ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

Καμία λάμψη δεν έχει το φετινό παιχνίδι. Δυό ομάδες κακές κι απογοητευμένες κύρια από τους εαυτούς τους, υποτίθεται κοντράρονται για την δεύτερη θέση. Την ώρα μάλιστα που ο αντίπαλος έχει και την σκέψη του στην Ουκρανία, και την ώρα που και οι δύο μια χαρά βολεύονται με μια ισοπαλία. Όμως θα το παρακολουθήσουμε κι αυτό σαν χομπίστες οπαδοί με την ελπίδα να δούμε κάποια καλή ατομική προσπάθεια αφού για ομάδες πρέπει να είσαι πολύ τυφλός για να τις νομίζεις τέτοιες.

H ΑΕΚ μπήκε με το αναμενόμενο 4-2-3-1 και με εντολή να προσέξει κύρια την άμυνα της. Όμως στο κέντρο δεν είχε την αναμενόμενη σοβαρότητα από τον Σιμόες και δεν ήταν σίγουρη στο κράτημα της μπάλας. Όμως ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα, ενώ ήταν τυχερή σε κάποιο αβίαστο λάθος του Τσόσιτς. Μετά αναπέδωσε τις δυό ευκαιρίες του αντιπάλου, αλλά δεν κλείδωσε το παιχνίδι. Αυτά για τα φαινόμενα. Διότι υπάρχει και η ψυχούλα των αθλητών.

Αυό λοιπόν που είδαμε στο πρώτο μέρος ήταν ένας διαγωνισμός νευρικότητας και λαθών. Έτσι μπήκε το γκολ της ΑΕΚ, κι έτσι παραλίγο να γίνει και η ισοφάριση. Είχε μια απίστευτη επιπολαιότητα ο Ολυμπιακός η οποία του αχρήστευσε την κατοχή της μπάλας. Κύρια η νευρικότητα ήταν στην άμυνα του, που σιγά σιγά μεταδόθηκε και στην υπόλοιπη ομάδα, και κύρια στον Φορτούνη, που ήταν θεωρητικά ο καθοδηγητής. Το αποτέλεσμα ήταν δυό ευκαιρίες για τον αντίπαλο, που όμως μόνο η πρώτη μπορεί να θεωρηθεί αποτέλεσμα καλού παιξίματος.

Η ΑΕΚ από την άλλη μεριά, κι αφού φύγουμε από την συνοχή του κέντρου για τα οποία τα είπαμε, είχε σε πολύ καλή μέρα τον Γκάλο και τον Μπακάκη, όπως και τον Πόνσε και τον Λιβάγια. Με αυτούς κύρια κράτησε πίσω στην άμυνα ή πρεσάρισε ψηλά κι ανάγκασε τον αντίπαλο σε βιαστικές κινήσεις. Εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά τα λάθη του Ολυμπιακού, όμως δεν το πήρε το δώρο. Πρακτικά ο αντίπαλος το έδινε το παιχνίδι, αλλά ο Μάνταλος που ήταν σίγουρα από τους χειρότερους, ήταν ακατάδεχτος. Σε ένα παιχνίδι που λόγω της ελαφρότητας και των δύο, ήταν ενδιαφέρον, και με την ΑΕΚ δίκαια να προηγείται, ενώ εκεί προς το τέλος του ημιχρόνιου ξεδίπλωσε και μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, που είχαμε καιρό να δούμε.

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως αναμενόταν. Ο Μαρτίνς δεν μπορούσε να κάνει κάτι, οπότε έβαλε μέσα τον Τοροσίδη και τον Λάζαρο για να γίνουν τα γνωστά γιουρούσια που κάνει το Καραϊκσκάκης. Επίσης έδωσε και εντολή να περιορισθούν τα λάθη. Στην ουσία δηλαδή δεν έκανε και κάτι, όμως ο Ολυμπιακός κατάλαβε οτι δεν έχει απέναντι του και τίποτα το φοβερό, οπότε ισοφάρισε γρήγορα εκμεταλλευόμενος την αμυντική νωθρότητα της ΑΕΚ. Η ομάδα μας απλά είδε το γήπεδο κατηφορικό, κι απλά επιβεβαίωσε την μάχη του χαμένου κέντρου. Εκεί που όλοι μπορούν να δουν γιατί το αμυντικό χαφ πρέπει να έχει ύψος και φυσικά σωματικό εκτόπισμα, για να μην ξεχνιόμαστε σε αυτά που έχουμε πει για το μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ ήταν πιο πολύ παθητική, και κύρια στο όπλο της, δηλαδή την αντεπίθεση. Το οποίο δεν διορθώθηκε με το σημερινό κύκνειο άσμα του Κλωναρίδη και την αλλαγή του, διότι σε αυτήν εξίσωση ήταν πάντα ο Μάνταλος. Δεν ισορρόπησε το παιχνίδι η ομάδα μας, απλά ο αντίπαλος ξεφούσκωσε λες κι είχε επιτελέσει το έργο του. Ακριβώς όμως εκεί μίλησε το μέταλλο των δυό ομάδων. Η ΑΕΚ δεν δέχτηκε το δώρο στο πρώτο μέρος, όμως ο Ολυμπιακός το πήρε. Παρόλο που είχε χάσει την αλλαγή του Λάζαρου, κατώρθωσε και έβαλε δεύτερο γκολ. Αποδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο, οτι ούτε ο Μαρτίνς έκανε κάτι αλλά κι ο Χιμένεθ όταν έπρεπε να παίξει δημιουργικά, έβγαλε τον Άλεφ κι έβαλε τον Γαλανόπουλο !! Τότε είδε το πρόβλημα της συνοχής στο κέντρο. Οπότε κανονικά τον Κρίστισιτς στην θέση του Μάνταλου, αναμένεται να τον δούμε σε κάνα παιχνίδι κυπέλλου με τον Κισσαμικό κι όταν προηγούμαστε με τρία γκολ διαφορά.

Αυτό μάλιστα που λέω, όπως έχουμε πει η κριτική γίνεται την ώρα του αγώνα, επιβεβαιώθηκε όταν η ΑΕΚ έφαγε και τρίτο γκολ ! Από έναν αντίπαλο πραγματικά κακό σήμερα. Αλλά αν αυτός ήταν κακός, τι να πούμε για την ομάδα μας. Να τραβάμε τα μαλλιά μας, που οι αλλαγές του Χιμένεθ όχι μόνο δεν έφτειαξαν κάτι, αλλά έφεραν και μια συντριβή ξεγυρισμένη. Δικαιότατη για τον καραγκιοζισμό της διοίκησης, και τον καραγκιόζη που έφερε για να είναι καλύτερος από τον εβρίτη καραγκιόζη. Που σκέφτηκε να βάλει τον Αλμπάνη κιόλας !

Εν πάσει περιπτώσει, αυτά που ξέραμε απλά τα είδαμε. Η δεύτερη θέση ουδέποτε ήταν στόχος, και φυσικά έπεσα κι εγώ έξω με την ισοπαλία που έλεγα, αφού ο Ολυμπιακός ξέρει να παίρνει τα δώρα μιας κάκιστης εμφάνισης, που είχε μασκαρευτεί από το 0-1, που αποδείχτηκε οτι ήταν τυχαίο. Με μια ΑΕΚ που δεν νομίζω να ξαναέχει σε καλύτερη μέρα την επίθεση της, σε επίπεδο προσφοράς, προσφοράς πρεσαρίσματος και τρεξίματος. Οπότε δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον αντίπαλο, και σε όσους δικούς μας τα άξιζαν. Το σίγουρο είναι οτι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, διότι και η διαιτησία ήταν ακριβοδίκαιη χωρίς να παίξει έδρα ούτε στο ελάχιστο. Οπότε καλό είναι να βρει μια άλλη ωραία ιστορία απόψε ο Δημάτος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

93 Responses to ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Δεν χρειάζεται ανάλυση αυτό το ματς αλλά έχω μία ερώτηση.
    Τι άλλο πρέπει να γίνει για να παίξει και ο Τσιντώτας; Ναι δεν φταίει ο Μπάρκας αλλά βγάλε και κάτι…

    Επίσης να προσθέσω πως ο Τσόσιτς σήμερα μου θύμισε εμφάνιση Σάχα κάποτε στο 6-1 με ότι αυτό συνεπάγεται…

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα
    Στο ημιχρονο εστειλα ενα sms σ ενα φιλο λεγοντας οτι εχουμε καταφερει να τους εχουμε στο παιχνιδι αντι για ενα τριμπαλλο.Δυστυχως ετσι εγινε.Η ομαδα εμεινε απο δυναμεις,ηρθε τρικυμια στον εγκεφαλο και παρε να εχεις.Με αργη αμυνα και ατεχνο κεντρο που στο διαολο πας? Οσες φορες μας εχει βρει ο γαυρος στα κατω μας μας εχει ριξει τεμαχια πολλα.Εμεις οποτε τον εχουμε βρει ειμαστε με τα σις και τα σας.
    Φλυαρια στην επιθεση αδυναμια ενος σωστου κοντρολ γιατι αν δεις τα δυο γκολ τα τρωμε απο κλεψιμο μετα απο λαθος κοντρολ Αλεφ και Σιμοες.Αντε και του χρονου και ελπιζω να παρει καποια στιγμη την αποφαση οπως φριαχνει το γηπεδο σιγα σιγα να φτιαχτει και μ ια ομαδα που θα μπει σε αυτο

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Μάλλον έκανα καλά που δεν το είδα και απλά άνοιξα το κινητό στο τέλος. Βλέπω βέβαια 4-1, ξεροκαταπίνω, λέω δεν είναι δυνατόν. Από τη στιγμή που δεν μπορώ να έχω γνώμη αγωνιστικά, θα ήθελα να πω ότι το σημερινό είναι μια σφαλιάρα στοά μούτρα του Μελισσανίδη από τον Μαρινάκη. Σβουριχτή. ΥΒΡΙΣ, ΝΕΜΕΣΙΣ, ΤΥΣΙΣ, για όλα τα εγκλήματα από πέρυσι τον Μάιο.

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;

    Μακάρι να αποκλειστούν από τον Ατρόμητο, μην πρεσφερθουμε θυσία για ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

  4. Ο/Η Davor λέει:

    Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη στο σημερινό ποδόσφαιρο λέγεται
    Πετρος Μανταλος!ο δε Οικονόμου έχασε σε σπριντ από έναν από τούς ποιό αργους που υπάρχουν Φορτουνης!Κριμα Αεκ!

  5. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Οι γαύροι μπορεί να έχουν κάκιστη ομάδα,έχουν όμως καλούς παίκτες !Τουλάχιστον καλύτερους απ’την ΑΕΚ.Δε νομίζω ότι φταίει ο Ισπανός εδώ με το συγκεκριμένο ρόστερ.Αναμένω με αγωνία πλάνα των έργων και φώτο απ’τα γενέθλια της πεθεράς του Δηματου

  6. Ο/Η conpater λέει:

    Οτι ιστοριουλα και να γραψει ο Δηματος,οτι και και να μας φλομωσουν οι δημοσιογραφοι,εμεις ειδαμε αυτα που ειδαμε στο γηπεδο,που στην ουσια δεν ειδαμε και πολλα.Απλα τον πινακα να γραφει 4-1 και το οποιο θα μας ακολουθει απο δω και περα. Προηγηθηκες με ενα λαθος του τερματοφυλακα,θα ειχε γραψει στο καπακι και 0-2 με το λαθος γυρισμα με το κεφαλι στον Σαλ. Ειχες τον Μανταλο που ηθελε μια μπαλα μονος του,τον Μπαρκα που οτι πηγαινε εστια ηταν γκολ,κεντρο δεν υπηρχε ,η μπαλα πηγαινε στους επιθετικους μονο αν ηθελε ο Μανταλος οταν την ειχε στα ποδια του,η με καμιναδες . Μια τραγικη εμφανιση ,που ετσι και αναζητησεις καποια καλη φαση στο β`ημιχρονο πρπει να ψαξεις πολυ….Βλεποντας το ματς,ειχα την εντυπωση πως σε πολλες φασεις οι παιχτες δεν ηξεραν τι ακριβως πρεπει να κανουν. Και αν περιμενεις τον προπονητη να σου πει ,τοτε γαματα,αντε ασχολησου με το ταβλι.Γιατι εκει περιμενεις την οξυδερκεια και την εμπειρια να βγει στο χορτο.Καλα τα συστηματα στην προπονηση , αλλα αμα πανε περιπατο στον αγωνα,τοτε θελεις τις ατομικες ενεργειες για να ξελασπωσεις. Ουτε τετοιες ειχαμε σημερα,οπως δεν ειχαμε και κεντρο,η αμυνα ηταν μονιμως εκτεθειμενη, η επιθεση (!) απλα δεν υπηρχε……αι σιχτιρ επιτελους….

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    Από μια άποψη καλύτερα ο γαυρος να πάρει τη δεύτερη θέση. Δίνει τη δυνατότητα για champions league, αλλά φορτώνει και μια ομάδα με 6 πολλοί δύσκολος αγώνες πριν ξεκινήσει η ποδοσφαιρική σεζόν.

    Παρόλο τη μικρή σημασία του αγώνα, προσωπικά η τέσσερα μου κακοφανηκε. Προετοιμαζω βέβαια τον εαυτό μου για τέτοιες μικρές χαρές ή λυπες, από τη στιγμή που βαθυτατα πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια οι αναμετρήσεις με το γαυρο για τη δεύτερη ή Τρίτη θέση είναι το ταβάνι μας, εμάς και του κόκκινου συνοδοιπορου μας, ο οποίος για άλλη μια φορά δε γέμισε το Καραϊσκάκης.

    Οπότε το σημερινό παιχνίδι μπορεί να το πεις και σημαδιακο μιας και σηματοδοτεί τα μελλουμενα. Του χρόνου ακριβώς οι ίδιες ομάδες, πάλι με τους ίδιους λίγους παίκτες, πάλι με τους ίδιους προπονητές. Και ο πετρομανταλος με το περιβραχιονιο στο μπράτσο να παίζει το ίδιο αφελες ποδόσφαιρο. Στην υγεία μας λοιπόν…

    @steven
    Το ότι εμείς ακόμη δεν έχουμε βάλει μια τέσσερα στον οσφπ, κι αυτός μας την έβαλε που αποδίδεται;

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ξεφτιλιστηκαμε,ολη η ομαδα φετος ειναι μια ξεφτιλα απο μονη της,ντροπη και αισχος,τιποτε αλλο.Φαγανε 4 σε ενα ημιχρονο απο μια ομαδα που ηταν για 5 γκολ στη τουμπα.

  9. Ο/Η Akis λέει:

    Επειδή βρέθηκα απόψε στο Καραϊσκάκη…Και επειδή μου γύρισε το μάτι να ακούω για αεξαρα και αεκακι, να μου επιτρέψετε τον εκνευρισμό. Δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική ανάλυση. Είμαστε λίγοι, διοίκηση, προπονητής, παίχτες, οπαδοί. Να τρως τέσσερα γκολ από αυτούς τους πεθαμένους, που παίρνανε υπογλώσσια στο πρώτο ημίχρονο, σημαίνει ότι είσαι της πλάκας. Εντελώς της πλάκας. Το αποψινό είναι ντροπή για την ιστορία της ομάδας, σβήνει εντελώς την περσινή χρονιά, μας γυρνάει στα χρόνια που μετραγαμε γκολ εκεί μέσα… Να το χαίρεται το γήπεδο ο Μελισσανιδης, να βάλει και ένα θρόνο σαν τον Ξερξη να βλέπει τις συντριβές.. Ντροπή ρε πουστη μου, ξεφτίλα…

  10. Ο/Η Οκο λέει:

    Δημήτριος μελισσανιδης=Μέγας Ολυμπιακός (ο εχθρός βρίσκεται εντός, να τον χαιρόμαστε)

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Τα γράφω επάνω. Είναι διαφορά στο μέταλλο. Αν πούμε οτι και οι δυό ομάδες είναι τέλειες ( ; ), ο Ολυμπιακός θα κερδίσει.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Οκο: Ε καλά μην τρελαθούμε κιόλας.

  13. Ο/Η Dimitris A. λέει:

    Χιλιοειπωμένα πράγματα. Άλλο ήττα, άλλο εξευτελισμός.
    Δεν αξίζει τον κόπο. Η αγωνιστική γύμνια ούτε σχολιάζεται, ούτε αναλύεται, ούτε φτιασιδώνεται.
    Περιφρόνηση και εννοείται γήπεδο τέλος.

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    @akis

    Ο ξερξης ακόμη διέταξε να μαστιγωσουν τη θάλασσα, κι έριξε αλυσίδες στη θάλασσα για να τη δεσουν.

    @steven
    Καλά εμείς δεν είμαστε τίποτα και τρελλαινομαστε, ο μελ πως αντέχει ρε πουστη μου;

  15. Ο/Η Οκο λέει:

    Στηβ δες την τετραετία που έχουμε ανέβει στην άλφα για να καταλάβεις τι συμβαίνει στο καραισκακη, κ εμείς με καλύτερες ομάδες (όπως πέρυσι) δεν τους έχουμε διασύρει.

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    4 σούτ του γαύρου και ολα έγραψαν.
    Τα υπόλοιπα ήταν η Χιμενίστικη 11άδα και οι γνωστές Χιμενίστικες αλλαγές.
    Μαγικά με “φυσικό ηγέτη” στο 86′ αλλαγή με τον Αλμπάνη, μαγικό με τον άμπαλο Γαλανόπουλο που έχει να παίξει 2 μήνες, μαγικό με τον αργόστροφο Μπακασέτα.
    Τα ίδια έκανε και πέρυσι αλλά μας έσωσε την παρτίδα ο Βρωμοκωλάρωφ με το περίστροφο.
    Βρισκόταν σε μια μόνιμη τρικυμία εν κρανίω κατεβάζοντας τρελές εντεκάδες τις οποίες έτρεχε να διορθώσει όταν έτρωγε το γκολ και γύριζε τα παιχνίδια.
    Ο μοναδικός παίκτης που αγοράσαμε δε βγάζει ούτε 60λεπτο και βρισκόμαστε μέσα Φεβρουαρίου.
    Μιλάμε για τη θέση που καιγόταν η ομάδα, έτσι?
    Εγκληματίες που άφησαν την ομάδα ξεβράκωτη και θα παίξει το υπόλοιπο της σεζόν ουσιαστικά χωρίς αριστερό μπακ.
    Είχαν μπροστά τους 3 μήνες για να πάρουν ενα μπακ-απ του Χούλτ έστω απο τα πανέρια κι αδιαφόρησαν.
    Τι να πει κανείς γι’αυτές τις μπαλαδόφατσες που αφήνουν την ομάδα να διασύρεται

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Σταρχίδια του

  18. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Δεν νομιζω οτι φταιει ο Χιμενεθ.

    Οι ευθυνες εχουν μονο ενα ονομα!κι αυτο ειναι του εγγυητη!οπως και περισυ πηρε το πρωταθλημα η ομαδα μας,πηγε τελικο κυπελλου και φετος πηγε στους ομιλους.
    Αν σας ελεγε καποιος οτι αυτη η ομαδα θα περασει στη διοργανωση του champions league θα το πιστευατε?φυσικα και κανενας μας δε θα το πιστευε!κι ομως περασε!περσι ολοι πανυγυριζαμε μετα απο 24χρονια μην τα ξεχναμε.

    Απο εκει και περα αυτη η ομαδα φτιαχνει γηπεδο που μονο αυτος μπορουσε να το κανει με ολες τις παρανομιες που εχει αυτη η κατασκευη!

    και εν πασει περιπτωση μηπως υπαρχει καποιος αλλος καλυτερος απο αυτον που να μπορει να παρει αυτη την ομαδα και να συνεχισει το γηπεδο και να κανει και μεταγραφες?Ας μου πει καποιος.

    υ.γ Μαουρο Ικαρντι:Αν δεν την αγαπας οταν χανει,μην την αγαπας οταν κερδιζει!

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Φυσικά και φταίει όπως φταίω εγώ αν κάποιος κάνει μαλακία σε οποιαδήποτε θέση στην εταιρεία μου. Όμως σήμεραα φταίει ο Χιμένεθ. Μην έχεις τοτέμ.

  20. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @steven

    Οταν ο Τσιγκρινσκι εχει τραυματιστει εχεις διωξει λαμπροπουλο και εχεις μονο σβαρνα και τσοσιτς λογικο ειναι να βαλεις τον σερβο!
    Δεν ειπα οτι δεν φταιει κανεις ειπα οτι για φετος φταιει μονο ο Μελ.κανεις αλλος!Ο χιμενεθ εβαλε αυτους που ειχε!
    Στην ερωτηση που εκανα θα απαντησεις με τοτεμ δλδ?

  21. Ο/Η bandog λέει:

    δε νομιζω οτι κατεβηκαμε ασχημα.
    η ομαδα επαιξε ενα καλο πρωτο ημιχρονο και βραχυκυκλωσε στο δευτερο που δεν πηρε καμια βοηθεια απο τον τερματοφυλακα της , τα βαρια της συμβολαια (μανταλο-λιβαγια) και τον προπονητη.

    ο γαυρος ειναι αυτο που βλεπουμε απο περσι.
    ενα ασκερι που με γιουρουσια και τουρλουμπουκια παει να εκμεταλλευτει τα ατομικα χαρακτηριστικα καποιων παικτων (φυσικα προσοντα, υψος , σουτ , τεχνικη κλπ) μπας και βγει κατι καλο.,
    δεν ειναι μπαλα αυτο το πραγμα που παιζει…

    απλα εχει εναν παικτη ηγετη που βγαζει χαρακτηρα στα μεγαλα ματς.

    οι προπονητες εδωσαν ρεσιταλ ανεπαρκειας.

    ο ταβερνιαρης κατεβηκε με Μερια δεξι μπακ !!!!
    και κατα τυχη περασε μεσα τοροσιδη επειδη τραυματιστηκε ο στοπερ του…

    ο μανολο βλεπει μερια και τσιμικα να μην κοβουν ουτε με βαλε και αντι να ριξει πανω τους εναν τεχνιτη , πιο αθλητικο κορμι και πιο γρηγορο παικτη οπως αλμπανη ή μπογιε , δεν μπορεσε να ξεφυγει απο τις τετριμενες επιλογες μανταλο-μπακασετα-κλωναριδη…

    κανει και την αλλαγη του αλεφ με τον γαλανοπουλο που δεν καταλαβα γιατι εγινε και στο σημειο που εγινε…
    εμενα ο αλεφ μου αρεσε σημερα.
    μπορει το παιδι να υστερει σε ταχυτητα αλλα ειχε την ηρεμια στις μεταβιβασεις , το κορμι για τις μονομαχιες στο κεντρο και την τεχνικη να κυκλοφορησει την μπαλα.

    ο μπαρκας τα εφαγε μεσα απο τα χερια του….
    δεν ξερω τι διαολο εχει συμβει και με αυτον τελευταια…

    τεσπα , νομιζω μονοι μας βγαλαμε τα ματια μας..
    εχουμε κακη νοοτροπια απεναντι στον ολυμπιακο και στα ντερμπυ.
    μολις παρουμε το προβαδισμα , κοβουμε.
    αυτος ο πουστης αν σε βρει λιγο μποσικο και μπορει θα σε ξεφτιλισει.

    κανουμε το 0-2 στο πρωτο ημιχρονο και μετα το ματς γινεται 1-4 για εμας και οχι για αυτους…
    αλλα εμεις εκει , να σκορπισουμε τις ιδιες ευκαιριες που ειχαμε με αυτους….

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Είπαμε οτι φταίει πάντα ο αρχηγός. Όμως ο νόμος δεν λέει την αλήθεια σαν θέσφατο. Αν δηλαδή τρακάρει ο διανομέας μου, οπότε διώκομαι εγώ, αυτός είναι αθώος; Φυσικά ο Μελισσανίδης φταίει που έφερε τον Χιμένεθ αν το θες, αλλά σήμερα φταίει αυτός ο καραγκιόζης που ήταν στον πάγκο. Θες νάταν όλα τυχαία που ανέφερες. Τυχαίο ήταν και το 0-1. Μην μας πεις οτι ήταν και δουλεμένο στην προπόνηση. Αφού λοιπόν έγινε, φταίει ο Μελισσανίδης; Δηλαδή όταν θα φύγει το δρομολόγιο της εταιρείας μου και κάνει μαλακία ο οδηγός, φταίω εγώ; Τις αλλαγές τις είδες; Την επιλογή του Κλωναρίδη της είδες; Τους δυο χαφ στον πάγκο τους είδες; Ποιός Τσόσιτς τώρα; Από το σκορποχώρι που είδες αυτό σου έμεινε; Οτι ο Μελισσανίδης μόνο μπορούσε να κάνει το γήπεδο; Εγώ λοιπόν σου λέω οτι μπορούσαν κι άλλοι 300. Γιατί δεν το έκαναν; Διότι είναι σοβαροί και δεν ασχολούνται με λαμόγια πολιτικούς ή δουλειές στην Ελλάδα. Οπότε δεν καταλαβα τι μας επιτρέπεις να λέμε σαν κριτική αγώνα και μόνο. Και ειδικά όταν διαχωρίζουμε τις θέσεις και τις ευθύνες. Διότι επειδή δεν έχω δίπλωμα επαγγελματικό, δεν έχω καταλάβει γιατί διώκομαι όταν ο οδηγός μου που έχει τέτοιο δίπλωμα και κάνει μια μαλακία, τρέχω εγώ. Άσε λοιπόν τις σοφιστίες και δες καθαρά. Ο Μελισσανίδης φταίει για τον Μπάρκα; Επίσης να σου πω και κάτι τεχνικό. Ο Τσόσιτς είναι μακράν καλύτερος από τον Τσιγκρίνσκι πλέον. Εννοώντας πιο χρήσιμος.

  23. Ο/Η akis λέει:

    Τραγικός και ο Χιμένεθ σήμερα και οι παίκτες. Δεν ξέρω πώς φαινόταν από την τηλεόραση, αλλά στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο νόμιζες ότι η ΑΕΚ απλά δεν υπήρχε. Αν είχε άλλο ένα δεκάλεπτο το παιχνίδι, μπορεί να αρπάζαμε έξι. Καφενείο κανονικό, λες και μαζεύτηκαν να παίξουν πρέφα..
    @Koreas
    Ε, κι ο Μελισσανίδης μπορεί να πάει αύριο στην προπόνηση και να διώξει 3-4 παίκτες…

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Πλέον μπορεί να τα βάλει με τους στόχους. Οτι με βάσει την πρεσβειωπία που έχει τους βλέπει πιο μικρούς. Είναι και πιο φτηνό.

  25. Ο/Η Akis λέει:

    @Steven
    Μιλάμε για απίστευτα πράγματα…Γιατί όχι???Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι ψυχή, έτσι δε λέει το big boss???

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Είσαι τρομερά επιεικής. Στο πρώτο μέρος με την βοήθεια της τύχης, βραχυκύκλωσες τον αντίπαλο με το τυχαίο γκολ. Κάτι αντίστοιχο με το δοκάρι του Λιβάγια στην Τούμπα. Μετά, έδειξες την δυναμική σου. Και την ποιότητα σου. Δεν έχει τίποτα όταν έχεις αρχηγό κάποιον που λέγεται Μάνταλος. Εγώ αρχηγό ήξερα τον Δομάζο, τον Νικολούδη, τον Παπαιωάννου ή τον Χάιτα, τον Λουκανίδη τον Παθιακάκη και εκατονταδες άλλους από άλλες ομάδες. Αυτό το μίξερ της ΑΕΚ δεν το καταλαβαίνω. Ο αρχηγός είναι το δέκα, κι όχι κάποιος που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει πού παίζει. Κι ο αρχηγός βγαίνει μπροστά, δεν είναι κάτω και μόνιμα πονάει που έχασε την φάση για το μεγαλείο της ΑΕΚ.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Καλά αυτό λέει σήμερα Σύριζα, αύριο ΝΔ και προχθές Σαμαράς. Μεθαύριο μπορεί και να πει οτι η μακρινή καταγωγή του είναι από τα Σκόπια αλλά είναι Μακεδόνας γεννημένος στην Κοκκινιά και μεγαλωμένος στον Πόντο. Σιγά τα big bosses στην Ελλάδα. Τα είδα τώρα στα μνημόνια πόσα μείνανε. Επειδή μείνανε και μερικοί απατεώνες ακόμα να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων; Λες να μείνουνε για πολύ ακόμα;

  28. Ο/Η Κώστας λέει:

    Προς κ. Steven Ένας φίλος μου ΑΕΚτζής, μου είπε πως του χρόνου θα πάρετε Κάναντι, του Ατρομήτου; Ισχύει; Από Χιμένεθ και από τον εβρίτη τεχνικό μία κλάση ανώτερος είναι. Βέβαια και να έρθει, εάν ο άλλος ο περίεργος δε βάλει το χέρι στην τσέπη πάλι τα ίδια θα βλέπετε.

    Κάνοντας μία σχετική αποτίμηση των 3 ομάδων από τα ντάρπμυ -και όχι μόνο- στην Ευρώπη το καλοκαίρι θα ρίξουμε πολύ γέλιο, μα Π Ο Λ Υ γέλιο.. Εκτός και αν στον ΠΑΟΚ λειτουργήσει ο μοχλός πίεσης Champions League και ενισχυθούν κάπως..

    Εάν τον Μάνταλο τον ζητά ομάδα Αγγλίας, έστω η West Brom. τι να πούμε άλλοι καλλιτέχνες που πέρασαν απο΄εδώ; Για καμια Τουρκία, Βέλγιο άντε καμια Φροζινόνε στην Ιταλία και πολύ τους είναι.. όλοι αυτοό οι ΜανταλοΦορτουνοΚουρμπέληδες..

  29. Ο/Η bandog λέει:

    τι επιεικης ρε στηβεν.

    τα εχω ξαναπει οτι μεσα στην μαλακια μας φετος δεν μας θελει και η τυχη.
    κανεις σουτ εξ επαφης και παει κορνερ αντι για γκολ να κανεις το 0-2 να τους τελειωσεις.
    κανει σουτ τις απελπισιας εξω απο την περιοχη ο γαυρος , κοντραρει η μπαλα στον τσοσιτς, στρωνεται στον καμαρα , δευτερο σουτ απελπισιας εξω απο την περιοχη την βρισκει ο μπαρκας και αντι για κορνερ παει γκολ.

    ε δε θελει πολυ σε τετοια εδρα να παρεις τα πανω σου.

    με γαυρους παιζεις στο τηγανι. οπαδοι , παικτες και εδρα ψυχολογιας.
    απο τα γαμοσταυριδια στο ημιχρονο που εριχναν περασαν στην 4αρα χωρις να βγαλουν φαση απο ομαδικη ενεργεια.

    σαν κλαμμενα μουνια στο καφενειο ηταν ολοι στο ημιχρονο και μετα εβγαλαν γλωσσα χωρις να εχουν καταλαβει και οι ιδιοι πως εκαναν ανατροπη.

    να τους ακους να μουρμουρανε “καλυτεροι ειναι , θα μας γαμησουν” και μετα να τους βλεπεις να πανηγυριζουν γκολ χωρις να εχουν καταλαβει πως προηλθαν….

    εχεις τα δυο καλυτερα αριστερα μπακ του πρωταθληματος και τους εχεις εκτος απο τραυματισμο , εχεις τον τσιγκρινσκι εκτος με ενοχλησεις και αυτον , εχεις τον κριστισιτς τα ιδια….
    δλδ να εχει ο αλλος μερια δεξι μπακ και εσυ αντι να εχεις τον χουλτ να τον κανει γιογιο με τα πανω-κατω , να εχεις τον μπακακη…

    και ο αλλος κανει ροτεϊσον μεχρι και στον παγκο…

  30. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Για να παρουμε ντερμπυ,πρεπεινα συμβουν σειρα τυχερων γεγονοτων. Και μαλιστα νικες με μισο γκολ διαφορα,οχι τιποτα τρομερο. Και οι αλλοι,ιδιως ο γαυρος, σε κερδιζουν με διαφορα τουλαχιστον δυο γκολ,για πλακα.Απλα ανεβαζοντας απο δευτερα σε τριτη.

    Το κακο ειναι οτι η υπερβαση που συνεβει περσυ-με μπολικη μελισσανιδικη τυχη- με πρωταθλημα και εισοδο στο C.L. απο το πουθενα,δεν σημαινε αυτοματα οτι “χτισαμε” κατι. Σημαινε απλα και με ελληνικο τροπο την αισθηση της “αναπτυξης”. Και δημιουργηε την ελληνικοτατη αισθηση-απατη: “με πλανο και μεθοδο,βρηκαμε τον δρομο μας”.
    Οσο βγηκε στο δρομο για την αναπτυξη η ” μεταμνημονιακη” χωρα του ποτε με 400 δις χρεος,δηλαδη πανω απο το 180% του ΑΕΠ και με μια κατοσταρα να χρωστα ο κοσμος στην εφορια μονο,αλλο τοσο “χτισαμε” καποια αναπτυξη και με την κωλοφαρδια του Μελισσανιδη.
    Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη. Η αγωνιστικη γυμνια πλεον ειναι αντιληπτη και στον πλεον αδαη,οπως και ο πλεον αδαης δεν “ψηνεται” με μπαλωματα,προχειρα σουρταφερτα και ημιμετρα.

    Ποσο να αντεξει η “Ωρα” και ποσες στατιστικες αναλυσεις παρελθοντος να αναρτησει ο “τζοκερ”. Ποσο να σκαψει για να βρει δικαιολογιες (κυριως για τον μισθο που παιρνει,ο οποιος ειναι αξιος και δεν το λεω ειρωνικα.Ειναι ο αρωματοπωλης της χωματερης. Ο υπευθυνος ευοσμιας της ραχουλας).

    Μεσσα στην ατυχια,ειναι και τυχερος ο μπακαλομηχανισμος προπαγανδας που εχει εκει στην ΠΑΕ ο ψευδοπροφητης εγγυητης. Επεσε πανω στην μπασκετικη επιτυχια και ετσι περνα-απο πλευρας πρωτοσελιδου και εντυπωσεων- σε δευτερη μοιρα,μια ηττα απο τον ολυμπιακο με τεσσερα γκολ στο δευτερο ημιχρονο,ενος ολυμπιακου που ειχε μεσοβδομαδο παιχνιδι.
    Θα επρεπε κανονικα δηλαδη εκει στην ΠΑΕ να παρουν τον ηλεκτρικο και να πανε να φουνταρουν στο Φαληρο.

    Φυσικα οι ευθυνες ειναι απο πανω προς τα κατω. Αλλα οταν δεν μπορουν να γινουν ουτε τα αυτονοητα στο γηπεδο και στον παγκο,τοτε τι να πεις;
    Να πεις μονο ” αυτο το πραγμα δεν ειναι ΑΕΚ” και,-ακομα χειροτερα- το οτι “,αυτο το πραγμα” συμβαινει με Μελισσανιδη στην κεφαλη της διοικησης,κανει το θεμα ακομα πιο θλιβερο.

    Περιμενουμε να τελειωσει το γηπεδο,για να σχοληθει σοβαρα με την ομαδα,οσο με τα μπετα. Θα πλησιαζει τα 70 οταν θα εχει περατωθει το εργο. Πανω στα ντουζενια του δηλαδη. Τρεμε Ανιελι!

  31. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Στηβεν κατά πόσο πιστεύεις ότι έχουν μοιραστεί όλα; Πρωτάθλημα, δεύτερη θέση και Κύπελλο; (Εμείς).

  32. Ο/Η ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ λέει:

    O λυμπε γιατι ειναι ακομα στην ομαδα,τι εχει προσφερει σε δυο θητειες ο λυμπε?

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κώστας : Ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Δεν πιστεύω αυτήν την θεωρία αδερφέ. Μοιρασιές και τεσσάρες δεν συμβαδίζουν.

  35. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Steven

    Τον Χιμενεθ ποιος τον εδιωξε και εφερε τον Εβριτη?
    Ποιος εδιωξε τον Εβριτη και εφερε πισω τον Χιμενεθ?
    Ποιανου ομαδα βγηκε στο Champions League και δεν εκανε ουτε μια μεταγραφη?
    Ποιος βγηκε και ειπε οτι αν αποτυχουμε φετος για ολα θα φταιω πρωτος εγω?
    Ποιος εδιωξε τους τρεις και πηρε πισω τους δυο?συν αραουχο χριστοδουλοπουλο κτλ

    Ο πακετας της εταιρειας?
    τις πταιει ο πακετας της εταιρειας?
    αυτους ειχε αυτους εβαλε.δεν θα επαιζε ο σετας?
    η μηπως επειδη δεν επαιξε ο σερβος ο οποιος δεν μαρκαρει και ο μπογε που δεν μας εχει βγει σαν μεταγραφη?

    Επειδη ο πηχης ανεβηκε ψηλα απο περισυ καπως επρεπε να πεσει για να μην ζητανε ψηλα συμβολαια οι παικτες και να μην εχουμε απαιτησεις εμεις οι οπαδοι.Η προσγειωση απλα ηταν ανωμαλη και επικινδυνη.
    Κυπελλο ας μην περιμενουμε.
    Θα συνεχιστει μαλλον και του χρονου αυτη η πορεια

    και ξαναρωταω παλι εγω τον οποιονδηποτε εδω μεσα

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ?

    @koreas
    Αμα βρεις καποιον πεσμου να παω να διωξω τον Τιγρη.

  36. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ. ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. (ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ). ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΕΦ ΚΑΙ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΠΟΥ Η ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Η ΓΙΟΥΧΑΡΕΣΑΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ. ΧΘΕΣ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 5-6 ΧΑΦ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΑ. ΑΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ 3-5-2 ΚΑΙ ΣΤΟ 60 ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ (ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ) ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΝΤΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ.

  37. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    μιλάω σοβαρά. η ενδεκάδα της ομάδας που είχαμε στη Β εθνική η ομάδα δηλαδή που έπαιξε προημιτελικά με το γαύρο, γιατί είναι χειρότερη από τη νυν ενδεκάδα. κι αν ναι πόσο χειρότερη είναι; σε μία ή δυο θέσεις; (του τσιγκρίνσκι και του χούλτ?)

    (εννοείται ότι βγάζουμε έξω τους δανεικούς)

    δεν αναφέρομαι σε κανένα από τα παιδιά του blog, αλλά ρε αεκτζή έπιασες τη γυναίκα σου να σε απατάει, έπιασες τον άλλο να σε γράφει στα παπάρια του κανονικά, και δεν σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, πως το αντέχεις το κέρατο;πως αντέχεις να σε γράφουν;. πόσο μαλάκας, πόσο λίγος οπαδός είσαι τελικά…

    ως οπαδοί 2 δρόμοι υπάρχουν μπας και αναστραφεί η προδιαγεγραμμένη πορεία της ομάδας:

    1. είτε πραγματική αποχή, πραγματική όμως. να θυμίζει το ΟΑΚΑ παρνασσό.

    2. είτε γίουχα και των γονέων.

    διαλέγεις και παίρνεις. κι επειδή εμένα η γιούχα δε με εκφράζει, αν με ξαναδούν στο γήπεδο να μου γράψουν. το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν και το τελευταίο που πήγα. και στο καινούριο γήπεδο επειδή δε νομίζω ότι θα έχει αλλάξει κάτι, άσε που ο άλλος θα έχει ξεφύγει πολύ, θα πάω μόνο 2 φορές μία για τον πατέρα και μία για τα παιδιά.

  38. Ο/Η Koreas λέει:

    @spyros kilkis

    Τον βλέπεις να φεύγει; έχει κατσικωθει και δεν το κουνάει ρούπι. Θα τον έχουμε για πολλά χρόνια στα πόδια μας.

    Εδώ ο Πετρακης και δεν τον κουνάει κάνεις.

    Η ομάδα που κατέβηκε στο Καραϊσκάκης πόσο καλύτερη είναι από την ομάδα της β εθνικής του δελλα;

  39. Ο/Η akis λέει:

    @Steven
    Ο Δημάτος τελικά δεν πρόλαβε να βρει κάτι για την περίσταση όπως υπέθετες. Ήταν απασχολημένος με το tablet του Καραπαππά.
    @Koreas
    Η ομάδα της β εθνικής είχε και Μπαρμπόσα και Γιόχανσον. Σκέψου τί έχεις τώρα στη θέση τους…

  40. Ο/Η conpater λέει:

    Πιο ψυχραιμοι σημερα ,να πουμε δυο-τρια πραγματα.
    Εχουμε αυτους τους παιχτες που εχουμε. Το ιδιο ισχυει για τον προπονητη,που θα φτιαξει την ενδεκαδα με βαση ποιοι μπορουν να παιξουν. Απλα,πολυ απλα πραγματα. Και ξεκιναει το παιχνιδι,εχεις στριμωξει τον γυαρο στα σχοινια,τον βαρας αλυπητα,δεν μπορει να σταυρωσει δευτερη μπαλια,τον εχεις απο το 3` στο 0-1.εχεις αλλα δυο χαμενα γκολ,χωρια που αμα εμπαινε το γυρισμα με το κεφαλι ,θα αρχιζανε τα γαμοσταυριδια απο τους επιστημονες.
    Ενα ατελειωτο τρεξιμο,πρεσαρισμα σαν μεγγενη,και μονο δυο φορες ο γαυρος κατι πηγε να κανει αλλα πολυ ανεμικα….
    Αναρωτιομουν στο ημιχρονο,το ποτε θα σκασει η ομαδα,στο 60` ? στο 70` ?
    Αρχιδια ,στο 45` τελειωσε το οξυγονο. Επαθε καθιζηση κι ο Σιμοες,ανεβασε στροφες κι ο γαυρος οπως αναμενοταν,τα υπολοιπα ειναι ιστορια.
    Ο Χιμενεθ τα δωσε στο α` ημιχρονο ολα,κι ενω στο β` θα περιμενε κανεις μια σωστη διαχειρηση στις αλλαγες,αφου εχει γινει το 1-1, αφηνει την ομαδα ως εχει με εναν Σιμοες να μην υπαρχει καν στο χορτο λογω μεγαλης απραξιας. Ουτε βοηθεια του εβαλε διπλα του,ουτε φροντισε να κρατησει τουλαχιστον δυο αμυντικους του γαυρου πισω.
    Ανεστησε τον Μαρτινς ο Χιμενεθ κυριολεκτικα. Τριτη στραβη θα ηταν για τον Βελγο,που πιθανως την Πεμπτη να ηταν και το τελευταιο του παιχνιδι με μια ακομα στραβη στο Κιεβο. Και απο τα καντηλια του α` ημιχρονου ,φτασανε στα πανηγυρια στο τελος κι ολα καλα για αυτους.
    Εχει καταντησει βαρετο και ανουσιο πλεον να τα βαζουμε με τον Μελ. Την ομαδα δεν την προπονει ουτε ο Μελ.ουτε εγω. Την ενδεκαδα δεν την φτιαχνει αλλος περαν του Χιμενεθ, κι αυτος ειναι υπεθυνος για την τακτικη. Παει φουλαριστος για ενα ημιχρονο να κλεψει το παιχνιδι κι αμα κατσει -εκατσε.Αν οχι ,στο β` γινεται η ομαδα λαμπογυαλο ελλειψει δυναμεων. Αν αυτο λεγεται κοουτσαρισμα,εγω ειμαι αστροναυτης. Ξερει πολυ καλα αν αντεχει τετοιους ρυθμους,εδω το ξερουμε εμεις, κι ομως επιμενει σε κατι που τον εκθετει και κρεμαει την ομαδα. Στ`αρχιδια του ομως,λεμε πως εχουμε τραυματιες παιχτες,χασαμε δυο ευκαιριες,μπηκαν και δυο τυχερα γκολ απο τους αλλους και τελειωσαμε. Κι ολα μια χαρα και συνεχιζουμε……

  41. Ο/Η Koreas λέει:

    @conpater

    Συγγνώμη αλλά το πρόβλημα της ομάδας ήταν το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης; δηλαδή σε όλα τα άλλα έχει πάει καλά και απλά χθες ήταν παραφωνία;

  42. Ο/Η conpater λέει:

    Οχι,να μασας και να φτυνεις ειναι στα περισσοτερα παιχνιδια.Διωχνεις ομως τον Ουζουνιδη γιατι ηταν κακος,και φερνεις τον Χιμενεθ .Οχι καποιον αγνωστο ,αλλα καποιον που ξερει το στυλ της ομαδας (τρομαρα μας…). Και στο πρωτο δυσκολο παιχνιδι που πρεπει να βγαλει τα καστανα απο την φωτια ,αυτος λαμπαδιαζει το συμπαν.Δεν ξερει αν εχει φυσικη κατασταση η ομαδα ? Δεν ξερει οτι ο Σιμοες ειχε να ακουμπησει μπαλα ενα μηνα και ? Δεν βλεπει μεσα στο γηπεδο ,οτι μονο ο Σαλ δεν εκανε κατεβασιες? Μιλαω για το συγκεκριμενο παιχνιδι,που στο α` ημιχρονο φαινεσαι Μπαρτσελωνα μπροστα στον γαυρο. Και το βλεπουν και οι ιδιοι και ηδη εχουν αρχισει τα γαμοσταυριδια για τον Μαρτινς.
    Δεν ειπα οτι ειναι ο αποκλειστικα υπευθυνος,ειπα οτι σαν προπονητης οφειλει με βαση οσα και οτι εχει στα χερια του να τα διαχειριστει οσο καλυτερα γινεται. Εσυ δεν “εβλεπες” οτι στο β` ημιχρονο θα ηθελε μια μπουκαλα οξυγονο ο καθε παιχτης μας ? Και να στο πω αλλιως. Αντι για 0-1, το ημιχρονο εληγε 0-3. Αλλη αντιμετωπιση θα ειχε ο γαυρος απο τον κοσμο,αλλη ψυχολογια οι παιχτες.Εκατο κιλα βαριδια θα ειχαν τα ποδια τους. Θα ηταν ενα ΑΛΛΟ β` ημιχρονο. Ομως εληξε 0-1, οποτε τα κοζα ειναι διαφορετικα. Τα αποτελεσματα τα ειδαμε. Αναστησαμε τους αθλιους….

  43. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Τα ήξερε όλα, απλά είναι χοντρομαλάκας και γι’ αυτό τον έδιωξε ο εγγυητής το καλοκαίρι. Το γιατί τον έφερε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, που θα το πούμε σύντομα. Στο 0-1 απλά βγάζεις τον κλωναρίδη και σφίγγεις το κέντρο με Γαλανόπουλο. Στέλνεις κι ένα μαν του μαν στον Φορτούνη απλά. Μόλις κουραστεί ο Λιβάγια, βάζεις τον μπακασέτα για την αντεπίθεση και βγάζεις την απάτη που λέγεται μάνταλος. Μπορεί και να μην σου βγουν αυτά βέβαια, αλλά τέσσερα δεν τρως. Αυτός στο 2-1 έβαλε τον γαλανόπουλο μπας και δεν φάει άλλα ! Εγώ λέω οτι πιο μαλάκας πεθαίνεις.

  44. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτος δεν επαθε και τιποτα.Εμεις πεθαναμε.Το να κανει ανατροπη ο γαυρος,ας πουμε οτι γινεται. Το να τον παιζεις ενα ολοκληρο ημιχρονο στη γωνια και να μην τον βγαζεις νοκ-αουτ και στο δευτερο να του δινεις το δικαιωμα να σε ξεβρακωσει και να σε κανει ρομπα ,αυτο δεν καταπινεται.Μονο ανθρωπος με τρικυμια στο κεφαλι τα κανει αυτα. Η καποιος που παριστανει τον προπονητη ενω ειναι ενας απλος σκιτζης.Λιγο σεβασμος σε αυτη την ομαδα ρεεε……

  45. Ο/Η Koreas λέει:

    Για εμάς τους ανίδεους με τα ποδοσφαιρικά συστήματα ανύπαρκτος προπονητής είναι ο οποιοσδήποτε ξεκινάει την εντεκάδα του από τον πετράκη. Προσωπικά θα πω ότι όντως πήραμε καλό προπονητή όταν θα διαπιστώσω ότι αντιμετωπίζει τον πετράκη όπως του αρμόζει. βλέπε πογιέτ.

    Φέτος (κατά την ταπεινή μου γνώμη) όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα, η μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας και η πηγή των δεινών της είναι το κέντρο της άμυνας και ο τερματοφύλακας. εγώ δε ξέρω από συστήματα και πάντα κρίνω εκ του αποτελέσματος. αν βγάλουμε από την εικόνα τα παιχνίδια του καλοκαιριού με σέλτικ και βίντι, σε όλα τα “μεγάλα ” παιχνίδια η ομάδα τα έχασε από την απίστευτη αδυναμία του κέντρου της άμυνας της και του τερματοφύλακα της.

    ΝΑ πω για το παιχνίδι της τούμπας (λαμπρόπουλος), το παιχνίδι με τον ajax εκτός, να πω για τα παιχνίδι με μπενφίκα (τρως γκολ με δέκα παίκτες, με τον καπέτα να πέφτει σε slow motion, για το παιχνίδι στην μπάγερν ( ο cosic πέναλτι χωρίς λόγο στον πολωνό), πόσα γκολ από κόρνερ, από στημένα, με ατρόμητο, με γαύρο, με με με …

    Επίσης, η μεγάλη αυτή αδυναμία έχει δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να καταρέει η ομάδα από τη στιγμή που ΄δέχεται κοροϊδίστικα γκολ, και θέλει αρκετό χρόνο για να συνέλθει.

    αν προσέξει κάποιος πως μαρκάρουν τον πεφτούνη στα 2 δικά του γκολ (2 και 4) . ούτε σε παιδική χαρά. στο λεγόμενο καλό μας ημίχρονο (πρώτο) ο cosic δίνει χωρίς να πιέζεται τη μπάλα στο χασαν σε ένα απίστευτο λάθος, και η έξοδος του φασουλή σε κάποιο ανύπαρκτο φαουλ είναι μεσολογγίτικη.

    Για εμένα εκεί είναι κυρίως όλη η ουσία του παιχνιδιού και με το γαύρο. το αμυντικό δίδυμο και ο φασουλής στο τέρμα.

  46. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Αυτο που συμπεραινω εγω ειναι οτι ο Τιγρης υποτιμαει παρα πολυ τον κοσμο της ομαδας.

    Την Πεμπτη εκδικαζετε και η υποθεση με την μολοτωφ στην UEFA.
    Τι εχουν να ακουσουν και τα αυτακια μας!

  47. Ο/Η gio λέει:

    Τον Μελισσανίδη πλεον στηρίζουν τα παππούδια οι μπαχαλάκηδες κ αυτοι που διαβάζουν ακόμα Ωρα.Δεν στεκεσαι έτσι.όμως για πολύ.

  48. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι για το γήπεδο;

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ρώτησε το αν και δεν ξέρω και πολλά. Μπορεί βέβαια κάποιος άλλος να μας διαφωτίσει.

  50. Ο/Η Koreas λέει:

    Επισκέφτηκα το γήπεδο την προπερασμένη Κυριακή. Αν το δεις από κοντά θα δεις ότι οι κερκίδες έχουν σκαφτει μέσα στο έδαφος, κι έχουν παγιωθει 2 διαζωματα, όπου το κάτω διάζωμα είναι μέσα στο άλλο. Αυτό από μόνο του θα δίνει μια τρομερή ακουστική στο χώρο του γηπέδου με τα συν και τα πλην του.

    Από έξω όμως αν δε γίνει μια συνολική διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, να κατέβει κι αυτός αρκετά το γήπεδο θα είναι σαν καρικατουρα. Εκεί πρέπει να κόπουν αρκετά δέντρα, να γίνουν “αντιπλημμυρικα” , κα. στη φώκων ειδικά ( ο πεζόδρομος που υπάρχει πίσω από την παλιά επισημων) είναι αρκετά δύσκολο να γίνει κάτι ωραίο μιας και σε μικρή απόσταση υπάρχουν σπίτια.
    Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλα αυτά έχουν προβλεφθει αλλά μήπως ξέρει κάποιος αν στο έργο της υπογειοποιησης συμπεριλαμβάνεται και η συνολική διαμόρφωση όλου του περιβάλλοντος χώρου;

    Θα απαιτηθουν καινούριες άδειες ή έχει συμπεριληφθει στην άδεια του γηπέδου;

    Γενικότερα γνωρίζει κάποιος κάτι;

  51. Ο/Η Akis λέει:

    @spyros kilkis
    Σκέψου να τους ρωτήσουν αν συλλάβανε αυτόν που πέταξε τη μολότοφ και τί ποινή έφαγε…..
    @Steven
    Βλέπεις από το καλοκαίρι άλλο προπονητή και Χιμένεθ τεχνικό διευθυντή?

  52. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : άλλον πρπονητή ναι, για τεχνικό διευθυντή δεν νομίζω γενικότερα

  53. Ο/Η Akis λέει:

    @Steven
    Να υποθέσω ότι ο νέος προπονητής θα έχει ξανασυνεργαστεί με τον Κρίστισιτς??

  54. Ο/Η Akis λέει:

    @Koreas
    Η υπογειοποίηση περιλαμβάνει βύθιση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και της Χρυσοστόμου Σμύρνης, παράλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Δεκελείας, πλατεία Πατριάρχου και άλλους δρόμους της πόλης, καθώς και τη διαμόρφωση των χώρων. Η διαμόρφωση δε θα καλύπτεται από κονδύλι της περιφέρειας μόνο, θα βάλει ( υποθέτω ) και η ΑΕΚ. Τώρα αν θα προλάβουν να γίνουν όλα αυτά, άγνωστο. Πάντως μιλάμε ουσιαστικά για διπλή υπογειοποίηση.

  55. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    @akis

    Ο Δηματος τον ψαχνει ακομα θα πουνε.

    @steven

    Συμφωνα με την Ωρα σημερα αφησαν υπονοουμενο για μιλοβανοβιτς.(ο θεος να βαλει το χερι του)

  56. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Λοιπόν θα σου κάνω μάθημα. Αν πάρεις δυτικό Ευρωπαίο, πρέπει να καλύψεις ένα συμβόλαιο. Αν πάρεις λαμόγιο, μπορείς να συνεχίζεις την διαπραγμάτευση εσαεί. Τόσα θα πάρεις αν πουληθεί τόσο και δεν θα πάρεις αυτήν την μίζα τώρα αλλά μόνο όταν ο παίκτης δείξει. Αυτή είναι η λειτουργία της ομάδας. Κι ειδικά οτι σε ό,τι επενδύουμε, αν μπορείς να εγγυηθείς οτι θα πάρουμε πολλαπλάσια. Δεν είναι κακό αυτό φυικά, αλλ΄΄α υπάρχει και μια λογική. Η λογική λέεει οτι θα φέρω δέκα ηλίθιους, και θα βγει το 30%. Αυτό λέει η αγορά παντού. Μετά πρέπει να δεις αν αυτό το 30% σου κάλυψε όλη την επένδυση για τους δέκα. Εκεί θα κριθεί ο τεχνικός scouter. Μετά από αυτό, θα κριθείς εσύ. Τα έδωσες για την επένδυση; Αν τα έδωσες ή σε πιάσανε κότσο διότι μπηκες μέσα ή βγήκες. Αν τώρα υπάρχει πρόβλημα ρίσκου οτι πλέον είναι κάτι στην ελληνική αγορά και δεν παίρνω ρίσκα, είνι κι αυτό δεκτό, αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Λες να μην διακινήθηκαν μύρια για τις Πρέσπες; άσχετο; Ξαναδιάβασε.

  57. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλημέρα, παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τις απόψεις και αυτό που γυρίζει στο μυαλό μου είναι η πεποίθηση σε κάποιους ότι ο Σαββίδης ξέφυγε, ξεφεύγει ή θα ξεφύγει σύντομα.

    Έχουμε 2 πολύ σοβαρά θέματα μπροστά μας.

    1. Η απόφαση για τα επεισόδια, η οποία θα διαμορφώσει (μάλλον) την ομάδα της επόμενης 2ετίας.
    2. Η απόφαση Βασιλειάδη για 12 ή 16 ομάδες.

    Ο Σαββίδης, παρά την άποψη πολλών, ότι έχει ξεφύγει, θα κάνει ακόμα πιο ακριβές μεταγραφές κλπ. επιμένει στις 16. ΓΙΑΤΙ? Αφού έχει μία ομαδάρα αήτητη, με στόφα πρωταθλήτριας, ΦΟΒΑΤΑΙ κάτι?

    Άσπρισαν τα μαλλιά μας, για να φτάσουμε να δούμε τον παοκ να παίρνει πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες!!! Ποιοί? Εμείς που είδαμε την ΑΕΚ του 1996, που δεν πήρε καν πρωτάθλημα! Και μόνο που το σκέφτομαι, είμαι για Δρομοκαϊτειο! Η τωρινή ομάδα του προπονητάκου της Ξάνθης (που έφαγε 4 από τον Κετσπάγια) θα έτρωγε 5 γκολ για πλάκα….εδώ ο ΠΑΟ της ίδιας χρονιάς, μία στιβαρή, ΄΄γερμανική” ομάδα…στον 1ο αγώνα του Κυπέλλου έφαγε 3 αντί για 8, χωρίς καμία υπερβολή…μείωσε σε 3-1 στο 90′ και πανηγύριζαν γιατί είχαν τη ρεβάνς. Στο 5′ της ρεβάνς…ήταν 0-2…δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοια διαφορά ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

    Που κατάντησες ρε ΑΕΚ…που σε κατάντησαν….

  58. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    @steven
    Είναι τόσο βλάκες που δεν χρειάστηκαν κάν χρήματα για να ξεπουληθούν!

    Δε θέλω με τιποτα να πιστέψω ότι η οικονομική πολιτική της ομάδας θα κυμαίνεται συνέχεια σε τέτοια επίπεδα!!Αυτο που βλέπω είναι αυτό που βλέπεις κι εσυ.
    Το πιο οδυνηρό όμως είναι ότι όλα γίνονται έν γνώσει του τίγρη.(έτσι πιστεύω εγώ)
    Ομολόγησε σήμερα ο ογλου ότι ο Χιμένεθ θα κριθεί κι αυτός από την πορεία της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.παλι βλέπω να έχει πρόβλημα με την μητέρα του και πρέπει να γυρίσει πίσω!

  59. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    @nnektarios

    Εγώ ξέρεις με τι απορώ;

    Ποιο το οικονομικό όφελος και οι στόχοι του μετά το λιμάνι και την συμφωνία των Πρεσπών;
    Ποιο το οικονομικό όφελος από το Μακεδονία palace την σουρωτη και το open?
    Ποιος ο σκοπός του;

  60. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Ντέλετιτς-Μπουσούλαζιτς-Ιωαννίδης-Μάζουρεκ.

    Προηγήθηκαν Γιακουμάκης και Κάιπερς(αυτός χάθηκε στον δρόμο…)

    Χωρίς σχόλια….

  61. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Ο Χιμένεθ – στο έχω γράψει – είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Όμως μην παίρνεις πολύ σοβαρά τον ογλου, αφού είναι φερέφωνο κι ο εγγυητής έχει την τακτική της πρίζας. Πάντως η ομάδα γεμίζει ιτς πάλι.

  62. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια κρυα μερα στη Νιον στο πειθαρχικο της UEFA:

    Απο τη μια οι κουτοφραγκοι και απο την αλλη ο Λυσσανδρου και η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια που ειναι και ιδιοκτητρια ως προεδρος του μεγαλομετοχου, Ενωση Φιλων ΑΕΚ. Ειναι δηλαδη ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ υπαλληλος του εαυτου της! Ταυτοχρονα αναφερεται και στο Λυσσανδρου αφου ειναι υπαλληλος της ΠΑΕ αρα ιεραρχικα ΚΑΤΩ απο τον CEO, αλλα ο Λυσσανδρου αναφερεται σε αυτην ως υπαλληλος, στη προεδρο που ειναι ιδιοκτητρια! Χαθηκατε? Μη κανετε ετσι για ενα μπουρδελο εταιρεια μιλαμε που λεγεται ΑΕΚ.

    Παει λοιπον το καρακατσουλο που λεγεται ΑΕΚ να υπερασπισθει κατι τυπους που πεταγαν μολοτοφ μεσα σε γηπεδο-επισης παγκοσμια πρωτη. Λογικα οι κουτοφραγκοι θα ακουσουν την ‘απολογια΄και θα δουν τα γεγονοτα. Δηλαδη τι θα σκαρφιστουν ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τα σαινια και τι εγινε εκεινο το ομορφο βραδακι που πηγαν να καψουν ζωντανους τους Ολλανδους. Εκτος απο ολα τα αλλα που εγιναν, ξυλοδαρμους, μπουκες, ξυλο με τα ΜΑΤ κλπ.

    Εγω λεω οτι οι κουτοφρακοι κανουν τους χαζους η ακομη και δειχνουν ΟΛΗ την επιεικεια τους μιας και βλεπουν απεναντι τους δυο απλα βλαμμενα. Μια ξανθια και ενα πιτσιρικα που καποτε ειχε κερδισει μια δικη για μια ελευθερας και τον καναμε (και καλα) CEO. Ερχεται λοιπον η ωρα να σκεφτουν και ως κουτοφραγκοι ρωτανε μερικα πραγματα:

    1. Πειτε μας σας παρακαλω, αναγνωρισατε απο το υλικο των καμερων που εχει το ΟΑΚΑ τους δραστες?
    2. Τους ταυτοποιησατε εσεις η εστω το παραδωσατε να το κανει η αστυνομια?
    3. Πειτε μας σας παρακαλω, αυτον με τη μολοτοφ τον πιασατε?
    4. Τους αλλους που επαιζαν ξυλο με τα ΜΑΤ?
    5. Αυτους που μπουκαραν στο αγωνιστικο χωρο?
    6. Αυτον-ους που πιασατε τον/τους παραδωσατε στην αστυνομια?
    7. Σε αυτους ολους που δειχνουν οι καμερες, οι φωτο που κυκλοφορουν στα media και στο Internet τους απαγορευσατε την εισοσο δια βιου στο γηπεδο ΣΑΣ?
    8. Πειτε μας ΤΙ ΜΕΤΡΑ εχετε λαβει ως ΠΑΕ και τι μετρα εχετε λαβει σε συνεργασια με την αστυνομια για να μη ξαναγινουν τα ιδια η και χειροτερα στο μελλον?
    9. Αληθευει οτι το γεγονος οτι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ενα μηνα πριν για τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ (χωρις μολοτοφ) σας τιμωρησε με αφαίρεση τριών (3) βαθμών, τιμωρία της έδρας για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και πρόστιμο ύψους 73.250 ευρώ?
    10. Τι κανατε επι ενα μηνα μετα τη τιμωρια σας, και ΤΡΕΙΣ (3) μηνες μετα το συμβαν με το Αγιαξ ως προληψη και καταστολη αυτων των φαινομενων?

    Αυτα ειναι τα ευλογα ερωτηματα που θα εκανα εγω (και υποθετω ο καθε λογικος ανθρωπος) με ολη τη καλη διαθεση οχι να τιμωρησω αλλα βαση των απαντησεων να δειξω τη μεγαλυτερη επιεικεια και να αποδοσω τη μικροτερη ποινη, σε καποιον που μου δειχνει οτι οντως εχει λαβει ΣΟΒΑΡΑ την υπερασπιση της ομαδας του. 10 απλουστατα ερωτηματα που δε μειωνουν τη σοβαροτητα των κατηγοριων και των γεγονοτων (αυτα δεν αναιρουνται), αλλα δειχνουν την αναγνωριση και τη μεταμελεια των υποτροπων- γιατι η ΑΕΚ ειναι ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ με τα βεγγαλικα σε προηγουμενο αγωνα.

    Τις απαντησεις φυσικα και τις ξερουμε: ΟΧΙ δε καναμε τιποτα, ξερετε εμεις…, να σας πουμε ΘΑ (το ΘΑ φοριεται πολυ στην Ελλαδα) κανουμε, ΘΑ μπηξουμε, ΘΑ δειξουμε. Φταιει η αστυνομια, φταινε οι Ολλανδοι, φταει που ηταν νυχτα, φταει που το ματς ηταν ‘ειδικων συνθηκων’ (αυτο μας το ειχε γραψει η Βρεττακου ως δικαιολογια στη μπουκα κυπελλο με το Gay τοτε), φταιει ο αναδρομος, φταιει ο Χαρζηπετρης.

    Οποτε οποιοσδηποτε λογικος τι ποινη ριχνει για τα εκτροπα αλλα ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της ΠΑΕ ΑΕΚ (που ξαναλεω ειναι υποτροπη) που ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ κακοποια στοιχεια, κοινους ποινικους και ναρκομανεις-βαπορακια?

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, μιας και το -3, οι 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων και τα 73,250 δε φαινεται να σας συγκινουν ιδιαιτερα η να σας συνετιζουν στο ελαχιστο. Αντιθετα κανετε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ καθε φορα. Τοσο απλα και φωναξτε οσο θελετε μετα.

    Τι ηρθατε να κανετε εδω περα αφου ΤΙΠΟΤΕ δεν εχετε κανει 4 μηνες τωρα? Βολτα να δειτε τη λιμνη? Η νομιζετε οτι εδω ειναι σουπερ-λιδγα να τη σκαπουλαρετε αναλογα ποσα λαμογια λαδωνετε στις ‘εκλογες’ καθε φορα? Εδω το μαγαζι τζιραρει ΔΙΣ ΕΥΡΩ καθε χρονο, με το ΑΕΚΑΚΙ της πλακας θα ασχολουμαστε? Εδω εχουμε προιοντα που αξιζουν ΛΕΦΤΑ και προσφερουμε θεαμα και το πουλαμε χρυσο. Δηλαδη τι ζητατε ακριβως? Να αφησουμε να ερθει του χρονου καμμια Μπαρτσα, καμμια Γιουβε καμμια Λιβερπουλ και να καψετε ζωντανο κανα Μεσι κανα Ντιμπαλα κανα Σαλαχ? Η νομιζετε οτι οι παροχοι που μας πληρωνουν (και χρεωνουν τους πελατες τους αναλογα) εχουν ορεξη να δειχνουν σκηνες απο το Ιρακ καθε φορα που πρεπει να ερθουν στο Μπανανισταν? Γι αυτο σας σκασαμε την 25αρα?

    Εσεις κυρια μου τι ηρθατε να κανετε εδω περα? Να εγω καφεδες στο αφεντικο κανω βασικα και ειπα Ελβετια ταξιδακι απο το πουθενα 2 μερουλες μια χαρα πεφτει. Αμαρτια δεν ειναι να το χασω? Ολη μερα, ολο το χρονο, το Δηματο και το Λυμπεροπουλο τρωω στη μαπα, ευκαιρια ηταν…

    Αφου λοιπον 5 χρονια τρωμε ενδον ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ υπαρχει και τιποτε δεν αλλαξε- ισα ισα που μας εδιωξαν απο το γηπεδο- ειμαι υπερ της ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗΣ τιμωριας που μπορει να υπαρξει. Σβηστε τους απο το χαρτη για 2 χρονια γιατι ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ καταλαβαινει ο Μελισσανιδης. Αμα τον πονας στη τσεπη. Και που πηγε στο CHL δηλαδη τι εκανε? Χειροτερα απο περσυ κατεβηκε να παιξει και το club ηταν με διαφορα το μεγαλυτερο τσιρκο στους ομιλους. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ.

    ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΝΤΕ. Που πηγα στο ταψι (ηρθα Ελλαντα για λιγες μερες) καλεσμενοι στη σουιτα με τη διοικηση του γαυρου μιας και ειναι παλιοπαρεα και εν μεσω πλακας (πλακα κανουμε φιλοι ειμαστε περαν της καζουρας) μου λενε εκει στο 75-80: ρε Μητσο τι ΤΣΙΡΚΟ εισαστε ρε φιλε? Τουλαχιστον γελασαμε ολοι μαζι, η παρεα ειχε και αλλον ενα Αεκτζη και 2 ζελες.

    ΥΓ Οταν εγραφα πριν 2 μηνες οτι η ΑΕΚ θα ρεζιλευτει ακουγα διαφορα. Τσιμπα το ντορτι τωρα και αχνα. Που μου κανες μισο ημιχρονο με το ΠΑΣ και σηκωσες και κεφαλι.

    ΥΓ2 Οταν εγραφα οτι ο Σερβος ειναι αλλος ενας ΙΤΣ της πλακας, το τι ακουσα δε λεγεται. Με 200 χιλιαρικα ο οπαδος περιμενε ενα κραμα Gerrard/Xabi Alonso βεβαια. Τσιμπα (παλι) τη παλταδουρα που δεν βγαζει μισαωρο και ΙΣΩΣ καποια στιγμη καταλαβεις ΚΑΙ πως παιζεται το αθλημα αλλα ΚΑΙ πως σου κουβαλανε τα ‘λαβρακια’. Αφου δεν εχεις καταλαβει τοσα χρονια βεβαια, οι ελπιδες ειναι μηδενικες.

    ΥΓ3 Ψαχνω υπαλληλο αποθηκης-μεταφορεα. Νομιζω οτι ο Οικονομου ειναι μια χαρα να ξεπαλλεταρει κιβωτια και αυτα με επιβλεψη γιατι ειναι ΚΡΕΑΣ και τις διποδες μπριζολες πρεπει να τις προσεχεις μη κανουν ζημιες. Αμα σε κανει αλογο ο …… Φορτουνης αστα να παν στο διαολο.

  63. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Spyros,

    αν ο (μεγάλος) ρόλος του ήταν η μη ολοκήρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, θα έπρεπε ο αρχηγός να τον καλέσει πίσω ή να του αναθέσει κάποιον άλλο ρόλο. Το καλοκαίρι άκουγα πολλά, ότι ο χρόνος του τελειώνει και διάφορα τέτοια, αλλά δεν βλέπω να έχει κάποιο ζήτημα, μια χαρά περνάει, ετοιμάζεται να κάνει αυτοσχέδιο θρόνο τον Λευκό (?) Πύργο ως μία σύγχρονη εκδοχή του Ξέρξη…..

    *** Το μόνο που μου δείχνει ότι δεν έχει (ίσως) σκοπό να ριζώσει είναι το γήπεδο. ΟΚ, είδαμε μία κινητικότητα, αλλά δεν βλέπω προγραμματισμό. Δεν βλέπω αντίστοιχες κινήσεις όπως αυτές του Μελισσανίδη, που πράγματι, από την 1η ημέρα ήταν προετοιμασμένος για το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ.

  64. Ο/Η Koreas λέει:

    @akis

    ρίξε μια ματιά στο ερώτημα μου.

    η υπογειοποίηση είναι κατανοητή και είναι ανεξάρτητη του γηπέδου. μου φαίνεται ότι στην ουσία είναι η βύθιση των δρόμων που ανέφερες ώστε η κίνηση των οχημάτων να γίνεται υπόγεια. δεν έχει καμία σχέση με το γήπεδο ή μάλλον κι να μη γίνει ή να αργήσει να γίνει μικρό το κακό.

    το παραπάνω δεν έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

    το σταματώ εδώ. αν κάποιο παιδί είναι πολιτικός μηχανικός και μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει.

  65. Ο/Η Akis λέει:

    @Koreas
    Η άδεια για το γήπεδο έχει βγει με προυπόθεση την ύπαρξη της υπογειοποίησης, διαφορετικά δε θα μπορεί να πάρει άδεια λειτουργίας. Άρα χωρίς αυτή, μπορεί να έχεις σηκώσει γήπεδο χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει..Βέβαια, στην Ελλάδα ζούμε, όλα γίνονται. Το κονδύλι της περιφέρειας, εκτός των ρυθμίσεων στους δρόμους και της υπογειοποίησης, περιλαμβάνει και πρόσθετα έργα για διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, πέραν αυτών που θα δώσει και η Δικέφαλος ΑΕ. Τώρα το ποιά θα είναι αυτά, νομίζω ουδείς γνωρίζει ακριβώς ακόμα..Υπάρχει και ένα πλάνο για διάφορα έργα από το σταθμό του Περισσού μέχρι το γήπεδο, στο οποίο εμπλέκεται και η μητρόπολη Ιωνίας-Φιλαδέλφειας, οπότε καταλαβαίνεις ότι πολλά θα δουν τα μάτια μας.

  66. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @The Snitch

    Η παλιοπαρεα εκει στη σουιτα φανταζομαι δεν σου ειπε τιποτα για το ματς στην τουμπα?

  67. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ΡΕ μήπως θέλουμε να τιμωρηθούμε πχ για 2χρόνια; Θα το πω αλλιώς, no honey no money…

  68. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Συμπληρώνω στις παρατηρήσεις του dimi. Σε έχουν στη μπούκα να φας ποινή αποκλεισμού. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, όπως και με τον κουμπουροφόρο (αλλά τότε μας βόλευε και ας προσέχαν). Βασικά αν φας αποκλεισμό η ομάδα πάει φούντο και τα 25 που βγήκαν με το 0/6 φέτος….βασικά χάνονται με 1-2 χρονιές απώλεια εσόδων έστω και από γιουρόπα. Επίσης, ακόμα και άμα σε λυπηθούν -διότι μόνο στον οίκτο τους μπορούμε να ελπίζουμε- και φας 2-3 κελεισμένων, είναι πάρα πάρα πολύ επικίνδυνο να αποκλειστείς πριν τους ομίλους του γιουρόπα, οπότε…πάλι πίσω στο -15 με 25 μύρια γυρίζει ο τροχός.
    Δε βάζω καν στην κουβέντα τι παρανάλωμα θα γίνει η ομάδα με τους παίκτες να αποχωρούν προς άλλες ομάδες που συμμετέχουν στην ευρώπη. Τότε, μπουσούλατζιτς, κολοβέτσος, πιατέλλας, πέκχαρτ θα λες και θα κλαις…παρακαλετούς θα τους φέρνουμε αυτούς.
    ….και σε αυτό το απολύτως κρίσιμο ορόσημο για την ομάδα στέλνεις να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της η Αρκάδη και ένας πιτσιρικάς χασοδίκης που δεν έχει ΙΔΕΑ από ευρωπαϊκές διαδικασίες, δίκτυα, νομοθεσίες και νομολογίες κλπ? Γιατί δεν πληρώεις κάποιον κουτόφραγκο (ακόμα καλύτερα οβραίο) που είναι μέσα στο σύστημα να σου καθαρίσει την μπουγάδα?
    Ρε μπας και το κάνει επίτηδες, όπως λέει κι ο Χάρης?

  69. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    …τελικά ναι, επίτιδες το κάνει…στέλνει τους άσχετους και δόλιους μπας και τους δουν οι ουεφατζήδες και πουν “δε μπορούν τούτοι οι φτωχοδιάβολοι, άστα να παν στην ευχή του θεού” ωσάν νέοι βασιλάκηδες καίλες μπας και μας λυπηθούν και αγοράσουν κάνα γαρούφαλλο (από νεκροταφείο φυσικά…). Ποιά Ευρώπη, ποιά Αμερική και NYSE, η Νίκαια όπου και να πας, όσα και να βγάλεις, όποιους και να συναναστρέφεσαι δε σε εγκαταλείπει ποτέ, σαν το ρεξόνα ένα πράμα…

  70. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ George

    Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι στο μυαλο μου:

    https://www.youtube.com/watch?v=UBhN28eTuP8&fbclid=IwAR2VJuGG2IPflVM7hDeri7xEAR8dPKKWrEwBl3OdzMtDAyowKyO2F1qXky0

    Rowan Atkinson CBE, Sir Anthony Robinson (Baldrick), Hugh Laurie CBE,και φυσικα ο μεγαλος ΦΙΛΕΛΛΗΝ και καλος φιλος Stephen Fry.

    EPIC, ταιριαζει απολυτα!

  71. Ο/Η Akis λέει:

    Υποθέτω πως όταν ρώτησαν το Λυσσάνδρου αν έχει συλληφθεί αυτός που πέταξε τη μολότοφ, είτε θα είπε πως δεν μπορούν να τον εντοπίσουν, είτε πως δεν τον έχουν πιάσει γιατί είναι καλό παιδί, δεν το έχει ξανακάνει και υποσχέθηκε πως δε θα ξαναγίνει….Μιλάμε για φαρσοκομωδία….. Ήδη τα κατάλληλα sites έχουν ξεκινήσει το μασάζ, ότι θα τιμωρηθούμε και θα φταίνε οι οπαδοί που δε μπορεί ο εγγυητής να επενδύσει του χρόνου, άρα υπομονή μέχρι να ξετιμωρηθούμε και να μπούμε στην Αγιά Σοφιά….Να θες να σπρώξεις χρήμα και να μη σε αφήνουν 10 αλητήριοι, τστστστσ….

  72. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Θα μας τιμωρησουνε λεει απο την Ευρωπη και δεν θα μπορουμε να παιξουμε στις διοργανωσεις.Δεν θα μπορεσουμε να κανουμε μεταγραφες!

    Λες και που περασαμε στο Europa και στο Ch.league φεραμε παικταραδες!
    Τζαμπα στεναχωριομαστε,αφου ουτως η αλλος παλι με παικτες του διακοσαρικου θα τι βγαζαμε,παλι σφιχτη οικονομικη πολιτικη και μιζερια!

  73. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Μέχρι να μπει η ομάδα στην αγιά σοφιά ή όπως το λένε τότε το γήπεδο, τι μπάτζετ παιχτών θα έχει άραγε; μεγαλύτερο ή μικρότερο του σημερινού;;;

  74. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ spyros – δε το ειχα δει εγραψα το σχολιο γρηγορα προχθες.

    Ειμαστε φιλοι δεκαετιες. Αλλοι απο το δημοτικο, αλλοι λιγο αργοτερα ως φοιτητες τοτε. Που σημαινει οτι ο νεωτερος ειναι γυρω στα 30 χρονια ‘μελος’. Αν νομιζετε οτι ο Τρακης η ο Βαγγελας κανουν χοντραδες τωρα, επρεπε να τους δειτε τη δεκαετια των early-mid 90’s στο Λονδινο.

    Το ματς ηταν απλα ευκαιρια να βρεθουμε μιας και ειναι πλεον δυσκολο με αυτα που κανει ο καθενας και εχουμε σκορπισει κυριολεκτικα στη γη. Eγω π.χ φευγω για Αργεντινη σε μερικες μερες, ο αλλος ειναι ηδη NY, ο τριτος δουλευει μονιμα Καταρ και παει λεγωντας.
    Ενας πιλοτος, ενας οινοποιος, ενας δημαρχος, δυο ‘υπουργοι’ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), δυο εμποροι, ενας ‘καραβας’, η αφεντια μου και ο ιδιοκτητης του γαυρου που μας φιλοξενησε. 3 ΑΕΚ, 2 ΠΑΟ, ενας που δεν ασχολειται (εγω ειμαι με το κερδισμενο μας λεει παντα και τον βριζουν ολοι) και οι αλλοι γαυροι.

    Για να βρεθουμε πηγαμε, το ματς ηταν δικαιολογια. Αν πχ λεγαμε αντι για ταψι παμε στο Χ μαγαζι την ειχα χεσμενη την ΑΕΚ κανονικα. Ειπα πριν 2 χρονια (τη βραδυα του τελικου Real-Juventus) οτι απο τη στιγμη που ο Μελισσανιδης με θεωρει ΚΟΡΟΙΔΟ, αναλογα τον υπολογιζω και εγω. Και αυτον και το μαγαζι του. Ε οχι και να μας βγει ο αγραμματος Νικαιωτης απο πανω! Ετσι θες? ΟΚ.

    Μονο ΤΣΑΜΠΑ θα με βλεπεις στο γηπεδο και χαρη σου κανω που ερχωμαι-ερχωμαστε παρεα, και λες οτι εχεις και κοσμο. Που σου κουβαλησα το Liam το καλοκαιρι και νομιζαν ολοι οτι ειναι Celtic. Πρωτον Ιρλανδος ειναι ο ανθρωπος οχι Σκωτος, και δευτερον φυσικα Liverpudlian (που ειναι το σωστο και οχι Liverpoolian ΑΣΧΕΤΕ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΕ) μεχρι το κοκκαλο. Τα χουβαρνταληκια απο μενα τελος να πληρωνω να βλεπω το καθε Λιβαδια και το Μανωλακη που το εχει κανει Συνταγμα-Ομονοια για τη κακομοιρα τη μανα του. Ουτε ευρω για νερο δε δινω στο ‘κυλικειο’ στα επισημα. Γιατι για επιπεδο καψιμι στρατου μιλαμε με το καψιμι να ειναι ανωτερο.

    Για πολιτικα μιλαγαμε, για το τι κανουμε, για τις δουλειες μας κλπ. Σιγα μην ασχολουμαι με το ΖΜΠΑΟΥΓΚ και το ΑΕΚ. Να ξερεις οτι το ταψι- επειδη εχω παει αναλογα μερικες φορες- εχει αρκετα καλη καβα με finger food και ΑΨΟΓΟ service τουλάχιστον εκει σε εμας. Τα συνδυαζεις με παρεα και χαβαλε και περνας μια χαρα ενα τριωρακι. Δε νομιζω αλλωστε αλλο γηπεδο στην Ελλαδα να εχει τετοιες ανεσεις, το ΟΑΚΑ σιγουρα οχι. Πηραμε κατι πουρα και κατι ποτα και ζητησα να πληρωσω οταν διασταυρωθηκαν τα ματια με τον ιδιοκτητη με το βλεμμα ηταν βαλε το κατοσταρικο στη τσεπη μη στο βαλω ξερεις που.

    Επισης να ξερεις οτι το ρωσσο τον υπολογιζουν μεν λογω χρηματων της Μοσχας αλλα μεχρι εκει. ΔΕΝ το φοβουνται και πιστεψε με δε το σεβωνται καν. Γιατι πρωτον δεν ειναι το ναυτιλιακου κυκλου (εκει ειναι δυσκολο να μπεις ακομη και αν εχεις λεφτα/πλοια και υπαρχουν πολλοι που ΔΕΝ ειναι αποδεκτοι- guess who) και δευτερον ειναι frontman του Κρεμλινου. Γι αυτο αλλωσε ο Βαγγελης του κανει νουμερα συνεχεια, νουμερα που δε κανει σε μας- δε τον παιρνει- αλλα και στον Αλαφουζο για παραδειγμα που ειναι και ο αιωνιος αντιπαλος του. Καψονια του κανει μια με τα ελικοπτερα μια με τα ρολα χαρτι και μια με τις μπουκες. Απλα ειναι τοσο ΒΟΔΙΑ οι Νοτιομακεδονες που τσιμπανε καθε φορα. Αμα εισαι ZMΠΑΟΥΓΚ αφου..

    Επισης να ξερεις οτι ο Βαγγελης το τελευταιο χρονο- ως ατομο μιλαω οχι ως ομαδα- εχει δυναμωσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και οικονομικα αλλα κυριως τις διασυνδεσεις του. Εχει ξεφυγει πολυ. Δε μιλαω για μπαλλα, η μπαλλα ειναι για το ποπολο να χαιρωνται οι εκαστοτε ΖΜΠΟΥΓΚΑΡΕΣ και οι εκαστοτε ‘πρωταθλητες’. Οι ηλιθιοι δηλαδη που κοκορευωνται ποιος ‘προεδρας’ το στηνει καλυτερα καθε φορα. Ο δικος μας η ο απεναντι- για να νιωσουν ‘καπως’ ανωτεροι στη ζωη τους.

    Εκτος αν ξερεις κανενα αλλο να κανει deal με τον αμερικανο Υπουργο Εμποριου Wilbur Ross να συγχωνευει μαζι του τις ναυτιλιακες και να δημιουργει μια απο τις μεγαλυτερες εισηγμενες εταιρειες τανκερ στον κοσμο. Ο ενας λοιπον μιλαει με το ΖΑΒΟ μπας και του χαρισει κανα προστιμο για τα λαθραια να μη το πανε τσουβαλατο και ο αλλος εχει βαλει κανονικα και συναιτερικα ποδι στο Λευκο Οικο. Για το δικο μας δε μιλαω καν. Εχει αλλα θεματα πιο σοβαρα. Που δε θελουν πολυ να γινουν ζορικα και μετα δε σε σωζουν ουτε 10 γηπεδα.

  75. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch

    Καλά κάνεις και μιλάς για το φίλο σου τον Βαγγέλη με θαυμασμό, αλλά προσωπικά σιχαίνομαι έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγής ΠΡΕΖΑΣ στην ιστορία της Ευρώπης. Όλα έχουν ένα όριο. Και μην μου πεις να το αποδείξω στο δικαστήριο, ΟΛΟΙ γνωρίζουν ΠΟΙΟΣ έφερε το NOOR1, με κόστος αγοράς εμπορεύματος 30 εκ. σωστά? Τα οποία έβγαλε από κάτι ΟΣΦΠ-ΒΕΡΟΙΑ που άλλαζε πουκάμισο στο ημίχρονο και έβγαινε στη σουίτα, γραφικός είχε καταντήσει. Ο τύπος είναι ένα ΥΠΟΚΟΣΜΙΑΚΟ άτομο που ασχολήθηκε ακόμα και με 2 ΑΤΟΜΑ που τον έβριζαν στον τελικό του κυπέλλου και έστειλε (μάλον τους ίδιους με το Τζήλο) φουσκωτούς για να τους χτυπήσουν. Ο ένας ήταν υποψιασμένος και είχε φουσκωτούς του ΜΕΛ από κάτω, ο άλλος την πάτησε.

    Όσο για τα καψώνια στον Ρώσο, δεν μας τα λες καλά…μιας και ΟΛΟΙ θυμόμαστε ότι στο δακρύβρεχτο μήνυμά του, μετά την ΠΟΥΤΣΑ του ΡΟΜΑ (όπως τον λες), στον Σαββίδη ααπευθύνθηκε και προφανώς όχι από θέση ισχύος.

    Συμφωνώ απόλυτα για την απαξίωση που δείχνεις στην ΑΕΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, είπαμε, είμαστε άρρωστοι και ασχολούμαστε, αλλά έχεις δίκιο.

    Μάθαμε για την ποινή. Ο ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ πέτυχε 100%. Πείτε το ρε παιδιά ΜΙΑ ΦΟΡΑ, φθάνει η απαξίωση για όλα. Πήγε με συγκεκριμένη γραμμή για να επιτύχει την ΑΝΑΣΤΟΛΗ και μόνο και το κατάφερε.

  76. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    @the snitch

    Αυτά που λες είναι υποθέσεις που κανεις δεν είναι η πραγματικότητα.
    Γιατί αν ήξερες πράγματα θα ήξερες ότι ο Βαγγέλης τις προάλλες που σταμάτησε στο Λονδίνο ένα καράβι του πήρε το Ρώσο τηλέφωνο για να ξανά ξεκινήσει.επισης θα ήξερες ότι ο χοντρός έχει έρθει πάρα πολλές φορές στο Μακεδονία palace το καλοκαίρι.επισης να σου πω ότι ο βαγγος δεν έχει μια όπως και ο δικός μας δεν έχει μια!ειναι για λύπηση!στο οικονομικό κομμάτι εννοώ.

  77. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nektarios

    Εισαι νεος στο χωρο και προφανεστατα ΔΕΝ εχεις διαβασει τι εχω γραψει ανα καιρους εδω και χρονια για το Βαγγελα και τι κραξιμο-κατηγοριες του εχω ριξει. Η οποια ‘φιλια’ μας δεν υποσκελιζει τη γνωμη μου για κανενα και δε μασαω να το χωσω σε κανενα και ας ειναι οποιος θελει. Εγω αντιστοιχα λοιπον γνωριζω- και αυτο δεν ειναι υποθεση αλλα γεγονος- οτι η AEGEAN μετεφερε επι ιδιοκτησιας Μελ +200εκκ σε εταιρεια φαντασμα για ξεπλυμα. Ξερεις βεβαια οτι χρηματα που θελουν μπουγαδα τη χρειαζωνται επειδη ειναι ‘περιεργα’. Με το ‘περιεργα΄να σημαινει οτι προερχωνται απο διαφορες ‘ευγενεις’ δραστηριοτητες και οχι ας πουμε μονο απο τυχον λαθρεμποριο-υπερτιμολογησεις κλπ. Τα οποια δεν ειναι μονο τα +200 αλλα και τι εβγαλε απο μετοχες κρατωντας σε κερδοφορια μεσω false report την εταιρεια στα τοσα χρονια διαπραγματευσης. Δε σε ακουσα να λες κατι εκει!

    Επισης αφου ΟΛΟΙ το γνωριζουν- και εγω εγραφα επι χρονια αναλογα- καλο θα ειναι να παρουσιασουν στοιχεια και οχι εικασιες. Γιατι σου θυμιζω οτι ο Καμμενος εφτασε μεχρι να συνομιλει με ισοβιτη (13 φορες) και να τον πιεζει να κατονομασει οχι τον εγκεφαλο, αλλα το Βαγγελα ως εγκεφαλο. Φανταζωμαι καταλαβαινεις τη διαφορα. Οπως –αν γνωριζεις- στην ερευνα υπαρχει ΔΙΕΘΝΕΣ ενταλμα και εμπλεκεται και η DEA και η Interpol μιας και καθ’υποδειξη της πιαστηκε το παπορο. Δε βλεπω ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως (και το λεω πολυ σοβαρα) να εχουν πιασει τον εγκεφαλο ακομη ΟΠΟΙΟΣ και αν ειναι αυτος.

    Λογικα καταλαβαινεις κιολας οτι αν δεν μπορεις να αποδειξεις κατι, ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιωμαστε. Μη γινεσαι Πολλακης λοιπον που 4 χρονια απλα κατηγορει με το στομα τη μιση Ελλαδα αλλα χωρις κανενα στοιχειο και στο τελος ολα πανε στο αρχειο η στο βροντο και το μονο που καταφερνει ειναι να μαζευει μηνυσεις και να πληρωνει αποζημιωσεις για συκοφαντηση και δυσφημιση.

    Ωραια νομιζουμε (και ισως ενδομυχα θελουμε να πιστευουμε) ποιος ειναι τι, αλλα καλο θα ειναι να μπορουμε να το αποδειξουμε κιολας η εστω να παρουσιασουμε ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Και αν το αποδειξουμε να εισαι σιγουρος οτι εγω ΠΡΩΤΟΣ θα το φωναξω. Αλλιως παραμενει εικασια και wishful thinking η αλλιως μπορω και εγω να σου πω οτι το Noor1 το εφερε ο Μητσοτακης παρεα με το Τσιπρα μισο μισο και πετρελαια του εβαζε ο Μελλισανιδης με το Αλαφουζο, ενω το οδηγουσε ο Πουτιν με μουτσο το Klopp.

    Αναλογα μπορω και εγω να υποστηριξω- αφου δεν χρειαζωνται αποδειξεις ποσο μαλλον δικαστηρια- οτι εσυ πουλας μαυρα και μαιμουδες, κλεβεις το ΦΠΑ κλπ , χωρις καν να σε ξερω. You like this? Οχι ε?

    Συμφωνω οτι ειναι τραμπουκος. Αυτο ειπα για τα early-mid 90’s και αμα ηξερες σε τι αναφερωμαι θα ειχες φριξει. Δε ξερω ποιος εδειρε το καθε Τζηλο και λιγο με ενδιαφερει. Σημερα τον εδειρε ο Χ αυριο ο Ψ. Σημερα του τιναξε ενα φουρνο, εβγαλε οπλα στο members η πηγε να τον πνιξει με κανα …κασκολ αν σου θυμιζει κατι αυτο. Οπως παλιοτερα καποιος ειχε δειρει το Μπακα αλλα δε σε βλεπω να ζοριζεσαι. Τι θες τωρα να πιασουμε τα ethics στους γκανγκστερ?

    Θες να μιλησουμε για πουτσες? Γιατι ως ΑΕΚ εχεις φαει μπολικες οπως εχεις ριξει. Ετσι ειναι η μπαλλα αλλωστε. Ας μεινουμε στα τελευταια ΤΕΣΣΕΡΑ που μαζεψες και μη παμε πιο πισω. Γιατι οπως θυμασαι εσυ το Ρομα εγω θυμαμαι και το Σκοκο αλλα μπορω να θυμηθω επισης πως μαζευε ο μανωλακης τις εξαρες απο το γαυρο και τις τεσσαρες απο το Μπεο και πως τα εστηναν..

    Τωρα για τα αλλα που λες, εγω ξερω οτι ο ενας εφτασε να προσγειωνεται με ελικοπτερο στη Τουμπα και ο αλλος δε κατεβαινε να παιξει καν. Τα αλλα ειναι λυκοφιλιες και παπαριες καμαρωτες (κατα Αντωνη) που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι. Γιατι με την ιδια λογικη και ο δικος μας ηταν αγκαλιες και φιλια πριν 2 χρονια με αναλογες ‘ανακοινωσεις’ και μετα τον ξεβρακωναν στο Βολο. Η μηπως θες να το παμε στα πολιτικα που φθασαμε απο κολλητοι του Σαμαρα να φιλοξενουμε το Φραπεδιαρη στο ΟΑΚΑ? Σοβαρα τωρα κανεις σημαια μια ανακοινωση? Το μυαλο του Καραπαπαρα και του Δηματου? Ο Δηματος δεν εγραφε ΠΑΠΑΤΖΗ το μανωλακη και τωρα τον κολογλυφει?

    Αυτη τη στιγμη ο Βαγγελας εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμη στη ναυτιλια, οχι μονο οικονομικη. Το καθε Σαββιδη δε τον βλεπει καν μιας και απο τη μια μιλαμε για ενα μπροστινο που εχει ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ αλλα και ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ χρηματα και την αλλη για ιδιοκτητη που ειναι πλεον συναιτερος του Υπουργου Εμποριου των ΗΠΑ και εναν απο τους πιο μεγαλους παικτες της Wall Street επι δεκαετιες. Ξερεις στα lobbying τι σημαινει να μιλαει ο ενας ως συναιτερος και συν-ιδιοκτητης toy Wilbur Ross και ο αλλος να εχει στο ΔΣ το γιο του Γκαγκαστη, τη Goncharova και το Γκιορκγι το βλαμμενο? Τι συγκρινεις τωρα? Τα Lada με τα Mercedes?

    Ο Λυσσανδρου ειναι ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΕΡΙΟΠΗΣ και το μονο που ‘πετυχε’ ειναι να τιμωρηθει η ομαδα απο τις μαλακιες που κανει ως CEO και τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ και εφτασε εκει που εφτασε η κατασταση. Ειναι πραγματικα απιθανο που πανηγυριζεις επειδη καποιος ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, τη γλυτωνει με ‘μικρη’ τιμωρια (αν θεωρειται τετοια το να χανεις 2 sold out) αντι για μεγαλυτερη! Γι αυτο αλλωστε και εισαι (δεν ειναι προσωπικη αναφορα) ΑΕΚτζης- η μιζερια ταιριαζει 100% σε αυτη την ομαδα. Αντι δηλαδη να γυρισεις και να πεις: ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ εφαγες τιμωρια ΠΑΛΙ, εσυ μας παροτρυνεις να του πουμε και μπραβο? Που καταφερε τι? Να μεινει η ομαδα 2 αγωνες χωρις κοσμο, να χασει το ταμειο (60.000X30=1.8EKK X2= χονδρικα 3-3.5 EKK ΕΥΡΩ) και εσυ αυτο το λες επιτυχια? Σοβαρα τωρα? Που να αποτυγχανε κιολας!

    Πραγματικα θα ηθελα να ειμουν απο μια μερια να βλεπω τη στιγμη που ενας υπαλληλος σου θα σου ελεγε: αφεντικο μπορεις να χαρεις. Εκανα μαλακια και μας στοιχησε ΜΟΝΟ 3,5εκκ ευρω, μπορουσε να μας παει πολυ παραπανω κανα δεκαρικο και βαλε. Δεν ειμαι μαγκας? Ε αφεντικο? E MH ME AΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΡΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εγω τα ….καταφερα! ΜΟΝΟΣ μου..

    Μου θυμιζεις- χωρις πλακα- κατι γριες που σταυροκοπιουνται και λενε Δοξα το Θεο και τη Παναγια που δεν πνιγηκαμε-καηκαμε κλπ. Το οτι ο Θεος και η Παναγια ΗΤΑΝ ΑΠΩΝΤΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ οταν δηλαδη γινωντουσαν οι πλημμυρες και οι φωτιες και τις ‘αφηναν’, απλα το ξεπερναμε ως μη γενομενο.

    Αλλωστε πως θα εχεις σωτηρα αμα πιο πριν δεν εχει υπαρξει καταστροφη? Αμα δηλαδη δε γινεται τιποτε και ολα δουλευουν οπως πρεπει τι αναγκη εχεις να σε σωσουν? Ποσο μαλλον οταν ο σωτηρας ειναι ο ιδιος που σε κατεστρεψε.

    IN THE FIRST PLACE που λενε και οι Αγγλοι..

  78. Ο/Η bandog λέει:

    ρε σεις ημαρτον με τη μιρλα.

    φαντασου να ημασταν Μιλαν ξερω γω με 8 τσουλου στην τροπαιοθηκη και να μας εφερναν οι μεγαλοεπενδυτες προπονητη εναν πρωην του οφη , δεκαρι εναν μπασταρδοτουρκο που εχει καλα φαουλ αλλα δεν μπορει να παρει τα ποδια του και να μας εκανε πλακα στα ευρωπαϊκα ματς ο φορτουνης και το τοροβασιλας….

    δλδ δεν ξερετε σε ποια χωρα και σε τι πρωταθλημα βρισκεστε?
    δεν ξερετε οτι στις εποχες που αναπολειτε ημασταν 6οι στην ευρωπη και σημερα ειμαστε 13οι?
    δεν ξερετε οτι τοτε ο μπασινας και ο ατματζιδης ειχαν καλυτερα συμβολαια απο μακελελε και καν , οχι επειδηγ ειχαμε το πλουσιο πρωταθλημα αλλα επειδη πανευρωπαϊκα δεν ειχαν ξεφυγει τα ποσα?
    οτι ερχονταν καλοι δευτερης κατηγοριας παικετς επειδη τοτε δεν υπηρχαν κινες και εμιρατα να βγαλουν τα ενσημα?
    οτι εχουν γεμισει αγγλιες , γαλλιες , πορτογαλιες, γερμανιες με “γηγενεις” μαυρους , κιτρινους, κοκικινους , αλγερινους μαροκινους , τουρκους?

    κρινετε λοιπον αναλογως την εποχη , τα δεδομενα , τις συνθηκες ……

    αν βγαλει κετσπαγια η γεωργια σημερα δεν θα τον παρει η κυπρος αλλα τα προσφατως ανεπτυγμενα γειτονικα πρωταθληματα της ουκρανιας, της ρωσιας, του αζερμπαϊτζαν , της τουρκιας κλπ που ηταν τοτε ανυπαρκτα σ ευποδομες, μπατζετ, σκαουτιν κλπ….

    ειμαστε στην ψαρωκωστουλα , αυτη τη στανη εχουμε , αυτο το τυρι βγαζουμε…

    και με την ουεφα φερατε την καταστροφη και τελικα απο τιμωρια μια γιαουρτομελο στο 4…
    δλδ δεν εξοντωθηκε η μαρσεϊγ που οι οπαδοι της εκαναν μπορδελο εναν ευρωπαϊκο τελικο με διακοπη αγωνα και θα τιμωρηθει εξοντωτικα η αεκ για 10 μπαχαλα που παιξαν μεταξυ τους φαπες…

    νταξ , δεν ειμαστε ουτε προτυπα οπαδων ουτε προτυπο ομαδας αλλα μην το τερματισουμε κιολας….

  79. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Spyros

    Ρε σε Σπυρο σοβαρα τωρα τα γραφεις αυτα? Στο Λονδινο σταματησε το καραβι εισαι σιγουρος? Που ακριβως? Στη Tower Bridge η στη Vauxhall? Ρωταω αν ειναι και εχει θεμα να παμε να σπρωξουμε και εμεις να ξεκολλησει, κοντα ειμαστε. Επισης ρωταω γιατι +35 χρονια στο Λονδινο, tanker δεν εχω δει…Ισως γιατι ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ στο Ταμεση και το Λονδινο απο οσο ξερω λιμανι ΔΕΝ εχει. Ρε σε Σπυρο μηπως του δανεισες και το κινητο σου γιατι δεν ειχε μοναδες και εκανε αναπαντητες στον Ιβαν? Μηπως του εστελε sms? Σε τι γλωσσα? Γιατι αυτοι οι ΣΤΟΥΡΝΟΙ οι Ρωσσοι ουτε αγγλικα δε μιλανε και ο Βαγγελης ρωσσικα δε ξερει. Σοβαρα τωρα γραφεις αυτα τα απιθανα σε αυτο το χωρο? Ρε συ Σπυρο δεν ειναι 365 εδω ελεος!

    Τι δουλεια εχει ρε φιλε ο Σαββιδης με τα πλοια και τη ναυτιλια? Τους βαζει κανα λαθραιο καπνο να ξεκινησουν να μη πληρωνουν δασμους και ΦΠΑ? Εχεις ιδεα τι σημαινει Ρωσσος στο Λονδινο εδω και 2 χρονια? Οι Αγγλοι με τους Ρωσσους ειναι στα μαχαιρια. Κοκκινο πανι (κυριολεκτικα) ειναι ολοι τους οι ολιγαρχες. Eδω γινεται ο κακος χαμος, εχουνε απελασει εκατερωθεν διπλωματες, στον Abramovic κοψανε τη Visa- και την Εβραικη- εδω ακυρωθηκαν project 500εκκ λιρες γηπεδο απο τη Τσελσκυ (που σημερα εφαγε και 2 χρονια απαγορευση μεταγραφων) και εσυ μου λες για καποιον Σαββιδη που ξεμπλοκαρε πλοιο! Πηρε δηλαδη ο Σαββιδης τηλεφωνο την αγγλικη κυβερνηση να μεσολαβησει. Ρε τι ακουμε σημερα, Who the FUCK is Savvidis? Αυτα λετε μεταξυ σας εκει στο Κιλκις?

    Καμμια υποθεση δεν κανω και ασε τα Finance και τα economics, το κανω απο χομπυ +20 χρονια αρα το παρακολουθω και εχω αρκετα καλη ενημερωση:

    H Capital Product Partners L.P. συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη ανακοίνωσε ότι συγχωνεύει το στόλο τάνκερ της εταιρείας με την Diamond S Shipping του Wilbur Ross μέσω μιας συναλλαγής που αποτιμάται στα 1,65 ΔΙΣ δολάρια. Το αρθρο ειναι εδω στη Wall Street Journal να μη σου βαλω ελληνικα μη νομιζεις οτι ειναι κατευθυνομενα:

    https://www.wsj.com/articles/diamond-s-shipping-merges-with-tanker-operator-in-1-65-billion-deal-1543440073

    Μονο το τελευταιο τριμηνο του 2018 (Οκτωβριο-Δεκεμβριο) εκανε $74,8εκκ τζιρο και εβγαλε $13,2εκκ. Εβγαλε δηλαδη μεσο ορο 4,4εκκ το μηνα. Πραγματικα τον λυπαμαι το κακομοιρη. ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ (36) Τανκερ εχει ρε συ Σπυρο. Ξερεις τι σημαινει 36 τανκερ? Με ενα μεσο ορο $50εκκ μονο η αξια τους ειναι 1,8ΔΙΣ δολλαρια.

    Ξερεις τι σημαινει να βγαζει το καθε ενα 23,480 δολλαρια την ημερα μεσο ορο με υπολοιπο μισθωσης 4,7 χρονια? Σημαινει οτι εχει κλεισμενα (23,480) Χ (36) Χ (365) Χ (4,7), στοιχεια απο το επισημο financial report στο NYSE.

    1,45ΔΙΣ κλεισμενα συμβολαια εχει ρε συ Σπυρο στα επομενα 4,7 χρονια. Και αλλο 1,8ΔΙΣ αξια πλοιων και κανα 400αρι εκκ αξια εταιρειας. Μπατηρακι ειναι ισα που βγαζει τον ΕΝΦΙΑ..

    ΥΓ Ηρθε στο Μακεδονια ε? Τι μου λες! Δηλαδη που ηθελες να παει να μεινει? Στα Room-Βudrum- to let της κυρα-Μαριας η να νοικιασει κανα AIRBNB με κοινο μπανιο να του ερθει φθηνοτερα? Και εγω οταν ανεβαινω στο Μακεδονια μενω 9 στις 10 αν δε βρω παω στο Hyatt. Σημαινει κατι αυτο η οποιος μενει εκει ειναι κολλητος του Ιβαν?

  80. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    @the snitch

    Την οικονομική ανάλυση που κανεις για τον Μαρινάκη μπορεί να την διαπιστώσει κανεις και από τις μεταγραφες του γαυρου.
    Είναι ψέμα ότι ο καρσελα πέρυσι μας έλεγαν ότι τον αγόρασαν 3.5 εκατομυρρια και τελικά αυτός ήτανε δανεικός;είναι αλήθεια ότι για τον Τουρέ δαπανήθηκαν 5 εκατομμύρια ευρώ + 2.7 πριμ υπογραφής;ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;;;
    Άμα είχε λεφτά δε θα έπαιρνε Σολδάνο και μεριά και Βούκοβιτς παλταδουρες!σε αντίθεση με το ρωσσο που πήρε 10 μυρρια από τον Σέρβο λάμπριακο και έβαλε 11 και έφερε 4 παίκτες!ειδαμε ποιος έχει λεφτά και ποιος πουλάει παπά!
    Όσο για το πλοίο μπορείς να μάθεις από την παρέα στη σουίτα!
    Έχει κι αλλά πολύ καλύτερα ξενοδοχεία η Θεσσαλονίκη μην κανεις τον κουτό!
    Η μήπως θα μας πεις ότι η συνάντηση στο Sofitel στο αεροδρόμιο δεν έγινε!

  81. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    συμφωνήθηκε στις ΗΠΑ η συγχώνευση της Diamond S με την Capital Product Partners. Υπό τη νέα σύνθεση, η εταιρεία συμφερόντων της οικογενείας του υπουργού Εμπορίου των ΗΠΑ (27%) θα αποκτήσει το 67% του νέου εταιρικού σχήματος που προκύπτει από τη συγχώνευση. Η Capital θα διατηρήσει το 33%. Από αυτό το 33%, το 5% θα ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Εγω λεω την επομενη φορα που θα πας στη σουιτα με την παλιοπαρεα να αφησεις με το ζορι χρηματα.Κριμα ειναι.

    Κατά τη συμφωνία, η Capital διαθέτει 25 πλοία στη νέα εταιρεία, ενώ η Diamond S 43 δεξαμενόπλοια. Από τη συγχώνευση προκύπτει η 3η ισχυρότερη ναυτιλιακή εταιρεία στον κόσμο διαχείρισης αυτού του τύπου δεξαμενοπλοίων. Η έδρα της νέας εταιρείας θα είναι στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της Diamond S. Μετά τη συγχώνευση ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα απολέσει την αποκλειστική διαχείριση αυτών των 25 πλοίων του.

    Επί της ουσίας δηλαδή, όπως προκύπτει αβίαστα από το περιεχόμενο της συμφωνίας, η Diamond S εξαγόρασε μέσω συγχωνεύσεως την Capital Product Partners, η οποία ήταν εισηγμένη, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει ως «όχημα» για να εισέλθει στο Χρηματιστήριο, που ήταν και ο αρχικός στόχος.

    Όσον αφορά τώρα στους λόγους που ώθησαν την Capital Product Partners στην οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατείχε το 16% (ενώ τώρα κατέχει μόνον το 5% του νέου εταιρικού σχήματος) να δεχθεί μία τέτοια συγχώνευση, οι εκτιμήσεις ναυτιλιακών κύκλων κατατείνουν στο ότι ο εφοπλιστής προτίμησε ένα χαμηλό ποσοστό σε ένα θεσμικά και οικονομικά θωρακισμένο εταιρικό κέλυφος, παρά να παραμείνει με ένα 16% σε μία εταιρεία (την Capital) την οποία δεν ήλεγχε επί της ουσίας. Για του λόγου το αληθές, το εκτιμώμενο κεφάλαιο της νέας εταιρείας θα αγγίζει το 1,6 δις δολάρια. Άρα, το ποσοστό του Βαγγέλη Μαρινάκη στο καινούργιο σχήμα θα φθάνει μετά βίας τα 80 εκατομμύρια δολάρια (;)!

    θες κι αλλα?

  82. Ο/Η Dimitris Sweden λέει:

    Ναι αλλά ο Βαγγέλας δεν έχει παγκόσμιες συνεργασίες όπως ο Τίγρης με την Globo.
    Τη μεγάλη αυτή δύναμη στα enterprise mobility…

    Αλήθεια τι γίνεται μ αυτή τη συνεργασία, δε μας έχει ενημερώσει ο Δημάτος.

  83. Ο/Η nnektarios λέει:

    Είμαι κάποιους μήνες εδώ, οπότε δεν γνωρίζω πολλές παλαιότερες αναρτήσεις. Μίλησα για την πρόσφατη που έσταζες μέλι για ένα τύπο που έδινε το παρόν σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα (το κάνει ακόμα?) και του είχε αφαιρεθεί και το διαβατήριο νομίζω. Εγώ δεν έχω βρεθεί σε τέτοια θέση, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, για την εταιρία μου ή άλλες δραστηριότητες. Για ένα τύπο, κατηγορούμενο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έχει ΣΤΕΛΕΧΟΣ τον Μιχάλη (Κουντούρη) από τα ΚΑΜΙΝΙΑ, μιας και μιλάς για τον Λυσάνδρου. Για τον ΤΖΗΛΟ, επίσης γνωρίζουν ΟΛΟΙ, μην κάνουμε τους χαζούς, απλά οι σχέσεις με την οικογένεια των αρχαιοκαπήλων έχει τα θετικά της.

    Να πούμε για όσες πούτσες θέλεις, απλά, ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν πολεμήσαμε στα ΙΣΙΑ, ήταν η μάχη της ΒΡΩΜΙΑΣ απέναντι στην ΑΕΚΑΡΑ, μέχρι να έρθει ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ που ΑΛΛΟΙΩΣΕ τα πάντα, είχαμε ΜΙΑ νίκη περισσότερη και καλύτερη προϊστορία στο κύπελλο (η οποία ενισχύθηκε νομίζω).

    Ακόμα και στην τελευταία 3ετία, ότι 4άρα μαζέψαμε δεν ήταν σε κρίσιμο παιχνίδι. Διασταυρωθήκαμε σε 4 κομβικές μάχες (2 ημιτελικούς, 1 τελικό και ακόμα 1 τελικό πρωταθλήματος). ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ και στις 4, σωστά?
    Δεν θέλω να μιλήσω ΠΟΛΙΤΙΚΑ, δεν μου αρέσει να τα συγχέω με την ΑΕΚ, απλά, στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός της προκοπής, ο ένας είναι πιο ΑΘΛΙΟΣ από τον άλλο.

    Για την Αμερική και τις σχέσεις και ο ΜΕΛ κάποτε ήταν προμηθευτής του Αμερικανικού στόλου…και?
    Ξανά, επειδή λες έχει δύναμη, ας θυμηθούμε το ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΛΑΜΑ…’’Γι αυτά ΟΛΑ τι λέει ο κύριος Σαββίδης?’’ Ε, ρώτα τον Βαγγέλη….
    https://www.youtube.com/watch?v=8YVorIM9xlI

    Έχω συνομιλήσει με τον Λύσανδρου και είναι ένας σοβαρός και ευγενικός άνθρωπος, τα πήγε μια χαρά πέρυσι στο δικαστήριο αλλά και χθες.

    Για την τιμωρία έλεγες άλλα, δεν σε κατηγορώ, αλλά η διαφορά 2 sold out, από 2 χρόνια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε κάποιες φορές.

    Η ΕΥΘΥΝΗ ήταν και είναι όλη του ΜΕΛ. Αν λοιπόν τα κάνω εγώ σκατά στη δουλειά μου, δεν θα κατηγορήσω τον Λύσανδρου. Εγώ τον πήρα και τον διατήρησα, η ευθύνη είναι δική μου. Αυτός που θα μπορούσε να ΜΗΝ επιτρέψει τίποτα είναι μόνο ο ΜΕΛ, αυτός που είπε στον Χατζηχρήστο ‘’θα σου κόψω τα @@ με τριαντάφυλλο’’ και τον καθάρισε.
    Στην προκειμένη ο Λύσανδρου μάζεψε ότι μπορούσε.

    Είμαι σίγουρος ότι αγαπάς παθολογικά την ΑΕΚ, απλά είσαι πληγωμένος και θιγμένος από πρόσωπα και καταστάσεις 🙂

    ΥΓ. Αύριο, η Λίβερπουλ πρέπει να αποδείξει ότι είναι η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ. Είναι από τα παιχνίδια της μοίρας, αλλά, ΜΟΝΟ σε αυτό το γήπεδο πρέπει να το κάνει.

  84. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Spyros
    Άστο δεν εχει νόημα η κουβέντα απο τη στιγμη που αδυνατείς να κατανοήσεις βασικές αρχές εταιρικής διακυβερνήσης, μετοχικης κατανομης και οικονομικής διαχειρησης. Το οτι επίσης μπερδεύεις την οικονομική επιφάνεια κάποιου σε σχέση με το ποσα δειχνει να ξοδεύει, λεει απλα ποςο μακριά ειςαι απο οικονομικά. Με τη λογική σου ο Λατσης ο Μυτιληναίος ο Βαρδής που δε κάνουνε τα καραγκιοζιλίκια του ρώσου ειναι φτωχομπινεδες.

    Κατι τετοια μας γραφουν και για τη Liverpool ο Klopp λεει ο κεφτες (που πλεον ειναι στη φυσικη του θεση ως σχολιαστης στη TV) ξοδεψε λεει λεφτα. Μα φυσικα ξοδεψε. Μονο που ξεχασες να μας πεις ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ πριν ξοδεψει. Εδωσε λεει περσυ 75εκκ για το VVD και το κοπαναει οπου βρεθει. Το οτι την ιδια στιγμη (Ιανουαριος 2018) το οτι πουλησε το Κουτινιο 160εκκ ομως (το αστερι της ομαδας του) συστηματικα το ‘ξεχναει’. Εδωσε λεει 70εκκ για τον Alisson Becker. Το οτι πηρε 83εκκ φθανωντας στο τελικο του CHL ομως δε το λεει. Εδωσε 42 για το Σαλαχ και 55 για το Naby. Το οτι πουλησε 36 το Μπεντεκε και 25 το Σακο 14 το Ward και 6 τον Ings!! το κανει γαργαρα ομως..Μεχρι και απο το δανεισμο του Καριους πηρε 6εκκ ο αθεοφοβος! Οταν ομως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πωληση σου ειναι ο Μπλιντ 16εκκ αυτα δε τα λες γιατι κανουν τζιζ. Που πηγες και εδωσες το Μπλιντ, εδωσες και αλλα 19εκκ και κουβαλησες τον Λιντελοφ! Γι αυτο τους γλενταει ο Γιουργκεν και εχει και θετικο το προσημο στο ταμειο. Καταλαβες πια ειναι η διαφορα?

    Και ο Κοσκωτάς ξόδευε σα τρελός. Τα λεφτα ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Και ο Ψωμιάδης το 2003-4 είχε πάρει τον αφρό. Αφου είχε αρμέξει 3-4 φορες αλλα τοςα απο τα τηλεοπτικά το ταμειο. Και ο κοντός κουβαλαγε 85 παίκτες έφτασε η αεκ να πληρώνει κοντα 2εκκ ευρω σε τρεις προπονητές το 2008-09 ταυτόχρονα. 800 ο Φερέρ, 700 ο Έλληνας Μουρίνιο και κανα 500αρι ο πολυνικιτς. Επιτυχία ε; Μη πουμε για το Σταυρακα που κουβαλαγε το Γκουντγιονσεν το χοντροβαρελα 1εκκ και απο την αλλη του εκοβαν το Ιντερνετ για 80 ευρω στο Σπατο.. Μεγαλεια!

    Ποιος λες να είχε τοτε μεγαλύτερη περιουσία; Ο νικολαιδης, ο αγαπούλας η ο Βαρδης Βαρδινογιάννης που έβγαζε απο τη μύγα ξύγκι στα συμβόλαια και στις μεταγραφές;
    Μη πουμε για το μπατμαν που μοιραζε τις 300αρες εκκατομυρια σε βρυζες βενετιδηδες και φρατζεσκους.

    Για να μη σου βάλω μεςα Μαρινοπουλους. Στρουτζηδες (ηλεκτρονική) Λιακουνακους, Βωβους, Βγενοπουλους, Κατσέληδες, Κουτσολιακους (Follie) και η λίστα δεν εχει τελειωμό.

    10 χρονια κρίση και 100 Λαμόγια μετα και ο Έλληνας ακομη αδυνατεί να κατανοήσει οτι αυτα που δείχνουν κάποιοι δεν ειναι αυτα που ισχύουν στη πράγματικοτητα και εντυπωσιάζεται απο την φιγουρα. Η κανονικη ζωη δεν ειναι μπουζούκια να θεωρηςαι πλουσιος επειδή πεταξες 500 λουλούδια σε δεκα βραδυα.

    Μείνε στα οπαδικά- γιατι ουτε καν ποδοσφαιρικά δεν ειναι- σου εβαλα δυςκολα και το φταίξιμο ειναι δικο μου. Τωρα γιατι κάποιος πρέπει να ξοδεύει σα παλαβός στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να αποδείξει στο Σπύρο απο το Κιλκίς οτι εχει οικονομική επιφάνεια ( λες και το εχει ανάγκη) απλα με ξεπερνά.

    Οπως αδυνατείς να καταλάβεις οτι ο ενας διαχειρίζεται ΚΡΑΤΙΚΑ λεφτα και εχει έρθει εδω ως μπροστινος γι αυτο ακριβώς το λόγο δηλαδή να αγοράσει-ξοδέψει λεφτα προς απόκτηση επιρροής αλλα και νοοτροπίας και ο άλλος κανει δουλεια με ‘ίδια’ κεφαλαία αλλα κυριως με ίδια ρίσκα. Ο Ιβαν δηλαδη απλα λεει στο Κρεμλινο ποσα λοιπουν και ο καθε Βαγγελας-Μελ βγανει αυτος ‘μπροστα’ να μαζεψει το χρημα που χρειαζεται. Οπως βγαινει δεν εχει σημασια αυτο. Το οτι ο Ιβαν κανει δουλεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το κρατος δε σου λεει κατι? Οτιδηποτε εχει κανει (Μακεδονια Παλλας-ΖΜΠΑΟΥΓΚ-ΣΕΚΑΠ-Σουρωτες κλπ) ειναι μεσω δημοσιου και χαριστικων διαταξεων. ΕΝΑ deal ιδιωτικο δεν εχει κλεισει. Εκτος αν τρως το σανο με τα τσιγαρα στους Ιαπωνες. ΚΡΑΤΙΚΗ μπιζνα ειναι αυτη.

    Το οτι μιλάμε για δουλειές δισεκατομμύριων και εσυ μου αντιπαραβάλλεις 3-5 γίδια που κοστίζουν οσο μισο μηνιάτικο επίσης με ξεπερνά. Θύμισε μου απο ποιον αγόρασε ο ιβαν τη ΠΑΕ πάλι και ποςο γιατι το ξεχνάω..Α ναι μωρε του τη δώσανε και πλήρωσε δυομισι δεκάρικα σπαστά σε μια πενταετία. Όσα έβγαλε απο τα διάρκειας μονο δηλαδή. Πληρωσαν τα κοροιδα και μολις μαζευτηκε το ποσο αγορασε ο σωτηρας. Οσα περισσευαν τα χαρησε ο Αλι6ης. Με ενα νομο και ενα αρθρο εσβησε 20εκκ ευρω αφου πιο πριν ειχε σβησει αλλα 38εκκ . Μαγκικα και αριστερα παντα.

    «Εμένα, μου φαίνεται ότι η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να ψηφίσει ένα νόμο του «ενός παραθύρου» έτσι ώστε εγώ, σαν επενδυτής, να πάω σε μια πόρτα, ένα παράθυρο και να τους ρωτήσω: Δέχεστε αυτό το πρότζεκτ; Το θέλετε το πρότζεκτ αυτό; Και μου απαντάνε, είτε ναι, είτε όχι και αν ναι, πρέπει να μου δώσουν ένα πακέτο με τα έγγραφα, έτοιμα, έτσι ώστε εγώ, την επόμενη μέρα να έχω δυνατότητα να ξεκινήσω τη χρηματοδότηση.» Αυτα δηλωνε τοτε ο ‘επενδυτης’ του ΖΜΠΑΟΥΓΚ. Να κανει (οπως εγινε) νομο το κρατος μονο γι αυτον για να ‘επενδυσει’

    Προφανώς ξεχνάς οτι οι 2 ειναι συμμέτοχοι σε ενα μαγαζί που λέγεται ΔΟΛ και τη φάπα που μάζεψε ο παρταολας απο το Βαγγέλη στο διαγωνισμό, που έμεινε με το μειοψηφικό στο χέρι και 11,2 εκκ στο ρωσικό κόλο του που δεν εχει καμμια απολυτως επιροη.Οπου παει να χωθεί, όπου αλλου εχει να ανταγωνισθεί αλλους, εκτος μπουγατσουπολης φάπα τρώει ο παρταολας.

    500 συναντήσεις γινωνται- ολοι με ολους. Η ΑΕΚ ειχε ‘τσακωθει΄με το Βαγγελη και ηταν στα μαχαιρια ντε αλλα ο Βαγγελης σου εδωσε το γηπεδο να παιξεις με τους Σκωτσεζους με ενα τηλεφωνο μεσα στα αγρια χαραματα χωρις δευτερη σκεψη. Αλλιως θα ειχες φαει 2 χρονια αποκλεισμο. Ειδες καναν αλλον να σε βοηθαει? Ο Αλαφουζος ειπε οχι και ο ο Τσακιρης με το Κιντη εσκαβαν το γηπεδο τους 1 η ωρα το βραδυ. Απο χθες εχει ενα σοβαρότατο ναυτιλιακό συνέδριο και έχουν μαζευτεί ολοι για το ΣΚ. Ολοι οι καραβισιοι εννοω μη παει το μυαλο σου στα τσιγαρα. Οταν λεω ΟΛΟΙ εννοω ΟΛΟΙ. Μη μου πετάς κατι που άκουσες απο σπόντα και απο το πουθενά ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ…

    Κάθεσαι και μου κανεις copy paste απο το Ίντερνετ για πράγματα που ξέρουμε; Μάθε να ξεχωρίζεις πρώτα τι σημαίνει ιδιωτικές μετοχές, τι ποσοστό και τι εταιρικός έλεγχος.
    Που μου αραδιαζεις και τα ποσοστά σε μια ΑΕ και τι σημαίνουν. Φυςικα και αυτος που βάζει τα 43 πλοία εχει το ποσοστό σε σχέση με αυτόν που βάζει τα 25. Για νέο μας το λες;
    Τα αλλα 11 τάνκερ που μένουν μεχρι τα 36 μάλλον τα ξέχασες ε; Σου ξέφυγε μισό δις…

    Για πες μας ξέρεις τι σημαίνει public company? Μήπως οτι κρατάς το 33% (συνολικα σαν μετοχικη συνθεση) και το 77% γι αυτο ακριβώς το λόγο το δίνεις στην αγορα για να μαζέψεις χρήμα;

    Για να ατο κανω απλο:
    Ο Tim Cook ειναι το αφεντικό της Apple. Της μεγαλύτερης εταιρείας στο πλανήτη.
    Η Apple εχει σημερα 2,776,765,184 μετοχές στην αγορά. Ο Cook εχει τις 878,009 απο αυτές.. άρα μπατηρακι και ο Tim και μικρομετοχος σύμφωνα με τη λογική του Σπύρου απο το Κιλκίς!
    Ο Bill Gates ιδρυτης και ιδιοκτητης, ο πλουσιότερος άνθρωπος στο πλανήτη εχει μόλις το 1.3% των μετόχων της Microsoft ονομαστικα. Στη πείνα και ο Bill.. σύμφωνα με τη λογική του Σπύρου απο το Κιλκίς!

    Προφανέστατα οι λέξεις stock options, company holdings, συμμετοχή σε investment funds που κανουν share pooling μετοχες ανάμεσα σε δεκάδες αλλα πραγματα σου ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άγνωστες.. και μπερδεύεις το εκάστοτε προσωπικο ονομαστικό ποσοστό με το σύνολικη επιρροή στην εταιρεία ποσο μαλλον με την ιδιωτική περιουσία κάποιου η τη οποια θεληση εχει να ριξει χρημα σε μια αλλη- εντελως διαφορετικη δουλεια.

    Επίσης καλο θα ειναι να μας εξηγήσει ο εξυπνος που έγραψε το άρθρο ΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΛΕΓΧΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ οπως μας γράφει μιας και ειχε το 16% . Τοσο κότσο έπιασε τον αμερικανό και του πούλησε κατι που δεν ειναι δικο του ε; Και οχι μονο τον έπιασε κότσο αλλα ο αμερικανός -το κορόιδο ντε- του έδωσε και ποσοστό και τον εκανε συναιτερο! Ο δε υπολογισμος στα νουμερα, δηλαδη η αξια του αρχικα εισαγωμενου σε σχεση με την αξια της εταιριας κανει το Ζηκο το μπακαλογατο να ντρεπεται. Μιλάμε για εξωπραγματικά φαινόμενα. Εγω π.χ εχω πελατες ολες τις αλυσιδες. Ας πιασουμε τη MEDIA MARKT εδω και χρονια. Απο το 2006 αν θυμαμαι. Καλος πελατης σοβαρα νουμερα. Αυριο σου λεω βαλε ενα χιλιαρικο, βαζω εγω αλλα 9 και με ενα δεκαρικο κανουμε μια ΕΠΕ. Σε αυτη την ΕΠΕ λοιπον εκχχωρω το πελατη MEDIA MARKT (οπως κανει ο Ross στη νεοσυστατη) και κανουμε π.χ 1-1,5εκκ ευρω τζιρο. Η αξια της συμμετοχης σου ειναι 1000 ευρω ετσι? Δηλαδη αμα πας να πουλησεις το μεριδιο σου με ενα χιλιαρικακι δινεις το 10% ενος μαγαζιου που κανει 1-1,5εκκ και εισαι μια χαρα. Καταλαβαινεις τι λες ετσι?

    Σα δεύτερο ερώτημα για ρωτά το αστυνόμο Σαΐνη που έγραψε τη μπούρδα: τι ειναι προτιμότερο;
    Να εχεις ενα μαγαζί δικο σου που κανει 100 τζίρο και ολο το risk αλλα και το τρέξιμο μονος σου, η να ειςαι μέτοχος -εςτω με μικρότερο ποσοστό απο το μισό με ενα 35% πχ σε ενα μαγαζί που κανει 500 και 1000 και να μοιράζεσαι οχι μονο το ρίσκο και το τρεξιμο αλλα και τις διασυνδέσεις ενός τεράστιου παίκτη στη Wall Street που μπορεί να σου κλείνει δουλειές που εσυ μονος σου δεν έφτανες ουτε στον υπνο σου; Ξερεις τι σημαινει τανκερ business? Οτι κουβαλανε ειτε αργο ειτε παραγωγα: βενζινη-πετρελαιο-avionic fuel. Ξερεις ποιες ειναι οι μεγαλυτερες εταιρειες στο χωρο δηλαδη αυτες που διακινουν? Οι λεγωμενες παλιοτερα και Seven Sisters:
    Στη κορυφη φυσικα Βρεττανοι:Anglo-Iranian (started as Anglo-Persian) Oil Company (now BP)
    Royal Dutch Shell: Βρεττανο-Ολλανδοι
    Και οι Αμερικανοι:
    Gulf Oil (later part of Chevron)
    Standard Oil Company of California (SoCal, now Chevron)
    Standard Oil Company of New Jersey (Esso, later Exxon, now part of ExxonMobil)
    Standard Oil Company of New York (Socony, later Mobil, also now part of ExxonMobil)
    Texaco (later merged into Chevron)

    O υπουργος εμποριου των ΗΠΑ λοιπον μηπως βαζει το Βαγγελα σε ολους αυτους τους τυπους ειδικα στους Αμερικανους που δεν ειχε παρουσια? Μηπως του ανοιγεται μια αγορα τεραστια στο πλανητη?

    Πραγματικά τόσες μαλακιες μαζεμένες σε 2 παραγράφους είχα καιρό να διαβάσω. Γάτα ο συντάκτης. Του ξέφυγαν κ αυτούνου 11 τάνκερ-αυτα που εκανες copy paste . Ψιλοπράγματα..

    Και για να στο κλείσω εδω για πες μου: ο μελισσανιδης ειναι ναι η οχι το αφεντικό της αεκ; Για πες μου πόσες μετοχές εχει; Καμμια ε; Ποιος ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ οτι τις εχει; Η Αρκαδη και ο Μπάγεβιτς αν θες να ξέρεις μέσω της ΕΦΑ. Ε ρε γαμωτο κορόιδο τον έπιασαν και αυτόν..Του την έφερε η Αρκαδη του Μητσου και του εφαγε την ομαδα.
    Που να ξέρε να ρωτήσει το Σπύρο απο το Κιλκις να ξεστραβωθεί..

    Ειπαμε: άγνοια ΒΑΣΙΚΩΝ πράγματων. Θες τωρα πραγματικά να μιλήσουμε για τετοια; Εμένα βρήκες να κοντραρεις απο ολους εδω μεςα γι αυτα τα θέματα;

    Κατανοώ οτι σε χαλάει να παραδέχομαι παρτίδες με ΜΗ Αεκτζηδες.Αναλογα κανω ενίοτε παρεα με βαζελο που χρονια σε πήγαινε ορθοπεταλια ως ιδιοκτητης. Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Get used to it.
    Η μπορείς να μείνει κολλημένος οτι η αεκ ειναι η απόλυτη αλήθεια και η άσπιλη παρθένα που δεν φταίει ποτε σε τίποτα, τη διοικουν την έχουν μια ζωη οι αγνοί Αρχαγγέλοι Μακης ο Μεγαλοπρεπης (ο λεγωμενος και αγαπουλας) Ντεμης ο κοντοπιθαρος (ο λεγωμενος και φεσωσα κανα 60-70αρι σε 3 χρησεις και εκλεβα εκκατομυρια απο την αγαπη μου) ο Γιδοπουλος ο μπουζουξης, ο αγνος Εβραιος Daniel Levy που ειχε ονειρο να ξεπλυνει επενδυσει κατι ΔΙΣ, ο κυρ Μιχαλης (ο λεγωμενος και αεροπλανακιας) κλπ κλπ και ολοι οι άλλοι ειναι οι χαζοί, τα λαμόγια, οι κλέφτες οι Βελζεβούλ, οι εξω απο δω κλπ

    Τωρα για το πλοίο οποίος εχει αποδείξεις τις καταθέτει. Οποίας δεν εχει απλα σκούζει και λεει τι πιστευει η τι θα ηθελε να γινει. Εχω γράψει ευθέως τι πιστεύω και ποιος ειναι απο πιςω πολλές φορες. Χρόνια πριν εμφανιστεις στο χωρο. Αλλο ομως τι νομιζω και αλλο τι ειναι αποδεδειγμένο. Γιατι ο καθενας ειναι ελεύθερος να νομιζει οτι θέλει. Τα νομίσματα πανε στη τράπεζα. Μονο.
    Απο την άλλη στη πραγματική ζωη ισχύει το τεκμήριο της αθωοτητας και οχι της ενοχής. Δηλαδή κάποιος ειναι αθώος μέχρι απόδειξεως του αντιθέτου και οχι το ανάποδο. Μας αρεσει δε μας αρεσει ετσι ειναι.

    ΥΓ Ειρωνείες καλο θα ειναι να αποφεύγωνται. Ξερω και εγω να σου απαντήσω αμα θελω στο ιδιο υφος και χειρότερο. Οποτε κρατά τα λεφτα σου ανάλογα και κανε το προύχοντα στη δικιά σου παρεα αντί να προσβάλεις άλλους που ουτε τους ξέρεις προσωπικά ουτε εχεις ιδέα τι ειναι και τι κανουν. Οκ ; Το οτι αλλάζουμε 5 κουβέντες δε μας εχει κανει ουτε κολλητούς ουτε μας δίνει αέρα για τετοιου ειδους εξυπναδες. Δε θυμάμαι να αναφέρθηκα ποτε επι προσωπικού τι να κανεις τα λεφτα σου, το χρόνο σου ουτε σε ποιους να μιλας και τι να λες.

    @ Dimitris Sweden: μπήκε φούρνο το 60 -ψήθηκα σε Inscription. Εχω ενα θεμα με τη διαχειρηση της μπαταριας του Τ8 μονο. TOC δηλαδη (με τι rate γεμιζει το KERS σε μεση χρηση πολης, τι καταναλωση ρευματος δινει για απλη και γρηγορη φορτιση οικιακου, τι εγγυησεις δινει και τι καλυπτει, τι χρονους αλλαγης δινει κλπ) και αντικαταταση οταν ερθει η ωρα. Ισως γι αυτο ΚΑΙ ΜΟΝΟ δω το Τ6. Αναμενω απαντησεις επισημα απο τη Volvo UK, μιας και στην Ελλαδα ρωτησα μερικα πραγματα και με κοιταγε σαν εξωγηινο ο πωλητης που απλα μου παπαγαλιζε τη μπροσουρα λες και δε ξερω αναγνωση! Η διαφορα στα χρηματα ειναι σχετικα μικρη 5-6k euro, η καταναλωση εστω η ονομαστικη ειναι η μιση και εχει 80 αλογα παραπανω.

    Με τη Globo δε ξερω τι γίνεται αλλα με την Elite που θα μας έβαζε στο LSE ως απογείωμενη εταιρεία (θυμαςαι τι μας έγραφε η ΠΑΕ AEK;) παμε καλα. Εκει καπου στις 3 κερδοφορες χρήσεις και στο τάληρο surplus έχουμε κολλήσει αλλα μόλις μπούμε στο γηπεδο θα φτιάξει κ αυτο. Γιατι το γηπεδο ειναι σα το νερό του Καματερού: τα φτιάχνει ολα με τη μια. O κριστισιτς θα γινει Μοντριτς, ο Πονσε θα μαθει να κοντρολαρει με κατι αλλο εκτος απο το καλαμι και ο Οικονομου δεν θα ειναι μονο για να κουβαλαει καφασια στη λαχανοαγορα. Ο μονος που δεν αλλαζει ειναι ο μανωλακης. Και να εχει φυγει τον ξαναγυρναμε- εκει θα κολλησουμε? Η πρωτη φορα θα ειναι? Για τη κακομοιρα τη μανα του ρε γαμωτο. Γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ. Μπεεεεε

    @ Nektarios. Δεν εσταξα μελι για κανενα. Ειπα οτι μαζευτηκαμε και ειδαμε ενα ματς- ειχα να τον δω + χρονο απο κοντα. Εχω γραψει ευθεως πολλες φορες οτι πιστευω οτι ειναι αυτος απο πισω. Το τι πιστευω ομως με το τι μπορει να αποδειχθει εχει τεραστια διαφορα και λεγεται νομικο συστημα. Αλλιως να δικαζουμε ολοι οπως νομιζουμε η να στηνουμε κρεμαλες στο Συνταγμα οπως εκανε ο Τσακαλωτος με το ΖΑΒΟ το 2014.
    Θες να μιλησουμε για ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ τελεσιδικες μηπως? Γιατι μπορει μεν ο ενας να δινει το παρων (ποτε δεν αφαιρεθηκε διαβατηριο), αλλα φυλακη με καταδικη 5 ετων δεν εχει κανει. Σωστα? Μη πουμε για αλλα ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ δημοσια, δε κανει πιστεψε με.

    Σιγα που πολεμησες στα ισια με το Μελισσανιδη και το Καρρα τοτε τη βρωμια. Απλα την εκαναν και δε προλαβες να κανεις τα ιδια, μην εχεις αυταπατες.Οσο ηταν στην ΑΕΚ τα ιδια και χειροτερα εκαναν. Επαιζες μπαλλα αλλα βουταγε και ο Μανωλας για πεναλτυ οταν επρεπε η σκονταφτε ο Αλεκος στη Καστορια για να περασεις. Η ‘εχανε’ ο γαυρος 3-1 στη ΝΦ με γελακια και χαρουλες στο 30’ για να μη το παρει ο ζελας με τη Παναχαικη στο ταψι τελευταια αγωνιστικη. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ? Μια χαρα παραρτηματακι ειχες στησει και εσυ και μια χαρα περναγες αερα απο εδρες που οι αλλοι εφτυναν αιμα. Οπως μια χαρα βουταγες παικτες νυχτα (Κωστης-Μπατιστα-Τσιαρτας) κανωντας ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια που εκανε μετα ο Κοκκαλης. Οπως μια χαρα τρομοκρατουσες μεσα στο members οποιον εμπαινε η εκοβες βολτες στα καμαρακια οποτε γουσταρες. Ολα τα σκατα την ιδια βρωμα εχουν, μη ψηνεσαι. BAD PEOPLE DO BAD THINGS BECAUSE THEY CAN.

    Σε χαλασε ο Τζηλος ε? Που δεν επαιξε καν δικο μας ματς. Αλλα ο Μπακας ηταν οκ να υποθεσω μετα το τελικο με το ζελα!

    Ξαναλεω ο Λυσσανδου ειναι ενα ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ, ενας ΑΧΡΗΣΤΟΣ-ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ. Που τα κανει ΜΟΝΙΜΑ ροιδο και μετα πρεπει να του πουμε μπραβο που εκανε οτι μπορουσε! Αιντε με το ΜΑΛΑΚΑ που αμα ειχε μισο δραμι ΤΣΙΠΑ θα ειχε παραιτηθει εδω και καιρο πολυ. Μισο δραμι οχι παραπανω. Ενας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ειναι, ενας YESMAN που τον εχει βαλει ο αλλος και κανει το CEO (τρομαρα του) και επι προεδριας του η ομαδα εχει φαει ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΑ. Κεκλεισμενων, προστιμα, αφαιρεσεις βαθμων, κλειστα ματς στην UEFA, τιμωριες-αναστολες διαλεξε τι θες. Να τον χαιρεσαι το καραγκιοζη.

    Σιγα μην αγαπαω παθολογικα τα νουμερα που με πληγωσαν κιολας. Ρε δε πα να πεσουν ΠΑΛΙ τριτη Εθνικη? Δε πα να φανε 500 προστιμα και 300 τιμωριες? Ειμαι ΑΕΚ και την αγαπαω αλλα ακριβως επειδη ειμαι τους εχω γραμμενους εκει που δε πιανει. Παω στο γηπεδο-οταν παω- και ασχολουμαι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ και για κανενα αλλο λογο. Οταν γινουν ομαδα, οταν κοψουν το δουλεμα, οταν φερουν παικτες, οταν φερουν προπονητη και ας μη πιασει αλλα να δω προσπαθεια τοτε ΙΣΩΣ το ξανασυζητησω. Οταν δω- το εχω ξαναπει- consistency. Δε ψαρωνω ουτε απο ‘ιδεες’ ουτε απο ιερα χωματα ουτε απο προσφυγιες και οτι αλλη μαλακια σκεφτει το καθε λαμογιο που προσπαθει να καλυψει την ανικανοτητα του. Ειτε διοικητικο ειτε στο χορτο.

    Liverpool ειμαι ΠΡΩΤΑ και μετα (πολυ μετα) ΑΕΚ. Οπως αλλωστε εχω πει οτι ανυπομονω να δω μια κληρωση ΑΥΤΗΣ της Liverpool με την ΑΕΚ. Θελω να δω δηλαδη να σπαει το ιστορικο ρεκορ του Τορινο που κραταει ο γαυρος. Θελω Klopp-Μανωλη, VVD-Πονσε, Gini-Αλεφ Mane-Οικονομου, Σαλαχ-Μπακακη, θελω Bobby- Τσοσιτς. Θελω Αλμπανη-Robbo, θελω Γαλανοπουλο-Naby. Θελω αγριες καταστασεις. Θελω over στο μισαωρο και στο β ημιχρονο να κανουμε επιθεση στο KOP και να θελουμε διαφορα τερματων. Θελω κατασταση Maribor που εφαγε 10 περσυ η ημιτελικο με Ρομα που στο 27’ ηταν 5-0. ROCK N ROLL κανονικο. Μπας και απο τη φαπα σφιξουν λιγο τα ποπουδακια. Οπως εσφιξαν χθες και ας ειναι καλα ο Αλεξης οπως ειπε ο Stevie (και Αλεξης ΔΕΝ ειναι το ΖΑΒΟ φυσικα). Γιατι βλεπω οτι πεφτουν τα ντορτια και δε τρεχει τιποτα. Γιατι βλεπω οτι διαπομπευεσαι, αγωνιστικα-διοικητικα- θεσμικα και το θεωρεις απολυτα φυσιολογικο βαζωντας απεναντι στο ζυγι κατι τουβλα και κατι εξεδρες ως αντιβαρο. Γιατι να εισαι σιγουρος 100% οτι στη διαρκεια της αναστολης ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ φασαριες. Οπως εισουν ηδη με αναστολη και τις εκανες με τον Αιαντα.
    Γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ.

    H Liverpool ΔΕΝ ειναι πρωταθλητρια. Τεταρτη βγηκε περσυ με -25 απο το πρωτο. Ολα τα ματς δινουν 3 ποντους. ΦΥΣΙΚΑ και θελω να το παρουμε ειδικα με αυτο το σιχαμα του πλανητη. Αλλα το θεμα δεν ειναι να παρεις αυτο και να χανεις ποντους απο τη Leicester εντος. Δωρο αδωρο ειναι. Το θεμα ειναι να παρεις ΟΛΑ τα ματς μεχρι τελους και τα 12. Τοτε ΝΑΙ, τοτε θα ειμαστε οκ.

    Sent from my iPhone.

  85. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch

    Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι φαν ή υποτακτικός του Μελισσανίδη. Για τον Μπάκα, επειδή επιμένεις, γνωρίζω, αλλά δεν θα γράψω εδώ. Δεν ήταν ο Μελισσανίδης από πίσω.

    Ο Τζήλος δεν με χάλασε σε τίποτα, απλά η ΙΔΙΑ παρέα ηλιθίων (μέχρι και στη χρήση των Πακιστανικών τηλεφώνων) συνεχίζει το έργο της με εντολές του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ. Όπως το ΧΤΥΠΗΜΑ στον έρημο, που έκανε τη μήνυση σε Κασάμι-Περέιρα, ε?

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ: ”Συγκεκριμένα, από την διεύθυνση διαβατηρίων της ΕΛΑΣ αφαιρέθηκε το διαβατήριο στον εφοπλιστή μετά τη διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την οποία τέθηκε σε βάρος του ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. Με εισαγγελική διάταξη είχε απαγορευθεί στον εφοπλιστή και σε τρεις συνεργάτες του η έξοδός τους από τη χώρα μετά από δίωξη που του απαγγέλθηκε για την υπόθεση του Noor1.

    Η εν λόγω εισαγγελική διάταξη δεν επικυρώθηκε όμως από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο αποφάνθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος δημοσίου συμφέροντος. Κατόπιν αυτών, ο εφοπλιστής ζήτησε από την Αστυνομία να του επιστραφεί το διαβατήριο που του είχε αφαιρεθεί σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, αλλά το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό.”

    Το ότι ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ την περίοδο ΜΕ-ΚΑ με την πιο ΣΙΧΑΜΕΝΗ ομάδα του πλανήτη με ξεπερνά! Το χειρότερο δε, αναφέρεις ως επιχείρημα το ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ. ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΕΝΑ! Συγνώμη, αλλά αυτό ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ το είχαν κάνει σημαία, ακριβώς γιατί δεν είχαν να πούνε κάτι άλλο. Ποιον ήλεγχε η ΑΕΚ τότε? Σοβαρά μιλάς? Η ΑΕΚ, τότε, είχε μία ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑΡΑ και χειροκροτούνταν σε ΟΛΑ τα γήπεδα, παίζοντας ΜΠΑΛΑΡΑ! Όσο για το 3-1, δεν υπήρχε ομάδα στον κόσμο που θα πέρναγε από τη Φιλαδέλφεια εκείνη την ημέρα, η ΑΕΚ το πήρε στην ΕΔΕΣΣΑ με πέναλτυ εις βάρος της, ΣΩΣΤΑ? Θυμάσαι πώς πήγε να περάσει ο ΠΑΟΚ πέρυσι στην Τρίπολη? Για τον ΟΣΦΠ δεν χρειάζεται να ρωτήσω-θυμίσω τίποτα…Τέτοιος ΒΙΑΣΜΟΣ των πάντων και καταστροφές ομάδων, ούτε έγιναν, ούτε θα γίνουν στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. ΙΣΤΟΡΙΚΑ όμως, το μέταλλό τους, απέναντι στην ΑΕΚ, ΦΑΝΗΚΕ το 1979…

    ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΟΤΑΝ Ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ, ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΓΕΝΕΡΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΟ-ΕΠΑΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    Όταν έμειναν χωρίς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, με κάτι Σαλιαρέληδες οι μεν και κάτι Αλαφουζους οι δε, η ΦΑΝΕΛΑ ελάφρυνε…πολύ όμως!!

    Πώς ακριβώς βούτηξε η ΑΕΚ τον Κωστή ή τον Τσιάρτα? Για τον ΚΩΣΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕ, με τη βοήθεια του ΣΦΑΕΛΟΥ και τον Τσιάρτα τον πήρε ως ένα ταλέντο από τη Β’, όπως και τον Κασάπη την ώρα που οι άλλοι διάλεγαν τον Γκώνια.

    Συνεχίζω να επιμένω, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για το ΜΑΓΑΖΙ, είναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, όχι ο (κάθε) Λυσάνδρου, στο μέτρο που του αναλογεί, κάνει καλά τη δουλειά του.

    Συμφωνώ για αυτά που έθεσες για την κακή κατάσταση της ομάδας και για την ευχή να γίνει κάποια στιγμή ένα σοβαρό κλαμπ, είναι απογοητευτική η κατάσταση. Ναι, δεν μας σέβονται, ξεκάθαρα.

    Για τη Λίβερπουλ, ήθελα να πω ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ και συνεχίζω να επιμένω, υπάρχουν παιχνίδια που το ΔΗΛΩΝΕΙΣ δεν είναι όλα ίδια. Η ΑΕΚ πέρυσι το ΔΗΛΩΣΕ στο Καραϊσκάκης, η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ πρέπει να το δηλώσει αύριο, είναι ”μεταφυσικό” και ξεκάθαρο σε εμένα. Νίκησε? Το ΠΗΡΕ.

  86. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αρα διαβατηριο ΔΕΝ παρακρατηθηκε. Η Αστυνομια δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ δουλεια να αποφασιζει, η δουλεια της ειναι να εκτελει τις εντολες της δικαιοσυνης και μονο. Να τηρει το νομο και τη ταξη και να προστατευει τη ζωη και τη περιουσια. Οποιον δε συλλαμβανει, τον παραπεμπει στη δικαιοσυνη και εκει ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ η εμπλοκη της. Η αστυνομια ειναι εκτελεστικο οργανο και οχι δικαιοδοτικο ποσο μαλλον νομοθετικο.

    Η ΑΕΚ επι Μελ-Καρρα εκανε ακριβως οτι εκανε ο Κοκκαλης αργοτερα. Απλα α)ειχε ΟΝΤΩΣ ομαδαρα αλλα και σπρωχθηκε οπου και οσο χρειασθηκε και με οποια μεσα χρειασθηκε και β) Λογω ομαδαρας (και αδυναμιας των αλλων) αλλα και χρονικου περιθρωριου- μολις 2 ετη- δε προλαβε να στησει το αναλογο μαγαζι. Εκτος αν νομιζεις οτι ο Μελισσανιδης αν συνεχιζε θα πηγαινε με το σταυρο στο χερι. Οσο πηγε ΣΕ ΟΛΕΣ τις αλλες δουλειες του ετσι? η οσο πηγε στο κυπελλο που πηρε προπερσυ.

    Τα εγραψα, νοημων εισαι τα καταλαβες. Και τα καμαρακια και τα στημενα. Και τα Members και ολα. Αλλο δε περνας και αλλο καθεσαι και χανεις 3-0 στο μισαωρο και ο Καραπιαλης κανει γελακια στη σεντρα με το Μανωλα. Μεσα ειμασταν και τα βλεπαμε στα 30 μετρα (απο τη 18) δε θα τρελλαθουμε κιολας ουτε στραβοι ειμαστε. Περναγαν οι δικοι μας τους αλλους που εκαναν τις κορινες του bowling, οπως εκανε ο Μπροκολος στο ΖΜΠΑΟΥΓΚ με τον Ολισαντεμπε το 2010. ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝ το ματσακι.

    Ο Γαυρος βιασε το ποδοσφαιρο-καμμια διαφωνια επι τουτου και 100% μαζι σου- γιατι απλα ΒΡΗΚΕ και τα εκανε. Και πολιτικα με πλατες αλλα και απο αδυναμια των αλλων που κοιταγαν ειτε το μη χειρον βελτιστον μιας και ειχαν αλλες ασχολιες (ομιλος Β.Β) ειτε να βαζουν μπουγαδες και να κανουν αρπαχτες με enic-netmed-τροχαναδες και μακηδες. Εχω γραψει ΔΕΚΑΔΕΣ κειμενα ως αρθογραφος για το μεγαλυτερο καρκινο του ποδοσφαιρου. Μην εχεις την αυταπατη οτι επειδη συν-υπαρχω η γνωριζω 10 ανθρωπους δε βλεπω γυρω μου.

    ΑΣΤΟ για το Μπακα, μη το σκαλιζεις, δε λες που δεν εμεινε στο τοπο λιγο ηθελε- κανα δυο ακομη και εβλεπε τα ραδικια αναποδα. Οπως αστο για το ΚΩΣΤΗ εκτος αν νομιζεις οτι ο παικτης χαθηκε επι τον βουτηξε ο Σφαελος απο το αεροδρομιο. Ελα τωρα, παιδικο παραμυθι ειναι αυτο, και εμεις μεγαλοι ανθρωποι.

    Η ΑΕΚ ειναι η τριτη ομαδα της Ελλαδας. Μη κοροιδευωμαστε σε παρακαλω. Τωρα τι πως και αν και αμα ειναι θεωρια. Τα γεγονοτα λενε τριτη. Γενικα τριτη οχι σε τιτλους μονο. Οντως στα 40 χρονια που βλεπω μπαλλα εχει δειξει τις 2 καλυτερες ομαδες με τη τριτη κατα τη γνωμη μου το ζελα του Κυραστα. Εννοω ομαδες που επαιζαν ομορφο ποδοσφαιρο. Καποια στιγμη επαιξε και ο Γαυρος καλη μπαλλα αλλα ειχε να κανει περισσοτερο με ατομικα χαρακτηριστικα απο παικταραδες παρα ως συνολο. Τζολε- ασχετα με το ποσο γλυτσας ειναι- Καρεμπε Μελμπεργκ Ζιο Σαμπα Τουρε Γκαλετι Κοβασεβιτς επαιξαν ΚΑΛΗ μπαλλα ειναι παικταραδες τωρα οτι και να λεμε. Ακομη και ο Ζαχοβιτς οσο εκατσε ξεχωριζε. Η διαφορα ηταν οτι σε αντιθεση με τη ΑΕΚ εφερνε αστερια διεθνους κλασης (μιλαω απο αποψη τεχνικης και μονο- ασε πως και γιατι τους κουβαλαγε) την ωρα που η ΑΕΚ αυτα τα 30 χρονια εφερε τον ΟΚΟ και το Γκαμαρα.

    Συμφωνω 100% μαζι σου οτι υπευθυνος ειναι ο Μελλισανιδης. Τον οποιο εχω και ‘βρισει’ αλλα και ‘εξυμνησει’ στο παρελθον πολλες φορες σε διαστημα λιγων ημερων. Αλλωστε και εγω αλλα και ο Stevie εχουμε κατηγορηθει και ως Μελλισανιδικοι και ως ΑΝΤΙ-μελλισανιδικοι, μεχρι και αντι-ΑΕΚ γιατι πολυ απλα δεν μπορουν να κατανοησουν οτι βλεπω το club σαν club και οχι σα Μελλισανιδη-Μαρινακη-Ιβαν. ΟΤΙ και να κανει ο Ιβαν ΤΟ ζμπαουγκ ΠΑΝΤΑ ζμπαουγκ θα ειναι. Ο τελευταιος απο τους μεγαλους και ο πρωτος απο τους μικρους. Ο ΟΣΦΠ ειναι τεραστιο club. Ως οργανισμος σε ολα τα τμηματα του ποδοσφαιρο μπασκετ βολευ πολο αντρες γυναικες οτι θες. Τα καραγκιοζιλικια και οι απιστευτες λαμογιες των προεδρων του δε μειωνουν το συλλογο. Ουτε το μεγαλωσαν τα 20 σερι αυτα ειναι μαλακιες για τους Καραπαπαδες. Ο ΟΣΦΠ ο ΠΑΟ η ΑΕΚ ειναι μεγαλα club χωρις να παρουν ενα κιουπι. H Liverpool ειναι μια απο τις πεντε πιο βαριες φανελλες στο πλανητη και ας εχει να παρει 30 χρονια PL. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ αυτο, οσες City και να εμφανιστουν κανενας δεν ασχοληθηκε με το Σαλκε-Σιτυ προχθες. ΟΛΟΙ το Liverpool-Bayern ειδαν και τη ρεβανς θα ξαναδουν τι να κανουμε τωρα? ΟΛΕΣ και οταν λεω ΟΛΕΣ οι μεγαλες ομαδες (Ρεαλ-Μιλαν-Γιουβε-Μπαρτσα-Μπαγερν) στο Anfield κλανουν μεντες πριν καν ξεκινησει το ματς και ας παιζω με το Ρισε και τον Σκρετλ και CB το Σωτηρη Κυργιακο!

    Το οτι ειναι αφεντικο ομως καποιος δεν αποποιει τις ευθυνες του υπαλληλου ποσο μαλλον οταν ειναι CEO. Αλλιως να μην ειχε υπαλληλο κανενα εκτος απο γραμματεις και καθαριστριες. Εγω οταν ζητησα (μετα απο 3 χρονια) αρμοδιοτητες παραπανω αρα ευθυνες αρα αξιολογηση αρα θεση και χρημα στη Vodafone και μου το επαιζαν 2 μηνες τρελλιτσα χωρις να απαντανε, απλα παρεδωσα τη παραιτηση μου και εφυγα. Δε καθησα να ανεχωμαι τις μαλακιες που εβλεπα και εμφανιζαν το ονομα μου. Μετα απο 6! μηνες ο ιδιος ο CEO στη ΔΕΘ μου εκανε αντιπροταση η οποια και απερριφθει: οταν βλεπεις οτι τα πραγματα ειναι ΣΚΑΤΑ εχεις 2 επιλογες. Η κανεις τη μαριονετα ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ η αποχωρεις. Ο Λυσσανδρου ειναι απλα ενας καραγκιοζακος που ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ δεν θα γινωνταν CEO οχι στην ΑΕΚ αλλα στο Κομποτη. Οποτε σκυβει στο κεφαλι λεει ναι σε ολα (σου θυμιζει καποιον?) υπογραφει ΟΤΙ του λενε και το παιζει ταχα μου. Τοσο απλα.

    ΥΓ Ο Δημας ΑΡΝΗΘΗΚΕ και ο ιδιος και η ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ(Σ) το 2014 να εκλεγει προεδρος με τις ψηφους της Χ.Α. Η Θανου εκλεχθηκε αναλογα ΜΕ τις ψηφους της Χ.Α. Αυτη ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι και η διαφορα που αναφερω. Η εχεις κακαλα και λες οχι η εισαι ενας ΓΛΥΤΣΑΣ και λες ναι σε ολα. Ο Λυσσανδρου ειναι απλα ενας ΓΛΥΤΣΑΣ. Που τα εχει κανει ΟΛΑ σα τα μουτρα του και ΞΑΝΑΛΕΩ επι των ημερων του η ΑΕΚ εχει δεχθει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. Τοσο ΞΕΦΤΙΛΑΣ αλλα η καρεκλα ειναι γλυκια.

  87. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @the snitch

    «Αμηχανία στους Τσίπρα/Καμμένο για αυτό. Πρώτον είναι αδύνατον οι ΗΠΑ να επέτρεπαν στον Υπουργό τους, να υπογράψει τέτοια συμφωνία αν αμφισβητούσαν τη νομιμότητα των χρημάτων Μαρινάκη και ο συνέταιρος του πλέον, ήταν ο βάσιμος επίσημος προσκεκλημένος του Τσίπρα στη ΔΕΘ», γράφει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο twitter αναφερόμενος στο deal μεταξύ της ναυτιλιακής εταιρείας του Έλληνα εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, και εκείνης του Αμερικανού υπουργού Εμπορίου, Γουίλμπορ Ρος.

    Ωστόσο, ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, έσπευσε να απαντήσει στην ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, γράφοντας: «Οι τίτλοι των εφημερίδων είναι λάθος, φίλε μου.

    μηπως μπορεις να μας κανεις κι εδω μια αναλυση σχετικα με αυτο που δηλωσε ο πρεσβης the snitch from london?

  88. Ο/Η nnektarios λέει:

    @snitch,

    Σε διαβάζω με πολύ προσοχή, κάθε φορά. Για την ακρίβεια σε απολαμβάνω πολλές φορές και είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην συμφωνούμε σε όλα, δεν είμαστε κομμουνιστές, καθοδηγούμενοι.

    Απλά, σε κάποια σημεία με στενοχώρεις και με προβληματιζεις. Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεις αυτά που έκανε ο Κόκκαλης με τα της ΑΕΚ. Όποτε θέλεις, ανέλυσε το, με στοιχεία. Αν κάποια στιγμή βρω χρόνο, θα σου αντιπαραβάλλω τι έκανε για να δεις ότι όχι μόνο η ΑΕΚ, αλλά καμία άλλη ομάδα δεν πλησίασε τα αίσχη του.

    Εκτός ποδοσφαίρου δεν υπάρχει τίποτα, ούτε καν το μπάσκετ, είναι μόνο για τους Αμερικανούς.

    Στο ποδόσφαιρο λοιπόν, υπάρχουν στοιχεία.

    1. Σε ψηφοφορία πανελλήνιας εμβέλειας, για την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών, η ΑΕΚ είχε 5 στους 11. Φαντάσου, με σαφώς λιγότερες οπαδικές ψήφους.
    2. Έχει τον 1ο σκόρερ όλων των εποχών.
    3. Έχει τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών.
    4. Έχει παίξει την καλύτερη μπαλα.
    5. Που ήταν το μεγαλείο του ΟΣΦΠ, με Σαλιαρελη;
    6. Που είναι επιτέλους αυτό το τεράστιο σωματείο στην ΕΥΡΩΠΗ; Ακόμα και μετά από μια 600αρα εκατομμύρια; Εκει που δεν έχει Δημητρόπουλους; Εκει που ο ΠΑΟ πράγματι υπερέχει;
    7. Που ήταν το 1979; Θα κατέβει ή τρέμει; Πρόσφατη η 6ΑΡΑ…
    8. Μέχρι Κόκκαλη: ΜΙΑ ΝΙΚΗ παραπάνω η ΑΕΚ.

    Εμείς δεν τους κλέψαμε ποτέ, αυτοί, πολλές φορές.

    Τότε που γύριζε με το κίτρινο fiat κουπέ (ο Σφαελος), σε μια κοπή πίτας μου είπε ότι αυτός πλήρωσε για τον Κωστή και ότι ασφάλισε 17 καράβια στον ΦΟΙΝΙΚΑ του Μπάγεβιτς.

    Το διαβατήριο κρατήθηκε και απορρίφθηκε ακόμα και στο ΣΤΕ στις 20/12 η αίτηση να το πάρει πίσω. Απορριπτική, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, ήταν η απόφαση του ΣτΕ στο αίτημα του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αναστολή της απόφασης με την οποία η Ελληνική Αστυνομία του είχε αφαιρέσει το διαβατήριο.

  89. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ spyros
    Οχι δεν εχω κανενα σχολιο. Γιατι συνεχιζεις και ειρωνευεσαι. Οποτε κατσε και γραψε οτι θες μονος σου. Οτι ειχα να πω για το θεμα το ειπα με οδηγιες για αρχαριους βασισμενος σε επισημες ανακοινωσεις. Αν δε το καταλαβες, δε μπορω να κανω κατι.

    @ nektarios.

    Εχω ξεμεινει Ελλαντα για λιγες μερες αρα μπορω και γραφω. Μεχρι να τη κανω για Νοτιο Ημισφαιριο λογικα για κανα δεκαημερο.

    Εγω γνωριζω 100% οτι το διαβατηριο του το εχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και κανει κανονικα ταξιδια συνεχως στο εξωτερικο. Νομιμα απο τη πρωτη μερα.

    Δεν εξισωνω τιποτα. Απλα ο ενας ειχε καλη ομαδα αλλα εκανε τις βρωμιες του για μολις 2 σαιζον. Βρωμιες που δε χρειαζωνταν να ειναι ΤΟΣΟ εξωφθαλμες ουτε τοσο κοινες/συχνες μιας και το ροστερ καθαριζε τα περισσοτερα ματς απο μονο του. Οπου ομως πηγαινε να γινει τιποτε περιεργο ο Μελ (κυρια μιας και ηταν πεινασμενος) καθαριζε εκτος χορτου.

    Ο Κοκκαλης απο την αλλη ειχε 2 βασικα θεματα.

    Πρωτον δεν ειχε ομαδα το 94-95. Κατι ταγαρια ειχε μαζεμενα, το Τορουφογλου τερμα Καραταιδη-Παχατουριδη-Αμανατιδη-Τσαλουχα-Μηνα Χατζιδη- Πασαλλη. Ολοι αυτοι ειναι για τη Δοξα Δραμας η για να να χορευουν καρσιλαμαδες. Γιατι οπως λεω χρονια: Δεν ειναι κακο να εισαι μπαγλαμας, αρκει να συνοδευεις ρεμπετικη ορχηστρα.

    Μονο Καραπιαλη- με Καλατζη Κρις διπλα του… το αλεκακι και το Ηλια ειχε μπροστα. Που πας με 3 παικτες ρε κακομοιρη?

    Δευτερον ειχε αντιπαλο μια εκπληκτικη ΑΕΚ αλλα και ενα καλο ΠΑΟ. Που ακομη και με το Ραβουση 1 σαιζον μετα ερχωταν με σπασμενα φρενα. Αρα τι επρεπε να κανει? Να στησει το θεμα ολο μεχρι να αποδυμανωθει η ΑΕΚ και να δυναμωσει τον ΟΣΦΠ. Πως το εκανε αυτο? Με στημενους αγωνες (θωμας παραγκα) και οικονομικο πολεμο. Εδινε συμβολαια, μοιραζε χρημα και σιγα σιγα ο Χ-Ψ παικτης αλλα κυριως manager ηξερε οτι αμα θες να κονομησεις υπαρχει μονο ο θειος. Με ΟΠΟΙΟ τροπο θες να κονομησεις ειτε ως παικτης ειτε ως …αντιπαλος. Απο τη μια ηταν ο τζιγγερ (ακομη και τα τελευταια χρονια ο καπετανιος διακοσμηση ηταν) που ουτε τη μπαλλα γουσταρει ουτε εδινε ο Βαρδης φραγκο (ο Βαρδης ειναι το πορτοφολι) και απο την αλλη το κυρ Μιχαλη το παλαβο που εγραφε ποιητικες συλλογες και τσακωνωταν με το καθρεπτη του. Το Μπατμαν δε το βαζω καν, δεν ασχολουμαι με μικρες ομαδες της επαρχιας.

    Oτι ακριβως εκανε ο Μελ ερχωμενος στην Α πριν 3 σαιζον αλλα χωρις να ειναι χοντροκομμενο δηλαδη να αγορασει εξωφθαλμα τη κουπα. Αυτο απαιτει να χωσεις λεφτα και ο μητσος δεν ειναι κανας χθεσινος ασε που δεν εχει ουτε το budget να κανει κοντρες ουτε την ορεξη να χωνει (ακομη και αν τα ειχε) ΗΛΙΘΙΑ λεφτα να κουβαλαει Περπατωφ. Τι εκανε ο Μελ αφου λεφτα δε δινει? Κατεβασε στο επιπεδο του τον αλλον. Επισης δεκαδες κειμενα γραμμενα τοτε απο μενα. Πως? Κανεις οτι κανεις –σε 2 σαιζον με την ΕΠΟ- κανεις λιγο μπουρδελο τα μεταξυ σας σε κανα κυπελλο, ανεβαζεις την ενταση ολη τη σαιζον. Μενει και 1-2 φορες εκτος CHL δε θελει και πολυ. Εκει που ο μεσος γαβρος εχει μαθει να βλεπει Καρεμπεδες και Μελμπεργκ, Ζιοβανηδες και Τουρεδες ξαφνικα βλεπει το Ντα Κοστα, το Μανθατη και το φορτουνη και μπροστα τον Χαρα και τον Βαλντεζ. Με τι εσοδα θα ερθει ο Τουρε και ο Γκαλετι αμα δεν εχεις CHL? Με τη χορηγια τσαμπα στη UNICEF? Κανα Τσορι στα 33 του και κανα Καμπιασο και πολυ σας ειναι και αυτοι οπως αποδειχθηκε πολυτελεια ηταν. No money no honey. Ξερεις τι ειναι να εχεις καλομαθει στα +25 καθε χρονο συν ΟΛΑ τα αλλα (πωλησεις παικτων- προσελκυση χορηγων- κονε με Manager που σε ανεβαζαν στα +40 ) και ξαφνικα 2 σαιζον να καθεσαι στο παγωτο? Ποτε ειναι η τελευταια φορα που πουλησε παικτη? Πριν 2 χρονια αν θυμαμαι το Ρετσο. ΟΚ μετα? Τιποτα. Αρα? Αρα ΚΑΤΕΒΗΚΕ στο επιπεδο μας και να σε δω τωρα καβουρα πως περπατας στα καρβουνα.

    Τραβα λοιπον τωρα να παιξεις με το Τσιμικα και το Σισε να δεις τι ωραια που ηταν με το Κολοβετσιο και το Σοιλεδη και μην απορεις που μπορει να σου ριχνει τριμπαλλο ο καθενας. Πανε οι εποχες που εισουνα πρωταθλητης Αυγουστου. ΑΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΡΑΓΚΑ.

    ΥΓ Αστο το ΦΟΙΝΙΚΑ μη ξυνεις πληγες με το ΠΡΟΔΟΤΗ.
    ΥΓ2 Δεν ειπα οτι δε πληρωθηκε ο Κωστης. Ειπα ΠΩΣ αλλαξε γνωμη, ο ΟΣΦΠ εδινε πολυ παραπανω λεφτα. Οπως αλλωστε και στο μεγα ΛΑΜΟΓΙΟ το κοντο που το επαιζε ΑΕΚαρας αλλα ηρθε σε μας γιατι ο κυρ-Μιχαλης του τα εσκασε ΧΟΝΤΡΑ σε αντιθεση με το γαυρο που ειχε συμφωνησει μεν αλλα εδινε καλυτερο πακετο στον Αλαμανο τοτε.

  90. Ο/Η Dimitris A. λέει:

    Το Διαβατήριο του Μαρινάκη έχει κρατηθεί. σύμφωνα με απόφαση της ΕΑ του Δ΄Τμήματος του Σ τ Ε.
    https://www.ethnos.gr/ellada/11361_apofasi-apo-ste-krateitai-diabatirio-toy-baggeli-marinaki

  91. Ο/Η nnektarios λέει:

    @snitch

    Σε ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ για τον κοντό. Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Τότε, μιλούσα μαζί του καθημερινά, εκείνο το καλοκαιρι της μεταγραφής. Θυμάμαι μια μετά που πήγαινε Αλεξανδρούπολη, τα λόγια του, χαρακτηριστικά: ΕΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΘΑ ΠΑΩ. Και μετά έκανε tatoo….

  92. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το ξέρουμε καλα το κοντό. Εχει κανει άπειρα. Αεκαρας οσο ειναι η τσέπη οκ.

    Dimitris βάσισα την άποψη μου μιας και τα Χριστούγεννα ηταν Λονδίνο αλλα και πιο πριν στον αγώνα με τη Μίλαν εκτος καπου Οκτώβριο Νοέμβριο είχε παει και τον έδειχνε η τηλεόραση στο Μιλάνο με την ομάδα παρεα.
    Τωρα δε παρακολουθώ και τι κανει κάθε βδομάδα! Γενικώς πάντως ταξιδευε κανονικά ολο αυτο το καιρο Αν αυτο άλλαξε πριν 10 μέρες οκ.

  93. Ο/Η bandog λέει:

    Συμφωνω με νεκταριο.τα ιδια λεω εδω στους γαυρους οταν μου βαζουν τις μεταξυ μας νικες.
    Αντε να τους εξηγησεις οτι η καθε σου νικη αξιζει διπλη κ τριπλη οταν τα τελευταια 20 σχεδον χρονια παιζεις ακομη κ τα εντος εδρας σου εξτος αφου εισα στο αφιλοξενο οακα κ αυτοι παιζουν στο καυτο τηγανι.
    Οταν εχεις μπατζετ 5-6 μυρια κκ αυτοι 10-15.
    Οταν εχεις χρηματιστηριακη αξια 20 μυρια κ αυτοι 60.
    Οταν μπαιζεις με 10 η και 9 παικτες κ ομως αρκει ενας ντανιελο για να κανεις το οακα μπορδελο την ωρα που αυτοι πανηγυριζυτν για δεκα χρονια 6αρες απεναντι σε αδραχμιδηδες και απληρωτους , αδιαφορους κ στημενους παικτες….