Ατρόμητος – ΑΕΚ

Το παιχνίδι αυτό κρίνει εν πολλοίς την τρίτη θέση.
Η ομάδα κατεβαίνει να παίξει με τα γνωστά κενά και πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών.
Όταν λοιπόν δεν έχεις παίκτες πειραματίζεσαι και ανακατεύεις τα χαρτιά μήπως και τραβήξεις τον τζόκερ.
Κάπως έτσι βρέθηκε ο Κλωναρίδης να παίζει μπακ-χαφ με ανάποδο πόδι.
Τέρμα ο Μπάρκας, άμυνα Οικονόμου Τσόσιτς Μπακάκης στα πλάγια Γκάλο και Κλωναρίδης στο κέντρο Κρίστιτσιτς Αλεφ και Μπακασέτας και στην επίθεση Μπογέ και Πόνσε.
Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε την κλασσική ΑΕΚ, με ανούσια κατοχή παράλληλες πασούλες και αδυναμία προώθησης της μπάλας στην επίθεση, με αποτέλεσμα τα συχνά λάθη που επέτρεπαν στον Ατρόμητο να βγαίνει σε αντεπιθέσεις αλλά ευτυχώς για εμάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο κατέγραψε την σημαντικότερη ευκαιρία της με τον Κλωναρίδη να νικιέται σε τετ-α-τετ απο τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.
Ενα αμυντικό δίδυμο να τους βλέπεις και να τους λυπάσαι, να συναγωνίζονται ποιός θα κάνει τα περισσότερα τσαφ.
Έκαναν τον Μάντσον να μοιάζει Μακελελέ και τον Ενσικουλού με τον Μαρσέλο. Ταλαίπωροι και οι δυο, έτρεχαν σαν συγκαμένοι.
Και σαν να μην έφτανε το κάκιστο θέαμα με τα πιο αργα χαφ στην Ελλάδα, χάσαμε και τον Πόνσε λόγω τραυματισμού απο ύπουλη γονατιά στη μέση (και χωρίς να δοθεί κάρτα).
Αναγκαστική αλλαγή λοιπόν και στη θέση του μπήκε (ποιός άλλος?) ο Λιβάια που φέτος είναι σαν να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο.
Η ομάδα εξακολούθησε να έχει ανούσια κατοχή της μπάλας χωρίς να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στο τέρμα το Ατρομήτου και οι 1-2 καλές στιγμές σπαταλήθηκαν απο τον ορισμό του τσουρουκά Κλωναρίδη ο οποίος έχει την μαγική ικανότητα να κάνει επιθετικό φάουλ ενω έχει τη μπάλα.
Στα χαφ παρατήρησα πως ο Σέρβος έχει την ικανότητα να κρύβεται καλά με αποτέλεσμα να βγαίνει στις μονομαχίες ο Άλεφ που έβρισκε τη μπάλα με το καλάμι.
Μια απο τα ίδια και το δεύτερο ημίχρονο που εκτός απροόπτου έδειχνε πως θα πάει για μια ωραιότατη ισοπαλία αφού και οι αλλαγές του Χιμένεθ έδειχναν πως το έχει πάρει απόφαση.
Ούτως η άλλως δεν διαθέτει στον πάγκο τον παίκτη που θα φέρει τα πάνω-κάτω με την ποιότητά του.
Στο 76′ ο Γαλανόπουλος αντικατέστησε τον Μπογέ που σε ολο το παιχνίδι μπέρδευε τα μπούτια του και έπεφτε λες και πατούσε.. μερέντα.
Η τελευταία αλλαγή ήταν ο Αλμπάνης που (μετά απο μακρινή πάσα του Λιβάια) ως απο μηχανής θεός σκόραρε με ωραίο πλασέ σε μια αντεπίθεση στο 85′.
Το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ, ευτυχήσαμε να το πετύχουμε εμείς και κάπως έτσι τη βγάλαμε και αυτήν την υποχρέωση.
Απο εδω και πέρα υπάρχει διακοπή και θα ξεκουραστεί η ομάδα πνευματικά και σωματικά καθώς επιστρέφουν κάποιοι απο τους τραυματίες.

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to Ατρόμητος – ΑΕΚ

  1. Ο/Η Akis λέει:

    Kλειδώσαμε την τρίτη θέση, και έχουμε ένα περιθώριο ηρεμίας και προετοιμασίας για το κύπελλο…Steven, πώς βλέπεις τα αποψινά στο ΟΑΚΑ???Δε σου θυμίζουν τα δικά μας πριν την έλευση του εγγυητή??

  2. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Μια απο τα ιδια και μην πω και χειροτερα.
    Πολυ χαλι η ομαδα.
    ο κλωναριδης εκτος απο αμπαλος ειναι και μεγαλος εγωιστης.αφου δεν μπορεις κοψε τη μπαλα σε κανεναν αλλο μπας και βαλουμε γκολ!
    Παικτης Μπακασετας στην ΑΕΚ δεν υπαρχει!
    Ο καλυτερος παικτης για μενα σημερα ητανε ο Μπαρκας.Ητανε ο κορυφαιος!
    Χαρηκα παρα πολυ με τον Αλμπανη θελω να πιστευω οτι του χρονου θα τον δουμε με περισσοτερες εμφανισεις.

  3. Ο/Η Sloth λέει:

    Δεν σωζεται αυτο το πραγμα παιδια,ουτε το κυπελο θα παρεις,ειναι πολυ χαλια η ομαδα αγωνιστικα που φοβαμαι μην αρπαξει κανενα τριμπαλο αν γινει τελικος με παοκ.

  4. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει μπροστά της το κύπελλο. Τον ημιτελικό με την Λαμία που έκανε φέτος την κηδεία της χρονιάς στον Ολυμπιακό και απέκλεισε και τον Παναθηναϊκο. Με σεβασμό στο μεγάλο κατόρθωμα του αντιπάλου θα περάσει η ΑΕΚ. Οτι κι αν γίνει. Και στον τελικό ένα είναι το σίγουρο. Οπου κι αν γίνει, όσος κόσμος κι αν τον παρακολουθήσει θα δούμε μια ΑΕΚ που θα τρώει σίδερα. Θα δούμε την ΑΕΚ του τελικού του 2016 σε διάθεση, πάθος και τσαμπουκά. Το αν θα το πάρει είναι άλλο θέμα. Δεν θα το χαρίσει όμως όπως περυσι.

    ειπε ο ογλου.

    Χαρισαμε τιποτα και δεν το ξερουμε?

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Διαβαζω απο το πρωι για την ιντρακατ και τον κοκκαλη που θα ειναι ο κατασκευαστης της υπογειοποιησης για το γηπεδο μας και εχουν φαγωθει ολοι οι γαυροι για τον προδοτη κοκκαλη που βοθηαει την ΑΕΚ,τον τιγρη κλπ.

    Εγω ξερω οτι με την ιντρακατ εχω το κεφαλι μου ησυχο πως το εργο αυτο θα ολοκληρωθει στην ωρα του,δεν με ενδιαφερει που επιχειρηματικα ειναι του σωκρατες η κατασκευαστικη.