ΠΑΟ – Α Ε Κ

Υπό κανονικές συνθήκες, δηλαδή με μια κανονική κι όχι τίποτα σούπερ ΑΕΚ, δεν θα μιλούσαμε για την έκβαση του παιχνιδιού. Είναι πολύ αδύναμος ο μνημονιακός Παναθηναϊκός, κι ειδικά σήμερα που του λείπουν δυό παίκτες αλλά και ο προπονητής του. Κι όμως αυτή η κακομοίρα ΑΕΚ, ξαναονοματίζει το παιχνίδι. Ναι στην θεωρία είναι ντέρμπυ. Ποιά θεωρία; Μα αυτήν που δίδαξε ο Δώνης μεσοβδόμαδα : Προσέχτε τον Λιβάγια.

H ομάδα μας κατέβηκε με το αναμενόμενο 4-2-3-1 και με το στοίχημα του Σβάρνα. Στο πρώτο τέταρτο πραγματικά ήταν χαμένη. Είχε μια άμυνα παιδική χαρά, κι ένα κέντρο πάρα πολύ μαλθακό, έως ανύπαρκτο. Μπροστά δεν υπήρχε τίποτα, ενώ ήταν αδύνατον να κρατήσει την μπάλα ή να φτειάξει μια στοιχειώδη κατεβασιά. Τα πράματα φαίνονταν πάρα πολύ δύσκολα αν βέβαια συνεχιζόταν αυτό το τροπάριο.

Άλλαξε με αυτό που λέμε μαγική εικόνα, και με την πόρνη μπάλα. Διότι ο αντίπαλος μπορεί να είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν άσφαιρος. Και θάλεγα και πολύ αφελής. Κάπως έτσι δεν κατάλαβε οτι ο Βέρντε είχε προειδοποιήσει με μια μεγάλη ευκαιρία που έχασε, και σε μια φάση που είπε να συμμετάσχει ο αόρατος Μάνταλος, βγήκε μια υποδειγματική αντεπίθεση, και με ένα εκπληκτικό γκολ του Μπακάκη, προηγηθήκαμε. Η μαγική εικόνα είχε συμπληρωθεί με το πλάγιο μπακ μας.

Που η πλευρά του ήταν φοβερά προβληματική, αφού ο Βέρντε δεν αλληλοκάλυπτε όταν ο αντίπαλος κυρίως από εκεί εκδήλωνε τις επιθέσεις του. Από εκείνη την πλευρά αναδείχτηκε κορυφαίος του πρώτου μέρους ο Μπάρκας με δυό τρομερές επεμβάσεις, που κράτησαν το προβάδισμα μας. Κάτι το οποίο είδε κι ο Κωστένογλου, κι έφερε τον Σιμόες πιο κοντά στην δεξιά πτέρυγα μας. Αυτή η κινηση μαζί με την απογοήτευση του Παναθηναϊκού, ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι κι είχαμε κάποια νηνεμία.

Μια νηνεμία, που έφερε ένα κόρνερ, και μια φάση σαφέστατα δουλεμένη στην προπόνηση. Χτύπημα στο πρώτο δοκάρι και δεύτερο γκολ μετά από συνολική αμυντική πράσινη αδράνεια. Σκόρερ εξ επαφής ο Ολιβέιρα – εμένα μου φάνηκε σαν αυτογκόλ -, ο με τεράστια απόσταση χειρότερος παίκτης της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος. Η μαγική εικόνα συνεχιζόταν, που όμως φυσικά δεν μας χάλαγε. Μπορεί να είχαμε τις σκέψεις μας, αλλά ένα τέτοιο προβάδισμα δεν το αφήνεις εύκολα. Όσο κι αν η ομάδα ήταν απίστευτα κακή, και σαφέστατα είχε συγκεκριμένα ονόματα που φώναζαν οτι έπρεπε να μπουν. Τώρα αν κάποιος πει οτι έτσι ήταν το σχέδιο, εγώ θα του πω να δει μερικά κανονικά παιχνίδια μπάλας και να αφήσει τις δήθεν κυνικότητες ή τους ρεαλισμούς .

Το δεύτερο ημιχρόνιο είχε συγκεκριμένο σενάριο. Ο αντίπαλος θα πήγαινε σε κάποια πίεση, και η ΑΕΚ θα έπρεπε να διαχειριστεί το πλεονέκτημα της. Θα έπρεπε να παγώσει τον ρυθμό και να κρατήσει κάπως την μπάλα. Κυνηγώντας κιόλας τους χώρους και κάποια ακόμη αντεπίθεση. Εκμεταλλευόμενη την τύχη της ημέρας και την ρέντα της. Δυστυχώς δεν βοηθήθηκε από τον προπονητή της. Μπορεί να έγιναν οι αλλαγές αλλά στα πάντα έχει σημασία το timing. Κι αυτό απέδειξε στον καθένα γιατί χρειάζεται κανονικός προπονητής.

Οι δυό κλασσικές ευκαιρίες που τυχαία δημιουργήθηκαν, δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ – και πώς άραγε αφού εκεί ήταν ο Ολιβέιρα – κι επειδή το κέντρο ήταν αδύνατον να συνεννοηθεί με την είσοδο του Σιμάο, αλλά κι επειδή η άμυνα και κύρια τα άκρα ήταν της απόλυτης πλάκας, φτάσαμε τζάμπα και βερεσέ στο 2-2. Μπορεί να κουτουλάγανε οι παίκτες του αντιπάλου, αλλά η ΑΕΚ δεν εδειχνε ικανή να πάρει κάτι από την νύχτα. Δεχόμενη τρελή πίεση και στην ουσία δείχνοντας οτι δεν έπρεπε να έχει προηγηθεί.

Δεν ήταν οτι δεν είχε βελτιώσει τα ποσοστά κατοχής της μπάλας. Ήταν η αδυναμία να κάνει κάτι σωστό. Στην ουσία έφτασε να αμύνεται πάνω στην γραμμή του τέρματος της, πιστοποιώντας την πολύ κακή της εικόνα σε όλο το παιχνίδι, κι αυτό που έχω γράψει παραπάνω : Ομάδα της απόλυτης πλάκας. Το τρίτο γκολ που δέχτηκε ήταν απλά το σφράγισμα για ένα καφενείο, στο οποίο σερβίρει ο κανένας. Είναι κανονικό self service με φαγητά που τα παίρνεις από τα σκουπίδια. Και φυσικά δεν είναι η ήττα, που την περιμέναμε. Είναι ο τρόπος που ήρθε, διότι όταν έχεις προβάδισμα δυό τερμάτων, τότε δεν μιλάς οτι έχασες ένα παιχνίδι. Μιλάς για ναυάγιο και κανονική συντριβή, που αν είχε εξελιχθεί κανονικά από την αρχή, η σεμνή τελετή θα είχε γράψει ένα λογικό 3-0 και τίποτε άλλο. Ενώ τώρα μιλάς για υπερπροσπάθεια του αντιπάλου. Που ήταν κι αυτός της απόλυτης πλάκας.

Συγχαρητήρια λοιπόν για όσο κρατήσαμε τυχαία, αλλά είδαμε ένα πολύ ωραίο θέαμα. Κι αυτό μας νοιάζει πλέον, αφού η ΑΕΚ είναι κωμωδία, και σαν τέτοια, μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο. Όπως μας το χαρίζει ο αρχηγός της, όπως μας το χαρίζει ο σέντερ φορ της, κι όπως το ίδιο κάνει και το δεξί εξτρέμ της, που κάποιοι λέγανε για πολύτιμο. Δεν πειράζει, μικροί είναι ακόμη θα μάθουν σιγά σιγά μπάλα. Και αύριο θα κάνουν ανάλυση τεχνικών λαθών, κι αν κι αν κι αν. Η δουλειά στην ομάδα είναι αυτό ακριβώς : να περιοριστούν τα αν.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

47 Responses to ΠΑΟ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Dimitris λέει:

    Το γήπεδο έχει κοπεί μαχαίρι απ΄το καλοκαίρι… Τέλος για μένα και η TV… Ας χειροκροτήσουν άλλοι τα ανάπηρα του λαθρέμπορα. Τέλος.

  2. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Να τελειώσει η Δούρεια κατασκευή και να πάει στην ευχή-διαόλο το αιλουροειδές γιατί μούφαγε τα σκώτια 25 χρόνια,από που άφηνε τη Ντανιέλα στους γαύρους και μετά χαριζε ΑΕΚ και σερβοέλληνα στον Κόκαλη,γ εθνική και μπλαμπλα!Χειρότεροι κι απ’ τους βάζελους.Δεν έχουμε δικαιολογία!

  3. Ο/Η bandog λέει:

    συγχαρητηρια στην ομαδα που καταφερε να χασει με 3-2 και ανατροπη ενα ματς που εστω συμπτωματικα εδειχνε στο ημιχρονο οτι πηγαινε για 0-4.

    η σημερινη πανωλθρια- ναι, ειναι η βαρυτερη ηττα της φετινης αε γιατι εχασε απο ομαδα δεν εχει κανενα σημειο αναφορας περα απο τη φανελα- οφειλεται φυσικα στην επιλογη ενος κατα φαντασιαν του ιδιοκτητη προπονητη !

    δεν εχω σε καμια ποδοσφαιρικη εκτιμηση τον κριστισιτς αλλα σημερ ανομιζω οτι στο ημιχρονο εκανε ενα καλο για τα δεδομενα του παιχνιδι και δεν καταλαβα για ποιο λογο εγινε αλλαγη και περασε ενας παικτης που ειχε παραγκωνιστει απο την αρχη του πρωταθληματος…

    οπως δεν καταλαβα γιατι αν βεθ ο σεντερ φορ σου – ο θεος να τον κανει- που ναι μεν δεν εχει τηντ ελικη αλλα ετρεχε ολο το γηπεδο , για να μπει ο σοφτ αλμπανης και αν πε=αιξει με φορ εναν μη φορ !

    μερτα ερχεται και η αλλαγη του βερντε στο μοναδικο παιχνιδι που ειπε να προσπαθησει να μας δειξει κατι…

    μονο αν εισαι κωστενογλου τα κανεις αυτα και μονο αν εισαι μελισσανιδης εχεις για προπονητη κωστενογλου!

    με τις υγειες μας λοιπον και καλη μας συνεχεια σε οσους εχουν τον μαζοχισμο να συνεχισουν να ασχολουνται.

    για μενα προσωπικα τελειωσε η σεζον μαζι με την ανοχη και υπομονη που εδειχνα στην ομαδα και την διοικηση.

    να ‘ναι καλα η λιβερπουλαρα να εχουμε να καυλωνουμε !
    τουλαχιστον εκει πιστευω να μην αυτοκτονησουμε και φετος…

  4. Ο/Η Theo λέει:

    Καλησπέρα δηλαδή ολοι αυτοί πληρώνονται για όλα αυτά που βλέπουμε ;Επίσης υπάρχουν και ειδικοί που τους πληρώνουνε για να τους φέρουνε ;Με τον Κουτουλα τον Πατικα τον Πιττα να παίζαμε καλύτερα ….

  5. Ο/Η rethimnios λέει:

    κωστενογλου ημαρτον ρε ασχετε, εχασες αυτο το ματς και θες να λεγεσαι προπονητης.
    Αντι να γινεις ηρωας με τους κακους που επαιζες το εχασες απο 0-2. Φυγε μονος ρε συ να γλυτωσουμε ολοι.

  6. Ο/Η conpater λέει:

    Ο Θεος εβαλε το χερι του και ησουν στο ημιχρονο 0-2…
    Ειχε κι αλλους αγωνες να δει,οποτε σου λεει αστους μια χαρα τα πανε.
    Που να υπολογιζε ο Μεγαλοδυναμος ,οτι δεν μπορουν να κρατησουν αυτο το σκορ με εναν αντιπαλο που καλλιστα θα μπορουσαν να λεγονταν Πρασινα Πουλια, Πρασινη Θυελλα Μαλακασας ,Πρασινη Φουρτουνα Κοιλαδας Αργολιδος…..
    Θα μου πεις αμα εβαζε το δοκαρι ο Ολιβειρα,αμα το ενα,αμα το αλλο…Δεν σου λεω τιποτα,η ομαδα ειναι σκετα μπαζα για αυτο και οι φανελες ειναι ασορτι οπως τα caterpillar στα νταμαρια.Οταν χανεις απο αυτον -τον σημερινο – ΠΑΟ, δηλωνεις παραιτηση σαν προπονητης ,σαν παιχτης, και τραβα γινε κρεοπωλης η τσοπανης…

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Είναι και αυτή η φανέλα -“Caterpillar” ρε παιδί μου…
    Δεν πέτυχε το “ξόρκι” με τις λοξές ρίγες Μελισσανίδη. Δοκίμασε κάτι άλλο. “Capeli” πάντα. Βγάλτε μια εμφάνηση με ρίγες στριφτές. Σα μακαρονάκι… Και αν δεν πιάσει,βγάλτε μια επόμενη με βούλες.
    Ε,αν δεν πιάσει τίποτα,βάλτε την πορφυρή, που έχετε σαν τρίτη. Ακου “πορφυρή” -“Αυτοκρατορική”. Μεταξωτο βρακί σε τρύπιο κώλο δηλαδή.
    Κατέβα στα αποδυτηρια και βάλε τάξη. Βαλε πρόστιμα. Αλλαξε προπονητή. Τράβα τις ζαρντινιέρες πιο δεξιά στην είσοδο και βάψε λίγο και το μαλλί μπας και σε παρει στα σοβαρά ο Λιβάγια.

  8. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Κατάθεση ψυχής από τον Παναθηναϊκό. Λίγη ποιότητα, αλλά σφρίγος, τρέξιμο, πίστη και θέληση για ανατροπή. Έχει πολύ βαριά φανέλα ο Παναθηναϊκός όσο κι αν τον πληγώνουν/μειώνουν και οι εντός και οι εκτός συλλόγου. Για την ΑΕΚ δεν θέλω να γράψω τίποτα. Ότι ήταν να γραφτεί, γράφτηκε στην ώρα του:
    “Η ΑΕΚ από το 2015 που επέστρεψε στη Λίγκα, πηγαίνει με τα ψέματα και στην συντριπτική πλειοψηφία με “λίγους” ποδοσφαιριστές. Θα αρκούσε να μπει και μια λίστα όσων αποχώρησαν στην τετραετία και τί έκαναν μετά στην καριέρα τους, αλλά τη θεωρώ εκ του περισσού.

    Οικονομικά και σε συνθήκες εργασίας, μόνο ο Ντιντάκ, ο Βράνιες, ο Γιόχανσον και βία ο Πέκχαρτ με το Χριστοδουλόπουλο μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι καλύτερα. Τα υπόλοιπα παιδιά αφού τα έστιψε εντελώς η ΑΕΚ κατέληξαν είτε στα αζήτητα είτε σε εξωτικά πρωταθλήματα. Μην χάνουμε χρόνο να κάνουμε λίστες και να αραδιάζουμε ονόματα, είμαι βέβαιος ότι μερικούς δεν τους θυμάστε καν, είναι σαν να μην πέρασαν ποτέ από την ΑΕΚ.

    Τέσσερις σεζόν στη Λίγκα και ο Μελισσανίδης όχι απλώς δεν απλώνει το μπάτζετ, αλλά φέτος παρόλο που αυξήθηκαν θεαματικά τα έσοδα, το μείωσε κιόλας. Με συνεχείς νέες εφευρέσεις, με διαρκείς μεταγραφικές αμετροέπειες, με παντελώς παράλογες απαιτήσεις από παιδιά που απλώς δεν μπορούν παραπάνω. Όλα αυτά γίνονται και συμβαίνουν εξ αιτίας του οικονομικού. Όλα.

    Από την αποχώρηση Μιλοβάνοβιτς και Μαϊστόροβιτς μέχρι τις παλινωδίες με Πογέτ και Μοντανιέ, τα πήγαιν-έλα Ζήκου και Λυμπερόπουλου, τα δίμηνα και τα τρίμηνα Ντε Μπαρτόλο και Ματιάσεβιτς, τα “οράματα” και τα οράματα με Μοράις και Χιμένεθ, τις μεταγραφές που δεν έγιναν ποτέ. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ σκληρό μνημόνιο. Τα μασκαρέψαμε μια, το μασκαρέψαμε δυο, το μασκαρέψαμε τρεις, αλλά είναι μνημόνιο.

    Και η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή χτίζει το γήπεδό της από τα έσοδά της. Μοιάζει απίστευτο, επιχειρηματικά αδύνατο, αλλά συμβαίνει. Δεν ήταν το αρχικό πλάνο, προέκυψε. Όπως προκύπτουν όλα διότι δεν υπάρχει ούτε κεντρική ιδέα, ούτε στρατηγική, ούτε πλάνο στο κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον που ζούμε. Όλα είναι αφημένα στην τύχη τους και εξαρτώνται από συμπτώσεις, συνεχές overachieving και ούτω καθεξής.

    Ο μοναδικός τομέας που πηγαίνει καλύτερα κι από το αναμενόμενο στον οργανισμό είναι η εταιρική ανάπτυξη. Πρώτα της εταιρείας που έχει επωμιστεί το βάρος του γηπέδου και κατόπιν των υπολοίπων σχετιζόμενων με την ΠΑΕ εταιρειών. Κοντά σε αυτές ευημερεί και η ΠΑΕ που δεν κατάφερε λίγα, απεναντίας πήρε πολύ περισσότερα από αυτά που άξιζε. Με παιδιά όπως ο Λαμπρόπουλος, ο Αραβίδης, ο Μπακάκης, κ.ά. Με παιδιά δηλαδή που αν φορούσαν άλλη φανέλα θα τα κοιτούσαμε ίσως με συμπάθεια, αλλά ούτε που θα μας περνούσε απ’ το μυαλό ότι θα μπορούσαν να σταθούν σε μια μεγάλη ΑΕΚ.

    […] Για την ακρίβεια, όσο η ΑΕ θα έχει τη συγκεκριμένη ιδιοκτησία, ποτέ δεν θα έχει λεφτά για πέταμα. Και θα το δείχνει με κάθε τρόπο. Είτε κομψό είτε άκομψο. Καλός ποδοσφαιριστής αυτή την εποχή για την ΑΕΚ είναι εκείνος που σκύβει το κεφάλι, δουλεύει και υπηρετεί σύλλογο. Του οποίου πρώτη προτεραιότητα είναι το γήπεδο. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο. Πού και πού θα βρίσκονται και κάποια τυχερά λαχεία όπως ο Λάζαρος, ο Βράνιες ή ο Αραούχο, αλλά κι αυτά έρχονται και παρέρχονται.

    Γι’ αυτό δεν χρειάζονται αναθέματα και μεγαλοστομίες. Η πορεία της διαχείρισης Μελισσανίδη είναι απόλυτα επιτυχημένη για όποιον κατορθώνει να σταθεί απέναντί της ψυχρά και κυνικά. Για το γήπεδο πήγαν και τον παρακάλεσαν, το γήπεδο σηκώνει. Όχι για την ψυχή της μάνας του ασφαλώς, για Μελισσανίδη μιλάμε.

    Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ στέκεται ενώπιον των επιλογών της. Πρωτεύοντα είναι τα γραφεία, το προπονητήριο στα Σπάτα, το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το αγωνιστικό ήταν και είναι δευτερεύον. Κι εκεί όμως έγιναν βήματα με κύπελλο, νίκες, πρωτάθλημα, ευρωπαϊκές επιτυχίες. Όλα στο μέτρο του δυνατού, με αίμα και τύχη. Εξ αρχής όμως το αγωνιστικό ήταν το δευτερεύον.

    Διότι αν ήταν πρωτεύον δεν θα ήταν και προαπαιτούμενο το “ζερό”, η “λευκή σελίδα” όπως είπε κάποτε ο πρόεδρος. Αν ορισμένοι λοιπόν ήθελαν αισθητική και πολιτισμό μάλλον απευθύνθηκαν στο λάθος άνθρωπο. Να αλλάξει αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ δύσκολο. Πιο εύκολο να αλλάξει την ΑΕΚ. Το έχει κάνει ήδη, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει είδηση. Με πολλά θετικά, αλλά και πολλά αρνητικά στοιχεία.

    Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είμαι βέβαιος ότι δεν εκπλήσσονται, οι πιο νεαροί σίγουρα αισθάνονται παγωμένοι και θυμωμένοι επειδή για χρόνια άκουγαν και διάβαζαν για το μεγάλο τίγρη που θα μπουκάρει και θα σαρώσει το σύμπαν. Και τελικά ο τίγρης διαχειρίζεται, νοικοκυρεύει και έβαλε την ΑΕΚ σε μνημόνιο. Με στόχο το γήπεδο. Γιατί αυτό του ζητήθηκε, γι’ αυτό έπεσε στα πόδια του ο οργανισμός και αυτό θα συμβαίνει μέχρι να βρεθεί ο επόμενος.

    Ο στόχος για την ΑΕΚ είναι να ολοκληρωθεί το πλάνο με το γήπεδο και την εταιρική ανάπτυξη, για να κατορθώσει μετά να βρει και η ομάδα το δρόμο της. Και η ομάδα θα βρεί το δρόμο της όταν επιστρέψει στα στάνταρ της, όταν ξαναφορέσουν τη φανέλα της μεγάλοι ποδοσφαιριστές και δεν θα χρειάζεται πλέον να μετατρέπει σε τέτοιους τους Σιμόες, τους Οικονόμου και τους λοιπούς. Που επαναλαμβάνω είναι παδιά που δεν φταίνε σε τίποτα.

    […] Πάντοτε λοιπόν κάποιοι θα βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο, κάποιοι άλλοι το ποτήρι μισογεμάτο. Συνηθισμένη είναι η ΑΕΚ σε αυτά. Τί είχες ΑΕΚ – τί είχα πάντα.”

    Zastro

  9. Ο/Η Κώστας λέει:

    Μελισσανίδη θα λέτε κλαίτε… literally που λένε και στο χωριό μου.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : τσ τσ τι είπε ο Σιμόες. Κάποιοι φοβούνται, αρρωσταίνουν, τραυματίζονται… τσ τσ πιπέρι στο στόμα.

  11. Ο/Η mporat λέει:

    Στίβεν, είχες πει από προχθές ότι ερχόταν μεγάλη ξεφτίλα σήμερα. Αγωνιστικά μιλούσες ή κάτι άλλο; Γιατί οι αλλαγές σήμερα ήταν ανίκανου στημένου προπονητή.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Αδερφέ, δεν έχει σημασία. Ήσουν πάντως προειδοποιημένος. Ο αγαπητικός πάντα ψάχνει την βοσκοπούλα.Πάντα. Κι έπρεπε να γίνει έτσι…Δυστυχώς τα ξέραμε όλα…

  13. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ε, αφού η …εταιρική ανάπτυξη της “Δικέφαλος”(!!!) “και των άλλων (ποίων;)- εταιρειών “γύρω” από την ΠΑΕ πάνε τραίνο τότε χαλάλι. Μόνο που δεν κατάλαβα αν τελικά η ΑΕΚ αχρηστευει το έμψυχο δυναμικό της ή αν το αναδεικνυει. Η αν θέλει τους πολλυς και απλούς θεατές ή λίγους “βολικούς”-αν και κοστοβόρους για την ΠΑΕ- μπαχαλάκιδες στις κερκίδες.Δεν βαριέσαι μωρέ. Αρκεί που χτίζει γήπεδο το οποίο δεν ήταν και στο πλάνο αλλά το προσπαθεί από το 2013.
    “Η πορεία διαχείρησης Μελισσανίδη είναι απόλυτα πετυχημένη”. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ, δεν ξέρω.
    Και ένας πατέρας μπορεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της οικογένειας του,αν πουλήσει τα όργανα των παιδιών του. Απλά πράγματα.
    Δεν πάσχουμε από ανάλγητους και σφυχτοκώλιδες φίλε μου.
    “Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα,” …ναι αλλά ούτε και για επένδυση (τί είναι αυτό; Τρώγεται;)
    “Πρώτα χτίζεις την ταβέρνα και μετά ψάχνεις για σερβιτόρους”. Σωστό. Εδώ όμως υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: πρέπει να τους πληρώσεις. Εκτος και αν βρεθεί φόρμουλα να τους πληρώνει και αυτούς η Περιφέρεια,η από κάποιο ΕΣΠΑ .
    Και έλεος πλέον με την “καραμέλα” : “να ανοίξει τις τσέπες του ο Μελισσανίδης”. Ποιες τσέπες του; Σιγά να μην εχει κανεις και την αξίωση να βγάλει ο Μελισσανίδης από την τσέπη του κάτι παραπάνω από έναν νυχοκόπτη. Τα δικά του ας τα βάλει στον πάτο του. Τα λεφτά της ομάδας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Γιατί στο γήπεδο-εννοώ στον αγωνιστικό χώρο,δεν φαίνονται. Ουτε το 5% δεν γλέπωμεν.
    Λεφτά της ΑΕΚ,δηλαδή του κόσμου-έμεσα ή άμεσα έσοδα- δεν διαχειρίζεται; Πότε θα ταίσει το γάιδαρο ο “Χότζας”; Σε λίγο θα παίξει ο ίδιος διατητής και θα τον ορίσει ο Μαρινάκης σε αγώνα στο Καραισκάκη. Ποιο κάτω,δεν πάει.

    Ο Μελισσανίδης μας μαθαίνει οικονομία στα γεράματα…πάλι καλά.
    Τουλάχιστον θα πεθάνουμε πλούσιοι.

  14. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    “Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που ξαφνικά τραυματίζονται, άλλοι αρρωσταίνουν.”
    χαχαχαχαχ ρε τα λέγαμε για να σπάσουμε λίγη πλάκα και τελικά η ζωή γράφει τα χειρότερα σενάρια.
    κυρ-Κωστένογλου μετά τη νίλα που έπαθες απόψε απλά παίρνεις το (στενό) σακάκι σου και αποχωρείς.
    Δεν είναι δυνατόν να μπορέσεις να σταθείς ποτέ ξανά στα αποδυτήρια μετά απο μια τέτοια βραδιά.
    Οχι επειδή έχασες, αλλά για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκες στους παίκτες σου για να κάνεις τα καπρίτσια του Λιβάια και του Μάνταλου, όπου αντί να βγάλεις αλλαγή αυτούς που σερνόταν έβγαλες τους άλλους που μέχρι εκείνη τη στιγμή σου έκαναν τη δουλίτσα.
    Θα το βρείς μπροστά σου σύντομα ολο αυτό.
    Συνέβη απόψε που σου πήρε τα σώβρακα ο.. Αγγελίνας, και τα χειρότερα έρχονται.

  15. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Ειπα και γω ρε ποντιε σπυρο εσυ τα εγραψες; Τι εγινε;
    Ποσο πιο αληθειες να πει ο Σιμοες; Μπραβο του.

  16. Ο/Η nnektarios λέει:

    Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.

    Ομερτά.

    Οργανωμένοι, παλαίμαχοι και δημοσιογράφοι (εδώ γελάνε δυνατά).
    Μην πειράξουμε το τοτέμ, την ιερή αγελάδα, γιατί αν φύγει θα βουλιάξουμε. Θα πέσουμε στην 4η θέση και ποιος ξέρει, αν τα ταμεία δεν είναι όπως λέει, μπορεί και στο ερασιτεχνικό πλέον.

    Και λοιπόν?

    Καλύτερα. Θα έχουμε να λέμε μία ημέρα ότι αγαπήσαμε μία ομάδα που παραδοσιακά έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, χωρίς κράτος και παρακράτος, όρθωσε ανάστημα και ανταγωνίστηκε αυτούς που ήταν πάντα το κράτος και το παρακράτος, ανάλογα με τις θέσεις.

    Δεν είμαι εγώ που θα πω στον άλλον τι θα κάνει, δεν χλευάζω την επιλογή κάποιου να πάει ή να μην πάει στο γήπεδο, ο κάθε ένας πράττει σύμφωνα με τις επιθυμίες του, αλλά είμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να δείξουμε την πίκρα και την απογοήτευση μας. Αυτή πρέπει να εκφραστεί προς τον έναν και μοναδικό υπεύθυνο αυτού του εκτρώματος και όχι απέναντι σε ένα τσούρμο ανάξιων να φοράνε τη φανέλα με το ΔΙΚΕΦΑΛΟ.

    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    – Η παρουσία του Μπάγεβιτς χθες, στην έδρα του ΠΑΟ, ήταν κίνηση αμφισβήτησης?
    – Ο Καρντόσο θα απολυθεί?
    – Ο τεχνικός διευθυντής που επέλεξε (χαχα) την παραμονή του κακομοίρη, στο απυρόβλητο?

    Τέλος, για να ευθυμήσουμε και χωρίς να συμπεριλάβω τους κλασσικούς, επιλέγω έναν σοβαρό (να πούμε?) δημοσιογράφο.

    Ιωάννης Σαντοριναίος.

    16 Ιουλίου από την Πολωνία. ”Μου αρέσει η ισχυρή θέληση του Καρντόσο να επιβάλλει πράγματα. Η νέα εκδοχή της ΑΕΚ θα είναι εξ ολοκλήρου δικό του δημιούργημα”. χαχαχα. Έχω πέσει από την καρέκλα!

    Ένα μήνα μετά, 16 Αυγούστου, μετά την τραγική εμφάνιση με τους Ρουμάνους, έγραψε:”Ναι, υπήρχε κούραση επειδή οι παίκτες φορτώθηκαν με έντονες προπονήσεις καθώς η πρόκριση είχε θεωρηθεί εξασφαλισμένη ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για τα play off”. χαχαχαχα. Δεν μπορώ άλλο! Η κοιλιά μου! Και μετά έγραφαν για απροπόνητη ομάδα. Ξέχασα, ήταν έτοιμοι με την Τράμπζονσπορ, χαχα!

    Τελευταία ερώτηση λοιπόν, χειρότερος για την ΑΕΚ, είναι ο Μελισανίδης ή τα ΕΡΠΕΤΑ?

  17. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Τώρα με την ήττα αυτή όπως ήρθε, μπορούμε να αλλάξουμε προπονητή και παίχτες χωρίς να χυθεί αίμα…..

  18. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    μέχρι που τον ξαναδιώχνουν τον ΣΙΜΟΕΣ. Άνετα….

  19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Aν ξεραμε οτι για ενα γηπεδο 31.00 θεσεων,θα περασουμε τετοιον αγωνιστικο εξευτελισμο,τοτε καλυτερα ας καναμε μια ψευτοανακαινηση το ΟΑΚΑ η να πηγαιναμε στη Νεα Ιωνια να βαψουμε τα καρεκλακια κιτρινομαυρα.

  20. Ο/Η JF λέει:

    Πόσο πιο ήρεμος είμαι που έχω κόψει τη μπάλα μαχαίρι τα τελευταία χρόνια. Όταν μου δείξουν απ’τη ΠΑΕ πως θέλουν να επιστρέψουμε(είτε με μεταγραφές επιπέδου ΑΕΚ, είτε με πρόσληψη σοβαρών ανθρώπων σε καίρια πόστα μέσα στην ομάδα) και να ασχοληθούμε πάλι με την ομάδα, εδώ είμαστε. Ως τότε, μακριά και αγαπημένοι. Κάποτε θα χαλιόμουν με αποτέλεσμα σαν το χθεσινό. Πλέον μόνο γέλιο μου προκαλούν όλοι τους εκεί μέσα.

    Από Γιάννης Περισσός, θα σχολιάζω ως JF από εδώ και μπρος.

  21. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @ΧΑΡΗΣ
    Να διώξει τον Κωστένογλου??Και ποιον θα βρει μετά να του βάζει μόνιμα στην ενδεκάδα Μπάρκα και Λιβάγια για να ξεπουλήσει??
    @Steven
    Λες ο Σιμόες να εννοούσε το Μάνταλο???Μπα, αποκλείεται..όπως μας ενημέρωσαν οι αξιόπιστοι ρεπόρτερ της ΑΕΚ, μάλλον εννοούσε τον Κρίστισιτς, που ζήτησε λέει αλλαγή λόγω πονοκέφαλου….
    ΥΓ.Δικαιώθηκες τελικά…Μέγιστη ξεφτίλα…

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21 : Σαφέστατα και εννοούσε τον Μάνταλο. Σαν αρχηγό, που δεν πήγε στο τηγάνι, αλλά και χθες που ήταν ξανά μια κότα. Από εκεί κι έπειτα, φυσικά είχε κι άλλους στο ρεπερτόριο – ψάξε ποιοί λείπανε στο τηγάνι – αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι’ αυτούς. Όπως είπαν και οι οργανωμένοι που πήγαν, ξέρουν ακόμη κι αυτοί την ποιότητα των αθλητών. Και φυσικά δεν πήγαν για τους παίκτες, αλλά για τον εργοδότη τους.

  23. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Steven
    Εντάξει, ο ένας έχει ήδη φύγει, οπότε γιατί να ρισκάρει να παίξει στο Καραισκάκη. Ο άλλος θέλει να φύγει έξω να γλυτώσει, γιατί να ρισκάρει να εισπράξει κάνα τετράμπαλο στο τηγάνι, ας το φάει ο αναπληρωματικός του. Ο τρίτος είναι μια αιώνια κότα που μόνο τρέχει..Λογικά για αυτούς τους 3 που έλλειψαν από εκεί κάτω λες. Το κακό με αυτή την ομάδα είναι ότι φέτος έχει και play off οπότε θα παίξει δυο φορές Τούμπα, άλλη μια τηγάνι και ακόμα μία κόντρα στο Χατζηγιοβάννη και τον Πούγγουρα..Και άντε, για χθες φταίει ο Λιβάγια και ο πάτερ…Πήγαν αυθόρμητα και οι οργανωμένοι στο ξενοδοχείο, μην ξανατραβιέται ο εγγυητής στα Σπάτα και χαλαέι και βενζίνη για τη mercedes. Τις άλλες φορές πώς θα παιχτεί το έργο, θα στείλει το Ντούσαν μήπως???

  24. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα
    Στηβεν ποσους προπονητες ακομη πληρωνουμε;
    Χθες μετα την επισκεψη πηρε κανα παικτης τον μανατζερ του για να του βρει ομαδα τον Γεναρη;
    Ο Ντουσαν περαστικος ηταν;
    Μεγαλη η χθεσινη νικα.

  25. Ο/Η Akis λέει:

    Steven οπως εκανες σωστη προβλεψη για το βραδυ της Κυριακης, μπορεις να το πας μερικα βηματα παρακατω και να μας δωσεις…στιγμα για το τι προκειται να γινει απο ‘δω και περα;
    Τι θα πραξει ο…πανσοφος τιμονιερης;
    Κωστε μεχρι να παγωσει ο ηλιος;

    Υγ.Φυσικα περιμενουμε ποσταρισμα κι απο snitch…
    Φανταζομαι τι γλεντι εχει να ριξει στους τυπους που κοντευουν να μας …κοψουν την ΑΕΚ (δεν ειναι απαραιτητα κακο βεβαια αυτο)

  26. Ο/Η Koreas λέει:

    Ξέρει κάποιος να μας πει τι έχει γίνει με το λιβαγια;

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21 : Τίποτα δεν θα κάνει. Πάει στα μουλωχτά σαν τον Ψωμιάδη που τον κυνήγαγαν.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Δηλαδή, τι; Θα αναλάβει ο πολυνίκης; Μην ασχολείσαι με σημειολογίες. Εξ άλλου τον Ντούσαν, αυτός τον έφαγε.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Φυσικά δεν ξέρω κάτι, ούτε και μπορώ να μαντέψω. Αν ήταν κανονικός επιχειρηματίας, ίσως και να έδινα δυο τρία σενάρια. Πάντως να διώξει τον Κωστέ τώρα, το αποκλείω. Ίσως κάτι να γίνει με το τέλος του champions league.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Δεν έκανε τις αλλαγές εγκαίρως. Από την μιά θέλει να φαίνεται ο καλύτερος, από την άλλη θέλει και μια βοήθεια. Έκανε λάθος.

  31. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven. Δύο παρατηρήσεις και ερωτήσεις για τον εγγυητή (;).

    1. Πόσο καιρό έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση στο γήπεδο και γιατί;
    2. Προς τι η μεγάλη αύξηση της προσωπικής φρουράς;

  32. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    @steven

    Γνωριζεις μήπως ποιος Ελληνοαμερικάνος έχει ενδιαφερθεί για την ΑΕΚ πακέτο με το γήπεδο;

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : 1. Έχει να έρθει από την μπούκα. Δυό εβδομάδες; Μετά πού να πάει; Ποινή έχει.
    2. Δεν χαίρεσαι που εγγυώνται ξένες δυνάμεις;

  34. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, εννοούσα στην Αγ. Σοφιά. Πολύς καιρός, σωστά;

  35. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Steven
    Από αυτό που λες για το τέλος του champions league, να υποθέσω ότι βρισκόμαστε κοντά σε προπονητή από γειτονική χώρα, που στην Ελλάδα είχε πρωτοεμφανιστεί στον ΠΑΣ Γιάννενα??

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Spyros pontios : Ειλικρινά το αγνοώ.

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Α μπερδεύτηκα. Υποθέτω από τότε με τον Πατούλη. Είναι κάποιος καιρός αλλά αυτό ακόμα δεν λέει κάτι. Πάντως πρέπει να δίνει μάχη για να προσεγγίσει την σημερινή κυβέρνηση, που όπως σου έχω πει τον έχει στην απέξω.

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21 : Χωρίς πληροφορίες εμένα πάντα το μυαλό μου είναι στους Σέρβους.

  39. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Και πάνω που ήρθε ο Ιβιτς να “σπρώξει” την τριάδα Μάνταλου Λιβάγια Μπάρκα,ήρθε αυτο το καταραμένο 3-2 με τον βάζελο και τα σακάτεψε όλα. Πόσο να κρυφτεί η γύμνια με μερεμέτια;
    Οπότε,πάμε να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτους τους τρεις μπας και ολοκληρώσουμε το σκέπαστρο και στη θέση τους να έρθει ο Μαμαντού από τη “Φριτέζα”.
    Α,ρε Μήτσουλα.
    Ηθελα να ήξερα ρε παιδί μου.;Κατσίγαρος τρέχει στις φλέβες του αντί για αίμα; Ντροπή δεν νοιώθει;
    Και κείνοι οι 100 τί πήγανε και τα ψάλανε στους-έτσι κι αλλιώς κάτω του μετρίου όπως αναγνωρίζουν- παίκτες; Και λοιπόν; Αντι για το Μελισσανίδη που δεν άδειαζε, πήγαν εκεινοι; Γιατί δεν αποδίδουν τις ευθυνες εκει που πρέπει; Ποιος διοικει,αποφασίζει εγγυάται και σχεδιάζει-λεμε τώρα- στην ΑΕΚ; Ο Λιβάγια΄΄η ο Μπάρκας;
    Τραβάτε ωρέ μάγκες ως τον εργοδότη. Τι τα βάζετε με τους περαστικούς υπαλλήλους και αναζητάτε “ψυχες” και λοιπές μαλακίες;
    Τι φασολάδα όσο και να την απειλείς,δεν πρόκειται να μεταμορφωθεί σε κουνέλι στιφάδο.
    Και αφου ο “απλησίαστος” δεν πλησιάζεται, βρίστε τον στο γήπεδο. Ξεδιπλώστε μερικά “ωραία” πανό. Βγάλτε τον στη “σέντρα”. “Δώστε τον”. Ξετρυπώστε τον που κρύβεται σα το βάτραχο στα χόρτα. Ελεος πια με το μπακαλόγατο.

  40. Ο/Η Αris Lefkada λέει:

    λογοι τακτικης επεβαλαν να αλλαξω το σεντερ φορ μου με σεντερ φορ και τον εξτρεμ μου με εξτρεμ…ΕΛΕΟΣ…..

  41. Ο/Η conpater λέει:

    Επειδη,καπου το`χασα.
    Εγω οταν εγραψα “να βαλει ο Θεος το χερι του…”, ειχα κατα νου το πως παιζει η ομαδα ,το πως κοουτσαρει ο Κωστενογλου,και εν τελει στο οτι σαν μοναδες εχεις 3-4 παιχτες και οι υπολοιποι συμπληρωνουν την 11αδα.
    Στηβεν εσυ εγραψες για αναμενομενη ξεφτυλα,που λιγο-πολυ ταυτιζεται με το σχολιο μου. Αν καταλαβα καλα, το εγραψες σαν να “γνωριζες” καποια πραγματακια που θα συμβουν και σαν αποτελεσμα θα ηταν η ξεφτυλα.
    Το ημιχρονο εκλεισε 0-2 ,και εχεις 2 ακομα καραμπινατες ευκαιριες να γινει 0-4 που εκει τελειωνε το εργο. Εκ του ,ας πουμε, “μερικου αποτελεσματος” ,εχουμε πεσει και οι δυο εξω.Ξαναλεω εκ του αποτεσματος μεχρι εκεινη την ωρα . Γιατι αν βαλουμε μεσα και την αποδοση των ομαδων ,ειμαστε για κλαματα,κατι που υπολογιζαμε και οι δυο μας στα σχολια μας αφου σε αυτο ακριβως τα στηριξαμε,Εγω τουλαχιστον αλλα πιστευω κι εσυ. Τιποτα δεν θα συζηταγαμε τωρα ,αν το δοκαρι ηταν γκολ ,η αν ο Βερντε εδινε πασα στην διπλη του ευκαιρια. Το υφος ομως που εγραψες περι ξεφτυλας,εμενα μου κανει σαν να ηταν “στο προγραμμα….”. Για αυτο λεω πως το`χασα καπως ….

  42. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αστοχη αλλά και ενδεικτική του γενικού κλίματος η τοποθέτηση του αέναου κλαρινογαμπρού Ιβιτς ο οποίος προειδοποίησε ότι “αμα λάχει ξαναφτιάχνουμε την ΑΕΚ από την αρχή” (σα να ακούω το αφεντικό του που έλεγε όχι πολύ παλιά ότι “άμα λαχει φευγετε όλοι και φέρνω τη Μπαρτσελόνα”. Σιγά να μη κάψετε τα στιλό από τις υπογραφές ρε μάγκες.

    Για την “επίσκεψη” των οπαδών και όσα είπαν, τους είπε-προειδοποίησε: “αυτό ήταν light. Εμεις έχουμε περάσει χειρότερα”. Δηλαδή,μετάφραση:Αν δεν βάλτε μυαλό,θα φάτε και ξύλο. Σα να ακουω το Μελισσανιδη και πάλι.
    Και τέλος,το κωμικοτραγικό: Οποιος νοιώθει ότι δεν μπορεί,είναι ελεύθερος να φύγει. Ορίστε η πόρτα”. Τι εύκολο έ; Ευτυχώς που οι 9 στους 10 είναι δανεικοί. Α ρε Μελισσανιδη γίγαντα.Πόσο μπροστά είσαι. Τέτοια διορατικότητα,ούτε ο Θεμιστοκλής στη Σαλαμίνα.

    Δηλαδή πληρώνει μια εταιρεία κάποιους υπαλλήλους και αν εκεινοι την ζημειώνουν απλά φεύγουν; Το έχετε ξανακούσει; Και αν τελοσπάντων είναι τόσο εύκολο να ΄φυγουν παίκτες που έχουν βάλει τζίφρες,τότε μα το Δία θα πρέπει να είναι εύκολο και να πάς στην ΑΕΚ την τωρινή. Τι χρειάζεται; Τίποτα. Πήρα τηλ. στην ΠΑΕ και ρώτησα:Απολυτήριο στρατού, χαρτί αποφοίτησης Δημοτικού, λευκο ποινικό μητρώο (αυτό δεν είναι και απολύτως απραίτητο) και προυπηρεσία σε κάποιο Δήμο,ή συμμετοχή σε κάποια εκδρομή σε θρησκευτικό προορισμό (π.χ.Τήνο,Μονή Προυσιώτισσας κλπ.) Αυτά. Α…και να έχεις αχρωματοψία. Να μη ξεχωρίζεις τα κατοστάρικα από τα εικοσάρικα δηλαδή. Αν τα διαθέτεις όλα αυτά,στείλε βιογραφικό,σε πήραν σίγουρα.

    Επίσης να πουμε ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή.Βέβαια. Ο Νικόλας απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης. Και πως αλλιώς αφού ο -όποιος- επόμενος θα πρέπει να πληρωθεί.Σε ευρώ και όχι σε μακαρόνια Μάκβελ. Ασε που μπορεί να χαλάσει τη μανέστρα και να στείλει στον πάγκο το “πουλέν” με τα καυλόσπυρα, τον Μπάρκα ο οποίος πρέπει να έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι και τον τρελολιβάγια. Και να επαναφέρει τάχιστα τον Βράνιες, του οποίου θα πρέπει να γελάνε και τα μουστάκια με αυτά τα τελευταία γεγονότα. Ο οποιος όχι μόνο περνά απαρατήρητος,αλλά μη σου πω ότι φαίνεται και απαραίτητος.
    Α,ρε Μήτσο.Ρόϊδο τα έκανες.

  43. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σημερα το πρωι ενημερωθηκα για το ‘ντερμπυ’ διαβαζωντας το κειμενο του Stevie και μερικα σχολια με το καφε στο γραφειο.
    Ναι τοσο πολυ με καιει η αεκουλα- εκει την καταντησε ο ‘προεδρος’- για το αν ο λιβαδιας νικησε το κολοβετσιο και ποσα γκολ θα βαλειη ΓΙΔΑ- ο με τεράστια απόσταση χειρότερος παίκτης της ΑΕΚ- οπως διαβασα..
    Διαβασα και κατι αλλα, εχει να νικησει λεει 11 ντερμπυ σερι και κατι τετοιες κακοηθιες.

    Μου ερχωνταν το σκορ στο κινητο φυσικα αλλα δεν ασχοληθηκα καν την ωρα που ειμασταν μεσα στο ναο και ριχναμε φαπες στο ΄πρωταθλητη’ που σε καθε φαση ζηταγε και απο ενα ‘πεναλτυ’.
    Εγιναν διαφορα που ισως πουμε καποια στιγμη αλλα το κοντερ εγραψε ΤΡΙΑ και +9 στη βαθμολογια. Το δε τριτο στο κολλησε ο Sadio με βουτια- οπως ειχες γκρινιαξει- για να σε τσουξει οσο δε παει. Καλα που σηκωσε το ποδι απο το γκαζι ο αλλος απο το 60’ που ξεκινησε τις αλλαγες και δε τσιμπησες κανα ταληρο. Σαχλαμαρα που προκαλουσες συνεχεια με τη κλαψα.
    Αυτη η City προχθες ηταν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης που λεγεται Koun Aguero και ο Fernadino. Το παλεψε λιγο και ο Bernando Silva. Οι αλλοι απλα δεν υπηρχαν. Αργοι, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ, μια απο τα ιδια. Τον Βελγο τον καταπιε το καλυτερο στοπερ στο κοσμο που λεγεται Fabinho και το συστημα ηταν πεταμε τη μπαλλα αριστερα στη μιξα μπας και κανει καμμια μπουκα να παρει κανα ‘πεναλτυ’.

    Οταν φθανεις να βλεπεις το Klopp στα 10 μετρα να χασκογελαει χαλαρος με αντιπαλο τη City με τα χερια στις τσεπες!!! (σπανια το κανει) τοτε ξερεις οτι εχεις καθαρισει το ματσακι για πλακα. Οταν βλεπεις τον αλλον να κανει κραγκιοζιλικια για να δειξει αδικημενος και να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα τοτε ξερεις οτι τον εχεις ευκολα.
    Και ΝΑΙ- δε ξερω πως το εδειξαν στην Ελλαδα οι σωτηρακοπουλοι και λιγο με ενδιαφερει- ο Σιλβα ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ARNOLD και η μονη παραβαση που δε σφυριξε ο Oliver (που αφησε σωστα το πλεονεκτημα) ηταν η κιτρινη στο Σιλβα. 55,000 ανθρωποι το ειδαμε, ο Oliver το ειδε, ο VAR το ειδε, ο πλαγιος το ειδε, δε θα μας τρελλανει η καραφλη σπανιολα ολους.

    Καλα το ειπε ο Liam: The man is a joke, on the one hand he talks about separate and self-determination Catalonia and at the same time he is ambassador of Qatar for the World Cup. Qatar has one of the WORST records of human rights violation in modern history.

    αεκ:
    Παμε αλλη μια και θα το βαζω μεχρι να κλεισει αυτο το σετ αγωνων:

    Στις 7/10/2019 στο post ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ εγραψα τα παρακατω:

    20/10 Βολος μεσα, λογικα 3 ποντοι > DONE
    28/10 Gay εξω, αστα βραστα >DONE
    03/11 Ατρομητος μεσα, να πουμε Χ? Αντε ασσο ζορικα.>DONE
    10/11 Ζελας ‘εξω’ δηλαδη ΟΑΚΑ. Και εκει κανα χηναρι βλεπω> DONE

    24/11 Ρουλης μεσα. Λογικα το παιρνεις αρα 3 ποντοι
    30/11 ΟΦΗ εξω, ξεχνα το οπως ειναι ο ΟΦΗ τωρα.
    07/12 Νιονιος μεσα Λογικα το παιρνεις αρα 3 ποντοι

    Αρα χονδρικα 10-15 ποντακια και 11 που εχεις πας στα 21-26. Καλα ειναι. Μπορει και χειροτερα.

    Ανετα.

    Εγραφα τοτε- 1 μηνα πριν- τι πιστευω ως αποτελεσματα/βαθμολογικη συγκομιδη.
    Στα πρωτα 4 ματς ελεγα 5 με 7 ποντους. Πηραμε 6 με τα αποτελεσματα να διαμορφωνωνται στο 95 (εκει ανηκει και ο ασσος ΖΟΡΙΚΑ με το Σπανο) και στο 86 αναλογα με το ζελα που το Χ εγινε ασσος. ΟΚ το να λες ενα μηνα πριν 5-7 και να παιρνεις 6 ειναι καλη προβλεψη.

    Αμα ξεραμε και τα αποτελεσματα ακριβως θα τα παιζαμε στοιχημα και θα περναμε απο μια Wraith το μηνα.
    Η οποια προβλεψη φυσικα δεν εχει να κανει με τιποτε μαντικες ικανοτητες, ουτε επειδη ειμαι μελος των Avengers και εχω καποια super μυστικη δυναμη.
    Βλεπω το ΤΣΙΡΚΟ της αεκ βλεπω τους αντιπαλους και αναλογα υπολογιζω καποια πιθανα αποτελεσματα.

    Χωρις φυσικα να εχω στο μυαλο μου οτι η ΓΙΔΑ μπορει να παιξει μπαλλα, οτι καποιος κριστισιτς ειναι ποδοσφαιρηστης και οχι π.χ τζαμας η υδραυλικος, οτι υπαρχει προπονητης και φυσικα οτι υπαρχει ‘προεδρος’ που δρα με σχεδιο. Αυτα τα αφηνω στη φαντασια των ‘ενημερωμενων’ φιλαθλων που τα ξερουν ολα.

    Εγω απλα γραφω τι μαθαινω και τι βλεπω να γινεται.

    Εγραψα στη προετοιμασια οτι συγκεκριμενος παικτης γαμουσε το προπονητη. Και τι δεν ακουσα. Τελικα αποδειχθηκε οτι ο προπονητης ηταν λουγκρα και ο παικτης (που την εκανε και κομπολοι κατα καποιους) απλα χαθηκε σε μια μαυρη τρυπα στο διαστημα ως ‘τραυματιας’.

    Εγραψα –παρεα με το Stevie δεν εχει σημασια ποιος το ειπε με μια μερα διαφορα, αλλωστε τα λεμε και κατ ιδιαν- οτι ο ‘αρχηγος’ ειναι ΜΟΥΦΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ για να μη παει στο ταψι. Προχθες βγηκε και τον εδωσε στεγνα ο Σιμοες, δε θυμαμαι στα ποδοσφαιρικα χρονικα συμπαικτης να εχει βγει να δωσει ετσι χυμα συναδελφο του σε κανενα πρωταθλημα. Αυτο δειχνει ποσο μικρη εχει γινει η αεκουλα.

    Εγραψα τοτε που καποιοι ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ με κατηγορησαν οτι εξαφανισθηκα τωρα που η ομαδα ΠΕΤΑΕΙ!!!! (ηταν μετα τη νικη με την υπερομαδα στο Αγρινιο): Δειτε τον Λιβαδια τωρα για κανα μηνα-δυο οσο προλαβετε γιατι ο τυπος τοσο αντεχει: Εμφανιζεται για 5-6 ματς καθε σαιζον με αντιπαλους κατι κουκουβαουνες και μετα το ψαχνεις με τι κυαλι. Συνηθως ξαναεμφανιζεται μολις ειναι να γινει μανουρα με συμπαικτες-προπονητες-αντιπαλους.
    Ο τυπος φυσικα και χαθηκε ενα μηνα τωρα, στα ντερμπυ ειναι πουθενας σα το κολληταρι του το σπυριαρη, και ΞΑΝΑεγινε αυτος που ξερουμε χειροκροτωντας ειρωνικα παγκο και συμπαικτες. ΑΥΤΟΣ ο τυπος αν το εκανε στο ταψι αυτο, να κοροιδευει τον Μαρτινς και το Καρεμπε, ειχε διακοπη συμβολαιου. Ναι αλλα στο ταψι ειναι ο Βαγγελας που ειναι σιχαμενος, εδω ειναι αλλιως να εισαι αεκ. Εμεις δεν εχουμε Καρεμπεδες στο παγκο εμεις εχουμε Αλεξοπουλο..

    Για τα τελευταια 3 ματς η αρχικη προβλεψη ειναι αυτη:
    24/11 Ρουλης μεσα. Λογικα το παιρνεις αρα 3 ποντοι
    30/11 ΟΦΗ εξω, ξεχνα το οπως ειναι ο ΟΦΗ τωρα.
    07/12 Νιονιος μεσα Λογικα το παιρνεις αρα 3 ποντοι

    Για το Ρουλη ΑΥΤΗ η αεκ θα ζοριστει. Εξ ου και το λογικα-οσο λογικη εχεις το 2020 να εχεις προπονητη το Κωστενογλα. Που ειναι κυριος ομως!

    Σιγα ρε Ηλια μας εφυγαν 3 δοντια απο τα γελια. Αν χρειαστεί, να ξεκινήσουμε να φτιάξουμε την ΑΕΚ από το μηδέν!

    Γιατι ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ απο το 100? Στη Γ Εθνικη την εριξε ο αλλος για να γραψει zero, ποσο πιο μηδεν απο τη Γ’ θα ξεκινησεις δηλαδη?
    Θα τη πας Α’ Τοπικο μηπως?
    Πως θα τη φτιαξεις δηλαδη? Θα ξαναφερεις το Γκουαρδελλα στη θεση του πατερ? Γιατι τη πρωτη φορα ΕΤΣΙ ΤΗ ΦΤΙΑΞΑΤΕ. Η κανω λαθος?

    Ασε ρε ΛΑΜΟΓΙΟ Ηλια που ξαφνικα σε ΕΒΑΛΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ με ανταλλαγμα τα dealακια με τις προετοιμασιες (ξερεις τι λεω), για να κανεις το μαντροσκυλο και απειλεις οποιος δε θελει να φυγει.
    Αμα δε σου κανει καποιος τον διωχνεις. Εχεις τα αντερα? ΟΧΙ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ και το λεω εγω 1000% γιατι η εντολη που εχεις ειναι δε δινω ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ αποζημιωση.
    Γι αυτο δεν ειναι ο Μοραν στο ροστερ? Γι αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΙΚΗ ΑΔΕΛΦΗ? Γι αυτο δε ειναι εδω μαζι σου ο γαμιας του μεχρι να περασει νομικα ο χρονος δανεισου που εχει ρητρα στο συμβολαιο?

    Που τα πουλας αυτα ρε Λιακο?
    Μονος του ηρθε ο ΓΙΔΑΣ δηλαδη πριν 4 μηνες στην ομαδα? Μονος του δηλωνει ο σπυριαρης αγαπημενο τεκνο του προεδρα και ‘αρχηγος’?
    Μονοι τους ΚΡΑΤΗΣΑΝ Ο ΛΙΒΑΔΙΑΣ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ το βλαμμενο στο παγκο με το ζορι?
    Εκει ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ? Ολο το Σεπεμβριο που εισουνα να φερεις ΜΙΣΟ εξτρεμ?

    Κοροιδα ειναι να σηκωθουν να φυγουν? 3 ντερμπυ, 3 ηττες με κατω τα χερια, 7 γκολ παθητικο, 1 ποντος. Και παλι καλα που ο Λημνιος δε σου εριξε ταληρο. Εγινε τιποτε? Οχι και ουτε θα γινει. Που να παει το μπακακι μετα την αεκ? Εξωτερικο μηπως? Στο ζμπαουγκ? Στο γαυρο? Ποιος να σηκωθει να φυγει? Το ‘τανκ’ που βαζει γκολ τη μια με το καλαμι και την αλλη πανω στη γραμμη? Ο καλογερος που ειναι μισο χρονο στα πιτς και τσιμπαει μια 500αρα? Που θα βρει 500, 33 χρονων στα 34, σακατης ανθρωπος?

    Ηλια: Ξυλο ειχες φαει στο γαυρο απο τους επιστημονες. Παλι μπερδεψες τις φανελλες. Λογικο. Ο ‘προεδρος’ αλλωστε με τους σιχαμενους ειναι κολος και βρακι. Το ‘ροστερ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟ , Αρκαδη-Καραμουζας-Μπαγεβιτς-Ιβιτς ΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ειναι, αεκτζης σε διοικητικη θεση εκει μεσα δεν υπαρχει ουτε για αστειο.
    Μεχρι και με το Κοκκαλη τακιμιασαμε επισημα για το γηπεδο. ΟΛΑ στο κοκκινο λεμε.

    Αλλα ειμαστε αγνοι εμεις. Σα κατουρημενο χιονι.

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Σκεφτόμουν όπως σκέφτεσαι κι εσύ. Τίποτα παραπάνω, άσχετα αν προσπαθεί ο αγαπητικός. Εγώ έβλεπα ένα καθαρό 4-0.

  45. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΡΑ ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ) ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΥΔΩΝΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ-ΟΜΑΔΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΕΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙ (6) ΑΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ (ΣΙΜΟΕΣ ΣΙΜΑΟ ΚΡΙΣΤΙΤΣΙ ΓΑΛΑΝΟ ΜΟΡΑΝ ΣΑΜΠΑ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΡΙΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΛΑΝΤ ΓΥΑΡΝΤ). ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΠΛΗΝ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΟΗΘΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΙΤΡΙΝΟΙ.
    ΕΚΤΙΜΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΥΣΙΚΑ)ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ -Η ΑΕΚ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…-
    ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ. ΕΝΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΛΕΟΝ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΧΑΝΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΕΡΟΦΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΝΟΔΗ ΑΕΤΟΝΥΧΙΚΗ ΜΑΣΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
    ΓΗΠΕΔΟ ΕΣΕΙΣ (ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ) ΚΟΝΟΜΑ ΕΜΕΙΣ.
    Ε ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ..
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ

    ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΠΙΚΕΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 65 % ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕΣ 2-0 Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΠΕΡ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΚΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ 2 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΟΥΛΙΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ. ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….

  46. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch: Αρχικά, μια πρόταση. Ένα blog για τη Λίβερπουλ; Συνεχίζω, ποδοσφαιρικά, με το ματς. Όπως το είδα από την τηλεόραση ο καλύτερος παίκτης της Σίτυ, ήταν ο Στέρλινγκ. Εξαιρετικός, δημιούργησε πολλά προβλήματα και υπεύθυνος για αυτό στο Β´, ήταν ο Κλοπ. Έκανε το λάθος να βγάλει τον Χέντερσον. Την ίδια στιγμή ο καραγκιόζης (πραγματικά απαράδεκτος) έφερε τον Ντε Νπρόινε κοντά στον Στέρλινγκ και επιτίθονταν ασταμάτητα μιας που έπρεπε να βοηθάει ο Μανέ τον ΤΑΑ. Πρόσφατα, μίλησα για το δίδυμο των ακραίων μπακ. Θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου αυτές τις αλλαγές από τον έναν, στον άλλον, όπως έκαναν ξανά στο 2ο γκολ. Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται σε κάθε αγώνα, αυτό που έκανε ο ΤΑΑ είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! Σμπαράλιασε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΣΙΤΥ! Την έκοψε στη μέση σε σημείο να μην υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μαζέψει την αμυντική λειτουργία.

    Γενικά, η Σίτυ ήταν πιο ευχάριστη στο μάτι. Έχει σίγουρα καλύτερη κίνηση χωριά τη μπάλα, τριγωνάκια, εναλλαγές, ωραία ομάδα. Αναρωτήθηκα όμως στο 60, τι θα γινόταν δηλαδή αν έπαιζε η Λίβερπουλ καλύτερα;

    Χέρι, ήταν αυτό που δεν γύρισε το VAR να δει με την Άστον Βίλλα, για να ξέρουμε τι λέμε.

    Ωραία είναι να μιλας για μπάλα…ειδικά αν δεν λες ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, όπως αυτή που είπε ο (σοβαρός) Καρεμπέ περί κατάκτησης του Champions League.

    Προς Πίσσα και Πούπουλα: Ποιός να μιλήσει από το πέταλο; Οι Αριατεροί που επιβεβαιώνουν τη φύση τους; ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙ, ευαίσθητοι ανθρωπιστές, προστάτες των προσφύγων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Μα, αυτοί, μόλις τους πετάξεις τα φράγκα το βουλώνουν για πάντα. Μάυρες σακούλες (Ψωμιάδης), 50 ευρώ/ αγώνα για 40 άτομα ως ασφάλεια με κίτρινα γιλέκα (ENIC/NETMED) αλλά και χιλιάδες εισιτήρια των 100 δραχμών στη Σκεπαστή επι Τροχανά. 100 τα έπαιρνε ο ΧΧ, 500 στα τοπικά club, 1000 στον τελικό αγοραστή. Τότε που ήταν καλός ο Τροχανάς και γύριζε με το τζιπ παρέα με τον ΧΧ τα club. Καλός τζίρος, ε; Έχει και άλλα, βαριέμαι να τα γράφω.

    Αυτοί λοιπόν θα αντιδράσουν; Πώς; Αυτοί δεν είναι οι μάρτυρες του ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΕΚ BARCELONA; Τώρα που τα λέμε όμως και η Barcelona προσλαμβάνει παλαίμαχους για προπονητές…σε καλό δρόμο είμαστε…

  47. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οι μπαλλιες που αλλάζουν αυτοι οι αλήτες οι πλάγιοι μπακ δεν υπαρχουν.
    Ειδικά του Trend που πεταει τις 40αρες μπανάνες με τα φάλτσα που σκανε στα ποδια του Robbo ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ειναι ολα τα λεφτα.
    Αν δεις άπο κοντα το Robbo να τρέχει θα πάθεις πλακα με τη ταχύτητα του, ο τύπος ειναι άλογο κανονικό.
    Οταν βαράμε προς το Anfield road-αριστερά δηλαδή- μας πιάνει ζαλάδα το πανω κατω δεν υπαρχει ο άνθρωπος..
    Το να το πετύχεις στο βηματισμό ειναι εξαιρετικά δυσκολο, αυτο που βλεπεις ατη τηλεόραση δειχνει απλο μέχρι να δοκιμάσει καποιος να το κανει.

    Here comes another one φωνάζανε κάθε φορα που κατέβαινε απο το θεό η μπαλλα και το κάνανε συνεχεια οι αλήτες..

    Το κανει και ο Βιργίλιος με το Sadio συχνά αυτο αν το παρατηρήσεις. Ετσι μπήκε το 1-0 στο Μόναχο περσυ.

    Ο De Bruyne χάθηκε στις δαγκάνες του Fabinho που εχει κανει την θεςη στόπερ αυλή του που δε πατάει κανένας.
    Ο Sterling ηταν ο συνηθισμένος παίκτης του πολυ κλο κλο και τηγανητά τίποτα. Εριστικός, ξάπλωσε 4 φορες για πεναλτυ και πούλαγε μαγκιά στον Gomez που του ρίχνει 2 κεφάλια. Εμετικός απλα.
    Γενικα συμφωνω ευχάριστη στο μάτι αλλα χωρις ουσία. Το κόλπο πιάνει αμα σε φοβούνται, η Liverpool ΔΕΝ μαςαει άο τετοια.
    Λοβτεναρα -αν ειναι δυνατόν! τους έπιασε κότσο.

    Τεράστιο ματς ο Gimi.

    Στο 2-0 έρχεται μια σεντρα μπανάνα απο το υπερπέραν τη πετυχαίνει FULL SPEED o Mo με κεφάλια και το γράφει. Αν παει να το κανει ο γίδας αυτο θα πάθει χιαστό στο σβέρκο και θα ψάχνουμε τη μπαλλα στο μαρουσι.

    ΥΓ Το blog δεν ειναι κακη ιδέα. Ετσι κ αλλιώς γράφω- στα αγγλικά ομως- σε ενα Βρεττανικο αλλα αρκετά αρεα, ειναι θεμα χρόνου καθαρά.
    Παει καλα ομως γράφει γύρω στο + 150.000 μέλη και γύρω στα 600.000 hits/ημέρα. Αλλο κοινό, αλλο target group και φυςικα ΜΟΝΟ για ποδόσφαιρο η δραστηριότητες της LIVERPOOL δηλαδή άλλη νοοτροπία άλλη θεματολογία αλλο ύφος.

    ΥΓ2 Ο καρεμεπε και η κάθε ανάλογου επιπέδου προσωπικότητα μετραει για το βάρος του ως τετοια. Μακάρι να ειχαμε ενα ανάλογο τύπο και ας πέταγε και 2 ανάλογες παπαριες-οκ στην μπανανισταν ειμαςτε.
    Εμεις έχουμε τον Ηλία και τον Αλεξόπουλο. Που αδυνατούν οχι να επιβληθούν αλλα να μιλήσουν απλα ελληνικα.
    Είτε μας αρεςει είτε οχι ο καρεμπε ειναι αυτος που ειναι.
    Φαντάζεσαι στο πάγκο μας προχθές να καθωταν ενας ανάλογος, μιας και μιλάμε για Liverpool ο Carra ας πουμε και να εκανε ο λιβαδιας τις εξυπνάδες του; Γνωριζωντας τον Carra που δε τον λες και το πιο πράο τύπο, θα έβλεπες λιβάδια να τρέχει πιο γρήγορα απο το Sadio στο ξέφωτο μπας καο γλυτώσει..

    Sent from my iPhone.