ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

Σε μια φλεγόμενη και κατάμεστη Τούμπα, η ΑΕΚ μάλλον λόγω έλλειψης λύσεων, κατέβηκε με 4-3-2. Έτσι δηλαδή φαινόταν, όμως κοιτώντας την τακτική του παιχνιδιού, καταλάβαινες οτι το σύστημα ήταν 4-5-1. Ο Μάνταλος από τα αριστερά και ο Βέρντε από τα δεξιά, ήταν πιο πολύ επιφορτισμένοι να κάνουν back up  στους μπακ αλλά και να ενισχύουν το κέντρο, δημιουργώντας πολυκοσμία και μπουλούκι στο κέντρο.

Η ομάδα ξεκίνησε με κάποιο θράσος, που κράτησε ένα δεκάλεπτο. Κατέβηκε δυό φορές νορμαλ και ορθολογικά, έκανε κάτι σαν πρόγονο φάσης, και δεν πήρε τίποτα. Η πρώτη φορά μάλιστα, που φυσικά ήταν οφ σάιντ, έδειξε οτι μάλλον δεν υπήρχε η πίστη για να ανοίξεις το σκορ. Μετά λοιπόν το δεκάλεπτο, τα ηνία του αγώνα δόθηκαν στον αντίπαλο, τόσο σε όρεξη για επιθέσεις όσο και σε κατοχή της μπάλας. Μια κατοχή που ήρθε ακόμα πιο εύκολα, αφού η ΑΕΚ ήταν αδύνβατον να κρατήσει την μπάλα.

Ήταν ένα κλασσικό ντέρμπυ. Με διακοπές, με κάποια δυνατά μαρκαρίσματα και με πολλές νευρικές ενέργειες αλλά και αβίαστα λάθη. Η ΑΕΚ ήταν αποφασισμένη να αμυνθεί και να ψάξει κάποια αντεπίθεση στηριζόμενη στο καλό αμυντικά της κέντρο και στις μακρυνές μπαλλιές. Ο ΠΑΟΚ ξέχασε την καλή κυκλοφορία της μπάλλας που συνήθως τον διακρίνει, κι έδειξε αγχωμένος ψάχνοντας το γκολ με πολλές μακρυνές κι αυτός μπαλλιές, που συνήθως ήταν άστοχες.

Το αποτέλεσμα ήταν να δούμε ένα τουρλουμπούκι στο πρώτο μέρος, χωρίς να μπορούμε να μιλήσουμε για κάποια τελική. Από την δική μας πλευρά, αξίζει να σημειώσουμε την πολύ καλή παρουσία του Σιμόες που ήταν επιφορτισμένος με το μαρκάρισμα του Μπίρσεσβαρ αλλά και την πλαϊνή υποστήριξη του Σαμπανάζοβιτς – αρκετά καλός – και του Κρίστισιτς. Βέβαια η μοιρολατρεία υπήρχε αφού μόνος του ο Λιβάγια ήταν αδύνατον να κάνει κάτι, αφού οι Βέρντε και Μάνταλος ήταν σε άλλο γήπεδο.

Μια μοιρολατρεία που κράτησε κανά δεκάλεπτο. Μπήκε σχετικά καλά η ΑΕΚ, όπως μπαίνει ένας δημόσιος υπάλληλος σε ιδιωτικό γραφείο, κι αφού περπάτησε, παραχώρησε ένα αστείο πέναλτυ, και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ήταν σαν το μήνυμα σε κάποιον πραναγγελθέντα θάνατο, αφού κανείς δεν περίμενε τίποτα μετά, ειδικά μάλιστα όταν στο παιχνίδι παρέμεινε ο Μάνταλος κι ο Βέρντε, και μπήκε κι ο Ολιβέιρα. Με αλλαγή φυσικά του συστήματος σε 4-2-3-1.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε το δεύτερο γκολ σε δυό περιπτώσεις αλλά δεν το σημείωσε. Ήταν δυό μεγάλες ευκαιρίες. Και ξαφνικά η ΑΕΚ ανέβηκε. Όχι οτι έπαιξε τίποτα σημαντικό, αλλά το άγχος στον αντίπαλο ήταν πλέον εξώφθαλμο. Οπότε με την καθοδήγηση σήμερα του κορυφαίου Λιβάγια, δημιουργήθηκαν τεράστιες ευκαιρίες, τις οποίες τις έχασε ο Μάνταλος – άσχετα αν θα μιλήσουν κάποιοι για δοκάρι – και ο Σιμόες. Ήταν φανερό οτι δεν υπήρχε στον συλλογισμό της ΑΕΚ κάτι θετικό. Τα υπόλοιπα ήταν τα γνωστά σε κάποιο ντέρμπυ. Κακό παιχνίδι, που κατέληξε και με δυό κόκκινες κάρτες εντελώς κόντρα στην κανονική ροή του αγώνα.

Το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ κακό. Δεν υπήρξε ρυθμός και δεν υπήρξε θέαμα γενικώς. Χοντρικά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και μάλλον κέρδισε δίκαια, όμως η ΑΕΚ εύκολα θα μπορούσε να έχει πάρει έναν βαθμό. Στο ανάλαφρο στυλ. Δείχνοντας ξεκάθαρα οτι χρειάζεται τουλάχιστον δυο ποιοτικές προσθήκες. Διότι αυτό μένει. Αν μπορεί ο Καρέρα να μασκαρεύει αυτό το ρόστερ με μια απλή τακτική, τότε είναι πιο βατά τα πράματα. Όπως και για το πρωτάθλημα, που δικαίως το διεκδικούν δυό ομάδες κι όχι βλακείες δηλώσεις του Χουλτ οτι πάει για τη νίκη, αλλά φοβάται και την σκιά του.

Προσωπικά δεν περίμενα τίποτα. Ίσως και να περίμενα χειρότερα τα πράματα. Δεν έγιναν έτσι διότι ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά κακός λόγω άγχους, κι άρα λογικής επαναφοράς στην φυσική του κατάσταση κόντρα σε ομάδες της πρωτεύουσας. Επίσης φάνηκε αρκετά πιο ευάλωτος σε σχέση με την περσινή του ομάδα. Κάτι βέβαια που δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα μας αφού δεν είχε δουλευτεί για κάτι τέτοιο. Όπως δεν έχουμε δουλευτεί κι εμείς για να βλέπουμε μια ομάδα φοβική που απελευθερώνεται μόλις φάει το γκολ. Με τις υγείες μας λοιπόν, και καλές μεταγραφές ή καλούς πυλώνες για την πίττα του 2021 που είπε ο εγγυητής την μπαρούφα του Γενάρη.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Τέτοια λειψανδρεία;Ένα Φρανκ Κλόπα νάχαμε, έστω Τζίμη Πατίκα,άντε Διονύση Τσάμη στα χαφ,θάχαμε κερδίσει!

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Φαντάζομαι, οι ήττες απέναντι στον ΟΣΦΠ, με Δημητρόπουλο και Ποντίκη (έτσι πρόχειρα) ήταν δίκαιες.

    Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς δεν είναι ΑΕΚ αυτό το πράγμα, το να υπάρχει όμως τέτοια αλλοίωση δεν συνεπάγεται δικαιοσύνη.

    Η νίκη αγνοείται εδώ και 7 παιχνίδια απέναντι στη Ροστόφ Νοτίου Μακεδονίας, αλλά δεν έγινε και κάτι. Πράγματι, η είδηση της ημέρας αφορά στην κοπή της πίτας στην ΑΣ του χρόνου…

  3. Ο/Η placebo λέει:

    Πάρε τον έναν , χτύπα τον άλλον
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/tiger-gt-the-man-and-his-dream/

  4. Ο/Η JF λέει:

    Εβγαλαν και την ανακοινωση για να δειξουν στα χαπατα οτι και καλα ασχολουνται και ολα καλα. Περασε και αυτο το ντερμπυ.
    Καλη χρονια με υγεια σε ολο το μπλογκ.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αλλη μια ηττα,φτηνη αυτη τη φορα,δυστυχως μεγαλο πλεον το αρνητικο ρεκορ με τις ηττες σε ντερμπι και πολλα μαζεμενα αποτυχημενα αποτελεσματα απεναντι στην ομαδα του τσετσειβαν.

    Απροστατευτοι διαιτητικα,θα βγει ο τιγρης να ριξει κανενα μπινελικι στο θωμαιδη,μια ανακοινωση και τελος,αυτα.

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δε λέτε ευτυχώς που πρόκαμε και έκοψε την πίττα ο Μελισσανίδης και δεν είχαμε κανένα κακό. Εκανε τη δήλωση εκεί,άρα δεν υπάρχει σάλιο για να γίνουν δηλώσεις σήμερα για την διαιτησία. Μη τα θέλετε μονά-ζυγά δικά σας. Αχαριστοι.
    Γαμιώντας τον πάει ο Ρωσοπόντιος του Βορά,αλλα΄δεν τρέχει κάστανο. Προφανώς εχει αποφασίσει να γινει καλός χριστιανός ο “εγγυητής” και ξεκινά από την εντολή “αγάπα και τους εχθρούς σου”. Η και συνεργάσου ακόμα.
    Σκατά ομάδα αγωνιστικά,σκατά πρστασία και έλεγχος εξωαγωνιστικά. Μόνο το γήπεδο προχωράει-με ρυθμούς χελώνας μεν- αλλά προχωράει.
    Πως το είπε; “του χρόνου θα την κοψουμε μέσα”; Σίγουρα. Δεν υπάρχει λόγος να σας δέρνει το κρύο εκεί έξω. Του χρόνου κάτω από τις κερκίδες καλύτερα. Ανάψτε και μια φωτιά από ξύλα της οικοδομής και κάντε κύκλο,ευχόμενοι “του χρόνου να πάμε πιο μέσα”.

  7. Ο/Η stelathen λέει:

    το χειροτερο ξενερωμα για φετος, ειναι οτι με ελαχιστα καλυτερα υλικο, ή αν θελετε κανονικο τεχνικο διευθυντη (ιβιτς) απο περισυ το καλοκαιρι, η ομαδα θα ηταν στη θεση του παοκ βαθμολογικα . ειναι τοσο χαλια το επιπεδο των ομαδων φετος.

    οι γαυροι σαφως κι εχουν προβαδισμα για τιτλο.
    Στο τελος βεβαια δεν ξερω τι θα ηταν καλυτερο, να χασεις το πρωταθλημα ως δευτερος και να φανει η διαφορα ποιοτητας με τον πρωτο?
    ή να ερθεις τριτος χωρις αγχος και να λες τι μαλακιες επιλογες εκανα και με εμποδισαν να γινω διεκδικητης?

    επισης δεν εχει νοημα να φωναζουμε για διαιτησια, περεϊρα

    ο μελ συνεβαλε να γινει αυτο παρασκηνιακα, και αφησε να υπαρχει και αυτη η αντιμετωπιση στους αγωνες με τον παοκ.

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Απροστάτευτη ομάδα, παρατημένη εντός και εκτός γηπέδων.
    Σίγουρα οι εν δυνάμει “επενδυτές” ανυπομονούν πότε θα τελειώσει η Αγιά Σοφιά για να αγοράσουν ολο το πακέτο και να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

  9. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΑ 8 EURO ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΙΔΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΚΡΙΣΗ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΒΡΑΝΙΕΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΑΣΗ ΑΠΟ 10 ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΡΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΟ ΜΠΟΥΝΙΕΣ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΙΡΙΝΙΑ ΟΧΙ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ (ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ) Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΑΡΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ. ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΥ ΚΑΙ ΒΡΑΝΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΗΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Ο ΣΙΜΟΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΙΟΥΓΚΟΥΣ (ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΑΜΠΑ ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΓΙΑ) ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΤΣΙΓΡΙΝΣΚΥ ΟΛΙΒΕΙΡΑ) ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ. (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ)

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ενα- αρκετα αξιοπιστο-πουλακι εστειλε ενα μηνυμα οτι ο κατα τα αλλα large εγγυητης εχει ενα θεματακι οσο αφορα τυχον ταξιδια στο εξωτερικο:
    Υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ κινδυνος να βρεθει μπουζουριασμενος απο ενα Federal που εχει εκδοσει δικαστης της Ν.Υορκης και μαλλον εχει γινει? Interpol.
    Για το Federal εχω γραψει κανα χρονο τωρα, οπως και για την αγωγη υψους 300εκ USD που εχει κατατεθει εναντιον του. Αυτο δεν το συζηταμε καν.
    Οτι υπαρχει κινδυνος μπουζουριασματος σε αεροδρομιο δεν το ηξερα. Ισως γι αυτο ο παρταολας δε παει λεει στην κανονικη Ελβετια, αλλα παει αμα γινει στο Ελλαντας η ‘συσκεψη’. Μεχρι Νεα Ελβετια δηλαδη και αμα. Νεα Ελβετια ειναι ο Βυρωνας για τους μη γνωριζωντες.

    Το πουλακι ειναι το ιδιο που ειχε σφυριξει τοτε στη προετοιμασια τις αλλαξοκολιες του αδελφατου στη Πολωνια και γελαγε το παρδαλο κατσικι. Τα γραψαμε νταλα καλοκαιρι -Ιουλιο μηνα, οταν διαβαζαμε υμνους για την απιθανη δουλεια του Καρντοσο! και τι δεν ακουσαμε τοτε.

    Κατι αναλογο με τον αλλο εγγυητη- εναν εκ των 10 Abramovic του ζελα- που εκανε κατι εκατονταδες μυρια πουλωντας …. γυρο, αλλα κυριως inside trading και τωρα πουλαει τρελλα μαζι με τον γιο του φαρμακεμπορα που περναει το χρονο του στο ευγενες Metropolitan Correctional Center, εκει που ‘διακοπαρει’ και ο γνωστος El Chapo.

    Γιατι οι γιανκηδες σε κατι τετοια μονο αμερικανακια δεν ειναι..

    Τη πιτα θα τη κοψουνε μεσα σιγουρα. Ποσο μεσα σε ξερω μονο. Η μαλλον ποιος θα ειναι εξω και ποιος θα ειναι μεσα αν κανει οτι κουνιεται πολυ.
    Γιατι οπως ορθα λεει και ο Stevie, ο εγγυτης ειπε τη μαλακια του Ιανουαριου.
    Εγω το παω ενα βημακατι παρακατω: Τη μαλακια της χρονιας ειπε ο γατουλης γιατι γηπεδο το 2020 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Την ιδια ωρα που ο παρταολας παρακαλαει τον… Πατουλη, η Capital εβγαλε και την επισημη ανακοινωση οτι ριχνει 1,5 ΔΙΣ για 10 νεα LNG σταδιακης παραδοσης μεχρι το 2022.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΥΡΩ, δε σε ακουσα καλα?

    Φυσικα και αγωνιστικα δεν υπαρχει κατι και ουτε με ενδιαφερει. Σημερα διαβασα τα κατορθωματα μας σε αλλο ενα ‘ντερμπυ’ και ειδα και τις φασεις: ο ενας σημαδευε τα πουλια και ο αλλος το πλαγιο αουτ. ΓΕΛΟΙΟΙ παικτες σε ενα γελοιο θεσμο. Σημερα μας φταιει λεει το ‘φαουλ’. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ τωρα που δε σταυρωνουμε νικη σε ντερμπυ ποιος φταιει? Μεχρι και ο …Κολοβετσιος σε καρφωσε ρε κακομοιρη. Και αυτος ‘φαουλ’ σου εκανε?

    Ελα ρε Λιβαδια παικταρα, αργησες να αποβληθεις και ανησυχησα. Πως το εγραφα τοτε τον Οκτωβριο? Δειτε τον τωρα γιατι σε κανα μηνα θα ξαναρχισει τις μαλακιες του. Ενδιαμεσα – επι Κωστενογλα που ειχε και αυστηρη πιεθαρχια- μπινελικωνε συμπαικτες και εκανε δαχτυλακια στο παγκο.
    Αλλαζει το νουμερο?

    Τι λεγαμε το Σεπτεμβριο? -10 τις γιορτες και -20 στο τελος? Ενταξει στο -13 ειμαστε, προλαβαινουμε.

    Ηλια: Με ρεγουλα οι ‘μεταγραφες’ ρε μπαγασα. Καταλαβαινω οτι ειναι γεματο το ροστερ και ειναι κριμα να πετας τοσα λεφτα στον αερα αλλα δείξε λιγο εγκράτεια, περιορίσου. ΟΚ σου εδωσε τα ΄κλειδια’ ο αλλος ο παρταολας αλλα μη το ξεφτιλιζουμε. Τοσους παικτες απο το Σεπτεμβριο που εφερες τι θα τους κανει ο Garelli στο παγκο?
    Χθες διαβασα δεν ειχε τριτη αλλαγη να κανει. Τι τραβας και εσυ αμα εισαι ‘κλειδωκρατωρ’….

    ΥΓ 21 ματς: 20 νικες, 1 ισοπαλια, 61 ποντους. ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ TOP 5 ευρωπαικα πρωταθληματα στην ιστορια του ποδοσφαιρου δεν τι εχει κανει αυτο ΠΟΤΕ.

    Πρωταθλητρια Ευρωπης (CHL), Super Cup Ευρωπης, Πρωταθλητρια Κοσμου (FIFA) και μαλλον πρωταθλητρια Αγγλιας οπως παμε- . Α ναι ξεχασα: και στους 16 του CHL
    Το FA Cup δε το βαζω μιας και παιζω με την U19 αλλα ΚΑΙ ΕΚΕΙ προκριθηκα με αντιπαλο τη βασικη ομαδα PL της κακομοιρας της Everton!

    Shanks:

    There are ONLY two teams in Merseyside: Liverpool and Liverpool Reserves.

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    Πόσο κοντόφθαλμη “πολιτική” ο ΠΑΟΚ….χωριό κανονικό

    να έχεις τα μέσα και τα έξω για πρώτη φορά στην ιστορία σου κι αντί να έχεις ως μοναδικό στόχο να δημιουργηθούν οι συνθήκες και να παγιωθούν κανόνες ώστε να παίζεται το παιχνίδι στα ίσα, εσύ να “πιστολιάζεις” ως άλλος γαύρος. Δεν καταλαβαίνεις ότι τους συσπειρώνεις όλους απέναντι σου;……

    Πόσο χωριό…
    PS. η δε αντελίνα ρωτάει εμάς πόσο μεγάλα τα έχει ο άντρα της. εμείς θα της το πούμε;

  12. Ο/Η nnektarios λέει:

    @koreas,

    Δεν είναι κοντόφθαλμη, είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν και δεν θα είναι για πάντα. Ενορχηστρωτής των πάντων ο πιστολάς εννοείται, που εκφράζεται μέσω υιού, Δούκα και πεινασμένων δημοσιογραφων(;) που προσπαθούν να αρπάξουν όσα περισσότερα γίνεται σε αυτό το διάστημα. Αν ήσουν στο Βόλο θα καταλάβαινες τις προθέσεις του. Από την TV, κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη εκεί.

    Αν ήθελε ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να διαλύσει την ΕΠΟ. Ο καιρός είναι κοντά, θα δειξει στις εκλογές αν παραμένει εκδικητικός και ανταγωνιστικός. Αν παραμένει δέσμιος λόγω του γηπέδου ή αν θα μπορεί πλέον να συμμετέχει σε αυτό που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα.

    ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Όσοι τυχεροί και έκπληκτοι, είδαμε την Κ19 να ταπεινώνει την Έβερτον που περίμενε (επιτέλους) να κερδίσει μετά από καμία 10αριά χρόνια, εμπεδώσαμε γιατί έχει το καλύτερο προπονητικό τιμ στον πλανήτη. Η ομάδα κινούνταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η κανονική με την αντίστοιχη, ατομική, ποιοτική διαφορα! Δεν έχω δει κάτι ανάλογο στη ζωή μου. Ο δε Μιναμίνο δείχνει πραγματικά εξαιρετική προσθήκη, λες και ήταν έτοιμος για ΑΥΤΗ την ομάδα.

    ΥΓ. Ο χοντρός (τουλάχιστον) προσπαθεί με την πολύ ιδιοκτησία και το παλεύει. Το αναγνωρίζω και το ζηλεύω. Αν όμως στο τέλος το πάρει ο Ρώσος, το πλήγμα θα είναι μεγάλο. Ο Κούλης; Έχει να πει κάτι; Δεν μας είπε κανένας για εκείνη τη ρημάδα συνάντηση στο Μαξίμου. Πλάκα θα είχε. Να ακούς τον Σαββιδη να συγχαίρει αυτόν που δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός…

  13. Ο/Η koreas λέει:

    @nnektarios

    αγαπητέ, 100 η αλεπού και 101 το αλεπουδάκι γίνεται;

    διαισθάνομαι ότι ο εγγυητής “υπηρεσίες” προσφέρει, παλιά στον κόκκαλη, σήμερα στον ιβαν, αύριο στον κούλη…

    PS1. ο βαγγέλας το παλεύει μέχρι εκεί που πρέπει…..μπράβο του, γιατί η ομάδα του αγωνιστικά είναι αρκετά καλύτερη από τις άλλες.

    PS2. ο κικέρωνας έλεγε : pecunia nervus rerum : η ψυχή των πραγμάτων είναι τα λεφτά.

    ο κούλης γιατί να διαφέρει;….ο εγγυητής γιατί να διαφέρει;…….ο χοντρός γιατί να διαφέρει; ο πανόπουλος σίγουρα δε διαφέρει.

  14. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    εχεις διαμορφώσει αποψη για τον προπονητή μας;

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Όπως το έχω γράψει, μετά από κανά δίμηνο.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn

    Πολλοι παικτες της U19/U23 προπονουνται κανονικα με τη πρωτη ομαδα, ενιοτε μερικοι μπαινουν και αποστολη στην ομαδα της PL.
    Curtis Jones, Harvey Elliot εχουν παρει ολιγολεπτες συμμετοχες, θα τους δεις σταδιακα. Καλα επαιξε ο Ισπανος αλλα δυσκολα τον βλεπω- δε χωραει στο κεντρο.
    Εχει και τους 2 Ολλανδους πιτσιρικαδες στην αμυνα (Sepp van den Berg, Ki-Jana Hoever) και οι 2 διεθνεις, εχει και τον Wilson.
    Απο τη στιγμη που προπονουνται ολοι μαζι, η εικονα που ειδες ειναι και η λογικη.
    To Japoni ειναι καλος παικτης. Μακαρι να δεσει με την ομαδα. Ο Klopp σαπακια ΔΕΝ κουβαλαει οπως αλλωστε ποτε δε πληρωνει Overpriced.

    Η αδυναμια μου εδω και χρονια ο ADS παιρνει χρονο και του εγινε προταση ανανεωσης για 1 ετος. 2 ποδια ιδια, τεχνικη που ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει στο νησι και βλεπει γηπεδο. Ρυθμο θελει και ειναι εξαιρετικα χρησιμος παικτης.

    Αυτο αλλωστε ειναι και το νοημα των ακαδημιων, σε αντιθεση με το αεκ που τα ‘ταλεντα’ μενουν τετοια ως τα 25-27 τους και μετα πανε σπιτι τους μιας και τους καπακωνουν τα ‘λαβρακια’ τυπου τη βρισκω με το καλαμι-Ολιβειρα για να κονομανε μανατζαραιοι με τους ΤΔ στις προμηθειες και να βαζουν μπουγαδα οι ιδιοκτητες.

    Εδωσε λεει ο αλλος 3,5εκ στο Λιβαδια και 1εκ στο Ιταλοπλατελα.
    Εδωσε σε ΕΝΑ παικτη 3,5εκ ο Μελισσανιδης! 3,5εκ δεν εχει δωσει για ολο το ροστερ 5 χρονια τωρα και τα εδωσε σε ενα..
    Περσυ πηγε με το προπονητη ‘δεκαετιας’ που λενε οι ανοιχτοματηδες με ΜΗΔΕΝ μεταγραφες να παιξει CHL.
    Ναι οκ…. οσο πουλησε ο Βαγγελας 25εκ το Ρετσο. Οτι πειτε παιδια, εκει θα τα χαλασουμε?

    8 γκολ εχει βαλει το τραγι ο Νελσον, τα ιδια εχει βγαλει ο Μπαραλες με τον Αστερα. Αλλο αεκ αλλο αστερας, στα χαρτια τουλαχιστον γιατι στο ροστερ δεν εχει και καμμια τρελλη διαφορα. Δεν ειναι το ιδιο τα 8 γκολ του ενος με τα 8 του αλλου αν και ο γιδας με κατι πεθαμενους τα εχει βαλει και αυτος. Στα αλλα ματς ΑΦΑΝΤΟΣ ειναι ο ‘παικταρας’.

    Ποσο ειπαν οτι ‘κοστισε’ ο γιδας? 800-1ΕΚ? Ο Μπαραλες παντως κοστισε ΜΗΔΕΝ. Ο …Μανουσος της Χαλκηδονας που εχει και ενα γκολ παραπανω απο το παικταρα (9) ποσο κανει? ΜΗΔΕΝ και αυτος.

    Ενταξει η μπουγαδα? Πως αλλιως θα εξαφανισουμε- ΒΛΕΠΕ ΚΛΕΨΟΥΜΕ- τοσα εσοδα απο τηλεοπτικα (5εκ), ΟΠΑΠ (3εκ), Διαρκειας (+3εκ), απλα εισητηρια (2,5εκ), συμμετοχες σε πρωταθλημα-κυπελλο, χορηγιες, διαφημισεις, μπουτικ κλπ κλπ?
    Με τα 300 χιλιαρικα που κοστιζει το ΟΑΚΑ τη χρονια η με τα ‘συμβολαια’ των 100 χιλιαδων που δινουμε στους Γιακουμακηδες και στους Κλωναριδηδες?
    Ξερεις τι ειναι καθε χρονο να πρεπει να ‘ισοσκελισεις’ κανα 15-18αρι (χωρις Ευρωπη) εσοδα για να παρουσιαζεις τους Βερντε, αλλα απο την αλλη να ‘μανουριαζεις’ για 200 χιλιαρικα παραπανω στο Σιμοες στο Γιοχανσον και για 120 ολοκληρα χιλιαρικα στο… Λαμπροπουλο?

    ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Κερδοφορα μεν αλλα δυσκολη…

    Γι αυτο αλλωστε εισαι ο ‘τιγρης’ της φαπας. Με κοκκινο σβερκο μεν, αλλα χορτασμενο δε.

    ΥΓ Ερχεται το ματς με το μεγαλυτερο σιχαμα του πλανητη τη Κυριακη. Το παιχνιδι που εκτος απο τη μεγαλυτερη θεαματικοτητα στο κοσμο (το Barca-Real ειναι δευτερο ΠΟΛΥ πιο πισω) ειναι και αυτο που εχει και νοημα. Ευχωμαι να τους ριξουμε μια ξεγυρισμενη να το χαρουμε να μεινουν εκτος εξαδας. Παντως το μπινελικι που ριχνουμε στο γηπεδο σε αυτους, ειναι οσο ολη την αλλη σαιζον μαζεμενο στους υπολοιπους.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το ζουμι ειναι στις εκλογες της ΕΠΟ το καλοκαιρι,αν δεν πατησεις ποδι εκει,τοτε δεν μπορουμε να μιλαμε για κυπελα και πρωταθληματα.