Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Το απόγευμα είδαμε τον παοκ να φέρνει ισοπαλία με τα δεύτερα του Ατρομήτου, και είπαμε “ευκαιρία να πλησιάσουμε λίγο”.

Περίμενα πως θα το έβαζαν στο 92′ για να φανεί πιο “ηρωϊκό” το διπλό, αλλά τελικά έμειναν στο 1-1.

Ίσως και για ξεκάρφωμα αφού έχουν το μαξιλαράκι με τις τιμωρίες της ΑΕΚ? ποιός ξέρει.. η ουσία πάντως είναι πως δεν κέρδισαν και εμείς είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά.

Η 11άδα της ΑΕΚ αναμενόμενη ως προς τα πρόσωπα, έκπληξη ως προς την διάταξη.

Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χούλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Λιβάια, Μάνταλος, Πόνσε.

Περίμενα πως θα έβαζε τον Τσόσιτς ή τον Λαμπρόπουλο που έχουν ταχύτητα σε σχέση με τον Οικονόμου.

Είναι μόλις το δεύτερο κανονικό 90λεπτο του Μπογέ και τον βάζεις δεξιά για να παίξει ο.. Μάνταλος. Έναν παίκτη που σου έδειξε τι μπορεί να κάνει στο παιχνίδι με τον Άρη, τον αχρηστεύεις δεξιά για να παίξει ο Μάνταλος.

Με συνέπεια η ομάδα να επιτίθεται μονόπαντα απο δεξιά αλλά με ανάποδο πόδι το Μπογέ τον κατάπιναν 3-4 αντίπαλοι σε κάθε φάση.

Ο “φυσικός αρχηγός” μια απο τα ίδια εξαφανισμένος αριστερά,. χαλούσε τις επιθέσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο την πρώτη υποψία ευκαιρίας την κάναμε γύρω στο 36′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε λίγο πιο ζωντανά, άλλαξαν επιτέλους θέσεις ο Μάνταλος με το Μπογέ και πήραμε τον έλεγχο σε συνδυασμό με την κόπωση των προσκόπων του Δώνη, οι οποίοι έβγαιναν σε αντεπιθέσεις αφού ο Δώνης έριξε μέσα κι άλλα χαφ γιατί κατάλαβε πως και η ισοπαλία για αυτόν θα είναι σαν νίκη.

Η ομάδα έχασε 2-3 ευκαιρίες και μέχρι το ’70 η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, και ο Ουζουνίδης έκανε τις πρώτες αλλαγές βγάζοντας τον Μπογέ και το Γαλανόπουλο περνώντας τον Άλεφ και τον Γκάλο μπας και κυκλοφορήσει καλύτερα η μπάλα.

Στη συνέχεια έβγαλε και τον Πόνσε για να μπεί ο Κλωναρίδης, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούμε τελείως απο τη μέση και μπροστά.

Το 0-0 έμοιαζε πλέον το πιθανότερο αποτέλεσμα εκτός αν γινόταν κάποιο χοντρό λάθος απο τις άμυνες. Αυτό το λάθος δεν έγινε και πήραμε μια ωραιότατη ισοπαλία που ουσιαστικά είναι ήττα για την ΑΕΚ που πρέπει να δει σοβαρά κάποια πράγματα.

Ο Λιβάια 10 κιλά υπέρβαρος με κωλάρα και μπυροκοιλιά θυμίζει πλέον παλαίμαχο.

Ως πότε θα ανέχεται η ΠΑΕ να παρουσιάζεται σε τέτοια κατάσταση ο πιο ακριβός παίκτης της? Ζυγαριές δεν έχουν στα Σπάτα?

Το κέντρο δεν κράταγε καθόλου μπάλα. Όποτε έδιναν τη μπάλα στο Σιμόες την έδινε λάθος ή την έδινε πίσω ή τελικά δεν του την έδιναν καθόλου με συνέπεια να προσπαθούν τα μπακ να προωθήσουν μακρινές μπαλιές που κατέληγαν όλες πάνω σε αντιπάλους και να τρώμε αντεπιθέσεις.

Τα χαφ οχι μόνο δεν προωθούσαν τη μπάλα αλλά δεν έκοβαν κιόλας. Δηλαδή δεν έκαναν σωστά ούτε το μοναδικό πράγμα που ξέρουν να κάνουν.

2 τετ-α-τετ μέτρησα μόνο απο λάθη του Γαλανόπουλου και άλλο ενα απο λάθος του Τσιγκρίνσκι.

Και μέσα σ’όλα εβλεπες έναν ασόβαρο Μπάρκα να αναλώνεται σε ντριπλίτσες και πασούλες χαμηλές που γινόταν αντεπιθέσεις.

Ευτυχώς οι Μπουζούκηδες είναι άπειροι και έστελναν τη μπάλα έξω γιατί θα μπορούσε να ήταν ενα άνετο 2-0 για τον ζέλα.

Απο δικές μας γκάφες.

Αν παίξαμε έτσι με τον σημερινό βαζέλα, τι θα κάναμε αν είχε κανονική ομάδα? Με μοναδικό παίκτη τον Κουρμπέλη κατάπιε ολο το κέντρο και εμείς με μπλαζέ υφάκι περπατούσαμε.

Το αστείο είναι πως όταν τιμωρήθηκε ο Λιβάια όλοι έλεγαν “τουλάχιστον θα είναι ξεκούραστος για Ελλάδα..”

Περιμένει ακόμα ο άλλος πως θα τον μοσχοπουλήσει. Οι προηγούμενοι ήταν μαλάκες που έτρεχαν να τον ξεφορτωθούν. Ο παίκτης αυτός είναι ικανός να σου τινάξει στον αέρα το παιχνίδι (και την ομάδα) απο το πουθενά. Τί μας κάνει να πιστεύουμε πως όλοι οι ψυχάκηδες θα “γιατρευτούν” στη ΑΕΚ και θα κάνουν αυτά που δεν έκαναν αλλού? Ίδια συμπεριφορά είχε και στις προηγούμενες ομάδες του.

Ο Μάνταλος θυμίζει πια παλαίμαχο. Δεν έχει δυνάμεις να τρέξει να βάλει κόντρα να μαρκάρει να πιέσει να σουτάρει να σεντράρει.. τίποτα. Μια εικόνα-χίλιες λέξεις η φάση που μένουν με έναν αμυντικό του βαζέλα, του φεύγει το κοντρόλ και δεν έχει το κουράγιο να κυνηγήσει τη μπάλα και να δώσει στον Λιβάια που ήταν μόνος του. Για λύπηση πλέον.. Μεγάλο πρόβλημα ψυχολογικό και αγωνιστικό.

Ο κόσμος (δικαίως) τα έχει βάλει μαζί του (φυσικός αρχηγός γαρ..). Εξάλλου ο πρόεδρος είπε πως του δίνει το πιο ακριβό συμβόλαιο επειδή του έχει αδυναμία. Δικαίωμά του. Έτσι δεν είπε?

Ο Σιμόες με οσα έγιναν απο το καλοκαίρι είναι πια αλλού. Το σίγουρο είναι πως δεν δικαιολογεί στο γήπεδο τα λεφτά που ζητάει και ορθώς δεν του τα δίνουν.

«με τον Πόνσε θα ξεχάσουμε τον Αραούχο» γράφατε κουφάλες.. ε?  😂😂
Μετράμε τα γκολ με τους Αρούληδες και τα Γιάννενα και στα ντέρμπι πάπαλα. Πόσα ντέρμπι κερδίσαμε φέτος?
Εγω πάντως ακόμα περιμένω το επιθετικό ποδόσφαιρο που υποσχέθηκε ο αφεντικός το καλοκαίρι.
Κάποιοι έλεγαν πως η ομάδα μπορούσε να παίξει «πιο θεαματικά» αλλά δεν την άφηνε ο συντηρητικός Μανόλο που έβαζε την ομάδα να κλείνεται και να κλέβει τα ματς. Λες και δεν ήξερε τι υλικό είχε στα χέρια του.
Το ίδιο έλεγαν και για τον Gus και μετά ήρθαν οι μέλισσες και χορτάσαμε “επιθετικό ποδόσφαιρο” πρώτα απο τον Τιμούρ και μετά απο κάποιον Μοράις.

Φέτος η ίδια ύβρις προς την λογική. Θα χορτάσουμε “θεαματικό ποδόσφαιρο” με Μπακάκηδες Βίκτωρες και Γαλανόπουλους.. χωρίς εξτρέμ.. χωρίς δημιουργικά χαφ.. θα μάθει ο Μαρίνος την ομάδα να παίζει πιο επιθετικά λέει.

Marinos will teach the old dog new tricks κόντρα στη λογική λέγανε. “Περιμένετε και θα δείτε” λέγανε.

Πέρυσι ο σεφ Μανόλο μαγείρευε φακές, λίγο άνοστες αλλά με λίγη φετούλα κάπως χορταίναμε. Αήττητοι στο Europa, στο τέλος πήραμε και το πρωτάθλημα αφού οι άλλοι αυτοκτόνησαν.

Φέτος έδωσες στον σεφ Μαρίνο τις φακές τα κρεμμύδια και τα καρότα για να φτιάξει μουσακά. Αποτέλεσμα.. δεν πήρες ντέρμπι, και στο CL είμαστε καρπαζοεισπράκτορες.

Βάλε και την τιμωρία απο “τα παιδιά”.. και η ΑΕΚ εκτός πρωταθλήματος απο Οκτώβριο μήνα.

Και του χρόνου πρόεδρε.

 

 

 

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εμετος,η ομαδα μας μικρυνε και αποδυναμωθηκε σε σχεση με περυσι,χαμενη χρονια,αθλιοι απεναντι στους μπουζουκηδες και τους χατζηγιοβανηδες.Μαλακες της βραδιας,μανταλος,ουζουνιδης,γαλανοπουλος,μπακακης.

    Μελισσανιδη σηκω φυγε παλιομαλακα,κατορθωσες ομαδα πρωταθλητρια και με γηπεδο που σηκωνεται,να ξενερωσεις τον κοσμο,να σε βριζουν και να μην σε νοιαζει τιποτε,καλο το γηπεδο ναι,αλλα να εχεις και μια ομαδα,εσυ την εκανες τριμπουρδελο.

  2. Ο/Η Φώτης ο Φινλανδός λέει:

    Γεια και χαρα σε όλους και καλή δύναμη.
    Στήβεν και snitch Respect. Είστε με διαφορά οι καλύτεροι.
    Πρώτη φορά γράφω αν και σας διαβάζω πολλά χρόνια τώρα. Πόνεσαν τα μάτια μου σήμερα. Ο clerasil δεν κάνει για την ομάδα. Όντως μοιάζει με παλαίμαχος, πιστεύω ο Τσιάρτας να έμπαινε με το τζιν και τα σκαρπινια θα είχε περισσότερες δυνάμεις, θα μάρκαρε, θα σέντραρε. Ιδιαίτερα στην φάση που περιγράφεις παρατηρητή πιο πάνω, ξεκάθαρα φαίνεται αυτό. Εάν δεν είχαν γίνει οι αλλαγές σίγουρα ένα γκολ θα το βάζαμε.
    Φταίει ο Ουζουνίδης για εμένα αρκετά. 3-5-2 ο ΣΕΡ Δωνης και κλειδώνει τους ”βαπτισμένους” εξτρέμ μας και ο άξονας ούτε μια μπαλιά μπροστά. Γύρω στις 30 φορές η μπάλα πίσω στον Μπάρκα (έτσι δουλεύει ο άξονας προς τα πίσω) ο οποίος έκανε πιο πολλές ντρίμπλες κι από τον Μπογιέ σήμερα. 4-4-2 ο ΣΕΡ Ουζουνίδης ο οποίος έβλεπε τον Μπογιε με 4 αντιπάλους επάνω του κάθε φορά που είχε την μπάλα και δεν ζήτησε από κανέναν να κάνει κίνηση να τον βοηθήσει.

    Αυτά για πρώτη φορά.

    Σας ευχαριστώ αδέλφια.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Είναι πασιφανές το πρόβλημα της ομάδας. Ας πούμε οτι ήταν μία κακή βραδυά. Τον εκνευρισμό του Ουζουνίδη δεν καταλαβαίνω. Υπάρχει κάποια πόρτα ανοιχτή εκ των έσω;

  4. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Ο coach εκνευρίστηκε στις καθυστερήσεις για να φτιαξει κλίμα στη συνέντευξη!Εμεις είχαμε εκνευριστεί από το 1′.Εγώ βλέπω και μια άλλη παράμετρο.Βλέπω ότι η περσινή ομάδα έχει αυξημένη «χοληστερίνη» από περσι-πρόπερσι και πρέπει να γίνει κούρα για ένα διάστημα με τις ανάλογες επιπτώσεις.Απλά στις μεγάλες ομάδες δεν πολυφαινεται γιατι έχουν μεγάλα ρόστερ.Αλλά θυμόμαστε τη Μπάρτσα ή τη Ρεάλ μετά από απόλυτα επιτυχημένες χρονιές πως σερνονταν,τον Φορτούνη που φέτος συνήρθε,τους Λάζαρο,Γκρέτερσον,Αραούχο κλπ που μάλλον δε θα συνέρθουν ποτέ!ΥΓ Ο Λιβάγια το παράκανε στην κούρα!

  5. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Καλημέρα και καλό μήνα από τη λουκερνη (ίσως την πιο ωραία πόλη του κοσμου)

    @steven

    Για πόρτα ανοικτή εκ των εσω δε ξέρω, για μπακασετα γιοκ ξέρεις εσύ κάτι;

    Ps. (δεν έχω δει τα παιχνίδια με Άρη και παο, αλλά γιατί χαρακτηρίζεις ομάδα αυτό που βλεπεις; μήπως επειδή φορούν όλοι την ίδια φανέλα και το ίδιο σωβρακο ; ο αρχηγός ηταν ξεκάθαρος, ανεξάρτητα αν οι δαιμονιοι ρεπόρτερ τα πήραν στην πλακα, οι παίκτες που θα έρχονται θα είναι μέτριοι και θα τους κάνουμε καλούς, όταν θα θέλουν να φύγουν θα χρηζουν νεκραναστασης)

  6. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Στίβεν
    Υπάρχει περίπτωση το χτεσινό αποτέλεσμα να έχει σχέση με τις ευρύτερες συνεργασίες που συμβαίνουν σε άλλους χώρους ;;;

  7. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η μεγάλη διαφορά πέρυσι με φέτος είναι πως όταν στραβώσει ενα παιχνίδι μένει στραβό μέχρι τη λήξη. Υπάρχουν διάφορες αιτίες για αυτό, με σημαντικότερη το προπονητικό team που υποτίθεται πως είναι το έτερον ήμισυ του προπονητή.
    Δηλαδή φέτος ο προπονητής δεν συμμετέχει στο παιχνίδι ενεργά, δεν διορθώνει λάθη στη διάρκεια του αγώνα και δεν πετυχαίνει ούτε το 10% των αλλαγών που κάνει.
    Ποιούς είχε δίπλα του ο Χιμένεθ? τον Καλντερόν για καμιά 15αριά χρόνια και τον Ουφάνο πέρυσι. Πού δούλευαν αυτοί? στο Ισπανικό πρωτάθλημα.
    Ποιόν έχει δίπλα του? τον Κόλα. Πού δούλευε ο Κόλα? μέχρι πρόσφατα στις ακαδημίες της ΑΕΚ απο όπου τον διώξανε με τις κλωτσές ως αποτυχημένο και μάλιστα τότε είχε κάνει και σχετικές δηλώσεις.
    Όταν τον είδα μοναδικό βοηθό του Ουζουνίδη απόρησα πώς ο Μελισσανιδης τον δέχτηκε πίσω.
    Τί έκανε ο Κόλα στην καριέρα του? ποιές ομάδες/ακαδημίες προπόνησε μετά το αποτυχημένο πέρασμα απο την ΑΕΚ? Ποιά εξέλιξη είχε?
    Ποιός περιμένουμε να ξυπνήσει τον προπονητή ώστε να διορθώσει τα λάθη του?
    Είχαν για 45 λεπτά τον Μπογέ να βολοδέρνει δεξιά, ενω σου έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στη θέση του.
    Ο Χιμένεθ πχ θα τον είχε γυρίσει στη θέση του απο το πρώτο δεκάλεπτο.
    Είχες τον Χούλτ που ήταν ο μόνος ορεξάτος παίκτης και του έβαλες μπροστά τον μίζερο Μάνταλο. Έσπασες το μοναδικό δίδυμο που θα μπορούσε να σου βγάλει μια φάση, και ενω έβλεπες πως το σχέδιο δεν τραβάει δε σου έκοψε να το διορθώσεις.
    Ποιούς άλλους έχει για βοηθούς? τον Λύμπε που χοροπηδά σαν το κατσίκι στα γκολ, και μετά ποιόν? το Βασιλομπίλαρο? τον Δημάτο που “δεν εντοπίζει κενά στο ρόστερ” ?
    Ποιό είναι το προπονητικό team της πρωταθλήτριας?

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Εδω που τα λέμε περιμένουμε να βάλουν τα πόδια στη φωτιά παίκτες για τους οποίους ο πρόεδρος δήλωσε «ας φύγουν θα βρω άλλους» ?
    Οι καφενειακές δηλώσεις που έκανε ο Μελ προχτές μπορεί να είχαν κάποια λογική για εμάς τους ΑΕΚτζήδες, αλλά ήταν εντελώς απαξιωτικές για κάποιους παίκτες και μάλιστα αφορούσαν σημαντικές μονάδες του ρόστερ όπως ο Σιμόες και ο Μπακασέτας.
    Εν των υστέρων φαίνεται πως οι ατάκες αυτές δεν βοήθησαν σε κάτι ουσιαστικό παρά μόνο έγινε τζέρτζελο για κανα-δυο μέρες. Ενα κάποιο τιγρίσιο επικοινωνιακό όφελος δηλαδή.
    Χτες είδαμε τον χειρότερο Σιμόες μέχρι τώρα.
    Βέβαια θα πει κάποιος οτι ο πρόεδρος είπε πως ο Μάνταλος είναι η αδυναμία του και χτες ο Μάνταλος ήταν ο χειρότερος στο νομό Αττικής, αλλά προς το παρόν ο Μάνταλος δεν δείχνει να έχει δυνατότητα ανάκαμψης απο το σπιράλ που έχει μπεί.
    Σε τελική ανάλυση αυτές τις κουβέντες τις λες μια καλοκαιρινή βραδιά χαλαρότητας μεταξύ τύρου και αχλαδιού με τους δημοσιογράφους, για να περάσει η ωρα και να’χει ο κόσμος θέμα συζήτησης σε μια περίοδο «νεκρή» απο αγωνιστικές υποχρεώσεις.
    Οχι Οκτώβριο μήνα που τους χρειάζεσαι όλους και έχεις τη σεζόν μπροστά.
    Είναι σαν να ακούμε το αφεντικό μας στο διπλανό γραφείο να μας απαξιώνει φωναχτά και μετά περιμένει να δουλέψουμε.
    Επηρεάζεσαι οσο να’ναι, διότι και οι παίκτες είναι άνθρωποι οχι ρομπότ. Ο Χιμένεθ μαλάκας είναι που τους καλοπιάνει όλους? πώς θα τρέξουν γι’αυτόν αμα τους απαξιώσει? Δεν ήξερε οτι είναι παλτά?
    Τώρα θα πείς «και τι να κάνουμε ρε φιλαράκι, ο πρόεδρος Οκτώβριο γιορτάζει..δηλαδή να τους βγάλει για ποτά το καλοκαίρι να κάνει επιπλέον έξοδα..?»
    Σωστό κι αυτό.. έχεις ενα point

  9. Ο/Η karaban21 λέει:

    ο εκνευρισμός πρεπει να ειναι απο τη δημοσια στήριξη στο Μανταλο απο τον Μελ. καθως πλεων υπαρχει κοντρα και κανει αλχημείες για να παιξει εκει που γουσταρεικαι φυσικα και ο Μανταλος εχει χασει το παθος που τον ανεβαζε.
    παίξαμε πλήρης για πρωτη φορα και αντι για περιπατο σπασανε τα νευρα μας.
    μηπως δεν θέλουμε πρωταθλημα;

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η χρονια εχει τελειωσει και ειναι αποτυχημενη,δεν θα παρουμε ποντο στην ευρωπη,το πρωταθλημα το εχει κλειδωσει ο τσετσενος,ο χοντρος θα αρκεστει στο κυπελο και τη 2η θεση.Εμεις,μην τυχον κανουμε επιδειξη πλουτου.

  11. Ο/Η Savvi λέει:

    Βασικά δεν μπορώ να πω ότι περίμενα αυτή την εξέλιξη. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα για τα Ελληνικά δεδομένα και ότι θα παίξουμε καλή μπάλα ανεξάρτητα αν θα τερματίσουμε 3 ή δεύτεροι. Αυτό φαίνεται από το πόσο ήρεμες είναι οι τοποθετήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ μετά την αφαίρεση βαθμών πήρε το μνμ όπως και κατά πάσα περίπτωση και ο ΟΣΦΠ. Η διασφάλιση θα ήταν μια ήτα ή μια ισοπαλία με τον ΑΡΗ ή τον ΠΑΟ για να διασφαλιστεί το πρωτάθλημα του Βορρά και να μην μπορεί να πει και κανείς τίποτα αφού και καλά είναι δυνατοί αντίπαλοι θεωρητικά. Δεν ήρθε με τον ΑΡΗ που στο πρώτο ημίχρονο είμασταν περιπατητές!!! Πραγματικά τρίβαμε τα μάτια μας. Τελικά ήρθε με τον ΠΑΟ. Νομίζω ότι οι αντιδράσεις τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΟΣΦΠ ήταν για τα μάτια του κόσμου. Αν σπάσει και το ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο.

    Οι μόνοι που δεν φταιν είναι οι παίκτες. Ο Λιβάγια χώμα εδώ και καιρό. Ο Πέτρος πρέπει να πουληθεί αν συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα.

    Το στοίχημα για μένα είναι καθαρά το γήπεδο. Το πότε θα είναι έτοιμο για να πουληθεί η ΑΕΚ πακέτο.

    @Steven

    Υπάρχει ενδεχόμενο να πουληθεί πριν την ολοκλήρωση του έργου;(λογικός προβληματισμός νομίζω με την ειδησιογραφία των τελευταίων ημερών)

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Λογικό ερώτημα, αλλά δεν το βλέπω.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,ο μελισσανιδης εχασε την ΕΠΟ και τους Δικαστες,αρκετες ενωσεις,δεν εχει παραρτηματα για να τσιμπαει ευκολα διπλα και βαθμους,εμεινε μονο με τον κοκαλιαρη τον θωμα και καποιους διαιτητες στη ΚΕΔ.Γιατι λοιπον να σπαταλησει 2-3 εκ για παικτες,αφου φετος το εχει χαμενο απο χερι.

    Γηπεδο εχτισε και ο πηλαδακης,αλλα ουτε ομαδα,ουτε τιποτε εκανε.Κακως συνδεουμε το γηπεδικο με το αγωνιστικο,δεν εξαρταται το ενα με το αλλο.Οι προσφατες δηλωσεις του μελισσανιδη ειναι της πλακας,προσπαθει να δικαιολογησει τι ακριβως,πιπες ειπε.

    Παιρνεις το πρωταθλημα μετα απο 24 χρονια ξερω γω,φευγει ο προπονητης,φευγουν παικτες βασικοι και εσυ αντι να κανεις κινησεις για το ριπιτ,ακομη και μετα αφου ησουν τυχερος και προκριθηκες στους ομιλους του τσου λου,πετας μαλακιες για επιδειξη πλουτισμου,δεν βρηκαμε τους καταλληλους,ε ναι με ταβανι τα 450 στον σιμοες και τους ασχετους λυμποματιασεβιτς που εφερες,ποιος θα ερθει?

    Ειναι ντροπιαστικες οι κινησεις του μελισσανιδη και θα πρεπει να υπαρξει αντιδραση,κουβαλησες τον ουζουνιδη για να παιζει 4-4-2 με ποιους χαφ και με ποιους εξτρεμ,εχασε ολα τα ντερμπυ με κατω τα χερια.

  14. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Το οτι θα θελει να πουλησει, δε σημαινει κι οτι θα βρει να πουλησει.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JJ.Patikas : Δηλαδή ο άλλος, γιατί να αγοράσει ποδοσφαιρική εταιρεία στην Ελλάδα; Αυτές υπάρχουν μόνο για την διαπλοκή. Υπάρχει κάποιος που πιστεύει οτι η Ελλάδα θα φτειάξει; Εδώ είναι η το παραμύθι που του λείπει ο δράκος. Ευτυχώς το φέρνει μόνο του η κουβέντα, διότι έχω βαρεθεί να διαβάζω μαλακίες οικονομετχνικές ή αναλύσεις επιπέδου χρηματιστηρίου από ανθρώπους που ξέρουν αλλά δεν έχουν χρησιμοποιήσει τις γνώσεις τους επειδή είναι large !!!!!

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    1, ολα έχουν μια τιμη και ολα πωλούνται ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ..

    2, αγοραστής μπορεί να ειναι απο ενα λαμόγιο στυλ Τροχανά να νομιμοποιεί ΣΟΕ, ενα πλυντήρια -απο τέτοιους καο αν έχουμε δει στην Ελλάδα ) μέχρι και εβραϊκά) ενας επίδοξος νέος μελισανιδης-Βγενοπούλος η απλα ενας τύπος η ενα παρεάκι που αλά 2004 θα κανει τη πλακα του. Για να μη παμε σε αλλα πιο βαριά σενάρια.
    Εχουνε περαςει απο τη μπαλλα μπουζουκτσηδες, νυχτόβιοι, μπροστινόι, πισινοι, και πτι αλλο θες σε φερεγγυότητα. Που ξεκίναγαν απο σχολές οδηγών, έφταναν σε Άραβες πρίγκηπες, η σε μπατμαν και βασιλιάδες ρουμπίνιων, ως μεγαλοεκδότες τραπεζίτες και λαθρέμπορους χρυσού.

    Οποτε αν πιστεύουμε ΟΡΘΑ οτι μονο για διάπλοκη ειναι η μπαλλα στην Ελλάδα-οπως και τα ΜΜΕ πχ- αυτος ακριβώς ειναι ο λόγος που μια ομάδα σαν την αεκ θα βρει αγοραστή εύκολα. Οπως βρήκε ο ΖΠΑΟΥΓΚ και ο γαύρος. Για το ζελα μη πουμε καλύτερα..

    ΥΓ το large για μένα πήγαινε; Γιατι συνήθως οικονομικά εγ.ω έγραφα.

    Sent from my iPhone.

  17. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δηλαδή όταν γράφουμε για “επενδυτή” έχουμε στο μυαλό μας τους κανονικούς επενδυτές? αυτούς που διοικούν κανονικές επιχειρήσεις? Ποιός τρελός θα ρίξει τα λεφτά του στο στόμα των τρωκτικών τη στιγμή που φεύγουν απο την Ελλάδα όσοι σοβαροί είχαν απομείνει? Να επενδύσει που ακριβώς? στις ακαδημίες του Σαράντη ή στα “παιδιά” ?
    Εδω ο βρωμοκωλάρωφ που ταϊζει ολη τη Βόρειο Ελλάδα και πάλι μέχρι να τους κάνει καλά έφαγε μια εξαετία.. άσε που χωρίς το Μελισσανίδη ακόμα στα ίδια θα ήταν. Και πάλι για να ρίξει το Μελισσανίδη φέτος χρειάστηκε να τα κάνει πλακάκια με το Βαγγέλη.
    Που να μπλέκεις τώρα. Δεν είναι Αγγλία εδω.

  18. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Δεν είναι large, είναι large!!!!! (με πέντε θαυμαστικα), φαντάζομαι καταλαβαίνεις τη διαφορά

  19. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Ο Γιαννης εχει δικιο για την χοληστερινη κανει μπαμ και χωρις εξειδικευμένες αναλυσεις

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δυστυχως το τι τροπη θα παρουν τα πραγματα φανηκαν απο περυσι το γεναρη,που δεν ενισχυθηκε η ομαδα για να αντεξει ως το καλοκαιρι,φερανε φτηνα σαπακια και ελπιζανε στο λαχειο παλι.

    Καταπτυστες οι δηλωσεις του μελισσανιδη,φερνουμε μετριους και τους κανουμε καλους,σερνεις τον σιμοες με την ανανεωση και εχουμε ανανεωσει ολους τους τραυματιες/σακατηδες απο χιαστους.

    Σε ειπαμε μαγκα περυσι,που τους πηρες το πρωταθλημα μεσα απο τα χερια,φετος ξενερωσες τους παντες φερνοντας εναν μαλακα για προπονητη και αφηνονταν γυμνο το ροστερ παλι.Εχασες το παρασκηνιο και εμεινες με τον μπαρμπαθωμα μονο.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Επιστροφη χθες, ωρες στο αεροπλανο πολλες: Σε μια αγορα διαπλοκης, εχουμε μερικα δεδομενα. Τα ιδια και χειροτερα ισχυουν στα ΜΜΕ μιας και το ‘κοινο’ δεν ειναι απλα μια ομαδα, αλλα πιο γενικο αρα εμπλεκωνται πολιτικα. Ας πουμε π.χ το Ε του Βρυωνη (που λεγεται οτι εμφανίζεται ως φορολογικός κάτοικος Αλβανίας) στον Ιβαν. Η του 902 που το ΚΚΕ πουλησε μια συχνοτητα που ειχε νοικιασει και κανεις δεν ειπε τιποτα!

    Ο Αγοραστης κοιταει μεσω της ΠΑΕ να πιεζει για αλλα πραγματα. Οπως λιμανια η χαρισμενα προστιμα σε δουλειες που ‘αγορασε’. Η επεκτασεις συμβασεων εν μεσω φραπε. Τωρα θα ειναι χαρισμενα στη ΣΕΚΑΠ θα ειναι χαρισμενα στην ΑΕΚ στο ΖΜΠΑΟΥΓΚ στο Gay, λιγη σημασια εχει, τα λεφτα δεν εχουν πατριδα ποσο μαλλον μαγαζι. Μονο ιδιοκτητη. Επισης εχωντας τον ‘υπεροχο κοσμο’ της ομαδας πισω του, τον ιδιωτικο στρατο των οργανωμενων δηλαδη, μπορει να απαιτει αναλογη μεταχειρηση σε απαιτησεις της εταιρειας του για σβησιματα χρεων, δωρεες εκτασεων για να κανουμε γηπεδα-προπονητηρια η ακομη και σε ποινικα μπλεξιματα του ιδιοκτητη. H ας πουμε να εχει ενα απληρωτο δανειο κατι εκκατομυριων 8 χρονια και η τραπεζα να σφυραει αδιαφορα την ωρα που δεσμευουν γυρω στα 4εκκ λογαριασμους απλων ανθρωπων για χρεη απο 500 ευρω. Απο τη στιγμη που ολα μεταφραζωνται σε ψηφους παντα. Γι αυτο (και μερικους αλλους λογους) οι στρατοι των οργανωμενων μπορει να μας στοιχιζουν λιγο παραπανω στη συντηρηση αλλα ειναι αναγκαιο κακο ως εξοδο, για τη δυσκολη στιγμη. Γι αυτο στην Ελλαδα ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι ουγκα 21-7-13-4 κλπ. Αλλωστε ΔΕΝ τους πληρωνουν οι ιδιοκτητες αλλα οι υπολοιποι φιλαθλοι και οι εταιρειες τους, ο απλος κοσμος. Ο πρωτος πληρωνει την αστυνομια να παιζει μολοτοφιες και ξυλο με τα χουλιγκανια στα μαγαζια του καθε Ιβαν-Τιγρη-Βαγγελα κλπ αντι να κοιταξει να πιασει κανα κλεφτη η κανα πρεζεμπορα. Η ΑΕΚ απο την αλλη εφαγε κεκλεισμενων και -3. Αρα τα κοροιδα των διαρκειας τη πληρωσαν και η ομαδα. Οι πρωτοι εχουν προπληρωσει απο το καλοκαιρι πραγματα που δεν θα δουν, η δευτερη μας εφερε και +25εκκ απο το CHL. H αλλιως σε ξενο κολο 100 ξυλιες τσαμπα ειναι. Στο επομενο ματς οι μολοτοφακηδες-μαχαιροβγαλτες-πρεζεμποροι και πρεζακηδες θα ειναι κανονικα πρωτοι πρωτοι στη θεση τους οπως ηταν με τη Μπαγερν και εκαναν τα ιδια ακριβως- καπνογονα- που εχουν τιμωρηθει. Αλλαξε κατι εδω και 30 χρονια? Γιατι να αλλαξει τωρα?

    Οποιος δεν ειχε αναγκη να κανει τετοια κολπα, τους βρηκε απεναντι του και τελικα εκανε οπισθεν. Απο το κοντο που οι τοτε μετοχοι δε δουλευουν ετσι αρα τους ηταν αδιαφοροι, μεχρι το Τζιγγερ που δεν ειναι τετοιος τυπος. ΟΛΟΙ οι αλλοι σε ολες τις ομαδες τους χρησιμοποιουν κανονικα. Οποιος δε τους ειχε αναγκη, βουταγε ενα κουμπουρι καβαλαγε τα συρματα και εληγε δημοκρατικα το θεμα.
    Ο αγοραστης βαζει μια ωραιοτατη μπουγαδα μεσω της ΠΑΕ και νομιμοποιει αλλα πραγματα. Απο μεταγραφες, απο συμβολαια που ειναι οτι μας βολευει, απο ‘εξοδα’ απο οτι θες. Δεν ειναι μακρια ουτε τα 600 εκκ του Δωνη τοτε, ουτε οι Τσίριτς, Ματιάσεβιτς, Μπιέκοβιτς, Πέτριτς (για να πουμε ενεργειες αλλης ιδιοκτησιας αλλα ιδιου manager), ουτε οι NETMED με τους Ολλανδούς και τους 5 Αργεντινους πακετο που ειδαμε τους 2-3 με κατι Μεντινα και κατι Καλβο (ουτε ο Παθιακακης δεν τους ειχε δει- μονο το Ρουις και το Ναβας ειδε ο ανθρωπος), οπως δεν ειναι μακρια οι 87 μεταγραφες σε 3 σαιζον- 30 παικτες/σαιζον κουβαλησε το θηριο! Μη πουμε σε πιο βαρια ξεπλυματα τυπου Μιγκ και Ντεταρι που αναγκαστικα βγηκαν στη φορα. Γιατι εχει και αλλα τυπου αγοραζω-πουλαω κατι δεκαδες εκκ, που απλα δεν εχουν βγει. Ακομα that is η για να παμε στο πνευμα των ημερων, δανειζωμαι απο μια xxx-tank 4-5εκκ ευρω.

    Οποτε ο θελων να ξεπλυνει θα δωσει -με χαρα κιολας- πολυ παραπανω απο την κανονικη αξια ενα 30% για να αγορασει κατι- εκει ακριβως ειναι και το νοημα της αγορας-αποσβεσης. Στο παρελθον στην ΑΕΚ εχει περασει μια ENIC που ΄ξοδευε’ λες και ηταν στη Premier, ο Γιδοπουλος με τα μπουζουκια, ο Τροχανας με τα σπιτια-αεροπλανα, ο Μακης με τα εργα των Θρακομακεδονων αξιας 20εκκ, μεχρι και ο κοντος που διπλασιαζε τα συμβολαια των παικτων σε μια νυχτα μεσα, η εφερνε ΑΛΛΟΝ παικτη απο αυτον που εγραφε το συμβολαιο και βρεθηκε απο 17εκκ διακανονισμενα στα 60-70-80 κανεις δε ξερει. Μιλαμε για την ΑΕΚ τα τελευταια 20-30 χρονια, οχι για τιποτε μακρινο δηλαδη. Αλλωστε αυτες τις 2 φορες, τη μια 150 και την αλλη κανα 70-80αρι και αυτα μονο ως ελλειμα μη βαλουμε και τα cash flow μεσα (τα λεφτα που μπηκαν-βγηκαν δηλαδη αυτα τα χρονια), καποιος τα ΄διαχειριστηκε’.

    Τωρα αυτα τα η ΑΕΚ θα ειναι αυτονομη κλπ τα λεει ο ιδιος ανθρωπος που αρχικα πουλησε στο Τροχανα και μετα δουλευε ως management για την ENIC. Σορρυ αλλα αμα 2 φορες δεν εχεις αφησει πισω σου οτι καλυτερο, τη τριτη δυσκολευωμαι να σε πιστεψω. Ειδικα απο τη στιγμη που η ΑΕΚ ουτε γηπεδο εχει, ουτε προπονητηριο, ουτε γραφεια δικα της. Ορθα ως μαγαζι λειτουργει, ορθα δε τα εχει, αλλα οχι και να βαλουμε τα κλαματα.

    Αν δε, θελουμε να εμβαθυνουμε το θεμα ας δουμε τα τρεχωντα μπλεξιματα με το D.o.J (Department of Justice) μιας και μιλαμε για την ιδια πανω κατω περιπτωση. Εγιναν write off – μη εισπραξιμα δηλαδη- 200εκκ USD και ερευνουμε μια εταιρεια που τη πληρωναμε και πολυ παραπανω αλλα και μετα το περας της δουλειας επι χρονια. Αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα που προς το παρων δεν ενδιαφερει τον απλο κοσμο. Ελπιζω να μην φτασει να τον ενδιαφερει γιατι τοτε θα ειναι ΠΟΛΥ αργα.

    Τωρα σε μια πωληση δεν ειναι αναγκαιο να καιγεται μονο ο πωλητης. Μπορει να καιγεται ο αγοραστης. Δηλαδη αν ερθει ενας Ιβαν Νο2 σε 1-2-3-5 χρονια η αυριο το πρωι και πει κυριε τιγρη μου σου δινω 60-80-100εκκ να το παρω στα μπετα, υπαρχει κανεις που πιστευει οτι θα πει οχι ο Μελ? Γιατι να το πει? Το ειπε στο κυρ Μιχαλη μηπως? Η το ειπε ο Σωκ στο Βαγγελη το 2010? Η το ειπε ο Βαρδης οταν εγινε πασα το μαγαζι δια 5? Οτιδηποτε γινεται προταση να πωληθει σε σοβαρο νουμερο ειναι υπο κουβεντα. Ειδικα αμα η προταση αυτη ειναι κοστος επι 5, οπως τοτε παλια, και στη πορεια εχεις βγαλει ηδη τα λεφτα σου.

    Τωρα αν ειναι cash, αν ειναι get out of jail card, αν ειναι (μερικα η ολικα) σβησιματα χρεων κλπ λιγη σημασια εχει. ΟΛΑ αυτα εχουν γινει οχι μια αλλα 51 φορες στο παρελθον σε ολες τις ομαδες. ΟΛΑ πωλουνται ανα πασα στιγμη με το αναλογο τιμημα. Οπως καποιος αγοραζει ετσι πουλαει. It is called business.

    ΥΓ Θεωρω λοιπον – μιας και δεν ειδα απαντηση- οτι εχω πει δεκαδες μαλακίες οικονομετχνικές ή αναλύσεις επιπέδου χρηματιστηρίου (χωρις να ειμαι οικονομολογος η χρηματιστης). Επισης θεωρω οτι δε ξερω τι μου γινεται μιας και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τις οποιες –λιγες- γνωσεις μου. Τοσα και τοσα εχουμε ακουσει στη Ελλαδα, ε ας πω και εγω 10 μαλακιες. Δεν εβλαψα κανενα ουτε πηρα κανενα στο λαιμο μου. Τωρα αν ειμαι Large, Small η Medium πιστευω οτι το γνωριζω καλυτερα εγω για τον εαυτο μου. Οπως και ο καθενας ξερει τι του γινεται, λογικα.
    Γι αυτο αλλωστε ειπα πριν κανα μηνα που ξανασχολιασα, οτι ειναι δικαιωμα του καθε ενα ειτε να δημοσιευσει ειτε να πεταξει στα σκουπιδια κατι που δεν ανταποκρινεται στο επιπεδο αυτο.

  22. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @The Snitch
    DIMI Στην Αγγλία που πολλές από τις ομάδες τις έχουν αγοράσει Άραβες Ρώσοι Μαλαισιανοί και γενικά λεφτάδες από άλλες χώρες, γίνονται πλυντήρια;;
    Φυσικά εκεί δεν είναι κλεφτοκοτάδες όμως γίνανε ξαφνικά όλοι αυτοί οπαδοί;

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χάρη εδω έρχωνται άνθρωποι που κατα μεγάλο ποσοστό έχουν παγκόσμιες επιχειρήσεις. Αυτο δε σημαίνει πως δεν εχει λαμογιες, αλλο ομως να κανεις ατο μαγαζί σου 2-3 περίεργα και αλλο να αποκτάς μια ομάδα για να πιέζεις τη εκάστοτε κυβέρνηση να σου σβήνει πρόστιμα στα τσιγαράδικοα να σπυ αφήνει τα λαθραία, να σου χαρίζει γη και εγκαταστάσεις κλπ κλπ. Η να χρωστάς τελεσίδικα και να σφύρας αδιάφορα χωρις κανένας να σε πειραζει χρονια.
    Φυςικα και γινωνται deals. Δουλεια κανουν. Η διαφορα ειναι οτι γινωνται μερα και επίσημα. Οχι 1 η ωρα βράδυ Σαββάτου με πιστόλια.

    Ο ιδιόκτητης της LIVERPOOL εχει πολλα πραγματα πριν πάρει την ομάδα τους Red Sox ομάδα nascar και διαφορα αλλα. Οι Άραβες της city με την etihad ακομη παραπάνω. Δε θα κάτσουν να αλλάξουν ενα συμβόλαιο του Ενσαλίβα απο 300 στα 600 να κλέψουν 300 χιλιάρικα… ουτε θα καθωνται να πουλάνε ψήφους στην εκάστοτε κυβέρνηση προς εκδούλευση. Αυτο δε το δέχεται ο Άγγλος οπαδός ο Αγγλος πολιτης απο μονος του ετσι κ αλλιώς.

    Τα μαγαζια ειναι σοβαρά, παίζουν ανάλογα σοβαρά λεφτα και δεν εχει τετοια. 5,2 δις μοίρασε μονο το τηλεοπτικό εδω. Θα ρισκάρεις να σε πιάσουν να τρως λεφτα;
    Γιατι να φας λεφτα;
    Ο big Sam μεσολάβησε για μια μεταγραφή και σε 24 ώρες τον έδιωξαν απο το πάγκο της εθνικής Αγγλίας! Το καθάρισε η FA στεγνά. Πες μου ενα ανάλογο περιστατικό στην Ελλάδα των μπράβων των όπλων και όλων αυτών που ξέρουμε.
    Θα πήγαινε ποτε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να κάθεται δίπλα σε ιδιοκτήτη ομάδας να ρουφάει φραπέδες; Την άλλη μερα τον έχουν στείλει σπιτι του.

    Δεν ειναι οπαδοί. Επενδυτές ειναι που μπαίνουν σε μια αγορά με τεράστια έσοδα γι αυτο ακριβώς το λόγο. Στη πορεία φυδικα γινωνται και fun’s λογικό ειναι. Ο συγχωρεμένος της Λέστερ εχει τη King Power. Ψάξε να δεις για τι μιλάμε. Και ηρθε και αγόρασε το λεβεδειακο της Αγγλίας!
    Ο κομποτης που δε μπορεί να το πειράξει κανένας ΤΙ ΕΧΕΙ;

    Απλα υπαρχουν κανόνες, υπαρχει έλεγχος, υπαρχει σεβασμός στο παιχνίδι και το πως παίζεται. Εδω ήρθε ενας τύπος απο το πουθενά χωρις να ξέρει κανεις που βρήκε τα ρωσικά λεφτα και αγοράζει οτι θέλει. Χρειάσθηκε να μπουν μπροςτα οι αμερικανοί, ο ίδιος ο Παιατ για να σταματήσει η αγορά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ο άλλος κατεβάζει τα ΟΡΚ στο δρόμο για να κανει τις δουλειές του!! Οπως τα κατέβαζε και ο Βγενοπούλος, η ο Βαγγελας πρόσφατα.

    Τωρα βεβαια εγω λεω και μαλακιες μη με παίρνεις και πολυ στα σοβαρά.

    Sent from my iPhone.

  24. Ο/Η Ασε βρε τωρα βρε λέει:

    Ο μελισσανιδης μπηκε μονο για το γηπεδο και αυτο ηταν αυτοσκοπος,με εξαιρεση ισως την περυσινη χρονια που ηταν υπερβαση και την τυχη που ειχε φετος να παρει λεφτα απο το τσου λου,ποτε δεν εφτιαξε ομαδα της προκοπης,με κετσπαγια,μοραις,δελλα,πλατελλες,μοραν,αραβιδηδες,σαπακια ολοι τους.Μονο με χιμενθ εγινε κατι και αυτο με αρκετες γκελες παλι.Ομαδα με 4-5 εκ δεν μπορει να κανει πρωταθλητισμο.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ασε βρε τωρα βρε : Για το πρώτο σκέλος συμφωνώ. Για το δεύτερο διαφωνώ. Η αλογοτροφή πόσο κοστίζει; Πρωταθλητισμό δεν κάνει; Για βάλε το -6. Φίλε μου, στο μπουρδέλο όλοι γαμάνε.

  26. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Snitch ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ. Πες τα αγόρι μου…

  27. Ο/Η Ασε βρε τωρα βρε λέει:

    Steven,στο μπουρδελο ολοι γαμανε,ομως το θεμα ειναι τι γαμανε,αλλος γαμαει απο το πανω ραφι,αλλος βολευται με τη σαβουρα.

    Πουλησαμε τη φετινη χρονια γιατι ειναι ταγμενη σε αλλον,ο κοσμος εχει ξενερωσει τελειως,τι και αν παιζουμε τσου λου,τι και αν εχουμε εξασφαλισμενο το γιουροπα,τι και αν ειμαστε πρωταθλητες μονο ως τετοιοι δεν φερομαστε.Ειμαστε -6 απο αυτους που ξεκινησαν με -2,φαγαμε -3 και δεν το γυρισαμε στην εφεσεων.

    Ο ουζουνιδης ειναι μπινες,σε τετοιο βαθμο που ηδη καποιοι παρακαλανε να γυρισει ο μανολιος.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ασε βρε τωρα ασε¨: Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Τίποτα δεν πουλήαμε, απλά αποδείξαμε οτι δεν έχουμε στελέχη οργάνωσης. Αυτό είπα και σου έφερα παράδειγμα την αλογοτροφή που κάνει πρωταθλητισμό άχετα αν δεν φαίνεται λόγω του -6. Τώρα για τον κόσμο δεν ξέρω πού βλέπεις το ξενέρωμα. Ρεκόρ στα διαρκείας και sold out με Bayern. Αν ο κόσμος ήθελε να δείξει το ξενέρωμα, θα έπρεπε η ΑΕΚ να παίζει χωρίς θεατές.

  29. Ο/Η akis λέει:

    @Steven
    Νομίζω ότι ο μεγαλομέτοχος δε θέλει ικανά στελέχη πλάι του στην ΑΕΚ. Θέλει να είναι ο ένας, αυτός που ξέρει, αυτός που με μια κίνηση αλλάζει την κατάσταση και κάνει αυτά που δεν κάνανε τα μη ικανά στελέχη του ( τα οποία ο ίδιος επέλεξε )…Του αρέσει να κάνει το τραπέζι στους ρεπόρτερ, να πετάει ατάκες για νεκραναστάσεις, να λέει ότι παίρνει μέτριους και τους κάνει καλούς ( άρα όλο το ρόστερ μας είναι μέτριοι, σωστα?), να λέει για αγαπημένα παιδιά και να έχει τους γύρω του να λένε μπράβο πρόεδρε και πέστα πρόεδρε. Οκ, δική του είναι η ομάδα, αυτός βάζει τα όποια λεφτά βάζει, άρα μπορεί να έχει το μοντέλο διοίκησης που επιθυμεί. Όσο για τον κόσμο, υπάρχει πολλή γκρίνια για όλους. Το ρεκόρ στα διαρκείας ( επί εποχής Μελισσανίδη βέβαια, όχι γενικά ) νομίζω οφείλεται στη συμμετοχή στους ομίλους του cl και στα πολύ άσχημα νούμερα τον προηγούμενων ετών. Το sold out με τη Bayern έγινε λόγω του αντιπάλου, όπως είχε γίνει παλιότερα και με τη Milan. Αν του χρόνου συνεχίσουμε έτσι, με μηδέν μεταγραφές και χωρίς κανένα τίτλο φέτος, τα νούμερα τα φετινά θα μοιάζουν απλησίαστα. Αλλά επειδή αυτό είναι πολύ μακρινό, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα απόψε, όπως και αν βλέπει κανείς την επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι…

  30. Ο/Η Ασε βρε τωρα βρε λέει:

    Προς στηβεν,ναι,οταν διωχνεις τον λυμπε ως αποτυχημενο και επειτα τον ξαναπροσλαμβανεις για την ιδια δουλεια,τοτε υπαρχει υποστελεχωση και προχειροτητα.Διωξαμε μαιστοροβιτς,διωξαμε μιλοβανοβιτς και φεραμε τον ματιασεβιτς γιατι εχει ακρες και κονε δηθεν.

    Ο κοσμος ειναι παγωμενος γιατι βλεπει πως ο οραματιστης μελισσανιδης φρεναρει το αγωνστικο κομματι και επιλεγει την φτηνια και το τζαμπατζιλικι,κανει παντελως αστοχες δηλωσεις περι εμεις παιρνουμε οποιον θελουμε,αλλα μετα παιρνουμε φτηνους και μετριους ωστε να τους κανουμε παιχταραδες και να πουληθουν με 15 εκ εκαστος.

    Φοβαται να δωσει 50-100κ εξτρα στον Σιμοες γιατι θα του ζητανε αυξηση και οι αλλοι,σε 2 χρονιες που η τυχη ηταν με το μερος μας,περυσι πηραμε ολο το μαρκετ πουλ γιατι αποκλειστηκαν οι αλλοι,φετος με νορμαλ κληρωσεις προκριθηκαμε στους ομιλους,αλλα τοσα απο εκει εξασφαλισμενα,δηλαδη δεν μπορουσε ο μελισσανιδης απο αυτα τα λεφτα να διαθεσει 2-2,5 εκ ευρω για να φερει ραντογιες,ναρσινγκ και γενικα δυο παικτες απο το πανω ραφι? Τραυματιζεται ενας παικτης και τρεμουμε τι θα εχει στο παγκο οταν γυρισει ο προπονητης το κεφαλι του να κοιταξει.

    Ο γεωργιου ειχε πει αρχικα οτι το πρωταθλημα θα το παρει παλι η ΑΕΚ γιατι εχει με το μερος της τον κοκκαλιαρη το μπαρμπαθωμα,τελικα λεει οτι θα το παρει ο ΠΑΟΚ,γιατι η συμμαχια με τον χοντρο στην ΕΠΟ,στους δικαστες κυριως,αφησε εκτος παιχνιδιου τον τιγρη,δεν εχει αδικο σε αυτο.

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ασε βρε τωρα βρε : Για το κυρίως σκέλος, δεν έχω διαφωνία. Για την τελευταία παράγραφο, θα σου πω να μην είσαι αφελής. Ο Γεωργίου λέει μόνο μαλακίες. Όπως για το repeat, κι όπως για την συμμαχία. Απλά μιλάει για να μιλάει. Καμία συμμαχία δεν υφίσταται πλέον και πουθενά δεν είναι εκτός παιχνιδιού ο τίγρης. Άλλα είναι τα κόζα, που ο Γεωργίου ούτε καν τα ξέρει. Αν ο Γεωργίου ήξερε τι έλεγε κάθε φορά, θα είχε σκάφος.

  32. Ο/Η Ασε βρε τωρα βρε λέει:

    Αφου ξερεις εσυ ποια ειναι τα κοζα και τι παιζεται,γιατι μας αφηνεις με την αγωνια? Ο καθε Γιωργιου εκτιμησεις κανει,δεν ειναι μαντειο των δελφων.

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ασε βρε τωρα βρε : Μα τα γράφω κατά καιρούς αλλά καλυμμένα. Πάντως η συμμαχία – που βέβαια δεν υφίσταται – θα τελειώσει όταν θα πάνε στην διεκδίκηση του τίτλου απ΄ευθείας.