ΚΑΡΕΡΑ

Το πρώτο πράμα με το οποίο εγώ πάντα ξεκινάω, είναι με ένα θερμό καλωσόρισμα . Μακάρι κάθε καινούργιο μέλος που προστίθεται στην ομάδα και στην εταιρεία, να αφήσει κάτι σαν παρακαταθήκη όταν με το καλό αποχωρήσει. Ναι δυστυχώς. Το μόνο σίγουρο στις σχέσεις, είναι το τέλος. Αυτό όμως το τέλος κάνει και την διαφορά στην οποιανδήποτε σχέση. Άλλο σε διώχνω με τις κλωτσιές, κι άλλο σε μνημονεύω για τις ευχάριστες στιγμές που περάσαμε. Άλλο φεύγεις και πας στην ανεργία, κι άλλο φεύγεις διότι πρέπει να πας σε ένα πιο μεγάλο μέγεθος, είτε σαν ομάδα είτε σαν πρωτάθλημα. Εννοείται φυσικά οτι αν κάποιος φύγει από την ΑΕΚ και πάει σε μικρότερο μέγεθος, τότε δεν θα έκανε καθόλου δουλειά σε μας.

Ένα άλλο ερώτημα που πάντα με απασχολεί, είναι γιατί κάποιοι Ευρωπαίοι έρχονται στην Ελλάδα. Για δουλειά μιλάω, όχι για τουρισμό. Τους άρεσε το μπλα μπλα του Ίβιτς και του Μελισσανίδη; Ή μήπως άκουσαν τον Μητσοτάκη για την ανάπτυξη προ των πυλών; Τους ενθουσίασε η ποιότητα του πρωταθλήματος μας ή είδαν τίποτα αγώνες της ΑΕΚ και κατάλαβαν οτι το ρόστερ της δεν κάνει για την τρίτη θέση; Αυτό το ερώτημα φυσικά δεν μπορώ να το απαντήσω τώρα. Κι αυτό θα απαντηθεί στο τέλος της συνεργασίας ή μετά από κανά δίμηνο, που κάτι θα αρχίσει να φαίνεται στο χορτάρι.

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο, είναι οτι η ΑΕΚ έκανε μια λογική επιλογή. Πήρε έναν Ιταλό ( δεν τον μπερδεύω με τον Στραματσόνι ), που έχει παραστάσεις κι εμπειρίες, σαφώς ανώτερες από έναν Έλληνα ποδοσφαιρικά. Επίσης κάποιον που έχει αντέξει σε πορεία πρωταθληματισμού στην Ρωσία, οδηγώντας στον τίτλο μια ομάδα με μικρότερο προϋπολογισμό από τους ανταγωνιστές της. Οπότε οι καλές βάσεις υπάρχουν, πρώτον για μια πιο μεθοδική δουλειά αλλά και δεύτερον με μια μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανιστεί σαν μεταγραφή κάποιος παίκτης που δεν έχει τα προσόντα να παίξει στην Ιταλία, και στην Ελλάδα να φαντάζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

Ο προπονητής όμως, όπως και ο παίκτης, είναι λαχείο ασχέτως βιογραφικών. Θα κολλήσει με τα αποδυτήρια; Θα κολλήσει με τα χνώτα της διοίκησης; Θα στηριχτεί επαρκώς όταν θα βγάλει τα θέλω του κι όταν καταλάβουν κι εκεί μέσα οτι είναι σοβαρός; Όλα αυτά είναι ερωτήματα, που και πάλι δεν απαντιώνται άμεσα, αλλά θα φανούν αρκετά γρήγορα. Ο Γενάρης είναι προ των πυλών, και τα κενά της ομάδας τέτοια που δεν είναι δυνατόν να μπερδευτεί κάποιος. Ειδικά αν αυτός ο κάποιος έχει έρθει για δουλειά. Ξαναλέω όμως οτι ο καλύτερος προπονητής ( βάσει βιογραφικού ) μπορεί να αποτύχει  σε μια ομάδα, αλλά κι ο χειρότερος να πετύχει.

Σαν προπονητή τον Καρέρα δεν τον έχω παρακολουθήσει. Λίγα πράματα έχω διαβάσει, κι αυτά για το πώς πήρε τον τίτλο. Πολύ σφιχτή αμυντική λειτουργία και μπόλικες νίκες με 1-0. Αυτό από μόνο του δεν μπορεί να μας κάνει και τόσο χαρούμενους – ειδικά τους παλιούς που ξέρουμε καλά το dna της ομάδας μας – αλλά αν το δούμε αισιόδοξα, μπορεί να θεωρηθεί σαν ένας τάκος στην διαρκή κατρακίλα που υφιστάμεθα. Σαν ανάχωμα και σαν βασική εκκίνηση : Ας έχουμε πρώτα το μηδέν πίσω, ας έχουμε αγωνιστική και αμυντική συνοχή, και πού ξέρεις; Μπορεί ο εγγυητής να φέρει κανάν Οκόνσκι για μπροστά και να καθαρίζει η μπουγάδα.

Μπορεί επίσης ο άνθρωπος, αφού βρει την άμυνα του, να έχει την δυνατότητα να φέρει κάποια σκυλιά για το κέντρο, που θα φέρουν την ανάσχεση πιο ψηλά από την περιοχή, κι επομένως πιο εύκολη την υπόθεση της προώθησης της μπάλας προς το αντίπαλο τέρμα. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο το άθλημα. Με αγωνιστές και μαχητές πίσω, εύκολα αναδεικνύεις μια ποιότητα μπροστά, που μάλιστα φαίνεται και παραπάνω όταν ο αντίπαλος λυγίζει από την ψυχολογική του εξουθένωση. Υποθέτω οτι σε αυτά θα τα καταφέρει ο Ιταλός με την σωστή καθοδήγηση των συμβούλων της εταιρείας. Εμείς απλά πορευόμεθα με την ελπίδα οτι θα γίνουν τα προφανή κι όχι όλα αυτά τα αλλόκοτα που είδαμε το καλοκαίρι, με τις μαλακίες περί χτισίματος των επιθέσεων από την περιοχή μας ή με τον βοηθό από την απέναντι πλευρά του γηπέδου να δίνει εντολές.

Και φυσικά το βασικό είναι να δούμε πόσο πολύ μπορεί να δέσει την ομάδα σαν ομοψυχία. Να επιβάλει μια στοιχειώδη πειθαρχία και να πείσει τους κακομαθημένους οτι μπορεί να τους βελτιώσει. Αυτό δεν θέλει τόσο πολύ καιρό. Η προσωπικότητα δεν θέλει δουλειά. Φαίνεται και ξεχωρίζει αμέσως από τις επιλογές της, κι ειδικά μάλιστα όταν απέναντι του έχει κάποιον που είναι σκεπτικιστής. Και που πείστηκε κι αυτός να δώσει μια άλφα πίστωση χρόνου στα συστήματα ή στις επιλογές του προπονητή. Είπαμε οτι αυτό θα φανεί πολύ πιο γρήγορα από το χτίσιμο μιας φυσικής κατάστασης ή την διδαχή κάποιου συστήματος παιχνιδιού. Αυτό φυσικά που δεν αλλάζει, είναι η νοοτροπία οπότε καλοδεχούμενες και οι επιλογές του προπονητή για ξεσκαρτάρισμα. Αυτό κι αν είναι πανεύκολο.

Καλώς μας ήρθε λοιπόν ο Μάσιμο και καλώς να μας αργήσει να μας αφήσει. Από αυτόν εδώ τον χώρο, θα έχει όση στήριξη χρειάζεται κι όση υπομονή απαιτείται. Ό,τι και να κάνει φέτος, η χρονιά είναι χαμένη. Και μακάρι να με διαψεύσει φυσικά. Οπότε δίκαια θα κερδίσει και την option ανανέωσης της συνεργασίας για άλλον ένα χρόνο.

Υγ. Η συνέντευξη τύπου δεν λέει τίποτα. Είναι για τους φαφλατάδες κι όλους αυτούς που είχαν μαγευτεί από τα λόγια του Καρντόσο. Οι ποδοσφαιράνθρωποι δεν είναι για να μιλούν. Είναι για να παίζουν μπάλα ή να δείχνουν τα λόγια τους με έργα στο τερέν.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to ΚΑΡΕΡΑ

  1. Ο/Η Πετρος λέει:

    Πράγματι ένας καλός προπονητής μπορεί να αποτύχει , όπως ένας ταβλαδόρος πού παίζει μονό στό μολτεζίν κι ο απέναντι τσιμπάει 6άρες . Για να πετύχει όμως κακός πρέπει νά´ναι πρόεδρος ο Λουκάς και στο 4-4-2 , να παίζουν ώμο με ώμο Νεστορίδης Παπαϊωάννου !!!

  2. Ο/Η Pontios λέει:

    @steven

    Σε βλεπω καπως αισιοδοξο και λιγακι σιγουρο θα ελεγα για τον καινουργιο προπονητη,

    Ειναι δυνατον (συμφωνα με αυτα που εχουν ειπωθει σε αυτον τον χωρο) να ειναι καποιος σοβαρος οταν ερχεται στην ΑΕΚ του τιγρη.

  3. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Καλή επιτυχία στον Ιταλό. Βάση βιογραφικού, μετά τον Πογιέτ είναι ο πιο κανονικός προπονητής που φέρνει ο Μελισσανίδης. Ιταλική σχολή, πρώτα το μηδέν και μετά ένα γκολ θα το βάλουμε, στην Ελλάδα ειδικά…Οκόνσκι, τί να λέμε τώρα. Ο μεγαλύτερος βιρτουόζος που θεωρώ ότι έχω δει στην ΑΕΚ, ίσως κι επειδή τότε που ήρθε είχα αρχίσει να παρακολουθώ την ομάδα, πήραμε και την κούπα με εκείνο το 1-2 με τον Τάκη, τον θεωρώ κορυφή..Παιχταράς..

  4. Ο/Η Pontios λέει:

    Αν ητανε καλος δεν θα εμενε ενα χρονο ανεργος.
    Αν ητανε καλος θα τον παιρναμε απο το καλοκαιρι.
    Αν ητανε καλος θα τον επαιρνε ο παοκ.Τελικα ο παοκ πηγε και εδωσε δυο χαρτια και πηρε φερειρα με ενα εκατομμυριο και κατι.

    Μακαρι να πιασει.Μακαρι να στηριχθει (αλλα δεν το βλεπω).

    γιατι περιμενουμε τα 20 χαρτια της περιφερειας για το εσωτερικο του γηπεδου?
    δεν εχουμε λεφτα?
    Ελα απαντα μας ελειψες.

  5. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    ΠΑΡΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ.
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-6 ΑΓΩΝΕΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΜΟΤΙΒΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ (ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ) ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΡΩΤΑ!!!
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΟ 5-0 (ΣΕΙΣΜΟΣ ΟΠΑΔΙΚΟΣ).
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΕ. ΟΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΜΟΡΑΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ SPECIAL ONE.
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ…
    ΠΧ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10) ΕΦΤΑΙΓΕ Η …ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΕ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ? ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ? ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ? ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ?
    ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΤΣΙΓΚΡΙ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ Ο ΚΛΩΝΑ Ο ΧΟΥΛΤ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ? ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝΕ ΚΑΝ? ΤΙ?

  6. Ο/Η ΝΙΚΟΣ λέει:

    Τον Μελ μπορείς να τον βρίζεις για το ροστερ για την μπακαλιστικη στελέχωση της ΠΑΕ σε όλους τους τομείς αλλά δεν μπορείς να του πεις τίποτα για το γήπεδο. Ναι θα περιμένει να πάρει τα 20 χαρτιά που δικαιούται από το ΕΣΠΑ όπως οι γαύροι έφτιαξαν σε ξένο οικόπεδο γήπεδο με δανεικά και αγύριστα, ο μπαρόκ κλειστό μπάσκετ που μέχρι και τις προσκλήσεις εγκαινίων χρέωσαν στο κράτος, ο Αλαφούζος πήρε επιχορήγηση για την ανάπλαση της λεωφόρου πόσα εκατομμύρια και έβαλε τα πρεζόνια να βαφουνε τα κάγκελα και μέχρι και μία ομαδουλα συνοικιακη της Νέας Σμύρνης πήρε 25 εκατομμύρια για το κλειστό της Αρτάκης για να λέμε αλήθειες στο γήπεδο άρχοντας ο τίγρης στα αλλά λίγος…

  7. Ο/Η conpater λέει:

    Εκ του αποτελεσματος θα κριθει κι ο Ιταλος. Οπως ολοι αλλωστε. Το ζητουμενο με μας ειναι πως και ποτε θα οριστει το αποτελεσμα. Σε 3 αγωνιστικες? Σε 5 ? Στο τελος του πρωταθληματος? Παιζοντας σφιχτη αμυνα και ψαχνοντας εστω το μισο νικητηριο γκολ ? Αποδιδοντας θεαμα χορταινοντας μπαλα τον κοσμο,αλλα απο νικες…γιοκ?
    Μην ξεχναμε τον Πογιετ και τον Χιμενεθ,που εστηναν αμυνες που δυσκολα ετρωγαν γκολ,αλλα τα γκολ τα εβαζες με το σταγονομετρο… Και τοτε γκρινιες ειχαμε γιατι αλλιως ειχαμε συνηθισει αυτην την ομαδα και αλλα βλεπαμε….
    Ειχες ομως νικες.
    Ενα καλο στοιχειο ειναι πως ξεφυγαμε απο την πεπατημενη των Ισπανοπορτογαλλων,οπου αν εξαιρεσεις δυο τρεις καλες περιπτωσεις ,ολοι οι αλλοι ηταν σαν να εκαναν αποβαση στην Ελλας τιποτα τυχασπαρτοι απο τις καραβελλες…
    Το μεγαλυτερο στοιχημα ειναι αν θα καταφερει να πεισει την διοικηση ,να τον ακουσει σε θεματα μεταγραφων. Που θα εχει αντικτυπο πρωτιστα στην ομαδα και παραλληλα θα φανει κατα ποσο σεβεται τον εαυτον του προσδοκοντας μετα απο δυο χρονια να παει σε μεγαλυτερο κλαμπ. Αυτα ομως οριζουν και το αποτελεσμα που λεγαμε στην αρχη.Εμεις απλα βλεπουμε και περιμενουμε….

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μην αγχωνεσαι, τσαμπα σκας. Εχουμε και δουλειες δεν ειναι ολη μερα η εννοια μας ο Μανταλος.

    Βλεπω την ομαδα μου δηλαδη τα Aston Martin στο CHL, ΔΕΝ ασχολουμαι με τα δικυκλα Garelli-Carrera της αεκ.
    Με την αεκ θα ασχοληθω οταν ξαναγινει κανονικη ομαδα και δε τη ρεζιλευει ο κουγιας και ο ΟΦΗ.
    Την αποψη μου την εγραψα πριν 2-3 μερες.
    Φυσικα στηριζω το νεο προπονητη, ποσο χειροτερα να παμε δηλαδη, αλλα εγω δεν φερνω παικτες. Η διοικηση θα τον στηριξει?
    Η θα παιζει οπου γουσταρει ο ‘αρχηγος’ και θα ριχνει μπινελικια/κουτουλιδια ο λιβαδιας και θα κανουμε οτι δε τα ειδαμε?

    Γιατι και στο Poyet τα ιδια λεγανε και οταν ηρθε η ωρα τον στηριξαν μεν, στα λογια δε. Με ενα Πεκχαρτ την εβγαλε ο ερμος.

    Τα αλλα τα ειπες μονος σου. Ανεργος ενα χρονο, το καλοκαιρι πηραμε τα πουστακια και ο ζμπαουγκ επρεπε να σε ειχε 0-3 στο μισαωρο, αφου αποκλειστηκες στην Ευρωπη.

    Τα 20 τα περιμενεις γιατι ο προεδρας δε βαζει ουτε τα ρεστα απο τα τσιγαρα στο περιπτερο. Οσα ‘εβαλε’ ηταν απο οσα περισσεψαν (20 απο τα 40) απο αυτα που ΒΟΥΤΗΞΕ απο το ταμειο της αεκ που θα ζουσε με τα εσοδα της (30 απο το CHL και αλλα 10 απο το Europa) αλλα κατεληξε να κανει μεταγραφη τον Ιταλο πλατελα και το τανκ που σκοτωσε το νιονιο οταν δε μπινελικωνεται με το λιβαδια. Ενα ολοκληρο γυρο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ηταν ο γκολεαδορ, εμφανιζεται μονο αμα βρει κανα πεθαμενο και μονο εντος εδρας.

    Οποτε λεφτα εχουμε μεν, απλα ειναι στις τσεπες των αλλων. Τωρα ειμαστε στη διαδικασια να τα τσεπωσουμε για να κανουμε το γηπεδο ΜΑΣ, μιας και η Δικεφαλλος Α.Ε ειναι εταιρεια συμφερωντων Μελισανιδη τελευταια φορα που κοιταξα. Δηλαδη η αεκ θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να παιζει εκει.

    Φυσικα και κανενας σοβαρος δε παει να δουλεψει στο Μελισανιδη. 6 χρονια, παμε στα 7, ποιον σοβαρο ειδες δηλαδη? Το Δελλα, το Μοραις η μηπως τον Ουζουνιδη? Τον Καρντοσο η τον Τιμουρη? Η μηπως το στελαρα που τσιμπαγε απο πισω τις 300αρες μαυρα απο το βαγγελα για να στειλει τον ανηψιο δωρεαν στο γαυρο?

    Εσυ αμα καθωσουν κανα χρονο και σου εσκαγαν μια 300αρα, βολευωντας εξτρα και 2 φιλαρακια σου παρεα θα ελεγες οχι?

    Και μιας και ειπα ουζουνιδης γιατι καποιοι που δεν θεωρουσαν ορθολογικη επιλογη! ας δουμε τι εγραφαν στις 9/10/2018 μετα το ματς με το γαυρο: Γιατί έχω την άποψή ότι η ομάδα βρήκε επιτέλους προπονητή;…… Φαίνεται ότι η ομάδα προσπαθεί να παίξει κάτι να το πω πιο σύγχρονο πιο ελκυστικό με μεγάλη ένταση και ταχύτητα. Είναι η ιδέα μου ή ισχύει κάτι από αυτά που λέω; είναι ο ουζουνιδης ο προπονητής της επόμενης δεκαετίας για τη ομάδα μας ή ως συνήθως ενθουσιαζομαι εύκολα ή κάτι ενδιάμεσα;

    Αυτα για να μη ξεχνιωμαστε..

    Οποτε ασε με εμενα με το τρενο στη Premier και στο CHL και ας περιμενουμε να δουμε τι θα κανει ο Ιταλος, αλλα κυρια τι οπλα θα του δωσουν. Να παει καλα και να μαζεψει αυτο το τσιρκο που βλεπουμε στο χορτο γι αρχη και βλεπουμε.

    Ολα τα αλλα ειναι ευχολογια..

    ΥΓ Παμε για το παγκοσμιο συλλογων στο Καταρ την επομενη εβδομαδα. Μακαρι να το καθαρισει η ομαδα ΚΑΙ αυτο. Χθες παντως βολτα εκανε παλι.

    ΥΓ2 Ενα πουλακι σφυριξε οτι ο Πεπ τελειωσε μιας και η ομαδα εχει μεινει μονοτονα στασιμη. Θα κλεισει τη χρονια και φευγει. Πρεπει να κανει κατι πολυ θεαματικο- δηλαδη να παρει το CHL? για να το γυρισει. Τη PL με -14 μαλλον την εχει ξεχασει.

  9. Ο/Η nnektarios λέει:

    Σημασία έχει πρωτίστως πώς βλέπει η διοίκηση τον Καρέρα. Σύντομα και εύκολα, στην περίοδο των μεταγραφών θα γίνει κατανοητό σε όλους μας. Μπορώ να μιλήσω μόνο για αυτά που βλέπω, μου αρέσουν τα γυαλιά του (θα παραγγείλω και εγώ γιατί ζήλεψα) και η κόρη του. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, όπως είπε και ο ίδιος.

    Συντάσσομαι με τον Snitch πλέον, είπε κάτι που δεν αντικρούεται. Όταν γίνει κανονική η ΑΕΚ, να ασχοληθώ ξανά με αγάπη, όταν πράγματι, σταματήσουν να της κάνουν πλάκα ο Κούγιας και ο πρώην προπονητής της στην Κ19, ήμαρτον.

    Για όσους ενδιαφέρονται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΑΦΑΙΡΟ, παραθέτω ένα link που αξίζει να διαβαστεί μέχρι τελείας.

    https://athletestories.gr/sto-matrix-tou-trent-alexander-arnold/

  10. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Χθες είδα καμπόσο από το παιχνίδι στο τηγάνι. Φοβερό προπονητικό λαυράκι παρακαλάγαμε τόσο καιρό και περιμέναμε κιόλας σα μωρές παρθένες μπας και μας κάνει τη χάρη κι έρθει….ουάου, μιλάμε για φοβερό στήσιμο το κόκκινο αστέρι…30 τελικές η αρμάδα της τρούμπας, θυμάμαι μπορεί και 10 κόντρες που κάναν οι άλλοι και στείλαν τη μπάλα μαλακά στην αγκαλιά του Σα (κανονική ομάδα θα είχε ρίξει κει 3 άνετα στην κόντρα)…αλλά -ιτς είναι, πραγματικά είναι να απορείς πως είδαμε και κανέναν από τα άλλα ρυπαρά γένη…

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Takumi Minamino:

    24 ετων, 1.75, διεθνης (φυσικα), δεξι εξτρεμ.
    129 εμφανισεις- 41 γκολ.

    Κοστος £7,25mil (€8,5mil) απο τη Salzburg, ερχεται με το νεο χρονο για βοηθεια-backup κυριως στο ΜΟ.

    Στα 2 μεταξυ μας ηταν μονιμα πονοκεφαλος: γρηγορος παικτης, κοντρολαρισμενο παιχνιδι χωρις ανουσιες ενεργειες, αλλαζε πλευρες συνεχεια.

    Ξοδευτηκε ο Jurgen παλι, ακους εκει 300 για τον Mbabe.. Δε πανε καλα οι ανθρωποι.

    Welcome Takumi !

  12. Ο/Η bandog λέει:

    οταν βγεις στην αγορα για προπονητη , το πρωτο μαγαζι που μπαινεις να ριξεις βλεφαρο ειναι η ιταλια.

    οποτε θετικο ειναι που αποφυγαμε πουστρακια, καραφλες και ιτς….

    ο καρερα ειναι κανονικος με παραστασεις σαν παικτης και με προπονητικες επιτυχιες διπλα σε κοντε αλλα και σε σολο καριερα στη ρωσια.

    φυσικα αποψη μου ειναι οτι τα εργαλεια κανουν το μαστορα οποτε χωρις αμεση αποκτση ενος σεντερ μπακ και ενος κανονικου 8αριου να συνδεει με ταχυτητα και ακριβεια αμυνα με επιθεση , μην περιμενουμε θαυματα….

    καλοσοριζω με τη σειρα μου τον Μαξιμο (και τις κορες του) και ευχομαι να δωσει στην ομαδα το μαξιμουμ .

    ΥΓ: ο μελισσανιδης εχει ηδη παραιτηθει απλα δεν μας το εχει πει επισημως.
    ελπιζω ο συμπαικτης που αναζητα να μην ειναι τερμα λαμογιο και να μη βρεθουμε παλι σε μια δεκαετια σε μνημονιο….

    ΥΓ2: ωραιος ο αστερας εχθες στο τηγανι.

    του ελειπε ο κριστισιτς ομως να δωσει δυναμη στα κεντρα….

    ρε δε γαμιομαστε λεω εγω με το σκαουτιν που εχουμε σε παικτες-προπονητες.

    ο αλλος ειδε οτι ο γαυρος θα εχανε την προκριση και εβαλε μεσα τον ιθαγενη τροχονομο να καθαρισει το ματς….

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Liverpool sign a new deal with Nike 🎽

    Liverpool land the most entertaining young Asian player (Japan)

    Liverpool go on a tour to Asia the next summer ✈

    And that’s how you do business 💰

    Διαλογος χθες βραδυ:

    – Μα καλα πηγατε και πηρατε Γιαπωνεζο ποδοσφαιρηστη?
    – Ε για να τον πηρε ο αλλος δε μπορει ΚΑΤΙ θα ειδε. Δε το λες και ασχετο, οτι εχει φερει ειναι σουπερ. Σε 2 ματσακια παντως που ειδα εγω- δε τον ηξερα- ηταν πολυ καλος παικτης.
    – Μα Γιαπωνεζο?
    – Τωρα μιλατε εσεις που πηρατε το Σωκρατη με το David Louis αμυντικο διδυμο?
    – U got a point there…

    Ακομη και το Chewbacca να φερει στην ομαδα ο Klopp δεν εχω κανενα προβλημα. Ο Τζουμπακα ειναι αυτος ο ψηλος-τριχωτος-200 χρονων του Star Wars.

    Το λεω για να μη μπερδευτουμε με το Τζουμακα, τον 73χρονο που διετέλεσε Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών (1986-1988), Υφυπουργός Παιδείας (1988), Υπουργός Εργασίας (1995-1996) και Υπουργός Γεωργίας (1996-1998) του ΠΑΣΟΚ.
    Αυτον που εκπροσωπει το νεο και τον μαζεψε ο αχαστος για να πολεμησει το …παλιο!

    ΥΓ1 Ξαναειδα τη Wolves χθες, ηταν το μονο ματς που μου εκανε κλικ να χαζεψω. Παρεα-φαγητο-μπυρες κλπ στο σπιτι ολοι ασχολουνταν με τις εκλογες. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑ, ευχαριστο θεαμα, διελυσαν 4-0 τα μεμετια της Μπεσικτας χαλαρα.

    ΥΓ2 Tweet αχαστου αλι6 πριν τις εκλογες:

    Οταν οι καλπες στηθουν στο Ηνωμενο Βασιλειο θετικες ειδησεις θα ερθουν και εκει με τη νικη των εργατικων του Τζερεμι Κορμπιν.

    Χθες εδω ειχαμε τα αποτελεσματα: H μεγαλύτερη νίκη των Συντηρητικών από εποχής Θάτσερ. «Βατερλό» για τους Εργατικούς: Η βαρύτερη ήττα από το 1935!

    Α ρε ΖΑΒΟ: βουλομενο γραμμα διαβαζεις ρε μπαγασα..

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Επεκταση συμβολαιου για αλλα 2 χρονια, μεχρι το 2024.

    Το ειχα γραψει τον Ιουλιο (1/7/2019), τοτε που εγινε η προταση δηλαδη, σημερα απλα το ανακοινωσαν: Το αρχικο επταετες απο το Οκτωβριο του 2015 μεχρι το Ιουνιο του 2022, πηγε στο +2 δηλαδη μεχρι το Ιουνιο του 2024.

    Οπως δηλωσε και ο ιδιος: καποιοι θα χαρουν πολυ και καποιοι θα στεναχωρηθουν!

    Εγω απλα ηθελα να τονισω την αφοσιωση μου στο συλλογο (σ.σ λες και το αμφισβητει κανενας) επεκτεινωντας για αλλα δυο χρονια- συνολο εννεα- το συμβολαιο μου.

    For anyone in football who aspires to compete in an environment where every element of the organisation is at its very best – from the support of the supporters to the vision of the owners – there can be no better place than this.