ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

Πρώτη του Χιμένεθ σήμερα, χωρίς όμως και κάποια απαίτηση. Μια προπόνηση έκανε ο άνθρωπος, τι να αλλάξει; Η μόνη περιέργεια είναι πώς θα παίξουν οι παίκτες, οι οποίοι στην ουσία μαζί με τον Παπαδόπουλο, διώξανε τον Ουζουνίδη. Και παίκτες μάλιστα που θα πρέπει να οργανωθούν χωρίς δεκάρια στο γήπεδο. Βλέπετε η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη – ευτυχώς που μόλις εχθές ο πρόεδρος των εφετών καταδικάστηκε σε 13 χρόνια, επειδή πιάστηκε φυσικά ενώ όλοι οι άλλοι αλωνίζουν – είχε μια πρεμούρα με τον Μάνταλο αυτές τις μέρες.

Οι απουσίες λοιπόν των παικτών, έφεραν τον Μανόλο να κατεβάσει την ομάδα με 3-4-3. Με την αποστολή να κρατηθεί ο Ατρόμητος μακριά από την περιοχή μας, κι εμείς ό,τι βρέξει ας κατεβάσει μπροστά. Κι αυτό απόλυτα φυσιολογικό. Με Μπογιέ και σκασμένους Γκάλο και Χούλτ, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Κι ειδικά μάλιστα όταν πετάς γρήγορα και μια αλλαγή με τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι.

Όμως το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε μια πολύ ωραία εικόνα τακτικά. Οι παίκτες μας είχαν την κατοχή της μπάλας, και προσπάθησαν όσο αυτό ήταν εφικτό. Βλέπετε ο Σιμόες ήταν ξεκούραστος, ο Τσόσιτς αρκετά σωστός και ο Άλεφ αρκούντως δημιουργικός. Παίξανε ένα ποδόσφαιρο υπομονής και μάλιστα βγάλανε και μια τελική σοβαρότατη, αλλά εκφραστής της ήταν ο Μπογιέ, που εναλλασσόταν στα άκρα της επίθεσης με τον Λιβάγια. Φυσικά γλυτώσαμε ένα πέναλτυ στο χέρι του Χούλτ, αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι αν το αίτημα του Σπανού για ξένο διαιτητή είχε γίνει δεκτό, οτι ο αλλοδαπός θα το είχε δώσει.

Ήταν κύρια ένα πρώτο ημιχρόνιο τακτικής, με την ΑΕΚ να θέλει αποτέλεσμα με κάποιο προβάδισμα για την ρεβάνς, και τον Ατρόμητο να θέλει ένα γκολ για να παίξει το γνωστό του ταμπούρι στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ όμως έλεγξε τον χώρο πολύ καλά, έβγαλε μια διάθεση στα προσωπικά μαρκαρίσματα που σε κάποιες φάσεις γίνανε σκληρά, και έτρεξε όσο μπορούσε. Και δεν ξέρω πόσο καλύτερη θα ήταν αν έπαιζε ο Μανταλος ή ο Μπακασέτας. Διότι κάπου θα ήταν αλλού το μυαλό της, κι ίσως να την πάταγε. Βλέπετε δεν είναι μόνο η έλλειψη του βάθους στο ρόστερ. Είναι και η ποιότητα που έχει αυτό, που πλέον μετά τον Ουζουνίδη καλό είναι να προβληματιστούμε επί της ουσίας. Μια ουσία που φάνηκε και στο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ, εκεί που θέλαμε και δεύτερο φορ, αλλά φυσικά η διοίκηση είχε κάνει πάλι το θαύμα της, με την διορατικότητα που την διακρίνει.

Στο δεύτερο μέρος μάλλον ξεκίνησε καλύτερα η ΑΕΚ. Έδειξε ελαφρώς πιο αποφασιστική επιθετικά και πιο σίγουρη σε αυτό που θέλει να κάνει. Πάνω που το παιχνίδι άρχισε να παίρνει κάποιο ρυθμό, ήρθε το ελληνικό μπουρδέλο που έφερε την διακοπή στο ρεύμα και στον φωτισμό. Λογικά πράματα βέβαια αυτά στην χώρα καρικατούρα σοβαρού κράτους, και απόλυτα λογικά σε ένα γήπεδο που δεν έχει άδεια λειτουργίας.

Φυσικά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, ήταν αδύνατον να έχει ρυθμό. Πήγε στην δύναμη και στον γνωστό εκνευρισμό, που έρχεται από την έλλειψη εκτόνωσης της ντόπας. Κάπου εκεί στην αναμπουμπούλα, η ομάδα μας κέρδισε ένα πέναλτυ, δώρο του διαιτητή, που όμως ήταν αδύνατον να δει εκείνα τα μοιραία εκατοστά, που εμείς θέλαμε μερικές επαναλήψεις τηλεοπτικές. Το πέναλτυ το έκανε γκολ ο Πόνσε, που λίγα λεπτά μετά έφαγε κόκκινη κάρτα, δείχνοντας και το μέλλον του στην ΑΕΚ. Φυσικά ακολουθεί ο ΟΦΗ, που μπορεί και να έχει πέσει από την δεοντολογία που υπάρχει στην χώρα, οπότε δεν υπάρχει και πρόβλημα με την ενόραση της διοίκησης.

Η ΑΕΚ λοιπόν, λες και έχασε τον Μέσι, γύρισε σε μαζική άμυνα και πλέον σε 5-3-1. Αρχίσαμε και βλέπαμε τι έχει διδάξει ο Κάναντι απέναντι σε μαζικές άμυνες. Η ΑΕΚ έπαιζε στην περιοχή της, κι έψαχνε να φάει χρόνο με κάποια αντεπίθεση του Λιβάγια που περίμενε υπομονετικά το ταλέντο που λέγεται Αλμπάνης. Ευτυχώς που το παιδί δεν σκοτώθηκε μόνο του όταν βρέθηκε σε φάση να κλειδώσει το παιχνίδι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε κι άλλους παίκτες. Για τυπικούς λόγους μιλάω. Ουσιαστικά αυτοί οι παίκτες είναι σαν το μαύρο κόκκινο στην ρουλέτα. Την μπίλια ρίχνεις για το αν θα μπει ο Γιαννώτας ή ο Αλμπάνης στην αποστολή.

Ο εκνευρισμός ήταν εμφανής στο γήπεδο, και κύρια στον Ατρόμητο που έπρεπε να κυνηγήσει την ισοφάριση. Η ΑΕΚ έκανε ό,τι μπορούσε για να τον βοηθήσει. Του έδωσε και τον χρόνο και τον χώρο. Επίσης όταν από λάθος του αντιπάλου έπαιρνε την μπάλα, απλά την έδιωχνε ξου ελευθερία και περίμενε πίσω. Ειδικά όταν έσκασε κι ο Λιβάγια, που μαζί με τον Σιμόες, τον Άλεφ και τον Τσόσιτς ήταν οι καλύτεροι σήμερα. Αλλά και τον Οικονόμου που κάλυψε αρκετά αμυντικά τον Γκάλο. Εμείς όμως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, ασχέτως πώς ήρθε. Από εδώ και πέρα αυτά θα βλέπουμε και θα λέμε και ευχαριστώ.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

37 Responses to ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΒ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΝΑΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ.

  2. Ο/Η akis λέει:

    Ματς-σούπα. Διαιτητής, και κυρίως επόπτης, της πλάκας. Γήπεδο αχούρι..Τυπικό παιχνίδι ελληνικών ομάδων. Είχε και βροχή, ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Θετικότατη επανεμφάνιση Σιμόες, καλός ο Λιβάγια, το ίδιο και ο Τσόσιτς, πολλά χιλιόμετρα Χουλτ και Μπακάκης, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κακός ο Γκάλο, ενώ ο Μπάρκας δείχνει να έχει πάθει Ανέστη, δεν κάνει έξοδο με τίποτα και όταν κάνει δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Δε θα ήταν κακό να ξαναδούμε λίγο τον Τσιντώτα. Αν σκεφτούμε την κακή πορεία της ομάδας και την κακή παράδοση σε αυτή την έδρα, δε μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε να ελπίζουμε έστω σε ένα στόχο..

  3. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Με Χαλκηδόνα έτσι πηγαίνουν τα παιχνίδια. Εγώ είδα ότι επιτέλους βάζανε και καμιά κόντρα και είχαν και λίγο νεύρο…ας αφήσουμε ατομικές αποδόσεις και συστήματα, 1.5 χρόνο κομάντο ακόμα, είπαμε το πρότζεκτ ΑΕΚ 2013 εκεί βασίζεται…γιουρούσ’…

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    Μεγάλη η καύλα σήμερα! Βγήκε να μιλήσει για ηθική ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ και ρυθμιστής της ΒΡΩΜΙΑΣ με τους ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ. Αφού ξεκίνησαν το ΜΠΛΟΚΟ με τη ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ, τιμωρόντας τον Μάνταλο, είχαμε ξανά ΚΛΩΤΣΙΕΣ και ΑΓΚΩΝΕΣ του Ρισβάνη που δεν δίνονταν ούτε φάουλ, ενώ ο Πόνσε (άδικη 1η) έξω!

    Είναι γελοίο να μιλάμε για πέναλτυ στον Χουλτ, σχεδόν εξ επαφής, με κίνηση προς τα πίσω και τη μπαλα με πορεία εκτός περιοχής!

    Ναι, δεν ήταν πέναλτυ, λάθος του επόπτη. Του ίδιου επόπτη που έκοψε τον ΚΛΩΝΑ ενώ ήταν δυο μέτρα πίσω…

    Ο Πόνσε σκυλιασε, έφαγε και έριξε ξύλο, τίμησε τη φανέλα και πήρε την ευθύνη του Πέναλτυ.

    Ο Μπογε ήταν πολύ καλός, πήγε να βάλει γκολάρα κλάσης, κινήθηκε πολύ πιο λογικά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του.

    Σιμοες, πληθωρικός, Λιβαγια έτοιμος να πεθάνει για τον Χιμένεθ.

    Εγώ σήμερα είμαι ικανοποιημένος. Δεν περίμενα να δω θέαμα, αλλά είδα τσαγανό και μια ΑΕΚ που δεν έδωσε καν δικαίωμα ευκαιρίας στους τσατσους του Σαββιδη.

    Δεν ξέρω τι θα δούμε από θέαμα στη συνέχεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ φέτος, θα τον ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

  5. Ο/Η bandog λέει:

    εγω ειδα πρωτη φορα τον αλεφ να τρεχει και φυσικα ειδα εναν προπονητη να ζει το παιχνιδι , να μιλαει στους παιχτες ,να παθιαζεται. καμια σχεση ΄σε αυτο τον τομεα με το ξυλαγγουρο το μαρινο και ισως δειχνει γιατι οι παιχτες νιωθουν τον μανολο πιο κοντα τους.

    ο σιδηροπουλος επαιξε εκνευριστικα εδρα καθαρα και σε καθε πεσιμο των “ατρομητων” ηταν με το στραγαλι στο στομα.
    το μονο σημειο που μας ευνοησε ηταν το πεναλτυ και ειναι πραγματικα καραγκιοζης ο σπανος να βγαινει και να διαμαρτυρεται για αλλοιωση αποτελεσματος οταν ο ιδιος συμμετεχει ενεργα στην αλλοιωση του πρωταθληματος με τους δανεικους που παιζουν επιλεκτικα και τις τραμπες μεσα στη χρονια….

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Bandog : Δεν νομίζω να είδες το παιχνίδι σωστά. Ο Σιδηρόπουλος έκανε αυτά που του είχαν πει ( δυό πέναλτυ ανάποδα ) και τα άλλα απλά ήταν τα side dishes. Επίσης δεν είδα καμία τελική του Ατρόμητου που φυσικά ταιριάζουν γάντι στις δήθεν διαμαρτυρίες του Σπανού. Όταν κάτι είναι μιλημένο τους θέλεις και σιωπηλούς; Αυτή είναι η παράσταση κι έτσι πρέπει να γίνει. Ξέρεις η ομάδα λούγκρα, δεν κάθεται μόνο με έναν.

  7. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Steven

    Καλα ητανε μιλημενο το ματς αυτο?και βγαλαμε ενα συμπερασμα απο τις τελικες του Ατρομητου?Δλδ το <> ητανε μιλημενο,το 0-2 μεσα στο ΟΑΚΑ?OMG ρε φιλε!

    Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε η ομαδα σε γενικες γραμμες ητανε μια απο τα ιδια οπως και ο σιμοες ητανε μια απο τα ιδια θελουμε χαφ τα οποια να παιζουν την μπαλα μπροστα!
    εκτος το οτι ειδα τον μπογε να παιζει επιτελους ενα ματς πιστευω το παιδι θα μας βοηθησει,τον αλμπανη που επιτελους τον ειδαμε εστω για λιγο.Πρεπει οπωσδηποτε ο καβουρας να φερει παικτες ποιοτικους!καλυτερα χιμενεθ παρα μαρινο!
    ειναι εκνευριστικο να υπαρχει αυτος ο παπαδοπουλος στην ΑΕΚ!τον σιχαινομαι μονο και μονο που ητανε μελος της εγκληματικης!φτιαξτε ομαδα να κερδιζει και τους διαιτητας!

    Ενα ατομο αρχιζει και με απογοητευει πολυ ο Μπακακης!δεν κοβει ουτε με βαλε ρε φιλε!

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve,

    δηλαδή, ο Ατρόμητος (aka Χαλκηδόνα)…έκανε ευκαιρία στον Α’ γύρο?
    Τα side dishes όμως έφεραν την αποβολή του Πόνσε και έμεινες 30′ με παίκτη λιγότερο. Και δεν ήταν απλά κάποια side dishes, ήταν όλα, Ατρόμητος, μα όλα.

    Για ποιο λόγο ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ να αφήσουν έξω τον Μάνταλο? Για να γίνει πιο πειστικό?
    Στην παράσταση δηλαδή, συμπεριλαμβάνονταν η είσοδος του Αγγελόπουλου και τα FUCK YOU του άθλιου Κάναντι?
    Ο Σπανός δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον Μελισσανίδη και με βρίσκει αντίθετο η άποψή σου. Αν από την άλλη, έχεις τέτοιου είδους πληροφόρηση, πάω πάσο.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Akis Thanks mate. Ναι ο ιδιος ειναι. Καλος φιλος +40 χρονια. Τον ειχα σπιτι το καλοκαιρι και του λεω δε βαρεθηκες να πληρωνεις τοσα λεφτα? Ελα μωρε τωρα σιγα! Η αληθεια ειναι οτι το ΕΝΑ σπιτι του εδω στο Knightsbridge κοστισε γυρω στο 30% παραπανω απο το γηπεδο της ΑΕΚ, μαζι με την υπογειοιπηση. Δεν εχει θεμα πιστεψε με.

    @ Δημήτρης Sweden. Ναι σαν σουλουπι λεω μοιαζει στο Mustang εξωτερικα. Που sorry κιολας σε αυτη τη τιμη 46κ- Ελλαδα μιλαω- ειναι πολυ καλη επιλογη. Το μονο εξτρα ειναι 1800 ευρω η μαγνητικη αναρτηση. ΔΕΝ ειμαι fun των Αμερικανων- το αντιθετο- αλλα αυτο ειναι εξαιρετικο value for money και ενα πολυ καλο all day ποιοτικο αυτοκινητο. Σε σχεση δηλαδη με σειρα 6, A7, η merc SL που κανουν τα τριπλα λεφτα (χωρις υπερβολη) ειναι μια αριστη λυση. 2+2 GT, πολυ καλη ποιοτητα, αξιοπιστο, φθηνη συντηρηση γενικως, και λιγο που οδηγησα το 2,3 πολυ καλα στημενο. Εκαναν καλη δουλεια γι αυτο και πανε σφαιρα στις πωλησεις στη Ευρωπη, ειναι και σχετικα ‘ευρωπαικη’ η προσεγγιση εχουν αφησει τα βλαχο-γιιιιχα αμερικανιες εκτος σε μεγαλο βαθμο.

    Το Λονδινο εχει τους περισσοτερους εκκατομυριοχους στο κοσμο- πανω απο 350,000, το HK γυρω στους 250k και το Πεκινο τους μισους 125k το ιδιο με τη Shanghai. Ειναι νουμερα GFK αυτα απο μια ερευνα περσυνη που καναμε για μια δουλεια που δε προχωρησε τελικα, αλλα ειχε target group αυτο το μεριδιο του κοσμου παγκοσμια.

    Ο σωστος ιδιοκτητης ΑΥΤΟ κανει, εμπιστευεται το καθε ανθρωπο στη καθε θεση. Αυτο που δε κανει η ΑΕΚ και φωναζω 10? χρονια τωρα που ο Μελισανιδης εχει αποψη για ολα γι αυτο και παει οπως παει. Ευτυχως που δεν την ειδε και project manager και αφησε τον Ανδριοπουλο που ειναι ενας εξαιρετικος manager και παει ρολοι το γηπεδο.. Η δυσκολη δουλεια ειναι να βρεις τους ανθρωπους που θα κανουν μια ομαδα και θα τρεξουν το μαγαζι. Οι ανθρωποι της Volvo, οπως και οι ανθρωποι της Land Rover, της Jaguar, της RR, της Bentley, προφανως και μπορουν να παραγουν καλα προιοντα, το προβλημα ηταν στη διαχειρηση στα οικονομικα και στο καλο placement στη παγκοσμια αγορα. Δε θεωρω δηλαδη ανωτερο το Γερμανο QC η μηχανικο απο τον Αγγλο η το Σουηδο η τον Ιταλο. Η τον Ελληνα.. Στα ιδια πανεπιστημια σπουδαζουν τα ιδια εφοδια εχουν πλεον ολοι, απο τους ιδιους προμηθευτες αγοραζουν τα third party. Η Bosch πχ θα δωσει εγκεφαλους σε ολους, η Varta μπαταριες η Recaro καθισμα κλπ κλπ.

    Το μεγαλο project για εσας- κατα τη γνωμη μου- λεγεται SAAB. Στο ειχα πει τοτε αν θυμασαι χωρις να αναφερω ονομα. Τρομερη ευρυτητα γκαμας προιοντων με απιθανο πελατολογιο σε φορτηγα, επαγγελματικα, κινητηρες αεροπλανων κλπ περαν του εμπορικου αυτοκινητου. Απο οικονομικα κακη διαχειρηση εκλεισε, το brand – για μενα- ειναι κορυφη. Ειναι κατι που ευχαριστως παραταγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να αφοσιωθω 100% σαν project manager, εχει (για μενα μιλαω) τρομερο ενδιαφερον σε ολους τους τομεις, απο plant setup μεχρι production μεχρι και market placement.

    Αγγλοφιλος ΚΑΙ στα αυτοκινητα. Το 60 μιας και μιλαμε για το δικο μου πορτοφολι θεωρω ειναι καλη λυση – το 90 ειναι πολυ μεγαλο και δεν μου χρειαζεται- δεν γνωριζα οτι ειναι πρωτο σε πωλησεις στη Γερμανια. Επισης κορυφαιο value for money, τωρα τα αλλα ΑΝ ερθει η ωρα θα τα δουμε στη πραξη, ετσι κ αλλιως παει για μετα το καλοκαιρι.

    Αλλα- και εδω κλεινω- φιλε ΕΝΑ ειναι το SUV.
    RANGE ROVER 5.0 SVR ολα τα αλλα ειναι οδοντοπαστες που ελεγε και ο πατερας μου. Κλεινω τη πορτα και νομιζω οτι ειμαι σε θησαυροφυλακιο. Δεν ακους ΤΙΠΟΤΑ, δε νιωθεις τιποτα απο εξωτερικα- μοτερ κλπ, η ποιοτητα κατασκευης κανει τη Mercedes να κλαιει με μαυρο δακρυ, πατας γκαζι και εχει επιδοσεις 911-565PS. Τα αξεσουαρ ειναι top (το εχει full extra) με massage-clima στα καθισματα, 3 οθονες TFT για τον οδηγο+ heads up, ασυρματες φορτισεις-wifi σε ολο το αμαξι, fridge αναμεσα στα καθισματα μπροστα, ολα τα ‘πακετα’ – δεν υπαρχει απλα. Οι αγγλοι σε πολυτελεια εχουν ξεφυγει και μη νομιζεις οτι ειναι πιο ακριβο απο τα γερμανικα το GLC εβγαινε παραπανω. Ειναι σιγουρα εκτος δικου μου budget αλλα παιζει σε δικο του γηπεδο. Στο Λονδινο- αν ερθεις- θα παθεις πλακα ποσο πολλα κυκλοφορουν θα δεις π.χ σε ενα φαναρι 2 ανετα να καθωνται. Εχουν και το πατριωτικο τους εδω, αγοραζουν πολυ δικες τους μαρκες και δεν ακουνε κουβεντα.

    ΥΓ Με τα Lotus για καποιο λογο ποτε δε ψηθηκα. Δυσκολα αμαξια πολυ. Για τα γκαζια το εταιρο DB ειναι μια χαρα. V12. Ολα super εκτος απο τη καταναλωση που οταν τα πλακωνουμε (και τα 2) μια φορα ορκιζωμαι οτι ειδα το δεικτη να κατεβαινει στιγμιαια…Οσο στιγμιαια εκανα να σηκωσω το ποδι αμεσως η να μου ερθει η ανακοπη μολις ειδα το 27!! στη καταναλωση..

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Βγηκε το Financial Report της ομαδας για περσυ. Ακουμε και ΚΛΑΙΜΕ ειδικα αμα μασαμε τη καραμελα οτι ο Κλοπ ξοδευει σα τρελλος γι αυτο εκανε οτι εκανε. ΙΣΩΣ δηλαδη παρει το πρωταθλημα φετος, επαιξε τελικο CHL περσυ και εχει φτιαξει ενα πολυ καλο ροστερ που παιζει ΟΜΟΡΦΟ ποδασφαιρο και παραλλλα δημιουργει τρομερες υπεραξιες.

    Τι λεει εν ταχυ το report? Τα αφηνω σε λιρες- το ιδιο ειναι- και καλο θα ειναι να ριξει μια ματια ο κοσμος αλλα κυριως ο special ΚΕΦΤΕΣ που μας ελεγε οτι μαλακια του κατεβαινε για να δικαιολογησει αλλη μια παταγωδη αποτυχια του:

    Εσοδα απο πωλησεις παικτων £137m. Εξοδα αγορας παικτων £190m. Εδωσε δηλαδη 53εκκ λιρες για να παρει Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Andy Robertson, Alex Oxlade-Chamberlain Naby Keita, Fabinho, Alisson Becker and Xherdan Shaqiri. Την ιδια ωρα ο Λουκανικακου ΜΟΝΟ που εχει γινει 250 κιλα μοσχαρι κοστισε £80m.
    Ο Πογμπα 120εκκ, ο Alexis 60εκκ και παει λεγωντας. Δεν εχει πατο το πηγαδι..

    Ο συνολικος τζιρος μεσα σε μια χρονια (εισητηρια-τηλεοπτικα-εσοδα UEFA-εσοδα ροστερ-εσοδα μπουτικ-social media κλπ) αυξηθηκε απο £90m σε £455m.

    Το εμπορικο κομματι απο £17m σε £154m και τα εσοδα απο αγωνες (εισητηρια-εσοδα γηπεδου με τη νεα εξεδρα Main Stand) απο £7m σε £81m. Τελος τα εσοδα προ φορων μεσα σε μια χρονια πηγαν στα £125m σε σχεση με τα £40m της περασμενης χρονιας.

    ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΕΣΟΔΑ 85 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Ενταξει τωρα? Καταλαβαμε ΟΛΟΙ και ειδικα κατι special σαχλαμαρες τι σημαινει διαχειρηση, υπεραξιες και πλανο αντι απλα να κανουμε τους καραγκιοζηδες και να μας φταινει οι αλλοι μονιμα?
    Μπορει τωρα ελευθερα να κλαψουν οσο θελουν εκει στο Manchester- και οι δυο.

    Γεια σου ρε Γιουργκεν ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Ουτε που τον βλεπετε το Γερμανο, πλακα σας κανει. Γι αυτο (και γι αυτο) λεμε In Klopp we TRUST απο τη πρωτη μερα.
    ΑΥΤΟΣ ειναι Manager οπως εγραφα προχθες..

    YNWA

  11. Ο/Η bandog λέει:

    snitch

    δεν εχω καψουρα με αυτοκινητα και τα θεωρω σπαταλη οταν δεν ανταποκρινονατι στις αναγκες σου και τις δυνατοτητες σου . να φανταστεις οτι βρεθηκα 23 χρονων με 200Κ ευρω στην τσεπη και πηγα και πηρα hyundai matrix επειδη αυτο με βολευε (by the way κλεινει 16ετια και δεν μου εχει βγαλει προβλημα) .
    μαλιστα ο πατερας μου τοτε μου προτεινε να παρω ενα μεταχειρισμενο maserati biturbo σε εξαιρετικη κατασταση και απιθανη τιμη (7.000 ευρω!!!)
    τηνιδια ωρα οι φιλοι μου επαιρναν τα γκολφ και A3 και ολοι στην οικογενεια κινουνταν γυρω απο τη mercedes , τον βασιλια των αυτοκινητων οπως την αποκαλουσε ο παππους μου.

    τεσπα , να μην πλατιαζω ηθελα απλως να πω οτι συμφωνω για το land rover οτι στην κατηγορια SUV και την πολυτελεια σε τετοια αμαξια , ειναι πολυ μπροστα απο το δευτερο.
    καταφερνει να ειναι ενα lux τζιπ χωρις να παυει να ειναι τζιπ !
    καμια σχεση με τα cayen , lexus, bmw κλπ

    μονο η mercedes G class φερνει σε πολυτελες καθαροαιμο νομιζω…

    παντως μιας και μιλαμε για βρετανους και αυτοκινητα , η καλυτερη μουσικη που εχουν ακουσει τα αυτια μου απο κινητηρα αυτοκινητου , ηταν της DB-7 και να φανταστεις οτι ζουσα ιταλια και ειχα παραστασεις απο laborghini , ferrari κλπ

    θα συμφωνησω και για τη SAA (αν και μετα την εισοδο της GM εχουν αρχισει και τα προβληματακια σε καποια μοντελα) . οι σουηδοι γενικα αποτελουν παραδειγμα προς μιμηση.
    μιλαμε για μια εταιρεια που ειναι στην 4η γενια παραγωγης αεροσκαφων χωρις να εχει τις τεραστιες εξαγωγες και απλως με χαμηλο κοστος παραγωγης καλυπτε εγχωριες αναγκες!
    το μαχητικο grippen ng που παραγουν ειναι ενα μικρο τεχνολογικο θαυμα με χαμηλοτερο κοστος απο ανταγωνιστες τους που εχουν μεγαλυτερη γραμμη παραγωγης και παραγγελιες !

    στα φορτηγα βεβαια εχουν μεν νευρο αλλα δεν εχουν την αξιοπιστια της mercedes.
    δλδ σας οδηγος γουσταρεις saab-scania αλλα σαν επαγγελματιας προτιμας mercedes.

    ΥΓ: για τον κλοπ δεν χρειαζονται πολλα. αγλαματα του εχουν κανει στην ντορτμουντ. τους πηγε τελίκο τσουλου με τον παπασταθοπουλο και κοντραρε τα πολυβολα της μπαγερν με τοξα!

    τα ιδια θα κανει και στην λιβερπουλαρα γιατι κοβει το ματι του και ειναι γερμανος στα οικονομικα.

  12. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Λεμε για τη διοίκηση της αεκ, αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω…. Κοίταξα το πρόγραμμα και βλέπω ο γαυρος παίζει με παοκ δυναμό εντός αεκ εντός δυναμό εκτός. Αυτοί δεν ήταν που ζητούσαν και τους πέρασε να αναβληθεί η αγωνιστική μετά τα επεισόδια του διαιτητή από τη Λάρισα;….. Η αναβολη που πέτυχαν ήταν για να έχουν το προαναφερθεν πρόγραμμα;… Αστεία πράγματα…

    Με την ευκαιρία να ευχηθώ στον παοκ καλή επιτυχία στο παιχνίδι της Κυριακής. Πάρτε τους τα σωβρακα. Χωρίς έλεος…

    Την Κυριακή θα βρίσκομαι στην Αθήνα, αν και δε νοιώθω καμία αναταση λόγω τρελό μανολο αλλά λόγω της πολύ ωραίας ποδοσφαιρική ώρας
    3 το μεσημέρι, Θα πάω να δω την ομάδα από κοντά.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @bandog
    Το Land Rover το κλασσικο ειναι η
    εφαρμογή του Star Trek: where no man has gone before. Ενώ δεν ηταν το πιο ευρυχωρο η το πιο άνετο είχε 2 πράγματα που ΟΥΔΕΙΣ πρόσφερε. Αξιοπιστία και τεράστια ελκτική δύναμη λογω ροπής. Αποτέλεσμα ειναι να μη κολλάει πουθενά να το φορτώνουν οσο δε παει και να το βλεπεις παρών στο Θιβέτ ατη Σαχαρα στον Αμαζόνιο στους πόλους..

    Η πολυτέλεια του made in England δεν υπαρχει πουθενά. Μπες στο site της Land Rover κανε ενα configuration και θα καταλάβεις. Στο χέρι δέρματα ραμμένα, ξύλα τριανταφυλλιάς κλπ οτι διάολο θες. Μη παμε σε πιο ακριβά Bentley RR κλπ. Ειναι τέτοιο το πελατολόγιο τους τοςο απλα.
    Το δικο μας -δικο της- Range πχ οταν πατάς unlock σηκώνεται προς τα πανω η κολόνα του τιμονιού για να μπεις πιο ανετα, μόλις πατήσεις start γυρνάει στη θεςη της ηλεκτρικά. Ρυθμίζεις απο το σπιτι τη θερμοκρασία που θες μόλις πας ειναι έτοιμο δε πα να εχει παγετό-καύσωνα έξω. Χτυπάς το κινητο σου που θες να πας και μόλις μπεις στο αμαξι ειναι ηδη φορτωμένο στο GPS. Άστο αμα αρχίσω κ γράφω θελω 3 σελίδες φροντιστήριο 2,5 ώρες μας έκαναν στη παράδοση.
    Η επιλογή εχει να κανει και με τη χρήση. Ενώ καθημερινά ειμαι με το tube τα ΣΚ κάνουνε χλμ. Στην Ελλάδα που πλεον δε κανω πολλα εχω το ιδιο αυτοκίνητο 14 χρονια. Ο μονος λόγος να το αλλάξω ειναι πτι φοβάμαι πτι θα αρχίσει να ζητάει μιας και παει για 200κ χλμ. Ασε που άλλαξαν οι τεχνολογίες και πλεον το 2.0 Volvo με βοηθητικό ηλεκτρικό μοτέρ κοστίζει τίποτα για τα επόμενα 5-8 χρονια σε σχέση με το V6 3,5 σε βενζίνες ασφαλείες τέλη κλπ.

    Πρέπει να ακούσεις το DB 11 εκει στις 5-6 στροφές.. Καλός ο Ιταλός η μάλλον κορυφαίος αλλα ο Άγγλος ειναι business class.
    600 άλογα εχει τωρα αν κανεις και 0,2 sec λιγότερο στα 0-100 αδιάφορο. Ετσι κ αλλιώς δε παμε για κόντρες στα φανάρια. Οταν το βγάζουμε Ευρώπη ομως )ειναι κανονικά αριστερο τιμόνι αν κι αγγλικές πινακίδες) ειναι απόλαυση. Αν και ειμαι συνοδηγός συνήθως..

    Sent from my iPhone.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Bandog
    Το ξεχασα: Δε φανταζεσαι ποσα λεφτα, ποσα χρονια απο τη ζωη σου και ποσους αγιους οσιους και ολο το πανθεον εχεις γλυτωσει με τη Maserati. Θα την επαιρνες 7 και θα σου πηγαινε 57 μεσα σε 3 χρονια. Ειχε παρει μελος της παρεας μια Ghilbi back in the day πριν 20 χρονια δηλαδη. Ε ακομη και σημερα οποτε ερχεται η κουβεντα η μονιμ ατακα ολων μας ειναι: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μιλας εσυ για αυτοκινητα, εκτος απο οτι σε τρεχαμε εμεις απο οδικη βοηθεια σε συνεργειο και μας ειχες βγαλει τη παναγια συνεχεια ελατε να με μαζεψετε, μας τα εσπαγες κιολας μετα ποσο γαματο ηταν- οταν δουλευε..
    Παιξε ΚΙΝΟ καλυτερα περισσοτερες πιθανοτητες εχεις.

    Απελπισια μεγαλη σου λεω δε φανταζεσαι. Στο λεω εγω που ειμαι ιταλοφιλος και εχω και μια EVOII του 94 (απο καινουργια) στο γκαραζ και ξεκουραζεται με 67κ χιλιομετρα στο κοντερ 25 χρονια τωρα. Serial No 557 out of 1000. Τελευταια φορα ειναι και 3? χρονια που την εβγαλα εξω σοβαρα να παμε μεχρι το Χελι. Αλλιως εδω τοπικα 1 φορα το μηνα ισα ισα να μην τα παιξουν τα παντα.

  15. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    @snitch κοινός παρανομαστής μεταξύ Volvo και JLR, η παράδοση που κουβαλάνε στην πλάτη τους σε συνδυασμό με την ελευθερία τους απ την Ford που επόφασιζε και διέτασσε. Όπως λέει κι ο φίλος, η Αμερικανική ιδιοκτησία (GM) της SAAB ήταν και η ταφόπλακα απλά η Volvo είχε την τύχη να βρεί πρίγκηπα συμτο παραμύθι.

    iPhone, iTypos, iApologize

  16. Ο/Η RETHIMNIOS λέει:

    @snitch
    ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ TOP GEAR O JEIMS MEI ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ BUGATI VEYROΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΦΟΥΛ ΓΚΑΖΙ ΕΚΑΙΓΕ 1 ΛΙΤΡΟ ΣΤΑ 700 ΜΕΤΡΑ…….
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝ Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΝΟΤΙΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ….ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

  17. Ο/Η Dimitris A. λέει:

    Μανόλο. Τι ”παπατζής” λέτε; Κρατάει το μαγικό ραβδάκι. Μετέτρεψε το Μάρκο σε ”πυροσβέστη”. Όπου μανούρα και αντάρα, επενέβαινε ο Μάρκος, έλυνε τις διαφορές, εκτόνωνε την κατάσταση κλπ… χαχαχαχ… Συναρπαστική ομάδα…

  18. Ο/Η DNAEK λέει:

    @ Snitch
    Παίζει να εμπλακεί μελλοντικά ξανά ο Λονδρέζος με τα της ΑΕΚ;;

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Dimitris A. : Πραγματικά γέλασα προχθές. Εκεί που έκανε ένα φάουλ ο Λιβάγια, μετά του την πέσανε δύο πάνω στην φάση. Την ώρα που έλεγες τώρα θα γίνει της πουτάνας, μπαίνει ο επόπτης και του λέει να ηρεμήσει, κρατώντας τον κιόλας ( ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΟΠΩς ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ). Και γυρνάει ο Μάρκο και του λέει, με βλέπεις κάπου εκνευρισμένο; Έσκασα στα γέλια.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ RETHIMNIOS
    Αληθεια ειναι αλλα χειροτερα.

    https://www.youtube.com/watch?v=OC00qHonfj8 .

    253Mph στο Ring. Εκαιγε 8 λιτρα!!! το λεπτο η αλλιως καλυπτει καθε ενα λεπτο 5 χιλιομετρα. V10 φοραει αλλα πολυ αγριεμενο 1000PS. O James May ειναι ο λεγωμενος captain slow, ο αγαπημενος μου απο τους τρεις μιας και ειναι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΓΓΛΑΡΑΣ. Δηλαδη ο τυπος που εχει τσακωθει με την απλη στυλιστικη στο ντυσιμο, που κοιταει που εχει pub να κοπανησει μπυρες και γενικα ειναι στη κοσμαρα του με κηπουρικη, DIY κλπ. Του εδωσαν επιτηδες το τερας, μιας και μονιμα επαιρνε ολες τις μπουρουχες και ετρωγε ολες τις πλακες. TOP εκπομπη- αν και κανανε και μαλακιες αχαρακτηριστες πολλες φορες. Ειχαν παει στο Texas και Alabama και ειχαν κολλησει αυτοκολλητα του OBAMA. Στο ΤΕΞΑΣ που ο πιο democrat-liberal οπως θες πες το ειναι μεταξυ Καρατζαφυρερ και Χ.Α, εκει που ειχε φουλ ΚΚΚ, εβαλαν αυτοκολλητα και σημαιες με δημοκρατικο ΜΑΥΡΟ για προεδρο εναντια σε Ρεπουμπλικανο. Σε ενα salon-dinner απ’ εξω τους εσπασαν ενα αυτοκινητο (απο τα 3) και εφυγαν τρεχωντας, στο δρομο τους πεταγαν πετρες τους γιουχαραν τους κοιταγανε με μισο ματι.
    Η πηγαν στην Αργεντινη με αγγλικες πινακιδες στην επετειο των Φωκλαντ και γλυτωσανε το λιντασρισμα στο παρα πεντε τους φυγαδευσε η αστυνομια και τους απελασαν απο τη χωρα. Γι αυτο ειχα γραψει οτι κατω δε πολυφωναζουμε οτι η φιλη μου ειναι Αγγλιδα αν και μολις μιλησει κανει μπαμ εχει πολυ βαρια προφορα.
    Το να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ενα λαο μεσα στη χωρα του (ασχετα με τα πιστευω του) ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ και ποτε δε καταλαβα που ειναι η εξυπναδα σε αυτο. Επρεπε να τους σαπισουν τους ηλιθιους- η να φανε καμμια σφαιρα απο κανα βλαχο Τεξανο- για να δουμε μετα ποσο αστειο ειναι να κοροιδευεις βαθια ριζωμενα πραγματα για να το παιξεις μαγκας. Γι αυτο αλλωστε και το BBC ειπε ENOUGH και τους εδιωξε.

    Τωρα το αλλο που λες εχει ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ και πολλα που δε γινεται να γραφτουν στο ιντερνετ. Δεν εχω καμμια ορεξη ουτε να κοιταω πισω απο τη πλατη μου, ουτε για δικαστηρια. Απλα μη μας περνανε και για μαλακες οι ΖΜΠΑΟΥΓΚΑΡΕΣ, που αφου μας ειπαν Ναζι και Χιτλερ, κλεφτες και απετεωνες, χαρτινους και κοτες, μας ζητανε και το λογο και μπαινουν να ειρωνευτουν. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΜΗ για ολα αυτα. ΑΡΑ ΤΑ ΑΣΠΑΖΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ 100% και καθε φορα που θα πεταγεται ΖΜΠΟΥΓΚΤΖΗΣ να βγαλει ΚΙΧ θα τα ακουει κανονικα και με το νομο.
    Το οτι ξεπουληθηκαν ολοι χωρις ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ για λιγα ρουβλια (δανεικα) και μια κατσαρολα σου δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ και το ποιον τους. Και αλλοι επεσαν Β Εθνικη, και αλλοι φαγανε δεκαετιες ζορια, ατιτλοι, και ντροπιαστηκες ηττες, αλλα τετοιο ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ και τετοια ΕΠΑΡΣΗ δεν εδειξε κανενας.

    Εσυ που πιστευες οτι θα ερχωταν ενα νουμερο να κανει το παρτα ολα? Σε μια νουμερο χωρα με ενα καρακατσουλο κυβερνηση φυσικα. Και θα επαιρνε με το μερος του τα αναλογα νουμερα της αναλογης πολης. Γιατι σωτηρες εχουμε δει ολοι σε ομαδες τοσα χρονια, αλλα σα τους γαυρους με το Κωσκοτα και αυτους με τον Ιγκνατιεβιτς δεν εχουν ξαναπερασει. Να βλεπεις ολοκληρη πολη χωρις εξαιρεση να πινει νερο στο ονομα του λαθρεμπορα. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι γαυροι του Βορρα. Και εμεις ειχαμε π.χ τον Αγαπουλα. ΟΚ τον ανεχτηκαμε αλλα μεχρι εκει.

    Να ξερεις ομως οτι οσο πιο ψηλα σκαρφαλωνει η μαιμου τοσο πιο πολυ φαινεται ο κολος της. Και οπως λενε οι Αγγλοι: The higher the climb the harder the fall.

    @ Δημήτρης Sweden

    Ειδες τα χθεσινα writedown της JLR φανταζωμαι. $4 Billion! To Yield του bond στο 7,8%, θελουν $1Billion για maturity bonds στο επομενο 14μηνο. Καποιοι εβγαλαν ΤΡΕΛΛΑ λεφτα μεσα σε ενα μηνα..

    https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2019-02-08/the-wheels-have-come-off-at-jaguar-land-rover

    Ολα αυτα λογω Κινας, αυτα που λεγαμε 2-3 μερες πριν τα γραφει το Bloomberg χθες σε αρθρο του, ειναι τρομερη η συμπτωση. Οπως τρομερο ειναι αυτο που ειπα για product placement, κοιτα το disti που εχουν κανει στους dealers. O Διευθυντης Αναπτυξης Δικτυου θελει κοψιμο με ξυραφι -αλατι στις πληγες και καπαπι να τον βαλουν να δει συνεχωμενα ολα τα ματς της ΑΕΚ του Σαχλαμαρινου χωρις διακοπη:

    One major problem facing JLR in China is an ineffective dealer network, according to a presentation from the U.K. business. Only 18 percent of outlets are in so-called tier-one cities like Shanghai and Beijing, and more than one-third have been open for three years or less. Executives said on a conference call with investors that it’s not possible to predict when China volumes will begin to recover, highlighting international trade tensions and how much stimulus the state chooses to provide as determining factors.

    @DNAEK
    ΜΠΑ. Δυσκολο, τη πλακα του κανει. Οτι εχει τρελλα οκ, αλλα δε το βλεπω, δεν ειναι τετοιος τυπος και δε θελει να φαινεται πουθενα. Αλλα και ετσι δεν εχει σταματησει να δινει εδω και 40 χρονια που γνωριζω εγω. Απο τον πατερα του δηλαδη και σοβαρα ποσα που εχουν ξελασπωσει την ΑΕΚ πολλες φορες. Η που κουβαλαγαν το Ριβαλντο. Εξ ου και η δωρεα 5εκκ οπως και η ονομασια χωρου στο νεο γηπεδο.

  21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.στιβεν καλημερα.σημερα ρισπεκτ στον αποδυτηριακια.αληθεια τι θα εγραφε ο μπαζινας η ο παρασκευας με ολα ευτα που συμβαινουν γενικοτερα?γιατι να μην υπαρχουν τετοιες πεννες πλεον?η υπαρχουν και δεν τις ξερουμε?

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς paok : Καλημέρα φίλε μου. Ασφαλώς και δεν υπάρχουν. Όπως βέβαια δεν υπάρχουν και τα μέσα της ελευθεριότητας για να γραφτούν παπάδες. Οπότε για να μην αδικήσουμε κάποιον που δεν τον ξέρουμε, ας πούμε οτι συμβαίνουν και τα δύο. Τι θα κάνετε αύριο;

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απι paok προς στιβεν.κανε με προφητη να σε κανω πλουσιο που λεει και μια ψυχη.παντως αν ξεκινησει τον καινουργιο πορτογαλο στο κεντρο δεν νομιζω να γλιτωσουν.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς paok : Εγώ πιστεύω οτι θα πάει στα σίγουρα. Θα δώσει το γήπεδο και δεν θα ψάξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Παίζει για δυό αποτελέσματα και δεν έχει λόγο να ρισκάρει. Κι όπως θα ανοίξει ο γάβρος, θα βρει διαδρόμους όπως και κάποια κόκκινη. Οψόμεθα.

  25. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    Προσωπική εκτίμηση το ματς αύριο είναι διπλο+Over 2.5

  26. Ο/Η Hokan λέει:

    Καλησπέρα Steven. Το παιχνίδι έχει πολύ X. Πιστεύω ότι θα βάλουν γκολ & οι δύο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Και παρότι δεν βγαίνει προς τα έξω ο Λουτσεσκου αμφισβητείται, μέσα από την ομάδα τους. Επίσης όλη την εβδομάδα ασχολούνται με τα μέτρα ασφαλείας. Δεν ξέρω αν είναι πολύ καλό αυτό.

  27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok .στιβεν καλησπερα πλεον.συμφωνω απλα αν θελει καποια στιγμη να κανει ονομα σε κατι τετοια ματς βαζεις τον πορτογαλο στι κεντρο βαζεις γιαννουλη βιερινια πλευρα(να θυμασαι γιαννουλη).ασε που θα συμφωνει και ο μπαμπας.και αν χασεις παλι κερδις θα εχεις.εμπειρια για.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς paok : Αυτά φίλε μου είναι για του χρόνου. Φέτος πρέπει να πατήσει.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Hokan : Κι εγώ αυτό βλέπω.

  30. Ο/Η conpater λέει:

    Δυσκολα να κατσει 1 το ματς. Απο Χ εως 2 το βλεπω,και με το 2 επικρατεστερο. Κατι δεν δουλευει καλα στον ΠΑΟΚ τελευταια,και μηπως μπει αγχωμενος .Απο την αλλη οι γαυροι θα κλεψουν το παιχνιδι,ετσι λεω γω τωρα,πηγαινοντας σε προσωπικες μονομαχιες και τις καρτες λογω πιεσης των Παοκτζηδων. Φυσικα,δεν αποκλειω το ενδεχομενο διακοπης,γιατι σε κατι τετοια οι γαυροι ειναι μανουλες. Οι απανω δεν “στριβουν” ,δεν το`χουν μαθει ακομα και θα εχουμε παλι ομορφιες. Γενικα,βλεπω το παιχνιδι ,με τον εναν η τον αλλο τροπο να γερνει προς γαυρο μερια.
    Ειναι κι αυτη η δηλωση που εκανε ο Βαγγελας,πως θα νικησουν για τους νεκρους της 7. Τωρα.ποιος ρωτησε τους νεκρους αν θελουν κατι κι αν η μονη τους εννοια ειναι το αυριανο παιχνιδι μονο ο Βαγγελας το ξερει….

  31. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok προς στιβεν και compater.καλημερα.πανω κατω συμφωνω μαζι σας.θεωρω οτι αν σημερα χασουμε αλλα παρουμε το πρωταθλημα ο συλλογος θα εχει μακροχρονιο οφελος.πρεπει καποτε να σταματησουν οι ταρζανιες.οτι και να κανει το μεντιουμ σημερα που θα δωσει το παρον.

  32. Ο/Η akis λέει:

    Καλημέρα σε όλους,
    Πρώτο σημείο το Χ, και νομίζω αν φύγει από εκεί πάει για διπλό. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει διαχειριστεί καλά το ρόστερ του, συνεχώς παίζουν οι ίδιοι και κάπου έχουν κλατάρει. Ο γάβρος είναι καλός, φορμαρισμένος και έχει καλύτερο προπονητή. Αν θυμηθώ και το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που ήταν φοβερά αγχωμένοι, εκεί καταλήγω. Οι άλλοι ανεβαίνουν πάνω όλοι, Μαρινάκηδες, Κουντούρηδες, κάτι θα έχουν σχεδιάσει….

  33. Ο/Η nnektarios λέει:

    Γαύρος (αυθεντικός) εναντίον απομίμησης (γαύρος βορρά). Γενικά είναι της μόδας οι γεωγραφικοί προσδιορισμοί την εποχή του Τσίπρα. Ναι, αυτού που φωτογραφίζεται με φανέλες της κυβερνητικής (πλέον) ομάδας.

    Θα έχει μακροχρόνιο όφελος λέει ο νέο-βαπτισθείς νοτιομακεδώνας, αν πάρουν το πρωτάθλημα. Μα, από πέρυσι το Σεπτέμβριο το περιμένουν. Όπου και να γύριζες στην πόλη, όλοι ήξεραν ότι είναι ταγμένο, μην κρυβόμαστε.

    Οπότε, είτε κερδίσουν σήμερα, είτε όχι, είτε πάρουν ένα σημαδεμένο πρωτάθλημα, είτε την πατήσουν (πάλι), μακροχρόνιο όφελος δεν θα υπάρξει, γιατί πολύ απλά θα επανέλθουν, μάλλον όχι, δεν θα επανέλθουν στην προηγούμενη κατάσταση. Θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα συμφωνηθέντα.

    O νέος τους ύμνος μάλιστα, προτείνω να είναι το The Price των Twisted Sister (Oh it´s the price we gotta pay And all the games we gotta play
    Makes me wonder if it´s worth it to carry on
    ‘Cause it´s a game we gotta lose Though it´s a life we gotta choose
    And the price is our own life until it´s done).

    Ίσως σήμερα έχουν μία ευκαιρία και οι δύο γαύροι να χαρούν, να αισθανθούν, να ζήσουν μία ΜΕΓΑΛΗ στιγμή, από τις πολλές που έζησε πέρυσι η ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΕΚΑΡΑ.

    Το πιθανότερο είναι να ζήσουν ένα ΣοφιΤΕΛΕΙΟ (όπως θα έγραφε ο Φ.Κ.) Χ.

  34. Ο/Η Panteleimon -Anders λέει:

    ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-1
    ΣΑΒΒΙΔΑ ΑΣΗΜΩΣΕ!

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ανετο 3-0 χθες- οκ αναμενωμενο- και διακοπη στη PL γι εμας μιας και ΟΡΘΑ δε παιζουμε κυπελλο την αλλη Κυριακη. Εχει Μπαγερν μεσα που ειναι δυσκολο ματς μιας και λειπει ο VVD με τιμωρια. Η λογικη λεει Fabinho πισω στα στοπερ να κλεισει διαδρομους αλλα η απωλεια ειναι μεγαλη. Τα εκτος εδρας μετρανε πολυ σε διπλα ματς. Ηλιος χθες αλλα κρυο κανονικοτατο ειδικα στο Β που επεσε ο ηλιος- που ετσι κ αλλιως χτυπαει την απεναντι εξεδρα- την ακουσαμε και ας εδειχνε ωραια.

    Το ματς ειναι σημερα City-Chelskly και φυσικα εμεις την επομενη με τη Referee United εκτος. Το απολυτο ματς που συγκεντωνει τη μεγαλυτερη τηλεθεαση παγκοσμια σε αθλητικο γεγονος λιγκας, περαν δηλαδη Ολυμπιακων αγωνων και Παγκοσμιου Κυπελλου. Τα νουμερα περσυ ηταν 750εκκ για το ματς του Anfield και 730εκκ για το ματς εκτος. Το δευτερο αθλητικο γεγονος σε σειρα ειναι το classic με γυρω στο +μισο Δις κοσμο (565 εκανε φετος). Το καλο ειναι οτι εφυγε ο κεφτες και επιτελους θα δουμε ματς Premier League και οχι ταμπουρο-Παπαφλεσα που βλεπαμε 2,5 χρονια λες και παιζαμε με τη Watford.

    Χθες το ματς ηταν Wijnaldum και 10 φιλοι του εναντιον των υπολοιπων. Ο τυπος κανει ΑΠΙΘΑΝΗ σαιζον και επιβραυβευτηκε και με ενα πολυ ωραιο γκολ. Επειδη εχω και μεγαλο αλλα και πολυ οργανωμενο αρχειο (ετσι αλλωστε ειμαι και στη δουλεια μου δηλαδη εχω σε storage e-mails απο το 2005) ειχα γραψει στις 22/07/2016 στο post F.A (Football Association): Georginio Wijnaldum με 20 εκκ στη Liverpool. Οποιος παρακολουθει Premier εχει δει για τι παικτη μιλαμε, και στις 4/3/2017 στο There is only ONE King: Ξαναλεω:αμυντικό χάφ σαν τον Wijnaldum δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στο κοσμο. Ο τυπος κανει σαιζον Μασερανο στα καλα του και ειναι 26. O τυπος 2 χρονια μετα εχει αξια 40εκκ δηλαδη τη διπλη ειναι βασικο στελεχος της ομαδας και της Εθνικης Ολλανδιας. Τοσο απλα οι υπεραξιες που λεγαμε.

    Δε ξερω τι ωρα παιζει ΖΜΠΟΥΓΚ-GAY μου ειναι και αδιαφορος ο εμφυλιος των γαυρων. Ξερω ομως τι ακουσα στο τηλεφωνο χθες απο κορυφαιο στελεχος του GAY που μιλησαμε για αλλο θεμα: το ματς η το περνουμε η δε τελειωνει. Τωρα αμα μπει κανα γκολ με το καλημερα η στο 89 δε ξερω τι θα γινει, ξερω τι μου ειπε για το πως ανεβαινουν απανω.

    Γιατι μιλησαμε? Για να δω πρωτα τι κανει (ειναι καλος φιλος) και μετα τι παιζει στο Πειραια μιας και εκει κατεβαινει. Στην Αθηνα ο Μπακογιαννης ειναι στο 34% και καποιος που δε ξερω το ονομα του καν απο το ΤΖΥΡΙΖΑ στο 6% πεμπτος. Μιλαμε οτι δε θα βρουν ουτε τη ψηφο τους οχι αστεια..

    Βγηκε χθες και η μπουγατσουπολη: Νίκος Ταχιάος 22% στο πρωτο γυρο (στο δεύτερο γύρο η διαφορά αυξάνεται στο 24,7%) Κατερίνα Νοτοπούλου η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ 11,0% και ας μοιραζει πεντοχλιαρα οπου μπορει.

    Εδωσε λεει 5.000 ευρω στη Γιορτή Τέχνης Φίλων ΕΡΤ Σερρών (ναι υπαρχει μη σας κανει εκπληξη για τις μπουγατσες μιλαμε), 7.000 ευρώ στον αθλητικό σύλλογο ΜΕΑΣ Τρίτων, 7.000 ευρώ στο Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης ΕΛ.ΙΝ.Ε.Κ.Α., φορέα που έχει ως στόχο (σύμφωνα με τη δική του διατύπωση) «να διαμορφώσουμε μια νέα πολιτική ατζέντα ανάπτυξης με ρεαλισμό, συνεργασία και σχεδιασμό», 5,000 ευρω στο σύλλογο οι «Φίλοι της Παραλίας», 5,000 στο σωματείο ΑΣΤΕΡΙ που είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο με φιλανθρωπικές φιλοδοξίες, που στόχο έχει να κατασκευάσει ένα Μουσείο Παπουτσιού! (καλα διαβασατε) στη Θεσσαλονίκη.

    Αλλα 18.600 ευρώ προκειμένου να διοργανωθεί μια βραδιά στο Διοικητήριο και να γνωρίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης το κτίριο. Σημειωτέον, ότι το κτίριο βρίσκεται στο ίδιο σημείο περισσότερο από έναν αιώνα αλλα αμα εισαι μπουγατσομονοχος τι ειναι 100 χρονια μπροστα στην αιωνιοτητα? Εδω σε 100 χρονια πηραμε 2 πρωταθληματα, στο κτιριο θα κολλησουμε?

    Η καλυτερη επιχορηγηση του εδωσε η Νοτοπουλου βεβαια, ηταν στη Διωξη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ για τη διοργάνωση έκθεσης γλυπτικης(!).

    Ετσι μάθαμε δυο πράγματα:

    Α. Οτι υπαρχει λαθρομετανάστευση και καποιος τη διώκει.
    Β. Οτι στα διαλείμματα της διωξης, ασχολούνται με τη γλυπτική.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ γιατι λεει τα προβατα ακολουθουν τον Ιβαν-Ιγκνατιεβιτς το κουμπουροφορο με το Γκιοργκι το 1,60 σε σκαμνακι.. Ρε ρουβλια δωστους και καμμια κατσαρολα και ειναι ικανοι για ολα.

  36. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.οποτε σημερα νοτιομακεδονες vs νοτιοιλλυριεων.ζαβαλι μαικω λεω γω.

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ George

    Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι στο μυαλο μου:

    https://www.youtube.com/watch?v=UBhN28eTuP8&fbclid=IwAR2VJuGG2IPflVM7hDeri7xEAR8dPKKWrEwBl3OdzMtDAyowKyO2F1qXky0

    Rowan Atkinson CBE, Sir Anthony Robinson (Baldrick), Hugh Laurie CBE,και φυσικα ο μεγαλος ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ και καλος φιλος Stephen Fry.

    EPIC, ταιριαζει απολυτα!