ΛΑΜΙΑ – Α Ε Κ

Η ομάδα κατέβηκε με 4-2-3-1 και μια πολύ καλή ενδεκάδα. Επίσης κατέβηκε με πολύ διάθεση και κέφι, γι΄αυτό το παιχνίδι-προπόνηση εν όψει του κυπέλλου. Είχε μάλιστα και την ευνοϊκή συγκυρία, να σκοράρει πολύ γρήγορα σε μια καταπληκτική εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Μάνταλου και Μπακασέτα και φοβερό σουτ του αρχηγού. Συγκυρία διότι ήταν η πρώτη ευκαιρία μας.

Σαν συνέπεια, είχαμε τα αναμενόμενα. Η ΑΕΚ έκλεισε τους χώρους στο κέντρο και στην άμυνα, πρεσάρισε πολύ ψηλά, και στην ουσία έπαιξε σαν αφεντικό καθιστώντας την Λαμία τελείως ακίνδυνη. Έπιασε πολύ καλό ρυθμό κι έδειξε πολύ διαβασμένη στην αντιμετώπιση του αντιπάλου, ενώ κατέβηκε πολύ οργανωμένα και ορθολογικά. Μιλάω για ένα μισάωρο περίπου, που δεν απειλήθηκε καθόλου.

Όμως δεν κατώρθωσε και να απειλήσει περαιτέρω, οπότε σιγά σιγά η Λαμία άρχισε να συνέρχεται από το σοκ και δειλά δειλά να βγαίνει μπροστά. Καλά δουλεμένη ομάδα είναι και με αρκετά καλούς παίκτες για την βαθμολογική της θέση. Προειδοποίησε με ένα μακρινό σουτ και καθώς άρχισε να καταλαβαίνει οτι το κεντρικό μας δίδυμο δεν ήταν και στα καλύτερα του και το κέντρο μας είχε εκεί την προσοχή του, είχε κι ένα δοκάρι, ενώ ισοφάρισε με ένα μάλλον κουτό πέναλτυ του Μάνταλου. Το θεωρώ σαν αντίδραση υπεροπτική νομίζοντας οτι το ματς έχει τελειώσει.

Πάντως είδαμε ένα πολύ πρώτο ημιχρόνιο, με δυό ομάδες που έτρεξαν και προσπάθησαν να μας προσφέρουν καλό θέαμα. Με εναλλαγές της μπάλας στις κατεβασιές και με ποικιλία στην ανάπτυξη. Ίσως η ΑΕΚ ήταν άτυχη με τον τραυματισμό του Κλωναρίδη, αλλά σίγουρα δεν έχει δικαιολογία για την υποτίμηση του αντιπάλου τόσο γρήγορα.

Φυσικά τα ίδια μπορώ να πω για το δεύτερο μέρος. Καλό παιχνίδι με σούπερ ρυθμό και με διάθεση για μπάλα και από τις δυό ομάδες. Με ελαφρώς συμμετρική εικόνα. Η ΑΕΚ ήλεγξε την ανάπτυξη πολύ καλά, πρεσάρισε πολύ δυνατά μέχρι την περιοχή του αντιπάλου, αλλά στην πρώτη ευκαιρία της Λαμίας, μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα της. Ήταν η σειρά του Κρίστισιτς να κάνει λάθος.

Αυτό το κάπως τυχαίο γεγονός. δεν έκαμψε την ΑΕΚ. Πήρε μπόλικες πρωτουβουλίες, έβαλε την μπάλα κάτω κι έψαξε την ανατροπή. Κι ο Μανόλο βοήθησε από τον πάγκο με αλλαγή συστήματος και παικτών, αλλά κύρια η αποφασιστικότητα των παικτών. Πράγματι έβλεπαν οτι στα καλά καθούμενα έχαναν ένα παιχνίδι που έπρεπε να είχαν καθαρίσει – μοιραίος ο Πόνσε τότε στην μεγάλη ευκαιρία του -, οπότε έδειξαν μια σκληράδα κι έναν εγωισμό που έφερε γρήγορα την ισοφάριση. Ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι θα κερδίζαμε.

Πρώτον διότι υπήρχε χρόνος, δεύτερον διότι θεωρούσα οτι θα φαινόταν η καλύτερη φυσική μας κατάσταση και τρίτον διότι η Λαμία θα είχε μια απογοήτευση σαν πρόβα της ρεβάνς του κυπέλλου. Φυσικά διαψεύστηκα διότι η ομάδα μας δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες πουν έκανε σαν αποτέλεσμα μιας αξιόλογης επιθετικής παρουσίας, που δεν είχε σήμερα τον Λιβάγια να ξεμαρκάρει λίγο τον Πόνσε ή κάποιον άλλον. Όμως δεν έχουμε παράπονο. Απολαύσαμε ένα καλό παιχνίδι στο οποίο βοήθησε και η Λαμία. Κι αυτό είναι τελικά το ζητούμενο για κάποιον που θέλει να διασκεδάσει τον χρόνο του και βλέπει δυό ομάδες που δεν είχαν κανένα κίνητρο βαθμολογικό.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

27 Responses to ΛΑΜΙΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Κυπελο η φευγετε με ΤΑΞΙ λέει:

    Τι σκατα ομαδα ειναι αυτη,ουτε τη Λαμια δεν μπορουν κερδισουν,τρωνε χαλβατζιδηκα γκολ,τι χαζος που ειναι ο κριστιτσις.

    Πρεπει να γινει ξεσκαρταρισμα του ροστερ,ο τσιγκρισκι πρεπει να φυγει,ο παικτης ειναι σαπακας,παιζει 5 παιχνιδια ολη τη χρονια και μετα καθεται τραυματιας,ο τσοσιτς εχει βαλει 5-7 κιλα δεν μπορει να παρει τα ποδια του.

    Με Λυμπε ΤΔ,δεν πας πουθενα,παλι τον αυγουστο θα περιμενουμε να παρουμε κανεναν ελευθερο με 150 χιλιαρικα.

    Ξεφτιλες παρτε το κυπελο μαλακισμενα γιατι 20 ποντους πισω απο το τσετσενο δεν χωνευονται,μας εχετε ντροπιασει και ξεφτιλισει φετος,αδιαφοροι,αμπαλοι,ειστε πληρωμενοι μεχρι τελευταιο σεντ και δεν παιζετε τιποτε.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    JUSTICE FOR THE 96.

    Liverpool Football Club remembers the 96 supporters who died at Hillsborough, on the 30th anniversary of the disaster.
    As a result of the events on April 15, 1989, at the FA Cup semi-final between Liverpool and Nottingham Forest, 96 children, women and men lost their lives.
    For the past three decades, the bereaved families and survivors of the tragedy have demonstrated remarkable courage, dignity and resilience.
    In April 2016, an inquest jury concluded that the 96 were unlawfully killed and that no role was played by the supporters in causing the disaster.
    Our thoughts are with all those affected by the tragedy at Hillsborough and the 96 fans who will never be forgotten.

    Η Κυβερνηση της Θατσερ προσπαθησε μεσω εκθεσεων-επιτροπων να ριξει το φταιξιμο στους οπαδους μας. Οτι εκαναν φασαριες την ωρα που απλα προσπαθουσαν να μη πεθανουν.

    Η Sun εγραψε απιστευτες χυδαιοτητες, μεχρι οτι εκλεβαν τους νεκρους. Kαι η Liverpool και η Everton εχουν απαγορεψει σε ρεπορτερ της Sun να μπαινουν στα γηπεδα τους. Τα ταξι εχουν μεγαλες διαφημισεις NOT welcome, don’t read, don’t buy the Sun. Η εφημεριδα δε πωλειται πουθενα (κυριολεκτω) στo Liverpool, υπαρχουν παντου ταμπελες Sun NOT welcome here.
    Τα newstand τα super market και ολα τα σημεια πωλησης ΕΠΙΣΗΜΑ εχουν σταματησει να πουλανε.
    Γι αυτο και τρωει μπουκοταζ 30 χρονια χανωντας £15εκκ το μηνα, καθε μηνα, απο το 1989. £5,4ΔΙΣ λιρες εχει κοστισει στη Sun αυτο το πραγμα, τα νουμερα ειναι σωστα τα δινει η ιδια η Sun.

    Η αστυνομια που αποδειχθηκε υπευθυνη 100% εγραφε ψεμματα στις αναφορες της για να καλυψει τους δικους της. Ο αργηγος της διωκεται ποινικα, οπως και αλλοι αστυνομικοι και λειτουργοι.

    Ο Cameron προς τιμην του και αφου αποκατασταθηκε μετα απο δεκαετιες δικαστικων αγωνων η αληθεια, ζητησε 2 φορες συγνωμμη, μια στο House of Commons και μια δημοσια ως PM.

    Αγωνιστικα:

    O Μο έκανε ματσαρα και έβαλε και ΤΟ απιθανο. 30 μέτρα-60 μίλια την ωρα (96… χλμ), στο παράθυρο.
    Ως Liverpool 3 ομαδες δεν λυπωμαστε ποτε. Την Everton που ειναι ο μεγαλος μας αντιπαλος, την Referee United και τους νεοπλουτους.
    Αν και μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης ο Sari, αυτη την ομαδα του Ρωσσου δεν την αντεχω. Οσο ειχε Goullit, Vialli, Zola, Poyet, Di Matteo κλπ με τη προηγουμενη ιδιοκτησια δηλαδη ψιλο-τρωγωτανε, τωρα με τιποτα. Aυτα παθαινεις αμα αγοραζεις τα πρωταθληματα, τα εγραφα χρονια. Μολις κλεισει η κανουλα – γιατι θα κλεισει ειναι σιγουρο- μενεις με φεσι 1,2ΔΙΣ λιρες, 3 κατσαρολια και παλευεις την εξαδα. Coming soon και για αλλους αυτο εκει απο Manchester μερια. You cannot buy history.

    Four to go.

    Γίνεται χαμός για εισητηρια στο τελευταίο ματς με τη Wolves.
    Εισητηρια ετσι κ αλλιως δε βρισκεις. Χαμός σημαίνει οτι τα απλα εισητηρια στη μαυρη ειναι σημερα στις £2.000
    Τα δικά μας- λογω θέσης Full Pack (L6)- μάθαινω οτι ειναι στις £12.000 λίρες and rising, οταν επισημα εχουν £5,700 (€ 6,600) στο Club και φυσικα δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα.Πάντα για το συγκεκριμένο ΕΝΑ παιχνιδι.
    Και έχουμε 1,5 μηνα ακόμα μπροςτα μας.
    Εννοείται ΟΤΙ και να γινει ειναι μεν πολλα τα λεφτα (Άρη..) οπως ο πειρασμος να τα δωσεις -έχουμε δυο- αλλα αυτο δε χάνεται ακομη και δεύτεροι να βγούμε στο τελος.
    Ομως οπως πανε δε θα μου κανει εντύπωση να φτάσει £18-20.000 το κομμάτι.

    Μιλάμε για Λίρες Αγγλίας πάντα με το rate στα 1,16 δηλαδη £1 λιρα ειναι €1,16 ευρω.

    ΥΓ Ο Hendo τα εχει πάρει στο κρανίο κανονικά, σεληνιασμένος ως ψευτο-οκτάρι. 2 Ματς- 1 γκολ- 3 ασσιστ.

    Sent from my iPhone.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο conpater να δωσει τις εγκυρες διασταυρωμενες παρασκηνιακες πληροφοριες του για την ΑΕΚ της επομενης σαιζον,οι ΜΠΟΥΚ ηδη εχουν βγαλει αποδοσεις και μας δινουν 3 φαβορι για το πρωταθλημα,θα μεινει ενα χρονο ακομα στην ακρη ο κυρ δημητρης,θα επανελθει ο χοντρος με την κουμπαρια του,θα τα σαρωσει ολα ο μεγιστανας ρωσσος με τα ρουβλια?

    Tι δουλεια εχει ο μηνας λυσσανδρου για προεδρος στην ΕΠΟ?

  4. Ο/Η Koreas λέει:

    ΝΑ σου μένει έξω ο βιειρινια από τραυματισμό ενώ έχεις πάρει το πρωτάθλημα και απλά συνεχίζεις να έχεις υψηλή ένταση για να το πάρεις αήττητος , δεν το λες και σώφρων. Αυτοί είναι τόσο μπουνταλάδες και άπειροι παράγοντες που θα έπρεπε εμείς οι “εμπειροι” να παίρνουμε τον τίτλο συνέχεια. φαντάσου τώρα πόσες χτυπητές ελλείψεις έχουμε εμείς, που τερματίζουμε 20 πόντους πίσω από τους άπειρους.

    @steven
    1. ο μελ στις φώτο των ημερών, βγαίνει πολύ ευδιάθετος. μήπως το “αγγούρι” από τη δύση έφυγε;

    2. εκείνος ο ισπανός αλέφαντος, γιατί το παλεύει , τι θέλει να αποδείξει άραγε;

    3. ο μπογέ τώρα έγινε παικταράς;…..με τόσους παικταράδες, με τόσα πολυεργαλεία, με τέτοιο τερματοφυλακάρα που τον θέλει η μισή premier, με μάγο στον πάγκο, με προεδράρα έμπειρο και μάγκα, με…με….με….είναι απορίας άξιον γιατί είμαστε τρίτοι και καταϊδρωμένοι.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : 1. Μάλλον έφυγε
    2. Το παλεύει για να μείνει
    3. Ίσως πρέπει να απαντήσει ο Δημάτος και οι χαρτζηλικωτοί του

  6. Ο/Η Koreas λέει:

    Ότι και να λένε οι δηματοι εμένα δε με απασχολεί. Το φως το αληθινό το έχω δει. Ο σύλλογος, η ομάδα είναι βαθιά άρρωστη.

    Ειλικρινά χαλιεμαι κάθε φορά που βλέπω την αεκ.

    Ο μελ εξελίχθηκε σε πολλή μεγάλη απογοήτευση.

  7. Ο/Η conpater λέει:

    Ανωνυμε,δεν πολυασχολουμαι πλεον με τα παρασκηνιακα,το`χω πει αλλωστε. Στην Ελλαδα,ΟΥΤΕ με αυτο δεν ειναι να αχολειται καποιος. Παλιοτερα ειχε – συν τοις αλλοις – και την πλακα του. Τωρα ουτε πλακα εχει ουτε ειναι τιποτα το σοβαρο να ασχοληθεις. Το οτι καταφεραν να ριξουν τον Κομποτη,αυτο ας πουμε οτι ειναι ειδηση. Τον τριτο της παρεας ψαχνουν γιατι ειναι απαντες διαπλεκομενοι.Σαν να πας να βγαλεις τιποτα κολοριζα και να ξηλωνεις τελικα ολο τον κηπο ….
    Στην ΑΕΚ τι παρασκηνιο περιμενεις. Αμα εχεις παρασκηνιο,εχεις και προσκηνιο. Δεν υπαρχουν αυτα,τα χουν λυσει ,οπως τα`χουν λυσει τελος παντων.
    Προσωπικα,εμμενω στην αποψη μου,πως αμα δεν τελειωσει το γηπεδο,αλλαγες δεν θα υπαρχουν. Τουλαχιστον οπως τις λεμε εδω μεσα. Για ΕΠΟ,ΕΠΑΕ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις που φροντιζουν για το καλο του ποδοσφαιρου,ας ασχοληθουν αυτοι που ενδιαφερονται για την αναπτυξη και την προοδο στο χορτο. Εμενα ,με ενδιαφερει να βλεπω ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , και ποδοσφαιρο δεν βλεπω.Ουτε απο την ομαδα μου που με ειχε συνηθισει στο αλλιως.
    Του χρονου,για το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν θα επαναληφθει αυτο που κανει φετος ο ΠΑΟΚ.Θα ξεφουσκωσει και οι πρωτες μουρμουρες δεν θα αργησουν,και οι μουρμουρες εκει πανω γρηγορα γινοναι καταιγιδες. Ειναι τοσο κραγκουρες που βαλανε τον πηχυ στο ανωτατο σημειο με την μια.Δευτερη συνεχομενη χρονια δεν το κανεις. Οσο για την ΑΕΚ, οτι βλεπεις σημερα ,θα βλεπεις και του χρονου,με μια μικρη βελτιωση λογω του οτι ο Χιμενεθ θα εχει την ομαδα απο την αρχη. Κι οταν λεω βελτιωση μην φανταστεις τιποτα σοβαρες καταστασεις.Απλα,αντι να ριχνεις 56 καντηλια σε καθε αγωνα,αντε να κατεβεις στα 40….

  8. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Ετσι να νομιζετε μερικοι οτι θα επαναληφθει αυτη η χρονια!
    Μεγα λαθος για του χρονου να πιστευει καποιος οτι η ΑΕΚ θα ειναι 20 βαθμους πισω.
    Εκανε στη μπαντα φετος και πηρε +20 μυρρια απο πακετο περιφερειας + την υπογειοποιηση.Δεν γινοτανε και φετος να σηκωσουμε σκονη.Πηγε champions league πηρε +25μυρρια θα παρει και το κυπελλο και η χρονια θα ειναι επιτυχημενη κιολας!

    ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!

    Οι εκλογες τις λιγκας εγιναν και τα ΟΡΚ μιλουν για ΠΟΚ Αθηνα ενωμενη και τον Γιωργη το βλαμμενο να λεει οτι ποτε δεν θα γινουν σαν εμας.Ξεχασε το sofitel και τον μπαταγιαννη!

  9. Ο/Η nnektarios λέει:

    1. Δεν λέω ότι έχουμε ομάδα, αλλά ο παοκ είχε; Είδα χθες Watford – Arsenal. Η Watford έμεινε με 10 στο 11’ και όμως είχε 2 δοκάρια και ευκαιρίες χωρίς ταμπούρι, καθυστερήσεις κλπ. Να θυμηθούμε τους 20 πόντους μπροστά;

    2. Ο Μελισσανίδης σήμερα σημάδεψε τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Η ΑΕΚ οδήγησε τις εξελίξεις έχοντας στηρίγματα (από κάτω) ΟΣΦΠ & ΠΑΟ. Ναι, ζήσαμε να το δούμε.

    3. Ο κομμουνισμός-ολοκληρωτισμός, βλάπτει σοβαρά το μυαλό. Ο Τσετσένος δεν έχει μάθει να κάνει πίσω, δεν έχει μάθει να ενεργεί όταν δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο. «ΜΠΗΚΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ» στο γήπεδο. Ξεφτιλίστηκε.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @conpater

    Περασε η αναδιαρθωση με 14 ομαδες,κατι που δεν ηθελε ο τσετσενος γιατι χανει παραρτηματα,εχασε την προεδρια της λιγκας,προφανως δεν θα καθοταν οι αλλοι δυο να κοιτανε τον τσετσενο να το παιζει επιβητορας του ελληνικο ποδοσφαιρου,το φετινο ηταν μια κακη παρενθεση για την ΑΕΚ που κανεις δεν καταλαβε γιατι επρεπε να ξεφτιλιστουμε σε τετοιο βαθμο,αγωνιστικα και παρασκηνιακα.

    Το κυπελο δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορουμε να το παρουμε,ακομη και αν ο τσετσενος κατεβει με μιση ομαδα,ειμαστε σε δυσκολη φαση παροτι ανοδικη.

    To παρασκηνιο παιρνει πρωταθληματα και μετα οι προπονητες και οι παικτες,αυτη ειναι η πραγματικοτητα,εδω ο γαυρος πηρε πρωταθλημα με προπονητη κολια.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    spyros kilkis,βαλε μεσα και το νομο που πηρε για παρτι του ο μελισσανιδης ωστε να μπορει να ειναι προεδρος και ταυτοχρονα μετοχος του ΟΠΑΠ. Παντως απο τη μια εχουμε την εταιρια του κοκκαλη να παιρνει την υπογειοποιηση,την ψηφο του γκει στον λυσσανδρου,ολοι γινονται φιλοι και ολοι γινονται εχθροι ανα πασα στιγμη και εμεις τα κοροιδα καθομαστε και σαν τα προβατα περιμενουμε να δουμε λιγο μπαλα.

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Οταν οι πηγες “παρασκηνιου” ειναι ο μπαρμπαγεωργιου και ο σαγωνιας blogspot.

  13. Ο/Η Koreas λέει:

    Nnektarios
    Με μεγάλη αβροτητα και Χωρίς να θέλω να σε πικαρω νομίζω ότι ο μελ δε σημάδεψε κανένα χάρτη. Αυτό θα συμβεί αν συμβεί, όταν θα είμαστε ξανά υπερηφανοι για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας και για τις επιτυχίες που θα κατακτά.
    Τα άλλα είναι για να έχουν θέματα τα καφενεια.

    Steven
    Γνωρίζεις αν οι θέσεις των προέδρου της superleague και της football league είναι εμμισθες ;
    Επίσης, μήπως γνωρίζεις γιατί ο παναιτωλικος ψήφισε το γκαγκατση;

  14. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τι πικρα ειναι να προκρινεσαι στο 92 και στο 93 να στο ακυρωνουνε.Καταρεεις ψυχολογικα.Να η ευκαιρια για γκελα το Σ/Κ και να παρεις κεφαλι στο πρωταθλημα.Οσο αφορα τον ημιτελικο εισαι μια ταχυτητα πανω απο Μπαρτσα αλλα υπαρχει αυτος ο τυπος που με μια ενεργεια του μπορει να σου παρει το ματς.Θα σου κανει φασεις ο υπερ παικτης ΜΕΣΣΙ αλλα αν ειναι δυνατον αυτες να ειναι λιγες.
    Δημητρη Καλησπερα

  15. Ο/Η conpater λέει:

    Καλα τα λετε. Ετσι εχουμε , Δευτερα ,Τεταρτη., μπλοκ Μελ-Σαββιδη. Τριτη,,Πεμπτη μπλοκ Μαρινακη-Μελ-Παο, το Σαββατο επειδη τρεχουν ολοι με ολους μπερδευονται μεταξυ τους και τα αφηνουν ολα για την Κυριακη,κι αναλογα με το πως ξυπνησουν την Δευτερα πανε παλι απο την αρχη. …..
    Επεσε ο Απολλωνας και κι ο Κομποτης (επιτελους). Και να δουν τι θα κανουν με τον τριτο της παρεας.O Λυσσανδρου προεδρος,οι ομαδες θα γινουν 14…. Και απο μπαλα ,τι χαμπαρια μαστορα !!!

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Δεν είναι έμμισθες αλλά έχουν κάποιες αποζημιώσεις. Καμία σημασία όμως δεν έχουν. Φυσικά και γνωρίζω : Για πλάκα. Και πάρε πολύ σοβαρά την απαντηση μου.

  17. Ο/Η conpater λέει:

    Οντως για πλακα ψηφισαν στο Βραχωρι τον Γκαγκατση. Οχι ακριβως οπως το λεμε εμεις,αλλα του στυλ ” δεν γαμιοσαστε να πιασουμε και ρατσα…! ” Καπως ετσι τελος παντων…

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC (Μονο)

    Sorry αλλα πλεον γραφω και ασχολουμαι μονο με τη Liverpool και τη Premier/CHL. Διαβαζω και μαθαινω διαφορα για την ΑΕΚ μονο απο χομπυ- δεν ασχολουμαι με καρναβαλι ελληνικου πρωταθληματος. ΔΕ βλεπω καν τα ματς πονανε τα ματια μου. Οχι μονο τα δικα μας, γενικα μιλαω. Πιστευω δηλαδη οτι οποιος ειδε το χθεσινο 4-3 και κατσει μετα να δει Λαμια-ΑΕΚ ειναι ψυχικα διαταραγμενος.

    Ειχα γραψει πριν κανα εξαμηνο μπορει και παραπανω: Σιγα μην ειναι τσακωμενοι ο γαυρος με την αεκ. Αυτα ειναι για τα ΒΛΑΜΜΕΝΑ που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ο Μελ και Βαγγελας ‘δε μιλιουνται’. Μια χαρα και μιλιουνται και κανουν και δουλειες μαζι. Οπως εκανε ανεκαθεν με το Σωκ.
    Στις δουλειες φιλε μου δεν εχει τετοια, ειδικα στην Ελλαδα που ειναι μικρη η κοινωνια. Εχει ενιοτε μια ψυχρασια που ελεγε και ο Ζηκος αλλα μεχρι εκει. Λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα δηλαδη. Εδω ειναι φιλαρακια με τον αλλον που επεσαν ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ μεσα στο Members! εκει θα κολλησει? Για ενα φουρω και 2 παπαριες?

    Αν το αμοιβαιο συμφερον ειναι να μιλιουνται οχι μονο θα το κανουν αλλα θα λενε και ανεκδοτα over scotch. Ασε τους ηλιθιους απο κατω, το ποπολο, να βλεπει εχθρες κοντρες και μπουρδες. Εκτος αν νομιζει κανεις- ικανους τους εχω- οτι αυτο το ορθιο πραγμα ο Λυσσανδρου κατεβηκε στις εκλογες αντιπαλος του Ιβαν χωρις πριν να εχει εξασφαλισει το αφεντικο τις ψηφους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτων που ‘δε μιλεται’.
    Οκ αλλαξτε πλευρο μη πιαστειτε μονο.

    Καμμια πικρα. Αφου εφτασες στο σημειο μια ομαδα χωρις μεταγραφες 2 σαιζον (καλοκαιρι-Ιανουαριο δε ξοδεψε ουτε μια λιρα), μια ομαδα που ηταν αποδεκατισμενη απο τραυματιες, με το Κειν που ειναι η μιση επιθεση εκτος, μια ομαδα που χθες δεν ειχε κανονικο αμυντικο χαφ μιση ωρα, να παιζεις εντος εδρας στο 95’ (εχωντας φαει και 3), τη προκριση εισαι αξιος της τυχης σου. Δε τους αντιπαθω μου ειναι αδιαφοροι γιατι ειναι ομαδουλα της πλακας που απλα αγορασθηκε με πετροδολλαρα. Αλλωστε στην Ευρωπη 4 αντιπαλους εχω με τη Μιλαν να ειναι εκτος πλεον ως ομαδα και παρουσα μονο ως ιστορια. Οι αλλοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθεις και ο Κουν (ΤΕΡΑΣΤΙΟ CF) και ο Ντε Μπρουνε (ο μονος που θα ηθελα στην ομαδα) και ο Σιλβα και ο Πεπ, οι υπολοιποι δε μου λενε κατι. Γελαω με το Sterling το χασογκολη που χανει 5 και βαζει 1. Αμα δε, ακουω γκρινια για το κεντρο μας λεω μια λεξη: Γκουντογκαν, το πιο συντομο ανεκδοτο false 8. Ο ανθρωπος που κανει μια πασα καλη και 10 λαθος. Ο τυπος που κανει 1 ματς και εξαφανιζεται για 5. Ο ‘Γερμανος’ ποδοσφαιρηστης απλα.

    ΑΛΛΑ: ο Πεπ απετυχε στο project Ευρωπη για τριτη χρονια. Θα μου πεις για μισο γκολ? Ε ναι τοσο ειναι η αποτυχια απο την επιτυχια πολλες φορες, οκταδα CHL παιζεις ,αρα μισο γκολ, ενα λαθος, μια αποβολη, ενα offside, αμα δεν εχεις υπερομαδα να μπει να διαλυει τον αντιπαλο: Liverpool 80’s-Milan 90’s-Barca 2006/2011. Απετυχε γιατι δε γινεται να μη καθαριζεις με αυτο το ροστερ απο το πρωτο ματς κιολας, ΑΥΤΗ τη Tottenham που παιζει ο Danny Rose αριστερο μπακ, ο Οικονομου της Αγγλιας. Ερχεσαι στο Λονδινο βαζεις ΕΝΑ γκολ να εχεις το εκτος εδρας δηλαδη ακομη και αν χασεις με 2-1 η και 3-1 περασες. Δε γινεται δηλαδη μια αμυνα που κοστιζει 300εκκ σημερα να τρωει 2 γκολ εντος εδρας στο δεκαλετπο απο το Σον σε do or die αγωνα CHL.

    Αυτη ειναι η διαφορα του ΠΕΠ-ΚΛΟΠ. Ο ενας με ΔΙΣ τρωει φαπες και ο αλλος σε τρεις σαιζον σε εχει παει 2 τελικους και παιζει σε ημιτελικο τη τριτη φορα με ομαδα που ΑΚΟΜΗ χτιζεται. Περσυ αναλογα του ριξαμε ταληρο σε 2 ματς, δεν ειναι δηλαδη μονο μια φορα το προβλημα. Πεντε τη μια τρια την αλλη ε θα αποκλειστεις.
    Εμεις καναμε βολτα. Περσυ ριξαμε 5, φετος 6 αλλα φαγαμε 1. Αρα τα ιδια. Κριμα για το ΠΕΠΕ που ηθελε λεει να μας αποκλεισει!!!! και να παρει το πεμπτο του CHL. Ο τη βρισκω με το καλαμι-Πεπε! ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

    Χαλαρο ματς και ακουγα αυτον τον αντιπαθεστατο να μας λεει οτι η Πορτο εκανε 17 τελικες σε 15 λεπτα. Αν εξαιρεσεις το πρωτο σουτ στο 1’ που ηταν οντως δυσκολο και περασε οριακα εξω, τα αλλα σουτ ειτε πηγαιναν πανω στον Αλισον χωρις δυναμη και χαλαρα (τεραστιο τερμα ο τυπος- ειναι παντα στημενος σωστα) ειτε ειχαν πετυχει οτι πετουμενο υπηρχε στον εναεριο χωρο. 2-3 πρεπει να βγηκαν εκτος γηπεδου χαθηκε η μπαλλα απο το πλανο μη πουμε για τις σεντρες αυτου του αριστερου μπακ τους που θυμιζαν ενα κραμα Βυντρα-Ντιντακ. Αν τα σουτ που εφευγαν 20-30 μετρα εκτος ο χρησταρας τα θεωρει πιεση τοτε ναι οκ μας ‘πιεζαν’. Επισης ο χρησταρας ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΛΑΞ που ειναι ακομη δεν εχει καταλαβει οτι γκολ ειναι θεμα χρονου γι εμας. Ακομη δεν εχει καταλαβει μετα απο 40 χρονια οτι αν μια ομαδα παιξει μιση ωρα στα κοκκινα στο Β μερος θα κρεμασει και εκει ερχεται το party time για τα τρια αλανια μπροστα. Τσιμπα 4 χρησταρα και καλη χωνεψη.

    Οπως ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-LIVERPOOL, δεν υπαρχει ουτε ενας να λεει καλη κουβεντα για την ομαδα, τοσο γουσταρω που βλεπω τις ξινισμενες μουρες τους. Over and Over Again, week in week out. Ο Κουν περπαταει στο νερο, ο Ντε Μπρουνε κανει το ψαρι κρεας, ο Πεπ το νερο κρασι, ο Σαλαχ ειναι χασογκολης επειδη εχει τα ΙΔΙΑ γκολ με το Κουν! ο Φιρμινο δεν παιζει καλα… (ναι το ακουσαμε ΚΑΙ αυτο) και ενδιαμεσα δινουμε οδηγιες στο Κλοπ- εδω ειναι που αυτοκτονεις- τι να αλλαξει στην ομαδα εν ωρα αγωνα. Γιατι εστησε ετσι την ομαδα, γιατι παιζει αυτος και οχι ο αλλος κλπ.

    ΔΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΛΟΠ και ξερει ο Σωτηρακοπουλος και ο Τσοχος, ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.. Το οτι ο Σωτηρακοπουλος και ο Τσοχος καθε βδομαδα καθωνται στο παγωτο και το γυρνανε στο κλεφτικο απο τις μπουρδες που αμολανε ειναι η μεγαλυτερη απολαυση. Σας γλενταει ο Κλοπος και σκουξτε οσο θελετε.

    Το αλλο απιστευτο ειναι οτι ξαφνικα η Ελλαδα απεκτησε οπαδους της City. Της ΠΟΙΑΣ? ΕΝΑΝ ξερω απο το σχολειο που οντως ειναι City -για καποιο λογο- εδω και 40 χρονια. Ολους αυτους που εμφανιστηκαν ξαφνικα πριν 2-3 χρονια και μαλιστα φανατιλες πρωτη φορα τους βλεπω. Πες μας δυο παικτες της προηγουμενης δεκαετιας της City ρε Τσοχο που μου εγινες και fun boy. Ουτε σε πια κατηγορια παιζατε δε ξερεις τρομαρα σου. Ακου εκει City, μεχρι και ο υμνος τους Liverpool-Beatles ειναι.

    Με τη Μπαρτσα ειναι ματσαρες και εγραφα οτι τους ηθελα αντιπαλους. Θεωρω οτι ειμαστε πληρεστερη ομαδα και αν δε φαμε καμμια χοντρη φαπα στο πρωτο ματς, θα περασουμε. Ιδανικα πρεπει να σκοραρουμε και θα σκοραρουμε εκτος. Μεσα στο Anfield δευτερο ματς ειναι αλλιως τα πραγματα. Αλλα: ο κοντος ειναι διαστημικος και ισως ο λογος που θα αποκλειστουμε ΑΝ αποκλειστουμε. Ο ανθρωπος απλα ειναι σε αλλο συμπαν αμα εχει κεφια, κριμα σε οποιον βρεθει μπροστα του. Αυτος ο Jones προχθες εμαθε ολους τους παραδοσιακους χορους σε 90 λεπτα. Τσαμικα, Καλαματιανα, Νησιωτικα, Ποντιακα ΟΛΑ τα χορεψε. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ JONES ΚΑΙ ΤΟΥΣ FRED? Με τους Πογμπαδες και τους Μαρσιαλ? Αμ ο αλλος ο Σμολιγκ που δηλωνε για το Μεσι: φερτε τον? Ε τον φερανε μεγαλε. Προλαβες να τον δεις η να βαλουμε το video?

    Αναμενουμε τον Liverpudlian Louis Suarez στο γηπεδο (δηλωμενος red κατ επαναληψη και μονιμο μελος του Club) να τον ξαναδουμε. Ο Κουτι μας ειναι αδιαφορος και καλα θα κανει το παιδι να παει στη Referee United που τον ψηνει κιολας. Οταν εγραφα περσυ οτι ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ του να φυγει κατι εβλεπα. Δεν ειναι μονο τα φραγκα στη ζωη μας, ειδικα αμα βγαζεις 20Mil το χρονο και θες παραπανω. Αφηνεις μια ομαδα που κανει ΜΠΑΜ οτι παει να γινει ο φοβος της Ευρωπης για να πας σε μια γερασμενη ομαδα με +30αρηδες (Μεσι-Σουαρεζ-Μπουσκετς κλπ) που σιγα σιγα τελειωνει και να μπεις στα παπουτσια του Ινιεστα? Ποτε δεν θα μπεις ΟΤΙ και να κανεις ποσο μαλλον αμα αποδιδεις κατω του μετριου. Αφηνεις την Αγγλια και το Κλοπ για να πας στο Βαλβερδε και την Ισπανια? ΟΚ..

    ΥΓ Θεωρω οτι πολυ δυσκολα θα κοψει ποντους πλεον η Τοτεναμ μεθαυριο. Τα εδωσαν χθες ολα ειναι μιση ομαδα. Μακαρι να κανω λαθος αλλα το θεωρω απιθανο οσο και να το θελω.Εκτος αν πλεον οι αλλοι καταθεσουν οπλα ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ. Το ματς ειναι με τους σιχαμενους: Καθεσαι και χανεις για να μη το παρει η Liverpool (πιστεψε με αυτο θελουν), η κοβεις ποντους για να βγεις CHL? Γιατι αμα δε βγεις CHL του χρονου 2-3 θα τη κανουν και ΞΕΧΝΑ σοβαρους παικτες στις μεταγραφες. Ποιος θα παει σε μια ομαδα με προπονητη τον Ολε-καποιον που παιζει Europa και παλευει την εξαδα? Να κανει τι? Να νικαει τη Watford? H να του δινει οδηγιες ο Νορβηγος που το παιδι ΔΕΝ ειναι για το παγκο αυτο ακομη. Επειδη μαζευαμε πιττες απο κανονικους προπονητες και βαλαμε το βολικο δε σημαινει οτι κανει κιολας.ΟΚ copy paste οδηγιες του Τσιχλα εκτελει αλλα ετσι δε κανεις προκοπη. Αλλιως οταν φυγει ο Κλοπ να βαλουμε και εμεις το Cara σε ενδοσυννεοηση με το Dalglish να κοροιδευουμε το κοσμο. Ειναι και παλαβος ο Cara θα πεσουν και 5-6 φαπες μια χαρα ολα. Ξερεις το περιστατικο πριν το τελικο της πολης με το Cara και το Riese που τον κυνηγαγε με ενα μπαστουνι του γκολφ να του σπασει τα ποδια μεσα στο ξενοδοχειο φανταζωμαι και μετα εκαναν οτι εκαναν..Ομορφιες, αυτα μονο στο club των τρελλων.

    ΥΓ2 Μεταξυ σοβαρου και αστειου: Ρε συ ΠΕΠ ελεος πλεον με αυτη τη γκρι ζακετα. Πλυνε βαλε την εχεις ενα χρονο. Ρε ανθρωπε σε βλεπει ολος ο πλανητης καθε 3-4 μερες, αλλαξε κανα ρουχο. Μου θυμιζεις το Σαχλαμαρινο που εσκαγε με το ΙΔΙΟ three piece suit στα ματς με αντιπαλο το Κομποτη και το ΠΑΣ στα χωραφια λες και τον ειχαν καλεσμενο στο JB Corner. Αυτος βεβαια νομιζε οτι το ντυσιμο σε κανει προπονητη, η αλλιως τα ρουχα κανουν το παππα.

  19. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Koreas,

    κανένα πρόβλημα, είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Όποιος θέλει να δει ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ, βλέπει Premier League. Ασχολούμαστε με αυτό το πρωτάθλημα λόγω της αγάπης μας προς την ΑΕΚ και μόνο, αλλιώς θεωρείται ανωμαλία.

    Το ότι το πήραμε πέρυσι στην ΤΟΥΜΠΑ οφειλόταν στους εξωγενείς παράγοντες αυτού του πρωταθλήματος, με τους οποίους ασχοληθήκαμε ΟΛΟΙ.

    Άρα, καλώς ή κακώς (κακώς φυσικά) αυτά δεν είναι ζητήματα καφενείου, αλλά μέρος του πρωταθλήματος που παρακολουθούμε.

    Η αναδιάρθρωση την οποία προωθεί και για την οποία μάχεται απέναντι στον Ρώσο, είναι προς την κατεύθυνση ενός καλύτερου πρωταθλήματος. Ο περιορισμός των δανεικών τον οποίον θα θέσει σύντομα και η μετοχική σχέση παραγόντων με ΠΑΕ, το ίδιο. Για να δούμε καλύτερη μπάλα από την ΑΕΚ θα πρέπει να ανέβει το επίπεδο του προΪόντος και να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες. Δεν ξέρω αν θα τα πραγματοποιήσει στο τέλος της ημέρας, αλλά αυτός δεν έστειλε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να μην γίνει η αναδιάρθρωση.

    Στο ΜΗ αγωνιστικό κομμάτι λοιπόν, αν θέλεις, που παραμένει ιδιαίτερα σημαντικό και κρίσιμο στην Ελλάδα, τους καθάρισε στεγνά. Σε 5′ πήρε την ΕΠΟ από αυτόν που του κόστισε 6.5εκ.

    Βασικά, ήταν σαν έτοιμος από καιρό, σαν σκυλος που τον έλυσαν. Έκανε το καθήκον του, έφαγε το κόκκαλο (δεν το λές και φθηνό) που του πέταξαν και μόλις τον έλυσαν, όρμηξε. Θα έχει και άλλα επεισόδια η ιστορία, δεν θα τελείωσουν όλα αυτό το καλοκαίρι, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρει στο τέλος και το αποτέλεσμα θα είναι μία εξαιρετική ομάδα που θα κεντάει σε ένα πανέμορφο γήπεδο.

    Πλέον, είμαι 46, δεν μου φτάνει μόνο η ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ και στο τέλος να βλέπω φιέστες στα τηγάνια και στις νοτιομακεδονίες. Κάποτε, ως νέος και πιο ρομαντικός, έλεγα ψέμματα (μάλλον) στο εαυτό μου ότι ”εμείς παίζουμε την καλύτερη μπάλα”. Πεθαίνω για να δω την ΑΕΚΑΡΑ ΞΑΝΑ, να χειροκροτώ, να θαυμάζω, να χαμογελάω και να περηφανεύομαι, αλλά πρέπει να είναι διασφαλισμένο ότι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει!

  20. Ο/Η Koreas λέει:

    @nnektarios

    είμαστε στην ίδια πλευρά του ποταμιού.

    δεν έχω πει πουθενά ότι θέλω μόνο να βλέπω καλή μπάλα, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ (ΠΕΘΑΙΝΩ) ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ, ξέρεις κανένα τυφλό που να μη θέλει το φως του(πρόσεχε: Εγχώριους και ευρωπαϊκούς, δε ξέρω αν με πιάνεις.)

    ακριβώς όπως τα λες “θα τα καταφέρει στο τέλος”, “θα κεντάει”, “θα “…θα δούμε δηλαδή. Πίστεψε με το Εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ.

    Ps. επειδή ήμουν έξω 11 συνεχόμενα χρόνια, 4 από αυτά στο νησί στην παλιά marconi κι έχω δει από κοντά γύρω στα 30 παιχνίδια Premier, σου λέω ότι σήμερα με αφήνει παγερά αδιάφορο.

    ΜΟΝΟ η ΑΕΚ (κουτσή στραβή όπως και να είναι), μόνο αυτή με γεμίζει με συναισθήματα και χτυποκάρδι.

  21. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Και εγώ πιστεύω πως οι κατσαπλιάδες της Man Utd βρίσκονται σε δίλλημα. Να χάσουν για να μην το πάρει η Liverppol ή να το παλέψουν μπας και βγούνε ch. l. ; Πάντως και οι της City θα είναι άδειοι φαντάζομαι. Να χάνεις το ματς και την πρόκριση στο 93 με το ακυρωθέν γκολ είναι μεγάλη ξενέρα. Δίκαιη, αλλά ξενέρα. Δεν αποκλείω κανα Χ στην Tottenham το Σάββατο. Από το άλλο ζευγάρι βλέπω Άγιαξ τελικό. Barca – Liverpool είναι δύσκολο και για τους δύο.

    Στα του uefa, η δική μου συμπάθεια η Φρανκφούρτη, πήγε στους 4 μετά από πολλά χρόνια. Το έχει σηκώσει και μια φορά, τότε που οι γυναίκες δεν φορούσαν μπικίνι στις παραλίες, αλλά ήταν κανονικά ντυμένες. Λες να το σηκώσει η Arsenal και να γελάμε ΟΛΟΙ μαζί; Φαντάζεσαι τι γλέντι θα γίνει στον Αρσένιο τον Βενγκέρη.

    Κατά τ’ άλλα, οι άμπαλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας μας, έχουν πει και έχουν γράψει πράματα και θάματα. Εδώ ακόμη στο 2019 το σουτ οι κατσαπλιάδες, οι ρεμπεσκέδες το θεωρούν ευκαιρία.. Έβλεπαν την Chelsea με τον Ιταλό στον πάγκο να μεγαλουργεί στο νησί και στην Ευρώπη και τελικά στην Ευρώπη μπορεί να το πάρει, αλλά για ch. l. δεν είναι ικανοί ακόμη να γίνουν σοβαρή δύναμη και αξιόπιστη όπως ήταν εκείνη την εποχή.

    Τέλος για τον κλασικό τον μαλάκα το (νεο) Έλληνα που ακολουθεί τις μόδες, πάντα θα βρεις fan boy κάποιας ομάδας επίκαιρης και πολυδιαφημισμένης. Εδώ έχω ένα φίλο που ζει στο χωριό, είναι και επιχειρηματίας, και αν του πεις κατά πού Μητσάρα πέφτουν τα Γιάννενα, θα σου δείξει κατα τη Θεσσαλία και δηλώνει οπαδός της Παρί το ζωντανό.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οταν πριν 3 χρονια φαγαμε το ΙΔΙΟ ακριβως γκολ (ειχε βρει στο ποδι του Lallana) στο τελικο με τη Σεβιλλη το γκολ ειχε μετρησει (2-1) ενω ο τελικος αποδεκτης ηταν σε θεση offside, τι δεν ειχα ακουσει. Τωρα το γκολ ακυρωθηκε-σωστα- μιας και εδω και 800 χρονια offside εισαι αν τη στιγμη της πασας (οποιας πασας) εισαι εκτεθειμενος. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΣΑΣ, οχι που βρηκε δε βρηκε κλπ εχεις δηλαδη ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΧΩΡΟΥ εναντι της αμυνας. Ο Κουν ειναι offside τη στιγμη που ο Eriksen κανει τη πασα προς τα πισω και η μπαλλα χτυπα στον Σιλβα. Μονο αν ΔΕΝ χτυπαγε σε συμπαικτη θα ηταν oκ. Οταν αναλογα εγινε η πασα με εμας και ΠΡΙΝ χτυπησει στο Lallana ο αποδεκτης ηταν σε θεση offside. Δε κοιταμε δηλαδη τι που πως παει η μπαλλα- οπως μας ελεγε επανειλημμενα ΛΑΘΟΣ η δημοσιογραφαρα τρομαρα του- αλλα ΠΟΥ ειναι ο παικτης τη στιγμη που φευγει η μπαλλα. Ελεος πλεον με τα ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στο ποδοσφαιρο απο τους ‘επαγγελματιες’.

    Καλα και η Φρανκφουρτη (ειδα μετα τα γκολ μαζεμενα) ΚΑΡΑ-OFFSIDE 3 μετρα ηταν στο 1-0, οχι τιποτε αλλο αλλα τους απεβαλε και το προπονητη της Benfica που τολμησε να μιλησει. Αχταρμα τα εχουν κανει στην UEFA και ακουγα και παλι τους ‘επαγγελματιες’ το βραδυ να λενε οτι η UEFA δεν εβαλε λεει το VAR στο EUROPA γιατι δε προλαβαν να το στησουν στα γηπεδα! Τη διοργανωση ομως και τα φραγκα προλαβαν να τα παρουν ετσι?
    1. Για να καταλαβω η Χ ομαδα που παιζει ομιλους CHL εχει VAR αλλα αν ως τριτη παει στο Europa δεν εχει.
    2. Η ομαδες που περασαν τελη Αυγουστου στο CHL ειχαν στα γηπεδα τους τη δυνατοτητα VAR αλλα αυτες που δε περασαν οχι. Δηλαδη ειχε δυνατοτητα VAR η Πλεζν αλλα δεν ειχε η Arsenal στο Emirates.
    3. VAR βαζουμε μονο απο τη μεση του θεσμου και μετα. Στα προκριματικα (εκει που ειναι do or die για πολλες ομαδες) κοψτε το λαιμο σας.

    ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Οταν κανεις διοργανωσεις εχεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους θεσμους τους ιδιους κανονες. Δε μπορει ο ενας να αποκλειεται απο ενα πεναλτυ μουφα και ο αλλος να περναει. Η το βαζεις ΣΕ ΟΛΑ η δε το βαζεις πουθενα.

    Σου λεω εχουν μεγαλο θεμα δε φανταζεσαι. Σε σημειο να θελουν να ειχε ξεκαθαρισει η κατασταση πιο πριν (να ειχαν μεινει εκτος τετραδας μαθηματικα) για να μην ειναι σε αυτη τη θεση. Απο οσο γνωριζω οι περισσοτεροι προτιμουν να κατσουν να χασουν και να μεινουν εκτος βλαπτωντας ανεπανορθωτα την ομαδα τους (και οικονομικα), παρα να δουν τη Liverpool πρωταθλητρια. Χανουν και τη πρωτια σε τιτλους αν γινει αυτο, τους ισοφαριζουμε. Εγχωριους τιτλους, για Ευρωπη δε μιλαμε, δεν εχει νοημα. Για τετοια ΝΟΥΜΕΡΑ μιλαμε μη σου κανει εντυπωση. Ειναι αλλωστε οι οπαδοι που χειροκροτουσαν τον ΚΕΦΤΕ που τους ειχε εβδομους (με -686εκκ ευρω στο ταμειο 2.5 σαιζον τοσο τους κοστισε ο Special!!!) εκει στο -25 μη τα ξεχναμε αυτα. IQ-ΡΑΔΙΚΙΟΥ. Η κατσικα του γειτονα σε ολο της το μεγαλειο, ο ορισμος της.

    Θα φανει μολις δουμε το ματς, δεν ειναι δα και κβαντικη μηχανικη. Στα πρωτα δεκα λεπτα θα εχουμε καταλαβει αν παιζουν ντερμπυ η το μεσαιο εκ των τριων. Γιατι με εμας- και πολυ καλα εκαναν-λυσσαξαν για το ποντο τρομαρα τους. Αυτος ο Πογκμπα ξαφνικα ετρεχε παντου, ο Λουκακου 200 κιλα επαιζε εξτρεμ στον ασβεστη και αλλα ομορφα. Την ωρα που εχαναν απο το καθε απιθανο πριν με κατω τα χερια. Δε πειραζει ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ να σκυλιαζουν με εμας, αλλα να μη τους πειραζει το -20 με αλλες ομαδες, να δειχνουν δηλαδη ποσο τσιρκουλα ειναι. Να ρουφανε χαλαρα τριμπαλλα απο τις Brighton τις Wolves και τις Southampton αλλα να τους πιανει η καψα με τη Liverpool. To ΚΟΜΠΛΕΞ κατωτερωτητας δεν αποβαλλεται οσα χρονια και να περασουν και οσα ‘χρηματα’ και ‘τιτλους’ να βγαλεις.

    Και εγω Αξιαξ βλεπω. Ειναι καλυτερη ομαδα, θα χασει-αν χασει- μονο απο τη νεανικη της αφελεια. Τα γραψαμε το καλοκαιρι με το που κληρωθηκαμε σε κανονικη αναλυση παικτη προς παικτη οτι ειναι ομαδαρα. Περιμενα να περασουν ομιλο χαλαρα, ισως και τους 16, δεν περιμενα να αποκλεισουν Γιουβε. Ρεαλ δεν υπαρχει φετος τα βλεπουμε.. Γραφαμε για το Ντε Λιχτ 8 μηνες πριν τον δουν οι δημοσιογραφαρες. Τον ειδα 4 ματς με την Ολλανδια περσυ διπλα στο Βιργιλιο και ο τυπος δε παιζεται. 19 χρονων. Οπως δε παιζεται και ο Ντε Γιονγκ και ο Ντε Παι. Τοτε που ακουγαμε τα ελα μωρε με τον Αγιαξ και οτι παμε για… πορεια με το προπονητη δεκαετιας. Μαζι με το repeat θυμιζω. Χερι χερι πανε αυτα. Τι να το κανεις τον ευρωπαικο τιτλο αλλωστε (εχεις και πολλους τρομαρα σου..) αμα δε νικησεις το Κομποτιακο να σηκωσεις κουπα στο Ελλαντα?

    Δε μπορει ο Μανταλος να σηκωνει μονο ευρωπαικες κουπες. Θελει και τις εγχωριες. Εβγα-Δελτα. Οχι μονο Nestle-Algida. Δε γινεται να τη βγαζεις μονο με Mövenpick και Häagen-Dazs. Θες και το Κρι-Κρι σου. Τι να το κανεις να νικας το Klopp αν δε νικησεις τον Βελετζα και το Παρασχο?

    Τωρα με το γηπεδο θα μας τις κανουν απονομη απο τον Αυγουστο με την ομαδαρα που φτιαχνει ο Φιλιατρας. Τρεμει ο Βαλβερδε ο Πεπ ο Ποτσετινο τη στιγμη που θα τελειωσει το γηπεδο της ΑΕΚ και θα μαζεψει ολα τα κατσαρολια. Ειναι θεμα χρονου να ερθει η στιγμη που οι Πονσο-Μπoγεδες θα ριχνουν ποδιες στους VVDηδες και τριμπαλλα στους Ντε Μπρουνε-Κειταδες και τους ΑζαροΑγκουερους.

    “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe.” Albert Einstein

    Η PSG ιδρυθηκε το 1970 πριν 48 χρονια. Ειναι πιο μικρη απο μενα δηλαδη ηλικιακα. Εχει παρει ενα κυπελλουχων και ενα Intertoto.

    H Aston Villa ιδρυθηκε το 1874 ειναι 144 χρονων. Εχει παρει ενα Champions League και ενα Intertoto. Για να καταλαβουμε για τι πραγμα μιλαμε.

    ΑΝ το παρουν οι Gunners (μακαρι) δε θελω να σκεφτωμαι τι θα ακουω κανα εξαμηνο πραγματικα..

    ΥΓ Διαβασα οτι χθες στη Καλαματα το λαοπροβλητο ΖΑΒΟ κατεβασε μηχανηματα για ελεγχο (στυλ αεροδρομιου), εβαλαν drone της αστυνομιας και φυσικα ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ εγιναν οι συνηθεις ‘προληπτικες’ προσαγωγες. Οταν ειχαμε παει στον Obama στο ΚΠΙΣΝ δεν ειχε τοση ασφαλεια, σε εψαχναν απλα. Καλο ψαξιμο παντου αλλα μεχρι εκει. Δεν ειχαν drones απο οσο θυμαμαι. Σιγουρα δεν ειχαν συλλαβει κανενα 2 μερες που εκατσε εδω και εκοβε βολτες στο Συνταγμα στην Ακροπολη στο Μουσειο με τα ποδια. Με secret service βεβαια αλλα με τα ποδια. Ποτε ειναι η τελευταια φορα που βγηκε με τα ποδια ΧΩΡΙΣ 5 διμοιριες ΜΑΤ το ΖΑΒΟ να παει Μαξιμου-Βουλη 2 τετραγωνα?
    ΜΟΝΟ επι χουντας η αστυνομια εκανε προσαγωγες χωρις λογο. Επι χουντας και αριστερας. Λες και εχει καμμια διαφορα η χουντα με τα κουμμουνια. Οσο ειχε διαφορα ο Φιντελ απο το Πινοσετ, ο Σταλιν απο το Χιτλερ η ο καθε δικτατορισκος απο το Μαδουρο που ειναι και προτυπο μας. Φαντασου αυριο να ειναι πρωθυπουργος ο Μητσοτακης και να συλλαβουν χωρις λογο και αιτια αλλα προληπτικα ΕΝΑ τσυριζαιο, τι εχει να γινει. Τι γερμανοτσολιαδες, τι φασιστες, τι κρεμαλες στο Συνταγμα, τι φασαριες μολοτωφ και καψιματα θα δουμε αλα 2012/14.

    Περισσοτερη αγαπη σε ηγετη απο το λαο του, νομιζω εχει μονο ο Κιμ. Να τους χαιρεστε ολοι εσεις οι ‘αριστεροι’ που τους ψηφισατε, ειδικα αυτοι που δηλωνουν ‘αριστεροι’ εκ γενεων.

    Πονεσε πολυ η συνεντευξη? Γιατι απαντηση σε αυτα που ειπε δεν ακουσα. Μονο κατι γενικοτητες περι ανεμων και υδατων. Που υπαρχουν, αλλα το θεμα ΕΔΩ δεν ειναι ουτε τα στημενα ουτε οποια αλλη ενασχοληση υπαρχει με τη δικαιοσυνη αλλα αν με εντολη του ‘μεγαλου’ δηλαδη του πρωθυπουργου ζητηθηκε ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ χρηματισμου-απατη κατα του δημοσιου απο τον Νο2 Υπουργο της κυβερνησης. Το αν εχει αλλες βρωμιες, ειναι αλλη ιστορια και αν τις εχει και αποδειχθουν οχι μονο να παει μεσα αλλα να του κατασχουν τα παντα, να μη μεινει ουτε ευρω. Αυτη ειναι η αποψη μου.

    Αλλα ειναι αλλο αν ζητηθηκε συγκαλυψη και διενεργια ΑΠΑΤΗΣ εκ μερους και για λογαριασμο του βοσκοτοπα δηλωνωντας οτι εχει τα λεφτα και αφου τον ‘περασε τον ελεγχο’ του Παππα και συμμετειχε στο ‘διαγωνισμο’ που χτυπαγε τα εκκατομυρια σα στραγαλια. Που απο οσο λενε οι κακες γλωσσες αυτα ειναι κακουργηματα. Οχι ενα αλλα πολλα. Απιστια κατα του δημοσιου, απατη κατα του δημοσιου και παει λεγωντας. Και για να βγαινει ο αλλος φορα να τους δινει δεν ειναι χαζος. Ολο και κατι θα εχει ως αποδειξη, στο γραφειο του εγινε η συναντηση.

    Πρεπει να εισαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (δηλαδη αριστερος) για να πας στο γραφειου καποιου ως υπουργος επικρατειας, δηλαδη σε χωρο ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχωμενο απο τον συνομιλητη σου, να ζητας να κανετε παρεα κακουργηματα εκ μερους και ΕΝ ΓΝΩΣΗ του πρωθυπουργου της χωρας τον οποιο και ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΕΙΣ. Εδω επαγγελματικα ραντεβου κανουμε και προσεχουμε και που τα κανουμε αλλα και τι λεμε, και ο αλλος πηγε- κατα Βαγγελα που ακομη 24 ωρες μετα ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ- και ζηταγε φορα κακουργηματα. Αν λοιπον το Μπαρουφακι, στο Μαξιμου μεσα σας ηχογραφουσε απλα, φαντασου τι υπερπαραγωγη εχει ο αλλος στα χερια του για να βγαινει να σας δινει ετσι. Με τρικαμερο πρεπει να σας εχει τραβηξει. Προφιλ-ανφας και dolby ηχο.

    Οποτε αναμενω αρχικα επισημη διαψευση, μια προς μια τις κατηγοριες: Ραντεβου με Παππα ΕΝ ΓΝΩΣΗ του ΖΑΒΟΥ, Δανεισμος Καλογριτσα για να περασει η παρανομη αδειοδοτηση, εκβιασμος για τοποθετηση ‘δικων μας’ παιδιων στο ΔΟΛ, και οχι μπαλκονατες αοριστιες, οπως και φυσικα την καταθεση ΜΗΝΥΣΕΩΝ καθως και ολη την νομικη οδο περι συκοφαντιας, διασπορας ψευδων ειδησεων κλπ κλπ.

    Πρωθυπουργος της χωρας εισαι δε γινεται να σε κατηγορουν για κακουργηματα και να κανεις τη παπια. Καθαρος δεν εισαι? Η φοβασαι σα το ψεκασμενο και το πολακι που ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ πισω απο τις ασυλιες για πραγματα που δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα υπουργικα τους καθηκοντα?

    Οποιος δε φοβαται ζηταει μονος του να παει δικαστικως και να αρθει η ασυλια του. Γιατι το Λοβερδο τον θεωρω μεγα νουμερο αλλα φοραει παντελονια. Γκε γκε ηθικο πλεονεκτημα?
    Ειναι και εκεινα τα ‘βιβλια’ που εστελνε στον Αλι6 ο Βαγγελας τοτε. Και ως γνωστον Αλι6ς και βιβλια/μορφωση ειναι 2 αντιθετοι μαγνητικοι πολοι. ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ εκ φυσεως.
    Ειναι…. στροφη 360 μοιρων οπως λεει και το ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΖΑΒΟ.

  23. Ο/Η bandog λέει:

    @snitch

    το αλοπροβλητο ζαβο δεν ακτεβασε μηχανηματα ελεγχου.
    εκανε κατι γλοιδεστερο.

    πηρε αυτα του αεροδρομιου της καλαματας!

    αυτα που ειχε πληρωσει ο μακαριτης ο κωσταντακοπουλος , οταν αγορασε ποσοστο στην aegean για να εχει πτησεις της η καλαματα και αναμορφωσε το αεροδρομιο για να ειναι σημερα σε θεση να κανει διεθνεις πτησεις σε δεκαδες προορισμους της ευρωπης.

    ποια ηταν η θεση των ζαιων για τις επενδυσεις κωνσταντακοπουλου και την προσφορα του στην μεσσηνια (costa navarino , αεροδρομιο , δρομοι , πληρωμη δανειων σεισμοπληκτων κλπ) , περιττο να τις υπενθυμισω!

    πρεπει ανε σιαι αριστερος της φραξιας των ζαιων γιανα εισια τοσο ξεφτιλισμενο λιγουρι!

    δλδ να κανεις προεκλογικη κομματικη εκδηλωση χρησιμοποιωντατς κρατικα μεσα οπως το πρωθυπουργικο αεροπλανο (που θα πουλουσε) και εξοπλισμο ιδιωτικων χορηγιων που θεωρουσε μιαρες!

    τελος παντων , οχι οτι οι προηγουμενοι ηταν αγιοι και καθαροι αλλα αυτες οι αντιαισθητικες ψωμολυσσες που κυβερνουν τωρα εχουν παει το πολιτικο ηθος σε αλλο επιπεδο !

    και ενταξει , απο πολιτικους το τελευταιο που περιμενεις ειναι ηθος και συνεπεια.
    αυτο που ειναι εντυπωσιακο ειναι οι βλενες που τους αποθεωνουν και τους χειροκροτουν μετα απο 4 χρονια κυβερνητικης κοροϊδιας!

    μα τι επιπεδο εχει αυτος ο μαλακας ο ελληνας ψηφοφορος?

  24. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Καλησπέρα σε όλους. @Snitch. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μονίμως τα χώνεις στο Σωτηρακόπουλο. Επίσης είναι 100% οπαδός της Liverpool, και η σύζυγός του που πέθανε πολύ πρόσφατα ήταν από εκεί.

  25. Ο/Η spyros kil λέει:

    Ωραιες οι καταγγελιες του μαρινακη.
    Αλλα γιατι βγαινει και τα λεει το 2019 και δεν βγηκε να τα πει τοτε το 2016 δλδ?

    Μηπως μπορει να μας το εξηγησει καποιος?
    Οταν κατεβηκα στο εντος εδρας ματς με τον βαζελο αμεσως μετα πηγα σε ενα φιλο ο οποιος με πληροφορησε οτι τον χοντρο θα τον δουμε με χειροπεδες.Κι ετσι ειναι το σωστο γιατι το να μοιραζεις τονους πρεζα ειναι το χειροτερο!

    @steven
    ο απολλων λαρισας ειναι δικια μας ομαδα?

  26. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Φίλε snitch βλέπεις τα ζωντανά της Utd χάνουν ήδη 2-0 στην Έβερτον.. Άρα, να ‘όυμε, επειδή, μάλλον από σήμερα χάνεται ο μοναδικός στόχος της σεζόν, θα παρουσιαστούν αδιάφοροι με τη Σίτυ.. όχι πως η Σίτυ δεν μπορεί στα ίσια να τους κερδίσει, αλλά καταλαβαίνεις το ύφος και το πνεύμα της σκέψης μου…

    @Iron JIm 21 Φίλε το γεγονός πως πέθανε η σύζυγός του – το οποίο δεν το γνωρίζω και ΦΥΣΙΚΑ δεν το αμφισβητώ, δε σημαίνει πως δεν μπορείς να του ασκήσεις κριτική, ανάλογα μα αυτά που πιστεύεις για τον συγκεκριμένο ή για οποιονδήποτε.. Εκτός ή εξόν που λέει και η γιαγιά μου τα βλέπεις από μια χριστιανο-ηθική οπτική ελέω ημερών.. και Π Α Λ Ι Π Ο Λ Υ Κ Α Λ Α κάνεις, αλλά δε σημαίνει πως είμαστε και σκεφτόμαστε όλοι έτσι. Ειλικρινά φίλε με κάθε σεβασμό στο σκεπτικό σου. Στο όποιο creed (που πάλι λέει η γιαγιά μου) που είσαι ταγμένος

  27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Κώστας. Χρόνια Πολλά φίλε. Τυγχάνει να ήμασταν γείτονες από το 1978 ως το 2000 στο Παγκράτι ( έφυγα τότε λόγω γάμου) και τον είχα γνωρίσει. Από τα λίγα που ξέρω από μπάλα, πάντα εκτιμούσα τις γνώσεις του και το γεγονός ότι φαινόταν πάντα ουδέτερος και όχι ταγμένος κάπου (ασχέτως αν συμπαθούσε τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό).Είναι και ροκάς με μπόλικες γνώσεις. Κυρίως με ενοχλεί η εμμονή γενικότερα και ιδίως όταν δεν υπάρχει δυνατότητα απάντησης, είτε τα χώνει ο Λαζόπουλος στη Ντενιση και το Γιωργάκη είτε ο Κουγιας στον τίγρη κοκ. Πάντως είναι φαν της Liverpool και γενικά του αγγλικού ποδοσφαίρου. Χαιρετισμούς και στο φίλο Snitch και σε όλους και καλή Ανάσταση!