ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ;

Βλέπεις ένα παιχνίδι ποδοσφαιρικό. Σου προκαλεί κάποια συναισθήματα ανάλογα με την μπάλα που ξέρεις, ανάλογα με αυτήν που έχεις δει στην ζωή σου, κι ανάλογα φυσικά με την παλαιότητα σου. Στο τέλος του παιχνιδιού, η κορυφαία ερώτηση είναι πάντα μια : το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο;

Όχι, δεν θα κάνω ποδοσφαιρική αμπελοφιλοσοφία. Μια πλευρά του παιχνιδιού θα ήθελα να φωτίσω, που έχει προκύψει κι εδώ, με την χρήση του var. Και δεν θα ασχοληθώ με το αν κόβει τον ρυθμό του αγώνα ή αν το γερμανικό ή το αγγλικό μοντέλο είναι προτιμότερο. Ούτε θα ασχοληθώ με το κράτημα των συναισθημάτων αθλητών και φιλάθλων, μέρι την τελική απόφαση του διαιτητή, που φυσικά εδώ στην Ελλάδα είναι αυτός που σφυράει.

Παρακολούθησα λοιπόν το ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όπως και το δικό μας στην Τούμπα. Αυτό που θα ήθελα ευθύς εξ αρχής να πω, είναι το var θυμίζει λίγο την αντιδιαστολή που υπάρχει και στην απλή δικαιοσύνη : Το γράμμα του νόμου, και το πνεύμα του νόμου. Κάτι που ούτως ή άλλως διαφοροφοποιεί τον κοινό δικαστή, σε σχέση με αυτόν που είναι ανοιχτόμυαλος και εμπνευσμένος.

Μα ισχύουν τέτοια στην διαιτησία; Φυσικά και ισχύουν – θα εξηγήσω πιο κάτω -, όπως φυσικά ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ποιός είναι ο διαιτητής ο καλός και ο κακός, ακόμα και τώρα που γίνεται χρήση της τεχνολογίας. Απλό μέτρημα των φάσεων να κάνεις που ο διαιτητής διορθώνει τις αποφάσεις του ή απλά τις επιβεβαιώνει, κι έχεις έτοιμο το συμπέρασμα για τις ικανότητες του.

Παίρνω λοιπόν την φάση στο κλασσικό ντέρμπυ, που η αθηναϊκή ομάδα ζητάει πέναλτυ. Συγκεκριμένα φαίνεται στο var ο αμυντικός του Ολυμπιακού πατάει το πόδι του αντιπάλου του. Με το γράμμα του νόμου, στο στοπ καρέ, είναι πέναλτυ. Ένα πέναλτυ για το οποίο ο παθών δεν διαμαρτυρήθηκε, ούτε καν έπεσε κάτω. Και φυσικά ούτε το πήραμε είδηση εμείς, κάτι το οποίο είναι και το πιο σημαντικό για μένα. Επιτέλους, εμείς είμαστε οι πελάτες. Στη συνέχεια, το παιχνίδι διακόπηκε και ο Φιλανδός διαιτητής, εκλήθη να πάει στο var.  Είναι δυνατόν να μην είδε το πάτημα; Αποκλείεται. Γιατί δεν έδωσε το πέναλτυ; Διότι πήγε με το πνεύμα του νόμου. Οτι δηλαδή το πάτημα δεν έγινε εκούσια με σκοπό ο άλλος παίκτης να μην μπορέσει να πάρει την μπάλα. Έγινε εντελώς ακούσια και ήταν σχεδόν αδύνατον ο θύτης να το μαζέψει.

Ούτε ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε ιδιαίτερα. Όχι φυσικά διότι έκρινε κι αυτός με το πνεύμα του νόμου, αλλά διότι Αλαφούζος και Μαρινάκης είναι συνεταίροι. Αυτός που χάλασε τον κόσμο ήταν ο ΠΑΟΚ ως έχων νόμιμο δικαίωμα. Τα ίδια είχε κάνει και παλιότερα ο Ολυμπιακός για παιχνίδι του ανταγωνιστή του. Και φυσικά αφήνουμε στην άκρη τις δηλώσεις του ξεμωραμένου Θεοδωρίδη, που όλα τα είχε δει καθαρά. Τι θέλω να πω τελικά; Οτι το var είναι χρήσιμο στις δύσκολες φάσεις, που όμως έχουν μια λογική συνοχή. Μια συνέχεια. Εδώ ήταν ένα πάτημα ενώ η μπάλα είχε απομακρυνθεί και φυσικά δεν διακρίνεται καμία πρόθεση να γίνει πάτημα και φάουλ. Σωστά ο Φιλανδός συνέχισε το παιχνίδι, κι άφησε φυσικά όλους τους lifestyle θεατές κάγκελο.

Τα ίδια είχαμε περίπου στην Τούμπα, στο γκολ που φάγαμε μετά από τον καταλογισμό του πέναλτυ. Βγήκε ο Κετσετζόγλου και μίλησε για σφαγή. Βγήκε ο Βαρούχας και είπε οτι ήταν επιθετικό φάουλ στον Βράνιες προηγουμένως. Βγήκε και ο Κάκος κι είπε τα εντελώς ανάποδα. Απόλυτα λογικά είναι αυτά αν δεχτούμε τους εργοδότες όλων των κριτικών. Όπως βέβαια πρέπει να δεχτούμε οτι η χρήση του var έχει γίνει μπουρδέλο εδώ στο Γιουνανιστάν, όπως και κάθε τι άλλο που βρίσκεται στην υπηρεσία του πιο δυνατού συγκαιριακά νταβατζή.

Τώρα όμως μιλάμε εμείς, οι πελάτες. Εγώ βλέποντας την μετάδοση του αγώνα, και ζωντανά και σε replay, δεν πρόσεξα επιθετικό φάουλ στον Βράνιες. Μπορεί και να έγινε, δεν το αποκλείω. Αν έγινε όμως, έγινε σε μια φάση εκατέρωθεν τραβηγμάτων, που φυσικά περνάνε στο ντούκου και δεν δίνεται τίποτα. Για το πέναλτυ δεν ασχολούμαι φυσικά αφού ήταν καραμπινάτο, όσο χαζό κι αν ήταν λόγω της θέσης του αρχηγού του ΠΑΟΚ. Χωρίς περαιτέρω ανάλυση, νομίζω οτι κι εδώ ο Ισραηλινός επέλεξε να πορευθεί με το πνεύμα του νόμου. Και πολύ καλά έκανε λέω εγώ.

Αυτό λοιπόν που μένει, είναι αν η ΑΕΚ έχασε δίκαια. Εγώ δεν είδα πουθενά κάποια ομάδα να έχει ανάπτυξη. Δεν είδα καμία αποφασιστικότητα στην διεκδίκηση και δεν είδα κάποιο δουλεμένο σύνολο που να τρέχει. Φυσικά ο ΠΑΟΚ ήταν εξ ίσου κακός και την έβαλε στο παιχνίδι με το άγχος και την νευρικότητα του. Βγήκε λοιπόν μια σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα μας να κλέψει τον βαθμό. Το δοκάρι του Μάνταλου. Ωωωπ τι είπα; Να κλέψει τον βαθμό. Και μόνο αυτή η κουβέντα αρκεί για να απαντήσεις οτι δεν αδικηθήκαμε πρώτον και δεύτερον οτι η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη. Τα λοιπά είναι θέματα προπαγάνδας και δεν αφορούν τους πελάτες, που πληρώνουν αλλά τους παλάτες τους τζαμπατζήδες που όλες οι ομάδες διαθέτουν.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ;

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γιατί βρε Στήβεν δεν είναι φάουλ; Γιατί εμείς πάντα να τα βλέπουμε έτσι ενώ αυτοί τα παίρνουν σε κάθε παιχνίδι; Αφού ξέρεις ότι το παιχνίδι παίζεται έτσι γιατί εμείς να τα βλέπουμε αλλιώς; Νομίζω ότι η τρέλα καί η κόντρα με τον Μελισσανίδη σε επηρεάζει και τα βλέπεις αλλιώς. Εγώ δεν μιλάω για καμιά ομαδάρα, μπουρδέλο είμαστε αλλά να κάνουν αυτοί το άσπρο μαύρο,και σύννεφο η προπαγάνδα κάθε Κυριακή και εμείς να το παίζουμε δίκαιοι και καθαροί με τα μουνια που σε 4 χρόνια έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ; Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι.Αλλο ο Μελισσανίδης και αυτά που θα του χωνουμε και άλλο αυτό που βλέπουμε. Φάουλ ήταν φίλε μου.Δεν θα υποστηρίζουμε τα μουνια που μας λένε χάρτινους,που κοιμηθήκαμε με +5 και κεκλεισμενων και ξυπνήσαμε με γεμάτο γήπεδο.Αντε με τους κομπλεξικους.Τα δικά μας όποτε θες τα συζητάμε.Με αγάπη πάντα στα λέω αυτά φίλε γιατί και σύ αρρωστακι είσαι και ας το παίζεις αντικειμενικός. Θα ήθελα να μας πεις όποτε μπορείς τι βλέπεις από καλοκαίρι καί μετά με εκλογές και συμμαχίες με γαύρο.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το σχόλιο από πάνω από ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ….

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Αγαπητέ να ξεκαθαρίσω κατ’ αρχάς οτι δεν έχω καμία κόντρα με τον Μελισσανίδη. Είμαστε άλλοι κόσμοι από ανέκαθεν και πάντα είχαμε τις διαφωνίες μας. Από εκεί κι έπειτα γίνεται μια κριτική στην ΑΕΚ και για την ΑΕΚ, που δεν χρειάζεται κάποιος νάναι μορφωμένος για να καταλάβει ποιός έχει δίκιο. Το κείμενο από πάνω λοιπόν εξυπηρετεί την τίμια κριτική χωρίς παρωπίδες. Και φυσικά την υποταγή του var στο ελληνικό μπουρδέλο που λογικά διοικείται απο νταβατζή. Όλα τα άλλα που λες τα έχω πει και φυσικά δεν ασχολούμαι με τον μέσο Παοκτζή ( τζαμπατζής πελάτης και κανονικός πελάτης ). Ας με λέει ό,τι θέλει. Σημαίνει οτι είμαι; Να είμαστε σοβαροί. Επίσης είπα οτι μπορεί και να έγινε φάουλ. Εγώ είπα δεν το είδα ή μάλλον είδα κάποια τραβήγματα που βρωμάνε όλα τα γήπεδα και άλλοτε δίνονται κι άλλοτε δεν δίνονται. Ανάλογα με τα συμφέροντα. Και δεν το παίζω υπεράνω. Είμαι υπεράνω και δεν μπερδεύω ποτέ κάποια μαλακία είτε την κάνει ο δείνα είτε ο γιός μου. Τώρα για το καλοκαίρι είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το τι θα γίνει. Πάντως το μπλοκ Σαββίδη δύσκολα σπάει με τα σημερινά δεδομένα.

  4. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
    φιλαράκι. Σε διαβάζω και σέ εμπιστεύομαι και ας μην γράφω συχνά. Αλλά καταλαβαίνεις ότι καμία φορά μου τινάζει το μυαλό αυτή η μαλακια που έχει πιάσει τους ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ τόσα χρόνια.Αντε ρε περάστε τον ΑΡΗ στα πρωταθλήματα και μετά μιλήστε.Αντε βρε που τόσα χρόνια λέγατε για τον γαύρο και από μέσα σας θέλατε να γίνετε χειρότεροι από αυτόν.

  5. Ο/Η bandog λέει:

    Προφανως κ η αεκ αδικηθηκε. Ο διαιτητης ειναι δικαστης στο χορτο.οφειλει να υποδειξει καθε παραβαση βασει νομου αλλιως χανουμε το μετρημα.

    Αν ηταν πεναλτυ το τραβηγμα στον βιερινια τοτε ηταν φαουλ κ το σπρωξιμο στο βρανιες καθως δεν υπαρχει δυναμομετρο.

    Στον κριστισιτς δεν ειδα να υπαρχει πεναλτυ του βαρελα αλλα στο χερι του τελευταιου ηταν μαρς αφου η μπαλα πηγαινε στην εστια!

    Το οτι δεν παιζουμε καλα δε σημαινει οτι θα κλεισουμε τα ματια σε ο,τι δικαιουμαστε να περνουμε.

    Οι γαυροι δεν ειδαν πεναλτυ στη φαση τιυ μακεντα αλλα πανηγυρισαν με ακριβως ιδιο πεναλτυ την ισοφαριση κοντρα στην τοτεναμ .

    Ενταξει μαχη των δυο θα ειναι το πρωταθλημα αλλα οχι τοσο απρικαλυπτα ρε παιδια.
    Ο βασικος νομος που κανει το ποδοσφαιρο το καλυτερο αθλημα ειναι το οτι δεν νικαει παντα ο καλυτερος!

    ΥΓ: καλο κορμι αυτος ο πολωνος χαδ.δεν ξερω τι λεει σαν παιχτης αλλα ενα τεροιο ντουκι στα κεντρα το θελαμε.

    Πας να παιξεις ξυλο , θα επιορνες ποτε μαζι σου σιμοες, γαλανο η κριστισιτς???

    Με το σιμαο τι τρεχει?
    Τι ειδαν οι τουρκοι?
    Δεν πιστευω οτι το 2020 κοβεσαι απο ποδοσφαιριστης για μυωπια.

    Ουτε στην αεροπορια δεν σε ο
    Κοβουν για τετοια πλεον.

  6. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Steven και λοιπη παρεα καλη χρονια να εχετε. Για μενα εννοειται οτι ηταν φαουλ πριν το πεναλτι. Και σε ολο το παιχνιδι δεν πηρες ουτε μια αμφισβητουμενη φαση υπερ σου.Ουτε μια. Σου βγαζει στο τελος 2 παιχτες με κοκκινη και δεν κραταει ουτε ενα δευτερο επιπλεον καθυστερηση, οχι οτι θα εκανες κατι αλλα για τα ματια του κοσμου.
    Αυτοι γιναν χειροτεροι γαυροι απο τους αυθεντικους. Με επο, με καναλια δικα τους, με ομαδες δικες τους, με δανεικους παντου και με το μεταλλο του πρωταθλητη που δεν ΄΄ξερει΄΄ να χανει. Εγω αυτη την εντυπωση εχω παντως χωρις να διαβαζω ΄΄κεφτε΄΄.
    Ο Μελ ολα τα κακα μπορει να εχει αλλα τετοια δεν εκανε ουτε τωρα ουτε παλια, αλλο αν μπορει, παντως και να μπορουσε απο μεγαλη μαζα φιλαθλων μας (δεν λεω απο ολους) θα ετρωγε καθημερινο κραξιμο. Πραγμα που δεν συμβαινει στους παοκτζηδες.

  7. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    Είσαι εξαιρετικός ! για εμένα είσαι σχολείο. να σαι καλά.

    παρασύρομαι πολύ εύκολα από ένα οπαδισμό αισχρό, μίζερο, ένα οπαδισμό της πλέμπας.

    σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο.

  8. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Να αγιάσει το στόμα σου φιλαράκι. Το χέρι του Βαρέλα θα δινόταν πέναλτι με τον περσινό κανονισμό. Με το νέο κανονισμό δεν υπάρχει παράβαση αν η μπάλα χτυπάει στο χέρι από προσπάθεια του ίδιου του αμυντικού, ο Βαρέλα τη βρίσκει πρώτα με το κεφάλι και από εκεί βρίσκει στο χέρι του. Η φάση του Βράνιες είναι 50-50 δε βοηθούν τα 2 ριπλέι. Μου κάνει εντύπωση όμως από τη στιγμή που στην εξέλιξη της φάσης δόθηκε πέναλτι, όχι μόνο ο Βράνιες αλλά και κανένας άλλος παίκτης μας δε διαμαρτυρήθηκε αφού πλέον υπάρχει το VAR.

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλησπέρα. Το πρωτάθλημα πριν από 2 χρόνια , θεωρείς πως το κλέψαμε? Με την έννοια ότι εκμεταλλευτηκαμε τη μαλακια του Σαββίδη?

    Γιατί νομίζω πως γενικά δεν παίζαμε καλύτερη μπάλα από τον ΠΑΟΚ, για να πούμε πως το αξιζαμς αγωνιστικά.

  10. Ο/Η Stelathen λέει:

    Καλησπέρα. Με την ιδιιο συλλογισμό το πρωτάθλημα πριν από 2 χρόνια , θεωρείς πως το κλέψαμε? Με την έννοια ότι εκμεταλλευτηκαμε τη μαλακια του Σαββίδη?

    Γιατί νομίζω πως γενικά δεν παίζαμε καλύτερη μπάλα από τον ΠΑΟΚ, για να πούμε πως το αξιζαμε αγωνιστικά.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπαρχει φυςικα κανενα φάουλ. Αυτές οι φαςεις γινωνται κατα δεκαδες σε ολα τα στημένα σε ολα τα κόρνερ κλπ
    Γι αυτο άλλωστε και δε μίλησε κανένας εκείνη τη στιγμη παρα το έκαναν σημαία μετα το ματς για να πιαστούν απο καπου.

    Δικαιολογίες αμπαλλων που ειναι ανίκανοι να πάρουν ΕΝΑ σοβαρο παιχνίδι εδω και δυο χρονια και σκοτώνουν μονο κανα πεθαμένο νιονιό εντός έδρας.
    Αν γινόταν ανάποδα η φαςη, να κανει ο αμυντικός το ‘φάουλ’ και το σφυράγε θα λέγανε δεν εγινε τίποτε και πάλι μας σφάζουν.

    Ο κανονισμός του χεριού εχει αλλάξει και εχει εναρμονιστεί με αυτο που σφυράνε εδω τα τελευταια 130 χρόνια: αν η μπαλλα βρει πρώτα σε αλλο μέρος του σώματος και μετα στο χέρι τοτε δεν ειναι τίποτα, πολυ σωστά.
    Χέρι ειναι ΜΟΝΟ αν το κανει π επιθετικός και αποκτήσει πλεονέκτημα.

    Το θεμα VAR στην Ευρώπη ειναι αστείο: ο VAR εδω υπαρχει ΠΑΝΩ απο το διαιτητή οπως σωστά κανουν μιας και επεμβαίνει σε φαςεις που ο ref είτε δε μπορεί είτε δεν εχει 100% αντίληψη της φάσης. Δεν εχει κανενα νόημα να εχεις VAR για να συμβουλεύει τι ΔΕΝ είδε εξ αρχής ο άλλος!

    Οι Άγγλοι για άλλη μια φορα διδάσκουν πως παίζεται το άθλημα γραφωντας κανονικά την UEFA εκει που δε πιάνει μελάνι οχι μονο στο var που δεν έχουν καν οθόνες αλλα και σε πολλούς άλλους κανονισμούς (Hand ball, dangerous play etc), μη μιλήσουμε για goal line tech που ειναι πολυ Ουαου πράγμα να το δουν οι τσιφτετελληνες πίθηκοι.
    Ενα θεμα που υπαρχει με τα εκατοστά στα offside θα αλλάξει μιας και στην FA ΔΕΝ ειναι ευχαριστημένοι με το σύστημα που ειναι απόλυτο σε βαθμό χιλιοστού.

    Η αεκ ως συνήθως κρύβει την ανικανότητα της πιςω απο οτιδήποτε μπορεί να δωςει άλλοθι στη μαλάκια τους.
    Το οτι αυτοι οι χαβαλέδες που εχεις στο ρόστερ σου δε μπορούν 2-3 χρονια σερί να νικήσουν το Λημνιό μεςα έξω ειναι το θεμα και ΟΧΙ αν ενα φάουλ ηταν η δεν ηταν.

    Κοιτάτε εκει που ο σπυριαρης δε πετυχαίνει βαλσαμωμεβο ελέφαντα απο μισό μέτρο, κοιτάτε να ξεφορτωθείτε τον άλλον τον αστείο που αποβάλλεται ΜΟΝΙΜΑ, κοιτάτε να πάρετε κανα παίκτη ΜΠΑΣ και κανει Κάμα συνδυασμό και βάλει κανα γκολ και μετα μιλάτε..

    3 μέρες τωρα η αεκ το εχει κανει παντιέρα το θεμα λες και ειναι η Liverpool και της έκλεψαν το CHL. Δε θα εισουν στο -13 θα εισουν στο -11 και κατι τρέχει στα γύφτικα.
    ΟΚ ξέρουμε γιατι φωνάζει ο χοντρός αλλα δεν ειναι γ ωρα τωρα -απο κινητο- να τα πουμε. Διαπιστευτήριο δίνει καλα πάντως οπως και το αφεντικό του εκει που πρέπει..

    Ο άλλος ο κακομοιρης δεν είχε παίκτη να κανει αλλαγή!!! και καθωμαστε τωρα και ασχολούμαστε με τους δράκους του Δηματου..

    Sent from my iPhone.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Stelathen : Ήμασταν καλύτεροι, το πήραμε πανάξια και δεν υπάρχει καμιά μαλακία του Σαββίδη. Δεν υπάρχει πουθενά να παίρνουν κι οι δυό ομάδες τους βαθμούς ενός αγώνα, που δεν έχει γίνει με υπαιτιότητα της μιας. Αυτά δεν υπάρχουν για μένα.

  13. Ο/Η nnektarios λέει:

    1. Ήταν πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ, όπως είπε και ο Βαρούχας που δεν πληρώνεται από κάποιον. Δεν έγινε κανένα αλληλοτράβηγμα, τον έσπρωξε με τα δύο χέρια και το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με τα χέρια, σε όλο τον κόσμο.
    2. Εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχουμε πάρει ΕΝΑ σφύριγμα με τον παοκ, αντιθέτως μας σφάζουν σε ΟΛΑ τα παιχνίδια, ακόμα και στον Α γύρο ακυρώνοντας κανονικότατο γκολ.
    3. Το 2018 η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη του παοκ, νικώντας τον ακόμα και με 10 παίκτες ενώ είχε αγώνα στο Μιλάνο την Πέμπτη και ξανά με ΚΟΝΤΡΑ διαιτησία.
    4. Η ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΑΕΚΑΡΑ του 2018 ήταν καλύτερη στον ΒΡΩΜΙΚΟ αγώνα της Τούμπας σε αντίθεση με το περσινό ολυμπιακάκι που έχασε για πλάκα τον αντίστοιχο αγώνα για να μην ξεχνιόμαστε.
    5. Η ΑΕΚ το 2018, δεν έπαιζε απέναντι σε ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!! Έτσι εύκολα ΞΕΧΝΑΤΕ;
    6. Προφανώς δεν γίνεται με αυτήν την ΚΑΚΗ ομάδα να νικήσουμε τον ΛΗΜΝΙΟ, συνεπικουρούμενο όμως από ΕΠΟ, ΠΕΡΕΙΡΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ δωροδοκημένους επίσημα που συμμετείχαν σε πλαστοπρωσοπειες κλπ. Για σταθείτε όμως…ο ΟΣΦΠ τον κέρδισε;
    7. Μέχρι τώρα λοιπόν, ο εξαφανισμένος και λίγος Μελισσανίδης πήρε ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ από τον Ρώσο. Αναμένω τον Βαγγέλα (να τον πω μια φορά με συμπάθεια). Α! Σήμερα του πήρε και μια εμβληματική ΕΠΣ ο γατούλης. Νιάου.

    ΑΕΚ, συνεχίζει να μην υπάρχει. Εντός και εκτός γηπέδου. Δεν έχει καμία σημασία όπως είπε ο snitch, τι -11, τι -13. Τρίχες. Αντί να βγάζουν γελοίες ανακοινώσεις (του έκαναν τα μούτρα κρέας), θα ΗΘΕΛΑ πραγματικά να συμμετάσχουν ουσιαστικά με τον ΟΣΦΠ και να πραγματοποιήσουν τι ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ. Αυτό που δεν έκαναν το 2018. ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ Β!

    Απαντώ λοιπόν στο ερώτημα του Steven.

    ΝΑΙ, εμείς όμως, οι οπαδοί της ΑΕΚ, από τον ιδιοκτήτη της.

  14. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Άγγλος δημοσιογράφος έγραψε πριν αρκετό καιρό ότι τα οφσάιντ έχουν μειωθεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με συνέπεια να πολλαπλασιαστεί η σημασία που αποκτούν στην έκβαση του αγώνα και ότι ίσως θα έπρεπε κάποιοι κανονισμοί να “προσαρμοστούν” στην πραγματικότητα της νέας τεχνολογίας του VAR. Να δίνεται π.χ. ένα περιθώριο μερικών εκατοστών στον επιτιθέμενο γιατί αυτό που γίνεται στην Αγγλία να παίζουν με τα χιλιοστά είναι λίγο αστείο.

  15. Ο/Η bandog λέει:

    snitch

    δεν ξερω τι σφυρανε στην αγγλια 130 χρονια για τα χερια αλλα το πεναλτυ που πηρε η λιβερπουλ στον τελικο με την τοτεναμ ειναι καρμπον το χερι του βαρελα και μαλιστα χωρις η μπαλα να πηγαινει προς την εστια ή την οποιαδηποτε προσδοκια δημιουργιας κλασσικης ευκαιριας.

    εκει διχαστηκαν οι αγγλοι…

    οι οποιοι αγγλοι δεν εχουν κανει και λιγοτερα οργια φετος με το var στην πρεμιερ (οι haters εχουν βρει αφορμες να μας αποκαλλουν LiVARpool) !
    και εκει βλεπουμε αλλα να λεει ο αγγλος κακος και αλλα ο αγγλος βαρουχας για την ιδια φαση!

    εγω δεν θα κολλησω στις φασεις και το αν ηταν ή δεν ηταν κατι λες και ειμαστε καμια ομαδουλα της σειρας να διαμαρτυρηθουμε που χασαμε απο καποιον παοκ….

    θελω ομως να ισχυουν τα ιδια για ολους…

    πχ δεν γινεται στην περιπτωση σπρωξιματος ή τραβηγματος να υπαρχει πεναλτυ στην παραμικρη επαφη με το αιτιολογικο “δεν εχει δυναμομετρο ο διαιτητης” αλλα να μην υπαρχει επιθετικο φαουλ σε αντιστοιχη περιπτωση υπερ του αμυντικου…

    αν δεν γαμιοταν το paoktv τοσο με το streaming οσο και με τις φασεις που δινει στα μεσα , σιγουρα θα ειχαμε καλυτερη εικονα τοσο για τον αγωνα οσο και για τη διαιτησια…

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog

    Φιλε μου ο κανονισμός εχει αλλάξει απο φετος και πέναλτυ σα του τελικού ΔΕΝ δίνεται πλέον σε αντίθεση με περσυ που δινόταν. Αυτο ακριβώς λεω: η συγκεκριμένη οδηγία πλέον ακολουθεί απο φετος την ‘αγγλική’ σχολή, ορθά κατα τη γνώμη μου.

    Οι Άγγλοι ΠΑΝΤΑ σφυράνε με τη δικιά τους λογική αγνοώντας την FIFA-UEFA (και καλα κανουν αυτοι εφηύραν το παιχνιδι), ειναι γνωστό οτι φάουλ κάρτες πεναλτυ κλπ που ισχυουν σε όλη την Ευρώπη εδω απλα ειναι παίζετε μιας και εχουν αλλη οπτική για τη ροη, ποσο πρεπει να επεμβαινει ο Ref και τι ειναι το λεγωμενο Man’s Game. Στην οποία οχι απλα και παλι συμφωνώ αλλα υπογράφω με χέρια και με πόδια μιας και ειμαι επίσης της βρετανικής λογικής που λεει οτι οποίος φοβάται μη τον κάνουν βαβα ας παίξει τέννις με το διχτάκι ανάμεσα να εχει ασφάλεια, η αυτη την απόλυτη σαχλαμάρα του μπάσκετ που παίρνεις φάουλ άμα ο αντίπαλος ερθει κοντα σου και εχει δυσάρεστη αναπνοή επειδη εφαγε σκορδο.

    Oι Βρεττανοι ξαναλεω, ΠΑΝΤΑ σφυρανε με τη δικια τους λογικη. Οι διαφωνιες που λες εχουν να κανουν με το τι λεει το βιβλιο της UEFA και το τι παραδοσιακα κανουν αυτοι, προκυπτουν δε αναλογα με το πως θελει να βλεπει τη φαση ο καθενας. Η δικια μου γνωμη? Παιξτε 100% British και αστε τους Φιφο-Ουεφες να κουρευωνται. Στα παπακια μας τι κανουν οι αλλοι.
    Παιζουμε +150 χρονια μπαλλα, επισημα απο το 1863, δε θα μας πει κανενας τι να κανουμε.

    Δες αν θες μια φορα Match of the Day αν μπορεις, για να καταλαβεις τη διαφορα της top αθλητικης εκπομπης με τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της Ελλαδας.
    Lineker- Carra (ενας ειναι ο Carra), Neville, Ferdinand κλπ.
    Αυτος ειναι και ο λογος που δυσκολευονται στα διεθνη ματς μιας και δε πανε με τις νορμες της FIFA-UEFA και στα ματια του κοσμου τα κανουν ‘μανταρα’.

    Τωρα τα αλλα που λενε οι Tσοχο-Θαναηλακηδες και οι Σωτηρακοπουλοι ειναι για βρουβες- εχουν τοσο επαφη με το ποδοσφαιρο οσο εχω εγω με το πλεξιμο: θυμιζω οτι ο Σωτηρακοπουλος ΕΠΕΜΕΝΕ πανω απο τρεις φορες να δωθει OFFSIDE σε εκτελεση κορνερ!!! και ο αλλος ο Τσοχος απο διπλα κουναγε συγκαταβατικα το κεφαλι του. Ουτε για παγκο λαικης δε κανουν αυτοι.
    Τι ψαχνεις τωρα λογικη στους ασχετους? 2-3 σωζωνται εκει μεσα ο Κολλιτζας ο Σαμπράκος ο Κωσταβαρας μπορουν να αρθρωσουν σωστο ποδοσφαιρικο λογο.

    Ειναι καλοι οι Αγγλοι διαιτητες? Και ναι και οχι. Οπως σε ολα και ολοι στη ζωη μας, καποιοι ειναι καλοι καποιοι οχι. Οι περισσοτεροι σφυρανε οτι βλεπουν και προσπαθουν να ειναι δικαιοι. Υπαρχουν νουμερα? Φυσικα και υπαρχουν. Ο Taylor πχ μονο με φανελλα Referee δε κατεβαινει καθε φορα.

    Το Livarpool το λένε και το επικαλούνται ως τεχνολογία αυτοι που πήραν περσυ πρωτάθλημα για λιγοτερο απο ΤΡΙΑ (3) εκατοστά που δε πέρασε ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή στο μεταξύ μας μας ματς, να γινει η ισοφάριση και να πανε για τσάι. Μιλάει η σπάνιολα που αποκλείστηκε απο καποια Τόττεναμ λόγω VAR στα προημιτελικά.
    Το Var τον χαλασε, το ντορτι που μαζεψε δε το ειδε!
    Το λένε αυτοι για εμάς που χάσαμε τελικό CHL με την ΜΗ αποβολή του Ράμος στο ΜΟ (ακομη και στο Τζουντο το κλειδωμα του χεριου ειναι αποβολη του αθλητη) που ΔΕΝ τσεκαρε ως όφειλε ο Ref στο τελικό μιας και ήταν περίπτωση κόκκινης κάρτας.
    2 κουπες εχασα λογω VAR: Premier και CHL και ειμαι και ευννοημενος!

    Μιλάει τωρα το Manchester για εύνοια διαιτησίας που έχτισε ομάδα τη πασίγνωστη REFEREE UNITED 20 χρονια με τους Webb, και στο μεταξύ μας ματς γινεται οχι απλα φάουλ αλλα φάουλ για κάρτα (βρηκε ΜΟΝΟ ποδια απο πισω ο παικτης) ακριβώς πριν βάλουν το γκολ και μας κόψουν τους μοναδικούς δυο βαθμούς που εχουμε χάσει σε 22 παίχνιδια. Εκει δεν ειχε VAR o Twatkinson?
    Διαμαρτυρήθηκαμε εκείνη τη στιγμη αλλα τελος, δε το τραβάγαμε τρεις μέρες απο τα μαλλιά για να καλύψουμε την ανυπαρξία μας.

    Ας τους βαζαμε 4 να τελειωνουμε, τοσο απλα. Εμεις και MONO εμεις φταιμε που δε τους νικησαμε.

    Η Liverpool φετος εχει +2 (ΔΥΟ) ολοκληρους ποντους υπερ της απο το VAR συμφωνα με την επισημη στατιστικη της FA. Ενα γκολ υπερ της κατοκυρωθηκε, 2 που εβαλε ακυρωθηκαν.
    Η City αναλογα ειναι στους μηδεν ποντους 2 γκολ υπερ της κατοκυρωθηκαν, και 3 ακυρωθηκαν.
    Η Referee ειναι στους +3 ποντους , η Leicester στο +1.

    Καραγκιοζηδες ειναι και φωναζουν για να δημιουργουν εντυπωσεις και μονο: ΟΚ βγαλτε 2 ποντους (με παιχνιδι λιγοτερο εμεις) και απο -14 παμε στο -12 στον εναν και στο -13 στον αλλον να δουμε τι θα καταλαβετε.
    Ηθελε λεει πρωταθλημα η Leicester, γυρναμε απο επιπονο ταξιδι στο Dubai για το Παγμοσμιο κυπελλο με 2 παρατασεις σε 3 μερες , τους ριχνουμε το ντορτι στην εδρα τους και τους φταιει η Liverpool.
    Οι αλλοι οι ΣΑΧΛΟΙ της Referee ειναι 27 ποντους πισω και μιλανε για VAR. Τι να τους πεις? Να κοιταξουν τα ΧΑΛΙΑ τους με τους Πογκμπαδες μηπως?
    Κατηγορει ο ΑΜΕΑ στο αναπηρικο καροτσακι τον Bolt οτι τον ευνοει το συστημα γι αυτο τα εχει σκουπισει ολα!

    Η φάση της αεκ για μενα ειναι: παίζεται κανονικα, αλλωςτε το έγραψα προχθές, για άλλους ειναι φάουλ. Ο καθένας όπως το βλέπει και απολυτα σεβαστο. Αν έκανε ο δικός μας το ανάλογο στον επιθετικό και σφύριζε penalty οι μεν θα έλεγαν παλι δεν ήταν και οι δε ήταν. Παλι θα ελεγα δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ.
    Απλα μου κανει εντύπωση γιατι κανεις δεν διαμαρτυρήθηκε την ώρα του αγώνα-αφου τοσο κατάφωρα αδικήθηκε- αλλα περίμενε μετα τη λήξη για να καταλάβει οτι έγινε ‘φάουλ ‘.

    Τωρα το τι λέει ο Μπαρουχας και ο κάθε καραγκιόζης Έλληνας διαιτητής μου ειναι αδιάφορο: πρώτον δε δείχνει Μπάρουχα το Sky sports η το BBC, δεν τρελάθηκαν οι άνθρωποι να ασχολούνται με σκουπίδια, δεύτερον και να τον έδειχνε η άποψη του Έλληνα διατητη-ειδικου, εχει τοσο βαρύτητα οσο μια κουραδα στο νερό: ειναι γνωστοί οι Έλληνες διάιτητες διεθνώς για την ικανότητα και την αμεροληψία τους. Δε ξεκιναει Euro-Libertadores-Copa Africa, CHL και Παγκοσμιο κυπελλο αν δεν εχει Ελληνα διαιτητη μεσα. Τετοια επιτυχια διαχρονικα μονο οι Ελληναρες. Μια φορα σφυριξε ο Σιδηροποπουλος Arsenal στην Ευρωπη και οι ανθρωποι ειχαν βγει απο τα ρουχα τους, ηταν ετοιμοι να μπουκαρουν στο Emirates απο αυτα που εβλεπαν..

    Ειναι δε τοσο καλοί οι μπαρουχες που ανέχονται στο ιδιο τους το πρωτάθλημα να τους λένε ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και να φωνάζουν ξένους να σφυράνε τα καλα ματς. Οι Μπαρουχες- που ακομη μετα απο 50 χρονια προφερουν το penalty ως ΜΠεναλτυ με Μ μπροστα (απο το μπεεεεε προφανώς) κρίνονται ικανοί μονο για δεύτερης ταχύτητας παιχνίδια- για τη πλεμπα δηλαδη- και το αποδέχονται ως φυσιολογικό!
    Με λίγα λόγια δεν θα πάρω καν υπόψιν μου, ποσο μαλλον σοβαρα, το μαλακα τσιφτετελληνα που του λένε επιςημα εισαι άχρηστος να κανεις μια δουλεια και σε εχω μονο για εκει που κανεις δεν δινει σημαδια.
    Αυτος οχι μονο συμφωνεί αλλα μετα κοκορευεται και το παιζει και ειδικος, κρινωντας αυτους που τον πεταξαν εξω In the first place που λενε και στο χωριο μας.

    @ Stevie
    Δίκαια το πήρε η ΑΕΚ οχι αξία. Εχει διαφορα. Το πρωτάθλημα το έχασε ο ζπαουγκ με τις μαλακιες του ‘υπεροχου λαου’ που δε έπαιξε το ματς με το γαύρο με το περιφημο ρολο ταμειακης που εφερε βαριες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις ο προπονητης τους αναλογες του αδελφου του Ηλια που βγηκε με καροτσακι στο ζελα απο ενα αδειο κουτακι μπυρας… Ενα γαύρο που έφαγε 3 απο το Πας μια βδομάδα μετα και ήταν σε άθλια κατάσταση, και μετα φυσικα το ματς με τη πιστολα του Ρωσσου με εμάς. Οι βαθμοί που πήρε πίσω ήταν οι βαθμοί αφαίρεσης το -3 (η ποινη), οι βαθμοί νίκης πήγαν στο γαύρο.

    Αν επαιζε το γαύρο θα τον νικάγε ανετα που ήταν και το πιο λογικό και μετα με μια ισοπαλία με εμάς το έπαιρνε το πρωτάθλημα.
    6 βαθμούς τελειώσαμε διαφορα. 3 η νίκη με το γαύρο και 3 απο την αφαίρεση που εφαγε με εμάς κάνουν 6 και άλλος ενας απο την ιςοπαλια μεταξυ μας πανε στους 7 και πρωταθλητή το Ρωσσο με 71 εναντι 68 της αεκ.
    Μια αεκ που φυσικα δεν θα τελειωνε με 70 αλλα με 68 (ισοπαλια αντι για νικη με το ζμπαουγκ) και ακομη με νικη στη Κερκυρα παλι στους 70 πηγαινε αρα δευτερη.

    Ορθά τιμωρήθηκε ο ζπαουγκ και δίκαια το πήραμε. Οχι απλα ορθα τιμωρηθηκε αλλα βαση κανονισμου πρεπει να πεσει στη Β Εθνικη και ο Ιβαν να απαγορευτει ΔΙΑ ΒΙΟΥ απο το ποδοσφαιρο.

    Αξια όμως οχι. Χωρίς τιμωρίες δηλαδη εξωγενείς παράγοντες ΔΕΝ το παίρναμε. Η συγκομιδη των βαθμων μας ΕΚΕΙΝΗ τη χρονικη στιγμη, χωρις δικαστηρια, ΔΕΝ μας εφτανε στην ισοπαλια. Θελαμε νικη.
    Γνωμη μου παντα.

    Μεσα στο χόρτο με την αξία μας και μονο, χωρις να εχουμε αφαιρεσεις προσθεσεις σε δικαστηρια, το πήραμε το 2008.

    Sent from my iPad

  17. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς: snitch (Καλή Χρονιά!).

    Για το 2018 και επειδή μιλάμε για Ελλάδα.

    Είναι άξιος αυτός που:

    παίζει τα μισά παιχνίδια ΣΤΗΜΕΝΑ;
    παίζει με μισό Ατρόμητο (τον οποίο σφάζει επιπρόσθετα) ενώ εσυ κανονικά;
    συναντιέται στο ξενοδοχείο του με προέδρους αντιπάλων πριν τους αγώνες;
    ΕΤΥΧΕ όταν ήταν τιμωρημένος να παίζει όλα τα ντέρμπι εκτός;
    χορηγούσε το πρωτάθλημα;

    Για να μην μακρηγορώ, η ΑΕΚ ότι βαθμούς πήρε τους πήρε μέσα στο γήπεδο ΑΞΙΑ. Στην Τούμπα δε και όποτε θέλεις δες ξανά τον αγώνα ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ κατάφωρα από τον Κομίνη. Τόσο σε τρεις κόκκινες που δεν έδωσε (Μάτος, Κάμπος, Μαουρίτσιο κατά σειρα) όσο και για το ότι άφησε να εκτελεστέ κόρνερ σε μια φάση που μπροστά στα ματια του ο Μαουριτσιο ΚΑΘΑΡΙΣΕ τον Λαμπρόπουλο.

    Οι βαθμοί που δεν διεκδίκησε με τον ΟΣΦΠ, είχαν έρθει σε κάτι παιχνίδια που έκανε ο Ζίβκοβιτς τον ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ,όταν δήλωνε και τους 5 τιμωρημένους, να εκτίσουν την ποινή ταυτόχρονα η Κέρκυρα κλπ.

    Για να μην προχωρήσουμε στα Γιάνινα όπου ήταν ΧΑΛΑΡΑ άλλοι -3.

    Το σύνθημα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ήταν η ακριβής περιγραφή του αποτελέσματος εκείνη τη χρονιά, για την ΟΜΑΔΑΡΑ που δεν μπορούσε να κερδίσει, όχι την ΑΕΚ απέναντι σε 10, αλλά ούτε τον Απόλλωνα για 70 λεπτά!!
    Εκείνο το πέναλτι στο Αγρίνιο στο τέλος δεν έδωσε άλλους 2;

    Μήπως στην Τρίπολη δεν τους έδωσε ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ με εκείνο το πέναλτυ-φάντασμα στο 7’ των καθυστερήσεων;

    Πόσους ΒΑΘΜΟΥΣ έπρεπε να τους χαρίσουν ακόμα για να μην θεωρούνται απώλεια οι 3 με το γαύρο;;;;;;;

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn
    Καλη χρονια και σε σενα φιλε μου.

    Παρασυρεσαι απο το οπαδικο και δε διαβαζεις προσεκτικα τι γραφω. Λεω λοιπον:
    Η συγκομιδη των βαθμων μας ΕΚΕΙΝΗ τη χρονικη στιγμη, χωρις δικαστηρια, ΔΕΝ μας εφτανε στην ισοπαλια. Θελαμε νικη.

    Τωρα το πως εφτασε ο καθενας εκει που εφτασε, ποιος ειναι ο μεγαλυτερος απατεωνας δηλαδη, ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα.

    Συμφωνω μαζι σου σε αυτα που λες αλλα θα σου θυμισω πως αναλογα παιζαμε μεχρι το +96’ με το ζελα για να βαλουμε γκολ, πως πηραμε ‘πεναλτυ’ νικη με τις Λαμιες- 2 τριποντα που μου ερχωνται ετσι στα γρηγορα στο νου.Οποτε ας αφησουμε το ποιος κλεβει παραπανω: αμα εισαι κλεφτης εισαι κλεφτης ειτε κλεβεις μια φορα ειτε πεντε ειτε δεκαπεντε και εκει – για μενα- κλεινει η κουβεντα.
    Αλλωστε το ‘νεο συστημα’ αγκαλιτσα το εστησαν οι ‘ποντιοι’ και μαζι χασκογελουσαν στις καμερες οταν αλλαξε η ΕΠΟ. Οποτε προς τι ο πονος? Επειδη ο τσιγαρο-λαθρεμπορας εριξε στις κλεψιες τον πετρελαιο-λαθρεμπορα? Δε το ξεραν οι γκανκστερ δηλαδη τι μουρες ειναι μεταξυ τους?

    Εκεινη τη χρονικη στιγμη ο ζπαουγκ εχασε το πρωταθλημα μονος του με τις βλακειες των οπαδων και της διοικησης του, αυτο εγραψα. Αν δεν τους επιανε κοψιμο να μας ‘γαμησουν’ ολους ντε και καλα εδω και τωρα, και ειχαν τα μυαλα στο κεφαλι τους κανωντας στοιχειωδη υπομονη 1,5-2 μηνες, δε θα κανανε βλακειες, δε θα τρωγανε τιμωριες και θα το ειχαν παρει.

    Απλη καταγραφη κανω και λεω και παλι οτι ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ η αεκ δεν διεκδικουσε πρωταθλημα αν δε γινωντουσαν αυτα που εγιναν γιατι πολυ απλα δεν της εφταναν οι ποντοι. Αναλογα αναφερωμαι στο δικαιο και στην αξια του πραγματος. Τωρα αν ειναι η αεκ πιο αξια επειδη εκλεψε 2 και ο αλλος λιγοτερο αξιος επειδη εκλεψε 5, λιγο με ενδιαφερει. Ο κλεφτης ειναι κλεφτης, δεν υπαρχει ουτε κλεφτομετρο ουτε κλεφτοζυγαρια.

    Γι αυτο αλλωστε και εχω αποχωρησει απο τον οργανισμο αεκ, μου ειναι παντελως αδιαφορη η πορεια και το τι κανει το club μεχρι να ξαναγινει κανονικη αεκ και να ξεφορτωθουμε ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που την εχουν κατακλυσει. Απο τη κεφαλη μεχρι τα νυχια. Δεν επιθυμω ουδεμια ταυτιση απο τους Μελισανιδηδες και τους Δηματους μεχρι τους Λιβαγιες και τους Μανταλους. Μου προκαλουν αναγουλα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Ισα ισα που οσο πιο σκατα τα κανουν (They are doing a splendid job indeed), τοσο πιο γρηγορα θα μας αδειασουν τη γωνια.
    Οπως λεμε λοιπον στο χωριο μου εδω: I don’t give a toss.

    Επισης εγραψα: Ορθά τιμωρήθηκε ο ζπαουγκ και δίκαια το πήραμε. Οχι απλα ορθα τιμωρηθηκε αλλα βαση κανονισμου πρεπει να πεσει στη Β Εθνικη και ο Ιβαν να απαγορευτει ΔΙΑ ΒΙΟΥ απο το ποδοσφαιρο.

    ΥΓ Για το Σιδηροπουλο, επειδη ειμουν μεσα στο Emirates με τη Μπαγερν λογω ‘οικογενειας’, (γι αυτο και το ανεφερα αλλωστε) θα σου πω μονο αυτο: ηλικιωμενοι ανθρωποι +70 χρονων, εφθασαν στο αμην να πηδηξουν!!! απο τη σουιτα μεσα να τον δειρουν. Οχι τιποτε νταληκιερηδες και καφενοβιοι, ο μπαμπας ειναι χειρουργος, ο αλλος ειναι ανωτατος δικαστης, ο τριτος σοβαρος trader κλπ. Μορφωμενοι ανθρωποι βγηκαν απο τα ρουχα τους..

    Μιλαμε ο τυπος- εμενα που δεν ειμαι Arsenal- με εφτασε σε σημειο φονου. Ηταν εριστικα προκλητικος προς ολους! Ειναι πραγματικο επιτευγμα να σε βριζουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αντιπαλοι απο παικτες μεχρι προπονητες και παγκους και να βλεπεις τον Βεγκερ- ενα κυριο των παγκων- να βγαζει αφρους και να τον κρατανε οι βοηθοι του να μη τον αρπαξει. Ο Αρσεν δηλωσε revolted που σημαινει επαναστημενος:

    “The penalty and red card are absolutely unexplainable and scandalous,” Gunners boss Wenger said.

    “It’s irresponsible from the referee. It leaves me very angry and very frustrated.”

    https://www.bbc.com/sport/football/39201464

    Παραθετω το ρεπορταζ κοπυ-παστε που λεει και ο γιδοβοσκος:

    Τα έκαναν… μαντάρα Σιδηρόπουλος και βοηθοί.

    Στο πρώτο ημίχρονο αρχικά δεν δόθηκε κόρνερ όταν παραλίγο να βάλει αυτογκόλ ο Χούμελς, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, καθώς με το σκορ στο 1-0 από το 20′ ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Γουόλκοτ από τον Τσάμπι Αλόνσο.
    Αν γινόταν το σκορ 2-0, τότε οι “κανονιέρηδες” ήθελαν άλλα δύο γκολ για πρόκριση, δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.
    Στο 53′ τελείωσαν όλα, ο Σιδηρόπουλος έδωσε το πέναλτι υπέρ της Μπάγερν στην ανατροπή του Λεβαντόβσκι από τον Κοσιελνί και έδωσε κίτρινη κάρτα στον Γάλλο στόπερ.

    Δεν ήταν ούτε σπρώξιμο, ούτε τράβηγμα, ούτε κράτημα, ούτε σκόπιμο φάουλ (φυσικά ούτε τάλκιν).

    Όμως εν συνεχεία έκανε την κίτρινη… κόκκινη! Απέβαλε τον αρχηγό της Άρσεναλ έπειτα από υπόδειξη του Χαραλάμπου Καλογερόπουλου, ο οποίος ήταν επιπρόσθετος βοηθός περιοχής.

    https://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/ta-ekanan-mantara-sidhropoylos-kai-vohthoi.4563985.html

    Αυτο ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ μπορει να το κανει! Εχουν το παγκοσμιο μοναδικο προσον να σε φερουν σε κατασταση αμοκ μεσα σε δευτερολεπτα χωρις λογο.

    Ειναι αυτο που εγραψα στο προηγουμενο σχολιο μου:

    Με λίγα λόγια δεν θα πάρω καν υπόψιν μου, ποσο μαλλον σοβαρα, το μαλακα τσιφτετελληνα που του λένε επιςημα εισαι άχρηστος να κανεις μια δουλεια και σε εχω μονο για εκει που κανεις δεν δινει σημασια.
    Αυτος οχι μονο συμφωνεί αλλα μετα κοκορευεται και το παιζει και ειδικος, κρινωντας αυτους που τον πεταξαν εξω In the first place που λενε και στο χωριο μας.

    YΓ2. Ο ιβαν στο μαξιμου πηγε για αλλες δουλειες- καμμια σχεση με τη μπαλλα- κατ εντολη αλλου ‘παραγωντα’, μη μπερδευεσαι.
    Μιας και στο κανονικο κτηριο της Β.Σοφιας ΔΕΝ μπορει να μπει ουτε με φερετρο που το πανε τεσσερις.
    Να στριψει προσπαθει και το ρεζιλικι δεν ειναι του Μητσοτακη, ο Κυριακος δεν εκανε αλλωστε ποτε δηλωσεις εναντιον του.
    ΑΛΛΟΣ ηταν λαλιστατος και τωρα ως ‘αριστερος’ κανει κολοτουμπιτσα..

    Sent from my iPhone

  19. Ο/Η bandog λέει:

    τα πιο συντομα ποδοσφαιρικα ανεκδοτα ειναι ελληνας διαιτητης και ελληνας προπονητης!

    ελληνας διαιτητης σε μεγαλη διοργανωση δεν θα συμμετεχει ποτε.
    θα δεις σε μουντιαλ διαιτητη απο την ταγκανικα ή το σουριναμ , ελληνα δε θα δεις.

    επισης ελληνα προπονητη ποδοσφαιρου εκτος ελλαδας δεν θα δεις ποτε.
    ουτε στην αλβανια !
    α πηγε ο δωνης προπονητης οι δωνης στους γιαχαμπιμπιδες, εκει που καλυτερος παικτης βγηκε ο φετφατζιδης!

    εδω βλεπουμε την ποιοτικη υπεροχη του ελληνικου μπασκετ που εχει σχολη και εξαγει παικτες , προπονητες, διαιτητες….

  20. Ο/Η Pontios λέει:

    Σαφως και αδικηθηκαμε κυριοι!ενα επιθετικο φαουλ και δυο πεναλτι δεν εδωσε και ολος τυχαιος παλι με τους ξενους διαιτητες!γι αυτο θελουν ξενους διαιτητες!ακομα δεν το εχετε καταλαβει πως το παιζουν το παιχνιδι τους τα βλαμμενα?

    Το παιχνιδι στη τουμπα θυμησε πολυ τα παιχνιδια της ΑΕΚ μεσα στο τηγανι.

    Το πρωταθλημα θα το ξαναχασουνε μετα απο αυτο που εγινε.

    κουκλε σε αυτο που διαβασες για την capital καπου λεει ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

    κουμαντο στο λιμανι κανει ο μελ.ψαξτο λιγο