦΠ

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Αν και με καλυψες,να πω δυο πραγματακια για τον γαυρο και μετα για ΑΕΚ.
    Με 11 ξεκουραστους παιχτες,θα ελεγε κανεις πως θα τρωγανε σιδερα αποψε,που οχι μονο δεν τα εφαγε,αλλα στο α` ημιχρονο εμοιαζαν χαμενοι στο χορτο,χαμενοι στο διαστημα. Που αν η ΑΕΚ ηταν πιο προσεχτικη στα πολλαπλα μπουλουκια μπροστα στον Γιαννιωτη,ανετα θα ειχε βαλει δυο. Τι φοβηθηκε ο Μαρτινς δεν ξερω,η μπαλα δεν πηγαινε στον Φουρτουνη και αναπτυξη ο γαυρος γιοκ. Στο δευτερο παταγε καλυτερα για καποιο δαιστημα,αλλα και παλι καπου το χανε…
    Για την ΑΕΚ,οσο κι αν σηκωσω θυελα αντιδρασεων εδω μεσα, να πω πως ηταν πιο γρηγορη στην αναπτυξη της ( την οποια αναπτυξη παιχνιδιου ), απο οταν παιζει ο Μανταλος στην μη φυσικη του θεση,και εχουμε την ευτυχη συγκυρια να βρισκεται ο Χουλτ σε γεματα φεγγαρια. Οπως συγκλονηστικος ηταν σημερα κι ο Μπακασετας.
    Οπως ειπες,μια παρεα μπαινει και παιζει μπαλα στην ΑΕΚ, αφου σιγα-σιγα ο πολυς ο κοσμος καταλαβαινει πως η ομαδα καποια στιγμη θα κλαταρει. Το αφυσικο θα ειναι να μην κλαταρει και θα πεφτουν οι παιχτες σαν τα κοτοπουλα στο χορτο μετα απο μαρκαρισμα με τα βλεφαρα απο τους αντιπαλους. Οτι μαγικα και να κανει ο Δρυιδης,δεν σωνεται η κατασταση. Θα τελειωσουν και τα σκαμπο,και σειρα εχουν οι κωνοι προπονησης. Για το γκολ ,δεν θα σταυρωσω τον Μπαρκα. Ειναι απο αυτα που πανε γκολ,και η εκπληξη ειναι να την βγαλει ο τερματοφυλακας.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Είναι το δεύτερο στην σειρά από τόσο μακριά. Ο τερματοφύλακας δεν ντεφορμαρίζεται δηλαδή; Τότε γιατί έχουμε τρεις; Επειδή ο εγγυητής θέλει να τον πουλήσει από τώρα; Φυσικά δεν είναι αυτός υπόλογος, αλλά δείχνει και κάτι. Διότι έχω βαρεθεί να διαβάζω οτι πρόκειται για τον Γιασίν. Τα κοντινά; Όλοι θα τα φάνε. Στα μακρινά, δεν ξέρει πού θα πάει η μπάλα; Προχθές συρτό σβηστό, σήμερα απλό ψηλοκρεμαστό. Εκτός αν έχει μυωπία πάλι.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Ξέρω οτι αν έπαιζε σήμερα ο Μάνταλος, θα πείτε, οτι θα είχαμε κερδίσει. Κάντε λίγη παύση, κρατείστε τα γερά, και σκάστε στα γέλια. Ειδικά όταν θα ξαναδείτε μια αργοκουρούτα να παριστάνει τον αριστερό εξτρέμ.

  4. Ο/Η akis λέει:

    @steven : Συμφωνώ ότι φταίει ο Μπάρκας. Πάντως, αν τον δεις στα τελευταία παιχνίδια, παίζει πολύ έξω από την εστία, λες και περιμένει ανά πάσα στιγμή να παίξει μπακότερμα. Μάλλον δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους αμυντικούς του κι αυτό φαίνεται. Για την ομάδα τί να πεις? Όταν βάζεις μέσα το Μοράν και το Μπογέ, που ο γιατρός λέει είπε ότι μπορεί να βγάλει ένα τέταρτο? Από τα παιδιά δεν έχουμε παράπονο, ότι μπορούν το δίνουν. Να δώσω συγχαρητήρια στον Τάσο το Μπακασέτα. Αφήνει ότι έχει μέσα στο γήπεδο και προσπαθεί να τραβήξει και τους άλλους. Για τον Μάνταλο no comment. Ευτυχώς που δεν τον δώσαμε με 10 μύρια στη WBA το καλοκαίρι και θα πιάσουμε περισσότερα του χρόνου….Για το Φορτούνη απλά να πω…Βρε αγόρι μου, στην εξέδρα με τα παιδάκια και τα παππούδια πας να πεις ότι κάνεις αυτό που δε μπορείς??Έλεος με τα μυαλά που κουβαλάνε αυτά τα καβαλημένα ψευτοντιβάκια των ομάδων…

  5. Ο/Η nnektarios λέει:

    Μια ΑΕΚ με πολλά προβλήματα, απέναντι σε ένα πλήρη και ξεκούραστο ΟΣΦΠ. Στο Ά ημίχρονο ο ΟΣΦΠ πρέπει να πέρασε τη σέντρα 2-3 φορές και στη μια, είχε δοκάρι. Η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ ενώ συνολικά ήταν καλή, έδειξε ξανά πρόβλημα. Πολύ καλύτερη η ΑΕΚ και με φάσεις για γκολ. Στο Β έφαγε γκολ στο πρώτο σουτ στην εστία και ενώ ο Steve (όχι αδίκως), επιρρίπτει ευθύνες στον Μπάρκα, τι πρέπει να πούμε για τον Σιμόες;

    Ακόμα και με τον Μοραν λοιπόν (καθόλου κακός, θα μπορούσε να είναι και σκόρερ), είχαμε τη μεγάλη φάση του Λαμπροπούλου και αρχίσαμε να τους πιέζουμε από την είσοδο του Μπογέ. Παίκτης απροετοίμαστος, μπήκε σε ντέρμπι, δεν κρύφτηκε, πήρε πολλές μπάλες και δεν θυμάμαι να τον κόβουν. Ξέρει 100 κιλά μπαλα, υποδοχή, κοντρόλ, πάσα και όταν είναι έτοιμος θα κάνει τη διαφορα για πλάκα στην Ελλάδα.

    Στην ευκαιρία του φετφατζιδη θα μείνουν όλοι, αλλά εγώ στο γήπεδο είδα τους παίκτες του ΟΣΦΠ να προσπαθούν να κρατήσουν το 1-1. Με λάθος τρόπο μεν, αλλά με σωστή νοοτροπία η ΑΕΚ συνέχισε για τη νίκη.

    ΥΓ. Η 11η της Ιταλίας που δεν μπορεί να φέρει το όνομα της Μίλαν, δεν μπορεί να συγκριθεί με την Μπενφικα, ούτε το UCL με το EL. Ούτε επίσης οι 2 τριάρες.
    ΥΓ1: Η ΑΕΚ είναι καλύτερη και από τους δυο γαύρους, βορρά και νότου.
    ΥΓ2: Με τα ΑΝ δεν προχωράμε, απλά μια υπόθεση. Αν λείψουν Φορτουνης, Ποντενσε, τι έχει να παρουσιάσει ο ΟΣΦΠ; Τον Λαζαρο ή τον Τουρέ;;

  6. Ο/Η Anders Panteleimon Carlsson λέει:

    Δεν τελείωσε κάτι ακόμα, αλλά δύσκολα θα επιβραβευτεί
    και πάλι η τσιγκουνιά του Μελ.

    Δεν είπαμε να πάρει παίκτες που θα περάσουν στους 16 του CL,
    αλλά θωράκισε τουλάχιστον την ομάδα για την Ψωροκώσταινα…

    Γιατί δεν πουλάμε τον Μάνταλο;
    Τι;
    Δεν ενδιαφέρεται κανείς;
    Α πα πα…

  7. Ο/Η Márton Esterházy λέει:

    @ Steven : νομιζω στο συγκεκριμένο γκόλ οτι εισαι υπερβολικός σε ότι αφορά την ευθύνη του Μπάκα. Είναι κάποια σουτ με τέτοια τροχιά που πρακτικά δεν πιάνονται. Ένα τέτοιο ήταν και αυτο απόψε του Πεφτούνη. Πρέπει ο τερματοφύλακας να είναι πάνω στην γραμμή τους τερματος, για να έχει περιθωριο να προσπαθήσει να βγάλει το σουτ εκεί που πάει.

    Σε ότι αφορά συνολικά το μάτς εγώ προσωπικά εστιάζω οτι φτάσαμε να παίζουμε με τον συμπαθέστατο κατα τα λοιπά Γκάλο σε ρόλο οργανωτή-”ψευροδεκαριού” ή αν θες να στο πώ αλλιώς οταν η μια ομάδα βάζει αλλαγή τον Τουρε και η άλλη κάποιον Μοραν δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε περισσότερο…. Για το αξιοπερίεργο του θέμάτος, πως και δεν μπήκε αντι του Μοραν (!) ο Τσόσιτς που μας ειχαν ζαλίσει οι – ογλου οτι παίζει καταπληκτικα και ως αμυντικό χαφ?!?!

    Και πάλι μεγάλη υπόθεση και το 1-1 που πήραμε όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

  8. Ο/Η conpater λέει:

    Αν επαιζε σημερα εκει που ΠΡΕΠΕΙ να παιζει,ισως να ειχαμε κατι καλυτερο στο κεντρο απο πλευρας αναπτυξης και μοιρασμα μπαλιων. Θα ειμαστε ομως πιο αργοι,πολυ αργοι,ακινητοι θα ελεγα…Εμενα η ομαδα σημερα μου αρεσε καπως καλυτερα γιατι απλα ηταν πιο γρηγορη. Φιλε,για το γκολ της Μπενφικα φταιει 100%,ηταν ευθυβολο και συρτο.Για το σημερινο,ειπα δεν θα τον σταυρωσω γιατι και ψηλοκρεμαστο ηταν,και φαλτσα πολλα ειχε. Αν ηταν εναμισυ βημα πισω,ισως και να την εβγαζε. Δεν ηταν,το φαγε. Τωρα,για το αν παιζει για να τον πουλησουν,αυτο δεν το ξερω.ισως και να ειναι οπως τα λες. Η αληθεια ειναι πως κι ο Τσιντωτας εχει πολυ καιρο να παιξει….

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τι γινεται με Σιμοες; Δεν ειναι απλα ντεφορμε. Δειχνει αδιαφορος. Steven γνωριζεις αν εχει κλεισει αλλου. Με Μπακασετα; Ληγει και το δικο του συμβολαιο το κσλοκαιρι. Εμαθα οτι ουτε με αυτον τα βρηκαν στη συναντηση με το μανστζερ του. Τι γινεται; Εδω αντι να ενισχυεται η ομαδα, καθε καλοκαιρι φευγουν απο δυο εως τεσσερις απο αυτους που πηραν το πρωταθλημα και ερχονται ή χειροτεροι ή δεν ερχεται κανενας.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Για τον Φορτούνη διαφωνώ. Καλά κάνει. Αυτό του έχουν μάθει. Αν δεν γαμηθεί ο Έλληνας, δεν θα μάθει. Ποιός τον γαμεί; Ο Φορτούνης. Ας μπει μέσα ο προσβληθείς κι ας γαμηθεί με τον Φορτούνη. Τι περιμένεις; Την δικαιοσύνη;

  11. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Να είμαστε δίκαιοι με την ομάδα. Σίγουρα αδιάφορους και τεμπέληδες δεν τους λες. Αυτό που έχουν, το δίνουν και όση μπάλα ξέρουν, την παίζουν.
    Επίσης, σίγουρα γίνεται κάποια δουλειά στις προπονήσεις.
    Υποφερτός Σιμόες σήμερα, μπακασέτας πάλευε και μας έσωσε (γενικά φαίνεται ότι δεν πρέπει να παίζει άκρα), λιβάγια μπροστά με τα άλλα 2 πτώματα απελπιστικά μόνος. Αντίθετα με τα χάλια του ζμπάουγκ που ο ποντένσε τους εκανε γιογιό σήμερα υπήρχε αμυντικό σχέδιο στα άκρα και παρατήρησα ότι πάντα είχε ντουμπλάρισμα στην άμυνα, ποτέ δεν ντουμπλάραν αυτοί το μπακ μας, ούτε καν 1-1. Επίσης, μου άρεσε το gegenpressen που έκαναν μόλις χάναν τη μπάλα, πάντα αυτός που την έχανε έπεφτε επάνω στο γαύρο που του την έπαιρνε.
    Κι εγώ διαβλέπω κάποιο fatigue στο Μπάρκα, νομίζω ο στήβεν έχει δίκιο.
    Κατά τα λοιπά όταν οι άλλοι έχουν 2 ενδεκάδες (με κότες όμως) και εμείς βάζουμε αλλαγές Γιακουμάκη, Μοράν και Μπογιέ με συνολικά κάτω από μία ώρα παιχνιδιού φέτος και οι τρεις, σα νίκη ήταν το Χ σήμερα…
    Νομίζω ο μαρίνος, με όλες τις απουσίες, δε μπορούσε να κάνει τίποτα καλύτερα.
    Κρατάμε επίσης ότι επιτέλους μετά τη Γλασκώβη, γυρίσαμε παιχνίδι που προηγήθηκαν πρώτα οι άλλοι. Κάτι είναι κι αυτό.
    Όταν μπουν αλμπάνης, μπογιέ, γιαννιωτας, μην ξαναδώ τον αρχηγάρα αριστερό εξτρέμ, έλεος! 8ρι και αν…

  12. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τσάμπα τα λεφτά για το μεταχειρισμένο πούλμαν της Ντόρτμουντ.
    Και με δυο ταξί μια χαρά εξυπηρετούμαστε. Σε λίγο θα ξαναβγάλουν δελτία στο Λυμπερόπουλο και τον Βασιλομπίλαρο.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Γιατί δεν μπορούν να συγκριθούν οι τριάρες ; Τι διαφορά έχουν; Επειδή στην μία ισοφαρίσαμε και στην άλλη, απλά άδειασαν; πλάκα κάνεις; τριάρες φάγανε ολόιδιες τα νούμερα. Είναι καλύτερη; Άνοιξες το κουτί με τα αστεία; Ποιό είναι το κέντρο της ΑΕΚ; Ποιό είναι το δεκάρι και το οχτάρι της; Αν λείψει από τον ΟΣΦΠ, ο Μαρινάκης, πού θα πάει ;Για την ΑΕΚ ξέρουμε. Το ζήσαμε. Με τον Φορτούνη ασχολείσαι;

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Για τον Σιμόες τα έχουμε πει. Χαώδης η οικονομική διαφορά. Για τον άλλον, δεν ξέρω. Περιμένω τον Ματιάσεβιτς. Τι να κάνω;

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης ο γαρατζέος : Αλμπάνης και Γιαννιώτας, μόνο σε κύπελλο φέτος ή μετά από κανά πέντε μηδέν με τον Απόλλωνα. Αυτά τα παιχνίδια θέλει ο Μάνταλος.

  16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ουζουνιδης για το πού οφείλονται οι πολλοί τραυματισμοί: «Έχουμε θεματάκια, δεν χρειάζεται να τα λέμε δημόσια. Ξέρουμε γιατί έχουμε τους τραυματισμούς».

  17. Ο/Η J. Patikas λέει:

    J. Patikas ο ανωνυμος

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas : Δεν θέλει να πεί κάτι για περίεργα πράματα. Κοντό ρόστερ υπονοεί.

  19. Ο/Η conpater λέει:

    Εκτος Σιμοες και Μπακασετα ,ποιος ειναι στην σειρα για ανανεωση ξερουμε? Εκτος του Λοπεζ που του το ανανεωσαν ταχυτατα μετα απο τους χιαστους. Αναισθητοι μια φορα δεν ειμαστε παντως. Ποσα μαζευεις αμα πουληθουν Σιμοες,Μπακασετας,Μπαρκας ? Λεμε τωρα,σε θεωρητικο επιπεδο ….

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Αν η ρήτρα είναι αληθινή, ένα εικοσάρικο.

  21. Ο/Η nnektarios λέει:

    @steven
    Γιατί παίζαμε απέναντι σε πολύ καλύτερη ομάδα και την σφυροκοπούσαμε. Επίσης, άλλο το 3-1, αλλά το 3-2, δεν είναι ολόιδιες.
    Σε κάθε περίπτωση, όπως ωραία έγραψε κάποιος, ο ΟΣΦΠ δυσκόλεψε τα Δευτέρα της ΑΕΚ σήμερα. Ναι, η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα και το έδειξε απέναντι και στους δυο, τι να κάνουμε;
    Έχουμε πρόβλημα στο κεντρο, αλλά σε προβλημάτισαν οι Μαουριτσιο-Κανιας πάνω; Ο πολυδιαφημισμένος Καμαρα με τον Γκιγιερμε των 3 εκ. Που τον έβαλε με τη μπαλα στα δίχτυα ο Μπακασετας; ΟΚ, έχουν τον Φορτούνη…
    Πέρυσι ποιος ήταν το 10 και το 8 μας;

    Τέλος, η ΦΑΝΕΛΑ…η κόκκινη, ήταν πολύ ελαφριά σήμερα.

  22. Ο/Η conpater λέει:

    Αν το αν ειναι πραγματικο,θα τους εδινα πακετο ΤΩΡΑ.Χωρις δευτερη κουβεντα. Και κοβω κι ενα διγραφκο,γιατι ειναι γαλαντομος,και ηδη να ξαμολυσει τα λαγωνικα ( ? ) να βρουν αντικαταστατες για τους δυο πρωτους. Οσο μενουν εχουν φθορα και προσωπικη και συ σαν ομαδα.Και εχεις την ευχερεια να καλυψεις ΚΕΝΑ .

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλημέρα. Γκάλο για βασικός, Μπακασέτας αν συνεχίσει έτσι του αξίζει μια ευκαιρία σε καλύτερο πρωτάθλημα, Γαλανόπουλος απλά απαράδεκτος, Μπάρκα έχεις θέμα.

  24. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @all

    Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα

    Για εμάς τους οπαδούς η ομάδα πραγματοποίησε άλλη μια ηρωική εμφάνιση. Δυστυχώς τραυματισμοί και κούραση δε μας άφησαν να πραγματοποιήσουμε άλλη μια νίκη εναντίον ενός από τους δύο μισητούς (ο άλλος ο βάζελος).

    Μου άρεσε πολύ χθες το κλίμα στο γήπεδο, ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο πραγματικά βοήθησε την ομάδα, και αποδεικνύει περίτρανα ότι αγαπά την ομάδα. ευτυχώς δεν είμαστε όλοι “ΠΕΛΑΤΕΣ” κι ας μας χλευάζουν τα σούργελα που δεν είμαστε.

    Χθες είδα το παιχνίδι καθήμενος 7-8 σειρές πάνω από το Μελ. ενώ ήταν πολύ ευδιάθετος στην αρχή του αγώνα στο τέλος έφυγε με τρομακτικά νεύρα;

    Η ομάδα δείχνει ότι έχει τελικά κανονικό προπονητή, ότι τη δουλεύει, κι ότι πληρώνει την ενίσχυση που δεν ήρθε το καλοκαίρι. όλα τα παιδιά δίνουν ότι μπορούν εκτός ενός. η μόνη παραφωνία της ομάδας ο πετράκης (ευτυχώς που έλειπε). ο μπάρκας για ένα ακόμη παιχνίδι σε άσχημο φεγγάρι. με ενοχλεί ότι δείχνει χωρίς νεύρο και σπιρτάδα.

    να μην αφήσουμε ασχολίαστο ότι γαλανόπουλος και μπακάκης (σκυλιά του πολέμου) έχουν κάνει πεφτούνη και λαζαρο ανύπαρκτους. στη φάση που κάνει το γκολ ο πεφτούνης ο γαλανο έχει έρθει στο πάγκο στην προηγούμενη φάση και ζητά αλλαγή και συνεχίζει το παιχνίδι περπατώντας.

    ο γαύρος δε μου άρεσε, φοβισμένη ομάδα, με προπονητή ο οποίος δεν έχει σχέση με πρωταθλητισμό. όταν έκαναν το γκολ κοιτάζονταν μεταξύ τους για να καταλάβουν αν μπήκε γκολ, δεν το πίστευαν ότι προηγήθηκαν. πιστεύω ότι θα χάσει πολλούς βαθμούς ειδικά σε παιχνίδια που θα πρέπει οπωσδήποτε να τα πάρει.

  25. Ο/Η Κώστας λέει:

    @nnektarios Αυτό τώρα φίλε Νεκτάριε με την ισοπέδωση του γαύρου στο πρώτο ημίχρονο, θυμίζεις πάλι γαύρο που λέει μέχρι το 70 κέρδαγα να ‘ούμε τη Μίλαν στο Μιλάνο… Στο δεύτερο τί έγινε δηλαδή;

    @steven χθες όντως ο Μπακασέτας -που μάλλον και ο ίδιος δεν ξέρει τι θέση παίζει- ήταν καλός. Έκανε ό,τι μπορούσε στο μέτρο αυτών που μπορεί να προσφέρει… και όμως εχθές σε καφενείο εδώ ακούστηκε ή μάλλον καλύτερα ειπώθηκε “ε ρε να έπαιζε και ο Μάνταλος….” Εγώ σαν ουδέτερος συνέχιζα το τσίπουρο, ο Θοδωρής άνοιξε κουβέντα με τον μπάρμπα… τι το ήθελε..

    @the snitch Εάν το δεις. Αήττητη η LIverpool Αγγλία, πάλι ταμείο εγώ με το Χ και ο Κλοπ φέτος θα τη σηκώσει την κούπα. Ενώ αρχικά φοβόμουν τη City, η οποία παραμένει γερό φαβορί, τώρα αρχίζει να με ανησυχεί και η Chelsea κάπως. Δεν περίμενα τον Ιταλό να “κουμπώσει” τόσο γρήγορα και καλά με την ομάδα και την Αγγλία -εννοώ τρόπο παιχνιδιού- γενικότερα. Όπως είπε και ο Παίσιος το μέλλον θα δείξει.

    Διακοπή τώρα για την εθνική. Εκεί ο Φορτούνης ποιόν θα γ@$^ί; Τον καψερό.. Έβγαλε, με ένα όντως ωραίο τέρμα, γλώωσα και ο Κουώστας ο Φορτούνης… ήμαρτον, έλεος, αίσχος.. Και καλά αυτός ο παικτάκος τα τελευταία χρόνια ξεπαραδιάζει τη μιση premiership Γερμανίες και λοιπές ευρωπαικές δυνάμεις… Εδώ για καφρίλα είναι, άντε και για καμια Τούρκικη να πίνει τσάι εκέι στην Ανατόλια..

  26. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φιλε Κορεα εχεις δικιο αλλα δες και πως χανει ο κακος Σιμοες το Φορτουνη στο γκολ και σουταρει για την πλακα του. Θυμηθειτε ποσο ευκολα ο Σιμοες τον εξαφανιζε σε προηγουμενα ντερμπυ.

    Μια φορα τον εβγαλε ο Δελλας και μας γαμησαν και αλλη μια κατεβασε ο Τιμουρ χαφ το Λαμπροπουλο. Φορτουνης εαν τον πιασει μια χαφαρα σε ολοκληρο το ματς δεν κανει μια. Τον θεωρω ποδοσφαιρικο απαταιωνα οπως και το Μανταλο. Παντως αυτος ξερει να σουταρει.

    ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.

  27. Ο/Η byron λέει:

    Εγω ειμαι ο τελευταιος που εγραψε ως ανωνυμος. Καταλαθος απο το κινητο.

  28. Ο/Η nnektarios λέει:

    @ Κώστας

    Έγραψα κάπου ότι ισοπεδώσαμε τον ΟΣΦΠ;

  29. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @ανωνυμος

    Μη με στεναχωρεις, οκ ο μπακασετας είναι πολύ βελτιωμένος ανελπιστα. Φαίνεται ότι το παιδί δουλεύει και μπράβο του, αλλά όχι ηγέτης της αεκ. Για ηγέτες περιμένουμε άλλης κοψιας και ποιότητας παίκταραδες.

    Κατά την άποψή μου ο Σίμοες όπως και ο γιακομπ πέρυσι δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Είναι όσο χρόνο τον θυμάμαι στην αεκ στα κόκκινα. Δεν έχει κι αυτός το δικαίωμα μια χρονιά να πάει πιο χαλαρά; άλλωστε δε θέλει να έχει την τύχη της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίων. Όπου αυτόματη ανανέωση η ανανέωση μέσω χιαστων

    Παίκτης Πετρακης πέφτουνης και πελκας δεν υπάρχουν. Είναι περιπτώσεις παθογενειας ελληνικής όπου ένα ταλέντο λόγω έλλειψης πραγματικής νοοτροπίας χάνεται γιατί δε θέλει να δουλέψει όπως ς πρέπει. Το θέμα το ξέρω από άλλους επαγγελματικόυς χώρους. Πόσους νέους ανθρώπους βλέπεις γύρω σου να θέλουν να δουλέψουν και να προκοψουν πραγματικά. Δουλειά χωρίς τα κεφτεδακια της Ελληνίδας μανας, χωρίς τα ξέρω όλα, χωρίς τις χαζόγκομενες, τα αχ δε μπορώ, και τα γρήγορα χρήματα…… Άσε που και να θέλεις αν δεν υπάρχει η κατάλληλη υποδομή από την οικογένειά, η τον εκάστοτε περίγερο την βλέπεις μαραντονα με τατου χαζοξενυχτια και χαζογκομενες…

  30. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    @Το φως του φεγγαριού @Γιώργης ο γαρατζέος

    Με αφορμή το κοντό ρόστερ ή το μπέρδεμα με την θέση των Μπακασέτα, Μάνταλου.
    Πιστεύεται ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε για παράδειγμα ενδεκάδα

    Μπάρκα,
    Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο, Χουλτ-
    Σιμόες, Μπακασέτα κεντρο-
    κλωναρίδη δεξιά μπογέ αριστερά –
    και μπροστά Λιβάγια, Πόνσε

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κωστής Δ.Θ. : Ο Κλωναρίδης δεν είναι εξτρέμ. Ο Μπακασέτας δεν είναι οκτάρι. Ο Πόνσε δεν είναι σέντερ φορ. Άρα μακάρι να μην δούμε το σχήμα σου.

  32. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    @Το φως του φεγγαριού.. Μια πρόταση ώστε ο Μπακασέτας να πάει στην φυσική του θέση;;; Γιατί ούτε εξτρεμ είναι σωστά. Σέντερ φορ δηλαδή τύποις είναι μόνο ο Γιακουμάκης…….

  33. Ο/Η byron λέει:

    ΠΡΟΣ Koρεας:

    Μακαρι να ειχαμε καποιον σα το Σαβεφσκι ή το Ριβαλντο για ηγετη μας και τοτε ολοι οι αλλοι θα ηταν απλα εργαλεια. Αλλα σε αυτη την ΑΕΚ που παρακολουθουμε σημερα που δεν εχει πολλους παικτες προσωπικοτητες, εγω προσωπικα βλεπω τον Μπακασετα πολυ πιο σοβαρο και τιμιο απο τον υποτιθεμενο αρχηγο μας Μανταλο. Θα κανει ο,τι χρειαστει και οπου χρειαστει και του πει ο προπονητης σαν εξτρεμ, δεκαρι, οχταρι, ακομα και σαν φορ. Προσπαθει να παρει την ομαδα πανω του, και το κανει την ωρα που αλλοι δεν το κανουν ποτε.

  34. Ο/Η conpater λέει:

    Ο Κλωναριδης παιζει εξτρεμ, ο Μπακασετας παιζει και 8αρι,κι ο Πονσε παιζει σεντερ-φορ….Πως “δουλευει” ακομα αυτη η μηχανη αναρωτιεμαι…..Μενει να δουμε τον Μπαρκα να παιρνει θεση για γκολ στα κορνερ.Μια κεφαλια θα την παρει…

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κωστής Δ.Θ. : Φυσικά. Βέβαια για να παίξει ο Γιακουμάκης, θέλεις εξτρέμ. Οπότε πώς να παίξει; Τα λοιπά οτι είναι ρομά και τα τοιαύτα, δεν με αγγίζουν. Λες και οι παίκτες οι παλιοί ήταν από το Μπάκιγχαμ ή όλοι αυτοί που παίζουν στο εξωτερικό είναι καθαρές φυλές. Όπως έχουμε ξαναπεί, καθαρές φυλές υπάρχουν μόνο στα βρώμικα μυαλά. Ο Μπακασέτας είναι μια μπάσταρδη κατάσταση, δεύτερος επιθετικός ή ψευτοοκτάρι. Όμως είναι θηρίο μπροστά στον Μάνταλο. Και φυσικά αντί αυτού, οπουδήποτε στο γήπεδο.

  36. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    @Το φως του φεγγαριού… Ούτε εμένα με ενδιαφέρει το τι είναι ( είτε αυτοκαθορίζεται ή χαρακτηρίζεται από τους άλλους) κάποιος, αλλά τι λέει και πιο πολύ τι πράττει. Η σκέψη μου ποδοσφαιρικά πάει στην ευκολία που τρώμε γκολ και στη δυσκολία που βάζουμε γκολ…για αυτό ψάχνω μια “διαφορετική” ενδεκάδα.

  37. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @byron

    Καλημέρα……εννοείτε, χίλιες φορές ο μπακασέτας από τον πετράκη…..όχι μόνο για λόγους καθαρά ποδοσφαιρικούς, αλλά και για λόγους ομαδικής λειτουργίας…..δε θυμάσαι που μας έλεγε το παλληκάρι από την κρήτη, ότι του έδινε εντολές ο ουζουνίδης κι αυτός τον έγραφε κανονικά……είναι και πανάσχημος….

    @Steven
    ποιό μπακιγχαμ;…..εκεί να δεις αιμομιξίες, string-ακια πίσω από τις κλειστές πόρτες…..ο γιακουμακης το παιδί, όποτε παίζει δίνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα, για ποιό λόγο να τον ψέξει κάποιος;……ασε που το περσινό γκολ μεσα στο καραισκάκη είναι ιστορικό. σαν άλλος τάκαρος καραγκιοζόπουλος. πραγματικά δεν έχω ακούσει αεκτζή στη ζωή μου να λέει άσχημη κουβέντα για τον καραγκιοζόπουλο…….

    στο ΟΑΚΑ προχτές ακουγόταν δεξιά-αριστερά ότι τα γήπεδα των σπάτων είναι ο κύριος λόγος των πολλών συχνών τραυματισμών. ισχύει;
    επίσης ακουγόταν ότι η ομάδα έστω κι αργά θα προχωρήσει σε προσθήκες το δεκέμβριο. έχεις άποψη;

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Για τα Σπάτα, δεν έχω άποψη. Οι προσθήκες είναι σίγουρες.

  39. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Να ρωτήσω και κάτι επίσης σημαντικό. Γιατί έχω την άποψή ότι η ομάδα βρήκε επιτέλους προπονητή;…… Φαίνεται ότι η ομάδα προσπαθεί να παίξει κάτι να το πω πιο σύγχρονο πιο ελκυστικό με μεγάλη ένταση και ταχύτητα. Είναι η ιδέα μου ή ισχύει κάτι από αυτά που λέω; είναι ο ουζουνιδης ο προπονητής της επόμενης δεκαετίας για τη ομάδα μας ή ως συνήθως ενθουσιαζομαι εύκολα ή κάτι ενδιάμεσα;

    Επίσης είπες κάπου ότι ο πόνσε-Ταύρος δεν είναι for. Μπορείς αυτό να το αναλύσεις λίγο; χρειάζεται η ομάδα δηλαδή και center for;

    κι όποιος άλλος ξέρει από ποδόσφαιρο καλό είναι να μας πει την άποψή του για τις ερωτήσεις μου. Φαντάζομαι ο conpater…

  40. Ο/Η akis λέει:

    Ο Μπακασέτας είναι πολύτιμη μονάδα αυτή τη στιγμή. Παίζει όπου του πεις, δεν κάνει μανούρες, προσπαθεί να τραβήξει και τους άλλους. Μπράβο του γιατί είχε ακούσει πολλά. Steven, μια γνώμη θα ήθελα από εσένα. Η ΑΕΚ θα κάνει καταγγελία για το Φορτούνη. Δεν κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος σαν κίνηση, αλλά θα μπω σε μια σύγκριση. Πώς στην ΠΑΕ ΑΕΚ είδαν αμέσως τις χειρονομίες Φορτούνη, αλλά δεν είδαν στον περσινό τελικό τους κυρίους Βαρέλα και Λουτσέσκου να μας δείχνουν τα παπάρια τους, ούτε γενικώς ακούνε τίποτα από τα όσα λέγονται στη βόρεια Ελλάδα εδώ και τόσους μήνες? Αδιαφορούμε επειδή είμαστε υπεράνω με τους βόρειους, αλλά θιγόμαστε με τους Πειραιώτες εκ Τριπόλεως?

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Θα είναι μάλλον θέμα συμπάθειας. Πλάκα κάνω. Ο βασικός αντιπαλος είναι ο γαύρος.

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Κoreas : Μακάρι να είχαμε βρει προπονητή για δεκαετία, αλλά δεν νομίζω οτι είναι ο σημερινός. Πράγματι κάτι παίζει πιο επιθετικό κι ελκυστικό, αλλά μπατάρουμε στην αμυντική λειτουργία. Οψόμεθα. Τώρα για τον Πόνσε, όλοι έχουν δει οτι δεν έχει το γκολ. Σέντερ φορ ασφαλώς και χρειαζόμαστε, αφού προσπαθούν να παίξουν από τα πλάγια. Την σέντρα δηλαδή των εξτρέμ αύριο, ποιός θα την πάρει;