Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κανά τριάρι χιλιάδες κατευθύνθηκαν στο γήπεδο σήμερα για να δουν την ομάδα και τον μοναδικό στόχο που θεωρητικά της έχει απομείνει. Όχι τόσο πολύ για το ονόρε του τίτλου, αλλά για το καλό εισιτήριο για την Ευρώπη και κάποια χρήματα αν σκεφτούμε την διοίκηση. Για να μείνουν κάποιοι και του χρόνου, αν μιλήσουμε για παικτικούς στόχους, οι οποίοι όμως θα δείξουν αν θέλουν και του χρόνου τον Μανόλο.

Αυτά λοιπόν τα διαφορετικά κίνητρα, μαζί με το σούπερ κίνητρο του Ατρόμητου για ανατροπή και πρόκριση, μας έφτειαξε ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος. Ένας καταπληκτικός ρυθμός με εναλλαγές κατεβασιών, και μεγάλη ποικιλία ανάπτυξης κι από τις δυό ομάδες. Πλαγιοκοπήσεις, κάθετες από τον άξονα, και πολύ δυνατές αλλά καθαρές μονομαχίες, μας χάρισαν ένα υπερθέαμα, διανθισμένο με μπόλικες τελικές εκατέρωθεν. Πραγματικά δεν ήθελες να τελειώσει.

Στα πιο ειδικά σημεία, η μεν ΑΕΚ κατέβηκε με 4-2-3-1, που μάλλον ήταν 4-4-2 όταν αμυνόταν, και τους Μάνταλο και Μπακασέτα να δίνουν την θωράκιση στα πλάγια μπακ μας. Ο Ατρόμητος ήταν στημένος με 3-5-2, με εντολή να προσέξει την άμυνα του και να διεκδικήσει κάποια κόντρα. Μια εντολή όμως που άλλαξε σχετικά γρήγορα, μετά από το υπέροχο γκολ του Πόνσε. Οπότε βγήκε μπροστά, δηλαδή στο κέντρο, κι έκανε το δικό του παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι που δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον αντίπαλο, πρώτον διότι το επιθετικό μας πρεσάρισμα ήταν πολύ δυνατό, τα αμυντικά μας χαφ κρατήσανε την πίεση της κεντρικής υπεροπλίας, ενώ η τελευταία γραμμή της άμυνας μας, ήταν αρκούντως σοβαρή, όπως και ο Μπάρκας που έκανε μια καλή απόκρουση. θα περίμενα πιο πολλά από τα δυό δεκάρια μας, αλλά μάλλον ήταν επιφορτισμένα με την τακτική που ανέφερα, ενώ όπως και να το κάνεις, ένα γκολ και δυό δοκάρια, δεν μπορούν να αγνοηθούν. Όπως δεν μπορεί να αγνοηθεί και η μέτρια διαιτησία του Παπαπέτρου, που έδωσε πολλά ανάποδα φάουλ σαν να ήταν τσακωμένος με τον εαυτό του ή αγχωμένος να μην αδικήσει τον Σπανό ή να προκαλέσει τον Μελισσανίδη. Όμως δεν αλλοίωσε το σκορ του πρώτου μέρους, που θεωρώ οτι ήταν δίκαιο.

Αν όμως μας άρεσε το πρώτο μέρος, το δεύτερο μέρος μας κατέπληξε. Και μας ενθουσίασε κύρια διότι ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Η ΑΕΚ στην κυριολεξία ισοπέδωσε τον Ατρόμητο. Φυσικά ο καταλύτης ήταν το γρήγορο γκολ του Μάνταλου, όμως αυτό που είδαμε, μάλλον ήταν η δεύτερη καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Μια τρομερή αμυντική αλληλοκάλυψη και μια επιθετική δημιουργία βγαλμένη από άλλες, παλιότερες εποχές.

Οι παίκτες ανακάλυψαν κι εκμεταλλεύτηκαν όλους τους χώρους που άφησε ο Ατρόμητος που θέλησε να βγει μπροστά, έβγαλαν αυτοματισμούς στο γήπεδο, επιτέθηκαν με πλάνο και φαντασία, κι υπήρξαν στιγμές που η μπάλα κρύφτηκε. Κύριοι θεματοφύλακες για την σούπερ εμφάνιση ήταν αυτή η θύελλα του Πόνσε, το εκπληκτικό κρεσέντο του Λιβάγια, η σημερινή αέναη κίνηση του Μάνταλου ( μάλλον ήταν ο καλύτερος σήμερα ), το τεράστιο πνευμόνι του Σιμόες καθώς και η πολύ καλή παρουσία του Γκάλο. Φυσικά μετά την απογοήτευση του αντιπάλου, πιάνανε σχεδόν όλα και κανείς δεν φαινόταν οτι υστέρησε.

Όμως υπάρχουν και τα κανονικά στοιχεία. Μιλάμε για άλλο ένα δοκάρι αλλά κι άλλα δυό γκολ. Μιλάμε για συντριπτική κατοχή μπάλας, όπως και για τελικές που μύρισαν γκολ και ήταν αποτέλεσμα σοβαρότατης κι εντυπωσιακότατης ομαδικής προσπάθειας. Αποτέλεσμα του κανονικού χαρακτήρα της ομάδας μας, που ήταν πάντα το επιθετικό ποδόσφαιρο. Και που σήμερα βγήκε και μας κάνει πολύ χαρούμενους αφού βγήκε απέναντι σε παράρτημα, που συνέχεια μας αμφισβητούσε. Και που σήμερα στο δεύτερο μέρος, διαλύθηκε,  και την μια φορά που απείλησε ήταν από μια μπούρδα του Μπάρκα.

Η μέρα λοιπόν κλείνει με τον αυτοσκοπό της πρόκρισης, αλλά με πολύ καλή μπάλα. Οπότε δίνουμε ευχαριστίες και συγχαρητήρια για το σημερινό υπερθέαμα, που τελικά το είδε φυσικά και διπλάσιος κόσμος από όσος ήταν στην αρχή. Άνοιξαν οι πόρτες ή καθυστέρησαν από τις δουλειές, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι ανταμείφθηκαν, βλέποντας μια ΑΕΚ από τα παλιά, βλέποντας μια κανονική ΑΕΚ, που βέβαια έδειξε και πού θέλει ενίσχυση, ενώ κανείς δεν ξέρει με το κίνητρο θα συνεχίσει το πρωτάθλημα. Όμως αυτά ας τα πούμε άλλη στιγμή. Τώρα μπορούμε να αισθανόμαστε γεμάτοι από όσα είδαμε.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

62 Responses to Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

  1. Ο/Η Akis λέει:

    Δεν είδα το παιχνίδι, λόγω και δουλειάς, αλλά και τσαντίλας για την όλη κατάσταση στην ομάδα. Διαβάζω παντού ότι είχαμε εξαιρετική απόδοση απόψε, κόντρα στο παράρτημα του Περιστερίου. Αν μας τύχει η Τρίπολη στα ημιτελικά, θα είμαστε μια χαρά. Δύο παιχνίδια έμειναν, και αν περάσουμε τελικό τρία. Στο πρωτάθλημα, κουτσά στραβά, τρίτοι θα βγούμε. Ας ελπίσουμε οι παίκτες να δώσουν ότι έχουν, μήπως και αυτή η καταραμένη χρονιά κλείσει με ένα τίτλο.

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    Θα ρωτήσω όχι γιατί το πιστεύω απλά έτσι επειδή μου πέρασε από το μυαλό. Ο μελ με το σπάνο υπάρχει περίπτωση να μας παίζουν τον παπά;

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Όχι σε καμία περίπτωση.

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steven,

    3-4-1-2 καθαρά, σαν Άρσεναλ παίξαμε σήμερα. Στο γήπεδο ήταν πολύ εύκολα ορατό. Σε αυτό το σχηματισμό,ο Μάνταλος παίζοντας στο 1, είναι εξαιρετικός. Σήμερα ήταν αέρινος. Η τριάδα πίσω με Μπακακη, κλείνει τρύπες και όταν έχεις τέτοιον Σιμοες στα ΧΑΦ, αισθάνονται καλύτερα οι πίσω. Κρίμα που δεν είναι ο Γκαλο 25. Ο Λιβαγια υπάρχουν στιγμές που κες δεν είναι καλά το παιδί, αλλά στις καλές του δεν υπάρχει δεύτερος στην Ελλάδα. Ο δε Πόνσε είναι εξαιρετικός ΦΟΡ. Πονάει την αντίπαλη άμυνα, σκοράρει και παίζει για την ομάδα.

    Βασικά, κάποια στιγμή στο Β, τσιμπιόμαστε και λεγαμε δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε αυτή τη μπαλα.

    Ωραία νύχτα, είδαμε μπαλα από την ΑΕΚ.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios: Εγώ δεν είδα αυτό το σύστημα που λες. Τουλάχιστον πίσω. Στο κέντρο υπήρχε μια ανακατοσούρα πράγματι, αλλά μόνο για μπροστά μπορεί να ήταν κάποια κορυφή του ρόμβου. Πάντως μπάλα είδαμε σαφώς.
    Υγ. Σου έχω κάνει κανά δυό τηλέφωνα…

  6. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steven

    Αν μπορείς στείλε μου και το τηλέφωνο σου, αν θυμάμαι καλά είχα δυσκολία την προηγούμενη Τετάρτη, ίσως τότε. Και το πρωί στη δουλειά έχω συνήθως περιθώρια, που θα πάει, θα τα πούμε σίγουρα.

  7. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @nnektarios

    θα συμφωνησω ακριβως σε ολα μαζι σου.

    Ο Μπαρκας εχει τρομερο θεμα στην εξοδο.Ειναι η 3η φορα που κανει την εξοδο του μεσολογγιου (λαρισα τηγανι και σημερα)

    Ο Ουκρανος πρεπει να γυρισει χθες.
    Μανταλος Λιβαγια πρεπει να βαλουν μυαλο και να ειναι οπως σημερα,απο αυτους ξεκιναει η ΑΕΚ.
    Ο Πονσε ηθελε και θελει ακομα χρονο.(τρομερη τριπλα)Μην ξεχναμε οτι ειναι πιτσιρικος.
    Κατι μου λεει οτι ο αγαπημενος μου παικτης θα γυρισει του χρονου.

  8. Ο/Η bandog λέει:

    ημασταν πολυ καλοι και ευχαριστηθηκαμε με αυτο που βλεπαμε γιατι πετυχαινε!

    το εχω ξαναγραψει. δεν ειμαστε κακη ομαδα για τα δεδομενα του πρωταθληματος μας. πεσαμε σε κακο φεγγαρι φετος.
    αν περσι μας εβγαιναν τα παντα , φετος μας εχει παει αναποδα.

    δεν εχουμε σχεσηπχ με γαυρους που βασιζονται στις ατομικες ενεργειες και νομιζουν οτι βλεπουν μπαλαρα επειδη ενας καμαρα σκοραρει απο τα 30 μετρα και ενας φοτουνης τους παιρνει απο το χερι με πρσωπικα κρεσεντα.

    εμεις ειμαστε ομαδα. παιζουμε ομαδικα , με συνδυασμους, με εναλλαγες.
    οταν μας βγαινουμε εντυπωσιαζουμε , οταν δεν μας βγαινουν αρχιζουμε τη μιρλα.

    παραδειγμα το αντιστοιχο ματς με τον ατρομητο στο πρωταθλημα.
    ενα χαλαρο 3-0 ηταν και εκεινο βασει αγωνα και τελικα εληξε 0-2 χωρις να καταλαβουν και οι ιδιοι πως εγινε…

    επιβαλλεται κυπελο φετος.
    η ομαδα πρεπει να διατηρησει επαφη με τιτλους.
    και επιβαλλεται με βιασμο γαυρου στα ημιτελικα και νικη επι του παοκ στον τελικο.

    ΥΓ: ο μπαρκας πρεπει να ξεκουραστει.
    δευτερη αποτυχημενη εξοδος εκτος περιοχης.

    ο μπακακης ποσους μηνες τρεχει συνεχομενα? τι πινει?

    αν ο λαμπροπουλος εχει κλεισει στο γαυρο , του ευχομαι η μοιρα να τον περιμενει στη γωνια οπως τον λαζαρο…

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Στο τελευταίο παρασύρθηκες πολύ. Δεν χρειαζόταν νομίζω. Ας πάει στην ευχή αν και δεν νομίζω οτι έχει κλείσει.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλημέρα
    Μπόρεσα να δω στα κλεφτά κάποια στιγμιότυπα κυρίως από το 2ο ημίχρονο χθες.
    Σεντερφορίσιο το 1ο γκολ, ΑΕΚ από τα παλιά το 3ο. Μου άρεσε το πρέσινγκ με 2 και 3 παίκτες σε έναν του Ατρόμητου αν και θα ήθελα να δω απέναντι σε ποιοτικότερους αντιπάλους που μπορούν να ανταπεξέρχονται σε αυτού του είδους τις καταστάσεις το πως αντιδρά και αν υπάρχουν οι σωστές ισορροπίες στην υπόλοιπη ομάδα. Με ενοχλεί ότι ο Λιβάγια ορισμένες φορές το παίζει πολύ βεντέτα και κάνει αβίαστα χαζά λάθη που μπορεί να κοστίσουν.

  11. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Στήβεν έχεις αλλάξει γνώμη για τόν Πόνσε; Μπορεί να μην είναι ο μπαλατος φορ αλλά είναι παστελοτης. Εγώ τον γουστάρω γιατί δεν είναι εύκολο να μπαίνει η μπάλα γκολ. Προτιμώ οι μπαλοδοροι να είναι πίσω από τον φορ. Καί ο αραουχο παιχτουρα είναι αλλά τόν έβλεπες γύρω γύρω από την περιοχή.Το ιδανικό είναι να είχες και τούς δυο, αλλά δύσκολο.Να μήν ξεχάσουμε να πούμε ότι ο Πόνσε έχει αυτό το τρομερό πρεσαρισμα ρε φίλε και είναι επαγγελματίας 100%, είτε παίζει με τα Χανιά είτε με την Μπάγερν.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλη η ΑΕΚ χθες. Ειδα ολο το Β’ το πρωτο το εχασα λογω δουλειας.

    Καμμια σχεση με το ταψι. Φταει ο αντιπαλος, ειμασταν καλοι εμεις? Νομιζω λιγο απ’ολα. Δε μπορω να καταλαβω βεβαια γιατι αυτη η ομαδα, ο Ατρομητος εννοω, εχει τετοιο βαθμο δυσκολιας με εμας. Δεν ειδα τιποτε απο αυτους που να το δικαιολογει. Μια χαρα τους επαιξε η ΑΕΚ και στο pressing και δημιουργικα. Ωραια μπαλλα, με απλες κινησεις και με τη μια. Το μονο αν θες μαυρο, αυτος ο Ενσικουλου που του ειχε περασει γκεμια του Μπακακη. Αλογο τον ειχε κανει σε ολες τις φασεις τον τρυπαγε συνεχεια. Η εξοδος του Μπαρκα ηταν οντως αστοχη λογω χρονου και μονο: αργησε να ξεκινησει. Αλλιως καλα εκανε ο μαυρος τον ειχε αφησει το μπακακη πισω χαλαρα αν συνεχιζε το ενας με εναν οπως τον αφησε σε ολες τις φασεις. Ειναι ολοιδια φαση με τον Ιγκουαιν και το Νοιερ στο τελικο της Βραζιλιας, εκει ο Νοιερ τον ειχε καθαρισει και επρεπε να αποβληθει με απ’ευθειας κοκκινη. Απλα ο αλλος στο 2-0 και με 3-0 συνολικο πηγε χαλαρα. Επιμενω οτι τερμα σα το Μπαρκα η Ελλαδα αλλο ΔΕΝ εχει. Οπως ομως ολα στην Ελλαδα αντι να δουλεψει να γινει κορυφαιος- ανετα- το εχεο ριξει στη κολοβαρα και εχει μεινει στασιμος. Τωρα θα μου πεις με ποιον να δουλεψει? Με τον Ουζουνιδη η με το Μανωλη?

    Ενα μανωλη- αλλαζει ο ανθρωπος?- που χθες ειπε οτι αυτη ειναι η ΑΕΚ που θελω να βλεπω. Μαζι σου ρε Μανωλιο. Πριν 10 μερες που εισουνα να μας τα πεις αυτα να μη ξευτυλιζεσαι? Γιατι χθες, δε ξερω για αλλες μερες δεν εχω δει και δε με ενδιαφερει να δω Ατρομητο, εγω ειδα 10 πτωματα και τον Ενσικουλου. 3 πασες δεν αλλαζαν οι αλλοι.
    Αυτος ο ΟΥΑΡΝΤΑ ειναι μεγαλος καραγκιοζης. Και καλα κανει. Ειναι χρησιμοι οι καραγκιοζηδες στη ζωη μας, γελαμε. Αλλα αμα κανεις χειρονομιες στο κοσμο- οτι χειρονομιες (δε μιλαω για χειροκροτημα) ο κανονισμος τουλαχιστον στο νησι ειναι σαφεστατος. Φανταζωμαι παντου ο ιδιος ειναι: ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ. Εχουν αποβληθει παικτες που εβαλαν γκολ και εκαναν χειρονομιες στους δικους τους φιλαθλους σε πανηγυρισμους. Επειδη προετρεπαν σε βια-ξεσηκωναν το κοσμο. Ο αλλος εδω προκαλει ολο το γηπεδο και ο Ref κοιμαται τον υπνο του δικαιου…

    @ LFC.

    Συμφωνω στο τελευταιο και η αληθεια ειναι οτι ΚΑΚΩΣ παρασυρθηκα ενω θα επρεπε να δω νωριτερα με τι εχω να κανω και να τον αγνοησω οπως κανω ΗΔΗ σε αναλογους. Shit happens και εχεις απολυτο δικιο. It’s just a SHIT.

    Για τα αλλα οκ, εκει με το διπλο στο Anfield το παρακανες! Ειπαμε οτι ειμαστε για τα σιδερα εκει πανω αλλα οχι και ετσι! A και στην ΑΕΚ οντως της δωσανε πρωταθλημα τα βλαμμενα με τα οπλα. Δικαιως μεν, της το δωσανε μεν. Τα εχουμε πει αυτα. Αν δε κανανε μαλακιες οι αλλοι, ακομη και με ισοπαλια στη Τουμπα ΔΕΝ το επαιρνες, εμενες απο ενα ως τρεις ποντους πισω. Ενταξει εμεις μπορει να μη πηραμε PL αλλα παιξαμε 3 τελικους CHL, 2 τελικους UEFA και πηραμε και απο ενα CHL/UEFA. Γιατι ως ψυχικα διαταραγμενοι- νικαγαμε τη Μιλαν τη Ρεαλ και χαναμε απο τις Τσαρλτον και τις Πορτσμουθ.
    Ενα πραγμα μονο τελευταιο και δεν ειναι δικαιολογια. Πολλες φορες αυτα τα χρονια ναι μεν δεν το πηραμε αλλα καναμε πολυ καλες σαιζον. Το 2104 π.χ μιας και λεμε για γλυστρημα, τελειωσαμε με 2 ποντους λιγοτερους, μια νικη λιγοτερη (26 αντι 27) και 101 γκολ επιθεση. ΟΚ μπορει να μη το πηραμε αλλα λες οτι δε πηγε καλα η ομαδα με 101 γκολ.

    @ Νnektarios

    Θα διαφωνησω μονο στη φαντασια για 2 λογους.

    Πρωτον η ομαδα μπορει και αλλαζει πολλες φορες μεσα στο ιδιο παιχνιδι 2 και 3 φορες συστημα. Ειναι πολλες οι φορες που ξεκιναει το αγαπημενο του 4-4-3 το γυρναει σε 4-2-3-1 η ακομη και στο κλασσικο Βρεττανικο 4-4-2. Πολλες φορες δε- βλεπε ματς με τη Παρι- το γυρναγε και παραπανω. Τους ειχε τρελλανει τους Γαλλους αλλα και το Τουχελ που γνωριζωνται καλα απο το Γερμανικο. Ειδικα στις αλλαγες στα χαφ τις εκανε σχεδον καθε 15 λεπτα. Μη ξεχνας ο Τουχελ ηταν ο διαδοχος στη Dortmund.

    Δευτερον βλεπεις και αλλαγες ρολων μεσα στο ματς αλλα και ανα παιχνιδι. Αν αφησουμε την αγ.τριαδα μπροστα, στο κεντρο αλλαζει συνεχεια και διαταξεις και παικτες.
    ΔΕΝ ειναι τυχαια αυτα και οπως ειπα τα αποτελεσματα- ακομη και σε σχεση με περσυ- τον δικαιωνουν. Εχει κανει μια πιο σφιχτη ομαδα, λιγοτερο θεαματικη (δε θα σου βαλει 5 γκολ σε καθε ματς), αλλα με μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη λογικη. Εχουν κοπει δηλαδη τα – πολλες φορες- γιουρια που με τι City π.χ κερδιζες 4-0 και ηρθε 4-3 στο τελος. Υπαρχει το Gegenpresen που ειναι το αγαπημενο του: πιεση οι 3 μπροστα-ανεβασμα των γραμμων με υπεραριθμια στο κεντρο να κλεβεις μπαλλες, αλλα δεν υπαρχει αυτο το παμε να τους βαλουμε 5 στο μισαωρο. Σε πολλα ματς η ομαδα φρεναρει- σωστα- και κοιταει την οικονομια του παιχνιδιου παραπανω.

    Προχθες π.χ θα ηταν πολυ καλο να βαλεις ενα γκολ μετα το 70-75 αλλα θα ηταν καταστροφικο να φας αναλογα αν σε μια φαση σε πετυχαιναν στο ξεφωτο. Οπως εχει πει ΣΩΣΤΑ ο Σαντος: Αμα δε μπορεις να παρεις ενα ματς (η πρεπει να παρεις αδικαιολογητα πολλα ρισκα θα προσθεσω εγω), κοιτα να μη το χασεις.

    Τα του Brexit τα εχουμε πει τα Χριστουγεννα. Βγαινουν ΟΛΑ και ΑΚΡΙΒΩΣ. Οποιος εχει 2 ουγκιες νιονιο κατανοει. Δεν ειναι ολα τα θεματα για ολους. Θα κανουμε update οταν και αν γινει καμμια σοβαρη κουβεντα, οχι με τον ιδιο βεβαια (αυτο ηταν μια φορα εκ τυχης), αλλα θα μαζευτουμε σε κανα μηνα στη βαση μας και ολο και κατι ακουμε απο κανενα ανθρωπο που δε μουκγριζει ΑΕΚ μονο. Να μαζευουμε ομως γιατι εχουμε σκορπισει κυριολεκτικα. Την επομενη εβδομαδα παω και εγω κατω και θα δω Superliga. Τη κανονικη: 10/3 εχει Bocca-San Lorenzo, τα εισητηρια τα εχουμε ηδη.

  13. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Επιτελους,αρχιζει να φαινεται η δουλεια του Μανολο.🐢

  14. Ο/Η Τελειωσατε λέει:

    Ας παει στο γαυρο ο λαμπροπουλος,σταρχιδια μας ρε,επαγγλματιας δεν ειναι,η μηπως εχει ορο να μην υπογραψει σε αλλη ελληνικη ομαδα? Σιγα τον παικτη που θα χασουμε,με χιαστους στο παλμαρε του.

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μας ζαλισανε με τον καναντι,ο καλυτερος στην ελλαδα κοουτς,τι εκανε ρε ο κανατι χτες,τα @@ μου κλαστα ητανε ο καναντι.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ….Θα σε απογοητεύσω αδερφέ. Παρά τα γκολ, δεν έχω αλλάξει γνώμη. Είναι πράγματι γερό παιδί και επαγγελματίας, αλλά δεν θεωρώ οτι είναι παστελοτής όπως γράφεις. Φυσικά η ΑΕΚ δεν έχει άλλο σέντερ φορ, οπότε η μύγα φαίνεται πολύ καλά στο γάλα.

  17. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Είναι πολλά τα γκολ στηβεν. Από εποχές Μπλάνκο έχεις να βρεις τέτοιο σκόρερ( αν θυμάμαι καλά).Σίγουρα θα πρέπει να συνεχίσει να είναι συνεπής με το γκολ αλλά μία αγορά του δεν μπορεί να περιμένει 2 χρόνια.Με ένα ψαλίδι στα 6 μύρια που έχει για αγορά και ένα ψαλίδι στο συμβόλαιο του και υπόσχεση ότι θα φύγει για άλλη ομάδα αν έρθει καλή προσφορά μία χαρά παίχτης 21 ετών είναι.
    Υ.Σ να πούμε και κάτι άλλο γιατί από μουρμούρα έχουμε μπόλικη.

  18. Ο/Η Hokan λέει:

    Γειά σου Steven.
    Να σε ρωτήσω ρε αδελφέ. Αυτός εδώ ο Κρίστισιτς που μπαίνει στο 75΄ και του κάνει κοντινά, φαίνεται έτοιμος να καταρρεύσει, είναι καταπονημένος, είναι τραυματίας ή είναι το στυλ του αυτό, σαν του Ζάτοπεκ που νόμιζες ότι στο επόμενο βήμα θα σωριαστεί και αυτός τερμάτιζε πρώτος ?
    Φίλε ο Πόνσε είναι όντως “ατσούμπαλος” αλλά το άλμα του & η κεφαλιά – κεραυνός μου θυμίζει τον μεγάλο Μίμη (δεν νομίζω να είναι και ψηλότερος), και έχει ταχυδύναμη.

  19. Ο/Η DNAEK λέει:

    @snitch Απευθύνω την ερώτηση πρώτιστα σε σένα που είσαι οπαδός αλλά και γνώστης στα της Λίβερπουλ και έχεις και άμεση επαφή σαν μέλος της.
    Θεωρείς ότι ο Κένι Νταλγκλίς ήταν πιο ολοκληρωμένος παίκτης από τον Κέβιν Κήγκαν ; Εκ του αποτελέσματος βέβαια πιο πετυχημένος στη Λίβερπουλ θεωρείται ο Νταλγκλίς με περισσότερα τρόπαια και τίτλους αλλά έτυχε στην φοβερή Λίβερπουλ της δεκαετίας εκείνης.Πιθανόν με Κήγκαν η Λίβερπουλ να τα κατάφερνε το ίδιο καλά η καλύτερα.Αυτό υποθετικό είναι και δεν θα το μάθουμε ποτέ.
    Εγώ πάντως έχοντας δει την Λίβερπουλ με τον Κήγκαν, δεν θεώρησα ότι το κενό του καλύφτηκε επαρκώς από τον Νταγκλίς .Ίσως γιατί ήμουν περισσότερο Κηγκανικός και τον Νταλγκλίς τον έκρινα με υπερβολική αυστηρότητα .Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ.
    Ήμουν ήδη στην απέναντι πλευρά χωρίς να θυμάμαι αν γι αυτό “ευθύνεται” περισσότερο ο Τζώρτζ Μπέστ ή η τραγωδία του Μονάχου ή δεν ξέρω και εγώ ποιές συγκυρίες.Εποχες ΥΕΝΕΔ και Σαββατιάτικου Αγγλικού ποδοσφαίρου.
    Θα με ενδιέφερε λοιπόν και η άποψη των οπαδών της Λίβερπουλ σε μια σύγκριση των δύο αυτών παιχταράδων.

  20. Ο/Η Spyros Kilkis λέει:

    @steven

    Πολύ σκόνη σηκώθηκε εχθες.
    Κατέβηκε κατω ο μεγάλος.

  21. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Ας του πούμε κι ένα μπράβο του Λανπρόπουλου, όχι μόνο στ´ @@ μας κύριοι…
    Παίκτης Β εθνικής με κράξιμο απ το πρωί ως το βράδυ, έγινε ένας σεβαστός στόπερ για τα ελληνικά δεδομένα. Ναι την είχε την γκάφα αλλά δε μπορείς να πείς ότι είναι χειρότερος του Οικονόμου ή του φετινού καλόγερου. Το παιδί, δηλωμένος γάυρος, έδωσε το ταβάνι του χωρίς δικαιώματα, ινσταγκραμ και οπαδιλίκια με απόλυτο σεβασμό και έσπασε τα γόνατα του για τη φανέλα μας! Εγώ του εύχομαι καλή επιτυχία και για μένα έχει κλείσει μια έξτρα θέση δίπλα σ έναν άλλον δηλωμένο γάυρο, τον Γεωργάτο. Όχι, δε τους συγκρίνω παιχτικά, αλοίμονο αλλά μιλάω ως αφοσίωση στην ομάδα παρά το γεγονός ότι ήταν απ τους καταραμένους…

    Φιλικά πάντα.

    iPhone iTypos iApologize

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Hokan : Δεν τον έχω δει πριν οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Αυτό που βλέπω είναι ένας πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης. Για τον Πόνσε τα έχω πει, δεν μπορώ να δω τις ομοιότητες με τον Μίμη στην τεχνική κατάρτιση, στην ντρίμπλα, στο σουτ ή στην αντίληψη του χώρου.

  23. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Άμα ήταν η ΑΕΚ αντιπαλος σήμερα το βράδυ στην Πλατεία θα είχε γίνει ολοκαύτωμα. Να μου ζήσετε ροζ πάνθηρες.

  24. Ο/Η Akis λέει:

    @Δημήτρης Sweden
    Ο Λαμπρόπουλος πέρσι είχε φοβερό πάθος, και ειδικά στην Τούμπα είναι ο πρώτος που καταλαβαίνει ότι είναι οφσάιντ και τρέχει στον επόπτη, την ώρα που άλλοι κοιτάγανε δεξιά αριστερά απογοητευμένοι. Μέτριος παίκτης, αλλά έδινε ότι είχε. Και η ομάδα βέβαια του φέρθηκε καλά. όταν τραυματίστηκε, τον ανανέωσε άμεσα και με αυξημένες αποδοχές, οπότε δε μπορεί να έχει παράπονο. Αλλού, θα τον είχαν στείλει άκλαφτο.
    @Steven
    Δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά ο Πόνσε μου θυμίζει Νίλσεν. Δυνατός, άτεχνος, σκοράρει φέτος αλλά φαίνεται ότι έχει ταβάνι. Καμία σχέση με Αραούχο, όπως ακούω πολλούς να λένε.
    @Hokan
    Το στυλ του Κρίστισιτς, όσο τον θυμάμαι και λίγο από Ιταλία, αυτό είναι. Πάντως αν τον πήραν για αμυντικό χαφ, πάλι λάθος άνθρωπο πήραν. Οχτάρι είναι ο παίκτης, δε μαρκάρει ιδιαίτερα, έχει μια καλή τεχνική κατάρτιση, καλύτερος από Αιντάρεβιτς, Μοράν και λοιπούς, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Και ταλαιπωρημένος, αφού είχε παλιότερα σοβαρό θέμα υγείας.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Παρασυμφωνώ.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    £ DNAEK

    Σε ειχα για μικροτερο. Απο οτι καταλαβα εισαι μεγαλυτερος, εγω ειμαι απο το σωτηριο ετος 1967. Τον Best δεν τον εχω δει. Δε το προλαβα καν. Αυτοκαταστροφικος τι να το κανεις? Και ο Gazza εριχνε τα τσιμεντα (μεγαλη μουρη-τρελλη μπαλλα) αλλα επινε 2 φορτηγα μπυρες την ημερα.

    Αυτο που ρωτας ειναι δυσκολο και ενα απο τα θεματα χρονιας κουβεντας στις τοπικες Pub, κυριως απο μεγαλυτερους της προ-bosman era τοτε που και το παιχνιδι παιζωνταν ‘βρεττανικα’ αρα και σωστα κατα τους Αγγλους. Κατι το οποιο συμφωνω 100% μαζι τους οπως και σε πολλα αλλα. Η Old British Football σχολη ειχε πολυ δυναμη, πολυ τρεξιμο, τα φαουλ επρεπε να βγαλουν αιμα (πολλες φορες κυριολεκτικα) και τροπος αναπτυξης ηταν γιομες-σεντρες. Τα εχεις δει λογικα και τα ξερεις και εγω ΥΕΝΕΔ εβλεπα Σαββατο μεσημερι 3-5 ειχε ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ Αγγλικο ποδοσφαιρο δε το εχανα με τιποτα. Ο λογος που η Liverpool ξεχωρισε στα 70’s ηταν ακριβως το γεγονος οτι αρχισε να βαζει πιο συγχρονα στοιχεια και παικτες στο παιχνιδι της. Ειναι η επανασταση του μεγαλυτερου προπονητη στην ιστορια που λεγεται Bill Shankly. Με το team μου μαζι και κυρια το Bob Paisley.

    Τον Keegan δε το προλαβα. Τον εχω δει Live στη πρωτη μου φορα στο Anfield το 19754-75 αν θυμαμαι αλλα λεγωντας δε το προλαβα εννοω οτι δε μπορουσα να καταλαβω στα 7-8 μου τι εβλεπα. Ολο αυτο μου εμοιαζε απλα αδιανοητο και κοιταγα αποσβολωμενος την ατμοσφαιρα, το Kop την ομαδα. Πιστεψε με ακομη και σημερα, εκατονταδες ματς μετα, πολλες φορες το ιδιο παθαινω. Ειδικα σε ευρωπαικα ματς, ειδικα οταν ειναι βραδυ που ειναι και τα αγαπημενα μου παρα το κρυο. Αυτο το πραγμα, αυτη η εδρα (και δε το λεω επειδη ειμαι) απλα δεν υπαρχει πουθενα και εχω παει σε πολλα γηπεδα, πλην Γερμανιας. Η δε ΑΕΚ ειναι μπροστα της εκκλησια – μιλαω για τη ΝΦ- και μονο σε ενα ματς εζησα κατι παρομοιο με τη Μπαρτσελωνα τοτε στο 0-1 στο UEFA. Το ΟΑΚΑ απλα ειναι μια μπουρδα ακομη και τιγκα.

    Ολοι λενε οτι ηταν ο πρωτος Αγγλος superstar. Ξεκινησε στο κεντρο αλλα εγινε το πρωτο False 9 οπως το αντιλαμβανωμαστε σημερα ως θεση, μιας και στο νησι κανονικα παιζουμε ΜΟΝΟ 4-4-2, τα αλλα ειναι φλωριες. Επαιζε δηλαδη με μπουκες και λογω πολυ καλης καταρτισης σκοραρε. Αν δε κανω λαθος 100 γκολ. Ενας παλιος Suarez η ενας σημερινος Firmino. Επειδη ομως οι αμυνες ηταν πιο χαλαρες σε επιπεδο τακτικης, οι παικτες πιο αμπαλλοι και το παιχνιδι πιο αργο σε ρυθμο, ενας παικτης σαν αυτον με υψηλη καταρτιση, εκανε παρτυ.Φαντασου –σε διαφορα- ενα αναλογο Suarez να παιζει στην ελληνικη παρωδια που λεμε ποδοσφαιρο και να πετυχει τον Οικονομου και το Τσοσιτς στο ξεφωτο.

    O Dalglish ειναι αλλη ιστορια. Πρωτα απο ολα ο ανθρωπος ειναι Liverpool. Τελος. Σε αντιθεση με τον Keegan που ψαχνωνταν να φυγει και ειχε βαλει buy out £500.000 (εξωπραγματικο νουμερο για την εποχη) ενα χρονο πριν φυγει για το Αμβουργο. Ο Kenny στοιχησε αναλογα £440,000. Αλλο ομως να πουλας παικτη στην Ευρωπη και αλλο να αγοραζεις παικτη απο τη Celtic. Ξαναλεω μιλαμε για προ-Bosman εποχη, τα 500 χιλιαρικα του Keagan ηταν το ρεκορ για 2 χρονια, κατι αναλογο των 220εκκ του Νευμαρ σημερα.

    Παικτικα ο King θεωρω οτι ηταν πληρεστερος. Οι κουπες δεν ειναι αναγκαστικα μετρο συγκρισης, το καλυτερο εξαρο-οκταρι στο κοσμο ο SG8 δεν εχει παρει πρωταθλημα. Εκανε τον ορισμο του δευτερου-κρυφου-ερχωμαι απο πισω CF εχωντας τον Rush διπλα του. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ παικτης, τεχνιτης, σκορερ αλλα κυριως τεραστια προσωπικοτητα. Ολοι στο γηπεδο, συμπακτες-αντιπαλοι αυτον κοιταγαν. Εφτασε να ειναι παικτης-Manager, πηρε DOYBLE!!! σκοραρωντας στο 0-1 εκτος στη Τσελσυ στο τελευταιο ματς για να παρει τη κουπα. Τα βλεπεις αυτα και λες οτι μερικοι ανθρωποι ειναι απο τη μοιρα επιλεγμενοι να γινουν θρυλλοι.

    Σιγουρα ειχε καλυτερους συμπαικτες- ο αγαπημενος μου και η πρωτη φανελλα που εχω παρει σε κορνιζα στο γραφειο ειναι του Steve Heighway ο καλυτερος left winger που εχω δει στη ζωη μου- και σιγουρα επαιξε σε μια απο τις καλυτερες ομαδες στη ιστορια του αθληματος. Θεωρω τη πληρεστερη μαζι με τη Μιλαν των Ολλανδων. Καλη η Μπαρτσα 2008-2012 αλλα απο τη μεση και μπροστα. Πισω εκτος Πουγιολ οι Πικεδες ειναι λιγα πραγματα για επιπεδο κορυφης παντα. Δεν ειναι Μπαρεζι- Μαλντινι ουτε καν Κιελινι, δε μιλαμε καν για Alan Hansen και Phil Neal ειδικα ο πρωτος ηταν ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ μαζι με το Μπεκενπαουερ οι 2 της εποχης.

    Τωρα για τα Aftermath ο Dalglish λατρευεται στο Liverpool. Υπαρχει τεραστιος σεβασμος στον King, το βλεπουμε σε καθε ματς. Απο τον απλο φιλαθλο σα και μενα μεχρι τον Rush τον Mc Allister τον Fowler που ειναι συνηθως μαζι του στην εξεδρα απο πανω μας. ΚΥΡΙΟΣ παντα, αψογος σε συμπεριφορα, εμφανιση, τροπους προς ολους, δε χανει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματς. Παντα παρων παντα κοστουμαρισμενος στη τριχα, οπως ο τσιχλας αναλογα. Απεχθανεται να τον λες Sir και ας ειναι. Ο Klopp καθεται ‘σουζα’ μπροστα του, για τους παικτες δε μιλαμε καν, ολοι τον φωναζουν King Kenny απο τα γκαρσονια στο εστιατοριο που τον εχουμε πετυχει πολλες φορες μεχρι –φανταζωμαι- τον Henry που ειναι ο ιδιοκτητης στις μετοχες. Γιατι το πραγματικο αφεντικο αυτος ειναι, ο αλλος απλα εχει βαλει τα λεφτα. Καθε χρονο το KOP του τραγουδαει Happy Birthday στα γενεθλια του εν ωρα αγωνα! αυτο δε το εχω ξαναδει πουθενα

    Ωραιος τυπος απλα. Αρα Keegan-King ξερο διπλο για μενα.

    @all
    Ο καθε Λαμπροπουλος ειναι ποδοσφαιρηστης. Που σημαινει οτι εχει μια καρριερα 15 χρονων επαγγελματικη (αν ειναι τυχερος) απο τα 18-19 μεχρι τα 32-33 του. Που επισης σημαινει οτι θα κανει 5-6 συμβολαια 2-3 ετων, εκ των οποιων τα 2-3 μεταξυ 24 και 29-30 ειναι και τα ‘καλα’ του. Τον εχω κραξει πολλες φορες ως παικτη. Λεγωντας οτι το ταβανι του ειναι χαμηλο και απλα παιζει με το παθος του και τη ψυχη του, οτι παιζει. Πολλες φορες αυτο ειναι καλυτερο απο ενα Σκοκο π.χ που ξερει μπαλλα Χ100 και βαριεται. Ο Σκοκο ειναι ο παικταρας, το Μπλανκο γουσταρα στην ομαδα.
    Ο Λαμπρο ηταν ΑΨΟΓΟΣ επαγγελματιας, ηταν σωστος 100% στη συμπεριφορα του. Δε θυμαμαι ποτε να ακουσα κατι γι αυτον ουτε θυμαμαι να δημιουργει προβληματα.

    Σε αντιθεση π.χ με τον αρχηγο-σπυριαρη και ‘ηγετη’ της Ξανθης που μας ειπε στα ισια αμα δε γουσταρουμε να κατσουμε σπιτια μας, οδηγια που ακολουθω 100%. Οσο η ΑΕΚ εχει αρχηγους-μαλακισμενα θα τρωει ΜΟΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ. Για να μη πω για πολλα αλλα που δε κανει. Πως π.χ μαζι με 2-3 αλλα καλοπαιδα ετρωγαν τα ‘αυτογκολ’ στο Κομποτη δυο-δυο για να φυγει ο Gus. Τους χαλαγε τη σουπα βλεπεις.

    Το παιδι μακαρι να ειναι γερο, να παει οπου θελει και να κανει και ενα καλο συμβολαιο. Τοσο ξερει τοσο παιζει δε κοροιδεψε ποτε κανενα. Δε νομιζω οτι ο Οικονομου ειναι καλυτερος-μαλλον χειροτερος ειναι, τι μαλλον δηλαδη ΑΜΠΑΛΛΟΣ ειναι.

    Αλλωστε εμεις τον διωξαμε, δεν ειναι Λαζαρος που τη μια τραγουδαει για το θρυλλο και το Πειραια- φιλαει φανελλες ενω εχει ΗΔΗ υπογραψει στο λιμανι. Σα μια αλλη ψυχη που μας κατσικωθηκε 4 φορες στο σβερκο ως ΑΕΚαρας-Ολυμπιακαρας-ΠΑΟΚαρας-Αρειαναρας (που πανηγυριζε σα τελλος οταν μας εκοψε πρωταθλημα με ισοπαλια που δε ειχε καμμια σημασια γι αυτον στο ΟΑΚΑ) και οτι ΠΑΠΑΡΑΣ θες. ΜΑΚΡΙΑ απο τετοιους ΑΕΚαρες.

    Τωρα τα αλλα που ακουω, να σπασει τα ποδια του κλπ ειναι απο μικρους ανθρωπους με IQ-ΡΑΔΙΚΙΟΥ και ανυπαρκτης αξιας.

  27. Ο/Η DNAEK λέει:

    @snitch
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση περί Κήγκαν-Νταλγκλίς.
    Εννοούσα τον Μπέστ σαν θρύλο τότε στα παιδικά χρόνια.Δεν θυμάμαι να τον έχω δεί όσο και αν προσπαθώ να θυμηθώ κάτι.Πιο πολλές παραστάσεις έχω από Κέβιν Κήγκαν ,Στηβ Χαιγουγέη,Ραίη Κένεντυ,Εμλυν Χιούζ,Άλαν Σμίθ, Ραίη Κλέμενς παρά από παίχτες της Γιουνάιτεντ.Ηταν αυτή η εποχή 75-80 που έβλεπα αρκετά ποδοσφαιρο ,,στη εφηβία δηλαδή.Τότε Γιουνάιτεντ απλά δεν υπήρχε.

  28. Ο/Η Akis λέει:

    @Steven
    Μετά την απολαυστική πρόκριση της Λαμίας, τί θεωρείς πως είναι καλύτερο? Ημιτελικός ή τελικός με ΠΑΟΚ??

  29. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Κάπου είχα δει, μάλλον στο youtube, πως η πρώτη ομάδα που είχε προσπαθήσει και καταφέρει να πάιξει κάπως διαφορετικά ήταν η Leeds. Είχε προσθέσει κάπως πιο τεχνικά στοιχεία και στον τρόπο παιξίματός της, αλλά και σε νέα συστήματα. Γι’ αυτό το λόγο, επειδή κατά κάποιο τρόπο “έσπασε” τα παραδοσιακά καλούπια του αγγλικού ποδοσφαίρου, παραμένει μέχρι και σήμερα η πιο μισητή ομάδα στην Αγγλία. Φυσικά τον τίτλο, ή την διάκριση καλύτερα την μοιράζονται μαζί με τα ρεμάλια της Millwall..

    Εγώ σα μικρότερος από εσένα και τον άλλο φίλο, το 1988, μεγάλωσα τότε με εκείνα τα 20λεπτα 25λεπτα ποδοσαφίρου της Man. United που από τότε πήγαν να μας την παρουσιάσουν ως την καλύτερη ομάδα. Βέβαια είχε και κάποιους καλούς παίχτες και πραγματικά κάποιες φορές έπαιζε καλή μπάλα. Θυμάμαι μετά τον τελικό του 1999, νομίζω τον είδα στο Mega, στο σχολείο σχεδόν όλοι είχαν μπλούζα Man. United. Εάν θυμάμαι καλά είχε χορηγό τη Sharp ή κάτι τέτοιο. Ένα μεγάλο logo.

    Εγώ είχα βάλει τον πατέρα να μου βρει, κάποια χρόνια νωρίτερα, μπλόυζα Juventus και ας είχαν χάσει από την δική μου προσωπική αντιπάθεια τη Real. Και είχα επίσης βάλει τον πατέρα να “αγοράσει” τον Ajax, όταν μου έφεραν στα γενέθλια το Subbuteo.

    Πάρα πολλοί σημερινοί 30ηδες είναι Man Utd λόγω των συγκυριών. Μετά στα 00’s είχε ανέβει η Milan για λίγο, κυρίως Ευρώπη και μετά ανέλαβε η Barcelona και τα έρμα τα ελληνόπουλα ακολουθούσαν τη μόδα… Chelsea, Barca, Atletico και νυν Pari.. Ο αδερφός μου που έχει facebook μου είχε πει πως μόλις είχαν πάρει το Neymar δημιουργήθηκε και σελίδα φίλων της Pari… τράτζικ βεγιόντ μπιλίφ…

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Για την ομάδα καλύτερα τελικός. Για μένα καλύτερα ημιτελικός.

  31. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.στιβεν καλημερα.και γω προτιμαω ημιτελικα μαζι σας.το παιχνιδι σας με τους συμπολιτες πως το βλεπεις;

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Kωστας

    H Leeds οντως για ενα φεγγαρι επαιξε καλη μπαλλα. Φεγγαρι που επισης δε προλαβα αλλα ακουω δηλαδη τελη 1960’s- mid 1970’s. To 1975 εφτασε και τελικο CHL. Αυτο που θυμαμαι εγω ηταν μια πολυ κολοομαδα- εκει στα 80’s που επαιζε υπερβολικα σκληρα. Ηταν η εποχη που οι αγγλικες ομαδες ηταν και δυσκολοκαταβλητες και πηγαιναν καλα στη Ευρωπη. Ισως γνωριζεις- δεν ειναι γνωστο πολυ- οτι εχει σηκωσει κουπα η Aston Villa το 1982 νικωντας τη Bayern στο τελικο! Πλακα τους εκαναν οι Αγγλοι και ο αποκλεισμος το 85 σωστος μεν αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ HEIZEL.

    Τους ειχε βαλει κατω η Liverpool και του κοπαναγε οπου τους εβρισκε. Γερμανους Ισπανους Ιταλους ΟΛΟΥΣ μαζι για πρωινο τους ειχαμε.

    Γι αυτο και το θαυμα της ΑΕΚ τοτε ειναι τεραστιο με Derby και QPR. Η QPR ειχε βγει δευτερη και η Derby τεταρτη, ειναι σαν να αποκλειεις σε διπλα ματς σημερα τη City και τη Tottenham καπακι. Ετσι οπως ειναι η ΑΕΚ σημερα, με τεραστια δυσκολια μπορει να παρει κανα Χ απο τη West Ham.

    Οι σημερινοι 40ρηδες ειναι Referee United γιατι επεσαν μικροι στο σερι του τσιχλα. 70’s 80’s δεν υπηρχαν καν. Στη δεκαετια του 1980 και παλι μιλαμε για 3 κυπελλα σε 30 χρονια. Το σερι ξεκινησε το 92 αν θυμαμαι.

    Καλα η Μιλαν δεν ανεβηκε στα 00’s τη δεκαετια του 90 πηρε 5 πρωταθληματα και 3 CHL ξεκινωντας στην ουσια το 1987 που εφερε ο Σιλβιο, Σακι, τους 3 Ολλανδους, Μαλντινι, Μπαρεζι, Κοστακουρτα, και τη παικτουρα τον Ντοναντονι. Τον αφρο δηλαδη γι αυτο και σαρωσε.

    Αστο για τα Club στην Ελλαδα. Με τη μοδα πανε. Εδω ακουσα στη τηλεοραση οτι πηγαν λεει απο το club της City στην Ελλαδα να δουν ενα ματς. Το Club της ποιας? Η εκδρομη λεει εγινε με ΤΡΙΑ (3) ατομα. Πορωση οχι αστεια. Ρε παλικαρια, που κανατε και club λες και σας ηξερε η μανα σας πριν 8 χρονια, δε βρισκετε και αλλον εναν να γεμιζει το ταξι να σπασουν λιγο τα εξοδα? Ακου εκει Club της City! Ουτε για ξερη δε κλεινουν. Απο την αλλη προπερσυ που ειχαμε τη μηχαναδα σε Μεσογειο- Β. Αφρικη, πετυχαμε σε καφενε στο Αλγερι καμμια δεκαρια? ,μπορει και παραπανω, να βλεπουν ΜΕ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ματς της Liverpool πανω απο τις κελεμπιες, στη τηλεοραση με αραβικη περιγραφη και να πανηγυριζουν κιολας. Φωνες, κακο, εξεδρα κανονικη τα μεμετια. Μπηκαμε φυσικα μαζι και η φιλη μου (Arsenal) δε το πιστευε. What the fuck και εδω μπροστα μου σας βρηκα? η και τετοιο τελος παντων. Σουρεαλ κατασταση τελειως.

    Να ξερεις οτι στην Ελλαδα το οπαδικο της Liverpool ειναι με μεγαλη διαφορα το μεγαλυτερο απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα και ειμαστε 29 χρονια χωρις πρωταθλημα. Αυτο δε το λεω εγω, το λεει το BT Sports που εχει τα δικαιωματα και μοιραζει τα παιχνιδια στους παροχους ανα την Ευρωπη. Δε τα δειχνουν τυχαια τα ματς κανουν ερευνα αγορας σε καθε χωρα. Αν εχεις παρατηρησει ΟΛΑ τα παιχνιδια της Liverpool τα δειχνει ο Cosmote, σε αντιθεση με αλλες ομαδες του Top 6, ακριβως γιατι εχουν θεαματικοτητα, αρα εσοδα μεσω διαφημισεων.

  33. Ο/Η DNAEK λέει:

    Εγώ θέλω ημιτελικό με ΠΑΟΚ έτσι ώστε αν περάσουμε να μας δοθεί η δυνατότητα να πανηγυρίσουμε ένα κύπελλο μέσα στο ΟΑΚΑ με κόσμο.
    Κάτι που δεν μας άφησαν τα καλόπαιδα με τον Ατρόμητο και το χωρίς θεατές με γαύρο. Ειτε με Αστέρα είτε με Λαμία πιστεύω ότι θα είναι ένας ήσυχος τελικός με ξεκάθαρο φαβορί αρκεί να το αποδείξουμε.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Το παιχνίδι για μένα δεν έχει διπλό. Το βλέπω ισόπαλο ή να το χάνουμε. Το να γίνει διπλό παιχνίδι μεταξύ μας, θεωρώ οτι είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Και μετά, όποιος προκριθεί, μπορεί να το κάνει γιορτή τον τελικό χωρίς να έχουμε πάλι τα περσινά και τα προπέρσινα.

  35. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.στιβεν συμφωνω απολυτα και στα δυο.ασε που αν παιξουμε μαζι ημιτελικα θεωρω οτι θα γινουν δυο ακρως ενδιαφεροντα παιχνιδια οπου θα μετρηθουν και οι δυο τι ψαρια πιανουν και οτι επισης θα βγαλετε ενταση και αντιδραση και ελπιζω να ζησουμε ποδοσφαιρικες ιστοριες που θα τις θυμομαστε.

  36. Ο/Η Koreas λέει:

    @paok

    Μία ερώτηση αν μου επιτρέπεις. Πότε είναι η τελευταία ωραία ποδοσφαιρική ιστορία που θυμάσαι εσύ ρε παοκτζη; μπορείς να μας πεις; ( εννοείται αναφέρομαι ως παοκτζης όχι ως άτομο)

  37. Ο/Η Akis λέει:

    @Steven
    Κι εγώ ημιτελικό θέλω και αν περάσουμε να δούμε ένα τελικό χωρίς να τρέχουμε να αποφύγουμε τα δακρυγόνα. Αν και με το πέταλο το δικό μας, ποτέ δεν ξέρεις…

  38. Ο/Η conpater λέει:

    Καλο μηνα κυριοι…
    Συμφωνα με το zoygla gr, ο μισος Ολυμπιακος και της Capital ειναι πισω απο το “μακιγιαρισμα” που εκαναν στον Τζηλο. Τηλεφωνικες συνομιλιες αποκαλυπτουν ,κατα το site, ξεκαθαρα ποιοι ηταν. Ο φακελος της ανεξαρτητης δικαιοσυνης φτιαχνεται ηδη,γιατι χρειαζονται κατι τακοι σε καποια γραφεια της εισαγγελιας….

  39. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Αυτό ήταν προφανές. Και πλέον και λόγω εκλογών. Το πρόβλημα είναι άλλο. Τι θα κάνει ο master που ελέγχει την δικαιοσύνη, που πολιτικά πρόσκειται στον χάπια. Θαχει ενδιαφέρον το ντέρμπυ επιχειρηματιών. Θα γελάσουμε επιτέλους.

  40. Ο/Η Koreas λέει:

    Εγώ διαφωνώ, ο τελικός πρέπει να είναι μεγάλος. Μετά τον αποκλεισμό του γαυρου, αεκ παοκ μόνο σε τελικό πρέπει να βρεθούν. Με αδρεναλίνη στα ύψη.

  41. Ο/Η conpater λέει:

    Σιγουρα ειναι για γελια η κατασταση.Αλοιμονο αν τα παιρναμε στα σοβαρα και να περιμεναμε αποτελεσματα. Να χαμε να λεγαμε ειναι η κι αυτη η περιπτωση,οπως το Noor , τα καραβακια του Αιγαιου, και αλλες ατυχεις συγκυριες…
    Να δουμε,λογω εκλογων,τι αλλο θα βγει στην φορα απο τους υπονομους. Παντως τον προεδρο τον υπερβαρο,δεν τον εκοψα και πολυ στεναχωρημενο χθες μετα το στραπατσο με την Λαμια. Σε αντιθεση με τους Παοκτζηδες ,που ηταν ετοιμοι για εγκεφαλικα ,ας ειναι καλα το παλικαρι που το δωσε και καθαρισε την μπουγαδα. Πως τον ειπαμε τον διατητη σην Τουμπα ? Δεν θυμαμαι,αλλα αμα τον ξεραμε δεν θα εδινε και το πεναλντυ !!!!

  42. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο παοκ παει για νταμπλ,δεν κερδιζουμε ουτε σε διπλα ουτε σε μονο παιχνιδι,ειμαστε χειροτεροι παντου,αγωνιστικα,ροστερ,φυσικη κατασταση,παγκο,παρασκηνιο,διαιτησια.

  43. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Μα αφού είσαι παλιός και ξέρεις. Κανείς διαιτητής δεν το έδωσε. Παίζετε έδειξε. Άλλος το έδωσε την ώρα που ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Ο διαιτητής κόντρα στον ΠΑΟΚ έπαιζε από την αρχή. Κάπως έτσι τους σπρώχνει πάλι σε νευρική κρίση.

  44. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok προς koreas.τωρα που το λες δεν θυμαμαι καμια γιατι ως γνωστον ολες οι ομορφες ποδοσφαιρικες ιστοριες συ μβαινουν στο λεκανοπαιδιο.τωρα ομως που θυμαμαι ωραια ιστορια θα μπορουσε να ειναι το φαουλ γκολ του παμπλο γκαρσια με τον παναθηναικο σχεδον απο το κορνερ λιγο μετα τον θανατο της μητερας του.

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Μάλλον δίκιο έχεις οπότε γι’ αυτό κι εγώ θέλω δυό παιχνίδια. Δεν θέλω να χάσω, θέλω να καραχάσω. Για να πειστώ. Τι να βλέπω δηλαδή, τον Αστέρα να φωνάζει οτι αδικήθηκε; Στο μπουρδέλο πουτάνες θέλουμε να σφάζονται. Και να παίζουν ξύλο οι μπράβοι στις εξέδρες. Και να μαχαιρώνονται οι αγάπες των ομάδων. ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.

  46. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Θυμάμαι παιδί μου ήμουν, τότε που είχαν αποβληθεί 4 παίκτες του Άρη σε ένα ατελείωτο ξύλο με την ομάδα σου. Οι έξι μάλιστα δεν ξανάπαιξαν. Θυμάμαι την φανέλα του Σάχα να καίγεται. Θυμάμαι κάτι τσιμέντα που πέφτανε όταν η ΑΕΚ κέρδιζε στην Τούμπα. Θυμάμαι ένα ημιτελικό που κέρδισε η ΑΕΚ με 1-2 και ο κοντός έβαλε την ομάδα ξανά μέσα. Μιλάμε για ένα ολόκληρο μπουρδέλο – την Ελλάδα – που έτσι θέλει να μείνει. Άρα σίγουρα η Αθήνα είναι μεγαλύτερο λόγω πληθυσμού, και φυσικά η συμπρωτεύουσα ακολουθεί ως ζηλεύουσα. Μην αυταπατάσαι. Κι αν έσβησε ο Κόκαλης, γεννήθηκε ο Σαββίδης με ισορροπία τρόμου τον Μελισσανίδη. Αν δεν κάτσουμε αραχτοί, δεν θα απολαύσουμε.

  47. Ο/Η Akis λέει:

    @Steven
    Με τον ΠΑΟΚ θυμάμαι 3 φορές που βγήκαμε να παίξουμε για να μη διαλυθούνε. Μια το 89, με τα ανάποδα κόρνερ που χτυπάγαμε, μια το 96 που τους είχαμε στο τρίμπαλο στο 50 και αν τελείωνε το παιχνίδι θα φτάναμε άνετα στο εξάμπαλο και μια με το Σάχα, που είχανε πέσει οι Ζαγοράκηδες και οι λοιποί στα γόνατα να βγούμε έξω. Όπως βλέπουμε από πέρσι, που μπουκάρανε με τα όπλα φόρα παρτίδα, το εκτίμησαν δεόντως τα “ξαδέρφια”..Τί να πεις όμως για ένα οργανισμό που έχει ίνδαλμα το Γκαρσία, που έριχνε μπουνιές και κλωτσιές πισώπλατα στους αντιπάλους, ή σήκωνε πανό “για κάθε καρωτίδα και μια φωτοβολίδα”, έναν οργανισμό που το μόνο που είχε να επιδείξει, πλην της ομάδας του 70, ήταν ο Μανάβης κι ο Νικόλας???

  48. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ακις : Δεν είμαι τόσο αυστηρός όσο ναζί και να έχουν γίνει. Είναι πολλά τα χρόνια της καταπίεσης, κάτι που φαίνεται και στον χαρακτήρα του Σαββίδη. Κι ήταν καταπίεση, κακά τα ψέματα. Εγώ έτσι κρίνω τους ανθρώπους. Ας πούμε δεν έχω δει ούτε έναν της αριστεράς που βασανίσθηκε, να ζητάει τιμωρία του βασανιστή του. Μιλάω για την γνήσια αριστερά κι όχι αυτήν που έχουμε σήμερα επάνω, δήθεν εκλεγμένη. Ο πολιτισμός ο εσωτερικός κάποιου, κοινώς το μεγαλείο ψυχής, φαίνεται από απλά πράματα. Κι υπάρχουν κανόνες, σε αυτά και θέσφατα άγραφα, που φυσικά δεν θα τα πω διότι δεν θα γίνουμε εδώ αρένα. Ίσως κάνω κάποιο άρθρο για την αστεία δεξιά της Ελλάδας, που το παίζει ακόμα τιμητής, ενώ είναι έτοιμη να ψηφίσει πρωθυπουργό κάποια Μαρέβα, κι είναι και χαρούμενη κιόλας.

  49. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.στιβεν οταν ειπα ομορφες ποδοσφαιρικες ιστοριες,χασω κερδισω,το εννοουσα.τωρα για σαββιδηδες μελλισσανιδηδες και τον αλλον με το θυροειδη τους εχω γραμμενους.ακομα θυμαμαι το γκολ του καραγκιοζοπουλου.

  50. Ο/Η Akis λέει:

    @Steven
    Δε διαφωνώ ότι έχουν αδικηθεί, και αυτοί και άλλες ομάδες. Από την ΑΕΚ όμως, ειδικά ο ΠΑΟΚ, σπάνια είχε πρόβλημα, και από πέρσι της βγάζει ένα ακατανόητο μίσος. Τί να πούμε εμείς δηλαδή, που με ομαδάρες πραγματικές δεν είδαμε πρωταθλήματα, και είδαν οι Αμανατίδηδες και οι Πουρσανίδηδες, να ζητήσουμε αυτονομία της Φιλαδέλφειας??. Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά στην Ελλάδα, παρά μόνο τσέπη. Η δεξιά στην Ελλάδα σήμερα είναι της ηθικής και της χριστιανοσύνης, αλλά δεν έχει πρόβλημα στελέχη της να κάνουν σεξ με 15χρονα και η αριστερά είναι της επανάστασης και του ριζοσπαστισμού, αλλά δεν έχει πρόβλημα να βολτάρει με τζετ και λιμουζίνες…

  51. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : O πατερας μου ήταν αθλητής του ΠΑΟΚ στα τσικό, αριστερό μπακ. Με έμαθε να έχω τον δικέφαλο δεύτερη μου φύση. έχω δει τον αγώνα παλιά, που πέρασε μαρς από την Φιλαδέλφεια και μετά σπάσανε τα κόκκαλα τους στο τηγάνι. Ξέρω καλά τι λέω, όταν το λέω, και δεν αλλάζω σε αυτά που πιστεύω. η καζούρα παίζει και είναι υγιής. Όταν μιλάω για ναζί σήμερα, χωρίς να αλλάζω την συμπάθεια μου, το εννοώ. Αν μπορέσει να δεις καθαρά, θα το διακρίνεις. Ξεκίνα ας πούμε από τον Λουτσέσκου.

  52. Ο/Η conpater λέει:

    Στο τελευταιο σχολιο σου,αναφερθηκες σε κατι,που απο τωρα μετραω αντιστροφα για το ποτε θα γινει εδω μεσα αιμα και “αρενα”….
    Εγω το εχω αναφερει απο καιρο. Κατι γινεται εκει πανω,κατι δεν δουλευει καλα.Υπαρχουν μουρμουρες που προξενουν εκνευρισμο.Υπαρχουν καιρο τωρα,αλλωστε υπαρχουν φιλοι καλοι στην φτωχομανα ,οργανωμενοι και μη,οπως και καλος φιλος επιχειρηματιας πολυ κοντα στην ομαδα,που τα “ολα ροδινα” πριν δυο χρονια,μου ειπε πως εχουν γινει ροδα μυρωμενα,μακρυα κι αγαπημενοι.

  53. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Καλημέρα
    Στο κύπελλο μπορούν να ορισθούν ξένοι διαιτητές;

  54. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλημέρα σε όλους.

    Δεν θυμάμαι, δεν γνωρίζω για το πρωτάθλημα του 1976, αλλά το 1985 ο ΠΑΟΚ μας ΕΚΛΕΨΕ. Βάλαμε 3 γκολ στους πραγματικούς Μάο-Μάο, σε ζούγκλα, όχι στα τωρινά και μέτρησε το 1. Στη Φιλαδέλφεια ισοφαριστήκαμε από ένα οφσάιντ επιπέδου Βόλου στο 87′. Προσθέτεις, αφαιρείς βαθμούς και έχεις τον πρωταθλητή, την ΤΡΟΜΕΡΗ τριπλέτα, Μαύρος-Εστερχάζι-Σάντμπεργκ, με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

    Δεν μπορώ άλλο αυτή την εξιδανίκευση, την αγιοποίηση της αριστεράς. Δεν μιλάω για δεξιά (ποια? χάχα) γιατί έτσι και αλλιώς όλοι τη βρίζουν. Αυτό όμως με την αριστερά με έχει κουράσει χρόνια ολόκληρα. Μία άθλια ιδεολογία κοπρόσκυλων. Ατόμων που θέλουν να ζούνε εις βάρος των άλλων και βιάζουν την έννοια της ΦΥΣΗΣ. Η ομορφιά της φύσης βρίσκεται στην διαφορετικότητα, στην εξέλιξη, στην δημιουργία, στη φαντασία. Δεν ανέχομαι φασιστική εξίσωση προς τα κάτω (για τους άλλους πάντα, όχι για τους εμπνευστές) και επιβολή από κανέναν πονηρό που τα ΕΧΕΙ ΟΛΑ. Όπως οι ΜΑΓΟΙ-ΙΕΡΑΡΧΕΣ. Υπόσχονται τον παράδεισο για μετά στους χαζούς την ώρα που τον απολαμβάνουν εδώ.

    Η ζωή είναι μία συνεχής προσπάθεια, δεν μπορεί αυτός που πίνει καφέ στο Mπουρνάζι Πέμπτη πρωί να απαιτεί να μοιράζεται τα χρήματα αυτού που πηγαίνει ΚΑΙ την Κυριακή στη δουλειά του. Δεν μπορεί το παιδί μου να ΔΙΑΒΑΖΕΙ, να είναι ΑΡΙΣΤΟΣ (σας ενοχλεί ρε κοπρίτες) να προσπαθεί και να σηκώνει τη σημαία κάποιος με κλήρωση.

    Δεν πίστευα ότι το 95% είναι τόσο ηλίθιοι, να ακούνε, να πιστεύουν και να ψηφίζουν αυτούς που ΑΝΟΙΞΑΝ τους ορίζοντές τους στο εξωτερικό, αλλά το απαγορεύουν στους καθοδηγούμενους βλάκες.

    Είπα να αποφύγω να μιλήσω πολιτικά αλλά δεν άντεξα.

    Όσο για το τρόπαιο, είτε σε 1 είτε σε 2 παιχνίδια, θα δούμε. Έχει δρόμο. Θα εμφανιστεί ξανά η ΑΕΚ όπως με Ατρόμητο? Θα συνεχίσει να αδειάζει ο ΠΑΟΚ? Αν δεν κληρωθούν μεταξύ τους, θα περάσουν και οι 2 τελικό? Είναι νωρίς ακόμα.

  55. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το να σε δερνει ο …. Κουγιας παντως οπως και να το κανεις εχει την αξια του! Πρωτη φορα που ειμαι με τον 1,60 με αναταση. Ρε ο Κουγιας? Που τον εδειρε η …. γυναικα του?

    ΥΓ. Μην ασχολειστε με τα λιμα τους δινετε σημασια και το παιρνουν απανω τους οι ανυπαρκτοι. Με τις μικρες ομαδες της επαρχιας δηλαδη. Της πλακας καρπαζοεισπρακτωρες ειναι, για να συμπληρωνει το καρε με τον ενιοτε καραγκιοζη και να νιωθουν και αυτοι οτι κατι ειναι, μια καθε 35 χρονια.

    Αλλιως να πιασουμε οντως ιστορικες ομαδες. Τη Δοξα, τη Παναχαικη για παραδειγμα.

  56. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΡΟΦΥΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

    Υ.γ για τον Μαρινάκη ρε παιδιά περιμένετε λίγο,ακόμα δεν αποδείχθηκε τιποτα!

  57. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.προς κιλκις μερια.αδερφε κοψε τον τανωμενο σορβα και τα πισια χωρις γλουτενη γιατι σε πειραζουν.να τα τρως οπως τα κανανε οι παλιοι.παραδοσιακα.

  58. Ο/Η Koreas λέει:

    @Paok

    Θα σου αφιερώσω εγώ ιστορία ποδοσφαιρική, προσωπική, ανθρώπινη, παοκτζιδικη για να καταλάβεις το μεγαλείο παοκ, το οποίο όμως φίλε μου δυστυχώς το χάνεις, για μια κούπα, για μια χαζό κόντρα, για τα κάπριτζια αχρηστων κανιβαλων, και παρηκμασμενων εμπορων, που θέλουν σώνει και καλά να μιμηθουν το αρβανιτοχωρι Αθήνα Πειραιά.

    Αυτή τη στιγμή ταξιδεύω, θα σου την αφιερώσω στα σχόλια του Άρης αεκ.

    @steven
    Αναμένω με αγωνία το κείμενο σου για τη δεξιά. Εύχομαι ολόψυχα να μην κάνεις πίσω και να το δημοσιεύσεις.

  59. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Aπο paok.προς koreas.αν αναφερεσαι σε εμενα προσωπικα σε εμενα εχεις αδικο.αν γενικα καποια δικια τα εχεις.

  60. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    @mpaok

    Σας έκανε υπαλλήλους σας πήρε και λιμάνι αυτά που κοροϊδεύατε κάνετε ρουφιάνοι!

  61. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.ετσι ακριβως.το λιμανι ακουγεται οτι μας το πηρε απο τα λιροη μερλιν.μηπως εχεις αλλη πληροφορηση;

  62. Ο/Η Τελειωσατε λέει:

    Ολα ειναι καραστημενα για να το παρει ο τσετσενος απο τον τσυριζα,ο τιγρης εκανε πισω και διελυσε την ομαδα του για να μην ειναι ανταγωνιστικη,ο μπρουτοταυρος δεν εβαλε φραγκο και δεν ακουμπησε καθολου παρασκηνιο.

    Στημενη η χαρα σας γυφτοτσετσενοι,θα διαλυθειτε μετα το πρωταθλημα,αυτο ειναι γκαραντι.