ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΣ

Να ευχηθώ κατ’ αρχάς καλό φθινόπωρο μια και γύρισα κι εγώ από την επετειακή περιπλάνηση στα νησιά. Να το ευχηθώ επίσης νάναι σύντομο σε σχέση με την ΑΕΚ, αλλιώς θα πάμε για πολύ βαρύ χειμώνα. Αν μάλιστα η προετοιμασία του Καρντόσο ήταν της πλάκας, όπως φημολογείται ήταν για παιδάκια δημοτικού, θα μπορούσα να ευχηθώ και καλή συνέχεια καλοκαιριού. Αυτά θα τα πούμε μόλις διαβάσω τα εργομετρικά. Μέχρι τότε, άνετα μπορώ να παρομοιάσω την ΑΕΚ με εμένα που κάθε χρόνο επιλέγω τις Κυκλάδες.

Και φέτος ρε παιδιά, η προπαγάνδα να έχει σπάσει όλα τα κοντέρ. Τόσο στο ψέμα και την υπερβολή, όσο και στην πολυποικιλία των θεμάτων. Έχω δει το πρώτο φιλικό κι έχω γράψει εδώ, οτι πρώτη φορά παγκόσμια βλέπω έναν που παριστάνει τον προπονητή, να στέλνει τον βοηθό του στην απέναντι πλευρά του γηπέδου για να επαναλάβει την τακτική. Η δημοσιογραφάρα να βλέπει καινοτομία, κι όχι απλή θεατρική παράσταση κάποιου νούμερου.

Να βλέπω το επόμενο παιχνίδι, κι ενώ ΟΛΟΙ ΜΑΣ να έχουμε δει κάποιο γκολ οτι ήταν αντεπίθεση και νεροκουβάλημα της μπάλας, η δημοσιογραφάρα να επιμένει οτι ήταν επίθεση χτισμένη από πίσω κι οτι μόλις αφομοιωθεί το σύστημα, τότε θα μάθουμε μπάλα κι εμείς οι αδαείς.

Να λέμε οτι όταν θέλεις 7-8 παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, τότε πίσω είσαι άδειος κι ευάλωτος, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, κι η δημοσιογραφάρα να γράφει οτι είναι θλεμα χρόνου να δούμε παπάδες. Να λέμε οτι δεν έχουμε εξτρέμ διότι αυτά συγκλίνουν στον άξονα σε κάθε επίθεση μας κι άρα δεν μπορείς να δημιουργήσεις κενούς χώρους, κι η απίστευτη προπαγάνδα να μιλάει για μοντέρνο ποδόσφαιρο χωρίς βέβαια να μας λέει πού και από ποιόν το έχει δει.

Και τέλος να γράφουμε σύσσωμοι εδώ οτι θα φάμε πολλά γκολ στην κόντρα, κι οτι ποτέ δεν είδαμε το πeρίφημο passing game, και να μας ειρωνεύεται ο τσανακογλύφτης που καλό είναι να κάνει ρεπορτάζ στο futsal, μπας και καταλάβει τι είναι το τόπι. Ένα τόπι που δεν παίζεται πλέον από μισοπλέμονους τύπου Ζεράλδες, και υπακούει σε απλούς κανόνες ακόμα κι όταν όλα παραβιάζονται : Έχεις καλύτερους παίκτες τους Βράνιες και Λιβάγια μέχρι τώρα, και τους αφήνεις απέξω;

Γραμμένα όλα αυτά εδώ χύμα και τσουβαλάτα. Να θυμηθώ ρήσεις; Ρώτησα αν δεν έχουμε την κατοχή της μπάλας και μια ομάδα είναι καλύτερη από εμάς, έχει διδάξει ο καθηγητής άλλο σύστημα; Ρώτησα γιατί δεν υπάρχει αλληλοκάλυψη στα μπακ από τα εξτρέμ, και διάβαζα οτι είναι τόσο δίκαιος ο Καρντόσο – ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ -, που θα παίζουν πάντα οι πιο έτοιμοι. Δύο μήνες πριν ακριβώς έγραψα οτι φέτος η ομάδα έχει κάποιες παραπάνω λύσεις, αλλά δεν έχει προπονητή. Και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για ό,τι χειρότερο έχω δει σε επίπεδο σχεδιασμού τακτικής ομάδας.

Οπότε ο καθηγητής πήρε τον πούλο, όχι επειδή ο Μελισσανίδης δεν γουστάρει τους προφέσορες – αν και εδώ του δίνω δίκιο – αλλά επειδή κατάλαβε οτι η ομάδα θα κινδύνευε με υποβιβασμό χωρίς καμία πλάκα, από απανωτές συντριβές – η ήττα από την Ξάνθη τέτοια είναι -, και από την απόλυτη παρακμιακή ξεφτίλα με το στραβομουτσούνιασμα σχεδόν όλων πλην των Πορτογάλλων στα αποδυτήρια ( εξαίρεση ο Σιμόες )και το γέλιο που έπεφτε εκεί μέσα όταν μίλαγε ο καθηγητής. Φυσικά τον πούλο τον πήραμε κι εμείς, εκτός από κάποιους πραγματικά τυφλούς που πρόλαβαν και είδαν ομαδάρα και παικταράδες. Ευτυχώς ήρθαν τα επίσημα παιχνίδια.

Όπως ευτυχώς που ξαναγύρισε ο Ίβιτς. Που γνωρίζει πράματα και καταστάσεις, και που επέβαλε όρους και προϋποθέσεις, ακόμα και για άμεσες μεταγραφές. Και να μην γελιέστε οτι φέτος η χρονιά θα σωθεί μόνο από αυτόν. Τις ομάδες τις κάνουν πάντα οι παίκτες. Κι εκεί υπάρχει κάποια ελπίδα να έρθει κάτι και να ξεσκαρτάρει κάποιους, που μέχρι και η οργάνωση κατάλαβε οτι δεν κάνουν για να παίζουν στην ομάδα.

Και να μην ακούτε τρίχες οτι την αλλη φορά που συναντήθηκαν ο εγγυητής και ο Ίβιτς, η συνεργασία δεν προχώρησε επειδή ο Σέρβος ήθελε να κάνει τον manager. Αυτή την ιστορία την δίνουν οι προπαγανδιστές οτι ό,τι θέλει ο εγγυητής το πετυχαίνει. Η δουλειά την άλλη φορά δεν πήγε, διότι δεν βρέθηκε άκρη με το οικονομικό. Είχε ο ένας το παρελθόν με τον Νικολαίδη, κι ο άλλος που νόμιζε οτι έκανε κάθαρση, δεν ήθελε μαύρα. Καλά κρασιά τον Αύγουστο. Η θεση αυτή έχει τέτοια μπόλικα αλλά έχει κι άλλα : Θέλει μάτι, θέλει καλές επαφές με τα κυκλώματα των μεταγραφών, και θέλει και γνώση μπάλας. Ε, ο Ίβιτς τα έχει αυτά. Όπως έχει και το θάρρος να τα βροντάει και να μην φοβάται. Χρειάζεται μια προσωπικότητα αυτή η εταιρεία !

Τώρα για τον προπονητή, θεωρώ οτι η άκρη θα βρεθεί. Εκτός από τον Πογιέτ, παίζουν δύο Σέρβοι κι ένας Ιταλός. Φυσικά κι εδώ το ψάξιμο δεν είναι απόλυτα ορθολογικό αφού δεν ακολουθεί κάποιο μοντέλο ποδοσφαίρου που αιτείται το αφεντικό της ομάδας που είναι σε πανικό, αλλά δεν βαριέσαι. Δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα ταυτόχρονα. Εξ άλλου κι αυτός που θα έρθει, είναι απόλυτα  έρμαιο της φυσικής κατάστασης που έχει χτισθεί. Ό,τι και να σκαρφίζεται, τι να κάνει αν είσαι καμένος ή είσαι της πλάκας κοντοστούπης που σε κάθε τζαρτζάρισμα πέφτεις κάτω ή στην πρώτη κλωτσιά εκνευρίζεσαι και αποβάλεσαι.

Οπότε σίγουρα εγώ είμαι υπερ του Πογιέτ, που μόνο και μόνο που έρχεται από την Ουρουγουάη, λέει πολλά. Σε επίπεδο έλλειψης συμβιβασμών, σε σκληράδα και σε καντάρια μπάλα. Κι όπως είναι ωραίες οι Κυκλάδες, θάναι ένας ωραίος και ενδιαφέρων κύκλος. Όχι οτι περιμένω οτι η ομάδα θα παίξει μπάλα. Τουλάχιστον όμως θα χτίσει κάποιο μέταλλο και η φανέλα θα ιδρώνει – ματωμένη φανέλα υπάρχει μόνο στα μυαλά μαστούρηδων -. Κάτι θα είναι κι αυτό. Το πιο ενδιαφέρον όμως θα είναι το πώς θα μας πει το χοιρογούρουνο για την αποτυχία του Καρντόσο μετά από όλα τα γραπτά του. Όπως ενδιαφέρον θα είναι το πώς ο Gus αποφάσισε να συνεργαστεί με έναν απατεώνα.

Με τις υγείες μας λοιπόν και κοντά στην ομάδα, όπως έγραψε και η οργάνωση. Ο εγγυητής από εδώ και πέρα θα έχει κάποια έξοδα παραπάνω, κι έβαλε αυτούς που κλείνουν τα γήπεδα και είναι πιο ΑΕΚ από τους άλλους, να καλέσουν τους υγιείς να καταθέσουν τον οβολό τους. Έχω και μερικά ακόμα με τον Τοτό αλλά εν καιρώ θα τα πούμε.

Υγ. Η μπανανία είναι αυτό που λέμε το δήθεν κράτος. Πεντακόσια VAR να υπάρχουν στα γήπεδα, πάντα θα υπάρχει κάποια διακοπή ρεύματος, κάποιος που τράβηξε το καλώδιο, και κάποιος που την ώρα της φάσης τα έξινε και τράβαγε μια γκόμενα στην εξέδρα. Πεταμένα λεφτά ξανά.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

63 Responses to ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΣ

  1. Ο/Η Γίαννης Περισσός λέει:

    Στήβεν καλησπέρα. Πιστεύεις πως προλαβαίνουμε για 1-2 μεταγραφές μετά τις τελευταίες εξελίξεις ?

    Μιας και είπες για Κυκλάδες…στα 20 μου είχα μια γκόμενα Σιφνιά, πολύ καλό φαί και καλά γαμήσια έκανα επίσης. Τι μου θύμισες.

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ημαρτον πια
    Τα λεγαμε και ειμαστε αντιΑΕΚΤΖΙΔΕΣ
    Γαμω το ΑΕΚΟΜΕΤΡΟ ΜΟΥ
    Να αγιασει το στομα σου.
    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ
    Παντως στη μπανανια μας πως να επενδυσεις οταν στην πρωτη στραβη υπαρχει ”
    TEXNIKO ΠΡΟΒΛΗΜΑ”
    Δημητρη μηπως ξερεις ποσα κιλα ηταν το προβλημα?
    Αληθευει οτι το παχυδερμο καραπαρας εχει γινει VARολογος?
    VARATE ολοι μαζι.
    Απλα φοβαμαι οτι το μονο που αλλαζει γενικως ειναι τα προσωπα και οχι οι τακτικες.

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve

    Καλό φθινόπωρο, καλή σεζόν να έχουμε (δεν αναφέρομαι μόνο στην ΑΕΚ).

    Αρχικά και δεν νομίζω να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι να διάβασα πουθενά για ομαδάρα φέτος. Όλοι είπαμε για μέτρια έως κακή ομάδα. Δεν είδα τη ρεβάνς με τους Ρουμάνους, αλλά αυτό που είδα με τους Τούρκους, δεν το θυμάμαι ξανά από την ΑΕΚ. Ποτέ. Σε οποιαδήποτε περίοδο.

    Απόρησα που τον άφησε με την Ξάνθη, αλλά μάλλον ήταν μέρος της παράστασης. Πως αλλιώς να εξηγήσω ότι δυο λεπτά πριν το τέλος, ξεφύτρωναν από παντού φουσκωτοί, ο ίδιος γέλαγε με τον Λυσανδρου στο ημίχρονο και έφτασαν κάποιοι στη φυσούνα να τραμπουκίζουν τον Κριστιτσιτς και τον Μπάρκα; Όσο για το πέταλο; Η ΑΕΚ πέθαινε και αυτοί γιόρταζαν τη φιλια (τους) με τη Μαρσειγ!!

    Ο Κετσετζογλου είναι γνωστός, κάνει τη δουλειά του, ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ δεν μίλησε; Ο Μάνταλος; Δεν έβλεπαν; Είναι δυνατόν; Ντρέπεται ο Μάνταλος να πει στον πρόεδρο, ξυπνα, μας καταστρέφει;

    Η κίνηση με τον Ίβιτς είναι καλή, αλλά πλέον, θα περιμένουμε, θα βλέπουμε και θα μιλάμε μετά από ικανό δείγμα, μιας και στο τέλος θα μας τρελάνουν.

    @Steve,

    ΕΙΝαι ημίχρονο και παίζεται. Αν αποκλειστεί ο Ερ. Αστ θα έρθει ο ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ; Αυτό περιμένουν; Σε διαφορετική περίπτωση, λογικά πάντα, θα έπρεπε να έχουν ανακοίνωση τον Πογέτ.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης Περισσός : Φυσικά και προλαβαίνουμε για τους ελεύθερους, που φυσικά θα γίνουν τέτοιοι με λεφτά κάτω από το τραπέζι.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Όχι αδερφέ. Διαβάσαμε για τρομερό προπονητή, για τρομερό σύστημα και τακτική, και φυσικά ακούσαμε τον Μελισσανίδη μόλις προχθές οτι έχει τους καλύτερους κι οτι πάει για πρωτάθλημα. Αν αυτά είναι παράσταση, ειλικρινά δεν έχω λόγια γι αυτούς που ακούν έναν τίποτα να πουλάει και διαρκείας. Το τι προπονητής θα έρθει, δεν είναι το θέμα. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ; ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ Η ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ; Δεν παίρνεις τα ίδια στελέχη για την δουλειά. Αν αποκλειστεί θάρθει Σέρβος, αν όχι Ουρουγουανός.Δεν βγάζω λογική. Και ξέρεις κάτι; Την λογική θα την βγάλω εγώ από το Columbia, ποτέ ο Μελισσανίδης ο αγράμματος που είναι έξω επειδή εδώ δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Έλεος πλέον. Αν Η ΑΕΚ δεν θα υπάρξει διότι την καβλαντίζουν οι κυβερνήσεις με τους τίποτες, ας μην υπάρχει. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙ. Πάντως τον Πογιέτ βλέπω.

  6. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Steven
    Εντάξει, μην τα παραλέμε…Ο Κωστάκης θα πει ότι ο Καρντόσο ναι μεν ήταν καλός και είχε διάθεση, αλλά δεν ήταν ευέλικτος όταν είχαμε αρνητικά αποτελέσματα, γι αυτό και έφυγε..Και όχι μόνο αυτός. Πολλοί μας λέγανε για επιθετικό ποδόσφαιρο, για υπομονή, για παιχνίδι που διαφέρει και θα μας καταπλήξει επειδή θα παίζουμε στρωτά χωρίς γιόμες…Το ότι αυτός ο αστείος τύπος δεν είχε πετύχει τίποτα πουθενά και το ότι από το φιλικό με τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ όλοι λέγαμε ότι θα μας ξεσκίσουν φέτος έτσι που παίζουμε, ήταν απλά μιζέρια και εμπάθεια..Ο Ίβιτς είναι καλή κίνηση, κι εγώ νομίζω ότι θα φέρει κάποιους παίκτες και θα καταλήξει σε Πογέτ για να περιορίσει όσο μπορεί το ρίσκο…Η φυσική κατάσταση είναι άθλια, φαίνεται αυτό, αλλά ίσως μας σώσει ότι θα έχουμε μόνο ένα παιχνίδι ανά βδομάδα, οπότε μπορούν να γίνουν βελτιώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς…

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve

    1. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Δεν διαφωνώ. Καλά, εδώ είναι Μπανανία, χάνονται πλάνα VAR, λογικο να είναι έξω, όπως και πολλοί άλλοι, μην αναλωθώ σε ονόματα…απορώ όμως…οι Αμερικάνοι οι αρχηγοί, δεν έκαναν δουλειές μαζί του (ανεφοδιασμός του στόλου τους); Δεν τον υποδέχθηκαν στην Wall Street? Και στο τέλος, δεν του έδωσαν όπως φαίνεται άφεση για την Aegean?

    2. CARDOSO: Δεν είμαι σίγουρος για τον 365, αλλά πουθενά δεν διάβασα για τρομερό προπονητή και σύστημα. Όλοι έγραψαν για στοίχημα, για υπομονη και στήριξη ώστε να δούμε κάποια στιγμή στην πράξη τη θεωρία. Ήταν όλοι υποψιασμένοι λόγω των απολύσεων. Κάποια στιγμή στην αρχή της προετοιμασίας έγραψαν για πράγματα που αρέσουν στους παίκτες, που δεν έχουν ξαναδεί, κλασικα κλισέ προετοιμασίας.

    Σημασία έχει ότι τόσα χρόνια μετά την ΠΙΚΡΑ, αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ. Αν δεν μπορούμε να έχουμε την ΑΕΚ, ας μην υπάρχει.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : 1. Και τι σημαίνουν αυτά; Αν δηλαδή εκβιάζεις τον υπουργό άμυνας σου, ξέρεις και να διεθυθύνεις περίπτερο;
    2. Μας δουλευαν όλοι ψιλό γαζί. Δηλαδή μας δούλευαν… Αυτοδουλευόντουσαν και φυσικά τώρα τα μαζεύουν και θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους. Σε λίγο θα διαβάζεις κι άλλα. Μέχρι κι οτι τα είχαν πει. Άσε ρε αδερφέ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΚΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ. ΤΖΟΓΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Πικρα ξεχειλιζει σημερα εδω μεσα. Βαριες κουβεντες,υπονοουμενα,ενοουμενα και βαλε. Φυσικα,εδω και χρονια ξεκινας με το ενα λαθος μετα το αλλο. Και προσπαθεις να φτιαξεις τα πραγματα στην πορεια. Που δεν ειναι και δυσκολο αν σκεφτεις πως τρεις πανε για την κουπα,οποτε η τριτη θεση ειναι και η πιο ευκολη.αν κατσει η πρωτη μπορδουκλονομαστε ,οπως κι εγινε. Αναλυσεις και χιλιομετρα διαλογων εδω μεσα για το αν ο Μελ. ξερει η οχι μπαλα. Ξερει,ομως το ποδοσφαιρο εξελιχθηκε και ισως δεν μπορεσε,δεν ηθελε, να το ακολουθησει.
    Μπροστα λοιπον στην γενικη κατακραυγη,παιρνει τον Ιβιτς και παει για Πογιετ. Ολοσωστες επιλογες σς λαθος χρονο. Οπως ολα γινονται σε λαθος χρονο στην ΑΕΚ.
    Και επειδη ειναι επαναλαμβανομεες αυτες οι καταστασεις,μπαινουν σκεψεις στον καθενα οτι δεν ειναι συμπτωσεις Στην καλυτερη ειναι ανικανοτητα,στην χειρωτερη .δεν μπορω να το γραψω, δεν το πιστευω.
    Τουλαχιστον ειναι αρχη και ισως σωζεται και κατι. Πλεον,εκ του αποτελεσματος θα κρινονται ολοι.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο καθηγητης, εκτος απο τα καθηγητηλικια που μας μαγεψε, εφυγε ΚΑΙ για αλλο λογο, αυτο που εγινε στη Πολωνια, το διαβασα εδω προχθες και δε το ηξερα. Το εμαθα και εγω χθες βραδυ, ενα τηλεφωνο ειναι δεν ανακαλυψαμε το τροχο. Οντως εγινε κολαση, τωρα εξηγουνται αρκετα. Με συγκεκριμενο παικτη, με ποιοι παιζουν και ποιοι οχι και με κλικες. Δινω δικιο στο Μητσο που δε το ηξερε, αδικο που δεν του το ειπαν. ΟΣΟ ασχημα, οσο ΓΕΛΟΙΑ και ΞΕΦΤΙΛΑ ειναι τα πραγματα ο απο κατω σου ΟΦΕΙΛΕΙ να στα πει. Ετσι κανουν οι αντρες και ας χασουν τη δουλεια τους και εδω το κλεινω γιατι μιλαμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Οχι στην ΑΕΚ αλλα σε ομαδα γενικα δεν εχω ξανακουσει τετοια ΡΟΜΠΑ.

    Ο Πογιετ ηταν στη Μυκονο με τον Ηλια (ειναι και μανατζερ του) που ειχε κανει πολυ πιο πριν την ‘επαφη’ και για παρτυ του -απο το Πασχα- και για το Gus.. Για το Gus το ξεραμε οτι επαιξε δυνατα αρχες καλοκαιριου, για τον Ηλια ομολογω οχι.

    Ανεβηκαν μαζι Βουλιαγμενη, εγινε το κονε, η δουλεια ΕΚΛΕΙΣΕ και υπαρχει μονο ενα θεμα. Ο Gus ειναι μουρλος, δε θελει μερικους ουτε να τους βλεπει. Απο την αλλη εχεις αναλογους ψυχακηδες στο ροστερ: Βρανιες-Λιβαδιας για παραδειγμα. Δε θελει πολυ να γινει το μπαμ. Να πεταξει κανα Puta στο Βρανιες, να απαντησει ο αλλος κανα fuck off και να γινει εν μεσω αγωνα, Βιετναμ. Δηλαδη αν ακουσει ενα FUCK U ο Gus απο το παγκο, ποσοι πιστευουν οτι δε θα μπουκαρει να το πνιξει τον αλλον? Αυτος ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ενδοιασμος που υπαρχει. Θεωρω οτι θα ξεπεραστει. Οπως θεωρω οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινει ενα τετοιο σκηνικο, να βουτηξει ο αλλος απο το σβερκο κανα κολοπαιδο για να τελειωνει αυτη η ιστορια στα αποδυτηρια. Απο την αλλη ο Ηλιας θελει ηρεμια να δουλεψει και οχι καβγαδες και μανουρες. Η σκουπα θα πεσει σταδιακα.

    Ο Ηλιας λοιπον αναλογα ηταν stand by, θεμα χρονου ποτε θα εφευγε ο φιλιατρας. Σωστα τα λεει ο Stevie και αφου τα ειπε πρωτος δεν εχω θεμα πλεον να τα γραψω: Ο Ηλιας δουλευει πολλα μαυρα ως γνησιος Σερβος. Κατι που φυσικα δεν ειναι προβλημα οταν το λαθρεμποριο ειναι το ‘οχι και τοσο κρυφο’ σου ταλεντο. Απο την αλλη το track record του ειναι καλο φερνει κανονικους ποδοσφαιρηστες σε προσιτες τιμες για τα μελ δεδομενα. Θα σκασουν και παλτα- λογικο ειναι- αλλα δε θα βλεπεις ΜΟΝΟ παλτα σα αυτη τη γιδα τον Ολιβειρα. Το να φερει δηλαδη ενα παικτη με 500 και να πεσει και κανα πενηνταρικο on the side, δε χαλασε το κοσμο. Απο το να τον διωχνεις στο εξαμηνο χωρις να κανει τιποτε και να πηγαινουν βροντο τα 500, χαλαλι το 10-20%.

    Το προβλημα- που μαλλον ξεπεραστηκε- ειναι οτι ο Ηλιας θελει ολο το πακετο που εχει να κανει με την ομαδα. Φανελλες-δικαιωματα- τουρνουα κλπ. Σωστα τα θελει- αυτο κανει ο manager που λεγαμε προχθες και αυτο νοειται ως οικονομικο.

    Ο Manager ΠΑΝΤΑ δουλευει με % και με τζιρους. Αγοραζω-πουλαω-κλεινω deal και κονομαει το μαγαζι ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. Εστησα τη δουλεια με μια πωληση π.χ 1εκκ θα παρω τα 300 και ολοι φιλοι ειμαστε. Αν δεν ειμουν εγω να το βρω να το στησω να το τρεξω δε θα ειχατε τιποτα. Αρα ολα καλα.

    Εχει ενα μισθο 5-10 χιλιαρικα ΤΥΠΟΙΣ για τα μηνιαια εξοδα αλλα μεχρι εκει. Manager που βασιζεται στο μισθο του σε αυτο το επιπεδο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ. Η μαλλον υπαρχει: ο Φιλιατρας. Φανταζεται κανεις το Καρεμπε π.χ να περιμενει τη μισθοδοσια τελος του μηνα για να πληρωσει το νοικι? Ας σοβαρευτουμε, ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    Απο την αλλη η ΑΕΚ ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εμπορικα. Οποτε απο πιτα που δε τρως, μικρο το κακο για το Μητσο. Μη σου πω οτι εχει και καλο. Σε σχεση με το καραμουζα ακομη και ο Νεστοριδης περισσοτερα εσοδα θα φερει. Οποτε δωστα εκει περα εστω σταδιακα και αστον να τρεχει. Απο τις λαμπαδες που πουλας τωρα χειροτερα δε γινεται..
    Ας δουμε τις ανακοινωσεις και λεμε και αλλα οταν πρεπει.

    @ LFC

    Ο Καραπαπας ειναι ενας χοντροπαπαρας σα το Δηματο το δικο μας απλα σε πιο brutal εκδοση, λογω γαυρισταν πιο θρασυς. Λογικο μιας και τοσα χρονια αλωνιζαν και επαιρναν ‘πρωταθληματα’ και φραγκα να ειναι αλλαζωνες. Εδω μια κουπα πηραν οι αλλοι με το Πελκα και νομιζουν οτι εγιναν Μπαρτσελονα, τι ψαχνεις και εσυ? Πρωην δημοσιογραφος και αυτος, διευθυντης επικοινωνιας και αυτος. Δε καταλαβαινω τι σε χαλαει. Τα ιδια γουρουνια την ιδια μουρη εχουν. Απλα ο ενας ειναι κοκκινος χοιρος και ο αλλος κιτρινος χοιρος με διαφορετικα αφεντικα. Εκει τελειωνουν και οι διαφορες τους. Οταν ο Μητροπουλος φορεσε τα κιτρινα σταματησε να ειναι γαυρος που εφτυνε τους αντιπαλους με τα κοκκινα και εγινε του παλατιου που εφτυνε τους αντιπαλους με τα κιτρινα? Σε παρακαλω τωρα…

    Στην Ελλαδα δε φταινε οι νομοι. Νομοι και διαδικασιες υπαρχουν, παλαιομενοι μεν σε αρκετες περιπτωσεις, αλλα υπαρχουν. Η Ελλαδα πασχει στην εφαρμογη των νομων και το καθε VAR ειναι απλα η επιβεβαιωση του κανονα. Ειπαμε τι ειναι το VAR: H σφραγιδα ενος παραποιημενου εγγραφου μιας μαιμου εταιρειας. Το αλλοθι, μαζι με τους ξενους διατητες για να κανουμε επισημα τις μαιμουδιες μας. Οταν υπαρχει χαβαλες λαος τοτε στο VAR παραγγελνουν σουβλακια γιατι δεν αντεχουν 2 ωρες, ενω ΞΕΡΟΥΝ οτι τους γραφει η καμερα.

    Τι ειναι το VAR? Διαιτητες που απλα δεν ειναι στο χορτο και εχουν τη πολυτελεια να δουν ξανα τη φαση απο ολες τις μεριες σε ενα δωματιο με 10 οθονες. Φανταζεσαι π.χ τον Oliver με τον Scomina (τυχαια τα ονοματα) να τους επιανε το SKY Sports να τρωνε κεμπαμπ και να λενε sorry μπηκε τζατζικ (με τονο στο τζα) στο ματι και δεν ειδα?

    Οταν υπαρχει ατιμωρησια δεν εχει απολυθει ΚΑΝΕΝΑΣ γι αυτο το τραγελαφο. Γιατι να μη τα ξανα-κανουν?

    Απο ΑΕΚαρες και ΑΕΚομετρα εχουμε δει μπολικους. Οσο πιο αμορφωτος εισαι τοσο κοιτας τι κανει ο αλλος για να τον κατηγορησεις και δε κοιτας τα χαλια σου. Εδω βγηκε ολοκληρη κυβερνηση 4,5 χρονια με αυτο το κολπο, το εμεις και εσεις. Γι αυτο προκοψαμε σα λαος, γι αυτο προκοψαμε και σαν ομαδα. Την ΑΕΚ οι ΑΕΚΑΡΕΣ τη τρεχουν, οι ΑΕΚΑΡΕΣ τη στηριζουν, γι αυτο προκοψε. ΑΕΚαρες δεν ειναι στο πεταλο? Γι αυτο δε παιζει η ομαδα μονη της σε αδειο γηπεδο? Ειναι πιο ΑΕΚαρες αυτοι απο εμας. Αυτοι που τα λενε ΜΗΝΕΣ πριν ειναι γαυροι. Δε τρεχει κατι. Απλα γελαμε εμεις οι ΄γαυροι΄.

    Που οπως ειπε και ο Stevie: Φυσικά τον πούλο τον πήραμε κι εμείς, εκτός από κάποιους πραγματικά τυφλούς που πρόλαβαν και είδαν ομαδάρα και παικταράδες. Ευτυχώς ήρθαν τα επίσημα παιχνίδια.

    Εγω θα προσθεσω μονο κατι σε αυτη τη φραση: Το ΠΡΟΒΑΤΟ ειναι προβατο. ΟΤΙ και να δει, οσο χαλια και να ειναι η ομαδα, οσες ξεφτιλες και να τραβηξει, ζει στο δικο του κοσμο: τα βλεπει ολα: ΑΕΚ μονο ρε να ‘ουμ, και αντε τωρα εσυ να βγαλεις ακρη.
    Υπαρχει ενα ποσοστο που διαβαζει Κεφτε, Τσακιρη, ογλου και σανο-σαιτ, αγοραζει μεχρι και ψωρα. Αν δεν υπηρχε δε θα υπηρχαν και ολοι αυτοι ειναι απλο. Ολα καλα ομως, το χιουμορ χρειαζεται στη ζωη μας.

    @Αλεξη μην ασχολεισαι το μονο που καταφερνεις αμα μιλας με ηλιθιους ειναι να πεφτεις στο επιπεδο τους. Η βλακεια ειναι ανικητη μη σκας.

    ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑΝΙ τι ψαχνεις τωρα? Και η Σαντορινη λιμνη της Ουγγαριας θα προσθεσω.

    Αστοιχειωτος και αγραμματος. Ψαχνεται, μια βριζει, μια ρωταει, μια ξαναβριζει, μεχρι και στο Stevie εδωσε οδηγιες τι να κανει στο χωρο του! κανεις δε του δινει σημασια.

    Η ΑΕΚ (100% κιολας) θα παρει το κυπελλο και εκατσε το παγωτο τριτη φορα.

    Η Liverpool δε θα παρει τιποτα (μονο…. 2 ευρωπαικους τιτλους μαζεψε).

    Ο γαυρος θα αποκλειστει ανετα (εκανε 2 νικες χαλαρα μεσα εξω με 6-1 γκολ).

    Μιλαμε ο τυπος ειναι η χαρα του μπουκ!

    Ο Ζεραλδες τη κανει κομπολοι, ο πιου ειναι τανκ και ΘΑ βαλει 25 γκολ..

    Ο πρωτος ειναι η ο τελευταιος? Εδω μεσα εχουμε ακουσει ΤΕΡΑΤΑ, ο ενας εγραφε τη μια οτι οι Ναζι εχασαν απο τους Ρωσσους στο ΒΠΠ στην Σιβηρια και την αλλη να παρουμε προπονητη ενα συνταξιουχο Γερμανο που αποσυρθηκε απο την ενεργο δραση-κυριολεκτικα.

    Ο αλλος μας ελεγε οτι ο Δελλας ειναι καλο παιδι και αυτο μετραει, μετα μας ελεγε οτι τα Mercedes αναποδογυριζουν στις στροφες και οτι το Κυπριακο ποδοσφαιρο εχει ταχυδυναμη! Ξερεις τι μαλακιες εχω μαζεμενες στο αρχειο 10 χρονια?

    Αστον εκει να βριζει, νομιζει οτι κατι κανει, αυτοικανοποιειται, παει μεταστο καθρεπτη και λεει περηφανος στον εαυτο του: σε ταπωσα!

    Who the fuck cares?

  11. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Είναι χαρακτηριστική η μαλακία του Γιουνάνη να αρκείται στο “τουλάχιστον είναι καλό παιδί” σαν αξιολόγηση υπάλληλου. Θα μπορούσα -λόγω σχολής και μελλοντικού επαγγέλματος (λέμε τώρα)- να σου γράφω παραγράφους, τι παραγράφους κείμενα ολάκερα, αλλά δεν έχω την όρεξη.

    Όπως κλινική είναι και η περίπτωση ειδικά του Κιοφτετζόγλου… Από το βάρος του και μόνο εξάγεις πολλά.. Βέβαια το πουτανάκι ξέρει να το κάνει και να κονομάει, αλλά και πάλι οι ιερόδουλες κλινικές περιπτώσεις είναι και αυτές. Δεν είναι μόνο πως απευθύνεται σε χαλέπητα, που λέμε και εδώ Γιάννενα, αλλά αυτοί που τον διαβάζουν ευθύνονται εν μέρει. Τον εαυτό τους βλέπουν στον χοντρό. Λειτουργεί σαν καθρέπτης. Οι τιμητές να ‘ούμε και οι υπερασπιστές μη γαμήσω κανά γαύρο να ‘ούμε της ΑΕΚ…

    Έι τράτζικ σιτσουάσιον μπιγιόντ μπιλίφ…

  12. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @Αλεξη

    Αυτος εδω να ξερεις οτι ψαχνει τον βαγγελα να του φιλησει τα παπουτσια.Ειναι μεγαλος ρουφιανος.

    Βγαζει τοσο μεγαλη χολη και πικρα για τον Μελ αλλα το μονο που ξερει να κανει ειναι αυτο.

    Μεγαλε αμα ο μελ τα κανει ολα λαθος και ειναι παλιανθρωπος βρες εσυ καποιον εντος εβδομαδας και να αναλαβει την ομαδα αυτος.Να τις κανει και γηπεδο και προνητικα και εξοπλισμους και λεωφορειο και να βαζει και κανα 5αρι απο την τσεπη του.Να παιρνει δανεια και να τα ξεπληρωνει να εχει πληρωμενους τους κωδικους απο την κατασκευη του γηπεδου να παρει ενα πρωταθλημα τουλαχιστον και ενα κυπελλο στη θητεια του τα τελευταια χρονια να προστατευει την ομαδα βλ.σκουτερη κτλ.

    @conpater

    Τα εγραψες παρα πολυ ωραια και μπραβο σου συμφωνω απολυτα μαζι σου.

  13. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μιλάμε τώρα για αυτούς που δεν πέρασε λαμόγιο απο την ΠΑΕ που να μην το στηρίξουν?
    Αυτούς που έκαναν “ρεπορτάζ” για την Πετίτ Σκατό και τον Άγγλο που πετούσαν ντεμέκ με ελικόπτερο πάνω απο το οικόπεδο της ΝΦ?
    Μιλάμε αυτούς που παρουσίαζαν ως μελλοντικό μέτοχο τον DVDάδη που είχε δανείσει τον Δημητρέλο (δηλαδή την ΠΑΕ) κανα δεκαχίλιαρο και έτρεμε μην του φάνε τα δανεικά? (εννοείται πως τα πήρε πίσω μέχρι τελευταίας δεκάρας..)
    Ακόμα και ο Βλάσης Τσάκας να πήγαινε να παρει τις μετοχές και αυτόν θα τον στήριζαν.
    Αρκεί να έχουνε κλίκς τα μπουρδελάκια τους.
    Γι’αυτό βλέπεις πως είναι όλοι σαν χοληστερίνες με πόδια. Έχουν βουλιάξει τα μάτια τους απο το πάχος και τα ξίδια. Τους ακούς στο ράδιο και νομίζεις πως είναι ενα βήμα πριν το έμφραγμα.
    Και απο αυτούς περιμένεις να ασκήσουν “δημιουργική κριτική” στην εκάστοτε διοίκηση και να μείνουν χωρίς δουλειά? Εδω παραμύθιαζαν τον κόσμο για κάποια Πετίτ Σκατό, δε θα το κάνουν για τον Μελ που έβαλε μπρος τόσα projects?
    Τουλάχιστον απο αυτό το παραμύθιασμα κάτι θα μας μείνει, μια προίκα βρε αδερφέ.

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Αν καταλαβαίνω καλά θα πάμε για κάποιες επιπλέον προσθήκες παικτών;…… Προλαβαινουμε;…….. Επιπλέον γράφεται ότι ιλια και πογετ είναι συνεργάτες, τότε γιατί δεν ολοκληρωνεται η επιλογή προπονητή;………πως βλέπεις την αρχηγια Πετρακη στην ομάδα, θα συνεχίσει να έχει το ακαταλογιστο ;….. Αν και σπάνια ασχολούμαι με το γαυρο θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο για το γαυρο κι ένα για τον παοκ..

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Προλαβαίνουμε σίγουρα επειδή υπάρχει η περίοδος των ελεύθερων. Θα ολοκληρωθεί και το θέμα προπονητή, πού θα πάει; Για τον Μάνταλο, δεν ξέρω κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπω. Και φυσικά το ίδιο ισχύει για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλές ομάδες ειδικά ο Πειραιάς και φυσικά τρία κλικ πάνω από εμάς.

  16. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλησπερα σε ολη την παρεα. Τελικα ρε παιδια μπας και αυτος ο εξτρα σοβαρος λογος που εφυγε ο Καρντοσο ειναι οτι ο Μιγκελ ειναι λιγο Μιγκελιτα? 😛

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς A better tomorrow : Δηλαδή αν είχε μείνει ο Λάζαρος, δεν θα έφευγε;

  18. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ο ένας και μοναδικός υπεύθυνος για αυτό το χάλι είναι ο Μελισσανίδης. Τα καλά που έχει κάνει είναι γνωστά, φθάνει το λιβάνισμα. Πέρυσι και φέτος είχε ευκαιρίες που όχι μόνο δεν με εκμεταλλεύτηκε για να βελτιωθούμε, αλλά διέλυσε ότι απέμεινε. Στο γελοίο επιχείρημα ότι αυτός είναι, δεν υπάρχει αλλος, απαντάμε νομίζω αρκετοί…ας διαλύσει το σωματειο, να σταματήσει να φέρει το όνομα της μεγάλης Α.Ε.Κ. να τελειωνουμε με το παραμύθι.

    Αν ο Μαρινακης φέρει τον Γκεζάλ τι θα λέμε; Ότι ξεπλένει; Ετοιμάζεται να τσεπώσει 35-40, αλλά δίνει στην ομάδα. Δεν πληρώνει το Καραϊσκάκη; Και; Τον κουνάει κάποιος; Αρκετά με τους άλλους.

    Ας προσπαθήσω να τοποθετήσω σε σημεία αυτά που έχτισαν την πυραμίδα του αίσχους από πάνω προς τα κάτω.

    – Τεχνικός διευθυντής ο Λυμπεροπουλος. Ανίκανος.
    – Ανύπαρκτο τμήμα scouting.
    – Καμία σχέση με μανατζερικά κανάλια. Ο Νάρσινγκ θα ήταν και μια ευκαιρία αρχικής προσέγγισης του Ραιόλα.
    – Εμπορικό τμήμα; Χα..
    – Συμφωνία με κάποια Capelli, που μας έφερε την πιο άθλια φανέλα που φόρεσε η ομάδα.
    – Ουζουνιδης.
    – Πήγαινε-έλα Χιμένεθ, τραγωδία.
    – Cardoso. Καλά, δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Δεν θα τους απαντούσε κάποιος από τις Ναντ και Θέλτα; Δεν είναι λογικο να μαζέψεις πληροφορίες και να τις σταθμίσεις;

    Όλα αυτά οδήγησαν στην προετοιμασία. Το μόνο σταθερό ήταν η τοποθεσια και τα φιλικά (μόνο η ΑΕΚ) με ομάδες της πλάκας.

    Τι έμαθα; Μάλλον τα ίδια με τον Snitch, πάνω-κάτω.

    – Πάικτης χτύπησε τον Cardoso
    – Ο ίδιος, τα έβαλε και με άλλους συμπαίκτες (όχι τους Πορτογάλους), ακόμα και με με αποκτηθέντα που του ζήτησε το λόγο γιατί δεν δίνει πιο γρήγορα τη μπάλα.
    – Ο ΤΔ δεν ανέφερε τίποτα στον Μελ. Το έκαναν δύο παίκτες, ένας Έλληνας και ένας ξένος.
    – Ο Μελισσανίδης μετά τη Ρουμανία μάλωσε με τον Cardoso. Ζήτησε να μην ανεβαίνουν ψηλά τα μπακ και να είμαστε πιο μαζεμένοι πίσω. Επίσης, ζήτησε μα μην βγαίνουν από την ενδεκάδα 3 συγκεκριμένοι παικτεσ, 2 Έλληνες, ένας ξένος. Ο Cardoso θίχτηκε, ο ΤΔ πήρε το μέρος του Cardoso για όλα όσα συνέβησαν και ουσιαστικά τελείωσε από τότε.
    – Ο Cardoso από εκει και μετά ουσιαστικά παράτησε την ομάδα, σκεφτόταν μόνο την αποζημίωση.

    Και τώρα;

    Δεν βλέπω πώς θα μαζευτεί αυτό το τσίρκο. Σχεδόν όλοι είδανε θετικά την κίνηση με τον Ίβιτς. Προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα αποδειχθεί ένας αυτοφωράκιας. Το αντίθετο. Μου φαίνεται ότι πιο κοντινό στη νοοτροπία και τα πεπραγμένα του Μελισσανίδη.

    Δεν ξέρω ποιον θα φέρει προπονητή και τι θα κάνει. Σε περίπτωση όμως που χάσει από τον παοκ την 5η αγωνιστική, είμαι σίγουρος για αυτά που θα δούμε. Γιούχα, ξύλο, δακρυγόνα, σπασίματα, ισως διακοπή, ακόμα και οριστική. Κατάντια, μιζέρια, θλίψη.

    Έβλεπα με το παιδί μου ένα ωραίο κυριακάτικο μεσημέρι την ΑΕΚ απέναντι στη Θύελλα Διασταυρωσεως Ραφήνας, έκανα υπομονη, προσέφερα κάτι λίγο, μικρό, όταν το είχε ανάγκη η ομάδα, για να δω την ΑΕΚ ξανά με υγεία, να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, όχι για να είναι τσιφλίκι ενός τύπου!

    @Snitch

    Φοβάμαι μόνο το ΒΑΘΟΣ που για ανεξήγητο λόγο δεν έδωσε ο Κλοπ. Ελπίζω να μην αποδειχθεί κρίσιμο. Παραλίγο να πληρώσει τον Ισπανό Ανέστη (μοιάζει το ίδιο χαζος) ήδη. Η δικαιολογία περί των οικονομικών δεν με κάλυψε. Ένα επιθετικό και ένα ακραίο μπακ τουλάχιστον θα μπορούσε να πάρει.

    Αλλιώς, η ομάδα ενώ θα είναι έτοιμη τον Οκτώβριο από φυσική κατάσταση (έτσι είπε ο Κλοπ), σκορπάει τρόμο. Κατέβασε τον διακόπτη στο 60, απέναντι σε μια Άρσεναλ που έπαιξε σαν Κρυσταλ Πάλας, φοβουμενη μην φάει πάλι 5. Θα τα έτρωγε αν συνέχιζε η μηχανή. Το πρέσινγκ είναι αγχωτικό για τους άλλους, τρομάζει.

  19. Ο/Η Koreas λέει:

    @a better tomorrow
    Μιγκελιτα ο μιγκελ;….. Πρόλαβε άλλος, είπαμε Ιταλός pornstar σε ταινία του σαλιερι….. Πρόλαβε άλλος και ήταν και πολύ πετυχημένο…… Τώρα για λίγο Μιγκελιτα, ποιος ξέρει;

    Μου φαίνεται στο παιχνίδι με του ποντιους ήταν στο παγκο με το άσπρο πουκάμισο και δέκα λεπτά μετά στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε με το ίδιο άσπρο πουκάμισο και με την προσθήκη γραβατας….. Είχε πάει τόσο καλά που φόρεσε και τη γραβάτα, το τι χαμοσταυριδια του κοψαμε……… Επαγγελματιας αποζημιακιας είναι ο τύπος…

    @nnektarios
    Είσαι πεντε τόνους πιο μαύρος από όσο πρέπει. Θα μαζευτεί η ομάδα, μην ανησυχείς.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κανει ΑΛΛΑ πραγματα το club. Υπηρχαν 100Mill για μεταγραφες + μπηκαν και καποιες αυξησεις π.χ ο VVD πηγε στα £250.000 την εβδομαδα ( στην ουσια τα τα λεφτα του CHL περσυ ππυ εφτασαν τα 128 Mill). Εγινε μια κουβεντα και αποφασιστηκε αντι για 1-2 μεταγραφες η ανακατασκευη του Anfield Road Stand (ειναι η κερκιδα οπως βλεπεις στη TV αριστερα-δεξια ειναι το KOP απεναντι το Kenny Dalglish) στα προτυπα του Main Stand.

    Του χρονου τελειωνει το νεο προπονητικο- αξιας £120Mill, το Melwood πουληθηκε ηδη £15Mill. Ο συλλογος εχει ξεφυγει, το club εφτιαξε το ροστερ, το ροστερ τωρα βοηθαει το club στις υποδομες του. ΥΓΕΙΑ λεγεται αυτο, ο Klopp ειχε ορο στο συμβολαιο του να γινει το νεο προπονητικο.

    Φετος ειναι Αυγουστος και εχουμε πουλησει τις διπλασιες φανελλες απο οτι ολη τη χρονια περσυ! Η φανελλα του Ali (η μαυρη) πουλαει παραπανω απο οσο ΟΛΟ το ροστερ στις 7 ομαδες της ουρας!

    Η ομαδα ΤΡΟΜΑΖΕΙ και ακομη δεν αρχισαμε. Η πιεση, η ποιοτητα, η ταχυτητα προχθες ηταν εκπληκτικη, η Arsenal ειχε πελαγωσει και αδυνατουσε να περασει το 1/3 του γηπεδου.

    To Club θελει να σπασει τα κοντερ τοσο απλα. Εχει ΗΔΗ γινει φοβος στην Ευρωπη, θελει να γινει τρομος. Ολοι ξερουν πλεον, μετα το 4-0 στη παρεα του Μεσι, οτι στο μεγαλυτερο ΝΑΟ του ποδοσφαιρου δεν εχει καμμια σημασια ουτε ποιος εισαι ουτε ποσο εχεις νικησει στο πρωτο ματς ουτε τιποτε. Κοιτανε να μη ξεφτιλιστουνε, η ηττα 99% ειναι δεδομενη.

    Θα τα πουμε για την ομαδα μολις δουμε μερικα ματς ακομη. Μια χαρα το παει ο Γιουργκενιος.

    Δηλαδη αν ο Sadio ξεκουραστει τι αλλο θα κανει? Γιατι τωρα γυαλιζει το ματι του. Στο 2-0 του εκανε νοημα το Klopp να βγει- τα ακουμε διπλα ειμαστε- και η απαντηση ειναι ειμαι μια χαρα, σε λιγο! Ο τυπος παιζει- με 10 μερες διακοπη- σερι απο περσυ.

    Ο Bobby τους πηγε ανασα, ο Σωκρατης ακομη τρεμει, τον κυνηγαγαν παρεα με το Τζακα και δε μπορουσαν οχι να το πιασουν αλλα καν να πανε κοντα τοτ. Για τον Λουιζ ακομη πρεπει να γελανε στο γηπεδο τα χορτα.

    Η τριπλα του ΜΟ ειναι: παρε 2 δραμαμινες και ελα να με βρεις στους πανυγηρισμους.

    Ντροπη ρε συ Φαραω, σπιτια κλεινεις..

    https://twitter.com/goal/status/1165379555886080000

  21. Ο/Η bandog λέει:

    τι εγινε ρε παιδια στην πολωνια που ηταν τοσο τραγικο ?

    πειτε εστω με τροπο. πχ ενα παραμυθακι με ψεφτικα ονοματα 🙂

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Τον πλάκωσε στο ξύλο ο Λιβάγια όταν τον βρήκε να παίζει φλάουτο με σεγκόντο τον Ζεράλδες.

  23. Ο/Η bandog λέει:

    Δε γινονται αυτά !

    Τι ζούμε ρε πουστη μου….

  24. Ο/Η conpater λέει:

    Ωπα ομορφιες στα αποδυτηρια…Κι αυτος ο Λιβαγια ειναι λιγο οξυθυμος μου φαινεται. Μουσικη δωματιου παιζανε οι ανθρωποι,σε καλεσε κανενας ? Προβα ειχαν,και τους χαλασες και το – πιθανο – κουαρτετο. Τι ανακατευεσαι σε ξενες υποθεσεις ? Ε μα πια με αυτον τον ανθρωπο,οπου εν δυναμει τσακωμος η Βασιλω πρωτη !
    Με τον Γουσταβο τι γινεται? Ολα καλα ? Ετσι,απλα ρωταω….

  25. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    Και ο Τσίκο φιλτροχοανη ρε μάγκες; Χαχαχαχα

  26. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Δηλαδή ο Ιταλός pornstar μας προέκυψε pasta flora?……. Και καλά αυτός, η Πολωνία είναι ένα μήνα πριν, κρατάνε τον ανεμομυλο ένα μήνα στον πάγκο;…… Πολύ άσχημα πράγματα…

  27. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    …εντωμεταξύ άρχισε να γράφει το κοντέρ από την πρώτη αγωνιστική, 8.700 ευρώ πρόστιμο για την συμπεριφορά των οπαδών.

  28. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δηλαδή σαν να λέμε πως ο Λιβάια έσωσε την ομάδα, έτσι? Διότι αυτό κάποτε θα μαθευόταν, αφού στην ομάδα όλοι κελαηδάνε σε κάποιους.
    Θα μας διέλυαν την ομάδα οι μαλάκες.
    Δηλαδή ο Λιβάια δεν ήταν απλά “οξύθυμος” επειδή τον έκανε αλλαγή. Μάλιστα..
    Και αντί να γίνει και στους δυο διακοπή συμβολαίου πριν τελειώσει η προετοιμασία, τους έφεραν εδω να συνεχίσουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
    Ρε είμαστε με τα καλά μας?

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κατανοητο πλεον τι γινεται? Το περιεγραψε ο Stevie με ‘συμφωνικο’ τροπο, εγω το πρωι κρατηθηκα – με το ζορι ειναι η αληθεια.

    Ο Φιλιατρας ελειπε, ο Keep Walking ηταν εκει. Το ειπε στον Φιλιατρα και οι 2 μαζι το εκρυψαν απο το Μελ, που το εμαθε πριν το αγωνα με τους Ρουμανους εδω, απο αλλον 100% εμπιστο και σοβαρο. Γιατι ΚΑΙ στη Ρουμανια εγιναν μανουρες στη προπονηση με κατι φαπες και μπηκαν ψιλοι στα αυτι του αιλουροειδους. Κατανοητο γιατι πηρε η μπαλλα τον Νο2 μπεκρουλιακα στον αθλητισμο? Νο1 ηταν ειναι και θα ειναι ΦΥΣΙΚΑ ο Σαλονικης, τετοια κανατα δε ξαναβγαινει.

    Οταν μετεφερα απλα την εκφραση- πριν τον επαναληπτικο με τους Ρουμανους: αυτος δε βγαζει αγιασμο, μια χαρα 1000% μεσα επεσα. Το εγραψα ακριβως οπως ειπωθηκε, το λογο δεν τον ηξερα ακριβως- νομιζα οτι απλα μανουριασανε με τιποτε ψιλες, αλλα αυτα ηταν τα ευκολα. Τετοιες ομορφιες δυσκολα τις κρατας κρυφες.

    Ενταξει τωρα ρε Κεφτετζογλου που μεχρι τον αγωνα της Ξανθης-προχθες- μας εγραφες για πλανα, καθηγητες, και ‘δουλεια΄που εχει αρχισει και φαινεται? Ενταξει ρε Τσακιρη με τα υστερογραφα που το παιζεις ταχα μου? ΔΥΟ πραγματα υπαρχουν, τριτο δεν γινεται:

    Α) Η το ξερατε μαζι με ολη τη κατασταση μπαχαλο, αφου εισαστε διπλα στην ομαδα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ αρα εισαστε ΨΕΥΤΕΣ που πουλαγατε φουμαρο επειδη τα παιρνετε. Φυσικα και τα παιρνετε επισημα- οταν μπαινεις στα αεροπλανα με την ομαδα ΔΩΡΕΑΝ, οταν πας ταξιδακια ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ τι ειναι αν οχι μιζα? Μπορει οποιος θελει να παει, η ολα αυτα δε κοστιζουν και δε τα πληρωνει η ΑΕΚ?

    Β) Δεν το ξερατε αρα εισαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να καταλαβετε 1,5 μηνα τι γινεται διπλα σας και λετε οτι ναναι. Γιατι αν 1,5 μηνα δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται τοτε εισαι μυρωδιας.

    Φυσικα απο το επομενο πρωι αποδυτηρια ΔΕΝ υπηρχαν, οι παικτες χωρισμενοι στα 2 (ο Σιμοες ειναι στο γκρουπ των παλιων), στις προπονησεις σουσουρο, στα καθηγητηλικια και στις οδηγιες η λογικη ηταν: ασε μας μωρη φτερου.. Μια ομορφια γενικως.

    Καταλαβαμε νομιζω γιατι ο Λιβαγια ΔΕΝ επαιζε ετσι? Καταλαβαμε γιατι ο Ζεραλδες δε βγαινει ουτε με αναπηρικο καροτσακι. Γιατι τη κανει κομπολοι-οντως και κατι που επεσε μεσα ο βλαχος. Απλα δεν ειναι για τη μπαλλα το ….κομπολοι.

    Και εχεις το ενα να σου λεει για ομαδες και θεσεις και το Πατερ να μιλαει για ανατροπες. Ρε Πατερ κατεβα εκει ενα 4-4-2, γυρνα το σε 5-4-1 στο ημιχρονο που τα φτυνουν ολοι και δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους και παρακαλα τη Σουμελα μη γραψει κανα ταληρο και ασε τα χαιλικια. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ειναι εκει μεσα, νομιζετε οτι οπως το μαθαμε εμεις- μεσα σε 10 λεπτα- δε το εχει μαθει ΟΛΗ η πιατσα και δε ριχνει τον αναλογο χαβαλε?

    Εισαι που εισαι τσιρκουλο στο χορτο βγαινει και αυτο στη φορα και εισαι ΡΟΜΠΑ οπου πας πριν καν εμφανιστεις. Σε περιμενουν για να σε περασουν γενεες 14 στο δουλεμα: καλως τα κοριτσια, καλως τις κοπελες τις ομορφες.

    Γιατι ειναι αλλιως να εισαι ΑΕΚ…

    Sent from my i-Phone

  30. Ο/Η Σπανιας παστας σανο (Warlock1924) λέει:

    Και με βουλα μπουρδελο η ομαδα δλδ !!! για αυτο επεμενε ο καραφλας να φερει τον αγαπητικο του που δεν εχει παιξει μπαλα πουθενα…
    ο Λιβαγια με λιγα λογια μας γλιτωσε απο τα χειροτερα…και φυσικα οι 2 που τα σφυριξαν στον εγγυητη οταν ο ΤΔ εκανε τον μαλακα….οπως παντα αλλωστε!!

    τωρα τι γινεται ειναι το θεμα…πρεπει να κανει 2 μεταγραφες στην σπονδυλικη στηλη ο αλλος…καλα για εξτρεμ δεν το συζηταω…παλι καλα τουλαχιστον που θα παιζουμε ενα ματς και ισως δεν φανει τοσο η ελλειψη σοβαρης προετοιμασιας…

  31. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Με Gus τί γίνεται? χαλάει η δουλειά γράφουν τα sites

  32. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Απιστευτα σκηνικα………….Και να σκεφτεις οτι ο τυπος ηταν προπονητης σε ακαδημιες……….
    Δυο επισημανσεις
    Πως ειναι δυνατον να εμεινε ο Δημητριαδης;
    Ζεραλδες αμεση διακοπη δανεισμου με οποιο κοστος και αει στο Διαλο.
    Gus θελει κλειστο συμβολαιο αλλα δεν θελει ο Ιλια γιατι ονειρευεται Μιλοηεβιτς το καλοκαιρι;

  33. Ο/Η Κώστας λέει:

    Δώστε τσόντα στο λαό!!!

  34. Ο/Η placebo λέει:

    τα είχαμε και παλιότερα τα κλαρίνα , τότε όμως δεν βγήκαν οι κουσκουςιάρηδες
    https://youtu.be/uWGHjVdaL94
    τα σέβη μου κύριοι .

  35. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Αν μη τι αλλο η ομαδα γαμαει……..

  36. Ο/Η nnektarios λέει:

    Εφαρμόζαν στην πράξη το build-up…από πίσω 🙂

    Snitch, στην Πολωνία ήταν το νούμερο ο Τσίλης, για να μην τα ακούει σερί ο 365…όχι ότι δεν τα έχει μάθει…απλά για την καταγραφή.

  37. Ο/Η Savvi λέει:

    @The Snitch

    Εγώ τον επαναληπτικό με τους Ρουμάνους δεν τον είδα γιατί ένας φίλος με τράβηξε σινεμά για να δω μια ταινία επιεικώς απαράδεκτη.(πω πω!!! έκλαψα τα λεφτά μου) Που λες γυρίζω αργά σπίτι και λέω για να δω τι κάναμε, ε και έχω πάθει σοκ. Σύσσωμοι οι δημοσιογράφοι αλλά και οι φίλαθλοι κατεβάζουν καντήλια. Κάθομαι και σκέπτομαι καλά και άλλες φορές δεν βλεπόμασταν είναι δυνατόν να παίξαμε τόσο χάλια…. Εγώ πιστεύω ότι το έμαθαν και οι πέτρες πριν το ματς και σύσσωμοι τον έβγαλαν στην σέντρα. Μεγάλος χαβαλές χαχαχα τόσο μεγάλος που μας έφτιαξε μια χαμένη χρονιά χαχαχα κλαίω.(να τρολάρω να μην τρολάρω)

    Δεν ξέρω αν είδες καθόλου άλλα ματς από πρέμιερ αλλά θέλω να σε ρωτήσω πως το είδες το VAR στο Μπόρνμουθ vs Μάντσεστερ Σίτι; Γιατί στο ρεπλει φαίνεται καθαρά ανατροπή. Άποψή μου είναι ότι το VAR είτε το χρησιμοποιούμε εδώ είτε έξω είναι μια μαλακία και μισή.

  38. Ο/Η Dimitris λέει:

    Δηλαδή τώρα ο Καρντόσο θα απαιτήσει ολόκληρο το ποσό της αποζημίωσης;

  39. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Dimitris : Κάτω από ένα βλέμμα εκ Γεωργίας και εντός ενός περιστρεφόμενου κουβουκλίου μπετονιέρας, τον βλέπω να μας αποζημιώνει κιόλας.

  40. Ο/Η stelathen λέει:

    @nnektarios

    αληθεια, αυτη τη μαλακια, ηττοπαθεια, πραοσυνη και να χαμε να λεγαμε που βγαζει γενικα ο τσιλης πιστευεις οτι ειναι εκ γεννητης ή προσποιητο?

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn
    Nαι γι αυτο δεν εγραψε κανεις τιποτε. Επειδη ηταν ο Α και οχι ο Β. Ασε σου λεω ο αλλος- και με το δικιο του- ηταν αναμεσα στο να ανοιξει η γη να με καταπιει και στο θα τους παρει ο διαολος ολους. Ξερεις τι ειναι να σκας πολλα βαρυς- ενω μιλαγες για φουρω- και να σε κοιταει ο αλλος με το βλεμμα: ρε καλως τους πισωγλωντηδες? Ακομη και αν δεν ειναι για σενα. Ο χαβαλες με τον Ατζα και τη γυναικα του 15 χρονια μετα ακομη παιζει.. Οπως αναλογα με το Terry στη Τσελσκυ: καλως το πηδουλα των γυναικων σας..

    @ LFC
    Ο μεθυστακας-κανει πρωινο με ουισκι…- τυπικα ειναι σωστος. Ενημερωσε το προισταμενο του. Τωρα αν ο αλλος το εκανε αβαβα δεν ειναι δικο του θεμα. Θα μου πεις δεν επρεπε να παει στο Μελ? ΤΥΠΙΚΑ οχι, αλλα θα μου πεις ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ? Η ο Μελ ειναι κανας Βρεττανος του οργανογραμματος?
    Δεν υπαρχει σερβος, μπουρδες ανοητων ειναι αυτες. Ακουσα απο ενα φιλο που εχει ενα φιλο που του το πε μια κατσικα εκει στις στανες που συχναζω. Εχει πει 2 φορες οχι, αυτη τη δουλεια θα κανει? Ο τυπος παιζει CHL σιγα μην ερθει στην ΑΕΚ να κανει τη κορδελιαστρα να παλευει με το ζελα τη τριτη θεση. Ο ζελας ενα χηναρι το τσιμπησε, δε εχασε απο τη Ξανθη. ΗΔΗ σε εβαλε απο κατω με το καλημερα.
    @ Savvi δε το ειδα το ματς καθολου. Το VAR ΔΕΝ ειναι decision maker. Το VAR επισημαινει φασεις που τυχον εχασε ο Ref (πχ μια αγκωνια πισω απο τη πλατη του) η φασεις που ο ref δε μπορει να εχει αποψη, μια ανατροπη, μια φαση που ηταν μακρια κλπ. Το VAR απλα δειχνει ξανα –σε τηλεοπτικη μεταδοση- αυτο που βλεπουμε ολοι μας σε replay απο διαφορες καμερες αλλα ο ref δεν ειχε τη δυνατοτητα αυτη. Η τελικη αποφαση παραμενει του Ref , αυτος θα κρινει τι και πως, ΟΧΙ του VAR. Σε εμας πανω εγινε μια φαση με το ΜΟ ολη και ολη και δε δωθηκε τιποτε- δε νομιζω να ηταν κιολας.

    @ Dimitris
    Γιατι να μην την απαιτησει? Ξερεις κανα συμβολαιο που λεει δε θα παιζεις κλαρινο σεγκοντο αλλιως θα απολυθεις? Το τι θα απαιτησει βεβαια με το τι θα παρει ειναι ενα θεμα που δε χρειαζεται αναλυση.. Αν το παει ομως μεσω UEFA οπως ο Τιμουρης, εχει δικιο. Καπου στη μεση θα τα βρουν. Παρε 150-200 και αι γαμ… να το ευχαριστηθεις, καθηγηταρα μου εσυ.

    Κολοκατασταση. Γιατι ειναι αλλιως να εισαι ΑΕΚ. χαχαχαχαχα

    Sent from my i-Phone

  42. Ο/Η Κώστας λέει:

    @Savvi Πιστεύω πως κάθε μέτρο γίνεται για να βοηθά τον δυνατό, τον εμπορικό, τον αυτόν που είναι επιτέλους η σειρά του… Αφού ο κόραξ, του κόρακος έχει το τελικό πρόσταγμα, ό,τι και να του πούνε οι χαραμοφάηδες εκεί στο βανάκι, πάλι αυτός ο κερατάς θα δείξει αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να δείξει.. Είτε εδώ στο Γιουνανιστάν, είτε έξω. Απλά έξω θα υπάρξουν στιγμές κάπου τύπου “το δίκαιο του μικρού”.

    Ακόμη ένα μέτρο της Uefa να περάσει αυτά που θέλει αυτή. Έτσι το βλέπω προσωπικά φίλε.

  43. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Να κάνουμε μια διευκρίνηση εδώ. Το var δουλεύει αλλιώς στην Αγγλία. Αυτό είναι ο διαιτητής.

  44. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο καλικάντζαρος-καρντόσο αφήνει μεγάλη μαγάρα σε αυτόν που του ανοίγει την πόρτα. Ο βασιλομπίλαρος πρέπει να σπεύσει για αγιόνερο από τον ιορδάνη ποταμό. να ραντισει παγκους, οακα, σπατα, αγια σοφία, γραφεία μαρούσι, και γενικά όπου πέρασε ο καλικάντζαρος.

    Πιθανόν γι αυτό ανέλαβε ο παπα-νίκος μεταβατικός προπονητής , ο οποίος φοράει πάντα επάνω του κομμάτι από το τίμιο ξύλο κι έτσι δεν τον πιάνει τίποτα. κι αν χρειαστεί μετατρέπεται και σε εξορκιστή. Ίσως για αυτό καθυστερεί η έλευση του πογέτ, μην μαγαριστεί ο άνθρωπος.

    @steven
    υποθέτω ότι ο έτερος καππαδόκης, ο Αχιλλέας από το κάιρο – Ζεράλντες, μετράει ώρες. Υποθέτω ορθώς;

    ps. με αυτά και με αυτά έχουμε και παιχνίδι σήμερα. Φαντάζεστε λέμε τώρα, να προκριθεί η ομάδα σήμερα;…Θαύματα γίνονται , ειδικά στα πατρογονικά χώματα του Αρχαίου Ελληνικού πόντου..(rumca….rumca….)

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Θαύματα γίνονται μόνο θρησκευτικά. Αν λοιπόν ο Κωστένογλου επικοινωνεί με τον Θεό, κάτι μπορεί να γίνει. Σε επίπεδο του να μας λυπηθούν οι Τούρκοι. Ο Ζεράλδες απλά δεν είναι παίκτης. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω για το αν τελείωσε. Μπορεί να βοηθήσει από άλλο πόστο.

  46. Ο/Η nnektarios λέει:

    @stelathen

    Εκ γεννετής…αθεράπευτο.

  47. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Εχεις δικιο. Οπως σε ολα σχεδον οι Βρεττανοι εχουν τη δικια τους εκδοχη στο VAR με καποιες μικρες παρεμβασεις:

    Η ανησυχια τους ηταν να μην αρχισουν οι πολλες διακοπες στο παιχνιδι και χαλαει ο ρυθμος. Εξαλλου το βρεττανικο ποδοσφαιρο/τροπος παιχνιδιου ειναι γνωστος γι αυτο το λογο, οι ref σφυρανε λιγο, τα φαουλ πρεπει να ‘βγαλουν αιμα’ και γενικα το παιχνιδι ειναι αντρικο αλλα εχει ροη. Το να πεσουν και 2 ψιλες-χοντρες παραπανω δε τρεχει κατι, αλλιως ας δουμε basket που σφυρανε στις αδελφες (sorry ξερω ειναι κακο timing για τη λεξη) φαουλ επειδη ο παικτης κοντα τους δεν εβαλε αποσμητικο..

    Οι διαιτητες εχουν οδηγια να ΜΗΝ χρησιμοποιουν το VAR σε επιπεδο on pitch review- δηλαδη να σταματαει το ματς να τρεχουν στην οθονη να κοιτανε, αν ειναι δυνατον ακομη και καθολου. Στην ενδοσυννενοηση μιλανε ομως σχεδον συνεχεια κατα τη διαρκεια του ματς. Αναλογα ο ref δεν μπορει να ζητησει βοηθεια VAR απο μονος του, η επεμβαση γινεται απο το VAR αν κρινει ο εκει Ref οτι πρεπει να επεμβει.
    Σε αντιθεση με τους υπολοιπους, στο νησι μεγαλες οθονες δειχνουν replay της φασης για να καταλαβαινει- και να μη ξενερωνει- ο κοσμος στις αναμονες. Μονο 2 γηπεδα δεν εχουν οθονες εμεις και οι ακατανομαστοι.

    Εχει δωθει επισης οδηγια στους διαιτητες στο νησι να εμπιστεωνται τις ‘συμβουλες’ του VAR, η αποφαση ομως ειναι δικη τους. Μπορει να αποφασισει ο VAR αν θελει αλλα για λογους τακτ (Αγγλοι ειμαστε!!!!) το αφηνει στον ref του αγωνα.

    Υπαρχουν εκφρασεις στα Αγγλικα που στη κανονικη τους μεταφραση μοιαζουν αθωες αλλα ειναι εντελως το αναποδο:

    I don’t think that this is right: Ειναι λαθος
    I will take this under consideration: Σε εχω γραμμενο κανονικα
    With the greatest respect: Εισαι ηλιθιος
    Very Interesting: Λες μπουρδες
    I ll bear that in mind: το ξεχασα ηδη
    Quite good: Μια μαλακια και μιση
    I almost agree: Διαφωνω ΠΛΗΡΩΣ.
    Και αλλα πολλα τετοια.

    Τελος υπαρχει μια οδηγια να ειναι λιγο πιο ελαστικοι στο κανονισμο του χεριου που αλλαξε φετος, να μην ειναι τοσο αυστηροι οσο π.χ στο CHL. Μια αλλη διαφορα ειναι οτι στο επιθετικο αν βρει η μπαλλα στο χερι –ακουσια η εκουσια- κατα τη διαρκεια της φασης και ο παικτης σκοραρει ακομη και μετα (αν π.χ γινει μια σεντρα το χερι ειναι σχεδον κολλημενο αλλα χτυπησει η μπαλλα-στρωθει και βαλει μετα γκολ) αυτο ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Στην Ευρωπη αυτο δεν ισχυει.

    Με λιγα λογια κοιτανε να μη ‘μας τα σπανε’ σε θεατες και παικτες με διακοπες και με κατσε τουρκο να γεμισω για καθε αποφαση. Σωστα νομιζω.

  48. Ο/Η Κώστας λέει:

    @steven Τί άλλο πόστο; Να εμψυχώνει τους συμπαίκτας του με κάθε μέσο και κάθε κόστος;

  49. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ολα καλά ρε παιδιά…αλλά αυτός ο Λιβάγια γιατί τσαντίστηκε μπρος στο σκηνικό και πλάκωσε στις φάπες τον φλαουτίστα; Επειδή πρόκρινε τον Ζεράλδες;

    “Εξοδος” κεφ. 5 στ.14:
    “Εγγυητής κουβαλά “φλαουτίστα”. Φλαουτίστας” κουβαλά Ζεράλδες. Ζεράλδες “καβαλά” “φλαουτίστα. Φλαουτίστας ξυλοκουβαλιέται από Λιβάγια. Λιβάγια κουβαλά Ιλια. Ιλίας κουβαλά Ισαακ…Ισαακ κουβαλά Ιακώβ…κλπ.κλπ”.
    Αμην.

  50. Ο/Η Koreas λέει:

    Έχει ταξιδέψει κάποιος στην τραπεζουντα και στις γύρω περιοχές;

  51. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κώστας : Να τους δείχνει μια άλλη προοπτική ίσως….

  52. Ο/Η Κώστας λέει:

    @koreas Μη φοβάσαι φίλε, θα τα μάθει τα δικά του τα στέκια ο Ζεράλδες. Πάντα έχουν τον μαγνήτη για τα δικά τους μέρη. Εάν σου πω τί τιήγα να πάθω ένα κρύο παγωμένο και χιονισμένο βράδυ στην Πόλη, θα γελάς και θα κλαίω… πάλι..

  53. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η αλήθεια πάντως να λέγεται, ειναι αλλοιως να ειςαι αεκ.
    Ειμαςτε μια ωραια ατμόσφαιρα που έλεγε και ο ΚΥΡΙΟΣ Ντινος..

    Πια άλλη ομάδα παει κατα διαόλου, δε μπορεί να αλλάξει 3 πάσες
    , εχασε στη πρεμιέρα εντος εδρας απο κατι απιθανους, εχει ηδη ενα τριμπαλλο στη πλάτη, τον επαναληπτικό που μπορεί να γινει ροκ και αλλάζει στο πάγκο ενα πούστη με ενα παπά και οι ‘γαύροι’ φίλαθλοι της το έχουν ρίξει στο χαβαλε;

    Η φαςη ειναι τελείως Μπλε στρείδι (The blue oyster) στη γνωστή ταινία πριν 30 χρονια για τους πιο παλιούς..

    https://m.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc

    Sent from my iPhone.

  54. Ο/Η Koreas λέει:

    @Κώστας
    Οχι, το σχόλιο μου δεν ήταν για τον πορτογαλο Αχιλλέα από το καιρο. Απλά ρώτησα μήπως κάποιο από τα παιδιά του blog έχει επισκεφτεί την περιοχή της τραπεζουντας, για να ανταλλάξουμε εντυπωσεις. Karadeniz, Karadeniz..

    Όσον αφορά για το χιονισμενο δικό σου βράδυ στην πόλη, στις καλές ιστορίες λέμε πάντα ΝΑΙ.

  55. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Κοίτα, πούστης με πάτερ δεν πολυ-διαφέρουν. Κυριολεκτικά και μεταφορικά υπό κάποια έννοια τα ίδια πράττουν. Απλά το background αλλάζει. Βέβαια είμαστε πάντα μέσα σε ναό, απλά άλλος την βρίσκει να ‘ούμε στα αποδυτήρια και άλλος στο ιερό.. Απλά ο δικός σας, δεν είχε ούτε μαλλί, μήτε μούσι για να έδενε από όλες τις μπάντες το γλυκό. Το παπαδοπαίδι ο Ζεράλδες πάντως δύναμη..

  56. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ 53 σχολια μεχρι τωρα.
    Ψοφαμε οι κουφαλες για κουτσομπολιο
    Δημητρη,ετσι,φιλοσοφικα,θα μπορουσε να συμβει κατι αναλογο σε αλλη ομαδα εκτος της δικης μας,σου βαζω και την LFC μεσα.
    Εννοω οτι παιζει να ειμαστε οι πιο ροκ ομαδες στον κοσμο.
    Αλλη
    Εντελως
    Κατασταση

  57. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : 4500 επισκέψεις σήμερα.

  58. Ο/Η Γίαννης Περισσός λέει:

    Δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοιο plot twist στα σχόλια εδώ μέσα. Τουλάχιστον για όσο καιρό διαβάζω εγώ. Πραγματικά ,δηλαδή, δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις.

  59. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC

    Ε οχι και τα ίδια εμεις μέ την αεκ! Ειπαμε..

    Μέχρι που ξανά ξεκινάω να γράφω πάντως με αυτα που γινωνται. Η αεκ ξεφτιλίζεται η Liverpool μεγαλουργεί.
    Μιλαω για εκτος χόρτου. Το χόρτο παει και έρχεται σα τις φουρνιές των παικτών. Το τι μενει ομως ειναι και αυτο που γράφει για παντα.

    Dubai- Steven Gerrard ανακοίνωση μεταγραφής Colo Toure στην Liverpool στα …35 του.
    Ενα φαινόμενο του ποδοσφαίρου ‘οδηγει’ παίκτες σα το σκρετλ, το Μαμαντού (κόκκινο παντελόνι) και αλλα αμπαλλα παλτά γιατι απλα οπως εχει πει:

    Signing as a Liverpool player was a dream come true. Everything else was a bonus..

    https://m.youtube.com/watch?v=1ujUUFXk_J4

    ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ..

    Sent from my iPhone.

  60. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    BROKEBACK MOUNTAIN ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ (ΔΙΚΑΙΩΣ). ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. (ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ). ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 2-3 ΒΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ. ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΕΡΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΜΕΛ ΣΤΟΝ ΤΑΧΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΙΟΒΑ
    Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΓΙΕΤ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΠΕΙ “ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ” ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΙ 4-2-3-1 Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ 4-2-3-1. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ.. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΛΩΝ. Ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ Ο ΙΒΙΤΣ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΗ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 50+ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΙΩΝΑΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΘΟΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ. Ε ΕΙΧΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΡΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟΒΟΒΟ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. Α ΡΕ ΑΕΚ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛ. ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ.

  61. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Ο αλλος μολις το ακουσε ζηταγε υπογλώσσια και μετα αρχισε τα καντηλια. Εγω παντως που ακουσα απο 2ο χερι την αντιδραση του, πεθανα στο γελιο. Εκλαιγα απο τα γελια. Και φυσικα δεν εγινε καμια προετοιμασια στην Πολωνια. Καλαμπαλικι εγινε. Σημειωση, ο ΤΔ ορκιζεται οτι δεν ηξερε τιποτα.

  62. Ο/Η Κώστας λέει:

    @Koreas 31 Οκτωβρίου 2012 απολύομαι από το στρατό και αφού έγινα άνδρας και στράβωσε μία δουλειά εδώ στα Γιάννενα, θα πήγαινα και καλά σε φροντιστήριο, αλλά ο τύπος έψαχνε σκλάβο με μισθό πληβείου. Έτσι , έπειτα από πρόσκληση θείας και θείου φεύγω στις 7 Νοεμβρίου για την Πόλη (έμεινα έως τις 5 Γενάρη του 2013).

    Ας πούμε πως εμένα μου αρέσει να πίνω πολύ τσίπουρο, τι στο διάολο Γιαννιώτης θα ήμουν άλλωστε. Αλλά τα μεμέτια δεν έχουν τσίπουρο, αλλά κάτι παλιόμπυρες. Τις οποίες τίμησα μαζί με κάτι Haig σε ένα ξενοδοχείο. Τελος των πάντων ρωτάω ένα ντόπιο “Is here any rock or heavy metal bar?” Με οδηγεί σε ένα στενό, όπου με αφήνει και μπαίνω. Περασμένα μεσάνυχτα.

    Μπαίνω στο μπαρ, με τον εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό -κράτησέ το αυτό- και παθαίνω πλάκα.. ΠΑΝΤΟΥ γυναίκες… Είχα ακούσει τους μύθους από φίλο πως οι Ασιάτες, ειδικά Ντουμπάι, έχουν τέτοια μέρη, αλλά εάν δεν το δεις δεν το πιστεύεις… Πίνω κάποια επιπλέον ποτά, πιάνω κουβέντα με δύο μωρά (1 ευρώ τότε 3,55 λίρες) και πάω για χορό πέρσοναλ σε backstage…

    Και εκεί που λες κατεβάζουν το φόρεμα τι να ιδώ…… Ζ Ε Ρ Α Λ Δ Ε Σ …. ήσαν τραβεστί φίλε Κορέα!! Έβαλα κάτι φωνές πανικού και αφού κατάλαβαν πως είμαι Έλληνας μου την έπεσαν και κάτι πραγματικοί άνδρες από το μαγαζί… ξέρεις φωνές, να πετάω ποτήρια.. Είπα μέσα μου θα μαζέψεις πολύ βρωμόξυλο Κωστάκη..

    Τελικά δείχνω μία ΜΑΓΙΚΗ ταυτότητα και με αφήνουν να φύγω… μάλλον κατάλαβες που δουλεύουν ο θείος και η θεία.. μάλιστα μου έδωσαν και κάποια λεφτά, αυτά για τους χορούς πίσω..

    Το έμαθε ένας εκεί που δουλεύουν οι δικοί μου άνθρωποι και μου είπε πως είναι μαγαζί με τραβεστί εξκλούσιβλι, πώς και ΔΕΝ τις κατάλαβες και λοιπά… άσε ΡΕ μαλάκα Ρωμιέ του λέω, μέσα στα σκοτάδια και τόσο που είχα πιει τι να καταλάβω…

    Αγού δεν με πήδηξαν κυριολεκτικά και κυριολεκτικότατα πρόσεχα που έμπαινα τα βράδια.

    Ηθικό δίδαγμα: Εάν ακούς rock και heavy metal είσαι ανώμαλος..

  63. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Με αυτα και αυτα το θαυμα ειναι κοντα