ΤΡΑΜΖΟΝΣΠΟΡ – Α Ε Κ

Ωραίο παιχνίδι σήμερα. Ξεάγχωτο. Αποκλεισμένος είσαι, τι έχεις να φοβηθείς; Σαν θεατής, σαν αθλητής, σαν ποδοσφαιριστής. Πετάς κάτι μαλακίες για την Τραπεζούντα, για την φανέλα και την ψυχή, και καθαρίζεις. Κοστίζουν βέβαια λίγο παραπάνω τα πολιτιστικά, αλλά αφού πέρασε κι ο Ζώρας από εκεί, είμαστε καλυμμένοι. Άσε που εκεί είναι και η Παναγία Σουμελά, που για χόμπυ έβλεπε και μπάλα. Μακάρι να μας προστατεύσει σήμερα.

3-5-2 λοιπόν, όπως είχε αναγγελθεί αλλά με τον Πατέρα να μην ακούει την δημοσιογραφάρα, που είχε γράψει προχθές οτι θα ήταν έγκλημα να ξεκινήσουν οι Λιβάγια και Ολιβέιρα μαζί. Μάλλον η θεούσα θα είχε μείνει σε κείμενο του ιδίου προ μηνός, που έλεγε πού να παίξουν μαζί αυτοί οι δύο. Εν πάσει περιπτώσει, αστακός η άμυνα, καβούρι το κέντρο και μεις με την Βίβλο ανά χείρας μπας και ματιάσουμε τους αντιπάλους.

Kαι πέραν της πλάκας, πρέπει να είδαμε ίσως το καλύτερο πρώτο ημιχρόνιο της ομάδας εδώ και κάποια χρόνια. Μια θαυμαστή αλληλοκάλυψη, ένα συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης που τηρήθηκε κατά γράμμα, κι ένα σκορ που το παιχνίδι πλέον το έκανε ύψιστου ενδιαφέροντος. Ένα σκορ απόλυτα δίκαιο όμως διότι η ομάδα πράγματι έβγαλε ψυχή, πέταξε τον αδερφισμό στα σκουπίδια, και μας έκανε στην κυριολεξία να παραμιλάμε.

Με ηγέτη έναν εκπληκτικό Λιβάγια, που έβαλε το πρώτο γκολ, αλλά και με τον Ολιβέιρα μέσα στις μάχες, να κερδίζει ένα πέναλτυ και για πολύ λίγο να μην μπορεί να σκοράρει κι ένα τρίτο γκολ. Με όσο καθαρό μάτι μπορούσα να διαθέτω, θα τολμούσα να πω οτι δεν υπήρξε παίκτης που να υστέρησε και να μην έδωσε και την ψυχή του. Φέρνοντας την ΑΕΚ στα πρόθυρα της πρόκρισης και κάνοντας τον αντίπαλο να έχει υποχωρήσει, να έχει πλέον όλο το άγχος, και κυριότερα, να μην έχει απειλήσει καθόλου την εστία μας. Και να προσπαθώ να καταλάβω αν οι Τούρκοι έχουν καλύτερη ομάδα ή αν ο Καρντόσο ήταν ο φταίχτης σε όλα και κυριότερα στο να εμπνεύσει τους παίκτες του ή να παίξει κάτι απλά χειροπιαστό.

Το δεύτερο ημιχρόνιο απλά επιβεβαίωσε αυτήν την φοβία, που είπα προχθές, για την φυσική κατάσταση. Πραγματικά η ομάδα είναι εντελώς αγύμναστη για να βγάλει κάτι παραπάνω από εξήντα λεπτά. Το λέω αυτό διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν παιχνίδια τόσο υψηλής έντασης όσο το πρώτο ημιχρόνιο. Που η ΑΕΚ έκαψε όλη την βενζίνη της. Φυσικά φταίει ο προπονητής, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που συνεχίζουν στην θέση τους. Και οι οποίοι ήταν στην προετοιμασία στην Πολωνία.

Φυσικά ανέβηκαν οι Τούρκοι, που πραγματικά ήταν σε απόγνωση, όμως ό,τι έγινε ήταν αποτέλεσμα οτι άδειασε από δυνάμεις το κέντρο μας, και φυσικά παίκτες κινητήριοι μοχλοί, όπως ο Μάνταλος ή ο Λιβάγια, ξέμειναν από δυνάμεις. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τα πλάγια μπακ μας, αλλά όλο αυτό που λέω αντικατοπτρίζεται στον Βράνιες που είναι και ο πιο physical παίκτης μας.

Η ομάδα δεν υπήρχε στο γήπεδο. Όλα τα πήρε πίσω κι έχασε μέτρα και χώρους στο τερέν. Το γκολ, που δεν θα άλλαζε κάτι στον στόχο, δεν το φάγαμε μεν, αλλά ήταν ξεκάθαρο οτι δεν θα μπορούσαμε και να το βάλουμε. Ξεκάθαρο επίσης ήταν οτι στην παράταση θα ήταν ένα μαρτύριο με θλάσεις και με πολύ αμφίβολο  κέρδος μεσοπρόθεσμα. Ήδη η Τρίπολη φαντάζει όχι σαν οροπέδιο, αλλά σαν βουνό τεράστιο.

Οι γραμμές συνοχής λοιπόν χάθηκαν, έμειναν οι Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου να κρατάνε μια στοιχείωδη άμυνα, και ο Πάτερ μπλέχτηκε κι αυτός. Όχι οτι είχε πολλά περιθώρια, αλλά όπως και να το κάνεις μια αλλαγή με τον Χούλτ ή μια άλλη αλλαγή αντί του Γιακουμάκη, θάτανε αποφάσεις πιο ορθολογικές. Ποιός ξέρει όμως τι έχει αποφασιστεί πλέον για τους τρεις Πορτογάλλους. Όλα θα φανούν την Κυριακή. Κι από κι έπειτα θα συζητήσουμε για το πόσους παίκτες θέλουμε.

Η επική εμφάνιση λοιπόν του πρώτου μέρους πήγε περίπατο, κι όποιος δεν φοράει οπαδικά γυαλιά, δεν μπορεί να μιλήσει για κάποια αδικία. Εννοώ και για τα δύο παιχνίδια. Ο αντίπαλος δεν ήταν τελικά φόβητρο, απλά η ΑΕΚ πλήρωσε την μαλακία του Μελισσανίδη με τον Καρντόσο και όλα τα άλλα είναι για τα σκουπίδια. Διότι θα διαβάσουμε πολλά περίεργα. Οτι πάλεψαν σαν Έλληνες και τρίχες κουραφέξαλα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Βγήκε ένας τσαμπουκάς στο πρώτο μέρος, που κατέδειξε και στον πιο αδαή, οτι η ομάδα θέλει στελέχη και παίκτες. Με κέρδος οτι αν ο νέος προπονητής έχει δει το παιχνίδι, μπορεί να ελπίζει οτι αρκετά γρήγορα η ομάδα μπορεί να συνέλθει και να βγάζει ελληνικά εβδομήντα λεπτά. Επίσης ο Ίβιτς μπορεί να κάνει κανά δυό μεταγραφές, μπας και βγάλει και φυσικό μέταλλο, πέραν του ψυχικού.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Πάτερ και στα θεία που τον βοήθησαν σήμερα, όπως και σε όλα τα παιδιά, που πραγματικά τα έδωσαν όλα. Σε επίπεδο τρεξίματος. Σαν ποιότητα, κανείς προπονητής δεν μπορεί να σε μάθει κάτι παραπάνω. Και σήμερα είδαμε όσα ξέραμε. Όλο τον παλιό κορμό της πρωταθλήτριας να προσπαθεί, καμία καινούργια μεταγραφή που να την ανεβάσει επίπεδο με εξαίρεση βέβαια τον Ολιβέιρα, που έδειξε θαυμαστή μαχητικότητα. Και μάλλον διαφοροποίησε εαυτόν από την κλίκα. Συγχαρητήρια λοιπόν και στον Μελισσανίδη για την οξυδέρκεια του.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

60 Responses to ΤΡΑΜΖΟΝΣΠΟΡ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Κοίτα να δείς τώρα απο που κάηκε η χρονιά.
    Σε ποιόν να το πείς και να το πιστέψει, πως ολη αυτή η καταστροφή ήταν αποτέλεσμα μιας αλλαξοκωλιάς και της προσπάθειας κάποιων να κουκουλωθεί.
    Καλά ρε μαλάκες, μια φορά έπρεπε να ρουφιανέψετε σωστά και ούτε αυτό δεν πετύχατε.

  2. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Ο χουλτ δεν ηταν ουτε στο παγκο.Κλωναριδη αντί μπακακη και πιο νωρίς έξω ένας αμυντικός να μπει επιθετικός,ίσως ο βερντε

    Τουλάχιστον μπράβο τους για την προσπάθεια. Να τονωθεί λίγο το ηθικό τους για την συνέχεια.

  3. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλησπερα, μα τετοια οξυδερκεια αυτος ο Μητσους που εφερε φλαουτιστα απο την Πορτογαλια και τωρα ψαχνει τρυπα να κρυφτει. Αντε τωρα να ξαναβγει να πει τιποτα χωρατα για γρασσα και τζαμια, να τον παρουνε ολοι στον μεζε

  4. Ο/Η Savvi λέει:

    Μεγάλη χαρά για το διπλό και την εμφάνιση και μεγάλη λύπη για τον αποκλεισμό.

    Προπονητή και γυμναστές χθες.

    Όλα τα άλλα πλέον αποτελούν παρελθόν.

    ΥΓ: Σοβαρότητα και λογική γιατί η χρονιά θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη.

  5. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Πολλες αναγνωσεις σημερα
    Μεγαλη εμφανιση και καταθεση ψυχης,αλλα εχεις χασει την προκριση στην Αθηνα
    Ακομη και σημερα που επαιξαν στο 1000% ΟΛΟΙ ειναι εμφανης η αναγκη για ποιοτητα στην ομαδα.
    Το πρωταθλημα ειναι 35 αγωνες θελεις πολλα παραπανω απο ψυχη και τσαμπουκα
    Πολυ κωλοπαιδο αυτος ο Ολιβερ.
    Χαριζει στον μικελ την πρωτη κιτρινη στο φαουλ στον Γαλανο,με το πεναλντι θα επαιζαν με 10.
    Στην ευκαιρια του Ολιβειρα του κανει πεναλτι ο αμυντικος αλλα στην συνεχεια του κανει δεκα φορες πεναλντι ο τερματοφυλακας.Δες την φαση.
    Δημητρη αν τον πετυχεις στο ANFIELD ριξτου κανα καντηλι απο μενα.
    Περυσι τετοιο καιρο εσουν τσου λου και φετος μενεις στο χωριουδακι σου.
    Εμαθε the hard way ο προεδρος οτι καποια στιγμη τα παραμυθια τελειωνουν και ερχεται ο λογαριασμος.
    Ας αποτελεσει αφορμη να αλλαξει τακτικη και τροπους

  6. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ο Μελισσανίδης οφείλει να πληρώσει και να μας ζητήσει συγνώμη. Προπονητή και 2 παίκτες για τώρα.

    Ο Μάνταλος σε αυτή τη θέση επιτέλους είναι σημαντικός, χρήσιμος αν μη το άλλο. Ο Λιβαγια…τι τελείωμα…ποσα κιλά μπαλας απέναντι σε κάτι γραμμάρια μυαλό.

    Ο Ολιβέιρα αρχικά ΘΕΛΕΙ να παίξει, είναι ομαδικός, υποδέχεται εξαιρετικά τη μπαλα και είναι ακόμα ανέτοιμος.

    Ο Λόπεζ, όταν είναι καλά, θέλει 3 Χουλτ και εσυ ρε Τσιγκρινσκυ…πόσο κρίμα να μην βγάζεις 30 παιχνίδια, όλα θα ήταν αλλιώς.

    Ο Μπακακης σε πολύ κακή κατάσταση, αυτόν τον μαυρο θα τον θυμάται για χρόνια.

    Ο Γαλανόπουλος, αν πρέπει να παίζει στο 6 αυτός η ο Σιμόες, το απαντησε ξεκάθαρα σήμερα.

    Πραγματικά η εμφάνιση του Ά ημιχρόνου ήταν εξαιρετική.

    Ο πατέρας Νικόλαος, πράγματι, έδιωξε τις αμαρτωλές σκιές των αποδυτηρίων…Αμήν!

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνω. Βγήκαν τα βύσματα και είδαμε εςτω για 45 μπαλλα.
    Καλα δε μαγευτηκαμε κιόλας αλλα είδαμε εςτω πάθος, είδαμε δεύτερη πασα.

    Μια χαρα επαιξε ο Oliver. Αγγλος διαιτητης ειναι ετσι παίζουν. Η σπρωξιά εκτος φασης του μαλακαμανταλου ειναι μαρς αποβολή. Πέναλτυ στην αεκ δεν υπαρχει. Μαρκάρισμα γίνεται έξω, πέφτει μετα μεςα. Αλλα ειναι απο αυτα που τα δίνεις και δε σου λεει κανένας τίποτε.

    Διαφωνώ σε Ολιβέιρα. Κρέας κανονικό. Μπριζόλα απο τις λιγες. Τέτοιο μαλακα άβουλοαχρωμο άοσμο άνευρο είχα να δω απο τον Ανέστη.
    Σούταρε ρε μοσχάρι έλεος δηλαδή. Μέχρι και ο λιβαδιας του την ειπε. ΣΟΥΤΑΡΕ ΡΕΕΕΕ
    6 επίσημα ματς 1 γκολ, άστα να παν στα διαλα μεγάλε..

    Να μου πεις αμα εισουνα της προκοπής θα σε πετάγαμε δεξιά αριστερά ομάδες κακιάς ώρας;

    Anthony Nwakaeme το αριστερο εξτρέμ ο σκούρος.
    Κόστισε καμμια 500αρα στους Τούρκους. Εκανε την αεκ να τρέχει και να μη φθάνει απο δεξιά. Μπακακης βρανιες πήραν κάρτες εξ αιτίας του. Γρήγορος δυνατός καλη τεχνική. 30 χρόνων. Μια χαρα παίκτες υπαρχουν αρκεί να ξέρεις πχ αγγλικά να μπορείς να διαβάσεις 2 λίστες με βιογραφικά..

    ΥΓ Ολα τα λεφτα η ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη φανέλα της μπριζόλας. Τον δήλωσαν με το 18, έπαιζε με το 5, στην αλλαγή σήκωσαν το 18! Δηλαδή δε φτανει η μαλάκια ( μπορεί να χάσεις το ματς στα χαρτιά) ειναι και ΓΚΑΒΟΙ.Ρε δε βλέπετε 2 ώρες οτι φοράει το 5;
    Πραγματικά δηλαδή ποςο στοκος πρέπει να ειςαι για να κανεις λάθος σε 18 φανέλες όλες και όλες;

    ΥΓ2 ωραια κλήρωση η ομάδα. Μην ειναι ζόρι απο τους ομίλους. Η λογική λεει οτι ειμαςτε στους 16.
    Πάλι νάπολι 3 φορα..

    Sent from my iPhone.

  8. Ο/Η conpater λέει:

    Διπλη στεναχωρια σημερα στο παιχνιδι. Ηδη στο 30` η πιεση καρφωθηκε στο 17 κι εμεινε μεχρι το 45` στο πεναλντυ που δεν εδωσε ο Αγγλος. Τσιμπησε ,στο 18,κι ευτυχως που ειχαμε το ημιχρονο και ηρεμησαν και λιγο τα ματια ,σε λιγο δεν θα εβλεπα τιποτα. Εσκασα ενα 40αρι στο 0-3 το πρωι ετσι για το γαμωτο,και γιατι πιστευα στην ψυχολογια .Και περιμενω τα υπολοιπα 45` να βαλουμε ενα ακομα που δεν ηρθε .4χιλιαρικα δεν τα πετυχαινεις συχνα οποτε τραβαω μεχρι το 80` το παιχνιδι ,και βλεποντας την ομαδα να εχει μεινει απο καυσιμα τα τραβαω με το 1/4 παρα κατι κερδος. Ασχημα δεν ειναι ,απεναντιας,αλλα η πικρα ακομα να φυγει .Ενα γκολ για την διπλη χαρα ,με την ομαδα να παιζει καταπληκτικο ποδοσφαιρο στο α ημιχρονο,αλλα στο δευτερο να μενει απο δυναμεις .Μαχητικος ο Ολιβειρα ,οπως και ο Λιβαγια που το πηρε πατριωτικα σημερα .Θεωρω πως με τον Χουλτ θα ειχαμε πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να παρουμε το παιχνιδι αφου οι Τουρκοι απο το 75` και μετα ηταν κατω απο την σεντρα. Πικρα μεγαλη σημερα,τουλαχιστον η ομαδα δεν παραδοθηκε αμαχητι,επαιξε την μπαλα που ξερει και μπορει,ευχαριστηθηκαμε ενα ημιχρονο και πανω απο ολα ανεβασε ψυχολογια .Το “μαλλι” ομως χαθηκε απο την Ευρωπη,νομιζω ενα 6αρακι ητανε. Ας δουμε απο δω και περα τι θα γινει….

  9. Ο/Η bandog λέει:

    γαμω το αδελφατο.

    το μαλακα που πηγε να δωσει προκριματικα με 7 νεους παικτες και συστηματα αντι να στηριχθει στην ομοιογενια της ομαδας και τις σταθερες αξιες.
    που ειχε τα πνευμοναι της ομαδας , μπακακη-γαλανοπουλο- εκτος για να παιζουν οι γαμιαδες του.

    πολλα μπραβο στα παιδια που εδιξαν οτι δεν ειναι για τα πανηγυρια και οτι εχουν πολλα να δωσουν αν ασχοληθει σοβαρα μαζι τους ενας γυμναστης και ενας προπονητης.

    πραγματικα σημερα δεν υστερησε κανεις.
    τους ειχες ολους αξιους στις θεσεις και τους ρολους τους μεχρι να επελθει η κουραση και οι καρτες. αλλα και παλι κατεθεσαν ψυχη!
    ακομη και τον μπαρκα τον ειχες στις δυο τρεις επεμβασεις πουχ ρειαστηκε.
    ισως να ειδαμε και το καλυτερο ματς του μανταλου που συμπεριφερθηκε για μια φορα σαν συχγρονο χαφ και ηγετης.

    η εκπληξη ηταν ο ολιβεϊρα που αν και δεν ηταν αποτελεσματικος ωσ φορ ,εδωσε πολλες μαχες και ηταν κινητικοτατος., δινοντας ελπιδες οτι η πιο ηχηρη μεταγραφη του καλοκαιρου μαλλον τελικα δεν θα βγει πατατα οπως βιαστηκαμε να προδιαγραψουμε και οτι μαλοον θα επιβεβαιωθουν οσοι μιλησαν για το θεωρητικα καλυτερο διδυμο επιθεσης στο πρωταθλημα με τον λιβαγια.

    και μπραβο στον κωστενογλου για τις σημερινες του εμπνευσεις.
    να ελεγες ποτε οτι θα ταιριαξει και θα παιξει η αεκ ομορφο ποδοσφαιρο με 5-3-2 θα σε ελεγα τρελο !!!

    δουλεια απο τον επομενο προπονητη και τον τεχνικο διευθυντη και μαλλον δεν θα χαθει η χρονια στο εσωτερικο οπως βιαστηκαμε να απογοητευτουμε.

    και δυο μεταγραφες τρεχαλατζηδων σε κεντρο και αμυνα , καλοδεχουμενες για να μην πω απαραιτητες…

    δυο αραπηδες μωρε.

    τωρα που εφυγε και ο μιγκελ και δεν υπαρχει κινδυνος να ξεστρατησουν 😉

    ΥΓ: μαλακα τιγρη.,

    η ξεροκεφαλεια σου μας στερησε καμια δεκαρια πολυτιμα εκατομυρια και μερικους πολυτιμους βαθμους στο ευρωπαϊκο ρανκιν…

    παθαινεις , μαθαινεις?????

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Η Τρίπολη πολύ δύσκολη.

  11. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Λάθος του Μελισσανίδη και πάλι. “Μπορείτε. Γυρείστε με τη νίκη από την Τουρκία”.
    Και αυτό έκαναν. Δεν τους ζήτησε να γυρίσουν με την πρόκριση. Κακώς.
    Μπράβο στα παιδιά όμως. Το γνωστό “ηλεκτροσόκ” αλλάγης προπονητη βρήκε εφαρμογή και εδώ.
    Για τις κατοπινές εμφανίσεις,δεν ξέρω. Μακάρι ο νέος προπονητης να ξέρει τι παραλαμβάνει και να έχει γνώση ελληνικης πραγματικότητας και των δυνατοτήτων.
    Και κυρίως σε προσωπικό επίπεδο,να “μη βάζει τη βάρκα στο λιμάνι”. Σημαντικό και αυτό, όπως καζαντισαμε τωρα τελευταία.

  12. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν ξερω,τι να σου πω ! Εχει φτιαξει μαθαινω καλη ομαδα σκληροτραχηλη. Κατι μπερδεματακια ,για το που θα “κλεινει” τα εχουνε ακομα,αλλα σαν ομαδα εχουν δεσει. Και ειναι πραγματικα αξιον αποριας,λεμε τωρα, πως καταφερνουν και φερνουν παιχτες απο τα βαθη του Αμαζονιου και τις κορυφογραμμες των Ανδεων,και τους εχουν βγει οι περισσοτεροι. Λογικα,δεν περιμενω αναλογη εμφανιση της ΑΕΚ οπως του α ημιχρονου σημερα,και γιατι πηγες σαν αποκλεισμενος οποτε τα ποδια δεν ειχαν βαριδια,και γιατι ο Αστερας δεν ειναι Τραμπζοσπορ,παιζοντας πιο κλειστα .
    Το θελουν και οι δυο το παιχνιδι γιατι χανοντας μενουν πισω. Για τους εκδρομεις μια χαρα βολτουλα ειναι ,χαλαρα πινεις τον καφε, τρως ,βλεπεις το παιχνιδι και ξαναγυρνας.

  13. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Εννοείται περνά από όμιλους. Εάν προσέξεις πάλι έχουμε σε ΟΛΟΥΣ τους ομίλους γνώριμα ζευγάρια. Πάλι τα ίδια θα δούμε πάνω κάτω. Έτσι όπως το έχει το σύστημα η UEFA αναγκαστικά βλέπεις ίδια ζευγάρια σερί.

  14. Ο/Η Σπανιας παστας σανο (Warlock1924) λέει:

    χοντρη ζημια μας κανανε τα πουστριλικια..!!
    παρολη την αθλια φυσικη κατασταση το ματσακι θα ειχε ελπιδες αν κοιταγες τον παγκο και δεν σε επιανε απελπισια…αρα τριπλη η ευθυνη του εγγυητη…και δεν μυριστηκε τιποτα για τον μαλακα που του φερανε για τον παγκο και κρατουσε τον δημοσιο υπαλληλο Λυμπεροπουλο για να κανει τιποτα και ο ιδιος δεν πηρε πανω του εστω 2 μεταγραφες που θα στηριζαν τον κορμο της ομαδας…τι περιμενε δλδ ? δεν εβλεπε τα χαλια ο ιδιος ? αν ειχαμε 2 τρεχαλατζηδες και αν ειχε διωξει νωρις την αδερφη και τον μαλακα ΤΔ δεν θα μιλαγαμε τωρα για επος αφου θα ειχαμε περασει πιο ευκολα…
    το θεμα ειναι πως το παιχνιδι ηταν απλα ενα ματς που εδειξαν τον εγωισμο τους οι παλιοι και κανανε καταθεση ψυχης και ο Παπα Νικολας εκανε τα αυτονοητα εκτος ισως απο την καθυστερηση στις αλλαγες…αυτο δεν σημαινει ομως οτι αλλαξε κατι…τα ιδια σκατα εξακολουθουμε να ειμαστε και να μας προβληματιζουν…και στην Τριπολη μοιαζει πιο κοντα ο ασσος…

    Τουλαχιστον με 1 ματς τωρα την εβδομαδα μπορεις να πας πιο ομαλα μεχρι να αποκτησει η ομαδα στοιχειωδη φυσικη κατασταση…
    ελπιζουμε εστω κ την υστατη ωρα σε 2-3 μεταγραφες και σκουπισμα στα πορτογαλικα και λοιπα σαπακια…

    γυριζει πιστευεις Στηβεν η κατασταση ? ενταξει υλικο δεν εχουμε σοβαρο αν κ ελπιζουμε να αλλαξει αυτο με καποιες προσθηκες…αλλα πιστευεις οτι εστω κ με τα ψεματα μπορει η ομαδα να ειναι ανταγωνιστικη μεχρι τον Γεναρη και βλεπουμε ?

  15. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Ενα πραγμα ξερω οτι αν δεν υπηρχε ο Μελισσανιδης οχι γηπεδο οχι προπονητικο αλλα αναμνησεις απο κατι γκρεμισμενα γηπεδα και μπρελοκ θα ειχαμε μονο.Εγω προσωπικα σαν ΑΕΚΤΖΗΣ τον ευχαριστω γι αυτα που εζησα ακομα και για την χθεσινη νικη μεσα στη Τουρκια.

    Ερωτηση:Ο Πογετ ποτε θα ερθει?

    Μιζερε λακαμα οταν ξεκινησει να ανοιγει λογαριασμο ο Ολιβειρα να δω που θα πας να κρυφτεις.γελοιε

  16. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    μετά την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μας, έπεσε στο μισό η αποζημίωση που θα έδινε ο Μελ στον Πορτογάλο Σαλέα ……

  17. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλημέρα σε Όλους…

    Ρε γαμώτο έπρεπε να μπει κι ένα τρίτο…όπως και να έχει κοιτάμε μπροστά…..

  18. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μόλις άκουσα κεφτέ και αναφέρθηκε (έστω ως υποθετικό σενάριο) η παραμονή του πάτερ μόνιμα.
    Ελπίζω να μην περνάει σαν σκέψη ούτε για πλάκα.

  19. Ο/Η Savvi λέει:

    Καλημέρα κύριοι.

    Η ομάδα αποφάσισε! τον έφαγε, τον μάσησε, τον κατάπιε και τον έφτυσε τον Καρντόσο. Τα παρεάκια όπως και να το δούμε γλίτωσαν την ΑΕΚ φέτος, τους φιλάθλους τους και τον Μελ στέλνοντας στον αγύριστο τον προφέσορα πάρα πολύ νωρίς. Από εδώ και πέρα καθαρά τεχνικά η ομάδα μας έδειξε πως πρέπει να κατεβαίνει στα παιχνίδια υψηλού ρίσκου βάση υλικού της για να μπορεί να διεκδικεί νίκες. Όπως τα βλέπω με τα δικά μου μάτια μιας και δεν είμαι προπονητής θεωρώ ότι στα παιχνίδια όπου η ομάδα δεν θα έχει πίεση θα πρέπει να κάνει δύο αλλαγές. Αφαιρείς το ένα σέντερ μπάκ και το δεύτερο 6, στέλνεις τον Μάνταλο στο 8 οκτώ και προσθέτεις 2 εξτρέμ Ντέλεσιτς , Αλμπάνης, Βέρντε, Κλοναρίδης διαλέγεις και παίρνεις(αν και μπροστά μπορείς να κάνεις και άλλες αλχημείες χωρίς να επηρεάσεις την ομοιογένεια). Ο προπονητής που θα έρθει πιστεύω ότι θα πετύχει αν δεν προσπαθήσει να κάνει ηλεκτροσόκ. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να είναι υποψιασμένος και Ιβιτς.

    Το παιχνίδι ο Κωστένογλου το φοβήθηκε λογικό γιατί από το ναδίρ βρίσκεσαι μια ανάσα από σκορ πρόκρισης από το πρώτο 45λεπτο. Δικαιολογημένη η στάση του γιατί στο ένα χέρι έχει την πρόκριση και στο άλλο τον αποκλεισμό με ένα περίφημο 0-2 ή μια ήττα τύπου Δέλλα Καραϊσκάκης. Συμπαθέστατος ο Κωστένογλου αλλά μέχρι εκεί. Τώρα η αποθέωση στο αεροπλάνο νομίζω χαλάνε το κλίμα γιατί η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Να χαρείς ΝΑΙ να αποθεώσεις και να πανηγυρίσεις τι; Έναν αποκλεισμό;

    ΥΓ1: Ο καλόγερος πρέπει να διαχειριστεί άψογα χωρίς τραυματισμούς και να παίξει μόνο στα παιχνίδια που ΠΡΕΠΕΙ στα υπόλοιπα εκτός αποστολής ή πάγκο.

    ΥΓ2:Αυτό που με προβληματίζει είναι αν το παρεάκι δεν γουστάρει το νέο προπονητή θα έχουμε πάλι τέτοιες ομορφιές;

    @Steven

    Ας παίξει και ας χάσει έτσι και αλλιώς φέτος θα είναι ένας Γολγοθάς. Αν ο Μελ βοηθήσει την ομάδα τώρα και τον Δεκέμβριο στο τέλος θέλω να πιστεύω ότι θα μας αφήσει μία ωραία γεύση.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Βλεπω πατερ να του δινεται ‘πιστωση χρονου’ μιας και ξερει τον ‘οργανισμο ΑΕΚ’ και ‘διαχειριστηκε σωστα’ την ομαδα χθες και αλλα τετοια μεγαλοστομα. Χθες βραδυ στο post-match τα ακουγα και λεω ΩΧ αρχισαμε τα οργανα με πατερ παμε- εκλεισε ο ΤΖΑΜΠΑΣ προπονητη. Αμα δε χασει στη Τριπολη η αμα κανει καμμια ‘ηρωικη’ εμφανιση αντε κουνα τον. Αλλο που δε θελει ο ΤΖΑΜΠΑΣ ο προεδρας. Αλλωστε το χρεος του – τετοιο το βλεπει ως αναγκαιο εξοδο- το εκανε για φετος. Τα φραγκα τα εδωσε, τωρα αν πηγαν σε αποζημιωση δε μας ενδιαφερει. Εγω –λεμε τωρα- πλερωσα. Με τα λεφτα ΣΑΣ, αλλα πλερωσα.

    Ειδαμε μια ΑΕΚ που πηρε ΜΗΔΕΝ (0) βοηθεια απο τις μεταγραφες της μιας και αυτες απλα δεν επαιξαν ουτε σαν αλλαγες, επιβεβαιωνωντας για αλλη μια φορα ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ για τις 2 κλικες που υπαρχουν και τα ΛΕΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ. Παουλινιο-Ζεραλδες-Σιμαο-Βερντε περασαν και δεν ακουμπησαν. Τσαμπα τα εισητηρια Αθηνα-Τραπεζουντα. Ουτε για ζεσταμα δε σηκωθηκαν. Αυτη η ορθια μπριζολα ο Ολιβειρα ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΟΛΚΗΣ δε μπορει να πετυχει οχι τερμα αλλα μπουλντοζα παρκαρισμενη απο μισο μετρο. Αμα ενας παικτης ξερει μπαλλα τον βλεπεις σε 10 λεπτα μεσα. Μεχρι και εκεινος ο Σαντμπεργκ που την εβρισκε με το γονατο, τον εβλεπες οτι απο τεχνικη ειναι για τα μπαζα αλλα το πολεμαει –οπως ξερει- και θα σου κανει 5 πραγματα. Μιλαμε για το Χοκαν που τον βλεπαμε στη ΝΦ και γελαγαμε απο τα κλαματα οταν δε κλαιγαμε απο τα γελια.

    Το παικτη τον βλεπεις απο το τι κανει στο γηπεδο, δεν ειναι αναγκαστικο να βαλει ντε και καλα 10 γκολ σε καθε ματς. Αυτος μπορει ανετα τωρα που θα αρχισουν τα τουβλα – να κουβαλαει και μονο- υλικο για τους μαστορες. Μονο μη το μπερδεψουν το ΚΡΙΑΡΙ ως τουβλο και τον χτισουν και αυτον. Προσοχη- θα πετανε και τα αυτια. Ηλια στειλτον πισω στο εξωτικο Νοριτς και βαλε ενα κανονικο CF με το πορτογαλο Γιακουμακη που μας κουβαλησε ο κλαρινατος.

    Ελεος με τον ξυλινο που φοβαται να σουταρει απο 3 μετρα. ΣΟΥΤΑΡΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ. 48 γκολ σε 10 χρονια καριερας. Τι διαολο τυφλοι εισαστε ουτε νουμερα δε μπορειτε να δαβασετε?

    10 χρονια παει δανεικος συνεχεια, εχει 218 συμμετοχες, 48 γκολ. Δηλαδη 4,8 γκολ τη σαιζον η αλλοιως 1 γκολ ανα 4,54 ματς. ΗΔΗ σε εμας εχει 1 σε 5 επισημα παιχνιδια. Συνεπεστατος ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ! Ο Μπλανκο που δε το λες και τεχνιτη ειχε σε 3,5 χρονια 74 γκολ με το τελευταιο χρονο να παιζει στον ασβεστη. Ο Νιλσεν (τον θυμαστε οι λιγο πιο παλιοι) σε 37 συμμετοχες 26 γκολ σε μια αναλογα ΚΑΚΗ ΑΕΚ. Ο Μακης το γελαστο παιδι σε αναλογη πορεια -δεκαετιας δηλαδη ειχε 51 γκολ- καλυτερο ποσοστο 10% απο το παλτο.

    Η ομαδα επαιξε καλα χθες για 45’ οσο ειναι και η βενζινη της. Τα μεμετια πηγαν αναλογα χαλαρα- την ειδαν και αυτοι Μπαρτσελονα- και δε περιμεναν απο μια ομαδα-καφενειο να βρουν τετοια πιεση. Μεσα στο ματς μια ομαδα δυσκολα αλλαζει νοοτροπια και γυρναει απο το χαλαρος στο τσιτα η αναποδα. ΑΝ γινει αυτο θα γινει σε μικρο ποσοστο και μονο στο ημιχρονο. Θες εμπειρους και πολυ καλους παικτες για να το πετυχεις αυτο. Θες προσωπικοτητες και η ΑΕΚ δεν εχει ουτε μιση, με το μαλακα της Ελλαδας αρχηγο παιουμεγια οποιον δε το εχει καταλαβει.

    Λογικο λοιπον αμα πριν 5 μερες εχεις παιξει με χαβαλεδες και εχεις ριξει χαλαρα 3 να εισαι τουριστακος. Οι 2 σκουροι επαιξαν μονο, τον ενα τον ειπα χθες – μου αρεσε πολυ- και ο αλλος που πηρε και την αποβολη του Λοπες. IQ ραδικιου ο Ελντερ στο +93’ πας και αποβαλεσαι για πιο λογο ακριβως? Μη γινει το 1-2? Ωραια εγινε. ΚΑΙ? Θα αλλαξει κατι? Δεν εβαλες 60 λεπτα γκολ, τελειωσε το παρτυ. Θα μου πειτε τωρα η πιεση του αγωνα, η ενταση κλπ. ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Επαγγελματιας παικτης εισαι, το βλεπεις οτι δεν εχει κανενα νοημα εισαι στο +93’. Απλα εισαι ΧΑΒΑΛΕΣ σε μια ομαδα ΧΑΒΑΛΕΔΩΝ. Απειθαρχοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ –πλην καλογερου- χωρις προπονητη χωρις συνολικο οργανισμο απο πισω τους. Αυτα τα βλεπει ο αλλος, δε περνανε ντουκου.

    Οταν το μαγαζι ειναι μπατε σκυλοι απο το προεδρα μεχρι τον φροντιστη, ο καθενας συμπεριφερεται αναλογα. Ο Λιβαδιας περσυ αποβαλλωνταν επειδη κλωτσαγε μετα τη ληξη, ο αλλος προπερσυ-προπονητης- εκανε κολοδαχτυλα στους ζελες, ο τριτος εκανε κλαρινα στους παικτες, ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κανονικο.
    Γιατι ειναι αλλιως να εισαι ΑΕΚ. Μονο Μητσαρα για φουρω και γυαλια με γρασσο μη ξαναπεις κατι γιατι δε σε παιρνει πια. Γελανε τα πομολα με αυτα που καταφερες. ΕΥΓΕ!

    ΔΕ ΜΕ ΨΗΝΕΙ μια εμφανιση. Θελω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αλλες 10 αναλογες για να ψηθω. Καλη μεν και μπραβο αλλα αναλογα εχω δει τις προηγουμενες πεντε + τα φιλικα. Αρα 5-1. Να χαρω που χανω 5-1? Θα μου πεις αλλαξες τον καθηγητη. Ναι ΟΚ τον αλλαξα, αλλα οι παικτες εκτος του οτι εμειναν οι ιδιοι, ειναι και λιγοι και ως ποιοτητα αλλα και ως επιλογες. Αριθμητικα. Το οτι εχεις φθασει 3 μηνες πριν το 2020 να βαζεις πρωτη αλλαγη το Γιακουμακη σε ευρωπαικο παιχνιδι ειναι απλα ΝΤΡΟΠΗ για μια ομαδα επιπεδου ΑΕΚ. Πριν 15 χρονια ‘γκρινιαζαμε’ για Ριμπο-Μπλανκο-Σκοκο-Εντινιο μεχρι και για τον Ιουλιο Καισαρα και τωρα κανουμε αλλαγη το Κλωναριδη? ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΡΕ ΕΓΓΥΗΤΗ? Ποιος αλλαζει σημερα-τωρα τον βερντε με ενα Cezar οπως ηταν τοτε φυσικα? Τον Εντινιο με το Κλωναριδη? Το Ισμα με το ταγαρι? Για να δω χερακια..

    Το να γλεντας εναν αποκλεισμο δειχνει ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ. Ενα να φας στο Anfield απο τα υπερηχητικα, ειναι ηττα. Και οταν χανεις ΔΕΝ γλεντας. Εκτος αν δε ξερεις που εισαι. Η δε σου εχουν δωσει να καταλαβεις.

    Ο Ηλιας εχει δειξει οτι σκαμπαζει απο μπαλλα. Το αν θα παρει 10 μαυρα και 5 στο πλαι δεν ειναι δικο μου προβλημα αλλα του εγγυητη. Αυτος τον επελεξε, αυτος τον πληρωνει, με αυτον συμφωνησε, μια χαρα ξερει τι παιρνει για τη θεση-δουλεια.Εμενα με νοιαζει να ξαναδω κανονικους παικτες στις θεσεις τους και κανονικο ροστερ. Με εξτρεμ με χαφ με μπακ με στοπερ. Τα αλλα ολα, λιγο με ενδιαφερουν. Θα κριθει απο τις επιλογες του οπως και ο προπονητης. Τοσο απλα.

    Το παραμυθι αποποιησης ευθυνων ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ. Παραδωσε λεει ο Μελ τα κλειδια στον Ηλια. Οπως τα ειχε παραδωσει στο πισωγλεντη φανταζωμαι πριν 2 μηνες και στο Μανωλη πριν 10 μηνες. Ο Μελ δε παραδιδει ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ. Μπροστινους βαζει οπως αλλωστε του εχουν μαθει αυτοι που τον ‘μεγαλουργησαν’. Καλο το παραμυθι αλλα πειτε το εκει που το τρωνε. Τον ξερουμε 30 χρονια το Μελλισανιδη και πως λειτουργει, δε θα τον μαθουμε τωρα. Οποιος αγνοει την ιστορια του αυτη επανερχεται και τον στοιχειωνει.

    Η τριπολη παντα ηταν δυσκολη γι εμας. Ειναι αυτο που ελεγα την αλλη φορα για το γαυρο οτι ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΕΤΑ γιατι και τους Ρωσσους και τους Πορτογαλους τους ειχε ως ομαδες. Σε αντιθεση π.χ με μια Αγγλικη Μπερνλι που ναι μεν περασε αλλα του βγηκε το λαδι και στα 2 ματς και ας ηταν χειροτερη ομαδα. 2 νικες και 6-1 γκολ μετα απλα επιβεβαιωθηκα. Ολες οι ομαδες εχουν αντιπαλους στα μετρα τους και αντιπαλους που χωρις να ειναι κατι τρομερο τους βγαζουν το λαδι. Αλλα σωματεια ειναι φιλικα αλλα ειναι στη κοντρα. Για την ΑΕΚ η Τριπολη παντα ηταν θεμα, σε αντιθεση με μια αλλη ομαδα πχ τη Κερκυρα. Δεν εχει να κανει με δυναμικη.

    Καλυτερα που αποκλειστηκες και δεν εχεις και Ευρωπη. Δεν αντεχει ουτε το ελλειπεστατο ροστερ σου και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα, ουτε η ομαδα που δεν εχει αρχη και τελος να παιζει Κυριακη-Πεμπτη 2 μηνες. Ομαδα αγυμναστη- θα αρχισουν οι θλασεις σιγα σιγα- ομαδα χωρις προπονητη αρχες Σεπτεμβριου, ομαδα ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ απο ολα αυτα που εχουν γινει με παιδια και αποπαιδια. Με πουστηδες και παλικαρια- κυριολεκτικα- γιναμε μαλλια κουβαρια.

    Το οτι χαθηκαν λεφτα επισης αδιαφορα μας ειναι. Ειδαμε και προπερσυ και περσυ που πηραμε κανα 35αρι gross συνολο 2 σαιζον τα χαιρια μας. Μας κουβαλησε το Ζεραλδες που τη κανει κομπολοι. Απο πιτα που δε τρως τι σε νοιαζει και αν καει? Και να περναγαμε, φραγκο δε θα επεφτε στην ομαδα. Ολα πηγαν στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ του Μελλισανιδη. Γιατι ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΟ. Οπως και ΙΔΙΩΤΙΚΑ τρωει νταβατζηλικι το 40% απο τα διαρκειας ΣΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ επιχειρηση.

    Οταν και ΑΝ χαρισει στην ΑΕΚ τοτε τα ξανασυζηταμε. Οσο το εταιρικο γραφει μεγαλομετοχος Μελλισανιδης το μαγαζι ειναι δικο του.

    Επειδη δε εχει και καλο track record που αφησε τη μια την ΑΕΚ στα σιγουρα χερια του ….Τροχανα και την αλλη εδινε τα εκκατομυρια ΦΕΣΩΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΠΑΕ με τη σεσουλα (600εκκ ο Δωνης!!! τοτε) για να ξεπλενει με ποσοστο ως manager (επισημη θεση που ειχε) , ας περιμενουμε λιγο μεχρι να τραγουδησει η χοντρη που λενε οι Αγγλοι, η ας κρατησουμε μικρο καλαθι που λενε οι Ελληνες.

    Αντε μην αρχισω και γραφω για ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ στη ΠΑΕ ΑΕΚ απο το 2013 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ και τρεχετε παλι να βαζετε διαφορους παρατρεχαμενους να μου λενε να ειμαι πιο ‘ευγενικος’ και να μη ‘φωναζω’.

    YΓ Μεγαλουργησε η ZΠΑΟΥΓΚΑΡΑ στην Ευρωπη παλι. Καταφερε – ειναι κατορθωμα- να αποκλειστει απο τη μεικτη Λουνα Παρκ/συλλογος παγωτατζηδων της Μπρατισλάβας. Βιντεογκειμ, Μπατε-σκυλοι, Εστερσουντ ειναι τα μεγαθηρια που ριχνουν τη ZΠΑΟΥΓΚΑΡΑ στο ranking κατω απο την ΑΕΚ που δεν εχει κλεισει πενταετια στην Ευρωπη! Που σαι ρε @paok να μας πεις για την ομαδαρα σου την ….αηττητη? Για του παικταραδες που κουβαλαει ο πιστολας? Χαθηκες ρε ψυχη. Θυμασαι που στα εγραφα ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ και μας ελεγες τα δικα σου? Κατσε τωρα και ξαναδιαβασε τα. ΜΠΑΣ και καταλαβεις, φραπογαλο.

  21. Ο/Η Koreas λέει:

    Να πούμε και κάτι να γελάσουμε. Ταξιδεύω με το αυτοκίνητο κι εκείνη τη στιγμή ακούω τον καρπετοπουλο, αναφερόμενο στο χθεσινό παιχνίδι :

    “εγώ είμαι της σχολής καρντοσο, θα χρησιμοποιουσα παίκτες όπως ο ζεραλδες “. Λύθηκα στα γέλια……

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 :Με βάση αυτά που ξέρω, δεν βλέπω σοβαρό γύρισμα. Φυσικά για την τρίτη θέση, δεν βλέπω κάποιο μεγαθήριο

  23. Ο/Η stelathen λέει:

    @Snitch

    δεν ειχα διαβασει αρκετα τον τσακιρη μεχρι που αρχισες να λες πριν λιγο καιρο για γλειψιμο,

    σημερα νομιζω ξεπερασε καθε σφουγγαριστρα, εχει γλειψει τον μελ απο πανω μεχρι κατω

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ολα τα λεφτα ειναι αυτος ο Κριστισιτς που μας κουβαλησε – δε ξερω ποιος αλλα καπου παει το μυαλο μου οταν ακουω ΙΤΣ σε επιπεδο εισηγησης.
    Λιγο με ενδιαφερει αλλωστε ποιος τον εφερε.

    Ο τυπος ειναι ο ορισμος του μεσηλικα τουριστα που τον τραβαει η γυναικα του σε μουσεια στο Λονδινο ενω αυτος ο κακομοιρης ενδομυχα θελει να παει να ζησει κανα ματς Premier League με μπυρες.

    Ενας ‘συνταξιουχος’ της μπαλλας (στο μυαλο και στο σωμα) που τον βλεπεις οτι ειναι χαρουμενος στο παγκο και παρακαλαει να μην τον βαλει ο αλλος ουτε στο 75 για κανα τεταρτο.
    Βαριεται απο το ζεσταμα, νωχελικος, τεμπελης, αγυμναστος- τρεχει με βαδην- και απο συμμετοχη ειναι μακρια και αλαργα. Ερχεται η μπαλλα καταπανω του και τον πιανει πανικος. Οπου ναναι να φυγει, μακρια απο μας ο εξ αποδω.

    Χθες μπηκε στο 58′ τον χανουμε μεχρι το 76′ που εμφανιστηκε και πηρε μια κιτρινη. Μετα εκανε και μια πασα-ο θεος να τη κανει- λομπα- κατι τελος παντων- μετα ξανα εξαφανιζεται αλλα 20 λεπτα και εμφανιζεται στη τελευταια φαση του ματς που παει να ‘μαρκαρει’ και ο σκουρος του ριχνει μια μεγαλοπρεπεστατη τριπλα περνωντας του τη μπαλλα απο πανω!!! του και αφηνωντας τον ΞΥΛΙΝΟ οπως ειναι κανονικα.

    Τι το κουραζετε το παλικαρι ρε παιδια εκει στην ΑΕΚ. Δε τον λυπαστε? Σα χαμενο γυρναει δεξια αριστερα χωρις λογο. ΜΟΝΟ λαθη, λαθος μαρκαρισματα, λαθος πασες, λαθος στησιμο ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ με ποδια που γυρναει ασκοπα στο κεντρο.

    Εμας δε μας λυπαστε? Οταν βλεπεις το ιδιο και το ιδιο πραγμα 5-10-15-20 φορες απο περσυ τι σε κανει να πιστευεις οτι την 21η φορα θα αλλαξει κατι?

    Κολληστε του τα ενσημα και στειλτε τον στο καλο, put him out of his misery και αυτον και εμας.

    Σε χαλαγε ο Γιοχανσον για 200 χιλιαρικα ρε μπαλαδοφατσα και εισαι οκ με το Κριστισιτς τον Αλεφ και το Σιμαο.

    Εμ βεβαια ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ 1990 λογικο…

  25. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Απο τη μια εχουμε καποιους κολογαυρους να δημιουργουν εσωστρεφεια στην ΑΕΚ εχουμε και τα παιδια απο την ανω τουμπα.

    copy παστε λοιπον (οπως λεει και ο πολλακης)

    Να κάνουμε κάποιες συγκρίσεις για να δείτε πως «αντιμετωπίζονται» οι μεν και οι δε…

    Η πρωταθλήτρια 2018 ΑΕΚ έπαιξε το προηγούμενο φθινόπωρο στους ομίλους του Champioons League. Τον Μελισσανίδη τον ξέσκισαν γιατί δεν έκανε μεταγραφές (για να… κερδίσει τη Μπάγερν και τον Άγιαξ).
    Ο αήττητος και νταμπλούχος παοκ, δε θα παίξει φθινόπωρο όχι στα αστέρια, αλλά ούτε καν στην Ευρώπη! Ο Σαββίδης είναι στο απυρόβλητο όμως γιατί τα έκανε όλα σωστά…
    Ο πρώτος λοιπόν είναι καβούριας και ο δεύτερος «επενδυτής».

    Η ΑΕΚ λειτουργεί εξαιρετικά ως οργανισμός. Χτίζει γήπεδο, αναβαθμίζει εγκαταστάσεις και «πληρώνει» τα λάθη της. Δεν κάνει αλόγιστα έξοδα, δεν έχει θέματα FFP και δε θα βρεθεί μπλεγμένη.
    Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έκανε τη μία ΑΜΚ μετά την άλλη για να καλύψει την τεράστια τρύπα, αλλά πλέον έρχεται αντιμέτωπος και με το FFP, αποτέλεσμα της πολιτικής και λογικής του. Όλοι τον πολεμούν. UEFA, S.L., η δική του ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η ΕΡΤ, η Nova, το ΠΟΚ, Ομάδα χωρίς τηλεοπτικό, χωρίς έσοδα από Ευρώπη, αναγκάζεται να πουλήσει περιουσιακά της στοιχεία για να «σταθεί». Έναν… Κοεντράο πήγαν να πάρουν και η χυλόπιτα ακόμα σφυρίζει! Για να μη μιλήσουμε για τη νέα Τούμπα.

    Η ΑΕΚ δεν διαφήμισε και δεν σηκώνει σημαίες επανάστασης για κάθε παίκτη που παίρνει.
    Ο ΠΑΟΚ πήρε το καλύτερο δεξί μπακ της Πορτογαλίας (από την ΑΕΚ), έναν Βραζιλιάνο με 145 εκατ. ευρώ, τις υπέροχες γάμπες του Εσίτι, τον Στοχ που ακόμα δεν τον έχουμε δει, αλλά είναι παικταράς. Τα βίντεο με τα τρακτέρ να είναι καλά και το σανό…

    Οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ, πέρασαν πριονοκορδέλα κάθε «στραβή» επιλογή της διοίκησης. Οι δε «αντικειμενικοί» ρεπόρτερ έβαλαν στο κάδρο τον Μελισσανίδη.
    Σήμερα στο γαλαξία της καλύτερης ομάδας των Βαλκανίων, της Ελλάδας, της Μακεδονίας και της Τούμπας, πετάνε χαρταετό. Οι δε αντικειμενικοί δεν έχουν αναλύσει ακόμα τις ευθύνες του μεγαλομετόχου…

    Σε αυτά που μας νοιάζουν και μας καίνε! Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Κόστισε οικονομικά και σε συνδυασμό με την απόλυση Καρντόσο και την πρόσληψη νέου τεχνικού θα κοστίσει παραπάνω… Ας πρόσεχαν αυτοί που έπρεπε!

    Η συμμετοχή του ολυμπιακού στα αστέρια όσο και αν δεν μας αρέσει είναι επιτυχία. Όσο για τον παοκ, πάλι θα ψάχνουν του χρόνου τι θα τους φταίει και πέφτουν με μεγαθήρια, μετά από τόσες πετυχημένες ευρωπαϊκές πορείες την τελευταία τριετία.

    Για την ΑΕΚ ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Αλλά με ένα ματς την εβδομάδα πρέπει να διαλέξει έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή, να κάνει 1-2 μεταγραφές ακόμα, να ξεφορτωθεί τους παίκτες που δεν υπολογίζουν και να συσπειρωθούν όλοι σε αυτή την προσπάθεια. Και ταμείο στο τέλος…

  26. Ο/Η spyros pontios λέει:

    ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΙΖΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΙΚΕΣ ΚΑΜΠΙΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΤΕΜΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ stelathen

    ΟΛΟΙ αυτοι ειναι στο payroll της ΠΑΕ ΑΕΚ. ΔΩΡΕΑΝ ταξιδευουν με την ομαδα, ΔΩΡΕΑΝ διαμονη, ΔΩΡΕΑΝ μετακινησεις, ΔΩΡΕΑΝ φαι-ποτο, ΔΩΡΕΑΝ βλεπουν το ματς.

    Ολα ΔΩΡΕΑΝ. Ακομη και στα κεκλεισμενων δωρεαν μεσα ειναι. Μη πουμε για τα ‘δωρακια’ που πεφτουν.

    Πηγαινε να το κανεις εσυ αυτο μονος σου. Θα σου φτασει ενα χιλιαρικο να πας οχι σε κανα δυσκολο μερος αλλα π.χ Λονδινο να δεις ματς 3 μερες ?

    Αεροπορικα κανα +300αρι
    Πηγαινε ελα αεροδρομιο-παρκινγκ (αν μενεις Αθηνα) κανα 50αρι για ελλαδα
    Μετακινησεις 3 μερες θες κανα 80αρι αναλογα για Λονδινο
    Ξενοδοχειο 3 βραδυες να βαλω 150/βραδυ ? Αλλα 450.
    Φαι-ποτο να βαλω ενα 70αρι/ημερα? Αλλα 200 και οχι χλιδες. Πιτσες μπυρες και χαλαρα εστιατορια.

    Βαλε τωρα ολο αυτο το σκυλολοι που μπαινει στο αεροπλανο- φετος εκανε ‘μονο’ 2 ταξιδακια και παρε μια ιδεα γιατι τρεχουν τα σαλια στο καθε ογλου..και γιατι ο καθε προεδρας ειναι ‘θεος’. Περσυ 1000 ευρω/ταξιδι εκαναν 5 ολα τσαμπα.
    Σκωτια-Μοναχο-Πορτογαλια-Ολλανδια κυριλε μερη τριημερακια..

    Η μονη υποχρεωση ειναι να γραψουν ενα κειμενο σαν αυτο που κανει ο Stevie για το ματς και να ριξουν και το γλυψιμο στο ‘προεδρα. Απο ντεμη μεχρι Αδαμιδη και απο Δημητρεχα μεχρι Μελισανιδη. Εχεις δει ποτε ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ σε κειμενο που να κακολογει τον ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ προεδρα?

    Την ιδια ωρα τα κοροιδα πληρωσαν διαρκειας και μετα τρεχουν στα καφενεια να πιασουν ποστο νωρις νωρις να δουν την ομαδα.

    Γιατι ειναι αλλιως να εισαι ΑΕΚ. Γιατι ο ‘προεδρας΄ ξερει. Τα λεγαμε προχθες..

    ΥΓ Καπου εχω ολα τα διαρκειας της ΑΕΚ. Απο δεκαετια 80 που μας εδιναν τα μυθικα χαρτινα μπλοκακια και καθε φορα σου εκοβαν και ενα χαρτακι οταν εμπαινες.
    Μετα ειχαμε τις καρτες -αρχες 90 που μας τι τρυπαγαν για καποιο λογο λες και δεν ξερουν τους τσαμπες που οι ΙΔΙΟΙ βαζουν μεσα.

    Τι ΝΦ, τι Λεωφορους, τι Φυλη, τι Νιονιους και που δεν εχω παει. Μη παμε σε δυσκολα τοτε που ετρεχα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ να βγαλω visa στη ρωσσικη πρεσβεια, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ να βρω εισητηρια για Μοσχα, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ να κλεισω ξενοδοχεια κλπ.

    Διαρκειας με IPPOVENTURE, με πεταλα απο αλογα! και αλλα τετοια γραφικα ωραια..

    Οταν ΠΛΗΡΩΝΑ σημερινα χιλιαδες ευρω – μεχρι πριν 3 χρονια που ειπα ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΠΡΩΤΑ θα φερεις παικτες και μετα θα παρεις λεφτα. Αλλιως δε παιρνεις μια, ερχωμαστε οποτε ειναι τσαμπα κυριλε στα επισημα και χαρη σου κανουμε.

    Ξερεις ποσο με συγκινουν οι Μελισσανιδηδες οι Τσακιρηδες και ολα αυτα τα γιουσουφακια?

    Εμεις – ο Stevie, εγω, και αλλοι πολλοι ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ για την ΑΕΚ.

    Δεν ΒΓΑΛΑΜΕ απο την ΑΕΚ ουτε τη βαλαμε μπροστα ασπιδα για να ‘γινουμε’.

    Απο ‘μεγιστανες’ ως ‘δημοσιογραφοι.

    Και ο ΠΛΗΡΩΝΩΝ εχει δικαιωμα να λεει οτι του ερθει. Ο ΛΑΜΒΑΝΩΝ εχει δικαιωμα μονο να το βουλωνει και να ακουει τον πληρωνων.

    Απο τα αρχαια χρονια…

  28. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Εσενα σου κοψανε τη μασα γι αυτο βγαζεις χολη απεναντι στην ΑΕΚ.

    τραβα να σκουπισεις τα παπουτσια του χοντρου πρεζεμπορα.

  29. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Ο ΠΟΓΙΕΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ?

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?

    ΚΑΤΙ INSIDERS ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ?

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς spyros pontios :Αυτήν την στιγμή δεν τα βρίσκουνε στα οικονομικά και στην διάρκεια συμβολαίου.

  31. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Στηβεν καλησπερα, θελει αμεσα παιχτες ο παλιοαλητης ε? Δεν δεχεται συμφωνιες στο μιλητο ε?

  32. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Θέλω να σε ρωτήσω κάτι εσένα κι όποιον άλλο νομίζει ότι μπορεί να απαντήσει. Κρίνοντας τα πράγματα με κρύο αίμα σήμερα, στηριζομενοι και στη χθεσινή εμφάνιση που επιβεβαίωνει για άλλη μια φορά τον τρόπο που η ομάδα πρέπει να παίζει και να παίρνει αποτελέσματα, τι πιστεύεις ήταν αυτό που έκανε το μελ να διαλύσει την ομάδα που πήρε παναξια το πρωτάθλημα;

    Η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, από ότι φαίνεται σήμερα δεν ήθελε πολλες προσθήκες για να μεγαλουργησει. Ενα πολύ καλό center for, δύο παίκτες στο κέντρο κι ας πούμε τον πογιετ για προπονητη. Τι ήταν αυτό που έκανε κατά τη γνώμη σου το μελ να διαλύσει μια έτοιμη κατά τα άλλα ομάδα;………. Υποθέτω ότι πιστεύεις ότι ο μελ δεν είναι είναι χθεσινος, για να μπει σε διαδικασίες πειραματισμου σε μια έτοιμη ομάδα.

  33. Ο/Η conpater λέει:

    “Ολα καλα με τον Πογιετ…? ”
    Στα οικονομικα δυο πανω -πεντε κατω θα βρεθει λυση.
    Στη διαρκεια εχουν ενα θεματακι,περισσευουν κατι μηνες κατω απο το τραπεζι….

  34. Ο/Η Αλεξης λέει:

    εδω ειμαι, ψαχνω για λιμανι στο Λονδινο να παω να δω Τοτεναμ – οσφπ.

  35. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Καλή η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο στην Τουρκία. Στο δεύτερο χρειαζόντουσαν μάσκες οξυγόνου, όταν σε κάποια φάση είδα το Βράνιες να κάνει προσπάθεια να σταθεί όρθιος κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι χειρότερα και από ότι υπολόγιζα. Πραγματικά, σε φυσική κατάσταση αυτός ο Καρντόσο δεν πρέπει να ακούμπησε καν. Η Τρίπολη που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε κακή παράδοση, κακή ομάδα και η Τρίπολη, όπως την είδα στο Καραισκάκη, είναι στα φαβορί για έξοδο στην Ευρώπη φέτος. Και ο ΠΑΟΚ δείχνει να παραπατάει, μάλλον κλείνει η ρώσικη κάνουλα, οπότε μάλλον η χρονιά πάει προς Μαρινάκη. Εξωαγωνιστικά βέβαια, δεν ξέρω πλέον ποιός κάνει κουμάντο, γιατί το εδώ πρωτάθλημα μόνο εξωαγωνιστικά το παίρνεις, έχοντας μια στοιχειωδώς καλή ομάδα βέβαια. Το θέμα είναι ότι η μιζέρια επέστρεψε, η Ευρώπη και κάποια ντέρμπι σε τραβάνε στο ΟΑΚΑ, τώρα τί να πας να δεις, τη Λάρισα και το Αγρίνιο???Πισωγύρισμα και φέτος, σε συνέχεια του περσινού..

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Η ασχετοσύνη του, η υπεροψία του και η αλαζονεία του. Είναι ίδιον των αμόρφωτων να προσεταιρίζονται καταστάσεις, που φτειάχτηκαν τυχαία. Και να νομίζουν οτι αυτοί έφτειαξαν την τύχη.

  37. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @steven

    Ξερεις ποια ειναι η φαση τωρα με τον Μελ?

    Σου λεει τωρα εγω αφησα τον ΤΔ να αποφασισει για προπονητη.
    Πηρα και τους παικτες που μου ζητησε και οριστε τι παθαμε!

    απο δω και στο εξης δε θα ακουω κανεναν!

    καλο ε?

  38. Ο/Η nnektarios λέει:

    @AkisT21

    Υπάρχουν και ομάδες (βλ. ΑΕΚ), που όχι μόνο δεν το παίρνουν εξωαγωνιστικά, αλλά τους το κλέβουν.

    Πρόχειρα, 1985 (παοκ-2300 χρόνια Θεσσαλονίκης), Λάρισα (ΠΑΣΟΚ, Κιλελέρ, Βαλυρακης, ούρα Τσίγκοφ, 2008 (Βάλνερ-Γκαγκάτσης-ΟΣΦΠ).

    Έτοιμο να προστεθεί στη λίστα ήταν και το τελευταίο. Ευτυχώς όμως υπηρχε ο Μελισσανίδης.

  39. Ο/Η stelathen λέει:

    @ koreas, πιστευω πως υπαρχει ελλειψη οραματος στην ποδοσφαιρικη ομαδα.

    σχεδιο του μελ ειναι σε 2-3 χρονια να εχει φτιαξει ενα πακετο ομαδας χωρις χρεη,γηπεδο, προπονητικο με σκοπο την πωληση.

    δεν υπαρχει διαδοχη κατασταση με την εννοια οτι θα την αναλαβει ο γιος του. οποτε να τον ενδιαφερει τι ομαδα θα του αφησει και τι προοπτικες να του ανοιξει.

    οποτε παμε με κοφτη στα εξοδα και στις πολλες σκοτουρες και απαιτησεις να περασουν αυτα τα 2-3 χρονια να κλεισει ο κυκλος του.γιατι να τρεχω να μιλαω με νεα καναλια μανατζερ και διαπραγματευσεις με απαιτητικους (και συνεπως καλους και ακριβους) παικτες-προπονητες.

    ειναι σαν τον δημοσιο υπαλληλο που περιμενει να παρει την συνταξη του σε 3 χρονια. απλα υπαρχει στην δουλεια του, σερνεται και περιμενει.

    εχει κατι αναλαμπες στο στυλ ξερεις τι εχω κανει εγω ολα αυτα τα χρονια στην υπηρεσια, που θα μου πειτε εσεις και τα σχετικα.

    νομιζω αναλογη συμπεριφορα ειχε δειξει και ο κοκκαλης τον τελευταιο χρονο του στον γαυρο. τα ειχε παρατημενα ολα και ομαδα-κερκιδες μπουρδελο

    εχουμε εγγυητη συνταξιουχο.

  40. Ο/Η Κώστας λέει:

    @Koreas Φίλε δεν είμαι ΑΕΚ, ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Ολυμπιακός, αλλά -ακολουθεί το αλλά που θα σε βάλει σε υποψίες- πιστεύω πως το πρωτάθλημα που πήρατα, ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ το έχασε. ΝΑΙ μεν όταν είσαι κοντά με αυτόν εκεί στον πόντο αξίζεις σμεν στην τελική να το σηκώσεις. Πέρυσι τερματίσατε καμια 20αριά πόντους τρίτοι και φέτος θεωρώ πως εκεί είναι το ταβάνι.

    Μακάρι να διαψευσθώ, διότι όλοι μας ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να είμαστε αντι-Ολυμπιακοί και τα ΠΑΟΚια τελευταία πολύ μας έχουν ζαλίσει τα μπρίκια.. Οπότε μακάρι να κάνετε την έκπληξη, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω. Από αυτή την μπάλα που ξέρω 2 σέντρε μπακ είναι αναγκαία για αυτήν την ΑΕΚ…

    Καλά εκεί στο κέντρο το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, πήρατε κάτι γαιδούρια καιτα βαφτίσατε χαφ.. Όταν μπείτε στην Αγια Σοφιά και στο Πατριαρχείο και γιομίσουν έουρος τις πρώτες χρονιές τα παγκάρια, ίσως φέρετε κανα παίχτη της προκοπής..

    Υ.Γ. (Στο προηγούμενο ποστ έγραψα το σκηνικό που είχα πάθει στα δοξασμένα και στα πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι να πούμε δικά μας θα ‘ναι)

  41. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Την υπεροψια και την αλαζονεία όταν ο αλλος ξεκινά από την κοκκινια και μπαίνει στη wall street δεν μπορείς να την αποφύγεις με τίποτα, αλλά ασχετοσυνη;….. Δηλαδή το βλέπει ο παπά Νίκος με τον παναγιωταρο ή παναγιωταρεα ( δε θυμάμαι πως λένε τη μπαλαδοφατσα στον πάγκο) και δεν το βλέπεις εσύ που έχεις και 42 συμβούλους;

    Ps.1 Με την ανάληψη του τδ από τον ιλια έχουν δημοσιευτεί σαράντα φώτο. Σε καμία δε χαμογελάει. Σε όλες παραμένει ανέκφραστος. Τι άτομο;…. Προβληματικος μου φαίνεται κι αυτός.
    Ps2. Μου φαίνεται πως πάλι θα πάμε (αν πάμε γιατί με διπλό ο παπά Νίκος στην Τρίπολη δε νομίζω να κουνηθει) σε ακόμη μια προβληματική επιλογή για τον πάγκο. συνήθως τριτωνει το κακό. Βοηθός προπονητή κόλλα πρώην έμπορος μαλακων ναρκωτικών, προπονητής Μιγκελιτα με έφεση στα πνευστά, ο επόμενος να δούμε. Αστεία πράγματα.

  42. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Koreas
    θα σου απαντήσω με ερώτηση
    αν η ΑΕΚ γίνονταν μια ομάδα που έπαιζε μπαλάρα και λειτουργούσε υποδειγματικά σαν σωματείο θα ασχολιόταν κανείς με τον Μελισσανίδη ;
    Πιστεύεις ότι στην πραγματικότητα, όχι στα λόγια, θέλει ο ίδιος να μεγαλώσει ο σύλλογος;
    Σε μια ΜΕΓΑΛΗ σε όλα ΑΕΚ αυτός θα χωρούσε ;;;

  43. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Τα πάντα είναι θέμα ανθρώπου. Υπάρχουν άπειροι που ξεκίνησαν από χαμηλά και φτάσανε σε δυθεώρατα ύψη και δεν είχαν καμία υπεροψία. Τώρα για συμβούλους, μην ασχολείσαι. Κανέναν δεν έχει.

  44. Ο/Η Γίαννης Περισσός λέει:

    Αν είναι να τα βρουν εν τέλει με Γκουστάβο(και τον κάθε Γκουστάβο) και να τον έχει πάλι ο Μελ με μεταγραφές τύπου Πέκχαρτ, 1000 φορές να μείνει ο Πάτερ. Ασ’το να πάει στο διάολο. Αρκετά ρόμπα έχει γίνει η ομάδα για τη τσιγκουνιά της.

    Και κάτι άσχετο για όποιον ξέρει. Το Europa League 2 ξεκινάει απ’του χρόνου? Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το πως θα είναι η όλη φάση?

  45. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ας κάνουμε και μία διευκρίνηση για το ”πρωτάθλημα που έχασε ο παοκ”, με αφορμή αυτό που είπε ο Κώστας και λένε και πολλοί άλλοι.
    Υπάρχει μία τάση στον άνθρωπο να απομονώνει γεγονότα και να βγάζει συμπεράσματα χωρίς την πλήρη καταγραφή τους.
    Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα παίχτηκε ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ? Χα. Ας θυμηθούμε όσα μπορούμε.

    – Θεά η τύχη που δεν έβγαλε ΑΕΚ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟ σε κάποια από τις 7 αγωνιστικές που ήταν τιμωρημένος ο παοκ. Τι τύχη…
    – Σύμπτωση η τυφλαμάρα και η κουλαμάρα του ΑΡΙΣΤΟΥ μέχρι τότε Ζίφκοβιτς (που παίζει τώρα?) στο πρώτο διπλό του παοκ, σε ένα περίπατο στην Ξάνθη. Σιγά και μην διαλυόμασταν αν δε κερδίζαμε.
    – Τυφλώθηκα από τις διαφημίσεις του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στο γήπεδο του Πλατανιά, σε σημείο να σκέφτομαι την επιλογή του όταν επισκεφθώ ξανά την όμορφη πόλη.
    – Συνέβη να παίζουμε απέναντι στον ανταγωνιστικό Ατρόμητο χωρίς τους σημαντικότερους παίκτες που είχαμε δανείσει, όταν απέναντι στους άλλους κέρδιζαν βαθμούς. Για σταθείτε. Τσάμπα τους δώσαμε? Και τι έγινε που δεν μπορούσαμε να τους κερδίσουμε ούτε χωρίς αυτούς? Εκεί ήταν ο διαιτητής και αποφάσιζε. Σιγά τώρα….
    – Στην Κέρκυρα? Ε, καλά τώρα, τι πείραξε που η τοπική ομάδα επέλεξε τον αγώνα με τον παοκ να ξεκουράσει τη μισή ενδεκάδα που έπρεπε να εκτίσει αγωνιστική τιμωρίας. Μην υπερβάλλουμε ρε παιδιά…
    – Και αυτή η πουτάνα η Αθήνα? Επιτρέπεται να κατεβαίνουμε απέναντι στη ΑΕΚ και να παίζουμε Κυριακή όταν η αντίπαλος έπαιζε Πέμπτη απέναντι στην Μίλαν, στην Ιταλία? Και να ήταν μόνο αυτό…κόκκινη στον Αραούχο στο 7′. Ε, ξέχασε να αποβάλλει και τον Ζαμπράνο στην ίδια φάση (ξεχνάμε και τον ΜΑΤΟΣ), αλλά δεν άντεξε ο έντιμος Αρετόπουλος 30 λεπτά αργότερα, μετά από τις απέλπιδες προσπάθειες του ποδοσφαιριστή.
    – Πώς κάνετε έτσι για τον αγώνα στα Γιάννινα? 309 καθίσματα, κατεστραμμένη κεντρική πόρτα, όλες οι τουαλέτες…τι? Πήραμε με τη ΒΙΑ τις θέσεις αυτών που πλήρωσαν? Αυτοί φταίνε που δεν τις παραχώρησαν! Ποια εκτεταμένα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο? -3 βαθμούς για αυτά? Τόσο τυπικοί πρέπει να είμαστε με το ΝΟΜΟ?
    – Γιατί απαγορεύεται ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ να τα λέει μαζί μας στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ? Γι ανα μην ζηλέψει ο Κομπότης? Τον φέραμε και αυτόν.
    – Εμείς φταίμε που συγκεκριμένες ομάδες κλώτσαγαν τους παίκτες της ΑΕΚ στο ψαχνό? Οι παίκτες της ΑΕΚ έφταιγαν που ήθελαν να μας πάρουν το πρωτάθλημά ΜΑΣ.
    – Γιατί φωνάζετε για την αλλαγή απόφασης? Μας επέστρεψαν απλά 3 βαθμούς στη 1 τα χαράματα και δεν τιμώρησαν το γήπεδο βάσει του νόμου. Μήπως δεν πλήρωσε ο Ιβάν? 1,5εκ του κόστισε. Τι είναι, ΤΣΑΜΠΑΣ σαν τον δικό σας?
    – Το δίκιο μας θέλαμε να διεκδικήσουμε, απείλησαν τον διαιτητή, ΚΑΘΑΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ όλης της Ελλάδας (και του υπόλοιπου κόσμου) δύο αξιωματούχοι της ομάδας μας. Τι θέλατε? Να δικαστούμε βάσει του άρθρου 19 και να υποβιβαστούμε? Αφού δεν μας κατήγγειλε η ομάδα σας, ως είχε έννομο συμφέρον. Εμείς φταίμε?
    – Έχει καμία σημασία που δεν υπήρχε καν ΚΟΡΝΕΡ αφού ο ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ απλά σκότωσε τον ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ μπροστά στα μάτια του Κομίνη? Και τι σημαίνει, γιατί έπαιζε ο ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ που 5 λεπτά πριν δεν είδε απλά τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) για ΑΓΚΩΝΙΑ σε διεκδίκιση στον αέρα. ΚαΛ(με παχύ παρακαλώ)α τώρα, σιβαρά ΜΕ λες ότι έπρεπε να αποβληθεί ο ΜΑΤΟΣ στο 8′ επειδή απλά πάτησε μα τις τάπες το στήθος του πεσένου Μπακασέτα? ΑΝΤΡΙΚΟ άθλημα παίζουμε…εντάξει, ξέχασε να δείξει ΚΟΚΚιΝΗ στον Τζάλμα στο 28’…έβγαλε αίμα ο Μπακάκης? Δεν έβγαλε..
    – ΧΑΡΤΙ! Ήρθες ακόμα και στο δικαστήριο που σε ΣΥΡΑΜΕ εμείς για να διεκδικήσεις το δίκιο σου, να υπερασπιστείς τη θέση σου. Σαν δεν ντρέπεστε…ΤΣΑΜΠΕΣ…χωρίς φράγκο το κερδίσατε…ενώ ο κακομοίρης ο ΙΒΑΝ…προσέφερε 3εκ αυτή τη φορά…στον ΙΔΙΟ δικαστή…που πάμε…τι χώρα…
    – Και ξέρετε ποιο είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ? ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ! Αυτός ο πούστης ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ που πρόφτασε στον Γιάννη Παπαδόπουλο ότι ΑΓΟΡΑΖΕΙ το παιχνίδι της Τρίπολης! Ναι, αυτό που έδωσε πέναλτυ στον Πρίγοβιτς λόγω του δυνατού αέρα…και 7 λεπτά καθυστερήσεις. Ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής δεν ήταν? Τι σημασία είχε που πέρασε και το 7ο…πηγαίνοντας στο 8ο…για μία ακόμα επίθεση? Πολύ κωλόπαιδο ο ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ…

    Το 2018, η ΑΕΚΑΡΑ πήρε ένα ΑΝΤΡΙΚΟ πρωτάθλημα, παίζοντας καλύτερα από όλους, κερδίζοντας μεγάλα ντέρμπυ, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Τούμπας..τον αγώνα του Τσακαλώτου, του Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΚΟΥΤΕΡΗ και των ΡΟΥΒΛΙΩΝ…των ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ και του ΦΕΚ του ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ…των μπράβων, των πιστολιών (ακόμα και στα αποδυτήρια)…των ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ και των ΔΑΝΕΙΚΩΝ.

    Αν εφαρμοζόντουσαν οι ΝΟΜΟΙ (μόνο η περίπτωση των Ιωαννίνων έφτανε) όχι πρωτάθλημα δεν θα διεκδικούσαν στην Τούμπα…αλλά φέτος θα επανερχόντουσαν από τη Β΄Εθνική.

    ΥΓ. Ξέχασα…λέγεται ότι κάθε κεκλεισμένων αγωνιστική κόστισε 300,000 στον ΙΒΑΝ τον αναμορφωτή. Αγαπάει την ομάδα…τι να έκανε? Να την άφηνε στην τύση της όταν δεν μπορούσε να κερδίσει ούτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ των 10 παικτών για 70 λεπτά?

  46. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Είμαστε απόλυτα σύμφωνοι. Κανένα πρωτάθλημα δεν έχασε ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ το πήρε πανάξια και μέσα στο γήπεδο.

  47. Ο/Η Κώστας λέει:

    @steven Νομίζω πως έγραψα πως όταν είσαι κοντά στον πόντο και ασχέτως τις μαλακίες του ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη του αξίζεις στην τελική να το πάρεις. Αλλά θα έφτανε το τέλος, ο σκοπός δηλαδή εάν δεν έκανε τη μαλακία ο Ρώσσοποντ; Ειλικρινά δε θέλω να μειώσω την επιτυχία, αλλά σε αυτή την περίπτωση η ιστορία γράφτηκε -πάλι κατ’ εμέ- με το “εάν”. Δεν το έκλεψε, σε καμία περίπτωση, απλά ΟΡΘΩΣ εκμεταλλεύτηκε μία ασύμφορη για τον αντίπαλο κατάσταση.

    Για αποφυγή παρεξηγήσεων, περερμηνείων και παραλογιών.

  48. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Για τον Gus βγήκε τώρα ο χοντρός και είπε πως το θέμα τελικά είναι κυρίως το οικονομικό καθώς ζητάει μεγάλο συμβόλαιο, ανω του 1μυρίου το χρόνο.
    Μου θυμίζει τότε που έλεγαν τα ίδια και τελικά πήγε στην Μπέτις με 600 χιλιάρικα

  49. Ο/Η Koreas λέει:

    @κωστας

    φιλε μου μην το ξαναπείς αυτό….η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα παραπάνω από πανάξια από τη στιγμή που ο άλλος έχασε στην ΤΡΙΠΟΛΗ…….αριθμητική δημοτικού χρειάζεται για να το καταλάβεις.βάλε κάτω τα νούμερα και θα το διαπιστώσεις….

    προσωπικά δε θα δεχόμουν να πανηγυρίσω πρωτάθλημα έστω και κατά λάθος…..

    το παραπάνω από πανάξια πάει στο γεγονός ότι -3 σβήστηκαν και το κεκλεισμένων έγινε με κόσμο στις 3 τα ξημερώματα…εμείς αυτά τους τα χαρίσαμε, κι είπαμε μονομαχία στο ελ τούμπα με Χ και 2 κερδάμε με 1 χάνουμε…….θέλει πολύ λεβεντιά για να το πεις αυτό……ο γαύρος θα το έλεγε αυτό;….ο παοκ θα το έλεγε αυτό;…η βαζέλα θα το έλεγε αυτό; να σου θυμίσω σε πόσα παιχνίδια, σε πόσους τελικούς κυπέλλου και σε πόσους αγώνες μπαράζ δεν έχουν κατέβει οι δύο “αιώνιοι”;

  50. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @nnektarios
    Το ίδιο λέμε. Αν δεν είσαι δυνατός εξωαγωνιστικά στην Ελλάδα δεν παίρνεις τίποτα ότι και να κάνεις. Όπως με τη Λάρισα το 87, με τη κεφαλιά του Μπορέλι το 96, που για να φτάσεις εκεί είχαν φροντίσει οι Σπανέες, με το Βάλνερ επί Κόκκαλη…Πρόπερσι είχες και καλή ομάδα και ήσουν ισχυρός και εξωαγωνιστικά, ασχέτως αν σπρώχνανε πιο πολύ τους πάνω, που στον πρώτο γύρο δεν είχαν κάνει διπλό ούτε στη Ριζούπολη και ξεκίνησαν να κερδίζουν όταν άρχισαν οι “χορηγίες”. Αλλά η παρελθοντολογία δε λέει κάτι, το παρόν μας νοιάζει, που για την ομάδα είναι κακό.
    Ακόμα δεν ανακοίνωσαν προπονητή, θέλουν λέει το Τζούκιτς….Για να δούμε, αν και τέτοια εποχή δύσκολα να βρεις κάτι καλό και σε έκπτωση…Steven, κάποια πρόβλεψη για προπονητή?

  51. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21: Όπως είδες, ήμουν απόλυτα διστακτικός για τον Πογιέτ. Αυτός έχει κουτάκια στο μυαλό του και δύσκολα η οργάνωση μας θα μπορούσε να τα προσφέρει. Φυσικά ακόμα δεν έχει χαλάσει κάτι οριστικά, αλλά μάλλον έχει ψιλοχλωμιάσει. Πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω.

  52. Ο/Η The Snitch λέει:

    GUS τελος κατα 90%. Ζηταει κανονικη οργανωση απο ενα καραγκιοζη προεδρο.

    Ο εγγυητης προεδρος που ‘δινει ΤΑΧΑ ΜΟΥ τα κλειδια’ φυσικα δεν δεσμευεται ουτε για budget (δηλαδη παικτες) ουτε για χρονικη περιοδο ουτε για τιποτα. Το μονο που δεσμευεται ειναι οτι θα συνεχισει την επιτυχημενη πολιτικη του αιωνιου σαχλαμαρα. Ολοκληρο καθηγητη εφερε πριν 2 μηνες μη ξεχνιωμαστε! Και ας αφησουμε τις μπουρδες οτι τον εφερε ο Φιλιατρας.

    ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΑΜΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ.

    Ρε αλλαζει ο λυκος προβια στα 70 του?

    Θα βρει τον επομενο Κωστενογλα – η εθνικοτητα δε παιζει ρολο- αρκει να ειναι καλο παιδι, και προπαντων ΦΘΗΝΟ σε ολα του. Κανα 300αρικο δηλαδη και μεταγραφες τον Βασιλαντονοπουλο και τον Γιακουμακη. Η κατι αναλογο..

    Αν δε βρει τοτε πατερ κανονικος, γιατι οπως ειχε πει και ο Σωκ για το Τιμουρη: δε καταλαβα, χολερα εχει?

    Να γυρισουν και τα πορτογαλακια σιγα σιγα, τι θα τους κανουμε 4 παικτες στο παγο θα τους βαλουμε? 700 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χιλιαρικα εδωσε ο παρτα-ολας μη πανε χαμενα…

    ΑΥΤΟΣ τωρα φτιαχνει την ομαδα που θα μπει στο νεο γηπεδο ετσι?

    -30 για πλακα.

  53. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο πρόεδρος το καλό το ξέρει (Gus) αλλά δεν θέλει να το πληρώσει.
    Ασε που ακόμα δεν ξέρει τι αποζημίωση θα επιδικαστεί στον Πορτογάλο καθηγητή του έρωτα και κάποια σαπάκια που θα χρειαστεί να πάρουν πόδι κατα τον Ιανουάριο

  54. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΕΡΓΟ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΕΧΕΙ 65 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ. ΕΡΓΟ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΕΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ. ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ (51-49 ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ). Η ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΛΕΕΙ. Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΧΗ 76% ΚΑΙ Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ 24%. Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-0. Η ΓΑΤΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΤΑ. H ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΕΧΕΙ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 3 ΣΤΙΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΟΙ ΒΑΣΚΟΙ ΠΟΤΕ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΙΤΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. (ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΣΜΟ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΝΟΛΟ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΕΒΑΔΕΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ 3-5-2 ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ. ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΜΙΑ ΜΕ 4-2-3-1 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ . ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΠΧ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΛΟΠ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ. ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΓΙΕΤ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΧ ΜΕ ΑΡΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΥΚ (ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΒΑΡΓΚΑΣ) ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ 5-3-2 ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.( ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ). ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΧ.ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 65% ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ 35% ΕΜΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΟΙ ΛΙΓΟΙ, Ο ΔΑΒΙΔ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 70% ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 30 ΚΑΙ 25. ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΕΝΝΟΩ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ) ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΛΠ.. (ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ) ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?

  55. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Στα άλλα καλά νέα της μέρας η Μαντσεστρε πάλι έφερε Χ… Έσπασε πάλι ο θίασος.. Τελικά αυτοί ίσως κάνουν παραπάνω χρόνια από τη Liverpool για να συνέλθουν..

  56. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ κωστας
    Ύβρις, Ατις, Νέμεσις, Τισις

    Απλο πράγμα το ποδόσφαιρο: 0-3

    ΥΓ κοντα ειμαςτε -σχετικά- Παλιόκαστριτσα!
    Για ΠΣΚ, εκπληκτικό μέρος.

    Sent from my iPhone.

  57. Ο/Η conpater λέει:

    Το τι λεει ο χοντρος ειναι για να χαμε να λεγαμε. Η μοναδικη διαφορα ειναι οι “μηνες κατω απο το τραπεζι”,που εχει να κανει ΚΑΙ με τα λεφτα που τους αναλογουν. Πρωτιστα ειναι η χρονικη διαρκεια του συμβολαιου,αφου για το εξαμηνο ενδιαφερονται και καιγονται και οι δυο,ο καθενας για τους δικους του λογους. Και στην μεση ο Ιβιτς που ναι μεν θελει τον Πογιετ και πολυ μαλιστα αλλα απο την αλλη εχει στο μυαλο του και το “αυριο”. Τριτη με Τεταρτη το πολυ παιρνονται οι τελικες αποφασεις για τον Γουσταβο και τα βλεπω θετικα τα πραγματα.

  58. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @conpater
    Τι εννοείς εξάμηνο? πως θέλουν και οι δυο το 1+1 που γράφτηκε?
    Οι υπόλοιποι χοντροί το παρουσιάζουν ως σχεδόν τελειωμένο (αρνητικά) λόγω μεγάλης διαφοράς στα λεφτά του συμβολαίου.
    Ο Τσακίρης στο ράδιο είπε πως η διαφορά είναι πάνω απο 400 χιλιάρικα το χρόνο. Οτι δηλαδή ο Gus ζητάει πάνω απο 1μύριο και η ΑΕΚ δίνει κοντά στα 700.
    Ο κεφτές στο μεταξύ δεν έχει καμία αναφορά ούτε για θετικά ούτε για αρνητικά ποσοστά και αυτό με κάνει να ελπίζω κάπως.
    Γιατί σαν γραμμιτζής της ΠΑΕ που είναι, οτι λέει αυτός είναι τσεκαρισμένο απο την ΠΑΕ πρώτα

  59. Ο/Η davor λέει:

    καλημερες!σας ΔΙΑΒΑΖΩ πολυ καιρο τωρα και σαν ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ (δεν ειμαι οπαδος της ΑΕΚ αλλα μου ειναι ΣΥΜΠΑΘΗΣ παντα μου ηταν) θελω εαν φυσικα θελετε και ΄΄΄ξερετε ” η συμπερανετε τι ακριβως συμβαινει με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και δεν πλησιαζει ΚΑΝΕΝΑΣ!! μας ΤΕΛΕΩΣΕ for ever???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

  60. Ο/Η conpater λέει:

    1 εκ. δεν ζητησε ο Gus γιατι ξερει οτι δεν παιζει τετοιο νουμερο.Ειπαμε να λεμε μαλακιες αλλα εκει στους “κυκλους” το παραχεσανε.
    Στα 6 κατοσταρικα εστιαζεται η διαφορα που ειναι το συνολο του εξαμηνου και αυτα αορατα γιατι υπαρχει η εφορια. Το τι λεει ο Δηματος κι ο καθε Δηματος ειναι κοπρια για τα λουλουδια . Με εξι ωρες διαφορα ειναι δυσκολη και η επικοινωνια αλλα το παλευουμε….